brak logo

Bama Polska Sp. Z o.o.

Jarocin

Opinie o Bama Polska Sp. Z o.o.

Ola 2016-02-18 10:00:20
Tomek przestan wypisywac glupoty,za malo masz pracy? Caly czas na necie siedzisz,dzwonisz do Bartka z Marsa czy stoisz przy ukladarkach i gawedzisz ze swoim kumplem. Mam nadzieje,ze zabiora tobie neta,przestaniesz ludzi podgladac w facebooku,ceny chat,aut itp. Naprawde prosze ciebie NO STRESS...Bartek tez niech przestanie wypisywac pierdoly.
38
Ola 2016-02-18 10:38:02
Lubia go tak jak Tomka czy Rysia Madrale. Co do plot,to droga Jadziu uwierz,ze Tomek i Drabina wiedza wszystko. Tomek tylko chodzi i wszystkim wmawia,ze on jest ten dobry ;) O Rysiu Madrali,ktory widzial wszystko,robil wszystko itp.,to nawet nie chce mnie pisac.
42
Ala 2016-02-18 12:05:29
Sami wyglądacie jak koczkodany w okresie godowym.Na jednego z was na palarni to dziewczyny mówią nawet goryl.Ciągle chodząca szczęka,wściekły wzrok i ręce do kolan.
42
zuleko 2016-02-18 12:29:49
Ty patrz na siebie kapsztoncu. Po ktorej stronie palisz? Od konfekcji czy produkcji?
31
us 2016-02-18 20:43:59
siema podpaski z magazynu pozdrooooo
Beatka 2016-02-19 08:17:37
A Rysio Mądrala,zwany Filozofem Chłopskim,dalej zaczepia dziewczyny z działu skarpet?
50
Wścibski 2016-02-20 10:47:08
Wyluzuj człowieku.Faceci z magazynu to żadne podpaski,a w większości to prawdziwi macho w porównaniu z chłopczykami z produkcji i konfekcji.Widzę,że jesteś bardzo zestresowany i zgorzkniały.Powinieneś chociaż przy sobocie się odprężyć.Mnie najbardziej odpręża:odkurzanie,zmywanie i gotowanie.Spróbuje i Ty!
43
su 2016-02-22 09:16:03
oooo, walnij w stół a tampon sam się odezwie, macice
Rysio Mądrala 2016-02-28 14:30:55
Wie może ktoś jakie stawki planują w tym roku za inwentaryzację?
Żadna praca nie hańbi,ale hańbą jest to,co za nią dostajemy.
33
kumpel 2016-03-14 13:18:14
Mowil,mowil...Ale zadnych negatywnych rzeczy,tylko,ze chyba w niedlugim czasie wystartujesz w biegu komandosa.
27
bossss 2016-03-16 15:22:51
napewno nie bedziemy za ciebie palet owijac kierowniku poszles na latwizne. zreszta mam nadzieje ze zmienia tobie godziny pracy i bedziesz chodzil tak jak cala hala
22
Dave 2016-03-18 20:54:36
A tłuścioch Boczek dalej żre batony i pierdzi pod siebie w układarce?
16
poszukująca 2016-03-20 09:22:57
Witam. Orientuja się Państwo czy w najblizszym czasie będą przyjęcia na produkcje? Pracowalam kiedyś na hali 1 i chciałabym tam wrócić. Proszę o odpowiedź. Pozdrawiam
4
Tupac Amaru 2016-03-21 17:36:04
Zadzwoń do kadr i się zapytaj, a nie zawracasz głowę na forum.Nas interesują najnowsze plotki,informacje i itd.Jak masz inne oferty pracy, to Bamy nie wybieraj.Będziesz żałowała.
8
poszukująca 2016-03-21 20:39:01
Nie mam innej oferty pracy. Chyba ze TPV hehe. Dzieki za odpowiedzi i pozdrawiam.
Tomek 2016-03-29 04:49:04
Wreszcie do ukochanej pracy.Internet,kawki,ploteczki i laseczki.Cztery dni bez Bamy i padało mi już na łeb.Nie długo jeszcze inwentaryzacja w soboty i niedziele.Jestem najszczęśliwszą osobą w firmie.
7
Wentylak 2016-04-02 09:02:04
Podpisujesz kwity na inwenture?
4
parro 2016-04-07 16:00:13
Na inwentaryzacji @Tomek chyba nie jest aż tak źle.
3
Messi 2016-04-09 18:00:16
Czy mógłby ktoś z bamy z magazynu napisać , ile się zarabia w bamie jako magazynier albo operator wózka widłowego
1
Rysio Mądrala 2016-04-11 00:54:09
Wszyscy co zapierniczają mają 1700,tylko najbardziej lecący w balona,Boczek ma ponad 3000 zł. To jest sprawiedliwość w SC Johnson.
8
Suarez 2016-04-11 06:31:39
Messi nie polecam na magazyn skladac . Tylko dwoch ma tam stale pensje. Zarobki gora 1700.
2
Rysio Mądrala 2016-04-11 15:43:02
Wścibski znowu rzucił chorobowe do końca tygodnia. Słyszałem z pewnego źródła,że pojechał do Norwegii do pracy.
6
Drabina 2016-04-13 11:28:46
Kochany Tomku:
Dzień Urodzin jak dzień każdy Jest dla Ciebie bardzo ważny
Jest to bowiem święto Twoje, Więc życzenia przyjmij moje:
Zdrowia, szczęścia, pomyślności i w miłości wzajemności.


PS.Bama bez Ciebie Tomku,nie jest już taka sama.Wszyscy bardzo tęsknią.Powodzenia.
8
Drabina 2016-04-20 15:18:41
Czesc.Podobno filetuje dorsze na statku obok miasta Bergen.Kasa jest duza,to sie nie dziwie,ze rzucil...
8
Wścibski 2016-05-07 11:43:32
Codziennie wcześnie rano, mała mrówka przybywała do pracy i natychmiast rozpoczynała pracę. Produkuje dużo i jest szczęśliwa. Szef, lew, był zdumiony widząc, że mrówka pracuje bez nadzoru. Pomyślał, że jeśli mrówka może wytwarzać tak dużo bez nadzoru, to czyż nie wytwarzałaby jeszcze więcej, gdyby miała nadzorcę.

Zatrudnił więc karalucha, który posiadał szerokie doświadczenie jako nadzorca i znany był z pisania znakomitych raportów. Pierwszą decyzją karalucha było wprowadzenie systemu kart zegarowych.

Potrzebował też sekretarki, by pomagała mu pisać i drukować raporty, oraz zatrudnił pająka do zarządzania archiwami i monitorowania wszystkich rozmów telefonicznych.

Lew był zachwycony raportami karalucha i poprosił go o sporządzenie wykresów w celu opisania tempa produkcji i analizowania trendów tak, by mógł je wykorzystać do prezentacji na zebraniach Zarządu. Tak więc karaluch musiał kupić nowy komputer, drukarkę laserową i zatrudnił muchę do prowadzenia działu informatyki.

Mrówka, kiedyś tak produktywna i zrelaksowana, nienawidziła nadmiaru nowej papierkowej roboty i spotkań, które zabierały jej większość czasu. Lew doszedł do wniosku, że nadszedł czas mianowania osoby kierującej działem, w którym pracowała mrówka. Stanowisko dano cykadzie, której pierwszą decyzją był zakup do biura nowego dywanu i ergonomicznego krzesła.

Nowy kierownik, cykada, też potrzebowała komputera i osobistego asystenta, którego wzięła ze sobą z poprzedniego działu po to, by pomagał jej przygotowywać Strategiczny Plan Optymalizacji Kontroli Pracy i Budżetu. Dział, w którym pracuje mrówka jest teraz smutnym miejscem, gdzie nikt się nie śmieje, za to wszyscy stali się nerwowi.

W tym samym czasie cykada przekonała szefa, lwa, co do absolutnej konieczności przeprowadzenia badania klimatycznego środowiska. Przy przeglądzie kosztów funkcjonowania działu mrówki, lew stwierdził, że produkcja uległa znacznemu zmniejszeniu.

Zatrudnił więc sowę, prestiżowego i znanego konsultanta, by ta przeprowadziła audyt i zaproponowała rozwiązania. Sowa spędziła w dziale trzy miesiące i przygotowała ogromny, wielotomowy raport, kończący się następującym wnioskiem: "W dziale jest przerost zatrudnienia".

Zgadnijcie, kogo lew zwolnił jako pierwszego?

Oczywiście mrówkę, gdyż wykazywała brak motywacji i negatywną postaw.
5
3erfg 2016-05-09 19:24:11
hej, ciekawe czy w najbliszym czasie bedzie tutaj jakas rotacja..pamietam ze technikow/ mechanikow szukali z odpowiedniem wyksztalceniem technicznym..
1
woda z miecha 2016-05-30 20:27:31
Ja dostałem ofertę pracy ale nie wiem czy ich stać na moje usługi :-)
Wścibski 2016-05-31 10:57:14
Wysoko cenisz swoje umiejetnosci jak i wyroby;)W niedziele zwalnia sie jedno miejsce u mnie w pracy,wiec zapraszam;)Kasa naprawde duza.Ja po krotkim miesiecznej nauce filetowania,pokochalem gotowanie.Moja specjalnosc,to vietnamska zupa rybna;)Pozdrowienia z morza dla wszystkich,a szczegolnie dla Drabiny:)Pozdro!
7
Rysio Mądrala 2016-05-31 19:03:57
Nie wiecie,gdzie robi Tomuś z Bartusiem?
8
Drabina 2016-05-31 19:47:21
Na statku(Morze Norweskie) filetuja na akord dorsze i makrele. Chca wyprowadzic Norwegie na pierwsze miejsce w polowie:) Pierwsze miejsce zajmuje Islandia.
6
piekna 2016-06-04 20:58:03
czym wy sie zajmujecie widac ze nie macie swojego zycia jestescie załosni
1
Wścibski 2016-06-08 11:54:46
Wreszcie w ukochanym kraju:)10 dni wolnego,piwko,imprezki...Pozdro.
6
zynek 2016-07-01 19:57:02
@wścibski miłego urlopu :) A powiedzcie, jak wygląda rekrutacja na speca ds. monitowania prac?
Wścibski 2016-07-02 14:06:05
Dzieki,ale ja juz po urlopie.Wlasnie dzisiaj splynalem z morza i do poniedzialku luzik. Monitorowanie prac? Musisz byc dobrze ogarniety w sprawach BHP,praca ok. Pozdrawiam wszystkich,trzymajcie sie i nie zapomnijcie o mnie. Pozdro!
7
tadzio 2016-07-08 16:28:22
no tak jest nowa oferta pracy na to stanwosiko tylko szkoda, że oferuja zatrudnienie na śmieciówce a nie na umowie o pracę.
tutsi 2016-07-18 21:32:22
w świecie zwierząt pamięci niet a prawwooo to pojęcije względnije mijsiuuuu
zosia 2016-07-18 23:14:49
Skoro wypowiadają się pozytywnie @legolas, to opłaca się do nich załapać. O takie stabilne zatrudnienie jest trudno.
Rysiu Mądrala 2016-07-20 09:53:10
Oczywiście,że warto. Ja teraz ubiegam się o stanowisko młodszego kierownika w miejsce kierowniczki,która idzie na emeryturę.
6
boss 2016-07-20 21:45:57
Pewnie, że o takie stabilne zatrudnienie @zosia jest dość łatwo, ale czy wypłata jest w pełni terminowa? Zależy mi na wszystkim co jest o czasie, więc jeszcze lepiej.
Wścibski 2016-07-22 10:13:06
Wszystko jest w terminie,także nie spóźnisz się z opłatami,ratami, itp. Nigdy złego słowa nie powiem czy napiszę na moją byłą firmę. Pozdro dla wszystkich z Morza Norweskiego;)
7
Dawid 2016-07-26 21:49:51
A Boczek schudł chociaż trochę,czy dalej waży ponad 130 kg?
7
Dannys 2016-07-28 15:52:12
"Wielką siłą głupców jest to, że nie boją się mówić głupstw"-George Bernard Shaw. Zejdź na Ziemię .
6
ojojoj 2016-07-30 14:36:13
A jakie są przeciętne zarobki dla starszego specjalistę technicznego ds. produkcyjnych? Dobrze by się było załapać, bo wynagrodzenie i tak jest adekwatne do powierzanych obowiazków. A wypłata pewnie niezła.
Rysiu Mądrala 2016-08-17 19:04:56
80,9 KG ,7% BF,szykuje się do Biegu Rzeźnika w Bieszczadach w maju na przyszły rok.
2
Aron 2016-08-17 23:04:07
A mi się tam wydaje, że nie ma co za bardzo narzkeać na cokolwiek, nie od dziś przecież wiadomo jak się sprawy mają a mają dość dobrze, chyba wszystko jest w porządku, Ania mi mówiła, że ida jakieś podwyzki?
1
Darek 2016-08-19 16:56:02
Nie moge dodzwonic sie do Ciebie,jak bedziesz dzisiaj w Polsce na weekend ,to odezwij sie.
3
zosia 2016-08-30 16:05:40
Pewnie, ze to znaczna perełka @kowe, ale wiesz może czy jest szansa na to, żeby pokazało się u nich jakieś ogłoszenie pracy? Zależy mi na tym, bo wiem, że doświadczenie u nich zdobyte jest dość cenne, więc jest o co walczyć.
Wścibski 2016-08-30 18:01:19
Podejdź do Rysia Mądrali,albo chwyć go na H1. Wyrazi swoją obiektywną opinie, ze stoickim spokojem wszystko tobie wytłumaczy i doradzi jak Wujek Dobra Rada. Jego wiedza na wszystkie tematy jest przepotężna. Taki gorzowski Dalai Lama. Pozdro!
6
Tomek 2016-09-02 13:29:04
A oborowy dalej tyle pije?
Nie bójcie się zmienić pracę.Bama to nie jest raj na ziemi.Ja stanowczo zbyt wiele lat tam zmarnowałem.Dobrze,że w końcu zmądrzałem.
4
jasiek 2016-09-03 17:51:28
Czy ktoś może coś wie nowego o rekrutacjach w najbliższym czasie? Głównie myślę o pracy jako technik jakośc
Zostaw swoją opinię o Bama Polska Sp. Z o.o. - Jarocin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bama Polska Sp. Z o.o.