Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Zakład Mięsny Netter

Pracowałeś w firmie Zakład Mięsny Netter i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Były PH - 2012-03-04 09:47:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jako Przedstawiciel będziesz miał przesrane bo wędliny sprzedają się kiepsko, ale jeżeli trafisz na [usunięte przez moderatora] jako przełożoną to będziesz miał [usunięte przez moderatora] jescze dwa razy yle
zdjecie uzytkownika
Luzak - 2012-03-09 21:26:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem przez niedługi okres na magazynie firmowym Nettera na stanowisku kierowcy .Jeździło się codziennie a grosze marne w weekendy byłem tak zmęczony że nie dałem rady wyjść z kolegami na piwo czy spotkać się z dziewczyną .Jeździłem Mercedesem Sprinterem 515cdi te samochody to na ostatnim tchnieniu ganiały się .Jak czasami z Bielska przyjeżdżali kierowcy to byli tacy mądrzy że aż głupi same durnoty pletli .
Brak słów !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
ubojowiec PMB - 2012-05-30 21:18:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chciałbym u was pracować ile mi zaoferujecie na uboju mogę każde stanowisko piła i inne Czekam na poważne oferty
zdjecie uzytkownika
Ubojowiec z Nettera, przepraszam były ubojowiec - 2012-06-04 14:11:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ty idioto u nas każdy chłop ma po 6,50 PLN brutto, a każda kobita 5,50 PLN BRUTTO przychodzi nowy do roboty nic nie umie dostaje tyle samo co pracownik, który nasuwa w tym chlewie 9 inaczej zwany w Bielsku Podlaskim - kołchozem po 10-15 lat Powodzenia Ci życzę z całego serca.
zdjecie uzytkownika
ubojowiec PMB - 2012-06-04 20:46:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie jestem idiotą nawet tak nie myśl a na ubojach znam się dobrze rok temu byłem u was na kilku ubojach i zapłacili mi nie żle pracowałem na pile prucz tego podrywałem łój nerki i przepne i to było jedne stanowisko jesli znasz się na tej robocie A u nas PMB pada pracowałem na ubojach w brzeżnicy więc muszę znależć jakąś prace jak przestaną nam płacić
zdjecie uzytkownika
wędliniarz NETTER - 2012-06-11 23:06:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
U nas Netter tez już pada powolutku powolutku. [usunięte przez moderatora] chodzi smutna po zakładzie. Na wszystko kaski brak, robi się dziadostwo- zresztą zawsze ono tam było. To taka rodzinna firma [usunięte przez moderatora]. Jeden z braci przetańczył firmę w Zambrowie, a drugi rozwala zakład w Bielsku Podlaskim. Został jeszcze [usunięte przez moderatora] Czyżew. Taki już ich los.
zdjecie uzytkownika
Cris - 2012-07-03 23:34:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Siemka wiecie czy może teraz poszukują kierowców na magazyn w Mławie ?
zdjecie uzytkownika
jabolo - 2012-07-13 11:43:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ela musi pracowac u [usunięte przez moderatora] . razem z meżem szybciej rozwala to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] . o to wlasnie chodzi. czekałem, czekłem i sie doczekałem ha ha ha
zdjecie uzytkownika
gowno prawda - 2012-08-10 15:13:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] prawda pracowalem na produkcji i na pakowaniu dno dno i dno syf sanepid wlasny przychodzi to troche ogarna syf i dalej robia dawno powinni zamknac ten chlew a najlepiej niech zawita tam sanepid z innego miasta i bez poinformowania ciekawo czy netter przejdzie warunki ;P
zdjecie uzytkownika
moli - 2013-04-12 15:15:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
na wedzarni znajduja sie najwieksze [usunięte przez moderatora] w całym zakładzie
zdjecie uzytkownika
belmundo - 2013-04-18 11:35:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kiedys pracowała tam fajna szefowa [usunięte przez moderatora]., ale chyba juz sie zwolniła. a zresztą kto tam w tym [usunięte przez moderatora] wytrzyma długo ? takie to dziadostwo ze hej
zdjecie uzytkownika
majher - 2013-06-14 14:50:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak to co z [usunięte przez moderatora] przyjechał [usunięte przez moderatora] poszła z zakładu jak woda z kranu pneumatycznego a co ty nie pracujesz już u [usunięte przez moderatora]??? ja to z nim aż do śmierci będę wykorzystywał mnie jak [usunięte przez moderatora] przez 15 lat ale trudno mam dobre serce [usunięte przez moderatora]] br />
kto [usunięte przez moderatora] to jest z nim - taki nasz los mieszkańców Bielska Podlaskiego boże pobłogosław nas za nasz los
zdjecie uzytkownika
nullo - 2013-07-10 09:26:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Rozwaliła mnie nazwa szynki.,, Zza stodoły,, Chłop chodził [usunięte przez moderatora] za stodołę a oni próbują zrobić z [usunięte przez moderatora].na produkt marketingowy. Trzeba mieć nieźle [usunięte przez moderatora] we łbie pracując w Netterze.
zdjecie uzytkownika
sprawiedliwy - 2013-07-11 19:57:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Totalne dno. Pracowników w sklepach mają za nic ,zabierają premie za byle co i stosują [usunięte przez moderatora]. Cała tą szajką powinna się zająć prasa albo telewizja.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-12 16:33:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To jak np. motywują te zabieranie premii w Netter? Możesz przytoczyć jedna sytuację? Zdarzają się nadgodziny?
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-07-13 05:15:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dużo dają w Zakład Mięsny Netter Bielsk Podlaski?
zdjecie uzytkownika
lena - 2013-08-06 15:50:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak ile daja ? 6,5 brutto dla chlopa i 5,5 brutto dla kobiety
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-12 19:06:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ola dlaczego masz złą opinię odnośnie zakładów mięsnych Netter? z jakich powodów lepiej tam nie pracować?
zdjecie uzytkownika
- 2013-10-07 17:32:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
jestem przerażona tymi opiniami,oni chcą otworzyć nowe stoiska i mam tam zacząć pracę, nie wiem co mam robić
zdjecie uzytkownika
janek - 2014-01-09 23:44:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2011-02-01 19:28:09]:
wdzięczny pracowniku musisz się leczyć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
były - 2014-03-04 17:02:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie polecam pracy kierowcy w magazynie netter w Lublinie.
zdjecie uzytkownika
Jest ok - 2014-06-25 23:59:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Pracuje w tym zakładzie przeszło trzy lata. Nie mialem problemu z wypłata, zawsze na czas. Owszem byl czas ze pracy było mało,z tym że w każdym zakładzie tak jest. Cenię sobie pracę,goraca zupa na przerwie z wkłada, jak i można zjeść wędliny do auta, fajna sprawa, wszędzie jest ciężko, ludzie się przyzwyczają, i jakoś to życie leci ...
zdjecie uzytkownika
asia - 2014-07-16 17:58:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do nas przywożą produkty waszej firmy i jak je czasami kroję to dziwię się, że w ogóle ktoś to kupuje, co dajecie do tych wyrobów hucznie zwanych wędlinami?? chociaż według mnie koło wędlin to co najwyżej leżały w ladzie chłodniczej.. śmieci, ochłapy, padlina jednym słowem
zdjecie uzytkownika
Sklepik - 2014-10-04 16:25:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam serdecznie Chciałem się pochwalić jakością produktów firmy Netter. Wiele produktów to wysoko wydajne badziewie. Produkty produkowane na wysokiej wydajności, dużo wody i starego mięsa. Nie polecam współpracy. Ludzie nie kompetentni. Brak wsparcia ze strony firmy. Mówią nie prawdę. Można sprawdzić na rynku.
zdjecie uzytkownika
Kamcio - 2014-10-14 13:34:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Swojego czasu zastanawiałem się nad podjęciem pracy w Netterze - na dobrą sprawę zawsze można wysłać swoją aplikację http://netter.pl/Praca,12106.html Ostatnio natrafiłem na to forum i przyznam szczerze, że mocno zaskakują mnie takie opinie, że używają słabej jakości mięsa. Chciałem się zapytać - co z jakimikolwiek kontrolami jakości, ktoś o to dba?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zakład Mięsny Netter
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x