Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Pol-Dróg

Pracowałeś w firmie Pol-Dróg i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Maciek* - 2014-12-09 11:40:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niesamowici jesteście niektórzy "pracownicy" w deprecjonowaniu siebie - cyt. "ci ze stołka", "my robole" etc... szokujące!
zdjecie uzytkownika
tomek - 2014-12-24 13:43:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no to jak dokładnie wygląda ta praca w końcu? mam nadzieje, że jednak macie nowe oferty pracy, bo chętnie bym się do nich zgłosił tak naprawdę no i nie wiem czy moge liczyć na dobre warunki pracy i takie gdzie zarobek będzie jednak spory, czy to są tylko plotki czy prawda? jak sądzicie? mam nadzieje, że coś pomożecie.
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2014-12-26 09:40:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli zwalniają pracownikow to jak maja przyjac nowych ? Jeśli masz inną możliwosc to sie nie pchaj w nieznane.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-01-24 23:08:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć pol-drogowicze,nic nie piszecie czyżby w firmie było wszystko OK?.Super SYNDYK daje wam zatrudnienie? czy jak na tego gościa przystało oszuka was-myślę że zrobi to na pewno!!!!!
zdjecie uzytkownika
ppracownik - 2015-01-25 10:58:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2015-01-24 23:08:50]:
A co d…cie boli? Jest lepiej niż za prezesów, dostaliśmy od syndyka wypłaty zaległe a teraz są na czas.
zdjecie uzytkownika
były prac - 2015-01-26 07:58:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co tutaj można pisać, oddział Lębork to prawie przeszłość, pracowników kilku zostało to przenoszą ich z bazy, żeby ją sprzedać.
zdjecie uzytkownika
Darek - 2015-01-26 12:40:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [były prac - 2015-01-26 07:58:23]:
Os syndyka? hmhmhm a to ciekawe.... Syndyk to z firmy raczej ciągnie kasę, a nie coś "Daje" :-)
zdjecie uzytkownika
DAF FINANCE S.A. - 2015-02-03 10:11:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pomagamy odzyskać należności od wszelkich podmiotów, również tych w upałości
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2015-02-06 20:20:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Coś cicho się zrobiło , czyżby firma już całkowicie padła?
zdjecie uzytkownika
do były - 2015-02-07 14:27:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wszyscy jeszcze żyją nadzieją że może się uda i będzie lepiej-przynajmniej w Lęborku
zdjecie uzytkownika
były - 2015-02-08 13:53:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy będzie lepiej sprzedajac baze, i przenoszac pracownikow za miasto? Chyba nie...
zdjecie uzytkownika
piła - 2015-02-08 13:57:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co tu mówić jest żle .firmę chcą ciągnąć do końca roku 2015 zatrudnili od nowa ludzi po wypowiedzeniach grupowych z upadłości likwidacyjnej,oby było lepiej.
zdjecie uzytkownika
piła obecny - 2015-02-12 15:32:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a na kadrowej "piesku " jeszcze syndyk nie poznał się zaraz jego sprzeda tylko patrzeć tak to nastąpi
zdjecie uzytkownika
obecny kłębowiec - 2015-02-12 15:40:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no nareszcie ktoś się odważył i ruszył temat tej Pani jak ona się zachowuje i za kogo się ma to skandal tyle osób skrzywdziła to ją powinno się wywieść na taczce
zdjecie uzytkownika
frank - 2015-02-12 22:44:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wypłaty dał a ciekawe kiedy da odprawy
zdjecie uzytkownika
Piła - 2015-02-16 10:16:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [frank - 2015-02-12 22:44:02]:
brawo że by ją wywiezli jak najszybciejPr
zdjecie uzytkownika
Lębork - 2015-02-16 23:31:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co ona wam zrobiła???
zdjecie uzytkownika
Smutny z Rogoźna - 2015-02-17 15:45:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A macie jakieś info co z Rogoźnem?
zdjecie uzytkownika
zorro - 2015-02-17 19:18:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tego co wiem to w Rogoznie zostali tylko ci co najbardziej płakali i to niedługo.
zdjecie uzytkownika
były - 2015-02-18 20:39:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
napiszcie co tam z całą grupą bo słuchy chodza różne czy to już koniec czy jest szansa dla was?
zdjecie uzytkownika
benek - 2015-02-19 19:17:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Grupa Kapitałowa Reaktywacja ???
zdjecie uzytkownika
225 - 2015-03-12 23:05:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [obecny kłębowiec - 2015-02-12 15:40:24]:
To podajcie przykład co komu zrobiła. To, że poświęciła całe życie rodzinne i zdrowie dla tego bagna już nikt nie zauważa. Chamstwo i prostactwo wszechobecne.
zdjecie uzytkownika
Hejka - 2015-03-25 12:05:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
co tam u was??
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-04-29 16:29:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [225 - 2015-03-12 23:05:31]:
oo, uderz w stół a nożyce się odezwą :D
zdjecie uzytkownika
ja1 - 2015-04-29 16:31:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma moi drodzy powstaje z popiołów dzięki tym, którzy zostali, pomagali i w nią wierzyli :) a reszta szmat fora ze dwora krowy doić.
zdjecie uzytkownika
zorro - 2015-04-29 20:39:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma mnie obchodzi.Jestem tylko ciekawy kiedy odzyskamy swoje pieniądze.Będzie trzeba się przejść do sądu pracy bo inaczej chyba się nie da.
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2015-05-10 16:07:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Ani widu ani słychu o odprawach po wypowiedzeniach z tytułu upadłości nikt się nie garnie do uregulowania tych wypłat.Gra na czas,i niewłaściwe podejście do tych byłych pracowników którzy pracowali na właścicieli i prezesów a oni mają to wszystko w .d... .
zdjecie uzytkownika
on - 2015-06-09 14:46:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ja1 - 2015-04-29 16:31:12]:
czy ten post to Pana "inżyniera" genialna myśl odnośnie obrażania ludzi cytuję szmat oj nie ładnie
zdjecie uzytkownika
obcy - 2015-06-09 21:40:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie jest ładnie nazywac ludzi ,,szmatami,,no ale nie kazdy ,,inzynier,,na inteligencje w głowie
zdjecie uzytkownika
były - 2015-06-16 19:28:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to jest nowy uzdrowiciel i obiecanki że się rozliczą ze zobowiązań. Ciekawe co z tego wyjdzie, czy znowu nas wygną? Pewnie znowu zagrywka na czas.
zdjecie uzytkownika
Aka-cztery-siedem - 2015-06-16 20:39:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam nieznam tej firmy,ale tak sie składa że będę miał okazje ją poznać.Firma wygrała przetarg na utrzymanie drogi S3.Prezesem jest niejaki pan P.kurczych.Moje pytanie brzmi czy zna ktoś tego pana i czy wogóle to ta sama firma o ktorej jest mowa powyżej,nazwa niby ta sama ale...
zdjecie uzytkownika
sporo lat w pol-drogu - 2015-06-18 21:22:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam i pozdrawiam pracowników oczekujących na wypłatę odpraw. Tak ciekawe czy nowy uzdrowiciel dotrzyma słowa danego na spotkaniu o ratalnej wypłacie naszych pieniędzy,oby tak przecież my z firmy odeszliśmy nie z własnej woli to to Pol-Dróg rozwiązał z nami stosunek pracy,
zdjecie uzytkownika
Ja - 2015-06-19 17:34:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dupa sałata. Nikomu nie płacą bo nie mają kasy. Każdemu obiecują spłatę w ratach aby grać na czas i nie wpuścić komorników i syndyka. We wrześnie okaże się że wszystko co mogli to już sprzedali, "odwrócony orzeł" odleci i po sprawie. Jak teraz sie nie wyrwie pieniędzy to już ńigdy. Jak proponują spłatę ratalną to niech dają zabiezpiecznia na majątku np. samochód albo co innnego w zastaw. Robią z nas durniów i tyle
zdjecie uzytkownika
Ja - 2015-07-07 07:13:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ja - 2015-06-19 17:34:41]:
No i "odwrócony" już odleciał - a miało być tak PIĘKNIE.
zdjecie uzytkownika
Darek - 2015-07-13 10:46:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ja - 2015-07-07 07:13:18]:
Kto to jest "odwrócony orzeł"?
zdjecie uzytkownika
były - 2015-07-15 11:40:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a w Gdańskim oddziale pol-drogu ponoć jest bardzo dobrze , wypłaty na czas i to wcale nie najgorsze ,więc jak to jest?
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-07-15 13:16:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [były - 2015-07-15 11:40:50]:
Teraz to już były prezes
zdjecie uzytkownika
Darek - 2015-07-15 21:20:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2015-07-15 13:16:22]:
To teraz kto rządzi?
zdjecie uzytkownika
dorota - 2015-08-28 17:07:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja też słyszałam, że w trójmieście płacą na czas, no i stałe zatrudnienie póki co ma się zagwarantowane, ale na jak długo, kto to wie... w innych oddziałach podobno jest gorzej, ale wiadomo jak to polski naród lubi narzekać, jeśli macie sprawdzone i obiektywne info to dajcie nam znać, może szukają teraz kogoś do pracy
zdjecie uzytkownika
były - 2015-12-01 15:05:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i co tam słychać??? poldróg żyje jeszcze???
zdjecie uzytkownika
halo - 2015-12-01 20:00:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
@dorota, to ze pracodawca płaci na czas to ok, uczciwie tylkoze wiesz tojestjego obowiazek wiec musi wywiazywac sie z warunkow umowy jakie zawarl z pracownikiem
zdjecie uzytkownika
jan - 2016-03-26 15:35:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W Słupsku i Koszalinie można próbować swoich sił w rekrutacjach na kierownika robót drogowych. Odpowiedzialna praca, to fakt, ale pewnie i zarobki na takim stanowisku są niezłe. Wymagania są też dość rozbudowane, trzeba przede wszystkim mieć odpowiednie wykształcenie i doświadczenie, ale ciężko się dziwić.
zdjecie uzytkownika
oalako - 2016-03-28 15:37:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no jest od nich nowa oferta pracy - jako Kierownik Robót Drogowych - Kierownik Budowy z tego co wiem i opłaca się u nich pracować, bo można zarobic troche na nadgodzinach.
zdjecie uzytkownika
jcb - 2016-03-29 19:35:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tylko problem z nimi że nie płacą podwykonawcą i ludzią. Cała ta grupa poldróg jest w wielkiej d...
zdjecie uzytkownika
34rt - 2016-03-30 17:46:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@oalako a nie wiesz moze jak czesto zdarzaja sie u nich takie nadgodziny? pytam bo zalezy mi na tym zeby ustalic mniej wiecej czas zakonczenia pracy..
zdjecie uzytkownika
gzela - 2016-04-01 18:33:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [34rt - 2016-03-30 17:46:36]:
hah, chyba nigdy nie pracowałeś wcześniej w budowlance skoro wydaje Ci się , że da się to określić. Wszystko zależy od danego dnia i planów roboczych w ich czasie
zdjecie uzytkownika
gojk - 2016-04-03 19:34:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bardzo dobrze powiedziane @gzela, są terminy i trzeba ich się trzymać, czasem trzeba nadrobić. Ale wszelkie nadgodziny są jak najbardziej płacone, bo godziny sobie spisujesz.
zdjecie uzytkownika
hem - 2016-04-05 19:38:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To super, że płacą za nadgodziny, chociaż chyba nie ma zbyt wielu nadgodzin na stanowisku kierownika robót drogowych. Ciekawe, że wymagają roku doświadczenia na stanowisku kierownika robót.
zdjecie uzytkownika
sajmon - 2016-04-24 19:08:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bzdura nie placa za nadgodziny [za okres zimy trzeba było odbierać wolne bo nie mieli pieniędzy na wyplate nadgodzin]
zdjecie uzytkownika
makos - 2016-05-09 19:46:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to zle ze dają wolne jak nie placa? Lepiej odpoczac troche.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Pol-Dróg!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Pol-Dróg
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert