Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Bombardier

Pracowałeś w firmie Bombardier i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
szpondak - 2014-08-22 17:25:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [benek - 2014-08-22 07:32:55]:
no to z tego co pisze powyżej @malolat to pomiędzy oddziałami Bombardiera są naprawdę dość duże różnice w zarobkach... chociaż z drugiej strony jeśli @malolat pojawisz się tu jeszcze to napisz o jakich mówisz stanowiskach. Bo ta kasa o której piszesz to chyba jest tylko dla zwykłych pracowników fizycznych
zdjecie uzytkownika
Jan - 2014-08-23 10:31:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy może ktoś powiedzieć jakie są wymagania zatrudnienia w tej firmie? Wystarczy kurs na ślusarza bądź spawacza. Czy jeszcze coś jest wymagane?
zdjecie uzytkownika
benek - 2014-08-25 21:05:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na spawacza kurs i zdane próby spawalnicze. na ślusarza bez próbek. sprawdzą Cię na produkcji.
zdjecie uzytkownika
janek - 2014-09-02 12:55:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jaki jest namiar do pana Bogusia?
zdjecie uzytkownika
... - 2014-09-15 18:25:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [szpondak - 2014-08-22 17:25:48]:
Zwykłych pracowników fizycznych - tylko ,że Ci zwykli pracują aby tym na górze żyło się dobrze.
zdjecie uzytkownika
ślusarz - 2014-09-24 20:03:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam, chciałbym się zorientować jakie są zarobki ślusarza poprzez firmę Bombardier, nie przez jakiegoś pośrednika
zdjecie uzytkownika
balo - 2014-10-02 16:37:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
hej. Obecnie aplikuje na stanowisko inżyniera ds utrzymania taboru. Będzie to moja pierwsza praca związana z koleją i nie specjalnie wiem na co mogę liczyć i czego się spodziewać. Może ktoś z Was napisać z jaką kasą się wiąże to stanowisko i na jakie warunki w Bomardierze można liczyć ? dzięki za info z góry
zdjecie uzytkownika
sebol87 - 2014-10-25 09:10:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [okob - 2013-11-26 19:35:33]:
To jeszcze aktualne posiadam uprawnienia MIG-MAG i TIG a takze wózki widłowe to moj mail sebol87@gmail.com pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Rafał - 2014-10-26 21:08:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak wyglada praca dla spawaczy? Jest akord czy norma godzinowa? Tempo bardzo duze czy takie w miare? Proszę o opinie
zdjecie uzytkownika
śluspaw - 2014-11-01 22:14:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Rafał - 2014-10-26 21:08:55]:
Jak wszędzie , zasuwasz jak dzik z lontem w du@ @pie ! Nie ma zmiłuj się, jest ciagły wyscig z czasem. Kto nie wyrabia, ten za bramę, inni już za nia czekaja !
I tak w kółko.
zdjecie uzytkownika
poliglota - 2014-11-28 13:26:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to jak ogolnie polecacie tam pracowac czy lepiej sobie poszukac czegos innego . jestem spawaczem i bardzo chetnie bym popracowal ale niestety nie za marna kase liczy sie dla mnei tylko dobra kasa. moze cos o samej pracy powiecie bo widzie ze wszyscy tylko pytaja a nikt nie chce generalnie opowiedziec
zdjecie uzytkownika
pracownik 2 - 2014-12-23 16:11:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [poliglota - 2014-11-28 13:26:22]:
napisz co uważasz za dobrą kasę , a ja napisze czy jesteś wstanie ją zarobić
zdjecie uzytkownika
kri - 2014-12-25 20:35:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [poliglota - 2014-11-28 13:26:22]:
w Bombardierze potrzebni są fachowcy a nie lenie od brania kasy za miganie sie od pracy, jak chcesz zarobić dobrą kasę to jedź za granicę, znam takich co opowiadali czego to oni nie potrafią a w praniu okazuje się że nie umie nawet zmienić drutu w spawarce
zdjecie uzytkownika
akrobata - 2015-01-05 18:05:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca dla dobrych i bardzo dobrych fachowców, jak ktoś ogarnia robotę to jest nie do ruszenia, obecnie spawacz przez pośrednika wyciąga ok. 4500 pln netto, na umowę trochę mniej ale jest uczciwy socjal z premiami, wczasami pod gruszą, opieką medyczną i nadgodziny płatne 50 i 100%. Na styczeń 2015 są planowane przyjęcia, do marca potrzebują na palnik do prostowania pudeł, na malarnię, i oczywiście spawaczy, bo jakieś metro budują i mają kolejne budować, znajomi co tam pracują zadowoleni są, jak się nie robi baboli to i czas na spokojnie na kawę pójść i na fajkę bez stresu, nikt batem nie goni, ale opierdzielania też nie ma. Niestety, z tego co wiem jak ktoś nie ogarnia roboty to po 12 miesiącach nie przedłużają, więc warto się wykazywać.
zdjecie uzytkownika
maro - 2015-01-06 10:20:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [akrobata - 2015-01-05 18:05:56]:
hej, a jak dostać się tam bez pośrednika?- złozyłem papiery, ale cisza.
zdjecie uzytkownika
paweł - 2015-01-14 14:18:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
moze ktos mi napisac czy nadgodziny to mozna robic
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-01-16 19:54:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
{maro} - jak masz interesujące papiery to się odezwą, a może już się odezwali?
