brak logo

Zakład mięsny Tonnies-Fleisch Gutersloher

Kalisz Pomorski

Opinie o Zakład mięsny Tonnies-Fleisch Gutersloher

salek 2014-07-29 00:03:44
macie racje z tym zakladem tez tam bylem miesiac auswitz nie polecam polaczki polaczkom...........teraz pracuje w niemczech na niemieckiej umowie na caly etat czyli 164 godziny i zarabiam 1600 euro na reke i jestem zadowolony,doceniony
Bosek 2014-07-29 08:47:46
Żadne auschwitz. Co wy w ogóle piszecie. Przecież nikt nie ma przymusu tam pracować. Jeżeli komuś coś nie pasuje w tym zakładzie mięsnym w Polsce istnieje dużo innych. Na pewno nie jest to praca marzeń, chyba, że ktoś ma małe ambicje, ale zawsze jest szansa na zarobienie pieniędzy - pewnie nie najniższych, nie największych, ale mimo wszystko pieniędzy.Ofertę mięsną mają dosyć rozwiniętą - golonki, karkówki etc, także na brak pracy na pewno nie ma co narzekać. A to, że w zakładach warunki są jakie są samemu się nic nie poradzi. Trzeba powalczyć o swoje.
tiko 2014-07-29 18:54:26
Praca dla desperados z komornikiem w polsce na grzbiecie tyle w temacie dziekuję za możliwość wypowiedzenia się.
to ja! 2014-07-31 07:06:29
to chyba opinia o mojej kobiecie. Interesuje mnie data- kiedy tam była?kto tam jeszcze mieszka z tym Hiszpanem?
6
AAAA 2014-07-31 12:15:30
"ja" czy Twoje życie jest aż tak nudne,że musisz się interesować życiem innych osób...a może szlag Cię trafił,iż to nie Ciebie zerżnął tylko koleżankę???Żal i żenada....
1
bbb 2014-07-31 18:55:37
Wszystkie sie ( usunięte przez administratora ) ty AAA tez
1
hans 2014-07-31 18:57:11
"Polacy muszą być tak biedni, by sami chcieli dobrowolnie jechać na roboty do Niemiec, bez łapanek"
AAAA 2014-07-31 22:40:34
Ja się kocham [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to plotkarzy....
to ja! 2014-08-01 06:54:50
DO ,,JA" - proszę odpowiedz na moje wczorajsze pytanie!
1
AAAA 2014-08-01 22:39:28
Trzęsą się tylko i wyłącznie przy moim facecie inni nie robią na mnie wrażenie...
bbb 2014-08-01 22:45:58
to przepraszam bardzo paniom serdecznie
Asia 2014-08-03 10:33:43
Pszepraszam001799814439 niemcy
Jolka 2014-08-03 11:34:40
Zadzwonilam bardzo uprzejmy pan nie wieem co on ze mnom zrobiale chce jego e bez pierwszego zera dziekuje Asiuczuuc t
ala 2014-08-03 16:17:23
wszyscy zboczency
michał 2014-08-05 16:03:29
zabiorę sie do tonisu jezeli ktoś ma wolne miejsce moge sie zabrac w sierpniu pozdrawiam mój numer ( usunięte przez administratora )
ktoś 2014-08-13 13:56:12
Witam. Czy ktoś z państwa mógłby mi napisać opinie na temat pakowni mięsa? Mam tam jechać i mam pewne wątpliwości. Pracowałem już na pakowni tak że wiem na czym ta praca polega. Chodzi mi konkretnie o warunki jakie tam panują i czy wynagrodzenie jest dość zadowalające. Z góry dziękuje.
Zbyszek 2014-08-13 19:45:25
Zabiore dwie osoby do rheda wiedenbruck w niedziele (17.08.2014) w godzinach popołudniowych z okolic poznania.

. nr kont: Sześćset - dwieście sześćdziesiat cztery- pięćset czterdziesci cztery.
CirezD 2014-08-14 10:27:40
Pracuję w Polsce w dużych Zakładach Mięsnych też robimy po 12godz a w miesiącu po 300 więc w każdych zakładach tak jest nie tylko w Niemczech, da się przyzwyczaić i zarobić, a z czym dłuższym czasem pracy masz coraz większy spokój od innych, bo na początku pracy w Polsce też cisną i gnębią psychicznie, ale jak ktoś twardy to przeżyje i później spokój.
CirezD 2014-08-14 10:31:55
Najważniejsze robić swoje i z nikim się nie współchwalać bo lizusy są wszędzie i jest ok
1
żalll 2014-08-19 19:40:13
szok co tam jest same dziwki tam mieszkają płaćcie za badania i za wszystko nie dajcie się
kkk 2014-08-19 19:44:29
co to ma być(usunięte przez administratora) ... opiekun gada ci że 1200 euro a jak przyjeżdżasz to sie dowiadujesz że 800 a jak jeden dzień pójdziesz do pracy to musisz zostać pół roku nie dajcie się mówię wam poważnie jestem młodą osobą i wiem coś o tym
krawat 2014-08-20 15:54:21
mam wolne miejsca do rhedy wyjazd 31 sierpmia po poludniu na 1 września do podpisania umowu ( usunięte przez administratora )
maniek 2014-08-25 15:42:48
800 masz podstawy na umowie za dzienne 8 godz. ale że robi się więcej godzin dlatego masz aneks do umowy i za nadgodziny płacą i wychodzisz 1200. I mówią o tym normalnie przed wyjazdem jeszcze że tak jest i umowę masz przesłaną na e-maila więc zanim podpiszesz i odeślesz to masz szanse jeszcze się zastanowić i dokładnie tą umowę przeczytać. Tak samo z badaniami od razu jest powiedziane że samemu się płaci za nie więc nie wiem dlaczego takie zaskoczenie?
Cool 2014-08-26 09:20:34
Trochę szkoda, że takie podstawowe rzeczy jak badania są na głowie pracownika. W szanujących się zakładach pracodawca pokrycie kosztów bierze na swoje barki i specjalnie problemów z tego nie robi. Dobrze, że przynajmniej w Tonnies-Fleisch pieniądze nie są najgorsze - chociaż wiadomo, że mogłoby być lepiej.
jaca 2014-08-26 21:07:52
Mozecie podac namiary jak sie tam dostac jakis numer tel?
1
jaca 2014-08-27 11:32:56
Dajcie jakiś namiar na te prace
Pawel29 2014-08-29 10:05:54
witam mam pytania
ile da rade wyciagnac euro za miesiac
z nad godzinami ile podstawowa wyplate
jakie koszty oplat utrzymania na jaki dzial najlepiej platny aby sie tam starac
i co jeszcze morze jak sie tam mieszka i po ile osob sie kima na kwadracie
i jak bym pojechal na 2 miechy to bym przywiozl jakies ojro ile da rade wyciagnac
m 2014-08-29 20:53:13
paweł tam nie zarobisz
pawel29 2014-08-30 21:37:12
czemu nie zarobisz byles
MIKI 2014-08-31 15:27:50
ILE MORZNA TAM ZAROBIC ZA 1 MIESIAC PO ODLICZENIU
OPIS ZA CO PLACI SIE
I BEZ OPLAT ILE
JAK BY ROBI DUZO GODZIN NIE PODSTAWOWE GODZINY I ILE Z PODSTAWOWYCH GODZIN
pawel29 2014-08-31 17:27:57
skad wiesz ze nie zarobi sie heheheh
byles jak bym robil po 12 h
ja 2014-08-31 23:10:29
zarobi sie tam kase jak masz ok 200 godzin to masz 1200 euro i jezeli jak ktos nie ma w pl nic to 1200 euro jest duzo dla takiej osoby powodzenia
pawel29 2014-09-01 09:29:27
no gra ale slyszalem ze sie placi 200euro za spanie 160 euro za to ze sie jest kawalerem no i na zarcie pewnie z 200 czyli lacznie 560 euro co nie odjac od 1200€ to wyjdzie 640euro zostanie tak
to na pl przy kursie 4.15 zl zarobi sie 2.600 ???????? tak licze ze 200h to co pisalem
konan 2014-09-02 20:00:22
Witam zarobi się nawet 1800 euro ale non stop jesteś mokry, a po pracy marzysz żeby się położyc i odpocząc.Tępo pracy szalone na rozbiorze.
1
pawel29 2014-09-02 21:10:33
DZIENKI KONAN A ILE GODZIN TRZEBA ROBIC ABY TAK ZAROBIC A JAK ZROBIC ABY NIE BYNA TEJ 6 )
baska1151 2014-09-05 14:17:24
szukam transport do polski okolice przeworska dla dwoch osob I dziecka w terminie 13-14 wrzesnia I powrot do rhedy 20 wrzesnia . TEL niemiecki sto-piecdziesiat-dwa sto-jeden dziewiecdziesiat-dziewiec piecset-trzy
1
sabrina 2014-09-05 18:15:31
jak sie mieszka w tych hotelach
jest tam jakies wifi
lub jak mie c . netaaa
konan 2014-09-08 12:38:00
godzin trzeba robic ok 200
Dzona26 2014-09-08 19:09:35
Witam
Jestem zainteresowana pracą w tym zakładzie. Tylko nie wiem gdzie można złożyć aplikacje, szukam w necie i nigdzie nie mogę znaleźć. Gdzie szukać ogłoszeń o pracę. Czy mógłby ktoś pomóc?
sam 2014-09-08 20:21:09
czy pracują tu dziewczyny z lisca wielkiego bądz okolic prosze o wpis
2
pawel29 2014-09-09 14:51:27
ok.dzienkowka za informacje
3
Barek 2014-09-11 23:03:53
Na TK i SB zarobisz 1000 euro bo tyle miałem . Jestes nikim, drą ryja wszedzie , to mała kasa bo przeciez musisz życ - dojazdy np na VERL - 18 km kosztuja , jedzenie , karta do tela , jeśli chcesz miec neta tak samo. Praca dla desperatów z pętla kredytową lub komornikiem . Nie polecam . PS. Biuro MS MEAT lub Machura ściąga kolejne 1000 euro , czyli zarabiasz 2000 euro , ale widzisz tylko połowę kasy .
agnieszka 2014-09-18 11:51:01
nie pracujcie w tunisie przez firme mileks-kamil to zlodzieje placa tylko za 200 godz a reszta za darmo,jeste majster na uboju rudy i uszaty marcin strasznie wredny i wyzywa ludzi daje najgorsza prace ma swoich( usunięte przez administratora )drugi majster kinkong darek tez wredny i dwulicowy nie zarobicie tam tylko zdrowie stracicie
... 2014-09-18 20:43:58
robotnika pszyjedzac tu poczeba tania sila
sam 2014-09-19 21:13:37
najgorszy element tam robi z konina(wielkopolska)
sam 2014-09-21 14:51:56
napisz dam ci namiary sam123@onet.com.pl
1
Dzona26 2014-09-22 15:39:57
Pisałam, ale wyskakuje bład w emailu.
sam 2014-09-25 19:36:13
dzona pisz Remo@onet.com.pl
ja 2014-09-26 20:32:17
czekam na "miły" telefon... 605432527
ziomek 2014-09-27 20:47:53
siema ile mogtam zarobic za miesiac na czysto po oplatach
Zostaw swoją opinię o Zakład mięsny Tonnies-Fleisch Gutersloher - Kalisz Pomorski
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zakład mięsny Tonnies-Fleisch Gutersloher