Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o WIKA POLSKA S.A

Pracowałeś w firmie WIKA POLSKA S.A i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
M8 - 2015-04-07 21:00:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Do m5.Pamela jest bardzo ładną,nteligentną i miłą dziewczyną (na pewno z nią nie rozmawiałaś (łeś).Piszesz że sympatyczniejsza i ładniejsza PANI BEZ BIUSTU no to żeś komplement strzeliła (strzelił).Masz wyczucie.gratuluje;-)
zdjecie uzytkownika
m8 - 2015-04-08 09:00:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Panowie piszecie o nas o kobietach , jak można napisac ze sa wśród nas paszczury , popatrzcie na siebie w lustro i dopiero się możecie wypowiadać . Na m8 jest może 4 Panow na ,których można oko zawiesić ,ale nic po za tym popatrzeć zawsze można . Np. Cz.T,M.Z,M.W,T.P,Pozdrawiam was chłopaki.
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-04-08 09:44:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Otoz to Pamela jest jeszcze mloda dziewczyna bez zadnych obowiazkow chciałbym ja zobaczyć za kilka lat bo faktycznie jaka mama taka corka i taka jest prawda. Może buzie ma ladna , ale co do figury to nie jest super od pasa w dol,sa zgrabniejsze od niej i dużo starsze Panie.
zdjecie uzytkownika
mloda - 2015-04-08 19:25:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Na każdym dziale jest mobing
zdjecie uzytkownika
Ona M8 - 2015-04-08 21:15:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Dajcie Pameli spokój co z was za ludzie!!!! Brak słów!!!!! Ciekawe czy byłoby wam miło jak ktoś by o was tak pisał, a już pisanie o jej mamie to naprawdę poniżej pasa!!!! Bylo by wam przyjemnie w takiej sytuacji!!!! A po za tym Pamela figurę ma super!!!! Na pewno pisze to zazdrosna o jej wyglad i figurę dziewucha, albo osoba która nie lubi jej mamy i wyżywa się na bogu ducha winnej dziewczynie!!!!!Pamela olej rakich debili!!!!
zdjecie uzytkownika
aaa - 2015-04-08 22:27:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
M8 to temat rzeka ,zawsze znajdzie się jakaś zakała co jej się nic nie podoba a pewnie sama i inteligencją i urodą nie grzeszy .Jak nie czepiają się mto to mistrzów a teraz suchej nitki nie pozostawiają na miłej dziewczynie .
zdjecie uzytkownika
bbb - 2015-04-09 10:19:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A co do mobingu ludzie traktowani sa zle przez nie ktorych pracowników pracujących tam pare ladnych lat . Twierdza ze sa najlepsi i pomyłek nie popelniaja a jednak zdazaja się , ale na kogo zwalic jak nie czasowca.Jest pewien sposób żeby utrzec wam nosa za ponizanie wyśmiewanie się z nas.STOP MOBINGOWI
zdjecie uzytkownika
Aaa M8 - 2015-04-09 16:01:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do bbb a kto niby wżywa się na czasownikach bo nie zauważylam?
zdjecie uzytkownika
jakiś - 2015-04-10 10:54:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Widzę ze dałem temat do pisania ale dla mnie i tak ona jest najładniejszą dziewczyna ,nie jeden chłopak się za nią ogląda.Trzymaj się Pamela
zdjecie uzytkownika
Peter - 2015-04-10 13:04:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam gal anonimów :D
Widzę,że czas napisać pierwszy mój post chodź tutaj już od dawna nie pracuję. Więc jak zwykle same pociski widzę na każdego i nikt nie ma odwagi się podpisać hahaha cioty.. xD
Od Pamelci to dwa kroki w tył proszę! Dziewczyna jest piękna na swój sposób i ma poukładane w głowie a nie jak połowa z Wiki. :D
zdjecie uzytkownika
kaja - 2015-04-10 14:42:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ludzie co Wy wypisujecie zacznijcie od siebie jacy Wy jesteście Z zewnatarz urody a dopiero oceniacie drugich bo Wy też macie wady gorzej niż dzieci się zachowujecie naprawdę
zdjecie uzytkownika
Snicers - 2015-04-10 19:35:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W końcu wekend:-)
zdjecie uzytkownika
Pracownik WIKA - 2015-04-17 18:07:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Pracuję w WIKA od wielu lat. To co mnie najbardziej boli, to że za wyniki firmy to kierownicy dostają premie po kilkadziesiąt tysięcy zł... A na te wyniki to my- szaraczki- pracujemy w systemie 3-zmianowym, lub pracujemy po 2 godzin dziennie, soboty też... Jesteśmy tanią siłą roboczą. Ale my, którzy chcemy/ musimy mieszkać we Włocławku lub okolicach nie mamy dużego wyboru... Na tym polega siła WIKA Włocławek -na taniej sile roboczej, bo na nasze miejsca zawsze ktoś przyjdzie, mąż, który musi utrzymać rodzinę, żona, która musi iść do pracy by dzieciom zapewnić studia, albo student, który po szkole siedzi rok, dwa w domu bo nie ma pracy... wiecie jaki jest rynek pracy w naszym regionie. Codziennie wielu z nas- pracowników pluje sobie w brodę, czuje się upokorzonych, niedocenionych, ale chyba jednak możemy być w jakiś sposób z siebie zadowolonych, że jakoś dajemy radę, że jesteśmy tu na miejscu ze swoją rodziną, dziećmi, przyjaciółmi, że nie szukamy szczęścia gdzieś w świecie, ale w naszym życiu rodzinnym. Bo co oprócz rodziny, dzieci ma znaczenie? Niech to dodaje nam sił, które WIKA codziennie nam tak odbiera... A to, że wystarcza na rachunki, opłaty, jedzenie, a o wakacjach możemy tylko pomarzyć... to kierownictwa nigdy nie będzie interesowało. Udawajmy, że nie wiemy o ich premiach. Wszystkim dobrym ludziom życzę aby kiedyś poprawiło się w WIKA i abyśmy zarabiali tyle co w innych oddziałach WIKA na świecie.
