Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły Policealne - zdobądź nowy zawód i pracę!    Kursy / szkolenia - 300 sposobów na podniesienie kwalifikacji
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
Udostępnij!

Opinie o Cukiernia Mistrza Jana

Pracowałeś w firmie Cukiernia Mistrza Jana i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-03-27 15:38:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
mysle ze kierownictwo jest super pan Prezes i cala kadrra pozdrowienia
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-05-02 12:28:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pfff ten zaklad to jedna wielka szmira wszedzie syf i jeszcze ta kierowniczka dzialajaca na nerwy nie powiem sa niektorzy spoko ale to wyjatki nie polecam tam pracowac!!!
zdjecie uzytkownika
ssss - 2010-05-10 10:34:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
same [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tam pracuja, a tak wogole to daja smieciowe 5 zl na reke!!!
zdjecie uzytkownika
ludz - 2010-05-10 10:38:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ludzie nie dajcie sie! za taki szmal trzeba przychodzic tam do pracy ze daj spokoj! i jeszcze te towazystwo! ludzie nie maja honoru, zero godnosci!!!! s(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
1 - 2010-05-21 07:38:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
po za ludźmi jacy tam pracują( przynajmniej w większości) całą resztę można o kant [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] potłuc...kierownictwo to w większości niewykształcone tłuki przekonane o własnej wyższości i nieomylności robiące co chcą z pracownikami,o kierowniczkach nawet nie wspomnę,tym w ogóle woda sodowa szumi w główkach...zresztą część brygadzistów nieźle ich naśladuje...płace nie najwyższe(zdaniem pracowników-bo opinia kierowniczki zakładu :wy i tak zarabiacie więcej niż warta wasza praca) a praca bywa naprawdę ciężka-nie dajcie się w to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wrobić...szkoda waszego zdrowia,pracowałem tam i ciesze się ze już tam nie jestem
zdjecie uzytkownika
Marig*** - 2010-10-04 18:57:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem tam od 12 sierpnia , bo tak mi w zyciu wysz
zdjecie uzytkownika
nikita - 2010-10-15 10:39:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to jakis wielkie nieporozumienie,moim zdanie rekrutacje powinni zaczynac od pokazania miejsca pracy a potem ewentualnie robie badania a nie zrobilam badania a potem okazuje sie ze zaprowadzili mnie w miejsce w ktorym po 3 h pobytu glowa mi pekala i zmarzlam jak w kostnicy.To miejsce to nieporozumienie,niby tak dbaja o pracownikow a jak czlowiek prosi o jakas konkretna zmiane na dany dzien to niestety niema opcji hahaha banda klamcow i naciagaczy aby tylko przyciagnac ludzi do siebie a rezultacie wszystko wyglada zupelnie inaczej.Nie polecam
zdjecie uzytkownika
zzzzzzzzzzzzz - 2011-02-17 09:49:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak to prawda w cujierni mistrza jana pracuje samo szambo. To nie jest zaklad dla normalnych inteligętnych ludzi, takimi to najbardziej gardzą i się wyrzywaja.Pęsje są tak marne że przy odbiorze kwitków płakać się chce. Jak jest nacisk z zamowieniem to jest taki ekord że ludzie padaja. Mimo że czasem są wolniejsze godziny , bo akurat nastąpiła jakas awaria, kierownictwo też nie da odsapnąc bo odrazu goni do sprzątania. Masakra, brygadziści się znęcają nad słabszymi obgadują i wyśmiewają. Nikt nie poszanuje dobrgo pracownika, najlepsi są ci co donoszą i się podlizują. Syf wszędzie brak jakich kolwiek inwestycji w sprzęt, zimą zimno że nie idzie wyrobić, prawie jak na dworze, w toaletach tyłka nie można wystawić,bo tak zimno.(usunięte przez administratora) Pracuje tam już jakis czas ale nie polecam tego zakładu nikomu,normalnie sama tam już nie wyrabiam, tyra tyra i marne grosze. Dorobić się tylko można garba na plecach i żylajów na nogach.....
zdjecie uzytkownika
Rudeboy - 2011-04-27 11:45:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No dokładnie, brak kompetencji i szacunku. Żenada na całej linii. Kontrola jakości nie może normalnie pracować bo jest sterowana. Duzo produktów jest przeterminowanych. Ludzie pracuja na umowe zlecenie i nie maja szans na umowe o prace chyba, ze sie podlizuja. Nie polecam tej pracy szkoda marnowac czasu ja niestety zmarnowałem 1,5 roku. Nie wiem jak tam tyle wytrzymałem.
zdjecie uzytkownika
grubson - 2012-10-12 22:05:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ta cala cukiernia to wielkie nie porozumienie. Brygadzisci nic nie robia wchodza w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] e kierownikom.
zdjecie uzytkownika
Tiva - 2013-01-16 13:21:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałam tam 2 lata póki nie zaszłam w ciąże i nie poszłam na zwolnienie.Szczerze mówiąc nie jest to zły zakład.Większość pracowników jak i brygadzistów jest wporządku.Wiadomo,że zawsze trafi się parę osób które nam nie będą odpowiadać.Przy tak dużym zakładzie nie da się każdego lubić.Są dni,że człowiek się narobi a są dni spokojne.Fakt,że pensja dosyć niska i umowy zlecenie ale co poradzić.W porównaniu do warunków jakie panują w (usunięte przez administratora) to w Cukierni są na prawdę o wiele lepsze warunki pracy.Mam zamiar tam wrócić jak córka mi podrośnie.
zdjecie uzytkownika
ewcia - 2013-05-26 23:06:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszyscy którzy piszą, że ta cukiernia to jeden wielki syf mają rację.
Pracowałam tam 4 lata na umowę zlecenie bez szansy na zatrudnienie na umowę o pracę. Cieszę się, że już tam nie pracuje. Kierownicy i brygadziści to same tłuki bez żadnego wykształcenia, nic nie robią tylko znęcają się nad pracownikami, którzy muszą pracować w bardzo złych warunkach. Ludzie inteligentni i wykształceni są przez nich poniżani bo oni zazdroszczą im wykształcenia. Prawie wszyscy pracują tam bo nie ma innej pracy, żal mi tych ludzi bo większość z pracowników to naprawdę wartościowi ludzie a muszą się zniżać do poziomu tych niewykształconych tłuków brygadzistów którym woda sodowa do głowy uderza.
Nie polecam tego zakładu - praca bardzo ciężka a zarobki niskie.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-26 20:13:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ewcia co było powodem, że niemożliwe było podpisanie umowy o pracę w Cukiernia Mistrza Jana? czy aby otrzymać tam pracę wymagane są odpowiednie kwalifikacje?
zdjecie uzytkownika
ewcia - 2013-09-13 23:58:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Aby otrzymać tam pracę nie musisz mieć żadnych kwalifikacji, oni przyjmują wszystkich , bo nikt nie chce pracować tak ciężko za marne grosze i do tego na umowę zlecenie. Zakład ten ma chyba największą rotację pracowników w całej Polsce. Codziennie przyjmują po kilka osób i codziennie kilka osób się zwalnia. To jest chory zakład, pracowałam w kilku zakładach ale nie widziałam nigdzie takiej rotacji pracowników. JAKA JA JESTEM SZCZĘŚLIWA, ŻE JUŻ NIE PRACUJĘ W TYM (usunięte przez administratora) W TYM SYFIE .
zdjecie uzytkownika
wiki - 2013-09-24 13:49:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ewcia, co w takim należało do Twoich obowiązków w Cukierni MJ? to musiała być dość prosta praca skoro tak codziennie rotują pracownikami i nadal funkcjonują...
zdjecie uzytkownika
MALIKA - 2013-10-07 22:00:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Powiem szczerze praca jak praca ale ludzie to już czasem dno momentami mam zamiar nie wstać i nie iść do pracy ,póki co nie ma lepszych perspektyw i tylko mnie to trzyma niestety .lepiej nie mówić za dużo bo później cała hala zna Twoją historię i dopowiada sobie resztę. Czasem mam dość jeszcze ta jesień doprowadza mnie do depresji ...
zdjecie uzytkownika
a.k. - 2013-12-04 10:06:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Uwaga na ten zaklad pracy.Zarobki b.marne , brygadzistka jak juz ktos napisal ponizej normy ,Brak szacunku dla pracownika i tylko (usunięte przez administratora) za jak najnizsze pieniadze.
zdjecie uzytkownika
klientka - 2014-02-06 21:46:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Uwielbiam babeczki czekoladowe z cukierni mistrza jana, oby tak dalej, są super w smaku, inne produkty w sumie tez polecam.
zdjecie uzytkownika
Jadzia - 2014-02-13 21:23:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w CMJ jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] P
zdjecie uzytkownika
Kamil - 2014-03-12 23:01:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@Jadzia, możesz jeszcze napisać opinie o pracy w cukierni Mistrza Jana, ale bez wulgaryzmów, chociaż w stylu jest dobrze/źle?
zdjecie uzytkownika
marcuch - 2014-03-23 15:40:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak już decydujecie się wystawić jakąś opinie, to niech ona będzie przynajmniej pożyteczna, bo samo "dobrze" też niespecjalnie pomaga
zdjecie uzytkownika
jakistam - 2014-03-25 08:57:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowałem tam za grosze a teraz jaka jest stawka?????????????????????
zdjecie uzytkownika
ich - 2014-03-25 21:13:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Serio taka rotacja? bardzo zimno? a kontrola jakości też ma zapierdziel?
zdjecie uzytkownika
pikus - 2014-04-06 20:53:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
umowa zlecenie 9.54 brutto niecale 7 netto 17 godzin dodatkowo premi do kazdej nocki dodatkowo 2 godz czyli pracujesz 8 masz 10
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
14 osób obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Cukiernia Mistrza Jana
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x