brak logo

Zakład mięsny Tonnies-Fleisch Gutersloher

Kalisz Pomorski

Opinie o Zakład mięsny Tonnies-Fleisch Gutersloher

marcin2282 2014-07-11 12:33:21
moja opinia jest bardzo negatywna na temat tego zakladu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to jest polacy to chamy i bydlo odradzam tam jechac i pracowac male pieniadze i wogule
Lech 2014-07-11 22:41:27
Moze sie zalapie i zamocze
P.B 2014-07-15 07:08:36
Jestes kobiet albo chlop?
zainteresowany 2014-07-15 13:58:53
Witam . Potrzebuję kontakt z kimś z uboju. Potrzebuje pracy pomoże ktoś??
2
golhdtv 2014-07-15 23:21:15
Witam, Oferuję pomoc w wypełnianiu dokumentów( CV, list motywacyjny itp.)i załatwieniu formalności w urzedach

(zameldowanie, kasa chorych, urząd skarbowy, urząd pracy,rowniez przy kupnie samochodu,JobCenter, Arbeitsamt,

Kindergeld itp.).Wykonam potrzebne telefony w języku niemieckim terminy w sprawie np. mieszkasza lub do lekarza,oraz

dowiem się na temat interesujących Cię spraw. Zainteresowanych prosze o kontakt :golhdtv@googlemail.com podaj numer ja

sie odezwe jak najszybciej :)
1
gość 2014-07-20 08:38:42
lepiej napisz ile kasujesz a nie że pomagasz
sandra 2014-07-21 16:01:22
UWAGA!!! NA TA FIRME!! WYJECHALAM W MAJU !!!AKTUALNIE WROCILAM ZNAJDUJE SIE NA L4 ..PO PRZYJEZDZIE DO NIEMIEC ULUKOWALI MNIE W DOMKU 9KM OD ZAKLADU GDZIE NIE DOJEZDZA ZADEN BUS! CHODZILAM DO PRACY NA PIESZO PRZED I PO PRACY!! JESLI CHODZI SWIADCZENIA ZDROWOTNE I WYPLATY WSZYSTKO NA CZAS I ZGODNIE Z PRZEPISAMI..NIE POLECAM JEDNAK TEGO ZAKLADU TEMPO PRACY I TRAKTOWANIE PRACOWNIKA auschwitz!!!! oboz!!1 cos okropnego!! pracowalam ciezko fizycznie ale praca ciezka a praca TAM!! to horror!!! polowa pracownikow to recydiwisci i patologia!! bylam e kropce nie mialam wyboru ..mimo tych forum i opini wiedzialam co moze mnie czekac mimo to pojechalam nie mialam manewru..uwierzcie!!! nie ma sensu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] TONNIES!!!!szkoda ze jest zakaz wnoszenia tel.kom na zaklad bo gdybym nagrala to co tam sie dzieje..sposob traktowania pracownikow tej firmy dawno by nie bylo !!! ciekawe skad ten zakaz!!!
ja 2014-07-21 19:53:02
sandra a na jakim dziale pracowałas?
znaczek 2014-07-23 17:14:08
Pracowałem tam praca sama w sobie nie jest ciężka, można dać sobie radę ale atmosfera i ludzie to brak słów. Polacy gdyby mogli to utopili by w łyżeczce wody.
patrycja 2014-07-23 20:53:13
Czy ktos z okolic Świecia lub Grudziądza , woj. kuj-pom mieszka na Verl i pracuje na rozbiorze na pierwszej zmianie? Pytam , bo chodzi o zjazdy co dwa tyg do Polski mojego męża..
Roman 2014-07-23 21:45:44
Sandra ja mieszkałem na Verl - 18 km od zakładu , praca to horror, szczególnie na SB , TK , to co tam sie wyprawia woła o pomste do nieba. Starzy pracownicy juz tam nie robią , pojechali albo do Irlandii albo do Holandii. Teraz kiedy weszło niemieckie ubezpieczenie zarabi sie grosze , praca po 10 - 12 godzin i zarobek czesto po 900 euro to chamstwo i rozbój w biały dzień. Z bólu nie raz płakałem i nie raz musiałem isc 4 godziny na piechote do domu ... to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dla tych co mają komornika albo pętle na szyji. Przestrzegam
Anka 2014-07-24 10:16:38
Już nie przesadzajcie i nie umartwiajcie się nad tym zakładem ...w Polsce też trzeba [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na SB i TK praca jest lajtowa fakt godziny przytłaczają bo niestety czasami miesięcznie można dobić do prawie 300....ale na innych działach pracuje się po 7-9 godzin ale adekwatnie praca jest cięższa....pamiętam jak płakałam z bólu ale się dało przeżyć i przyzwyczaić...a ludzie fakt świnie ale nie można sobie pozwolić i trzeba od początku pyskiem szczekać....
Patrycja to gdzie się mieszka tutaj jest mało istotne bo i tak wszyscy jadą na Polskę spod zakładu ważne jest to dokąd jadą czy akurat w kierunku Świecia czy Grudziądza...
bylem 2014-07-24 18:49:51
Polak pośmiewisko europy Rumun ma więcej godności. Za te 1000 euro minus koszty życia to eldorado dla bezdomnych albo zadłużonych. Tym co tak chwalą niech pracują tam do 67 roku życia
Sarawan 2014-07-27 17:43:22
Ostrzegam przed tą firma właśnie zjechałem jest to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a nie zakład pracy. Tempo olimpijskie zero poszanowania dla drugiej osoby mówią ci ty tu ku..a przyjechałeś zapier....ć czy leżeć !!! Rumuni maja wiekszą stawke godz. bo od lipca dostali kontrakty niemieckie a MS meet kroi kasę że już trzecie porsche stoi pod biurem. Lepiej zarobicie jako opiekuni do osób starszych bo napewno dostaniecie własny pokój, jedzenie i 1000 euro a tam zarabia się terar max 1200 i to godzin trzeba mieć 220. Ja wytrzymałem miesiąc chodź ciężkiej pracy się nie boje. na nożu wysiadają dłonie cały czas cie bolą że albo musisz codziennie być naćpany albo pijany. Szukajcie innych firm lub po przez znajomych.
1
Anka 2014-07-27 20:21:46
Fakt tempo jest nie ukrywam ale tak jest wszędzie....w Polsce również ....na nożu ręce bolą jak cholera ale z czasem się można przyzwyczaić...na pomoc Polaka nie ma co liczyć to prawda,przykra niestety ...ale bywają osoby które pomogą i na które zawsze można liczyć...
salek 2014-07-29 00:03:44
macie racje z tym zakladem tez tam bylem miesiac auswitz nie polecam polaczki polaczkom...........teraz pracuje w niemczech na niemieckiej umowie na caly etat czyli 164 godziny i zarabiam 1600 euro na reke i jestem zadowolony,doceniony
tiko 2014-07-29 18:54:26
Praca dla desperados z komornikiem w polsce na grzbiecie tyle w temacie dziekuję za możliwość wypowiedzenia się.
to ja! 2014-07-31 07:06:29
to chyba opinia o mojej kobiecie. Interesuje mnie data- kiedy tam była?kto tam jeszcze mieszka z tym Hiszpanem?
6
AAAA 2014-07-31 12:15:30
"ja" czy Twoje życie jest aż tak nudne,że musisz się interesować życiem innych osób...a może szlag Cię trafił,iż to nie Ciebie zerżnął tylko koleżankę???Żal i żenada....
1
bbb 2014-07-31 18:55:37
Wszystkie sie ( usunięte przez administratora ) ty AAA tez
1
hans 2014-07-31 18:57:11
"Polacy muszą być tak biedni, by sami chcieli dobrowolnie jechać na roboty do Niemiec, bez łapanek"
AAAA 2014-07-31 22:40:34
Ja się kocham [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to plotkarzy....
to ja! 2014-08-01 06:54:50
DO ,,JA" - proszę odpowiedz na moje wczorajsze pytanie!
1
AAAA 2014-08-01 22:39:28
Trzęsą się tylko i wyłącznie przy moim facecie inni nie robią na mnie wrażenie...
bbb 2014-08-01 22:45:58
to przepraszam bardzo paniom serdecznie
Asia 2014-08-03 10:33:43
Pszepraszam001799814439 niemcy
Jolka 2014-08-03 11:34:40
Zadzwonilam bardzo uprzejmy pan nie wieem co on ze mnom zrobiale chce jego e bez pierwszego zera dziekuje Asiuczuuc t
ala 2014-08-03 16:17:23
wszyscy zboczency
michał 2014-08-05 16:03:29
zabiorę sie do tonisu jezeli ktoś ma wolne miejsce moge sie zabrac w sierpniu pozdrawiam mój numer ( usunięte przez administratora )
ktoś 2014-08-13 13:56:12
Witam. Czy ktoś z państwa mógłby mi napisać opinie na temat pakowni mięsa? Mam tam jechać i mam pewne wątpliwości. Pracowałem już na pakowni tak że wiem na czym ta praca polega. Chodzi mi konkretnie o warunki jakie tam panują i czy wynagrodzenie jest dość zadowalające. Z góry dziękuje.
Zbyszek 2014-08-13 19:45:25
Zabiore dwie osoby do rheda wiedenbruck w niedziele (17.08.2014) w godzinach popołudniowych z okolic poznania.

. nr kont: Sześćset - dwieście sześćdziesiat cztery- pięćset czterdziesci cztery.
CirezD 2014-08-14 10:27:40
Pracuję w Polsce w dużych Zakładach Mięsnych też robimy po 12godz a w miesiącu po 300 więc w każdych zakładach tak jest nie tylko w Niemczech, da się przyzwyczaić i zarobić, a z czym dłuższym czasem pracy masz coraz większy spokój od innych, bo na początku pracy w Polsce też cisną i gnębią psychicznie, ale jak ktoś twardy to przeżyje i później spokój.
CirezD 2014-08-14 10:31:55
Najważniejsze robić swoje i z nikim się nie współchwalać bo lizusy są wszędzie i jest ok
1
żalll 2014-08-19 19:40:13
szok co tam jest same dziwki tam mieszkają płaćcie za badania i za wszystko nie dajcie się
kkk 2014-08-19 19:44:29
co to ma być(usunięte przez administratora) ... opiekun gada ci że 1200 euro a jak przyjeżdżasz to sie dowiadujesz że 800 a jak jeden dzień pójdziesz do pracy to musisz zostać pół roku nie dajcie się mówię wam poważnie jestem młodą osobą i wiem coś o tym
krawat 2014-08-20 15:54:21
mam wolne miejsca do rhedy wyjazd 31 sierpmia po poludniu na 1 września do podpisania umowu ( usunięte przez administratora )
maniek 2014-08-25 15:42:48
800 masz podstawy na umowie za dzienne 8 godz. ale że robi się więcej godzin dlatego masz aneks do umowy i za nadgodziny płacą i wychodzisz 1200. I mówią o tym normalnie przed wyjazdem jeszcze że tak jest i umowę masz przesłaną na e-maila więc zanim podpiszesz i odeślesz to masz szanse jeszcze się zastanowić i dokładnie tą umowę przeczytać. Tak samo z badaniami od razu jest powiedziane że samemu się płaci za nie więc nie wiem dlaczego takie zaskoczenie?
jaca 2014-08-26 21:07:52
Mozecie podac namiary jak sie tam dostac jakis numer tel?
1
jaca 2014-08-27 11:32:56
Dajcie jakiś namiar na te prace
Pawel29 2014-08-29 10:05:54
witam mam pytania
ile da rade wyciagnac euro za miesiac
z nad godzinami ile podstawowa wyplate
jakie koszty oplat utrzymania na jaki dzial najlepiej platny aby sie tam starac
i co jeszcze morze jak sie tam mieszka i po ile osob sie kima na kwadracie
i jak bym pojechal na 2 miechy to bym przywiozl jakies ojro ile da rade wyciagnac
m 2014-08-29 20:53:13
paweł tam nie zarobisz
pawel29 2014-08-30 21:37:12
czemu nie zarobisz byles
MIKI 2014-08-31 15:27:50
ILE MORZNA TAM ZAROBIC ZA 1 MIESIAC PO ODLICZENIU
OPIS ZA CO PLACI SIE
I BEZ OPLAT ILE
JAK BY ROBI DUZO GODZIN NIE PODSTAWOWE GODZINY I ILE Z PODSTAWOWYCH GODZIN
pawel29 2014-08-31 17:27:57
skad wiesz ze nie zarobi sie heheheh
byles jak bym robil po 12 h
ja 2014-08-31 23:10:29
zarobi sie tam kase jak masz ok 200 godzin to masz 1200 euro i jezeli jak ktos nie ma w pl nic to 1200 euro jest duzo dla takiej osoby powodzenia
pawel29 2014-09-01 09:29:27
no gra ale slyszalem ze sie placi 200euro za spanie 160 euro za to ze sie jest kawalerem no i na zarcie pewnie z 200 czyli lacznie 560 euro co nie odjac od 1200€ to wyjdzie 640euro zostanie tak
to na pl przy kursie 4.15 zl zarobi sie 2.600 ???????? tak licze ze 200h to co pisalem
konan 2014-09-02 20:00:22
Witam zarobi się nawet 1800 euro ale non stop jesteś mokry, a po pracy marzysz żeby się położyc i odpocząc.Tępo pracy szalone na rozbiorze.
1
pawel29 2014-09-02 21:10:33
DZIENKI KONAN A ILE GODZIN TRZEBA ROBIC ABY TAK ZAROBIC A JAK ZROBIC ABY NIE BYNA TEJ 6 )
baska1151 2014-09-05 14:17:24
szukam transport do polski okolice przeworska dla dwoch osob I dziecka w terminie 13-14 wrzesnia I powrot do rhedy 20 wrzesnia . TEL niemiecki sto-piecdziesiat-dwa sto-jeden dziewiecdziesiat-dziewiec piecset-trzy
1
sabrina 2014-09-05 18:15:31
jak sie mieszka w tych hotelach
jest tam jakies wifi
lub jak mie c . netaaa
Zostaw swoją opinię o Zakład mięsny Tonnies-Fleisch Gutersloher - Kalisz Pomorski
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zakład mięsny Tonnies-Fleisch Gutersloher