Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo STALESIA  BIGA STYL

Opinie o STALESIA BIGA STYL

Pracowałeś w firmie STALESIA BIGA STYL i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Paweł - 2015-10-13 20:04:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Opinii negatywnych jest dużo wiecej, niż pozytywnych, dlatego, że wiekszosc ludzi w Polsce taką ma naturę:( Po prostu lubią narzekać i nie ma znaczenia co jest tematem… Narzekać potrafią na wszystko: na pracę, na współmałżonka, na rodziców, na dzieci, na rząd, na opozycję, na Kościół, na Unię Europejską, na pogodę, na sąsiadów, na własną urodę, na własne zdrowie, ale nigdy na brak rozsądku (a w tym właśnie przypadku polecam owo narzekanie zacząć).
Pozdrawiam.

ps. "Psy szczekają, karawana idzie dalej";))
zdjecie uzytkownika
AGrv - 2015-10-19 19:56:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zdrojowa - 2015-09-30 15:46:59]:
cała prawda ,zgadzam sie ztoba kolezanko.
zdjecie uzytkownika
lenna - 2015-10-21 15:05:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [AGrv - 2015-10-19 19:56:19]:
witam serdecznie, @agrv ja również w całości mogę się z Tobą zgodzić. Stalesia Biga Styl to miejsce w którym pracować może i warto , ale przede wszystkim jeśli jest się osobą młodą. Na dłuższą metę moim zdaniem warto poszukać sobie czegoś innego jednak, bo cięzko tu o awanse i rozwój na dłuższą mete.
zdjecie uzytkownika
nina - 2015-11-20 22:01:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
co z tą dziewczyną, którą podali do sądu? ktoś coś wie?
zdjecie uzytkownika
misiam - 2015-11-25 15:47:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tego to nie wiem, ale chciałem się dowiedzieć czy coś wiadomo na temat rekrutacji, czy jakieś się w chwili obecnej będą zbliżały do firmy ? Próbuję gdzieś w okolicy znaleźć ciekawą pracę, w której miałbym szansę się rozwijać. Nie wiem co prawda jakie średnio wynagrodzenie macie ale podjerzwam, że nie narzekacie..
zdjecie uzytkownika
kalina - 2015-11-26 12:33:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zapraszam wypłata 1300zł jak na umowę o prace ale zatrudniają na śmieciówki czyli nie cały 1000 zapraszam!!!!!!!!!!!Nie narzekamy bo niby na co??? jak widzisz wynagrodzenie super!!!!!! starcza na wakacje dwa razy do roku!!!!!!o premii możesz zapomnieć!!!!bo niby po co ci premia?? jak masz takie rewelacyjne wynagrodzenie!!!!!
zdjecie uzytkownika
AnnaDrobna - 2015-12-04 21:23:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
"Dziewczyna z sądu" ma się świetnie, dziękuję!

Sprawa wygrana, nie wystraszyłam się i usta nie zostały mi zamknięte :)

Pozwolę sobie podzielić się małymi przemyśleniami:
Jeśli ktoś ma kasę, to wcale nie znaczy, że ma też klasę.
To, że ma się mózg, nie znaczy, że się z niego korzysta.
I uwaga! Mózg nie znajduje się w lewej ręce - niektórzy myśleli, że brak ręki = brak mózgu.

Pozdrawiam!
zdjecie uzytkownika
mezz - 2015-12-05 18:49:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wiem tak na prawde o czym piszecie, sadze ze mialy chyba miejsce wfirmie jakies niekorzystne sytuacje zdrowotne tak moge sie domyslac, czy to prawda,nikt tak na prawde w prost nie powiedzial co jest nie tak
zdjecie uzytkownika
Lola - 2015-12-09 11:47:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja ci powiem, co dokladnie jest nie tak: Zwalniaja ludzi bez powodu, od tak :) i juz.
zdjecie uzytkownika
czaruś - 2015-12-12 14:52:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Lola skoro zwalniają, to na pewno muszą mieć powód. Nie wierzę, żeby zwalniali i musieli szukać następnych. A oferty teraz mają, np. na pracownika monitoringu.
zdjecie uzytkownika
sagol - 2015-12-14 18:08:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracownik monitoringu dużych pieniędzy nie ma, no ale wydaje mi się, że jest to idealna praca dla osób, którym już ciężko jest pracować fizycznie, tutaj należy tylko być uważnym.
zdjecie uzytkownika
Tamas - 2015-12-16 22:22:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zgadza się, myślę że mają też sporo chętnych na takie stanowiska, dlatego też lepiej czym prędzej zgłaszać się na nie, dajcie znać co myślicie o tym ;)
zdjecie uzytkownika
mezz - 2015-12-19 01:57:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
moze i nie jest ciezko ale trzeba sie liczyc ze jednak praca siedziaca przy moniktorowaniu wcale taka dobra tez nie jest i łatwa, trzeba miec oczy szeroko otwarte i byc czujnym
zdjecie uzytkownika
AnnaB12 - 2015-12-19 10:33:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja pracuję i sobie chwalę. :)
zdjecie uzytkownika
007 - 2015-12-22 20:12:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [AnnaB12 - 2015-12-19 10:33:01]:
Zobaczymy jak długo będziesz sobie chwalić ...
zdjecie uzytkownika
studiująco -pracująca - 2015-12-27 21:55:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca dobra i satysfakcjonująca jak się człowiekowi chce pracować i przykładać. Nie jest źle, ja na przykład studiuję zaocznie i pracuję w Biga i radzę sobie całkiem całkiem. Z wolnym w pracy też nie ma problemu pod tym względem..
zdjecie uzytkownika
mezz - 2015-12-28 17:56:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widzicie nie kazdy musi miec negatywne zdanie jak wiekszosc ktorzy tylko potrafia narzekac, trzeba dostec tez jakies pozytywy, i cieszysc sie ze jeszcze sie ma ta prace
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-12-28 20:02:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [lunaaa - 2015-09-29 18:17:54]:
tu kasują każdą niekorzystną dla nich opinię,także przyzwyczajaj się,że każda będzie znikać....
moje zniknęły wszystkie
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-12-28 20:05:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak tak obserwuję Bigę w Sosnowcu i to jak traktuje się tam Pracowników,to nasuwa mi się jedna myśl:czas najwyższy wyrzucić kierowniczkę, ta osoba nie nadaje się do pracy z ludźmi, nie wspominając już o zarządzaniu ludźmi...
ps jestem przygotowany na to,że ten komentarz szybko zniknie,ale może ktoś zdąży go wcześniej przeczytać
zdjecie uzytkownika
Mania - 2015-12-29 13:13:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O Matko jak mnie denerwuje takie narzekanie na wszystko! I obsmarowywanie tyłka innym, weźcie się ludzie do porządnej pracy, bo nie wiecie chyba co piszecie.
zdjecie uzytkownika
ced - 2015-12-31 14:31:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
narzekanie Polacy mają we krwi niestety, co zrobić. Szkoda tylko, że jak są na bezrobociu, to też narzekają. Wiecznie źle, a Stalesia Biga Styl to chyba nie jest taka zła firma :)
zdjecie uzytkownika
lola - 2016-01-01 15:10:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [czaruś - 2015-12-12 14:52:43]:
To uwierz. W tej pracy ostatnie słowo ma kierownik lub manager. Byłam świadkiem, kiedy ludzie byli zwalniani, bo np. wzieli urlop na zadanie, ktory IM PRZYSLUGIWAL. Wystarczy, ze wyzej wymienionym osobom cos sie nie spodoba (mowie tu o blachych powodach, za ktore nikt nie powinien byc zwalniany) to ida do kogo trzeba i ludzie leca :).
zdjecie uzytkownika
lola - 2016-01-01 15:21:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja poszlam na L4, poniewaz zachorowalam, a potem juz tylko dostalam informacje, ze nie musze juz wiecej prychodzic do pracy hehe...
zdjecie uzytkownika
lunaaa - 2016-01-01 16:42:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
gość moje wszystkie opinie też zostały usunięte, niestety... Co do zwalniaja za L4 to też zgadzam się z tym w 100%, L4, urlop na żądanie lub wymyślony powód bo ktoś nie pasuje menadżerce w tej firmie nie patrzą jak pracujesz tylko czy odpowiednio lizesz tyłek komu trzeba
zdjecie uzytkownika
Walent - 2016-01-03 23:10:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Aplikowałem sobie na kierowcę Tira jakiś czas temu i teraz zastanawiam się czy oddzwonią, bo szukam pracy pilnie, ogólnie wydaje mi się Stalesia dobrą firmą.
zdjecie uzytkownika
traaaper - 2016-01-05 18:33:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Moim zdaniem jest to dobra firma. Jak najbardziej polecam pracowanie tam. Warunki w porządku, nie miałem problemów jak te opisane w innych opiniach tutaj, ani nie slyszałem żeby ktoś miał. Polecam się przekonać samemu.
zdjecie uzytkownika
SUwd - 2016-01-05 18:55:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [ced - 2015-12-31 14:31:47]:
ij wiemy wiemy co piszemy praca w biga jest katorga !!!!!
zdjecie uzytkownika
traaaper - 2016-01-05 21:20:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z takim podejściem, to żadna praca nie będzie odpowiadająca. Jak pisałem wyżej radzę przekonać się samemu, a nie sugerować się opiniami wyssanymi z palca. W każdej pracy trzeba się wykazać, a jak się komuś nie podoba i nie chce to jego problem.
zdjecie uzytkownika
lenna - 2016-01-06 17:03:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [traaaper - 2016-01-05 21:20:38]:
Cześć Wam wszystkim. Na temat tej firmy dużo rozmawiałem ostatnio z ludźmi z nią powiązanymi. Przyznam szczerze że zdania były różne. Ja jednak jestem zdania tak jak osoba wyżej , że nie ma co narzekac tylko swoje robic
zdjecie uzytkownika
Mariusz - 2016-01-09 00:47:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Te pozytywne opinie to chyba właściciele sobie piszą. Też tu pracowałem i rozmawiałem z ludźmi i tak cudownie tu nie jest. Każdy o wyższych ambicjami długo tu nie wytrzyma. Zresztą wiemy doskonale ile osób się zwolnili w ostatnim czasie i to osoby na stanowiskach!!! Coraz gorzej
zdjecie uzytkownika
Kwiatuszek - 2016-01-09 15:16:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, jak obecnie wyglądają warunki pracy, a przede wszystkim pracy. Polepszyło się? bo ponoć kiedyś nie było ciekawie.
Koleżanka była się pytać w pod koniec roku, że maja być przyjęcia i pytam czy warto tam iść do pracy?
zdjecie uzytkownika
hjkl - 2016-01-12 17:11:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Kwiatuszek moim zdaniem warto się u nich zatrudnić. Można zdobyć spore doświadczenie i się rozwijać zawodowo. No a do tego umowa o pracę jest i spoko zarobki.
zdjecie uzytkownika
alink - 2016-01-13 19:27:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hjkl - 2016-01-12 17:11:22]:
Z własnej perspektywy mogę powiedzieć, że praca tam mnie bardzo otworzyła na sposób funkcjonowania w tej branży. Można się wiele, naprawdę wiele nauczyć. Z zarobkami też nie jest źle, dlatego ja sądzę, że warto jest tam się zatrudnić.
zdjecie uzytkownika
dubaj - 2016-01-14 23:01:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mariusz, ta firma sprawia, że niewiele osób ma szanse na flasze zatrudnienie.
zdjecie uzytkownika
dubaj - 2016-01-14 23:11:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Brawo @annadrobna! Niech się walą na ryje kapitany z bożej łaski.
zdjecie uzytkownika
Eryk - 2016-01-16 00:34:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie za bardzo jestem w stanie wejść w poniższą dyskusję, dlatego przejdę od razu do tego, co mnie interesuje. Podoba mi się oferta na kierowcę tira, ale mam obawy, czy firma nie przeciąża za bardzo pracownika.
zdjecie uzytkownika
xziomek - 2016-01-21 19:57:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Eryk - 2016-01-16 00:34:32]:
Kumpel pracuje i warunki są ok. :)
zdjecie uzytkownika
bomik - 2016-01-21 20:02:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@xziomek, tylko pytanie jeszcze na jakim stanowisku. Ja rozwazam, czy nie zaaplikowac tutaj jako kierowca tira, ale jednak trzeba byc gotowym na rozłąkę z rodziną.
zdjecie uzytkownika
xziomek - 2016-01-21 22:11:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bomik - 2016-01-21 20:02:35]:
Jako kierowca, wiadomo, że coś za coś z tą rodziną. Ale sam zastanawiam się nad zatrudnieniem w tej firmie, bo póki co to mam dobre odczucia słuchając znajomych i znajomych znajomych. :)
zdjecie uzytkownika
lenna - 2016-01-23 20:11:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xziomek - 2016-01-21 22:11:20]:
tylko uważaj żeby te odczucia nie okazały się jednak błędne. Weim , że szukają handlowca obecnie w Stalesi i to jest stanowisko nad którym warto się zastanowić
zdjecie uzytkownika
xziomek - 2016-01-28 12:25:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lenna - 2016-01-23 20:11:13]:
już o to nie musisz się martwić moja Droga, każdy ma swój własny rozum, którego powinien używać, niekoniecznie kierując się jakimiś opiniami na forum, pisanymi przeważnie przez sfrustrowanych obiboków :) Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
nic - 2016-01-30 21:23:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
xziomek, zdziwiłbyś się jak ludzie potrafią swoje opinie kształtować o takie fora. Teraz widziałem ,że stalesia potrzebuje handlowców do hurtu. CZy ktoś był na rozmowie - jakieś szczególne ustalenia ?
zdjecie uzytkownika
xziomek - 2016-01-31 14:47:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nic - 2016-01-30 21:23:00]:
@nic dlatego ja piszę, że nie warto i sam tego nie robię. Polecam wszystkim postępowanie tą drogą. :)
zdjecie uzytkownika
4343 - 2016-02-01 21:30:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@nic wydjae mi sie ze to rutynowa romzowa bedzie, bardzij mnie zastanaiwa to czy oferowana jest tak umowa o prace oraz jakies benefity czy premie dodatkowe
zdjecie uzytkownika
Gość - 2016-02-03 12:44:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szczerze, to śmieszą mnie te wszystkie negatywne komentarze tutaj. Wygląda, że piszą je ludzie kompletnie bez zastanowienia i pojęcia jak cała sytuacja w firmie wygląda. Nie wiem, może jakieś etatowe obrzucanie gównem ma tu miejsce, ale to już nie moja sprawa. Pracuję w tej firmie już dobrych kilka lat i jak się chce to można dużo,a nie zaważę się nawet powiedzieć, że wszystko osiągnąć. Taka tylko mała aluzja z mojej strony do tego całego negatywnego opiniowania, które ma miejsce na tym forum. Pozdrawiam i życzę wszystkim miłego nastawienia do pracy-to działa!
zdjecie uzytkownika
tropical - 2016-02-04 11:51:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Gość powiem Ci że mnie namówiłeś do aplikowania na stanowisko handlowca ds hurtowej sprzedaży odzieży. Wymagają jakieś doświadczenie ale oferują umowę o pracę i atrakcyjne wynagrodzenie
zdjecie uzytkownika
annadrobna - 2016-02-04 16:20:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Eryk - 2016-01-16 00:34:32]:
a dziękuję :) Zobaczyć panią prezes na sali sądowej i jej zeznania.... BEZCENNE! :)
zdjecie uzytkownika
dubaj - 2016-02-05 10:06:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@annadrobna jeszcze raz gratuluję! Życzę powodzenia! :)
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Rozmowę prowadziły dwie panie, menadżerka z Bigi i koordynatorka ok work. Pytano o doświadczenie na kasie, w sklepie z tanią odzieżą, dyspozycyjność, czy znam sklep jako klient. Oferowano "DO" pełnego etatu, zlecenie, dziewięć brutto. Brak premii dla zleceniobiorcy, cięcie godzin do śmiesznych ilości, presja monitoringu.dużo by pisać.
Pytania:
zdjecie uzytkownika
waldi - 2016-02-06 12:09:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobrze, że jest u nich umowa o pracę @tropical. To rzadkość w dzisiejszych czasach, a przecież stabilne zatrudnienie jest potrzebne dla każdego. Mają w sumie teraz oferty również na handlowców.
zdjecie uzytkownika
spostrzegawczy - 2016-02-12 19:38:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę, że jedna sprawa wraca na tym forum jak bumerang i wiadoma osoba próbuje siać ferment, za każdym razem mający na celu obrażanie. Ah, ale taki to już urok, takich miejsc w internecie. Co do firmy, to mogę polecić z ręką na sercu. Rzetelnie i uczciwie. Można? można.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie STALESIA BIGA STYL!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie STALESIA BIGA STYL

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert