Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Indykpol S.A.

Pracowałeś w firmie Indykpol S.A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
od siebie - 2014-09-28 17:58:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nic nie przesadziłam.Osoby które tam pracuja lubią żyć na dwa fronty- w domu żona a w pracy kochanki lub na odwrót.. Dlatego tak chętnie do pracy przychodzą.Polecam to miejsce pracy dla osób lubiących rozwiązłość.
zdjecie uzytkownika
zniesmaczona - 2014-09-30 11:36:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W lublinie jest jeszcze gorzej...
zdjecie uzytkownika
... - 2014-10-04 12:23:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Od Siebie. - 2014-09-27 12:10:45]:
a możesz coś bliżej podać na którym wydziale ??? jestem zaniepokojona
zdjecie uzytkownika
od siebie - 2014-10-04 16:23:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Moglabym nawet podać nazwiska ale tu nie chodzi o to, tylko o fakt ze nikt z tym nic nie robi.Atrakcją nie nazwałabym tego co się tam dzieje, wszyscy wiedza i patrza nawet osoby które pilnują skazanych, nikt nie reaguje... Moze czas to zmienić!
zdjecie uzytkownika
... - 2014-10-05 21:36:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [od siebie - 2014-10-04 16:23:51]:
jeżeli masz takie informacje podaj chociaż inicjały tych osób,a żony,małżonkowie zainteresowane tym tematem napewno będą Ci wdzięczne i przyczynią się do wykrycia i napiętnowania tego procederu.
zdjecie uzytkownika
mniam - 2014-10-20 09:20:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
niektórzy małżonkowie już wykryli te romanse i śmierdzi ten temat do tej pory...
zdjecie uzytkownika
zniesmaczona - 2014-10-20 13:23:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
śmierdzi? coś sie jeszcze dzieje? czyżby po rozwodach niewierni mieli już nowe kochanki, a poprzednie poszły w odstawki? jedną z tych historii na wysokim szczeblu znaja chyba wszyscy bardzo dobrze...
zdjecie uzytkownika
szubert - 2014-10-26 03:41:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
myślałem , że ten temat w końcu się skończy, ale jak widać Polacy i Polki uwielbiają wszelkiego rodzaju plotki i ploteczki, bo temat rozwija się na dobre. Nie chce Was martwić , ale jest to jednak profil w którym powinny znaleźć się informacje na temat warunków pracy więc może przejdziemy teraz troszeczkę z tematem w te strone?
zdjecie uzytkownika
ludzie - 2014-11-03 17:34:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale wy jesteście pojebani właśnie przez takich jak wy powstają ploty w indykpolu nie macie swojego życia tylko wchodzicie e czyjeś gówno was to obchodzi kto komu tam daje nie wasza dupa tylko ich ale wy jesteście zazdrośni bo was nikt nie chce
zdjecie uzytkownika
zniesmaczona - 2014-11-05 07:26:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widze ze ktos z tych "mozliwości" w firmie korzysta i sie boi ze sie zona albo mąż dowie.
prawda jest taka ze niektórzy nawet stracili prace bo mogli wydać pracowników uprawiających sex w zakładzie ich rodzinom, więc wylecieli.
zdjecie uzytkownika
do zniesmaczona - 2014-11-05 20:01:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Co ty [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za głupoty dziewczyno czy ty tam kiedykolwiek pracowałaś bo chyba nie masz pojęcia nic o tym zakładzie
zdjecie uzytkownika
poziomka - 2014-11-29 18:10:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam wrażenie, że niektóre sytuacje wydają się przejaskrawione. Nie wiem co ma utrata pracy do wydania osób, które po pracy zalecają się do siebie. Samo w sobie to wydaje się nie w porządku, ale dopóki nie dotyczy żony prezesa to raczej nikt nikogo by nie wywalił. To osobista sprawa pracowników, kto gdzie i z kim. Jesteśmy dorośli i ponosimy konsekwencje swoich decyzji czy wpadek.
zdjecie uzytkownika
indyczek - 2014-11-30 17:31:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jezeli obie osoby zalecajace sie do siebie w pracy i odbywajace tam intymne stosunki maja zone i meza w domu to raczej chyba ma.....tym bardziej jezeli te osoby sa na kierowniczych stanowiskach i moga zwolnic tego kto im przeszkadza...
nic nie jest przejaskawione...niestety
zdjecie uzytkownika
były prac. - 2014-12-15 08:56:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem tam parę razy chyba na wszystkich działach. Ogulnie SYF głupie baby tam pracójom kture myslom ze som niewiadomo kim .wogule niemasz roboty to idykpol tam zatrudniom kazdego .iloraz iteligeci niekturyh tam to 0
zdjecie uzytkownika
Od siebie - 2014-12-16 13:48:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę ze dyskusja się rozwinęła i bardzo dobrze na takie coś nie powinno być przyzwolenia...to jest żałosne....pozdrawiam stołówkę i osoby wydające posiłki!!!
zdjecie uzytkownika
do były pracownik - 2014-12-17 04:26:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To wcale tak źle nie było skoro pracowałeś tam kilka razy.Lepiej popracuj nad swoją ortografią
zdjecie uzytkownika
kalarepa - 2015-02-03 12:10:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracuje tam od paru miesiecy i fakt, widac romanse, ale jak juz ktos wspomnial wyzej kazdy ma swoj rozum, niezaleznie czy bedzie pracowal w indykpolu czy w innej firmie, wszedzie mozna kogos znalesc. Co do samej pracy to placa marna, warunki ciezkie i zero selekcji osob zatrudnianych. Jesli macie mozliwosc innej pracy to radze sie nie zastanawiac. Jedyny plus to normalna umowa i darmowe obiady.
zdjecie uzytkownika
....... - 2015-02-03 18:17:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kalarepa - 2015-02-03 12:10:14]:
jak już coś to tylko na myjce
zdjecie uzytkownika
kngaaaa - 2015-02-24 13:20:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam czy ktos rano jutro jedzie do indykpolu przez dworzec??? prosze o odpowiedz
zdjecie uzytkownika
kalarepa - 2015-02-24 20:27:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przeciez masz autobus z dworca o 6 i 7. Prosto pod Indykpol
zdjecie uzytkownika
mikog - 2015-02-26 16:50:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Romanse romansami a głownie chodzi o to że są największym w Polsce producentem mięsa i przetworów indyczych. Od kilkunastu lat są również liderem Grupy Kapitałowej. Tworzą najbardziej rozwiniętą krajową organizację specjalizującą się w hodowli i przemysłowym tuczu indyków, sprzedaży hurtowej i detalicznej tuszek, elementów z drobiu, mięsa indyczego i jego przetworów.
zdjecie uzytkownika
prac - 2015-02-28 18:25:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przeczytałem prawie wszystkie komentarze. Pracowałem w serwisie plus około trzech lat. W tej chwili pracuje w innej firmie.Ogólnie praca na myjce nie jest złą pracą, lubiałem myć myjkę stelarzy, komory i inne pomieszczenia. Miałem styczność z różnymi ludźmi i ze skazańcami. Ale najgorsze było to że pokątnie plotkować było komu (na kogoś, oczerniać tą osobę), ale jak trzeba było powiedzieć coś oficjalnie to nikogo nie było. Do serwisu przyszła pracować osoba, która u głównego koordynatora miała duże względy. Przez tą osobę odeszło wielu pracowników z dużym doświadczeniem, potrafili w momencie braku innych pracowników każdą czynność wykonać. Ale byli niewygodni tej osobie i musieli odejść. Jedna z pracownic miała tego już dość, poszła po ratunek do radia Olsztyn, paru pracowników wypowiedziało się, ale nie wypowiedzieli się ci którzy mogli dużo co powiedzieć, bo bali się utraty pracy. Główny właściciel tej firmy przeprowadził wywiad z pracownikami tej firmy i była okazja tą osobę usunąć, nie wykorzystali tego. Dzisiaj ta osoba, która narobiła tego bałaganu swoim postępowaniem jest głównym koordynatorem. Ta osoba na forum nie pisze bzdur tylko czyta komentarze innych i śmieje się. A swój cel osiągnęła!!. Dla mnie praca w serwis plus była dobrym doświadczeniem i nauką. I dzisiaj tą osobę bardzo chwale, że potrafiła osiągnąć swój cel. I ja dzisiaj pracując w innej firmie patrze tylko na siebie a nie na innych,ponieważ żałowałem innych,obstawałem za nimi. A jak zostałem zwolniony nie pomogli mi. Także nie warto dobrym być. Pisanie nie poważnych komentarzy nic nie da, tylko ośmieszacie się.
zdjecie uzytkownika
Bolero - 2015-03-13 02:22:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nigdy się nie spodziewałbym po pracownikach Indykpolu, że będzie takie obgadywanie o którym piszesz 'prac'. Z czego to wynika? Czy ludzie zatrudnieni w Olsztynie po prostu sobie nawzajem zazdrościli i żywili jakąś wzajemną agresję, nie przejawiali sympatii? Trochę mnie to wszystko dziwi jak na wyniki jakie osiąga firma.
zdjecie uzytkownika
ja z LBN - 2015-03-24 13:52:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dostałem ofertę do Lublina na "Mistrza dzielenia" - mogli byście mi nieco przybliżyć to stanowisko? :)
zdjecie uzytkownika
robik - 2015-03-29 06:01:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mistrz dzielenia brzmi całkiem dumnie - wiadomo chyba po samej nazwie czym takak soboa sie zajmuje. no kurcze przeciez indykpol to wiadomo co za firma i dlaczego sie zajmuja przetworstewm i w ogole chyba hodowla drobiu. potem sporo produktow jest - jak jest duzo produktow to na pewno duzo tez musi byc pracownikow, prawda
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Indykpol S.A.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Indykpol S.A.?
Zadaj pytanie