Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo STALESIA  BIGA STYL

Opinie o STALESIA BIGA STYL

Pracowałeś w firmie STALESIA BIGA STYL i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Asia - 2015-08-12 14:18:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Biga jest ok, niech mi ktoś powie, że kiedykolwiek spóźnili się z wypłatą wynagrodzenia? Nigdy, a praca jak to praca fizyczna- każdy wie na co się decyduje:)pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Karolina - 2015-08-13 15:56:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [MONIKA - 2015-08-11 18:55:13]:
oj,oj ty taka prawdziwa hahahahhahha
zdjecie uzytkownika
dorka - 2015-08-13 16:02:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
HMMMMMMMMMMM widze że Karolina i Monika to prawdziwe przyjaciółki!!!!!!!!!!!! napiszcie coś ciekawego hahahah
zdjecie uzytkownika
MONIKA - 2015-08-13 20:32:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Asia - 2015-08-12 14:18:28]:
i tu przyznam racje :)
zdjecie uzytkownika
jaaas - 2015-08-13 22:10:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A postaw się w roli menadżera jeździsz do Krakowa opierdalaja cię za wszystko za brak utargu za brak ludzi za wszystko chciała byś ......zastanów się zanim ocenisz i dla twojej wiadomości nie pracuje już w bidze ale dobrze wspominam
zdjecie uzytkownika
ola - 2015-08-14 07:34:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jaaas - 2015-08-13 22:10:25]:
JA PRACUJE I NIE PRZESADZAJ !!!!ALE PRACOWAĆ TO CHYBA MOGĄ???? CZY TYLKO KAWKĘ PIĆ?
zdjecie uzytkownika
Kornelia - 2015-08-16 13:43:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Proponuje się starać i walczyć o awans na managera ...zobaczysz co to za miód i jak smakuje kawa co 200 km
zdjecie uzytkownika
Szatan - 2015-08-16 19:25:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kierownik -dlatego nigdy nie awansujesz z rzadnej firmie-język z rynsztoka
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-08-18 10:02:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oj biedni pracownicy każą wam w pracy pracować... nie chcą płacić za siedzenie i picie kawy hehe. nie podoba sie to idzie to innej pracy a nie wymyślacie problemy, to sie juz robi śmieszne. takie bzdury tu są wypisywane ze szok. owszem dział monitoringu jest, ale jak ja bym miała firme też bym takim pracownikom jak niektórzy nie ufała... rob to co masz robic, za cos płacić muszą chociaż mam wrażenie że niektórzy by chcieli mieć zapłacone że łaskawie przyczłapią do tej pracy... przestańcie marudzić bo praca jest ok, a jak się nie podoba to polecam portale na którychz najdują się ogłoszenia o prace, ogłoszeń tam jest do groma. wypłata zawsze na czas, atmosfera dobra, kierownicy super a menadżerki tak samo więc nie wiem o co wam chodzi. idzcie pracować gdzieś indziej to zobaczymy jak wam sie będzie pracować. pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
hihot - 2015-08-18 12:01:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2015-08-18 10:02:30]:
Ojejjjjjjjjjj jaka wspaniała firma hahahahha naprawdę tak myślisz?????????????

To może porozmawiaj z pracownikami!!!! tak incognito! może wtedy zmienisz zdanie!!!! Pani menadżerko!!!W tej firmie jest o.k tylko to że wypłata jest zawsze 10-tego nic poz tym a zarobki są mierne czyli najniższa krajowa o premii możemy zapomnieć !!!Dla szefostwa ważny jest tylko utarg.


t
zdjecie uzytkownika
kawi - 2015-08-18 12:03:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hihot - 2015-08-18 12:01:40]:
Hm................ i chyba masz racje niestety!!!!!:(
zdjecie uzytkownika
Mariola - 2015-08-18 12:06:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam!! tak czytam te posty i myślę że super opinie piszą tylko menadżerki!!! i odpowiadają tylko one!!!! a negatywne opinie piszą pozostali pracownicy!!!!

AKTULANA PRACOWNICA !!!
zdjecie uzytkownika
nieznany - 2015-08-18 20:12:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
niezle sie bawicie w podpisywanie sie kogoś imieniem,gratuluje inteligencji,a może jednak głupoty..WY MYŚLICIE ŻE FIRMA WAM UWIERZY ŻE AKTUALNE PRACOWNICE PISZĄ TAKIE TEKSTY I SIE PODPISUJĄ POD TYM,JEDNAK TO NIE INTELIGENCJA INO GŁUPOTA
zdjecie uzytkownika
KAWI - 2015-08-19 01:01:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nieznany - 2015-08-18 20:12:34]:
A TY NIBY PODPISAŁEŚ SIĘ PRAWDZIWYM IMIENIEM!!!!
zdjecie uzytkownika
Mariola - 2015-08-19 01:03:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nieznany - 2015-08-18 20:12:34]:
Ja się podpisałam nie widać!!!!!!!!!!!!!! DEBIL!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
nieznany - 2015-08-19 20:23:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Mariola - 2015-08-19 01:03:54]:
widać ino ty widocznie jesteś tak bystra że niewidzisz
zdjecie uzytkownika
Mariola - 2015-08-19 20:44:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nieznany - 2015-08-19 20:23:15]:
Pisze się ''tylko'' a nie ''ino'' Baranie!!!!
zdjecie uzytkownika
nieznany - 2015-08-20 20:59:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widać że jesteś uprzejma hehehehe INTELIGENCJĄ TO TY NIEŚWIECISZ
zdjecie uzytkownika
Mariola - 2015-08-21 16:24:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nieznany - 2015-08-20 20:59:46]:
Niestety do takich bałwanów to tylko brak inteligencji DOCHODZI :)
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-22 02:53:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja również polecam zawód masażysty. Postanowiłam zmienić kwalifikacje po 5 latach pracy za biurkiem. Zapisałam się do 2-letniej szkoły gowork www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolona. W końcu robię coś innego, cos co sprawia mi radość i przyjemność. Atmosfera w szkole fajna można dużo się nauczyć. A po szkole planuję otworzyć własną działalność.
zdjecie uzytkownika
elkos - 2015-08-22 02:54:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tego co widać to w firmie nie specjalnie można liczyć na wsparcie ludzi dookoła. Jako osoba młoda zastanawiałem się nad jakąś ofertą pracy, która pomogłaby mi trochę zdobyć doświadczenia i pomogłaby wypłynąć na szerokie wody. Teraz już wiem, ze w Stalesi raczej nie można liczyć na to, że ktoś ci pomoże się odnaleźć.
zdjecie uzytkownika
basia - 2015-08-24 11:17:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [elkos - 2015-08-22 02:54:39]:
Z tego co czytam mam takie samo zdanie a szkoda :( też chciałam aplikować do Stalesi ale chyba zrezygnuje.

zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-08-24 20:21:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hihot - 2015-08-18 12:01:40]:
haha nie jestem menadzerką ale dzięki za tytułowanie. jestem pracownikiem, i uwierz mi ze naprawdę tak myślę ;) praca jest fajna, wiadomo trzeba pracowac bo za darmo umarło. pozdrawiam zadowolony pracownik bigi ;d
zdjecie uzytkownika
K - 2015-08-27 10:59:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś mógłby wypowiedzieć się o dziale marketingu Stalesia? Bo widzę, że niestety poprzednie opinie zostały skasowane... :/
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Rozmowę prowadziły dwie panie, menadżerka z Bigi i koordynatorka ok work. Pytano o doświadczenie na kasie, w sklepie z tanią odzieżą, dyspozycyjność, czy znam sklep jako klient. Oferowano "DO" pełnego etatu, zlecenie, dziewięć brutto. Brak premii dla zleceniobiorcy, cięcie godzin do śmiesznych ilości, presja monitoringu.dużo by pisać.
Pytania:
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-27 14:28:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Poszłam troszkę dalej i najpierw skończyłam asystentkę stomatologiczną a teraz jestem na etapie Higienistki stomatologicznej. Szkoła umożliwiła mi dalsze podnoszenie kwalifikacji. Aktualnie pracuje w zawodzie asystentki stomatologicznej – zarabiam nieźle, ale po ukończeniu kierunku moje zarobki powinny wzrosnąć do ok 3.000 zł – jak dla mnie warto. Poza tym fajne promocje, sale wykładowe, i bardzo pomocni nauczyciele. Dodatkowe szkolenia w ramach zajęć bardzo przydatne w obecnej pracy. Polecam warto się zapisać , zdać egzamin i mieć pewną pracę www.szkoly.gowork.pl
zdjecie uzytkownika
jawka - 2015-08-27 14:30:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [K - 2015-08-27 10:59:00]:
A jak myślisz dlaczego usunięto ostatnie wypowiedzi?Stalesia ostatnio ma dużo negatywnych wpisów.Dlaczego???? jak czytam te wpisy to nas€wa się jedno pracownicy mają dosyć menadżerek.

Pozdrawiam !!!
zdjecie uzytkownika
owocowa - 2015-08-27 15:30:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
K pytał o pracę w biurze w Krakowie. To jest różnica. Osobiście znam kogoś kto tam pracuje całkiem długi okres czasu i chwali sobie. Z resztą nie on jeden... Oczywiście, praca jak każda wymaga zaangażowania i chęci do pracy.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie STALESIA BIGA STYL

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy STALESIA BIGA STYL?
Zadaj pytanie
alert