zdjecie uzytkownika
majka - 2015-04-21 07:08:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Ma Pan rację o tych premiach, że kierownicy je mają za nasz wysilek a do swojej kieszeni zgarniaja ja np. Juz 3lata premi od kierownika nie dostalam dostaja jedne i te same osoby czyli ci ktorzy trzymaja paluszeK... to też wkurza niby nie duże pieniądze ale niestety takie są realia na Wloclawek , a to żeby zarobić nasze pieniądze to pracujemy jak białe Murzyny na nie bo takie mają wymogi do nas coraz to większe.
zdjecie uzytkownika
ona - 2015-04-25 23:35:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ja nie trzymam jak ty to piszesz "paluszka w dupie"a raz na jakis czas dostaje premie ale za swoją pracę,a ty za pewne pani Majko nie zasługujesz.pozdrawiam;-)
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-04-29 19:18:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Wiecie, ze tną diety.? juz poszły aneksy do umowy z 49E dają 8,5E na godz brutto minus święta i weekendy. określili to jako szkolenie a my tu wszyscy normalnie pracujemy. Do sądu trzeba to zgłosić. Mam mnustwo filmów z tego "szkolenia" . Zobaczymy jak sie w sądzie będą tłumaczyć z tych "szkoleń". Normalną produkcję wykonujemy w niemczech. Mam wszystko nagrane co kto robi.
zdjecie uzytkownika
pracownik 2 - 2015-04-29 21:06:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Przychylam się. Ładnie się zdziwią jak linie do Polski zjada ...
zdjecie uzytkownika
majka - 2015-04-30 22:51:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
chciałabym żeby diety ucieli kierownikom z każdego działu, za co to mają tylko tyją, a nas wszyscy olewaj.
zdjecie uzytkownika
Ja - 2015-04-30 23:38:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Udanej majówki;-);-)
zdjecie uzytkownika
lili - 2015-05-01 12:31:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Szraczkom wiatr w oczy!!! Wolne,majówka ..... i deszczyk
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-05-02 21:38:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
naprawde fajnie mieć pracę, bo we Włocławku jest ciężko z nią ,ale to co się dzieje we WICE jest przykre,że takie są wyróżnienia ten co pisze,że nie trzyma paluszka nie wierzę każdy uważa,że jest dobrym pracownikiem i chciałby być doceniony, ale niestety jest rodzinka na dziale koleżanki i koledzy i góra tego nie widzi,że pięciu ludzi siedzi przy biurku do jednej roboty i nie mogą się wyrobic i jest większy burdel
zdjecie uzytkownika
ona - 2015-05-03 11:29:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Do pracownik
i tu się mylisz ja nie mam zadnej rodziny w wice zadnych znajomych na wysokich stanowiskach, po prostu dobrze pracuje.Nie latam do kibla na papierocha co godzine, nie paraduje z kawą przez srodek hali(jak wiekszosc dam), nie boje się zlamac tipsa bo ich nie mam i nie stroje się jak na randkę.Po prostu przychodze pracowac a nie opindalac się jak wiekszosc.Przynajmniej na moim dziale.pozdrawiam;-)
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-05-04 12:09:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tak boli Cie ze ktos wychodzi na fajke, albo chodzi z kawa po hali , a napewno nie raz wychodzisz za potrzeba ,nie twoj interes kto co robi . A co do wygladu to rowniez nie twoja sprawa chcesz wygladac jak kura domowa to tak wygladasz . Zazdroscisz kobietom , ktore o siebie dbaja i tak powinno byc zadna z nich na randke nie przchodzi ,przychodza by pracowac tak jak ty . Duzy plus dla kobiet , ktore dbaja o swoj wyglad nie zaleznie od ich wieku.Zazdrosc Cie zrzera i tyle.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Witam.Byłem na rozmowie o pracę na stanowisku magazyniera.Kierownik magazynu(szczery gość,nie ściemniał niepotrzebnie) zaproponował mi pracę za pośrednictwem agencji pracy Workservice gdzie umowę podpisywał bym co 2 tygodnie przez 2 lata.Po tym okresie dopiero umowa z Wiki na okres próbny,premia roczna w wysokości 200-300 zł.Oczywiście najniższa krajowa przez okres w agencji,później jakaś śmieszna podwyżka.I jeszcze najważniejsze to bym miał ciuchy robocze,buty i swoją szafkę jak by to miało zachęcić do podjęcia pracy.Luksus.Wymagania to tylko żeby być mężczyzną i mieć uprawnienia na wózki widłowe.Konkurencyjność firmy oparta na taniej sile roboczej,którą można w każdej chwili zwolnić z pracy.Lepiej brać zasiłek i dorabiać na czarno.Pozdrawiam.
Pytania: Nie było pytań.
zdjecie uzytkownika
mita - 2015-05-04 14:58:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na jednej rece mozna policzyc zadbane kobiety , reszta to brak slow....
zdjecie uzytkownika
Pracownika WIKA - 2015-05-16 19:45:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Jeśli chodzi o drugą WIKĘ- czyli SGF pod Włocławkiem, to do tej pory głównym powodem zatrudnienia tam były delegacje w Niemczech i mega, naprawę mega pieniądze z delegacji ( naprawdę można było ułożyć sobie życie po takim wyjeździe). Teraz warunki się zmieniły, nie warto...
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie WIKA POLSKA S.A

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy WIKA POLSKA S.A?
Zadaj pytanie
alert