Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o WIKA POLSKA S.A

Pracowałeś w firmie WIKA POLSKA S.A i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
leo - 2016-04-23 14:27:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xxx - 2016-04-22 15:12:26]:
Jak to co sie stalo? Dawal za male premie kierownikom a nam robolom za wysokie podwyzki no przeciez kiedys musialo sie to tak skonczyc nie?
zdjecie uzytkownika
Karioke - 2016-04-23 22:00:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Odpowiedź na: [on - 2016-04-09 21:17:28]:
ja też się uwolniłam, ale cholernie mi żal tych manometrów, bo niemieccy właściciele przejmując firmę nastawili się wyłącznie na korzyści finansowe, a firma to nie tylko zera na kocie ...to cała cudowna kultura organizacyjna, która obecnie jest spróchniała...mam ogromny sentymenty do tej firmy, wiem, co zrobić by Wika Polska była atrakcyjna dla obecnych pracowników i dla przyszłych pracowników, ale swtierdzenie, że na Twoje miejsce jest mnóstwo innych osób niszczy wszystko. Jakikolwiek przejaw kreatywności, energii rodzi bunt i jest duszone w zarodku. Proszę Państwa niszczycie ogromny potencjał firmy, która mogłaby jawić się w oczach innych jako solidny kontrahent, pracodawca, kreator rynku, twórca lepszego obrazu pracy, liczą się chęci i praca, a nie pójście po najlżejszej linii oporu, żeby było więcej zer na koncie i jeszcze więcej, ale nie dla tych pracowników niższych szczebli, którym kochani "umysłowcy
" zawdzięczacie wszystko, bo dla Was, ale bez tych jakże ważnych maluczkich pracowników nie byłoby tych zer na kocie, wolicie, mam nadzieję, że woleliście dawać "umysłowcom" setki tysięcy premii, a ochłapy tym, którzy tworzą cały trzon potęgi firmy Wika
zdjecie uzytkownika
leo - 2016-04-24 20:27:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [Karioke - 2016-04-23 22:00:47]:
Moja kochana Karioke!!!!!!!!!!! Kocham Twoje slowa ,to o czym napisalas to czyste slowa prawdy.I powiedz ,jak takie tumany nastawione na ilosc zer na koncie moga zniszcyc ogromy potencjal drzemiacy w ludziach ,ktorzy nie tylko chca przychodzic do pracy aby odwalic swoje ale chca byc dla tej pracy dobrymi lubiacymi swoja robote ludzmi.Czy mi sie wydaje czy to o czym marzymy to tylko mrzonki?Pozdrawiam Cie bardzo serdecznie.Twoj wpis postawil mnie na nogi w tym pozytywnym slowa znaczeniu.
zdjecie uzytkownika
Karioke - 2016-04-24 21:55:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [leo - 2016-04-24 20:27:47]:
i ja pozdrawiam szczerze
...te "tumany", to w pewnej mierze ludzie mający pasję, lecz weszli w foczy pęd, który odmóżdża ...ale jednak daje smar, który aplikują innym, ażeby nie pozostawać w tyle, choć w lustrze widzą błazna, zamiast swojej twarzy. Żywieni sprzeniewierzaniem się własnym początkowym zasadom...stają się jeszcze gorsi, jak Ci, którym zaprzedali siebie. Duma to takie ostatnimi czasy zeszmacone słowo. Ale właśnie duma i szacunek, który buduje poczucie honoru winny być codziennością...a nie bylejakość i wtórność marności. Może to utopijne, ale własne, a nie skopiowane czy pożądane. Asertywność, to nie "umiejętność" stawiania na swoim, asertywność, to nie buta i agresja. Asertywność to filozofia życia. Szacunek dla nas samych przy równomiernym szacunku dla innych, nie inaczej. Bycie kreatorem życia ? czy bycie kreowanym? ot co...
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2016-04-25 18:34:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Karioke nie wiem na jakim dziale pracowalas ale wiem ze m9 to patologia , nie polecam nikomu tam wylądować. Alkoholicy molestujacy itd.Mobbing to ich motto życiowe.
zdjecie uzytkownika
leo - 2016-04-26 17:35:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ktoś - 2016-04-25 18:34:09]:
No i sama widzisz moja droga Karioke ,ze prostactwo prostactwo i jeszce raz prostactwo rozjechalo sie na potege.O czym tu gadac?Na M-jakims tam jest tak na innym jeszcze gorzej a to wszystko przez to,ze ludziom rozjechaly sie troche duma z honorem na rzecz chamstwa i malostkowosci.
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2016-04-26 21:15:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Leo ty masz problemy ze zrozumieniem tego co czytasz? ?sądzę że jesteś jednym z umysłowych uwazajacych się za lepszych a tacy są chamami niedouczonymi. Przeczytaj jeszcze raz. Przemysl a dopiero potem komentuj.
zdjecie uzytkownika
leo - 2016-04-26 21:47:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ktoś - 2016-04-26 21:15:07]:
Z czytania ze zrozumieniem mialem zawsze duze 6!!!!!!!! Nie jestem umyslowcem ale pracownikiem fizycznym i musze przyznac ze troche niedouczonym.Nie jestem chamem tylko grzecznym i kultularnym czlowiekiem,ktoremu nie jest obca inteligencja.Ztym trzeba sie Ktosiu urodzic,Ty sie tego nie nauczysz bo jestes prostakiem,ktory wszystkich ludzi bardziej inteligentnych od Ciebie stawiasz w szeregach CHAMOW.Ja moj drogi Ktosiu nie musze analizowac tego co przed chwila przeczytalem a Tobie proponowalbym jakas terapie zebys swoim chamskim jezykiem nie zaslanial swoich kompleksow bo w ten sposob nie wyleczysz sie z nich.Nie bede Cie pozdrawial bo zapewne nie zrozumiesz dlaczego Cie pozdrawiam?!
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2016-04-26 22:00:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Żal mi cię Leo niedouku haha przedstawicielu wiki
zdjecie uzytkownika
leo - 2016-04-27 18:24:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ktoś - 2016-04-26 22:00:27]:
A w jakim stopniu Ty jakis tam Ktosiu jestes douczony?Po stylu i formie w pisowni wnioskuje ze edukacje zakonczyles na poziomie 4tej klasy szkoly podstawowej.Chyba sie nie pomylilem prawda?Ale jesli posiadasz troszke wyzsze wyksztalcenie i udalo Ci sie ukonczyc gimnzjum to chyba tylko dlatego ze byles ciezarem dla szkoly i chciala sie Ciebie pozbyc jak niepotrzebnego pasozyta siejacego zgorszenie dla reszty szkolnej spolecznosci.Nie wiem ile masz lat ale ile bys ich nie mial to niczego sie nie nauczyles poza sianiem nienawisci i zlosci dookola siebie.Bardzo sie ciesze ze mimo wszystko stanowisz niewielki ulamek spoleczenstwa z takim podejsciem do innych ludzi i mozna Cie ominac nawet niezauwazajac Cie.Tak wiec ponawiam apel o pojscie na terapie i do doksztalcenia sie po to abys potrafil powiedziec w zrozumialy sposob co Cie boli.Glowa???
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2016-04-27 18:53:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Leo samokrytyka wskazana haha.wszystko co piszesz o innych próbując ublizyc tyczy się twojej osoby.nienawiść i chamstwo przedstawiasz sobą właśnie ty.wiem kim jesteś dlatego poziom jaki sobą przedstawiasz mnie nie zaskakuje haha odstaw używki ...może to pomoże w powrocie szarych komórek do twojej tepej mozgownicy. Skończ zaśmiecać forum durnymi wpisami.
zdjecie uzytkownika
leo - 2016-04-27 19:06:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ktoś - 2016-04-27 18:53:32]:
Zabolalo Ktosia?No troche na pewno ,nie mniej jednak chyba sie zapomniales w tej zlosci na wlasna niemoc kto tak naprawde komu ubliza.Ale mniejsza o to ,co do uzywek to podzrzuc troche pomyslow bede bardziej tworczy.Tepy Ktosiu nie masz bladego pojecia kim jestem i gwarantuje,ze gdybys sie dowiedzial kim jestem chodzilbys z otwarta geba przez cala majowke ha ha ha.
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2016-04-27 19:13:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Hahaha rozbawiasz mnie. Zmień dilera. Jesteś małym czlowieczkiem a i personalnie wiem kim. ..gwarantuje Ci to.skończ wypisywać głupoty. Żegnam ozieble z domieszką pogardy.
zdjecie uzytkownika
leo - 2016-04-27 19:39:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ktoś - 2016-04-27 19:13:30]:
No cos Ty rezygnujesz? Bo chyba sie nie poddajesz WIELKI CZLOWIEKU?Mam dla Ciebie propozycje podejdz jutro do mnie i powiedz ze Leo to ja a wtedy publicznie Cie przeprosze jesli czujesz sie dotkniety moimi wpisami.Jesli natomiast nie zgadniesz kim jestem to potwierdzi sie moja opinia o Tobie ze jestes malym zalosnym robalem ktory jest odwazny wtedy gdy nikt go nie widzi i czmycha z podkulonym ogonem w obawie ze spotka go za to kara.Twoje"zegnam ozieble itd" jest tak zalosne ze kojarzy mi sie ze starymi paniusiami ktore poklocily sie o cos w kolejce.Ty a moze Ty masz cos z baby?Pewnie ze tak PLOTUCHOWANIE!!!!!!!!!!!! Bywaj stary w sobote biegnij na rynek to zbierzesz wszystkie ploty i bedziesz mial co robic przez pare dni ha ha ha
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2016-04-27 20:06:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jakiż ty jesteś denny Leo. Gdybyś był inteligentny albo chociaż używał mózgu ( ach przecież ty go nie posiadasz ;)) zorientowalbys się ze ja juz w wice nie pracuje (czyt. wcześniejsze wpisy )to na zakończenie i podsumowanie twojego braku wykształcenia i zerowego poziomu. Nara patalachu haha ukończ wkoncu podstawowe wykształcenie.
zdjecie uzytkownika
zniesmaczona - 2016-04-27 20:23:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Co tu się dzieje? Miałam się zatrudnić w wice ale jak czytam na forum jacy ludzie tam pracują jak np. Leo to odechciewa mi się. Atmosfera musi być ciekawa na zakładzie to potwierdza ze opinia o zakładzie jaka krąży na mieście jest prawdziwa.
zdjecie uzytkownika
Pocisk - 2016-04-27 21:37:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak ktoś ma zamiar przyjąć się do Wika Sgf to niech to sobie wybije z głowy a w szczególności spawacze którzy po 10 latach nie mogą zarobic 2tysiecy zł bo jest taki ktoś jak żałosny kierownik Imbirski (złotówa) który podnosi stawki tylko swoim znajomkom,konfidentom i lizusom a reszcie da po 20 groszy brutto :) A więc ludzie omijajcie ten syf z daleka.
zdjecie uzytkownika
moka - 2016-04-28 13:50:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co tam na m8
zdjecie uzytkownika
Nieznajoma - 2016-05-01 11:26:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Szczerze? Lepiej nawet nie pytać .....
Jeśli ktokolwiek ma zamiar się tutaj zatrudniać , niech zastanowi się kilka razy i nastawi mocno na gnebienie psychiczne

Przez kogo? Każdy z zakładu wie....

Przyszło już kilkunastu pracowników zostało z tego co kojarzę dwoje ... Osoby zazwyczaj pracują tydzień lub miesiąc i odpuszczają
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2016-05-02 18:41:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [śrubka - 2016-04-12 18:02:51]:
O Księdzu powiedziano już chyba wszystko, a prawda jest taka, że do wszystkiego doszedł własną ciężką pracą i jeśli dostanie awans, to na pewno załużenie... a nawet jeśli ma dużo kasy i jeździ dobrymi samochodami, to nikomu nic do tego... Ciężko pracuje i ma do tego prawo... a wymyślanie, że donosi do kierownika, czy pochodzi z kryminału to tylko efekt zazdrości, nic więcej.. ja mogę być pracownikiem na jego linii, przynajmniej będzie porządek...
zdjecie uzytkownika
???? - 2016-05-03 21:27:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No fajnie ze ktoś z Leo tak zawziecie walczyli a teraz cisza chyba ktomus styki się spalily ale komu???
zdjecie uzytkownika
hsoa - 2016-05-04 11:58:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ej no nie mówcie, że jest tak tragicznie tutaj @Nieznajoma. Wysłałem dopiero co cv na stanowisko operatora CNC. Oferują pracę na najnowszych maszynach firmy DMG, szkolenia podnoszące kwalifikacje, możliwość rozwoju zawodowego w kierunku programisty CNC. Jak dla mnie wygląda to fajnie i chciałbym tak pracować u nich...
zdjecie uzytkownika
Welder - 2016-05-04 16:07:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Proponowali mi stanowisko jako spawacz za 1200 zł /mc śmiech na sali.
zdjecie uzytkownika
Ribmi - 2016-05-05 09:58:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ta firma to jeden wielka kpina nie polecam jej nikomu no chyba ze ktos lubi byc niewolnikiem i robic na takich nierobow jak mistrzowie i kierownicy na poczatku na objecuja ile to nie bedziemy zarabiac a pozniej do konica zycia bedziemy pracowac za 1300 zl bez mozliwosci podwyzek a wyjazdy z sgf to fikcja wysylaja tylko tych co trzymaja palac po sam lokiec w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] u kierowcitwa ogolnie nie polecam
zdjecie uzytkownika
wika - 2016-05-05 15:34:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ribmi - 2016-05-05 09:58:16]:
Niestety to prawda ale najgorsze jest to ze tam juz lepiej nie bedzie to jest naprawde ostatni kawalek chleba
zdjecie uzytkownika
wujek asi - 2016-05-05 21:31:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
lepiej będzie jak sam na to zapracujesz. ja w to wierzę i zamierzam zdobyć u nich zatrudnienie jako Konstruktor Maszyn i Urządzeń, bo wiem że to trudne ale rozwojowe i jest wakat
zdjecie uzytkownika
BYŁY SPAWACZ - 2016-05-06 09:19:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Widzę że już kadry cukrują na forum , aby zachęcić kogokolwiek do pracy w tym syfie. Nie dajcie się zwieść pozytywnym wpisom to ustawka. Jak można chcieć pracować za najniższą krajową . Niech ci co wypisują pozytywne opinie napiszą ile dostali , nie dajcie się nabrać tym wyzyskiwaczom !!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Omo - 2016-05-07 14:17:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ksiądz ciąg dalszy. Ksiądz jest fajny, spokojny, ma pasje, można z nim porozmawiać na wiele tematów. Ksiądz się nie denerwuje, nie irytuje, nie narzeka. Ksiądz pracuje, nie ma humorów. Czym się różnimy? My pracujemy na chleb, na czynsz, na rodzinę, na opłaty, na paliwo, na życie po prostu. Ksiądz nie pracuje dla pieniędzy bo je ma ( a skąd mają było pisane wcześniej ). Ksiądz mieszka na wielkiej plebanii i ma wszystko pod nosem. Ksiądz nie martwi się zakupem małego M na kredyt, ani żeby było co do garnka włożyć. Ksiądz jest od nas fajniejszy bo ksiądz się niczym takim nie stresuje. Jak to księża- pieniądz jest. Brawo Ksiądz. Ps. A jak się Księdzu coś nie spodoba to w minutę zawinie kiece i poleci bo pracować nie musi ( ot taka druga strona medalu ).
zdjecie uzytkownika
leo - 2016-05-07 22:10:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [???? - 2016-05-03 21:27:24]:
Sory ale bylem chory i wirtualny swiat nie istnial w mojej rzeczywistosci.Styki dzialaja i podejrzewam ze Ktosiowi wypalily sie pomysly na obrazanie mnie i innych uzytkownikow tego forum.Co do pracy w firmie zgadzam sie z tym ze nie jest lekko.Pracownik ma byc perfekcyjny na kazdym stanowisku pracy i miec wpojona idee Kaizena.Formuly pokajoke muda serwis lewel czas taktu musi recytowac jednym tchem i to bezblednie bo inaczej kierownik sie nieukiem zajmie.Czasem widze jak troche starsi pracownicy sa skrepowani tym smiechu wartym odpytywaniem pod tablica.Mysle ze natlok obowiazkow w pracy klopoty zycia codziennego wystarczajaco daja w kosc naszym pracownikom.Czekam tylko na kolejne zyczenia ze strony biura kaizen a wlasciwie rozkazy.
zdjecie uzytkownika
abcd - 2016-05-08 18:48:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Leo co ty za bzdury piszesz? ! Starzy pracownicy się cieszą i maja satysfakcję jak jakiś kier czy inny buc majster jedzie po nowych! Nienormalny jesteś z takimi teoriami. A z tego co czytam to ty ublizasz a nie tobie .
zdjecie uzytkownika
ja - 2016-05-11 09:47:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Panie kierowniku z M8, proszę bardzo uważnie przeglądać kamery to co się dzieje na hali.I tak naprawdę ustawiaczki i ustawiacze chodząc do Pana donosząc na daną osobę , której nie tolerują robią wszystko żeby mieć z tego wielką satysfakcję. Kłamią Panu w żywe oczy , a Pan bezgranicznie takim osobom wieży.Może czas przyjrzeć się właśnie tym osobom ,które są na stanowiskach ustawiaczy sama klika swoich bronią , a nie raz popełniały błedy , ale która lub który doniesie na swoja psiapsiułkę,kolegę. Zawsze potrafią z tym sobie poradzić i to ukryć.Jest taka ustawiaczka o co ją zapytasz związane z daną pracą , która wykonujesz ,odpowiada nie powinno
cię to interesować , popełni błąd wmówi ci ze to ty go popełniłaś nie ona.Zadam pytanie to po co one są na tym stanowisku jeśli o cokolwiek zapytasz dostajesz właśnie taką odpowiedż. Myślę że czas na zmianę nowych ustawiaczy i ustawiaczki , a je zagnać do solidnej pracy , nie miały by czasu na plotkowanie danych osób i buntowaniu reszty osób , które liżą tyłki aby mieć fory u nich.Jednym słowem Mobing był i nadal istnieje na dziale M8.Może w końcu ktoś zrobi z tym porządek.
zdjecie uzytkownika
Oburzony - 2016-05-12 22:04:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tak naprawdę to na każdym dziale jest mobing ręka rękę myje, kierownik nic z tym nie zrobi dopóki to dalej nie pójdzie wyżej, a tak naprawdę to oni wszyscy się śmieją z pracowników,ale miejmy nadzieję, że każdego sięgnie sprawiedliwość nie tacy ludzie lecieli ze stanowiska tylko cierpliwości i każdy trafi na swojego
zdjecie uzytkownika
mija - 2016-05-13 08:48:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracowałam na M8 i dzięki bogu juz tam nie pracuje , tam sie nie da pracowac normalnie , jesli nie masz kogos znajomego ,beda cie gnebic wysmiewac sie z ciebie a przede wszystkim stoiac na MTO przyjzalam sie co tam sie dzieje , mialam okazje stac na przeciwko MTO nie raz . Tam dopiero są szopki ustawiaczki zachowuja sie jak by byly na stanowisku kierowniczym . Niech trafi tam osoba ktorej nie znosza ,odczekaja jak kieras do domu pojdzie i szukaja jakby tu zaczac afere i dopiec tej osobie i po za plecami sie z niej wysmiewaja ze zrobila cos zle.Tam sie nie da pracowac ani myslec logicznie dlatgo mozna popelnic blad i one dobrze o tym wiedza , robia to po zlosc danej osobie ,tylko po to by jej sie pozbyc bo kto wytrzyma psychicznie .Ja stalam na kaizenie i nikt z ustawiaczy nie podszedl i nie powiedzial mi jak mam pakowac w co musialam biegac i pytac sie innych ludzi co mam robic bo ustawiacz wyszedl na fajke i mial to w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] A bylam co dopiero przyjeta do pracy . Jak wrocil z tej palarni wydzieral sie na mnie ze to jet zle ,wiec skad mam wiedziec jak mam to robic , skoro nie mialam pojecia co to jest obejma w jaki kartonik pakowac jesli nikt mi tego nie powiedzial.Atmosfera jest tam chora . Ludzie nie bojcie sie z tym isc gdzies wyzej skoro kieras z tym nic nie robi zrobcie cos sami, bo ja mam zamiar isc w tej sprawie i wszystko opwiedziec .
zdjecie uzytkownika
były - 2016-05-13 14:01:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mija @ja pracowałem na m9 i tam jest podobnie. Mobbing to norma. Kto chce zachować zdrowie i to psychiczne również niech się dwa razy zastanowi zanim podejmie pracę w wice.
zdjecie uzytkownika
Oburzony - 2016-05-15 17:41:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Najgorsze jest,ze pracownik pójdzie wyżej z problemem to i tak góra go oleje bo ze zwykłego człowieka zrobią głupiego łącznie z kierownikiem wydzialu
zdjecie uzytkownika
iga - 2016-05-15 20:22:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ludzie pracuja po 5,7 lat i na umowach co 2 tygodnie tak jest właśnie na M8.Chodzą proszą sie o umowe normalna i dostaja odpowiedz ze sie nie nadaja,albo ze normy nie wyrabiaja, to po jaka cholere trzymaja takich pracownikow skoro nie ma z nich zadnego pozytku.To jest kpina wiedza ze my czasowcy pracujemy na ich premie i gnaja nas, dla nich nie liczy sie czy w danej sytuacji cos ci dolega itd..ma byc norma i juz nie ma dyskusji.Nam nie nalezy sie nic.Taka sprawe poruszyc trzeba w telewizji.Mialo nie byc smieciowek i co nadal są i watpie zeby w tym zakladzie sie cos zmienilo na lepsze.
zdjecie uzytkownika
## - 2016-05-16 07:49:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
mobbing na m8 to codziennosc,wikowcy dostaja premie a czasowcy nic,za wyrobienie normy rocznej tez dostali kase,sami to zrobili,nowi pracownicy sa szkoleni na innych wydzialach zeby nie uciekli od razu z m8,niektorzy co maja umowy na liniach gwiazdorza zamiast robic a czasowiec zapieprza zeby wyrobic norme.
zdjecie uzytkownika
olo - 2016-05-18 21:42:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ale pojechali po M9. W większości się zgadzam...
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2016-05-21 12:24:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Niech wreszcie ktoś z wyższego szczebla zainteresuje się sytuacją na wydziale M6 a w szczególności spraw dotyczących grafików ,dwunastek 5 dni w tygodniu oraz mobingu.
zdjecie uzytkownika
były spawacz - 2016-05-21 16:33:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
LUDZIE JACY WY GŁUPI I NAIWNI GÓRA DOBRZE O WSZYSTKIM WIE I MA WAS TAM GDZIE KURKA JAJECZKO TAK MA BYĆ MACIE ZAPIEPRZAĆ ZA GROSICZKI I SIĘ ŻRYĆ MIĘDZY SOBĄ O TO TU CHODZI. TO WY SAMI MACIE SIE NAUCZYĆ MÓWIĆ NIE PRZEŁOŻONYM I WALCZYĆ O SWOJE PRAWA A NIE ZASŁANIĄĆ SIĘ STRACHEM ZE PRACE STRACICIE .JAK TEGO NIE POTRAFICIE I NIE ZNACIE SWOJEJ WARTOŚCI TO ZNACZY ZE TAK Z WAMI WLAŚNIE NALEŻY POSTĘPOWAĆ BO W OCZACH GÓRY JESTSCIE ZEREM !!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
ojoj - 2016-05-21 18:49:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wika ogłasza się gdzie tylko może. Radio internet nawet w autobusie. Ludzie nie chcą tam pracować. Tez miałem propozycje z ich strony za 1300 sory ale zacznijcie szanować pracowników to może znajdą się chętni do pracy na 3 zmiany gdzie dodatki do popoludniowek i noce to nie górka tylko wyrównanie do najniższej. To kpina jakie macie podejście do ludzi! !!
zdjecie uzytkownika
ja - 2016-05-22 15:19:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Na m9 mobing pelna geba.ustawiacze Daniel smolinski I jacek gajewski gnebia I ponizaja publicznie czasownikow oraz molestuja kobiety.gajewski I irek to alkoholicy.anka pawlowska to zaklamana swinia a kierownik tomek cham.dobrze mama tylko ci co daja duly.m9 to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na kolkach.nie polecam pracy ani na tym dziale ani w calym zakladzie.ogolnie zaloga na m9 zaklamana.zenada.
zdjecie uzytkownika
Pracownicy wika - 2016-05-23 16:23:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do ja pytanko skoro wystawiasz taka opinie o ludziach to w takim razie jak długo bądź jak krotko pracowałas na m9 i podaj swoje nazwisko jak podajesz innych i jesteś tchurzem
zdjecie uzytkownika
ja - 2016-05-23 16:37:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Do pracownikow wiki.po 1 tchorz pisze sie o z kreska analfabeci.po 2 prawda boli co? M9 ,to kupa lajna a nazwisko podac? ,no szczyt debilizmu z waszej strony :)
zdjecie uzytkownika
ja - 2016-05-23 17:10:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zadziwia mnie twoj tok rozumowania.skad wniosek ze nie pracuje na m9 I to ze jestem kobieta? ,w obu przypadkach jestes w bledzie ,:) ale w koncu piszesz bez ortow brawo !
zdjecie uzytkownika
Pracownicy wika - 2016-05-23 17:19:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Po pierwsze jeśli chodzi o błędy ortograficzne to zacznij od siebie bo sama napisałas zamiast [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] duly po drugie zamiast siedzieć ciągle na forum i wypisywać jakieś rzeczy z palca wyssane weź się wkońcu za robotę tylko nigdzie za sobą mostów nie pal tak jak tu to zrobiłaś !
zdjecie uzytkownika
ja - 2016-05-23 17:31:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czytaj ze zrozumieniem wsioku z m9.zal mi cie :)
zdjecie uzytkownika
Pracownicy wika - 2016-05-23 17:38:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę, że jesteś bogaty(a) tylko w takie slownictwo ,a tchorzostwem czuć cie na odległość czy teraz nasza ortografia się podoba
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Witam.Byłem na rozmowie o pracę na stanowisku magazyniera.Kierownik magazynu(szczery gość,nie ściemniał niepotrzebnie) zaproponował mi pracę za pośrednictwem agencji pracy Workservice gdzie umowę podpisywał bym co 2 tygodnie przez 2 lata.Po tym okresie dopiero umowa z Wiki na okres próbny,premia roczna w wysokości 200-300 zł.Oczywiście najniższa krajowa przez okres w agencji,później jakaś śmieszna podwyżka.I jeszcze najważniejsze to bym miał ciuchy robocze,buty i swoją szafkę jak by to miało zachęcić do podjęcia pracy.Luksus.Wymagania to tylko żeby być mężczyzną i mieć uprawnienia na wózki widłowe.Konkurencyjność firmy oparta na taniej sile roboczej,którą można w każdej chwili zwolnić z pracy.Lepiej brać zasiłek i dorabiać na czarno.Pozdrawiam.
Pytania: Nie było pytań.
zdjecie uzytkownika
ja - 2016-05-24 11:29:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na forach to siedzisz Ty debillu.ja mam co robic.smolinski ladnie irks obgaduje do pracownikow na stolowce ze elektryk alkoholik.gajewski w necie szuka seksu mini ze ma babe z m9 jestescie wszyscy zerami !!!!!
zdjecie uzytkownika
ala - 2016-05-24 21:50:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2016-05-24 11:29:07]:
No ja sie nie dziwie ze masz co robic!!!!!!!!!Uszy nadstawiac i podsluchiwac cudze rozmowy a to podgladac kolege gdy jest na necie to rzeczywiscie moc zajec!!!!!!Sluchaj a wlasciwie to czytaj ty tepy baranie probujesz narobic komus smrodu w zyciu zawodowym i osobistym. Nie mam bladego pojecia kim jestes ale na pewno jestes gnojem nie wartym jakiejkolwiek uwagi. Podejrzewam ze inne wspomagajace cie wpisy to twoja robota.Apeluje do was ludzie nie opowiadajcie na takie wpisy bo to jeszcze bardziej nakreca takiego swira, ktory kompletnie nie mysli o konsekwencjach swoich slow i moze zniszczyc komus rodzine dobra opinie.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie WIKA POLSKA S.A!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie WIKA POLSKA S.A
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert