Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o INTER CARS S.A.

Pracowałeś w firmie INTER CARS S.A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
marcin - 2011-05-19 20:32:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak wygląda praca kierowcy?
zdjecie uzytkownika
1 - 2011-05-20 09:50:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wygląda jak zawsze > zza przedniej szyby samochodu ;-)
zdjecie uzytkownika
m - 2011-05-20 14:40:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a mozna coś więcej, zarobki czas pracy i takie tam najważniejsze rzeczy? Jak ktoś pracuje to niech napiszę bo sie zastanawiam nad wyslaniem cv
zdjecie uzytkownika
ja - 2011-05-25 15:04:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
transportem zajmują się firmy zewnętrzne i nie związane z naszą filią,
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-07-11 17:58:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie ma to jak Rzeszów :D klimat, turystyczna atmosfera. I co najważniejsze miła praca przy muzyczce... nie zaznasz tego w IC w Mysłowicach, totalne przeciwieństwo :] pozdro dla murzynów :]
zdjecie uzytkownika
:) - 2011-11-23 23:03:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ta firma to (usunięte przez administratora) na maxa i kazy kapuje tam jest taki syf ze szok a placa w biedronce lepiej jednym slowem banda (usunięte przez administratora) na stanowiskach B/K ludzie nie polecam naprawde tej firmy szkoda czasu pozdro z Kń:)
zdjecie uzytkownika
Pracująycy ale mający w ............. - 2011-12-04 21:41:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Pracuje juz tu pare lat i wiem o firmie wszystko;) Napisze krótko sami (usunięte przez administratora) , żenada już mi się tego nie chce słuchac , a dzial niezgodnosci spada na psy, chodze tam bo musze dopóki innej pracy nie znajdę. Pozdrawiam bez szacunku.
Barnaba
zdjecie uzytkownika
Misza - 2012-02-23 11:19:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hmmm Ja się tak zastanawiam kto ze starej Gwardii tam jeszcze został ? Wiem ze co chwila komuś udaje się urwać z tego chlewu :)
( nie licząc oczywiście osób które są zadowolone ze swojej pracy patrz przy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] as Miki i zgredek Adam itp :)
(usunięte przez administratora)
Tak jak piszecie atmosfera za moich czasów to było jedyny czynnik który dawał jakaś energie do normalnej pracy bo reszta niestety była jedną wielką porażką . Ale chyba nie mam co narzekać bo teraz widzę ze jest dużo gorzej i nie widać poprawy .

Pozdrawiam wytrwałych którzy nadal niestety muszą wstawać codziennie i chodzić do ukochanej pracy w Seb-Carze ;)

zdjecie uzytkownika
NICK - 2012-04-22 12:54:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pozdrawiam Cię Misza starym przysłowiem - wszędzie dobrze gdzie nas nie ma :-) Coś się mi wydaje , że w Twojej nowej pracy -jeśli ją masz nie jest tak różowo jak byś chciał - inaczej po co byś lookał na stare forum jak nie tylko po to aby znaleź kompanów do wspólnego narzekania
zdjecie uzytkownika
ic - 2012-06-23 14:59:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam!
widze ze niezle wam idzie rabanie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] y..ale napewno (usunięte przez administratora) ci co przychodza i nawet nie potrafia obslugiwac skanera..a potem gadaja ze (usunięte przez administratora) robota itd..albo ze premie zabieraja..jak cos (usunięte przez administratora).. no faktycznie ale bez przesady..widze ze co drugi tu troche popracowal i niejeden (usunięte przez administratora) ze mu premie zabrali..naprawde musicie byc wybitnie zdolni..bo z tego co widze to nie jeden co przychodzi na szkolenie jest naprawde..ambitny ze na drugi dzien nie przychodzi juz do pracy a potem wystawia tu taka negatywna opinie..a on nawet czytac nie potrafi..zalosne..
zdjecie uzytkownika
pracuś - 2012-07-05 11:04:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora) Mam pytanko.Czy w nowym magazynie ,,Inter Carsu\", obok ,,Żabki\" w Plewiskach potrzebują na wózek widłowy?
zdjecie uzytkownika
haha - 2012-08-20 17:46:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
praca jest taka ciekawa że firma ciągle szuka ludzi a jakoś znalesc nie może. co tydzień oferty-zatrudnimy.a tak ocieka [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] istościaą. kmiotem bez ambicji to trzeba być zeby taa zostac a nie szczycic sie iloscią zebranych pozycji jak ty. mój mies aportuje 4do 9 razy to lepiej od ciebie?
zdjecie uzytkownika
haha - 2012-10-26 15:09:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
stare to ale ciągle smieszy. zapewne z wazeliną pobiegłes do odpowiedniej osoby chwaląc sie ze to ty to napisałes. warto było?
zdjecie uzytkownika
KwK Byly pracownik InterCars Komorniki - 2012-11-13 10:27:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja pracowalem w tym \"Kolchozie\" i to jedno slowo okresla caly klimat tej pracy jesli naprawde nie masz gdzie isc do pracy ale to juz tak na prawde nigdzie to rozumiem ale jak masz inne opcje nawet kopanie rowow czy w melioracji to naprawde wybierz te drogie,jesli chodzi o prace na \"pietrach\"przy rozkladaniu towaru to nie bylo zle ale jak mnie przeniesli na sektor do tego calego smiesznego \"MAJSTRA\" przy pakowaniu to tylko myslalem jak sie z tam tad zerwac.A to co pisza o calym szefostwie rowniez prawda.Pozdrawiam I NIE POLECAM NIE POLECAM !!!
zdjecie uzytkownika
Nick - 2012-11-23 20:55:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ty się KwK najpierw po polsku od podstaw naucz pisać a potem wypisuj posty na forum ;-)
zdjecie uzytkownika
ja - 2012-12-16 03:44:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
omijajcie ta firme z daleka!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
keffa72 - 2013-06-29 02:12:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja - 2012-12-16 03:44:06

omijajcie ta firme z daleka!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja wspominam tę firmę b.miło . (usunięte przez administratora) ,osoby na stanowiskach jak to się mówi ale bardzo w porządku.Prezes bez zastrzezen !!!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-09 20:15:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam, jestem bardzo skonfundowany. Może ktoś napisać jaka obecnie jest sytuacja w Inter Cars? Tak konkretnie jakie są zarobki.
zdjecie uzytkownika
ja - 2013-07-14 04:21:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jaki jestes? (usunięte przez administratora) dawno nie pisałem ale poprzedni wpis to nie moj!!! Najgorsza firma na swiecie! Dla tych co sie tam chca przyjac ,sprobujcie ale ogolnie to kicha !!!
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-07-30 03:15:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ile dają na rękę?
zdjecie uzytkownika
ja - 2013-08-03 03:34:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na reke daja1450 a pozniej1600 a 1700 wiec rewelacja:) Jak tam na kuracji :))))
zdjecie uzytkownika
nick11 - 2014-01-22 18:06:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [darmozjad - 2011-01-15 14:49:23]:
dla mnie najważniejszy jest szacunek do pracownika no i oczywiście wpływ na konto. Darmozjad czy warto aplikować? nie mam teraz nic innego na oku a kolega polecał
zdjecie uzytkownika
Pracownik. - 2014-02-10 19:34:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich. Na chwilę obecną jestem pracownikiem IC. A konkretnie to nie Ic tylko gościa który jest franszyzobiorca Ic. Tak naprawdę goście pracując w IC to tylko pare fili takich naprawdę jest i tam zarobki bardzo ok. Co do pracy na poszczególnych filiach to pracujesz normalnie u jakiegoś gościa a Ic to tylko wszystko markuje. Jedni(usunięte przez administratora) Inni chwalą. Ja pracuje juz ponad 4 lata i tez zaczynałem na magazynie , potem sprzedaż teraz przedstawiciel. I jedno wam powiem pomimo bardzo konkretnym wymaganiom oraz kontroli praktycznie nad wszystkm przez centrale idzie zarobić dobrą forsę. Bardzo dużo zależy od nas. Jeśli sie troche postarasz to naprawdę nie ma zle. Wiem ze bardzo dużo zależy od właścicieli poszczególnych oddziałów ale jest ok.
zdjecie uzytkownika
buła - 2014-02-18 18:10:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Pracownik. - 2014-02-10 19:34:05]:
musisz być bratem szefa albo innym członkiem rodziny.szeregowy pracownik magazynu zarabia 1400 netto z sobotami na 3 zmiany, to jest fakt.... nie pomogą regularne wpisy kierowników ze jest zajeb......scie.. bo nie jest..pracownik magazynu jest kmiotem do roboty kierownik nie zaszczyci go podaniem ręki szef nawet spojzeniem. dla mnie obóz pracy chyba ze banda 20 latków uwaza tyrke na 3 zmiany za 1400 za super robote... i czekam na wypiciny tych co chcą pokazac ze dobrze pracują i mają więcej
zdjecie uzytkownika
majster - 2014-03-18 23:33:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [buła - 2014-02-18 18:10:35]:
dobrze gada
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
25 osób obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie INTER CARS S.A.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x