Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Zakład Mięsny Netter

Pracowałeś w firmie Zakład Mięsny Netter i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-06-12 19:33:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
MDR - 2011-06-07 21:40:03

A dlaczego nikt nie wspomniał o pysznych zupach z żeberkami ,i wędlinach dobrych lub mniej smacznych których można zjeść do woli podczas przerwy i na koniec zmiany też można pożywić się.Polecam samotnym którzy nie mają na utrzymaniu rodzin,i szybko pustoszą swoje portfele ,zawsze można dociągnąć do następnej pensji coś tam zjadając.

to co sie dzieje w tej firmie to jakas paranoja.nic innego tylko [usunięte przez moderatora]...dorabiaja sie na [usunięte przez moderatora] pracownikow.tylko dlatego netter sie jeszcze utrzymuje.pracowalam kilka miesiecy i ciagle tylko jakies chore manka placilam i z mojej wyplaty sobie sami potracali kase bez mojego pozwolenia.najpierw przelewaja wyplate na konto a pozniej dopiero kwitki przychodza na sklepy...to jakis zal poprostu.mialam rozmowe ze swoim prawnikiem i wszystko co mi powiedzial to tylko do sadu z tym isc i sprawe im zalozyc bo firma ta nie przestrzega prawa.zrobie wszystko zeby odzyskac kase ktora mi zabierali za ,,niby manko,,moge nawet spotkac sie z nimi w sadzie..[usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
gość - 2011-07-04 21:29:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byłem kierowco przez 4 miesiące zwolniłem się bo miałem dość jeżdżenia po nocach w tygodniu robiło się 5-6 tras po 10-15 godz samochody były w utrzymywane w totalnej demolce codziennie kto inny jeździł ,niektórzy kierowcy papierosy gasili ob siedzenia ale to już nie moja sprawa bo już dawno nie pracuje pozdrawiam wszystkich kierowców i wiele innych pracowników a szczególnie Ekspedycje ;)
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-12-20 12:11:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez moderatora] nie wyplacili mi wyplaty dlatego ze sie zwolnilam najgorszy zaklad w jakim bylam [usunięte przez moderatora] nie polecam pracy tam
zdjecie uzytkownika
stywen - 2012-01-03 09:27:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeżeli pracowałeś to pieniądze się należą chyba masz udokumentowane jakaś umowa ,nawet za pracę jednodniowa można się sadzić a nawet należy.
zdjecie uzytkownika
ubojowiec PMB - 2012-01-20 21:55:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
przy czym tam pracowałeś ? bo byłem tam kilka razy to widziałem jak tam nie którzy pracują
zdjecie uzytkownika
anonim - 2012-02-20 19:28:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a wie ktoś może jakie są warunki pracy Przedstawicieli handlowych bo mam niedługo rozmowę i coś bym chciał wiedzieć więcej na ten temat.

Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Były PH - 2012-03-04 09:47:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jako Przedstawiciel będziesz miał przesrane bo wędliny sprzedają się kiepsko, ale jeżeli trafisz na [usunięte przez moderatora] jako przełożoną to będziesz miał [usunięte przez moderatora] jescze dwa razy yle
zdjecie uzytkownika
Luzak - 2012-03-09 21:26:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem przez niedługi okres na magazynie firmowym Nettera na stanowisku kierowcy .Jeździło się codziennie a grosze marne w weekendy byłem tak zmęczony że nie dałem rady wyjść z kolegami na piwo czy spotkać się z dziewczyną .Jeździłem Mercedesem Sprinterem 515cdi te samochody to na ostatnim tchnieniu ganiały się .Jak czasami z Bielska przyjeżdżali kierowcy to byli tacy mądrzy że aż głupi same durnoty pletli .
Brak słów !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
ubojowiec PMB - 2012-05-30 21:18:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chciałbym u was pracować ile mi zaoferujecie na uboju mogę każde stanowisko piła i inne Czekam na poważne oferty
zdjecie uzytkownika
Ubojowiec z Nettera, przepraszam były ubojowiec - 2012-06-04 14:11:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ty idioto u nas każdy chłop ma po 6,50 PLN brutto, a każda kobita 5,50 PLN BRUTTO przychodzi nowy do roboty nic nie umie dostaje tyle samo co pracownik, który nasuwa w tym chlewie 9 inaczej zwany w Bielsku Podlaskim - kołchozem po 10-15 lat Powodzenia Ci życzę z całego serca.
zdjecie uzytkownika
ubojowiec PMB - 2012-06-04 20:46:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie jestem idiotą nawet tak nie myśl a na ubojach znam się dobrze rok temu byłem u was na kilku ubojach i zapłacili mi nie żle pracowałem na pile prucz tego podrywałem łój nerki i przepne i to było jedne stanowisko jesli znasz się na tej robocie A u nas PMB pada pracowałem na ubojach w brzeżnicy więc muszę znależć jakąś prace jak przestaną nam płacić
zdjecie uzytkownika
wędliniarz NETTER - 2012-06-11 23:06:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
U nas Netter tez już pada powolutku powolutku. [usunięte przez moderatora] chodzi smutna po zakładzie. Na wszystko kaski brak, robi się dziadostwo- zresztą zawsze ono tam było. To taka rodzinna firma [usunięte przez moderatora]. Jeden z braci przetańczył firmę w Zambrowie, a drugi rozwala zakład w Bielsku Podlaskim. Został jeszcze [usunięte przez moderatora] Czyżew. Taki już ich los.
zdjecie uzytkownika
Cris - 2012-07-03 23:34:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Siemka wiecie czy może teraz poszukują kierowców na magazyn w Mławie ?
zdjecie uzytkownika
jabolo - 2012-07-13 11:43:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ela musi pracowac u [usunięte przez moderatora] . razem z meżem szybciej rozwala to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] . o to wlasnie chodzi. czekałem, czekłem i sie doczekałem ha ha ha
zdjecie uzytkownika
gowno prawda - 2012-08-10 15:13:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] prawda pracowalem na produkcji i na pakowaniu dno dno i dno syf sanepid wlasny przychodzi to troche ogarna syf i dalej robia dawno powinni zamknac ten chlew a najlepiej niech zawita tam sanepid z innego miasta i bez poinformowania ciekawo czy netter przejdzie warunki ;P
zdjecie uzytkownika
moli - 2013-04-12 15:15:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
na wedzarni znajduja sie najwieksze [usunięte przez moderatora] w całym zakładzie
zdjecie uzytkownika
belmundo - 2013-04-18 11:35:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kiedys pracowała tam fajna szefowa [usunięte przez moderatora]., ale chyba juz sie zwolniła. a zresztą kto tam w tym [usunięte przez moderatora] wytrzyma długo ? takie to dziadostwo ze hej
zdjecie uzytkownika
majher - 2013-06-14 14:50:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak to co z [usunięte przez moderatora] przyjechał [usunięte przez moderatora] poszła z zakładu jak woda z kranu pneumatycznego a co ty nie pracujesz już u [usunięte przez moderatora]??? ja to z nim aż do śmierci będę wykorzystywał mnie jak [usunięte przez moderatora] przez 15 lat ale trudno mam dobre serce [usunięte przez moderatora]] br />
kto [usunięte przez moderatora] to jest z nim - taki nasz los mieszkańców Bielska Podlaskiego boże pobłogosław nas za nasz los
zdjecie uzytkownika
nullo - 2013-07-10 09:26:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Rozwaliła mnie nazwa szynki.,, Zza stodoły,, Chłop chodził [usunięte przez moderatora] za stodołę a oni próbują zrobić z [usunięte przez moderatora].na produkt marketingowy. Trzeba mieć nieźle [usunięte przez moderatora] we łbie pracując w Netterze.
zdjecie uzytkownika
sprawiedliwy - 2013-07-11 19:57:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Totalne dno. Pracowników w sklepach mają za nic ,zabierają premie za byle co i stosują [usunięte przez moderatora]. Cała tą szajką powinna się zająć prasa albo telewizja.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-12 16:33:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To jak np. motywują te zabieranie premii w Netter? Możesz przytoczyć jedna sytuację? Zdarzają się nadgodziny?
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-07-13 05:15:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dużo dają w Zakład Mięsny Netter Bielsk Podlaski?
zdjecie uzytkownika
lena - 2013-08-06 15:50:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak ile daja ? 6,5 brutto dla chlopa i 5,5 brutto dla kobiety
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-12 19:06:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ola dlaczego masz złą opinię odnośnie zakładów mięsnych Netter? z jakich powodów lepiej tam nie pracować?
zdjecie uzytkownika
- 2013-10-07 17:32:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
jestem przerażona tymi opiniami,oni chcą otworzyć nowe stoiska i mam tam zacząć pracę, nie wiem co mam robić
zdjecie uzytkownika
janek - 2014-01-09 23:44:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2011-02-01 19:28:09]:
wdzięczny pracowniku musisz się leczyć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
były - 2014-03-04 17:02:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie polecam pracy kierowcy w magazynie netter w Lublinie.
zdjecie uzytkownika
Jest ok - 2014-06-25 23:59:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Pracuje w tym zakładzie przeszło trzy lata. Nie mialem problemu z wypłata, zawsze na czas. Owszem byl czas ze pracy było mało,z tym że w każdym zakładzie tak jest. Cenię sobie pracę,goraca zupa na przerwie z wkłada, jak i można zjeść wędliny do auta, fajna sprawa, wszędzie jest ciężko, ludzie się przyzwyczają, i jakoś to życie leci ...
zdjecie uzytkownika
asia - 2014-07-16 17:58:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
do nas przywożą produkty waszej firmy i jak je czasami kroję to dziwię się, że w ogóle ktoś to kupuje, co dajecie do tych wyrobów hucznie zwanych wędlinami?? chociaż według mnie koło wędlin to co najwyżej leżały w ladzie chłodniczej.. śmieci, ochłapy, padlina jednym słowem
zdjecie uzytkownika
Sklepik - 2014-10-04 16:25:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam serdecznie Chciałem się pochwalić jakością produktów firmy Netter. Wiele produktów to wysoko wydajne badziewie. Produkty produkowane na wysokiej wydajności, dużo wody i starego mięsa. Nie polecam współpracy. Ludzie nie kompetentni. Brak wsparcia ze strony firmy. Mówią nie prawdę. Można sprawdzić na rynku.
zdjecie uzytkownika
Kamcio - 2014-10-14 13:34:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Swojego czasu zastanawiałem się nad podjęciem pracy w Netterze - na dobrą sprawę zawsze można wysłać swoją aplikację http://netter.pl/Praca,12106.html Ostatnio natrafiłem na to forum i przyznam szczerze, że mocno zaskakują mnie takie opinie, że używają słabej jakości mięsa. Chciałem się zapytać - co z jakimikolwiek kontrolami jakości, ktoś o to dba?
zdjecie uzytkownika
piggy - 2014-12-04 18:50:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
moim zdaniem jakość używanego przez nich mięsa jest na dobrym poziomie, na pewno na lepszym niż u konkurencji. kwestia tylko czy jakość warunków zatrudnienie jest lepsza niż u konkurencji, wiecie może? akurat jestem zainteresowana praca w takiej branży i solidnie myslę nad podjęciem pracy w Netter, pozdrawiam serdecznie
zdjecie uzytkownika
tomek - 2015-01-08 15:17:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
no i jak tam z tym zakładem mięsnym teraz stoicie? mam nadzieje, że jednak nie będzie tak, że wszyscy po kolei będą pisali jakieś swoje żale i generalnie hejty jeśli chodzi o firmę, tylko faktycznie spróbujecie się skupić na najważniejszych rzeczach, które pozwolą jednak pozwolić na odpowiedz na to czy warto tam iść, no nie?
zdjecie uzytkownika
eric - 2015-01-10 20:46:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nabyłem w Netto w Łodzi specjał nazwany szumnie tatarem. Myślę, że takiego ścierwa w życiu nikt nie nazwał tatarem. Czy ktoś, kto w tej firmie obmyśla receptury, kiedykolwiek jadł tatara? Chyba, że na Podlasiu konsumenci się tym zajadają. Żałuję zmarnowanych przypraw, jajka i cebulki, a trzeba było to odnieść do sklepu. Ogólnie producent, jak i sklep, który sprzedaje jego wyrobu, są siebie warci.
zdjecie uzytkownika
ewa - 2015-02-11 21:11:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
witam ja pracuje w tej firmie już prawie cztery lata i nie mam prawie nic do zarzucenia prócz tego że nadzór mało rozmawia z pracownikami na stoisku słucha tylko kierowniczek stoiska i nawet nie zapyta czy to prawda i co my o tym myślimy tylko od raz ucina premie a na kierowników nie można złego słowa powiedzieć a po za tym to firma jest ok
zdjecie uzytkownika
Butcherr - 2015-07-13 18:23:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [eric - 2015-01-10 20:46:03]:
Ja uważam, że produkty są dobre. I mało tego chcę złożyć cv na ofertę. Mam nadziję, iż trafię tam do pracy na diobrtych warunkach z dobrym wynagriodzeniem i będę robił tatar najlepsyz na świecie. Więc napiszę ci jak znajdę tam zatrudnienie i powiem wtedy abyś nabył tatar raz jeszcze i poczujesz różnicę!
zdjecie uzytkownika
ela - 2015-08-18 16:53:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam pracuje w tej firmie kilka lat i zgadzam się z Panią Ewo z wyżej komentarza nadzór nie interesuje się co dzieje się na sklepach tylko wysłuchuje kierowniczki a kierowniki bronią swoich d.....składając winę na pracowników bo one są idealne a na nie których sklepach jest mobbing przez kierowniczki
zdjecie uzytkownika
maniek - 2015-08-20 18:18:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pierwszy raz spotykam się z czymś takim żeby kierowniczki nie broniły swoich pracowników tylko siebie.. chociaż wiaodmo jak to jest, każdy troszczy się tylko o siebie, ale tak naprawde jeśli ktoś dobrze pracuje u nich w sklepie to chyba nie ma powodów się martwić. No i nie słyszałem, zeby kogoś od nich zwalniali
zdjecie uzytkownika
ela - 2015-09-04 11:00:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiem że to nie ładnie ale podsłuchajcie rozmowę kierownika z nadzorem to zobaczycie za co macie ucinane premie
zdjecie uzytkownika
hehehe - 2015-09-18 22:58:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kierowniczka Pakowania to masakra jakas ;) Nie dziwie sie ze trzy osoby ostatnio odeszly nie liczac brygadzisty
zdjecie uzytkownika
czytu - 2015-09-20 00:02:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
3 osoby odeszły ? A jakoś nie widać nowych ogłoszeń o pracę toteż nie wiem czy zwijają żagle czy oferty jakoś niebawem się pojawią... Inna kwestia, że raczej praca w zakładach mięsnych to nie jest spełnienie marzeń wielu polskich pracowników, ale cóż ja tam mogę wiedzieć. Pewnie i tak znajdą się gotowi pracować za jakieś słabe pieniądze.
zdjecie uzytkownika
mluko - 2015-09-20 01:53:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Coś jednak musi się dziać niedobrego w tej firmie skoro tak dużo osób odchodzi, no ale wydaje mi się, że jednak długo to trwać nie będzie w końcu właściciele firmy zorientują się o co chodzi i wyciągną odpowiednie konsekwencje, bo nie można przecież stawiać osoby ponad firmę, oczywiście o ile to co napisałeś to prawda.
zdjecie uzytkownika
Bbi - 2015-09-23 15:46:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja w szoku
zdjecie uzytkownika
MonikaOlejnik - 2015-09-30 12:07:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Iwonka dałaś czadu.
zdjecie uzytkownika
Bbi - 2015-10-10 01:53:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wczoraj doszlo do smierci pracownika w pracy , reanimacja trwala dwie godziny niestety nic sie nie dalo zrobic a prawda jest taka ze stan zdrowotny nie pozwalal na prace i taki wysilek . Wiedza na ile pracownik da rade pracowac jak i o stopniu o stopniu choriby to i tak naciskaja jak sie da by wyzyskac . Kto teraz odpowie za to Wstyd ZMNetter
zdjecie uzytkownika
I hate hate - 2015-10-12 19:27:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
:)Ile ,,hejtów'', zabawne nikogo zadowolonego...hmmm...a może porostu wykazują się Ci którzy sobie nie poradzili lub byli zbyt leniwi żeby naprawdę pracować i wywiązywać się ze swoich obowiązków?Sami się zwolnili z powodu słabej płacy - kto obiecuję teraz super płacę?Standardem jest najniższa krajowa.Jedno zdanie - jeżeli masz ręce i nogi to zaciskasz zęby i pracujesz żeby się wykazać i pokazać że jesteś godny dobrej płacy i dobrej kasy.
Ps. Pozdro dla wszystkich ,,rybek'' ciekawe ile z Was zostawią na stałe po sezonie :)Powodzenia wszystkim hejterom ze słabą psychą.
zdjecie uzytkownika
wściekła - 2015-10-13 22:22:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bbi ,jesteś Hamem bez ogłady i współczucia wykorzystując ludzką tragedię do robienia sensacji. Na pewno nie pracujesz w netterze , bo byś znał naszego Kolegę który zbyt wcześnie nas opuścił ,jaki był pogodny i miły ,przyjaciel dla wszystkich.Nie przyszło by ci do głowy żeby poruszać ten temat na forum. Twoja głupota nie zna granic. Wstydź się !!!Zastanów się czy jesteś człowiekim ,czy zwykłym budlakiem!!!!
zdjecie uzytkownika
eryk - 2015-10-20 06:05:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@i hate hate, wiesz nie bardzo rozumiem co masz na myśli, bo najpierw piszesz, że w gre wchodzi jedynie minimalna krajowa, a potem, żeby zacisnąć zeby i pokazać, że jest sie godnym dobrej kasy. Minimalna krajowa to nie jest dobra kasa według mnie. Chyba, że jednak podwyzki sa tutaj bardzo realne. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
mimi - 2016-01-15 19:49:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ela - 2015-08-18 16:53:20]:
możesz napisać jaki sklep unikać ?
zdjecie uzytkownika
emilka - 2016-01-17 14:47:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Według mnie unikanie jakiegokolwiek sklepu z produktami Netter nic nie da @mimi. To znane zakłady mięsne i według mnie przestrzegają podstawowych zasad.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Zakład Mięsny Netter!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zakład Mięsny Netter

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert