Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Bama Polska Sp. Z o.o.

Pracowałeś w firmie Bama Polska Sp. Z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
puma - 2014-04-17 22:35:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Legalna mama - 2014-04-14 15:07:19]:
dziewczyny !!!!!!!! litości czytam te wasze wypowiedzi i wstyd mi ze pracuje wśród takich ludzi zazdrosnych zawistnych...marnujecie siły na bzdury zamiast zastanowić się co zrobić by polepszyć warunki i atmosferę w pracy..XYZ,twoje wypowiedzi są naprawdę puste....
zdjecie uzytkownika
koczkodan - 2014-04-18 08:25:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Odpowiedź na: [puma - 2014-04-17 22:35:35]:
To nie jest zazdrosc czy zawisc. Czego mamy zazdrosci? Pracy na ortopedi? Chchcachacha. Pracy w wirtualnym biurze? Szkoda sie puma rozpisywac na ten temat. Podkulony ogon i tyle. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
zeugor - 2014-04-23 11:17:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [Czarnulka - 2014-04-13 07:34:28]:
Hej! Jak tam w biurze sie robi? Wyzsza sfera.
zdjecie uzytkownika
CAŁUŚNE - 2014-04-28 19:57:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [ZYX - 2014-04-13 19:42:07]:
Nie wracaj. Tylko o to prosimy. Rok wytrzymamy...
zdjecie uzytkownika
siekacz - 2014-05-05 08:18:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [Szablozębna - 2014-04-17 11:03:01]:
Wybrali cie do zespolu lean? Tam do biur na 3miesiace?
zdjecie uzytkownika
samio - 2014-05-05 11:53:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
może jednak przy okazji jakiejś wolnej chwili @koczkodan, będziesz mógł rozwinąć się w tym temacie...
zdjecie uzytkownika
Gertrudalion - 2014-05-05 12:56:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Odpowiedź na: [samio - 2014-05-05 11:53:59]:
Daj spokoj samio.mialo nie byc powrotu do pracy. Ewentualnie do biura a gdzie na dol gdzie na akord gdzie na swoj dzial???? tak jak koczkodan napisze *podkulony ogon. Pozdr samio.
zdjecie uzytkownika
Czarnulka - 2014-05-16 12:55:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wracam na swoj dzial.Tylko czekam jak dziewczyna odejdzie z wypowiedzenia. I co wy na to? Hehe.
zdjecie uzytkownika
sztuki - 2014-05-16 20:50:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czyli naprawdę w Bamie jest na tyle dobrze, że ludzie tutaj chętnie wracają... to czuję się zaskoczony
zdjecie uzytkownika
$$$ - 2014-05-18 20:55:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę że bzdury tu wypisują osoby podajace sie za pracowników,a nigdy nimi nie byłyli...bzdura bzdurę pogania:d...proponuję pocwaniaczyć z prawdziwego nazwiska:d ...żałosne te forum i poniżej poziomu ...zawiść ,kłamstwa i ludzka głupota się kłania:( a każde IP jest proste w sprawdzeniu:-)
zdjecie uzytkownika
Szablozębna - 2014-05-19 08:59:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [$$$ - 2014-05-18 20:55:15]:
Dokladnie,zawisc,ze niektorym lepiej sie powodzi i jest na lepszym dziale ortopedia czy sztance dwa najlepsze dzialy. Ja jestem zadowolona z pracy,z ludzmi na dystans juz sie trzymam. Nie chce juz wrocic tam gdzie bylam.
zdjecie uzytkownika
Sucha - 2014-05-25 17:48:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Czarnulka - 2014-05-16 12:55:06]:
Nie prosze nie!!!
zdjecie uzytkownika
Colgate wybielajacy - 2014-05-26 13:41:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Gertrudalion - 2014-05-05 12:56:59]:
Do biura? Trzeba miec prawdziwe studia. Wyzsza szkola zawodowa nic nie daje nawet jak sie ma magistra. Ale to juz nieliczni koncza. Coz zycze powodzenia w doataniu sie do biura.
zdjecie uzytkownika
Agnes - 2014-05-26 14:49:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Colgate wybielajacy - 2014-05-26 13:41:18]:
Ja zlozylam podanie w tamtym roku do Bamy i czekam do tej pory. Mam studia kierunek rachunkowosc i chcialam pracowac w swoim zawodzie. Niestety,proponuja mi tylko produkcje na i to jeszcze na akord.
zdjecie uzytkownika
Gringo - 2014-06-27 09:34:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Czarnulka - 2014-04-08 20:00:24]:
Daj sobie spokoj. Probuj caly czas do biura lub do zespolu Lean sie dostac. Jestes wyksztalcona,komunikatywna. Jakbys zalapala sie do Lean to mysle ze zostaniesz sciagnieta do biura. Tam caly czas kogos przyjmuja.
zdjecie uzytkownika
sztuki - 2014-06-28 20:34:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Agnes - 2014-05-26 14:49:18]:
próbuj jeszcze, nie warto zmieniać swoich planów kariery ze względu na chwilową stagnację. Może się uda ;)
zdjecie uzytkownika
Kaczuszka - 2014-06-29 12:29:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [sztuki - 2014-06-28 20:34:45]:
Fajnie i pozytwnie to okreslilas. Ja sama mam studia,na obecna chwile tyram na akord,ale wiem ze kiedys bede siedziala w kadrach lub planowala prace.
zdjecie uzytkownika
agata - 2014-07-07 12:07:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Byłam na rozmowie kwalifikacyjnej...Praca przy pakowaniu wkładek.Żadna filozofia przecież, a i tak nie przyjęli...Pewnie zaważył brak doświadczenia na produkcji...Mam wyższe wykształcenie...i co z tego(?) Rzecz to powszechnie znana, że bez znajomości w polskiej rzeczywistości pracy w swoim kierunku i tak nie znajdę.Mogę pracować nawet na produkcji, mam zapał i chęć do pracy, nie planuję dzieci ...A i tak nie pasuje. Wielkie rozmowy kwalifikacyjne przeprowadzają na pracownika produkcyjnego... Śmiechu warte to wszystko. Ja tylko i jak widać AŻ, chcę pracować.
zdjecie uzytkownika
Kaczuszka - 2014-07-08 10:08:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [agata - 2014-07-07 12:07:10]:
Ja wysoko mierze i mysle by zlozyc podanie o prace do biur lub do zespolu LEAN. Wiesz oplaty,przejazdowka,jedzenie wszystko kosztuje...Nie po to sie ksztalcilam by siedziec i pracowac na akord.Mam nadzieje ze chociaz dostane umowe na stale. Wtedy mozna cos planowac. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
monka - 2014-07-31 16:30:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
"tu średnia zarobków to 5tysięcy...jaka szkoda że w 5 miesięcy,nie dziękuję."
zdjecie uzytkownika
qwaq - 2014-07-31 17:21:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Kaczuszka - 2014-07-08 10:08:04]:
A kogo twoje wyzsze po wiejskiej szkolce obchodzi,do zadengo biura cie nie przyjma
zdjecie uzytkownika
Gorzowianka od 1982r - 2014-08-02 14:59:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [qwaq - 2014-07-31 17:21:44]:
Mozesz sie zdziwic. To nie jest zadna wiejska szkolka,to powazne studia. Pakowanie czy stanie i ukladanie kartonow to niedlugo przeszlosc. Bedziecie sie klac i mowic dzien dobry w niedlugim czasie.
zdjecie uzytkownika
Frotka - 2014-08-12 17:02:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Nie wiecie co się dzieje z Tomkiem? Dzisiaj jest Dzień Pracoholika,a jego nie było w pracy. Wiem,że wrócił już z Sopotu,gdzie się ostro lansował. Mieliśmy jechać 16.08. na Święto Sandacza do Lubniewic, a on nie daje znaku życia. Nie pojechał już chyba na zbiór winogron do Francji.
zdjecie uzytkownika
Anka - 2014-08-14 11:22:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Odpowiedź na: [Frotka - 2014-08-12 17:02:08]:
Tomka nie będzie co najmniej do końca tygodnia w pracy. Słyszałam,że poszedł na Pieszą Pielgrzymkę Diecezji Zielonogórsko-Gorzowskiej do Częstochowy. Mówił mi w lipcu,że pielgrzymowanie to okazja, by wiele spraw przemyśleć, przemodlić, by zastanowić się nad swoim życiem.
zdjecie uzytkownika
żabojad - 2014-08-14 15:21:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeżeli chodzi o mnie to z Bama Polska miałem styczność jedynie poprzez ich aukcje i sklep internetowy na portalu allegro. Firma zajmuje się sprzedażą akcesoriów elektronicznych do telefonów, laptopów i tego typu urządzeń. Jeżeli chodzi o ceny tych produktów to nie są one może promocyjne i nie powalają na kolana, że aż chce się od razu wykupić cały sklep, ale też nie należą do najwyższych. Po za tym o tym, że ludzie kupują w Bama Polska świadczyć może fakt, że mają na swoim koncie już ponad 15 tysięcy transakcji z których zdecydowana większość otrzymała pozytywną recenzję. Oczywiście jest tam też około 50 negatywów , w których większość ludzi narzeka na problemy z kontaktem z Bamą. Także przy tych kilkudziesięciu transakcjach biuro tej firmy niestety się nie popisało . A szkoda , bo to psuje opinie
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bama Polska Sp. Z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski