Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o CKW SUŁKOWSKI

Pracowałeś w firmie CKW SUŁKOWSKI i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-16 20:23:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NO PROSZĘ MAMY ZNOWU NOWĄ PANIĄ DYREKTOR CIEKAWE JAK DŁUGO TU POPRACUJE OBY ZAGRZAŁA MIEJSCE ODROBINĘ DŁUŻEJ NIŻ TA POPRZEDNIA KTÓRA NAWET NIE POWIEDZIAŁA DOWIDZENIA SWOJEJ ZAŁODZE
zdjecie uzytkownika
terefere - 2013-08-16 20:52:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Obstawiam: pół roku ... maksimum... w końcu Królowa jest TYLKO jedna
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-18 07:30:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej, a skąd takie częste zmiany kierownictwa w CKW Sułkowski? macie jakieś pomysły? znajomości? czy nowi nie dają rady?
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-08-20 21:51:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Poczytaj poniżej wnioski wyjdą same. Wszyscy radę dają, poza tą jedną która rady dać sobie nie może sama ze sobą - czyli właścicielka - to z nią nikt normalny nie chce pracować. Kbieta uważa ze wszytko wie najlepiej, zna się na KAŻDYM biznesie najlepiej, wszyscy pracownicy czy to kelnerzy czy menadżerowie ją okradają - jak pracować z kimś takim ? Krótko.
zdjecie uzytkownika
- 2013-08-24 18:28:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na gadanie nie będziesz mieć czasu, bo taki (usunięte przez administratora)chociaż nie, będziesz gadać do innych jak zrezygnujesz z pracy w tym hotelu, co stanie się bardzo szybko - nadgodziny, traktowanie personelu jak szmaty a potem czekanie na kasę szybko cię zmotywuje do gadania o byłej firmie
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-26 23:31:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli ma Pan pracę, rozsądną z rozsądnymi ludźmi i za rozsądne pieniadze to niech Pan siedzi tam gdzie Pan jest.
Tu po dwóch miesiacach stwierdzi pan że ten krok tobyło najgorsze co mógł pan zrobić ...nie warto. Nie pracuję już (hura) i nigdy więcej tej firmy i tej prezeski z jej pomysłami, zachowaniem, uczciwością i ciągłymi zmianami dyrektorów którzy są jej tylko po to by podpisywać papierki.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-27 17:22:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
JEŻELI MASZ OCHOTĘ ZMIENIĆ PRACĘ TO NIE RÓB TEGO TUTAJ MIODU NIEMA ANI ODPOWIEDNIEJ ATMOSFERY ANI DUŻEJ KASY A CO NAJGORSZE JUŻ PO SEZONIE WIĘC KASY TEŻ NIEMA ZA DUŻO I WŁAŚNIE TERAZ ZACZNIE SIĘ WYMYŚLANIE OBCINANIE PENSJI I TEMU PODOBNE WIĘC SIĘ MOCNO ZASTANÓW CZY WARTO
zdjecie uzytkownika
maro - 2013-10-01 14:30:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przez jakiś czas nic nie pisałem Bo tyle się działo w Naszym Królestwie, Ze trudno było nadążyć za zmianami. Nowe władze zimne i rozbawione życiem ( zwłaszcza na Vitali ), no i najświeższa sprawa pozbycie się Pana (usunięte przez administratora)ale to było do przewidzenia bo na drodze (usunięte przez administratora) chemii nie było. Ogólnie była żle teraz jest bardzo (usunięte przez administratora) o zima się zbliża więc korekty personalne z pewnością też już nawet Pani (usunięte przez administratora)coraz rzadziej tu zagląda bo chyba ma dosyć. mi już też dużo nie zostało przychodzę i obserwuję i niestety progresu nie widać (usunięte przez administratora)zdemolowała to miejsce a te je tylko dobiją. Teraz już tylko mozna powspominać o ludziech którzy tu byli mieli własciwe podejście do ludzi, zawsze znaleźli odrobinę czasu aby porozmawiać i zrozumieć problemy swoich podwładnych. Niedawno był u Nas Pan (usunięte przez administratora)( pozdrawiam ) jak zawsze uśmiechnięty z kązdym się przywitał zamienił słowo tak normalnie. Pan (usunięte przez administratora)to chyba ostatnie ogniwo normalnosci które było. Treaz nastały czasy układu z szefem kuchni i wszechwiedzącym gościem z angli który wciaż ma walizki spakowane ( to się nazywa wiara w sukces i motywacja dla pracowników ). Pozdrowienia dla tych którzy już tutaj nie muszą pracować żyją i pracują spokojnie a nie na takich warackich papierach jak tutaj.
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-10-04 14:44:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do maro..;-)Panie (usunięte przez administratora) proszę się ZWOLNIĆ...jak najszybciej.
zdjecie uzytkownika
- 2013-10-05 20:45:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pozdrawiam cały Zespół jednego i drugiego Hotelu (Gastronomię i pozostałych też), życzę Wam wytrwałości i wiary w siebie. Nie ważne jak się dzieje i co się dzieje ważne by uczciwie wykonywać swoją pracę tak by rano spojrzeć sobie w lustrze w twarz i nie mieć powodu do wstydu.
zdjecie uzytkownika
D.W. - 2013-10-05 20:52:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
żeby nie było że to anonim :)
zdjecie uzytkownika
osoba postronna - 2013-10-06 10:36:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
W sułkowskim nie zajmujcie się pierdołami i plotkami tylko do pracy trzeba się zabrać i popracować a nie nic nie robić i narzekać!!!!!!
Kieruję to do żeńskiego PERSONELU!!!!!!!!!!!
to nie prl że kawki się co godzinę piło trzeba [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] br /> Pozdrawiam
Cały zespół heheh
zdjecie uzytkownika
KolegaPanaMaro - 2013-10-10 19:05:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zostały jeszcze dwa miesiace (usunięte przez administratora), my wytrzymamy ciebie wywalą i nikt tu za tobą łzy nie uroni. Zaczęliśmy odliczanie ...10,9,8...
zdjecie uzytkownika
osoba postronna - 2013-10-11 23:16:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Patrze na to i żal mi was (usunięte przez administratora) które w zapyział wiosce pracują i tam zostaną. Prezesi powinni was wszystkich wyrzucić na bruk bo tam jest wasze miejsce szkoda ich pieniedzy na taki personel i współczucia dla Dyrekcji hotelu że posiada personel który na forach mąci w firmie to Wsz czas się kończy hehe
zdjecie uzytkownika
Sandra - 2013-12-12 22:16:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Masakra zero szacunku do personelu ze strony kierowniczki Pani D. i Pani Dyrektor. Ogromnie lekceważenie i ośmieszanie pracowników którzy chcą solidnie wykonać pracę, w życiu nie myślałam że w takim hotelu można dopuścić się takiego lekceważenia. Bardzo traci na opinii. Z mojego doświadczenia i obserwacji szanuje się tylko gościa wysokiej rangi.... (zwykły gość gdy podczas mojej obecności poprosił o czajnik lub zalanie kawy Pani która mnie szkoliła nawet nie raczyła wstać, totalny brak szacunku również do gościa) Co niektórzy powinni zmienić prace i udać się do teatru. cóż życie kiedyś się odwdzięczy takim samym traktowaniem
zdjecie uzytkownika
maro - 2014-01-18 00:08:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ - 2013-10-05 20:45:43]:
Niech się Pani dyrektor sama zwolni.To co robisz w tym hotelu i jak traktujesz ludzi woła o pomstę.(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
NoName - 2014-01-22 21:34:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wkrótce w tym hotelu to już nikt nie będzie wiedział komu wierzyć. Pani D. gada na wszystkich, jak to źle pracują ale prosto w oczy odwagi powiedzieć co jej nie pasuje nie ma. oczywiście twierdzi,że ona nic na nikogo nie gada. szkoda tylko, że Pani Dyrektor jednak o pewnych wpadkach informacje posiada. a pani D. niech uważa, bo współpracownicy CAŁEGO hotelu mają oko na to jak pracuje, i też wyląduje na dywaniku i wyjdzie z płaczem z hotelu bo już bez pracy.
zdjecie uzytkownika
maro - 2014-01-26 23:44:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pani dyrektor lubi osoby,które donoszą dlatego Pani (usunięte przez administratora)ciągle tam pracuję.Najlepszy jest nowy manager ,który stwierdził że zostanie parę miesięcy bo musi się odkuć i wraca z powrotem do siebie.
zdjecie uzytkownika
czytelnik - 2014-01-30 22:36:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Panie Maro ! (lub Pani) jesteś moim ulubionym "blogerem" ;) wchodzę jeszcze na profil tego hotelu tylko w nadziei na to że znowu dałeś po całości ... nie wymiękaj, pisz i sącz jad !
zdjecie uzytkownika
Ludzik - 2014-02-23 14:23:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Do byłych pracowników !!!
Sami do siebie powinniście mieć pretensje jesteście (usunięte przez administratora)życiowymi i każdy problem zganiacie na innych tylko nie na siebie, nigdzie nie znajdziecie pracy bo, żeby dobrze zarabiać trzeba mieć jakiekolwiek kwalifikacje, a wy nie macie żadnych, więc do kogo pretensje? Wstydźcie się i nie myślcie, że nie wiem kto to pisze Panie(usunięte przez administratora) uważaj Pan bo może sobie Pan zaszkodzić IP można łatwo ustalić !!!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-03-24 16:31:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
praca w Sułkowskim to prawdziwe wyzwanie... kariery nikt tam nie zrobi,a juz nie wspomnę o wynagrodzeniu. Firma Sułkowski wraz z zarządem posiada wielkie mniemanie o sobie, hotel niby trzy gwiazdkowy a szczerze powiedziawszy nie zasługuje za żadną z nich! Czy jest to rzeczą normalną, że w hotelu trzy gwiazdkowym podaje sie gościom do picia wode z kranu, bo tu właśnie tak sprawa wygląda!? Wszędzie wielki bałagan, począwszy od marketingu a skończywszy na restauracji. Najlepszy jest manager restauracji, który w pierwszych dniach stwierdził, że "idzie tu ładne walki kręcić"!
zdjecie uzytkownika
kierowca - 2014-04-12 23:29:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kierowcy złożyli pismo do Państwowej Inspekcji Pracy, która kontrolowała firmę przez długi okres - wykrywając nieprawidłowości w postaci fałszowania list obecności , niewypłacanie za nadgodziny brak wniosków urlopowych itd. sprawą już zajmuję się prokuratura a pozew zbiorowy przed sądem pracy tylko kwestią czasu.
Zainteresowanych zapraszamy- kontakt byli kierowcy BMC
zdjecie uzytkownika
sajti - 2014-06-06 12:38:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mam pytanie czy recepcjoniści byli lub obecni też tak źle wspomianaja pracę w Sułkowskim?
zdjecie uzytkownika
Olewe - 2014-06-07 08:21:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Skoro tak daleko to zaszło to chyba dotyczyło to wszystkich pracowników. Bo problem nie w pracownikach leży...
zdjecie uzytkownika
AnOnIm - 2014-08-06 09:40:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Nie pracowałem tam długo, ale trochę sytuacji przeżyłem. Generalnie uważam to miejsce za cenne doświadczenie w moim życiu. Nie wszystko wyszło tak jak bym sobie to marzył, a dodam, że mogło tak wyjść. Mogło tak wyjść gdyby nie złowieszcze nastawienie niektórych pracowników, którzy tam pracują bardzo długo i niczego nie osiągnęli. Przez to niestety tworzy się zła atmosfera oraz kłamstwa zmyślane o tych nowych aby ich wygryźć. Ja bardzo polubiłem mój zespół i nie było źle, ale to zapewne zależy od działu. Szkoda mi niektórych ludzi pracujących tam wiele lat(tych uczciwych i szczerych), którzy poświęcają tej pracy bardzo wiele i są jednym słowem niedoceniani. Wyjściem ze złej sytuacji jest zwolnienie bajkopisarzy/donosicieli. Serdecznie pozdrawiam pierwsze piętro oraz parter hotelowy. Nie martwcie się, są miejsca gdzie jest dużo gorzej. Korzystajcie z ładnego położenia, świeżego powietrza, jeziora i opalenizny czekając na lepsze czasy lub lepsze propozycje. Polecam zmiany i liczę, że jeszcze spotkam niektórych z was w kolejnych obiektach.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie CKW SUŁKOWSKI
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski