Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o INTER CARS S.A.

Pracowałeś w firmie INTER CARS S.A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Misza - 2012-02-23 11:19:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hmmm Ja się tak zastanawiam kto ze starej Gwardii tam jeszcze został ? Wiem ze co chwila komuś udaje się urwać z tego chlewu :)
( nie licząc oczywiście osób które są zadowolone ze swojej pracy patrz przy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] as Miki i zgredek Adam itp :)
(usunięte przez administratora)
Tak jak piszecie atmosfera za moich czasów to było jedyny czynnik który dawał jakaś energie do normalnej pracy bo reszta niestety była jedną wielką porażką . Ale chyba nie mam co narzekać bo teraz widzę ze jest dużo gorzej i nie widać poprawy .

Pozdrawiam wytrwałych którzy nadal niestety muszą wstawać codziennie i chodzić do ukochanej pracy w Seb-Carze ;)

zdjecie uzytkownika
NICK - 2012-04-22 12:54:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pozdrawiam Cię Misza starym przysłowiem - wszędzie dobrze gdzie nas nie ma :-) Coś się mi wydaje , że w Twojej nowej pracy -jeśli ją masz nie jest tak różowo jak byś chciał - inaczej po co byś lookał na stare forum jak nie tylko po to aby znaleź kompanów do wspólnego narzekania
zdjecie uzytkownika
ic - 2012-06-23 14:59:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam!
widze ze niezle wam idzie rabanie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] y..ale napewno (usunięte przez administratora) ci co przychodza i nawet nie potrafia obslugiwac skanera..a potem gadaja ze (usunięte przez administratora) robota itd..albo ze premie zabieraja..jak cos (usunięte przez administratora).. no faktycznie ale bez przesady..widze ze co drugi tu troche popracowal i niejeden (usunięte przez administratora) ze mu premie zabrali..naprawde musicie byc wybitnie zdolni..bo z tego co widze to nie jeden co przychodzi na szkolenie jest naprawde..ambitny ze na drugi dzien nie przychodzi juz do pracy a potem wystawia tu taka negatywna opinie..a on nawet czytac nie potrafi..zalosne..
zdjecie uzytkownika
pracuś - 2012-07-05 11:04:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora) Mam pytanko.Czy w nowym magazynie ,,Inter Carsu\", obok ,,Żabki\" w Plewiskach potrzebują na wózek widłowy?
zdjecie uzytkownika
haha - 2012-08-20 17:46:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
praca jest taka ciekawa że firma ciągle szuka ludzi a jakoś znalesc nie może. co tydzień oferty-zatrudnimy.a tak ocieka [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] istościaą. kmiotem bez ambicji to trzeba być zeby taa zostac a nie szczycic sie iloscią zebranych pozycji jak ty. mój mies aportuje 4do 9 razy to lepiej od ciebie?
zdjecie uzytkownika
haha - 2012-10-26 15:09:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
stare to ale ciągle smieszy. zapewne z wazeliną pobiegłes do odpowiedniej osoby chwaląc sie ze to ty to napisałes. warto było?
zdjecie uzytkownika
KwK Byly pracownik InterCars Komorniki - 2012-11-13 10:27:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja pracowalem w tym \"Kolchozie\" i to jedno slowo okresla caly klimat tej pracy jesli naprawde nie masz gdzie isc do pracy ale to juz tak na prawde nigdzie to rozumiem ale jak masz inne opcje nawet kopanie rowow czy w melioracji to naprawde wybierz te drogie,jesli chodzi o prace na \"pietrach\"przy rozkladaniu towaru to nie bylo zle ale jak mnie przeniesli na sektor do tego calego smiesznego \"MAJSTRA\" przy pakowaniu to tylko myslalem jak sie z tam tad zerwac.A to co pisza o calym szefostwie rowniez prawda.Pozdrawiam I NIE POLECAM NIE POLECAM !!!
zdjecie uzytkownika
Nick - 2012-11-23 20:55:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ty się KwK najpierw po polsku od podstaw naucz pisać a potem wypisuj posty na forum ;-)
zdjecie uzytkownika
ja - 2012-12-16 03:44:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
omijajcie ta firme z daleka!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
keffa72 - 2013-06-29 02:12:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja - 2012-12-16 03:44:06

omijajcie ta firme z daleka!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja wspominam tę firmę b.miło . (usunięte przez administratora) ,osoby na stanowiskach jak to się mówi ale bardzo w porządku.Prezes bez zastrzezen !!!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-09 20:15:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam, jestem bardzo skonfundowany. Może ktoś napisać jaka obecnie jest sytuacja w Inter Cars? Tak konkretnie jakie są zarobki.
zdjecie uzytkownika
ja - 2013-07-14 04:21:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jaki jestes? (usunięte przez administratora) dawno nie pisałem ale poprzedni wpis to nie moj!!! Najgorsza firma na swiecie! Dla tych co sie tam chca przyjac ,sprobujcie ale ogolnie to kicha !!!
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-07-30 03:15:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ile dają na rękę?
zdjecie uzytkownika
ja - 2013-08-03 03:34:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na reke daja1450 a pozniej1600 a 1700 wiec rewelacja:) Jak tam na kuracji :))))
zdjecie uzytkownika
nick11 - 2014-01-22 18:06:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [darmozjad - 2011-01-15 14:49:23]:
dla mnie najważniejszy jest szacunek do pracownika no i oczywiście wpływ na konto. Darmozjad czy warto aplikować? nie mam teraz nic innego na oku a kolega polecał
zdjecie uzytkownika
Pracownik. - 2014-02-10 19:34:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich. Na chwilę obecną jestem pracownikiem IC. A konkretnie to nie Ic tylko gościa który jest franszyzobiorca Ic. Tak naprawdę goście pracując w IC to tylko pare fili takich naprawdę jest i tam zarobki bardzo ok. Co do pracy na poszczególnych filiach to pracujesz normalnie u jakiegoś gościa a Ic to tylko wszystko markuje. Jedni(usunięte przez administratora) Inni chwalą. Ja pracuje juz ponad 4 lata i tez zaczynałem na magazynie , potem sprzedaż teraz przedstawiciel. I jedno wam powiem pomimo bardzo konkretnym wymaganiom oraz kontroli praktycznie nad wszystkm przez centrale idzie zarobić dobrą forsę. Bardzo dużo zależy od nas. Jeśli sie troche postarasz to naprawdę nie ma zle. Wiem ze bardzo dużo zależy od właścicieli poszczególnych oddziałów ale jest ok.
zdjecie uzytkownika
buła - 2014-02-18 18:10:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [Pracownik. - 2014-02-10 19:34:05]:
musisz być bratem szefa albo innym członkiem rodziny.szeregowy pracownik magazynu zarabia 1400 netto z sobotami na 3 zmiany, to jest fakt.... nie pomogą regularne wpisy kierowników ze jest zajeb......scie.. bo nie jest..pracownik magazynu jest kmiotem do roboty kierownik nie zaszczyci go podaniem ręki szef nawet spojzeniem. dla mnie obóz pracy chyba ze banda 20 latków uwaza tyrke na 3 zmiany za 1400 za super robote... i czekam na wypiciny tych co chcą pokazac ze dobrze pracują i mają więcej
zdjecie uzytkownika
majster - 2014-03-18 23:33:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [buła - 2014-02-18 18:10:35]:
dobrze gada
zdjecie uzytkownika
przyszły pracownik - 2014-06-07 11:06:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niedługo zacznę pracę w InterCars, jakie są zarobki kasjera?? Na rozmowie niczego się nie dowiedziałem.
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-06-15 06:07:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nigdy nie bedziesz wiedzial:) ta firma to masakra!!!
zdjecie uzytkownika
kurski - 2014-06-15 15:17:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2014-06-15 06:07:53]:
to nie ma w Inter Carsie czarno na białym wyłożone ile jaka osoba zarabia na konkretnym stanowisku ?
zdjecie uzytkownika
Jaam - 2014-07-21 23:27:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.
Poprawiło się coś w Komornikach? Z tego forum wiem mniej wiecej ile na magazynie pracownik zarabia a jak wyglądają wypłaty na sprzedaży ?
Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
SRS - 2014-07-31 19:48:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W Komornikach po staremu, przerobiłem tydzień i podziękowałem.. Praca na Umowe Zlecenie, po trzech miesiącach niby Umowa o Pracę, ale wpierw wytrzymaj w tym kołchozie 3 miesiące!!!
Prawda jest taka, że jak nie będziesz zapieprzał, to nie dostaniesz tej marnej premii i robisz za 1200 jak każdy robotnik! Jedna przerwa na 20 min i dalej zapieprzasz, im więcej tym lepiej, wyścig szczurów.

Nie polecam totalnie tej firmy, w gorszej nie byłem.
zdjecie uzytkownika
kurski - 2014-07-31 22:59:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wyścig szczurów to już teraz prawie wszędzie. Ale zastanawiam się jak to na rozmowie kwalifikacyjnej nie dowiedziałeś się @przyszły pracownik o kase. To że oni nie powiedzieli to może zapomnieli czy coś, ale nie zapytałeś nawet? już nie wiem kto jest gorszy czy Ty czy oni. Pracodawca musi Ci to powiedzieć to jest podstawowe wymaganie. I co idziesz teraz w ciemno? A jak się okaże że pracujesz za darmo:P Życzę powodzenia:)
zdjecie uzytkownika
marek - 2014-10-29 19:04:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam chciałem sie dowiedzieć ile zarabia pracownik gospodarczy jnter karsie w czosnowie przy śmieciach.
zdjecie uzytkownika
wanda i banda - 2014-10-30 16:18:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Moze on chce pracować społecznie :) tylko skad w takim razie taki wybór, nie lepiej pójść do jakiejś fundacji, przynajmniej z pożytkiem dla ludzi też coś zrobi. Pracodawca na pewno by się ucieszył i by Cie stawiał za wzór, gdyby Cie zatrudnil na stałe heheh. A kolega marek chce pracowac w Inter Carsie przy smieciach??? Że co??
zdjecie uzytkownika
marek - 2014-10-30 16:42:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
z tak kolega marek ma propozycje pracować jako pracownik gospodarczy bo jedni muwiom że 1400 lub 1700.
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-11-09 02:49:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowalem tam cztery lata, nie powtarzajcie mojego bledu i ladujcie sie w ten syf!!!
zdjecie uzytkownika
znający temat - 2014-11-11 03:43:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Smród Brud Ubóstwo, i maksymalny wyzysk każdego pracownika.
Nikomu nie polecam, nawet tym co mają "nóż na gardle". Lepiej godnie i z honorem umrzeć z głodu niż pracować dla tych żałosnych bydlaków.
zdjecie uzytkownika
anonimowy - 2014-11-21 19:48:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
haha na magazynie 1700zł? w IC tyle mają Ci (może dwie osoby) co naprawdę liżą d..ę kierownikowi a tak to studenci 1200 a normalny robol nieważne czy robi pół roku czy 6 lat to ma 1500zł nie więcej
zdjecie uzytkownika
nowy - 2014-11-22 20:38:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] brak szacunku dla pracowników atmosfera nie miłą jeden drugiego kabluje ze mało robisz nawet na sekunde nie wolno ci stanąc bo ci powiedza zeby sobie szukac nowej pracy zarpbki masakra za 25 dni roboczych 1500 zł
nie polecam
zdjecie uzytkownika
olek - 2014-12-06 18:47:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja się wypowiem pracuje w Ic juz 8 lat zarobic mozna i to nawet dużo jeśli sie zlapie troche nadgodzin praca spoko.Napisze tak kto będzie chciał pracować to będzie pracował a co do kultury ludzi na magazynie pozostawia wiele do życzenia.
zdjecie uzytkownika
Janek - 2014-12-17 08:00:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja wypowiem się co do zarobków w sebcar. Pracje tu prawie 3 miesiące i puki co zarobiłem 1780 zł za 1 miesiąc(pazdziernik) i 1900 za listopad razem z ninedzielą, a lizusem nie jestem, więc ci którzy piszą o zarobkach po 1200 pracują jakieś 15 dni, a nie pełny miesiąc(około 20 dni). Co do admosfery to niestety muszę to potwierdzić, ale z zarobkami to bujda, choć zdarzalo się że oszukają kogoś na kasę
zdjecie uzytkownika
szczery - 2015-02-12 17:45:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
w Zamosciu maja sielanke polecam i kasa zajefajna hahahaaa
zdjecie uzytkownika
adam - 2015-03-19 16:00:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ile na poczatek moze zarobic tam magazynier ? sa jakies podwyzki po 3 miesiacach ? czy podstawa zostaje cały czas ta sama ? jak z tymi premiami ? ile min i maxymalnie mozna dostac do reki ? jakaies punkty sie podobno zbiera,a moze ktos to rozwinać
zdjecie uzytkownika
ic Kajetany - 2015-05-14 19:10:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [adam - 2015-03-19 16:00:21]:
Ja jako zwykły magazynier w Kajetanach zarabiam około 2000 zł netto bez sobót na umowie o prace przez agancje. Po pół roku będe zatrudniony przez IC. Za kwiecień wyszła mi stawka godzinowa troche ponad 12 zł do ręki. Ogólnie nie jest źle jak na magazyn.
zdjecie uzytkownika
daro - 2015-05-26 19:32:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Hej, a pracuje ktoś może jako Przedstawiciel handlowy w rynku osobowym? Zastanawia mnie jaki rodzaj umowy proponuje inter cars oraz co takiego dokładnie oferują jesli chodzi o narzędzia pracy. Czy jest samochód, telefon, laptop? No i oczywiście pytanie jak jest to rozliczane, bo czasem trzeba płacić samemu za wszystko.
zdjecie uzytkownika
nowy :D - 2015-06-25 11:43:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam mam pytanie .
