Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Indykpol S.A.

Pracowałeś w firmie Indykpol S.A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
pomyślunek - 2015-09-13 13:48:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W wielu miejscach właśnie widziałem, że na ochronę zatrudnia się starszych panów. Pewnie wynika to z oszczędności, ale na pewno super bezpiecznie nie jest. Nie wiem czy widzieliście, ale nie poszukują nikogo na ochronę, ale za to jest jedna oferta pracy na mistrza wydziału dzielenia. Poważna nazwa, bo potrzebują ludzi z wykształceniem wyższym.
zdjecie uzytkownika
dziki_pongo - 2015-09-13 17:40:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O ktorego mistrza ci chodzi?
zdjecie uzytkownika
dziki_pongo - 2015-10-03 17:40:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktokolwiek wie jak nazywa sie ratownik medyczny, ktory prowadzi szkolenie bhp w Olsztynie? W Indykpolu oczywiscie
zdjecie uzytkownika
anonim - 2015-10-13 12:01:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak pracuje się w indykpolu?
zdjecie uzytkownika
moka - 2015-10-13 17:31:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mnie akurat rimanse w pracy nie interesuja bo nie o tym chce wiedziec czytajac to forum. a firma indyjpol jest dosyc znana marka. i wiadomo ze jest największym w Polsce producentem mięsa i przetworów indyczych. wiekszosc osob w naszym kraju kupuje w hipermaketach ich produkty. wiec uwazam ze to takze sie przeklada i na prace w tej firmie ze zle byc nie moze.
zdjecie uzytkownika
moka - 2015-10-13 17:32:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mnie akurat rimanse w pracy nie interesuja bo nie o tym chce wiedziec czytajac to forum. a firma indyjpol jest dosyc znana marka. i wiadomo ze jest największym w Polsce producentem mięsa i przetworów indyczych. wiekszosc osob w naszym kraju kupuje w hipermaketach ich produkty. wiec uwazam ze to takze sie przeklada i na prace w tej firmie ze zle byc nie moze.
zdjecie uzytkownika
Karo - 2015-10-27 13:46:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Potrzebny pilnie adres lub kontakt do firmy.
zdjecie uzytkownika
Iza - 2015-11-06 23:09:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Indykpol to dość charakterystyczna firma. Widzę, że szukają obecnie pracowników na kilka stanowisk. Między innymi na pracownika magazynowego, specjalistę ds. administracji czy koordynatora realizacji kontraktacji. Od administratora oczekują: wykształcenia wyższego, obsługi programów MS Office, doświadczenia, znajomości angielskiego.
zdjecie uzytkownika
moka - 2015-11-09 18:04:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
owszem @Iza ale dodatkowo na stanowisku Specjalisty ds. administracji oferuja atrakcyjne wynagrodzenie i warunki pracy (w tym również pakiet medyczno-socjalny).
zdjecie uzytkownika
karmin - 2015-11-11 21:17:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie mają dużych wymagań co do pracownika, bo wykształcenie wyższe ma teraz prawie każdy i prawie każdy umie obsługiwać MS Office.
zdjecie uzytkownika
annak - 2015-11-14 01:20:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Iza - to samo tyczy się znajomości języka angielskiego, w dzisiejszych czasach to prawie każdy go zna, więc nie jest to duży wymóg.
zdjecie uzytkownika
rtrttr - 2015-12-03 15:10:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@Iza ja też widziałem że szukają regionalnego przedstawiceila handlowego w Rzeszowie i Sandomierzu zastanawiam sie czy jest szansa tam na umowę o pracę
zdjecie uzytkownika
Michał - 2015-12-04 15:56:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ile można zarobić na stanowisku PH( jaka podstawa i ewentualnie premia) , jakimi samochodami jeżdżą, jaka atmosfera,ile wizyt dziennie, jest sporo ofert na to stanowisko taka rotacja pracowników ???. Jak odpowiadać to sensownie i na temat.
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2015-12-08 21:44:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To jak tak słodko jest w tej ochronie to może warto zmienić pracę i też spać i jeszcze będziesz zarabiał pieniądze, taka praca to jest coś, czemu nie ?
zdjecie uzytkownika
krawaciarz - 2015-12-13 19:59:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Na pewno warto znaleźć zatrudnienie u nich, zwłaszcza na koordynatora realizacji kontraktacji. Oczekują wyższego wykształcenia, ale zapewniają pakiet medyczny.
zdjecie uzytkownika
tomel - 2016-01-11 16:04:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Magazynier to sporo moze u nich zaorbić, bo nie ma ograniczeń dotyczących czasu czyli mozna na pewno brać tez nadgodziny, a dla niektóryc to dobre rozwiazanie.
zdjecie uzytkownika
gal - 2016-01-11 22:45:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Magazynier na początek dostanie 11zł na godzinę a nadgodziny oddają za dni wolne w tygodniu więc powodzenia życzę
zdjecie uzytkownika
lkjh - 2016-01-13 19:21:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@tomel no wieadomo ze na takim stanowosku jak magazynier to moza sporo zarobic, ciekaw jestem jak to wyglada na innych stanowiskach np. jako mistrz produkcji
zdjecie uzytkownika
HR - 2016-02-20 13:26:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no zarobki na magazynierów wynoszą ponad 2000 zł miesięcznie więc całkiem spoko, szukają też specjalisty ds. rekrutacji i rozwoju, ale trzeba mieć doświadczenie z zakresu human resources
zdjecie uzytkownika
gutu - 2016-03-04 09:00:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ciekawy, a od kiedy ta osoba jest na stanowisku ? Widziałem że teraz dodatkowo poszukują specjalistę ds. kadr - zastanawiające jest ile podstawy są w stanie zagwarantować- podobno ponad 2 tyś.
zdjecie uzytkownika
basia - 2016-03-06 10:40:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a o jakiej lokalizacji mowisz @ciekawy bo chyba nie o Olsztynie? wiem, że teraz szukają tam kogoś do HR z tym, że dają na razie tylko umowę o zastępstwo
zdjecie uzytkownika
malur - 2016-03-09 21:31:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Warto jest spróbować @basia, a choćby dlatego, żeby skorzystać z dodatków jakie oferuje ta firma, z tego co wiem to można uzyskać prywatne ubezpieczenie zdrowotne.
zdjecie uzytkownika
legoxl - 2016-03-15 14:49:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
malur, na pewno jest to dostępne pod warunkiem, że z pensji odciągną odpowiednią ilość pieniędzy. Z tego co kojarzę to płaci się bodajże ze 50 zł za miesiąc.
zdjecie uzytkownika
Roma - 2016-03-17 09:49:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
za pakiet medyczny nie płaci się 50 zł. nie pamietam dokladnie ile to wychodzi ale nie przekracza to 10 zł i wiem ze niektorzy z powodzeniem z niego korzystaja. pracowalam w indykpolu 1,5 roku temu. firma fajna, zarobki srednie. zaczelam szukac nowej pracy bo atmosfera zaczela sie psuc i inni dorwali sie za stołki odkąd zabrakło dyr Wojtka.
zdjecie uzytkownika
Mlecz - 2016-03-17 15:09:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak nie przekracza to 10 zł to trzeba się tylko cieszyć z tak uroczo niskiej stawki, przecież 10zł to nie pieniądz, a jednak zwróci się z pewnością w zdrowiu
zdjecie uzytkownika
sęp - 2016-05-05 22:59:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak zarabiasz za mało to znajdź lepsze stanowisko,m akurat rekrutują Specjalistą ds. rekrutacji i rozwoju, coś dla ciebie misiaczku
zdjecie uzytkownika
misiek - 2016-05-24 19:37:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam pytanie do osób pracujących w Olsztynie na produkcji . Praca 3 zmianowa polega na tym ,ze jeden tydzien jest na 6 , drugi na 14, a trzeci na 22 ?
zdjecie uzytkownika
Kalarepa - 2016-05-25 23:17:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dokładnie tak
zdjecie uzytkownika
misiek - 2016-05-27 22:40:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i odnosnie zatrudnienia z work up grafik podawany jest jakos na miesiąc z góry? interesuje mnie to ze względu na to, czy będe wiedziała z góry jakie weekendy mam zajęte.
zdjecie uzytkownika
eloris - 2016-05-30 20:13:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Indykpol, firma mierna, na niektorych dzialach za prace po 10-12 godzin ludzie zarabiaja maksymalnie 1500, zaden z przelozonych nie potrafi wyjasnic jak dziala system naliczania nadgodzin... kazdy ma inna wersje ktora nie ma sie do prawdy. O posilek regeneracyjny przy pracy ponad 10 godzin trzeba sie upominac, a nie po to pracujemy zeby zebrac o jedzenie... lamane sa prawa pracownicze na kazdy mozliwy sposob. mowie o olsztynie
zdjecie uzytkownika
Kalarepa - 2016-06-02 05:20:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Grafik zmienia sie co tydzien, w kazdy piatek jest wywieszany na tablicy.
zdjecie uzytkownika
Kalarepa - 2016-06-02 05:22:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
#Eloris mowisz teraz na temat uboju, lub dzielenia kurczaka. Inne dzialy stale pracuja po 8 godz
zdjecie uzytkownika
hera - 2016-06-09 18:03:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Śmiech na sali.Mistrzem produkcji w Olsztynie na wydziale dzielenia została dziewczyna z wykształceniem podstawowym. I poco robić studia skoro wystarczy mieć wykształcenie gimnazjalne i można zostać dyrektorem xD
zdjecie uzytkownika
Paralet - 2016-06-10 08:59:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie zostala mistrzem tylko zastepuje jednego z nich bo poszedl na urlop . Skad ten bol [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Jesli jestes na bierzaco z takimi sprawami rozumiem ze tam pracujesz a jesli pracujesz to powinienes zdawac sobie sprawe ze nie ma tam nikogo kto moze zastapic mistrza w razie urlopu .
zdjecie uzytkownika
bejbe69 - 2016-06-11 18:28:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@kalarepa al;e te 8 godzin to tylko w dni powszednie czy w weekend też pracujecie?@paralet akurat szukają nowego mistrza w Olsztynie jeśli cię to ciekawi
zdjecie uzytkownika
Kalarepa - 2016-06-11 23:52:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oficjalnie w dni powszednie, ewentualnie w soboty przy pierwszej zmianie, przy czym przypada ci wtedy dzien wolny w tygodniu.
zdjecie uzytkownika
miko - 2016-06-13 11:20:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ok, a jak to wyglada w przypadku pracy jako Technolog żywności w dziale badań i rozwoju? bo chyba tutaj stawki są inne.
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2016-06-17 11:30:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A tobie żal dupe ściska że Ty nie zostałaś i jaka podstawówka ty to widać masz pojecie ale jesteście po to zeby roznosić plotki
zdjecie uzytkownika
kaim - 2016-06-17 11:58:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A czy weekendy są przymusowe tj, sobota? czy daja jakaś wieksza stawkę czy płacą normalnie? widizalem ogłoszenie ,że poszukują Mistrza produkcji, napisz jaka stawka na tym stanwoisku i czy jest umowa o pracę, czy wymagają rownież doswiadczenia w tej branży.
zdjecie uzytkownika
Kalarepa - 2016-06-17 14:58:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Stawek nie znam, na pewno musisz byc po technologii, by ubiegac sie o to stanowisko. I tak, soboty sa platne podwojnie, jesli nie wykorzystasz dnia wolnego. Zreszta nie wiem dokladnie jak wyglada to w przypadku mistrzow, czy technologow, tam stawki sa inne, obowiazki rowniez, wiec pewnie za nadgodziny placa im normalnie ( mam na mysli - nie wyrzucaja na wolne pod koniec kwartalu )
zdjecie uzytkownika
miko - 2016-06-17 15:25:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Technolog żywności w dziale badań i rozwoju jest potrzebny no i wydaje mi się, że to jest naparwde rozwojowa praca, w porównaniu do tego co oferują inne firmy. Dajcie znac jeszcze jak to wszystko wygląda tak naparwde
zdjecie uzytkownika
kurczaczek - 2016-06-17 18:12:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mistrzem w lublinie byl gosc po zootechnice, ktorą zresztą ledwo skonczyl, wiec na mistrza nie trzeba byc jakim orłem. ale z technolog ktora tam pracowała na lody ;) chodzili do biura.... wiec moze to jakis sposob na podniesienie kwalifikacji...
zdjecie uzytkownika
Mlecz - 2016-06-17 20:28:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No moim zdaniem nie macie się czego bać jednak nie?
zdjecie uzytkownika
zefir - 2016-06-22 17:36:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Śmiech na sali jest w tedy gdy pracownik z 30 letnim stażem nie potrafi nawet założyć sam sobie etykiet do drukarki !!! A to że ktoś ma studia WYCHODZONE nie oznacza że ma coś w głowie. Żal d....e ściska widać tym którzy nie nadają się nawet do wykladania pojemników :)
zdjecie uzytkownika
zefir - 2016-06-22 17:49:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
HERA - dziewczyna ma wykształcenie średnie 15 lat stażu i dużo więcej zapału i wiedzy niż Ty :)
zdjecie uzytkownika
bart - 2016-06-22 18:41:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@zefir a wiesz może ile zarabia pomocnik magazyniera w Świebozinie? Fajnie, że jest umowa o pracę, to nie trzeba się martwić o jutro, praca raczej pewna. Mam uprawnienia na wózek widłowy, a praca na dwie zmiany mi nie przeszkadza.
zdjecie uzytkownika
Zefir - 2016-06-22 19:58:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przykro mi ale temat płac jest mi obcy
zdjecie uzytkownika
bart - 2016-06-22 20:02:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę, ze ogólnie jest kilka fajnych ofert pracy z tej firmie. Szczególnie te z Olsztyna bardzo mnie zachęciły, mam zamiar aplikować na stanowisko specjalisty ds. eksportu. Oczywiście podstawą jest znajomość języków obcych :)
zdjecie uzytkownika
Wisienka - 2016-06-23 11:10:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
HERA Ty to masz pewnie szkół.Samego gimnazjum 15 lat.Jesteś pewnie nieszczęśliwym człowiekiem i nie masz swojego życia prywatnego dlatego plotkujesz.Kup sobie patyczaka albo zacznij książki czytać,może też awansujesz.
zdjecie uzytkownika
tomel - 2016-06-23 11:14:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jest u nich oferta ciekawa jako Pomocnik magazyniera, nie wiem czy o tym coś słyszeliście? bo nie wiem jak to wszystko wygląda no i co wazne jak wygląda u nich atmoasfera pracy, a to tez jest jak dla mnie ważne teraz.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Indykpol S.A.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Indykpol S.A.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert