brak logo

WIKA POLSKA S.A

Włocławek

Opinie o WIKA POLSKA S.A

Agnieszka 2017-03-06 13:01
@Papa rozumiem. Może jednak powiesz coś więcej? Dlaczego tak uważasz?
Papa 2017-03-06 13:23
Nie rozumiesz słowa "autopsja "?Siedzisz w biurze Wika i się nudzisz?
2
Agnieszka 2017-03-06 13:36
@Papa oczywiście rozumiem. Prosiłam tylko abyś powiedziała coś więcej na ten temat, jakieś konkrety, które byłyby pomocne dla przyszłych pracowników.
Agnieszka 2017-03-06 14:45
@Papa dzięki za komentarz. Pracujesz tam nadal?
Blabla 2017-03-06 14:46
Czytałam wasze opinie o m8 i m9 i teraz się tego m1 boję. Czy tam też jest tak strasznie? A jak z umowami? Jak z kierownictwem?
Agnieszka 2017-03-06 14:52
Pojawiły się niedawno nowe oferty pracy. Stanowisko Młodszy Inżynier Jakości oraz Kierownik Produkcji ;)
Abc 2017-03-06 14:57
Umowa przez agencję, zarobek najniższa krajowa bez możliwości premii (premia zarezerwowana jest dla przydupasow zatrudnionych przez wike).Na planowany urlop w wakacje nie licz (tez tylko dla wikowcow ).Kierownictwo jedzie po czasownikach jak po szmacie. Rzucają mięsem w ich kierunku. Czasownik nie ma żadnych praw, jest nikim.Najgorszy zakład we wlocku.
2
Agnieszka 2017-03-06 15:03
@Abc jesteś zatrudniony w WIKA POLSKA S.A?
Abc 2017-03-06 15:06
A co ty taka ciekawa jesteś? Myślisz ze skąd niby wiem co się dzieje w wice??
Agnieszka 2017-03-06 15:12
@Abc możesz być również byłym pracownikiem.
Abc 2017-03-06 15:15
Niezbadane są wyroki boskie ;)
Blabla 2017-03-06 15:18
Ja rozumiem że najpierw przez agencję, ale chyba po jakimś czasie mozna dostać umowę. Pytam konkretnie o dział m1. Chyba że kierownik nie daje tam umów.
Abc 2017-03-06 15:23
Tylko przez agencję. Ludzie po 8 lat pracują przez agencję. Obiecanki są ze po jakimś czasie zatrudni zakład ale to tylko obiecanki. Kierownictwo szczuje ludzi na siebie nawzajem. Mówią jedno, robią drugie.
2
Agnieszka 2017-03-06 15:23
@Blabla mam nadzieję, że znajdziesz tutaj przydatne informacje. Pomoże ktoś?
Blabla 2017-03-06 15:28
Mam nadzieję. Trochę się przestraszyłam szczerze mówiąc.
Agnieszka 2017-03-06 15:32
@Blabla to zrozumiałe. Jednak ja zawsze powtarzam, że opinii jest tyle, ile ludzi :) Najlepiej sprawdzić wszystko na własnej 'skórze' i samemu zadecydować ;)
Mily 2017-03-06 15:33
Służę pomocą. Zgadzam się w 100% z negatywnymi opiniami.Wszystko prawda.Decyzja o podjęciu pracy należy do Ciebie. Radzę zaopatrzyć się w środki uspokajające jeśli się zatrudnisz w wice.
2
Blabla 2017-03-06 15:43
Znam kilka osób z Wiki z m3 i jedną z m1 i nikt nie bierze żadnych środków uspokajajacych. Chyba nie jest tak źle.
Agnieszka 2017-03-06 15:46
Myślę, że zależy od człowieka. Niektórzy mają słabsze nerwy, inni mocniejsze. Każdy dobrze czuje się na innym stanowisku.
Kajtek 2017-03-06 15:55
Co wy gadacie! niejest zle na m1. Oczywiscie szef na swoje humory, niechetnie daje umowy ale jest w miare w pprownaniu np z m8. Jeszcze zalezy jakiego kierownika trafisz ale sa i urlopu i wszystko.
Agnieszka 2017-03-06 16:05
@Blabla no widzisz! Może warto aplikować :)
Xyz 2017-03-06 16:11
Jakie urlopy są? !Co ty gadasz?!Nie dla czasowników. Blabla chcesz-spróbuj. Wyciągnij wnioski ze wszystkich wpisów.
1
Ja 2017-03-06 16:16
Pani z biura ma za zadanie promowanie zakładu, proste.A druga rzecz to to że chętnych brak do pracy w tym balaganie.Kto się zatrudni szybko ucieknie stąd lub zostanie wykopany.
2
Agnieszka 2017-03-06 16:22
Dla zainteresowanych firma poszukuje Młodszy Inżynier Jakości oraz Kierownik Produkcji :)
Kajtek 2017-03-06 16:25
Gadasz pierdoly. czasownicy dostajA normLnie urlopy. Przecież pracuje z nimi. Wiadomo czasem mistrz marudzi a czasem jest sytuacja ze nie chce dac ale to nie jest regula. i umowy sieostatnio posypaky na m1 nawet malarnia
Xyz 2017-03-06 16:35
Sam piszesz ze jest problem z dostaniem urlopu.Ja mam na myśli inny dział niż m1. A odnośnie umów piszesz nieprawdę.
1
Kajtek 2017-03-06 16:39
Pisze o m1 bo dziewczyna pytala o m1. a os nowego roku dostalo conajmniej piec osob umowe wiec gdzie tu nieprawda?
1
Znajomy 2017-03-07 07:58
Haha te umowy to po 10 latach na agencji dostali. ....nie pisz bzdur ,wszyscy wiedzą że ten zakład to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Wystarczy poczytać wcześniejsze wypowiedzi.
2
Agnieszka 2017-03-07 10:22
@Znajomy pamiętajmy o tym, że każdy może mieć inną opinię na temat pracy w WIKA POLSKA S.A.
Znajomy 2017-03-07 11:40
Większość opinii negatywnych o czymś świadczy. ...chyba ze ktoś ktoś ma problemy z myśleniem
2
Agnieszka 2017-03-07 11:53
@Znajomy ile ludzi, tyle opinii.
Xyz 2017-03-07 12:01
Widać czym zajmują się biurowi w godzinach pracy....siedzą na forum.za to wam płacą? ?masakra.
3
Agnieszka 2017-03-07 12:12
@Xyz w żaden sposób nie współpracuję z WIKA POLSKA S.A. Jestem redaktorem GoWork.pl Po najechaniu na ikonkę mikrofonu możesz dowiedzieć się więcej na temat mojego zadania.
Znajomy 2017-03-07 12:34
Więc poznałaś firmę od środka.
1
Agnieszka 2017-03-07 13:14
@Znajomy nie poznałam firmy od środka. Przekazuję natomiast informacje na temat pracodawcy/nowych ofert. Poznaję również Waszą opinię na temat WIKA POLSKA S.A
2
keskesej 2017-03-10 11:27
O co chodzi z tym podsłuchiwaniem czy tam nagrywaniem ludzi na m2?
Agnieszka 2017-03-10 11:33
@keskesej powiesz coś więcej na ten temat? O jakim nagrywaniu mówisz?
keskesej 2017-03-10 12:10
Podobno dziewczyna nagrywała współpracowników i w zakładzie była nawet z tego powodu policja, ale nic więcej nie wiem, dlatego pytam.
1
Agnieszka 2017-03-10 12:24
@keskesej dziękuję za informację. Ktoś coś wie na ten temat?
Byly 2017-03-10 13:30
Ale ja ja haha wiedziałem ze pracuje tam patologia ale nie sądziłem ze do tego stopnia. Jak ja się cieszę że mnie juz tam nie ma:)
1
Agnieszka 2017-03-10 13:50
@Byly, a Ty dlaczego już tam nie pracujesz?
Byly 2017-03-10 13:54
Przez mobbing
2
Agnieszka 2017-03-10 14:47
@Byly dziękuję za informację.
śotk 2017-03-18 09:56
pierwsze forum, gdzie ujawnia się cecha prokuratora jednego z uczestników. @Agnieszka zmień pracę, aplikuj do prokuratury.
Qwert 2017-03-18 10:03
Jak wygląda warsztat szkoleniowy 18 miesięczny? Czy jest tam w ogóle czego szukać?
qw 2017-03-18 18:32
Jak nie masz alternatywy do wyrobienia szlifów po szkole, to warto. Natomiast jeżeli jesteś "z ulicy" tzn. bez zawodu (lub nie-technicznego), to bez odpowiedniej osoby nie licz na cuda. Po krótkim szkoleniu zostaniesz wysłany na produkcję. Sama praca w zakładzie wygląda dosyć marnie (zarobki), nawet jak na Włocławek.
2
Agnieszka 2017-03-20 09:08
Wiedzieliście, że WIKA POLSKA S.A zatrudnia ponad 9.300 pracowników na całym świecie? Firma posiada również swoje filie w ponad 40 krajach!
1
Ali 2017-03-20 14:40
Nie Wika Polska, to WIKA zatrudnia te osoby. A zakład we Włocławku jest jednym z oddziałów tej niemicekiej firmy.
Proszę nie podawać błednych infoemacji
Agnieszka 2017-03-20 15:11
@Ali dziękuję za odpowiedź. Tak, oczywiście chodzi o całą Grupę WIKA.
omg 2017-03-23 20:56
super m7 jest spoko i ludzie tez zyczliwi
2
Zostaw swoją opinię o WIKA POLSKA S.A - Włocławek
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie WIKA POLSKA S.A