Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Bama Polska Sp. Z o.o.

Pracowałeś w firmie Bama Polska Sp. Z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Iwona - 2015-04-15 20:19:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Odpowiedź na: [Wścibski - 2015-04-14 21:24:00]:
Wścibski,grubo było na imprezie urodzinowej? Łukasz 3 dni był umierający. Powiedział,że przez te urodziny do wakacji nie pije.
zdjecie uzytkownika
Tomek - 2015-04-16 06:49:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (10)
Odpowiedź na: [kibic - 2015-04-15 18:55:49]:
100 zł to za mało. Za tydzień muszę kupić nowe opony do mojego auta.Mogę opuścić do 190 zł za dwie strony od osoby. Jak nie chcesz tyle zapłacić, to najlepiej będzie obejrzeć GP w Warszawie na Canal+
zdjecie uzytkownika
Arkadiusz - 2015-04-16 08:41:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (13)
Odpowiedź na: [Tomek - 2015-04-16 06:49:46]:
Zrobiles sie pazerny na kase. Ludzie nie posiadaja takiej floty jak ty.
zdjecie uzytkownika
Wścibski - 2015-04-17 21:27:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (10)
14,8 zł za sobotę i 20,20 za godzinę na inwentaryzacji. Musiałem zażyć 5 tabletek Destresan Max i wypić po 4 herbatki Nervosanu Fix i Melisy Plus, aby dojść z nerwów do siebie za tą propozycję.Po kilku godzinach na kręglach nawet mi nerwy nie przeszły.Ciśnienia, to bałem się nawet mierzyć.Ja inwentury nie podpisuję.Każdy, kto ma jaja powinien iść w moje ślady. Wyzyskowi mówię stanowcze:NIE!!!
zdjecie uzytkownika
Grabik - 2015-04-17 22:33:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [Wścibski - 2015-04-17 21:27:42]:
Hahahahaha. dobre,z pewnoscia ty nie podpiszesz tak jak co roku hahaha twardzielu trzymam cie za slowo!
zdjecie uzytkownika
Wścibski - 2015-04-18 10:13:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Grabik - 2015-04-17 22:33:46]:
I bardzo się zdziwisz.Jeszcze mnie nie znasz.Ja nie rzucam słów na wiatr.Pieniądze nie są w życiu najważniejsze.Mam już ich, tyle że pracuję tylko dla przyjemności.
zdjecie uzytkownika
AREK - 2015-04-18 10:28:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
Odpowiedź na: [Wścibski - 2015-04-18 10:13:35]:
CHA CHA CHA CHA CHA. POZDRAWIAM ROGACZU.
zdjecie uzytkownika
Drabina - 2015-04-18 12:47:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [AREK - 2015-04-18 10:28:13]:
Ciekawe czy byłbyś taki mocny w realu ze Wścibskim?
zdjecie uzytkownika
Tomasz - 2015-04-18 13:32:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
"Z nieba leca dolary..." popus feat borixon :))))))
zdjecie uzytkownika
Korbek - 2015-04-18 14:40:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Drabina - 2015-04-18 12:47:28]:
Bardziej ciebie bym sie obawial.
zdjecie uzytkownika
Kserkses - 2015-04-18 16:14:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja bardziej bym sie obawial 300 z magazynu.Ogladalem film i powiem ze sa mocarni :) a mialo byc tak lekko.Zdeptac,przejsc i...
zdjecie uzytkownika
Kaszanka - 2015-04-18 21:08:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Inwentaryzacja to swiety obowiazek kazdego pracownika.Mysle ze powinnismy pracowac za darmo.Ja tak zrobie w tym roku i cala inwentaryzacje zrobie za darmo.
zdjecie uzytkownika
Darek - 2015-04-18 21:50:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja pracuje za kase bo to duza kasa i nie przesadzajcie.Ludzie by chcieli za taka kase robic lecz nie maja mozliwosci.
zdjecie uzytkownika
Kamil - 2015-04-18 22:56:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co zrobia swiadkowie?Nie moga w wolny dzien pracowac bo musza namawiac ludzi do swego zgromadzenia czy jak to sie tam nazywa.To w sumie kim oni sa jesli lamia wlasne prawa i sa pazerni i chyba uczciwosc to nie jest ich mocna strona?To tylko taka moja prywatna opinia,wlasciwie to pytanie do znawcow tego bractwa.
zdjecie uzytkownika
???? - 2015-04-19 03:10:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
prawda to? to może się zatrudnię jak drugą pensyjkę się da wyciągnąć. http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,932156
zdjecie uzytkownika
Ryszard - 2015-04-19 10:48:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [???? - 2015-04-19 03:10:44]:
To napewno nie jest prawda.Moze w innym zakladzie ale nie w tym.
zdjecie uzytkownika
Ania - 2015-04-19 12:00:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wczorajszy zuzel mnie powalil na kolana.Straszne ze ludzie kupili bilety i nie dostali nic wzamian.Szkoda tej jazdy do wawy.
zdjecie uzytkownika
Tomek - 2015-04-19 15:50:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (7)
Odpowiedź na: [Ania - 2015-04-19 12:00:46]:
Ja na szczęście nie pojechałem. Nie znalazłem chętnych w samochodzie na 2 miejsca do stolicy po 200 zł. Bilety opchnąłem naiwniakom. Lepiej było zawody obejrzeć w TV przy piwku.
zdjecie uzytkownika
Plotka - 2015-04-21 07:56:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Nie wiecie co bedzie na obiad podczas inwentury? Najlepsze jedzenie bylo podczas tej z 2008 roku,ach jak sobie powspominam jak spiewalem z moim kolo idac juz do domu,to ciarki mam nancalym ciele.
zdjecie uzytkownika
Żmija - 2015-04-21 10:09:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
Odpowiedź na: [Plotka - 2015-04-21 07:56:37]:
Ja uważam,że obiady na inwentaryzacji są pyszne. Haszmen tylko wydziwia i nie je,ale za to Boczek i Wścibski potrafią zjeść po trzy obiady.
zdjecie uzytkownika
Wścibski - 2015-04-22 10:14:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Odpowiedź na: [Żmija - 2015-04-21 10:09:28]:
Ja teraz obiadami na inwentaryzacji nie jestem zainteresowany,bo stosuję dietę otrębową.Otręby, czyli okrywa nasienna ziarna pszenicy, owsa lub ryżu to jedno z najbogatszych źródeł błonnika pokarmowego. Dwie łyżki otrąb pokrywają jedną trzecią zapotrzebowania dziennego na błonnik i obniżają ryzyko zachorowania na raka jelit.Błonnik odgrywa też ważną rolę w profilaktyce zaparć, hemoroidów i uchyłkowatości jelita grubego. Otręby owsiane zawierają ponadto błonnik rozpuszczalny, który pomaga obniżyć poziom cholesterolu we krwi. Podczas trawienia tłuszczów rozpuszczalna frakcja błonnika może wiązać się z cholesterolem, wymusza to wydalanie powstającego połączenia, zapobiegając w ten sposób przyswojeniu cholesterolu.Boczek na tej diecie schudł ze 133 kg do 131 kg
zdjecie uzytkownika
Torcik - 2015-04-22 15:06:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Odpowiedź na: [Cykor - 2015-04-01 11:24:39]:
Został Królem Lajków jako pierwszy przekroczył magiczną liczbę 100!
zdjecie uzytkownika
uuuuu - 2015-04-22 20:13:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Godzina piąta, minut trzydzieści
Kiedy pobudka zagrała
Grupa rezerwy szła do cywila
Niejedna beksa płakała…
pozdro oku…cy, dy…ć sekty i pzpn
zdjecie uzytkownika
Wścibski - 2015-04-25 15:02:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
A ty koleś nie masz gdzie stawiać swojego dwukołowca? tamto miejsce jest moje i żeby to było ostatni raz.
zdjecie uzytkownika
Rusek - 2015-04-27 05:00:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Wścibski - 2015-04-25 15:02:31]:
Bo co? To takie miejsce moje,jak i twoje.Jeszcze raz dotkniesz mojego wypasionego roweru,to swój będziesz pchał do domu.Tylko rusz mój sprzęt za 3 tys. to kupujesz nowe dętki.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bama Polska Sp. Z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Bama Polska Sp. Z o.o.?
Zadaj pytanie