brak logo

Wawel S.A Dobczyce

Dobczyce

Opinie o Wawel S.A Dobczyce

Magda90 2016-10-07 18:25
Miałam nadzieję że taka firma zapewnia godziwe wynagrodzenie ale z tego co czytam... Pojawiły się u mnie wątpliwości:/
Magda90 2016-10-07 20:24
Dziękuję za odpowiedź :)

Pozdrawiam
2
23er 2016-10-07 20:59
no tak bo tak na prawde to nic się nie traci a wiadomo jak w dzisiejszych czasach jest ciężko znaleźć pracę a nie ma sensu żeby sugerować się opiniami innych ludzi każdy może mieć swoje zdanie warto się przekonać
1
A 2016-11-13 18:53
Dokladnie, chamstwo ze strony kierowniczej nie ma granic. Mobbing jest na porzadku dziennym. Liczy się tylko zysk dyrektorów którzy bardziej zajmują się zniechęcaniem do pracy. Jak nisko już leży ta firma a świadczy o tym że sprowadza się ukraińców do pracy bo w powiecie już każdy zna warunki jakie tam panują... Jak za komuny inwigilacja/monitoring/sprawozdanie. Lepiej zatrudnic stado ludzi z ulicy i założyć setki kamer żeby ich pilnować niż inwestować w stałą kadrę.
14
A 2016-11-13 18:54
Dokladnie, chamstwo ze strony kierowniczej nie ma granic. Mobbing jest na porzadku dziennym. Liczy się tylko zysk dyrektorów którzy bardziej zajmują się zniechęcaniem do pracy. Jak nisko już leży ta firma a świadczy o tym że sprowadza się ukraińców do pracy bo w powiecie już każdy zna warunki jakie tam panują... Jak za komuny inwigilacja/monitoring/sprawozdanie. Lepiej zatrudnic stado ludzi z ulicy i założyć setki kamer żeby ich pilnować niż inwestować w stałą kadrę.
14
Aaaaa 2016-12-12 14:14
Ukraińcy siedzą i nic nie robią, Polaków zwalniają bo nie chodzą w weekend do pracy. A mówili że weekendy są nie obowiązkowe....
16
me 2017-01-04 23:31
wiesz co? dziwne, bo mam umowę zlecenie i pracując cały miesiąc dostałam ponad dwa tysiące.
Ew0007 2017-01-05 10:06
Tak zarobisz ponad dwa tysiące ale umowa na miesiąc i co dalej? Wszyscy na zleceniu są na wylocie
6
xyz 2017-01-05 21:56
tak,pewnie za ponad 200 godzin,brawo!!! można tak żyć ale jak długo?powodzenia.
7
Zainteresowany 2017-01-18 16:13
Ktoś wypowie się na temat pracy na Stanowisku Przedstawiciel Handlowy ds Sieci. Jaka praca? Jak warunki? Jakie narzędzia? I czy warto aplikować?
3
życzliwy 2017-01-27 15:49
Zawsze tak jak to w rodzinie musi się znaleźć lizus kierownika w tym przypadku jest Dłuuuuugi i głupi Artur z zawijalni
8
A....? 2017-02-07 10:25
Osoba, która operuje nazwiskami również sama powinna podpisać się swoim nazwiskiem w zamieszczanym komentarzu :)
9
Wojtek b 2017-02-08 12:43
Pani brygadzistka Aneta M bardzo mila osoba pomoże wytlumaczy jak trzeba za to kierownik w stylu kena od barbie niemily i jeszcze nie zna sie na niczym. Najlepiej to tylko umie stac nad kims i upominac ze lopata nie w tej rece ze gniotownik brudny nie wiadomo co jeszcze
7
K.K 2017-02-16 19:51
Wawel wydaje wielką gale a nawet pracowników nie potrafią zaprosić, ludzi dzięki którym ta firma prosperuje, tych którzy ciężko fizycznie robią na to żeby śmietanka wawelowska mogla sie pozniej bawic na takich imprezach!!! Żal i nędza żeby tak traktować pracowników! Coż za zaszczyt móc obejrzec emisję na żywo w internecie dzięki podanemu hasłu w kopercie, jakby to niewiadomo cobyło, naprawdę wstydźcie sie!
22
xyz 2017-02-17 16:09
cel charytatywny-PIĘKNA rzecz,można pokazać jaki to dobrobyt w Wawelu ,można zrobić ściemę ale nie ludziom tam pracującym za urzędową,najniższą krajową.
13
MW 2017-02-23 00:58
Niech się bawią na tyle mają , nic do stracenia :D
Xxxxxx 2017-02-23 02:27
Czy ktoś może przyjrzeć się bardziej "ochronie" w tej firmie ? Chodzi tu taj o to jak oni się zachowują i odnoszą !
8
robol 2017-02-23 20:28
Info dla wszystkich co chcą pracować w Wawelu. Jeżeli nie macie nic innego na oku to najlepiej sami sprawdźcie. Ja tylko powiem o dziale gdzie pracuję. Moją kierowniczką jest p. Gdula. Jeżeli jesteś przebojowym chłopakiem to tyko na ten dział. Kierowniczka lubi takich chłopaków, niektórzy odnoszą się do niej wulgarnie, bajer wciskają, prawie klepią ją po tyłku a ona się cieszy. Nie szanuje się baba. Oni potem mają z niej polew ale co tam jak ona szczęśliwa i kasa im leci. (ciekawe co mąż na to) Z tego działu wszyscy jej chłopcy awansują więc chłopaki do pracy na „czekoladę” . Dziewczyną zaś nie polecam. Dziewczyny traktuje jak siłę roboczą niewidzialną w dodatku , chyba że potrzebuje do pracy w weekend to wtedy owszem wszystkich widzi. Inne działy z tego co koleżanki mówią nie wiele lepiej, ale najlepiej samemu sprawdzić.
18
Mateusz Walas 2017-03-01 23:42
Nie polecam zakładać kasy oszczędnościowej, jeżeli chcesz wypłacić swoje pieniądze nie ma wtedy do tego nikogo Pani która jest w zarzadzie jest na chorobowym i nie ma do tego nikogo w zastępstwię totalna porażka nie ma poprostu nikogo kto się tym zajmuje ŻENADA musisz siię prosić o swoje pieniądze i to z łaską hahhaha straszna biedaa :D
43
pracownik 2017-03-02 00:58
Dobrze gada !
7
Osoba 2017-03-02 18:53
Panie Walas, a może w takim razie weźmy kogoś z ulicy i niech po zarządza waszym wkładem? Jeżeli ma pan zażalenie na funkcjonowanie kasy trzeba napisać skargę i zostawić w dziale zarządzania przy wejściu a nie publicznie obrażać absencje osoby tym zajmującej się ponieważ może grozić Panu postępowanie karne z artykułu 212 Kodeksu karnego z paragrafu 1 oraz 2 które mówią o poniżeniu osoby w opinii publicznej narażeniu na utratę zaufania potrzebnego dla danego stanowiska, zawodu lub rodzaju działalności w internecie ponieważ kazdy ma prawo do zwolnienia lekarskiego, bo czlowiek to nie jest maszyna ze ma byc na kazde polecenie zakladu i w tym pana interesu przy pieniądzach trzeba ludzi odpowiedzialnych, a kasa oszczędnościowa to nie jest bank aby mial pod sobą tysiąc ludzi do zarządzania wkładem pieniężnym i mógł zarządzać nimi od reki.
12
Ktoś 2017-03-03 23:12
Według mnie Mateusz nikogo nie obraził swoim wpisem, lecz tylko wyraził swoją opinię na ten temat , który niestety jest prawdą. W tej firmie tak jest ,że jeśli kogoś braknie robią się zaległości w pracy i może trzeba popatrzeć na to z drugiej strony, że powinny być osoby ,które podczas nieobecności umieją kogoś zastąpić. Strasznie kogoś artykułami to nie jest dobry sposób na rozwiązanie tej sprawy. Bo różnie ludzie mają w życiu czasem pieniądze potrzebne są na już , niekoniecznie na błahe wydatki................
14
ktośnr2 2017-03-05 10:21
a ja popieram slowa Osoby to forum w zalozeniu ma sluzyc opinia o pracodawcy dla ludzi ktorzy mysla o zatrudnieniu a kogo to interesuje ze biedny Walas nie wyplacil pieniedzy bo akurat ktos poszedl na chorobowe? ten wpis wyzej jest smieszny napisany w obronie na sile
7
Agnieszka 2017-03-06 15:02
Kto z Was ostatnio był na rozmowie kwalifikacyjnej do Wawel S.A Dobczyce? Jak oceniacie jej przebieg?
3
śliwka 2017-03-07 10:52
Nie polecam tu pracy! Jaja sobie robią z ludzi na każdym kroku. Mówią jedno, robią drugie..
11
Pracownica 2017-03-11 10:16
Zawijalnia ma najlepszego kierownika w całym zakładzie a brygadzistki P.Kasia,P.Krysia i P.Agnieszka świetnie umią zarządzać ludźmi i sprawiedliwie rozdzielać pracę,sa miłe i pomocne. Zapraszamy na zawijalnie:)
9
G 2017-03-11 11:20
Dokładnie! Zadzam się że Kierownik jest NAJLEPSZY.
10
Pracownik 1 2017-03-11 16:58
Pani Pracownica chyba zbyt krótko pracuje pani na zawijalni żeby lepiej poznać te brygadzistki one dla każdego są miłe z początku a później to ich już nic nie interesuje bo masz robić tak jak one chcą a nie tak jak masz w umowie czyli swoim tempem pracy ... Jedyną spoko brygadzistką z tej trójki jest Pani Kasia która rozumie osoby i jest człowiekiem a nie traktuje ludzi jak roboli .....
14
Agnieszka 2017-03-17 14:19
@śliwka, czy masz na myśli jakąś konkretną sytuację?
6
pan zelek 2017-03-24 09:11
Ochrona smieszna gosc w okularach ten mlody sam stara sie dowartosciowac chyba to samo ta kicia czarna
9
Smerf 2017-03-26 15:27
Ten zakład to jedno wielkie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zarobki marne a na umowie nie wiele więcej zarobisz niż zlecenie a różni się tym tylko że mogą z tobą robić co tylko chcą ....
Jak nie masz znajomości w tym zakładzie to nie licz na nic wiele bo nawet na studiach ludzie bez znajomości są nikim a taki co ma znajomość to nie potrzebuje studiów ....
NIE POLECAM TEGO ZAKŁADU NO CHYBA ŻE LUBISZ BYĆ NIEWOLNIKIEM ZA GROSZE JAK LUDZIE Z UKRAINY NO TO WTENCZAS PRACA JEST STWORZONA WYŁĄCZNIE DLA CIEBIE :)))
13
szary 2017-03-26 22:32
Masz konkretny przykład tych "znajomości"? :)
7
Agnieszka 2017-03-27 11:50
@Smerf, a co powiesz o samej pracy?
3
Elektromechaniczne 2017-04-07 00:06
Nie możecie między sobą rozmawiać w pracy o pracy tylko tu pisać ?? Nie ma nigdzie idealnie żeby każdemu pasowało coś nie pasuje to wyny z zakladu
11
Jednej rzeczy zrobić czy co robisz 2017-04-07 12:15
Szkoda że zwalniają ludzi
7
Sandra 2017-04-13 22:37
Co z tą kruka dziewczyna
5
7555_8 2017-04-13 22:40
."praca" na zelkach jest super .....
4
Agnieszka 2017-04-20 11:56
Na stronie internetowej firmy Wawel można znaleźć aktualne oferty pracy: http://www.wawel.com.pl/pl/kontakt/kariera.html Zainteresowani?
3
Wieśniak 2017-05-19 13:23
Nie
1
Agnieszka 2017-05-19 13:32
@Wieśniak dlaczego nie jesteś zainteresowany? Co jest powodem Twojego negatywnego nastawienia? Uargumentuj swoją wypowiedź. Czekamy na Twoją opinię.
1
KBC 2017-05-20 21:04
przerobiłem miesiąc w tej cukierni no i co nawet spoko było lubiałem nocki,najpierw byłem na karmelu kocioł tam był bo cały czas robota ,potem mnie zucili na sypanie cukerków do tego pojemnika i lajt ,pewnej nocki zapaliłem tam fifke ,i dało mi do myslenia zawinołem mandżur w srodku nocy i już więcej się niepojawiłem w tej robocie,
3
Wieśniak 2017-05-22 09:46
Pani Agnieszko Umowa Zlecenie. i trochę małe zarobki. Szukam pracy z umową o pracę. Pozdrawiam.
4
555555 2017-05-22 10:22
tzn? co konktetnie masz na myśli
2
Agnieszka 2017-05-22 13:51
@Wieśniak rozumiem. Czy uważasz, że w firmie Wawel S.A. nie ma możliwości pracy na umowie o pracę? Firma proponuje jedynie umowę zlecenie?
3
Nowy Zakład 2017-05-22 13:55
Święte słowa Ciekawe kto będzie Pracował jak się sezon zacznie ostatnio nie było chętnych a co teraz Ukraina przyjedzie ???
8
Wieśniak 2017-05-22 23:48
Jest ale pewnie po kilku latach ?? Jeśli nie mam racji proszę powiedzieć kiedy mógł bym dostać ?? po jakim czasie?
3
Ja i ja 2017-06-26 00:10
Witam idę teraz do pracy nA pakowanie cukierkow? Jak to wyglada jest ciężko? Jakie pieniądze w niedzielę też praca? Ile godzin
1
Ona 2017-07-07 23:29
Oferują bardzo niekorzystną umowę zlecenie.
4
Obcy 09997 2017-07-19 20:27
Umowę o pracę dostają osoby takie jak lesery czy osoby ujmę to delikatniej wchodzące w cztery litery brygadzistka. Taka jest prawda że każda brygadzistka wystawia sobie swoję ulubienice do umowy i każe im kłamać u pana detektora co ona to wielce umie robić i maszyny prowadzić a w zasadzie nic nie umie. Te osoby które się starają i robią wszystko są traktowane za robili bo ty masz to umieć i nie ważne że jesteś na umowę zlecenie i nie wszystko ci wolno ale robisz pracę pani która ma umowę o pracę. Jaka jest sprawiedliwość żadna. Jedno jest oczywiste jeżeli nie masz pleców i nie jesteś ulubienica to nic nie zdziałasz.
4
PRACOWNIK 2017-07-22 17:43
OBÓZ PRACY !!!!
Zostaw swoją opinię o Wawel S.A Dobczyce - Dobczyce
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Wawel S.A Dobczyce