Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o CKW SUŁKOWSKI

Pracowałeś w firmie CKW SUŁKOWSKI i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Olewe - 2014-06-07 08:21:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Skoro tak daleko to zaszło to chyba dotyczyło to wszystkich pracowników. Bo problem nie w pracownikach leży...
zdjecie uzytkownika
AnOnIm - 2014-08-06 09:40:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Nie pracowałem tam długo, ale trochę sytuacji przeżyłem. Generalnie uważam to miejsce za cenne doświadczenie w moim życiu. Nie wszystko wyszło tak jak bym sobie to marzył, a dodam, że mogło tak wyjść. Mogło tak wyjść gdyby nie złowieszcze nastawienie niektórych pracowników, którzy tam pracują bardzo długo i niczego nie osiągnęli. Przez to niestety tworzy się zła atmosfera oraz kłamstwa zmyślane o tych nowych aby ich wygryźć. Ja bardzo polubiłem mój zespół i nie było źle, ale to zapewne zależy od działu. Szkoda mi niektórych ludzi pracujących tam wiele lat(tych uczciwych i szczerych), którzy poświęcają tej pracy bardzo wiele i są jednym słowem niedoceniani. Wyjściem ze złej sytuacji jest zwolnienie bajkopisarzy/donosicieli. Serdecznie pozdrawiam pierwsze piętro oraz parter hotelowy. Nie martwcie się, są miejsca gdzie jest dużo gorzej. Korzystajcie z ładnego położenia, świeżego powietrza, jeziora i opalenizny czekając na lepsze czasy lub lepsze propozycje. Polecam zmiany i liczę, że jeszcze spotkam niektórych z was w kolejnych obiektach.
zdjecie uzytkownika
manna - 2014-09-04 15:56:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Sc&R... hmmm porażka....
Miałam okazję mieć tam niedawno SWOJE wesele i to co zaobserwowałam przed uroczystością i w trakcie to poprostu było jedno, wielkie nieporozumienie!!!! Wybrałam jedną z droższych i najpiekniejszych sal w okolicy, z pięknym widokiem na jezioro... wesele się udało ale tylko dzięki naszym gościom i zespołowi, jeśli chodzi o obsługę to była jakaś masakra!!!! Miny miały jakby obsługiwały stypę, ludziom zabierały talerze z jedzeniem sprzed nosa bo one muszą mieć porządek na stołach.... Co innego było uzgadniane z panem z którym podpisywałam umowę a co innego było na weselu, pozdrawiam pana Ł z marketingu który chyba najbardziej nawalił.... Jestem zawiedziedziona!!!! Cała brygada tam pracująca ma zero nici porozumienia między sobą... kazdy robi co chce!! katastrofa!!!!
zdjecie uzytkownika
qqe - 2014-09-08 22:46:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
lepiej mieć porządek na stole niż chlew
zdjecie uzytkownika
??oj - 2014-09-10 12:01:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no cóż - czasy w których to kelner decydował o tym czy w restauracji zjem czy nie na szczęscie w większości miejsc minęły, w Sułkowskim widocznie pewne "tradycje" nadal są podtrzymywane - cóż, "jaki Pan ( a w zasadzie Pani ) taki kram" więc dobrze że cokolwiek poza ozdobami zostało na stołach.
Wymiana Kierownictwa średnio co 4 miesiące daje takie właśnie efekty ale przecież Pani S wie lepiej bo ona "się zna na biznesie". Współczuję klapy podczas najważniejszego wydarzenia w życiu. Ostatni sensowny szef tej ekipy to Jacek P. ale po co pracować z fachowcami ... ? Tu już się nic nie zmieni na lepsze.
zdjecie uzytkownika
oj niedobrze - 2014-09-10 21:41:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ZGADZAM SIĘ Z WCZEŚNIEJSZYMI OPINIAMI MIAŁEM OKAZJE BYĆ NIEDAWNO W TEJ RESTAURACJI Z KOLEGAMI CHCIELIŚMY NAPIĆ SIĘ PIWA OBSŁUGIWAŁA MNIE KELNERKA KTÓRA O OBSŁUDZE NIE MIAŁA ZIELONEGO POJĘCIA ALE NAJGORSZE BYŁO TO ŻE OBOK STAŁY DWIE INNE KELNERKI KTÓRE OSTRO DYSKUTOWAŁY I SIĘ ŚMIAŁY KIEDY POPROSIŁEM JEDNĄ Z NICH ABY PODESZŁA I NAS OBSŁUŻYŁA ZROBIŁA TO Z TAKĄ ŁASKĄ ...WIEM JEDNO ŻE JUŻ WIĘCEJ TAM NIE PRZYJADĘ A WCZEŚNIESZE OPINIE MNIE W TYM UTWIERDZIŁY
zdjecie uzytkownika
ciekawski - 2014-09-16 23:23:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy ktos wie o jaka klape chodzi???
zdjecie uzytkownika
Memo - 2014-10-01 00:56:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciężko pogodzić dobrą opinię z googli ze złą opinią z tego forum. Co prawda kelnerki rzeczywiście powinny być pomocne, służyć pomocą - w końcu to ich praca. Za takie zachowanie myślę że należy się co najmniej reprymenda. Jeżeli chcą się liczyć w okolicy każdy szczegół jest jednakowo ważny, nie mówiąc już o eliminowaniu tych wad.
zdjecie uzytkownika
do Memo - 2014-10-01 11:24:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Opinie w Google wpisują lub wpisywali byli lub obecni jeszcze pracownicy : Łukasz i Mateusz więc absolutnie nie obiektywne.
zdjecie uzytkownika
Dżoana :) - 2014-10-01 11:29:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To jak, znowu zmiana menadżera ? 3 miesiace czy 4 ? Fantastyczne miejsce pracy, ludzie tak szybko odchodzą - ciekawe czemu co ? Może Państwo wreszcie pójdziecie po rozum do głowy ? Powód dla którego właściciele w tego typu firmach wykazują taki brak zdroego rozsądku jest nie do zrozumienia.
zdjecie uzytkownika
samoa - 2014-10-01 17:00:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dziwne mało kto zna nasz zespół tak dobrze jak ty Memo może ty równiez jesteś rozgoryczonym już byłym pracownikiem myśle ze tak właśnie jest pozdrawiam serdecznie
zdjecie uzytkownika
ciekawski - 2014-10-07 15:19:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ktoś wie o czyms (o ta klapę) lub chce tylko obczernic hotel. nie dziwnie sie kelnerka bo jak przychodzą do restauracji tzw gbury które wogole sie nie usmiechaja tylko kamienna twarz to co wy myślicieli ze one będą dla was mile? wątpliwe ja bardzo lubię chodzić do tej restauracji kelnerki są również w porządku wiec nie zraża mnie żadne opinie!
zdjecie uzytkownika
no co ty - 2014-10-07 16:29:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ciekawski - 2014-10-07 15:19:28]:
Naucz się pisać po polsku ...
zdjecie uzytkownika
ihilitor - 2014-10-23 15:30:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dobra nie wiem o czym wy tutaj dyskutujecie, totalnie nie ogarniam ja przychodzę tylko w jednym celu - najważniejszym dla mnie ! Poszukuję pracy jako pomoc kuchenna bo nie mam jeszcze doswiadczenia a chciałem się nauczyć czegoś od szefa kuchniii w jakimś porządnym miesjcu. czy tam dobrze sięmozna czegoś nauczyć?
zdjecie uzytkownika
thanatos - 2014-10-30 12:27:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Zdecydowanie odradzam pracę w tym miejscu. Nigdy nie otrzymasz wynagrodzenia za przepracowane nadgodziny za to możesz liczyć na poniżanie i upadlanie.
Kto ma choć trochę poczucie własnej godności i szacunku do siebie omija to miejsce szerokim łukiem.
zdjecie uzytkownika
Piasek - 2014-11-14 11:05:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [manna - 2014-09-04 15:56:07]:
Pani dyrektor radzę zmienić leki.
zdjecie uzytkownika
:) - 2014-11-14 19:12:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ale jak to ? Pani Dyrektor sama się skrytykowała i obsmarowałą "swój" personel czy co ? Która to gwiazda z firmamentu taka sprytna ? no no no ... ;)
zdjecie uzytkownika
uczennica - 2014-11-15 23:02:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
bardzo dziękuje za doświadczenie i szacunek jakim obdarowano mnie w tym miejscu na pewno kiedyś tu wrócę.Dobra kadra zarządzająca i mili współpracownicy :* Pani Kasia surowa ale pomocna. Pozdrowienia dla Pana Menagera. :D
zdjecie uzytkownika
Karmaz - 2014-11-19 02:14:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Powiedzcie na czym polega surowość bo zastanawiam się czy osoby ze słabą psychiką, płaczliwe mają szansę na zatrudnienie w CKW. Jeżeli tak to czy są one traktowane nieco lżej i tak generalnie bardzizej przyjacielsko? Myślę, że nie byłoby to do końca sprawiedliwe, ale wszystko można tak czy inaczej wynagrodzić.
zdjecie uzytkownika
ALICJA - 2014-11-26 10:38:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Na pewno tu wrócę w sezonie. Dobre doświadczenie i fajna atmosfera.
Pozdrowionka dla pracowników.
zdjecie uzytkownika
jordix - 2015-01-10 21:58:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nie jest źle lepiej też, ale zauważcie że hotel został zmodernizowany na ładny trzy gwiazdkowy hotel. jest ładna plaża piaszczysta a obok niej ładna restauracja blue cafe, sauna gorąca balia wigwam i w hotelu klub orange z zapleczem rozrywkowym jak kręgielnia bilard dart snocer. Nawet zadbano o to by z hotelu do restauracji można było przejść przez łącznik ewakuacyjny, by goście mogli poczuć się jak w trzy gwiazdkowym hotelu. Latem plaża zapełniona po brzegi dlaczego? Dlatego że jest miła atmosfera dobra muzyka i świetne animacje dla dzieci. Przy plaży jest pac zabaw dla dzieci oraz w hotelu sala zabaw. Minusem jest zła atmosfera między pracownikami brak szacunku do starszych pracujących tu od młodych którzy świeżo co przyszli i myślą że będą rządzić to oni mogą własnymi osranymi gaciami :/ Pozdrawiam tych byłych pracowników i tych co zasłużyli, również pozdrawiam byłego Managera Pana (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
kubas - 2015-01-25 00:59:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Robi się niezły kibel :(
zdjecie uzytkownika
Memo - 2015-02-15 00:36:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Co nie widzę już w hotelu szefa kuchni i pani dyrektor.czyżby to przypadek że małżeństwo pracowało razem w tym hotelu. A tak dobrze się kryli że nikt nie widział że są razem. Dobrze że ich nie ma ,czas na zmiany
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Rozmowa przeprowadzona profesjonalnie, wszystkie informacje na temat stanowiska, wymagań i przywilejów zostały mi jasno przekazane.
Pytania: Pytania standardowe, część rozmowy w języku angielskim
zdjecie uzytkownika
krk - 2015-02-22 15:02:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Po niej zdążył być tu już kolejny menadżer i to też na kilka miesięcy... najwyraźniej nikt tak nie nadaje się do zarządzania tu jak sama Szefowa, więc jeszcze wiele nowości z nowym rokiem przed Sułkowskim...
zdjecie uzytkownika
lepiejanonimowo - 2015-03-20 11:30:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Na początku swojej pracy w Sułkowskim w ogóle nie rozumiałam narzekania na "królową", wydawało mi się, że ludzie po prostu wymyślają sobie problemy, ale bardzo szybko zorientowałam się, że jedynym problemem tego miejsca jest idiotyczny system zarządzania. Tutaj paradoks goni paradoks, co tydzień wchodzą inne ustalenia odnośnie pracy wewnątrz hotelu i obsługi gości, nie ma miejsca na dialog między pracownikami a rzeczoną "królową". Szkoda, bo ta pani w ogóle nie ma pojęcia ani o hotelarstwie, ani o obsłudze gości, ani o zarządzaniu pracownikami - w zasadzie nie wiem na czym się zna. Gdyby zechciała posłuchać, co mają do powiedzenia pracownicy (których traktuje jak złodziei i ludzi gorszego gatunku) niejednokrotnie bardziej od niej doświadczeni, to ten hotel miałby o wiele więcej gości i lepszą opinię niż ma teraz. Założony (ponoć) podsłuch, by kontrolować nawet prywatne rozmowy pracowników, zwracanie się do nich na "ty", "pomyłki" przy wypłacaniu wynagrodzenia świadczą o tym, że to raczej właścicielka jest osobą niższej kategorii.
Czy polecam? Jedynym dobrym aspektem pracy w tym miejscu są pracownicy, od których można się wiele nauczyć, którzy są bardzo życzliwi i sympatyczni. To dobre miejsce, by zacząć swoją karierę w hotelarstwie, bo niestety rozwój w Sułkowskim jest raczej niemożliwy.
Pozdrawiam całą ekipę Sułkowskiego :)
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie CKW SUŁKOWSKI
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy CKW SUŁKOWSKI?
Zadaj pytanie