Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Bama Polska Sp. Z o.o.

Pracowałeś w firmie Bama Polska Sp. Z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Legalna mama - 2014-04-14 15:07:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Odpowiedź na: [ZYX - 2014-04-13 19:42:07]:
Chyba do biurka na ortopedie. Takie studia to smiechu warte. Koniec dostawania karteczek bierz sie ostro do roboty i zostan juz tam na ortopedii.
zdjecie uzytkownika
katarzyna1331 - 2014-04-15 14:03:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dzięki za odpowiedź:)
zdjecie uzytkownika
ABC - 2014-04-15 17:11:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiecie czy przyjmuja na produkcje? Najchetniej podjela bym prace na ortopedii.
zdjecie uzytkownika
studentka - 2014-04-16 20:46:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [ABC - 2014-04-15 17:11:08]:
ciezko sie na ten dzial dostac. tam ida tylko najlepsi.
zdjecie uzytkownika
Szablozębna - 2014-04-17 11:03:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [ABC - 2014-04-15 17:11:08]:
Super jest na tym dziale. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
puma - 2014-04-17 22:22:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xyz - 2014-04-13 12:47:00]:
haha umowa na stale ,,dobre
zdjecie uzytkownika
puma - 2014-04-17 22:35:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Legalna mama - 2014-04-14 15:07:19]:
dziewczyny !!!!!!!! litości czytam te wasze wypowiedzi i wstyd mi ze pracuje wśród takich ludzi zazdrosnych zawistnych...marnujecie siły na bzdury zamiast zastanowić się co zrobić by polepszyć warunki i atmosferę w pracy..XYZ,twoje wypowiedzi są naprawdę puste....
zdjecie uzytkownika
koczkodan - 2014-04-18 08:25:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Odpowiedź na: [puma - 2014-04-17 22:35:35]:
To nie jest zazdrosc czy zawisc. Czego mamy zazdrosci? Pracy na ortopedi? Chchcachacha. Pracy w wirtualnym biurze? Szkoda sie puma rozpisywac na ten temat. Podkulony ogon i tyle. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
zeugor - 2014-04-23 11:17:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [Czarnulka - 2014-04-13 07:34:28]:
Hej! Jak tam w biurze sie robi? Wyzsza sfera.
zdjecie uzytkownika
CAŁUŚNE - 2014-04-28 19:57:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [ZYX - 2014-04-13 19:42:07]:
Nie wracaj. Tylko o to prosimy. Rok wytrzymamy...
zdjecie uzytkownika
siekacz - 2014-05-05 08:18:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [Szablozębna - 2014-04-17 11:03:01]:
Wybrali cie do zespolu lean? Tam do biur na 3miesiace?
zdjecie uzytkownika
samio - 2014-05-05 11:53:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
może jednak przy okazji jakiejś wolnej chwili @koczkodan, będziesz mógł rozwinąć się w tym temacie...
zdjecie uzytkownika
Gertrudalion - 2014-05-05 12:56:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Odpowiedź na: [samio - 2014-05-05 11:53:59]:
Daj spokoj samio.mialo nie byc powrotu do pracy. Ewentualnie do biura a gdzie na dol gdzie na akord gdzie na swoj dzial???? tak jak koczkodan napisze *podkulony ogon. Pozdr samio.
zdjecie uzytkownika
Czarnulka - 2014-05-16 12:55:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wracam na swoj dzial.Tylko czekam jak dziewczyna odejdzie z wypowiedzenia. I co wy na to? Hehe.
zdjecie uzytkownika
sztuki - 2014-05-16 20:50:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czyli naprawdę w Bamie jest na tyle dobrze, że ludzie tutaj chętnie wracają... to czuję się zaskoczony
zdjecie uzytkownika
$$$ - 2014-05-18 20:55:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę że bzdury tu wypisują osoby podajace sie za pracowników,a nigdy nimi nie byłyli...bzdura bzdurę pogania:d...proponuję pocwaniaczyć z prawdziwego nazwiska:d ...żałosne te forum i poniżej poziomu ...zawiść ,kłamstwa i ludzka głupota się kłania:( a każde IP jest proste w sprawdzeniu:-)
zdjecie uzytkownika
Szablozębna - 2014-05-19 08:59:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [$$$ - 2014-05-18 20:55:15]:
Dokladnie,zawisc,ze niektorym lepiej sie powodzi i jest na lepszym dziale ortopedia czy sztance dwa najlepsze dzialy. Ja jestem zadowolona z pracy,z ludzmi na dystans juz sie trzymam. Nie chce juz wrocic tam gdzie bylam.
zdjecie uzytkownika
Sucha - 2014-05-25 17:48:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Czarnulka - 2014-05-16 12:55:06]:
Nie prosze nie!!!
zdjecie uzytkownika
Colgate wybielajacy - 2014-05-26 13:41:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Gertrudalion - 2014-05-05 12:56:59]:
Do biura? Trzeba miec prawdziwe studia. Wyzsza szkola zawodowa nic nie daje nawet jak sie ma magistra. Ale to juz nieliczni koncza. Coz zycze powodzenia w doataniu sie do biura.
zdjecie uzytkownika
Agnes - 2014-05-26 14:49:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Colgate wybielajacy - 2014-05-26 13:41:18]:
Ja zlozylam podanie w tamtym roku do Bamy i czekam do tej pory. Mam studia kierunek rachunkowosc i chcialam pracowac w swoim zawodzie. Niestety,proponuja mi tylko produkcje na i to jeszcze na akord.
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-07-23
Żródło: pracuj.pl
Gorzów Wielkopolski
(lubuskie Zobacz lokalizację na mapie »)
Jesteśmy dynamicznie rozwijającą się firmą branży obuwniczej i chemicznej należącą do międzynarodowej firmy rodzinnej S.C. Johnson.S.C. Johnson jest jednym z największych producentów wiodących marek gospodarstwa domowego.Do naszego zakładu pracy w Gorzowie Wielkopolskim poszukujemy osoby na stanowisko:Starszy Analityk ds. Zakupu Miejsce pracy: Gorzów Wielkopolski Zakres odpowiedzialności:Przeprowadzanie analiz dot. przemysłu i rynku (wycena, baz
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
Gringo - 2014-06-27 09:34:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Czarnulka - 2014-04-08 20:00:24]:
Daj sobie spokoj. Probuj caly czas do biura lub do zespolu Lean sie dostac. Jestes wyksztalcona,komunikatywna. Jakbys zalapala sie do Lean to mysle ze zostaniesz sciagnieta do biura. Tam caly czas kogos przyjmuja.
zdjecie uzytkownika
sztuki - 2014-06-28 20:34:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Agnes - 2014-05-26 14:49:18]:
próbuj jeszcze, nie warto zmieniać swoich planów kariery ze względu na chwilową stagnację. Może się uda ;)
zdjecie uzytkownika
Kaczuszka - 2014-06-29 12:29:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [sztuki - 2014-06-28 20:34:45]:
Fajnie i pozytwnie to okreslilas. Ja sama mam studia,na obecna chwile tyram na akord,ale wiem ze kiedys bede siedziala w kadrach lub planowala prace.
zdjecie uzytkownika
agata - 2014-07-07 12:07:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Byłam na rozmowie kwalifikacyjnej...Praca przy pakowaniu wkładek.Żadna filozofia przecież, a i tak nie przyjęli...Pewnie zaważył brak doświadczenia na produkcji...Mam wyższe wykształcenie...i co z tego(?) Rzecz to powszechnie znana, że bez znajomości w polskiej rzeczywistości pracy w swoim kierunku i tak nie znajdę.Mogę pracować nawet na produkcji, mam zapał i chęć do pracy, nie planuję dzieci ...A i tak nie pasuje. Wielkie rozmowy kwalifikacyjne przeprowadzają na pracownika produkcyjnego... Śmiechu warte to wszystko. Ja tylko i jak widać AŻ, chcę pracować.
zdjecie uzytkownika
Kaczuszka - 2014-07-08 10:08:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [agata - 2014-07-07 12:07:10]:
Ja wysoko mierze i mysle by zlozyc podanie o prace do biur lub do zespolu LEAN. Wiesz oplaty,przejazdowka,jedzenie wszystko kosztuje...Nie po to sie ksztalcilam by siedziec i pracowac na akord.Mam nadzieje ze chociaz dostane umowe na stale. Wtedy mozna cos planowac. Pozdrawiam.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bama Polska Sp. Z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x