Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Bama Polska Sp. Z o.o.

Pracowałeś w firmie Bama Polska Sp. Z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Wścibski - 2015-08-11 06:11:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (7)
Hej,jak tam po urlopach? Piszcie gdzie byliście,jak się bawiliście i ile wydaliście kasy?
zdjecie uzytkownika
Wścibski - 2015-08-12 10:30:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (10)
Serdecznie zapraszam wszystkich w sobotę 15.08. na Święto Sandacza do Lubniewic.Podczas tegorocznego Święta Sandacza będzie mnóstwo atrakcji. Zaplanowano m.in.: wystawę samochodów, pokazy tańca, konkurs grillowania sandacza, wybory Miss Lubniewic 2015, stoiska rękodzielników, atrakcje dla dzieci, konkursy, tańce pod chmurką, otwarty turniej badmintona, a przede wszystkim aż 2 tys. porcji potrawy z sandacza do degustacji. Gwiazdą wieczoru będzie Donatan i Cleo, znani głownie z przeboju „My Słowianie”.

Święto Sandacza rusza w sobotę, 15 sierpnia, o 14.00, ul. Zamkowa, wstęp darmowy.
zdjecie uzytkownika
Ania - 2015-08-12 11:15:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (8)
Odpowiedź na: [Wścibski - 2015-08-12 10:30:46]:
Czesc Wscibski. O ktorej bedzie Donatan i Cleo? Slyszalam,ze bedziesz w jury podczas wyborow Miss?
zdjecie uzytkownika
Wścibski - 2015-08-13 19:38:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (10)
To nie ważne Ania,o której. Na pewno będzie warto. Popijemy,potańcujemy,a później może,pofikamy jak na inwenturze.Przybywaj w sobotę do Lubniewic.
zdjecie uzytkownika
Ania - 2015-08-13 20:02:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (11)
Odpowiedź na: [Wścibski - 2015-08-13 19:38:08]:
Z Toba pofikac? Hahahaha. Jestes nieatrakcyjny.
zdjecie uzytkownika
Wścibski - 2015-08-14 08:23:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (8)
Nie wiecie kogo to nowa audica w kolorze bialym stoi na parkingu? Podejrzewam,że to ktoś kto był w delegacji w Niemczech.
zdjecie uzytkownika
Gienek - 2015-08-14 11:29:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (12)
Odpowiedź na: [Wścibski - 2015-08-14 08:23:03]:
Wscibski raczej kogos a nie ktos. Jestem w stanie ciebie zrozumiec-nie czytasz w ogole ksiazek,tylko przegladasz net,allegro,google mapy,ceny aut i ciagle wisisz na telefonie. Ach...I jeszcze narzekasz na prace...;)
zdjecie uzytkownika
Asia - 2015-08-14 13:27:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (14)
Ja nie lubię białych aut.Przeważnie jeżdżą nimi babki,albo pantoflarze.Prawdziwi faceci jak Tomek,to jeżdżą Francuzami.
zdjecie uzytkownika
Kominiarz - 2015-08-17 08:42:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (7)
Odpowiedź na: [Wścibski - 2015-08-12 10:30:46]:
Czesc Woody Allen;) Jak tam na swiecie sandacza? Poszalales jak zawsze? Hahaha.
zdjecie uzytkownika
doktor furman - 2015-08-17 15:34:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
Odpowiedź na: [Wścibski - 2015-08-10 08:36:46]:
I co? Znowu wkurzony jestes ze chlopaki pojechali? Najlepszy koles na zagraniczna wycieczke a nie nad Baltyk. Czy ty wytrzymasz ten stres? Kieruj sie zasada no stress w pracy:)A co bedzie jak kupia nowe fury? Tylko niech nie kupuja azjatyckich bo to pazdzierz:)))
zdjecie uzytkownika
DX2 - 2015-08-19 10:35:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (11)
Odpowiedź na: [Wścibski - 2015-08-14 08:23:03]:
Gadasz z nim? Nie gadaj,nie gadaj...Hahahahaha. Co za gosc:)))Nie dosc,ze wscibski ,to bez godnosci i klasy...
zdjecie uzytkownika
Justyna - 2015-08-19 17:03:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (10)
Odpowiedź na: [DX2 - 2015-08-19 10:35:30]:
I odrobiny kultury.Nie wie,że o nie które sprawy,się nie pyta,bo nie wypada.Chora ciekawość i zazdrość jest jednak silniejsza.
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-08-19 18:19:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Widzę że potrzebują pracowników na produkcje :) o jakieś opinie bardzo bym prosiła :D
zdjecie uzytkownika
uwe donatan - 2015-08-21 10:17:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (11)
Odpowiedź na: [Wścibski - 2015-08-14 08:23:03]:
Tak czytam twoje komentarze i doszedlem do wniosku ze powinienes zostac cieciem:)Co? Gdzie?Jak?Ile?Kto?
zdjecie uzytkownika
brylllee - 2015-08-21 20:30:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (10)
uwaga wscibski na patrolu osiedlowym tym razem
zdjecie uzytkownika
Boczek - 2015-08-24 16:24:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (7)
Odpowiedź na: [brylllee - 2015-08-21 20:30:22]:
Odczep się od Wścibskiego on jest WPORZO. Dużo wie,wieloma sprawami się interesuje,wszystko monitoruje w pracy,w gminie i na osiedlu. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
Ludi - 2015-08-25 20:05:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Wscibski zgadnij do kogo chodza kierownicy z mag.na ognista wode?Podpowiedz jest taka ze został załatwiony wyjazd do niemiec dla zapraszającego ;]
zdjecie uzytkownika
Wścibski - 2015-08-26 06:29:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
Odpowiedź na: [Ludi - 2015-08-25 20:05:15]:
Nic nie wiem na ten temat. Możesz się określić? A zresztą sam się dowiem. Wypytam delikatnie w białych rękawiczach;) Jedziesz ze mną na Bieg Komandosa do Gdyni?
zdjecie uzytkownika
Aneta - 2015-08-26 08:11:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
Odpowiedź na: [Ludi - 2015-08-25 20:05:15]:
Ktory to ten caly Wscibski? Ten co jezdzi i wszystko obczaja,robi zdjecia,wszystkim sie interesuje kto co kupi czy zaglada ludziom do porfela? Taki przystojniak z kalta napieta jak plandeka na Zuku? Niezle ciacho.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-26 15:41:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja również polecam zawód masażysty. Postanowiłam zmienić kwalifikacje po 5 latach pracy za biurkiem. Zapisałam się do 2-letniej szkoły gowork www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolona. W końcu robię coś innego, cos co sprawia mi radość i przyjemność. Atmosfera w szkole fajna można dużo się nauczyć. A po szkole planuję otworzyć własną działalność.
zdjecie uzytkownika
mazia - 2015-08-26 15:42:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nudne to wasze forum żadnej informacji o pracy tylko same ploty
zdjecie uzytkownika
Pirania - 2015-08-26 17:56:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
Odpowiedź na: [mazia - 2015-08-26 15:42:20]:
Ja też nie czytam tego forum ani innych.
zdjecie uzytkownika
Wścibski - 2015-08-28 06:14:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Odpowiedź na: [Rusek - 2015-06-12 15:45:43]:
Nie gadaj z nim,nie gadaj. Nie mow mu czesc.
zdjecie uzytkownika
zdumiona - 2015-08-28 11:47:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Normalnie nie wierzę. Pracownicy na forum, które dotyczy opinii na temat danej firmy, zamiast zostawić jakieś konkretne informacje, wymieniają się jakimiś plotami między sobą. Pomylili fora? Chyba nie. Odnoszę wrażenie, że w spółce BAMA pracują same młoty albo oszołomy, które usilnie się lansują. Beznadzieja. Widzę, że forum GoWork, niegdyś naprawdę pomocne w zdobywaniu informacji, zeszło już trochę na psy.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-28 12:12:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Gorąco polecam zawód kosmetyczki, super praca, bardzo przyjemna, można dobrze zarobić. Otworzyłam własny gabinet kosmetyczny w Śródmieściu – zapotrzebowanie jest ogromne i biznes idzie nieźle. Zawodu nauczyłam się w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl. Gowork miał ciekawą ofertę, poza tym bardzo tanio, pracownie też w pełni wyposażone, jest na czym się uczyć. Ciekawe zajęcia dodatkowe, konkursy kosmetyczne, targi kosmetyczne. Polecam ponieważ podchodzą do tego profesjonalnie.
zdjecie uzytkownika
DX2 - 2015-08-28 12:13:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
Odpowiedź na: [zdumiona - 2015-08-28 11:47:32]:
"Oszolomy i mloty";)Dokladnie,bo jak nazwac kiedy ktos interesuje sie wszystkim,wypytuje,nabija,podjudza,buntuje,nasmiewa sie z innych,szpieguje,zazdrosci,zle zyczy,pyta ile dales za samochod,rower,ile za urlop,wycieczke czy remont? Kogo to obchodzi?Ja mysle ze to jest choroba. Dowiem sie jaka:)Pozdrawiam,odzywaj sie czesciej.
zdjecie uzytkownika
Rusek - 2015-08-29 11:33:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Ja byłem 10 dni we Władysławowie.Było super.Wóda,piwko,smażone rybki,pizza,laseczki itp. Trochę kasy tam zostawiłem.Żeby tam jechać musiałem sprzedać rower,ale warto było. Miałbym tyle kasy,co Ty za Norwegię ,to byłbym tam ponad 2 tygodnie.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bama Polska Sp. Z o.o.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Bama Polska Sp. Z o.o.?
Zadaj pytanie
alert