Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły Policealne - zdobądź nowy zawód i pracę!    Kursy / szkolenia - 300 sposobów na podniesienie kwalifikacji
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
Udostępnij!

Opinie o Bama Polska Sp. Z o.o.

Pracowałeś w firmie Bama Polska Sp. Z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
50 lat mieszczucha - 2014-03-24 19:59:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [miejscowa - 2014-03-24 18:04:02]:
To prawda co piszesz,trzeba o tym mowic glosno. nigdy te krolewny ze strzelec nie chca codzic na drugie zmiany a jak juz tak sie stanie i kiedy wypadnie sobota pracujaca to afera na caly zaklad. i za chwile odwolana sobota i oczywiscie przeniesiona kiedy strzelce maja pierwsza zmiane, a ty jestes z gorzowa od zawsze? czy pomieszkujesz od kilku lat w Gorzowie?
zdjecie uzytkownika
miejscowa - 2014-03-25 21:48:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [50 lat mieszczucha - 2014-03-24 19:59:48]:
jestem urodzona gorzowianka i od zawsze pracuje na zmiany jak tylko jest taka potrzeba . strzelce nauczyly sie pracowac na jedna zmiane wiec teraz kiedy krojzce musza chodzic to wielka krzywda z dowozem z sytuacja w rodzinie poprostu wielki bol.tak jak pisalam wszystkie dzialy nie powinny pozwolic zeby tylko gorzow chodzl na zmiany. u mnie na dziale tez coraz glosniej o tym mowimy i bedziemy tez szli do dyrekcji o te zmiany .
zdjecie uzytkownika
50 lat mieszczucha - 2014-03-26 15:33:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [miejscowa - 2014-03-25 21:48:27]:
Aj to sorki. Bo niektore dziewczyny wyprowadzily sie pare lat temu do GW,uczyly sie tu,a jak wracaly do swoich domow to pod oslona nocy a do tego wszystkiego podaja sie za gorzowianki od zawsze. Pzdr.
zdjecie uzytkownika
miejscowa - 2014-03-26 17:58:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [50 lat mieszczucha - 2014-03-26 15:33:47]:
Pzdr.
zdjecie uzytkownika
Żbik - 2014-03-27 16:39:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [Czarnulka - 2014-03-20 11:51:54]:
I co gdzie pracujesz? Znalazlas cos? Jak cos masz to chwytaj sie mocno bo u nas dalej zwolnienia a jak przedluzaja to nielicznym. A njak tak bardzo chcesz to probuj na pozycje brygadzistki lub pomoc brygadzistki sie dostac.
zdjecie uzytkownika
Mariollka - 2014-04-07 09:53:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Czarnulka - 2014-03-20 11:51:54]:
Probuj smialo teraz przedluzyli paru osobom.Tylko ciezko bedzie ci dostac sie na pakowanie. Potrzebuja na maszynki do krojenia skory. Wracaj szybko bo zawsze duzo wiedzialysmy od ciebie.
zdjecie uzytkownika
ELA - 2014-04-08 14:58:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej słyszałam ze dzwonią do dziewczyn i wracają na pakowanie do Danki
zdjecie uzytkownika
Czarnulka - 2014-04-08 20:00:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ELA - 2014-04-08 14:58:03]:
A na sznurowki? Nie wiesz czy beda przyjmowac? Na sztancach malo zarobie a tu mam wszystko pod kontrola.
zdjecie uzytkownika
FOX - 2014-04-09 09:48:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Czarnulka - 2014-04-08 20:00:24]:
Fajnie ze wracasz. W biurze bedziesz miala dobrze. Zajdz czasem do kolezanek z produkcji. Pozostale trzy dziewczyny co byly na dziale sztance ida na ortopedie. Tam troche ciezko ale wyplata w miare. Ty po studiach to zlapakas sie leoszej i nie dziwie sie ze noe chcialas wracac na produkcje. Do zobaczenia w poniedzialek.
zdjecie uzytkownika
Leokadia - 2014-04-09 14:40:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [FOX - 2014-04-09 09:48:07]:
Juz ci mowię gdzie bedziesz pracowala-ortopedia. tam jest bardzo duzo pracy. na dzial do nas juz raczej nie wrocisz z czego oczywiscie sie cieszymy teraz trzeba bedzie ostro na akord dzialac.
zdjecie uzytkownika
Chemia - 2014-04-09 14:43:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Czarnulka - 2014-04-08 20:00:24]:
Nie! Napiszcie,że to jest sen... Zły sen...
zdjecie uzytkownika
valium - 2014-04-10 10:15:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Chemia - 2014-04-09 14:43:27]:
Niestety... To jest prawda. Trzymajmy się mocno razem.Ja tam trzymam się z dala ,nie chcę mieć żadnego kontaktu. Nawet wzrokowego. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
Asia - 2014-04-11 16:32:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ewa - 2014-03-12 19:40:46]:
Mi bardzo fajnie pracowało się w Bamie.Praca siedząca,pensja na czas,nie najgorszy socjal,festyny,dużo kolezanek ze Strzelec.Jedynie faceci w tej firmie to dramat.Mi najbardziej podobali się tylko Tomek i Jurek,jedyne prawdziwki w tej firmie.Reszta to dla mnuie same maślaki.(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
KOJOT - 2014-04-11 20:49:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Chemia - 2014-04-09 14:43:27]:
tak juz w przyszlym tygodniu bedziemy pod obserwacja. glowa jak zawsze bedzie sie czest obrac i ten wzrok przeszywajacy.
zdjecie uzytkownika
remika - 2014-04-12 09:39:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Czarnulka - 2014-04-08 20:00:24]:
Kiedy parapetówka na nowej chacie?
zdjecie uzytkownika
katarzyna1331 - 2014-04-12 18:07:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam
Czy ktoś może mi zdradzić ile można przeciętnie zarobić i jaki jest socjal i na jaką umowę?z góry dziękuję
zdjecie uzytkownika
ewa - 2014-04-12 21:30:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
1500 przecietnie boony tylko w grudniu nie zawiele wczasy pod grusza co 3 lata 2 razy w roku premia wzaleznosci od lat pracy oceny od brygadzisty itp.umowy naogol na kilka miesiecy.
zdjecie uzytkownika
Czarnulka - 2014-04-13 07:34:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [katarzyna1331 - 2014-04-12 18:07:05]:
powiem ci ze na moim macierzystym dziale dalo sie zarobic brygadzistka zawsze pomogla dajac kartki jak slaby miesiac teraz ide na ortopedie ale tylko na chwile bo tam nie da sie zarobic praca tam ciezka i slabo platna wiec wracam za jakis czas do moich kolezanek. teraz umowe daja na 3 miesiace a pozniej dostje sie na stale.
zdjecie uzytkownika
xyz - 2014-04-13 12:47:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Czarnulka nie bądz tego taka pewne,że zaraz wrócisz na stare smieci hi hi hi i nie pisz ,ze brygadzistka daje kartki bo rózni ludzie to czytają
zdjecie uzytkownika
ZYX - 2014-04-13 19:42:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [xyz - 2014-04-13 12:47:00]:
Przeciez idzie do biura podobno. Dziewczyna po studiach i bedzie na produkcji robila???!!! Jak wroci na swoj dzial to bedzie nie fair w stosunku do innych naprawde fajnych babek ktore zostaly zwolnione i nie dalo im sie nadziei na powrot a naprawde ciezko pracowaly. Mam nadzieje ze na ortopedi zostanie. Pozdrw.
zdjecie uzytkownika
XYZ - 2014-04-13 20:13:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [ZYX - 2014-04-13 19:42:07]:
Chyba do biura rzeczy znalezionych hi hi hi
zdjecie uzytkownika
ZYX - 2014-04-13 20:22:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [XYZ - 2014-04-13 20:13:05]:
Haha. prawda. Zawsze mowila ze tu nie wroci do pracy a jednak wraca z podkulonym ogonem... No chyba ze idzie do biura lub bedzie z zespole LEAN. hahahahaha.
zdjecie uzytkownika
Legalna mama - 2014-04-14 15:07:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [ZYX - 2014-04-13 19:42:07]:
Chyba do biurka na ortopedie. Takie studia to smiechu warte. Koniec dostawania karteczek bierz sie ostro do roboty i zostan juz tam na ortopedii.
zdjecie uzytkownika
katarzyna1331 - 2014-04-15 14:03:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dzięki za odpowiedź:)
zdjecie uzytkownika
ABC - 2014-04-15 17:11:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiecie czy przyjmuja na produkcje? Najchetniej podjela bym prace na ortopedii.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
39 osób obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bama Polska Sp. Z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x