Umowa na zlecenie jakie zarobki po ile godzin praca ?
zdjecie uzytkownika
nowy :D - 2015-06-25 12:03:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam mam pytanie .
Umowa na zlecenie jakie zarobki po ile godzin praca ?
Stanowisko magazynier
zdjecie uzytkownika
jul - 2015-06-26 01:25:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W ogóle inter cars to poszukuje magazynierów do pracy, bo jak szukałem ich ogłoszeń pracy to owsze poznajdywałem, ale stanowiska jak przedstawiciel handlowy w rynku osobowym, sprzedawca części do samochodów osobowych, menadżer regionu, czy zwykły sprzedawca, ale magazyniera wśród ogłoszeń nie widziałem.
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-07-01 23:55:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
uwierz mi, że szukają ostatnimi czasy rotacja nieziemska, płaca dla zwykłego magazyniera to ok 1500/1600/może ciut powyżej zależy, nie polecam, chyba, że na wakacje, ciągłe ciśnięcie, że mało itp. praca na dłuższą mete lipa. praca 8h soboty w umowie nie obowiązkowe, w praktyce jedna ma być przynajmniej jak jest full roboty, sprzedawanie przez niektóre osoby na porządku dziennym, ogólnie nie polecam.
zdjecie uzytkownika
@#$ - 2015-07-14 19:30:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeżeli ktoś myśli że to jest super praca to niech się przyjmie do pracy w IC oddział Piotrków Tryb. zobaczy jak wygląda praca w tej firmie kierownik i.....a ubliża pracowniom nic sobie nie robi z ludzi ale super gość zrobił ponad normę dla firmy góra bije brawo. Jeden wielki wyzysk praca ponad siły za najniższą krajową na umowę zlecenie. To co się dzieje to hańba dla tych co robią tam zakupy powinni się wstydzić jak można być tak ślepym ale co oni też są robieni (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
eeeee - 2015-07-14 19:38:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja też byłem tam na rozmowie pięknie mówią a jak co do czego to praca na umowę zlecenie za najniższą krajową jedna wielka porażka nie dajcie się omamić to nie praca to obozy pracy dla białych murzynów
zdjecie uzytkownika
moł - 2015-08-19 20:32:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@eeeee, wiesz mówić można różne rzeczy, ważne żeby dokładnie czytać umowę, wtedy nie ma żadnych rozczarować, bo to co jest zawarte w umowie można egzekwować, a to co jest powiedziane po prostu ustnie to ciężko wyegzekwować i na to trzeba brać niestety poprawkę. Także polecam czytać umowy jak szuka się pracy
zdjecie uzytkownika
232e - 2016-01-11 23:29:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@moł no wlasnie taka jest prawda ze wszystko masz zawarte w umowie wiec nie rozumiem skad sa potem jakies nieporuzmienia, a tak w ogole to szukaja teraz recepcjonistyki
zdjecie uzytkownika
monkey - 2016-02-19 21:51:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pewnie, że najważniejsze to trzeba czytać umowy. Ale wiecie czy ogłoszenie na administratora rozwiązań integracyjnych jest wciąż aktualne? Oczekują doświadczenia, ale stabilne zatrudnienie jest zapewnione.
zdjecie uzytkownika
philip - 2016-02-22 18:23:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@monkey wydaje mi sie że aktualne bo dopiero co je widziałem. Mnie interesuje stanowisko menedżera projektu, gdzie wymagają doświadczenie w Zarządzaniu Projektami w roli Menedżera Projektów
zdjecie uzytkownika
noger - 2016-03-07 18:46:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
philip, a próbowałeś od nich jeszcze jeakieś informacje wyciągnać ? Ja tak się zastanawiam czy intercars wymaga doświadczenia w branży motoryzacyjnej , bo przecież ludzie ciągle w tym temacie obracają..
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: złożone cv rozmowa z kierownikiem czy naprawdę chce pracować
Pytania: jaka jest moja chęć do pracy
zdjecie uzytkownika
jarek - 2016-03-11 18:17:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale soboty u nich nie są obowiazkowe przecież, mozesz pracowac w jakąś to chyba twoja decyzja czy pojdzie do pracy czy nie, nie ma musu pracowac w weekendy, zazwyczaj masz wolne.
zdjecie uzytkownika
oddie - 2016-03-13 20:31:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jarek, to też zależy od stanowiska, bo jedni pracują w soboty, inni nie. Ja w ogóle zastanawiam się, czy nie aplikować jako specjalista sharepoint, wymagania nie są duże - SharePoint 2013, InfoPath, SharePoint Designer 2013 i jeszcze podstawowa znajomość HTML, CSS, JavaScript, JQuery, C#, PowerShell, Office 365, Azure.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie INTER CARS S.A.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie INTER CARS S.A.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert