Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Pol-Dróg

Pracowałeś w firmie Pol-Dróg i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Maciek* - 2014-11-26 11:54:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jesteście jeleniami - zamiast ratować firmę, to pozwolicie aby SYNDYK ze swoimi firmami zarobił na tej upadłości kilka banieczek (ok. 5 milionów złotych) - a Wy dostaniecie figę - ale macie satysfakcję, ze pracodawca ( usunięte przez administratora ) gratuluję polskiego podejścia do tematu.
zdjecie uzytkownika
do pracowników - 2014-11-27 19:42:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeleniami to są Ci co tu jeszcze zostali i pracują za marne grosze - pracy na rynku jest dość i to nie tylko u tzw. prywaciarza
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-11-27 23:53:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
tak, święta prawda,syndyk nie płaci pensji na czas i tylko mydli oczy ludziom że na początku przyszłego tygodnia zapłaci i...........dalej robi z ludzi głupich,i szuka głupszych od siebie i niestety ich znajduje.Mało tego ....... napuścił ludzi na siebie i donoszą na siebie ludzie którzy pracowali ze sobą nieraz od początku istnienia firmy,myśląc że jak doniesie do tego łobuza to zatrudni jego,ją póżniej na stałe,ale jescze przyjdzie taka chwila ...............!!!!!
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-12-03 13:58:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pierwsze wypowiedzenia zostały już wręczone do ręki.
zdjecie uzytkownika
do pracownik - 2014-12-03 19:53:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale gdzie? skąd masz takie informacje
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-12-03 20:23:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Informacje z wewnątrz. Pracownicy z Lęborka i Gdańska.
zdjecie uzytkownika
tez prac - 2014-12-03 20:59:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co u was już tez tak źle ze wypowiedzenia dają?
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-12-04 11:55:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no niestety jak widać, zobaczymy czy do końca roku pociągniemy. Ktoś inny by mógł się wypowiedzieć, ze stołka wyżej bo robole od łopaty mało wiedzą.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-12-05 19:30:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i cisza chyba nikt ze stołka tu nie urzęduje
zdjecie uzytkownika
Maciek* - 2014-12-09 11:40:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niesamowici jesteście niektórzy "pracownicy" w deprecjonowaniu siebie - cyt. "ci ze stołka", "my robole" etc... szokujące!
zdjecie uzytkownika
tomek - 2014-12-24 13:43:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no to jak dokładnie wygląda ta praca w końcu? mam nadzieje, że jednak macie nowe oferty pracy, bo chętnie bym się do nich zgłosił tak naprawdę no i nie wiem czy moge liczyć na dobre warunki pracy i takie gdzie zarobek będzie jednak spory, czy to są tylko plotki czy prawda? jak sądzicie? mam nadzieje, że coś pomożecie.
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2014-12-26 09:40:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli zwalniają pracownikow to jak maja przyjac nowych ? Jeśli masz inną możliwosc to sie nie pchaj w nieznane.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-01-24 23:08:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć pol-drogowicze,nic nie piszecie czyżby w firmie było wszystko OK?.Super SYNDYK daje wam zatrudnienie? czy jak na tego gościa przystało oszuka was-myślę że zrobi to na pewno!!!!!
zdjecie uzytkownika
ppracownik - 2015-01-25 10:58:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2015-01-24 23:08:50]:
A co d…cie boli? Jest lepiej niż za prezesów, dostaliśmy od syndyka wypłaty zaległe a teraz są na czas.
zdjecie uzytkownika
były prac - 2015-01-26 07:58:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co tutaj można pisać, oddział Lębork to prawie przeszłość, pracowników kilku zostało to przenoszą ich z bazy, żeby ją sprzedać.
zdjecie uzytkownika
Darek - 2015-01-26 12:40:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [były prac - 2015-01-26 07:58:23]:
Os syndyka? hmhmhm a to ciekawe.... Syndyk to z firmy raczej ciągnie kasę, a nie coś "Daje" :-)
zdjecie uzytkownika
DAF FINANCE S.A. - 2015-02-03 10:11:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pomagamy odzyskać należności od wszelkich podmiotów, również tych w upałości
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2015-02-06 20:20:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Coś cicho się zrobiło , czyżby firma już całkowicie padła?
zdjecie uzytkownika
do były - 2015-02-07 14:27:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wszyscy jeszcze żyją nadzieją że może się uda i będzie lepiej-przynajmniej w Lęborku
zdjecie uzytkownika
były - 2015-02-08 13:53:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy będzie lepiej sprzedajac baze, i przenoszac pracownikow za miasto? Chyba nie...
zdjecie uzytkownika
piła - 2015-02-08 13:57:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co tu mówić jest żle .firmę chcą ciągnąć do końca roku 2015 zatrudnili od nowa ludzi po wypowiedzeniach grupowych z upadłości likwidacyjnej,oby było lepiej.
zdjecie uzytkownika
piła obecny - 2015-02-12 15:32:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a na kadrowej "piesku " jeszcze syndyk nie poznał się zaraz jego sprzeda tylko patrzeć tak to nastąpi
zdjecie uzytkownika
obecny kłębowiec - 2015-02-12 15:40:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no nareszcie ktoś się odważył i ruszył temat tej Pani jak ona się zachowuje i za kogo się ma to skandal tyle osób skrzywdziła to ją powinno się wywieść na taczce
zdjecie uzytkownika
frank - 2015-02-12 22:44:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wypłaty dał a ciekawe kiedy da odprawy
zdjecie uzytkownika
Piła - 2015-02-16 10:16:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [frank - 2015-02-12 22:44:02]:
brawo że by ją wywiezli jak najszybciejPr
zdjecie uzytkownika
Lębork - 2015-02-16 23:31:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co ona wam zrobiła???
zdjecie uzytkownika
Smutny z Rogoźna - 2015-02-17 15:45:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A macie jakieś info co z Rogoźnem?
zdjecie uzytkownika
zorro - 2015-02-17 19:18:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tego co wiem to w Rogoznie zostali tylko ci co najbardziej płakali i to niedługo.
zdjecie uzytkownika
były - 2015-02-18 20:39:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
napiszcie co tam z całą grupą bo słuchy chodza różne czy to już koniec czy jest szansa dla was?
zdjecie uzytkownika
benek - 2015-02-19 19:17:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Grupa Kapitałowa Reaktywacja ???
zdjecie uzytkownika
225 - 2015-03-12 23:05:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [obecny kłębowiec - 2015-02-12 15:40:24]:
To podajcie przykład co komu zrobiła. To, że poświęciła całe życie rodzinne i zdrowie dla tego bagna już nikt nie zauważa. Chamstwo i prostactwo wszechobecne.
zdjecie uzytkownika
Hejka - 2015-03-25 12:05:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
co tam u was??
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-04-29 16:29:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [225 - 2015-03-12 23:05:31]:
oo, uderz w stół a nożyce się odezwą :D
zdjecie uzytkownika
ja1 - 2015-04-29 16:31:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma moi drodzy powstaje z popiołów dzięki tym, którzy zostali, pomagali i w nią wierzyli :) a reszta szmat fora ze dwora krowy doić.
zdjecie uzytkownika
zorro - 2015-04-29 20:39:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma mnie obchodzi.Jestem tylko ciekawy kiedy odzyskamy swoje pieniądze.Będzie trzeba się przejść do sądu pracy bo inaczej chyba się nie da.
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2015-05-10 16:07:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Ani widu ani słychu o odprawach po wypowiedzeniach z tytułu upadłości nikt się nie garnie do uregulowania tych wypłat.Gra na czas,i niewłaściwe podejście do tych byłych pracowników którzy pracowali na właścicieli i prezesów a oni mają to wszystko w .d... .
zdjecie uzytkownika
on - 2015-06-09 14:46:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ja1 - 2015-04-29 16:31:12]:
czy ten post to Pana "inżyniera" genialna myśl odnośnie obrażania ludzi cytuję szmat oj nie ładnie
zdjecie uzytkownika
obcy - 2015-06-09 21:40:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie jest ładnie nazywac ludzi ,,szmatami,,no ale nie kazdy ,,inzynier,,na inteligencje w głowie
zdjecie uzytkownika
były - 2015-06-16 19:28:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to jest nowy uzdrowiciel i obiecanki że się rozliczą ze zobowiązań. Ciekawe co z tego wyjdzie, czy znowu nas wygną? Pewnie znowu zagrywka na czas.
zdjecie uzytkownika
Aka-cztery-siedem - 2015-06-16 20:39:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam nieznam tej firmy,ale tak sie składa że będę miał okazje ją poznać.Firma wygrała przetarg na utrzymanie drogi S3.Prezesem jest niejaki pan P.kurczych.Moje pytanie brzmi czy zna ktoś tego pana i czy wogóle to ta sama firma o ktorej jest mowa powyżej,nazwa niby ta sama ale...
zdjecie uzytkownika
sporo lat w pol-drogu - 2015-06-18 21:22:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam i pozdrawiam pracowników oczekujących na wypłatę odpraw. Tak ciekawe czy nowy uzdrowiciel dotrzyma słowa danego na spotkaniu o ratalnej wypłacie naszych pieniędzy,oby tak przecież my z firmy odeszliśmy nie z własnej woli to to Pol-Dróg rozwiązał z nami stosunek pracy,
zdjecie uzytkownika
Ja - 2015-06-19 17:34:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dupa sałata. Nikomu nie płacą bo nie mają kasy. Każdemu obiecują spłatę w ratach aby grać na czas i nie wpuścić komorników i syndyka. We wrześnie okaże się że wszystko co mogli to już sprzedali, "odwrócony orzeł" odleci i po sprawie. Jak teraz sie nie wyrwie pieniędzy to już ńigdy. Jak proponują spłatę ratalną to niech dają zabiezpiecznia na majątku np. samochód albo co innnego w zastaw. Robią z nas durniów i tyle
zdjecie uzytkownika
Ja - 2015-07-07 07:13:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ja - 2015-06-19 17:34:41]:
No i "odwrócony" już odleciał - a miało być tak PIĘKNIE.
zdjecie uzytkownika
Darek - 2015-07-13 10:46:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ja - 2015-07-07 07:13:18]:
Kto to jest "odwrócony orzeł"?
zdjecie uzytkownika
były - 2015-07-15 11:40:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a w Gdańskim oddziale pol-drogu ponoć jest bardzo dobrze , wypłaty na czas i to wcale nie najgorsze ,więc jak to jest?
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-07-15 13:16:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [były - 2015-07-15 11:40:50]:
Teraz to już były prezes
zdjecie uzytkownika
Darek - 2015-07-15 21:20:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2015-07-15 13:16:22]:
To teraz kto rządzi?
zdjecie uzytkownika
dorota - 2015-08-28 17:07:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja też słyszałam, że w trójmieście płacą na czas, no i stałe zatrudnienie póki co ma się zagwarantowane, ale na jak długo, kto to wie... w innych oddziałach podobno jest gorzej, ale wiadomo jak to polski naród lubi narzekać, jeśli macie sprawdzone i obiektywne info to dajcie nam znać, może szukają teraz kogoś do pracy
zdjecie uzytkownika
były - 2015-12-01 15:05:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i co tam słychać??? poldróg żyje jeszcze???
zdjecie uzytkownika
halo - 2015-12-01 20:00:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
@dorota, to ze pracodawca płaci na czas to ok, uczciwie tylkoze wiesz tojestjego obowiazek wiec musi wywiazywac sie z warunkow umowy jakie zawarl z pracownikiem

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Pol-Dróg!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Pol-Dróg

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert