brak logo

Bama Polska Sp. Z o.o.

Gorzów Wielkopolski

Opinie o Bama Polska Sp. Z o.o.

Bolanda Man 2017-04-29 21:49
Błaaaaaaa hahahahaha Też tak sądze. Czytam to i nie wierze:) Same tępe dzidy głupie jak but szukające mena z okładki. Z resztą robotnice po zawodówkach więc jakiej inteligencji sie spodziewać. Ktoś kto jest zaradny, obrotny to nie pracuje jako robol w Bamie. Chłoptasie gogusie też mierzą o wiele wyżej więc takich tu nie ma. Tu są przeciętniacy i brzydale bo to jest ciężka praca fizyczna a nie pierdzenie w stołek i krygowanie sie przed kamerą. Taki goguś jak by was zobaczył to by wiał jak najdalej bo wyglądacie tak samo czyli jesteście przeciętne, brzydkie. Znajdą sie ładne dziewczyny ale jest ich mało. Im głupsze bardziej zahukane babsko tym większe fantazje i wymagania. Takie matki Polki co mają smutnego jak pizda leszcza z wąsami i brzuchem szukają faceta modela z którym w tango by udarzyły. Nawet z tymi Marianami i Sebiksami co są sie dymają a mężuś siedzi w domu zadowolony że "baba robotna jest":)
5
Wścibski 2017-05-02 21:46
O czym Ty piszesz? Nawet ja, o czymś takim nie wiem. Możesz podać więcej konkretów?
2
Tom 2017-05-09 19:34
A wy uwazajcie na tego drukarza bo mówią że on lewy
3
Wścibski 2017-05-09 21:35
Czai sie na Boczka,bo ma brazylijski tylek. Wiem to.
2
Haszmen 2017-05-10 09:22
Niech Bóg ozdabia wasze oblicza,kieruje rozsądkiem i prowadzi w ciemnościach. Będę się o to modlił.
5
Tomek 2017-05-11 11:04
Zapraszam wszystkich na XXXVI Bieg Słowiański. Gorzów 13-go maja, godzina 10:00 , Park Słowiański.
Trzymajcie za mnie kciuki.
P.S. Pozdrawiam: Lilkę, Grześka, Wieśka i Dankę.
4
Rysio Mądrala 2017-05-12 15:34
Ja jutro będę Ciebie w biegu dopingował. Drabina ma rację, super z Ciebie gość. Mam nadzieję, że jutro wygrasz.
3
Były pracownik magazynu 2017-05-14 21:23
Ja wam życzę byście ryli do końca swojego życia w tym "czyms".
4
Tomek były pracownik magazynu 2017-05-14 21:28
Pozdrawiam Jacka z drukarni i Lukasiczka z produkcji
6
Wonky 2017-05-15 07:29
Dziekowa. Ty koleszko gdzie robisz ze tak sie panoszysz? Faurecja tpv czy stropiany? Hehehe
2
Były pracownik magazynu 2017-05-16 15:15
Nie pracuje w tym czyms co wymieniłeś.Ale moze kiedyś?Jednak raczej nie hehehe
2
Joanna 2017-06-07 11:18
@Tomek były pracownik magazynu @Były pracownik magazynu moglibyście napisać coś więcej o tym jak wygląda praca na magazynie w Bama Polska? Czego mogą się spodziewać zainteresowani pracą w firmie? Chętnie też dowiemy się więcej o Waszych doświadczeniach. Co było powodem Waszej rezygnacji z pracy?
2
Piotruś Pan 2017-06-07 14:58
Nie ma co pisać.Patologia.
1
Joanna 2017-06-09 14:25
@Piotruś Pan co rozumiesz mówiąc patologia? Wątek ten może być cennym źródłem informacji na temat pracy w firmie, szczególnie dla osób, które myślą nad firmą Bama Polska jako potencjalnym pracodawcy. Dlatego merytoryczne komentarze, które prezentują mocne i słabsze strony firmy będą bardzo pomocne.
1
Zielony 2017-06-11 15:14
Święta prawda.
Były pracownik magazynu 2017-06-13 14:47
Lepiej czasami nie pytać bo tym razem strzelacie sobie sami w kolano.
Joanna 2017-06-13 15:40
@Były pracownik magazynu
Nie jestem związana z Bama Polska. Jestem pracownikiem serwisu GoWork.pl i przede wszystkim zależy mi na poznaniu tego jak wygląda praca w firmie. Dobrych i złych stron. Tak by osoby, które trafiają na ten wątek szukając informacji na temat tego jakim pracodawcą jest firma, mogły znaleźć przydatne i merytoryczne informacje.
1
Piotruś pan 2017-06-13 21:46
Brak dobrych stron Pani Asiu.Moze w przyszłości jak zrozumieją ze człowiek jest człowiekiem a nie rzeczą.Moze niech się wypowiedzą ludzie z produkcji i konfekcji bo tam to dopiero jest armagedon.Serdecznie Panią pozdrawiam.
2
Giga 2017-06-23 13:43
Weekend,a może lepiej do pracy ????
Joanna 2017-06-26 14:59
@Giga czy dobrze rozumiem, że praca w firmie odbywa się również w weekendy? Jakich działów firmy to dotyczy? Czy jest to system zmianowy, czy też są to dodatkowe dni pracy? Jeśli tak, to jak często się zdarzają?
Marek Niemczyk 2017-06-26 21:25
Co tam słychać w firmie ciekawego? Są zwolnienia, przyjęcia, podwyżki? Jehowi dalej pracują i nie jedzą kaszanki i wątróbki? Podobno Rysiu Mądrala, został kierownikiem magazynu kart.
2
Trolololo 2017-07-05 19:12
Czasem trzeba pracować w soboty, na zasadzie odpracowania jakiś świąt itp itd
2
Tomek 2017-08-19 10:29
Zapraszam wszystkich dzisiaj do Lubniewic na Święto Sandacza.
Lubniewicki Sandacz to już kilkuletnia tradycja, która przyciąga tłumy nie tylko mieszkańców, ale i turystów. W tym roku odbędzie się w sobotę 19 sierpnia. Na imprezie zagoszczą stoiska gastronomiczne i rękodzielników, a na uczestników czekać będą konkursy, gry i zabawy. Nie zabraknie także grillowanego sandacza prosto z Wędkarskiego Eldorado. Tegoroczną gwiazdą wieczoru ma być Sylwia Grzeszczak. Na scenie zaśpiewa także Liber. Finał imprezy zwieńczy plenerowy pokaz filmu. - Święto Sandacza wpisane jest już w tożsamość Lubniewic. Ta impreza cieszy się dużym powodzeniem i chętnie witają do nas turyści - nie tylko z regionu, ale także z Polski i zza granicy. Największą atrakcją tegorocznej imprezy jest to w jakim miejscu się odbywa, bo w tym roku po raz pierwszy Święto Sandacza odbędzie się na plaży nad jeziorem Lubiąż.
Wszyscy będą mogli się przekonać, jak wygląda prawdziwy festyn.
4
Bocian 2017-08-30 07:58
Tomek, a w sobotę do Deszczna na Święto Kurczaka jedziesz? Pogadamy znowu jak na sandaczu w Lubniewicach. W Deszcznie będzie trochę ludzi z Bamy.
3
divx 2017-09-03 08:51
mam nadzieje ze te dwie czarne w niebieskich fartuchach po piecdziesiatce zostana sciagniete z dzialu skor.
2
Wwwwwwwwww 2017-09-05 17:12
Witam, chciałabym iść tam do bamy do pracy , czy ktoś może mi opowiedzieć trochę o firmie ? Ile zmian, ile płaca, czy jest zatrudnienie bezpośrednio przez firmę , bardzo proszę o informacje
Wwwww 2017-09-05 17:19
Witam czy może mi pani/pan powiedzieć trochę o firmie. ? Idę za rok dopiero na studia i chciałabym iść gdzieś do pracy . Ile jest zmian ile soe zarabia itp ??
Pulpet 2017-09-06 11:46
Witam serdecznie. Na temat tej firmy nie można nic dobrego powiedzieć. Na rozmowach kwalifikacyjnych kłamią w żywe oczy. Jaka ta firma stała się wspaniała. Jaki mega rozwój cie czeka. no i góra pieniędzy bo jak to jest w ogłoszeniach "atrakcyjne wynagrodzenie". Praca na różne zmiany zależy od stanowiska produkcja 1-2 zmiany, Konfekcja 3 zmiany, Magazyn 1-2 zmiany. Przewietrzmy to troszeczkę, ROZWÓJ= ludzie po 15 latach nadal siedzą na tych samych stanowiskach, a jak jakieś utworzą to oczywiście rodzina i znajomi na pierwszym miejscu wiec nie ważne ile pracujesz i tak będziesz ciągle tym samym robolem (przepraszam po 10 latach pracy dostaniecie czajnik elektryczny) Góra pieniędzy = NAJNIŻSZA KRAJOWA (stawka godzinowa) czyli jak więcej świąt w miesiącu to nawet najniższej nie dostaniesz. Za nadgodziny nie płacą choć każą przychodzić żebyś później na ich życzenie wybrał sobie jako wolne (to w przypadku logistyki która moim zdaniem leży i kwiczy poprzez niewykwalifikowany personel zarządzający). Poruszył bym temat pana Tomasza (który od niedawna gości w składzie zarządzającym magazynami) na którego każdy strasznie narzeka. Ale po opiniach które dane było mi usłyszeć a także przebiegu kariery tego pana nic nie muszę dodawać (KARMA WRACA). No i na koniec moje Osobiste odczucie wole zbierać puszki lub rozdawać ulotki niż pracować w firmie która przeżywa kryzys od 20 lat. Na taka opinię naprawdę trzeba pracować latami. Jeżeli ktoś z pracowników obecnych na forum się z tym nie zgadza proszę o konkrety. Pozdrawiam
7
zielony 85 2017-09-06 18:01
pracowalem i zgadzam sie z tym a kto powie inaczej to klamie lub siedzi na cieplym stoleczku wiec tez klamie.
4
Joanna 2017-09-07 10:25
@Pulpet dzięki za obszerną wypowiedź. Jeżeli chodzi o nadgodziny to taki jest standard w umowach o pracę. Czy taką dostaje się w Bama Polska? Co do oszukiwania na rozmowie to faktycznie słabe zagranie. A czy podczas podpisywania umowy nie widać, że praca będzie się różnić od obiecywanej? To ważne kwestie do wyjaśnienia.
1
Pulpet 2017-09-07 11:32
Droga Joanno umowa o prace jak umowa stawka godzinowa wiec ile jesteś w pracy za tyle zapłacą. Np zaraz mamy grudzień i tydzień pracownicy będą siedzieć w domach ( tylko urlop lub bezpłatny) gdzie każda normalna firma pokrywa koszty świąt państwowych ta niestety tego nie robi, nawet firmy które mają system ciągły (czterobrygadowy) dają pracownikowi możliwość wybrania tego dnia jako wolny w innym terminie oczywiście płacąc za niego. Zaś w bamie wynagrodzenie za miesiąc grudzień które otrzymają w styczniu będzie sięgać tysiąca złotych. Co do nadgodzin. Wiem z pierwszej ręki, za to ze nie przychodzisz w soboty nie zostanie przedłużona umowa. Wiec zadam pytanie obecnym "jak nowi pracownicy maja wiązać przyszłość z tą firmą skoro są tak traktowani." Pominę fakt ze tuz po rozpoczęciu pracy nie odbywa się szkolenie na dane stanowisko, jesteś rzucany na stanowisko i radź sobie bo i tak jak zadasz pytanie to mało kto tobie odpowie z racji tego ze sami nie wiedzą. Zajmujesz miejsce osoby która chwile przed twoim przybyciem się zwolniła( porzuciła pracę bo tylko tak można szybko rozstać się z tą firmą) wiec nie ma kto cie przeszkolić. To chyba wszystko co raziło mnie w oczy w tej firmie.
Jeżeli są jeszcze jakieś pytania z chęcią na nie odpowiem.
Pozdrawiam.
3
Rysio Mądrala 2017-09-07 18:33
" Poruszył bym temat pana Tomasza (który od niedawna gości w składzie zarządzającym magazynami) na którego każdy strasznie narzeka. Ale po opiniach które dane było mi usłyszeć a także przebiegu kariery tego pana nic nie muszę dodawać (KARMA WRACA)".
Wszystkie Tomki, które pracowały i pracują w Bamie, mieli lub mają z głową, trochę nie teges. Tamarze to oni do pięt nie dorastali pod względem: inteligencji, pracowitości, kultury, itd.
Rysio Mądrala 2017-09-08 21:16
O co ci chodzi pajacyku? Ja prawdę piszę.
Tomasz 2017-09-09 07:33
Ty nie wiesz co to prawda.Kryjesz się pod nickiem bo masz pełne galoty.Idz popłacz się mamusi.I przestań każdemu rąbać tyłek bo tak tylko robią plociuchy.
Jacek Szef Drukarni 2017-09-09 11:47
Zgadzam się z przedmówca.Stronie od plotek i plotkarzy.
1
Kasia zaczarowany ołówek 2017-09-09 21:31
Ale jesteście inni.Zycie nie polega na zazdrości i ludzkiej głupocie.Jesli komuś się nie układa i musi pracować w bamie to odrazu wini innych za swoje niepowodzenie. Ciut to chore ale, widać ze w firmie nie musi się myśleć tylko mieć ręce bo mądry układa sobie życie inaczej i lepiej.Coz czas mija a ludzie ciagle w tym samym miejscu.Czy nosisz niebieski fartuch czy zielone spodnie jesteś w grupie która raczej nie radzi sobie z życiem.Szczera prawda i wiem ze zaboli.Praca w mojej opini w tej instytucji to nie to co powinien normalny człowiek mieć w życiu.Wiem co mówię bo jednak jakiś czas ZMARNOWAŁEM w tej instytucji tzw firmie rodzinnej hehehehehehehehehhehehehehehehhehehehehe!
1
Drabina 2017-09-13 05:44
Wracaj Tomku do Bamy. Firma bez Ciebie, to już nie to samo.
ktoś 2017-09-21 21:35
Witam wszystkich. Czy ktoś się orientuje jak wygląda sytuacja na utrzymaniu ruchu? Jakich zarobków można się spodziewać i warunków pracy.
1
zielony 85 2017-09-23 17:45
lepiej idz na szczecinska mniej ponizaja.
Joanna 2017-09-29 11:13
@Pulpet a jak pracodawca wyobraża sobie sytuację, że zatrudnia osobę, która nie wie na czym dokładnie jej praca ma polegać i sadza ją, żeby już wykonywała swojej zadania? Przecież mija się to z celem, bo wiadomo, że ta osoba nie wykona tych zadań. Czy zgłasza taki nowych pracownik choćby działu HR, że potrzebuje szkolenia?
Matrix 2017-10-07 08:31
Omijaj chłopie wielkim łukiem rodzinna firmę Bama jak chcesz tyrać jak koń to szukaj innej pracy nie warto.
Beksa 2017-10-07 19:27
pozdrawiam kapownikow to mi się opłaca przez tyle lat.Nikt nowy mnie nie pokona.Nikt nigdy mnie nie pokona takie mam plecy u kierownika.
Chetna 2017-10-08 06:35
Czy ktoś może mi napisac jak się ma praca na produkcji i czy na magazyn przyjmują kobiety z uprawnieniami na widlaki?
Nick 2017-10-09 15:33
tak, przyjmują kobiety na wózki
chętna 2017-10-10 11:00
Znajomi mówili ze na tym magazynie to same cyrki odchodz, a stanowiska głównych clownów już zajęte,wiec chyba poległam na starcie.
Lukasz 2017-10-10 11:54
Chyba mówisz o produkcji.
Nick 2017-10-12 20:26
jeśli polegasz na tak gruntownej analizie sytuacji przez znajomych i tak profesjonalnej opinii, to fakt, szukaj gdzie indziej
Chetna 2017-10-13 10:08
Tak mnie poinformowal policmajster a człowiek wie wszystko.Wiekszosc znajomych potwierdza jego wiedze.
Pracowity Janusz 2017-10-14 18:07
Dostaliście jakieś konkretne podwyżki czy znów tylko puste obietnice?Zmienia się coś na lepsze po odwiedzinach amerykańca?
1
Kisiel 2017-10-17 20:16
Jestem pracownikiem utrzymania ruchu. Powiem szczerze, ze sam dostałem całkiem dobre warunki kierownik (podobno jest tu stosunkowo nowy), wbrew opinii o firmie, strasznie dba o pracowników. Niedawno były podwyżki, z tego co wiem ludzie na produkcji narzekają i maja na co. Jednakże w przypadku utrzymania ruchu nie mam na co. 19zl/h plus premia lojalnościowa (od niedawna, bo wcześniej była obecnosciowa). Miały być podwyżki w październiku i rzeczywiście były. Dalej słyszę wiele zawiedzionych osób. Wstępnie zakładam, ze maja powód. Jednakże w styczniu stawka godzinowa ma być przeliczona na stała pensje a premia wliczona do podstawy, wszystko wskazuje ze tak się stanie. Reasumując w większości potwierdzam powyższe opinie. Jednakże w dział techniczny/utrzymania ruchu mogę szczerze polecić.
Zostaw swoją opinię o Bama Polska Sp. Z o.o. - Gorzów Wielkopolski
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bama Polska Sp. Z o.o.