Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Zakład Mięsny Netter

Pracowałeś w firmie Zakład Mięsny Netter i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
majher - 2013-06-14 14:50:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak to co z [usunięte przez moderatora] przyjechał [usunięte przez moderatora] poszła z zakładu jak woda z kranu pneumatycznego a co ty nie pracujesz już u [usunięte przez moderatora]??? ja to z nim aż do śmierci będę wykorzystywał mnie jak [usunięte przez moderatora] przez 15 lat ale trudno mam dobre serce [usunięte przez moderatora]] br />
kto [usunięte przez moderatora] to jest z nim - taki nasz los mieszkańców Bielska Podlaskiego boże pobłogosław nas za nasz los
zdjecie uzytkownika
nullo - 2013-07-10 09:26:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Rozwaliła mnie nazwa szynki.,, Zza stodoły,, Chłop chodził [usunięte przez moderatora] za stodołę a oni próbują zrobić z [usunięte przez moderatora].na produkt marketingowy. Trzeba mieć nieźle [usunięte przez moderatora] we łbie pracując w Netterze.
zdjecie uzytkownika
sprawiedliwy - 2013-07-11 19:57:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Totalne dno. Pracowników w sklepach mają za nic ,zabierają premie za byle co i stosują [usunięte przez moderatora]. Cała tą szajką powinna się zająć prasa albo telewizja.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-12 16:33:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To jak np. motywują te zabieranie premii w Netter? Możesz przytoczyć jedna sytuację? Zdarzają się nadgodziny?
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-07-13 05:15:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dużo dają w Zakład Mięsny Netter Bielsk Podlaski?
zdjecie uzytkownika
lena - 2013-08-06 15:50:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak ile daja ? 6,5 brutto dla chlopa i 5,5 brutto dla kobiety
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-12 19:06:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ola dlaczego masz złą opinię odnośnie zakładów mięsnych Netter? z jakich powodów lepiej tam nie pracować?
zdjecie uzytkownika
- 2013-10-07 17:32:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
jestem przerażona tymi opiniami,oni chcą otworzyć nowe stoiska i mam tam zacząć pracę, nie wiem co mam robić
zdjecie uzytkownika
janek - 2014-01-09 23:44:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2011-02-01 19:28:09]:
wdzięczny pracowniku musisz się leczyć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
były - 2014-03-04 17:02:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie polecam pracy kierowcy w magazynie netter w Lublinie.
zdjecie uzytkownika
Jest ok - 2014-06-25 23:59:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Pracuje w tym zakładzie przeszło trzy lata. Nie mialem problemu z wypłata, zawsze na czas. Owszem byl czas ze pracy było mało,z tym że w każdym zakładzie tak jest. Cenię sobie pracę,goraca zupa na przerwie z wkłada, jak i można zjeść wędliny do auta, fajna sprawa, wszędzie jest ciężko, ludzie się przyzwyczają, i jakoś to życie leci ...
zdjecie uzytkownika
asia - 2014-07-16 17:58:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
do nas przywożą produkty waszej firmy i jak je czasami kroję to dziwię się, że w ogóle ktoś to kupuje, co dajecie do tych wyrobów hucznie zwanych wędlinami?? chociaż według mnie koło wędlin to co najwyżej leżały w ladzie chłodniczej.. śmieci, ochłapy, padlina jednym słowem
zdjecie uzytkownika
Sklepik - 2014-10-04 16:25:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam serdecznie Chciałem się pochwalić jakością produktów firmy Netter. Wiele produktów to wysoko wydajne badziewie. Produkty produkowane na wysokiej wydajności, dużo wody i starego mięsa. Nie polecam współpracy. Ludzie nie kompetentni. Brak wsparcia ze strony firmy. Mówią nie prawdę. Można sprawdzić na rynku.
zdjecie uzytkownika
Kamcio - 2014-10-14 13:34:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Swojego czasu zastanawiałem się nad podjęciem pracy w Netterze - na dobrą sprawę zawsze można wysłać swoją aplikację http://netter.pl/Praca,12106.html Ostatnio natrafiłem na to forum i przyznam szczerze, że mocno zaskakują mnie takie opinie, że używają słabej jakości mięsa. Chciałem się zapytać - co z jakimikolwiek kontrolami jakości, ktoś o to dba?
zdjecie uzytkownika
piggy - 2014-12-04 18:50:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
moim zdaniem jakość używanego przez nich mięsa jest na dobrym poziomie, na pewno na lepszym niż u konkurencji. kwestia tylko czy jakość warunków zatrudnienie jest lepsza niż u konkurencji, wiecie może? akurat jestem zainteresowana praca w takiej branży i solidnie myslę nad podjęciem pracy w Netter, pozdrawiam serdecznie
zdjecie uzytkownika
tomek - 2015-01-08 15:17:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
no i jak tam z tym zakładem mięsnym teraz stoicie? mam nadzieje, że jednak nie będzie tak, że wszyscy po kolei będą pisali jakieś swoje żale i generalnie hejty jeśli chodzi o firmę, tylko faktycznie spróbujecie się skupić na najważniejszych rzeczach, które pozwolą jednak pozwolić na odpowiedz na to czy warto tam iść, no nie?
zdjecie uzytkownika
eric - 2015-01-10 20:46:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nabyłem w Netto w Łodzi specjał nazwany szumnie tatarem. Myślę, że takiego ścierwa w życiu nikt nie nazwał tatarem. Czy ktoś, kto w tej firmie obmyśla receptury, kiedykolwiek jadł tatara? Chyba, że na Podlasiu konsumenci się tym zajadają. Żałuję zmarnowanych przypraw, jajka i cebulki, a trzeba było to odnieść do sklepu. Ogólnie producent, jak i sklep, który sprzedaje jego wyrobu, są siebie warci.
zdjecie uzytkownika
ewa - 2015-02-11 21:11:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
witam ja pracuje w tej firmie już prawie cztery lata i nie mam prawie nic do zarzucenia prócz tego że nadzór mało rozmawia z pracownikami na stoisku słucha tylko kierowniczek stoiska i nawet nie zapyta czy to prawda i co my o tym myślimy tylko od raz ucina premie a na kierowników nie można złego słowa powiedzieć a po za tym to firma jest ok
zdjecie uzytkownika
Butcherr - 2015-07-13 18:23:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [eric - 2015-01-10 20:46:03]:
Ja uważam, że produkty są dobre. I mało tego chcę złożyć cv na ofertę. Mam nadziję, iż trafię tam do pracy na diobrtych warunkach z dobrym wynagriodzeniem i będę robił tatar najlepsyz na świecie. Więc napiszę ci jak znajdę tam zatrudnienie i powiem wtedy abyś nabył tatar raz jeszcze i poczujesz różnicę!
zdjecie uzytkownika
ela - 2015-08-18 16:53:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam pracuje w tej firmie kilka lat i zgadzam się z Panią Ewo z wyżej komentarza nadzór nie interesuje się co dzieje się na sklepach tylko wysłuchuje kierowniczki a kierowniki bronią swoich d.....składając winę na pracowników bo one są idealne a na nie których sklepach jest mobbing przez kierowniczki
zdjecie uzytkownika
maniek - 2015-08-20 18:18:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pierwszy raz spotykam się z czymś takim żeby kierowniczki nie broniły swoich pracowników tylko siebie.. chociaż wiaodmo jak to jest, każdy troszczy się tylko o siebie, ale tak naprawde jeśli ktoś dobrze pracuje u nich w sklepie to chyba nie ma powodów się martwić. No i nie słyszałem, zeby kogoś od nich zwalniali
zdjecie uzytkownika
ela - 2015-09-04 11:00:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiem że to nie ładnie ale podsłuchajcie rozmowę kierownika z nadzorem to zobaczycie za co macie ucinane premie
zdjecie uzytkownika
hehehe - 2015-09-18 22:58:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kierowniczka Pakowania to masakra jakas ;) Nie dziwie sie ze trzy osoby ostatnio odeszly nie liczac brygadzisty
zdjecie uzytkownika
czytu - 2015-09-20 00:02:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
3 osoby odeszły ? A jakoś nie widać nowych ogłoszeń o pracę toteż nie wiem czy zwijają żagle czy oferty jakoś niebawem się pojawią... Inna kwestia, że raczej praca w zakładach mięsnych to nie jest spełnienie marzeń wielu polskich pracowników, ale cóż ja tam mogę wiedzieć. Pewnie i tak znajdą się gotowi pracować za jakieś słabe pieniądze.
