brak logo

Wawel S.A Dobczyce

Dobczyce

Opinie o Wawel S.A Dobczyce

daro 2015-11-14 00:42:01
współczuję wam pracownikom WAWELU ale to już nie jest jakość ta którą kiedyś Wawel miał.
Wyrób czekoladopodobny na pysznych Kasztankach jakie kiedyś były.
Pozostałe produkty są takie same.
Ja już nie kupię wyrobów Wawelu są inni producenci, którzy trzymają markę i nie zmienia się od lat.
To już nie ten sam wawel.
Napisałem opinię co do produktu do Wawelu i myślicie że ktoś odpisał - nikt kto tam pracuje chyba same głupole.
Szok ani słowa.
5
Lola 2015-11-16 17:07:39
Witam. Chcialam wyrazic swoja opinie na temat Wawelu dzieja sie tam rzey na prawde okropne nie dosc ze strasza cie na kazdym kroku to jeszcze traktuja jak smiecia wiem cos na ten temat bo obecnie pracuje na wawelu, ludzie sa tacy chamscy ze szkoda gadac a bragadzstka z konfekcji cos okropnego nic tylko sie wydziera i mowi ze wylecisz jako pierwsza jak sie na weekendy nie bd zapisywac chore to jest !!!
3
Ewa 2015-11-21 11:12:42
Na konfekcji to rządzą panie z foliarki co powiedzą brygadzistce M... to ona uważa za święte i tym się kieruje nie wspominając o jej zastępującej pani A..która rządzi i wciska jej kit a jak jest zła na nią to lepiej nie słuchać co na nią wygaduje.
3
niezapominajka 2015-11-21 22:55:42
Co do konfekcji to najgorsza jest jedna z bliżniaczek brygadzistka i jej koleżaneczki. Zachowanie do pracowników ma na poziomie przedszkolaka...najlepiej jest obrażać,grozić jak i wyzywać. Nie wolno się śmiać, rozmawiać, opierać o krzesło...I podobnie traktują osoby które przychodzą z zawijalni...
4
fdbv 2015-11-22 21:12:24
pan prezesik niestety sam robi mobbing, grozi utratą pracy, jest chlebodawcą i traktuje innych jakby żerowali na jego kasie, a nie jak ludzi dzieki którym ma ta kasę, zero tota;ne
8
krak 2015-11-24 11:54:22
Nic się nie martwcie wszyscy którzy doswiadczyliśie zła ze strony tego zakładu,a pamiętajcie że przyjdą jeszcze czasy w których pracownik będzie stanowił najwieksze dobro dla nich, bo jak wiemy bez ludzkiej siły nie pójdzie produkcja sama a i kapitału nie zbiją zarządzający bo przecież ktoś na nich musi zarobić. Mam nadziję że jeszcze doczekamy się czasów szacunku dla nas jako niezastapionej siły roboczej,to się musi zmienić.................
8
wiotki 2015-12-01 18:37:39
Wiele osób przewinęło się już przez te firmę co świadczy przede wszystkim o tym , że praca tutaj nie jest dla każdego. Wręcz przeciwnie trzeba być zdeterminowanym , aby wytrzymać tu na dłużej.
I..na 2015-12-09 15:33:11
Czy ktoś pracował w tej firmie na stanowisku "biurowym" i może wypowiedzieć się jakie tam panują warunki pracy? Pojawiają się ogłoszenia np. Specjalisty ds. sprzedaży, ds. Trade Marketingu, Koordynatora sieci sklepów. Czy ktoś ma informacje na temat warunków pracy na tych stanowiskach? jaka umowa, jakie wynagrodzenie i jak traktują ludzi?
lapis 2015-12-11 22:40:28
powiem szczerze, że oferty są na tyle ciekawe, że bym zaryzykował. Wawel to bardzo znana i dobra firma, mają ugruntowaną pozycję na rynku, a to jednak ważne.
2
milka 2015-12-12 18:40:48
Spieszmy się Kochać ludzi z Wawelu jak szybko przychodzą tak szybko odchodzą ( Radość Wyzwala).
11
ona 2015-12-29 16:25:37
prawda. przeszłam to na wlasnej skórze. telfony po godzinach pracy, maile w soboty, niedziele, zastraszanie itp.
kiedyś panowie kierownicy los wam za to zapłaci
ja musiałam leczyć się u psychiatry po pracy w tej firmie.
4
lolololo 2015-12-31 15:36:37
3 dniowe "przymusiwe" szkolenie policzyli mi jako dni wolne [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pani kierowniczko od grafików narzarłaś się już? czy jeszcze ci mało...
1
tomaoao 2016-01-03 17:03:33
u ncih naparwde sa bardzo sławne słodyczy i też nie mają mało kontroli wiec przyjmują tylko ludzi z aktuanymi ksiażeczkami z sanepidu tak naparwde a to dobrze.
sky 2016-01-18 19:17:30
Ta cała pani Ania z konfekcji co zastępuje brygadzistkę jest słodka a fałszywa do granic możliwości pod nieobecność pani brygadzistki pokazuje na co ją stać.Jak sobie znajdzie ofiarę to składa fałszywe donosy brygadzistce a ty potem jesteś traktowana przez brygadzistkę według jej powieści.Niektóre dziewczyny z nią mają układy i wtedy mają poważanie u brygadzistki a ona niczego złego nie widzi bądz nie chce widzieć.Każde pudełko kładąc na pas musi wyoblizywać dwoma palcami to jest obleśne.
4
Eva 2016-01-20 09:38:38
Takie układy panują na każdym oddziale są panie uprzywilejowane,które mogą więcej niż inne ponieważ mają różne układziki. Naszym brygadzistką z zawijalni Jolancie W i Graźynie K.teź im trzeba nadskakiwać,podlizywać się, donosić řóźne wiadomość z produkcji, o "koleżankach" można również donosi nadmiar plonów z gospodarstwa lub ogrodu co zapewni szacunek brygadzistek i wygodne stanowisko pracy.
4
Dosku 2016-01-20 12:16:12
Wawel to mocarna firma produkująca słodkości, żeby Cię tam przyjęli do spełnienia jest sporo rzecz, właśnie jak mówi @tomaoao chociażby książeczka sanepidu
1
mini 2016-01-22 16:49:01
Pozwalniali ludzi którzy dbali o pracę a teraz na tych samych stanowiskach dali umowy innym osobą ale łaski nie robią już wkrótce będą musieć dawać umowy dla większości osób a stawka też się zmieni.
Przemuś 2016-01-26 18:50:47
Towarzystwo do bani, praca nudna jak flaki z olejem. Kurde mol, jakbym miał jeszcze raz się urodzić to bym nie wchodził w to końskie łajno. Szefuńciu do kitu i cała jego zasrana brygada. Polecam
3
muśka 2016-01-29 13:13:41
Ja osobiści nic do Pani Ani nie mam , jest bardzo sympatyczna i zawsze pomoże:)Co do towarzystwa nie narzekam, chociaż są osoby które bardzo mnie irytują, ale je olewam. W każdej pracy są jakieś plusy i minusy, nie ma co narzekać bo nigdzie kolorowo nie ma
1
Dosku 2016-02-02 11:53:25
@mini no taka jest po prostu czasami natura pracy, że niektórzy, Ci mniej efektywni są zwalniani i zastępowani nowymi, trzeba po prostu pracować i tyle
2
wsr 2016-02-20 19:57:31
No tak fajnie jest z Anią jak szatnię otworzy ci na papieroska bo dostęp do kluczy ma i poplotkuje a drugiego na stałe wyśle na żelki a brygadzistka wie o wszystkim i na to nie reaguje a ta ją jeszcze wyobmawia że w czasie urlopu do pracy do Austrii jedzie bo jej mało .
polycd 2016-02-27 15:24:23
NA magazynie jest kicha ponieważ pracownikami ze strarzem poniewierają młodym pracownikom podwyzszaja pensie a strszym powiedzieli ze nie potrzebują poodwyzki bo ze sa starszymi ludzmi to im pieniędzy nie potrzebe
1
xyz 2016-03-01 21:09:23
nie tylko na magazynie,na produkcji też.Pan Kabanos twierdzi,aby dostać podwyżke należy wyróżniać się w pracy(nie pracą).Wyższe stawki mają te osoby,które wyróżniają się brakiem kompetencji,pracowitości oraz jakości.W tej firmie pracowitość,sumienność, staranność,jakość nie jest doceniana,co widać po wynagrodzeniu.Wieloletni,doświadczony wykwalifikowany!!! pracownik jest pomiatany niejednokrotnie szykanowany.Tylko proszę nie przytaczajcie czarnych owiec,które zdarzają się w każdej rodzinie
1
Nikita 2016-03-03 10:56:53
Witam
co sądzicie na temat przewoźnika na trasie Myślenice - Dobczyce
bo moje zdanie jest to wielkie nieporozumienie żeby duża firma takiego małego busa puszczała gdzie płaci się przewoźnikowi bilet co miesiąc 70 złotych a przewoźnik mimo tego małego busika puszcza gdzie jest w nim mało miejsca i większość osób w nim stoi a wszyscy płacą taką samą stawkę co miesiąc jest to chore mam nadzieje że ktoś kto przeczyta ten wpis z kadr zlituje się nad nami i da nam większego busa
2
freedom 2016-03-04 10:46:22
nie polecam, omijajcie tą firmę z daleka! pewnie... dadzą ci umowe o prace ale będą uniżać na każdym kroku! nigdy więcej wawelu, nigdy! dopóki kierowniczki będa tępe i umysłowo ograniczone dopóty nie bedzie tam dobrze! najgorsza praca jaką w życiu miałam!
qwerty 2016-03-04 10:48:23
hej, ja miałam tak samo, 3 dni szkolenia a potem p kierownik zabrała 3 dni wolnego, wyzysk!!!!!!! szkolenia sprzedażowe, shit do kwadratu
hihi 2016-03-04 17:02:17
Ale to dobrze, że w ogóle zapewnione szkolenia. I tak je prowadzą pewnie według swoich możliwości, więc nie można zbyt wiele oczekiwać. A wypłata jest w terminie? Dzięki
1
cement 2016-04-12 11:33:06
szkolenie, jakie by nie było, to zawsze dobra rzecz. Mnie osobiście cieszą takie szkolenia, można się nauczyć co nie co :)
Tger i Kobra 2016-04-13 10:03:24
jak to jest że jedni zapier**alają a drudzy tylko siedzą i kozy z nosa jedzą pierdzą w stołek Gdzie Tu władza nowe linie nadzienia i pomada to jednA WIELKA porażka Pan Pulit i Orłowski niech sami przyjdą zobaczyć jak się ładuje
lila 2016-04-26 16:23:15
Witam Praca w Wawelu z chodzi na psy . Młodzi rządzą a pojęcia żadnego i doświadczenia nie mają. Dalej liczą się zyski a nie jakość towaru. Pracownika doświadczeniem nie liczy się w ogóle . Panuje atmosfera mobingu fizycznego i psychicznego stałe poganianie przez niektórych mistrzów . Mają swoich pupili których ustawiają na stałych stanowiskach np. P. Rokosz na Roweme(musi dobrze lizać d..e i kablować )Jest uwielbiana przez P. Jole przez co nie jest pomiatana po innych stanowiskach pracy .
Hello.... 2016-04-26 17:15:39
wszystko fajnie napisane, tylko nasuwa mi się jedno pytanie: czy 'pan prezes' potrafi patrzeć dalej niż czubek swojego nosa? Mam nadzieję, że potrafi...
2
Wieś Party 2016-04-28 17:42:56
Racja Mistrzowie mają swoich pracowników
1
xyz 2016-05-07 22:09:47
a Kabanos swoich chłopców do rżnięcia
3
wiotki 2016-05-09 09:47:39
Znajomy pracował w firmie jeszcze kilka lat temu i muszę przyznać , że miło było ostatnio usłyszeć , że dalej nieźle im się wiedzie i są na fali wznoszącej. Ciekawe tylko ile jeszcze i jak długo.Oczywiście niezadowolonych również nie może zabraknąć w wawelu patrz. @xyz
1
xyz 2016-05-10 16:43:34
Masz na myśli tych chłopców do rżnięcia? to może i dobrze się im wiedzie lecz nie szarej strefie,ludziom pracy,którzy ręce po łokcie sobie urabiają a wypłaty po tysiąc zł. mają.Po dzisiejszej wypłacie mało kto był w euforii
6
nm 2016-06-23 21:09:41
@xyz ja rozumiem irytacje, ale można zachować troche kultury języka... czyli marna pensja - co jeszcze ci nie pasuje?
xyz 2016-06-26 15:21:27
Ty
2
@nm 2016-06-30 20:49:04
no to masz pecha bo ja jestem i będę bo chcę się zatrudnić u was. dla mnie tak wielka i prestiżowa produkcja czekolady to jest wielka szansa zawodowa i możliwość zrobienia kariery, a ty takich szans nie dostrzegasz chyba. akurat category managerów szukają to wyślę cv
xyz 2016-07-03 22:15:45
powodzenia
miniek 2016-07-04 11:52:33
słuchajcie, a jak wygląda u nich praca jeśli chodzi o nowe stanowiska pracy? jak na razie nie widze nowych ofert na pewno.
2
Kamil 2016-08-24 10:26:19
Czy w Wawelu są obecnie przyjęcia do pracy i jeśli tak, to kogo szukają? Dziękuję z góry za odpowiedź.
3-0 2016-08-25 10:52:57
jak najbardziej są rekrutacje u nich, wystarczy zajrzeć na ich stronę internetową, aktualnie szukaj na praca pomocnicze na produkcję i category managera
qwerty 2016-08-29 21:07:05
a Ty myślisz że w biedronce jest lepiej, taki sam wyzysk. Wiem bo tam pracowałam i wszystkim odradzam
miniek 2016-08-30 09:41:45
Wydaje mi się, że ostatnio nie pokazało się żadne ogłoszenie @pzok, bo przecież każdby dba o to, że atmosfera dopisuje.
mz 2016-09-13 10:20:20
Czy ma ktoś może jakieś zdanie na temat oferty planista produkcji?
jager 2016-09-13 14:09:21
@mz a gdzie znalazłeś taką ofertę pracy? Chętnie bym poznał wymogi, jakie tam umieścili, ale nie mogę jej zlokalizować. Słyszałem, ze firma jest dobrze zorganizowana i ogólnie warunki pracy są w porządku...
Samanda 2016-09-17 20:21:39
Kierownictwo chce zeby ludzie przychodzili do pracy do Wawelu ale po co/ Skoro nie chca dawac umów o prace......nie ktorzy staraja sie daja z siebie wszystko chodza 7 dni w tygodniu do pracy a oni tego nie doceniaja.....byle robota byla zrobiona...Osoby na zlecenie ktore pracuja przy maszynacch na zelkach zawijalni itdl powinny ostac umowe bo ti nie bezpieczne i tyle a co jezeli cos sie stanie? Nikt o tym nie pomysli
1
ela 2016-09-18 11:25:16
Nie przesadzajcie, że na produkcji jest tak źle bo z tego co wiem to można ponad 2 tysiace spokojnie zarobic, poza tym macie dodtkowe korzysci bo słodycze w gratisie wychodzą dla praowników
1
Sprostowanie 2016-09-20 16:12:01
Hahahaha to największa bzdura jaką słyszałam... 2 tysiące??!! Niewiele osób które pracują po 10 lat i więcej ma taką pensję. Prawda jest taka że praca na produkcji to głównie praca na zlecenie i jeśli chodzi się sumiennie codziennie + weekendy to moooże przy dobrym miesiącu dociągnie się do 1400 zł.
Druga kwestia - słodycze owszem w pracy można jeść do woli ale wynoszenie choćby cukierka jest surowo zabronione. Nawet pączki świąteczne są częściowo strącane z pensji.. można kupować w sklepie firmowym ale dostęp go niego mają wszyscy, nie tylko zatrudnieni wiec żadnych gratisów nie widzę.
2
tomaoao 2016-09-20 16:55:01
wydaje mi się, ze akurat wawe to lider jeśli chodzi o firme zajmującą se czekoladami na rynku. Poza tym tez mają na pewno konkurencyjne ceny.
Zostaw swoją opinię o Wawel S.A Dobczyce - Dobczyce
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Wawel S.A Dobczyce