Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo STALESIA  BIGA STYL

Opinie o STALESIA BIGA STYL

Pracowałeś w firmie STALESIA BIGA STYL i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
DAGA - 2015-06-04 12:58:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [MADZIA - 2015-06-01 21:02:13]:
Madzia BIGA to BUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU już tam nie robię zakupów !!! szkoda mi personelu!!! zawsze zastraszone przez menadżerki !!! a one takie zapracowane!!! kawki piją nic więcej nie robią!!! i ta presja monitoringu .Mam koleżankę która jest menadżerem w Rybniku i mówi co tam się dzieje to koszmar!!!
ale ona jest zadowolona bo kasa jest niezła!!! nic nie musi robić tylko udawać że robi, raz na m/c wyjazd do Krakowa i koniec roboty !!!!!! pokrzyczeć na kierowników i fajrant!!!!
zdjecie uzytkownika
klientka - 2015-06-05 19:39:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [DAGA - 2015-06-04 12:58:46]:
BIGA buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:(Już nie lubię tych sklepów!!!!!!!!!!!!!

BYŁA KLIENTKA!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
MADZIA - 2015-06-05 21:33:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [klientka - 2015-06-05 19:39:08]:
masz prawo nie lubieć bo ja tez niektórych sklepów nie lubię,ale bez przesady sklep jak każdy inny
zdjecie uzytkownika
MADZIA - 2015-06-05 21:35:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [DAGA - 2015-06-04 12:58:46]:
NIE WIEM NIE ZNAM SIĘ,MOże i masz racje ale możliwe też że własnie na tym ich praca polega
zdjecie uzytkownika
DAGA - 2015-06-06 09:29:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [MADZIA - 2015-06-05 21:35:29]:
Myślisz że praca menadżerki to picie kawki i krzyki na kierowników?? chyba nie tak musi być!!!!znam kilka takich jak np. menadżerów nie z Bigi i ich praca to praca a nie wymyślanie bzdur!!!takich jak np.kto pojedzie do Dubaju??? której z kierowniczek trzeba się pozbyć bo jest lepsza od menadżerki itp.Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
MADZIA - 2015-06-10 23:52:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [DAGA - 2015-06-06 09:29:40]:
jezeli tak piszesz to musiałas pracowac w tym sklepie i byc jedną z kierowniczek??
zdjecie uzytkownika
DAGA - 2015-06-11 08:40:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [MADZIA - 2015-06-10 23:52:36]:
MADZIA NIE PRACOWAŁAM W SKLEPACH BIGA ,PO PROSTU ZNAM KILKA OSÓB Z BIGI I WIM CO MÓWIĄ.
POZDRAWIAM
zdjecie uzytkownika
MADZIA - 2015-06-11 17:26:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ok to sorry,daga
zdjecie uzytkownika
DAGA - 2015-06-11 19:46:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [MADZIA - 2015-06-11 17:26:33]:
A ty pracujesz w tej firmie?
zdjecie uzytkownika
MADZIA - 2015-06-12 19:50:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie nie pracuje i i niggy nie pracowałam w tej firmie,ale koleżanki mam któłre pracują no i sobie chwalą,nawet na umowe zlecenie ale oczywiście kazdy ma swoje zdanie kom uś sie może podobać a komuś nie!od czasu do czasu chodzę na zakupy
zdjecie uzytkownika
hihot - 2015-06-16 16:51:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [MADZIA - 2015-06-12 19:50:20]:
Tak, tak a świstak zawija w te sreberka!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
MADZIA - 2015-06-18 21:16:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hihot - 2015-06-16 16:51:08]:
tylko zwiń dobrze te srreberko
zdjecie uzytkownika
iiii - 2015-06-19 17:01:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowalam 2 lata, nie bezposrednio pod Stalesią ale pod kims, kto mial tam umowę franchezową... Ludzie wciska się Wam ciuchy ktory wisiały przez 5 lat po sezonie i pisze się, ze są one z nowej dostawy... Co do samych pracodawcow to szkoda nawet słów...brak szacunku i pseudo mądre wywody szefowych, które nawet wypowiedzieć się nie potrafią, zero jakiegokolwiek poziomu i prostactwo na każdym kroku... co zreszta doprowadzilo do tego, ze musialam walczyc o swoje własnoręcznie zarobione pieniądze;/
zdjecie uzytkownika
hihot - 2015-06-19 18:11:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [iiii - 2015-06-19 17:01:27]:
O proszę w końcu jakaś normalna wypowiedz!!!!! Mam nadzieje że wywalczyłaś kasę?
Pozdrawiam,i życzę powodzenia!!!!:)
zdjecie uzytkownika
Lila - 2015-06-19 18:13:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [iiii - 2015-06-19 17:01:27]:
Hej Pracowałaś u P.Bogusi czy w Bydgoszczy? Ja też znam te sklepy i to był mój koszmar!!!
zdjecie uzytkownika
Martunia - 2015-06-21 20:28:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja też uważam że tak. Podkreślam to tym bardziej, że wciąż popularnymi są błędne przekonania, iż istnieją „nagie” fakty, że istnieje „dziewicze” oko, spojrzenie wolne od wszelkich założeń, że dzieła „bronią się same”, że „co jest każdy przy zdrowych zmysłach widzi” itp.
zdjecie uzytkownika
GADZE - 2015-06-23 23:21:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
żal.....coraz gorzej....monitoring robi presje , o premii można zapomnieć.... odliczam dni do końca ..... ADIOS.... KTO CHCE PRACOWAĆ PRZEZ POŚREDNIAKA ZA GROSZE - ZAPRASZAM!!!! NIE POLECAM!!!
zdjecie uzytkownika
iii - 2015-06-24 10:05:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pani Bogusia ma o wiele lepsze warunki niż te, w których ja pracowałam. Z tego co się zdążyłam zorientować jest ona uczciwym pracodawcą.
zdjecie uzytkownika
KASI - 2015-06-24 15:44:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Osobiście bardzo nie lubię tej firmy!!!!!!!!!!!!!!ale szczerze muszę przyznać że robię tam zakupy!!! bo ciuchy mają świetne .
zdjecie uzytkownika
Dominika - 2015-06-25 14:48:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [KASI - 2015-06-24 15:44:12]:
Ja tak samo!!!!!!!!!!!!!!!!!! :):)
zdjecie uzytkownika
ewa - 2015-06-26 12:12:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiem Wam na czym to polega, stare ciuchy które nie zeszły przerzuca się do kolejnych sklepów i sprzedaje jako 'nowa dostawa'! Ja jako stała klientka zauważylam ze ciuchy ktore nie zeszly w wiekszym sklepie przewozilo sie do mniejszego... Jeszcze te durne zasady, brak mozliwosci zwrotu towaru co jest nie zgodne z prawami konsumenta
zdjecie uzytkownika
Marysia - 2015-06-26 16:53:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Monitoring - ciesze sie ze jest. klienci sa czasem okropni u Nas kiedys, była klientka ktora co chwila pisala jakies donosy glupie, dzwonila. bo chyba zazdroscila ze jej sasiadka prace u Nas znalazla. Psychoza normalnie. Biedna dziewczyna. Chlopaki Sprawdzili I okazalo sie ze to bzdury byly. Nie wiem co zrobili, ale pozniej juz nie przychodzila. Jak ktos nie kombinuje to monitoring nie jest zly. A jak sobie kombinuje - to dobrze ze jest. Bywaja co prawda spiecia, miedzy dziewczynami, ale gdzie ich nie ma. Lubie swoja prace. Ogolnie firma ok.
zdjecie uzytkownika
Była Pracownica - 2015-06-26 17:30:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam ja pracowałam w tej firmie 2 lata z groszami , ale na szczęście już tam nie pracuję mam o wiele lepsza prace i nie siada psychika, nie przynoszę pracy do domu nie siedzę cały dzień w tym sklepie Najlepszy jest ten zasrany monitoring który patrzy na pracowników a nie na klientów ludzie wchodzą do przymierzalni i kradną ciuchy a oni karzą pracownikom obserwować klienta a później ludzie nie chcą przychodzić do sklepu bo czuja się jak by byli złodziejami. A po drugie ceny też nie takie tanie są
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Rozmowę prowadziły dwie panie, menadżerka z Bigi i koordynatorka ok work. Pytano o doświadczenie na kasie, w sklepie z tanią odzieżą, dyspozycyjność, czy znam sklep jako klient. Oferowano "DO" pełnego etatu, zlecenie, dziewięć brutto. Brak premii dla zleceniobiorcy, cięcie godzin do śmiesznych ilości, presja monitoringu.dużo by pisać.
Pytania:
zdjecie uzytkownika
pracownica - 2015-06-27 16:12:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pani iii pracowała jak myślę w Staszowie widząc po opisie;) Też tam pracowałam jakieś 2 lata temu, teraz nie pracuję i cieszę się zdrowiem psychicznym i nie mam już bóli kręgosłupa po noszeniu ciężkich worków po całych dniach...
zdjecie uzytkownika
Magi - 2015-07-02 12:37:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I tak niedługo wszystko padnie!!!!!!!!!!:(życzę powodzenia trzymajcie się!!!!!!

szukajcie lepiej szybciutko innej pracy ,obojętnie jakiej!!!!!!!!!!!!
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie STALESIA BIGA STYL

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy STALESIA BIGA STYL?
Zadaj pytanie
alert