Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Pol-Dróg Piła sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Pol-DrĂłg Piła sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
też pracownik - 2014-04-08 11:04:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2014-04-06 15:10:12]:
jakoś nie było słychać, żeby ktoś się zwolnił z tego powodu. Przestańcie wypisywać bzdury. Ciekawe skąd macie informacje, że wypłaty znowu nie będzie 10-tego?
zdjecie uzytkownika
:pracownik - 2014-04-08 14:42:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak się nie zwolnili? A 3 wypowiedzenia na biurku u prezesa w Lęborku? A jak mamy pracować jak sa nie wypłacalni i nie mają kasy na materiały? Moze wyciągną jakieś wnioski po kontroli PIP.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-04-08 18:20:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no wlasnie! ale w leborku to juz sie wiecej osob nie zwolni bo ci pracownicy ktorzy zostali to juz praktycznie w wiekszosci w wieku przedemerytalnym chyba ze z innych oddzialow? pol drog juz upada to jasne co tu komu oczy mydlic dlaczego nawet zebrania nie zrobia bo dobrze wiedza co bedzie!!! nawet w bankach pracownicy nie moga dostac kredytow ani pozyczek bo mowia ze firma jest na upadłosci.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-04-09 07:33:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [:pracownik - 2014-04-08 14:42:03]:
Po pierwsze - Jaki Prezes w Lęborku? Chyba coś Ci się pomyliło. Od 2011r. nie istniejecie jako odrębna spółka! Po drugie - dobrze wiedzieć, że mamy lojalnych pracowników, którzy uprzejmie donoszą do PIP.
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2014-04-09 07:35:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2014-04-08 18:20:52]:
Jak już to "w upadłości" prostaku.
zdjecie uzytkownika
też pracownik - 2014-04-10 15:19:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2014-04-08 18:20:52]:
Ludzie, opamiętajcie się, skąd w Was tyle jadu?
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-04-11 10:11:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jaki jad? sama prawda.
zdjecie uzytkownika
byly pracownik - 2014-04-16 13:35:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ja juz nie pracyje w pol drog i nie załuje tego najwieksze g...wno w jakim pracowałem zero organizacji ogolnie nie polecam nikomu tego zakładu stawki masakra co z tego ze sa 100 i 50 jak stawki po 8zł/h socjal tez do du..py wszystko najtanszym kosztem! urlop w sezonie to zapomnij a zima to musisz wykorzystac i koniec gadki jeszcze potrafia zabrac z nowego po 5 dni to o jakim postojowym mowimy? przy 8 godz dziennie to nic nie zarobisz jedyne co to tylko nadgodziny i soboty oczywiscie jezeli dadza robic i nie pokresla godzin!!!
zdjecie uzytkownika
olsztyn - 2014-04-17 09:38:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ta firma już się skończyła takie barany dowodzą że nie potrafią jednego przetargu wygrać zresztą kto bierze poważnie człowieka stającego do przetargu bez doświadczenia żeby nawet krajówki stracić ale samochodami jeździć jak te szkopy z obozu i ludzi stresować to tak chyba tylko do tego się nadają
zdjecie uzytkownika
były prac - 2014-04-20 13:44:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kolego z Olsztyna święta racja, ta firma już długo nie pociągnie. W lęborku już wszędzie są spaleni (wszędzie same długi). Stare roboty pokończą i ostatni gasi światło.Pozdrowienia świąteczne dla wszystkich normalnych w pol-drogu.
zdjecie uzytkownika
pracywnik - 2014-04-21 18:05:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No i co koledzy parę dni temu zwolniłem się z pol-drogu ,i już od wtorku mam robotę, dwa razy większe zarobki i w domku.Także nie ma co się bać. Pozdrowionka.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-04-23 07:36:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracywnik - 2014-04-21 18:05:20]:
Zwolniłeś się czy Cię zwolnili(usunięte przez administratora)?
zdjecie uzytkownika
pracywnik - 2014-04-30 12:05:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sam się zwolniłem, a jak jesteś taki zorientowany, to na pewno wiesz o kogo chodzi.Sami proponowaliście mi abym został,ale niestety miałem już dosyć tego obozu pracy.O dobrego operatora teraz ciężko.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-05-06 11:44:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale manipulacja... admin usuwa co chce i wybiórczo zostawia komentarze... Typowy lewicowy portal ;D
zdjecie uzytkownika
gosc - 2014-05-06 18:32:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ta firma jeszcze istnieje czy juz padla?
zdjecie uzytkownika
pracow - 2014-05-06 20:56:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeszcze istnieje, ale to już agonia!
zdjecie uzytkownika
tutek - 2014-05-06 21:53:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z tego co wiem i przeczytałem to pol-dróg piła jest obecnie w upadłości układowej. Taka informacja jest u nich na stronie
zdjecie uzytkownika
Kiloki - 2014-05-07 14:38:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mówisz, że nawet nie ma co liczyć na wskrzeszenie czy reaktywację firmy? Może prezes ma jakiegoś asa w rękawie o którym nie wiemy...
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-05-07 19:08:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak ma asa wypowiedzenia dla wszystkich!!!
zdjecie uzytkownika
pracow - 2014-05-07 19:13:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ty chyba nie jesteś ten tutek, bo jeżeli tak,to życzę ci wszystkiego najgorszego!!!Tutek to człowiek który przyczynił się do sytuacji która panuje w tej firmie!!!
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-05-07 19:22:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w leborku znowu sie ludzie zwalniaja niczego dobrego juz nie bedzie...
zdjecie uzytkownika
pracow - 2014-05-07 19:27:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie tylko w Lęborku w Gdańsku też,wszyscy mają już dosyć tej firmy!!



zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-05-07 19:38:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowników im brakuje, to przyjmują tych których zwolnili dyscyplinarnie. A kiedy planujecie zwolnienia? Czekam na to.
zdjecie uzytkownika
pracus - 2014-05-08 15:22:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tutek - 2014-05-06 21:53:21]:
Wskaż link, bo nie wiem gdzie szukać... ;)
zdjecie uzytkownika
Basta - 2014-05-16 10:13:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zwolnienia? Pierwsze słyszę, żeby coś planowali... O co konkretnie z tym chodzi może ktoś wyjaśnić??
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Pol-DrĂłg Piła sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x