Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Pol-Dróg

Pracowałeś w firmie Pol-Dróg i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
frank - 2015-02-12 22:44:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wypłaty dał a ciekawe kiedy da odprawy
zdjecie uzytkownika
Piła - 2015-02-16 10:16:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [frank - 2015-02-12 22:44:02]:
brawo że by ją wywiezli jak najszybciejPr
zdjecie uzytkownika
Lębork - 2015-02-16 23:31:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co ona wam zrobiła???
zdjecie uzytkownika
Smutny z Rogoźna - 2015-02-17 15:45:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A macie jakieś info co z Rogoźnem?
zdjecie uzytkownika
zorro - 2015-02-17 19:18:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tego co wiem to w Rogoznie zostali tylko ci co najbardziej płakali i to niedługo.
zdjecie uzytkownika
były - 2015-02-18 20:39:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
napiszcie co tam z całą grupą bo słuchy chodza różne czy to już koniec czy jest szansa dla was?
zdjecie uzytkownika
benek - 2015-02-19 19:17:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Grupa Kapitałowa Reaktywacja ???
zdjecie uzytkownika
225 - 2015-03-12 23:05:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [obecny kłębowiec - 2015-02-12 15:40:24]:
To podajcie przykład co komu zrobiła. To, że poświęciła całe życie rodzinne i zdrowie dla tego bagna już nikt nie zauważa. Chamstwo i prostactwo wszechobecne.
zdjecie uzytkownika
Hejka - 2015-03-25 12:05:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
co tam u was??
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-04-29 16:29:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [225 - 2015-03-12 23:05:31]:
oo, uderz w stół a nożyce się odezwą :D
zdjecie uzytkownika
ja1 - 2015-04-29 16:31:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma moi drodzy powstaje z popiołów dzięki tym, którzy zostali, pomagali i w nią wierzyli :) a reszta szmat fora ze dwora krowy doić.
zdjecie uzytkownika
zorro - 2015-04-29 20:39:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma mnie obchodzi.Jestem tylko ciekawy kiedy odzyskamy swoje pieniądze.Będzie trzeba się przejść do sądu pracy bo inaczej chyba się nie da.
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2015-05-10 16:07:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Ani widu ani słychu o odprawach po wypowiedzeniach z tytułu upadłości nikt się nie garnie do uregulowania tych wypłat.Gra na czas,i niewłaściwe podejście do tych byłych pracowników którzy pracowali na właścicieli i prezesów a oni mają to wszystko w .d... .
zdjecie uzytkownika
on - 2015-06-09 14:46:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ja1 - 2015-04-29 16:31:12]:
czy ten post to Pana "inżyniera" genialna myśl odnośnie obrażania ludzi cytuję szmat oj nie ładnie
zdjecie uzytkownika
obcy - 2015-06-09 21:40:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie jest ładnie nazywac ludzi ,,szmatami,,no ale nie kazdy ,,inzynier,,na inteligencje w głowie
zdjecie uzytkownika
były - 2015-06-16 19:28:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to jest nowy uzdrowiciel i obiecanki że się rozliczą ze zobowiązań. Ciekawe co z tego wyjdzie, czy znowu nas wygną? Pewnie znowu zagrywka na czas.
zdjecie uzytkownika
Aka-cztery-siedem - 2015-06-16 20:39:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam nieznam tej firmy,ale tak sie składa że będę miał okazje ją poznać.Firma wygrała przetarg na utrzymanie drogi S3.Prezesem jest niejaki pan P.kurczych.Moje pytanie brzmi czy zna ktoś tego pana i czy wogóle to ta sama firma o ktorej jest mowa powyżej,nazwa niby ta sama ale...
zdjecie uzytkownika
sporo lat w pol-drogu - 2015-06-18 21:22:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam i pozdrawiam pracowników oczekujących na wypłatę odpraw. Tak ciekawe czy nowy uzdrowiciel dotrzyma słowa danego na spotkaniu o ratalnej wypłacie naszych pieniędzy,oby tak przecież my z firmy odeszliśmy nie z własnej woli to to Pol-Dróg rozwiązał z nami stosunek pracy,
zdjecie uzytkownika
Ja - 2015-06-19 17:34:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dupa sałata. Nikomu nie płacą bo nie mają kasy. Każdemu obiecują spłatę w ratach aby grać na czas i nie wpuścić komorników i syndyka. We wrześnie okaże się że wszystko co mogli to już sprzedali, "odwrócony orzeł" odleci i po sprawie. Jak teraz sie nie wyrwie pieniędzy to już ńigdy. Jak proponują spłatę ratalną to niech dają zabiezpiecznia na majątku np. samochód albo co innnego w zastaw. Robią z nas durniów i tyle
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-07-07 07:12:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Skończyłam w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl kierunek Opiekun Medyczny, trwał tylko 1 rok, byłam bardzo zadowolona z zajęć, świetni nauczyciele, praktycy, ciekawe zajęcia. Po tym jak zdałam egzamin szkoła zaproponowała mi pracę w zawodzie w Niemczech. Jestem bardzo zadowolona z wyboru!!!
zdjecie uzytkownika
Ja - 2015-07-07 07:13:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ja - 2015-06-19 17:34:41]:
No i "odwrócony" już odleciał - a miało być tak PIĘKNIE.
zdjecie uzytkownika
Darek - 2015-07-13 10:46:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ja - 2015-07-07 07:13:18]:
Kto to jest "odwrócony orzeł"?
zdjecie uzytkownika
były - 2015-07-15 11:40:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a w Gdańskim oddziale pol-drogu ponoć jest bardzo dobrze , wypłaty na czas i to wcale nie najgorsze ,więc jak to jest?
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-07-15 13:16:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [były - 2015-07-15 11:40:50]:
Teraz to już były prezes
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-07-15 21:19:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Polecam Technika masażystę, zawód który jest wieczny. Ja skończyłem w Goworku szkołę policealną www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolony. Duże umiejętności nauczyciela pomogły mi poznać wszystkie techniki wykorzystywane w tym zawodzie. Nowoczesne pracownie i materiały które dostaliśmy od szkoły zapewniły że z wysokim wynikiem zdałem egzamin Państwowy. Bez problemu znalazłam prace w salonie masażu i nareszcie zarabiam godne pieniądze!!
zdjecie uzytkownika
Darek - 2015-07-15 21:20:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2015-07-15 13:16:22]:
To teraz kto rządzi?
zdjecie uzytkownika
dorota - 2015-08-28 17:07:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja też słyszałam, że w trójmieście płacą na czas, no i stałe zatrudnienie póki co ma się zagwarantowane, ale na jak długo, kto to wie... w innych oddziałach podobno jest gorzej, ale wiadomo jak to polski naród lubi narzekać, jeśli macie sprawdzone i obiektywne info to dajcie nam znać, może szukają teraz kogoś do pracy
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Pol-Dróg

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Pol-Dróg?
Zadaj pytanie
alert