Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Pol-Dróg

Pracowałeś w firmie Pol-Dróg i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2014-12-26 09:40:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli zwalniają pracownikow to jak maja przyjac nowych ? Jeśli masz inną możliwosc to sie nie pchaj w nieznane.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-01-24 23:08:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć pol-drogowicze,nic nie piszecie czyżby w firmie było wszystko OK?.Super SYNDYK daje wam zatrudnienie? czy jak na tego gościa przystało oszuka was-myślę że zrobi to na pewno!!!!!
zdjecie uzytkownika
ppracownik - 2015-01-25 10:58:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2015-01-24 23:08:50]:
A co d…cie boli? Jest lepiej niż za prezesów, dostaliśmy od syndyka wypłaty zaległe a teraz są na czas.
zdjecie uzytkownika
były prac - 2015-01-26 07:58:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co tutaj można pisać, oddział Lębork to prawie przeszłość, pracowników kilku zostało to przenoszą ich z bazy, żeby ją sprzedać.
zdjecie uzytkownika
Darek - 2015-01-26 12:40:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [były prac - 2015-01-26 07:58:23]:
Os syndyka? hmhmhm a to ciekawe.... Syndyk to z firmy raczej ciągnie kasę, a nie coś "Daje" :-)
zdjecie uzytkownika
DAF FINANCE S.A. - 2015-02-03 10:11:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pomagamy odzyskać należności od wszelkich podmiotów, również tych w upałości
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2015-02-06 20:20:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Coś cicho się zrobiło , czyżby firma już całkowicie padła?
zdjecie uzytkownika
do były - 2015-02-07 14:27:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wszyscy jeszcze żyją nadzieją że może się uda i będzie lepiej-przynajmniej w Lęborku
zdjecie uzytkownika
były - 2015-02-08 13:53:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy będzie lepiej sprzedajac baze, i przenoszac pracownikow za miasto? Chyba nie...
zdjecie uzytkownika
piła - 2015-02-08 13:57:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co tu mówić jest żle .firmę chcą ciągnąć do końca roku 2015 zatrudnili od nowa ludzi po wypowiedzeniach grupowych z upadłości likwidacyjnej,oby było lepiej.
zdjecie uzytkownika
piła obecny - 2015-02-12 15:32:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a na kadrowej "piesku " jeszcze syndyk nie poznał się zaraz jego sprzeda tylko patrzeć tak to nastąpi
zdjecie uzytkownika
obecny kłębowiec - 2015-02-12 15:40:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no nareszcie ktoś się odważył i ruszył temat tej Pani jak ona się zachowuje i za kogo się ma to skandal tyle osób skrzywdziła to ją powinno się wywieść na taczce
zdjecie uzytkownika
frank - 2015-02-12 22:44:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wypłaty dał a ciekawe kiedy da odprawy
zdjecie uzytkownika
Piła - 2015-02-16 10:16:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [frank - 2015-02-12 22:44:02]:
brawo że by ją wywiezli jak najszybciejPr
zdjecie uzytkownika
Lębork - 2015-02-16 23:31:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co ona wam zrobiła???
zdjecie uzytkownika
Smutny z Rogoźna - 2015-02-17 15:45:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A macie jakieś info co z Rogoźnem?
zdjecie uzytkownika
zorro - 2015-02-17 19:18:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tego co wiem to w Rogoznie zostali tylko ci co najbardziej płakali i to niedługo.
zdjecie uzytkownika
były - 2015-02-18 20:39:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
napiszcie co tam z całą grupą bo słuchy chodza różne czy to już koniec czy jest szansa dla was?
zdjecie uzytkownika
benek - 2015-02-19 19:17:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Grupa Kapitałowa Reaktywacja ???
zdjecie uzytkownika
225 - 2015-03-12 23:05:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [obecny kłębowiec - 2015-02-12 15:40:24]:
To podajcie przykład co komu zrobiła. To, że poświęciła całe życie rodzinne i zdrowie dla tego bagna już nikt nie zauważa. Chamstwo i prostactwo wszechobecne.
zdjecie uzytkownika
Hejka - 2015-03-25 12:05:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
co tam u was??
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-04-29 16:29:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [225 - 2015-03-12 23:05:31]:
oo, uderz w stół a nożyce się odezwą :D
zdjecie uzytkownika
ja1 - 2015-04-29 16:31:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma moi drodzy powstaje z popiołów dzięki tym, którzy zostali, pomagali i w nią wierzyli :) a reszta szmat fora ze dwora krowy doić.
zdjecie uzytkownika
zorro - 2015-04-29 20:39:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma mnie obchodzi.Jestem tylko ciekawy kiedy odzyskamy swoje pieniądze.Będzie trzeba się przejść do sądu pracy bo inaczej chyba się nie da.
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2015-05-10 16:07:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ani widu ani słychu o odprawach po wypowiedzeniach z tytułu upadłości nikt się nie garnie do uregulowania tych wypłat.Gra na czas,i niewłaściwe podejście do tych byłych pracowników którzy pracowali na właścicieli i prezesów a oni mają to wszystko w .d... .
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Pol-Dróg

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Pol-Dróg?
Zadaj pytanie
alert