brak logo

Zakład Mięsny Netter

Bielsk Podlaski

Opinie o Zakład Mięsny Netter

xy 2016-11-16 11:15
Rządzi ooo a nieraz aaaą
xy 2016-11-16 11:16
Rządzi ooo a nieraz aaaą
xxl 2016-11-23 15:33
dzień dobry pracuje się super
2
rudy 2016-11-23 15:39
witam
xy 2016-11-25 09:16
Ooo.... szok...
2
monik3 2016-12-12 14:26
niestety umowa odbiega od tego co jest wyplacane żanych premi tylko manko jeszcze do splaty bez wyliczenia , a pracowac to trzeba za dwióch na dwa etaty , porazka !!!
xy 2016-12-16 09:03
Witam w klubie Monik a wiesz gdzie jest sąd pracy i NIK ?
rambo gul gul 2016-12-20 18:51
już po susole kochany wyj..bali jego a to był kulturalny gość jak mało kto. dobry chłopina był i mało pił teraz kozioł na czele a i wielkie córy Jana tez poszły na bruk ojciec pognał
1
alejandro 2016-12-24 22:39
co ty gadasz RAMMBO ASIA I AGIESZKA I SUSOŁEK WYWALENI ? JA TERAZ W MONACHIUM NA ROZBIORZE PRACUJE I JEST ok. 9 EURO NA GODZ A ZA NADGODZINE 13 EURO PIJE SIE GROLSCHA GUL GUL SZKODA tylko ze rodzina w bielsku tęsknie bardzo problem to rozłąka z bliskimi takie życie rambo ty pewnie się nazywasz marcin p. zgadłem ;D pozdrów anke zawsze mi się podobała fajna laska torba na rozbiorze dalej rzadzi piwo za nia ona wie ze jana nie należy dorabiać pa pa pa pa
Pracownik 2017-02-18 00:45
Zakład porażka! Wypłaty powinny byc 10 a dzisiaj jest 18 a przelewów na koncie nie ma. Nic się nie zapowiada żeby były. Od listopada wogóle tragedia z terminem wypłat. Gdzie jest inspekcja pracy? Łamią przepisy jakie tylko się da. Zarządzający wyciągają kasę z tego zakładu doprowadzając zakład powoli do bankructwa i męczą szarych pracowników zabierając premie.
7
Johny 2017-02-19 21:11
Nie polecam tam nikomu pracować. Nie szanują pracownika, nie warto się starać bo i tak nikt tego nie doceni. Daj palec a zaraz zechcą całą rękę (chcą jak najbardziej wykorzystać), z miesiąca na miesiąc coraz gorsza atmosfera pracy.
3
Zniesmaczony 2017-02-20 11:27
Jeszcze za styczeń nie ma wypłat. Zakład już jest na skraju upadłości. Ludzie się zwalniają, rozwiązują umowę o prace dyscyplinarnie z winy zakładu (nie wypłacają wynagrodzeń). Kozioł doprowadził zakład do takiego stanu jak dawne PMB.
2
riccoh 2017-02-21 14:20
szok szok nosił wilk razy kilka ponieśli i wilka widzę ze już Jan leży do góry nogami
2
3xl 2017-02-21 20:55
a ty na jakich dopalaczach jedziesz?????????//
atrapa 2017-02-25 20:47
relanium relanium może być ?
Norek 2017-02-27 21:28
Zaraz marzec a wypłaty za styczeń dostali tylko nieliczni. Co mądrzejsi pracownicy to się zwalniają powoli. Lepiej nie będzie. Będzie coraz gorzej.
riccoh 2017-03-01 11:28
po co ci wypłata ? jesteś przecież niewolnikiem Jana
2
alejandro 2017-03-02 14:27
norek do roboty leniu !!!!!!
1
Xyz 2017-03-09 15:04
Hahaha jak można taki zakład posadzić. Pazerność pseudo kierowniczkow i dyrektorkow nie zna granic. Można kraść z koryta ale nie ukraść wszystko razem z korytem.
7
Xyz 2017-03-09 15:04
Hahaha jak można taki zakład posadzić. Pazerność pseudo kierowniczkow i dyrektorkow nie zna granic. Można kraść z koryta ale nie ukraść wszystko razem z korytem.
14
Maja 2017-04-03 15:05
Przypominam, że komentarze muszą spełniać wymogi Regulaminu forum. Nie mogą dotyczyć konkretnych osób, ani zawierać pomówień. Forum jest miejscem do umieszczania wypowiedzi i opinii na temat faktów, a nie insynuacji.
No więc tak: 2017-04-05 20:59
Podsumowując.
Zakład jest zadłużony -to jest fakt (można popytać kontrahentów)
Wypłat nie ma na czas - to też jest fakt (pracownicy mówią dla znajomych i to idzie tak dalej, połowa województwa o tym wie)
Jeżeli chodzi o nie wymieniane osób to tutaj żadne imiona ani nazwiska nie padły.
Nikt tutaj nie został pomówiony a jeżeli chodzi o sytuację firmy to WSZYSCY WIEDZĄ JAK JEST.
Ludzie się wypowiadają bo ta strona od tego jest. Zamiast się obrażać to lepiej weźcie się do roboty żeby tą sytuację poprawić. Wtedy opinie będą inne. A na daną chwilę jest jak jest. Stąd też są tak krytyczne opinie na temat tego zakładu.
Wszystko jest w ramach prawa i wolności słowa.
3
Ciekawy 2017-04-07 15:09
Co tam słychać w firmie? Bo ludzie jedni drugich pytają czy to prawda że netter pada? Pada czy nie pada? Jaka jest prawda?
riccoh 2017-04-09 18:38
ja zawsze kochałem prace w netterze zawsze serio serio
3
Zawiedziona 2017-04-09 23:31
Pracuje w jednym z firmowych sklepów, to co się dzieje w ostatnim czasie przechodzi wszelkie oczekiwania, góra maśli pracownikom oczy ale nikt głupi nie jest i każdy domyśla się co się święci. Tak więc niedługo my wszyscy będziemy bezrobotni. Tylko szkoda że nie potrafią wyjść do człowieka jak człowiek i przyznać się tylko stawiają ludzi przed faktem dokonanym że koniec i żegnamy. Gdzie jest prawo, ich kodeks pracy nie zobowiązuje. Z dnia na dzień bez niczego traci się prace nieświadomie lub dowiaduje się od osób postronnych o zamknięciu przykładowo sklepow. RATUJĄ SIĘ JAK MOGA TYLKO SZKODA ZE KOSZTEM LUDZI, KTÓRZY UCZCIWIE PRACUJĄ.
7
Nie doceniają pracownika. 2017-04-22 08:09
W tej firmie zawsze się nie liczono z pracownikami. Czy to pracownicy na sklepach, w terenie czy na zakładzie to zawsze byli traktowani jak zwykła siła robocza która ma robić co pan każe, a pan i tak ma ich gdzieś bo przecież to on robi zyski a nie szary pracownik. Tylko bez tej siły roboczej to nie było by żadnych dochodów. Dlatego tak jest z zakładem jak pracownicy nie są doceniani to i pracują jak za karę. Dyrektorek daje podwyżki nie tym co robią tylko dla tych co zarabiają i wyciągają kasę za nic nie robienie. Siedzą na wysokich stanowiskach ludzie bez żadnej szkoły bez żadnego pojęcia i "zarabiaja" 5000zl, 7000zl i wyżej. A ci co robią np na ekspedycji to mają nawet po 7zł brutto za godzinę . Aż chce się robić. Nie prawda?
3
Co to będzie??? 2017-04-27 19:07
Dzieje się na firmie. Ciekawo ile to wszystko jeszcze pociągnie. Jak obstawiacie???
Obstawiam 2017-05-03 17:42
Myślę że jak nikt tego nie kupi i nie postawi na nogi to latem będzie koniec tej agonii. Zakład przejdzie do historii.
7
zizu 2017-05-06 22:24
a lato tuż tuż..............
3
Mohabaddur 2017-05-20 00:05
Do lata to jeszcze miesiąc. Co wy tam robicie? W tamtym roku latem byłem, wszystko tak fajnie szło a w rym już gadacie że pada? Kto tam rządzi taki zdolny i utalentowany że przez rok rozpiepszyl to wszystko? Taki zakład, miałem zamiar wrócić do ojczyzny i może popracować a to jak wrócę to tam już ogródki działkowe pewnie będą.
7
Jagoda 2017-06-01 11:01
W woj.lubelskim poskupowali trzodę chlewną i od m-ca lutego nie zapłacili za trzodę.Rolnicy nie mają ani pieniędzy,ani trzody.Składają pozwy do Sądów.Nie mamy pieniędzy na bieżące opłaty , spłaty kredytów,pasze dla zwierząt.Dziesiątki wykonanych telefonów do firmy - obiecywano ,że zapłacą do 2 tygodni-i tak ciągle przekładali terminy.Do 10 maja jeszcze telefony odbierali,teraz już nikt nie podnosi słuchawki.Po prost jeden wielki szok ...
7
Hgfhj 2017-06-01 23:41
Z tą trzodą to wielu rolników tak załatwili. Nie płacą a nawet już i nie odbierają telefonów. Tylu ludzi wyrolowali od rolnikow poprzez dostawców przypraw czy dostawców mięsa surowego a kończąc na wielu zakładach, warsztatach czy sklepach w jakich się zaopatrywali i nie opłacają faktur. Wszyscy tylko gadają na około. Jak kończyć to z honorem a nie jak świnie.
9
Przejazdem widziałem przez płot 2017-06-05 20:17
Już nic tam nie robią, z tego co mi wiadomo to się zwijają z interesem. Na razie wyworzą co się da później pozamiatają i po firmie. Wszystko tylko ładnie pomalowali trawę pokosili żeby na licytacji większą cenę miało. I na pierwszy dzień lata to już firma nie będzie istniała.
3
Dawny pracownik 2017-06-07 08:05
Ciekawe czy kontrolowany upadek?
1
Xyz 2017-06-07 11:21
Ciekawe co teraz sobie zetnie ta pani kierownik tych sklepów co je pozamykała aby zapłacić pensje ludziom...?
szczęśliwa 2017-06-08 08:44
Ściągają z inwentaryzacji jaką robią bezprawnie bez pracowników ogólnie szok!!!!! Dobrze że już tam nie pracuje;-)
Zapałka 2017-06-09 16:50
Niestety miałam wątpliwą przyjemnosc pracować w tym zakładzie. Osoby na tak zwanych szczeblach pozbawione są dobrego wychowania. Szczególnie koziolek - wiadomo o kogo chodzi :( zwolnienie pracownika odbywa się przy pomocy zapalki... która krótsza - do odstrzału. Manko oczywiście wychodziło co remanent. Mimo że pracownicy uczciwi do szpiku kości. No ale z kogoś trzeba ściągnąć. Ciesze się ze w końcu to się skończy. Tylko szkoda mi tych wszystkich zatrudnionych :((((
2
Vxxv 2017-06-13 01:10
Złodzieje.
1
Tak być musiało. 2017-06-13 01:20
Jak takie zwierzę jak koziołek pospolity po wskoczeniu na stołek dyrektora od razu drugi dom postawił to o czym tutaj gadać. Tacy pracownicy raczej zakładu nie rozwijają. Juz nie wspominając ilu swoich ludzi nazciagal żeby też się rozwijali.
3
oszukany 2017-06-13 18:16
Do wszystkich pracowników.
Nie dostaliście wypłat ??? Nie czekajcie nie dostaniecie ich , zgłaszajcie szybko inspekcji pracy szykujcie pozwy zbiorowe puki jeszcze posiadają jakiś majątek . Na potęgę wszystko wyprzedają zawiną się a wy pieniędzy nie zobaczycie nie wierzcie że rząd pomoże grają na czas by jak najwięcej wyciągnąć dla siebie.
Ja już zawiadomiłem PIP i składam pozew .
1
Maja 2017-06-14 09:35
@oszukany rozumiem, że nie otrzymałeś swojego wynagrodzenia. Ile jeszcze osób w firmie jest w takiej sytuacji?
iva 2017-06-14 12:47
Cała masa pozamykali sklepy a ludziom powciskali kit że ktoś ich przejmie i będą dalej pracować na dzień dzisiejszy ani wypłat ani ekwiwalentów za urlopy niewykorzystane sprawa dla prokuratury
1
Dziewczyny 2017-06-14 18:04
Do jakiego sądu ten pozew zbiorowy wysyłać?
Ktoś z was już wysyłał to dajcie namiar, my jestesmy cztery wiszą nam ponad 12 tys.
I nie zapowiada się żeby je zapłacili a dyrektorek nie odbiera telefonów i jest cały czas zajęty więc szkoda gadać lepiej zacząć działać.
1
Marcin 2017-06-15 00:41
Wystarczy zwykła inspekcja pracy i pozew do nich. Może za pół roku albo rok dostaniemy.
2
Pracownik 2017-06-16 11:53
Licytować majątek najpierw właściciela i jego rodziny a później tych ostatnich 5 dyrektorów co też kradli. Będzie kasy wszystkim i jeszcze się zostanie.
7
Zawiedziona 2017-06-18 14:23
No tak zwijają interes, z tego co wiadomo w PIP jest od groma wniosków, skarg. W tygodniu ma zostać przeprowadzona kontrola pod względem wypłacalności firmy. Na razie nie ma pewnie co liczyć na wypłatę. Żeby ich wszystkim tam szlak trafił.. w tej firmie nigdy nic nikt nie wiedział i tak jest do dzisiaj. Wszyscy na stołkach zapewnili sobie już byt, tylko my pracownicy mamy skrobać tynk ze sciany teraz aby przeżyć. Nikt natam stołkach tam nie pracował dla ludzi tylko dla siebie taka prawda. Złodzieje to są oni, a nie Ci wszyscy pracownicy których o to posądzano... Wszyscy razem do sądu!! #tematdlauwagi
3
Marcin 2017-06-19 08:30
Zapraszam wszystkich pracowników do składania skargi. Ja dziś złożyłem. Nie mam wynagrodzenia, raty same się nie spłacą, a dziecku jeść dać trzeba, poniżej link. Zachęcam wszystkich!

https://bialystok.pip.gov.pl/pl/ Zakłada E-skarga
4
Zawiedziona 2017-06-19 12:02
Zgłośmy sprawę do telewizji... Niech Uwaga się tym zajmie... Skargi do PIP się sypią... I niech tak będzie... To jest sprawa którą trzeba puścić w świat.. Niech wszyscy wiedzą jak postępuje się z uczciwymi ludźmi.
Gdzie są nasze pieniądze, uczciwie zarobione pieniądze? Kto za ten [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tam odpowiada.. Nakradli ile się dało a dalej co? Zakład działał tyle lat, a teraz bronią się afrykańskim pomorem świń.. No ludzie tak jest jak nieodpowiedni ludzie zarządzają majątkiem firmy....!!!!!! Otwórzcie oczy....Piszcie skargi do PIP.. Walczmy o swoje...!! #tematdlauwagi
7
Marcin Kozłowski 2017-06-19 13:25
Pan? Jaki Pan. Toż to zwykła pazerna swinia. Nakradł domow nabudowal na koniec jeszcze zabrał razem ze sobą samochód (biała firmowa kia sportage ) i tylko się śmieje z głupich ludzi. To dyrektor?
12
Czy cos nowego? 2017-06-27 19:50
Czy wie ktos cos nowego w sprawie tej "przecudownej" firmy? Jak z wyplatami? Co tam sie dzieje wgl?
Zostaw swoją opinię o Zakład Mięsny Netter - Bielsk Podlaski
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zakład Mięsny Netter