Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Bama Polska Sp. Z o.o.

Pracowałeś w firmie Bama Polska Sp. Z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Ciekawski - 2015-01-05 17:39:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [ona - 2015-01-05 11:00:44]:
To nie wiesz,że seks integruje załogę? Dotyczy to produkcji,konfekcji,biura,magazynu,konfekcji. W Bamie nie jedno małżeństwo się zawiązało i nie jedno rozpadło. A romansów ile to głowa boli. O wielu nie macie nawet pojęcia.Samo życie. W firmie wielu facetów nosi rogi i wiele kobiet też zostało zdradzonych.
zdjecie uzytkownika
Ciekawski - 2015-01-05 17:46:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
W Bamie niejedna kobieta wypracowała sobie awans dzięki czterem literom.
zdjecie uzytkownika
Ciekawski - 2015-01-05 17:51:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Bobek - 2014-10-31 12:37:59]:
Teraz to nie tylko wkładki,ale w dużej części chemia. Na 1700-1800 możesz liczyć.Lepiej możesz mieć w innych firmach w Gorzowie.
zdjecie uzytkownika
kupne ciasto - 2015-01-05 19:41:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [Ciekawski - 2015-01-05 17:46:21]:
Nie tylko tym,kapowanie,robienie zakupow,po trupach do celu. zobacz z rana co sie u kierowniczkow kto tam przebywa.
zdjecie uzytkownika
ktos - 2015-01-05 20:42:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Zobaczcie w biurze jak robia kariere po pracy pewne panie.Sa na telefon a mezus sie na to konkubent sie na to zgadza hahaha...
zdjecie uzytkownika
Anka - 2015-01-05 21:00:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [ktos - 2015-01-05 20:42:20]:
Czego oczy nie widzą tego sercu nie żal.
zdjecie uzytkownika
Garsyja - 2015-01-06 11:06:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Dajcie jakąś dobrą dietę cud. Bieganie,brzuchy,pajacyki,skakanka,rower nic nie pomagają. Dziękówa.
zdjecie uzytkownika
lala - 2015-01-06 17:58:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Garsyja - 2015-01-06 11:06:43]:
fora ci się pomyliły!!
zdjecie uzytkownika
remika - 2015-01-06 21:00:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Garsyja - 2015-01-06 11:06:43]:
jak bedziesz siedzial tylko na wozku albo w aucie to ciezko ci bedzie zrzucic
zdjecie uzytkownika
Gośka - 2015-01-07 18:13:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Garsyja to ten leniwy spaślak co ma 90% tłuszczu i 10% mięśni?
zdjecie uzytkownika
Duner - 2015-01-07 18:40:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Gośka - 2015-01-07 18:13:36]:
Odwrotnie.
zdjecie uzytkownika
oni - 2015-01-08 13:22:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
On tez ale jeszcze jest jeden bardziej leniwy.
zdjecie uzytkownika
lans - 2015-01-08 20:16:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Z zimnego kraju pozdrawiam szwagra z magazynu :))
zdjecie uzytkownika
Bogus - 2015-01-16 12:27:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale ten w brylach z tym kucykiem tez jest ucho.wali na swoich.taki to brygadzista.general dobrze wie.
zdjecie uzytkownika
BENON - 2015-01-16 14:46:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Oni wszyscy po jednych pieniądzach.Ludzie bez zasad i ambicji.Poczawszy od biura tez wielcy myśliciele z PGR-U.I tylko grozby zwolnienia i wyzwiska i krzyki.Dla nich przepisy BHP to nic nie znaczy.Dobrze ze już weekend.
zdjecie uzytkownika
Hasan - 2015-01-16 15:30:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Znam to doskonale.Ich trzymają a Jureczka za brame.Jak tak było można zrobić z człowiekiem.Kazdy widzi co się tam dzieje i jak chłopaki sa torpedowani przez kierownictwo.Tylko obrabiają tylki i kaza robic jednemu za dwoje bo nie chcą nikogo przyjąć.
zdjecie uzytkownika
Ola - 2015-01-16 16:12:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
U mnie na dziale jest tak samo.Wiec glowa do góry bo to taka wielka uszata rodzina ;0
zdjecie uzytkownika
eliv - 2015-01-16 20:25:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
... super ktoś chodz zgnieciemy to co pijesz maluszku hehehehe.Maly cialem duchem meskoscia i rozumkiem hehehehehehe...bleeee...
zdjecie uzytkownika
ania - 2015-01-17 08:02:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dajcie przepis na ciasto drozdzowe.
zdjecie uzytkownika
Boczek - 2015-01-17 14:37:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [ania - 2015-01-17 08:02:49]:
i 1/2 szklanki mąki
3/4 szklanki letniego mleka
1/2 szklanki cukru
1/3 kostki masła
3 małe jaja
20 g świeżych drożdży
pół łyżeczki soli
dodatkowo: 1 puszka ananasa (minus kilka plasterków, które podjadłam podczas krojenia), 250 ml mleczka kokosowego, 2 łyżki mąki ziemniaczanej (lub pół opakowania budyniu śmietankowego) i 2 łyżki cukru

Na kruszonkę:
gruby plaster masła (ok 20-30g)
pół szklanki mąki
1/4 szklanki brązowego cukru
1/4 szklanki wiórków kokosowycho dużej miski przesiać mąkę, sól, cukier.
Do szklanki wlać letnie mleko; część dodać do miski, a w 1/3 szklanki rozpuścić drożdże z łyżeczką cukru i łyżeczką mąki, żeby powstał zaczyn; odstawić na 10 minut.
Rozpuścić masło i gdy ostygnie dodać do miski. Dodać jaja i zaczyn.
Ciasto wymieszać łyżką i zagnieść (musiałam to długo robić w misce, bo było dość mokre), następnie wyrabiać aż będzie gładkie i nie będzie przyklejało się do rąk. Uformować z niego kulę.
Odstawić do wyrośnięcia na godzinę, w przykrytej ściereczką misce, z dala od przeciągów.
W międzyczasie przygotować kruszonkę: w misce wymieszać mąkę z cukrem i wiórkami kokosowymi, dodać masło i pokruszyć wszystko między palcami, żeby powstała kruszonka.
Pokroić plastry ananasa na mniejsze kawałki.
Odlać 50 ml mleczka kokosowego do szklanki i dodać 2 łyżki mąki ziemniaczanej (lub budyniu) i cukier. Wymieszać. Do rondelka wlać pozostałe 200 ml mleczka kokosowego i zagotować. Dodać resztę, energicznie mieszając. Pogotować jeszcze chwilę, aż budyń zgęstnieje i ostudzić.
Gdy ciasto wyrośnie, przełożyć je do wyłożonej papierem formy, dodać na wierzch kawałki ananasa, kleksy budyniu kokosowego; posypać kruszonką. Zostawić do wyrastania na 20 minut.
Piekarnik nastawić na 180 stopni. (u mnie nagrzewa się właśnie tyle czasu, ile ciasto rośnie w formie).
Piec ciasto ok. 40 minut (opcja góra-dół, środkowe piętro). To był chyba pierwszy wypiek, który po założonym przeze mnie czasie 40 minut był już mocno przypieczony, dlatego po 35 minutach sprawdźcie, czy góra jest już rumiana. Jeśli tak, wbijcie patyczek w środek i sprawdźcie, czy ciasto się dopiekło. Mnie smakowało wspaniale,zjadłem całą blachę w 30 minut.
zdjecie uzytkownika
Plotka - 2015-01-17 21:02:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Boczek - 2015-01-17 14:37:32]:
Całą blachę,to ty zjesz po dwóch pizzach familijnych.
zdjecie uzytkownika
kii - 2015-01-19 12:50:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Boczek - 2015-01-17 14:37:32]:
Takie cos powinno byc w.............e z tego forum,bo to nie jest forum kulinarne i tylko zasmieca strone.
zdjecie uzytkownika
Ferie 2015 - 2015-01-21 07:28:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Serdeczne pozdrowienia z mroznej Italii zasyla Amerykanka. Do zobaczenia w lutym.
zdjecie uzytkownika
Ortopedia - 2015-01-21 15:22:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Ferie 2015 - 2015-01-21 07:28:17]:
Dobrych tras zyczymy bo od siedzenia mozna sie nabawic hemoroidow.
zdjecie uzytkownika
Alex - 2015-01-21 15:49:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ona napewno je ma hehe...
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bama Polska Sp. Z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Bama Polska Sp. Z o.o.?
Zadaj pytanie
x