Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo STALESIA  BIGA STYL

Opinie o STALESIA BIGA STYL

Pracowałeś w firmie STALESIA BIGA STYL i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
GADZE - 2015-06-23 23:21:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
żal.....coraz gorzej....monitoring robi presje , o premii można zapomnieć.... odliczam dni do końca ..... ADIOS.... KTO CHCE PRACOWAĆ PRZEZ POŚREDNIAKA ZA GROSZE - ZAPRASZAM!!!! NIE POLECAM!!!
zdjecie uzytkownika
iii - 2015-06-24 10:05:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pani Bogusia ma o wiele lepsze warunki niż te, w których ja pracowałam. Z tego co się zdążyłam zorientować jest ona uczciwym pracodawcą.
zdjecie uzytkownika
KASI - 2015-06-24 15:44:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Osobiście bardzo nie lubię tej firmy!!!!!!!!!!!!!!ale szczerze muszę przyznać że robię tam zakupy!!! bo ciuchy mają świetne .
zdjecie uzytkownika
Dominika - 2015-06-25 14:48:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [KASI - 2015-06-24 15:44:12]:
Ja tak samo!!!!!!!!!!!!!!!!!! :):)
zdjecie uzytkownika
ewa - 2015-06-26 12:12:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Powiem Wam na czym to polega, stare ciuchy które nie zeszły przerzuca się do kolejnych sklepów i sprzedaje jako 'nowa dostawa'! Ja jako stała klientka zauważylam ze ciuchy ktore nie zeszly w wiekszym sklepie przewozilo sie do mniejszego... Jeszcze te durne zasady, brak mozliwosci zwrotu towaru co jest nie zgodne z prawami konsumenta
zdjecie uzytkownika
Marysia - 2015-06-26 16:53:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Monitoring - ciesze sie ze jest. klienci sa czasem okropni u Nas kiedys, była klientka ktora co chwila pisala jakies donosy glupie, dzwonila. bo chyba zazdroscila ze jej sasiadka prace u Nas znalazla. Psychoza normalnie. Biedna dziewczyna. Chlopaki Sprawdzili I okazalo sie ze to bzdury byly. Nie wiem co zrobili, ale pozniej juz nie przychodzila. Jak ktos nie kombinuje to monitoring nie jest zly. A jak sobie kombinuje - to dobrze ze jest. Bywaja co prawda spiecia, miedzy dziewczynami, ale gdzie ich nie ma. Lubie swoja prace. Ogolnie firma ok.
zdjecie uzytkownika
Była Pracownica - 2015-06-26 17:30:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam ja pracowałam w tej firmie 2 lata z groszami , ale na szczęście już tam nie pracuję mam o wiele lepsza prace i nie siada psychika, nie przynoszę pracy do domu nie siedzę cały dzień w tym sklepie Najlepszy jest ten zasrany monitoring który patrzy na pracowników a nie na klientów ludzie wchodzą do przymierzalni i kradną ciuchy a oni karzą pracownikom obserwować klienta a później ludzie nie chcą przychodzić do sklepu bo czuja się jak by byli złodziejami. A po drugie ceny też nie takie tanie są
zdjecie uzytkownika
pracownica - 2015-06-27 16:12:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pani iii pracowała jak myślę w Staszowie widząc po opisie;) Też tam pracowałam jakieś 2 lata temu, teraz nie pracuję i cieszę się zdrowiem psychicznym i nie mam już bóli kręgosłupa po noszeniu ciężkich worków po całych dniach...
zdjecie uzytkownika
wasp - 2015-07-06 22:38:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ewa - 2015-06-26 12:12:08]:
prawa konsumenta? Zwrot i wymiana towaru to tylko dobra wola sklepu o ile umowa kupna-sprzedaży zawarta została w placówce firmy a nie drogą wysyłkową, elektroniczną etc.
zdjecie uzytkownika
Ania - 2015-07-08 14:43:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A ja polecam warunki sa ok.
zdjecie uzytkownika
zuzka - 2015-07-13 14:55:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja też polecam- jak komuś się chce pracować to pracuje- wynagrodzenie jest zawsze na czas i to wcale nie najniższa krajowa...
zdjecie uzytkownika
Moni - 2015-07-16 10:36:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie przestańcie wylewać swoje żale, weście się lepiej za jakąś robotę!Ja pracuję w Biga już drugi rok i jest naprawdę ok.
zdjecie uzytkownika
kawi - 2015-07-16 12:21:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Moni - 2015-07-16 10:36:35]:
Moni ależ jesteś tępa!!!!!!!!!!!!!!!! pracujesz2 lata i nic nie widzisz????????????
zdjecie uzytkownika
OLI - 2015-07-16 12:26:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [kawi - 2015-07-16 12:21:31]:

Dobre!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Ona czyli Moni jest ,,naprawdę tępa!!! Ja pracuje też 2 lata i w Bidze to tragedia!!!!!!! szukam nowej pracy ale jest naprawdę trudno
:( :(ale mam nadzieję że niedługo coś znajdę pa,pa.................................
zdjecie uzytkownika
Moni - 2015-07-16 13:58:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [OLI - 2015-07-16 12:26:10]:
Od dwóch lat szukasz pracy i nic??? to chyba ty jesteś tępa...
zdjecie uzytkownika
kawi - 2015-07-16 19:24:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Moni - 2015-07-16 13:58:55]:
OJJJOOOOOOJJJOOJJJ ALE RIPOSTA!!!!!! HAHAHAHAH...................
zdjecie uzytkownika
jawka - 2015-07-22 17:28:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ojjjjjjjjjj
ojjjjjjjjjjjjjjjjjjjj NIE POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
jola - 2015-07-22 22:28:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [OLI - 2015-07-16 12:26:10]:
a dlaczego tragdia co jest nie tak w tej firmie proszę po krótce napisać i doradzić 20 letniej osobie która chciała rozpocząć swoją karierę w firmie stalesia biga styl jakie są zarobki na początku moze akurat dla mnie nie będą nie zadawalające. Chyba że tu kwestia atmosfery nie miłej wchodzi w gre dajcie mi znać co jest nie tak
zdjecie uzytkownika
Kamila - 2015-07-23 12:14:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do Oli;
Masz dwadzieścia lat to zarobki na pewno będą ok.Atmosfera wcale nie jest taka zła, wszystko zależy na jaki sklep trafisz... i do jakiej kierowniczki:) jak wszędzie
zdjecie uzytkownika
Mariola - 2015-07-23 21:06:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam!!! Ja Ci tej pracy nie polecam, dostaniesz umowę ,,śmieciówke''zarobisz mniej niż najniższą krajową tak około 500-600 zł czy to dużo? presja monitoringu da ci w kość,nawet jak trafisz na fajną kierowniczkę to nic nie zmieni firma ma głupie zasady tak jak być pracowała w DG!!! pozdrawiam!!!!
zdjecie uzytkownika
Nika - 2015-07-27 15:55:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca w bidze to była moja druga praca w życiu, miałam jakieś 19 lat. Dostałam wtedy za czerwiec jakieś 1300 zł, było super, mam inną pracę ale cały czas odwiedzam tam dziewczyny pozdrawiam:)
zdjecie uzytkownika
iiiiiii - 2015-07-27 16:43:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
taaa 1300zł ale fantazja...
zdjecie uzytkownika
Kasia - 2015-07-27 19:53:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Nika - 2015-07-27 15:55:03]:
1300!!!!!!!!!!!!! hahahahah to naprawdę świetny żart!!!! Ja pracuje w Bidze już 3lata i tyle nie zarabiam !!!!
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Rozmowę prowadziły dwie panie, menadżerka z Bigi i koordynatorka ok work. Pytano o doświadczenie na kasie, w sklepie z tanią odzieżą, dyspozycyjność, czy znam sklep jako klient. Oferowano "DO" pełnego etatu, zlecenie, dziewięć brutto. Brak premii dla zleceniobiorcy, cięcie godzin do śmiesznych ilości, presja monitoringu.dużo by pisać.
Pytania:
zdjecie uzytkownika
gonia - 2015-07-30 12:30:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kasia - 2015-07-27 19:53:01]:
To się zwolnij!!!!! W
BIEDRONCE NA KASIE ZAROBISZ 1600-17000
zdjecie uzytkownika
jola - 2015-08-01 23:05:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja tez pamietam rok temu tez tyle gdzies wziełam to bylo 2 moze trzy razy teraz mam ten 1000 zł i jestem zadowolona,a tak jak powyżej jest napisane to sie zwolnijcie narzekocie to po co marnujecie czas w bidze niektórzy to lubią tak jak jest i wystarczy tyle ile jest trzeba sie cieszyc ze sie ma prace w tych czasch a nie ino narzekacie co druga osoba tu narzeka,ale rozumiem kazdy ma swoje zdanie na które może sie wypowiedziec,ale z tego co czytam to ino sa krytyki a nieuwazacie ze pozytywy też są tylko ich niezauwazacie albo niechcecie zauwazyc
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie STALESIA BIGA STYL

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy STALESIA BIGA STYL?
Zadaj pytanie
alert