Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Indykpol S.A.

Pracowałeś w firmie Indykpol S.A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Sady - 2014-09-03 18:26:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tzn coś wiesz o pracy w tej firmie ? Jak możesz napisz cos więcej jak nie chcesz na tym portalu to wyżej jest podany do mnie mail
zdjecie uzytkownika
konkretny - 2014-09-03 18:28:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Sady - 2014-09-03 18:26:04]:
Sady a tak z innej bajki to dlaczego aplikowałeś do tej firmy wcześniej pracowałeś może w tej branży ?
zdjecie uzytkownika
Sady - 2014-09-03 18:48:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie pracowałem w branży piwnej a zaaplikowalem bo fajny produkt indyk
zdjecie uzytkownika
Sady - 2014-09-03 18:49:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A ty gdzie pracujesz ?
zdjecie uzytkownika
konkretny - 2014-09-03 18:50:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Sady - 2014-09-03 18:48:04]:
niby fajny ale hardcor na sklepach jest terminy krótki klienci caly czas placzą o wyrównanie strat i wiele innych
zdjecie uzytkownika
konkretny - 2014-09-03 18:53:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Sady - 2014-09-03 18:49:47]:
trche siedzę w branży przez to troche mnie to ciekawi ktos kto długo pracował nagle szukaja na jego miejsce
zdjecie uzytkownika
Sady - 2014-09-03 19:07:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A skąd wiesz ze ktoś długo pracował na tym wakacie i ze to na jego miejsce ?Czyli ty jestes z branży mięsnej a na sieciAch pracujesz długo ?szkoda ze nie możemy jechać razem pogadalo by sie po drodze czas by minął szybko
zdjecie uzytkownika
konkretny - 2014-09-03 19:22:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak ktos w branzy siedzi to troche sie mówi co jak i gdzie
zdjecie uzytkownika
Sady - 2014-09-03 19:27:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No napewno a wiesz może jaka kasa itp skoro ty z branży to masz duże szanse
zdjecie uzytkownika
zniesmaczona - 2014-09-30 11:36:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W lublinie jest jeszcze gorzej...
zdjecie uzytkownika
... - 2014-10-04 12:23:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a możesz coś bliżej podać na którym wydziale ??? jestem zaniepokojona
zdjecie uzytkownika
szubert - 2014-10-26 03:41:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
myślałem , że ten temat w końcu się skończy, ale jak widać Polacy i Polki uwielbiają wszelkiego rodzaju plotki i ploteczki, bo temat rozwija się na dobre. Nie chce Was martwić , ale jest to jednak profil w którym powinny znaleźć się informacje na temat warunków pracy więc może przejdziemy teraz troszeczkę z tematem w te strone?
zdjecie uzytkownika
do były pracownik - 2014-12-17 04:26:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To wcale tak źle nie było skoro pracowałeś tam kilka razy.Lepiej popracuj nad swoją ortografią
zdjecie uzytkownika
kalarepa - 2015-02-03 12:10:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
pracuje tam od paru miesiecy i fakt, (usunięte przez administratora), ale jak juz ktos wspomnial wyzej kazdy ma swoj rozum, niezaleznie czy bedzie pracowal w indykpolu czy w innej firmie, wszedzie mozna kogos znalesc. Co do samej pracy to placa marna, warunki ciezkie i zero selekcji osob zatrudnianych. Jesli macie mozliwosc innej pracy to radze sie nie zastanawiac. Jedyny plus to normalna umowa i darmowe obiady.
zdjecie uzytkownika
....... - 2015-02-03 18:17:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kalarepa - 2015-02-03 12:10:14]:
jak już coś to tylko na myjce
zdjecie uzytkownika
kngaaaa - 2015-02-24 13:20:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam czy ktos rano jutro jedzie do indykpolu przez dworzec??? prosze o odpowiedz
zdjecie uzytkownika
kalarepa - 2015-02-24 20:27:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Przeciez masz autobus z dworca o 6 i 7. Prosto pod Indykpol
zdjecie uzytkownika
mikog - 2015-02-26 16:50:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Romanse romansami a głownie chodzi o to że są największym w Polsce producentem mięsa i przetworów indyczych. Od kilkunastu lat są również liderem Grupy Kapitałowej. Tworzą najbardziej rozwiniętą krajową organizację specjalizującą się w hodowli i przemysłowym tuczu indyków, sprzedaży hurtowej i detalicznej tuszek, elementów z drobiu, mięsa indyczego i jego przetworów.
zdjecie uzytkownika
Bolero - 2015-03-13 02:22:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nigdy się nie spodziewałbym po pracownikach Indykpolu, że będzie takie obgadywanie o którym piszesz 'prac'. Z czego to wynika? Czy ludzie zatrudnieni w Olsztynie po prostu sobie nawzajem zazdrościli i żywili jakąś wzajemną agresję, nie przejawiali sympatii? Trochę mnie to wszystko dziwi jak na wyniki jakie osiąga firma.
zdjecie uzytkownika
ja z LBN - 2015-03-24 13:52:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dostałem ofertę do Lublina na "Mistrza dzielenia" - mogli byście mi nieco przybliżyć to stanowisko? :)
zdjecie uzytkownika
robik - 2015-03-29 06:01:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mistrz dzielenia brzmi całkiem dumnie - wiadomo chyba po samej nazwie czym takak soboa sie zajmuje. no kurcze przeciez indykpol to wiadomo co za firma i dlaczego sie zajmuja przetworstewm i w ogole chyba hodowla drobiu. potem sporo produktow jest - jak jest duzo produktow to na pewno duzo tez musi byc pracownikow, prawda
zdjecie uzytkownika
teli - 2015-04-20 00:45:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja z LBN - 2015-03-24 13:52:03]:
dostałeś ofertę ? przecież oni sami nie rozsyłają ofert pracy dla ewentualnych przyszłych pracowników. Widocznie nie ogarniasz gdzie wysyłasz swoje CV :P
zdjecie uzytkownika
dario - 2015-06-24 01:31:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Teraz indykpol poszukuje regionalnych przedstawicieli handlowych na podkarpackie oraz wielkopolskie, a do lubelskiego szukają przedstawicieli do spraw kluczowych klientów, typowe ogłoszenie http://www.pracuj.pl/praca/regionalny-przedstawiciel-handlowy-podkarpackie,oferta,3971997 . Ogółem nie wymagają wiele, a chyba oferują dość sporo, może warto spróbować.
zdjecie uzytkownika
pomyślunek - 2015-09-13 13:48:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W wielu miejscach właśnie widziałem, że na ochronę zatrudnia się starszych panów. Pewnie wynika to z oszczędności, ale na pewno super bezpiecznie nie jest. Nie wiem czy widzieliście, ale nie poszukują nikogo na ochronę, ale za to jest jedna oferta pracy na mistrza wydziału dzielenia. Poważna nazwa, bo potrzebują ludzi z wykształceniem wyższym.
zdjecie uzytkownika
dziki_pongo - 2015-09-13 17:40:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O ktorego mistrza ci chodzi?
zdjecie uzytkownika
dziki_pongo - 2015-10-03 17:40:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktokolwiek wie jak nazywa sie ratownik medyczny, ktory prowadzi szkolenie bhp w Olsztynie? W Indykpolu oczywiscie
zdjecie uzytkownika
anonim - 2015-10-13 12:01:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak pracuje się w indykpolu?
zdjecie uzytkownika
moka - 2015-10-13 17:31:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mnie akurat rimanse w pracy nie interesuja bo nie o tym chce wiedziec czytajac to forum. a firma indyjpol jest dosyc znana marka. i wiadomo ze jest największym w Polsce producentem mięsa i przetworów indyczych. wiekszosc osob w naszym kraju kupuje w hipermaketach ich produkty. wiec uwazam ze to takze sie przeklada i na prace w tej firmie ze zle byc nie moze.
zdjecie uzytkownika
moka - 2015-10-13 17:32:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mnie akurat rimanse w pracy nie interesuja bo nie o tym chce wiedziec czytajac to forum. a firma indyjpol jest dosyc znana marka. i wiadomo ze jest największym w Polsce producentem mięsa i przetworów indyczych. wiekszosc osob w naszym kraju kupuje w hipermaketach ich produkty. wiec uwazam ze to takze sie przeklada i na prace w tej firmie ze zle byc nie moze.
zdjecie uzytkownika
Karo - 2015-10-27 13:46:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Potrzebny pilnie adres lub kontakt do firmy.
zdjecie uzytkownika
Iza - 2015-11-06 23:09:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Indykpol to dość charakterystyczna firma. Widzę, że szukają obecnie pracowników na kilka stanowisk. Między innymi na pracownika magazynowego, specjalistę ds. administracji czy koordynatora realizacji kontraktacji. Od administratora oczekują: wykształcenia wyższego, obsługi programów MS Office, doświadczenia, znajomości angielskiego.
zdjecie uzytkownika
moka - 2015-11-09 18:04:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
owszem @Iza ale dodatkowo na stanowisku Specjalisty ds. administracji oferuja atrakcyjne wynagrodzenie i warunki pracy (w tym również pakiet medyczno-socjalny).
zdjecie uzytkownika
karmin - 2015-11-11 21:17:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie mają dużych wymagań co do pracownika, bo wykształcenie wyższe ma teraz prawie każdy i prawie każdy umie obsługiwać MS Office.
zdjecie uzytkownika
annak - 2015-11-14 01:20:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Iza - to samo tyczy się znajomości języka angielskiego, w dzisiejszych czasach to prawie każdy go zna, więc nie jest to duży wymóg.
zdjecie uzytkownika
rtrttr - 2015-12-03 15:10:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@Iza ja też widziałem że szukają regionalnego przedstawiceila handlowego w Rzeszowie i Sandomierzu zastanawiam sie czy jest szansa tam na umowę o pracę
zdjecie uzytkownika
Michał - 2015-12-04 15:56:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ile można zarobić na stanowisku PH( jaka podstawa i ewentualnie premia) , jakimi samochodami jeżdżą, jaka atmosfera,ile wizyt dziennie, jest sporo ofert na to stanowisko taka rotacja pracowników ???. Jak odpowiadać to sensownie i na temat.
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2015-12-08 21:44:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To jak tak słodko jest w tej ochronie to może warto zmienić pracę i też spać i jeszcze będziesz zarabiał pieniądze, taka praca to jest coś, czemu nie ?
zdjecie uzytkownika
krawaciarz - 2015-12-13 19:59:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Na pewno warto znaleźć zatrudnienie u nich, zwłaszcza na koordynatora realizacji kontraktacji. Oczekują wyższego wykształcenia, ale zapewniają pakiet medyczny.
zdjecie uzytkownika
tomel - 2016-01-11 16:04:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Magazynier to sporo moze u nich zaorbić, bo nie ma ograniczeń dotyczących czasu czyli mozna na pewno brać tez nadgodziny, a dla niektóryc to dobre rozwiazanie.
zdjecie uzytkownika
gal - 2016-01-11 22:45:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Magazynier na początek dostanie 11zł na godzinę a nadgodziny oddają za dni wolne w tygodniu więc powodzenia życzę
zdjecie uzytkownika
lkjh - 2016-01-13 19:21:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@tomel no wieadomo ze na takim stanowosku jak magazynier to moza sporo zarobic, ciekaw jestem jak to wyglada na innych stanowiskach np. jako mistrz produkcji
zdjecie uzytkownika
HR - 2016-02-20 13:26:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no zarobki na magazynierów wynoszą ponad 2000 zł miesięcznie więc całkiem spoko, szukają też specjalisty ds. rekrutacji i rozwoju, ale trzeba mieć doświadczenie z zakresu human resources
zdjecie uzytkownika
gutu - 2016-03-04 09:00:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ciekawy, a od kiedy ta osoba jest na stanowisku ? Widziałem że teraz dodatkowo poszukują specjalistę ds. kadr - zastanawiające jest ile podstawy są w stanie zagwarantować- podobno ponad 2 tyś.
zdjecie uzytkownika
basia - 2016-03-06 10:40:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a o jakiej lokalizacji mowisz @ciekawy bo chyba nie o Olsztynie? wiem, że teraz szukają tam kogoś do HR z tym, że dają na razie tylko umowę o zastępstwo
zdjecie uzytkownika
malur - 2016-03-09 21:31:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Warto jest spróbować @basia, a choćby dlatego, żeby skorzystać z dodatków jakie oferuje ta firma, z tego co wiem to można uzyskać prywatne ubezpieczenie zdrowotne.
zdjecie uzytkownika
legoxl - 2016-03-15 14:49:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
malur, na pewno jest to dostępne pod warunkiem, że z pensji odciągną odpowiednią ilość pieniędzy. Z tego co kojarzę to płaci się bodajże ze 50 zł za miesiąc.
zdjecie uzytkownika
Roma - 2016-03-17 09:49:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
za pakiet medyczny nie płaci się 50 zł. nie pamietam dokladnie ile to wychodzi ale nie przekracza to 10 zł i wiem ze niektorzy z powodzeniem z niego korzystaja. pracowalam w indykpolu 1,5 roku temu. firma fajna, zarobki srednie. zaczelam szukac nowej pracy bo atmosfera zaczela sie psuc i inni dorwali sie za stołki odkąd zabrakło dyr Wojtka.
zdjecie uzytkownika
Mlecz - 2016-03-17 15:09:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak nie przekracza to 10 zł to trzeba się tylko cieszyć z tak uroczo niskiej stawki, przecież 10zł to nie pieniądz, a jednak zwróci się z pewnością w zdrowiu
zdjecie uzytkownika
sęp - 2016-05-05 22:59:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak zarabiasz za mało to znajdź lepsze stanowisko,m akurat rekrutują Specjalistą ds. rekrutacji i rozwoju, coś dla ciebie misiaczku
zdjecie uzytkownika
misiek - 2016-05-24 19:37:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam pytanie do osób pracujących w Olsztynie na produkcji . Praca 3 zmianowa polega na tym ,ze jeden tydzien jest na 6 , drugi na 14, a trzeci na 22 ?

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Indykpol S.A.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Indykpol S.A.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert