Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o INTER CARS S.A.

Pracowałeś w firmie INTER CARS S.A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ja - 2012-12-16 03:44:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
omijajcie ta firme z daleka!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
keffa72 - 2013-06-29 02:12:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja - 2012-12-16 03:44:06

omijajcie ta firme z daleka!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja wspominam tę firmę b.miło . (usunięte przez administratora) ,osoby na stanowiskach jak to się mówi ale bardzo w porządku.Prezes bez zastrzezen !!!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-09 20:15:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam, jestem bardzo skonfundowany. Może ktoś napisać jaka obecnie jest sytuacja w Inter Cars? Tak konkretnie jakie są zarobki.
zdjecie uzytkownika
ja - 2013-07-14 04:21:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jaki jestes? (usunięte przez administratora) dawno nie pisałem ale poprzedni wpis to nie moj!!! Najgorsza firma na swiecie! Dla tych co sie tam chca przyjac ,sprobujcie ale ogolnie to kicha !!!
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-07-30 03:15:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ile dają na rękę?
zdjecie uzytkownika
ja - 2013-08-03 03:34:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na reke daja1450 a pozniej1600 a 1700 wiec rewelacja:) Jak tam na kuracji :))))
zdjecie uzytkownika
nick11 - 2014-01-22 18:06:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [darmozjad - 2011-01-15 14:49:23]:
dla mnie najważniejszy jest szacunek do pracownika no i oczywiście wpływ na konto. Darmozjad czy warto aplikować? nie mam teraz nic innego na oku a kolega polecał
zdjecie uzytkownika
Pracownik. - 2014-02-10 19:34:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich. Na chwilę obecną jestem pracownikiem IC. A konkretnie to nie Ic tylko gościa który jest franszyzobiorca Ic. Tak naprawdę goście pracując w IC to tylko pare fili takich naprawdę jest i tam zarobki bardzo ok. Co do pracy na poszczególnych filiach to pracujesz normalnie u jakiegoś gościa a Ic to tylko wszystko markuje. Jedni(usunięte przez administratora) Inni chwalą. Ja pracuje juz ponad 4 lata i tez zaczynałem na magazynie , potem sprzedaż teraz przedstawiciel. I jedno wam powiem pomimo bardzo konkretnym wymaganiom oraz kontroli praktycznie nad wszystkm przez centrale idzie zarobić dobrą forsę. Bardzo dużo zależy od nas. Jeśli sie troche postarasz to naprawdę nie ma zle. Wiem ze bardzo dużo zależy od właścicieli poszczególnych oddziałów ale jest ok.
zdjecie uzytkownika
buła - 2014-02-18 18:10:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Pracownik. - 2014-02-10 19:34:05]:
musisz być bratem szefa albo innym członkiem rodziny.szeregowy pracownik magazynu zarabia 1400 netto z sobotami na 3 zmiany, to jest fakt.... nie pomogą regularne wpisy kierowników ze jest zajeb......scie.. bo nie jest..pracownik magazynu jest kmiotem do roboty kierownik nie zaszczyci go podaniem ręki szef nawet spojzeniem. dla mnie obóz pracy chyba ze banda 20 latków uwaza tyrke na 3 zmiany za 1400 za super robote... i czekam na wypiciny tych co chcą pokazac ze dobrze pracują i mają więcej
zdjecie uzytkownika
majster - 2014-03-18 23:33:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [buła - 2014-02-18 18:10:35]:
dobrze gada
zdjecie uzytkownika
przyszły pracownik - 2014-06-07 11:06:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niedługo zacznę pracę w InterCars, jakie są zarobki kasjera?? Na rozmowie niczego się nie dowiedziałem.
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-06-15 06:07:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nigdy nie bedziesz wiedzial:) ta firma to masakra!!!
zdjecie uzytkownika
kurski - 2014-06-15 15:17:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2014-06-15 06:07:53]:
to nie ma w Inter Carsie czarno na białym wyłożone ile jaka osoba zarabia na konkretnym stanowisku ?
zdjecie uzytkownika
Jaam - 2014-07-21 23:27:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.
Poprawiło się coś w Komornikach? Z tego forum wiem mniej wiecej ile na magazynie pracownik zarabia a jak wyglądają wypłaty na sprzedaży ?
Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
SRS - 2014-07-31 19:48:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W Komornikach po staremu, przerobiłem tydzień i podziękowałem.. Praca na Umowe Zlecenie, po trzech miesiącach niby Umowa o Pracę, ale wpierw wytrzymaj w tym kołchozie 3 miesiące!!!
Prawda jest taka, że jak nie będziesz zapieprzał, to nie dostaniesz tej marnej premii i robisz za 1200 jak każdy robotnik! Jedna przerwa na 20 min i dalej zapieprzasz, im więcej tym lepiej, wyścig szczurów.

Nie polecam totalnie tej firmy, w gorszej nie byłem.
zdjecie uzytkownika
kurski - 2014-07-31 22:59:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wyścig szczurów to już teraz prawie wszędzie. Ale zastanawiam się jak to na rozmowie kwalifikacyjnej nie dowiedziałeś się @przyszły pracownik o kase. To że oni nie powiedzieli to może zapomnieli czy coś, ale nie zapytałeś nawet? już nie wiem kto jest gorszy czy Ty czy oni. Pracodawca musi Ci to powiedzieć to jest podstawowe wymaganie. I co idziesz teraz w ciemno? A jak się okaże że pracujesz za darmo:P Życzę powodzenia:)
zdjecie uzytkownika
marek - 2014-10-29 19:04:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam chciałem sie dowiedzieć ile zarabia pracownik gospodarczy jnter karsie w czosnowie przy śmieciach.
zdjecie uzytkownika
wanda i banda - 2014-10-30 16:18:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Moze on chce pracować społecznie :) tylko skad w takim razie taki wybór, nie lepiej pójść do jakiejś fundacji, przynajmniej z pożytkiem dla ludzi też coś zrobi. Pracodawca na pewno by się ucieszył i by Cie stawiał za wzór, gdyby Cie zatrudnil na stałe heheh. A kolega marek chce pracowac w Inter Carsie przy smieciach??? Że co??
zdjecie uzytkownika
marek - 2014-10-30 16:42:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
z tak kolega marek ma propozycje pracować jako pracownik gospodarczy bo jedni muwiom że 1400 lub 1700.
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-11-09 02:49:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowalem tam cztery lata, nie powtarzajcie mojego bledu i ladujcie sie w ten syf!!!
zdjecie uzytkownika
znający temat - 2014-11-11 03:43:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Smród Brud Ubóstwo, i maksymalny wyzysk każdego pracownika.
Nikomu nie polecam, nawet tym co mają "nóż na gardle". Lepiej godnie i z honorem umrzeć z głodu niż pracować dla tych żałosnych bydlaków.
zdjecie uzytkownika
anonimowy - 2014-11-21 19:48:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
haha na magazynie 1700zł? w IC tyle mają Ci (może dwie osoby) co naprawdę liżą d..ę kierownikowi a tak to studenci 1200 a normalny robol nieważne czy robi pół roku czy 6 lat to ma 1500zł nie więcej
zdjecie uzytkownika
nowy - 2014-11-22 20:38:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] brak szacunku dla pracowników atmosfera nie miłą jeden drugiego kabluje ze mało robisz nawet na sekunde nie wolno ci stanąc bo ci powiedza zeby sobie szukac nowej pracy zarpbki masakra za 25 dni roboczych 1500 zł
nie polecam
zdjecie uzytkownika
olek - 2014-12-06 18:47:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja się wypowiem pracuje w Ic juz 8 lat zarobic mozna i to nawet dużo jeśli sie zlapie troche nadgodzin praca spoko.Napisze tak kto będzie chciał pracować to będzie pracował a co do kultury ludzi na magazynie pozostawia wiele do życzenia.
zdjecie uzytkownika
Janek - 2014-12-17 08:00:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja wypowiem się co do zarobków w sebcar. Pracje tu prawie 3 miesiące i puki co zarobiłem 1780 zł za 1 miesiąc(pazdziernik) i 1900 za listopad razem z ninedzielą, a lizusem nie jestem, więc ci którzy piszą o zarobkach po 1200 pracują jakieś 15 dni, a nie pełny miesiąc(około 20 dni). Co do admosfery to niestety muszę to potwierdzić, ale z zarobkami to bujda, choć zdarzalo się że oszukają kogoś na kasę
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie INTER CARS S.A.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy INTER CARS S.A.?
Zadaj pytanie
x