brak logo

Zakład Mięsny Netter

Bielsk Podlaski

Opinie o Zakład Mięsny Netter

I hate hate 2015-10-12 19:27:09
:)Ile ,,hejtów'', zabawne nikogo zadowolonego...hmmm...a może porostu wykazują się Ci którzy sobie nie poradzili lub byli zbyt leniwi żeby naprawdę pracować i wywiązywać się ze swoich obowiązków?Sami się zwolnili z powodu słabej płacy - kto obiecuję teraz super płacę?Standardem jest najniższa krajowa.Jedno zdanie - jeżeli masz ręce i nogi to zaciskasz zęby i pracujesz żeby się wykazać i pokazać że jesteś godny dobrej płacy i dobrej kasy.
Ps. Pozdro dla wszystkich ,,rybek'' ciekawe ile z Was zostawią na stałe po sezonie :)Powodzenia wszystkim hejterom ze słabą psychą.
1
wściekła 2015-10-13 22:22:01
Bbi ,jesteś Hamem bez ogłady i współczucia wykorzystując ludzką tragedię do robienia sensacji. Na pewno nie pracujesz w netterze , bo byś znał naszego Kolegę który zbyt wcześnie nas opuścił ,jaki był pogodny i miły ,przyjaciel dla wszystkich.Nie przyszło by ci do głowy żeby poruszać ten temat na forum. Twoja głupota nie zna granic. Wstydź się !!!Zastanów się czy jesteś człowiekim ,czy zwykłym budlakiem!!!!
eryk 2015-10-20 06:05:48
@i hate hate, wiesz nie bardzo rozumiem co masz na myśli, bo najpierw piszesz, że w gre wchodzi jedynie minimalna krajowa, a potem, żeby zacisnąć zeby i pokazać, że jest sie godnym dobrej kasy. Minimalna krajowa to nie jest dobra kasa według mnie. Chyba, że jednak podwyzki sa tutaj bardzo realne. Pozdrawiam.
mimi 2016-01-15 19:49:49
możesz napisać jaki sklep unikać ?
1
emilka 2016-01-17 14:47:31
Według mnie unikanie jakiegokolwiek sklepu z produktami Netter nic nie da @mimi. To znane zakłady mięsne i według mnie przestrzegają podstawowych zasad.
jaja 2016-02-18 18:06:59
Masakra jakas sie dzieje !! gdzie jest włascicel ?? otworzyli sklepy firmowe ,osoby które za to odpowiadały zostały zwolnione a teraz co wracają jak bumerang stare nawyki !! Teraz to beda po kolei zamykac .Nie rozumiem było dobrze to trzeba zepsuć ! takim tokiem nic nie zbudujecie .Nowy -stary nadzór juz chyba nikt tu nie chce pracowac ? wracamy do punktu wyjscia. Była świeżość a wrócił smród .Gratuluje nowej pani dyrektor decyzji za które powinna poleciec bo współpracy nie bedzie .Teraz to cisza przed końcem.
2
bolek 2016-02-20 10:24:22
@jaja szukają też nowych osób na inne stanowiska. W Bielsku Podlaskim szukają technologa z doświadczeniem zawodowym na stanowisku technologa w zakładach mięsnych min 3 lata
Bycmoze 2016-02-21 09:31:09
Masz rację . Ja pracuje w sklepie od kilku miesięcy .wcześniej mi się dobrze pracowalo , wszystkie problemy zglaszalam na bieżąco i w miarę były rozwiązywane ku pociesze klientów . Nowe władze oburzone faktem nie odebrania telefonu firmowego , skomentowalo ze jest przez nas ignorowane !!! Ludzie ja tu pracuje , robie utarg ,obsługuje klientów . Jak ktoś ma ego wyżej firmy to się nie da . Aktualnie obie szukamy pracy i uciekamy od takich rządzących ☺
1
jasiek 2016-02-22 11:09:08
no ale w sumie kasa jest na czas z tego co widze, umowy też są dobre, wiec skąd takie negatywne podejście? wydaje mi się, ze oferta jao technolog jest niezła, no i praca na terenie Bielska Podlaskiego jest wiec to na plus.
Jaja 2016-02-23 05:42:05
Jasiek co nazywasz umowa ?? Te 1680 zl. Nawet najniższej nie ma ! Twoja premię podciagna do najniższej . Tyle że kasa na czas nic więcej
rafał 2016-02-26 17:25:52
Ale jako sprzedawca zarobisz tyle 'Jaja , to jest kwota brutto czy netto? Zastanaiwam się, bo na stanowisku technologa napisali, ze oferują atrakcyjne wynagrodzenie, wiec zastanwiam sie teraz ile ono wynosi...
Jaja 2016-02-27 19:29:02
Jako sprzedawca i do tego umowa o odpowiedzialności materialnej . Jakby nie było po inwentaryzacji trzeba płacić . Być może jako technolog zarobisz więcej ale nie licz na dużo .
romek 2016-02-28 17:29:15
no tak, oczywiście, że jako technolog zarobi się więcej, poza tym są tuta premie, beneifty i też okolicznościowe dodatki, wiec wydaje mi się, ze to jest na plus na pewno.
bunia 2016-02-28 19:03:10
jakie dodatki,profity ?! haha śmieszne
1
4rt5 2016-03-01 18:54:31
@bunia skoro tak napisali w ofercie to widocznie tak jest :) poza tym do zadan takiej ososby nalezy opracowywanie receptur i technologii na nowe produkty;Wdrażanie do produkcji nowych produktów
jaro 2016-03-04 11:58:21
no powiem wam, że taki technolog bierze na tak zwaną klatę bardzo wiele.. to jednak jest kontrola jakości, wykreowanie czegoś, co idzie na masową skalę do sprzedaży :)
roberto 2016-03-28 18:57:09
a kto teraz jest dyrektorka w netterze? bo ja tam kiedyś robiłem Skąd ona jest ? kiedyś był Jacek i Sylwia o jeszcze był Grzegorz R. jako generalny sporo zmian
bujak 2016-04-09 13:24:25
bonza, czy jest to związane z tym, że wreszcie chcą zaprowadzić jakiś porządek rozumiany przez nich ? Według mnie nie tędy droga - pracownicy powinni walczyć o lepsze warunki zatrudnienia.
Nina 2016-04-13 17:05:37
Tam gdzie jest możliwość , tam pracownicy szukają innej pracy . Nie polecam, pracowałam 2 lata , zarobki marne , wiecznie płacenie manka a ostatnio to duży wyzysk . Proponują umowy zlecenia , traktują pracownika jak śmiecia .
3
Nina 2016-04-13 17:07:18
Roberto teraz jest Kozłowski Ale imienia nie pamiętam .
2
roberto 2016-04-14 15:44:03
marcinek był szefem logistyki i awansował na generalnego proszę prosze On jest do tego za głupi, ale to chyba o to chodzi żeby w netterze było cieniutko a co tam u Jacka i Dorotki ? słyszałem od ojca ze były dobre jajka ja teraz w Norwegii pracuje na rozbiorze i jest ok 10-12 euro na godz
1
piecka 2016-04-17 16:07:43
najfajniejszy był łysy na produkcji i panek a potem Jacek i dorotka
Puma 2016-05-02 22:42:17
Dla kumatych :nosił wilk razy kilka i ponieśli wilka
2
biała 2016-05-03 20:40:15
ja kumam
piecka 2016-05-04 19:41:57
ten wilk to łysy czy j. netter ? puma dobre dobre ....
Puma 2016-05-04 20:03:40
A biała kuma haha
lolus 2016-05-05 18:43:05
ten zakład zawsze był dziadowski
2
biała 2016-05-05 20:51:36
teraz pora na lisiczkę
2
lolus 2016-05-06 18:50:40
a kto to lisiczka ??
Puma 2016-05-06 20:59:10
Lisiczka Haha ,szkoda pisać na jej temat . Mam nadzieję ze wróci szacunek dla pracownika i godne warunki pracy. Kasy na takim zachowaniu się nie zrobi , jak ktoś nas słucha i pomaga to wszystko jakoś idzie .
1
roberto 2016-05-06 21:10:13
lisiczka kto to, puma ? ja już się nie orientuje w netterze kto i co tam, trochę się u was pozmieniało od moich czasów a żegunia i torba z rozbioru jeszcze robi ? same nowe władze
piecka 2016-05-08 19:47:47
roberto lisiczka to starsza córka nettera teraz już wiesz ciemniaku :)
biała 2016-05-08 20:10:14
a niestety nie ,pseudo dla wtajemniczonych tylko , puma kuma haha
1
Puma 2016-05-08 20:31:14
Imię te samo , co starsza córka nettera haha . Muszą coś zmienić bo wrócą do epoki kamienia .
1
tyson 2016-05-09 15:33:58
u was tam w netterze to same talenty :) a u nas w suempolu jeszcze większe ")
1
jan 2016-05-10 18:11:30
czy nadal technolog poszukiwany jest do pracy u was?
1
Puma 2016-05-11 09:57:08
jan zadzwoń i sprawdź .
1
roberto 2016-05-18 20:17:37
jan oni tam na ciebie czekaja
3
Puma 2016-05-20 22:03:26
A potem Cię zjedzą haha
3
roberto 2016-05-22 18:44:56
puma dobre dobre...., a niech spróbuje tego szczęścia D)
1
vbn 2016-07-02 10:53:58
@jan hm wiesz co chyba jednak na chwile obecna niekogo w firmie nie poszukuja z tego co sie oretnuje..
kola 2016-07-10 22:19:30
@były pracownik a co takiego robi że uważasz go za taką osobe?
roberto 2016-07-11 19:38:03
dobre dobre a gdzie gryszko ? wywalili ?
roberto 2016-07-11 19:38:34
dobre dobre a gdzie gryszko ? wywalili ?
Mireczek 2016-07-13 16:25:41
Nie wywalili, jest i ma się dobrze, ma nawet lepiej niż było kiedyś, ogólnie w Netter jest teraz naprawdę spoko agmosfera, jedna z lepszych zdaje się w powiecie
alibaba 2016-07-16 18:23:40
mireczek ty masz chyba słaby wzrok i słuch co ? albo padła ci bańka u mnie pracuje połowe rodziny i wszyscy mowia ze jest ch __jowo a ty może jest z rodziny netterow ? proszę bez sciemy k.risto gryszko już w PPM BIAŁYSTOK tam dobija firme
tomek 2016-07-17 13:03:06
alibaba w netterze jest super daja darmowe posiłki w pracy , bony na swieta, finansują wczasy jest super w tym roku wyjezdzam na wakacje z rodzina do Wenezueli a zima na narty w alpy
kapusta 2016-07-17 13:40:43
@alibaba skoro zaangażowałeś w to aż pół swojej rodziny to albo naprawdę sa dobre warunki pracy godne polecenia albo po prostu jesteś bez serca i nie kochasz rodziny;) a poza tym, jak najbardziej zgadzam się z Mireczkiem
alibaba 2016-07-17 19:14:18
nie kocham swojej rodziny to prawda :)
dzzz 2016-07-17 22:03:33
A wiesz czy są teraz jakieś oferty pracy @kapusta? Chciałbym się załapać, bo można liczyć na dobre doświadczenie.
Zostaw swoją opinię o Zakład Mięsny Netter - Bielsk Podlaski
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zakład Mięsny Netter