Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o WIKA POLSKA S.A

Pracowałeś w firmie WIKA POLSKA S.A i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
zażenowana - 2014-04-12 23:39:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Wstyd mi za tych co tak opisują majstra Roberta jak można wypisywać takie rzeczy czy wy naprawdę nie potraficie wczuć się w tego człowieka przecież on to mógł przeczytać i na pewno było mmu przykro przecież dużo ludzi to czyta i od razu nie znając go mogą wysać opinie o nim..Obyście nigdy nie znaleźli się na jego miejscu.Pewnie macie świadomość tego że wasze IP może być namierzone, a wtedy na pewno nie będzie wam do śmiechu.
zdjecie uzytkownika
nice - 2014-04-19 22:35:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
.Zdrowych wesołych i spokojnych świąt wielkanocnych dla wszystkich bez wyjątku z działu M8.
zdjecie uzytkownika
dddd - 2014-04-20 12:44:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
niech ktos naoisze jak wyglada sytulacja z wyjazdem do niemeic ile sie zarabia wtedy
zdjecie uzytkownika
Onn - 2014-05-03 13:06:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tak wygląda ze tam masz djete jakies 40 pare euro dziennie trochę zarobisz a jak tu wrócisz to będziesz robił po 12 g na dobe z lojalka na 2 lata za 10 brutto z kawałkiem powodzenia no ale (usunięte przez administratora)nie mogą się lepiej cenic
zdjecie uzytkownika
nowy - 2014-06-17 09:13:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam czy słyszeliscie moze o rekrutacji do nowego zakładu wika na gombinku ? składałem cv juz nie raz i cisza. A moze nik zewnątrz nie ma szans sie dostac bez znajomosci :(
zdjecie uzytkownika
patrze - 2014-06-17 12:26:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Wiesz, sprawdzam właśnie stronę WIKA polska i widzę oferty pracy. Chyba prowadzona jest rekrutacja na bieżąco, tylko zamiast wysyłać CV do samej firmy chyba lepiej kierować CV na konkretne oferty pracy zamieszczane np na stronie internetowej firmy. Pewnie inne osoby są odpowiedzialne za każdą rekrutację i brane są pod uwagę tylko odpoweidzi na konkretne ogłoszenia.
zdjecie uzytkownika
sos - 2014-06-26 10:28:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej czy moze ma ktos z was jakies nowe informacje na temat nowego zakładu wiki ? czy są wogóle mozliwosci dostania sie do pracy bez znajomosci? juz nie raz powtarzam cv i cisza nikt :( . dzieki
zdjecie uzytkownika
patrze - 2014-06-26 14:27:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ile razy wysyłałaś CV, bo na stronie sporo jest tych ogłoszeń?... Nawet powiedziałbym, że bardzo dużo. W jaki sposób wysyłasz swoje zgłoszenia do pracy? Taak jak wcześniej napisałem, warto bezpośrddnio przez stronę uderzać do firmy, a nie wysyłanie CV w ciemno
zdjecie uzytkownika
ss - 2014-07-11 16:36:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
praca super ale zeby nie te wyjazdy do niemiec było by idealnie? czy wszyscy sie muszą godxic na wyjazdy zeby pracowac w sgf-ie?
zdjecie uzytkownika
inna2 - 2014-07-13 00:56:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam się a na wyjazdach zdarzają się różne rzeczy ale o tym cisza, tylko szkolenia i szkolenia, rodziny są rozdzielane na długo, więc niby pracuje się dla rodziny, a na miejscu wiadomo cuda, ale to wszystko dla kasy, więc każdy się zgadza.
zdjecie uzytkownika
hieronim12 - 2014-07-13 08:31:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [patrze - 2014-06-17 12:26:55]:
jak wam nie pasuje to sie zwolnijcie co za ludzie, i na kurnia do pośrednika
zdjecie uzytkownika
aaaa - 2014-07-13 10:32:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja bym sie tak nie wymądrzał na twoim miejscu bo nie wiadomo kiedy ty do posredniak trafisz. a z tym rozdzielaniem rodzin to swięta racja popieram jak sie nie godzisz na wyjazd to do widzenia .
zdjecie uzytkownika
patrze - 2014-07-14 13:06:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a to co to dzieje się na tych wyjazdach do Niemiec, bo mnie zaintrygowałaś inna2? co do tych wyjazdów i rozdzielania rodziny, to ja nie wiem do końca jak to wygląda, ale jak dla mnie to rodzina może pojechać za granicę cała, a jak nie to po prostu czekać na powrót, chyba, że to jakieś dłuższe projekty niż na miesiąc.
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-07-16 21:09:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
5 - 7 miesięcy niestety
zdjecie uzytkownika
patrze - 2014-07-17 15:52:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
5 -7 miesięcy to całkiem sporo, ale potem za to po tym czasie mam nadzieje, że kasa się będzie zgadzała i rodzinie będzie się żyło lepiej. Może nawet jakieś wakacje będzie można sobie zafundować ciekawe. Chyba, że jednak ta kasa nie wystarczy...
zdjecie uzytkownika
lee - 2014-07-25 23:39:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie przesadzajcie z ta rozlaka 5 -7 miesiecy to nie tragedia ale za to masz spore pieniadze+umowa a za tym ida pieniadze na swieta i premie co kwartał.A jezeli chodzi o tto że różne rzeczy się dzieją na tych wyjazdach to owszem ale tak sie zachowują tylko debile którzy mają mało rozrywki tu na miejscu wszystko zależy od charakteru.
zdjecie uzytkownika
aa - 2014-07-26 09:42:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jakie spore pieniądze o czym ty piszesz człowieku to tylko dieta dzienna ,a na konto najnizsza polska krajowa
zdjecie uzytkownika
nick - 2014-07-26 10:14:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
prawda jest taka, że nie trzeba nigdzie wyjeżdzać,żeby mieć rozrywkę, w samym zakładzie, na miejscu cuda się dzieją.....
zdjecie uzytkownika
izabella - 2014-07-31 22:32:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
No tak cuda się dzieją ,pewien pracownik z działu m5 ma cały czas podpisaną obecność w pracy mimo , że go nie ma. Ale tak jest jak się siedzi( usunięte przez administratora ) Dziwię się ,że nikt takich rzeczy nie nadzoruje.
zdjecie uzytkownika
irek - 2014-08-01 11:41:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
witam...złozyłem CV na magazyniera...chciałem zasiegnąć informacji w jakiej kwocie sie kształtuja zarobki...dzieki za informację
zdjecie uzytkownika
hmm - 2014-08-04 16:29:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
izabella, a skad masz takie informacje, ze jest taka osoba? jak dla mnie to nie wiarygodne, ze jest cos takiego mozliwe, ale jesli ktos ma dobre koneksje z osobami nadzorujacymi to pewnie wszystko jest mozliwe.
zdjecie uzytkownika
izabella - 2014-08-10 12:32:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Po prostu znam tam pare osób i skarżą się na taki problem. No ale jak to często bywa wszyscy siedzą cicho , żeby nie oberwać. Dla mnie to też nie do pomyślenia , ale jak widać są równi i równiejsi.
zdjecie uzytkownika
hmm - 2014-08-25 19:19:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no ciekawa sprawa genralnie, ciekawe o co w tym wszystkim chodzi i dlaczego tak sie dzieje. tez bym chcial tak pracowac i nic ne robic i dostawac za to kase. mam nadzieje, ze ktos mnei tak kiedys zatrudni. a jakbym ja chcial teraz isc do rpacy w wice to ile by mi zaoferowali na poczatku ?ciekaw jestem.
zdjecie uzytkownika
onn - 2014-08-28 12:14:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dostaniesz najnigzsza krajowa z mozliwoscia pracy po 12h dziennie zainteresowany dalej?
zdjecie uzytkownika
onet - 2014-08-28 16:23:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
odlicz od tego dojazd , leki uspokajające .. i z 800 zl Ci zostanie... na lekarza psychiatre powinno wystarczyc ;)
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie WIKA POLSKA S.A
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski