Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o CKW SUŁKOWSKI

Pracowałeś w firmie CKW SUŁKOWSKI i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
czytelnik - 2014-01-30 22:36:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Panie Maro ! (lub Pani) jesteś moim ulubionym "blogerem" ;) wchodzę jeszcze na profil tego hotelu tylko w nadziei na to że znowu dałeś po całości ... nie wymiękaj, pisz i sącz jad !
zdjecie uzytkownika
Ludzik - 2014-02-23 14:23:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Do byłych pracowników !!!
Sami do siebie powinniście mieć pretensje jesteście (usunięte przez administratora)życiowymi i każdy problem zganiacie na innych tylko nie na siebie, nigdzie nie znajdziecie pracy bo, żeby dobrze zarabiać trzeba mieć jakiekolwiek kwalifikacje, a wy nie macie żadnych, więc do kogo pretensje? Wstydźcie się i nie myślcie, że nie wiem kto to pisze Panie(usunięte przez administratora) uważaj Pan bo może sobie Pan zaszkodzić IP można łatwo ustalić !!!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-03-24 16:31:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
praca w Sułkowskim to prawdziwe wyzwanie... kariery nikt tam nie zrobi,a juz nie wspomnę o wynagrodzeniu. Firma Sułkowski wraz z zarządem posiada wielkie mniemanie o sobie, hotel niby trzy gwiazdkowy a szczerze powiedziawszy nie zasługuje za żadną z nich! Czy jest to rzeczą normalną, że w hotelu trzy gwiazdkowym podaje sie gościom do picia wode z kranu, bo tu właśnie tak sprawa wygląda!? Wszędzie wielki bałagan, począwszy od marketingu a skończywszy na restauracji. Najlepszy jest manager restauracji, który w pierwszych dniach stwierdził, że "idzie tu ładne walki kręcić"!
zdjecie uzytkownika
kierowca - 2014-04-12 23:29:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Kierowcy złożyli pismo do Państwowej Inspekcji Pracy, która kontrolowała firmę przez długi okres - wykrywając nieprawidłowości w postaci fałszowania list obecności , niewypłacanie za nadgodziny brak wniosków urlopowych itd. sprawą już zajmuję się prokuratura a pozew zbiorowy przed sądem pracy tylko kwestią czasu.
Zainteresowanych zapraszamy- kontakt byli kierowcy BMC
zdjecie uzytkownika
sajti - 2014-06-06 12:38:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mam pytanie czy recepcjoniści byli lub obecni też tak źle wspomianaja pracę w Sułkowskim?
zdjecie uzytkownika
Olewe - 2014-06-07 08:21:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Skoro tak daleko to zaszło to chyba dotyczyło to wszystkich pracowników. Bo problem nie w pracownikach leży...
zdjecie uzytkownika
AnOnIm - 2014-08-06 09:40:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Nie pracowałem tam długo, ale trochę sytuacji przeżyłem. Generalnie uważam to miejsce za cenne doświadczenie w moim życiu. Nie wszystko wyszło tak jak bym sobie to marzył, a dodam, że mogło tak wyjść. Mogło tak wyjść gdyby nie złowieszcze nastawienie niektórych pracowników, którzy tam pracują bardzo długo i niczego nie osiągnęli. Przez to niestety tworzy się zła atmosfera oraz kłamstwa zmyślane o tych nowych aby ich wygryźć. Ja bardzo polubiłem mój zespół i nie było źle, ale to zapewne zależy od działu. Szkoda mi niektórych ludzi pracujących tam wiele lat(tych uczciwych i szczerych), którzy poświęcają tej pracy bardzo wiele i są jednym słowem niedoceniani. Wyjściem ze złej sytuacji jest zwolnienie bajkopisarzy/donosicieli. Serdecznie pozdrawiam pierwsze piętro oraz parter hotelowy. Nie martwcie się, są miejsca gdzie jest dużo gorzej. Korzystajcie z ładnego położenia, świeżego powietrza, jeziora i opalenizny czekając na lepsze czasy lub lepsze propozycje. Polecam zmiany i liczę, że jeszcze spotkam niektórych z was w kolejnych obiektach.
zdjecie uzytkownika
manna - 2014-09-04 15:56:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Sc&R... hmmm porażka....
Miałam okazję mieć tam niedawno SWOJE wesele i to co zaobserwowałam przed uroczystością i w trakcie to poprostu było jedno, wielkie nieporozumienie!!!! Wybrałam jedną z droższych i najpiekniejszych sal w okolicy, z pięknym widokiem na jezioro... wesele się udało ale tylko dzięki naszym gościom i zespołowi, jeśli chodzi o obsługę to była jakaś masakra!!!! Miny miały jakby obsługiwały stypę, ludziom zabierały talerze z jedzeniem sprzed nosa bo one muszą mieć porządek na stołach.... Co innego było uzgadniane z panem z którym podpisywałam umowę a co innego było na weselu, pozdrawiam pana Ł z marketingu który chyba najbardziej nawalił.... Jestem zawiedziedziona!!!! Cała brygada tam pracująca ma zero nici porozumienia między sobą... kazdy robi co chce!! katastrofa!!!!
zdjecie uzytkownika
qqe - 2014-09-08 22:46:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
lepiej mieć porządek na stole niż chlew
zdjecie uzytkownika
??oj - 2014-09-10 12:01:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no cóż - czasy w których to kelner decydował o tym czy w restauracji zjem czy nie na szczęscie w większości miejsc minęły, w Sułkowskim widocznie pewne "tradycje" nadal są podtrzymywane - cóż, "jaki Pan ( a w zasadzie Pani ) taki kram" więc dobrze że cokolwiek poza ozdobami zostało na stołach.
Wymiana Kierownictwa średnio co 4 miesiące daje takie właśnie efekty ale przecież Pani S wie lepiej bo ona "się zna na biznesie". Współczuję klapy podczas najważniejszego wydarzenia w życiu. Ostatni sensowny szef tej ekipy to Jacek P. ale po co pracować z fachowcami ... ? Tu już się nic nie zmieni na lepsze.
zdjecie uzytkownika
oj niedobrze - 2014-09-10 21:41:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ZGADZAM SIĘ Z WCZEŚNIEJSZYMI OPINIAMI MIAŁEM OKAZJE BYĆ NIEDAWNO W TEJ RESTAURACJI Z KOLEGAMI CHCIELIŚMY NAPIĆ SIĘ PIWA OBSŁUGIWAŁA MNIE KELNERKA KTÓRA O OBSŁUDZE NIE MIAŁA ZIELONEGO POJĘCIA ALE NAJGORSZE BYŁO TO ŻE OBOK STAŁY DWIE INNE KELNERKI KTÓRE OSTRO DYSKUTOWAŁY I SIĘ ŚMIAŁY KIEDY POPROSIŁEM JEDNĄ Z NICH ABY PODESZŁA I NAS OBSŁUŻYŁA ZROBIŁA TO Z TAKĄ ŁASKĄ ...WIEM JEDNO ŻE JUŻ WIĘCEJ TAM NIE PRZYJADĘ A WCZEŚNIESZE OPINIE MNIE W TYM UTWIERDZIŁY
zdjecie uzytkownika
ciekawski - 2014-09-16 23:23:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy ktos wie o jaka klape chodzi???
zdjecie uzytkownika
Memo - 2014-10-01 00:56:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciężko pogodzić dobrą opinię z googli ze złą opinią z tego forum. Co prawda kelnerki rzeczywiście powinny być pomocne, służyć pomocą - w końcu to ich praca. Za takie zachowanie myślę że należy się co najmniej reprymenda. Jeżeli chcą się liczyć w okolicy każdy szczegół jest jednakowo ważny, nie mówiąc już o eliminowaniu tych wad.
zdjecie uzytkownika
do Memo - 2014-10-01 11:24:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Opinie w Google wpisują lub wpisywali byli lub obecni jeszcze pracownicy : Łukasz i Mateusz więc absolutnie nie obiektywne.
zdjecie uzytkownika
Dżoana :) - 2014-10-01 11:29:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To jak, znowu zmiana menadżera ? 3 miesiace czy 4 ? Fantastyczne miejsce pracy, ludzie tak szybko odchodzą - ciekawe czemu co ? Może Państwo wreszcie pójdziecie po rozum do głowy ? Powód dla którego właściciele w tego typu firmach wykazują taki brak zdroego rozsądku jest nie do zrozumienia.
zdjecie uzytkownika
samoa - 2014-10-01 17:00:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziwne mało kto zna nasz zespół tak dobrze jak ty Memo może ty równiez jesteś rozgoryczonym już byłym pracownikiem myśle ze tak właśnie jest pozdrawiam serdecznie
zdjecie uzytkownika
ciekawski - 2014-10-07 15:19:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ktoś wie o czyms (o ta klapę) lub chce tylko obczernic hotel. nie dziwnie sie kelnerka bo jak przychodzą do restauracji tzw gbury które wogole sie nie usmiechaja tylko kamienna twarz to co wy myślicieli ze one będą dla was mile? wątpliwe ja bardzo lubię chodzić do tej restauracji kelnerki są również w porządku wiec nie zraża mnie żadne opinie!
zdjecie uzytkownika
no co ty - 2014-10-07 16:29:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ciekawski - 2014-10-07 15:19:28]:
Naucz się pisać po polsku ...
zdjecie uzytkownika
ihilitor - 2014-10-23 15:30:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobra nie wiem o czym wy tutaj dyskutujecie, totalnie nie ogarniam ja przychodzę tylko w jednym celu - najważniejszym dla mnie ! Poszukuję pracy jako pomoc kuchenna bo nie mam jeszcze doswiadczenia a chciałem się nauczyć czegoś od szefa kuchniii w jakimś porządnym miesjcu. czy tam dobrze sięmozna czegoś nauczyć?
zdjecie uzytkownika
thanatos - 2014-10-30 12:27:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zdecydowanie odradzam pracę w tym miejscu. Nigdy nie otrzymasz wynagrodzenia za przepracowane nadgodziny za to możesz liczyć na poniżanie i upadlanie.
Kto ma choć trochę poczucie własnej godności i szacunku do siebie omija to miejsce szerokim łukiem.
zdjecie uzytkownika
Piasek - 2014-11-14 11:05:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [manna - 2014-09-04 15:56:07]:
Pani dyrektor radzę zmienić leki.
zdjecie uzytkownika
:) - 2014-11-14 19:12:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale jak to ? Pani Dyrektor sama się skrytykowała i obsmarowałą "swój" personel czy co ? Która to gwiazda z firmamentu taka sprytna ? no no no ... ;)
zdjecie uzytkownika
uczennica - 2014-11-15 23:02:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bardzo dziękuje za doświadczenie i szacunek jakim obdarowano mnie w tym miejscu na pewno kiedyś tu wrócę.Dobra kadra zarządzająca i mili współpracownicy :* Pani Kasia surowa ale pomocna. Pozdrowienia dla Pana Menagera. :D
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: poprawny i bez zastrzeżeń widac było że są w desperacji
Pytania: mało merytoryczne , pokazujace duże braki u prowadzących
zdjecie uzytkownika
Karmaz - 2014-11-19 02:14:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Powiedzcie na czym polega surowość bo zastanawiam się czy osoby ze słabą psychiką, płaczliwe mają szansę na zatrudnienie w CKW. Jeżeli tak to czy są one traktowane nieco lżej i tak generalnie bardzizej przyjacielsko? Myślę, że nie byłoby to do końca sprawiedliwe, ale wszystko można tak czy inaczej wynagrodzić.
zdjecie uzytkownika
ALICJA - 2014-11-26 10:38:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na pewno tu wrócę w sezonie. Dobre doświadczenie i fajna atmosfera.
Pozdrowionka dla pracowników.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie CKW SUŁKOWSKI
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy CKW SUŁKOWSKI?
Zadaj pytanie
x