Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o pepco

Pracowałeś w firmie pepco i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-06-11 10:13:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pepco znin jest super ( usunięte przez administratora ) az strach tam wchodzic i to nietylko moja opinia wielu znajomych tak samo mysli o niej( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
anonimek - 2012-05-29 21:34:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam się!Ja też jestem częstą klientką PEPCO i ucieszyłam się jak otworzyli ten sklep w Żninie, ale jak widzę tą \\\\\\\\\\\\\\\( usunięte przez administratora )\\\\\\\\\\\\\\" w sklepie to odwracam się na pięcie!! ( usunięte przez administratora )Chyba trzeba napisać skargę do siedziby...
zdjecie uzytkownika
misia - 2012-06-01 16:16:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No dokładnie! Na samym początku było fajnie, natomiast teraz??( usunięte przez administratora ) Kiedyś chciałam oddać towar zakupiony dzień wcześniej no ale musiałam czekać na \( usunięte przez administratora ) jak wróci z zakupionymi butami ... Czy nikt nie może tego zmienić??? Przecież tam są kamery!- czyżby nikt tego nie oglądał???
zdjecie uzytkownika
normalna - 2012-10-08 20:15:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam!!! \"Ciekawe\" te opinie choć raczej nie bardzo odzwierciedlają rzeczywistość. Skąd się tacy ludzie biorą? Co takie głupoty wypisują? Nie wiem i pewnie się nie dowiem. Godne pożałowania te wypowiedzi...
zdjecie uzytkownika
klient - 2012-10-24 23:41:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Na sklepie straszny bałagan, widać też, że atmosfera w sklepie coś nie taka. ( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
XXX - 2012-10-25 12:55:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakie jest kierownictwo w Żninie??? - każdy zna odpowiedź, poniżej krytyki, klient jest traktowany jak śmieć... Wiadomo, że praca w sklepie nie jest łatwa, ale kultura osobista kierownictwa i traktowanie pracowników jest dramatyczna !!! Kiedyś często byłam klientką, lecz teraz omijam ten sklep z daleka - idę do konkurencji, gdyż mimo gorszego towaru i mniejszych promocji jest miła atmosfera w sklepie (a to też jest ważne) ;)
zdjecie uzytkownika
pyza - 2012-11-30 21:30:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam!!! Odpowiem na wypowiedź XXX: wydaje mi się, że zaprzestałaś chodzenia do tego sklepu tuż po otwarciu, bo kierownictwo wciąż to samo!!! Co do kultury to raczej nie powinien się wypowiadać ktoś kto tak łatwo potrafi wydawać opinie bowiem nie ocenia się książki po okładce...
zdjecie uzytkownika
misiaczek - 2012-12-07 18:55:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do PYZY- no właśnie, kierownictwo to samo... Może trzeba zacząć od zmiany kierownictwa?? Pewnie to jest też powód tak częstej zmiany personelu kasowego!! Pozdrawiam niezadowolonych klientów, a jest ich wielu.
zdjecie uzytkownika
obiektyw - 2012-12-08 20:20:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Prawda taka jeszcze się taki nie narodził, co by wszystkim dogodził. Zawsze znajdzie się ktoś nie zadowolony. Dlaczego? Ponieważ ludzie z natury widzą to co chcą widzieć i żadne dysputy na ten temat tutaj nie pomogą... a szkoda, że co nie którym zdrowego rozsądku nie można nakłaść, chociaż trochę, do głowy.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-05-22 16:51:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zastanwiam się nad współpracą z pepco i najpierw postanowiłem poszukać jakiś aktualnych informacji na temat tego jak tam się pracuje. Ile mogę zarobić tam średnio miesięcznie? Czy jest tam może jakiś system premiowy? Jaką dają umowę nowym pracownikom? A jak tam wogóle wygląda rozmow rekrutacyjna? Z góry dzięki za pomoc
zdjecie uzytkownika
dobra rada - 2014-05-13 12:01:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Anonim daj sobie spokój!!! Nie warto zawracać sobie głowy, praca sama w sobie nie jest super ale atmosfera między kierownictwem a kasjerem DRAMAT... Radzę poczekać jak kierownictwo się zmieni. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
xKasjerx - 2014-05-18 19:08:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
yyyy a znasz w ogole kierownika i jego relacje z kasjerami zeby tak o nim pisac?
zdjecie uzytkownika
mała mi - 2014-05-19 01:43:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bądźmy szczerzy - kierownicy są różni, pracownicy też są różni, nie można na podstawie jednego przypadku określać całej firmy, która ma wiele sklepów=wielu kierowników i pracowników.
zdjecie uzytkownika
lola - 2014-07-26 18:02:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do: mała mi
Zgadzam się z Tobą, ale sama przyznaj, że jeśli kierownictwo "nie miło" odnosi się do pracowników a nawet "wydziera się" i z łaską odpowiada na zadane pytanie przez klienta to w takim sklepie nie chce się robić zakupów!! Człowiek jest tylko człowiekiem i nie każdemu się dogodzi, ale to co się tam dzieje to jest przesada.
Mam znajomą która pracowała tam i nie miała dobrego zdania na temat kierowniczki...
Żnin jest mały!!!!!
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie pepco
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski