Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o CKW SUŁKOWSKI

Pracowałeś w firmie CKW SUŁKOWSKI i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Ludzik - 2014-02-23 14:23:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Do byłych pracowników !!!
Sami do siebie powinniście mieć pretensje jesteście (usunięte przez administratora)życiowymi i każdy problem zganiacie na innych tylko nie na siebie, nigdzie nie znajdziecie pracy bo, żeby dobrze zarabiać trzeba mieć jakiekolwiek kwalifikacje, a wy nie macie żadnych, więc do kogo pretensje? Wstydźcie się i nie myślcie, że nie wiem kto to pisze Panie(usunięte przez administratora) uważaj Pan bo może sobie Pan zaszkodzić IP można łatwo ustalić !!!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-03-24 16:31:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
praca w Sułkowskim to prawdziwe wyzwanie... kariery nikt tam nie zrobi,a juz nie wspomnę o wynagrodzeniu. Firma Sułkowski wraz z zarządem posiada wielkie mniemanie o sobie, hotel niby trzy gwiazdkowy a szczerze powiedziawszy nie zasługuje za żadną z nich! Czy jest to rzeczą normalną, że w hotelu trzy gwiazdkowym podaje sie gościom do picia wode z kranu, bo tu właśnie tak sprawa wygląda!? Wszędzie wielki bałagan, począwszy od marketingu a skończywszy na restauracji. Najlepszy jest manager restauracji, który w pierwszych dniach stwierdził, że "idzie tu ładne walki kręcić"!
zdjecie uzytkownika
kierowca - 2014-04-12 23:29:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Kierowcy złożyli pismo do Państwowej Inspekcji Pracy, która kontrolowała firmę przez długi okres - wykrywając nieprawidłowości w postaci fałszowania list obecności , niewypłacanie za nadgodziny brak wniosków urlopowych itd. sprawą już zajmuję się prokuratura a pozew zbiorowy przed sądem pracy tylko kwestią czasu.
Zainteresowanych zapraszamy- kontakt byli kierowcy BMC
zdjecie uzytkownika
sajti - 2014-06-06 12:38:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mam pytanie czy recepcjoniści byli lub obecni też tak źle wspomianaja pracę w Sułkowskim?
zdjecie uzytkownika
Olewe - 2014-06-07 08:21:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Skoro tak daleko to zaszło to chyba dotyczyło to wszystkich pracowników. Bo problem nie w pracownikach leży...
zdjecie uzytkownika
AnOnIm - 2014-08-06 09:40:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Nie pracowałem tam długo, ale trochę sytuacji przeżyłem. Generalnie uważam to miejsce za cenne doświadczenie w moim życiu. Nie wszystko wyszło tak jak bym sobie to marzył, a dodam, że mogło tak wyjść. Mogło tak wyjść gdyby nie złowieszcze nastawienie niektórych pracowników, którzy tam pracują bardzo długo i niczego nie osiągnęli. Przez to niestety tworzy się zła atmosfera oraz kłamstwa zmyślane o tych nowych aby ich wygryźć. Ja bardzo polubiłem mój zespół i nie było źle, ale to zapewne zależy od działu. Szkoda mi niektórych ludzi pracujących tam wiele lat(tych uczciwych i szczerych), którzy poświęcają tej pracy bardzo wiele i są jednym słowem niedoceniani. Wyjściem ze złej sytuacji jest zwolnienie bajkopisarzy/donosicieli. Serdecznie pozdrawiam pierwsze piętro oraz parter hotelowy. Nie martwcie się, są miejsca gdzie jest dużo gorzej. Korzystajcie z ładnego położenia, świeżego powietrza, jeziora i opalenizny czekając na lepsze czasy lub lepsze propozycje. Polecam zmiany i liczę, że jeszcze spotkam niektórych z was w kolejnych obiektach.
zdjecie uzytkownika
manna - 2014-09-04 15:56:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Sc&R... hmmm porażka....
Miałam okazję mieć tam niedawno SWOJE wesele i to co zaobserwowałam przed uroczystością i w trakcie to poprostu było jedno, wielkie nieporozumienie!!!! Wybrałam jedną z droższych i najpiekniejszych sal w okolicy, z pięknym widokiem na jezioro... wesele się udało ale tylko dzięki naszym gościom i zespołowi, jeśli chodzi o obsługę to była jakaś masakra!!!! Miny miały jakby obsługiwały stypę, ludziom zabierały talerze z jedzeniem sprzed nosa bo one muszą mieć porządek na stołach.... Co innego było uzgadniane z panem z którym podpisywałam umowę a co innego było na weselu, pozdrawiam pana Ł z marketingu który chyba najbardziej nawalił.... Jestem zawiedziedziona!!!! Cała brygada tam pracująca ma zero nici porozumienia między sobą... kazdy robi co chce!! katastrofa!!!!
zdjecie uzytkownika
qqe - 2014-09-08 22:46:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
lepiej mieć porządek na stole niż chlew
zdjecie uzytkownika
??oj - 2014-09-10 12:01:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no cóż - czasy w których to kelner decydował o tym czy w restauracji zjem czy nie na szczęscie w większości miejsc minęły, w Sułkowskim widocznie pewne "tradycje" nadal są podtrzymywane - cóż, "jaki Pan ( a w zasadzie Pani ) taki kram" więc dobrze że cokolwiek poza ozdobami zostało na stołach.
Wymiana Kierownictwa średnio co 4 miesiące daje takie właśnie efekty ale przecież Pani S wie lepiej bo ona "się zna na biznesie". Współczuję klapy podczas najważniejszego wydarzenia w życiu. Ostatni sensowny szef tej ekipy to Jacek P. ale po co pracować z fachowcami ... ? Tu już się nic nie zmieni na lepsze.
zdjecie uzytkownika
oj niedobrze - 2014-09-10 21:41:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ZGADZAM SIĘ Z WCZEŚNIEJSZYMI OPINIAMI MIAŁEM OKAZJE BYĆ NIEDAWNO W TEJ RESTAURACJI Z KOLEGAMI CHCIELIŚMY NAPIĆ SIĘ PIWA OBSŁUGIWAŁA MNIE KELNERKA KTÓRA O OBSŁUDZE NIE MIAŁA ZIELONEGO POJĘCIA ALE NAJGORSZE BYŁO TO ŻE OBOK STAŁY DWIE INNE KELNERKI KTÓRE OSTRO DYSKUTOWAŁY I SIĘ ŚMIAŁY KIEDY POPROSIŁEM JEDNĄ Z NICH ABY PODESZŁA I NAS OBSŁUŻYŁA ZROBIŁA TO Z TAKĄ ŁASKĄ ...WIEM JEDNO ŻE JUŻ WIĘCEJ TAM NIE PRZYJADĘ A WCZEŚNIESZE OPINIE MNIE W TYM UTWIERDZIŁY
zdjecie uzytkownika
ciekawski - 2014-09-16 23:23:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy ktos wie o jaka klape chodzi???
zdjecie uzytkownika
Memo - 2014-10-01 00:56:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciężko pogodzić dobrą opinię z googli ze złą opinią z tego forum. Co prawda kelnerki rzeczywiście powinny być pomocne, służyć pomocą - w końcu to ich praca. Za takie zachowanie myślę że należy się co najmniej reprymenda. Jeżeli chcą się liczyć w okolicy każdy szczegół jest jednakowo ważny, nie mówiąc już o eliminowaniu tych wad.
zdjecie uzytkownika
do Memo - 2014-10-01 11:24:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Opinie w Google wpisują lub wpisywali byli lub obecni jeszcze pracownicy : Łukasz i Mateusz więc absolutnie nie obiektywne.
zdjecie uzytkownika
Dżoana :) - 2014-10-01 11:29:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To jak, znowu zmiana menadżera ? 3 miesiace czy 4 ? Fantastyczne miejsce pracy, ludzie tak szybko odchodzą - ciekawe czemu co ? Może Państwo wreszcie pójdziecie po rozum do głowy ? Powód dla którego właściciele w tego typu firmach wykazują taki brak zdroego rozsądku jest nie do zrozumienia.
zdjecie uzytkownika
samoa - 2014-10-01 17:00:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dziwne mało kto zna nasz zespół tak dobrze jak ty Memo może ty równiez jesteś rozgoryczonym już byłym pracownikiem myśle ze tak właśnie jest pozdrawiam serdecznie
zdjecie uzytkownika
ciekawski - 2014-10-07 15:19:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ktoś wie o czyms (o ta klapę) lub chce tylko obczernic hotel. nie dziwnie sie kelnerka bo jak przychodzą do restauracji tzw gbury które wogole sie nie usmiechaja tylko kamienna twarz to co wy myślicieli ze one będą dla was mile? wątpliwe ja bardzo lubię chodzić do tej restauracji kelnerki są również w porządku wiec nie zraża mnie żadne opinie!
zdjecie uzytkownika
no co ty - 2014-10-07 16:29:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ciekawski - 2014-10-07 15:19:28]:
Naucz się pisać po polsku ...
zdjecie uzytkownika
ihilitor - 2014-10-23 15:30:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dobra nie wiem o czym wy tutaj dyskutujecie, totalnie nie ogarniam ja przychodzę tylko w jednym celu - najważniejszym dla mnie ! Poszukuję pracy jako pomoc kuchenna bo nie mam jeszcze doswiadczenia a chciałem się nauczyć czegoś od szefa kuchniii w jakimś porządnym miesjcu. czy tam dobrze sięmozna czegoś nauczyć?
zdjecie uzytkownika
thanatos - 2014-10-30 12:27:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Zdecydowanie odradzam pracę w tym miejscu. Nigdy nie otrzymasz wynagrodzenia za przepracowane nadgodziny za to możesz liczyć na poniżanie i upadlanie.
Kto ma choć trochę poczucie własnej godności i szacunku do siebie omija to miejsce szerokim łukiem.
zdjecie uzytkownika
Piasek - 2014-11-14 11:05:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [manna - 2014-09-04 15:56:07]:
Pani dyrektor radzę zmienić leki.
zdjecie uzytkownika
:) - 2014-11-14 19:12:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ale jak to ? Pani Dyrektor sama się skrytykowała i obsmarowałą "swój" personel czy co ? Która to gwiazda z firmamentu taka sprytna ? no no no ... ;)
zdjecie uzytkownika
uczennica - 2014-11-15 23:02:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
bardzo dziękuje za doświadczenie i szacunek jakim obdarowano mnie w tym miejscu na pewno kiedyś tu wrócę.Dobra kadra zarządzająca i mili współpracownicy :* Pani Kasia surowa ale pomocna. Pozdrowienia dla Pana Menagera. :D
zdjecie uzytkownika
Karmaz - 2014-11-19 02:14:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Powiedzcie na czym polega surowość bo zastanawiam się czy osoby ze słabą psychiką, płaczliwe mają szansę na zatrudnienie w CKW. Jeżeli tak to czy są one traktowane nieco lżej i tak generalnie bardzizej przyjacielsko? Myślę, że nie byłoby to do końca sprawiedliwe, ale wszystko można tak czy inaczej wynagrodzić.
zdjecie uzytkownika
ALICJA - 2014-11-26 10:38:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Na pewno tu wrócę w sezonie. Dobre doświadczenie i fajna atmosfera.
Pozdrowionka dla pracowników.
zdjecie uzytkownika
jordix - 2015-01-10 21:58:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
nie jest źle lepiej też, ale zauważcie że hotel został zmodernizowany na ładny trzy gwiazdkowy hotel. jest ładna plaża piaszczysta a obok niej ładna restauracja blue cafe, sauna gorąca balia wigwam i w hotelu klub orange z zapleczem rozrywkowym jak kręgielnia bilard dart snocer. Nawet zadbano o to by z hotelu do restauracji można było przejść przez łącznik ewakuacyjny, by goście mogli poczuć się jak w trzy gwiazdkowym hotelu. Latem plaża zapełniona po brzegi dlaczego? Dlatego że jest miła atmosfera dobra muzyka i świetne animacje dla dzieci. Przy plaży jest pac zabaw dla dzieci oraz w hotelu sala zabaw. Minusem jest zła atmosfera między pracownikami brak szacunku do starszych pracujących tu od młodych którzy świeżo co przyszli i myślą że będą rządzić to oni mogą własnymi osranymi gaciami :/ Pozdrawiam tych byłych pracowników i tych co zasłużyli, również pozdrawiam byłego Managera Pana (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
kubas - 2015-01-25 00:59:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Robi się niezły kibel :(
zdjecie uzytkownika
Memo - 2015-02-15 00:36:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Co nie widzę już w hotelu szefa kuchni i pani dyrektor.czyżby to przypadek że małżeństwo pracowało razem w tym hotelu. A tak dobrze się kryli że nikt nie widział że są razem. Dobrze że ich nie ma ,czas na zmiany
zdjecie uzytkownika
krk - 2015-02-22 15:02:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Po niej zdążył być tu już kolejny menadżer i to też na kilka miesięcy... najwyraźniej nikt tak nie nadaje się do zarządzania tu jak sama Szefowa, więc jeszcze wiele nowości z nowym rokiem przed Sułkowskim...
zdjecie uzytkownika
lepiejanonimowo - 2015-03-20 11:30:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (7)
Na początku swojej pracy w Sułkowskim w ogóle nie rozumiałam narzekania na "królową", wydawało mi się, że ludzie po prostu wymyślają sobie problemy, ale bardzo szybko zorientowałam się, że jedynym problemem tego miejsca jest idiotyczny system zarządzania. Tutaj paradoks goni paradoks, co tydzień wchodzą inne ustalenia odnośnie pracy wewnątrz hotelu i obsługi gości, nie ma miejsca na dialog między pracownikami a rzeczoną "królową". Szkoda, bo ta pani w ogóle nie ma pojęcia ani o hotelarstwie, ani o obsłudze gości, ani o zarządzaniu pracownikami - w zasadzie nie wiem na czym się zna. Gdyby zechciała posłuchać, co mają do powiedzenia pracownicy (których traktuje jak złodziei i ludzi gorszego gatunku) niejednokrotnie bardziej od niej doświadczeni, to ten hotel miałby o wiele więcej gości i lepszą opinię niż ma teraz. Założony (ponoć) podsłuch, by kontrolować nawet prywatne rozmowy pracowników, zwracanie się do nich na "ty", "pomyłki" przy wypłacaniu wynagrodzenia świadczą o tym, że to raczej właścicielka jest osobą niższej kategorii.
Czy polecam? Jedynym dobrym aspektem pracy w tym miejscu są pracownicy, od których można się wiele nauczyć, którzy są bardzo życzliwi i sympatyczni. To dobre miejsce, by zacząć swoją karierę w hotelarstwie, bo niestety rozwój w Sułkowskim jest raczej niemożliwy.
Pozdrawiam całą ekipę Sułkowskiego :)
zdjecie uzytkownika
kokoszka - 2015-04-08 01:12:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
Po spotkaniu z nowym menagerem gast. stwierdzam, że nigdy więcej nie odwiedze tego miejsca.
Zero profesjonalizmu brak ogólnej ogłady,
wyniosłość i smród starego pijaka.
Kto zatrudnił tego pajacyka?
Miałam tam zorganizować wesele ale stanowczo odradzam to miejsce.Jak można przyjmować gości pod wpływam alkoholu? niedopuszczalne i obużające.
Pan.....jak się pochwalił pracuje dopiero tydzień. Życze owocnej pracy w takim razie.......
zdjecie uzytkownika
buhahah - 2015-04-08 12:12:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Pani Prezes ! Gratulujemy doskonałego - jak zwykle - wybory i decyzji personalnej dokonanej - jak zwykle - tak że tylko podziwiać ;) .

"Daję słowo" że podziwiam !
zdjecie uzytkownika
swój - 2015-04-08 16:57:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [buhahah - 2015-04-08 12:12:06]:
Naprawdę nie wierzę, że ktoś z nas tak obsmarowuje innego z nas. Takie sprawy załatwia się wewnątrz firmy, a żale wylewa w domu. Nie rozumiem, że ktoś z nas musi upubliczniać i to w taki sposób własne żale... A podszycie się pod gości jest żenujące.
zdjecie uzytkownika
swój - 2015-04-08 17:30:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [kokoszka - 2015-04-08 01:12:11]:
Naprawdę nie wierzę, że ktoś z nas tak obsmarowuje innego z nas. Takie sprawy załatwia się wewnątrz firmy, a żale wylewa w domu. Nie rozumiem, że ktoś z nas musi upubliczniać i to w taki sposób własne żale... A podszycie się pod gości jest żenujące.
zdjecie uzytkownika
buhah - 2015-04-08 21:43:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [swój - 2015-04-08 16:57:50]:
przyznaję - nie jestem i nie byłem pracownikiem Hotelu - gościem też nie, byłem współpracownikiem tej firmy w znaczeniu ogólnym, "przeżyłem" chyba 5 menadżerów płci obojga za każdym razem z podziwem obserwując to co się dzieje i nie rozumiejąc tego jak można aż tak sobie samemu strzelać gola - Personel jest jako całośc bardzo ok i aż dziwię się że mimo wszytko nadal jest - moja dezaprobata nie dotyczy jednak sposobu pracy personelu - w każdym razie nie całego :) tak więc droga / drogi "swój" nie bierz tego do siebie !
zdjecie uzytkownika
MAriusz - 2015-04-09 00:22:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam serdecznie,
W nawiązaniu za zarzutów Pani Kokoszki, podejrzewam jedną z pracownic Resortu. Napiszę kilka zdań na tent temat. Jestem osoba która przyjmuje konstruktywna krytykę która jest wypowiedziana w twarz, spotkania są organizowane po ty by każdy mógł się wypowiedzieć. Rozumiem dyskomfort spowodowany moja osoba która w zespole jest nowa i ma inne spojrzenie na dotychczasowa moja prace. Niemniej jednak oparte to jest wieloletnim doświadczeniem nie alkoholizmem o którym wspomnienia osobo wypowiadająca się na forum w internecie. Zaznaczam również ze sa to pomówienia które posiada dla danej osoby daleko idące konsekwencje. Prace traktuje ambicjonalnie i nie pozwolę na podważanie swoich kompetencji. Do ich weryfikacji możne posłużyć moja praca której będą widoczne efekty tylko i wyłącznie we współpracy z osobami które wiedza czego chcą wykazują się zaangażowaniem w prace oraz kierują się w poprawna forma współpracy.Słowa kierowane w moją strone, absolutnie nie są wstanie zawładnąć nad moją psychiką. Znam swoją godność. Jedynie jeszcze dodam, że nie zostawię tego bez echa. W tym monecie będą sprawdzane Pani IP.
Z poważaniem
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
profesor miodek - 2015-04-09 14:39:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Panie Mariuszu
Proponuje najpierw konsultacje na temat nauki pisania. Przed wypowiedzią na forum stwierdzam, że brakuje Panu podstawowej wiedzy z zakresu ortografii. Zalecam studiowanie Języka polskiego. Tak przy okazji: podobno winny się tłumaczy .
zdjecie uzytkownika
Gang Olsena - 2015-04-14 12:43:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Panie M prawo jazdy zabrali za jazdę w trzeźwości???? LOL
Osz ta niedobra policja... ;)
zdjecie uzytkownika
Liszaj - 2015-04-26 14:22:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak się miewa nasz alkoholik???
Pozdrowienia dla nygusa !!!!!
zdjecie uzytkownika
kammy - 2015-06-24 19:17:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widze, że zapanowała cisza na forum, a ciekawi mnie co tam w trawie piszczy i jak obecnie pracuje się dla CKW Sułkowski. Czy w ogóle jest szansa się tutaj dostać do pracy, bo przyznam szczerze, że szukałem trochę ofert pracy od tej firmy, ale poległem, nie znalazłem nawet nieaktualnego ogłoszenia. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
Annkka - 2015-08-05 07:10:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zastanawiałam się ostatnio nad podjęciem pracy w CKW Sułkowski, niestety nie znalazłam żadnych ofert. Pomimo to będę próbowała skontaktować się bezpośrednio z hotelem i podesłać moje CV. Pracowałam przez kilka lat w hotelu i dla mnie to oczywiste, że są wysokie wymagania co do pracowników. Na gwiazdki niestety trzeba zasłużyć. W 3* hotelach teraz pracuje się na poziomie tych z 5* i nie ma co narzekać. Taką pracę trzeba po prostu lubić.
zdjecie uzytkownika
ana - 2015-08-05 13:46:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no wlasnie to samo co @kammy nic nie moge znalezc, a chcialabym tam pracowac gdyz Hotel Sułkowski Conference Resort położony jest w malowniczej okolicy Przemęckiego Parku Krajobrazowego, nad Jeziorem Dominickim, piekne widoki plus mila praca. chociaz z tego co widze zdania wczesniej byly podzielone. ale chociaz moze ktos z was jest w staniepowiedziec czy nie bedzienowych naborow? dzieki
zdjecie uzytkownika
weronika - 2016-01-02 14:57:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
właśnie mnie też zachęca to jezioro, bo jak patrzyłem to jest naparwde ładne, a mieć wydok z balkonu na takie jezioro to naparwde super sparwa, wiec może pojade tam.
zdjecie uzytkownika
Magda - 2016-01-10 10:52:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Annkka - 2015-08-05 07:10:15]:
Dzień dobry,
Nawiązując do Pani posta zachęcam do podesłania CV ze zdjęciem na adres: rekrutacja@hotelsulkowski.pl. Aktualnie poszukujemy pracownika na stanowisko recepcjonista/stka
Pozdrawiam,
Kierownik Recepcji
zdjecie uzytkownika
Magda - 2016-01-10 10:53:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Annkka - 2015-08-05 07:10:15]:
Dzień dobry,
Nawiązując do Pani posta zachęcam do podesłania CV ze zdjęciem na adres: rekrutacja@hotelsulkowski.pl. Aktualnie poszukujemy pracownika na stanowisko recepcjonista/stka
Pozdrawiam,
Kierownik Recepcji
zdjecie uzytkownika
Panna - 2016-01-12 15:11:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bardzo fajnie, że samo szefostwo udziela się na forum goworka :) Można dostać szybko wszelkie informacje i odpowiedzi na pytania. Z chęcią wyślę do Państwa swoje CV na stanowisko recepcjonistki, bo wiem, że jesteście porządną firmą i nie będę tego żałować.
zdjecie uzytkownika
J - 2016-02-15 21:29:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słyszałam, że Mańka ostatnio wykonała sobie kilka poprawek na twarzy i teraz rusza buzią tylko +/- 30 stopni by coś nie pękło :). Jak ktoś nie wie kto to Mańka to źle, bo w Boszkowie królowa jest tylko jedna... Słyszałam też, że nadal wszyscy tam okradają Zarząd ... czyli standard. Atmosfera jak w grobowcu, czy coś się poprawiło. Odpowiedzcie, bo jestem ciekawa czy po moim odejściu coś się zmieniło ?
zdjecie uzytkownika
kulka - 2016-02-17 20:57:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
hahahah
porządna firma!!!!!!!!
dobre skąd wiesz skoro nie pracowałaś
ta firma to jakiś dramat
śmiechu warte nowy menager gastro to jakiś idiota szkoda słów
zdjecie uzytkownika
XXX - 2016-04-18 11:28:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
no co ty @J po twoim odejściu firma ciągle istnieje i nic jej nie zagraża. Tobie też życzę powodzenia
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Rozmowa przeprowadzona profesjonalnie, wszystkie informacje na temat stanowiska, wymagań i przywilejów zostały mi jasno przekazane.
Pytania: Pytania standardowe, część rozmowy w języku angielskim
zdjecie uzytkownika
stówka - 2016-05-19 12:37:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tu mowa chyba o Hotelu Sułkowskim w Boszkowie. Z tego, co ja się orientuję tak skromnie pisząc, działają oni prężnie i nie zamierzają się zamykać. Chyba, ze są dwie firmy jednego właściciela w tym miasteczku.
zdjecie uzytkownika
ktos tam taki - 2016-05-21 06:00:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widzę, że bardzo czarne chmury wiszą nad wami haha współczuję wszystkim, którzy muszą pracować w takim chlewie!!!!

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie CKW SUŁKOWSKI!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie CKW SUŁKOWSKI

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert