Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Pol-Dróg

Pracowałeś w firmie Pol-Dróg i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-10-10 18:58:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chciałbym się zapytać gdzie są naszee wynagrodzenia za przepracowany miesiąc?? POL-DRÓG gdańsk.....to już drugi raz jak pracownicy przez weekkend zostają bez wynagrodzenia!!
zdjecie uzytkownika
prac - 2014-10-10 19:46:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no to wojna i bunt w poniedziałek można olać już ten [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] kto może to ucieka lub już uciekł
zdjecie uzytkownika
stary pracownik - 2014-10-11 21:44:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dajcie sobie spokój z tą firmą ja uciekłem trzy lata temu było [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jest i będzie
zdjecie uzytkownika
jeszcze pracownik - 2014-10-12 13:42:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No i zaczyna się, zamiast w trudnych dla firmy czasach wspomóc ją, to rzucacie kalumnie.
zdjecie uzytkownika
oświecony - 2014-10-23 19:29:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podwykonawcy nie mają płacone za wykonaną robotę , długi wszędzie , wypłaty płacone w ratach . Co sądzić o takiej firmie? Firma bankrut!!! Przestańcie oszukiwać ludzi i powiedzcie im prawdę !! Firma ma się ku upadłości, w wy chcecie wydoić ile się jeszcze da!!!








podw
zdjecie uzytkownika
mniej oświecony - 2014-10-24 18:28:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [oświecony - 2014-10-23 19:29:00]:
zwłaszcza z Ciebie, skoro jesteś taki oświecony to może znajdziesz cudowny środek?
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-10-26 22:12:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niestety Oświecony ma rację... zamiast ogłosić prawdę, zbywają wszystkich
zdjecie uzytkownika
Orinklusi - 2014-10-30 11:05:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciężko oczekiwać po pracownikach czy podwykonawcach by próbowali ratować pol-dróg jeśli uzyskali od nich takie czy inne finanse płacone w ratach. Na pewno nie przysporzyło im to przyjaciół, więc też nie dziwię się obecnej sytuacji firmy. Tam gdzie źle zaczyna się dziać ludzie starają się uciekać jak z tonącego okrętu.
zdjecie uzytkownika
Maciek* - 2014-11-26 11:54:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jesteście jeleniami - zamiast ratować firmę, to pozwolicie aby SYNDYK ze swoimi firmami zarobił na tej upadłości kilka banieczek (ok. 5 milionów złotych) - a Wy dostaniecie figę - ale macie satysfakcję, ze pracodawca ( usunięte przez administratora ) gratuluję polskiego podejścia do tematu.
zdjecie uzytkownika
do pracowników - 2014-11-27 19:42:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeleniami to są Ci co tu jeszcze zostali i pracują za marne grosze - pracy na rynku jest dość i to nie tylko u tzw. prywaciarza
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-11-27 23:53:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
tak, święta prawda,syndyk nie płaci pensji na czas i tylko mydli oczy ludziom że na początku przyszłego tygodnia zapłaci i...........dalej robi z ludzi głupich,i szuka głupszych od siebie i niestety ich znajduje.Mało tego ....... napuścił ludzi na siebie i donoszą na siebie ludzie którzy pracowali ze sobą nieraz od początku istnienia firmy,myśląc że jak doniesie do tego łobuza to zatrudni jego,ją póżniej na stałe,ale jescze przyjdzie taka chwila ...............!!!!!
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-12-03 13:58:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pierwsze wypowiedzenia zostały już wręczone do ręki.
zdjecie uzytkownika
do pracownik - 2014-12-03 19:53:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale gdzie? skąd masz takie informacje
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-12-03 20:23:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Informacje z wewnątrz. Pracownicy z Lęborka i Gdańska.
zdjecie uzytkownika
tez prac - 2014-12-03 20:59:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co u was już tez tak źle ze wypowiedzenia dają?
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-12-04 11:55:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no niestety jak widać, zobaczymy czy do końca roku pociągniemy. Ktoś inny by mógł się wypowiedzieć, ze stołka wyżej bo robole od łopaty mało wiedzą.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-12-05 19:30:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i cisza chyba nikt ze stołka tu nie urzęduje
zdjecie uzytkownika
Maciek* - 2014-12-09 11:40:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niesamowici jesteście niektórzy "pracownicy" w deprecjonowaniu siebie - cyt. "ci ze stołka", "my robole" etc... szokujące!
zdjecie uzytkownika
tomek - 2014-12-24 13:43:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no to jak dokładnie wygląda ta praca w końcu? mam nadzieje, że jednak macie nowe oferty pracy, bo chętnie bym się do nich zgłosił tak naprawdę no i nie wiem czy moge liczyć na dobre warunki pracy i takie gdzie zarobek będzie jednak spory, czy to są tylko plotki czy prawda? jak sądzicie? mam nadzieje, że coś pomożecie.
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2014-12-26 09:40:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli zwalniają pracownikow to jak maja przyjac nowych ? Jeśli masz inną możliwosc to sie nie pchaj w nieznane.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-01-24 23:08:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć pol-drogowicze,nic nie piszecie czyżby w firmie było wszystko OK?.Super SYNDYK daje wam zatrudnienie? czy jak na tego gościa przystało oszuka was-myślę że zrobi to na pewno!!!!!
zdjecie uzytkownika
ppracownik - 2015-01-25 10:58:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2015-01-24 23:08:50]:
A co d…cie boli? Jest lepiej niż za prezesów, dostaliśmy od syndyka wypłaty zaległe a teraz są na czas.
zdjecie uzytkownika
były prac - 2015-01-26 07:58:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co tutaj można pisać, oddział Lębork to prawie przeszłość, pracowników kilku zostało to przenoszą ich z bazy, żeby ją sprzedać.
zdjecie uzytkownika
Darek - 2015-01-26 12:40:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [były prac - 2015-01-26 07:58:23]:
Os syndyka? hmhmhm a to ciekawe.... Syndyk to z firmy raczej ciągnie kasę, a nie coś "Daje" :-)
zdjecie uzytkownika
były - 2015-01-27 21:14:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to tylko kochac syndyka ,tylko jemu loda musicie zrobić,może da wam podwyżkę!!!!!
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Pol-Dróg
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Pol-Dróg?
Zadaj pytanie
x