Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Bama Polska Sp. Z o.o.

Pracowałeś w firmie Bama Polska Sp. Z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Plotka - 2015-03-19 19:31:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
Odpowiedź na: [Sosna - 2015-03-19 16:49:29]:
Oczywiście,że wiem jakie stawki,ale nie rozpowiadam. Ja jak zawsze nie podpisuję za tą stawkę inwentury.
zdjecie uzytkownika
Tomek - 2015-03-20 16:12:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (11)
Mam 2 miejsca w samochodzie na GP Polski na żużlu w Warszawie 18 kwietnia na Narodowym.Cena, to 200 zł w dwie strony dla mężczyzny. Dla kobiet mogę się dogadać co do ceny za przejazd,ale w cztery oczy.Wszystkich informacji udzielę w firmie w godzinach pracy.
zdjecie uzytkownika
Tamara - 2015-03-20 18:14:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (9)
Odpowiedź na: [Tomek - 2015-03-20 16:12:40]:
To moze mnie wezmiesz? Podejde w poniedzialek. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
Ela - 2015-03-21 13:08:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (10)
Odpowiedź na: [Tamara - 2015-03-20 18:14:56]:
Tomek w babciach nie gustuje,on lubi młode kozy.17-20 lat.Dobrą czterdziestką też nie pogardzi.
zdjecie uzytkownika
mordziaty - 2015-03-22 19:58:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Swiadek sieje ploty ze beda mieszali zmiany na magazynie.Moze wreszcie zrobia cala zmiane braci i beda mieszali krew dzien w dzien.
zdjecie uzytkownika
biedaczka pakowaczka - 2015-03-22 20:48:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
jak nie chcecie isc na inny dzial skory lub ortopedie to symulujcie choroby-omdlenia,ze skory wam szkodza,bierzcie opieki,pozniej do kierownika,nastepnie jak sie slabo zrobi to do krzyzyka i wezcie przepustke. i po sprawie. haha. tak sie zalatwia sprawy cieniasy. a i jeszcze zaswiadczenia na klej,hemoroidy i tak dalej. pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Tomek - 2015-03-23 13:14:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [biedaczka pakowaczka - 2015-03-22 20:48:32]:
Jak nie chcecie pracować w Bamie, to się zwolnijcie jak Lady Gaga i jej koleżanka i po kłopocie.
zdjecie uzytkownika
Wścibski - 2015-03-23 15:36:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Odpowiedź na: [Tomek - 2015-03-23 13:14:57]:
Tak jak napisałeś. Ja nie narzekam,jak macie jakieś pytania,to zapraszam do mnie na długą pogawędkę,porozmawiamy o za i przeciw,a ja to zgłoszę odpowiedniej grupie.
zdjecie uzytkownika
mała..... - 2015-03-23 19:07:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
....a mnie wkurza Anka ktora romansuje z zonatym brygadzista i sie tym chwali
zdjecie uzytkownika
zolza - 2015-03-23 19:30:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
A Ty Tomek siedz sobie w tym bialym domku i nie badz za wscibski bo jestes jak baba z targowiska.Duzy ale w sumie jak dziecko.
zdjecie uzytkownika
Dante - 2015-03-23 19:59:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (7)
wlasnie dziwne ze ty nic nie wiesz.......
zdjecie uzytkownika
Wścibski - 2015-03-23 20:04:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (8)
Odpowiedź na: [Dante - 2015-03-23 19:59:24]:
Wiele romansów w tej firmie widziałem,sam mam nie jeden za sobą,ale Anka z żonatym ????
zdjecie uzytkownika
Cykor - 2015-03-23 20:08:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (7)
Odpowiedź na: [Wścibski - 2015-03-23 20:04:33]:
Tak ty z pewnoscia hahaha labedz jestes i tyle. wiele widziales bo podpytywales szpiegowales z tego jestes znany.
zdjecie uzytkownika
zofia - 2015-03-23 20:33:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co sie dzieje u was w domu?pochwalcie sie i lepiej robcie norme bo jeszcze bedzie podkrecona.nadajecie sie tylko do roli a nie do pracy w miescie.
zdjecie uzytkownika
Strachliwy obserwator - 2015-03-24 08:27:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (7)
Odpowiedź na: [Wścibski - 2015-03-23 15:36:41]:
Cześć giermek Boczusia. Co słychać ciekawego?
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2015-03-25 10:33:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mordziaty - 2015-03-22 19:58:36]:
Nawet jak wymieszają zmiany,to niektórzy i tak będą robić cały czas na jedną zmianę. Też bym tak chciał. Są równi,ale są i równiejsi jak powiadają.
zdjecie uzytkownika
Pablo - 2015-03-25 11:14:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie beda mieszali zmian a na tej co jest mniej ludzi to niech oni sie martwia bo to nie w naszej gestii sie zamartwiac.
zdjecie uzytkownika
Wścibski - 2015-03-26 10:59:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
Odpowiedź na: [Strachliwy obserwator - 2015-03-24 08:27:11]:
Giermek Boczusia? Raczej paż księcia,największy przydupas i wierny spowiednik. chi,chi,chi
zdjecie uzytkownika
PIOTR - 2015-03-26 12:22:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co z rydzem?Wraca czy nie wraca bo musze sie szykowac na jego fotel.
zdjecie uzytkownika
Wścibski - 2015-03-26 12:31:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Odpowiedź na: [PIOTR - 2015-03-26 12:22:34]:
Zwariowałeś? Jego fotel zajmie Boczek.On ma najlepsze kwalifikacje,wykształcenie,zaangażowanie i układy. Ma,to zapewnione od swojego kolesia z góry,od dawna.Biada,wtedy wam żartownisie i lenie.6:01 będziecie rampę zamiatać,a nie plotkować,spać czy kawkę spijać.
zdjecie uzytkownika
Wierny paź - 2015-03-26 16:49:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
Odpowiedź na: [Wścibski - 2015-03-26 12:31:31]:
O 6:01,to będą po zaprawie,rejonach,a nawet porannym apelu siedzieć w układarkach,w wózkach,w ciężarówkach czy wystawiac towar pod wysoki. Zapomnijcie o dłuższej przerwie,pogaduszkach,będzie ład i porządek jak w jednostce specjalnej GROM. A ja jak zwykle luzik,dlatego to mój ziom. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
uuuu - 2015-03-26 21:28:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
te wścibski ty czasem nie obrabiasz pęta??? a groma to w gaciach będziesz miał jak się ta twoja firemka posypie
zdjecie uzytkownika
Łysy - 2015-03-26 22:35:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [Tomek - 2015-03-20 16:12:40]:
Zwariowałeś człowieku? 200 zł od osoby,to razem 400 zł Wiesz gdzie za tyle można pojechać? Nie dość,że plotkarz to jeszcze żdierca. Mój SUV nawet tyle nie spali w dwie strony.
zdjecie uzytkownika
Boczek - 2015-03-27 13:00:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Polecam wszystkim blog:http://zabijgrubasa.pl
zdjecie uzytkownika
Cykor - 2015-03-27 13:41:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Boczek - 2015-03-27 13:00:51]:
Dzieki za wrzute moj drogi kolo. Z pewnoscia skorzystam,na Twoim przykladzie widac,ze trening czyni mistrza.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bama Polska Sp. Z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Bama Polska Sp. Z o.o.?
Zadaj pytanie