Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Bombardier

Pracowałeś w firmie Bombardier i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
maro - 2015-02-09 08:32:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2015-01-16 19:54:28]:
No własnie problem w tym że ja mam kurs , ale udokumentowanego doświadczenia nie-moze poradz mi co jeszcze moge zobic?
zdjecie uzytkownika
guclaw32 - 2015-02-21 19:43:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam jestem lakiernikiem chcialbym sie dowiedziec ile moge zarobic netto na reke mialem do czynienia z alstomem,pesa i bombardierem w fabryce autosan s.a. robilismy podzespoly i czesci dla tych korporacji mam przepracowane 11 lat w zawodzie.posrednik zapewnia mi zakwaterowanie i stawke min 16zl do 20zl jestem z podkarpacia i najwazniejsze ile jak dlugo trzeba robic u posrednika zeby przejsc bezposrednio na umowe z bombardierem i jakie umowy daja na poczatek
zdjecie uzytkownika
marian - 2015-03-03 18:20:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam bardzo bym prosił o kontakt do osoby przyjmującej na stanowisko spawacza we wrocławiu
zdjecie uzytkownika
spawacz tomek - 2015-03-31 18:47:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
PRACOWAŁEM W FIRMIE BOMBARDIER I BYŁEM BARDZO ZADOWOLONY.PORZĄDNI LUDZIE ,PORZADNI FACHOWCY WIEDZA CZEGO CHCĄ.POLECAM WSZYSTKIM TA FIRMĘ.DUZO SIE W NIEJ NAUCZYŁEM PORZĄDNEJ ROBOTY JEZELI CHODZI O SPAWANIE.NA SZKOLE SPAWANIA SĄ PORZĄDNI INSTRUKTORZY MARCIN I ADAM ,POTRAFIĄ PRZEKAZAĆ DUZO WIEDZY.FIRMA TO FAKT MA WYMAGANIA I WCALE SIE NIE DZIWIE,ALE DOBRY SPAWACZ NIE MA ZLE.Z TEGO CO WIEM BO BYŁEM NA ROZMOWIE TO W 2016 MAJA PRZYJMOWAĆ SPAWACZY MAG 135 ,DLATEGO BEDĘ SIE STARAŁ WRÓCIC Z POWROTEM DO FIRMY.MÓJ SZWAGIER 6 MIESIECY TEMU WRÓCIŁ I JEST BARDZO ZADOWOLONY.
zdjecie uzytkownika
SKROMNY SPAWACZ - 2015-03-31 19:01:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [akrobata - 2015-01-05 18:05:56]:
TO PRAWDA ZNAM TAKICH FACHOWCÓW KTÓRZY SIĘ CHWALILI ZE MAJĄ TIGI MIGI MAGI ELEKTRODY ,GDZIE ONI NIE SPAWALI A JAK PRZYSZŁO DO POŁORZENIA SPOINY PACHWINOWEJ 4 I PION WIADOMO Z DOŁU DO GÓRY PF,TO BYŁA TRAGEDIA ,PO 0.7 NA GŁOWĘ BYM LEPIEJ POSPAWAŁ.
zdjecie uzytkownika
Andrzej - 2015-05-14 20:46:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam mam pytanie odnośnie przyjęc przez pośredników nie jestem z Wrocławia lecz z innego województwa dlatego niemam kontaktu na zadnego pośrednika a z tego co się orietuje to jest jak wszędzie ze przez pośrednika najlepsze zarobki czy morze ktoś podac info na e-mail:andrzej.karbarz@op.pl
zdjecie uzytkownika
Mariusz - 2015-05-15 16:36:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam można uzyskać namiary na pośrednika na adres Mariusz.Paszkowski@vp.pl dziękuję z góry za informacje..
