brak logo

Indykpol S.A.

Olsztyn

Opinie o Indykpol S.A.

Michał 2015-12-04 15:56:14
Ile można zarobić na stanowisku PH( jaka podstawa i ewentualnie premia) , jakimi samochodami jeżdżą, jaka atmosfera,ile wizyt dziennie, jest sporo ofert na to stanowisko taka rotacja pracowników ???. Jak odpowiadać to sensownie i na temat.
2
obserwator 2015-12-08 21:44:23
To jak tak słodko jest w tej ochronie to może warto zmienić pracę i też spać i jeszcze będziesz zarabiał pieniądze, taka praca to jest coś, czemu nie ?
1
krawaciarz 2015-12-13 19:59:06
Na pewno warto znaleźć zatrudnienie u nich, zwłaszcza na koordynatora realizacji kontraktacji. Oczekują wyższego wykształcenia, ale zapewniają pakiet medyczny.
2
tomel 2016-01-11 16:04:28
Magazynier to sporo moze u nich zaorbić, bo nie ma ograniczeń dotyczących czasu czyli mozna na pewno brać tez nadgodziny, a dla niektóryc to dobre rozwiazanie.
gal 2016-01-11 22:45:05
Magazynier na początek dostanie 11zł na godzinę a nadgodziny oddają za dni wolne w tygodniu więc powodzenia życzę
lkjh 2016-01-13 19:21:33
@tomel no wieadomo ze na takim stanowosku jak magazynier to moza sporo zarobic, ciekaw jestem jak to wyglada na innych stanowiskach np. jako mistrz produkcji
HR 2016-02-20 13:26:29
no zarobki na magazynierów wynoszą ponad 2000 zł miesięcznie więc całkiem spoko, szukają też specjalisty ds. rekrutacji i rozwoju, ale trzeba mieć doświadczenie z zakresu human resources
gutu 2016-03-04 09:00:06
ciekawy, a od kiedy ta osoba jest na stanowisku ? Widziałem że teraz dodatkowo poszukują specjalistę ds. kadr - zastanawiające jest ile podstawy są w stanie zagwarantować- podobno ponad 2 tyś.
basia 2016-03-06 10:40:22
a o jakiej lokalizacji mowisz @ciekawy bo chyba nie o Olsztynie? wiem, że teraz szukają tam kogoś do HR z tym, że dają na razie tylko umowę o zastępstwo
malur 2016-03-09 21:31:38
Warto jest spróbować @basia, a choćby dlatego, żeby skorzystać z dodatków jakie oferuje ta firma, z tego co wiem to można uzyskać prywatne ubezpieczenie zdrowotne.
legoxl 2016-03-15 14:49:42
malur, na pewno jest to dostępne pod warunkiem, że z pensji odciągną odpowiednią ilość pieniędzy. Z tego co kojarzę to płaci się bodajże ze 50 zł za miesiąc.
Roma 2016-03-17 09:49:28
za pakiet medyczny nie płaci się 50 zł. nie pamietam dokladnie ile to wychodzi ale nie przekracza to 10 zł i wiem ze niektorzy z powodzeniem z niego korzystaja. pracowalam w indykpolu 1,5 roku temu. firma fajna, zarobki srednie. zaczelam szukac nowej pracy bo atmosfera zaczela sie psuc i inni dorwali sie za stołki odkąd zabrakło dyr Wojtka.
Mlecz 2016-03-17 15:09:06
Jak nie przekracza to 10 zł to trzeba się tylko cieszyć z tak uroczo niskiej stawki, przecież 10zł to nie pieniądz, a jednak zwróci się z pewnością w zdrowiu
sęp 2016-05-05 22:59:14
jak zarabiasz za mało to znajdź lepsze stanowisko,m akurat rekrutują Specjalistą ds. rekrutacji i rozwoju, coś dla ciebie misiaczku
misiek 2016-05-24 19:37:59
mam pytanie do osób pracujących w Olsztynie na produkcji . Praca 3 zmianowa polega na tym ,ze jeden tydzien jest na 6 , drugi na 14, a trzeci na 22 ?
Kalarepa 2016-05-25 23:17:34
Dokładnie tak
misiek 2016-05-27 22:40:05
i odnosnie zatrudnienia z work up grafik podawany jest jakos na miesiąc z góry? interesuje mnie to ze względu na to, czy będe wiedziała z góry jakie weekendy mam zajęte.
eloris 2016-05-30 20:13:56
Indykpol, firma mierna, na niektorych dzialach za prace po 10-12 godzin ludzie zarabiaja maksymalnie 1500, zaden z przelozonych nie potrafi wyjasnic jak dziala system naliczania nadgodzin... kazdy ma inna wersje ktora nie ma sie do prawdy. O posilek regeneracyjny przy pracy ponad 10 godzin trzeba sie upominac, a nie po to pracujemy zeby zebrac o jedzenie... lamane sa prawa pracownicze na kazdy mozliwy sposob. mowie o olsztynie
1
Kalarepa 2016-06-02 05:20:54
Grafik zmienia sie co tydzien, w kazdy piatek jest wywieszany na tablicy.
Kalarepa 2016-06-02 05:22:20
#Eloris mowisz teraz na temat uboju, lub dzielenia kurczaka. Inne dzialy stale pracuja po 8 godz
hera 2016-06-09 18:03:24
Śmiech na sali.Mistrzem produkcji w Olsztynie na wydziale dzielenia została dziewczyna z wykształceniem podstawowym. I poco robić studia skoro wystarczy mieć wykształcenie gimnazjalne i można zostać dyrektorem xD
Paralet 2016-06-10 08:59:35
Nie zostala mistrzem tylko zastepuje jednego z nich bo poszedl na urlop . Skad ten bol [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Jesli jestes na bierzaco z takimi sprawami rozumiem ze tam pracujesz a jesli pracujesz to powinienes zdawac sobie sprawe ze nie ma tam nikogo kto moze zastapic mistrza w razie urlopu .
1
bejbe69 2016-06-11 18:28:45
@kalarepa al;e te 8 godzin to tylko w dni powszednie czy w weekend też pracujecie?@paralet akurat szukają nowego mistrza w Olsztynie jeśli cię to ciekawi
Kalarepa 2016-06-11 23:52:31
Oficjalnie w dni powszednie, ewentualnie w soboty przy pierwszej zmianie, przy czym przypada ci wtedy dzien wolny w tygodniu.
miko 2016-06-13 11:20:51
ok, a jak to wyglada w przypadku pracy jako Technolog żywności w dziale badań i rozwoju? bo chyba tutaj stawki są inne.
Pracownik 2016-06-17 11:30:05
A tobie żal dupe ściska że Ty nie zostałaś i jaka podstawówka ty to widać masz pojecie ale jesteście po to zeby roznosić plotki
kaim 2016-06-17 11:58:21
A czy weekendy są przymusowe tj, sobota? czy daja jakaś wieksza stawkę czy płacą normalnie? widizalem ogłoszenie ,że poszukują Mistrza produkcji, napisz jaka stawka na tym stanwoisku i czy jest umowa o pracę, czy wymagają rownież doswiadczenia w tej branży.
Kalarepa 2016-06-17 14:58:29
Stawek nie znam, na pewno musisz byc po technologii, by ubiegac sie o to stanowisko. I tak, soboty sa platne podwojnie, jesli nie wykorzystasz dnia wolnego. Zreszta nie wiem dokladnie jak wyglada to w przypadku mistrzow, czy technologow, tam stawki sa inne, obowiazki rowniez, wiec pewnie za nadgodziny placa im normalnie ( mam na mysli - nie wyrzucaja na wolne pod koniec kwartalu )
miko 2016-06-17 15:25:31
Technolog żywności w dziale badań i rozwoju jest potrzebny no i wydaje mi się, że to jest naparwde rozwojowa praca, w porównaniu do tego co oferują inne firmy. Dajcie znac jeszcze jak to wszystko wygląda tak naparwde
kurczaczek 2016-06-17 18:12:20
mistrzem w lublinie byl gosc po zootechnice, ktorą zresztą ledwo skonczyl, wiec na mistrza nie trzeba byc jakim orłem. ale z technolog ktora tam pracowała na lody ;) chodzili do biura.... wiec moze to jakis sposob na podniesienie kwalifikacji...
3
Mlecz 2016-06-17 20:28:45
No moim zdaniem nie macie się czego bać jednak nie?
zefir 2016-06-22 17:36:39
Śmiech na sali jest w tedy gdy pracownik z 30 letnim stażem nie potrafi nawet założyć sam sobie etykiet do drukarki !!! A to że ktoś ma studia WYCHODZONE nie oznacza że ma coś w głowie. Żal d....e ściska widać tym którzy nie nadają się nawet do wykladania pojemników :)
1
zefir 2016-06-22 17:49:25
HERA - dziewczyna ma wykształcenie średnie 15 lat stażu i dużo więcej zapału i wiedzy niż Ty :)
1
bart 2016-06-22 18:41:24
@zefir a wiesz może ile zarabia pomocnik magazyniera w Świebozinie? Fajnie, że jest umowa o pracę, to nie trzeba się martwić o jutro, praca raczej pewna. Mam uprawnienia na wózek widłowy, a praca na dwie zmiany mi nie przeszkadza.
Zefir 2016-06-22 19:58:55
Przykro mi ale temat płac jest mi obcy
bart 2016-06-22 20:02:10
Widzę, ze ogólnie jest kilka fajnych ofert pracy z tej firmie. Szczególnie te z Olsztyna bardzo mnie zachęciły, mam zamiar aplikować na stanowisko specjalisty ds. eksportu. Oczywiście podstawą jest znajomość języków obcych :)
Wisienka 2016-06-23 11:10:52
HERA Ty to masz pewnie szkół.Samego gimnazjum 15 lat.Jesteś pewnie nieszczęśliwym człowiekiem i nie masz swojego życia prywatnego dlatego plotkujesz.Kup sobie patyczaka albo zacznij książki czytać,może też awansujesz.
2
tomel 2016-06-23 11:14:53
jest u nich oferta ciekawa jako Pomocnik magazyniera, nie wiem czy o tym coś słyszeliście? bo nie wiem jak to wszystko wygląda no i co wazne jak wygląda u nich atmoasfera pracy, a to tez jest jak dla mnie ważne teraz.
Mała_Mi 2016-07-01 08:55:07
Poszukują Specjalistę ds exportu w Olsztynie.
Wymogiem jest znajomość angielskiego i rosyjskiego bądź francuskiego.....
tomel 2016-07-01 09:20:37
Pomocnik magazyniera jest u nich terz potrzebny, zastnawiam się ja to bedzie wyglądało, bo w benefitach napisali: zatrudnienie w renomowanej firmie na umowę o pracę zakładowy fundusz socjalny (pożyczki zakładowe, dofinansowanie urlopowe, paczki świąteczne)
Piotr 2016-07-06 13:37:44
To złóż papiery. Jak cię zaproszą na rozmowę, to się dowiesz.
Bo przez telefon, to nic ci nie powiedzą
miko 2016-07-06 16:24:34
Regionalny Przedstawiciel ds. Kluczowych Klientów teraz jest u nich w ofertach rekrutacyjnych i zastanawiam się jak wygląda tutaj praca, bo można sporo zarobić podobno.
Piokar 2016-07-08 10:41:52
A czy ktoś się orientuje jak wygląda praca w oddziale Katowice , bo szukają teraz tam kierowców kat. C do dystrybucji.
kali 2016-07-08 12:31:24
ze swojej strony chciałbym pochwalić firmę za ich najnowszy produkt parówki jedynki mem, świetny pomysł z tym dodatkiem z wołowiny, dobre urozmaicenie oferty
Pracownik 2016-07-28 19:51:15
Czytając te wszystkie opinie to aż mi łzy ze śmiechu poleciały. Widać że to nie są komentarze zwykłych pracowników tylko jakaś marketingowa propaganda że jaka nasza firma jest wspaniała - super atmosfera , prawa pracownicze , zarobki itd. itp. Ja pracuję prawie 15 lat i zaszły wielkie zmiany - zwiększona produkcja , tempo pracy większe że ludzie robią spanikowani biegając z wytrzeszczonymi oczami , skłócone załogi , codzienny mobbing , niższe zarobki itd. itp. Więcej pisać nie będę bo nie chcę się denerwować pisząc prawdę.
2
wachlarz 2016-07-28 23:21:23
Ja nie ukrywam, że chętnie podjąłbym zatrudnienie u nich, bo doświadczenie później przyda się na rynku pracy.
Misko 2016-08-05 09:10:46
Ile na przetwórstwie zarobię przez work up???
tomel 2016-08-05 09:59:18
Regionalny Przedstawiciel ds. Kluczowych Klientów jest u nich teraz potrzebny, wiec dajcie znac jak to wszystko teraz wygląda. Mam nadzieje, że można u nich naparwde dobrze zarobić jeśli chodzi tez o nadgodziny, bo słyszałem, ze są one dodoatkowo płatne jeszcze.
mitrek 2016-08-07 22:03:35
annak gadasz głupoty, ale cóż za to nie karają, angielski znają osoby które się go uczyły np w szkołach, mnie uczono ruskiego nie wiem po co i nie wiem do czego mi on teraz potrzebny
vbg 2016-08-07 22:19:21
@ mitrek oj bardzo baredzo bys sie zdziwił. To że uczyli w szkole jakiegoś języka nie oznacza, że ludzie go znają. Taka jest prawda. Więc moim zdaniem twój argument nie ma sensu , jest bezzasadny ...
Zostaw swoją opinię o Indykpol S.A. - Olsztyn
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Indykpol S.A.