Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Bama Polska Sp. Z o.o.

Pracowałeś w firmie Bama Polska Sp. Z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
wqd - 2014-09-04 11:40:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [żabojad - 2014-08-14 15:21:49]:
Bama polska zajmuje sie produkcja wkladek do butow,takze oni z elektronika nie maja nic wspolenego
zdjecie uzytkownika
Klofta - 2014-09-13 08:31:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
czy moze ktos mi odpowiedz na pytanie dlaczego niektore panie dostaly ocene 4 kiedy ciagle przebywaja na zwolnieniach rehabilitacjach zabiegach i tego typu tam? przeciez to jest nie sprwiedliwe zbliza sie druga zmiana urlop soboty to za chwile zwolnienie zabiegi rehabilitacja .
zdjecie uzytkownika
Lala - 2014-09-15 14:24:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Klofta - 2014-09-13 08:31:04]:
Kto kombinuje to ma lżej a ty nie zazdrość tylko bierz przykład z zaradnych kolezanek
zdjecie uzytkownika
silka - 2014-09-16 14:56:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z jednej strony piszecie o tej elektornice z drugiej o butach. Prawda jest taka , że występują dwie firmy Bama Polska. Jedna zajmująca się produkcją głównie wkładek do butów drugą posiadająca swój sklep internetowy na portalu allegro o czym wyżej już dość obszernie pisał @żabojad. Także lepiej okreslić dokładniej temat rozmowy tutaj
zdjecie uzytkownika
Naburmuszona - 2014-09-16 15:08:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Lala - 2014-09-15 14:24:38]:
Dokladnie. I nawet na nocke nie bedziesz musiala isc bo powiesz ze idziesz na zwolnienie.
zdjecie uzytkownika
WINIARY - 2014-09-17 20:52:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Lala - 2014-09-15 14:24:38]:
takie kombinowanie ze zwolnieniami jakimis dziwnymi chorobami w lipcu sierpniu czy grudniu to we faurencji volksagenie nie powiodlo by sie tyle razy ale mam nadzieje ze wezma sie za to
zdjecie uzytkownika
puma - 2014-09-17 21:41:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
kombinatorki byly i beda chodzic na chorobowe na siebie czy tez dziecko i nic na to nie poradzicie ...taka to mentalność ludzka.....
zdjecie uzytkownika
WŚCIEKŁŁAAAAAAA - 2014-09-24 15:27:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Klofta - 2014-09-13 08:31:04]:
dzieki klofta. nocki beda od poniedzialku. wroc dopiero w listopadzie jak sie skoncza. kuruj sie pozdrawiamy. kolezanki.
zdjecie uzytkownika
Modelka - 2014-09-26 17:13:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ty w modelka w niebieskim fartuchu przestan z ucha strzelac w bialym domku. wiemy ze chorujesz na wladze.
zdjecie uzytkownika
xyz - 2014-09-28 13:10:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Modelka - 2014-09-26 17:13:10]:
o kim mowa??????????????
zdjecie uzytkownika
lala - 2014-09-29 17:04:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a wy większych problemów nie macie????
zdjecie uzytkownika
Tamara - 2014-10-06 16:53:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [puma - 2014-09-17 21:41:14]:
Tomek nie kombinuje z żadnymi zwolnieniami i opiekami. To jest gość,który powinien być co najmniej kierownikiem w naszej firmie.Tomek jest pracowity,elastyczny,komunikatywny,samodzielny,skromny,dyskretny,lojalny,wseoły. Wspaniały facet jako współpracownik, mąż,kolega. Każda kobieta w Bamie go chwali.
zdjecie uzytkownika
Cisek - 2014-10-07 17:10:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Modelka - 2014-09-26 17:13:10]:
To u ciebie daje sie kase na prezent dla jubilatki? Po ile sie skladacie? Gdzie mam podejsc zeby cie zastac? Na dzial czy do biakego domku?
zdjecie uzytkownika
Lady Gaga - 2014-10-08 23:32:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Tamara - 2014-10-06 16:53:37]:
Tomek jest super facet.
zdjecie uzytkownika
zubr - 2014-10-15 20:50:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Beksa to kapus...z krwi i kosci...
zdjecie uzytkownika
obywatel - 2014-10-19 13:33:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [agata - 2014-07-07 12:07:10]:
Miałem tak samo jak AGA.
Mam spory staż na magazynie a nie chcieli przyjąć.
zdjecie uzytkownika
wiertara - 2014-10-22 12:55:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na mag znow gina cale palety i nie ma winnego :-D towar ginie a wszystko zamiecione pod dywan bo nie moze stracic stolka :-D oddajcie kawe i skarpety i reszte towaru :-D
zdjecie uzytkownika
Hamlet - 2014-10-23 08:46:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wiertara - 2014-10-22 12:55:40]:
Kawa jeszcze jest? Skarpetki jak dali kiedys to do tej pory mam. Super jakosc.
zdjecie uzytkownika
Boczek - 2014-10-23 08:51:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Witam wszystkich. Pytanie bardziej nie zwiazane z praca. Zna ktos jakis przepis na dobre ciasto? Najlepiej dietetyczne,malo kalorii,duzo owocow... Dziekuje za odpowiedz.Prosze tylko powazne tematy.Pzdr.
zdjecie uzytkownika
Kolezanka z konfekcji - 2014-10-24 15:01:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Boczek - 2014-10-23 08:51:45]:
Rozgrzej piekarnik do 180°C. Wyłóż papierem formę do pieczenia o średnicy 20 cm. Przesiej mąkę, kakao i sodę do dużej miski i wymieszaj z cukrem. W osobnym naczyniu odmierz olej i mleko, dodaj do nich jajka, wanilię i wymieszaj. Wlej mokre składniki do suchych i dobrze wymieszaj. Uzyskaną masę przelej do formy i piecz przez 25-30 minut, aż ciasto będzie sprężyste w dotyku. Zanim wyjmiesz ciasto z formy, pozwól mu trochę ostygnąć, a potem wystudź całkiem na kratce. 175 g mąki + 1,5 łyżeczki proszku do pieczenia + szczypta soli
20 g przesianego kakao
5 ml sody oczyszczonej
150 g drobnego cukru do wypieków
2 duże jajka
150 ml oleju słonecznikowego lub roślinnego
150 ml półtłustego mleka
5 ml ekstraktu z wanilii
Składniki na polewę:
50 g cukru pudru
25 g czekolady deserowej
30 ml półtłustego mleka (1,5% tłuszczu)
30 ml jogurtu naturalnego bez tłuszczu
100 g malinPrzygotuj polewę. Przesiej kakao do rondelka i wymieszaj z cukrem. Dodaj mleko, jogurt i dobrze wymieszaj, a potem podgrzej, cały czas mieszając, aż do zawrzenia. Gotuj jeszcze 2 minuty cały czas mieszając. Gotową polewę rozprowadź od razu na całym cieście lub ostudź trochę, a potem rozsmaruj grubszą warstwę tylko na wierzchu ciasta. Udekoruj ciasto owocami. To przepis Ewy Chodakowskiej,na pewno wyjdzie na zdrowie...
zdjecie uzytkownika
Michał - 2014-10-26 00:11:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja tu szukam opinii o ewentualnej pracy, nie mając czasu zjeść, bo wiadomo trzeba się spieszyć jak ktoś chce coś dobrego znaleźć, a tu przepis na ciasto ... i to niezłe ciasto ( wiem bo próbowałem ). A tak wracając do wątku pracy, czy polecacie prace w Bama Polska ? jaka panuje atmosfera między pracownikami ? Jak wygląda płaca ? a teraz lece jeść :P
zdjecie uzytkownika
Boss - 2014-10-26 14:46:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Michał - 2014-10-26 00:11:34]:
Michał u nas jest taka rodzinna atmosfera... Wszyscy są okej. A gdzie chcesz się dostać? Do biur czy magazyn,produkcja,wysyłka?
zdjecie uzytkownika
Amerykanka - 2014-10-28 12:55:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Boczek - 2014-10-23 08:51:45]:
Nie ma takiego ciasta,po ktorym jest sie szczuplym. Warzywa,owoce,woda...
zdjecie uzytkownika
Bobek - 2014-10-31 12:37:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć! Mam dwa pytania. Ile się zarabia, na wejściu, w Bamie jako pracownik produkcji tych wkładek do obuwia? Jak wygląda harmonogram pracy? Opinie o charakterach pracujących tam ludzi mnie nie interesują. Z góry dzięki.
zdjecie uzytkownika
Kwasna - 2014-10-31 14:45:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Amerykanka - 2014-10-28 12:55:35]:
Daj jeszcze raz przepis na te amerykanskie nalesniki z owocami. Pyszne.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bama Polska Sp. Z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x