Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Union Montage Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Union Montage Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-06-10 19:11:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z takim [usunięte przez moderatora] !!!! nie spotkałam sie jeszcze nigdzie chodzi mi o ogólna obsługe w biurze w Raciborzu na ul.Wojska Polskiego . Pracuja tam ludzie którzy chyba nie wiedza co to dobre wychowanie !!!! Moja wizyta wyglądała tak : kiedy weszłam do biura oczywiscie nikt mnie nie zuwazyl a kiedy powiedzialam dzien dobry ( tak powinien witać sie człowiek) nawet mi nie odpowiedzono ale mniejsza z tym . Podeszłąm do pracownika nie zdarzyłam sie zawet odezwać, odpowiedział zwrotem \\\\\\\\\\\\\\\"ZAWOŁAM\\\\\\\\\\\\\\\"!! . Wiec czekam 10 min ,15min i nic . Wkońcu drugi pracownik (pani) zapytała kolego \\\\\\\\\\\\\\\"Zapiszesz ta Pania\\\\\\\\\\\\\\\" ?? A pan na to \\\\\\\\\\\\\\\" Jaka pania (juz zdazył zapomniec ze czekam ) .... Nie może zrobię co innego\\\\\\\\\\\\\\\" Wiec pracownic powiedziała mi tak \\\\\\\\\\\\\\\" prosze wyjsc bo zaraz mamy przerwe i ja wychodze \\\\\\\\\\\\\\\" Tak wiec zakonczyla sie moja wizyta w tym biurze wyproszono mnie nie pytajac nawet w jakiej sprawie przychodze. Tak wiec traktowane sa osoby chcace sie zapisac do biura !!!!!!!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-08-21 12:26:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
anonim - 2011-06-10 19:11:30

z takim [usunięte przez moderatora]!!!! nie spotkałam sie jeszcze nigdzie chodzi mi o ogólna obsługe w biurze w Raciborzu na ul.Wojska Polskiego . Pracuja tam ludzie którzy chyba nie wiedza co to dobre wychowanie !!!! Moja wizyta wyglądała tak : kiedy weszłam do biura oczywiscie nikt mnie nie zuwazyl a kiedy powiedzialam dzien dobry ( tak powinien witać sie człowiek) nawet mi nie odpowiedzono ale mniejsza z tym . Podeszłąm do pracownika nie zdarzyłam sie zawet odezwać, odpowiedział zwrotem \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\
omijać te biuro szerokim łukiem, kantują na kasie, praca tam wygląda tydzień w austrii 3-4 tygodnie w domu. Pierwszeństwo mają koledzy od pracowników dla których praca jest cały rok... totalny brak kompetencji pracowników. skandaliczne mieszkania za granicą (za które trzeba płacić nawet 100 zł dziennie ) !!! stawki i umowy o prace nie zgodne z niemieckim kodeksem( umowa niemiecka praca w austrii przez 3 pośredników żeby było truniej coś udowodnić)
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-08-31 21:51:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziwne, bo ja byłem kilka razy i zawsze są miłe, młode, piękne, uśmiechnięte panie, bez problemów można wszystko załatwić.
zdjecie uzytkownika
Byly pracownik - 2012-02-16 09:22:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez moderatora] NIE ZNA GRANIC!!!!!!
W sumie do kobitek nic nie mam .... ALE ..................
Ten caly pozal sie boze [usunięte przez moderatora] nie wiem co on tam robi!!!!!!!!!!!!!!
brak u niego jakiegos zaangazowiania... splawia ludzi na wszystkie sposoby ... jest bardzo nie mily co sprawia ze naprawde odechciewa sie tak isc zapytac o jaka kolwiek prace .... Dojze cale 8 godzin siedzi i pierdzi w stolek to ma problem na jakie kolwiek pytanie odpowiedziec ...
Dla mnie jestes poprostu idiota!!! Dostales prace po znajomosci i walisz mi pana na krzeselku !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tak jak juz napisalem na poczatku CHAMSTWO NIE ZNA GRANIC!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Artur - 2012-02-16 14:05:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jesli masz odwage pisac takie bzdury to zdobadz sie na to zeby powiedziec to prosto w oczy...
zdjecie uzytkownika
daaammmeekkk - 2012-02-19 13:59:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Popieram.
[usunięte przez moderatora] jestes [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a i tyle. Nigdy nie mozna z Toba było nic załatwić bo nigdy nic nie wiedzialeś..
zdjecie uzytkownika
Jasiek - 2012-02-29 15:02:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No tak jak sie komus bausztela skonczyla to juz jest problem.
Kogos musisz obwinic, a chyba w biurze tylko te imie znasz wiec jedziesz. ja zawsze wszystko zalatwiam w biurze a jakos niemam ani znajomosci ani rodziny w firmie. po prpostu moze moge zalatwic bo sie odzywam jak czlowiek.
zdjecie uzytkownika
kaligula - 2012-03-13 19:49:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dzwonie tam od stycznia tego roku i pytam o prace a odp. brzmi ;proszę zadzwonić za dwa tygodnie bo narazie nic nie mamy ; to dla kogo ta firma ma oferty pracy ???
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2012-03-14 13:59:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Prosilbym o zrozumienie. Jest zima wiec nie ma zabardzo ofert pracy. Zejda sniegi,pogoda sie poprawi i bedzie praca.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-04 17:53:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Śniegi dawno stopniały, pewno nawet na Kasprowym nic nie ma, teraz królują deszcze, dlatego pytam jak jest teraz z praca w Union Montage? Ruszyło coś, czy nadal sen zimowy? Pozdro i dzięki za informacje.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Union Montage Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x