Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Zakład mięsny Tonnies-Fleisch Gutersloher

zdjecie uzytkownika
Roman - 2014-07-23 21:45:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [sandra - 2014-07-21 16:01:22]:
Sandra ja mieszkałem na Verl - 18 km od zakładu , praca to horror, szczególnie na SB , TK , to co tam sie wyprawia woła o pomste do nieba. Starzy pracownicy juz tam nie robią , pojechali albo do Irlandii albo do Holandii. Teraz kiedy weszło niemieckie ubezpieczenie zarabi sie grosze , praca po 10 - 12 godzin i zarobek czesto po 900 euro to chamstwo i rozbój w biały dzień. Z bólu nie raz płakałem i nie raz musiałem isc 4 godziny na piechote do domu ... to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dla tych co mają komornika albo pętle na szyji. Przestrzegam
zdjecie uzytkownika
Anka - 2014-07-24 10:16:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Już nie przesadzajcie i nie umartwiajcie się nad tym zakładem ...w Polsce też trzeba [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na SB i TK praca jest lajtowa fakt godziny przytłaczają bo niestety czasami miesięcznie można dobić do prawie 300....ale na innych działach pracuje się po 7-9 godzin ale adekwatnie praca jest cięższa....pamiętam jak płakałam z bólu ale się dało przeżyć i przyzwyczaić...a ludzie fakt świnie ale nie można sobie pozwolić i trzeba od początku pyskiem szczekać....
Patrycja to gdzie się mieszka tutaj jest mało istotne bo i tak wszyscy jadą na Polskę spod zakładu ważne jest to dokąd jadą czy akurat w kierunku Świecia czy Grudziądza...
zdjecie uzytkownika
bylem - 2014-07-24 18:49:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Polak pośmiewisko europy Rumun ma więcej godności. Za te 1000 euro minus koszty życia to eldorado dla bezdomnych albo zadłużonych. Tym co tak chwalą niech pracują tam do 67 roku życia
zdjecie uzytkownika
Sarawan - 2014-07-27 17:43:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ostrzegam przed tą firma właśnie zjechałem jest to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a nie zakład pracy. Tempo olimpijskie zero poszanowania dla drugiej osoby mówią ci ty tu ku..a przyjechałeś zapier....ć czy leżeć !!! Rumuni maja wiekszą stawke godz. bo od lipca dostali kontrakty niemieckie a MS meet kroi kasę że już trzecie porsche stoi pod biurem. Lepiej zarobicie jako opiekuni do osób starszych bo napewno dostaniecie własny pokój, jedzenie i 1000 euro a tam zarabia się terar max 1200 i to godzin trzeba mieć 220. Ja wytrzymałem miesiąc chodź ciężkiej pracy się nie boje. na nożu wysiadają dłonie cały czas cie bolą że albo musisz codziennie być naćpany albo pijany. Szukajcie innych firm lub po przez znajomych.
zdjecie uzytkownika
Anka - 2014-07-27 20:21:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Fakt tempo jest nie ukrywam ale tak jest wszędzie....w Polsce również ....na nożu ręce bolą jak cholera ale z czasem się można przyzwyczaić...na pomoc Polaka nie ma co liczyć to prawda,przykra niestety ...ale bywają osoby które pomogą i na które zawsze można liczyć...
zdjecie uzytkownika
salek - 2014-07-29 00:03:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
macie racje z tym zakladem tez tam bylem miesiac auswitz nie polecam polaczki polaczkom...........teraz pracuje w niemczech na niemieckiej umowie na caly etat czyli 164 godziny i zarabiam 1600 euro na reke i jestem zadowolony,doceniony
zdjecie uzytkownika
Bosek - 2014-07-29 08:47:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Żadne auschwitz. Co wy w ogóle piszecie. Przecież nikt nie ma przymusu tam pracować. Jeżeli komuś coś nie pasuje w tym zakładzie mięsnym w Polsce istnieje dużo innych. Na pewno nie jest to praca marzeń, chyba, że ktoś ma małe ambicje, ale zawsze jest szansa na zarobienie pieniędzy - pewnie nie najniższych, nie największych, ale mimo wszystko pieniędzy.Ofertę mięsną mają dosyć rozwiniętą - golonki, karkówki etc, także na brak pracy na pewno nie ma co narzekać. A to, że w zakładach warunki są jakie są samemu się nic nie poradzi. Trzeba powalczyć o swoje.
zdjecie uzytkownika
tiko - 2014-07-29 18:54:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca dla desperados z komornikiem w polsce na grzbiecie tyle w temacie dziekuję za możliwość wypowiedzenia się.
zdjecie uzytkownika
to ja! - 2014-07-31 07:06:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
to chyba opinia o mojej kobiecie. Interesuje mnie data- kiedy tam była?kto tam jeszcze mieszka z tym Hiszpanem?
zdjecie uzytkownika
AAAA - 2014-07-31 12:15:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
"ja" czy Twoje życie jest aż tak nudne,że musisz się interesować życiem innych osób...a może szlag Cię trafił,iż to nie Ciebie zerżnął tylko koleżankę???Żal i żenada....
zdjecie uzytkownika
bbb - 2014-07-31 18:55:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [AAAA - 2014-07-31 12:15:30]:
Wszystkie sie ( usunięte przez administratora ) ty AAA tez
zdjecie uzytkownika
hans - 2014-07-31 18:57:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
"Polacy muszą być tak biedni, by sami chcieli dobrowolnie jechać na roboty do Niemiec, bez łapanek"
zdjecie uzytkownika
AAAA - 2014-07-31 22:40:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bbb - 2014-07-31 18:55:37]:
Ja się kocham [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to plotkarzy....
zdjecie uzytkownika
to ja! - 2014-08-01 06:54:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
DO ,,JA" - proszę odpowiedz na moje wczorajsze pytanie!
zdjecie uzytkownika
AAAA - 2014-08-01 22:39:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Trzęsą się tylko i wyłącznie przy moim facecie inni nie robią na mnie wrażenie...
zdjecie uzytkownika
bbb - 2014-08-01 22:45:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [AAAA - 2014-08-01 22:39:28]:
to przepraszam bardzo paniom serdecznie
zdjecie uzytkownika
Asia - 2014-08-03 10:33:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pszepraszam001799814439 niemcy
zdjecie uzytkownika
Jolka - 2014-08-03 11:34:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Asia - 2014-08-03 10:33:43]:
Zadzwonilam bardzo uprzejmy pan nie wieem co on ze mnom zrobiale chce jego e bez pierwszego zera dziekuje Asiuczuuc t
zdjecie uzytkownika
ala - 2014-08-03 16:17:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Jolka - 2014-08-03 11:34:40]:
wszyscy zboczency
zdjecie uzytkownika
michał - 2014-08-05 16:03:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zabiorę sie do tonisu jezeli ktoś ma wolne miejsce moge sie zabrac w sierpniu pozdrawiam mój numer ( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2014-08-13 13:56:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Czy ktoś z państwa mógłby mi napisać opinie na temat pakowni mięsa? Mam tam jechać i mam pewne wątpliwości. Pracowałem już na pakowni tak że wiem na czym ta praca polega. Chodzi mi konkretnie o warunki jakie tam panują i czy wynagrodzenie jest dość zadowalające. Z góry dziękuje.
zdjecie uzytkownika
Zbyszek - 2014-08-13 19:45:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zabiore dwie osoby do rheda wiedenbruck w niedziele (17.08.2014) w godzinach popołudniowych z okolic poznania.

. nr kont: Sześćset - dwieście sześćdziesiat cztery- pięćset czterdziesci cztery.
zdjecie uzytkownika
CirezD - 2014-08-14 10:27:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuję w Polsce w dużych Zakładach Mięsnych też robimy po 12godz a w miesiącu po 300 więc w każdych zakładach tak jest nie tylko w Niemczech, da się przyzwyczaić i zarobić, a z czym dłuższym czasem pracy masz coraz większy spokój od innych, bo na początku pracy w Polsce też cisną i gnębią psychicznie, ale jak ktoś twardy to przeżyje i później spokój.
zdjecie uzytkownika
CirezD - 2014-08-14 10:31:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Najważniejsze robić swoje i z nikim się nie współchwalać bo lizusy są wszędzie i jest ok
zdjecie uzytkownika
żalll - 2014-08-19 19:40:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szok co tam jest same dziwki tam mieszkają płaćcie za badania i za wszystko nie dajcie się
zdjecie uzytkownika
kkk - 2014-08-19 19:44:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co to ma być(usunięte przez administratora) ... opiekun gada ci że 1200 euro a jak przyjeżdżasz to sie dowiadujesz że 800 a jak jeden dzień pójdziesz do pracy to musisz zostać pół roku nie dajcie się mówię wam poważnie jestem młodą osobą i wiem coś o tym
zdjecie uzytkownika
krawat - 2014-08-20 15:54:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam wolne miejsca do rhedy wyjazd 31 sierpmia po poludniu na 1 września do podpisania umowu ( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
maniek - 2014-08-25 15:42:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
800 masz podstawy na umowie za dzienne 8 godz. ale że robi się więcej godzin dlatego masz aneks do umowy i za nadgodziny płacą i wychodzisz 1200. I mówią o tym normalnie przed wyjazdem jeszcze że tak jest i umowę masz przesłaną na e-maila więc zanim podpiszesz i odeślesz to masz szanse jeszcze się zastanowić i dokładnie tą umowę przeczytać. Tak samo z badaniami od razu jest powiedziane że samemu się płaci za nie więc nie wiem dlaczego takie zaskoczenie?
zdjecie uzytkownika
Cool - 2014-08-26 09:20:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Trochę szkoda, że takie podstawowe rzeczy jak badania są na głowie pracownika. W szanujących się zakładach pracodawca pokrycie kosztów bierze na swoje barki i specjalnie problemów z tego nie robi. Dobrze, że przynajmniej w Tonnies-Fleisch pieniądze nie są najgorsze - chociaż wiadomo, że mogłoby być lepiej.
zdjecie uzytkownika
jaca - 2014-08-26 21:07:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mozecie podac namiary jak sie tam dostac jakis numer tel?
zdjecie uzytkownika
jaca - 2014-08-27 11:32:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dajcie jakiś namiar na te prace
zdjecie uzytkownika
Pawel29 - 2014-08-29 10:05:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam mam pytania
ile da rade wyciagnac euro za miesiac
z nad godzinami ile podstawowa wyplate
jakie koszty oplat utrzymania na jaki dzial najlepiej platny aby sie tam starac
i co jeszcze morze jak sie tam mieszka i po ile osob sie kima na kwadracie
i jak bym pojechal na 2 miechy to bym przywiozl jakies ojro ile da rade wyciagnac
zdjecie uzytkownika
m - 2014-08-29 20:53:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
paweł tam nie zarobisz
zdjecie uzytkownika
pawel29 - 2014-08-30 21:37:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czemu nie zarobisz byles
zdjecie uzytkownika
MIKI - 2014-08-31 15:27:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ILE MORZNA TAM ZAROBIC ZA 1 MIESIAC PO ODLICZENIU
OPIS ZA CO PLACI SIE
I BEZ OPLAT ILE
JAK BY ROBI DUZO GODZIN NIE PODSTAWOWE GODZINY I ILE Z PODSTAWOWYCH GODZIN
zdjecie uzytkownika
pawel29 - 2014-08-31 17:27:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [m - 2014-08-29 20:53:13]:
skad wiesz ze nie zarobi sie heheheh
byles jak bym robil po 12 h
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-08-31 23:10:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zarobi sie tam kase jak masz ok 200 godzin to masz 1200 euro i jezeli jak ktos nie ma w pl nic to 1200 euro jest duzo dla takiej osoby powodzenia
zdjecie uzytkownika
pawel29 - 2014-09-01 09:29:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2014-08-31 23:10:29]:
no gra ale slyszalem ze sie placi 200euro za spanie 160 euro za to ze sie jest kawalerem no i na zarcie pewnie z 200 czyli lacznie 560 euro co nie odjac od 1200€ to wyjdzie 640euro zostanie tak
to na pl przy kursie 4.15 zl zarobi sie 2.600 ???????? tak licze ze 200h to co pisalem
zdjecie uzytkownika
konan - 2014-09-02 20:00:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam zarobi się nawet 1800 euro ale non stop jesteś mokry, a po pracy marzysz żeby się położyc i odpocząc.Tępo pracy szalone na rozbiorze.
zdjecie uzytkownika
pawel29 - 2014-09-02 21:10:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
DZIENKI KONAN A ILE GODZIN TRZEBA ROBIC ABY TAK ZAROBIC A JAK ZROBIC ABY NIE BYNA TEJ 6 )
zdjecie uzytkownika
baska1151 - 2014-09-05 14:17:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
szukam transport do polski okolice przeworska dla dwoch osob I dziecka w terminie 13-14 wrzesnia I powrot do rhedy 20 wrzesnia . TEL niemiecki sto-piecdziesiat-dwa sto-jeden dziewiecdziesiat-dziewiec piecset-trzy
zdjecie uzytkownika
sabrina - 2014-09-05 18:15:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak sie mieszka w tych hotelach
jest tam jakies wifi
lub jak mie c . netaaa
zdjecie uzytkownika
konan - 2014-09-08 12:38:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pawel29 - 2014-09-02 21:10:33]:
godzin trzeba robic ok 200
zdjecie uzytkownika
Dzona26 - 2014-09-08 19:09:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam
Jestem zainteresowana pracą w tym zakładzie. Tylko nie wiem gdzie można złożyć aplikacje, szukam w necie i nigdzie nie mogę znaleźć. Gdzie szukać ogłoszeń o pracę. Czy mógłby ktoś pomóc?
zdjecie uzytkownika
sam - 2014-09-08 20:21:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
czy pracują tu dziewczyny z lisca wielkiego bądz okolic prosze o wpis
zdjecie uzytkownika
pawel29 - 2014-09-09 14:51:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
ok.dzienkowka za informacje
zdjecie uzytkownika
Barek - 2014-09-11 23:03:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na TK i SB zarobisz 1000 euro bo tyle miałem . Jestes nikim, drą ryja wszedzie , to mała kasa bo przeciez musisz życ - dojazdy np na VERL - 18 km kosztuja , jedzenie , karta do tela , jeśli chcesz miec neta tak samo. Praca dla desperatów z pętla kredytową lub komornikiem . Nie polecam . PS. Biuro MS MEAT lub Machura ściąga kolejne 1000 euro , czyli zarabiasz 2000 euro , ale widzisz tylko połowę kasy .
zdjecie uzytkownika
agnieszka - 2014-09-18 11:51:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie pracujcie w tunisie przez firme mileks-kamil to zlodzieje placa tylko za 200 godz a reszta za darmo,jeste majster na uboju rudy i uszaty marcin strasznie wredny i wyzywa ludzi daje najgorsza prace ma swoich( usunięte przez administratora )drugi majster kinkong darek tez wredny i dwulicowy nie zarobicie tam tylko zdrowie stracicie
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Napisalem CV, otrzymalem tyd. pozniej telefon, zaproszenie na rozmowe
Pytania: wszystko normalnie
zdjecie uzytkownika
... - 2014-09-18 20:43:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
robotnika pszyjedzac tu poczeba tania sila
zdjecie uzytkownika
sam - 2014-09-19 21:13:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
najgorszy element tam robi z konina(wielkopolska)

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Zakład mięsny Tonnies-Fleisch Gutersloher!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zakład mięsny Tonnies-Fleisch Gutersloher
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert