Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Pol-Dróg

Pracowałeś w firmie Pol-Dróg i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
były prac - 2014-04-20 13:44:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kolego z Olsztyna święta racja, ta firma już długo nie pociągnie. W lęborku już wszędzie są spaleni (wszędzie same długi). Stare roboty pokończą i ostatni gasi światło.Pozdrowienia świąteczne dla wszystkich normalnych w pol-drogu.
zdjecie uzytkownika
pracywnik - 2014-04-21 18:05:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No i co koledzy parę dni temu zwolniłem się z pol-drogu ,i już od wtorku mam robotę, dwa razy większe zarobki i w domku.Także nie ma co się bać. Pozdrowionka.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-04-23 07:36:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracywnik - 2014-04-21 18:05:20]:
Zwolniłeś się czy Cię zwolnili(usunięte przez administratora)?
zdjecie uzytkownika
pracywnik - 2014-04-30 12:05:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sam się zwolniłem, a jak jesteś taki zorientowany, to na pewno wiesz o kogo chodzi.Sami proponowaliście mi abym został,ale niestety miałem już dosyć tego obozu pracy.O dobrego operatora teraz ciężko.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-05-06 11:44:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale manipulacja... admin usuwa co chce i wybiórczo zostawia komentarze... Typowy lewicowy portal ;D
zdjecie uzytkownika
gosc - 2014-05-06 18:32:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ta firma jeszcze istnieje czy juz padla?
zdjecie uzytkownika
pracow - 2014-05-06 20:56:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeszcze istnieje, ale to już agonia!
zdjecie uzytkownika
tutek - 2014-05-06 21:53:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z tego co wiem i przeczytałem to pol-dróg piła jest obecnie w upadłości układowej. Taka informacja jest u nich na stronie
zdjecie uzytkownika
Kiloki - 2014-05-07 14:38:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mówisz, że nawet nie ma co liczyć na wskrzeszenie czy reaktywację firmy? Może prezes ma jakiegoś asa w rękawie o którym nie wiemy...
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-05-07 19:08:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak ma asa wypowiedzenia dla wszystkich!!!
zdjecie uzytkownika
pracow - 2014-05-07 19:13:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ty chyba nie jesteś ten tutek, bo jeżeli tak,to życzę ci wszystkiego najgorszego!!!Tutek to człowiek który przyczynił się do sytuacji która panuje w tej firmie!!!
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-05-07 19:22:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w leborku znowu sie ludzie zwalniaja niczego dobrego juz nie bedzie...
zdjecie uzytkownika
pracow - 2014-05-07 19:27:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie tylko w Lęborku w Gdańsku też,wszyscy mają już dosyć tej firmy!!



zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-05-07 19:38:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowników im brakuje, to przyjmują tych których zwolnili dyscyplinarnie. A kiedy planujecie zwolnienia? Czekam na to.
zdjecie uzytkownika
pracus - 2014-05-08 15:22:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tutek - 2014-05-06 21:53:21]:
Wskaż link, bo nie wiem gdzie szukać... ;)
zdjecie uzytkownika
Basta - 2014-05-16 10:13:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zwolnienia? Pierwsze słyszę, żeby coś planowali... O co konkretnie z tym chodzi może ktoś wyjaśnić??
zdjecie uzytkownika
ProstoZmostu - 2014-09-03 15:51:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najgorsza firma w jakiej pracowałem... Zerowa organizacja, robienie wszystkiego "na sztukę", ciągła fuszerka.

Pracownicy traktowani jak śmiecie, zasuwaj i sie nie wychylaj. A jak coś Ci nie pasuje to zaraz znajdą kogoś na Twoje miejsce do gnębienia.

Zalegają z płatnościami (tak dla pracowników jak i dla podwykonawców), ciągłe mydlenie oczu, że "chwilowy kryzys ale już jest coraz lepiej". I co? I jest tylko gorzej...

Chcesz wziąć urlop? Zastanów się dwa razy, wykorzystasz dzień urlopu a na dodatek odpowiednio odliczą sobie z pensji bo "nie wyrobiłeś godzin".

Oddział w Pile zadłużony na 1,4mln PLN, na ile Warszawa? Kto to wie... upadłość to kwestia czasu.

Ogólnie rzecz biorąc odradzam jakikolwiek kontakt z firmą POL-DRÓG, czy to praca czy też wykonywanie dla nich usług. Chyba, że wystarczy Ci satysfakcja z wykonanego zadania. Jak już poprzednicy wspominali, prokurator miałby tu co robić.
zdjecie uzytkownika
zdesperowany - 2014-09-03 18:45:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W Gdańsku czyszczą plac do sprzedaży ,po cichu szykują się do zamknięcia interesu.Podwykonawcom zalegają kupę kasy.Całkowity brak zarządzania .Kierownik bazy w Gdańsku nieudolnie zarządza, marnuje kupe kasy i nikt nie reaguje. Po prostu jeden wielki bajzel.
zdjecie uzytkownika
coś z ostatniej chwili - 2014-09-04 07:09:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
POL-DRÓG PIŁA ogłosiła UPADŁOŚĆ...już ich syndyk poplombował...
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-09-04 09:41:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
No ciekawe co tam wczoraj po spotkaniu w Gdańsku? Lębork upada w końcu czy nie?? Garstka ludzi została i wszyscy wypowiedzenia składają bo nie ma już szans aby ta firma stanęła na nogi...pieniędzy nie ma to po co to ciągnąć?
zdjecie uzytkownika
- - 2014-09-04 12:38:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I co nikt nie ma żadnych informacji co z tym burdelem bo inaczej tego nie można nazwać
zdjecie uzytkownika
Dorian - 2014-09-06 17:41:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [coś z ostatniej chwili - 2014-09-04 07:09:49]:
To jakiś rodzaj satysfakcji Tobie sprawia? :-(
zdjecie uzytkownika
coś z ostatniej chwili - 2014-09-13 11:30:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Dorian - 2014-09-06 17:41:25]:
nie tyle sprawia co w końcu się za nich wzięli...pracowałem w jednym z oddziałów naście lat i zostałem kopnięty w zadek...bez 2 wypłat i bez odprawy...wypłaty wywalczyłem przez Inspekcję...ale odprawy już nie...
zdjecie uzytkownika
Dorian - 2014-09-14 20:51:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [coś z ostatniej chwili - 2014-09-13 11:30:35]:
Nikt się za nic nie wziął - zarząd sam złożył wniosek o ogłoszenie upadłości. To pokazuje jak mądrzy i odpowiedzialni są to ludzie. Mając jednak takich pracowników jak Ty i Tobie podobni nie dziwię się, że jedna z ostatnich polskich firm jest w takiej kondycji :-( To pracownicy tworzą firmy - jeżeli zamiast zespołu firma ma masę gnid, to najlepszy zarząd nic nie zrobi - w końcu go wszy zeżrą. Przerażające!
zdjecie uzytkownika
zorientowany - 2014-09-14 20:54:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ProstoZmostu - 2014-09-03 15:51:37]:
Chyba na 100 milionów. Milion to prezes w kieszeni nosi.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Pol-Dróg
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x