Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o WIKA POLSKA S.A

Pracowałeś w firmie WIKA POLSKA S.A i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
kaina - 2014-03-12 00:00:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do Kozy
jak bys zgadla najpewniej to o to chodzi.
zdjecie uzytkownika
jo - 2014-03-12 09:37:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
moze nikt z Toba nie chce pracowac lub niepotrafisz wspolpracowac z innymi a moze sie nie wyrabiasz i innym psujesz norme..
zdjecie uzytkownika
new visage - 2014-03-12 11:50:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [liza 123 - 2014-03-04 10:55:30]:
Po co się tam pchacie? Sama kumoteria i znajomości wypychane na stołki. Kto zna swoją wartość zaraz stamtąd znika, ucieka, bo po co komu nowy auschwitz? Brak konsekwencji w stosunku do swoich, tylko na odosobnionych i samotnych skupia się wyzysk i oligarchia. Najwyższy czas, by ktoś rozsądny się tym zajął.
zdjecie uzytkownika
Kaja - 2014-03-15 18:02:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Klp
dobrze ze ty nie jestes wiesniakiem żal.
zdjecie uzytkownika
JA - 2014-03-16 09:43:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
hej ja sie uwolniłem od wiki i teraz zarabiam 3 razy tyle za te sama robote spawanie a wy tu sie gryziecie i meczycie jeden z drugim tak sie nie szanujecie i taka macie niska samoocene ze az zal jak mozna sie godzic za prace za 1300 na reke albo i mniej zastanowcie sie nad soba zycie ma sie jedno .jaka wy przyszlosc zgotujecie swoim dzieciom za te grosze gdzie do szkol ich poslecie nie badzcie baranami rozejzyjcie sie po innych duzych miastach tam roboty jest full a na dziendobry dostakje sie 2kola jak jest sie oczywiscie dobrym w tym co sie robi. Ludzie szanujcie swoje wyksztalcenie i samych siebie to bedziecie wolni i szczesliwi pozdro
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-03-16 15:08:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A tak wogole to dodatkowo mozna zyskac bo posredniak pokrywa koszty zakwaterowania przez rok do wys 500 zeta miesiecznie i daja dodatek aktywizacyjny w wys 50% kuroniowki wiec zachecam zostawcie ten auszwic w holere niech szwaby i kierasy sami zapieprzaja na gniazdach
zdjecie uzytkownika
zyta - 2014-03-16 18:08:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pisząc to mogłeś chociaż sięgnąć po słownik
zdjecie uzytkownika
Ja - 2014-03-19 20:33:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czyli wychodzi na to ze w wice pracuja sami nieudacznicy i pociotki skoro tak kurczowo sie trzymacie tego syfu za 1300 na reke jak do was niemcy czy kierownicy moga sie odnosic z szacunkiem skoro wy sami szacunku dla siebie nie macie
zdjecie uzytkownika
oro - 2014-03-20 16:05:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to znajdz nam w tym zadupiu 800 miejsc pracy za 2.5 Tysiaka to chetnie z tad odejdziemy.. my tu dla przyjemnosci nie robimy tylko z musu byr odziny utrzymac , ale jak trafi siel epsza praca to bez zastanowienia ja zmienimy. tu jeat praca na przetrwanie..
zdjecie uzytkownika
pati - 2014-03-21 16:32:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Praca ogolnie nie jest zła, to ludzie sa wredni,a przewaznie Ci co maja umowy i te paniusie, ktore sa regulatorkami , pisze o M8.Psiapsiuleczki zostaly rozdzielone , a to dobre. Moim zdaniem takie mieszanie zmian jest jak najbardziej na miejscu. I tu pochwalam kierownika,Jest taka ktora uwaza ze pozjadala wszystkie rozumy i panoszy sie , docina wszystkim.Zapomniala jak wyla . NIE PAMIETA WOL JAK CIELECIEM BYL. Kierownik jest facetem na tyle inteligietny i wie co sie dzieje na naszym dziale.POZDROWIONK.
zdjecie uzytkownika
mati - 2014-03-21 17:58:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ciekawe o kim piszesz,że się panoszy i docina wszystkim,ktora to regulatorka.
zdjecie uzytkownika
zlo - 2014-03-23 12:35:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jestem pracownikiem wika polska i tak naprawde nie jestem zadowolony z pracy ktora wykonuje i rozgladam sie za czyms innm bo mimOze czlowiek charuje jak wol to brak satysfakcji z wykonywanej pracy . I nie wstydze sie podpisac marcin. B z m3
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-03-28 09:09:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Lalka z M8, kazdy powinien wiedziec o kogo chodzi,przeginasz z tymi donosami do kierownika.Dlaczego nie donosisz na swoie pupilki,chodzi tu o P. regulatorki, a przewaznie o jedna z nich, biega co rusz do kibelka i jej wolno...Ciekawe co by bylo jak by ktos doniosl na twoj temat twojej zonce.Uwazam ze nie nadajesz sie na to stanowisko na , ktorym obecnie jestes. Golym okiem widac ze chcialbys zostac kierowniczkiem , ale daleko Ci do kierownika jestes smieszny. Co do drugiego majsterka jestes spoko tylko ty nie daj sie manipulowac.Bo ludzie sa tacy ze szukaja sesacji rewelacji i zeby wyszlo na ich strone ,a pewne osoby cierpia, ale co to kogo obchodzi. Lalaka daleko Ci nawet do majstra Krzyska.
zdjecie uzytkownika
nick - 2014-03-29 22:13:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xxx - 2014-03-28 09:09:04]:
brawo, sama prawda... a co sadzicie o ustawiaczach na ty dziale?
zdjecie uzytkownika
Frugo - 2014-03-30 17:57:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
wy naprawdę nie macie swoich problemów.A jak do kogoś coś macie to powiedzcie tej osobie wprost a nie tak anonimowo na forum,jesteście po prostu tchórzami.
zdjecie uzytkownika
ktos calkiem obcy - 2014-03-30 21:57:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Frugo - 2014-03-30 17:57:10]:
prawda mowiona prosto w twarz i wprost czesto pozostaje nonimowa, wiec wlasnie lepiej, ze mozna swoje zale wypowiedziec na takim forum, choc przyznam, ze niektorzy podjudzaja niepotrzebne sytuacje i swietnie sie bawia cudzym kosztem, wiekszosc z tych wypowiedzi jednak traktuje jako prawdziwe, poniewaz znam problem od podszewki i wiele osob boi sie o nich pisac. Czas na zmiany. Czemu nikt nie pisze o dzialach M7 M3 M10 M1? Cenzura? Zreszta nie ma to znaczenia, calosc to i tak miejsce wylegu pasozytow.
zdjecie uzytkownika
mily - 2014-04-01 19:17:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na m3 tez jest kumoterstwo w dodatku rodzinne
zdjecie uzytkownika
JA - 2014-04-02 23:15:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
AJk ja sie ciesze ze juz nie pracuje w tym syfie .Jestem wresczcie szczesliwy i zarabiam 3 razy wiecej za ta sama prace fizyczna .Czemu wy tak lubicie sie meczyc spakucie walizki i w droge zal mi was.
zdjecie uzytkownika
M8 - 2014-04-04 21:45:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
"JA - 2014-04-02 23:15:21 "skoro taka sama to pewnie jestes na szkoleniu w wice i tam masz 3 razy tyle.

Co do "lalki" to fakt... bal bym mu SIE dac stanowisko ustawiacza nie mowiac o stanowisku majstra , gdyby nie to ze ludzie sami wiedza co robic to kieras dawno by go na kopach wywalil .czuje ze dlugo nie bedzie na tym stanowisku bo on kompletnie nie ma pojecia o tym co robi i ciagle biega w szoku , w kolko sprzeczne decyzje i niezdecydowanie , brak jakiegokolwiek pojecia o produkcji i zasadzie dzialania maszyn , no ale co tu chciec od kucharza.. ma jedna zalete jesli cos brakuje czy cos potrzeba to on to zalatwi w mig . Krzychu jest OK ma duze pojecie o tym co robi, dobra znajomosc maszyn , szybkie rozwiazywanie problemow , dobra organizacja pracy .. ale ma wade jesli cos potrzebujesz przypominaj mu 20 razy dziennie to dostaniesz to za miesiac :) Jakos sie uzupelniaja majstrowie to wniosek taki ze powinni pracowac na jednej zmianie:)
zdjecie uzytkownika
my - 2014-04-05 22:24:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Skoro wszyscy maja takie zdanie o majstrze Robercie to napiszcie anonim do kierownika bo wątpie czy czyta te opinie, a swoją drogą współczuję Robertowi bo on chciałby kontrolować wszystko, starasię źeby wszystko było zapięte na ostatni guzik,ale niestety nie zawsze to wychodzi . pamiętam jak był ustawiaczem to o cokolwiek się go poprosił o to było zrobione natychmiast nikomu nie odmówił pomocy.Wydaje mi się że jak by wielu z was miało wybór to wolałoby jego niż fasole.
zdjecie uzytkownika
Mikan - 2014-04-05 22:58:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To byly stare dobre czasy,KTORE minely.Fasola byl narwancem ktory najpierw wyzywal i kopal skrzynki a pozniej myslal ale znal sie na maszynach i robocie wiedzial gdzie czyje miejsce.Robercik lubi biegac i zalatwiac rozne sprawy ale niezwiazane z produkcja.Dla niego wazniejszy byl KAJZEN niz produkcja.Przez caly tydzien slyszalem "nie mam czasu mam KAJZEN"a przeciez chodzilo o sprawy produkcyjne i teraz sa takie efekty jakie mamy.A moze czas wyslac Robercika na urlop zeby odpoczal i przemyslal swoje postepowanie?
zdjecie uzytkownika
M8 - 2014-04-05 23:28:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak stara sie i chcialby dobrze ale nie ma pojecia , nie kazdy do wszystkiego sie nadaje.. czesto wrecz robi na odwrot do zamierzonego celu , potrafi kapletnie zdeorganizowac prace i czesto tak jest ze przez jego decyzje robi sie duzo mniej. Uwazam ze gdyby bardziej polegal na zalodze (bo maja wieksze pojecie o tym co robia niz on ) to by to wszystko lepiej wygladalo (tak jak jest to u Krzyska). Ponadto przegina z tym mierzniem czasu pod kiblem kto ile czasu tam spedzil i szpiegowaniem kazdego...

Fasola to narwaniec i nerwus , no ale w tych warunkach to i nas z czasem depresja dopadnie.. . Fasolmistrz na robocie bardzo dobrze sie znal , potrafil swietnie zorganizowac prace i mial duze pojecie o produkcj. Ogolnie bardzo dobrze sie z nim pracowalo pod warunkiem ze mial dobry humor.

KOZA - 2014-04-05 21:30:37
Koza zgadzam sie z Toba w 100% . jesli ten czlowiek sie nie ogarnie i nie zmieni stosunku do ludzi to ta wspolpraca bedzie do (usunięte przez administratora) a ucierpia na tym ludzie i produkcja..
zdjecie uzytkownika
Ja - 2014-04-06 11:27:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wspołczuje wam ale jak pisałem uwolniłem sie od tego syfu pracuje w innym miescie a nie na żadnym szkoleniu. I wspóczuje tym co wrócą do nowej fabryki ze szkolenia z podpisaną lojalką na 2 lata . Dopiero poznacie co to niewolnicza praca za najniższą krajową + nadgodziny .Kim wy dla siebie jesteście skoro na takie warunki pracy się godzicie .I dla tego nikt was nie będzie szanował i powaznie traktował bo prawda jest taka że jak ktoś godzi sie na takie warunki pracy jak w wice to jest postrzegany jako niewykfalifikowany robotnik który łapie sie wszystkiego , a przez mistrzów czy kierowników zawsze bedziecie śmieciami parobasami za najniższą krajową no chyba ze tak jest
zdjecie uzytkownika
kaja - 2014-04-07 11:59:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Lalka ty nie sluchaj regulatorek , gdzie i kogo masz postawic na , ktorym stanowisku pracy, ty masz to robic sam. One potem kpia z Ciebie, a ty im bez granicznie wierzysz. Co z Ciebie za facet nie masz jaj. Obserwuje jak dziewczyny na MTO pakuja tam jest dopiero kolchoz i stoia tam te same dziewczyny, dajcie im troche odsapnac. Postawic tam te co maja u was fory i pracuja tyle samo co inne dziewczyny, ale z jakiegos powodu sie wymiguja i wiedza ze tam nigdy nie stana. Niech tez sie w koncu wezma za prace , a nie udaja ze cos robia. Albo , ktora z regulatorek tam dac . To jest bardzo ciezka praca i bardzo odpowiedzialna, moze teraz kolej na inne dziewczyny. Najwyzszy czas sie nauczyc ,a nie stac tylko w jednym miejscu.
zdjecie uzytkownika
zażenowana - 2014-04-12 23:39:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Wstyd mi za tych co tak opisują majstra Roberta jak można wypisywać takie rzeczy czy wy naprawdę nie potraficie wczuć się w tego człowieka przecież on to mógł przeczytać i na pewno było mmu przykro przecież dużo ludzi to czyta i od razu nie znając go mogą wysać opinie o nim..Obyście nigdy nie znaleźli się na jego miejscu.Pewnie macie świadomość tego że wasze IP może być namierzone, a wtedy na pewno nie będzie wam do śmiechu.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
53 osoby obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie WIKA POLSKA S.A
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x