zdjecie uzytkownika
helmut - 2015-06-29 17:47:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bombardier to ogromna firma w której pracownicy bywają jednak różni. Są tacy którzy przyszli tu pracować i rzeczywiście to robią rozwijając się przy okazji i nie narzekają wtedy na pensje czy też warunki. Są też tacy którzy jedyne co robią to cisną po wszystkich dookoła a sami ku polepszeniu warunków nie robią nic
zdjecie uzytkownika
damien - 2015-08-27 20:07:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowałem tam kiedyś i nie polecam tej firmy jeżeli ktoś szuka stabilnej pracy to na pewno nie tam ciągle przyjmują i zwalniają i tak w kółko i nie ważne czy ktoś jest dobrym pracownikiem czy złym żeby się utrzymać dłuższy czas to trzeba liderom w du.e wchodzić ale trzeba mieć też swój honor. to liderzy tam decydują kto pracuje a kto odchodzi jeśli lider cie nie polubi to wylatujesz kierowwnik to nawet nie ma nic do powiedzenia liderzy mają większą władze niż on pisze tu o lakierni bo tam właśnie cyrki się dzieją szkoda w ogóle pisać nawet o tym trzeba popracować żeby się dowiedzieć co tam się dzieje chwalą się nowymi projektami obiecują stałą prace i w ogóle a tu nagle nie ma tyle pracy przez dwa miesiące dla tylu osób to zwalniają niedługo to nikt tam nie będzie chciał pracować pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
robson - 2015-08-27 20:12:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak i nie ma ciągle czym pracować albo popsute albo coś o wszystko musisz się prosić a liderzy mają to w du.pie każą robić nie obchodzi ich jak i czym masz zrobić i koniec a później wychodzi tandeta i poprawki przez dwa tygodnie
zdjecie uzytkownika
van pan - 2015-08-29 00:18:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam chciale sie doweidziec czy osoby z malym doswiadczenie ale ktore zdadza probki i chca sie rozwijac w kierunku spawalniczym (obecnie posiadam papiery an tiga oraz na maga) czyli uczyc jak dobrze spawac, maja szanse sie utrzymac na zakladzie ? (praca przez posrednika pracy).
zdjecie uzytkownika
leszek - 2015-08-30 15:41:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bombardier dodał ostatnio sporo ogłoszeń że szuka pracowników np na stanowisko spawacza czy ślusarza. jestem zainteresowany tym pierwszym. wymagają doświadczenia i uprawnień, piszą że są fajne benefity ale jak czytam wasze opinie to zaczynam się zastanawiać czy warto bo w sumie dobrze by było utrzymać sie w firmie a nie pracować tylko przez okres próbny.
zdjecie uzytkownika
jacekkk - 2015-09-03 22:50:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam pracowałem w tej firmie na lakierni fajnie sie pracowało tylko jak koledzy tu piszą jest duża rotacja jak mają dużo pracy to przyjmują dużo osób jak tylko zwalnia produkcja to bez słowa wyrzucają moim zdaniem tak nie powinno być mieli dużo naprawdę dobrych lakierników ale przez takie zwalnianie nie długo nikt tam nie będzie chciał pracować taka prawda fabryka ma zła opinie szkoda bo mi się tam naprawdę podobało może zmiana kierownika i liderów naprawdę poprawiła by opinie i prace w tej fabryce pozdrawiam .
zdjecie uzytkownika
marek43 - 2015-09-03 23:01:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
powiem tak chłopaki kto tam nie popracuje to się nie dowie na spawalni jest podobnie jak na lakierni. zawsze znajdą powód do zwolnienia
zdjecie uzytkownika
igor - 2015-09-03 23:22:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak czytam opisy tych fachowców co tu piszą to śmiać mi się chce pracowałeś jako spawacz??? będziesz pisał na innych bo z liderem miałeś układ i fajnie ci się pracowało ja mam 20 lat doświadczenia i też mnie zwolnili bez żadnego powodu i nie pisz tu głupot proszę Cię miej choć trochę honoru i kultury. żałuje każdej minuty spędzonej w tej fabryce bo nie potrafią docenić chyba że masz układy albo du.e liżesz żal.
zdjecie uzytkownika
tomek - 2015-09-21 21:10:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam ,
panowie mam pytanie jaka kase mozna dostac
spawam juz kilka ładnych lat, robiłem w podobnych fabrykach ...
dzieki za odpowiedż .

zdjecie uzytkownika
dario - 2015-09-29 18:48:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@damien nic dziwnego, że firma poszukuje i prowadzi często rekrutację na stanowiska, w tych czasach cięzko o dobrego fachowca a najważniejsze jest doświadczenie. posiadam takowe od 7 lat pracowałem jako lakiernik, lubię to co robie i wykonuję to z pełnym profesjonalizmem, slyszałem o tej firmie, ludzie ją chwalą, byłbym zainteresowwany pracy w niej, napisz coś o zarobkach, zatrudnieniu. dizeki
zdjecie uzytkownika
mario - 2015-10-12 08:35:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A jak jest z pracą na wózek widłowy ? Posiadają takie stanowiska pracy ?
zdjecie uzytkownika
Julek - 2015-10-29 22:44:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@mario obserwuję ich oferty pracy i szczerze mówiąc nie rzuciła mi się w oczy żadna oferta, która zawierała by informację o wózku widłowym. Może mają takie stanowiska, ale po prostu teraz nie szukają. Za to widzę oferty na inżyniera produkcji i koordynatora zakładu. Jak dla mnie, to ciekawe oferty. :)
zdjecie uzytkownika
trader - 2016-01-11 17:07:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Julek, teraz jest wiecej ofert - specjalista zapewnienia jakości dostaw, tokarz, koordynator produkcji, specjalista ds. logistyki, czy inżynier produkcji-technolog, może to Cię zainteresuje.
zdjecie uzytkownika
Artur - 2016-01-21 19:47:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dla chcącego nic trudnego wszędzie znajdzie coś dla siebie :) ps. szukają teraz w katowicach testerów oprogramowania oraz młodszego spec. ds. bezpieczeństwa tego oprogramowania :)
zdjecie uzytkownika
dymek - 2016-01-27 21:11:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ci pseudo lakiernicy co dostali kopa w leniwe dupsko to tylko za to własnie leniwe , i terz pisza ze ich zwolnili sam osobiscie jestem pracownikem lakierni
wczesniej zatrudnionym przez firme zewnetrzna bo moje doswiadczenie bylo za male przy rekrutacji ,po roku przeszedłem na umowe, na stałe do BT a ci co mieli niby wieksza wiedze i dwie lewe rece to tak wlasnie pisza ze liderzy sa zli od siedzenia czy poprawiania po sobie trzy razy roboty nikt nie zaplaci taka prawda
mlotki leniwe
zdjecie uzytkownika
chmara - 2016-01-28 11:51:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Możesz podać namiary na tego posrednika
zdjecie uzytkownika
gdym - 2016-01-29 14:31:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dymek, tak to jest gdy ktoś niepoważnie traktuje swoje obowiązki. Chociaż teraz lakierników nie szukają to zastanawiam się nad testerem oprogramowania u nich. Sądzicie, że przy obecnej sytuacji rynkowej warto?
zdjecie uzytkownika
silas - 2016-01-29 21:20:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
czy są w bombardierze stanowiska produkcyjne/montażowe dla niewykwalifikowanych w konkretnym zawodzie pracowników?
zdjecie uzytkownika
xcfvgbnh - 2016-02-01 16:53:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@silas sa teraz oferty pracy na specjalsite do spraw prjektow i montera w Łodzi no ale w ogloszeniu napisali ze trzeba miec doswiadczenie na podonym stanowisku
zdjecie uzytkownika
weis - 2016-02-11 13:34:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mnie to najbardziej przypadła do gustu oferta pracy jako Health & Safety Manager, bo można się rozwinąc i jest jakaś ścieżka awansu, a dla mnie to jednak to też się liczyć, dla Was chyba tylko kasa.
zdjecie uzytkownika
marracz - 2016-02-14 17:48:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z tego co widzę to niewykwalifikowanych raczej nie szukają, większość ogłoszeń wymaga doświadczenia np. na stanowisko specjalista energetyk min 2 lata
zdjecie uzytkownika
dymek - 2016-02-16 20:40:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [chmara - 2016-01-28 11:51:44]:
tak KLM SERVICE Marcin Dyś wrocław ul. strzegomska teren archimedesu .Ale rekrutacje przechodzisz w BT a oni w kadrach ,chyba maja kase za to babki ,decyduja czy przez fz czy BT
zdjecie uzytkownika
dymek - 2016-02-16 20:46:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [silas - 2016-01-29 21:20:40]:
nie widziałem takiego angażu testera lakierników beda szukali jak wejdzie nowy projekt jakos kolo wrzesnia
zdjecie uzytkownika
dymek - 2016-02-16 20:51:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xcfvgbnh - 2016-02-01 16:53:15]:
nie, minimum to teoria a jak wezma cie na próby a praktyki brak to pa
zdjecie uzytkownika
spawacz - 2016-02-19 22:20:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wierzcie w bajki....dzisiaj Bombardier zwolnił 20 pracowników z firm zewnętrznych....brak pracy na ok. 3 m-ce...-powód zwolnienia śmieszny....dla nich jest ważna kasa...zyski i oszczędności....jest praca-są zyski-pracujesz....jak coś nie tak to z dnia na dzień good- bay.Nie warto wierzyć tej firmie z pracą na długo....są miliony euro dla nich jest ok ale jak nie ma to.....POŚREDNIAK !!!!!
zdjecie uzytkownika
HENIUS - 2016-02-24 14:07:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ludzi maja za nic to tylko sila robocza tak sie panosza obce firmy w naszym kraju czy tak to ma wygladac?CO z tego piniadz dobry ale gorzej niz w obozie niedlugo to srac zabronia bo godziny projektu sa wykorzystane,kazdy pracownik z tych 20 jets traktowany ja odpad komunalny na bzdurne zakupy maja kase,podejrzewam ze na jednego fizola przypada trzech biurokratow ktorzy kombinuja jak tuutrudnic zycie innym, a kto na nich pracuje (fizole)i ogolnie HWDP
zdjecie uzytkownika
Bombek - 2016-04-01 17:03:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dymek - 2016-02-16 20:46:54]:
nie pracujcie przez Dysia.. robiłem u niego w Jelczu, straszna złotówa i marną kase daje 16zł na start.. idzcie lepiej do Szalejewskiego albo Bogusia :)


zdjecie uzytkownika
igor - 2016-04-07 12:09:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Bombek piszesz idźcie tu a nie tu, a to chyba nie jest takie proste. Według mnie firma ma bardzo ciekawe oferty i niezależnie, gdzie trafisz, możesz być zadowolony
zdjecie uzytkownika
lakiernik - 2016-04-08 09:55:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bombardier we Wrocławiu zatrudnia lakierników.
zdjecie uzytkownika
spawacz - 2016-04-12 18:17:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
akurat wybór pośrednika pracy zależy w dużym stopniu od Ciebie, zgadzam się z tym że wyżej wymieniony pan D. daje najniższe stawki, ciężko się z nim gada ale jest uczciwy i prawdomówny. Osobiście pracuję bezpośrednio w firmie i jestem zadowolony.
zdjecie uzytkownika
bambek - 2016-04-12 18:36:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [igor - 2016-04-07 12:09:40]:
Ja tylko nie polecam pracy przez pośrednika "Dysia". Ciężko się z nim negocjuje stawkę, fakt że wypłacalny na czas i tyle ile trzeba.
Firmę Bombardier mogę polecić, pracowałem w niej przez dwa lata i nie narzekałem.Jak na polskie warunki bardzo dobra praca i kasa :)
zdjecie uzytkownika
Filip - 2016-04-12 18:38:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wie ktoś czy Bombardier potrzebuje aktualnie spawaczy? Słyszałem, że ostatnio zwolnili 38 osób..
zdjecie uzytkownika
Okay - 2016-05-10 20:41:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Filip w takim razie sporo osób ostatnio zwolnili. Wiesz może czemu? Odnośnie oferty na spawacza to nie ma, ale ogólnie ofert jest sporo, np. na asystenta ds. zakupów czy inżyniera jakości. Na tego inżyniera wymagają wyższego wykształcenia technicznego.
zdjecie uzytkownika
yrk - 2016-05-11 20:24:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobrzy spawacze są zawsze poszukiwani. Zapraszam do działu kadr. Mamy teraz lekki dołek, który za kilka miesięcy się skończy.
zdjecie uzytkownika
spawacz - 2016-05-12 18:10:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w tym momencie firma poszukuje lakierników.
zdjecie uzytkownika
michał r - 2016-05-16 20:49:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a wiecie czy można pracować w bombardierze na działalność gospodarczą? ale żeby moim klientem był bezpośrednio Bombardier a nie pośrednik..
zdjecie uzytkownika
Lakiernik - 2016-06-12 15:38:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam
Pracuje w konkurencji jako Lakiernik(Alstom w Chorzowie). Prosił bym o podanie namiarów do kogo można wysłać CV :)
Pozdro
zdjecie uzytkownika
buła - 2016-06-16 15:05:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Andrzej - 2015-05-14 20:46:42]:
Wystarczy ze podejdziesz do działu kadr i powiesz ze chcesz pracować ale przez pośrednika. W tedy dostaniesz numery do wszystkich nich wszystkich.
zdjecie uzytkownika
maciek - 2016-06-16 15:09:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [michał r - 2016-05-16 20:49:52]:
Odp. Niestety nie można pracować bezpośrednio na własnej działalności ale są pośrednicy którzy płacą najwięcej. Wystarczy popytać.
zdjecie uzytkownika
WP - 2016-06-17 09:54:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Lakiernik - 2016-06-12 15:38:24]:
Poniżej adres mailowy do rekrutacji: rekrutacja.wroclaw@rail.bombardier.com
zdjecie uzytkownika
4rt - 2016-06-18 15:23:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no rekrutacja jest u nich z tego co widze na przyklad szukaja inzyniera procesu we Wroclawiu oferuja udział w projektach mających na celu usprawnienie rozwiązań, z których codziennie korzystają miliony osób na całym świecie,pracę z wysokiej klasy specjalistami w międzynarodowym środowisku
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Rekrutacja z firmy kooperującej - rozmowa "pro forma"
Pytania: Głównie o doświadczenie, umiejętności, wykształcenie, kursy, o oczekiwane zarobki.
zdjecie uzytkownika
kolo - 2016-06-19 10:53:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
predzej duza rotacja a wszystkie niepowodzenia zrzucic wine na pracownikow fizycznych
zdjecie uzytkownika
df - 2016-06-20 21:41:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szukaja wielu pracownikow to prawda..widze ze jest miedzy innymi oferta pracy na stanowisko mlodszego specjaldsity do spraw ofert wymagana jest znajomosc jezyka niemieckiego

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Bombardier!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bombardier
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert