Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Zakład mięsny Tonnies-Fleisch Gutersloher

zdjecie uzytkownika
toli - 2013-12-28 16:24:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ZE - 2013-12-25 08:31:57]:
Tak jak piszez ale jakos to ludze sami sa wini tego co tam sie dzeje bo nie ma zgrania a czekaj jak wejdze niemieckie ubespieczenie narazie kazdy mowi ze zjezdza ale co do czego to benda robic jak zwykle
zdjecie uzytkownika
marcys - 2013-12-29 09:57:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ble - 2013-11-05 05:47:58]:
przyjęcia są tam, cały czas co dwa tygodnie a czasem nawet co tydzień
zdjecie uzytkownika
ja - 2013-12-29 19:38:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [marcys - 2013-12-29 09:57:23]:
czy ktoś pracuje tam z kutna? wybieram sie tam do pracy,prosze o kontakt na meila.. maja3717@wp.pl pozdrawiam. piszcie chce wiedzieć o tej pracy cos czy warto tam jechać.pracowałam w konner w niemczech o iam było spoko ale małe zarobki
zdjecie uzytkownika
łukasz23 - 2014-01-01 01:12:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ - 2013-09-13 10:28:09]:
jesteś z konina? jest tu ktoś wogole z konina kto robi w Tunis?
zdjecie uzytkownika
marny - 2014-01-04 22:44:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
z konina i kola stanowi polowe polakow w tym zakladzie :D
zdjecie uzytkownika
kam - 2014-01-08 17:30:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może ktoś podać namiar w jaki sposób tam aplikować
zdjecie uzytkownika
kers - 2014-01-08 23:41:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
A wiecie może czy jest sens jechać na rozbiór wołowiny? jak tam z zarobkami, bo mam na umowie 800E brutto i nie wiem jak to się ma do zarobków 6,5 euro netto na godzinę
zdjecie uzytkownika
Karolina - 2014-01-09 10:44:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pytanie czy toonis 12.01.2014 w niedzielę szukam osób które mają wolne miejsca lub też chciałyby się zabrać gdyż mam możliwość jechania własnym autem chętnych proszę o kontakt telefoniczny (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
alo - 2014-01-09 12:17:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mam pytanie jak faktycznie bedzie wygladalo z zarobkami po przejsciu na ubezpieczenie niemieckie i ile faktycznie mozna wyciagnac miesiecznie na pakowaniu i ile na froscie.
zdjecie uzytkownika
dawt - 2014-01-09 13:12:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Karolina - 2014-01-09 10:44:29]:
Krolinka, a o której i skąd byś wyjeżdżała? pierwszy raz jedziesz do tej pracy?
zdjecie uzytkownika
paweł - 2014-01-09 14:27:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do mnie też dzwonili z tego zakładu i właśnie mam obawy co do wyjazdu po tym co tu czytam to się słabo robi i jestem w szoku
zdjecie uzytkownika
Gość xxx - 2014-01-09 16:55:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [paweł - 2014-01-09 14:27:26]:
Pracowałem w Tunisie pół roku i krzywda mi się nie dziala, jeżeli nie boisz się pracy i jedziesz z myślą żeby zarobic to czego się boisz. Wszędzie trzeba uwazac na ludzi a taki który ma pracę w du... i nic z siebie nie daje to później wypisuje bzdury na forum! żal mi takich ludzi. Wiadomo praca w tym zakładzie nie nalezy do najlepszych,ale tez nie przesadzajmy. Ludzie tam pracują kilka lat, młodzi którzy maja po 20 lat tam trafiaja i siedza 2-3 lata i mozna tam pracowac. Nie pojedziesz nie zobaczysz, a moze nie bedzie tak źle. Powodzenia!
zdjecie uzytkownika
zawiedziony - 2014-01-10 16:23:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Gość xxx - 2014-01-09 16:55:02]:
no lepiej nie przyjżdzac wlasnie dostalem czek z wyplata mialem 106 godzin i dostałem 560 er pracuje na rozboże wieprzowym
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-01-11 00:06:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zawiedziony - 2014-01-10 16:23:02]:
jestes n 6 grupie podatkowej jak jestes za tepy zmienic swoja grupe podatkowa na 1 lub 3 to pracujesz za tyle, ale nie martw sie, jak sie rozliczysz z podatku to dostaniesz nadplate z powrotem.
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-01-11 11:29:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2014-01-11 00:06:52]:
Dobrze napisałeś!!!! niektórzy to robią nie potrzebny zamęt a wina lezy po ich stronie!!
zdjecie uzytkownika
zawiedziony - 2014-01-11 17:43:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gość - 2014-01-11 11:29:35]:
Itacy sa polacy odrazu ublizaja ja ju jestem niecaly miesiac i nie wiem co i jak a jak bylem w biurze to jeszcze ognia dostałem co ja chce od wyplaty za te godziny jest ok nikt mi nie powiedzał w biurze teraz jak napisałes to wiem i bend e sie starał to zmienic
zdjecie uzytkownika
wojtula - 2014-01-13 17:56:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wybiera się ktoś pod koniec tygodnia?
zdjecie uzytkownika
mario - 2014-01-14 11:08:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy tylko ms-meat tam wysyła ludzi ?
zdjecie uzytkownika
ano - 2014-01-14 12:30:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
machura tez
zdjecie uzytkownika
cipka - 2014-01-14 13:31:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
napiszcie jak tam jest naprawdę i jak z zarobkami
zdjecie uzytkownika
mario - 2014-01-15 09:56:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ano - 2014-01-14 12:30:04]:
masz jakiś kontakt do nich albo coś
zdjecie uzytkownika
to ja - 2014-01-16 15:33:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Moim zdaniem ci ktorzy tu pisza na forum to jeszcze nie sa nauczeni pracy;praca jak to wszedzie trzeba [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ale nie jest najgorzej tylko ludzie sa [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bo polak polakowi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zmoczy a fakt z tym komu bedzie sie chcialo pracowac to bedzie pracowal chyba ze na psychice nie wytrzyma:(
zdjecie uzytkownika
Danio - 2014-01-17 12:58:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam jade do Rheda Wiedenbriick 19.01.2014 mam wolne miejsca zainteresowane osoby prosze o kontakt (usunięte przez administratora)

zdjecie uzytkownika
KZ - 2014-01-18 11:51:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ostatnio facetowi spadł na głowe chak 10cio kilowy nawet nie wezwali erki tylko dzwonili po człowieka z biura facet czekał aż przyjedzie z 30min głowa rozwalona facet klęczy i płacze krew leci ciurkiem... bez komentarza
zdjecie uzytkownika
doniu - 2014-01-22 14:13:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
są jakieś przyjęcia np.na pakowaniu i jak płacą?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
106 osób obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zakład mięsny Tonnies-Fleisch Gutersloher
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x