brak logo

CKW SUŁKOWSKI

Boszkowo

Opinie o CKW SUŁKOWSKI

sajti 2014-06-06 12:38:15
Mam pytanie czy recepcjoniści byli lub obecni też tak źle wspomianaja pracę w Sułkowskim?
1
Olewe 2014-06-07 08:21:02
Skoro tak daleko to zaszło to chyba dotyczyło to wszystkich pracowników. Bo problem nie w pracownikach leży...
1
AnOnIm 2014-08-06 09:40:27
Nie pracowałem tam długo, ale trochę sytuacji przeżyłem. Generalnie uważam to miejsce za cenne doświadczenie w moim życiu. Nie wszystko wyszło tak jak bym sobie to marzył, a dodam, że mogło tak wyjść. Mogło tak wyjść gdyby nie złowieszcze nastawienie niektórych pracowników, którzy tam pracują bardzo długo i niczego nie osiągnęli. Przez to niestety tworzy się zła atmosfera oraz kłamstwa zmyślane o tych nowych aby ich wygryźć. Ja bardzo polubiłem mój zespół i nie było źle, ale to zapewne zależy od działu. Szkoda mi niektórych ludzi pracujących tam wiele lat(tych uczciwych i szczerych), którzy poświęcają tej pracy bardzo wiele i są jednym słowem niedoceniani. Wyjściem ze złej sytuacji jest zwolnienie bajkopisarzy/donosicieli. Serdecznie pozdrawiam pierwsze piętro oraz parter hotelowy. Nie martwcie się, są miejsca gdzie jest dużo gorzej. Korzystajcie z ładnego położenia, świeżego powietrza, jeziora i opalenizny czekając na lepsze czasy lub lepsze propozycje. Polecam zmiany i liczę, że jeszcze spotkam niektórych z was w kolejnych obiektach.
2
manna 2014-09-04 15:56:07
Sc&R... hmmm porażka....
Miałam okazję mieć tam niedawno SWOJE wesele i to co zaobserwowałam przed uroczystością i w trakcie to poprostu było jedno, wielkie nieporozumienie!!!! Wybrałam jedną z droższych i najpiekniejszych sal w okolicy, z pięknym widokiem na jezioro... wesele się udało ale tylko dzięki naszym gościom i zespołowi, jeśli chodzi o obsługę to była jakaś masakra!!!! Miny miały jakby obsługiwały stypę, ludziom zabierały talerze z jedzeniem sprzed nosa bo one muszą mieć porządek na stołach.... Co innego było uzgadniane z panem z którym podpisywałam umowę a co innego było na weselu, pozdrawiam pana Ł z marketingu który chyba najbardziej nawalił.... Jestem zawiedziedziona!!!! Cała brygada tam pracująca ma zero nici porozumienia między sobą... kazdy robi co chce!! katastrofa!!!!
6
qqe 2014-09-08 22:46:05
lepiej mieć porządek na stole niż chlew
1
??oj 2014-09-10 12:01:38
no cóż - czasy w których to kelner decydował o tym czy w restauracji zjem czy nie na szczęscie w większości miejsc minęły, w Sułkowskim widocznie pewne "tradycje" nadal są podtrzymywane - cóż, "jaki Pan ( a w zasadzie Pani ) taki kram" więc dobrze że cokolwiek poza ozdobami zostało na stołach.
Wymiana Kierownictwa średnio co 4 miesiące daje takie właśnie efekty ale przecież Pani S wie lepiej bo ona "się zna na biznesie". Współczuję klapy podczas najważniejszego wydarzenia w życiu. Ostatni sensowny szef tej ekipy to Jacek P. ale po co pracować z fachowcami ... ? Tu już się nic nie zmieni na lepsze.
oj niedobrze 2014-09-10 21:41:37
ZGADZAM SIĘ Z WCZEŚNIEJSZYMI OPINIAMI MIAŁEM OKAZJE BYĆ NIEDAWNO W TEJ RESTAURACJI Z KOLEGAMI CHCIELIŚMY NAPIĆ SIĘ PIWA OBSŁUGIWAŁA MNIE KELNERKA KTÓRA O OBSŁUDZE NIE MIAŁA ZIELONEGO POJĘCIA ALE NAJGORSZE BYŁO TO ŻE OBOK STAŁY DWIE INNE KELNERKI KTÓRE OSTRO DYSKUTOWAŁY I SIĘ ŚMIAŁY KIEDY POPROSIŁEM JEDNĄ Z NICH ABY PODESZŁA I NAS OBSŁUŻYŁA ZROBIŁA TO Z TAKĄ ŁASKĄ ...WIEM JEDNO ŻE JUŻ WIĘCEJ TAM NIE PRZYJADĘ A WCZEŚNIESZE OPINIE MNIE W TYM UTWIERDZIŁY
ciekawski 2014-09-16 23:23:46
czy ktos wie o jaka klape chodzi???
Memo 2014-10-01 00:56:57
Ciężko pogodzić dobrą opinię z googli ze złą opinią z tego forum. Co prawda kelnerki rzeczywiście powinny być pomocne, służyć pomocą - w końcu to ich praca. Za takie zachowanie myślę że należy się co najmniej reprymenda. Jeżeli chcą się liczyć w okolicy każdy szczegół jest jednakowo ważny, nie mówiąc już o eliminowaniu tych wad.
do Memo 2014-10-01 11:24:24
Opinie w Google wpisują lub wpisywali byli lub obecni jeszcze pracownicy : Łukasz i Mateusz więc absolutnie nie obiektywne.
Dżoana :) 2014-10-01 11:29:46
To jak, znowu zmiana menadżera ? 3 miesiace czy 4 ? Fantastyczne miejsce pracy, ludzie tak szybko odchodzą - ciekawe czemu co ? Może Państwo wreszcie pójdziecie po rozum do głowy ? Powód dla którego właściciele w tego typu firmach wykazują taki brak zdroego rozsądku jest nie do zrozumienia.
samoa 2014-10-01 17:00:23
Dziwne mało kto zna nasz zespół tak dobrze jak ty Memo może ty równiez jesteś rozgoryczonym już byłym pracownikiem myśle ze tak właśnie jest pozdrawiam serdecznie
1
ciekawski 2014-10-07 15:19:28
ktoś wie o czyms (o ta klapę) lub chce tylko obczernic hotel. nie dziwnie sie kelnerka bo jak przychodzą do restauracji tzw gbury które wogole sie nie usmiechaja tylko kamienna twarz to co wy myślicieli ze one będą dla was mile? wątpliwe ja bardzo lubię chodzić do tej restauracji kelnerki są również w porządku wiec nie zraża mnie żadne opinie!
1
no co ty 2014-10-07 16:29:44
Naucz się pisać po polsku ...
1
ihilitor 2014-10-23 15:30:04
Dobra nie wiem o czym wy tutaj dyskutujecie, totalnie nie ogarniam ja przychodzę tylko w jednym celu - najważniejszym dla mnie ! Poszukuję pracy jako pomoc kuchenna bo nie mam jeszcze doswiadczenia a chciałem się nauczyć czegoś od szefa kuchniii w jakimś porządnym miesjcu. czy tam dobrze sięmozna czegoś nauczyć?
1
thanatos 2014-10-30 12:27:44
Zdecydowanie odradzam pracę w tym miejscu. Nigdy nie otrzymasz wynagrodzenia za przepracowane nadgodziny za to możesz liczyć na poniżanie i upadlanie.
Kto ma choć trochę poczucie własnej godności i szacunku do siebie omija to miejsce szerokim łukiem.
5
Piasek 2014-11-14 11:05:41
Pani dyrektor radzę zmienić leki.
1
:) 2014-11-14 19:12:27
Ale jak to ? Pani Dyrektor sama się skrytykowała i obsmarowałą "swój" personel czy co ? Która to gwiazda z firmamentu taka sprytna ? no no no ... ;)
1
uczennica 2014-11-15 23:02:32
bardzo dziękuje za doświadczenie i szacunek jakim obdarowano mnie w tym miejscu na pewno kiedyś tu wrócę.Dobra kadra zarządzająca i mili współpracownicy :* Pani Kasia surowa ale pomocna. Pozdrowienia dla Pana Menagera. :D
1
Karmaz 2014-11-19 02:14:57
Powiedzcie na czym polega surowość bo zastanawiam się czy osoby ze słabą psychiką, płaczliwe mają szansę na zatrudnienie w CKW. Jeżeli tak to czy są one traktowane nieco lżej i tak generalnie bardzizej przyjacielsko? Myślę, że nie byłoby to do końca sprawiedliwe, ale wszystko można tak czy inaczej wynagrodzić.
4
ALICJA 2014-11-26 10:38:33
Na pewno tu wrócę w sezonie. Dobre doświadczenie i fajna atmosfera.
Pozdrowionka dla pracowników.
2
jordix 2015-01-10 21:58:56
nie jest źle lepiej też, ale zauważcie że hotel został zmodernizowany na ładny trzy gwiazdkowy hotel. jest ładna plaża piaszczysta a obok niej ładna restauracja blue cafe, sauna gorąca balia wigwam i w hotelu klub orange z zapleczem rozrywkowym jak kręgielnia bilard dart snocer. Nawet zadbano o to by z hotelu do restauracji można było przejść przez łącznik ewakuacyjny, by goście mogli poczuć się jak w trzy gwiazdkowym hotelu. Latem plaża zapełniona po brzegi dlaczego? Dlatego że jest miła atmosfera dobra muzyka i świetne animacje dla dzieci. Przy plaży jest pac zabaw dla dzieci oraz w hotelu sala zabaw. Minusem jest zła atmosfera między pracownikami brak szacunku do starszych pracujących tu od młodych którzy świeżo co przyszli i myślą że będą rządzić to oni mogą własnymi osranymi gaciami :/ Pozdrawiam tych byłych pracowników i tych co zasłużyli, również pozdrawiam byłego Managera Pana (usunięte przez administratora)
2
kubas 2015-01-25 00:59:16
Robi się niezły kibel :(
3
Memo 2015-02-15 00:36:20
Co nie widzę już w hotelu szefa kuchni i pani dyrektor.czyżby to przypadek że małżeństwo pracowało razem w tym hotelu. A tak dobrze się kryli że nikt nie widział że są razem. Dobrze że ich nie ma ,czas na zmiany
3
krk 2015-02-22 15:02:22
Po niej zdążył być tu już kolejny menadżer i to też na kilka miesięcy... najwyraźniej nikt tak nie nadaje się do zarządzania tu jak sama Szefowa, więc jeszcze wiele nowości z nowym rokiem przed Sułkowskim...
4
lepiejanonimowo 2015-03-20 11:30:46
Na początku swojej pracy w Sułkowskim w ogóle nie rozumiałam narzekania na "królową", wydawało mi się, że ludzie po prostu wymyślają sobie problemy, ale bardzo szybko zorientowałam się, że jedynym problemem tego miejsca jest idiotyczny system zarządzania. Tutaj paradoks goni paradoks, co tydzień wchodzą inne ustalenia odnośnie pracy wewnątrz hotelu i obsługi gości, nie ma miejsca na dialog między pracownikami a rzeczoną "królową". Szkoda, bo ta pani w ogóle nie ma pojęcia ani o hotelarstwie, ani o obsłudze gości, ani o zarządzaniu pracownikami - w zasadzie nie wiem na czym się zna. Gdyby zechciała posłuchać, co mają do powiedzenia pracownicy (których traktuje jak złodziei i ludzi gorszego gatunku) niejednokrotnie bardziej od niej doświadczeni, to ten hotel miałby o wiele więcej gości i lepszą opinię niż ma teraz. Założony (ponoć) podsłuch, by kontrolować nawet prywatne rozmowy pracowników, zwracanie się do nich na "ty", "pomyłki" przy wypłacaniu wynagrodzenia świadczą o tym, że to raczej właścicielka jest osobą niższej kategorii.
Czy polecam? Jedynym dobrym aspektem pracy w tym miejscu są pracownicy, od których można się wiele nauczyć, którzy są bardzo życzliwi i sympatyczni. To dobre miejsce, by zacząć swoją karierę w hotelarstwie, bo niestety rozwój w Sułkowskim jest raczej niemożliwy.
Pozdrawiam całą ekipę Sułkowskiego :)
7
kokoszka 2015-04-08 01:12:11
Po spotkaniu z nowym menagerem gast. stwierdzam, że nigdy więcej nie odwiedze tego miejsca.
Zero profesjonalizmu brak ogólnej ogłady,
wyniosłość i smród starego pijaka.
Kto zatrudnił tego pajacyka?
Miałam tam zorganizować wesele ale stanowczo odradzam to miejsce.Jak można przyjmować gości pod wpływam alkoholu? niedopuszczalne i obużające.
Pan.....jak się pochwalił pracuje dopiero tydzień. Życze owocnej pracy w takim razie.......
8
buhahah 2015-04-08 12:12:06
Pani Prezes ! Gratulujemy doskonałego - jak zwykle - wybory i decyzji personalnej dokonanej - jak zwykle - tak że tylko podziwiać ;) .

"Daję słowo" że podziwiam !
4
swój 2015-04-08 16:57:50
Naprawdę nie wierzę, że ktoś z nas tak obsmarowuje innego z nas. Takie sprawy załatwia się wewnątrz firmy, a żale wylewa w domu. Nie rozumiem, że ktoś z nas musi upubliczniać i to w taki sposób własne żale... A podszycie się pod gości jest żenujące.
2
swój 2015-04-08 17:30:33
Naprawdę nie wierzę, że ktoś z nas tak obsmarowuje innego z nas. Takie sprawy załatwia się wewnątrz firmy, a żale wylewa w domu. Nie rozumiem, że ktoś z nas musi upubliczniać i to w taki sposób własne żale... A podszycie się pod gości jest żenujące.
2
buhah 2015-04-08 21:43:27
przyznaję - nie jestem i nie byłem pracownikiem Hotelu - gościem też nie, byłem współpracownikiem tej firmy w znaczeniu ogólnym, "przeżyłem" chyba 5 menadżerów płci obojga za każdym razem z podziwem obserwując to co się dzieje i nie rozumiejąc tego jak można aż tak sobie samemu strzelać gola - Personel jest jako całośc bardzo ok i aż dziwię się że mimo wszytko nadal jest - moja dezaprobata nie dotyczy jednak sposobu pracy personelu - w każdym razie nie całego :) tak więc droga / drogi "swój" nie bierz tego do siebie !
2
MAriusz 2015-04-09 00:22:12
Witam serdecznie,
W nawiązaniu za zarzutów Pani Kokoszki, podejrzewam jedną z pracownic Resortu. Napiszę kilka zdań na tent temat. Jestem osoba która przyjmuje konstruktywna krytykę która jest wypowiedziana w twarz, spotkania są organizowane po ty by każdy mógł się wypowiedzieć. Rozumiem dyskomfort spowodowany moja osoba która w zespole jest nowa i ma inne spojrzenie na dotychczasowa moja prace. Niemniej jednak oparte to jest wieloletnim doświadczeniem nie alkoholizmem o którym wspomnienia osobo wypowiadająca się na forum w internecie. Zaznaczam również ze sa to pomówienia które posiada dla danej osoby daleko idące konsekwencje. Prace traktuje ambicjonalnie i nie pozwolę na podważanie swoich kompetencji. Do ich weryfikacji możne posłużyć moja praca której będą widoczne efekty tylko i wyłącznie we współpracy z osobami które wiedza czego chcą wykazują się zaangażowaniem w prace oraz kierują się w poprawna forma współpracy.Słowa kierowane w moją strone, absolutnie nie są wstanie zawładnąć nad moją psychiką. Znam swoją godność. Jedynie jeszcze dodam, że nie zostawię tego bez echa. W tym monecie będą sprawdzane Pani IP.
Z poważaniem
(usunięte przez administratora)
2
profesor miodek 2015-04-09 14:39:45
Panie Mariuszu
Proponuje najpierw konsultacje na temat nauki pisania. Przed wypowiedzią na forum stwierdzam, że brakuje Panu podstawowej wiedzy z zakresu ortografii. Zalecam studiowanie Języka polskiego. Tak przy okazji: podobno winny się tłumaczy .
4
Gang Olsena 2015-04-14 12:43:12
Panie M prawo jazdy zabrali za jazdę w trzeźwości???? LOL
Osz ta niedobra policja... ;)
4
Liszaj 2015-04-26 14:22:41
Jak się miewa nasz alkoholik???
Pozdrowienia dla nygusa !!!!!
kammy 2015-06-24 19:17:57
Widze, że zapanowała cisza na forum, a ciekawi mnie co tam w trawie piszczy i jak obecnie pracuje się dla CKW Sułkowski. Czy w ogóle jest szansa się tutaj dostać do pracy, bo przyznam szczerze, że szukałem trochę ofert pracy od tej firmy, ale poległem, nie znalazłem nawet nieaktualnego ogłoszenia. Pozdrawiam.
Annkka 2015-08-05 07:10:15
Zastanawiałam się ostatnio nad podjęciem pracy w CKW Sułkowski, niestety nie znalazłam żadnych ofert. Pomimo to będę próbowała skontaktować się bezpośrednio z hotelem i podesłać moje CV. Pracowałam przez kilka lat w hotelu i dla mnie to oczywiste, że są wysokie wymagania co do pracowników. Na gwiazdki niestety trzeba zasłużyć. W 3* hotelach teraz pracuje się na poziomie tych z 5* i nie ma co narzekać. Taką pracę trzeba po prostu lubić.
ana 2015-08-05 13:46:43
no wlasnie to samo co @kammy nic nie moge znalezc, a chcialabym tam pracowac gdyz Hotel Sułkowski Conference Resort położony jest w malowniczej okolicy Przemęckiego Parku Krajobrazowego, nad Jeziorem Dominickim, piekne widoki plus mila praca. chociaz z tego co widze zdania wczesniej byly podzielone. ale chociaz moze ktos z was jest w staniepowiedziec czy nie bedzienowych naborow? dzieki
weronika 2016-01-02 14:57:29
właśnie mnie też zachęca to jezioro, bo jak patrzyłem to jest naparwde ładne, a mieć wydok z balkonu na takie jezioro to naparwde super sparwa, wiec może pojade tam.
Magda 2016-01-10 10:52:21
Dzień dobry,
Nawiązując do Pani posta zachęcam do podesłania CV ze zdjęciem na adres: rekrutacja@hotelsulkowski.pl. Aktualnie poszukujemy pracownika na stanowisko recepcjonista/stka
Pozdrawiam,
Kierownik Recepcji
Magda 2016-01-10 10:53:56
Dzień dobry,
Nawiązując do Pani posta zachęcam do podesłania CV ze zdjęciem na adres: rekrutacja@hotelsulkowski.pl. Aktualnie poszukujemy pracownika na stanowisko recepcjonista/stka
Pozdrawiam,
Kierownik Recepcji
Panna 2016-01-12 15:11:25
Bardzo fajnie, że samo szefostwo udziela się na forum goworka :) Można dostać szybko wszelkie informacje i odpowiedzi na pytania. Z chęcią wyślę do Państwa swoje CV na stanowisko recepcjonistki, bo wiem, że jesteście porządną firmą i nie będę tego żałować.
1
J 2016-02-15 21:29:02
Słyszałam, że Mańka ostatnio wykonała sobie kilka poprawek na twarzy i teraz rusza buzią tylko +/- 30 stopni by coś nie pękło :). Jak ktoś nie wie kto to Mańka to źle, bo w Boszkowie królowa jest tylko jedna... Słyszałam też, że nadal wszyscy tam okradają Zarząd ... czyli standard. Atmosfera jak w grobowcu, czy coś się poprawiło. Odpowiedzcie, bo jestem ciekawa czy po moim odejściu coś się zmieniło ?
3
kulka 2016-02-17 20:57:37
hahahah
porządna firma!!!!!!!!
dobre skąd wiesz skoro nie pracowałaś
ta firma to jakiś dramat
śmiechu warte nowy menager gastro to jakiś idiota szkoda słów
2
XXX 2016-04-18 11:28:24
no co ty @J po twoim odejściu firma ciągle istnieje i nic jej nie zagraża. Tobie też życzę powodzenia
2
stówka 2016-05-19 12:37:53
tu mowa chyba o Hotelu Sułkowskim w Boszkowie. Z tego, co ja się orientuję tak skromnie pisząc, działają oni prężnie i nie zamierzają się zamykać. Chyba, ze są dwie firmy jednego właściciela w tym miasteczku.
1
ktos tam taki 2016-05-21 06:00:51
widzę, że bardzo czarne chmury wiszą nad wami haha współczuję wszystkim, którzy muszą pracować w takim chlewie!!!!
4
Kasia 2016-07-29 18:25:40
Menager gastronomii M.Z. to prawdziwy mistrz...w białych rękawiczkach działa, a to co robi po nocach- to już prawdziwy profesjonalizm...szkoda słów kiedy wszyscy chodzą wystraszeni, kiedy on zakłada sieć "swoich". Kto się przeciwstawia - odpada. Naprawdę szkoda mi tylko tego, że nie mając pojęcia o tym co robi, i że są tez tacy których w ten sposób nabiera. Świadomość zarządu na zerowym poziomie. Ktaryna
6
no name 2016-09-14 22:46:19
Atmosfera fatalna kierownicy niekompetentni gdzie później cierpią pracownicy na ich złej organizacji patrzą na grafiki od razu widać że coś jest tam nie halo ...
Słabe zarobki,dużo nadgodzin do tego nie wiadomo czy je wgl wypłacą zależy od humoru P.P
Ludzie normalni którzy tam przychodzą albo się zwalniają od razu albo zostają i siada im na głowy...
Tak wszystko podsumowując bardzo podobna polityka i myślenie do Korei Północnej i nawet też jest dyktatura P.P wszędzie jest zła praca a u nas jest wręcz wspaniale ...
Nie polecam .

11
Rrrrrrr 2016-09-23 20:20:41
Nie polecam tam pracy!! Szefowa kuchni P. Leokadia istna tragedia!! Na miano szefa nie zasługuje!!
4
Zostaw swoją opinię o CKW SUŁKOWSKI - Boszkowo
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie CKW SUŁKOWSKI