Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Bama Polska Sp. Z o.o.

Pracowałeś w firmie Bama Polska Sp. Z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Wścibski - 2016-01-21 11:46:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (11)
Słyszeliście,że Rysio Mądrala i Rusek mają zostać brygadzistami na magazynie?
zdjecie uzytkownika
Deutsch - 2016-01-21 13:28:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (20)
Odpowiedź na: [Wścibski - 2016-01-21 11:46:13]:
Madrala to czeka az jego kierowniczka odejdzie na emeryture. I nie podawaj sie za prawdziwego Wscibskiego:)
zdjecie uzytkownika
Florina - 2016-01-21 15:32:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (38)
Odpowiedź na: [Wścibski - 2016-01-21 11:46:13]:
Nie siej chłopie fermentu.Cała firma ma od lat dość twoich plotek.Mam nadzieję,że podzielisz los kilku menów z magazynu.
zdjecie uzytkownika
Rusek - 2016-01-21 16:08:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
19 czerwca w Oświęcimu wystąpi zespół Queen.Będzie ktoś miał pożyczyć 3 stówki na koncert?Oddam na pewno.
zdjecie uzytkownika
zosia - 2016-01-21 16:21:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jest praca jako Pracownik Działu Handlowego i można spokojnie zaobić te 4000 zł. A ja zastnawiam się czy faktycznie jest ten pakiet benefitów bo teog nie napisali.
zdjecie uzytkownika
Rusek - 2016-01-21 16:29:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (82)
Odpowiedź na: [Wścibski - 2016-01-14 17:29:51]:
Możesz przestać się mnie ciągle pytać-gadasz z tym p.....m? Nie gadam. Daj spokój,nie chce tego słuchać,ciągle nawijasz do mnie to samo. Poczytaj jakąś książkę i wyluzuj. Miłych ferii tobie życzę mój kumplu.
zdjecie uzytkownika
opp - 2016-01-21 18:45:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zosia - 2016-01-21 16:21:54]:
4000? hahahahahahahahahahahahahahahahaha
zdjecie uzytkownika
Wścibski - 2016-01-28 12:09:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
Widzieliście latarki bamowskie na allegro po 5 zł? Ktoś z Gorzowa sprzedaje.Chyba Jurek albo inny zaradny.
zdjecie uzytkownika
Kapitan Żbik - 2016-01-29 23:25:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (36)
Niech cały magazyn się jeszcze nie cieszy,bo co najmniej trzy osoby zostaną wezwane na komisariat przy ul.Zygalskiego,celem złożenia wyjaśnień.Sprawa jest mocno rozwojowa,i pojawiły się nowe dowody i zeznania.Miejcie przygotowane:środki higieny osobistej,listy, fotografie osób najbliższych, członków rodziny,papierosy,artykuły piśmienne i herbatę! Czuwajcie więc, bo nie znacie dnia ani godziny.Jak mówią:Na złodzieju czapka gore.
zdjecie uzytkownika
supeł - 2016-02-01 20:47:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
o co chodzi z tymi przesłuchaniami? Doszło do kradzieży w firmie czy pracownicy są o coś podejrzani, nie rozumiem. Szkoda, Bama to jednak porządna firma.
zdjecie uzytkownika
zulus - 2016-02-01 21:30:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeśli was coś nie dotyczy to przestancie plotkować i kłamać zajmijcie się lepiej pracą żebyście mieli co jeść.
zdjecie uzytkownika
Kapitan Żbik - 2016-02-02 11:29:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (24)
Odpowiedź na: [supeł - 2016-02-01 20:47:41]:
Porządna firma? To czemu jak przyjeżdżali Niemcy,to niektóre bele materiału szybko wywozili z zakładu? Nie wiesz o co chodzi,to się nie wcinaj.
zdjecie uzytkownika
Cyran - 2016-02-03 06:59:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (32)
Odpowiedź na: [zulus - 2016-02-01 21:30:58]:
Nie samym żarciem człowiek żyje.Jedni lubią ploteczki,seks,alkohol,a inni auta,sport i dziw..i.
zdjecie uzytkownika
Wścibski dla Lilki - 2016-02-14 07:50:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (16)
W dniu Twych imienin, moja kochana,
życzę Ci pięknych chwil już od rana,
lekkich wieczorów i gorących nocy,
niech nigdy blasku nie tracą Twe oczy!
zdjecie uzytkownika
Tomek - 2016-02-16 11:11:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (7)
Czemu życzenia dla Drabiny są usuwane?To zwykłe chamstwo.
zdjecie uzytkownika
zyczenia - 2016-02-16 11:41:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (7)
Zdrowka,kasy,opanowania i przede wszystkim usmiechu na twarzy;)Jeszcze raz wszystkiego najlepszego!!! Ciasto wysmienite,lepsze niz w Sniezce czy Filharmonii.
zdjecie uzytkownika
Czuły Tomek - 2016-02-16 15:19:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (9)
Nie przyjmują do Bamy na produkcję czy Magazyn? Słyszałem,że kilka osób teraz poleciało z magazynu.Pozdrawiam gorąco panią Dankę i Irenkę.
zdjecie uzytkownika
xyz - 2016-02-16 16:09:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (14)
Odpowiedź na: [Czuły Tomek - 2016-02-16 15:19:48]:
Czesc Czuly. Dawno sie nie odzywales. Na produkcje to Ciebie nie wezma. Probuj do Rysia Madrali,jak jego kierowniczka odejdzie to on liczy na jej posade i bedzie szukal cierpliwego sluchacza przyjmie ciebie i bexzie sobie razem kity zenic;))))
zdjecie uzytkownika
Czuły Tomek - 2016-02-16 19:31:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (7)
Pracowałem trochę w Holandii i Danii.W Bamie wolałbym jednak magazyn,tam byli super goście.Na produkcję to tylko jako zastępca Piotrowskiego.Rysio Mądrala to ten co robił na returach? A ten Tomek Playboy i Wąsaty Marian pracują jeszcze? Podobno Świtajowa już na emeryturze? Jak płacą teraz w Bamie?
zdjecie uzytkownika
xyz - 2016-02-16 20:50:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (9)
Odpowiedź na: [Czuły Tomek - 2016-02-16 19:31:23]:
Troche o wielki swiat sie obiles i teraz wysoko mierzysz.Rozumiem twoje aspiracje ale tu sie nie wybijesz. Mozesz Wasatemu Marianowi widlaka czyscic albo Rysiowi Madrali przytakiwac w jego "Opowiesciach z Narnii".
zdjecie uzytkownika
Czuły Tomek - 2016-02-16 21:21:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Odpowiedź na: [xyz - 2016-02-16 20:50:05]:
Może pogadamy jutro po 19-tej w Świstaku? Ja stawiam.Wiesz,gdzie to jest?
zdjecie uzytkownika
Asia - 2016-02-17 17:27:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jacek przestan już siac zamet.kazdy wie ze podszywasz się pod każdego i jesteś krolem plotek.ogarnij się i zobacz jak smieja się z ciebie babeczki na produkcji.nawet z wścibskiego nie maja już takiego lacha jak z ciebie.juz nawet rusek ma cie dość i gruby Jacek tez.
zdjecie uzytkownika
Ania - 2016-02-17 20:35:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (30)
Odpowiedź na: [Asia - 2016-02-17 17:27:48]:
Tomku,drogi krolu plotek i najwiekszy zazdrosniku jakiego kiedykolwiek poznalam,to ty mozesz przed netem siedziec w domu? 6 godzin w pracy,jak pojawi sie post czy jakis wazny news,to z miejsca dzwonisz do swojego kumpla Bartka i wisisz na telefonie. Jestes w bledzie jesli chodzi o Ruska,bo oni naprawde dobrze sie trzymaja i pija wodeczke,ktora postawiles za przegrany pamietny zaklad:)Juz nawet nie chce mnie sie pisac co Rusek mowi na wscibskiego czy co opowiada,bo mogloby dojsc do scysji,a on chce wrocic w soboty czy po nadgodzinach do domu.
zdjecie uzytkownika
Drabina - 2016-02-17 21:51:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (30)
Odczepcie się wszyscy od Tomka! To jest jedyny facet z jajami w Bamie. Takich mężczyzn,to w dzisiejszych czasach ze świecą szukać.Inteligentny,pracowity,koleżeński,przystojny i uczynny.Zawsze chętnie pożyczy 20 zł kolegom na wódkę czy piwo. Wiele razy pożyczał mi kijki do nordic walking,książki kucharskie i dawał swoje przepisy na super potrawy np.wietnamską zupę rybną(w jej przyżądzaniu jest prawdziwym mistrzem).Już nie długo zmieni biuro na to pod szatnią magazynu. Na Allegro wybrał już skórzany fotel dla siebie.W tym roku spotka go upragniony awans,który należał mu się już dawno.
zdjecie uzytkownika
camilla - 2016-02-18 04:46:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (16)
Odpowiedź na: [Drabina - 2016-02-17 21:51:47]:
Awans? Predzej Ocean Atlantycki wyschnie...
zdjecie uzytkownika
jadwiga - 2016-02-18 09:12:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jacek i tak kazda z nas wie ze piszesz sam z sobą na tym forum,no może jeszcze z niejakim lapka.dwa orangutany a nie faceci.
zdjecie uzytkownika
Ola - 2016-02-18 10:00:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (36)
Odpowiedź na: [jadwiga - 2016-02-18 09:12:38]:
Tomek przestan wypisywac glupoty,za malo masz pracy? Caly czas na necie siedzisz,dzwonisz do Bartka z Marsa czy stoisz przy ukladarkach i gawedzisz ze swoim kumplem. Mam nadzieje,ze zabiora tobie neta,przestaniesz ludzi podgladac w facebooku,ceny chat,aut itp. Naprawde prosze ciebie NO STRESS...Bartek tez niech przestanie wypisywac pierdoly.
zdjecie uzytkownika
Ola - 2016-02-18 10:38:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (40)
Lubia go tak jak Tomka czy Rysia Madrale. Co do plot,to droga Jadziu uwierz,ze Tomek i Drabina wiedza wszystko. Tomek tylko chodzi i wszystkim wmawia,ze on jest ten dobry ;) O Rysiu Madrali,ktory widzial wszystko,robil wszystko itp.,to nawet nie chce mnie pisac.
zdjecie uzytkownika
Ala - 2016-02-18 12:05:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (41)
Sami wyglądacie jak koczkodany w okresie godowym.Na jednego z was na palarni to dziewczyny mówią nawet goryl.Ciągle chodząca szczęka,wściekły wzrok i ręce do kolan.
zdjecie uzytkownika
zuleko - 2016-02-18 12:29:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (31)
Odpowiedź na: [Ala - 2016-02-18 12:05:29]:
Ty patrz na siebie kapsztoncu. Po ktorej stronie palisz? Od konfekcji czy produkcji?
zdjecie uzytkownika
us - 2016-02-18 20:43:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
siema podpaski z magazynu pozdrooooo
zdjecie uzytkownika
Beatka - 2016-02-19 08:17:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (45)
A Rysio Mądrala,zwany Filozofem Chłopskim,dalej zaczepia dziewczyny z działu skarpet?
zdjecie uzytkownika
Wścibski - 2016-02-20 10:47:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (43)
Odpowiedź na: [us - 2016-02-18 20:43:59]:
Wyluzuj człowieku.Faceci z magazynu to żadne podpaski,a w większości to prawdziwi macho w porównaniu z chłopczykami z produkcji i konfekcji.Widzę,że jesteś bardzo zestresowany i zgorzkniały.Powinieneś chociaż przy sobocie się odprężyć.Mnie najbardziej odpręża:odkurzanie,zmywanie i gotowanie.Spróbuje i Ty!
zdjecie uzytkownika
su - 2016-02-22 09:16:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Wścibski - 2016-02-20 10:47:08]:
oooo, walnij w stół a tampon sam się odezwie, macice
zdjecie uzytkownika
Rysio Mądrala - 2016-02-28 14:30:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (33)
Wie może ktoś jakie stawki planują w tym roku za inwentaryzację?
Żadna praca nie hańbi,ale hańbą jest to,co za nią dostajemy.
zdjecie uzytkownika
kumpel - 2016-03-14 13:18:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (26)
Odpowiedź na: [Wścibski - 2016-02-20 10:47:08]:
Mowil,mowil...Ale zadnych negatywnych rzeczy,tylko,ze chyba w niedlugim czasie wystartujesz w biegu komandosa.
zdjecie uzytkownika
bossss - 2016-03-16 15:22:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (20)
Odpowiedź na: [Wścibski - 2016-01-14 17:29:51]:
napewno nie bedziemy za ciebie palet owijac kierowniku poszles na latwizne. zreszta mam nadzieje ze zmienia tobie godziny pracy i bedziesz chodzil tak jak cala hala
zdjecie uzytkownika
Dave - 2016-03-18 20:54:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (14)
A tłuścioch Boczek dalej żre batony i pierdzi pod siebie w układarce?
zdjecie uzytkownika
poszukująca - 2016-03-20 09:22:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Witam. Orientuja się Państwo czy w najblizszym czasie będą przyjęcia na produkcje? Pracowalam kiedyś na hali 1 i chciałabym tam wrócić. Proszę o odpowiedź. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Tupac Amaru - 2016-03-21 17:36:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (7)
Odpowiedź na: [poszukująca - 2016-03-20 09:22:57]:
Zadzwoń do kadr i się zapytaj, a nie zawracasz głowę na forum.Nas interesują najnowsze plotki,informacje i itd.Jak masz inne oferty pracy, to Bamy nie wybieraj.Będziesz żałowała.
zdjecie uzytkownika
poszukująca - 2016-03-21 20:39:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie mam innej oferty pracy. Chyba ze TPV hehe. Dzieki za odpowiedzi i pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
Tomek - 2016-03-29 04:49:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Wreszcie do ukochanej pracy.Internet,kawki,ploteczki i laseczki.Cztery dni bez Bamy i padało mi już na łeb.Nie długo jeszcze inwentaryzacja w soboty i niedziele.Jestem najszczęśliwszą osobą w firmie.
zdjecie uzytkownika
Wentylak - 2016-04-02 09:02:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Tomek - 2016-03-29 04:49:04]:
Podpisujesz kwity na inwenture?
zdjecie uzytkownika
parro - 2016-04-07 16:00:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Na inwentaryzacji @Tomek chyba nie jest aż tak źle.
zdjecie uzytkownika
Messi - 2016-04-09 18:00:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy mógłby ktoś z bamy z magazynu napisać , ile się zarabia w bamie jako magazynier albo operator wózka widłowego
zdjecie uzytkownika
Rysio Mądrala - 2016-04-11 00:54:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [Messi - 2016-04-09 18:00:16]:
Wszyscy co zapierniczają mają 1700,tylko najbardziej lecący w balona,Boczek ma ponad 3000 zł. To jest sprawiedliwość w SC Johnson.
zdjecie uzytkownika
Suarez - 2016-04-11 06:31:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Messi - 2016-04-09 18:00:16]:
Messi nie polecam na magazyn skladac . Tylko dwoch ma tam stale pensje. Zarobki gora 1700.
zdjecie uzytkownika
Rysio Mądrala - 2016-04-11 15:43:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Wścibski znowu rzucił chorobowe do końca tygodnia. Słyszałem z pewnego źródła,że pojechał do Norwegii do pracy.
zdjecie uzytkownika
Drabina - 2016-04-13 11:28:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Kochany Tomku:
Dzień Urodzin jak dzień każdy Jest dla Ciebie bardzo ważny
Jest to bowiem święto Twoje, Więc życzenia przyjmij moje:
Zdrowia, szczęścia, pomyślności i w miłości wzajemności.


PS.Bama bez Ciebie Tomku,nie jest już taka sama.Wszyscy bardzo tęsknią.Powodzenia.
zdjecie uzytkownika
Drabina - 2016-04-20 15:18:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Rysio Mądrala - 2016-04-11 15:43:02]:
Czesc.Podobno filetuje dorsze na statku obok miasta Bergen.Kasa jest duza,to sie nie dziwie,ze rzucil...

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Bama Polska Sp. Z o.o.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bama Polska Sp. Z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert