Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zadzwoń tel. 795 116 179
Zobacz jakie masz możliwości prezentowania swojej firmy i odpowiadania na pytania użytkowników.
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Wawel S.A Dobczyce

Pracowałeś w firmie Wawel S.A Dobczyce i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
buba - 2015-06-17 12:11:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, chciałam zapytać jak wygląda praca na dziale konfekcji, czy jest bardzo ciężko? Z góry dziękuję za odpowiedź
zdjecie uzytkownika
rg - 2015-06-18 14:38:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [karolina w. - 2015-05-21 15:29:22]:
hehe, dziewczyno nie znasz życia, mieć taką firmę w cv :) ja niestety mam taką firmę w cv i w normalnych firmach ludzie reagują śmiechem, ze tak długo tam wytrzymałam...
zdjecie uzytkownika
coco - 2015-06-18 15:25:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
pracowałam tam dłuzszą chwilę, miałam okazję poznać ludzi "tych wyżej" i muszę stwierdzić, że moją najlepszą decyzją w życiu było odejście... wydzwaniali w weekendy, zmieniali grafik z dnia na dzień, mobbing na każdym kroku - wieśniactwo!!!!! zero klasy w tych ludziach, wszystko jest knute za plecami, kierownicy obgadują z pracownikami innych pracowników -komuna!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Wiola - 2015-07-14 15:56:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [coco - 2015-06-18 15:25:08]:
Hej Coco skoro mobbing to dlaczego nie zgłaszałaś to dość mocne oskarżenie. Ja właśnie jestem ciekawa jak atmosfera w pracy wygląda składam cv i mam nadzieję na jakąś dobrą ofertę, I szczerze mówiąc o nic się nie obawiam bo firmę kojarze z dobrej strony tak więc opiszę swoje warażenia, jak zaczę u nich
zdjecie uzytkownika
coco - 2015-07-22 18:04:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Wiola - 2015-07-14 15:56:06]:
myślę, ze tutaj wypowiadają się osoby, które już pracowały bądż pracują, popracuj rok, 2 lata i wtedy się wypowiedz, sprawę zgłaszałam, ale jesteśmy w Polsce :) good luck!
zdjecie uzytkownika
kl... - 2015-08-16 07:27:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie ważne ile pracujesz a zarabiasz tyle samo co nowe osoby które przychodzą bądz wracają po przestoju i co najlepsze nie nadają się niektóre osoby do najprostszej pracy.Praca przy wyrobach spożywczych gdzie brud i ubóstwo ale kiedy ma przyjść ktoś z kontroli wtedy wielkie sprzątanie i od nowa to samo .Ha najlepsze jest to że przeszkadza im podwinięcie spodni kiedy jest upał i picie kolorowych napojów ale resztą się nie przejmują .Przejście w obrębie maszyn ,pasów ledwo co moża przejść a nie poruszać się podczas pracy byle by szybko i najwięcej aby premia była wyższa kosztem ludzi ze zlecenia ,którzy niektórych pracowników na umowę o pracę uczą na maszynach i jeszcze ich muszą na każdym kroku pilnować aby wszystko przebiegało sprawnie.Umowa -zlecenie nie ma prawa obsługiwać maszyn ale nadal obsługują a wtedy panie przełożone się pięknie uśmiechają nieba by uchyliły.Przepracują dwa weekendy i mają tyle co zlecenie za cały miesiąc.Nie ma takiego drugiego zakładu żeby tak wykorzystywać ludzi nawet najniższej krajowej nie ma na zlecenie jaka emerytura z takich dochodów zero totalne i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Owszem są zlecenia w zakładach ale nie 8 lat i więcej ;lubię Cię dam Ci umowę nie podlizujesz się nie masz nic.Proszę bardzo pracujmy wszyscy na umowę zlecenie albo na umowę o pracę wtedy nie będzie podziału i dyskryminacji między ludzmi gorsza czy lepsza.
zdjecie uzytkownika
errr404 - 2015-08-25 12:47:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Mobbing na coraz szerszą skalę, ze strony brygadzistów, straszenia zwolnieniami, wyśmiewanie, i znęcanie się psychiczne przy zerowym braku kompetencji i wiedzy ale jak ciocia załatwiła to się robi. Ciekawe gdzie jest BHP?? A zapomniałam tam ręka rękę myje. Pracowałam przez tydzień i tyle chamstwa jeszcze nie doświadczyłam ze strony ledwo dwudziestoparoletniego czarnego brygadzisty na żelkach, który powinien się leczyć a nie pracować. Zwykły cham burak i tyle. W wawelu już był jeden pozew o znęcanie się psychiczne i dalej to samo może jak bedzie jeszcze jeden to się coś zmieni.
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2015-08-26 10:33:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tak zgadzam się umowa zlecemie nie powinna obsługiwać maszyn ,tylko stali pracownicy , jest ich na tyle,za to im płacą! my umowa zlecenie pracujemy w swoim tępie tak jest w umowie... i wykonuje prace pomocnicze
zdjecie uzytkownika
szary - 2015-08-26 16:24:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Brygadzista z żelek powinien szanować pracowników.Bo jak szybko wlazł na stołek tak może szybko z niego spaść.
zdjecie uzytkownika
wiotki - 2015-08-26 23:30:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Myślę , że jak wszędzie tak i tu potrzebne są zmiany na lepsze. Nie chodzi mi o to , że coś jest wyjątkowo źle, po prostu – można zrobić jeszcze sporo , aby ludziom pracowało się przyjemniej. Również zachowanie niektórych ludzi pozostawia jeszcze wiele do życzenia. Oby były one tego tylko świadome i coś z tym zrobiły
zdjecie uzytkownika
luna - 2015-08-27 14:37:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam
Czy ktoś może orientuje się jak wygląda sytuacja w laboratorium? Jaka panuje atmosfera na tym dziale?
zdjecie uzytkownika
pg - 2015-09-19 17:49:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Laboratorium?chyba po znajomości,no może że na konfekcję tam można się najmniej opracować układanie pomadek albo zbieranie czekolad nie jest ciężko a stawka taka sama jest wszędzie a na zawijalni jest o wiele gorzej.
zdjecie uzytkownika
qwert - 2015-09-20 14:05:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kawiarnia: zero bhp, przymus wmawiania klientom ze ciasto mrozone to ciasto świeze, zła organizacja, złe zarzadzanie (manager i kierownik kawiarni nie maja pojecia o JAKOŚCI), każdy cie zgnoi... nie polecam! praca po 13h zero przerw, a w ogole to straszne dno, zero klasy, zero poziomu, niestety przykład idzie z góry :) kadro zarzadzajaca --> najpierw wymaga się od siebie!!! komuna mineła...
zdjecie uzytkownika
brek - 2015-09-30 18:51:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Weekendy cały czas,a panie z Krakowa jak zwykle się tłumaczą że nie mają dojazdu ale nie wszystkim tak wolno tylko tym co mają układy.
zdjecie uzytkownika
corobiwinkel? - 2015-10-08 08:35:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Dyrektor Kabanos to mały, zakompleksiony człowieczek. Jeśli w tak potężnej i znanej firmie zatrudnia się osoby na wysokie stanowiska menadżerskie "po znajomości" to ja nie wiem jaki jest długoterminowy plan Pana Prezesa. Pan Orłowski ma łeb na karku, dlatego nie mogę się nadziwić czemu jeszcze trzyma tego obozowego kapo. Rozumiem, że jest świetnym poganiaczem i być może według nich osoby zdesperowane i zastraszone będą pracować wydajniej?
zdjecie uzytkownika
DragoN - 2015-10-13 11:27:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
Ogólny gnój i banda baranów !! Jeśli jesteś lewy i masz zerowe pojęcie o Pracy Wtedy każda brygadzistka i szefostwo ponad nimi noszą cię na rękach do tego pasowało by nosić do pracy paczkę wazeliny i wchodzić każdemu Do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to nawet można dostać umowę ewentualnie dobre znajomości np. Matkę która z brygadzistką pije kawę i żre makowca ! Brak organizacji pracy szacunku do pracownika i zastraszanie na każdym kroku !! Pracownicy ci starzy jak i ci młodzi którzy mają zerowe pojęcie o pracy dostają podwyżki ale ten który już ma jakieś pojęcie potrafi coś zrobić samodzielnie ale ma buzie szeroką i jest za bardzo szkodliwy jest Jeb@n Y na każdym kroku po to aby się go tylko szybko pozbyć gdyż jest za bardzo szkodliwy tym bardziej jeśli się umie postawić brygadziście a bardziej tej malowanej LaLi która grzeje [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na bocianim gnieździe !!!
zdjecie uzytkownika
eve - 2015-10-14 17:47:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Droga hejterko Alino ,nie podoba mi się twój wpis !!! może i Alicja to jest specjalny egzemplarz ale na pewno nie zasłużyła na tego typu komentarz ,masz coś do niej idź i powiedz jej to a nie wypisuj bzdur .
Powodzenia w twej głupocie i nienawiści!
zdjecie uzytkownika
qew - 2015-10-14 20:43:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Co za świństwo jak można tak na ALĘ pisać co komu zrobiła jest lepsza od innych podłych tutaj ludzi wszędzie się jej czepiają z bombonier na żelki z żelek na zawijalnie wszędzie nią pomiatają jest jak każdy człowiek tylko ludzka podłość tu nie ma granic nawet na bomboniery do koleżanek nie może przyjść bo pani brygadzistka do razu dzwoni do jej brygadzisty że Ala przeszkadza w pracy i to jest normalne ale innym wolno i tak to tutaj jest plotki ,głupota ludzka w która się mieszają brygadziści.
zdjecie uzytkownika
milka - 2015-10-15 19:28:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jest sezon bedą straszenia zwolnieniami niestety to wawel 3 lata na zleceniu zero szacunku dla pracownika z doświasczeniem podłoś
zdjecie uzytkownika
pomidor - 2015-10-16 08:41:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Milka wydaje mi się, że nie będzie zwolnień bo ludzi później mieć do pracy nie będą. Już są ściągane osoby Bóg wie skąd żeby były tylko dodatkowe ręce do pracy. Straszyć to zawsze straszą że jak się w weekendy nie będzie chodziło to zwolnią- norma. Mało kogo interesuje to,że ludzie mają rodziny i swoje sprawy, nie żyją wawelem 24/h 7 dni w tygodniu.
zdjecie uzytkownika
On - 2015-10-22 09:46:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
No niestety taka jest szara rzeczywistość Wawelu. Nie masz znajomości to pracuj na zlecenie za marne parę groszy a wykonuj czynności odpowiedzialne, nikt się nie przejmuje że się ma odpowiednie kwalifikacje i studia i duże doświadczenie. Wykształcenie na to już nikt nie patrzy przecież można być przedszkolanką a wepchać się po miesiącu na stanowisko nie przeznaczone dla pedagoga no chyba że trzeba niańczyć niektórych!!!!! Dla takich ludzi nie można mieć szacunku , pracownik to nie przedmiot z ludźmi trzeba żyć w zgodzie bo inaczej będą narastać problemy o czym dobrze wie brygadzista na żelkach! Są tacy co spokojem wszystko załatwią a są tacy co myślą że ogromną paszczą mają wszystkich w jednym palcu a to nie tędy droga prowadzi do sukcesu.............
zdjecie uzytkownika
wiotki - 2015-10-26 17:56:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [On - 2015-10-22 09:46:46]:
Hej Wam. Nie mogę ostatnio zagrzać miejsca w żadnej firmie na dłużej, a to z mojej winy, a to z winy pracodawcy. Jak tutaj wygląda sytuacja stabilności zatrudnienia? Nie interesuje mnie miejsce gdzie jest ogromna rotacja. Co do Twojej wypowiedzi @on to im większa odpowiedzalność tym później większe możliwości
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-11-02 17:38:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (7)
Dzisiejsza sytuacja która miała miejsce zirytowała chyba wszystkich. "Kierownik" Pawlik i "Pan" Śmieszek Ł, bezczelnie potrafili spisywać osoby które wchodzą do szatni przed godziną 14:00, chciałabym zapytać, czy po dostaniu się na wyższe stanowisko, aż tak szybko zapomina się jak wygląda praca w wawelu?? chyba jeszcze parę miesięcy ( tygodni )temu robili dokładnie tak samo, po pracy chcieli się doprowadzić do porządku...a może "Pan kierownik " Pawlik, żyje jeszcze dniem wczorajszym i nie wie co robi...?a może znowu jeszcze nie wytrzeźwiał po jakiejś imprezie?? ŻENADA PANOWIE - ROBICIE SOBIE KPINY Z OSÓB Z KTÓRYMI PRACOWALIŚCIE I JAKBY NIE BYŁO PRACUJECIE DALEJ...Szkoda że mieliście takie spuszczone głowy jak Wasi koledzy i koleżanki schodzili do domu brudni ( dzięki Wam )po uczciwej pracy, w przeciwieństwie do Was...Czyżby głupio Wam było?? !!!! WSTYD !!!!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2015-11-03 15:43:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [xxx - 2015-11-02 17:38:15]:
Co do twojej wypowiedzi nie zgodzę się,ciekawe czy ty jakbyś była na wyższym stanowisku nie wykonywałabyś zaleceń dyrektora.Takie komentarze to może dla siebie zachowaj,a nie krytykuj kogoś publicznie.Bo to co piszesz to świadczy tylko o tobie jaką osobą jesteś.Pozdrawiam !!
zdjecie uzytkownika
Natka - 2015-11-03 21:34:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Omijajcie ten zakład szerokim łukiem !!! Pracowałam tam na zlecenie 3 lata, zero szacunku dla pracownika
zdjecie uzytkownika
. - 2015-11-04 21:22:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [Natka - 2015-11-03 21:34:22]:
Zgadzam się z tobą Natka, niestety tez musiałam tam pracować i nigdy się tam nie wrócę.
zdjecie uzytkownika
xl - 2015-11-05 15:49:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Witam . Co tu dużo pisać !Odkąd nastał nowy dyrektor w tej firmie dzieje się coraz gorzej .Płaczą że ludzie nie chcą przychodzić do Wawelu a to dzięki jego polityce wszyscy mają już dość pracy a opinie idą w świat. Dlaczego P. prezes pozwalana to żeby przez taką osobę jak pan P. pogarszały się warunki w Wawelu. Brak poszanowania pracowników a długoletnim stażem zleceniowców . Chodzi o brak możliwości załatwienia czynności sanitarnych przez tak zwaną jazdę na biegu mycie maszyn w biegu itp. Ale jak dojdzie do tragedii to ciekawe kto za to odpowie A co powie na to inspekcja pracy. Produkcją rządzom małolaty bez jakiegokolwiek doświadczenia ale są chłopcami a takich widocznie lubi pan P. Dyskryminacja jawna kobiet i starszych pracowników zero kultury wobec nich . To tyle, piszę w imieniu wielu osób a pan prezes powinien się tym zainteresować bo w Wawelu tylko odstrasza się ludzi a nie zachęca do pracy .
zdjecie uzytkownika
qwe - 2015-11-05 20:09:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Biedronka prawie jedynym utrzymaniem wawelu i oby ostatnim myślę że się w końcu wycofają z tego z jakiej firmy zamawiają wyroby i to co od nich biorą.
zdjecie uzytkownika
lol - 2015-11-08 14:38:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Dobrze że ktoś poruszył sprawę jazdy na tzw, biegu .Niewiele się tym zyska bo i tak ludzie czyszczą maszyny i stoją a towar niezapakowany leci do paczek i pózniej trzeba go wysypywać po kilka razy(gdzie ty jakość?)Zmuszeni jesteśmy sprzątać w ruchu maszyny bo następna zmiana nie jechałaby na oklejonych od galaretki czy masy maszynach . Nerwy stres i poganianie a w imię czego ?Bez podwyżek po kilka lat bez docenienia że się starasz bez dobrego chociaż słowa. Opinia o Wawelu się pogarsza tylko dzięki nowym rządom . Szkoda że nikogo to nie obchodzi , mają nas w D...e. !
zdjecie uzytkownika
moberzy - 2015-11-12 11:52:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A to dlaczego nikt z tym mobingiem jeszcze nie zrobił porządku ? czy dyrektor jest świadom co tak naprawdę w zakładzie się dzieje, dopuszczając do tego że człowiek jest przedmiotem jak śmieć..............
zdjecie uzytkownika
daro - 2015-11-14 00:42:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
współczuję wam pracownikom WAWELU ale to już nie jest jakość ta którą kiedyś Wawel miał.
Wyrób czekoladopodobny na pysznych Kasztankach jakie kiedyś były.
Pozostałe produkty są takie same.
Ja już nie kupię wyrobów Wawelu są inni producenci, którzy trzymają markę i nie zmienia się od lat.
To już nie ten sam wawel.
Napisałem opinię co do produktu do Wawelu i myślicie że ktoś odpisał - nikt kto tam pracuje chyba same głupole.
Szok ani słowa.
zdjecie uzytkownika
Lola - 2015-11-16 17:07:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Witam. Chcialam wyrazic swoja opinie na temat Wawelu dzieja sie tam rzey na prawde okropne nie dosc ze strasza cie na kazdym kroku to jeszcze traktuja jak smiecia wiem cos na ten temat bo obecnie pracuje na wawelu, ludzie sa tacy chamscy ze szkoda gadac a bragadzstka z konfekcji cos okropnego nic tylko sie wydziera i mowi ze wylecisz jako pierwsza jak sie na weekendy nie bd zapisywac chore to jest !!!
zdjecie uzytkownika
Ewa - 2015-11-21 11:12:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Na konfekcji to rządzą panie z foliarki co powiedzą brygadzistce M... to ona uważa za święte i tym się kieruje nie wspominając o jej zastępującej pani A..która rządzi i wciska jej kit a jak jest zła na nią to lepiej nie słuchać co na nią wygaduje.
zdjecie uzytkownika
niezapominajka - 2015-11-21 22:55:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Co do konfekcji to najgorsza jest jedna z bliżniaczek brygadzistka i jej koleżaneczki. Zachowanie do pracowników ma na poziomie przedszkolaka...najlepiej jest obrażać,grozić jak i wyzywać. Nie wolno się śmiać, rozmawiać, opierać o krzesło...I podobnie traktują osoby które przychodzą z zawijalni...
zdjecie uzytkownika
fdbv - 2015-11-22 21:12:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Odpowiedź na: [daro - 2015-11-14 00:42:01]:
pan prezesik niestety sam robi mobbing, grozi utratą pracy, jest chlebodawcą i traktuje innych jakby żerowali na jego kasie, a nie jak ludzi dzieki którym ma ta kasę, zero tota;ne
zdjecie uzytkownika
krak - 2015-11-24 11:54:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Nic się nie martwcie wszyscy którzy doswiadczyliśie zła ze strony tego zakładu,a pamiętajcie że przyjdą jeszcze czasy w których pracownik będzie stanowił najwieksze dobro dla nich, bo jak wiemy bez ludzkiej siły nie pójdzie produkcja sama a i kapitału nie zbiją zarządzający bo przecież ktoś na nich musi zarobić. Mam nadziję że jeszcze doczekamy się czasów szacunku dla nas jako niezastapionej siły roboczej,to się musi zmienić.................
zdjecie uzytkownika
wiotki - 2015-12-01 18:37:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiele osób przewinęło się już przez te firmę co świadczy przede wszystkim o tym , że praca tutaj nie jest dla każdego. Wręcz przeciwnie trzeba być zdeterminowanym , aby wytrzymać tu na dłużej.
zdjecie uzytkownika
I..na - 2015-12-09 15:33:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś pracował w tej firmie na stanowisku "biurowym" i może wypowiedzieć się jakie tam panują warunki pracy? Pojawiają się ogłoszenia np. Specjalisty ds. sprzedaży, ds. Trade Marketingu, Koordynatora sieci sklepów. Czy ktoś ma informacje na temat warunków pracy na tych stanowiskach? jaka umowa, jakie wynagrodzenie i jak traktują ludzi?
zdjecie uzytkownika
lapis - 2015-12-11 22:40:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
powiem szczerze, że oferty są na tyle ciekawe, że bym zaryzykował. Wawel to bardzo znana i dobra firma, mają ugruntowaną pozycję na rynku, a to jednak ważne.
zdjecie uzytkownika
milka - 2015-12-12 18:40:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
Spieszmy się Kochać ludzi z Wawelu jak szybko przychodzą tak szybko odchodzą ( Radość Wyzwala).
zdjecie uzytkownika
ona - 2015-12-29 16:25:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [moberzy - 2015-11-12 11:52:18]:
prawda. przeszłam to na wlasnej skórze. telfony po godzinach pracy, maile w soboty, niedziele, zastraszanie itp.
kiedyś panowie kierownicy los wam za to zapłaci
ja musiałam leczyć się u psychiatry po pracy w tej firmie.
zdjecie uzytkownika
lolololo - 2015-12-31 15:36:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
3 dniowe "przymusiwe" szkolenie policzyli mi jako dni wolne [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pani kierowniczko od grafików narzarłaś się już? czy jeszcze ci mało...
zdjecie uzytkownika
tomaoao - 2016-01-03 17:03:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
u ncih naparwde sa bardzo sławne słodyczy i też nie mają mało kontroli wiec przyjmują tylko ludzi z aktuanymi ksiażeczkami z sanepidu tak naparwde a to dobrze.
zdjecie uzytkownika
sky - 2016-01-18 19:17:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ta cała pani Ania z konfekcji co zastępuje brygadzistkę jest słodka a fałszywa do granic możliwości pod nieobecność pani brygadzistki pokazuje na co ją stać.Jak sobie znajdzie ofiarę to składa fałszywe donosy brygadzistce a ty potem jesteś traktowana przez brygadzistkę według jej powieści.Niektóre dziewczyny z nią mają układy i wtedy mają poważanie u brygadzistki a ona niczego złego nie widzi bądz nie chce widzieć.Każde pudełko kładąc na pas musi wyoblizywać dwoma palcami to jest obleśne.
zdjecie uzytkownika
Eva - 2016-01-20 09:38:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Takie układy panują na każdym oddziale są panie uprzywilejowane,które mogą więcej niż inne ponieważ mają różne układziki. Naszym brygadzistką z zawijalni Jolancie W i Graźynie K.teź im trzeba nadskakiwać,podlizywać się, donosić řóźne wiadomość z produkcji, o "koleżankach" można również donosi nadmiar plonów z gospodarstwa lub ogrodu co zapewni szacunek brygadzistek i wygodne stanowisko pracy.
zdjecie uzytkownika
Dosku - 2016-01-20 12:16:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wawel to mocarna firma produkująca słodkości, żeby Cię tam przyjęli do spełnienia jest sporo rzecz, właśnie jak mówi @tomaoao chociażby książeczka sanepidu
zdjecie uzytkownika
mini - 2016-01-22 16:49:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pozwalniali ludzi którzy dbali o pracę a teraz na tych samych stanowiskach dali umowy innym osobą ale łaski nie robią już wkrótce będą musieć dawać umowy dla większości osób a stawka też się zmieni.
zdjecie uzytkownika
Przemuś - 2016-01-26 18:50:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Towarzystwo do bani, praca nudna jak flaki z olejem. Kurde mol, jakbym miał jeszcze raz się urodzić to bym nie wchodził w to końskie łajno. Szefuńciu do kitu i cała jego zasrana brygada. Polecam
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Co tu dużo pisać przez coraz mniejsze zainteresowanie ludzi by tu pracować odrazu dostajesz robotę bez żadnych rozmów.
Pytania: Czy ma pan książeczkę sanepidowską... I tyle.
zdjecie uzytkownika
muśka - 2016-01-29 13:13:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja osobiści nic do Pani Ani nie mam , jest bardzo sympatyczna i zawsze pomoże:)Co do towarzystwa nie narzekam, chociaż są osoby które bardzo mnie irytują, ale je olewam. W każdej pracy są jakieś plusy i minusy, nie ma co narzekać bo nigdzie kolorowo nie ma
zdjecie uzytkownika
Dosku - 2016-02-02 11:53:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@mini no taka jest po prostu czasami natura pracy, że niektórzy, Ci mniej efektywni są zwalniani i zastępowani nowymi, trzeba po prostu pracować i tyle

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Wawel S.A Dobczyce

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert