Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o WIKA POLSKA S.A

Pracowałeś w firmie WIKA POLSKA S.A i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
m8 - 2014-11-15 17:28:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
jak to jest możliwe że na wydziale M8 organizowaniem produkcji zajmuję się kucharz, pozbawiony jakichkolwiek kompetencji do kierowania produkcją, określany też na tym forum "lalką"- gdyż udaje playboya i zwraca się tak właśnie do kobiet...?
zdjecie uzytkownika
Ja - 2014-11-20 21:34:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Ha ha ha ale się usmiałam co za bzdury piszesz i się powtarzasz Robert playboy zastanów się co piszesz idiotko.Po drugie kucharz jest teraz na topie nie oglądasz masterschef lub top chef i wiele innych.Każdy pracujący ma jakiś zawód wyuczony a ty to kim jesteś z zawodu? Pochwal się.Żałosne te twoje wpisy, ogarnij się w końcu i zajmij się rzeczami naprawdę istotnymi.Dorośnij w końcu.
zdjecie uzytkownika
marles 27 - 2014-11-21 10:26:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam,zgłaszałam kilkakrotnie swoją kandydaturę do pracy w Wika,nie mam co prawda doświadczenia w tej branży,ale jak się dowiaduję,są przyucznia i szkolenia.Proszę mnie uświadomić,jak to jest naprawdę z tymi przyjęciami?Czy tylko po znajomośći?
zdjecie uzytkownika
BYLY - 2014-11-21 16:40:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co tam ciekawego na M6
zdjecie uzytkownika
nnn - 2014-11-24 18:15:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
marles27 czekaj cierpliwie do mnie zadzwonili po 4 miesiącach od dnia złozenia cv MOZESZ JESZCZE POWTARZAC MEJLOWO.
zdjecie uzytkownika
marles 27 - 2014-11-24 21:13:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
do nnn

Ja już w 2013r.składałam wielokrotnie CV osobiście,a ostatnio wysłałam mailem.
Nic się nie dzieje.A tak na marginesie,to nie sądziłam,że jest tak ogromne bezrobocie we Włocławku.To z jednej strony tłumaczy brak odzewu,ponieważ na rynku tak niesamowicie wielu wykształconych,wykwalifikowanych lub mniej wykwalifikowanych osób funkcjonuje.A przecież to podstawa egzystencji.
Jakie to nieszczęście,że nieliczni mogą pozwolić sobie na luksus pracy.Jakie to niesprawiedliwe.Może,jak ktoś ma wiedzę,gdzie jeszcze uderzyc,to prosze o radę.


zdjecie uzytkownika
tyo - 2014-11-25 13:12:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
niestety teraz tak jest i pewnie będzie nadal, że albo są ludzie, którzy żyją w luksusie albo Ci co pracują cięzko na to zeby czynsz opłacić, z pracą ciężko ogólnie nadal niestety, ale chyba ta firma nieźle prosperuje z tego co widze, są jakieś spięcia, ale nie wiem czy w każdej firmie takich nie ma, więc..
zdjecie uzytkownika
ktos z prac.... - 2014-11-27 21:28:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Chcesz pracowac musisz miec plecy albo dac dup. Albo trzymac palec w dupi. I go nigdy nie myc . Kobite wyslac najpierw po pracuje . A nestepnie swoim kosztem tobie zalatwi. Nie masz mocnych plecow to bedziesz mial rozwalona dup. .
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2014-12-03 19:40:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W WiKA SGF natomiast pracownicy wydziału produkcji zostali zobligowani do pracy w po 12 godz. ( zmiany 6-18, 18-6 ) do świąt... Plus soboty... Magii świąt brak.
zdjecie uzytkownika
Onn - 2014-12-04 12:25:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
No to se zarobita na 2 paczki wacików i po co za granice wyjeżdżać w Polsce też się da zarobić jak widzę
zdjecie uzytkownika
na szczęscie z innego działu - 2014-12-14 14:54:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeśli szukacie pracy to proponuję omijać z dala dział M8 gdzie są chyba najbardziej wyśrubowane normy, niekiedy wręcz niemożliwe do wykonania. Pracowałam na tym dziale przez pewien czas, nie polecam, to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Prawdą jest, że mały majster zwracał się słowami "Lalka" do pracownic.Pracując w kaizenach szczelność sztuk nigdy nie jest sprawdzana do samego końca. Prawdą też jest, że niektórym niepalącym osobom była zwracana uwaga przez małego Roberta z powodu wyjścia do WC co śmiało można nazwać nękaniem pracowników, skoro odbiera im się prawo do załatwiania podstawowych ludzkich potrzeb fizjologicznych.
zdjecie uzytkownika
Ja M8 - 2014-12-16 12:24:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jaki zakaz wyjścia do łazienki ha ha ha juz nie macie co wymyślać.
zdjecie uzytkownika
milo - 2014-12-21 14:25:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
świateczna sielanaka....
zdjecie uzytkownika
fuj - 2014-12-22 18:11:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Robert, otwórz oczy, nikt nie jest twoim wrogiem a twoje postępowanie nie jest w porządku, nie zachowuj się tak jak twój poprzednik....
zdjecie uzytkownika
yogi - 2014-12-23 23:57:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pan RM zapracuje sobie na to by wyladowac tam gdzie jego poprzednik... mysle ze to kwestia czasu...
M8- to nie jest zakaz wyjscia do WC tylko mierzenie czasu o czym przekonalo sie wiele osob...
zdjecie uzytkownika
xyz - 2014-12-24 12:33:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [kamila - 2014-10-25 06:52:31]:
(usunięte przez administratora) jest ok, normalny człowiek. Imbirskiego nie znam. Sgf troche daleko, ale to nowy ładny zaKład, elastyczne godziny pracy (nie trzeba być punkt 7.00) - ogólnie chyba można polecić. Osobiscie wolałbym dział jakości niż produkcję.
zdjecie uzytkownika
Nico - 2014-12-24 12:40:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [marles 27 - 2014-11-21 10:26:32]:
tak niestety jest w wice, że jest dużo ludzi bez odpowiedniego wykształcenia. Takie miasto, brak uczelni, a technika chyba już pozamykli. Ogólnie kucharz to powinien zajmować się gotowaniem, a na produkcji powinni być ludzie z wykształceniem technicznym. Wyjątki czasem się zdarzaj (w wice jest ich trochę za dużo)
zdjecie uzytkownika
nieznajoma - 2014-12-28 10:11:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dzien Dobry,czy praca na produkcji wymaga rzeczywiście specjalnych predyspozycji?Nie mam wyszkolenia technicznego,jestem osobą po 40-stce,kobieta.Może ktoś mi naszkicuje mniej więcej jak to wygląda?Bedę bardzo wdzięczna.Serdecznie pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Ja M8 - 2014-12-31 10:12:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
zainteresowana - 2015-01-13 15:55:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Witam,po rozmowie kwalifikacyjnej,na ktorej bylam w Wice,stwierdzam ze zatrudnienie jest przez zaklaf a nie przez agencje a ti duzo w naszym miescie.
zdjecie uzytkownika
hehe - 2015-01-15 20:40:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
za najniższa krajową sami ludzie bez ambicji
zdjecie uzytkownika
we - 2015-01-16 11:02:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
od czegos trzeba zaczac.. Ty moz o
d posady kierownika zaczynales?
zdjecie uzytkownika
zainteresowana - 2015-01-23 13:29:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zmienilam zdanie o tym zakladzie,na rozmowie kwalifikacyjnej obiecywali umowe o prare na 3 miesiace ,a okazalo sie ze daja smueciowke na 3 tygodnie,zenada
zdjecie uzytkownika
swet - 2015-01-25 11:29:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
to w zywe oczy Cie oklamali? hehe to ladnie o nich swiadczy...
zdjecie uzytkownika
zainteresowana - 2015-01-25 22:41:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Obiecanki a zycie pokazuje cos innego,nieladnie pan od rekrutacji klamie.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie WIKA POLSKA S.A
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy WIKA POLSKA S.A?
Zadaj pytanie
x