Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo pepco

Opinie o pepco

Pracowałeś w firmie pepco i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-06-11 10:13:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
pepco znin jest super ( usunięte przez administratora ) az strach tam wchodzic i to nietylko moja opinia wielu znajomych tak samo mysli o niej( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
anonimek - 2012-05-29 21:34:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam się!Ja też jestem częstą klientką PEPCO i ucieszyłam się jak otworzyli ten sklep w Żninie, ale jak widzę tą \\\\\\\\\\\\\\\( usunięte przez administratora )\\\\\\\\\\\\\\" w sklepie to odwracam się na pięcie!! ( usunięte przez administratora )Chyba trzeba napisać skargę do siedziby...
zdjecie uzytkownika
misia - 2012-06-01 16:16:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No dokładnie! Na samym początku było fajnie, natomiast teraz??( usunięte przez administratora ) Kiedyś chciałam oddać towar zakupiony dzień wcześniej no ale musiałam czekać na \( usunięte przez administratora ) jak wróci z zakupionymi butami ... Czy nikt nie może tego zmienić??? Przecież tam są kamery!- czyżby nikt tego nie oglądał???
zdjecie uzytkownika
normalna - 2012-10-08 20:15:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam!!! \"Ciekawe\" te opinie choć raczej nie bardzo odzwierciedlają rzeczywistość. Skąd się tacy ludzie biorą? Co takie głupoty wypisują? Nie wiem i pewnie się nie dowiem. Godne pożałowania te wypowiedzi...
zdjecie uzytkownika
klient - 2012-10-24 23:41:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Na sklepie straszny bałagan, widać też, że atmosfera w sklepie coś nie taka. ( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
XXX - 2012-10-25 12:55:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakie jest kierownictwo w Żninie??? - każdy zna odpowiedź, poniżej krytyki, klient jest traktowany jak śmieć... Wiadomo, że praca w sklepie nie jest łatwa, ale kultura osobista kierownictwa i traktowanie pracowników jest dramatyczna !!! Kiedyś często byłam klientką, lecz teraz omijam ten sklep z daleka - idę do konkurencji, gdyż mimo gorszego towaru i mniejszych promocji jest miła atmosfera w sklepie (a to też jest ważne) ;)
zdjecie uzytkownika
pyza - 2012-11-30 21:30:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam!!! Odpowiem na wypowiedź XXX: wydaje mi się, że zaprzestałaś chodzenia do tego sklepu tuż po otwarciu, bo kierownictwo wciąż to samo!!! Co do kultury to raczej nie powinien się wypowiadać ktoś kto tak łatwo potrafi wydawać opinie bowiem nie ocenia się książki po okładce...
zdjecie uzytkownika
misiaczek - 2012-12-07 18:55:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do PYZY- no właśnie, kierownictwo to samo... Może trzeba zacząć od zmiany kierownictwa?? Pewnie to jest też powód tak częstej zmiany personelu kasowego!! Pozdrawiam niezadowolonych klientów, a jest ich wielu.
zdjecie uzytkownika
obiektyw - 2012-12-08 20:20:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Prawda taka jeszcze się taki nie narodził, co by wszystkim dogodził. Zawsze znajdzie się ktoś nie zadowolony. Dlaczego? Ponieważ ludzie z natury widzą to co chcą widzieć i żadne dysputy na ten temat tutaj nie pomogą... a szkoda, że co nie którym zdrowego rozsądku nie można nakłaść, chociaż trochę, do głowy.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-05-22 16:51:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zastanwiam się nad współpracą z pepco i najpierw postanowiłem poszukać jakiś aktualnych informacji na temat tego jak tam się pracuje. Ile mogę zarobić tam średnio miesięcznie? Czy jest tam może jakiś system premiowy? Jaką dają umowę nowym pracownikom? A jak tam wogóle wygląda rozmow rekrutacyjna? Z góry dzięki za pomoc
zdjecie uzytkownika
dobra rada - 2014-05-13 12:01:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Anonim daj sobie spokój!!! Nie warto zawracać sobie głowy, praca sama w sobie nie jest super ale atmosfera między kierownictwem a kasjerem DRAMAT... Radzę poczekać jak kierownictwo się zmieni. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
xKasjerx - 2014-05-18 19:08:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
yyyy a znasz w ogole kierownika i jego relacje z kasjerami zeby tak o nim pisac?
zdjecie uzytkownika
mała mi - 2014-05-19 01:43:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bądźmy szczerzy - kierownicy są różni, pracownicy też są różni, nie można na podstawie jednego przypadku określać całej firmy, która ma wiele sklepów=wielu kierowników i pracowników.
zdjecie uzytkownika
lola - 2014-07-26 18:02:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do: mała mi
Zgadzam się z Tobą, ale sama przyznaj, że jeśli kierownictwo "nie miło" odnosi się do pracowników a nawet "wydziera się" i z łaską odpowiada na zadane pytanie przez klienta to w takim sklepie nie chce się robić zakupów!! Człowiek jest tylko człowiekiem i nie każdemu się dogodzi, ale to co się tam dzieje to jest przesada.
Mam znajomą która pracowała tam i nie miała dobrego zdania na temat kierowniczki...
Żnin jest mały!!!!!
zdjecie uzytkownika
mała mi - 2014-09-05 12:41:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oczywiście LOLA, jeśli atmosfera w konkretnym sklepie jest zła to nie chce się tam nie tylko pracować, ale i robić zakupów. Jednak o co mi chodziło, to to, że pisanie, że całe PEPCO jest do bani, bo w jednym sklepie źle się dzieje, jest zbytnim uogólnieniem. współczuje pracownikom, którzy trafili na sklep opisany przez Lolę.
zdjecie uzytkownika
papieska kremówka - 2014-12-01 16:10:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej kochani, jeśli interesuje was zatrudnienie w firmie pepco to właśnie pojawiła się świeżutka oferta pracy. Warto zobaczyć bo podobno mało miejsc a dużo ludzi chętnych. Firma PEPCO Poland Sp. z o.o. to część międzynarodowego holdingu inwestycyjnego PEPKOR posiadającego ponad 3000 skl...
http://www.gowork.pl/praca_podglad,5658948?keywords=&region=
zdjecie uzytkownika
neutralna - 2014-12-02 10:09:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Moja rada - zmienić personel w Żninie i będzie super!!!!! Amen ;)
zdjecie uzytkownika
ninka - 2014-12-29 17:07:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale dlaczego zmieniać ten personel ? naprawdę taka tragednia z nim czy ludzie się do roboty nie nadają. Nie to żeby coś, gdyby zmienili to ja bym chętnie startowała do pracy w pepco bo to coś dla mnie na pół odzieżówka na pół do domu po prostu suepr. A może już teraz mają jakieś miejsce dla młode i ogarnietej.. ?
zdjecie uzytkownika
pan prowiant - 2015-01-20 17:18:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy to prawda że w tej firmie obecnie moznas dostać łatwo zatrudnienie jako kasjer? posiadam już takowe liczne doświadczenia zawodowe aczkolwiek wolę zapytać:jakie wymagania trzeba spełnić aby bez problemu zdobyć zatrudnieniu w tej firmie pepco i żeby potem bez problemu dać sobie radę na codzień? z góry dzięki za pomoc
zdjecie uzytkownika
pako - 2015-02-14 21:10:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pan prowiant - 2015-01-20 17:18:36]:
jeżeli chodzi o możliwość zatrudnienia to rzeczywiście nie stanowi to wielkiego problemu jeśli tylko pepco akurat poszukuje pracowników. Co do tego czy dasz sobie radę to rzecz dyskusyjna ponieważ ważne jest abyś przede wszystkim potrafił pracować ciężko i był kumaty. Wtedy sobie poradzisz. Ale znam takich którzy nie dali rady
zdjecie uzytkownika
lila - 2015-03-26 08:57:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej wszystkim! Zgadzam się z tym że jest nie miła obsługa, moje dziecko zostało źle potraktowane w sklepie gdyż upuściła bluzeczkę którą później jej kupiłam... Zdenerwowałam się bo nie powinno się tak traktować klientów!!! Prawdopodobnie to była kierowniczka bo miała na "smyczy" plakietkę... Myślę że więcej klientów by było gdyby nie takie sytuacje. Dziękuję za uwagę .
zdjecie uzytkownika
adrian - 2015-04-24 22:59:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pamiętajmy, że to forum z opiniami o pracodawcy, to opinie o bluzeczkach odłóżmy póki co na bok. U mnie pepco poszukuje kasjera sprzedawcy, może wiecie na ile można liczyć na start?
zdjecie uzytkownika
nike - 2015-07-25 22:10:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pewnie, że w pepco można dostać łatwo pracę... Rotacja jest tak duża, że całe miasto w Żninie będzie mogło napisać w swoim CV a to dzięki komu?? Odpowiedź na to pytanie znajdziecie w sklepie. . . Czasem nie warto dać sobą pomiatać za najniższą krajową, moim zdaniem trzeba mieć szacunek dla samego siebie i nie dać się źle traktować "kierowniczce" bez kropli kultury osobistej !
zdjecie uzytkownika
oliwia - 2015-08-28 18:25:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
powiem tak, wszystko zależy chyba przede wszystkim od kultury osobistej, jeśli się ją posiada to nie ma znaczenia czy jest się w pracy, czy w domu, czy w innym miejscu publicznym... po prostu ta pani miała pecha, że trafiła może na zły dzień tej pracownicy... u mnie w punkcie w moim mieście w dwóch oddziałach pepco naprawdę obsługa jest przednia, jeśli ktoś chce za nieduże pieniądze urządzić mieszkanko to ma dzięki pepco na to szanse. szukają mnie w łodzi kogoś, chyba zaaplikuję chociaż dorywczo :)
zdjecie uzytkownika
camilla - 2016-01-27 14:07:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Muszę przyznać że obsługa w sklepie jest baaaardzo ważna, dlatego myślę że zmiana kierownictwa w tym sklepie jest wskazana... Te kierowniczki nie słyną z dobrej obsługi w poprzednich miejscach pracy, ani na stacji CPN ani w sklepie w innym mniejszym miasteczku!! No ale cóż , skoro kierownictwo regionalne tego nie widzi to jest to strata sklepu... Wiem ,że ciężko jest o dobrego pracownika ale powinni poszukać kogoś inteligentnego... Osobiście wolę jechać na zakupy do Ina - tam jest ok ;)
zdjecie uzytkownika
pako - 2016-01-27 21:14:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [camilla - 2016-01-27 14:07:58]:
akurat na zmianę kierownika to bym w tej chwili nie liczył. Po za tym szukają raczej koordynatorów co też może ułatwić w pepco organizacje pracy. może to dobrze
zdjecie uzytkownika
tomiki - 2016-02-08 20:38:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
najbardziej to ciekawi mnie oferta jako Zastępca Kierownika Sklepu, bo można spokojnie tutaj widze zarobić do 3000 zł na samej podstawie no a plus premie to wiecej wyjdzie.
zdjecie uzytkownika
ula - 2016-02-15 16:37:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pfffff... 3000zł ;) dobre - nawet kierownik sklepu tego nie ma!!!!
zdjecie uzytkownika
Mięsko - 2016-02-15 16:43:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W takim razie ile zarabia zastępca kierownika @ula? ;) Skoro nie 3 tysiące to może jakieś 2500 da radę. Wiem jedynie, że sprzedawcy mają najniższą krajową, czyli z 1750 zł.
zdjecie uzytkownika
oliwia - 2016-02-20 19:38:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to i tak całkiem spoko pensja, ponieważ w wielu sieciówkach często zarabia się maksymalnie 1300 zł, ale nie u nich :) fajnie, że zatrudniają i na umowę o pracę i na zlecenie, w zależności co się preferuje
zdjecie uzytkownika
ytre - 2016-03-03 16:14:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej hm no to srednie zarobki powiem Ci @oliwia chociaz no wiaodmo ze zalezy dla kogo bo zalezy na co sie tez chce wydac zarobione pieniadze przeciez..
zdjecie uzytkownika
ppep - 2016-03-09 18:39:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiem @Mięsko w jakim świecie żyjesz, no ale jako sprzedawca chyba nigdzie nie zarobisz 2500 złotych, 2000 to jest jednak kwota którą oczywiście możesz zarobić.
zdjecie uzytkownika
ind - 2016-04-12 12:27:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
peeep, wszystko zależy od doświadczenie i umiejętnościach sprzedażowych. Podobno ostatnio potrzebowali ludzi i ciągle potrzebują w strukturach IT - ciekawe jakie warunki...

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie pepco!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie pepco
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert