Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Bama Polska Sp. Z o.o.

Pracowałeś w firmie Bama Polska Sp. Z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Tomek - 2015-02-23 19:37:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Według grudniowego sondażu CBOS-u praca jest jedną z najwyżej cenionych wartości życiowych przez Polaków. Wyżej jest tylko szczęście rodzinne. Niżej plasuje się zdrowie, spokój i życiowa uczciwość. Zdecydowana większość badanych zgadza się też ze stwierdzeniem, że praca nadaje sens życiu, że warto być pracowitym i każdą pracę należy wykonywać z sercem. Jak na lekarstwo jest natomiast z sondażami dotyczącymi pracoholików. Bo choć coraz częściej mówi się o zjawisku pracoholizmu, to w Polsce wciąż niewiele jest danych na ten temat.Wyleczyć się z pracoholizmu nie jest łatwym zadaniem i zależy od stopnia uzależnienia. Jak mówi Wiesiek, osoba uzależniona długo zaprzecza przed sobą i przed innymi, że ma problem, więc nie szuka pomocy, a wszelkie sugestie w tym kierunku traktuje jako nieżyczliwość, lub brak zrozumienia. Otoczenie najczęściej jest bezsilne. Pracoholik zaczyna szukać pomocy dopiero, gdy zaczyna tracić rodzinę, przyjaciół, lub zaczyna chorować somatycznie. Generalnie można powiedzieć, że im szybciej zwróci się o pomoc psychologiczną, tym lepiej. - dodaje Kołakowska. Na ogół leczenie jest oparte na psychoterapii, ale - jak twierdzi psychoterapeutka - w stanach ciężkich wskazana jest pomoc farmakologiczna. Pracoholizm jest problemem psychicznym i skuteczne leczenie wymaga przede wszystkim oddziaływań psychologicznych, czyli psychoterapii, choć w stanach ciężkich wskazana jest też pomoc farmakologiczna. Zmienić życie nie jest jednak takie łatwe, bo jak mówi Wiesiek gdy się dużo pracuje, to najczęściej współpracownicy do tego przywykają i zaczyna uchodzić to za normalność. Kiedy chce się zmienić tryb życia i pracy to zaczyna być to uważane za 'fanaberię'. Jedynym wyjściem pozostaje zmiana miejsca pracy. Niestety, gdy człowieka nie ma w firmie to szybko zapomina się o nim i jego wkładzie pracy.
zdjecie uzytkownika
Amerykanka - 2015-02-24 11:04:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Co sie stalo? Jakie wydarzenie mialo miejsce o ktorym jeszcze nie wiem? Teraz nie mam czasu poplotkowac ale jak sie ogarne to wszystko nadrobie.
zdjecie uzytkownika
magazynier - 2015-02-24 13:10:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Rudy to malpa czita :)) makak pgr-owy.
zdjecie uzytkownika
obserwator wszystkiego - 2015-02-24 14:54:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [magazynier - 2015-02-24 13:10:36]:
wez tak nie pisz bo jak wscibski sie dowie kto to to zaraz pojdzie strzelic z ucha
zdjecie uzytkownika
konczita - 2015-02-24 23:40:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
A to prawda ze ta Beksa jest gejem ? Pozdrowcie go od bylego Jurka .
zdjecie uzytkownika
janosik - 2015-02-25 11:11:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Pozdrawiam szwagra zbycha z magazynu.Super szwagier hehehe...
zdjecie uzytkownika
Płochliwy - 2015-02-25 12:34:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Odpowiedź na: [obserwator wszystkiego - 2015-02-24 14:54:54]:
Dokładnie. Strzeli z ucha,a do tego wszystkiego cała firma będzie wszystko wiedziała. Królowi fitnessu też nie spowiadajcie się zbyt często. Ta sama krew,wiele osób to potwierdza.
zdjecie uzytkownika
kier - 2015-02-26 10:53:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jaka banda buraków w tej Bamie pracuje!!Czytając wasze teksty to chyba większość z was po podstawówce lub max zawodówa.Typowy ,wiejski plebs.Powinni wyj...was bo tylko wstyd firmie przynosicie,wiejskie buraki ze słomą w butach!!!
zdjecie uzytkownika
Dixi - 2015-02-26 11:42:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Amerykanka - 2015-02-24 11:04:11]:
Zostan tam juz na dziale. Nie wracaj. Mamy dosc twojego wscibstwa. Narka.
zdjecie uzytkownika
tomixesorec - 2015-02-26 18:01:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [kier - 2015-02-26 10:53:57]:
widać tez strzelasz z ucha i nic nie robisz a latasz po wyplate do banku jak pies tasmański hehehehe...widziałem jak tobie wyłazi sloma ale nie z butow a z d...hehehe.caluj pierscien i weź nakolanniki i nie wal glowa w blat hehehe.
zdjecie uzytkownika
doris - 2015-02-26 20:32:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To prawda ze w bama ciezko jest norme wyrobic ? I nawet 1800 sie nie wyciagnie ? Napiszcie czy to prawda bo inaczej narobie mu tak ze sie osra . trzy dziewczyny cofnal z cv spod bramki ze juz nie przyjmuja do pracy i max ze zarobia 1600 tylko i sa dwie jakies babki ktore niszcza psychicznie nowe osoby
zdjecie uzytkownika
Cykor - 2015-02-26 20:45:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Tomek - 2015-02-23 19:37:24]:
Tomasz załatw lepiej mięso taniej bo nikomu nie chce spuścić z ceny a cena jak za trufle. Ty masz wspaniałe kontakty z gościem.
zdjecie uzytkownika
Marian - 2015-02-26 23:10:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [doris - 2015-02-26 20:32:46]:
Te trzy dziewczyny widocznie nie były za piękne. Teraz do Bamy przyjmują tylko te ładniejsze. Dosyć mamy już tutaj starych pasztetów. Nie dość,że większość kobiet w wieku 50+,to jeszcze większość tłusta jak Boczek. Tyle kobiet w firmie pracuje,a nie ma na kim oka zawiesić.O poderwaniu, to nawet nie wspominam.
zdjecie uzytkownika
jusek - 2015-02-26 23:18:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Same stare i grube ? Przesadziles jest pare fajnych ktore bym wyciumcial . ale fakt dla brzydkich nie ma tu pracy
zdjecie uzytkownika
jusek - 2015-02-26 23:21:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Stare lachociagi same ha ha patrze sie na nie to mi sie myla z du.pa Boczka
zdjecie uzytkownika
Ciekawski - 2015-02-27 06:52:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Boczek dalej nic nie robi,tylko żre?
zdjecie uzytkownika
Plotka - 2015-02-27 07:24:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [Ciekawski - 2015-02-27 06:52:45]:
Nie piszcie juz nic na Boczka. Jego kumpel zbiera informacje i przekaze a on tego tak nie zostawi... Ziemia sie zatrzesie bedzieci go przepraszac wrecz blagac o wybaczenie. Ja go osobiscie bardzo lubie chlop do rany przyloz zawsze za darmo pomoze bezinteresowny gosc. Napisze krotko- GOSC JEST WPORZO.
zdjecie uzytkownika
Dorcia - 2015-02-27 09:21:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [Plotka - 2015-02-27 07:24:47]:
Ten kumpel,to Demon Seksu? Oni razem po kilka godzin dziennie ględzą.Trzeba na nich uważać. Od dawna wiedziałam,że donoszą.
zdjecie uzytkownika
qwd - 2015-03-01 19:12:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Tomek - 2015-02-23 19:37:24]:
A co mnie obchodza sondaże tego żałosnego CBOS-u
zdjecie uzytkownika
Asia - 2015-03-01 20:47:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Marian - 2015-02-26 23:10:23]:
A faceci w Bamie to co? Same ciacha? Prawie same egzemplarze jak z programu-Rolnik szuka żony.
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-03-02 16:14:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam , kiedys pracowałam w bamie 7 lat lemu i mi się bardzo tam podobało , teraz chciała bym tam wrócić ale nie wiem jak teraz tam wygląda praca i jakie sa przedewszystkim zarobki na ręke ile?? no i ile jest zmian . bardzo prosze o informacje . :)
zdjecie uzytkownika
Wścibski - 2015-03-02 18:37:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Ciekawski - 2015-02-27 06:52:45]:
I tu się przeliczyłeś... Szczupły jak siatkarz.
zdjecie uzytkownika
Czarna puma - 2015-03-02 19:07:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Dorcia - 2015-02-27 09:21:50]:
Czy ja wiem? Demon? Ja tam go nie pochwale. A z drugim zdaniem zgodze sie w 200%. Trzeba uwazac cos sie mowi przy nich. Od ciebie chca wyciagnac info,podpytaja niby ze wspolczuja,czy cos podobnego,co,ile,jakie,kiedy? Uwazajcie,badzcie czujni i nie dajcie sie nabrac na te sztuczki. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
harry - 2015-03-03 01:49:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@gość, chcesz informacje, to daj najpierw coś od siebie, napisz na jakim stanowisku pracowałeś, bo to jest jednak istotne i jakie zarobki były 7 lat temu, to Ci napiszemy jak wyglądają one teraz. Skoro tak Ci się w Bama dobrze pracowało to dlaczego właściwie odszedłeś? Może nie odszedłeś tylko Cię zwolnili?
zdjecie uzytkownika
Ela - 2015-03-03 05:03:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Asia - 2015-03-01 20:47:13]:
Nie przesadzaj,że jest tak żle. Mnie najbardziej podoba się Marian z returów..Przystojny,wesoły,elokwentny i bardzo sympatyczny.On ma filmową urodę.Jak jego widzę, to przypomina mi się Charlie Chaplin.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bama Polska Sp. Z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Bama Polska Sp. Z o.o.?
Zadaj pytanie