Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Bama Polska Sp. Z o.o.

Pracowałeś w firmie Bama Polska Sp. Z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Agnes - 2014-05-26 14:49:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Colgate wybielajacy - 2014-05-26 13:41:18]:
Ja zlozylam podanie w tamtym roku do Bamy i czekam do tej pory. Mam studia kierunek rachunkowosc i chcialam pracowac w swoim zawodzie. Niestety,proponuja mi tylko produkcje na i to jeszcze na akord.
zdjecie uzytkownika
Gringo - 2014-06-27 09:34:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Czarnulka - 2014-04-08 20:00:24]:
Daj sobie spokoj. Probuj caly czas do biura lub do zespolu Lean sie dostac. Jestes wyksztalcona,komunikatywna. Jakbys zalapala sie do Lean to mysle ze zostaniesz sciagnieta do biura. Tam caly czas kogos przyjmuja.
zdjecie uzytkownika
sztuki - 2014-06-28 20:34:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Agnes - 2014-05-26 14:49:18]:
próbuj jeszcze, nie warto zmieniać swoich planów kariery ze względu na chwilową stagnację. Może się uda ;)
zdjecie uzytkownika
Kaczuszka - 2014-06-29 12:29:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [sztuki - 2014-06-28 20:34:45]:
Fajnie i pozytwnie to okreslilas. Ja sama mam studia,na obecna chwile tyram na akord,ale wiem ze kiedys bede siedziala w kadrach lub planowala prace.
zdjecie uzytkownika
agata - 2014-07-07 12:07:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Byłam na rozmowie kwalifikacyjnej...Praca przy pakowaniu wkładek.Żadna filozofia przecież, a i tak nie przyjęli...Pewnie zaważył brak doświadczenia na produkcji...Mam wyższe wykształcenie...i co z tego(?) Rzecz to powszechnie znana, że bez znajomości w polskiej rzeczywistości pracy w swoim kierunku i tak nie znajdę.Mogę pracować nawet na produkcji, mam zapał i chęć do pracy, nie planuję dzieci ...A i tak nie pasuje. Wielkie rozmowy kwalifikacyjne przeprowadzają na pracownika produkcyjnego... Śmiechu warte to wszystko. Ja tylko i jak widać AŻ, chcę pracować.
zdjecie uzytkownika
Kaczuszka - 2014-07-08 10:08:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [agata - 2014-07-07 12:07:10]:
Ja wysoko mierze i mysle by zlozyc podanie o prace do biur lub do zespolu LEAN. Wiesz oplaty,przejazdowka,jedzenie wszystko kosztuje...Nie po to sie ksztalcilam by siedziec i pracowac na akord.Mam nadzieje ze chociaz dostane umowe na stale. Wtedy mozna cos planowac. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
monka - 2014-07-31 16:30:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
"tu średnia zarobków to 5tysięcy...jaka szkoda że w 5 miesięcy,nie dziękuję."
zdjecie uzytkownika
qwaq - 2014-07-31 17:21:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Kaczuszka - 2014-07-08 10:08:04]:
A kogo twoje wyzsze po wiejskiej szkolce obchodzi,do zadengo biura cie nie przyjma
zdjecie uzytkownika
Gorzowianka od 1982r - 2014-08-02 14:59:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [qwaq - 2014-07-31 17:21:44]:
Mozesz sie zdziwic. To nie jest zadna wiejska szkolka,to powazne studia. Pakowanie czy stanie i ukladanie kartonow to niedlugo przeszlosc. Bedziecie sie klac i mowic dzien dobry w niedlugim czasie.
zdjecie uzytkownika
Frotka - 2014-08-12 17:02:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
Nie wiecie co się dzieje z Tomkiem? Dzisiaj jest Dzień Pracoholika,a jego nie było w pracy. Wiem,że wrócił już z Sopotu,gdzie się ostro lansował. Mieliśmy jechać 16.08. na Święto Sandacza do Lubniewic, a on nie daje znaku życia. Nie pojechał już chyba na zbiór winogron do Francji.
zdjecie uzytkownika
Anka - 2014-08-14 11:22:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
Odpowiedź na: [Frotka - 2014-08-12 17:02:08]:
Tomka nie będzie co najmniej do końca tygodnia w pracy. Słyszałam,że poszedł na Pieszą Pielgrzymkę Diecezji Zielonogórsko-Gorzowskiej do Częstochowy. Mówił mi w lipcu,że pielgrzymowanie to okazja, by wiele spraw przemyśleć, przemodlić, by zastanowić się nad swoim życiem.
zdjecie uzytkownika
żabojad - 2014-08-14 15:21:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeżeli chodzi o mnie to z Bama Polska miałem styczność jedynie poprzez ich aukcje i sklep internetowy na portalu allegro. Firma zajmuje się sprzedażą akcesoriów elektronicznych do telefonów, laptopów i tego typu urządzeń. Jeżeli chodzi o ceny tych produktów to nie są one może promocyjne i nie powalają na kolana, że aż chce się od razu wykupić cały sklep, ale też nie należą do najwyższych. Po za tym o tym, że ludzie kupują w Bama Polska świadczyć może fakt, że mają na swoim koncie już ponad 15 tysięcy transakcji z których zdecydowana większość otrzymała pozytywną recenzję. Oczywiście jest tam też około 50 negatywów , w których większość ludzi narzeka na problemy z kontaktem z Bamą. Także przy tych kilkudziesięciu transakcjach biuro tej firmy niestety się nie popisało . A szkoda , bo to psuje opinie
zdjecie uzytkownika
Biniu - 2014-09-03 07:57:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [Frotka - 2014-08-12 17:02:08]:
Szykuje sie do wyjazdu na zarobek. Sa jeszcze dwa miejsca wolne w moim busie. Chetnych zapraszam. Info priv.
zdjecie uzytkownika
Kolano - 2014-09-03 19:58:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ile bierzesz za przejazd? Wyjazd do Bordeaux, tam gdzie jeżdzi Tamara i inni z firmy? 10 euro za godzinę,spanie i wyżywienie zapewnione? Ja się jeszcze zastanowię.
zdjecie uzytkownika
wqd - 2014-09-04 11:40:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [żabojad - 2014-08-14 15:21:49]:
Bama polska zajmuje sie produkcja wkladek do butow,takze oni z elektronika nie maja nic wspolenego
zdjecie uzytkownika
Klofta - 2014-09-13 08:31:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
czy moze ktos mi odpowiedz na pytanie dlaczego niektore panie dostaly ocene 4 kiedy ciagle przebywaja na zwolnieniach rehabilitacjach zabiegach i tego typu tam? przeciez to jest nie sprwiedliwe zbliza sie druga zmiana urlop soboty to za chwile zwolnienie zabiegi rehabilitacja .
zdjecie uzytkownika
Lala - 2014-09-15 14:24:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Klofta - 2014-09-13 08:31:04]:
Kto kombinuje to ma lżej a ty nie zazdrość tylko bierz przykład z zaradnych kolezanek
zdjecie uzytkownika
silka - 2014-09-16 14:56:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z jednej strony piszecie o tej elektornice z drugiej o butach. Prawda jest taka , że występują dwie firmy Bama Polska. Jedna zajmująca się produkcją głównie wkładek do butów drugą posiadająca swój sklep internetowy na portalu allegro o czym wyżej już dość obszernie pisał @żabojad. Także lepiej okreslić dokładniej temat rozmowy tutaj
zdjecie uzytkownika
Naburmuszona - 2014-09-16 15:08:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Lala - 2014-09-15 14:24:38]:
Dokladnie. I nawet na nocke nie bedziesz musiala isc bo powiesz ze idziesz na zwolnienie.
zdjecie uzytkownika
WINIARY - 2014-09-17 20:52:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Lala - 2014-09-15 14:24:38]:
takie kombinowanie ze zwolnieniami jakimis dziwnymi chorobami w lipcu sierpniu czy grudniu to we faurencji volksagenie nie powiodlo by sie tyle razy ale mam nadzieje ze wezma sie za to
zdjecie uzytkownika
puma - 2014-09-17 21:41:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
kombinatorki byly i beda chodzic na chorobowe na siebie czy tez dziecko i nic na to nie poradzicie ...taka to mentalność ludzka.....
zdjecie uzytkownika
WŚCIEKŁŁAAAAAAA - 2014-09-24 15:27:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Klofta - 2014-09-13 08:31:04]:
dzieki klofta. nocki beda od poniedzialku. wroc dopiero w listopadzie jak sie skoncza. kuruj sie pozdrawiamy. kolezanki.
zdjecie uzytkownika
Modelka - 2014-09-26 17:13:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ty w modelka w niebieskim fartuchu przestan z ucha strzelac w bialym domku. wiemy ze chorujesz na wladze.
zdjecie uzytkownika
xyz - 2014-09-28 13:10:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Modelka - 2014-09-26 17:13:10]:
o kim mowa??????????????
zdjecie uzytkownika
lala - 2014-09-29 17:04:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a wy większych problemów nie macie????
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bama Polska Sp. Z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x