{paweł} - tak, nadgodziny są i są płatne.
zdjecie uzytkownika
maro - 2015-02-09 08:32:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2015-01-16 19:54:28]:
No własnie problem w tym że ja mam kurs , ale udokumentowanego doświadczenia nie-moze poradz mi co jeszcze moge zobic?
zdjecie uzytkownika
guclaw32 - 2015-02-21 19:43:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam jestem lakiernikiem chcialbym sie dowiedziec ile moge zarobic netto na reke mialem do czynienia z alstomem,pesa i bombardierem w fabryce autosan s.a. robilismy podzespoly i czesci dla tych korporacji mam przepracowane 11 lat w zawodzie.posrednik zapewnia mi zakwaterowanie i stawke min 16zl do 20zl jestem z podkarpacia i najwazniejsze ile jak dlugo trzeba robic u posrednika zeby przejsc bezposrednio na umowe z bombardierem i jakie umowy daja na poczatek
zdjecie uzytkownika
marian - 2015-03-03 18:20:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam bardzo bym prosił o kontakt do osoby przyjmującej na stanowisko spawacza we wrocławiu
zdjecie uzytkownika
spawacz tomek - 2015-03-31 18:47:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
PRACOWAŁEM W FIRMIE BOMBARDIER I BYŁEM BARDZO ZADOWOLONY.PORZĄDNI LUDZIE ,PORZADNI FACHOWCY WIEDZA CZEGO CHCĄ.POLECAM WSZYSTKIM TA FIRMĘ.DUZO SIE W NIEJ NAUCZYŁEM PORZĄDNEJ ROBOTY JEZELI CHODZI O SPAWANIE.NA SZKOLE SPAWANIA SĄ PORZĄDNI INSTRUKTORZY MARCIN I ADAM ,POTRAFIĄ PRZEKAZAĆ DUZO WIEDZY.FIRMA TO FAKT MA WYMAGANIA I WCALE SIE NIE DZIWIE,ALE DOBRY SPAWACZ NIE MA ZLE.Z TEGO CO WIEM BO BYŁEM NA ROZMOWIE TO W 2016 MAJA PRZYJMOWAĆ SPAWACZY MAG 135 ,DLATEGO BEDĘ SIE STARAŁ WRÓCIC Z POWROTEM DO FIRMY.MÓJ SZWAGIER 6 MIESIECY TEMU WRÓCIŁ I JEST BARDZO ZADOWOLONY.
zdjecie uzytkownika
SKROMNY SPAWACZ - 2015-03-31 19:01:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [akrobata - 2015-01-05 18:05:56]:
TO PRAWDA ZNAM TAKICH FACHOWCÓW KTÓRZY SIĘ CHWALILI ZE MAJĄ TIGI MIGI MAGI ELEKTRODY ,GDZIE ONI NIE SPAWALI A JAK PRZYSZŁO DO POŁORZENIA SPOINY PACHWINOWEJ 4 I PION WIADOMO Z DOŁU DO GÓRY PF,TO BYŁA TRAGEDIA ,PO 0.7 NA GŁOWĘ BYM LEPIEJ POSPAWAŁ.
zdjecie uzytkownika
Andrzej - 2015-05-14 20:46:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam mam pytanie odnośnie przyjęc przez pośredników nie jestem z Wrocławia lecz z innego województwa dlatego niemam kontaktu na zadnego pośrednika a z tego co się orietuje to jest jak wszędzie ze przez pośrednika najlepsze zarobki czy morze ktoś podac info na e-mail:andrzej.karbarz@op.pl
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Rekrutacja z firmy kooperującej - rozmowa "pro forma"
Pytania: Głównie o doświadczenie, umiejętności, wykształcenie, kursy, o oczekiwane zarobki.
zdjecie uzytkownika
Mariusz - 2015-05-15 16:36:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam można uzyskać namiary na pośrednika na adres Mariusz.Paszkowski@vp.pl dziękuję z góry za informacje..
zdjecie uzytkownika
helmut - 2015-06-29 17:47:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bombardier to ogromna firma w której pracownicy bywają jednak różni. Są tacy którzy przyszli tu pracować i rzeczywiście to robią rozwijając się przy okazji i nie narzekają wtedy na pensje czy też warunki. Są też tacy którzy jedyne co robią to cisną po wszystkich dookoła a sami ku polepszeniu warunków nie robią nic
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bombardier

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Bombardier?
Zadaj pytanie
alert