Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo STALESIA  BIGA STYL

Opinie o STALESIA BIGA STYL

Pracowałeś w firmie STALESIA BIGA STYL i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
dejw - 2015-05-02 12:10:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szkoda czasu
zdjecie uzytkownika
MINI - 2015-05-11 18:46:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
TE WSZYSTKIE ZŁE OPINIE TO SĄ TYCH OSÓB KTÓRE PRACOWAŁY W TEJ FIRMIE I ZOSTAŁY ZWOLNIONE
zdjecie uzytkownika
ola - 2015-05-11 19:02:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [MINI - 2015-05-11 18:46:10]:
co za bzdura ja sama odeszłam bo miałam dość pracy za marne grosze!!!!!
Ty jeśli chcesz to pracuj w tej beznadziejnej firmie!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
MINI - 2015-05-12 19:13:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
odeszłaś bo nie jesteś nauczona pracy,każdy by chciał zarabiać miliony i sie nie narobić
zdjecie uzytkownika
ola - 2015-05-12 19:59:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
haha widzę że kierowniczka bądź menadżerka odpisuje:)
zdjecie uzytkownika
ja Wam Powiem - 2015-05-13 21:02:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Moge dac z siebie 120%, moge pracowac w soboty i tłuc nadgodziny, moge się starać, robic co mi każecie, mogę z usmiechem wstawać do pracy i witac każdego klienta radosnie, moge nosic wory 15 kg i rzucac pod sciane, moge robic wymianki co tydzien jak chcecie, mogę biegac z ulotkami, mogę tanczyc z mopem, ale na litosc boską pracownikow naLezy S Z A N O W A C i odpowiednio wynagradzac!!! My wykonujemy usługi, wy nam za to płacicie, a nie wysyłacie jałmuzne co miesiac! Nie wiem czy ktoras z menagerek jest po studiach, ja nauczylam sie że pracownika owszem trzeba czasem zdyscyplinowac ale takze DOCENIC! Praca nam nie straszna, straszna jest wasza płaca (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
MINI - 2015-05-14 16:39:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
CO TO WYPOWIEDZI OLI I TU SIĘ MYLISZ,A Z TYM NIEWOLNICTWEM TO PRZEGIĘCIE
zdjecie uzytkownika
Aneta - 2015-05-14 18:28:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To taka Polska tradycja, żeby ludzi, którym się udało obrazać i pisać kompletne bzdury na ich temat. Zwłaszcza jak się samemu ma sporo na sumieniu. Wszystkie menagerki mają co najmniej średnie wykształcenie i wiek w którym to wyksztalcenie było więcej warte niż niektóre dzisiejsze studia, bo na maturze musiały zdawać matmę. W firmie awansowały poprzez swoją cieżką pracę. Tylko to miało znaczenie. Wszystkie kierowniczki również. To nic złego się starać i nic zlego zostać docenionym. To tak jak w szkole człowiek który ma same mierne i pały nie lubi kogoś kto dostaje dobe oceny. To nic złego, że jest się zadowolonym z pracy i że się ją lubi.
zdjecie uzytkownika
ola - 2015-05-14 18:37:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [MINI - 2015-05-14 16:39:24]:
praca na umowę zlecenie max.900zł pensji to nie jest wyzysk?!
następnym razem nim zaczniesz kogoś oceniać zastanów się dlaczego tak negatywnie wypowiada się o pracodawcy, bo łatwo kogoś nazwać leniem trochę empatii by się przydało KOLEŻANKO...
zdjecie uzytkownika
demotywatorr - 2015-05-14 19:09:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
srednie, wyzsze czy zawodowe to mało ważne...wazne jest zeby miec do swoich ludzi podejscie, szacunek. wiadomo sa pracownicy leniwi i kasjerki które nie umieja wydac reszty, ale ci pozostali co robia swoją robotę chyba poczuli by się lepiej i byli by bardziej wydajni gdyby ich czasem doceniono a nie tylko karcono? boli mnie tez jedna sprawa, mianowicie duza presja monitoringu, ciągła kontrola i patrzenie na rece, ponoc prezes czasem nas oglada on line w swoim domu? wiem, ze wiekszosc firm stosuje monitoring, dla bezpieczenstwa, łapania złodzieji itd, ale łyk herbaty przez pracownika przy kasie, czy ugryzenie kanapki traktowac jak cięzkie przewinienie? no wybaczcie, nie pracujemy w butiku u armaniego tylko w sklepie z uzywanymi ciuszkami i mysle ze klient by się nie oburzył...? Klienci mysla ze mamy super prace, mozemy wybierac i przebierac ciuchy, od srodka sami wiecie jak to wygląda... pracuje juz trochę czasu, ale szczerze wam powiem, ze otworzyli u nas niedawno spozywczy, i myslę że to duzo lepsza opcja niz biga, a napewno nie gorsza. firma pewnie nie przejmie się moim zwolnieniem, może zauważy jak wiecej takich pracownikow jak ja odejdzie...kiedyś lubiłam tą prace, jeszcze jestem z tych co maja umowę nie śmieciową. zyczę nowym powodzenia!
zdjecie uzytkownika
MINI - 2015-05-16 22:39:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [demotywatorr - 2015-05-14 19:09:08]:
i tu sie zgadzam co do monitoringu,troszkę przegięcie.Ale co do pracy jest ok
zdjecie uzytkownika
MINI - 2015-05-16 22:41:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ola - 2015-05-14 18:37:11]:
jeżeli komuś zależy na pracy i jest potrzebna kasa,to nawet na zlecenie pójdzie robbić choby za 900zł
zdjecie uzytkownika
ola - 2015-05-17 10:12:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [MINI - 2015-05-16 22:41:29]:
hmm pozostawię ten post bez komentarza...
ps. powodzenia życzę nowym i obecnym pracownikom
zdjecie uzytkownika
Sonia - 2015-05-17 10:52:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kompletne bzdury.... Ja to chyba w innej Bidze pracuję. Fajnie sie wymysla jak sie czterech liter do roboty n ie chce ruszyc... Praca przez cały miesiac w soboty I w niedziele po 9 godzin i na koniec 900 PLN???? BZDURA!!! Na zleceniu minimalnie dostajesz na wstępie 8 złotych za godzinę. Chyba teraz nawet wiecej... Wiec jesli chcesz przychodzić wiecej do pracy to masz wiecej kasy. Nie pasuje Ci robota, lubisz dużo wolnego to ustalasz sobie tak by pracować 130 godzin w miesiącu to masz mniej. Kolezanka studiuje I jej takie malo godzin bardzo pasuje. Bo sie uczy bo ma zajecia bo egzaminy... Ja tak zaczynałam tez miałam 8. Teraz mam 12 na godzinę. Oczywiscie jak by mi ktos dal wiecej to chetnie przyjmę, ale nie podoba mi sie jak ktos wymysla, bo jest smierdzacym leniem. u nas laska nie potrafi liczyc ciuchow na przymierzalni (do 10!!!!!!!!) i ciagla marudzi a mnie krew zalewa... Mam nadzieję ze monitoring to sprawdzi i przestanie marudzic, "udawac ze liczy ciuchy" i przychodzic do roboty.
zdjecie uzytkownika
ola - 2015-05-17 13:54:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Sonia - 2015-05-17 10:52:40]:
bzdura dziewczyny z działu dostawały 9brutto/h a kasjerki 10/h co do niedzieli jest ona sporadycznie pracująca wiec Ty opowiadasz bzdury!!!!

zdjecie uzytkownika
Luśka - 2015-05-18 22:13:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Prawda jest taka że jak się nie chce komuś pracować to każda praca będzie zła.
do pracy przychodzi się pracować a nie plotkować jak to niektórym dziewczyną się wydaje i one potem mają pretensje że mają źle...nikt nie lubi leniwych osób. Zrobić co zrobić i tyle byle się nie narobić ... a pracownicy którzy idą do pracy żeby pracować są doceniani i niech tu ktoś nie pisze, że powinno się omijać tę firmę łukiem bo to bzdura. Jestem pracownikiem i sobie chwale, niedziele fakt do pracy się idzie ale teraz to jest normalne (mi to nie przeszkadza). wole siedzieć w pracy do godziny 16 niż tak jak kiedyś do 23 czy też dłużej... Ja polecam ;) Tym bardziej że jeżeli jesteś solidnym pracownikiem firma Ci to wynagrodzi. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
nicniemusze - 2015-05-24 21:27:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
prawda jest taka ze robota jest strasznie nudna, monotonna, grzebanie w starych szmatach posypanych srodkiem dezynfekujacym niszczy dlonie i paznokcie, czesto worki smierdza jak byly w wilgoci, naprawde za taka stawke nie warto sie brudzic
zdjecie uzytkownika
Ela - 2015-05-25 16:00:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wpłynąłem na suchego przestwór oceanu,

Wóz nurza się w zieloność i jak łódka brodzi,

Śród fali łąk szumiących, śród kwiatów powodzi,

Omijam koralowe ostrowy burzanu.



Już mrok zapada, nigdzie drogi ni kurhanu;

Patrzę w niebo, gwiazd szukam, przewodniczek łodzi;

Tam z dala błyszczy obłok - tam jutrzenka wschodzi;

To błyszczy Dniestr, to weszła lampa Akermanu.



Stójmy! - jak cicho! - słyszę ciągnące żurawie,

Których by nie dościgły źrenice sokoła;

Słyszę, kędy się motyl kołysa na trawie,



Kędy wąż śliską piersią dotyka się zioła.

W takiej ciszy - tak ucho natężam ciekawie,

Że słyszałbym głos z Litwy. - Jedźmy, nikt nie woła.
zdjecie uzytkownika
nicniemusze - 2015-05-25 16:43:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ela - 2015-05-25 16:00:19]:
WTF ??
zdjecie uzytkownika
mini - 2015-05-27 18:01:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wy i wasze zajebiste opinie,najlepiej chycie sie roboty
zdjecie uzytkownika
nicniemusze - 2015-05-27 20:40:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mini - 2015-05-27 18:01:57]:
jak za grosze pracowac to lepiej nie pracowac
zdjecie uzytkownika
kasia - 2015-05-28 18:51:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mini - 2015-05-27 18:01:57]:
ale Gwiazda pisze zjedź snickersa:)
zdjecie uzytkownika
daremne!!!! - 2015-05-28 20:01:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kasia - 2015-05-28 18:51:29]:
pewnie jedna z "mynagerek" ..... buhahahaha! ewentualnie kierowniczek z serii lizodup..............
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Rozmowę prowadziły dwie panie, menadżerka z Bigi i koordynatorka ok work. Pytano o doświadczenie na kasie, w sklepie z tanią odzieżą, dyspozycyjność, czy znam sklep jako klient. Oferowano "DO" pełnego etatu, zlecenie, dziewięć brutto. Brak premii dla zleceniobiorcy, cięcie godzin do śmiesznych ilości, presja monitoringu.dużo by pisać.
Pytania:
zdjecie uzytkownika
mini - 2015-05-28 21:39:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [daremne!!!! - 2015-05-28 20:01:22]:
lepiej być lizodup niż nie robić wcale jak wy
zdjecie uzytkownika
MINI - 2015-05-28 21:42:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A PO ZA TYM NIE PRACUJE TAM W BIDZE ALE ZNAM ŻYCIE JAK MAŁOLATOM NIE CHCE SIE ROBIC
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie STALESIA BIGA STYL

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy STALESIA BIGA STYL?
Zadaj pytanie
alert