Profil firmy Zakład Mięsny Netter

Zakład Mięsny Netter

Bielsk Podlaski

Obserwuj
Dodaj opinię

Opinie o Zakład Mięsny Netter

Butcherr 2015-07-13 18:23:20
Ja uważam, że produkty są dobre. I mało tego chcę złożyć cv na ofertę. Mam nadziję, iż trafię tam do pracy na diobrtych warunkach z dobrym wynagriodzeniem i będę robił tatar najlepsyz na świecie. Więc napiszę ci jak znajdę tam zatrudnienie i powiem wtedy abyś nabył tatar raz jeszcze i poczujesz różnicę!
0
ela 2015-08-18 16:53:20
witam pracuje w tej firmie kilka lat i zgadzam się z Panią Ewo z wyżej komentarza nadzór nie interesuje się co dzieje się na sklepach tylko wysłuchuje kierowniczki a kierowniki bronią swoich d.....składając winę na pracowników bo one są idealne a na nie których sklepach jest mobbing przez kierowniczki
0
maniek 2015-08-20 18:18:37
pierwszy raz spotykam się z czymś takim żeby kierowniczki nie broniły swoich pracowników tylko siebie.. chociaż wiaodmo jak to jest, każdy troszczy się tylko o siebie, ale tak naprawde jeśli ktoś dobrze pracuje u nich w sklepie to chyba nie ma powodów się martwić. No i nie słyszałem, zeby kogoś od nich zwalniali
0
ela 2015-09-04 11:00:14
wiem że to nie ładnie ale podsłuchajcie rozmowę kierownika z nadzorem to zobaczycie za co macie ucinane premie
0
hehehe 2015-09-18 22:58:48
Kierowniczka Pakowania to masakra jakas ;) Nie dziwie sie ze trzy osoby ostatnio odeszly nie liczac brygadzisty
0
czytu 2015-09-20 00:02:44
3 osoby odeszły ? A jakoś nie widać nowych ogłoszeń o pracę toteż nie wiem czy zwijają żagle czy oferty jakoś niebawem się pojawią... Inna kwestia, że raczej praca w zakładach mięsnych to nie jest spełnienie marzeń wielu polskich pracowników, ale cóż ja tam mogę wiedzieć. Pewnie i tak znajdą się gotowi pracować za jakieś słabe pieniądze.
0
mluko 2015-09-20 01:53:50
Coś jednak musi się dziać niedobrego w tej firmie skoro tak dużo osób odchodzi, no ale wydaje mi się, że jednak długo to trwać nie będzie w końcu właściciele firmy zorientują się o co chodzi i wyciągną odpowiednie konsekwencje, bo nie można przecież stawiać osoby ponad firmę, oczywiście o ile to co napisałeś to prawda.
0
Bbi 2015-09-23 15:46:41
A ja w szoku
0
MonikaOlejnik 2015-09-30 12:07:03
Iwonka dałaś czadu.
2
Bbi 2015-10-10 01:53:52
Wczoraj doszlo do smierci pracownika w pracy , reanimacja trwala dwie godziny niestety nic sie nie dalo zrobic a prawda jest taka ze stan zdrowotny nie pozwalal na prace i taki wysilek . Wiedza na ile pracownik da rade pracowac jak i o stopniu o stopniu choriby to i tak naciskaja jak sie da by wyzyskac . Kto teraz odpowie za to Wstyd ZMNetter
0
I hate hate 2015-10-12 19:27:09
:)Ile ,,hejtów'', zabawne nikogo zadowolonego...hmmm...a może porostu wykazują się Ci którzy sobie nie poradzili lub byli zbyt leniwi żeby naprawdę pracować i wywiązywać się ze swoich obowiązków?Sami się zwolnili z powodu słabej płacy - kto obiecuję teraz super płacę?Standardem jest najniższa krajowa.Jedno zdanie - jeżeli masz ręce i nogi to zaciskasz zęby i pracujesz żeby się wykazać i pokazać że jesteś godny dobrej płacy i dobrej kasy.
Ps. Pozdro dla wszystkich ,,rybek'' ciekawe ile z Was zostawią na stałe po sezonie :)Powodzenia wszystkim hejterom ze słabą psychą.
1
wściekła 2015-10-13 22:22:01
Bbi ,jesteś Hamem bez ogłady i współczucia wykorzystując ludzką tragedię do robienia sensacji. Na pewno nie pracujesz w netterze , bo byś znał naszego Kolegę który zbyt wcześnie nas opuścił ,jaki był pogodny i miły ,przyjaciel dla wszystkich.Nie przyszło by ci do głowy żeby poruszać ten temat na forum. Twoja głupota nie zna granic. Wstydź się !!!Zastanów się czy jesteś człowiekim ,czy zwykłym budlakiem!!!!
0
eryk 2015-10-20 06:05:48
@i hate hate, wiesz nie bardzo rozumiem co masz na myśli, bo najpierw piszesz, że w gre wchodzi jedynie minimalna krajowa, a potem, żeby zacisnąć zeby i pokazać, że jest sie godnym dobrej kasy. Minimalna krajowa to nie jest dobra kasa według mnie. Chyba, że jednak podwyzki sa tutaj bardzo realne. Pozdrawiam.
0
mimi 2016-01-15 19:49:49
możesz napisać jaki sklep unikać ?
1
emilka 2016-01-17 14:47:31
Według mnie unikanie jakiegokolwiek sklepu z produktami Netter nic nie da @mimi. To znane zakłady mięsne i według mnie przestrzegają podstawowych zasad.
0
jaja 2016-02-18 18:06:59
Masakra jakas sie dzieje !! gdzie jest włascicel ?? otworzyli sklepy firmowe ,osoby które za to odpowiadały zostały zwolnione a teraz co wracają jak bumerang stare nawyki !! Teraz to beda po kolei zamykac .Nie rozumiem było dobrze to trzeba zepsuć ! takim tokiem nic nie zbudujecie .Nowy -stary nadzór juz chyba nikt tu nie chce pracowac ? wracamy do punktu wyjscia. Była świeżość a wrócił smród .Gratuluje nowej pani dyrektor decyzji za które powinna poleciec bo współpracy nie bedzie .Teraz to cisza przed końcem.
1
bolek 2016-02-20 10:24:22
@jaja szukają też nowych osób na inne stanowiska. W Bielsku Podlaskim szukają technologa z doświadczeniem zawodowym na stanowisku technologa w zakładach mięsnych min 3 lata
0
Bycmoze 2016-02-21 09:31:09
Masz rację . Ja pracuje w sklepie od kilku miesięcy .wcześniej mi się dobrze pracowalo , wszystkie problemy zglaszalam na bieżąco i w miarę były rozwiązywane ku pociesze klientów . Nowe władze oburzone faktem nie odebrania telefonu firmowego , skomentowalo ze jest przez nas ignorowane !!! Ludzie ja tu pracuje , robie utarg ,obsługuje klientów . Jak ktoś ma ego wyżej firmy to się nie da . Aktualnie obie szukamy pracy i uciekamy od takich rządzących ☺
0
jasiek 2016-02-22 11:09:08
no ale w sumie kasa jest na czas z tego co widze, umowy też są dobre, wiec skąd takie negatywne podejście? wydaje mi się, ze oferta jao technolog jest niezła, no i praca na terenie Bielska Podlaskiego jest wiec to na plus.
0
Jaja 2016-02-23 05:42:05
Jasiek co nazywasz umowa ?? Te 1680 zl. Nawet najniższej nie ma ! Twoja premię podciagna do najniższej . Tyle że kasa na czas nic więcej
0
rafał 2016-02-26 17:25:52
Ale jako sprzedawca zarobisz tyle 'Jaja , to jest kwota brutto czy netto? Zastanaiwam się, bo na stanowisku technologa napisali, ze oferują atrakcyjne wynagrodzenie, wiec zastanwiam sie teraz ile ono wynosi...
0
Jaja 2016-02-27 19:29:02
Jako sprzedawca i do tego umowa o odpowiedzialności materialnej . Jakby nie było po inwentaryzacji trzeba płacić . Być może jako technolog zarobisz więcej ale nie licz na dużo .
0
romek 2016-02-28 17:29:15
no tak, oczywiście, że jako technolog zarobi się więcej, poza tym są tuta premie, beneifty i też okolicznościowe dodatki, wiec wydaje mi się, ze to jest na plus na pewno.
0
bunia 2016-02-28 19:03:10
jakie dodatki,profity ?! haha śmieszne
0
4rt5 2016-03-01 18:54:31
@bunia skoro tak napisali w ofercie to widocznie tak jest :) poza tym do zadan takiej ososby nalezy opracowywanie receptur i technologii na nowe produkty;Wdrażanie do produkcji nowych produktów
0
jaro 2016-03-04 11:58:21
no powiem wam, że taki technolog bierze na tak zwaną klatę bardzo wiele.. to jednak jest kontrola jakości, wykreowanie czegoś, co idzie na masową skalę do sprzedaży :)
0
roberto 2016-03-28 18:57:09
a kto teraz jest dyrektorka w netterze? bo ja tam kiedyś robiłem Skąd ona jest ? kiedyś był Jacek i Sylwia o jeszcze był Grzegorz R. jako generalny sporo zmian
0
bujak 2016-04-09 13:24:25
bonza, czy jest to związane z tym, że wreszcie chcą zaprowadzić jakiś porządek rozumiany przez nich ? Według mnie nie tędy droga - pracownicy powinni walczyć o lepsze warunki zatrudnienia.
0
Nina 2016-04-13 17:05:37
Tam gdzie jest możliwość , tam pracownicy szukają innej pracy . Nie polecam, pracowałam 2 lata , zarobki marne , wiecznie płacenie manka a ostatnio to duży wyzysk . Proponują umowy zlecenia , traktują pracownika jak śmiecia .
0
Nina 2016-04-13 17:07:18
Roberto teraz jest Kozłowski Ale imienia nie pamiętam .
0
roberto 2016-04-14 15:44:03
marcinek był szefem logistyki i awansował na generalnego proszę prosze On jest do tego za głupi, ale to chyba o to chodzi żeby w netterze było cieniutko a co tam u Jacka i Dorotki ? słyszałem od ojca ze były dobre jajka ja teraz w Norwegii pracuje na rozbiorze i jest ok 10-12 euro na godz
0
piecka 2016-04-17 16:07:43
najfajniejszy był łysy na produkcji i panek a potem Jacek i dorotka
0
Puma 2016-05-02 22:42:17
Dla kumatych :nosił wilk razy kilka i ponieśli wilka
0
biała 2016-05-03 20:40:15
ja kumam
0
piecka 2016-05-04 19:41:57
ten wilk to łysy czy j. netter ? puma dobre dobre ....
0
Puma 2016-05-04 20:03:40
A biała kuma haha
0
lolus 2016-05-05 18:43:05
ten zakład zawsze był dziadowski
0
biała 2016-05-05 20:51:36
teraz pora na lisiczkę
0
lolus 2016-05-06 18:50:40
a kto to lisiczka ??
0
Puma 2016-05-06 20:59:10
Lisiczka Haha ,szkoda pisać na jej temat . Mam nadzieję ze wróci szacunek dla pracownika i godne warunki pracy. Kasy na takim zachowaniu się nie zrobi , jak ktoś nas słucha i pomaga to wszystko jakoś idzie .
0
roberto 2016-05-06 21:10:13
lisiczka kto to, puma ? ja już się nie orientuje w netterze kto i co tam, trochę się u was pozmieniało od moich czasów a żegunia i torba z rozbioru jeszcze robi ? same nowe władze
0
piecka 2016-05-08 19:47:47
roberto lisiczka to starsza córka nettera teraz już wiesz ciemniaku :)
0
biała 2016-05-08 20:10:14
a niestety nie ,pseudo dla wtajemniczonych tylko , puma kuma haha
0
Puma 2016-05-08 20:31:14
Imię te samo , co starsza córka nettera haha . Muszą coś zmienić bo wrócą do epoki kamienia .
0
tyson 2016-05-09 15:33:58
u was tam w netterze to same talenty :) a u nas w suempolu jeszcze większe ")
0
jan 2016-05-10 18:11:30
czy nadal technolog poszukiwany jest do pracy u was?
0
Puma 2016-05-11 09:57:08
jan zadzwoń i sprawdź .
0
roberto 2016-05-18 20:17:37
jan oni tam na ciebie czekaja
0
Puma 2016-05-20 22:03:26
A potem Cię zjedzą haha
0
roberto 2016-05-22 18:44:56
puma dobre dobre...., a niech spróbuje tego szczęścia D)
0
Zostaw swoją opinię
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zakład Mięsny Netter