zdjecie uzytkownika
mluko - 2015-09-20 01:53:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Coś jednak musi się dziać niedobrego w tej firmie skoro tak dużo osób odchodzi, no ale wydaje mi się, że jednak długo to trwać nie będzie w końcu właściciele firmy zorientują się o co chodzi i wyciągną odpowiednie konsekwencje, bo nie można przecież stawiać osoby ponad firmę, oczywiście o ile to co napisałeś to prawda.
zdjecie uzytkownika
Bbi - 2015-09-23 15:46:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja w szoku
zdjecie uzytkownika
MonikaOlejnik - 2015-09-30 12:07:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Iwonka dałaś czadu.
zdjecie uzytkownika
Bbi - 2015-10-10 01:53:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wczoraj doszlo do smierci pracownika w pracy , reanimacja trwala dwie godziny niestety nic sie nie dalo zrobic a prawda jest taka ze stan zdrowotny nie pozwalal na prace i taki wysilek . Wiedza na ile pracownik da rade pracowac jak i o stopniu o stopniu choriby to i tak naciskaja jak sie da by wyzyskac . Kto teraz odpowie za to Wstyd ZMNetter
zdjecie uzytkownika
I hate hate - 2015-10-12 19:27:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
:)Ile ,,hejtów'', zabawne nikogo zadowolonego...hmmm...a może porostu wykazują się Ci którzy sobie nie poradzili lub byli zbyt leniwi żeby naprawdę pracować i wywiązywać się ze swoich obowiązków?Sami się zwolnili z powodu słabej płacy - kto obiecuję teraz super płacę?Standardem jest najniższa krajowa.Jedno zdanie - jeżeli masz ręce i nogi to zaciskasz zęby i pracujesz żeby się wykazać i pokazać że jesteś godny dobrej płacy i dobrej kasy.
Ps. Pozdro dla wszystkich ,,rybek'' ciekawe ile z Was zostawią na stałe po sezonie :)Powodzenia wszystkim hejterom ze słabą psychą.
zdjecie uzytkownika
wściekła - 2015-10-13 22:22:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bbi ,jesteś Hamem bez ogłady i współczucia wykorzystując ludzką tragedię do robienia sensacji. Na pewno nie pracujesz w netterze , bo byś znał naszego Kolegę który zbyt wcześnie nas opuścił ,jaki był pogodny i miły ,przyjaciel dla wszystkich.Nie przyszło by ci do głowy żeby poruszać ten temat na forum. Twoja głupota nie zna granic. Wstydź się !!!Zastanów się czy jesteś człowiekim ,czy zwykłym budlakiem!!!!
zdjecie uzytkownika
eryk - 2015-10-20 06:05:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@i hate hate, wiesz nie bardzo rozumiem co masz na myśli, bo najpierw piszesz, że w gre wchodzi jedynie minimalna krajowa, a potem, żeby zacisnąć zeby i pokazać, że jest sie godnym dobrej kasy. Minimalna krajowa to nie jest dobra kasa według mnie. Chyba, że jednak podwyzki sa tutaj bardzo realne. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
mimi - 2016-01-15 19:49:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ela - 2015-08-18 16:53:20]:
możesz napisać jaki sklep unikać ?
zdjecie uzytkownika
emilka - 2016-01-17 14:47:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Według mnie unikanie jakiegokolwiek sklepu z produktami Netter nic nie da @mimi. To znane zakłady mięsne i według mnie przestrzegają podstawowych zasad.
zdjecie uzytkownika
jaja - 2016-02-18 18:06:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Masakra jakas sie dzieje !! gdzie jest włascicel ?? otworzyli sklepy firmowe ,osoby które za to odpowiadały zostały zwolnione a teraz co wracają jak bumerang stare nawyki !! Teraz to beda po kolei zamykac .Nie rozumiem było dobrze to trzeba zepsuć ! takim tokiem nic nie zbudujecie .Nowy -stary nadzór juz chyba nikt tu nie chce pracowac ? wracamy do punktu wyjscia. Była świeżość a wrócił smród .Gratuluje nowej pani dyrektor decyzji za które powinna poleciec bo współpracy nie bedzie .Teraz to cisza przed końcem.
zdjecie uzytkownika
bolek - 2016-02-20 10:24:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@jaja szukają też nowych osób na inne stanowiska. W Bielsku Podlaskim szukają technologa z doświadczeniem zawodowym na stanowisku technologa w zakładach mięsnych min 3 lata
zdjecie uzytkownika
Bycmoze - 2016-02-21 09:31:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Masz rację . Ja pracuje w sklepie od kilku miesięcy .wcześniej mi się dobrze pracowalo , wszystkie problemy zglaszalam na bieżąco i w miarę były rozwiązywane ku pociesze klientów . Nowe władze oburzone faktem nie odebrania telefonu firmowego , skomentowalo ze jest przez nas ignorowane !!! Ludzie ja tu pracuje , robie utarg ,obsługuje klientów . Jak ktoś ma ego wyżej firmy to się nie da . Aktualnie obie szukamy pracy i uciekamy od takich rządzących ☺
zdjecie uzytkownika
jasiek - 2016-02-22 11:09:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no ale w sumie kasa jest na czas z tego co widze, umowy też są dobre, wiec skąd takie negatywne podejście? wydaje mi się, ze oferta jao technolog jest niezła, no i praca na terenie Bielska Podlaskiego jest wiec to na plus.
zdjecie uzytkownika
Jaja - 2016-02-23 05:42:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jasiek co nazywasz umowa ?? Te 1680 zl. Nawet najniższej nie ma ! Twoja premię podciagna do najniższej . Tyle że kasa na czas nic więcej
zdjecie uzytkownika
rafał - 2016-02-26 17:25:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale jako sprzedawca zarobisz tyle 'Jaja , to jest kwota brutto czy netto? Zastanaiwam się, bo na stanowisku technologa napisali, ze oferują atrakcyjne wynagrodzenie, wiec zastanwiam sie teraz ile ono wynosi...
zdjecie uzytkownika
Jaja - 2016-02-27 19:29:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jako sprzedawca i do tego umowa o odpowiedzialności materialnej . Jakby nie było po inwentaryzacji trzeba płacić . Być może jako technolog zarobisz więcej ale nie licz na dużo .
zdjecie uzytkownika
romek - 2016-02-28 17:29:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no tak, oczywiście, że jako technolog zarobi się więcej, poza tym są tuta premie, beneifty i też okolicznościowe dodatki, wiec wydaje mi się, ze to jest na plus na pewno.
zdjecie uzytkownika
bunia - 2016-02-28 19:03:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jakie dodatki,profity ?! haha śmieszne
zdjecie uzytkownika
4rt5 - 2016-03-01 18:54:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@bunia skoro tak napisali w ofercie to widocznie tak jest :) poza tym do zadan takiej ososby nalezy opracowywanie receptur i technologii na nowe produkty;Wdrażanie do produkcji nowych produktów
zdjecie uzytkownika
jaro - 2016-03-04 11:58:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no powiem wam, że taki technolog bierze na tak zwaną klatę bardzo wiele.. to jednak jest kontrola jakości, wykreowanie czegoś, co idzie na masową skalę do sprzedaży :)
zdjecie uzytkownika
roberto - 2016-03-28 18:57:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a kto teraz jest dyrektorka w netterze? bo ja tam kiedyś robiłem Skąd ona jest ? kiedyś był Jacek i Sylwia o jeszcze był Grzegorz R. jako generalny sporo zmian
zdjecie uzytkownika
bujak - 2016-04-09 13:24:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bonza, czy jest to związane z tym, że wreszcie chcą zaprowadzić jakiś porządek rozumiany przez nich ? Według mnie nie tędy droga - pracownicy powinni walczyć o lepsze warunki zatrudnienia.
zdjecie uzytkownika
Nina - 2016-04-13 17:05:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tam gdzie jest możliwość , tam pracownicy szukają innej pracy . Nie polecam, pracowałam 2 lata , zarobki marne , wiecznie płacenie manka a ostatnio to duży wyzysk . Proponują umowy zlecenia , traktują pracownika jak śmiecia .
zdjecie uzytkownika
Nina - 2016-04-13 17:07:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Roberto teraz jest Kozłowski Ale imienia nie pamiętam .
zdjecie uzytkownika
roberto - 2016-04-14 15:44:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
marcinek był szefem logistyki i awansował na generalnego proszę prosze On jest do tego za głupi, ale to chyba o to chodzi żeby w netterze było cieniutko a co tam u Jacka i Dorotki ? słyszałem od ojca ze były dobre jajka ja teraz w Norwegii pracuje na rozbiorze i jest ok 10-12 euro na godz
zdjecie uzytkownika
piecka - 2016-04-17 16:07:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
najfajniejszy był łysy na produkcji i panek a potem Jacek i dorotka

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Zakład Mięsny Netter!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zakład Mięsny Netter

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert