brak logo

Wawel S.A Dobczyce

Dobczyce

Opinie o Wawel S.A Dobczyce

wera 2017-09-08 09:52
Ja również nie mam im nic do zarzucenia. Czuję się w Wawelu jak u siebie, trafiłam na super ludzi. Wszystko póki co jest w porządku. Jak komuś się nie chce pracować to wszędzie będzie narzekał, takie mam o tym zdanie ;)
JanK 2017-09-08 10:25
Śmiało mogę polecić pracę w Wawelu przyszłym pracownikom. Wszystko zgodnie z umową, nic dodać nic ująć. Nie ma na co narzekać. Wypłaty terminowo, przeszkolone kierownictwo służace pomocą. Ogólnie polecam, w porównaniu do pracy w podobnych firmach Wawel wypada super
zadowolony 2017-09-08 11:09
Pracka jak marzenie! Serio. BYłem już w podobnej firmie, na produkcji i była tragedia... ludzie okropnie zrzędliwi, praktycznie ze sobą nie rozmawiali. Firma praktycznie co miesiac spóźniała się z wypłatami, no po prostu masakra.

W Wawelu pracuję dopiero trzeci miesiac co prawda, ale jest na prawdę super. Poznałem świetnych ludzi, wypłatki na czas, jak potrzebowałem wolnego (sytuacja losowa) od razu dostałem, bez problemu.

Przyszłych pracowników pozostaje mi zaprosić do naszego zgranego teamu! :)
Agnieszka 2017-09-08 11:54
@xyz dziękuję za odpowiedź. Piszesz, że są osoby, które nawet po wieloletniej pracy w firmie nie doczekały się umowy o pracę. Rozumiem więc, że nie jest to zależne od czasu pracy. A czy możliwe jest na tym stanowisku przejście na umowę o pracę? Któremuś z pracowników to się udało?
Pracownikk 2017-09-08 11:58
Witam

pracuje w wawelu juz bardzo dlugo, umowe mialem na poczatku na zlecenie, ale po jakims czasie dostalem umowe o prace. praca chwilami ciezka, ale tak to jest na produkcji, mi to nie przeszkadza. dyrekcja, brygadzisci, wszyscy w porzadku. wyplata ZAWSZE jest na czas i to sobie cenie. to praca dla ludzi, ktorzy chca po prostu pracowac i miec z tego pewnie pieniadze. leniuchy i nieroby niech sie tu nie pchaja (a najlepiej to w ogole nigdzie, bo potem narzekacie, ze ciezko)...
Artur22 2017-09-08 15:03
Jeśli ktoś szuka stałego zarobku i uczciwego pracodawcy to zdecydowanie może zatrudniać się w Wawelu w Dobczycach,. Praca przyjemna, atmosfera też, kierownictwo pomocne.
zadowolonaRita 2017-09-08 15:25
Polecam pracę w tej firmie! Atmosfera na hali super! Brygadziści chętni do pomocy, zawsze służą radą i pomogą rozwiązać problem :) Dostałam już również umowę o pracę. Zarobki takie jak oczekiwałam. Ogólnie nie ma się do czego przyczepić!

xyz 2017-09-09 19:26
Tak-Agnieszko,jest to możliwe o ile PESEL młody i człowiek zdrowy.Praca na trzy zmiany a prawdą jest,im człowiek starszy tym więcej powikłań chorobowych ograniczających pracę do dwóch bądź nawet do jednej zmiany tacy pracownicy na etacie nie są mile widziani więc nadal są na zleceniu ,chociaż są dobrymi pracownikami niejednokrotnie z10-cio letnim stażem,którzy przeszli chrzest bojowy w czasach nacisku na wyrabianie norm tonażowych.Niektóre wpisy-komentarze wieją agitacją(może przyciągną więcej rąk do pracy)będzie w kim wybierać po sezonie,takie są realia nie tylko w słodkiej firmie. Małżeństwa docierają się latami i latami docierają się ludzie na produkcji.Jeszcze raz życzę wszystkim chętnym spełnienia marzeń w gronie rodzinnym -WAWEL
6
ilona 2017-09-11 09:06
Polecam pracę w Wawelu, dobrze płacą, miła atmosfera. Fajnie jest to, że nie czuć presji w pracy,każdy robi swoje, brygadziści trochę kotrolują, ale tak normalnie, na spokojnie. Pracuję już jakiś czas i jest na prawdę spoko.
Adam 2017-09-11 14:38
POLECAM WSZYSTKIM PRACĘ W WAWELU W DOBCZYCACH

Jeśli chcesz mieć pewne zarobki, pieniądze wypłacane w terminie i uczciwych pracodawców to aplikuj do Wawela :D U mnie to wszystko się sprawdziło i jestem dumnym, zadowolonym prawie pracoholikiem :DDD

A tak na poważnie to po prostu wszystko jest tak jak być powinno (kasa, podejście do pracownika, atmosfera)
1
Andrew 2017-09-11 14:54
Praca bardzo spoko. Nie mam podstaw żeby się do czegoś przyczepić, a przyznam, że z natury jestem dosyć czepliwy... Wszystko się zgadza, traktują pracownika dobrze, stawki mają dobre, na prawdę wszystko ok.
Julkaaaa 2017-09-11 15:03
Polecam polecam polecam!

Przede wszystkim dlatego, że poznałam tu niesamowitych ludzi!!!
Kierownictwo bardzo pomocne, pracownicy tryskający humorem, w tej pracy nigdy nie ma złego dnia :>

A oprócz tego wypłaty terminowe, nie oszukują, szanują pracownika, polecaaam po raz 100
LECHU 2017-09-11 15:12
Pracodawca bardzo w porządku. Jestem na produkcji i jestem bardzo zadowolony. Lubię pracę fizyczną, a tutaj na dodatek dobrze płacą i dobrze traktują.
Future 2017-09-11 15:24
Byłem dzisiaj na rozmowie kwalifikacyjnej w Wawelu i jestem dobrej myśli. Bardzo chciałbym u nich pracować, bo mam tu znajomego, który jest super zadowolony z tej pracy i mnie namówił żebym się zgłosił. Mówi, że super atmosfera, wyrozumiali, dobrze płacą. Takiej pracy właśnie szukam
Mati 2017-09-12 08:48
Praca w wawelu jest bardzo spoko. To jest praca dla ludzi, którzy lubią pracować. A ja lubię, czas płynie bardzo szybko, a na dodatek jest [przyjemna atmosfera. Jak ktoś się zastanawia czy chce tu przyjść pracować to polecam.
waldek 2017-09-12 08:51
Wynagrodzenie satysfakcjonujące, wypłaty zawsze na czas, spoko atmofsera na hali, kadra keirownicza w porządku. Ciesze sie, że tu trafiłem, czuje sie traktowany z szacunkiem
WITEK 2017-09-12 09:25
Praca w Wawelu na plus. Nie ma się do czego przyczepić, a prcuję tu już bardzo długo. Fajnie, że brygadziści są wyrozumiali i pomocni, to jest bardzo ważne. Wypłaty przychodzą na czas, jak potrzebujesz nagle wolnego to nie robią większych problemów. Polecam pracę w tej firmie
pracownik 2017-09-12 09:45
Pracuję w Wawelu od pół roku, niedawno dostałem umowę o pracę więc jestem mega zadowolony. Kasa bardzo w porządku, ludzie też, ogólnie miejsce pracy bardzo pozytywne. Jakby ktoś zapytał to powiem, że warto starać się tu o pracę.
1
JANKA 2017-09-12 10:00
Jestem zatrudniona w Wawelu od dłuższego czasu, na zwijalni. Bardzo podoba mi się ta praca. Panie brygadzistki uprzejme. Zawsze pewny pieniądz w kieszeni. Nie ma na co narzekać, jest tak jak mowili na rozmowie o pracę. Wszystko na plus,
1
wiiking 2017-09-12 10:47
Praca w wawelu bardzo fajna. Ogólnie byłem sceptycznie nastawiony, ale stwierdziłem, że zaryzykuję. ... I bardzo mile się zaskoczyłem. W poprzedniej firmie non stop spozniali się z wypłatami i mialem przez to niemale problemy (rachunki, kredyt). W wawelu wyplaty sa wyplacane terminowo, kasa tez jest tu lepsza.
chory 2017-09-13 09:47
Lol, a ludzie nie mają przerw według ciebie? śmieszą mnie ludzie, którzy wszędzie węszą jakieś spiski xD Dobra beka. Ja akurat siedze na zwolnieniu lekarskim, a z resztą co bede sie tlumaczyl jakiemus bucowi, ktory i tak wie lepiej

praca w wawelu bardzo sie poprawila ostatnimi czasy, nie ma na co narzekać, tyle w temacie :))))
1
jasper 2017-09-13 10:59
jak dla mnie w wawelu pracować jest git. poleciłbym ją nawet znajomemu
Pracuś 2017-09-13 11:36
Dokładnie....... to takie dziwne, ze komuś moze sie podobac praca? kazdy jest inny, niektorze po prostu nie oczekuja niewiadomo czego. placa, do tego w terminie, praca jak kazda inna. (usunięte przez administratora)ciekawe czy ludzie, ktorzy pisza negatywne opinie o jakiejkolwiek firmie nie maja sobie nic do zarzucenia............
1
ASIA 2017-09-13 13:42
MI SIĘ W WAWELU PRACUJE DOBRZE, WYPLATY OK, MILI LUDZIE, OSTATNIO NAWET NIE BYLO PROBLEMU Z URLOPEM, POLECAM
adrian 2017-09-13 16:18
Ehhh, co tu dożo mówić. Pracodawca bardzow porządku, praca ok, kasa ok, ludzie tez całkiem ok
dżejn 2017-09-14 08:41
dziś akurat wolne, dlatego postanowilam wystawić pozytywną opinię temu zakłądowi pracy ;D zgadzam sie z tym co tu piszą ludzie, wyplaty spoko, w terminie wszystko, atmofsera też ok. nie pracuję tu dlugo, ze z tego co widzę i czytam to sporo sie w firmie poprawilo, ogolnie jestem zadowolona
miś 2017-09-14 13:31
Witam jestem operatorem maszyn pakujacych w wawelu w dobczycach. praca fajna, zarobki tez, umowe mam zlecenie jak to na pakowalni, stawka godzinowa. atmosfera w pracy tez ogolnie fajna
11111 2017-09-14 14:48
Nie tryskał bym aż tak chumorem ale ogólnie jest dobrze
jestem elektrykiem w wawelu, placa dobrze, ja mam umowe o prace
nie ma na co narzekac duzo sie pozmienialo ale na lepsze
juki 2017-09-14 16:30
pracuję w wawelu i jest ok. WYpłaty całkiem dobre, kierownictwo w pracy miłe NIE MA MOBINGU (w poprzedniej pracy był). To najwazniejsze rzeczy. Poza tym dojazd mam ok
dinozaur 2017-09-14 16:51
Oj,Miś Miś bzdur nie wypisuj odrób lekcje podając "fakty". Z choinki się urwałeś ,bo na pewno nie z produkcji . Wawel nie ma wydziału - pakowalnia po drugie umowa zlecenie nie ma angaży jako operator maszyn pakujących po trzecie umowa zlecenie nie może takowych maszyn obsługiwać a jeżeli jest tak jak twierdzisz to wawel łamie przepisy czym może zainteresować się PIP (państwowa inspekcja pracy). Puenta-nie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Miś we własne leże, odrób zadanie chcąc zajmować się agitacją może i w dobrej wierze albo zmień fach na bajkopisarza
5
byly pracownik 2017-09-15 09:42
To chyba ty się z choinki urwałeś, tak sie potocznie mowi 'pakowalnia'...... za moich czasow jak tam pracowalem to wlasnie tak bylo. MOZE miś jest tam jako pomocnik, a wtedy może mieć umowe zlecenie, tylko chcial sie popisać czy coś, nie wiem. A moze sam nie ogarnia jakie ma stanowisko albo bardzo by chcial byc tym operatorem. Po co sie tak czepiac o jakies slowka...... ogolnie ja dobrze wspominam prace w wawelu
1
lawinia 2017-09-15 09:44
Nie wiem jak wy, ale ja mam wrażenie że wszystkie opinie pozytywne piszą osoby z biura, albo osoby nie związane z WAWELEM , nie mają zielonego pojęcia jak tam jest, jedynie co się zgadza to że jest wypłata na czas i nigdy nie było opóźnienia, a reszta to kłamstwo, zbliża się jesień a co za tym idzie zaczyna się sezon i potrzebują pracowników, a nikt nie chce tam pracować co innego jakby dawali umowy, ale tak nie jest, ludzie pracują po dziesięć lat na umowę zlecenia, i widoku na umowę nie mają.











8
sid 2017-09-15 10:10
Na pierwszy rzut oka widać że te pochwały wklepywane na jedno kopyto to lewe wpisy. Zresztą nie trzeba być master hakerem żeby to zweryfikować :)
Skoro Wawel musi zlecać "moderatorom" pisanie pozytywnych opinii to raczej ludzie nie garną się tam do pracy. Słabe ze firma z takim potencjałem zamiast realnie zadbać o pracowników ucieka się do takich żenujących praktyk. Pracowników tez tak oszukujecie?
11
ja nie mogę.... 2017-09-15 12:28
Z całym szacunkiem, ale aż tak wam bół d**e sciska, ze komus moze sie w wawelu podobac? Na moje okko to zebrala sie jakas grupa wiecznych narzekaczy. Niektorym ta praca odpowiada, w tym mi. O kazdej firmie mozna napisac i cos dobrgo i cos zlego. Problem w tym, ze typowi hejterzy beda tylko pisac jak im jest strasznie. Jak Wam sie tak nie podoba to zmiencie prace. Ktoś Wam zabrania? Typowe polaczki cebulaczki, robic sie nie chce wiec beda oczerniac pracodawce i pracownikow, ktorzy uwazaja prace w wawelu za dobrą
1
raczek 2017-09-15 13:15
jestem ,,pakowaczem'' w wawelu i goolnie dobrze mi tu/// widze, ze tu jakies slabe opinie leca, ale sie nie wczytywalem. No ogolnie nie mam sie o co przyczepic, wszystko jest bardzo spoko. Dziwi mnie, ze ludzie maja jakies podstawy zeby pisac zle rzeczy na wawela, ogolnie to dobra firma
1
dinozaur 2017-09-15 17:25
ogólnie dobrą firmą była gdy produkcja w Krakowie się mieściła .Dekady temu pewien pan dyrektor powiedział zarobki nie wysokie ale jest stabilnie,chodziło mu o to że mało zarabiamy ale wypłaty są na czas .
4
Wawello 2017-09-15 17:35
Brawo!! :D To mi się podoba :D
1
pracodawca 2017-09-16 15:38
Witam, mam pytanie do administratorów tej strony. Jak rozliczacie się za zamieszczanie pozytywnych wpisów na temat klienta? Od ilości czy za okreslony czas obsługi konta klienta?
3
donozaur 2017-09-17 17:09
Cieszę się razem z tobą,że ogólnie dobrze wspominasz pracę w gronie rodzinnym WAWEL. ...tylko chciał się popisać czy coś ,nie wiem-skoro nie wiesz to proszę nie zabieraj głosu.A tak na marginesie to chyba jesteś większym dinozaurem niż ja bo od ponad 30-u lat nie słyszałem takiego określenia jak pakowalnia na którykolwiek z wydziałów tej słodkiej firmy.
4
UBAW PO PACHY 2017-09-18 13:06
HAHAHAHA na tym portalu to chyba nie ma firmy ktora by nie miala zlych opinii, co za zenada. Troche to wyglada jakby konkurencja chciala zniszczyc kazda firme, kora ma chociaz kilka poytywnych opinii. Juz predzej jestem sklony uwierzyc w te pozytywne wpisy niz ta fale pomyj. Pracowalem w wawelu, krtotko, ale pracowalem. Ogolnie po prostu trzeba bylo troche pozapierniczac i tym co sie najbardziej nie chcialo najbardziej narzekali i jeczeli. Wydaje mi sie, ze tak wlasnie jest tez teraz.
michał 2017-09-18 14:14
pracuje na magazynie w wawelu od nie dawna, chyba moge polecic ta prace.


mi tu dobrze, kasa zawsze jest pewna, calkiem spoko placom, ja nie jestem kontaktowy wiec mi atmosfera odpowiada prawie wszendzie
jużwik 2017-09-18 14:55
Dokładnie mam takie samo wrazenie. Ludzie weźcie się do roboty zamiast pluć na kogoś kto Was zatrudnia. Jak coś się nie podoba to nikt was tam na siłe nie trzyma. Ciekawe czy bylibyście tacy mocni w gębie jakbyscie musieli sie ujawnic z nazwiska.. WAWEL DOBCZYCE TO DOBRY PRACODAWCA
adaś 2017-09-19 09:41
jestem przedstawicielem handlowym w wawelu i uwazam, że praca jest ok. Pracowalem ju,ż w 2 firmach jako przedstawiciel i byla dosyc slabo. Organizacja fatalna, brak szkolen. Tutaj przynajmniej wszystko jest dopiete na ostatni guzik.
feel_your_body 2017-09-19 13:05
Też uważam, że jest całkiem spoko. Wawel jest stabilny, czuje sie bezpiecznie finansowo w tej firmie. Na dodatek mam szybki dojazd wiec nie narzekam
xxxxxxx 2017-09-19 15:29
ja też tak mialem przed rozmową, znajomy polecił i się nie zawiodłem. Dobrze mi sie pracuje w wawelu, chociaz niedlugo tu jestem.
ktoś 2017-09-19 16:10
Polecam prace w wawelu. Kasa ok, trminowość ok, wypłacalność firmy ok. Atmosfera też może być.
O.K. 2017-09-20 09:10
A mi to się jeszcze wydaje, że te negatywy to może wystawiac konkurencja. Bo to strasznie wieje ściemą. Pracowałem w wawelu w dobczycach i ogólnie tam bylo dobrze. Nie narzekałem praktycznie na nic więc to mi teraz wygląda jak jakaś zmasowana akcja konkurencji i tyle.
Agnieszka 2017-09-20 10:27
@pracodawca wpisy na wątkach są zwykle zamieszane przez pracowników firm oraz osoby, które zastanawiają się nad podjęciem pracy i chcą dowiedzieć się czegoś więcej od osób obecnie zatrudnionych. Serwis nie oferuje możliwości wykupienia wpisów. Każdy użytkownik ma możliwość pozostawienia komentarza zgodnie ze swoimi doświadczeniami.
poważnie? 2017-09-20 15:26
Dokładnie. Ten portal nie ma takich usług jak dodawanie pozytywnych opinii. A jak ktoś nie wierzy to bardzo łatwo to sprawdzić. Wystarczy wysłać maila do GoWorka z takim pytaniem. Jeśli mieliby taką ofertę to na pewno by ją przedstawili. Ogólnie mi sie podoba w Wawelu i nikomu nic do mojej opinii. są gusta i guściki.
basiunia 2017-09-20 16:04
Wreszcie trafiłam do firmy w której są normalni brygadzisci. Nie czepiają się bez powodu i w ogóle dobrze traktują ludzi. Poza tym jestemm zadowolona z tej pracy, jest przyzwoicie.
Zostaw swoją opinię o Wawel S.A Dobczyce - Dobczyce
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Wawel S.A Dobczyce