brak logo

Zakład Mięsny Netter

Bielsk Podlaski

Opinie o Zakład Mięsny Netter

jaja 2016-02-18 18:06:59
Masakra jakas sie dzieje !! gdzie jest włascicel ?? otworzyli sklepy firmowe ,osoby które za to odpowiadały zostały zwolnione a teraz co wracają jak bumerang stare nawyki !! Teraz to beda po kolei zamykac .Nie rozumiem było dobrze to trzeba zepsuć ! takim tokiem nic nie zbudujecie .Nowy -stary nadzór juz chyba nikt tu nie chce pracowac ? wracamy do punktu wyjscia. Była świeżość a wrócił smród .Gratuluje nowej pani dyrektor decyzji za które powinna poleciec bo współpracy nie bedzie .Teraz to cisza przed końcem.
2
bolek 2016-02-20 10:24:22
@jaja szukają też nowych osób na inne stanowiska. W Bielsku Podlaskim szukają technologa z doświadczeniem zawodowym na stanowisku technologa w zakładach mięsnych min 3 lata
Bycmoze 2016-02-21 09:31:09
Masz rację . Ja pracuje w sklepie od kilku miesięcy .wcześniej mi się dobrze pracowalo , wszystkie problemy zglaszalam na bieżąco i w miarę były rozwiązywane ku pociesze klientów . Nowe władze oburzone faktem nie odebrania telefonu firmowego , skomentowalo ze jest przez nas ignorowane !!! Ludzie ja tu pracuje , robie utarg ,obsługuje klientów . Jak ktoś ma ego wyżej firmy to się nie da . Aktualnie obie szukamy pracy i uciekamy od takich rządzących ☺
1
jasiek 2016-02-22 11:09:08
no ale w sumie kasa jest na czas z tego co widze, umowy też są dobre, wiec skąd takie negatywne podejście? wydaje mi się, ze oferta jao technolog jest niezła, no i praca na terenie Bielska Podlaskiego jest wiec to na plus.
Jaja 2016-02-23 05:42:05
Jasiek co nazywasz umowa ?? Te 1680 zl. Nawet najniższej nie ma ! Twoja premię podciagna do najniższej . Tyle że kasa na czas nic więcej
rafał 2016-02-26 17:25:52
Ale jako sprzedawca zarobisz tyle 'Jaja , to jest kwota brutto czy netto? Zastanaiwam się, bo na stanowisku technologa napisali, ze oferują atrakcyjne wynagrodzenie, wiec zastanwiam sie teraz ile ono wynosi...
Jaja 2016-02-27 19:29:02
Jako sprzedawca i do tego umowa o odpowiedzialności materialnej . Jakby nie było po inwentaryzacji trzeba płacić . Być może jako technolog zarobisz więcej ale nie licz na dużo .
romek 2016-02-28 17:29:15
no tak, oczywiście, że jako technolog zarobi się więcej, poza tym są tuta premie, beneifty i też okolicznościowe dodatki, wiec wydaje mi się, ze to jest na plus na pewno.
bunia 2016-02-28 19:03:10
jakie dodatki,profity ?! haha śmieszne
1
4rt5 2016-03-01 18:54:31
@bunia skoro tak napisali w ofercie to widocznie tak jest :) poza tym do zadan takiej ososby nalezy opracowywanie receptur i technologii na nowe produkty;Wdrażanie do produkcji nowych produktów
jaro 2016-03-04 11:58:21
no powiem wam, że taki technolog bierze na tak zwaną klatę bardzo wiele.. to jednak jest kontrola jakości, wykreowanie czegoś, co idzie na masową skalę do sprzedaży :)
roberto 2016-03-28 18:57:09
a kto teraz jest dyrektorka w netterze? bo ja tam kiedyś robiłem Skąd ona jest ? kiedyś był Jacek i Sylwia o jeszcze był Grzegorz R. jako generalny sporo zmian
bujak 2016-04-09 13:24:25
bonza, czy jest to związane z tym, że wreszcie chcą zaprowadzić jakiś porządek rozumiany przez nich ? Według mnie nie tędy droga - pracownicy powinni walczyć o lepsze warunki zatrudnienia.
Nina 2016-04-13 17:05:37
Tam gdzie jest możliwość , tam pracownicy szukają innej pracy . Nie polecam, pracowałam 2 lata , zarobki marne , wiecznie płacenie manka a ostatnio to duży wyzysk . Proponują umowy zlecenia , traktują pracownika jak śmiecia .
3
Nina 2016-04-13 17:07:18
Roberto teraz jest Kozłowski Ale imienia nie pamiętam .
2
roberto 2016-04-14 15:44:03
marcinek był szefem logistyki i awansował na generalnego proszę prosze On jest do tego za głupi, ale to chyba o to chodzi żeby w netterze było cieniutko a co tam u Jacka i Dorotki ? słyszałem od ojca ze były dobre jajka ja teraz w Norwegii pracuje na rozbiorze i jest ok 10-12 euro na godz
1
piecka 2016-04-17 16:07:43
najfajniejszy był łysy na produkcji i panek a potem Jacek i dorotka
Puma 2016-05-02 22:42:17
Dla kumatych :nosił wilk razy kilka i ponieśli wilka
3
biała 2016-05-03 20:40:15
ja kumam
piecka 2016-05-04 19:41:57
ten wilk to łysy czy j. netter ? puma dobre dobre ....
Puma 2016-05-04 20:03:40
A biała kuma haha
lolus 2016-05-05 18:43:05
ten zakład zawsze był dziadowski
2
biała 2016-05-05 20:51:36
teraz pora na lisiczkę
2
lolus 2016-05-06 18:50:40
a kto to lisiczka ??
Puma 2016-05-06 20:59:10
Lisiczka Haha ,szkoda pisać na jej temat . Mam nadzieję ze wróci szacunek dla pracownika i godne warunki pracy. Kasy na takim zachowaniu się nie zrobi , jak ktoś nas słucha i pomaga to wszystko jakoś idzie .
1
roberto 2016-05-06 21:10:13
lisiczka kto to, puma ? ja już się nie orientuje w netterze kto i co tam, trochę się u was pozmieniało od moich czasów a żegunia i torba z rozbioru jeszcze robi ? same nowe władze
piecka 2016-05-08 19:47:47
roberto lisiczka to starsza córka nettera teraz już wiesz ciemniaku :)
biała 2016-05-08 20:10:14
a niestety nie ,pseudo dla wtajemniczonych tylko , puma kuma haha
1
Puma 2016-05-08 20:31:14
Imię te samo , co starsza córka nettera haha . Muszą coś zmienić bo wrócą do epoki kamienia .
1
tyson 2016-05-09 15:33:58
u was tam w netterze to same talenty :) a u nas w suempolu jeszcze większe ")
1
jan 2016-05-10 18:11:30
czy nadal technolog poszukiwany jest do pracy u was?
1
Puma 2016-05-11 09:57:08
jan zadzwoń i sprawdź .
1
roberto 2016-05-18 20:17:37
jan oni tam na ciebie czekaja
3
Puma 2016-05-20 22:03:26
A potem Cię zjedzą haha
3
roberto 2016-05-22 18:44:56
puma dobre dobre...., a niech spróbuje tego szczęścia D)
1
vbn 2016-07-02 10:53:58
@jan hm wiesz co chyba jednak na chwile obecna niekogo w firmie nie poszukuja z tego co sie oretnuje..
kola 2016-07-10 22:19:30
@były pracownik a co takiego robi że uważasz go za taką osobe?
roberto 2016-07-11 19:38:03
dobre dobre a gdzie gryszko ? wywalili ?
roberto 2016-07-11 19:38:34
dobre dobre a gdzie gryszko ? wywalili ?
Mireczek 2016-07-13 16:25:41
Nie wywalili, jest i ma się dobrze, ma nawet lepiej niż było kiedyś, ogólnie w Netter jest teraz naprawdę spoko agmosfera, jedna z lepszych zdaje się w powiecie
alibaba 2016-07-16 18:23:40
mireczek ty masz chyba słaby wzrok i słuch co ? albo padła ci bańka u mnie pracuje połowe rodziny i wszyscy mowia ze jest ch __jowo a ty może jest z rodziny netterow ? proszę bez sciemy k.risto gryszko już w PPM BIAŁYSTOK tam dobija firme
tomek 2016-07-17 13:03:06
alibaba w netterze jest super daja darmowe posiłki w pracy , bony na swieta, finansują wczasy jest super w tym roku wyjezdzam na wakacje z rodzina do Wenezueli a zima na narty w alpy
kapusta 2016-07-17 13:40:43
@alibaba skoro zaangażowałeś w to aż pół swojej rodziny to albo naprawdę sa dobre warunki pracy godne polecenia albo po prostu jesteś bez serca i nie kochasz rodziny;) a poza tym, jak najbardziej zgadzam się z Mireczkiem
alibaba 2016-07-17 19:14:18
nie kocham swojej rodziny to prawda :)
dzzz 2016-07-17 22:03:33
A wiesz czy są teraz jakieś oferty pracy @kapusta? Chciałbym się załapać, bo można liczyć na dobre doświadczenie.
PRACOWNIK 2016-08-22 20:35:49
nie wiem o co chodzi w tych zakładach pracownicy mają potrącane z pensji w ciemno że jest niedobór mięsa jaki niedobór gdzie jest Szefostwo ,PAŃSTWOWA INSPEKCJA PRACY CZEKAMY NA WYJAŚNIENIE.
PRACOWNICY
2
PRACOWNICY 2016-08-22 20:46:59
PŁACIMY Z PENSJI ZA NIEDOBÓR Z "CZEGO" BEZ INWENTARYZACJI LUDZIE CZY NIE MA NAD WASZĄ FIRMĄ NADZORU O CO CHODZI .UMOWY O PRACĘ ZAWARTE MNIEJSZE JAK NAJNIŻSZA KRAJOWA .GDZIE SĄ KONTROLE,GDZIE KODEKS PRACY.
LITOŚCI PRACOWNICY.
2
od a do z 2016-08-22 22:11:06
jak w ciemno ,bez remanentu , tzn ...napisz wyrażnie
1
PRACOWNICY 2016-08-23 16:44:24
tak bez inwetaryzacji
1
od a do z 2016-08-23 22:44:14
tzn tak na przyszłość ,w dalszym ciągu nie rozumiem ,można przecież iść z tym do sądu lub inspekcji , zresztą co tu gadać -zawsze był bałagan w tej firmie . a kierownik nadzoru gdzie???
1
Zostaw swoją opinię o Zakład Mięsny Netter - Bielsk Podlaski
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zakład Mięsny Netter