Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Bama Polska Sp. Z o.o.

Pracowałeś w firmie Bama Polska Sp. Z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Wesoly Szymon - 2015-12-18 20:18:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I jak milusinscy po kolendndowaniu zakladowym
zdjecie uzytkownika
Wścibski - 2015-12-24 07:22:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (22)
Życzę Wam zdrowych i pogodnych
Świąt Bożego Narodzenia.
Niech ten czas spędzony w gronie najbliższych
napełni Wasze serca spokojem i radością.
Niech błogosławieństwo Bożego Dzieciątka
towarzyszy Wam przez całe Wasze życie,
a szczere i najpiękniejsze
Bożonarodzeniowe życzenia
spełniają się w każdym momencie.
zdjecie uzytkownika
janek - 2015-12-28 14:46:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widziałem, ze szukaja teraz kogoś na stanowisko Programista w firmie informatycznej POLIMAN, tylko, ze są to praktyki, napisali, że nawet płatne, wiec dobra oferta.
zdjecie uzytkownika
Kiełbaska - 2015-12-29 16:23:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (27)
Ten zjeb, co się wszystkich,o wszystko wypytuje-pracuje jeszcze? Widziałam go w tym miesiącu jak się kręcił zawstydzony przy sex-shopie przy Łubu-Dubu.
zdjecie uzytkownika
cytrusika - 2015-12-30 15:02:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [janek - 2015-12-28 14:46:40]:
a za ile platne?
zdjecie uzytkownika
derfgthy - 2015-12-31 21:47:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na chwile obecna jest kilka ofert pracy od firmy BAMA s.c. a mianowcie na stanowsiko pracownika działu handlwego i programsity obie oferty w Krakoiwe..
zdjecie uzytkownika
Wścibski - 2016-01-05 07:18:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (10)
Witam wszystkich. Nie wiecie kogo to Passat i Touran? Gadaja,ze nie maja pieniedzy...
zdjecie uzytkownika
epaoa - 2016-01-05 12:48:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
teraz widziałem u nich oferte na praktyki, ktoś z nich korzystał? Wydaje mi się, że stawnosika praktykanta jako programista jest kusząca no i płacą za ten staż.
zdjecie uzytkownika
Bledna rosa - 2016-01-06 11:42:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
I jak tam policjant jako brygadzista?Biuro na pewno na palarni?Rudy faworyzuje wlasnie takich co kapuja na kolegow.Auto zapakowane było po dach na Wawrowie jak tam prowadzil swój interesik czy o tym rudy wie?.Takich ludzi się promuje w firmie.Palarnia potem szybkie zakapowanie kolegow i znow palarnia i czas leci.Przyjdzie czas ze nikt normany nie będzie pracowal w zakładzie.Pozdrawiam wścibskiego bo cale info mamy od niego.
zdjecie uzytkownika
derik - 2016-01-06 16:22:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (14)
Odpowiedź na: [Bledna rosa - 2016-01-06 11:42:22]:
Jak jakies info to tylko do niego wal.Ale tez uwazaj co przy nim mowisz bo moze strzelic tu i tam z ucha. Normalnych chlopakow pozwalniali i juz jeden na magazynie rozpowiada ze wyremontowali sobie chaty. Dobrze ze nie robi z nami na magazynie. A policjant niech sobie bedzie moze i zasluzyl? Co do samochodow zapakowanych to jeszcze nic nikomu nie udowodnili wiec nie osadzajmy. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
Kasia - 2016-01-06 16:43:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kiedy nie przyjdę na palarnie on tam zawsze siedzi i tylko opowiada jak każdy się myli a on musi pracować sam za dwie zmiany.Tylko kiedy on pracuje jak ciagle siedzi na palarni?A wścibski jest wporzo i on choć nie gada na kolegow głupot.
zdjecie uzytkownika
Karola - 2016-01-06 18:22:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (14)
Odpowiedź na: [Bledna rosa - 2016-01-06 11:42:22]:
Też pozdrawiam gościa o brwiach wygiętych jak mongolski łuk:)
zdjecie uzytkownika
Nostradamus - 2016-01-06 19:41:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (12)
Zobaczycie,że w tym roku wielu wyleci z magazynu za:latarki,kawę,palety,filc,skóry,wkładki,kleje itd. I nie będą to tylko kierowcy,czy zwykli paleciakowi."Póty dzban wodę nosi, póki mu się ucho nie urwie".
zdjecie uzytkownika
tośka - 2016-01-08 00:05:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a dlaczego niby pracownicy mają nagle wylecieć z pracy? Bama chyba nie ma problemu z zarabianiem, więc i pracowników są w stanie utrzymać. Pozdrawiam, Tosia.
zdjecie uzytkownika
juzek - 2016-01-09 10:26:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Anka - 2015-12-17 14:29:29]:
drukarz pisze tu takie bzdury z zazdrości,same kłamstwa
zdjecie uzytkownika
Kris - 2016-01-09 10:41:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (19)
Odpowiedź na: [juzek - 2016-01-09 10:26:14]:
To raczej ten z punktu i co non stop siedzi przed netem i plotkuje o wszystkich.
zdjecie uzytkownika
dfghj - 2016-01-10 15:12:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
wiecie co widzialem ze jest szansa na to zeby sie zalapac na praktyki do firmy Bama Polska Sp. Z o.o. jako programista w firmie Poliman w Krakowie, moze warto
zdjecie uzytkownika
jacek - 2016-01-12 00:07:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Przepraszam wszystkich za zazdrość i oszczerstwa,szczególnie tych z magazynu,punktu I,produkcji,latexu,h-3,h-4 itd...itp....niewiecie kogo to golf VI srebrny na parkingu?.......to mój!!!!!!skrucha i żal,,,,będę od jutra lepszym człowiekiem!!!
zdjecie uzytkownika
Tomasz - 2016-01-12 05:59:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (23)
Ja tez przepraszam wszystkich za wypytywanie,przepytywanie o remonty,wycieczki,kto i ile dal za samochod,nie bdde robil zdjec domow jezdzac po okolicznych wioskach,nie bede zazdroscil juz nikomu dobrobytu,ani sie wsciekal z byle powodu...Staje sie od dzisiaj lepszym czlowiekiem. Tylko nie kupujcie aut,butow,nie jezdzijcie na zagraniczne wycieczki,nie robcie remontow mieszkan...P.S.Nie wiecie kogo to nowy Opel na zagranicznych blachach stoi na parkingu? Mowia ze pieniedzy nie maja...
zdjecie uzytkownika
Drabina - 2016-01-12 06:33:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (18)
Odczepcie sie wszyscy od Tomka! Nie znacie go tak jak ja.
zdjecie uzytkownika
Tomek - 2016-01-12 22:00:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Który waszym zdaniem lumpeks w Gorzowie jest najlepszy? Mój ulubiony na Sikorskiego jesienią zamknęli.Tyle lat tam kupowałem.
zdjecie uzytkownika
tonga - 2016-01-12 23:54:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
drabina, o co te draki? Teraz ofert do Bamy nie ma więc nie jest przesądzone że nic się nie zmieni. Szczerze dla polepszenia atmosfery gorąco na to bym liczył.
zdjecie uzytkownika
Justyna - 2016-01-13 22:00:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (16)
Odpowiedź na: [Drabina - 2016-01-12 06:33:57]:
Tomek, to ten co wmawia kobietom,że dostaną raka piersi,jak nie dadzą mu się pomacać?
zdjecie uzytkownika
Ernila - 2016-01-14 07:02:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (7)
Odpowiedź na: [Nostradamus - 2016-01-06 19:41:01]:
TWOJE PRZEPOWIEDNIE W NIEDLUGIM CZASIE SIE NAJPRAWDOPODOBNIEJ SPELNIA...BEDZIE SIE DZIALO...
zdjecie uzytkownika
Nostradamus - 2016-01-14 14:19:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (14)
Odpowiedź na: [Ernila - 2016-01-14 07:02:39]:
Dlatego kochana Emilko nie na darmo,mówią na mnie Nostradamus. Przewidziałem nie mniej zdarzeń,niż słynny jasnowidz Krzysztof Jackowski z Człuchowa.Czyżby chodziło o osobę pracującą w biurze?
zdjecie uzytkownika
Wścibski - 2016-01-14 17:29:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (14)
Odpowiedź na: [Nostradamus - 2016-01-14 14:19:31]:
I co? Niektórzy mają już gorąco,koło [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Zapłacą za te nowsze samochody,remonty czy wczasy. Wcale mi ich nie szkoda.Nabijali się ze mnie jak chodziłem na inwentaryzację.
zdjecie uzytkownika
Wesoly Szymon - 2016-01-16 12:03:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Brygadzista odpadł kto następny do odstrzału ?
zdjecie uzytkownika
Tklll - 2016-01-16 15:22:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Odpowiedź na: [Wesoly Szymon - 2016-01-16 12:03:26]:
Wyjasni sie w niedlugim czasie. Jeden juz dzisiaj od szostej rano biegal i wypytywal w szatni czy biurze. Tylko newsami zyje...Ja nie osadzam poki nie zapadnie wyrok. I tego sie trzymajmy. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
Frajdej - 2016-01-16 17:05:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Wesoly Szymon pewnie ten, kto to sie w robocie obija :) Widzę, że wielu tu obecnych pracowników firmy, więc się pewnie orientujecie moi mili czy znaleźli kogoś na stanowisko specjalisty technicznego ds. produkcyjnych? Przeglądam właśnie ofertę i wymagania nie są duże: język angielski, wykształcenie wyższe, umiejętnośc analityczne. Dajcie proszę znać!
zdjecie uzytkownika
Justyna - 2016-01-16 17:18:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
Odpowiedź na: [Frajdej - 2016-01-16 17:05:14]:
Ty weź spier...j z tego forum.Interesują Cię konkrety,to dzwoń do Kadr.My na forum żyjemy ciekawszymi tematami.
zdjecie uzytkownika
unik - 2016-01-16 21:58:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Tklll - 2016-01-16 15:22:36]:
Zajmij się sobą i nie martw się kims a sobą dzieciaku.i odczepcie się od wsibskiego bo każdy gada na niego a sami siejecie ploty.Nie bronie go ale pewne sprawy was nie dotycza robole.
zdjecie uzytkownika
Bartolo - 2016-01-17 15:01:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (9)
Odpowiedź na: [unik - 2016-01-16 21:58:28]:
Nie uważacie,że Tomek przynosi duży wstyd naszej firmie na portalu Sportowe Fakty,wypisując głupoty pod Nickiem Tomek z Bamy? Najczęściej pisze te bzdury w czasie pracy.
zdjecie uzytkownika
Marylka. - 2016-01-17 16:02:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [unik - 2016-01-16 21:58:28]:
Dzieki takim jak my robolom masz prace cwoku. Miales wiecej szczescia w zyciu ale pamietaj ze fortuna kolem sie toczy.
zdjecie uzytkownika
Sam Sam - 2016-01-17 20:41:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Odpowiedź na: [Wesoly Szymon - 2016-01-16 12:03:26]:
Zobaczysz jutro lub w najbliższych dniach... Nie będzie zaskoczeniem jeśli będą musieli wymienić całą zmianę...
zdjecie uzytkownika
Wścibski - 2016-01-17 21:19:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (8)
Odpowiedź na: [Sam Sam - 2016-01-17 20:41:53]:
A nie wiecie czemu kapuś z Osieka rzucił robotę?Też ma coś może na sumieniu?
zdjecie uzytkownika
abc - 2016-01-18 20:05:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jak was czytam to stwierdzam że jesteście bezmózgami, szok, kto tam pracuje !
zdjecie uzytkownika
Przyjaciel - 2016-01-18 20:14:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jest takie ogłoszenie Praktyki - Programista w firmie informatycznej POLIMAN czy ktoś już na nie odpowiedział i wie jak jest w tej pracy oraz co na rozmowie kwalifikacyjnej?
zdjecie uzytkownika
Wścibski - 2016-01-21 11:46:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
Słyszeliście,że Rysio Mądrala i Rusek mają zostać brygadzistami na magazynie?
zdjecie uzytkownika
Deutsch - 2016-01-21 13:28:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (9)
Odpowiedź na: [Wścibski - 2016-01-21 11:46:13]:
Madrala to czeka az jego kierowniczka odejdzie na emeryture. I nie podawaj sie za prawdziwego Wscibskiego:)
zdjecie uzytkownika
Florina - 2016-01-21 15:32:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (17)
Odpowiedź na: [Wścibski - 2016-01-21 11:46:13]:
Nie siej chłopie fermentu.Cała firma ma od lat dość twoich plotek.Mam nadzieję,że podzielisz los kilku menów z magazynu.
zdjecie uzytkownika
Rusek - 2016-01-21 16:08:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
19 czerwca w Oświęcimu wystąpi zespół Queen.Będzie ktoś miał pożyczyć 3 stówki na koncert?Oddam na pewno.
zdjecie uzytkownika
zosia - 2016-01-21 16:21:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jest praca jako Pracownik Działu Handlowego i można spokojnie zaobić te 4000 zł. A ja zastnawiam się czy faktycznie jest ten pakiet benefitów bo teog nie napisali.
zdjecie uzytkownika
Rusek - 2016-01-21 16:29:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (35)
Odpowiedź na: [Wścibski - 2016-01-14 17:29:51]:
Możesz przestać się mnie ciągle pytać-gadasz z tym p.....m? Nie gadam. Daj spokój,nie chce tego słuchać,ciągle nawijasz do mnie to samo. Poczytaj jakąś książkę i wyluzuj. Miłych ferii tobie życzę mój kumplu.
zdjecie uzytkownika
opp - 2016-01-21 18:45:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zosia - 2016-01-21 16:21:54]:
4000? hahahahahahahahahahahahahahahahaha
zdjecie uzytkownika
Wścibski - 2016-01-28 12:09:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Widzieliście latarki bamowskie na allegro po 5 zł? Ktoś z Gorzowa sprzedaje.Chyba Jurek albo inny zaradny.
zdjecie uzytkownika
Kapitan Żbik - 2016-01-29 23:25:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (18)
Niech cały magazyn się jeszcze nie cieszy,bo co najmniej trzy osoby zostaną wezwane na komisariat przy ul.Zygalskiego,celem złożenia wyjaśnień.Sprawa jest mocno rozwojowa,i pojawiły się nowe dowody i zeznania.Miejcie przygotowane:środki higieny osobistej,listy, fotografie osób najbliższych, członków rodziny,papierosy,artykuły piśmienne i herbatę! Czuwajcie więc, bo nie znacie dnia ani godziny.Jak mówią:Na złodzieju czapka gore.
zdjecie uzytkownika
supeł - 2016-02-01 20:47:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
o co chodzi z tymi przesłuchaniami? Doszło do kradzieży w firmie czy pracownicy są o coś podejrzani, nie rozumiem. Szkoda, Bama to jednak porządna firma.
zdjecie uzytkownika
zulus - 2016-02-01 21:30:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeśli was coś nie dotyczy to przestancie plotkować i kłamać zajmijcie się lepiej pracą żebyście mieli co jeść.
zdjecie uzytkownika
Kapitan Żbik - 2016-02-02 11:29:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (13)
Odpowiedź na: [supeł - 2016-02-01 20:47:41]:
Porządna firma? To czemu jak przyjeżdżali Niemcy,to niektóre bele materiału szybko wywozili z zakładu? Nie wiesz o co chodzi,to się nie wcinaj.
zdjecie uzytkownika
Cyran - 2016-02-03 06:59:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (13)
Odpowiedź na: [zulus - 2016-02-01 21:30:58]:
Nie samym żarciem człowiek żyje.Jedni lubią ploteczki,seks,alkohol,a inni auta,sport i dziw..i.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Bama Polska Sp. Z o.o.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bama Polska Sp. Z o.o.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert