brak logo

Zakład Mięsny Netter

Bielsk Podlaski

Opinie o Zakład Mięsny Netter

biała 2016-05-08 20:10:14
a niestety nie ,pseudo dla wtajemniczonych tylko , puma kuma haha
1
Puma 2016-05-08 20:31:14
Imię te samo , co starsza córka nettera haha . Muszą coś zmienić bo wrócą do epoki kamienia .
2
tyson 2016-05-09 15:33:58
u was tam w netterze to same talenty :) a u nas w suempolu jeszcze większe ")
1
Puma 2016-05-11 09:57:08
jan zadzwoń i sprawdź .
1
roberto 2016-05-18 20:17:37
jan oni tam na ciebie czekaja
3
Puma 2016-05-20 22:03:26
A potem Cię zjedzą haha
3
roberto 2016-05-22 18:44:56
puma dobre dobre...., a niech spróbuje tego szczęścia D)
1
roberto 2016-07-11 19:38:03
dobre dobre a gdzie gryszko ? wywalili ?
roberto 2016-07-11 19:38:34
dobre dobre a gdzie gryszko ? wywalili ?
alibaba 2016-07-16 18:23:40
mireczek ty masz chyba słaby wzrok i słuch co ? albo padła ci bańka u mnie pracuje połowe rodziny i wszyscy mowia ze jest ch __jowo a ty może jest z rodziny netterow ? proszę bez sciemy k.risto gryszko już w PPM BIAŁYSTOK tam dobija firme
1
tomek 2016-07-17 13:03:06
alibaba w netterze jest super daja darmowe posiłki w pracy , bony na swieta, finansują wczasy jest super w tym roku wyjezdzam na wakacje z rodzina do Wenezueli a zima na narty w alpy
2
alibaba 2016-07-17 19:14:18
nie kocham swojej rodziny to prawda :)
PRACOWNIK 2016-08-22 20:35:49
nie wiem o co chodzi w tych zakładach pracownicy mają potrącane z pensji w ciemno że jest niedobór mięsa jaki niedobór gdzie jest Szefostwo ,PAŃSTWOWA INSPEKCJA PRACY CZEKAMY NA WYJAŚNIENIE.
PRACOWNICY
6
PRACOWNICY 2016-08-22 20:46:59
PŁACIMY Z PENSJI ZA NIEDOBÓR Z "CZEGO" BEZ INWENTARYZACJI LUDZIE CZY NIE MA NAD WASZĄ FIRMĄ NADZORU O CO CHODZI .UMOWY O PRACĘ ZAWARTE MNIEJSZE JAK NAJNIŻSZA KRAJOWA .GDZIE SĄ KONTROLE,GDZIE KODEKS PRACY.
LITOŚCI PRACOWNICY.
4
od a do z 2016-08-22 22:11:06
jak w ciemno ,bez remanentu , tzn ...napisz wyrażnie
1
PRACOWNICY 2016-08-23 16:44:24
tak bez inwetaryzacji
1
od a do z 2016-08-23 22:44:14
tzn tak na przyszłość ,w dalszym ciągu nie rozumiem ,można przecież iść z tym do sądu lub inspekcji , zresztą co tu gadać -zawsze był bałagan w tej firmie . a kierownik nadzoru gdzie???
2
KLinci 2016-09-04 10:38:03
PANIE czy już została wyjaśniona "inwentaryzacja" czy coś co nie wiadomo o co chodzi a Panie płacą zaniepokojeni klienci ,którzy podsłuchali rozmowę pracownic.
2
Klient 2016-09-05 09:21:50
Jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniądze.
Klienci 2016-09-05 19:56:54
Jest Państwowa Inspekcja Pracy ,Sąd Pracy jest kierownik nadzoru?? na razie czekamy co zrobi księgowa ??
1
Klient 2016-09-07 13:42:56
Wynagrodzenie jest trzy składnikowe ; pobory,premia, i co miesiac manko do wpłaty.
2
Klient 2016-09-07 13:44:40
Wynagrodzenie jest trzy składnikowe ; pobory,premia, i co miesiac manko do wpłaty.
Klient 2016-09-07 13:46:44
Wynagrodzenie jest trzy składnikowe ; pobory,premia, i co miesiac manko do wpłaty.
Klient 2016-09-08 15:23:20
na stanowisku sprzedawcy
Adam 2016-09-08 17:00:28
nie wypłata nie jest w terminie
kodeks pracy 2016-09-09 07:25:23
Źartujesz a gdzie kodeks pracy ?
1
Romek 2016-09-09 07:42:18
Art 85 paragraf 3 kodeksu pracy kolego
1
Adrian 2016-09-09 13:14:10
Sory o czym piszesz umowy nie maja wstawionej daty wyplaty tak jak powinna wyglądać umowa .
Adrian 2016-09-09 13:16:05
Sory o czym piszesz umowy nie maja wstawionej daty wyplaty tak jak powinna wyglądać umowa .
1
Adrian 2016-09-09 21:27:53
Nie mów co za radość jakich zarobków mamy się spodziewać szok ??
Robert 2016-09-10 19:28:59
tak są benefity płacenia wymyślonego manka.
2
Romek 2016-09-12 13:24:30
Naprawdeeeee tak jest.
xyz 2016-09-13 22:39:08
zdecydowanie NIE POLECAM tego pracodawcy. traktuje pracowników jak zło konieczne, są oni nawet wprost nazywani ZŁODZIEJAMI. nic dziwnego, że obecni pracownicy uciekają póki mogą a na ich miejsce nikt nowy nie chce przyjść. jestem pewien, że ta firma długo nie pociągnie i dobrze, skoro notorycznie łamie podstawowe przepisy kodeksu pracy...
5
Y 2016-09-24 21:27:39
Masło jest maślane
1
y 2016-09-26 18:10:59
poszukujemy
y 2016-09-30 09:02:42
5 do ręki wyjazd na Kanary i inne atrakcje super glu...
xy 2016-10-03 08:05:43
5 do ręki socjal + premia
2
xy 2016-10-03 12:14:49
Czekaj na 5 i kop w 4d
xy 2016-10-08 07:30:02
Czekaj a będziesz szczęśliwy. ....
x 2016-10-09 15:45:09
ale jesteś naiwny szkoda mi Ciebie ...
Ja 2016-10-19 21:38:52
Witam nie polecam pracy w tej firmie tak jak piszecie ściągają z pensji manko a inwentaryzację. Pensja nie jest na czas i z tego co czytam opinię to widzę że czarny scenariusz powtarza się i na innych sklepach.
1
Kol 2016-10-19 22:15:40
No ja tam nie wiem, praca to praca i co zrobić, o czym mówić, w jaki sposób Wam dogodzić, wiadomo przecież, że każdemu się dobrze nie zrobi, zwłasza w tak dużej firmie jak Netter Partner, czy tylko mi się wydaje to słuszne? Mam nadzieję, że jest więcej osób myślących jak ja
xy 2016-11-14 11:56:30
Bardzo się mylisz i nikt tak nie myśli jak Ty kolego.
lucjan 2016-11-15 15:34:07
jak tam susołek rzadzi ?
xy 2016-11-16 11:14:24
Rządzi ooo a nieraz aaaą
xy 2016-11-16 11:15:17
Rządzi ooo a nieraz aaaą
xy 2016-11-16 11:16:50
Rządzi ooo a nieraz aaaą
xxl 2016-11-23 15:33:57
dzień dobry pracuje się super
rudy 2016-11-23 15:39:38
witam
xy 2016-11-25 09:16:21
Ooo.... szok...
2
Zostaw swoją opinię o Zakład Mięsny Netter - Bielsk Podlaski
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zakład Mięsny Netter