Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Cukiernia Mistrza Jana

Pracowałeś w firmie Cukiernia Mistrza Jana i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
nikita - 2010-10-15 10:39:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to jakis wielkie nieporozumienie,moim zdanie rekrutacje powinni zaczynac od pokazania miejsca pracy a potem ewentualnie robie badania a nie zrobilam badania a potem okazuje sie ze zaprowadzili mnie w miejsce w ktorym po 3 h pobytu glowa mi pekala i zmarzlam jak w kostnicy.To miejsce to nieporozumienie,niby tak dbaja o pracownikow a jak czlowiek prosi o jakas konkretna zmiane na dany dzien to niestety niema opcji hahaha banda klamcow i naciagaczy aby tylko przyciagnac ludzi do siebie a rezultacie wszystko wyglada zupelnie inaczej.Nie polecam
zdjecie uzytkownika
zzzzzzzzzzzzz - 2011-02-17 09:49:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak to prawda w cujierni mistrza jana pracuje samo szambo. To nie jest zaklad dla normalnych inteligętnych ludzi, takimi to najbardziej gardzą i się wyrzywaja.Pęsje są tak marne że przy odbiorze kwitków płakać się chce. Jak jest nacisk z zamowieniem to jest taki ekord że ludzie padaja. Mimo że czasem są wolniejsze godziny , bo akurat nastąpiła jakas awaria, kierownictwo też nie da odsapnąc bo odrazu goni do sprzątania. Masakra, brygadziści się znęcają nad słabszymi obgadują i wyśmiewają. Nikt nie poszanuje dobrgo pracownika, najlepsi są ci co donoszą i się podlizują. Syf wszędzie brak jakich kolwiek inwestycji w sprzęt, zimą zimno że nie idzie wyrobić, prawie jak na dworze, w toaletach tyłka nie można wystawić,bo tak zimno.(usunięte przez administratora) Pracuje tam już jakis czas ale nie polecam tego zakładu nikomu,normalnie sama tam już nie wyrabiam, tyra tyra i marne grosze. Dorobić się tylko można garba na plecach i żylajów na nogach.....
zdjecie uzytkownika
Rudeboy - 2011-04-27 11:45:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No dokładnie, brak kompetencji i szacunku. Żenada na całej linii. Kontrola jakości nie może normalnie pracować bo jest sterowana. Duzo produktów jest przeterminowanych. Ludzie pracuja na umowe zlecenie i nie maja szans na umowe o prace chyba, ze sie podlizuja. Nie polecam tej pracy szkoda marnowac czasu ja niestety zmarnowałem 1,5 roku. Nie wiem jak tam tyle wytrzymałem.
zdjecie uzytkownika
grubson - 2012-10-12 22:05:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ta cala cukiernia to wielkie nie porozumienie. Brygadzisci nic nie robia wchodza w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] e kierownikom.
zdjecie uzytkownika
Tiva - 2013-01-16 13:21:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałam tam 2 lata póki nie zaszłam w ciąże i nie poszłam na zwolnienie.Szczerze mówiąc nie jest to zły zakład.Większość pracowników jak i brygadzistów jest wporządku.Wiadomo,że zawsze trafi się parę osób które nam nie będą odpowiadać.Przy tak dużym zakładzie nie da się każdego lubić.Są dni,że człowiek się narobi a są dni spokojne.Fakt,że pensja dosyć niska i umowy zlecenie ale co poradzić.W porównaniu do warunków jakie panują w (usunięte przez administratora) to w Cukierni są na prawdę o wiele lepsze warunki pracy.Mam zamiar tam wrócić jak córka mi podrośnie.
zdjecie uzytkownika
ewcia - 2013-05-26 23:06:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszyscy którzy piszą, że ta cukiernia to jeden wielki syf mają rację.
Pracowałam tam 4 lata na umowę zlecenie bez szansy na zatrudnienie na umowę o pracę. Cieszę się, że już tam nie pracuje. Kierownicy i brygadziści to same tłuki bez żadnego wykształcenia, nic nie robią tylko znęcają się nad pracownikami, którzy muszą pracować w bardzo złych warunkach. Ludzie inteligentni i wykształceni są przez nich poniżani bo oni zazdroszczą im wykształcenia. Prawie wszyscy pracują tam bo nie ma innej pracy, żal mi tych ludzi bo większość z pracowników to naprawdę wartościowi ludzie a muszą się zniżać do poziomu tych niewykształconych tłuków brygadzistów którym woda sodowa do głowy uderza.
Nie polecam tego zakładu - praca bardzo ciężka a zarobki niskie.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-26 20:13:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ewcia co było powodem, że niemożliwe było podpisanie umowy o pracę w Cukiernia Mistrza Jana? czy aby otrzymać tam pracę wymagane są odpowiednie kwalifikacje?
zdjecie uzytkownika
ewcia - 2013-09-13 23:58:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Aby otrzymać tam pracę nie musisz mieć żadnych kwalifikacji, oni przyjmują wszystkich , bo nikt nie chce pracować tak ciężko za marne grosze i do tego na umowę zlecenie. Zakład ten ma chyba największą rotację pracowników w całej Polsce. Codziennie przyjmują po kilka osób i codziennie kilka osób się zwalnia. To jest chory zakład, pracowałam w kilku zakładach ale nie widziałam nigdzie takiej rotacji pracowników. JAKA JA JESTEM SZCZĘŚLIWA, ŻE JUŻ NIE PRACUJĘ W TYM (usunięte przez administratora) W TYM SYFIE .
zdjecie uzytkownika
wiki - 2013-09-24 13:49:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ewcia, co w takim należało do Twoich obowiązków w Cukierni MJ? to musiała być dość prosta praca skoro tak codziennie rotują pracownikami i nadal funkcjonują...
zdjecie uzytkownika
MALIKA - 2013-10-07 22:00:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Powiem szczerze praca jak praca ale ludzie to już czasem dno momentami mam zamiar nie wstać i nie iść do pracy ,póki co nie ma lepszych perspektyw i tylko mnie to trzyma niestety .lepiej nie mówić za dużo bo później cała hala zna Twoją historię i dopowiada sobie resztę. Czasem mam dość jeszcze ta jesień doprowadza mnie do depresji ...
zdjecie uzytkownika
a.k. - 2013-12-04 10:06:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Uwaga na ten zaklad pracy.Zarobki b.marne , brygadzistka jak juz ktos napisal ponizej normy ,Brak szacunku dla pracownika i tylko (usunięte przez administratora) za jak najnizsze pieniadze.
zdjecie uzytkownika
klientka - 2014-02-06 21:46:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Uwielbiam babeczki czekoladowe z cukierni mistrza jana, oby tak dalej, są super w smaku, inne produkty w sumie tez polecam.
zdjecie uzytkownika
Jadzia - 2014-02-13 21:23:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w CMJ jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] P
zdjecie uzytkownika
Kamil - 2014-03-12 23:01:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@Jadzia, możesz jeszcze napisać opinie o pracy w cukierni Mistrza Jana, ale bez wulgaryzmów, chociaż w stylu jest dobrze/źle?
zdjecie uzytkownika
marcuch - 2014-03-23 15:40:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak już decydujecie się wystawić jakąś opinie, to niech ona będzie przynajmniej pożyteczna, bo samo "dobrze" też niespecjalnie pomaga
zdjecie uzytkownika
jakistam - 2014-03-25 08:57:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowałem tam za grosze a teraz jaka jest stawka?????????????????????
zdjecie uzytkownika
ich - 2014-03-25 21:13:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Serio taka rotacja? bardzo zimno? a kontrola jakości też ma zapierdziel?
zdjecie uzytkownika
pikus - 2014-04-06 20:53:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
umowa zlecenie 9.54 brutto niecale 7 netto 17 godzin dodatkowo premi do kazdej nocki dodatkowo 2 godz czyli pracujesz 8 masz 10
zdjecie uzytkownika
Raksu - 2014-04-27 18:22:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zaklad jeden wielki cyrk, przyjmuja tam doslownie kazdego. Jezeli by zgarnac menela z ulicy i mu napisac bajki w cv to i tak go przyjma. Zeby dostac umowe o prace to trzeba wlazic ostro w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Na 3 kierownikow tylko jeden wporzadku, drugi frajer ktory krazy przez 8h po hali nawet w nocy jakby sie czegos nawąchał i sie przypierdala a trzeci zalezy od jego humoru. Osoby wporzadku w tym zakladzie mozna policzyc na palcach jednej reki. Pomijajac juz fakt ze pracuja tam ludzie bardziej zpedaleni (Czupakabra) niz Pikej. Jedyne dobre stanowisko w tym zakladzie jezeli ktos jest wmiare ogarniety to ciastownia. Zarobki takie jak juz ktos wyzej napisal, przy dobrym ulozeniu tygodnia jak wypadna 2x nocki + jakis weekend mozna kolo 2tys wyciagnac. Mi po 1.5 roku pracy tam styklo. Zbliza sie lato wiec pozdro 600 dla tych co beda stali przy piecu na tartach xd
zdjecie uzytkownika
afrosamuraj - 2014-04-29 16:07:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
praca jak praca, sa z.....y jak i normalni. wiekszosc kier to mloty zwykle, wyjatek to gasztol podobnie z bryg. troche malo placa ale np obok w piekarni zarabiaja mniej , pozdro dla operatorow...
zdjecie uzytkownika
sauron - 2014-04-29 21:39:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Brak mi słów na temat tego zakładu pracują tam normalni ludzie jak i psychole którzy mają wieczne problemy i ambicje które wykraczają ich możliwością którzy u lekarza potrafią zrobić awanturę bo szkolenia nie przeszli na paleciaka z [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wzietego dobrze ze juz tam nie pracuje bo miałem tego wszystkiego po dziurki w nosie
zdjecie uzytkownika
Timmy - 2014-04-30 02:22:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może jak są na tyle rozgarnięci to nie przechodzą szkolenia, ale to pokazuje skalę problemu z jakim trzeba się zmierzyć w Cukierni..
zdjecie uzytkownika
Fazi - 2014-05-01 14:08:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Timmy - 2014-04-30 02:22:15]:
Badania lekarskie a żeby było dokładniej to okulistyczne nie mają nic wspólnego z tym czy ktoś jest rozgarnięty czy nie.A skoro ktoś taki jak sauron nie potrafi odróżnić szkolenia od badania lekarskiego to widocznie powinien najpierw poczytać jaka jest różnica pomiędzy tymi dwoma terminami a dopiero póżniej wypowiadać się. Co do zakładu to nie jest wcale tak żle,można wytrzymać.
zdjecie uzytkownika
aSIA - 2014-07-06 16:22:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [klientka - 2014-02-06 21:46:00]:
NIE CHCE PANI WIEDZIEĆ CO ZNAJDUJE SIĘ W TYCH BABECZKACH, TARTACH....PRACOWAŁAM TAM :((usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Tobek - 2014-09-01 08:38:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W zasadzie parę certyfikatów świadczących o jakości ich wyrobów osiągnęli. Można się oczywiście spierać czy słusznie czy nie, ale sam fakt należy odnotować. @Asia - co niby takiego jest w ich ciastkach, przecież wypuszczając produkty spożywcze trzeba spełniać wszelkie możliwe normy, więc nie mogą wrzucać byle czego.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Cukiernia Mistrza Jana
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski