Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Bama Polska Sp. Z o.o.

Pracowałeś w firmie Bama Polska Sp. Z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Konfekcja - 2014-11-16 21:53:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Odpowiedź na: [Boczek - 2014-10-23 08:51:45]:
Ty odchudzaj się grubasie,bo tylko żresz te batony i czekolady w układarce i jesteś coraz grubszy.I ciasta ci się zachciewa jeszcze? Niedługo to do układarki się nie zmieścisz.
zdjecie uzytkownika
piekny - 2014-11-17 23:45:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Ona kolo modelki nie stała.zabierzcie sie za prace i niech rusza tyłki panie brygadzistki a nie tylko kawa papieros ciasto i obgadywanie innych zajmijcie sie swoimi rodzinami a nie obrabianiem dupy
zdjecie uzytkownika
Sabina - 2014-11-18 10:00:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [piekny - 2014-11-17 23:45:43]:
Ja kiedy pracowalam na dziale sztancowanych to nie moglam narzekac. Brygadzistka z pomocnicami naprawde spoko babki dziewczyny ktore siedzialy obok wporzadku kumpele.
zdjecie uzytkownika
Halinka - 2014-11-20 10:02:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Amerykanka - 2014-10-28 12:55:35]:
Hej. Mozesz jeszcze raz wrzucic przepis na amerykanskie ciasto z dyni? Dziewczyny sobie chwalily i chce posmakowac troche smaku innej kultury. Dzieki.
zdjecie uzytkownika
Haszmen - 2014-11-20 15:23:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Odpowiedź na: [Halinka - 2014-11-20 10:02:23]:
Mięso powoduje 99 procent chorób,raka,zawały i wylewy.To morderstwo zwierząt i zdrowotne samobójstwo,powód 99% chorób; rak,zawały,wylewy,cukrzyca a wegetarianie dożywają w zdrowiu 120 lat a szpitale pełne są mięsożerców wiecznie chorych są jak alkoholicy czy narkomani nie potrafią porzucić nałogu, który ich niszczy to uzależnienie:mięsożercy są jak alkoholicy czy narkomani,szkodzą sobie nie mogą zrezygnować z tego co ich niszczy. Mięso powoduje 99% chorób i po co je jeść i chorować? Wegetarianizm to więcej energii bez używek narkotyków uzależnień ucieczki od życia zagłuszania sumienia stresu samodzielne myślenie zamiast prania mózgu głupimi modami wegetarianie są mniej struci: mięso kumuluje 1 000 razy więcej toksyn niż rośliny bo na 1 kg mięsa trzeba 10 kg paszy roślinnej + konserwanty, antybiotyki, sztuczne hormony i inne dodatki szkodliwe pozostałości tuczu i przemysłowego przetwarzania mięsa najlepszy lek to wegetarianizm. 99 procent chorób/epidemii/zatruć pochodzi od zwierząt rak, zawały, wylewy, cukrzyca,aids z krwi zabitych małp, bse, ptasia, świńska grypa, salmonella, hodowla zwierząt zatruwa wody bardziej niż przemysł.
zdjecie uzytkownika
Amerykanka - 2014-11-22 12:00:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Halinka - 2014-11-20 10:02:23]:
Składniki
25 dag obranej dyni
● po 15 dag mąki i cukru pudru
● 10 dag masła
● 2 jajka
● 1,5 łyżeczki przyprawy do piernika
● po łyżeczce proszku do pieczenia i sody
● 1/2 łyżeczki soli
● rodzynki
● orzechy Sposób przygotowania
1.
Mąkę przesiewamy, dodajemy cukier, przyprawę, proszek do pieczenia, sodę i sól. Mieszamy z bakaliami.
2.
Masło roztapiamy. Dynię ścieramy na tarce o dużych oczkach. Jajka ubijamy, stopniowo wlewając masło. Mieszamy z suchymi składnikami. Wsypujemy dynię i mieszamy. Pieczemy w natłuszczonej blasze (30x10 cm) ok. 40 minut w temp. 180 °C.Do tego kup słodki sos Taotao,wyśmienicie smakuje...Przynieś po weekendzie do pracy,to skosztuję.
zdjecie uzytkownika
Agnes - 2014-11-24 12:05:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Amerykanka - 2014-11-22 12:00:18]:
Pycha... Mhhhhh... Zrobilam w domu dokladnie tak jak podalas. Pychota jakbym w Stanach jadla najwspanialsze lody we wloskiej dzielnicy na Quenss. Dzieki.
zdjecie uzytkownika
kama - 2014-11-26 22:43:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
prosze o opinie dotyczaca pracy jako operator maszyn. jakiego wynagrodzenia moge sie spodziewac?
zdjecie uzytkownika
Korbek - 2014-11-27 09:09:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kama - 2014-11-26 22:43:41]:
Mozesz oczekiwac na zaplate w granicach 3500 do maksimum 4500 tys.
zdjecie uzytkownika
muzoo - 2014-11-28 14:39:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak tam z płacą na Magazynie?
zdjecie uzytkownika
Tomek - 2014-11-29 18:39:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [muzoo - 2014-11-28 14:39:08]:
2500 na reke. Kierwoc maja wiecej. Skladaj podanie smialo.
zdjecie uzytkownika
Zbychu - 2014-12-01 12:50:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Klofta a ty znowu na zwolnienie od poczatku miesiaca? Co tym razem sie stalo? Nie rob mi tego.
zdjecie uzytkownika
pseudobrygadier - 2014-12-02 20:49:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
ktoś zna bekse z magazynu?duzo ludzi twierdzi ze to ucho największe w firmie.jedyny na tym pseudo stanowisku nie robiący nic.chlopaki wstawiali z nim filmiki na YouTube i była super beka.palarnia chodzenie bez celu uchowanie i wyplata jest.
zdjecie uzytkownika
muzoo - 2014-12-03 16:12:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Tomek - 2014-11-29 18:39:45]:
Teraz proponuja 1600 na reke dlatego podziekowałem za oferte pracy
zdjecie uzytkownika
enya - 2014-12-04 19:42:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dajcie przepis na dobre sledziki na swieta.
zdjecie uzytkownika
Anka - 2014-12-06 17:54:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [Lady Gaga - 2014-10-08 23:32:44]:
Tomek jest miłym, spokojnym człowiekiem, który ma pozytywne nastawienie do świata, lubi ciekawe rozmowy z ciekawymi ludźmi i nie tyko rozmowy* Dla wybranki serca jetem gotów na duże poświecenie.Jak byście wiedzieli jakie Tomek potrafi sztuczki,to by wam buty pospadały.
zdjecie uzytkownika
papi - 2014-12-08 17:57:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [Zbychu - 2014-12-01 12:50:38]:
Klofta co tak szybko ze zwolnienia wrocilas? Paczki z filcharmoni nikt ci nie wezmie...
zdjecie uzytkownika
NietakiMłody - 2014-12-12 12:57:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panie i panowie a co się dzieje na utrzymaniu ruchu? Są oferty. Pytanie czy warto i co tam się dzieje?
zdjecie uzytkownika
Balbina - 2014-12-12 14:51:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [NietakiMłody - 2014-12-12 12:57:19]:
Warto wszystko zostalo wyprostowane. Teraz jest spokoj.
zdjecie uzytkownika
qwd - 2014-12-14 18:57:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [enya - 2014-12-04 19:42:21]:
A co mnie śledziki obchodzą to jest forum na temat pracy, a nie przepisów kulinarnych, jak chcesz przepis to w..........j na forum kulinarne.
zdjecie uzytkownika
slabe ogniwo pakowaczka - 2014-12-15 19:22:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
kochani! z okazji zblizajacych sie swiat Bozego narodzenia i nowego roku skladam wszystkim pracownikom robolom liderom kierownikom dyrektorowi zdrowych spokojnych swiat oraz szczesliwego nowego roku!!!
zdjecie uzytkownika
Amerykanka - 2014-12-16 11:52:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [slabe ogniwo pakowaczka - 2014-12-15 19:22:54]:
Dopisuję się do tych życzeń. Jak wrócimy po przerwie to wszystko sobie opowiemy. Ja szlifuję mój amerykański na wolnym. Do siego roku kochani!!!
zdjecie uzytkownika
Iwona - 2014-12-17 20:36:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [Lady Gaga - 2014-10-08 23:32:44]:
Dla mnie najlepszym facetem w Bamie jest Boczek. Zgrabny,pracowity,koleżeński,bezinteresowny,uczynny. Czemu tylko sprzedaje tą przeterminowaną chemię i spożywkę z Niemiec ze stuprocentową marżą?
zdjecie uzytkownika
bidula - 2014-12-19 08:43:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Amerykanka - 2014-12-16 11:52:39]:
Dzieki za zyczenia. oczywiscie na wzajem wypoczywaj i obys wspaniale szusowala po Szwajarskich stokach.
zdjecie uzytkownika
Anka - 2014-12-20 12:14:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Tomek - 2014-11-29 18:39:45]:
Pewien Tomek testował panie
po kolacji, przed śniadaniem
w środku nocy, po obiedzie
rad, że mu się męsko wiedzie
na burą sukę nabrał ochoty
w kolejce czekał, jak inne kojoty
długi ten ogonek, poczuł się zmęczony
wpadł więc tym czasem na obiad
– do żony
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bama Polska Sp. Z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Bama Polska Sp. Z o.o.?
Zadaj pytanie
x