Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Bama Polska Sp. Z o.o.

Pracowałeś w firmie Bama Polska Sp. Z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
monka - 2014-07-31 16:30:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
"tu średnia zarobków to 5tysięcy...jaka szkoda że w 5 miesięcy,nie dziękuję."
zdjecie uzytkownika
qwaq - 2014-07-31 17:21:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Kaczuszka - 2014-07-08 10:08:04]:
A kogo twoje wyzsze po wiejskiej szkolce obchodzi,do zadengo biura cie nie przyjma
zdjecie uzytkownika
Gorzowianka od 1982r - 2014-08-02 14:59:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [qwaq - 2014-07-31 17:21:44]:
Mozesz sie zdziwic. To nie jest zadna wiejska szkolka,to powazne studia. Pakowanie czy stanie i ukladanie kartonow to niedlugo przeszlosc. Bedziecie sie klac i mowic dzien dobry w niedlugim czasie.
zdjecie uzytkownika
Frotka - 2014-08-12 17:02:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
Nie wiecie co się dzieje z Tomkiem? Dzisiaj jest Dzień Pracoholika,a jego nie było w pracy. Wiem,że wrócił już z Sopotu,gdzie się ostro lansował. Mieliśmy jechać 16.08. na Święto Sandacza do Lubniewic, a on nie daje znaku życia. Nie pojechał już chyba na zbiór winogron do Francji.
zdjecie uzytkownika
Anka - 2014-08-14 11:22:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
Odpowiedź na: [Frotka - 2014-08-12 17:02:08]:
Tomka nie będzie co najmniej do końca tygodnia w pracy. Słyszałam,że poszedł na Pieszą Pielgrzymkę Diecezji Zielonogórsko-Gorzowskiej do Częstochowy. Mówił mi w lipcu,że pielgrzymowanie to okazja, by wiele spraw przemyśleć, przemodlić, by zastanowić się nad swoim życiem.
zdjecie uzytkownika
żabojad - 2014-08-14 15:21:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeżeli chodzi o mnie to z Bama Polska miałem styczność jedynie poprzez ich aukcje i sklep internetowy na portalu allegro. Firma zajmuje się sprzedażą akcesoriów elektronicznych do telefonów, laptopów i tego typu urządzeń. Jeżeli chodzi o ceny tych produktów to nie są one może promocyjne i nie powalają na kolana, że aż chce się od razu wykupić cały sklep, ale też nie należą do najwyższych. Po za tym o tym, że ludzie kupują w Bama Polska świadczyć może fakt, że mają na swoim koncie już ponad 15 tysięcy transakcji z których zdecydowana większość otrzymała pozytywną recenzję. Oczywiście jest tam też około 50 negatywów , w których większość ludzi narzeka na problemy z kontaktem z Bamą. Także przy tych kilkudziesięciu transakcjach biuro tej firmy niestety się nie popisało . A szkoda , bo to psuje opinie
zdjecie uzytkownika
Biniu - 2014-09-03 07:57:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [Frotka - 2014-08-12 17:02:08]:
Szykuje sie do wyjazdu na zarobek. Sa jeszcze dwa miejsca wolne w moim busie. Chetnych zapraszam. Info priv.
zdjecie uzytkownika
Kolano - 2014-09-03 19:58:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ile bierzesz za przejazd? Wyjazd do Bordeaux, tam gdzie jeżdzi Tamara i inni z firmy? 10 euro za godzinę,spanie i wyżywienie zapewnione? Ja się jeszcze zastanowię.
zdjecie uzytkownika
wqd - 2014-09-04 11:40:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [żabojad - 2014-08-14 15:21:49]:
Bama polska zajmuje sie produkcja wkladek do butow,takze oni z elektronika nie maja nic wspolenego
zdjecie uzytkownika
Klofta - 2014-09-13 08:31:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
czy moze ktos mi odpowiedz na pytanie dlaczego niektore panie dostaly ocene 4 kiedy ciagle przebywaja na zwolnieniach rehabilitacjach zabiegach i tego typu tam? przeciez to jest nie sprwiedliwe zbliza sie druga zmiana urlop soboty to za chwile zwolnienie zabiegi rehabilitacja .
zdjecie uzytkownika
Lala - 2014-09-15 14:24:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Klofta - 2014-09-13 08:31:04]:
Kto kombinuje to ma lżej a ty nie zazdrość tylko bierz przykład z zaradnych kolezanek
zdjecie uzytkownika
silka - 2014-09-16 14:56:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z jednej strony piszecie o tej elektornice z drugiej o butach. Prawda jest taka , że występują dwie firmy Bama Polska. Jedna zajmująca się produkcją głównie wkładek do butów drugą posiadająca swój sklep internetowy na portalu allegro o czym wyżej już dość obszernie pisał @żabojad. Także lepiej okreslić dokładniej temat rozmowy tutaj
zdjecie uzytkownika
Naburmuszona - 2014-09-16 15:08:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Lala - 2014-09-15 14:24:38]:
Dokladnie. I nawet na nocke nie bedziesz musiala isc bo powiesz ze idziesz na zwolnienie.
zdjecie uzytkownika
WINIARY - 2014-09-17 20:52:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Lala - 2014-09-15 14:24:38]:
takie kombinowanie ze zwolnieniami jakimis dziwnymi chorobami w lipcu sierpniu czy grudniu to we faurencji volksagenie nie powiodlo by sie tyle razy ale mam nadzieje ze wezma sie za to
zdjecie uzytkownika
puma - 2014-09-17 21:41:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
kombinatorki byly i beda chodzic na chorobowe na siebie czy tez dziecko i nic na to nie poradzicie ...taka to mentalność ludzka.....
zdjecie uzytkownika
WŚCIEKŁŁAAAAAAA - 2014-09-24 15:27:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Klofta - 2014-09-13 08:31:04]:
dzieki klofta. nocki beda od poniedzialku. wroc dopiero w listopadzie jak sie skoncza. kuruj sie pozdrawiamy. kolezanki.
zdjecie uzytkownika
Modelka - 2014-09-26 17:13:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ty w modelka w niebieskim fartuchu przestan z ucha strzelac w bialym domku. wiemy ze chorujesz na wladze.
zdjecie uzytkownika
xyz - 2014-09-28 13:10:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Modelka - 2014-09-26 17:13:10]:
o kim mowa??????????????
zdjecie uzytkownika
lala - 2014-09-29 17:04:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a wy większych problemów nie macie????
zdjecie uzytkownika
Tamara - 2014-10-06 16:53:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [puma - 2014-09-17 21:41:14]:
Tomek nie kombinuje z żadnymi zwolnieniami i opiekami. To jest gość,który powinien być co najmniej kierownikiem w naszej firmie.Tomek jest pracowity,elastyczny,komunikatywny,samodzielny,skromny,dyskretny,lojalny,wseoły. Wspaniały facet jako współpracownik, mąż,kolega. Każda kobieta w Bamie go chwali.
zdjecie uzytkownika
Cisek - 2014-10-07 17:10:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Modelka - 2014-09-26 17:13:10]:
To u ciebie daje sie kase na prezent dla jubilatki? Po ile sie skladacie? Gdzie mam podejsc zeby cie zastac? Na dzial czy do biakego domku?
zdjecie uzytkownika
Lady Gaga - 2014-10-08 23:32:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Tamara - 2014-10-06 16:53:37]:
Tomek jest super facet.
zdjecie uzytkownika
zubr - 2014-10-15 20:50:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Beksa to kapus...z krwi i kosci...
zdjecie uzytkownika
obywatel - 2014-10-19 13:33:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [agata - 2014-07-07 12:07:10]:
Miałem tak samo jak AGA.
Mam spory staż na magazynie a nie chcieli przyjąć.
zdjecie uzytkownika
wiertara - 2014-10-22 12:55:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na mag znow gina cale palety i nie ma winnego :-D towar ginie a wszystko zamiecione pod dywan bo nie moze stracic stolka :-D oddajcie kawe i skarpety i reszte towaru :-D
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bama Polska Sp. Z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x