Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Bombardier

Pracowałeś w firmie Bombardier i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Turbo - 2013-10-08 22:04:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ciągnąc dalej za język - orientujesz się jak ze stawkami za pracę? No i pytanie klucz - jaką metodą? Czy każdą jedną używają?
zdjecie uzytkownika
mpc - 2013-10-17 09:06:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
jakie zarobki w bombardierze?
zdjecie uzytkownika
Stefan - 2013-11-14 19:15:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bombardier, miejsce pracy tymczasowej.
zdjecie uzytkownika
ok - 2013-11-15 18:44:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Potrzebni są spawacze TIG, MAG i nie do pracy tymczasowej.
zdjecie uzytkownika
okob - 2013-11-26 19:35:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
dokładnie, szukają, i to nie tymczasowo. Pracy ma być od groma, kto chętny i czuje się na siłach to na próbki. Orientacyjnie mogę powiedzieć o stawkach dla spawaczy to: 4000-4400 brutto
zdjecie uzytkownika
Nick. - 2013-12-15 14:42:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Panowie teraz pisze prawdę o zwolnienia małych grupy 2011.2012 jednym ponad 300 zwolnionych nie mogę się zgodzić ( i nie możemy się podawać)
zdjecie uzytkownika
Bentek - 2014-01-13 18:11:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie jest źle. Można się dużo nauczyć, oczywiście w stosunkowo wąskim zakresie ale możliwości są. Płacą zupełnie przyzwoicie. Jest to korporacja więc trzeba się przyzwyczaić do korporacyjnych pierdół, ale ma renomę i jest się w środowisku szanowanym. Karierowiczów jest sporo - standard.
zdjecie uzytkownika
Ja - 2014-01-26 20:25:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Znowu są przyjęcia na produkcję (spawacze i ślusarze).
zdjecie uzytkownika
Sokol - 2014-01-27 13:55:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje ktoś z okolic Dzierżoniowa lub ma ktoś zamiar pracować w bombardierze?? Chodzi dokładnie o dojazd do BB. A może znacie kogoś kto dojeżdża w tamte strony...
zdjecie uzytkownika
laguna - 2014-02-07 15:51:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dlaczego szanujaca sie firma wchodz w układy z( usunięte przez administratora ) i blokują ludzia przyjęcia do swojej firma.
zdjecie uzytkownika
jan w. - 2014-02-08 15:31:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a jakie płace w firmach zewnętrznych(ślusarze , spawacze)
zdjecie uzytkownika
lorek - 2014-02-19 21:13:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to na pewno jest ich przemyślana decyzja i nawet jeśli nie widzisz w tym sensu to oni na tym albo zarobią albo zaoszczędzą ;)
zdjecie uzytkownika
sylwekgol - 2014-03-15 10:19:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy wiecie na jaki dział przyjmują??
zdjecie uzytkownika
pesowianin - 2014-04-04 08:51:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jaka płaca panowie i panie , chciałbym przenieś się z PESY, także ta sama branża tylko płaca bo w Bydgoszczy kaszan nie pieniądze.Spawacz
zdjecie uzytkownika
nick - 2014-05-12 15:31:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pytanie a ile tak zarabia pracownik w tej firmie na maszynach cnc?
zdjecie uzytkownika
helmut - 2014-06-08 19:52:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiecie może skąd tak wiele ofert do pracy od Bombardiera? wszystkie na śląsku, a któraś właściwie opłacalna?
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-07-29 07:15:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bombardier zlapał robotę na kilka lat i zatrudnia pracowników. Gównie dobrych spawaczy MIG TIG i ślusarzy. Czasami lakierników.
Płace przyzwoite. Praca na stałe lub poprzez firmy zewnętrzne (róznie z tym bywa).
zdjecie uzytkownika
bony - 2014-07-29 13:22:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2014-07-29 07:15:25]:
z tego co ja znalazłem w ofertach pracy w Bombardierze to szukają oni obecnie praktycznie całej kadry do swojej bazy IT w Katowicach. Także jeśli ktoś jest po informatyce albo ma w małym palcu programowanie w Javie to ma szanse na pracę właśnie tutaj. Co do wymagań jakie stawia Bombardier przed swoimi przyszłymi informatykami to przynajmniej 3 letnie doświadczenie na podobnym stanowisku, dobra znajomość angielskiego oraz gotowość do wyjazdów zagranicznych. To ostatnie wiąże się również z tym co Bombardier oferuje swoim nowym pracownikom. Ciekawą perspektywą na przyszłość są właśnie te wyjazdy, bogaty pakiet socjalny i współpraca z uznanymi specjalistami. Czekam tylko na to czy ktoś napisze może jakie wynagrodzenie uważają oni za konkurencyjne :) bo ta kwestia została niestety dość niejasno wyjaśniona
zdjecie uzytkownika
malolat - 2014-08-22 05:19:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bombardier Katowce zarobki na poczatek 2100 brutto plus nadgodziny ktore trzeba robic aby wszyscy byli zadowoleni ale jest tez limit 196 nadgodzin w ciagu 90dni ale po trzech miesiacach dostaje sie nowa umowe na 2300 brutto. Na dzien dzisiejszy wiem ze przyjecia sa wstrzymane do odwolania pozdrwaiam
zdjecie uzytkownika
benek - 2014-08-22 07:32:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wrocław zatrudnia spawaczy i slusarzy, bezposrednio przez bombardier stawka 3900-4100brutto, przez posrednika np. BOGUSIA, 22-26 netto na reke. Oczywiscie mowa o spawaczach.
zdjecie uzytkownika
szpondak - 2014-08-22 17:25:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [benek - 2014-08-22 07:32:55]:
no to z tego co pisze powyżej @malolat to pomiędzy oddziałami Bombardiera są naprawdę dość duże różnice w zarobkach... chociaż z drugiej strony jeśli @malolat pojawisz się tu jeszcze to napisz o jakich mówisz stanowiskach. Bo ta kasa o której piszesz to chyba jest tylko dla zwykłych pracowników fizycznych
zdjecie uzytkownika
Jan - 2014-08-23 10:31:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy może ktoś powiedzieć jakie są wymagania zatrudnienia w tej firmie? Wystarczy kurs na ślusarza bądź spawacza. Czy jeszcze coś jest wymagane?
zdjecie uzytkownika
benek - 2014-08-25 21:05:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na spawacza kurs i zdane próby spawalnicze. na ślusarza bez próbek. sprawdzą Cię na produkcji.
zdjecie uzytkownika
janek - 2014-09-02 12:55:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jaki jest namiar do pana Bogusia?
zdjecie uzytkownika
... - 2014-09-15 18:25:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [szpondak - 2014-08-22 17:25:48]:
Zwykłych pracowników fizycznych - tylko ,że Ci zwykli pracują aby tym na górze żyło się dobrze.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bombardier
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x