Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o GRUPA BETA OCHRONA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ

Pracowałeś w firmie GRUPA BETA OCHRONA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
masakra - 2011-06-26 17:14:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najbardziej dziadowska firma ochrony w województwie ! stawki głodowe 6,10 gr /h , zero premii, zero wiedzy i kompetencji na temat systemu motywacji pracowników, zgraja pupilków- małolatek tapeciarek szefa ( tylko szmatki i perfumiki im w głowie) , donosicielstwo[usunięte przez moderatora] Omijać z daleka tą firmę !
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-11-20 16:46:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Też tam pracowałem i powiem wam tak jak by nie którzy ludzie w zarządzie to w Bercie było by wiele lepiej są to ludzie którzy w ogóle nie znają się na tej robocie i dlatego tam jest tak jak jest.
zdjecie uzytkownika
Piotruś Pan - 2012-05-13 12:50:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Masz całkowitą rację a w szczególności panowie Byjosi
zdjecie uzytkownika
pracownik od 6 lat - 2012-05-13 22:07:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bredzisz człowieku bo właśnie gdyby nie ci Panowie to byś nie miał co do gęby włożyć i w ogóle tej firmy by nie było. Poza tym miałem możliwość osobiście widzieć i przekonać się że na branży security znają się jak mało kto. A twój nick Piotruś Pan to świadczy że żyjesz w jakimś świecie równoległym i tam zostań.
zdjecie uzytkownika
pracownik od 6 lat - 2012-05-13 22:15:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak nie masz kwalifikacji to masz taką stawkę, ja mam 8,30 netto. Co do stawek to w Katowicach w Delcie mają nawet 3,20 a w Dąbrowie w Agemie 2,90, Arkan 4,20, jest jeszcze kilka które płacą między 3,50 a 5zł netto, więc skoro w Becie płacą 6,10zł to raczej to jest z górnej półki. No ale każdy jest kowalem swojego losu.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-05-25 15:21:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zweryfikuje ktoś te stawki w poście powyżej w Grupie Beta ochrona? Dobrze płacą (proszę o odpowiedź orientacyjną, jakiś przedział dla nowego)? Mam za sobą kurs agenta ochrony, ale małe doświadczenie, przyjmą takiego?
zdjecie uzytkownika
wq - 2014-05-25 19:47:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak w rzeczywistości pracuje sie Wam w grupie beta ochrona, bo na ich stronie wyczytałem, że praca gwarantuje stabilność i bezpieczeństwo zatrudnienia, czy to oznacza umowy na czas nieokreślony?
zdjecie uzytkownika
Były pracownik - 2014-06-05 17:28:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ta firma to totalna porażka, oszuści jakich mało!!!Podpisali lewe umowy z k.u.k.-e.f.i. internationale logistik + handels + beteiligungs + verwaltungs polska sp. z o.o tu jest lin (usunięte przez administratora). Umyli ręce i zostawili pracowników proponując jakieś zleceniówki bez praw pracowniczych a same obowiązki. Szkoda tych klientów, którzy mają swoje firmy , domy pod ochroną Bety, często systemy alarmowe kilka miesięcy mają usterkę a właściciele nie wiedzą o tym i regularnie płacą za ochronę !!! (usunięte przez administratora)
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie GRUPA BETA OCHRONA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x