Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Wawel S.A Dobczyce

Pracowałeś w firmie Wawel S.A Dobczyce i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ooooo - 2014-06-03 19:45:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiec po co zapisywali kto chce pracowac?
zdjecie uzytkownika
hmm - 2014-06-04 17:05:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale zlecenie chyba pracuje normalnie (?). tak słyszałam. A jak myślicie, czy po przestoju, tj od lipca, będą jakieś przyjęcia?
zdjecie uzytkownika
Lolik - 2014-06-05 08:58:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A w ogóle z czym ten przestój jest związany, bo nie jestem zatrudniony, ale pierwsze słyszę o tym...
zdjecie uzytkownika
hmmm - 2014-06-06 05:50:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Z tym ze nie ma tyle roboty więc wysyłają na urlopy bo nie ma co robić w zakładzie.
zdjecie uzytkownika
alek - 2014-06-06 13:13:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i jak ten posoj wyglada? przymusowy nieplatny urlop? to jest umowa zlecenie ogolnie? dziwna sprawa..
zdjecie uzytkownika
hmm - 2014-06-06 17:01:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Urlop jest teraz dla tych ze stałą umową, urlop płatny normalnie, zlecenie pracuje dalej. Ale teraz przestój jest tylko 2 tygodnie. Ja akurat jestem na takim dłuższym od kwietnia, bo wysłali mnie i kilkadziesiąt innych zleceniobiorców bo mało jest roboty a za dużo pracowników. Mam jednak nadzieje że po tym przestoju cos ruszy i będzie można tam wrócić, bo tak słyszałam od Pań w kadrach, ale czy to prawda...?
zdjecie uzytkownika
ooooo - 2014-06-06 17:34:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Myślę że prawda, bo jest na tyle mało ludzi że gdyby chcieli puscić 'pełną parą' trzy linie wytłaczanych to nie ma na tyle pracowników..
zdjecie uzytkownika
alek - 2014-06-09 14:16:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a no to jak zleceniobiorcy pracuja normalnie to spoko.. powiedzcie jakie stanowiska beda po tym przestoju..
zdjecie uzytkownika
xavi - 2014-06-10 13:59:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A czy wcześniej w okresach letnich były takie przestoje?
zdjecie uzytkownika
inna - 2014-06-10 22:20:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
prawie zawsze są
zdjecie uzytkownika
alek - 2014-06-11 12:30:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a mozna te przestoje przewidziec? z czego konkretnie wynikaja? na jakich stanowiskach sa glownie? odpowie ktos?
zdjecie uzytkownika
hmmm - 2014-06-11 18:38:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wynikają z tego, że najwięcej roboty jest w okresie od wakacji do świąt bożego narodzenia, wtedy jest najwięcej zamówień na święta więc się robi, potem jest jeszcze na wielkanoc troche zamówień, a po wielkanocy zakład zwalnia tempo i tak w kółko. I to nie ma że jakieś stanowisko, przecież jak jesteś na zleceniu to robisz wszystko i tam gdzie ci każą, nie ma konkretnych osób przypisanych do konkretnych stanowisk..
zdjecie uzytkownika
były pracownica - 2014-06-16 21:35:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chciałam zapytac kiedy bedzie ta praca w wawelu czy ruszy cos po przestoju bo wiem ze juz przyjmuja ale pewnie swoich pupili poózcie mi i powiedzcie kiedy ta praca bedzie
zdjecie uzytkownika
alek - 2014-06-17 11:40:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
aha, czyli rozumiem ze raczej nowych pracownikow na razie nie szukaja.. ale obecnych pracownikow wysylaja na urlopy podczas postoju? czy mają mniej pracy i niższa pensja? dziwne troche..
zdjecie uzytkownika
hmm - 2014-06-17 17:14:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Możecie próbować szczęścia... Ale wawel najpierw dzwoni po starych pracowników, wiadomo że lepiej zatrudnić kogoś kto jest już obeznany niż na nowo uczyć kolejnych.
zdjecie uzytkownika
alek - 2014-06-25 17:59:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czyli trochę mało stabilna praca, to chyba sobie daruje, bo ta forma nie jest chyba najlepsza.. chyba ze potrzebuja specjalistow i ich taki system nie dotyczy?
zdjecie uzytkownika
hmmm - 2014-07-08 14:16:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Magazynierów, mechaników i innych specjalistów nie dotyczy, maja stałą umowę.
zdjecie uzytkownika
edyta - 2014-08-05 15:33:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja mam przyjsc od wrzesnia na konfekcje,jak tam tam praca wyglada,czy ktos moze mi napisac?z gory serdeczne dzieki
zdjecie uzytkownika
hmmm - 2014-08-06 21:30:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Oj, konfekcja... Tam praca wygląda najczęściej na siedzeniu przez całą zmianę i pakowaniu pomadek, batonów lub czekolad. Ale nie tylko. Ja jestem z zawijalni i my tam nie lubimy robić na konfekcji a czasami musimy gdy u nas nie ma roboty. Ale do wszystkiego idzie się przyzwyczaić. Ja ogólnie nie lubię ludzi stamtąd, są zawsze źle nastawieni na nowych pracowników.
zdjecie uzytkownika
edyta - 2014-08-07 21:43:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Aha haha zle nasawieni na nowych,to jest tylko praca,a mysle ze z ludzimi da sie nadrobic ;) dzieki wielkie za odp.pozdrawiam :)
zdjecie uzytkownika
lolek - 2014-08-08 15:36:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
praca na konfekcji nie polega tylko na siedzeniu i pakowaniu, robimy też amigosy i czekolady do biedronki a poza tym za niedługo przyjdą do układania standy i dopiero wtedy można się urobić!!
myślicie że ludzie z konfekcji lubią pracować na zawijalni?tak samo nas źle traktujecie jak my przychodzimy do was pracować
zdjecie uzytkownika
ww - 2014-09-06 06:04:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
na konfekcji to można się dopiero urobić pchając palety po 500kg.ręcznym paleciakiem cały dzień a jest osoba która ma uprawnienia na elektryczny wózek ale swoje koleżanki chroni a tylko innymi się wysługiwać potrafi.
zdjecie uzytkownika
kasiuka83 - 2014-09-11 18:19:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jakiś magazynier i monter by mnie interesował u nich najbardziej, chociaż inne podobne rzeczy też chętnie wezmę, ale napiszcie czy u nich jest obowiązkowa praca w weeekendy i czy jest jasny systrem rozliczania i premii i nadgodzin (jeśli oczywiście takie są u nich w WEawel S.A.Dobczyce), pozdrawiam cieplutko wszystkich co pomogą
zdjecie uzytkownika
ona - 2014-09-14 21:37:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dziewczyny nie zgadzajcie sie na pchanie palet recznym paleciakiem to wbrew przepisom BHP mozecie tylko przenosic do 20 kg a sam paleciak juz wazy koło 80 kg. To moga robic tylko faceci albo jesli macie uprawnienia na wozek elektryczny.Zapytajcie behapowca.
zdjecie uzytkownika
energetyk - 2014-10-09 17:31:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jaka panuje sytuacja wsrod specjalistow?
widze ze energetyka poszukuja co 6 miesiecy. widocznie slabe warunki pracy nie mowiac o wynagrodzeniu.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Wawel S.A Dobczyce
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x