Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Wawel S.A Dobczyce

Pracowałeś w firmie Wawel S.A Dobczyce i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ooooo - 2014-06-06 17:34:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Myślę że prawda, bo jest na tyle mało ludzi że gdyby chcieli puscić 'pełną parą' trzy linie wytłaczanych to nie ma na tyle pracowników..
zdjecie uzytkownika
alek - 2014-06-09 14:16:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a no to jak zleceniobiorcy pracuja normalnie to spoko.. powiedzcie jakie stanowiska beda po tym przestoju..
zdjecie uzytkownika
xavi - 2014-06-10 13:59:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A czy wcześniej w okresach letnich były takie przestoje?
zdjecie uzytkownika
inna - 2014-06-10 22:20:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
prawie zawsze są
zdjecie uzytkownika
alek - 2014-06-11 12:30:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a mozna te przestoje przewidziec? z czego konkretnie wynikaja? na jakich stanowiskach sa glownie? odpowie ktos?
zdjecie uzytkownika
hmmm - 2014-06-11 18:38:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wynikają z tego, że najwięcej roboty jest w okresie od wakacji do świąt bożego narodzenia, wtedy jest najwięcej zamówień na święta więc się robi, potem jest jeszcze na wielkanoc troche zamówień, a po wielkanocy zakład zwalnia tempo i tak w kółko. I to nie ma że jakieś stanowisko, przecież jak jesteś na zleceniu to robisz wszystko i tam gdzie ci każą, nie ma konkretnych osób przypisanych do konkretnych stanowisk..
zdjecie uzytkownika
były pracownica - 2014-06-16 21:35:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chciałam zapytac kiedy bedzie ta praca w wawelu czy ruszy cos po przestoju bo wiem ze juz przyjmuja ale pewnie swoich pupili poózcie mi i powiedzcie kiedy ta praca bedzie
zdjecie uzytkownika
alek - 2014-06-17 11:40:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
aha, czyli rozumiem ze raczej nowych pracownikow na razie nie szukaja.. ale obecnych pracownikow wysylaja na urlopy podczas postoju? czy mają mniej pracy i niższa pensja? dziwne troche..
zdjecie uzytkownika
hmm - 2014-06-17 17:14:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Możecie próbować szczęścia... Ale wawel najpierw dzwoni po starych pracowników, wiadomo że lepiej zatrudnić kogoś kto jest już obeznany niż na nowo uczyć kolejnych.
zdjecie uzytkownika
alek - 2014-06-25 17:59:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czyli trochę mało stabilna praca, to chyba sobie daruje, bo ta forma nie jest chyba najlepsza.. chyba ze potrzebuja specjalistow i ich taki system nie dotyczy?
zdjecie uzytkownika
hmmm - 2014-07-08 14:16:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Magazynierów, mechaników i innych specjalistów nie dotyczy, maja stałą umowę.
zdjecie uzytkownika
edyta - 2014-08-05 15:33:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja mam przyjsc od wrzesnia na konfekcje,jak tam tam praca wyglada,czy ktos moze mi napisac?z gory serdeczne dzieki
zdjecie uzytkownika
hmmm - 2014-08-06 21:30:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Oj, konfekcja... Tam praca wygląda najczęściej na siedzeniu przez całą zmianę i pakowaniu pomadek, batonów lub czekolad. Ale nie tylko. Ja jestem z zawijalni i my tam nie lubimy robić na konfekcji a czasami musimy gdy u nas nie ma roboty. Ale do wszystkiego idzie się przyzwyczaić. Ja ogólnie nie lubię ludzi stamtąd, są zawsze źle nastawieni na nowych pracowników.
zdjecie uzytkownika
edyta - 2014-08-07 21:43:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Aha haha zle nasawieni na nowych,to jest tylko praca,a mysle ze z ludzimi da sie nadrobic ;) dzieki wielkie za odp.pozdrawiam :)
zdjecie uzytkownika
lolek - 2014-08-08 15:36:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
praca na konfekcji nie polega tylko na siedzeniu i pakowaniu, robimy też amigosy i czekolady do biedronki a poza tym za niedługo przyjdą do układania standy i dopiero wtedy można się urobić!!
myślicie że ludzie z konfekcji lubią pracować na zawijalni?tak samo nas źle traktujecie jak my przychodzimy do was pracować
zdjecie uzytkownika
ww - 2014-09-06 06:04:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
na konfekcji to można się dopiero urobić pchając palety po 500kg.ręcznym paleciakiem cały dzień a jest osoba która ma uprawnienia na elektryczny wózek ale swoje koleżanki chroni a tylko innymi się wysługiwać potrafi.
zdjecie uzytkownika
kasiuka83 - 2014-09-11 18:19:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jakiś magazynier i monter by mnie interesował u nich najbardziej, chociaż inne podobne rzeczy też chętnie wezmę, ale napiszcie czy u nich jest obowiązkowa praca w weeekendy i czy jest jasny systrem rozliczania i premii i nadgodzin (jeśli oczywiście takie są u nich w WEawel S.A.Dobczyce), pozdrawiam cieplutko wszystkich co pomogą
zdjecie uzytkownika
ona - 2014-09-14 21:37:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dziewczyny nie zgadzajcie sie na pchanie palet recznym paleciakiem to wbrew przepisom BHP mozecie tylko przenosic do 20 kg a sam paleciak juz wazy koło 80 kg. To moga robic tylko faceci albo jesli macie uprawnienia na wozek elektryczny.Zapytajcie behapowca.
zdjecie uzytkownika
energetyk - 2014-10-09 17:31:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jaka panuje sytuacja wsrod specjalistow?
widze ze energetyka poszukuja co 6 miesiecy. widocznie slabe warunki pracy nie mowiac o wynagrodzeniu.
zdjecie uzytkownika
fana - 2014-10-26 13:41:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ona - 2014-09-14 21:37:56]:
tylko czy jazda paleciakiem równoznaczna jest z noszeniem danego towaru bo pewnie to jest główny problem jak to zainterpretować. Po za tym to jakoś nie wyobrażam obie sytuacji, aby ktoś protestował w takiej sytuacji... Sprawa będzie postawiona w taki sposób , że jak nie chce się danej osobie pracować to przecież nie musi...
zdjecie uzytkownika
jackol - 2014-12-08 22:05:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak zazwyczaj pracownik jest promowany i oceniany w firmie? Jakie możliwości rozwoju zawodowego oferuje firma swoim pracownikom? Jaki jest pakiet świadczeń socjalnych dla pracowników w firmie? Jakie są oczekiwania pracodawcy od nowego pracownika? z góry dziekuje za udzielenie odpowedzi i pozdrawiam serdecznie.
zdjecie uzytkownika
nina - 2015-01-02 11:15:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chcialabym sie doowiedziec czy sa teraz przyjecia czy moze zwalniaja?
zdjecie uzytkownika
@. - 2015-01-02 16:20:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Raczej zwalniają nawet osoby z umowami o pracę,i to takie osoby które można stawiać za wzór pracownika a te co ciągle są na chorobowym mają większe szanse na prace tak tu się ceni pracownika.Nowy dyrektor nie zdaje sobie sprawy z tego co robi.
zdjecie uzytkownika
nina - 2015-01-03 10:53:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Dziekuje za odowiedz ,tak ze wawel odpada,zreszta to i tak juz jedynie w ostatecznosci .
zdjecie uzytkownika
prawda - 2015-01-04 21:51:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
ODRADZAM!
jeśli macie wybór to unikajcie tego miejsca... odkąd jest nowy dyrektor Pulit ludzie w Wawelu traktowani są jak maszyny do pracy. Osoby pracujące na zlecenie nie maja żadnych praw, ale za to bardzo dużo obowiązków których nie powinni wykonywać np. praca przy maszynach. Tacy ludzie są niedoceniani, nie ma tam przyszłości... Zlecenie pracuje tak samo na nocki jak stale umowy jednak im nie przysługuje "dodatek nocny" który się im należy tym bardziej ze wykonują te same prace. Jeśli pracujesz już dłuższy okres na zlecenie dyrektor zamiast dać Ci umowę woli zwolnic. Mało tego ostatnio zwalnia nawet osoby z umowami o prace z dnia na dzień informując je o tym (oczywiście nie osobiście) i nie podając powodów nie przedłużenia umowy, zwłaszcza ze byli to pracownicy dyspozycyjni i przełożeni na pewno nie mieli im nic do zarzucenia.
Podsumowując jeśli wybierasz to miejsce pracy niech to będzie ostateczność, którą jak najszybciej staraj się zmienić bo tam przyszłości nie ma, nie docenia Cię a jedynie wykorzystają.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Wawel S.A Dobczyce
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Wawel S.A Dobczyce?
Zadaj pytanie
x