brak logo

INTER CARS S.A.

Komorniki

Opinie o INTER CARS S.A.

NICK 2012-04-22 12:54:24
pozdrawiam Cię Misza starym przysłowiem - wszędzie dobrze gdzie nas nie ma :-) Coś się mi wydaje , że w Twojej nowej pracy -jeśli ją masz nie jest tak różowo jak byś chciał - inaczej po co byś lookał na stare forum jak nie tylko po to aby znaleź kompanów do wspólnego narzekania
ic 2012-06-23 14:59:33
Witam!
widze ze niezle wam idzie rabanie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] y..ale napewno (usunięte przez administratora) ci co przychodza i nawet nie potrafia obslugiwac skanera..a potem gadaja ze (usunięte przez administratora) robota itd..albo ze premie zabieraja..jak cos (usunięte przez administratora).. no faktycznie ale bez przesady..widze ze co drugi tu troche popracowal i niejeden (usunięte przez administratora) ze mu premie zabrali..naprawde musicie byc wybitnie zdolni..bo z tego co widze to nie jeden co przychodzi na szkolenie jest naprawde..ambitny ze na drugi dzien nie przychodzi juz do pracy a potem wystawia tu taka negatywna opinie..a on nawet czytac nie potrafi..zalosne..
pracuś 2012-07-05 11:04:58
(usunięte przez administratora) Mam pytanko.Czy w nowym magazynie ,,Inter Carsu\", obok ,,Żabki\" w Plewiskach potrzebują na wózek widłowy?
haha 2012-08-20 17:46:01
praca jest taka ciekawa że firma ciągle szuka ludzi a jakoś znalesc nie może. co tydzień oferty-zatrudnimy.a tak ocieka [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] istościaą. kmiotem bez ambicji to trzeba być zeby taa zostac a nie szczycic sie iloscią zebranych pozycji jak ty. mój mies aportuje 4do 9 razy to lepiej od ciebie?
haha 2012-10-26 15:09:24
stare to ale ciągle smieszy. zapewne z wazeliną pobiegłes do odpowiedniej osoby chwaląc sie ze to ty to napisałes. warto było?
KwK Byly pracownik InterCars Komorniki 2012-11-13 10:27:06
Ja pracowalem w tym \"Kolchozie\" i to jedno slowo okresla caly klimat tej pracy jesli naprawde nie masz gdzie isc do pracy ale to juz tak na prawde nigdzie to rozumiem ale jak masz inne opcje nawet kopanie rowow czy w melioracji to naprawde wybierz te drogie,jesli chodzi o prace na \"pietrach\"przy rozkladaniu towaru to nie bylo zle ale jak mnie przeniesli na sektor do tego calego smiesznego \"MAJSTRA\" przy pakowaniu to tylko myslalem jak sie z tam tad zerwac.A to co pisza o calym szefostwie rowniez prawda.Pozdrawiam I NIE POLECAM NIE POLECAM !!!
1
Nick 2012-11-23 20:55:07
Ty się KwK najpierw po polsku od podstaw naucz pisać a potem wypisuj posty na forum ;-)
ja 2012-12-16 03:44:06
omijajcie ta firme z daleka!!!!!!!!!!!!!!!!
2
keffa72 2013-06-29 02:12:32
ja - 2012-12-16 03:44:06

omijajcie ta firme z daleka!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja wspominam tę firmę b.miło . (usunięte przez administratora) ,osoby na stanowiskach jak to się mówi ale bardzo w porządku.Prezes bez zastrzezen !!!
anonim 2013-07-09 20:15:00
witam, jestem bardzo skonfundowany. Może ktoś napisać jaka obecnie jest sytuacja w Inter Cars? Tak konkretnie jakie są zarobki.
ja 2013-07-14 04:21:30
jaki jestes? (usunięte przez administratora) dawno nie pisałem ale poprzedni wpis to nie moj!!! Najgorsza firma na swiecie! Dla tych co sie tam chca przyjac ,sprobujcie ale ogolnie to kicha !!!
2
Anonim 2013-07-30 03:15:05
Ile dają na rękę?
ja 2013-08-03 03:34:27
na reke daja1450 a pozniej1600 a 1700 wiec rewelacja:) Jak tam na kuracji :))))
nick11 2014-01-22 18:06:08
dla mnie najważniejszy jest szacunek do pracownika no i oczywiście wpływ na konto. Darmozjad czy warto aplikować? nie mam teraz nic innego na oku a kolega polecał
1
Pracownik. 2014-02-10 19:34:05
Witam wszystkich. Na chwilę obecną jestem pracownikiem IC. A konkretnie to nie Ic tylko gościa który jest franszyzobiorca Ic. Tak naprawdę goście pracując w IC to tylko pare fili takich naprawdę jest i tam zarobki bardzo ok. Co do pracy na poszczególnych filiach to pracujesz normalnie u jakiegoś gościa a Ic to tylko wszystko markuje. Jedni(usunięte przez administratora) Inni chwalą. Ja pracuje juz ponad 4 lata i tez zaczynałem na magazynie , potem sprzedaż teraz przedstawiciel. I jedno wam powiem pomimo bardzo konkretnym wymaganiom oraz kontroli praktycznie nad wszystkm przez centrale idzie zarobić dobrą forsę. Bardzo dużo zależy od nas. Jeśli sie troche postarasz to naprawdę nie ma zle. Wiem ze bardzo dużo zależy od właścicieli poszczególnych oddziałów ale jest ok.
buła 2014-02-18 18:10:35
musisz być bratem szefa albo innym członkiem rodziny.szeregowy pracownik magazynu zarabia 1400 netto z sobotami na 3 zmiany, to jest fakt.... nie pomogą regularne wpisy kierowników ze jest zajeb......scie.. bo nie jest..pracownik magazynu jest kmiotem do roboty kierownik nie zaszczyci go podaniem ręki szef nawet spojzeniem. dla mnie obóz pracy chyba ze banda 20 latków uwaza tyrke na 3 zmiany za 1400 za super robote... i czekam na wypiciny tych co chcą pokazac ze dobrze pracują i mają więcej
4
majster 2014-03-18 23:33:15
dobrze gada
przyszły pracownik 2014-06-07 11:06:17
Niedługo zacznę pracę w InterCars, jakie są zarobki kasjera?? Na rozmowie niczego się nie dowiedziałem.
ja 2014-06-15 06:07:53
nigdy nie bedziesz wiedzial:) ta firma to masakra!!!
1
kurski 2014-06-15 15:17:11
to nie ma w Inter Carsie czarno na białym wyłożone ile jaka osoba zarabia na konkretnym stanowisku ?
Jaam 2014-07-21 23:27:47
Witam.
Poprawiło się coś w Komornikach? Z tego forum wiem mniej wiecej ile na magazynie pracownik zarabia a jak wyglądają wypłaty na sprzedaży ?
Pozdrawiam
SRS 2014-07-31 19:48:41
W Komornikach po staremu, przerobiłem tydzień i podziękowałem.. Praca na Umowe Zlecenie, po trzech miesiącach niby Umowa o Pracę, ale wpierw wytrzymaj w tym kołchozie 3 miesiące!!!
Prawda jest taka, że jak nie będziesz zapieprzał, to nie dostaniesz tej marnej premii i robisz za 1200 jak każdy robotnik! Jedna przerwa na 20 min i dalej zapieprzasz, im więcej tym lepiej, wyścig szczurów.

Nie polecam totalnie tej firmy, w gorszej nie byłem.
1
kurski 2014-07-31 22:59:49
wyścig szczurów to już teraz prawie wszędzie. Ale zastanawiam się jak to na rozmowie kwalifikacyjnej nie dowiedziałeś się @przyszły pracownik o kase. To że oni nie powiedzieli to może zapomnieli czy coś, ale nie zapytałeś nawet? już nie wiem kto jest gorszy czy Ty czy oni. Pracodawca musi Ci to powiedzieć to jest podstawowe wymaganie. I co idziesz teraz w ciemno? A jak się okaże że pracujesz za darmo:P Życzę powodzenia:)
marek 2014-10-29 19:04:01
witam chciałem sie dowiedzieć ile zarabia pracownik gospodarczy jnter karsie w czosnowie przy śmieciach.
1
wanda i banda 2014-10-30 16:18:04
Moze on chce pracować społecznie :) tylko skad w takim razie taki wybór, nie lepiej pójść do jakiejś fundacji, przynajmniej z pożytkiem dla ludzi też coś zrobi. Pracodawca na pewno by się ucieszył i by Cie stawiał za wzór, gdyby Cie zatrudnil na stałe heheh. A kolega marek chce pracowac w Inter Carsie przy smieciach??? Że co??
1
marek 2014-10-30 16:42:38
z tak kolega marek ma propozycje pracować jako pracownik gospodarczy bo jedni muwiom że 1400 lub 1700.
1
ja 2014-11-09 02:49:36
pracowalem tam cztery lata, nie powtarzajcie mojego bledu i ladujcie sie w ten syf!!!
znający temat 2014-11-11 03:43:19
Smród Brud Ubóstwo, i maksymalny wyzysk każdego pracownika.
Nikomu nie polecam, nawet tym co mają "nóż na gardle". Lepiej godnie i z honorem umrzeć z głodu niż pracować dla tych żałosnych bydlaków.
anonimowy 2014-11-21 19:48:23
haha na magazynie 1700zł? w IC tyle mają Ci (może dwie osoby) co naprawdę liżą d..ę kierownikowi a tak to studenci 1200 a normalny robol nieważne czy robi pół roku czy 6 lat to ma 1500zł nie więcej
nowy 2014-11-22 20:38:52
[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] brak szacunku dla pracowników atmosfera nie miłą jeden drugiego kabluje ze mało robisz nawet na sekunde nie wolno ci stanąc bo ci powiedza zeby sobie szukac nowej pracy zarpbki masakra za 25 dni roboczych 1500 zł
nie polecam
olek 2014-12-06 18:47:48
Ja się wypowiem pracuje w Ic juz 8 lat zarobic mozna i to nawet dużo jeśli sie zlapie troche nadgodzin praca spoko.Napisze tak kto będzie chciał pracować to będzie pracował a co do kultury ludzi na magazynie pozostawia wiele do życzenia.
1
Janek 2014-12-17 08:00:33
Ja wypowiem się co do zarobków w sebcar. Pracje tu prawie 3 miesiące i puki co zarobiłem 1780 zł za 1 miesiąc(pazdziernik) i 1900 za listopad razem z ninedzielą, a lizusem nie jestem, więc ci którzy piszą o zarobkach po 1200 pracują jakieś 15 dni, a nie pełny miesiąc(około 20 dni). Co do admosfery to niestety muszę to potwierdzić, ale z zarobkami to bujda, choć zdarzalo się że oszukają kogoś na kasę
szczery 2015-02-12 17:45:45
w Zamosciu maja sielanke polecam i kasa zajefajna hahahaaa
2
adam 2015-03-19 16:00:21
ile na poczatek moze zarobic tam magazynier ? sa jakies podwyzki po 3 miesiacach ? czy podstawa zostaje cały czas ta sama ? jak z tymi premiami ? ile min i maxymalnie mozna dostac do reki ? jakaies punkty sie podobno zbiera,a moze ktos to rozwinać
ic Kajetany 2015-05-14 19:10:57
Ja jako zwykły magazynier w Kajetanach zarabiam około 2000 zł netto bez sobót na umowie o prace przez agancje. Po pół roku będe zatrudniony przez IC. Za kwiecień wyszła mi stawka godzinowa troche ponad 12 zł do ręki. Ogólnie nie jest źle jak na magazyn.
daro 2015-05-26 19:32:34
Hej, a pracuje ktoś może jako Przedstawiciel handlowy w rynku osobowym? Zastanawia mnie jaki rodzaj umowy proponuje inter cars oraz co takiego dokładnie oferują jesli chodzi o narzędzia pracy. Czy jest samochód, telefon, laptop? No i oczywiście pytanie jak jest to rozliczane, bo czasem trzeba płacić samemu za wszystko.
1
nowy :D 2015-06-25 11:43:24
Witam mam pytanie .
Umowa na zlecenie jakie zarobki po ile godzin praca ?
1
nowy :D 2015-06-25 12:03:27
Witam mam pytanie .
Umowa na zlecenie jakie zarobki po ile godzin praca ?
Stanowisko magazynier
jul 2015-06-26 01:25:04
W ogóle inter cars to poszukuje magazynierów do pracy, bo jak szukałem ich ogłoszeń pracy to owsze poznajdywałem, ale stanowiska jak przedstawiciel handlowy w rynku osobowym, sprzedawca części do samochodów osobowych, menadżer regionu, czy zwykły sprzedawca, ale magazyniera wśród ogłoszeń nie widziałem.
xxx 2015-07-01 23:55:43
uwierz mi, że szukają ostatnimi czasy rotacja nieziemska, płaca dla zwykłego magazyniera to ok 1500/1600/może ciut powyżej zależy, nie polecam, chyba, że na wakacje, ciągłe ciśnięcie, że mało itp. praca na dłuższą mete lipa. praca 8h soboty w umowie nie obowiązkowe, w praktyce jedna ma być przynajmniej jak jest full roboty, sprzedawanie przez niektóre osoby na porządku dziennym, ogólnie nie polecam.
@#$ 2015-07-14 19:30:05
jeżeli ktoś myśli że to jest super praca to niech się przyjmie do pracy w IC oddział Piotrków Tryb. zobaczy jak wygląda praca w tej firmie kierownik i.....a ubliża pracowniom nic sobie nie robi z ludzi ale super gość zrobił ponad normę dla firmy góra bije brawo. Jeden wielki wyzysk praca ponad siły za najniższą krajową na umowę zlecenie. To co się dzieje to hańba dla tych co robią tam zakupy powinni się wstydzić jak można być tak ślepym ale co oni też są robieni (usunięte przez administratora)
eeeee 2015-07-14 19:38:02
ja też byłem tam na rozmowie pięknie mówią a jak co do czego to praca na umowę zlecenie za najniższą krajową jedna wielka porażka nie dajcie się omamić to nie praca to obozy pracy dla białych murzynów
moł 2015-08-19 20:32:43
@eeeee, wiesz mówić można różne rzeczy, ważne żeby dokładnie czytać umowę, wtedy nie ma żadnych rozczarować, bo to co jest zawarte w umowie można egzekwować, a to co jest powiedziane po prostu ustnie to ciężko wyegzekwować i na to trzeba brać niestety poprawkę. Także polecam czytać umowy jak szuka się pracy
232e 2016-01-11 23:29:21
@moł no wlasnie taka jest prawda ze wszystko masz zawarte w umowie wiec nie rozumiem skad sa potem jakies nieporuzmienia, a tak w ogole to szukaja teraz recepcjonistyki
1
monkey 2016-02-19 21:51:17
Pewnie, że najważniejsze to trzeba czytać umowy. Ale wiecie czy ogłoszenie na administratora rozwiązań integracyjnych jest wciąż aktualne? Oczekują doświadczenia, ale stabilne zatrudnienie jest zapewnione.
philip 2016-02-22 18:23:12
@monkey wydaje mi sie że aktualne bo dopiero co je widziałem. Mnie interesuje stanowisko menedżera projektu, gdzie wymagają doświadczenie w Zarządzaniu Projektami w roli Menedżera Projektów
noger 2016-03-07 18:46:32
philip, a próbowałeś od nich jeszcze jeakieś informacje wyciągnać ? Ja tak się zastanawiam czy intercars wymaga doświadczenia w branży motoryzacyjnej , bo przecież ludzie ciągle w tym temacie obracają..
jarek 2016-03-11 18:17:50
ale soboty u nich nie są obowiazkowe przecież, mozesz pracowac w jakąś to chyba twoja decyzja czy pojdzie do pracy czy nie, nie ma musu pracowac w weekendy, zazwyczaj masz wolne.
oddie 2016-03-13 20:31:50
jarek, to też zależy od stanowiska, bo jedni pracują w soboty, inni nie. Ja w ogóle zastanawiam się, czy nie aplikować jako specjalista sharepoint, wymagania nie są duże - SharePoint 2013, InfoPath, SharePoint Designer 2013 i jeszcze podstawowa znajomość HTML, CSS, JavaScript, JQuery, C#, PowerShell, Office 365, Azure.
YANNI 2016-07-07 18:59:53
PRZELICZ SOBIE ZAROBKI NA GODZINY PRACY A POTEM WYPISUJ PODOBNE GŁUPOTY
Zostaw swoją opinię o INTER CARS S.A. - Komorniki
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie INTER CARS S.A.