Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o INTER CARS S.A.

Pracowałeś w firmie INTER CARS S.A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
przyszły pracownik - 2014-06-07 11:06:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niedługo zacznę pracę w InterCars, jakie są zarobki kasjera?? Na rozmowie niczego się nie dowiedziałem.
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-06-15 06:07:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nigdy nie bedziesz wiedzial:) ta firma to masakra!!!
zdjecie uzytkownika
kurski - 2014-06-15 15:17:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2014-06-15 06:07:53]:
to nie ma w Inter Carsie czarno na białym wyłożone ile jaka osoba zarabia na konkretnym stanowisku ?
zdjecie uzytkownika
Jaam - 2014-07-21 23:27:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.
Poprawiło się coś w Komornikach? Z tego forum wiem mniej wiecej ile na magazynie pracownik zarabia a jak wyglądają wypłaty na sprzedaży ?
Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
SRS - 2014-07-31 19:48:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W Komornikach po staremu, przerobiłem tydzień i podziękowałem.. Praca na Umowe Zlecenie, po trzech miesiącach niby Umowa o Pracę, ale wpierw wytrzymaj w tym kołchozie 3 miesiące!!!
Prawda jest taka, że jak nie będziesz zapieprzał, to nie dostaniesz tej marnej premii i robisz za 1200 jak każdy robotnik! Jedna przerwa na 20 min i dalej zapieprzasz, im więcej tym lepiej, wyścig szczurów.

Nie polecam totalnie tej firmy, w gorszej nie byłem.
zdjecie uzytkownika
kurski - 2014-07-31 22:59:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wyścig szczurów to już teraz prawie wszędzie. Ale zastanawiam się jak to na rozmowie kwalifikacyjnej nie dowiedziałeś się @przyszły pracownik o kase. To że oni nie powiedzieli to może zapomnieli czy coś, ale nie zapytałeś nawet? już nie wiem kto jest gorszy czy Ty czy oni. Pracodawca musi Ci to powiedzieć to jest podstawowe wymaganie. I co idziesz teraz w ciemno? A jak się okaże że pracujesz za darmo:P Życzę powodzenia:)
zdjecie uzytkownika
marek - 2014-10-29 19:04:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam chciałem sie dowiedzieć ile zarabia pracownik gospodarczy jnter karsie w czosnowie przy śmieciach.
zdjecie uzytkownika
wanda i banda - 2014-10-30 16:18:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Moze on chce pracować społecznie :) tylko skad w takim razie taki wybór, nie lepiej pójść do jakiejś fundacji, przynajmniej z pożytkiem dla ludzi też coś zrobi. Pracodawca na pewno by się ucieszył i by Cie stawiał za wzór, gdyby Cie zatrudnil na stałe heheh. A kolega marek chce pracowac w Inter Carsie przy smieciach??? Że co??
zdjecie uzytkownika
marek - 2014-10-30 16:42:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
z tak kolega marek ma propozycje pracować jako pracownik gospodarczy bo jedni muwiom że 1400 lub 1700.
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-11-09 02:49:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowalem tam cztery lata, nie powtarzajcie mojego bledu i ladujcie sie w ten syf!!!
zdjecie uzytkownika
znający temat - 2014-11-11 03:43:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Smród Brud Ubóstwo, i maksymalny wyzysk każdego pracownika.
Nikomu nie polecam, nawet tym co mają "nóż na gardle". Lepiej godnie i z honorem umrzeć z głodu niż pracować dla tych żałosnych bydlaków.
zdjecie uzytkownika
anonimowy - 2014-11-21 19:48:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
haha na magazynie 1700zł? w IC tyle mają Ci (może dwie osoby) co naprawdę liżą d..ę kierownikowi a tak to studenci 1200 a normalny robol nieważne czy robi pół roku czy 6 lat to ma 1500zł nie więcej
zdjecie uzytkownika
nowy - 2014-11-22 20:38:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] brak szacunku dla pracowników atmosfera nie miłą jeden drugiego kabluje ze mało robisz nawet na sekunde nie wolno ci stanąc bo ci powiedza zeby sobie szukac nowej pracy zarpbki masakra za 25 dni roboczych 1500 zł
nie polecam
zdjecie uzytkownika
olek - 2014-12-06 18:47:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja się wypowiem pracuje w Ic juz 8 lat zarobic mozna i to nawet dużo jeśli sie zlapie troche nadgodzin praca spoko.Napisze tak kto będzie chciał pracować to będzie pracował a co do kultury ludzi na magazynie pozostawia wiele do życzenia.
zdjecie uzytkownika
Janek - 2014-12-17 08:00:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja wypowiem się co do zarobków w sebcar. Pracje tu prawie 3 miesiące i puki co zarobiłem 1780 zł za 1 miesiąc(pazdziernik) i 1900 za listopad razem z ninedzielą, a lizusem nie jestem, więc ci którzy piszą o zarobkach po 1200 pracują jakieś 15 dni, a nie pełny miesiąc(około 20 dni). Co do admosfery to niestety muszę to potwierdzić, ale z zarobkami to bujda, choć zdarzalo się że oszukają kogoś na kasę
zdjecie uzytkownika
szczery - 2015-02-12 17:45:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
w Zamosciu maja sielanke polecam i kasa zajefajna hahahaaa
zdjecie uzytkownika
adam - 2015-03-19 16:00:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ile na poczatek moze zarobic tam magazynier ? sa jakies podwyzki po 3 miesiacach ? czy podstawa zostaje cały czas ta sama ? jak z tymi premiami ? ile min i maxymalnie mozna dostac do reki ? jakaies punkty sie podobno zbiera,a moze ktos to rozwinać
zdjecie uzytkownika
ic Kajetany - 2015-05-14 19:10:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [adam - 2015-03-19 16:00:21]:
Ja jako zwykły magazynier w Kajetanach zarabiam około 2000 zł netto bez sobót na umowie o prace przez agancje. Po pół roku będe zatrudniony przez IC. Za kwiecień wyszła mi stawka godzinowa troche ponad 12 zł do ręki. Ogólnie nie jest źle jak na magazyn.
zdjecie uzytkownika
daro - 2015-05-26 19:32:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, a pracuje ktoś może jako Przedstawiciel handlowy w rynku osobowym? Zastanawia mnie jaki rodzaj umowy proponuje inter cars oraz co takiego dokładnie oferują jesli chodzi o narzędzia pracy. Czy jest samochód, telefon, laptop? No i oczywiście pytanie jak jest to rozliczane, bo czasem trzeba płacić samemu za wszystko.
zdjecie uzytkownika
nowy :D - 2015-06-25 11:43:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam mam pytanie .
Umowa na zlecenie jakie zarobki po ile godzin praca ?
zdjecie uzytkownika
nowy :D - 2015-06-25 12:03:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam mam pytanie .
Umowa na zlecenie jakie zarobki po ile godzin praca ?
Stanowisko magazynier
zdjecie uzytkownika
jul - 2015-06-26 01:25:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W ogóle inter cars to poszukuje magazynierów do pracy, bo jak szukałem ich ogłoszeń pracy to owsze poznajdywałem, ale stanowiska jak przedstawiciel handlowy w rynku osobowym, sprzedawca części do samochodów osobowych, menadżer regionu, czy zwykły sprzedawca, ale magazyniera wśród ogłoszeń nie widziałem.
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-07-01 23:55:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
uwierz mi, że szukają ostatnimi czasy rotacja nieziemska, płaca dla zwykłego magazyniera to ok 1500/1600/może ciut powyżej zależy, nie polecam, chyba, że na wakacje, ciągłe ciśnięcie, że mało itp. praca na dłuższą mete lipa. praca 8h soboty w umowie nie obowiązkowe, w praktyce jedna ma być przynajmniej jak jest full roboty, sprzedawanie przez niektóre osoby na porządku dziennym, ogólnie nie polecam.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: złożone cv rozmowa z kierownikiem czy naprawdę chce pracować
Pytania: jaka jest moja chęć do pracy
zdjecie uzytkownika
@#$ - 2015-07-14 19:30:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeżeli ktoś myśli że to jest super praca to niech się przyjmie do pracy w IC oddział Piotrków Tryb. zobaczy jak wygląda praca w tej firmie kierownik i.....a ubliża pracowniom nic sobie nie robi z ludzi ale super gość zrobił ponad normę dla firmy góra bije brawo. Jeden wielki wyzysk praca ponad siły za najniższą krajową na umowę zlecenie. To co się dzieje to hańba dla tych co robią tam zakupy powinni się wstydzić jak można być tak ślepym ale co oni też są robieni (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
eeeee - 2015-07-14 19:38:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja też byłem tam na rozmowie pięknie mówią a jak co do czego to praca na umowę zlecenie za najniższą krajową jedna wielka porażka nie dajcie się omamić to nie praca to obozy pracy dla białych murzynów
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie INTER CARS S.A.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert