Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Wawel S.A Dobczyce

Pracowałeś w firmie Wawel S.A Dobczyce i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
DragoN - 2015-10-13 11:27:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (9)
Ogólny gnój i banda baranów !! Jeśli jesteś lewy i masz zerowe pojęcie o Pracy Wtedy każda brygadzistka i szefostwo ponad nimi noszą cię na rękach do tego pasowało by nosić do pracy paczkę wazeliny i wchodzić każdemu Do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to nawet można dostać umowę ewentualnie dobre znajomości np. Matkę która z brygadzistką pije kawę i żre makowca ! Brak organizacji pracy szacunku do pracownika i zastraszanie na każdym kroku !! Pracownicy ci starzy jak i ci młodzi którzy mają zerowe pojęcie o pracy dostają podwyżki ale ten który już ma jakieś pojęcie potrafi coś zrobić samodzielnie ale ma buzie szeroką i jest za bardzo szkodliwy jest Jeb@n Y na każdym kroku po to aby się go tylko szybko pozbyć gdyż jest za bardzo szkodliwy tym bardziej jeśli się umie postawić brygadziście a bardziej tej malowanej LaLi która grzeje [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na bocianim gnieździe !!!
zdjecie uzytkownika
eve - 2015-10-14 17:47:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Droga hejterko Alino ,nie podoba mi się twój wpis !!! może i Alicja to jest specjalny egzemplarz ale na pewno nie zasłużyła na tego typu komentarz ,masz coś do niej idź i powiedz jej to a nie wypisuj bzdur .
Powodzenia w twej głupocie i nienawiści!
zdjecie uzytkownika
qew - 2015-10-14 20:43:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Co za świństwo jak można tak na ALĘ pisać co komu zrobiła jest lepsza od innych podłych tutaj ludzi wszędzie się jej czepiają z bombonier na żelki z żelek na zawijalnie wszędzie nią pomiatają jest jak każdy człowiek tylko ludzka podłość tu nie ma granic nawet na bomboniery do koleżanek nie może przyjść bo pani brygadzistka do razu dzwoni do jej brygadzisty że Ala przeszkadza w pracy i to jest normalne ale innym wolno i tak to tutaj jest plotki ,głupota ludzka w która się mieszają brygadziści.
zdjecie uzytkownika
milka - 2015-10-15 19:28:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jest sezon bedą straszenia zwolnieniami niestety to wawel 3 lata na zleceniu zero szacunku dla pracownika z doświasczeniem podłoś
zdjecie uzytkownika
pomidor - 2015-10-16 08:41:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Milka wydaje mi się, że nie będzie zwolnień bo ludzi później mieć do pracy nie będą. Już są ściągane osoby Bóg wie skąd żeby były tylko dodatkowe ręce do pracy. Straszyć to zawsze straszą że jak się w weekendy nie będzie chodziło to zwolnią- norma. Mało kogo interesuje to,że ludzie mają rodziny i swoje sprawy, nie żyją wawelem 24/h 7 dni w tygodniu.
zdjecie uzytkownika
On - 2015-10-22 09:46:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
No niestety taka jest szara rzeczywistość Wawelu. Nie masz znajomości to pracuj na zlecenie za marne parę groszy a wykonuj czynności odpowiedzialne, nikt się nie przejmuje że się ma odpowiednie kwalifikacje i studia i duże doświadczenie. Wykształcenie na to już nikt nie patrzy przecież można być przedszkolanką a wepchać się po miesiącu na stanowisko nie przeznaczone dla pedagoga no chyba że trzeba niańczyć niektórych!!!!! Dla takich ludzi nie można mieć szacunku , pracownik to nie przedmiot z ludźmi trzeba żyć w zgodzie bo inaczej będą narastać problemy o czym dobrze wie brygadzista na żelkach! Są tacy co spokojem wszystko załatwią a są tacy co myślą że ogromną paszczą mają wszystkich w jednym palcu a to nie tędy droga prowadzi do sukcesu.............
zdjecie uzytkownika
wiotki - 2015-10-26 17:56:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [On - 2015-10-22 09:46:46]:
Hej Wam. Nie mogę ostatnio zagrzać miejsca w żadnej firmie na dłużej, a to z mojej winy, a to z winy pracodawcy. Jak tutaj wygląda sytuacja stabilności zatrudnienia? Nie interesuje mnie miejsce gdzie jest ogromna rotacja. Co do Twojej wypowiedzi @on to im większa odpowiedzalność tym później większe możliwości
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-11-02 17:38:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (9)
Dzisiejsza sytuacja która miała miejsce zirytowała chyba wszystkich. "Kierownik" Pawlik i "Pan" Śmieszek Ł, bezczelnie potrafili spisywać osoby które wchodzą do szatni przed godziną 14:00, chciałabym zapytać, czy po dostaniu się na wyższe stanowisko, aż tak szybko zapomina się jak wygląda praca w wawelu?? chyba jeszcze parę miesięcy ( tygodni )temu robili dokładnie tak samo, po pracy chcieli się doprowadzić do porządku...a może "Pan kierownik " Pawlik, żyje jeszcze dniem wczorajszym i nie wie co robi...?a może znowu jeszcze nie wytrzeźwiał po jakiejś imprezie?? ŻENADA PANOWIE - ROBICIE SOBIE KPINY Z OSÓB Z KTÓRYMI PRACOWALIŚCIE I JAKBY NIE BYŁO PRACUJECIE DALEJ...Szkoda że mieliście takie spuszczone głowy jak Wasi koledzy i koleżanki schodzili do domu brudni ( dzięki Wam )po uczciwej pracy, w przeciwieństwie do Was...Czyżby głupio Wam było?? !!!! WSTYD !!!!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2015-11-03 15:43:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [xxx - 2015-11-02 17:38:15]:
Co do twojej wypowiedzi nie zgodzę się,ciekawe czy ty jakbyś była na wyższym stanowisku nie wykonywałabyś zaleceń dyrektora.Takie komentarze to może dla siebie zachowaj,a nie krytykuj kogoś publicznie.Bo to co piszesz to świadczy tylko o tobie jaką osobą jesteś.Pozdrawiam !!
zdjecie uzytkownika
Natka - 2015-11-03 21:34:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Omijajcie ten zakład szerokim łukiem !!! Pracowałam tam na zlecenie 3 lata, zero szacunku dla pracownika
zdjecie uzytkownika
. - 2015-11-04 21:22:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [Natka - 2015-11-03 21:34:22]:
Zgadzam się z tobą Natka, niestety tez musiałam tam pracować i nigdy się tam nie wrócę.
zdjecie uzytkownika
xl - 2015-11-05 15:49:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Witam . Co tu dużo pisać !Odkąd nastał nowy dyrektor w tej firmie dzieje się coraz gorzej .Płaczą że ludzie nie chcą przychodzić do Wawelu a to dzięki jego polityce wszyscy mają już dość pracy a opinie idą w świat. Dlaczego P. prezes pozwalana to żeby przez taką osobę jak pan P. pogarszały się warunki w Wawelu. Brak poszanowania pracowników a długoletnim stażem zleceniowców . Chodzi o brak możliwości załatwienia czynności sanitarnych przez tak zwaną jazdę na biegu mycie maszyn w biegu itp. Ale jak dojdzie do tragedii to ciekawe kto za to odpowie A co powie na to inspekcja pracy. Produkcją rządzom małolaty bez jakiegokolwiek doświadczenia ale są chłopcami a takich widocznie lubi pan P. Dyskryminacja jawna kobiet i starszych pracowników zero kultury wobec nich . To tyle, piszę w imieniu wielu osób a pan prezes powinien się tym zainteresować bo w Wawelu tylko odstrasza się ludzi a nie zachęca do pracy .
zdjecie uzytkownika
qwe - 2015-11-05 20:09:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Biedronka prawie jedynym utrzymaniem wawelu i oby ostatnim myślę że się w końcu wycofają z tego z jakiej firmy zamawiają wyroby i to co od nich biorą.
zdjecie uzytkownika
lol - 2015-11-08 14:38:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Dobrze że ktoś poruszył sprawę jazdy na tzw, biegu .Niewiele się tym zyska bo i tak ludzie czyszczą maszyny i stoją a towar niezapakowany leci do paczek i pózniej trzeba go wysypywać po kilka razy(gdzie ty jakość?)Zmuszeni jesteśmy sprzątać w ruchu maszyny bo następna zmiana nie jechałaby na oklejonych od galaretki czy masy maszynach . Nerwy stres i poganianie a w imię czego ?Bez podwyżek po kilka lat bez docenienia że się starasz bez dobrego chociaż słowa. Opinia o Wawelu się pogarsza tylko dzięki nowym rządom . Szkoda że nikogo to nie obchodzi , mają nas w D...e. !
zdjecie uzytkownika
moberzy - 2015-11-12 11:52:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A to dlaczego nikt z tym mobingiem jeszcze nie zrobił porządku ? czy dyrektor jest świadom co tak naprawdę w zakładzie się dzieje, dopuszczając do tego że człowiek jest przedmiotem jak śmieć..............
zdjecie uzytkownika
daro - 2015-11-14 00:42:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
współczuję wam pracownikom WAWELU ale to już nie jest jakość ta którą kiedyś Wawel miał.
Wyrób czekoladopodobny na pysznych Kasztankach jakie kiedyś były.
Pozostałe produkty są takie same.
Ja już nie kupię wyrobów Wawelu są inni producenci, którzy trzymają markę i nie zmienia się od lat.
To już nie ten sam wawel.
Napisałem opinię co do produktu do Wawelu i myślicie że ktoś odpisał - nikt kto tam pracuje chyba same głupole.
Szok ani słowa.
zdjecie uzytkownika
Lola - 2015-11-16 17:07:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Witam. Chcialam wyrazic swoja opinie na temat Wawelu dzieja sie tam rzey na prawde okropne nie dosc ze strasza cie na kazdym kroku to jeszcze traktuja jak smiecia wiem cos na ten temat bo obecnie pracuje na wawelu, ludzie sa tacy chamscy ze szkoda gadac a bragadzstka z konfekcji cos okropnego nic tylko sie wydziera i mowi ze wylecisz jako pierwsza jak sie na weekendy nie bd zapisywac chore to jest !!!
zdjecie uzytkownika
Ewa - 2015-11-21 11:12:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Na konfekcji to rządzą panie z foliarki co powiedzą brygadzistce M... to ona uważa za święte i tym się kieruje nie wspominając o jej zastępującej pani A..która rządzi i wciska jej kit a jak jest zła na nią to lepiej nie słuchać co na nią wygaduje.
zdjecie uzytkownika
niezapominajka - 2015-11-21 22:55:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Co do konfekcji to najgorsza jest jedna z bliżniaczek brygadzistka i jej koleżaneczki. Zachowanie do pracowników ma na poziomie przedszkolaka...najlepiej jest obrażać,grozić jak i wyzywać. Nie wolno się śmiać, rozmawiać, opierać o krzesło...I podobnie traktują osoby które przychodzą z zawijalni...
zdjecie uzytkownika
fdbv - 2015-11-22 21:12:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (7)
Odpowiedź na: [daro - 2015-11-14 00:42:01]:
pan prezesik niestety sam robi mobbing, grozi utratą pracy, jest chlebodawcą i traktuje innych jakby żerowali na jego kasie, a nie jak ludzi dzieki którym ma ta kasę, zero tota;ne
zdjecie uzytkownika
krak - 2015-11-24 11:54:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Nic się nie martwcie wszyscy którzy doswiadczyliśie zła ze strony tego zakładu,a pamiętajcie że przyjdą jeszcze czasy w których pracownik będzie stanowił najwieksze dobro dla nich, bo jak wiemy bez ludzkiej siły nie pójdzie produkcja sama a i kapitału nie zbiją zarządzający bo przecież ktoś na nich musi zarobić. Mam nadziję że jeszcze doczekamy się czasów szacunku dla nas jako niezastapionej siły roboczej,to się musi zmienić.................
zdjecie uzytkownika
wiotki - 2015-12-01 18:37:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiele osób przewinęło się już przez te firmę co świadczy przede wszystkim o tym , że praca tutaj nie jest dla każdego. Wręcz przeciwnie trzeba być zdeterminowanym , aby wytrzymać tu na dłużej.
zdjecie uzytkownika
I..na - 2015-12-09 15:33:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś pracował w tej firmie na stanowisku "biurowym" i może wypowiedzieć się jakie tam panują warunki pracy? Pojawiają się ogłoszenia np. Specjalisty ds. sprzedaży, ds. Trade Marketingu, Koordynatora sieci sklepów. Czy ktoś ma informacje na temat warunków pracy na tych stanowiskach? jaka umowa, jakie wynagrodzenie i jak traktują ludzi?
zdjecie uzytkownika
lapis - 2015-12-11 22:40:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
powiem szczerze, że oferty są na tyle ciekawe, że bym zaryzykował. Wawel to bardzo znana i dobra firma, mają ugruntowaną pozycję na rynku, a to jednak ważne.
zdjecie uzytkownika
milka - 2015-12-12 18:40:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (7)
Spieszmy się Kochać ludzi z Wawelu jak szybko przychodzą tak szybko odchodzą ( Radość Wyzwala).
zdjecie uzytkownika
ona - 2015-12-29 16:25:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Odpowiedź na: [moberzy - 2015-11-12 11:52:18]:
prawda. przeszłam to na wlasnej skórze. telfony po godzinach pracy, maile w soboty, niedziele, zastraszanie itp.
kiedyś panowie kierownicy los wam za to zapłaci
ja musiałam leczyć się u psychiatry po pracy w tej firmie.
zdjecie uzytkownika
lolololo - 2015-12-31 15:36:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
3 dniowe "przymusiwe" szkolenie policzyli mi jako dni wolne [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pani kierowniczko od grafików narzarłaś się już? czy jeszcze ci mało...
zdjecie uzytkownika
tomaoao - 2016-01-03 17:03:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
u ncih naparwde sa bardzo sławne słodyczy i też nie mają mało kontroli wiec przyjmują tylko ludzi z aktuanymi ksiażeczkami z sanepidu tak naparwde a to dobrze.
zdjecie uzytkownika
sky - 2016-01-18 19:17:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Ta cała pani Ania z konfekcji co zastępuje brygadzistkę jest słodka a fałszywa do granic możliwości pod nieobecność pani brygadzistki pokazuje na co ją stać.Jak sobie znajdzie ofiarę to składa fałszywe donosy brygadzistce a ty potem jesteś traktowana przez brygadzistkę według jej powieści.Niektóre dziewczyny z nią mają układy i wtedy mają poważanie u brygadzistki a ona niczego złego nie widzi bądz nie chce widzieć.Każde pudełko kładąc na pas musi wyoblizywać dwoma palcami to jest obleśne.
zdjecie uzytkownika
Eva - 2016-01-20 09:38:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Takie układy panują na każdym oddziale są panie uprzywilejowane,które mogą więcej niż inne ponieważ mają różne układziki. Naszym brygadzistką z zawijalni Jolancie W i Graźynie K.teź im trzeba nadskakiwać,podlizywać się, donosić řóźne wiadomość z produkcji, o "koleżankach" można również donosi nadmiar plonów z gospodarstwa lub ogrodu co zapewni szacunek brygadzistek i wygodne stanowisko pracy.
zdjecie uzytkownika
Dosku - 2016-01-20 12:16:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wawel to mocarna firma produkująca słodkości, żeby Cię tam przyjęli do spełnienia jest sporo rzecz, właśnie jak mówi @tomaoao chociażby książeczka sanepidu
zdjecie uzytkownika
mini - 2016-01-22 16:49:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pozwalniali ludzi którzy dbali o pracę a teraz na tych samych stanowiskach dali umowy innym osobą ale łaski nie robią już wkrótce będą musieć dawać umowy dla większości osób a stawka też się zmieni.
zdjecie uzytkownika
Przemuś - 2016-01-26 18:50:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Towarzystwo do bani, praca nudna jak flaki z olejem. Kurde mol, jakbym miał jeszcze raz się urodzić to bym nie wchodził w to końskie łajno. Szefuńciu do kitu i cała jego zasrana brygada. Polecam
zdjecie uzytkownika
muśka - 2016-01-29 13:13:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja osobiści nic do Pani Ani nie mam , jest bardzo sympatyczna i zawsze pomoże:)Co do towarzystwa nie narzekam, chociaż są osoby które bardzo mnie irytują, ale je olewam. W każdej pracy są jakieś plusy i minusy, nie ma co narzekać bo nigdzie kolorowo nie ma
zdjecie uzytkownika
Dosku - 2016-02-02 11:53:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
@mini no taka jest po prostu czasami natura pracy, że niektórzy, Ci mniej efektywni są zwalniani i zastępowani nowymi, trzeba po prostu pracować i tyle
zdjecie uzytkownika
wsr - 2016-02-20 19:57:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No tak fajnie jest z Anią jak szatnię otworzy ci na papieroska bo dostęp do kluczy ma i poplotkuje a drugiego na stałe wyśle na żelki a brygadzistka wie o wszystkim i na to nie reaguje a ta ją jeszcze wyobmawia że w czasie urlopu do pracy do Austrii jedzie bo jej mało .
zdjecie uzytkownika
polycd - 2016-02-27 15:24:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
NA magazynie jest kicha ponieważ pracownikami ze strarzem poniewierają młodym pracownikom podwyzszaja pensie a strszym powiedzieli ze nie potrzebują poodwyzki bo ze sa starszymi ludzmi to im pieniędzy nie potrzebe
zdjecie uzytkownika
xyz - 2016-03-01 21:09:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [polycd - 2016-02-27 15:24:23]:
nie tylko na magazynie,na produkcji też.Pan Kabanos twierdzi,aby dostać podwyżke należy wyróżniać się w pracy(nie pracą).Wyższe stawki mają te osoby,które wyróżniają się brakiem kompetencji,pracowitości oraz jakości.W tej firmie pracowitość,sumienność, staranność,jakość nie jest doceniana,co widać po wynagrodzeniu.Wieloletni,doświadczony wykwalifikowany!!! pracownik jest pomiatany niejednokrotnie szykanowany.Tylko proszę nie przytaczajcie czarnych owiec,które zdarzają się w każdej rodzinie
zdjecie uzytkownika
Nikita - 2016-03-03 10:56:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam
co sądzicie na temat przewoźnika na trasie Myślenice - Dobczyce
bo moje zdanie jest to wielkie nieporozumienie żeby duża firma takiego małego busa puszczała gdzie płaci się przewoźnikowi bilet co miesiąc 70 złotych a przewoźnik mimo tego małego busika puszcza gdzie jest w nim mało miejsca i większość osób w nim stoi a wszyscy płacą taką samą stawkę co miesiąc jest to chore mam nadzieje że ktoś kto przeczyta ten wpis z kadr zlituje się nad nami i da nam większego busa
zdjecie uzytkownika
freedom - 2016-03-04 10:46:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie polecam, omijajcie tą firmę z daleka! pewnie... dadzą ci umowe o prace ale będą uniżać na każdym kroku! nigdy więcej wawelu, nigdy! dopóki kierowniczki będa tępe i umysłowo ograniczone dopóty nie bedzie tam dobrze! najgorsza praca jaką w życiu miałam!
zdjecie uzytkownika
qwerty - 2016-03-04 10:48:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tomaoao - 2016-01-03 17:03:33]:
hej, ja miałam tak samo, 3 dni szkolenia a potem p kierownik zabrała 3 dni wolnego, wyzysk!!!!!!! szkolenia sprzedażowe, shit do kwadratu
zdjecie uzytkownika
hihi - 2016-03-04 17:02:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ale to dobrze, że w ogóle zapewnione szkolenia. I tak je prowadzą pewnie według swoich możliwości, więc nie można zbyt wiele oczekiwać. A wypłata jest w terminie? Dzięki
zdjecie uzytkownika
cement - 2016-04-12 11:33:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szkolenie, jakie by nie było, to zawsze dobra rzecz. Mnie osobiście cieszą takie szkolenia, można się nauczyć co nie co :)
zdjecie uzytkownika
Tger i Kobra - 2016-04-13 10:03:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak to jest że jedni zapier**alają a drudzy tylko siedzą i kozy z nosa jedzą pierdzą w stołek Gdzie Tu władza nowe linie nadzienia i pomada to jednA WIELKA porażka Pan Pulit i Orłowski niech sami przyjdą zobaczyć jak się ładuje
zdjecie uzytkownika
lila - 2016-04-26 16:23:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam Praca w Wawelu z chodzi na psy . Młodzi rządzą a pojęcia żadnego i doświadczenia nie mają. Dalej liczą się zyski a nie jakość towaru. Pracownika doświadczeniem nie liczy się w ogóle . Panuje atmosfera mobingu fizycznego i psychicznego stałe poganianie przez niektórych mistrzów . Mają swoich pupili których ustawiają na stałych stanowiskach np. P. Rokosz na Roweme(musi dobrze lizać d..e i kablować )Jest uwielbiana przez P. Jole przez co nie jest pomiatana po innych stanowiskach pracy .
zdjecie uzytkownika
Hello.... - 2016-04-26 17:15:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
wszystko fajnie napisane, tylko nasuwa mi się jedno pytanie: czy 'pan prezes' potrafi patrzeć dalej niż czubek swojego nosa? Mam nadzieję, że potrafi...
zdjecie uzytkownika
Wieś Party - 2016-04-28 17:42:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Racja Mistrzowie mają swoich pracowników
zdjecie uzytkownika
xyz - 2016-05-07 22:09:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Wieś Party - 2016-04-28 17:42:56]:
a Kabanos swoich chłopców do rżnięcia
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Co tu dużo pisać przez coraz mniejsze zainteresowanie ludzi by tu pracować odrazu dostajesz robotę bez żadnych rozmów.
Pytania: Czy ma pan książeczkę sanepidowską... I tyle.
zdjecie uzytkownika
wiotki - 2016-05-09 09:47:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xyz - 2016-05-07 22:09:47]:
Znajomy pracował w firmie jeszcze kilka lat temu i muszę przyznać , że miło było ostatnio usłyszeć , że dalej nieźle im się wiedzie i są na fali wznoszącej. Ciekawe tylko ile jeszcze i jak długo.Oczywiście niezadowolonych również nie może zabraknąć w wawelu patrz. @xyz
zdjecie uzytkownika
xyz - 2016-05-10 16:43:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [wiotki - 2016-05-09 09:47:39]:
Masz na myśli tych chłopców do rżnięcia? to może i dobrze się im wiedzie lecz nie szarej strefie,ludziom pracy,którzy ręce po łokcie sobie urabiają a wypłaty po tysiąc zł. mają.Po dzisiejszej wypłacie mało kto był w euforii

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Wawel S.A Dobczyce!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Wawel S.A Dobczyce

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert