brak logo

Bombardier

Wrocław

Opinie o Bombardier

SKROMNY SPAWACZ 2015-03-31 19:01:23
TO PRAWDA ZNAM TAKICH FACHOWCÓW KTÓRZY SIĘ CHWALILI ZE MAJĄ TIGI MIGI MAGI ELEKTRODY ,GDZIE ONI NIE SPAWALI A JAK PRZYSZŁO DO POŁORZENIA SPOINY PACHWINOWEJ 4 I PION WIADOMO Z DOŁU DO GÓRY PF,TO BYŁA TRAGEDIA ,PO 0.7 NA GŁOWĘ BYM LEPIEJ POSPAWAŁ.
2
Andrzej 2015-05-14 20:46:42
Witam mam pytanie odnośnie przyjęc przez pośredników nie jestem z Wrocławia lecz z innego województwa dlatego niemam kontaktu na zadnego pośrednika a z tego co się orietuje to jest jak wszędzie ze przez pośrednika najlepsze zarobki czy morze ktoś podac info na e-mail:andrzej.karbarz@op.pl
3
Mariusz 2015-05-15 16:36:57
witam można uzyskać namiary na pośrednika na adres Mariusz.Paszkowski@vp.pl dziękuję z góry za informacje..
helmut 2015-06-29 17:47:23
Bombardier to ogromna firma w której pracownicy bywają jednak różni. Są tacy którzy przyszli tu pracować i rzeczywiście to robią rozwijając się przy okazji i nie narzekają wtedy na pensje czy też warunki. Są też tacy którzy jedyne co robią to cisną po wszystkich dookoła a sami ku polepszeniu warunków nie robią nic
damien 2015-08-27 20:07:35
pracowałem tam kiedyś i nie polecam tej firmy jeżeli ktoś szuka stabilnej pracy to na pewno nie tam ciągle przyjmują i zwalniają i tak w kółko i nie ważne czy ktoś jest dobrym pracownikiem czy złym żeby się utrzymać dłuższy czas to trzeba liderom w du.e wchodzić ale trzeba mieć też swój honor. to liderzy tam decydują kto pracuje a kto odchodzi jeśli lider cie nie polubi to wylatujesz kierowwnik to nawet nie ma nic do powiedzenia liderzy mają większą władze niż on pisze tu o lakierni bo tam właśnie cyrki się dzieją szkoda w ogóle pisać nawet o tym trzeba popracować żeby się dowiedzieć co tam się dzieje chwalą się nowymi projektami obiecują stałą prace i w ogóle a tu nagle nie ma tyle pracy przez dwa miesiące dla tylu osób to zwalniają niedługo to nikt tam nie będzie chciał pracować pozdrawiam.
4
robson 2015-08-27 20:12:45
tak i nie ma ciągle czym pracować albo popsute albo coś o wszystko musisz się prosić a liderzy mają to w du.pie każą robić nie obchodzi ich jak i czym masz zrobić i koniec a później wychodzi tandeta i poprawki przez dwa tygodnie
van pan 2015-08-29 00:18:11
Witam chciale sie doweidziec czy osoby z malym doswiadczenie ale ktore zdadza probki i chca sie rozwijac w kierunku spawalniczym (obecnie posiadam papiery an tiga oraz na maga) czyli uczyc jak dobrze spawac, maja szanse sie utrzymac na zakladzie ? (praca przez posrednika pracy).
2
leszek 2015-08-30 15:41:19
Bombardier dodał ostatnio sporo ogłoszeń że szuka pracowników np na stanowisko spawacza czy ślusarza. jestem zainteresowany tym pierwszym. wymagają doświadczenia i uprawnień, piszą że są fajne benefity ale jak czytam wasze opinie to zaczynam się zastanawiać czy warto bo w sumie dobrze by było utrzymać sie w firmie a nie pracować tylko przez okres próbny.
jacekkk 2015-09-03 22:50:29
witam pracowałem w tej firmie na lakierni fajnie sie pracowało tylko jak koledzy tu piszą jest duża rotacja jak mają dużo pracy to przyjmują dużo osób jak tylko zwalnia produkcja to bez słowa wyrzucają moim zdaniem tak nie powinno być mieli dużo naprawdę dobrych lakierników ale przez takie zwalnianie nie długo nikt tam nie będzie chciał pracować taka prawda fabryka ma zła opinie szkoda bo mi się tam naprawdę podobało może zmiana kierownika i liderów naprawdę poprawiła by opinie i prace w tej fabryce pozdrawiam .
marek43 2015-09-03 23:01:40
powiem tak chłopaki kto tam nie popracuje to się nie dowie na spawalni jest podobnie jak na lakierni. zawsze znajdą powód do zwolnienia
igor 2015-09-03 23:22:01
jak czytam opisy tych fachowców co tu piszą to śmiać mi się chce pracowałeś jako spawacz??? będziesz pisał na innych bo z liderem miałeś układ i fajnie ci się pracowało ja mam 20 lat doświadczenia i też mnie zwolnili bez żadnego powodu i nie pisz tu głupot proszę Cię miej choć trochę honoru i kultury. żałuje każdej minuty spędzonej w tej fabryce bo nie potrafią docenić chyba że masz układy albo du.e liżesz żal.
1
tomek 2015-09-21 21:10:06
witam ,
panowie mam pytanie jaka kase mozna dostac
spawam juz kilka ładnych lat, robiłem w podobnych fabrykach ...
dzieki za odpowiedż .

dario 2015-09-29 18:48:39
@damien nic dziwnego, że firma poszukuje i prowadzi często rekrutację na stanowiska, w tych czasach cięzko o dobrego fachowca a najważniejsze jest doświadczenie. posiadam takowe od 7 lat pracowałem jako lakiernik, lubię to co robie i wykonuję to z pełnym profesjonalizmem, slyszałem o tej firmie, ludzie ją chwalą, byłbym zainteresowwany pracy w niej, napisz coś o zarobkach, zatrudnieniu. dizeki
mario 2015-10-12 08:35:19
A jak jest z pracą na wózek widłowy ? Posiadają takie stanowiska pracy ?
2
Julek 2015-10-29 22:44:42
@mario obserwuję ich oferty pracy i szczerze mówiąc nie rzuciła mi się w oczy żadna oferta, która zawierała by informację o wózku widłowym. Może mają takie stanowiska, ale po prostu teraz nie szukają. Za to widzę oferty na inżyniera produkcji i koordynatora zakładu. Jak dla mnie, to ciekawe oferty. :)
trader 2016-01-11 17:07:09
@Julek, teraz jest wiecej ofert - specjalista zapewnienia jakości dostaw, tokarz, koordynator produkcji, specjalista ds. logistyki, czy inżynier produkcji-technolog, może to Cię zainteresuje.
Artur 2016-01-21 19:47:15
dla chcącego nic trudnego wszędzie znajdzie coś dla siebie :) ps. szukają teraz w katowicach testerów oprogramowania oraz młodszego spec. ds. bezpieczeństwa tego oprogramowania :)
dymek 2016-01-27 21:11:33
ci pseudo lakiernicy co dostali kopa w leniwe dupsko to tylko za to własnie leniwe , i terz pisza ze ich zwolnili sam osobiscie jestem pracownikem lakierni
wczesniej zatrudnionym przez firme zewnetrzna bo moje doswiadczenie bylo za male przy rekrutacji ,po roku przeszedłem na umowe, na stałe do BT a ci co mieli niby wieksza wiedze i dwie lewe rece to tak wlasnie pisza ze liderzy sa zli od siedzenia czy poprawiania po sobie trzy razy roboty nikt nie zaplaci taka prawda
mlotki leniwe
chmara 2016-01-28 11:51:44
Możesz podać namiary na tego posrednika
gdym 2016-01-29 14:31:48
dymek, tak to jest gdy ktoś niepoważnie traktuje swoje obowiązki. Chociaż teraz lakierników nie szukają to zastanawiam się nad testerem oprogramowania u nich. Sądzicie, że przy obecnej sytuacji rynkowej warto?
silas 2016-01-29 21:20:40
czy są w bombardierze stanowiska produkcyjne/montażowe dla niewykwalifikowanych w konkretnym zawodzie pracowników?
1
xcfvgbnh 2016-02-01 16:53:15
@silas sa teraz oferty pracy na specjalsite do spraw prjektow i montera w Łodzi no ale w ogloszeniu napisali ze trzeba miec doswiadczenie na podonym stanowisku
weis 2016-02-11 13:34:23
mnie to najbardziej przypadła do gustu oferta pracy jako Health & Safety Manager, bo można się rozwinąc i jest jakaś ścieżka awansu, a dla mnie to jednak to też się liczyć, dla Was chyba tylko kasa.
marracz 2016-02-14 17:48:38
z tego co widzę to niewykwalifikowanych raczej nie szukają, większość ogłoszeń wymaga doświadczenia np. na stanowisko specjalista energetyk min 2 lata
dymek 2016-02-16 20:40:33
tak KLM SERVICE Marcin Dyś wrocław ul. strzegomska teren archimedesu .Ale rekrutacje przechodzisz w BT a oni w kadrach ,chyba maja kase za to babki ,decyduja czy przez fz czy BT
dymek 2016-02-16 20:46:54
nie widziałem takiego angażu testera lakierników beda szukali jak wejdzie nowy projekt jakos kolo wrzesnia
dymek 2016-02-16 20:51:10
nie, minimum to teoria a jak wezma cie na próby a praktyki brak to pa
spawacz 2016-02-19 22:20:44
Nie wierzcie w bajki....dzisiaj Bombardier zwolnił 20 pracowników z firm zewnętrznych....brak pracy na ok. 3 m-ce...-powód zwolnienia śmieszny....dla nich jest ważna kasa...zyski i oszczędności....jest praca-są zyski-pracujesz....jak coś nie tak to z dnia na dzień good- bay.Nie warto wierzyć tej firmie z pracą na długo....są miliony euro dla nich jest ok ale jak nie ma to.....POŚREDNIAK !!!!!
HENIUS 2016-02-24 14:07:44
Ludzi maja za nic to tylko sila robocza tak sie panosza obce firmy w naszym kraju czy tak to ma wygladac?CO z tego piniadz dobry ale gorzej niz w obozie niedlugo to srac zabronia bo godziny projektu sa wykorzystane,kazdy pracownik z tych 20 jets traktowany ja odpad komunalny na bzdurne zakupy maja kase,podejrzewam ze na jednego fizola przypada trzech biurokratow ktorzy kombinuja jak tuutrudnic zycie innym, a kto na nich pracuje (fizole)i ogolnie HWDP
5
Bombek 2016-04-01 17:03:03
nie pracujcie przez Dysia.. robiłem u niego w Jelczu, straszna złotówa i marną kase daje 16zł na start.. idzcie lepiej do Szalejewskiego albo Bogusia :)


igor 2016-04-07 12:09:40
@Bombek piszesz idźcie tu a nie tu, a to chyba nie jest takie proste. Według mnie firma ma bardzo ciekawe oferty i niezależnie, gdzie trafisz, możesz być zadowolony
lakiernik 2016-04-08 09:55:29
Bombardier we Wrocławiu zatrudnia lakierników.
spawacz 2016-04-12 18:17:02
akurat wybór pośrednika pracy zależy w dużym stopniu od Ciebie, zgadzam się z tym że wyżej wymieniony pan D. daje najniższe stawki, ciężko się z nim gada ale jest uczciwy i prawdomówny. Osobiście pracuję bezpośrednio w firmie i jestem zadowolony.
bambek 2016-04-12 18:36:01
Ja tylko nie polecam pracy przez pośrednika "Dysia". Ciężko się z nim negocjuje stawkę, fakt że wypłacalny na czas i tyle ile trzeba.
Firmę Bombardier mogę polecić, pracowałem w niej przez dwa lata i nie narzekałem.Jak na polskie warunki bardzo dobra praca i kasa :)
Filip 2016-04-12 18:38:10
Wie ktoś czy Bombardier potrzebuje aktualnie spawaczy? Słyszałem, że ostatnio zwolnili 38 osób..
Okay 2016-05-10 20:41:02
@Filip w takim razie sporo osób ostatnio zwolnili. Wiesz może czemu? Odnośnie oferty na spawacza to nie ma, ale ogólnie ofert jest sporo, np. na asystenta ds. zakupów czy inżyniera jakości. Na tego inżyniera wymagają wyższego wykształcenia technicznego.
yrk 2016-05-11 20:24:01
Dobrzy spawacze są zawsze poszukiwani. Zapraszam do działu kadr. Mamy teraz lekki dołek, który za kilka miesięcy się skończy.
spawacz 2016-05-12 18:10:24
w tym momencie firma poszukuje lakierników.
michał r 2016-05-16 20:49:52
a wiecie czy można pracować w bombardierze na działalność gospodarczą? ale żeby moim klientem był bezpośrednio Bombardier a nie pośrednik..
Lakiernik 2016-06-12 15:38:24
Witam
Pracuje w konkurencji jako Lakiernik(Alstom w Chorzowie). Prosił bym o podanie namiarów do kogo można wysłać CV :)
Pozdro
buła 2016-06-16 15:05:59
Wystarczy ze podejdziesz do działu kadr i powiesz ze chcesz pracować ale przez pośrednika. W tedy dostaniesz numery do wszystkich nich wszystkich.
maciek 2016-06-16 15:09:14
Odp. Niestety nie można pracować bezpośrednio na własnej działalności ale są pośrednicy którzy płacą najwięcej. Wystarczy popytać.
WP 2016-06-17 09:54:56
Poniżej adres mailowy do rekrutacji: rekrutacja.wroclaw@rail.bombardier.com
4rt 2016-06-18 15:23:14
no rekrutacja jest u nich z tego co widze na przyklad szukaja inzyniera procesu we Wroclawiu oferuja udział w projektach mających na celu usprawnienie rozwiązań, z których codziennie korzystają miliony osób na całym świecie,pracę z wysokiej klasy specjalistami w międzynarodowym środowisku
1
kolo 2016-06-19 10:53:07
predzej duza rotacja a wszystkie niepowodzenia zrzucic wine na pracownikow fizycznych
df 2016-06-20 21:41:44
szukaja wielu pracownikow to prawda..widze ze jest miedzy innymi oferta pracy na stanowisko mlodszego specjaldsity do spraw ofert wymagana jest znajomosc jezyka niemieckiego
1
spawacz 2016-06-27 20:43:01
witam ,
czy moze ktoś z was napisać jaką stawke dostanie spawacz bezpośrednio w bombardierze po zliczeniu prób nierdzewka , czarna itp...
Dzięki.
stao 2016-06-30 15:45:37
widze, że jest nowa oferta pracy teraz, jako Młodszy specjalista ds. ofert - j. niemiecki i tutaj bardzo można zaplusowac jeśli chodzi własnie o znajmość jezyków, bo wtedy od razu mozna liczyć na większe benefity z tego co wiem no i kasa lepsza jest od razu.
pp 2016-07-06 23:40:14
k.szelejewski@gmail.com
chill 2016-07-07 08:27:14
Znajomość niemieckiego nie stanowi dużego wymogu do spełnienia @stao, a pewnie się to odpowiednio przekłada na zarobki.
Zostaw swoją opinię o Bombardier - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bombardier