Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Zakład mięsny Tonnies-Fleisch Gutersloher

zdjecie uzytkownika
Oszukany przez MS MEAT - 2013-12-17 12:52:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Pracowałem tam 4 miesiące ... to co się tam dzieje woła o pomste do nieba. Nikt nie mówi że jak nie masz samochodu to jesteś od razu skreślony. Dostałem mieszkanie na VERL .. 19 km do Tonnies. Kilka razy po polnocy musialem wracać na piechotę ... 4 godziny drogi bo nikt nie wracał w moje strony. Praca od godz 3:00 do 14:00 oraz od 14 do ... np 3 w nocy .... Kierownictwo : Pan K A M I L B I L S K I uważa że lepiej mieć TECHNIKUM niz wyższe wykształcenie( w Polsce byś gościu był już nieźle poobijany ) i co ważne ten człowiek nie robi po prostu nic, uważa się za KRÓLA który jedynie zna niemiecki z Polskim akcentem i to mu daje prawo do pomiatania ludźmi. (usunięte przez administratora). Zarobki ? Jak było lato nie powiem raz 200 godzin - 1200 euro , ale pozniej juz 700 , 800 euro .. praca we krwi, smrodzie, ludzie czegoś takiego nie widzieliście ... lepiej mieć 1500 zł w Polsce i żyć godnie ... w razie czego pytajcie , odpowiem. Były pracownik Tonnies.
zdjecie uzytkownika
taki jeden!!! - 2013-12-19 21:30:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Oszukany przez MS MEAT - 2013-12-17 12:52:35]:
A gdzie w kraju można zarobić 1500 zł i żyć godnie? powiedz mi - to ja od razu tam pojadę!!
zdjecie uzytkownika
anop - 2013-12-20 10:12:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
napiszcie mi cos na temat rozbioru na rano, jak tam jest?ciezko, kto jest brygadzista itd?
a co tam śłychac na dziale korea?
zdjecie uzytkownika
ZE - 2013-12-25 08:31:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ja myślę nad założeniem okularów z kamerą nagrać co tam się dzieje i puścić na Youtube, niech wszyscy zobaczą co tam się dzieje, a na rano na rozbiorze to zależy gdzie jest kto brygadzistą na 1 czy 2 i na jakiej części łopatka boczki schaby podgardle różni brygadziści
zdjecie uzytkownika
ano - 2013-12-25 17:15:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
do ZE. o to jak juz nagrasz cos do dawaj link na film. z ciekawoscia zobacze.
zdjecie uzytkownika
toli - 2013-12-28 16:24:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ZE - 2013-12-25 08:31:57]:
Tak jak piszez ale jakos to ludze sami sa wini tego co tam sie dzeje bo nie ma zgrania a czekaj jak wejdze niemieckie ubespieczenie narazie kazdy mowi ze zjezdza ale co do czego to benda robic jak zwykle
zdjecie uzytkownika
marcys - 2013-12-29 09:57:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ble - 2013-11-05 05:47:58]:
przyjęcia są tam, cały czas co dwa tygodnie a czasem nawet co tydzień
zdjecie uzytkownika
ja - 2013-12-29 19:38:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [marcys - 2013-12-29 09:57:23]:
czy ktoś pracuje tam z kutna? wybieram sie tam do pracy,prosze o kontakt na meila.. maja3717@wp.pl pozdrawiam. piszcie chce wiedzieć o tej pracy cos czy warto tam jechać.pracowałam w konner w niemczech o iam było spoko ale małe zarobki
zdjecie uzytkownika
łukasz23 - 2014-01-01 01:12:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ - 2013-09-13 10:28:09]:
jesteś z konina? jest tu ktoś wogole z konina kto robi w Tunis?
zdjecie uzytkownika
marny - 2014-01-04 22:44:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
z konina i kola stanowi polowe polakow w tym zakladzie :D
zdjecie uzytkownika
kam - 2014-01-08 17:30:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może ktoś podać namiar w jaki sposób tam aplikować
zdjecie uzytkownika
kers - 2014-01-08 23:41:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
A wiecie może czy jest sens jechać na rozbiór wołowiny? jak tam z zarobkami, bo mam na umowie 800E brutto i nie wiem jak to się ma do zarobków 6,5 euro netto na godzinę
zdjecie uzytkownika
Karolina - 2014-01-09 10:44:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pytanie czy toonis 12.01.2014 w niedzielę szukam osób które mają wolne miejsca lub też chciałyby się zabrać gdyż mam możliwość jechania własnym autem chętnych proszę o kontakt telefoniczny (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
alo - 2014-01-09 12:17:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mam pytanie jak faktycznie bedzie wygladalo z zarobkami po przejsciu na ubezpieczenie niemieckie i ile faktycznie mozna wyciagnac miesiecznie na pakowaniu i ile na froscie.
zdjecie uzytkownika
dawt - 2014-01-09 13:12:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Karolina - 2014-01-09 10:44:29]:
Krolinka, a o której i skąd byś wyjeżdżała? pierwszy raz jedziesz do tej pracy?
zdjecie uzytkownika
paweł - 2014-01-09 14:27:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do mnie też dzwonili z tego zakładu i właśnie mam obawy co do wyjazdu po tym co tu czytam to się słabo robi i jestem w szoku
zdjecie uzytkownika
Gość xxx - 2014-01-09 16:55:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [paweł - 2014-01-09 14:27:26]:
Pracowałem w Tunisie pół roku i krzywda mi się nie dziala, jeżeli nie boisz się pracy i jedziesz z myślą żeby zarobic to czego się boisz. Wszędzie trzeba uwazac na ludzi a taki który ma pracę w du... i nic z siebie nie daje to później wypisuje bzdury na forum! żal mi takich ludzi. Wiadomo praca w tym zakładzie nie nalezy do najlepszych,ale tez nie przesadzajmy. Ludzie tam pracują kilka lat, młodzi którzy maja po 20 lat tam trafiaja i siedza 2-3 lata i mozna tam pracowac. Nie pojedziesz nie zobaczysz, a moze nie bedzie tak źle. Powodzenia!
zdjecie uzytkownika
zawiedziony - 2014-01-10 16:23:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Gość xxx - 2014-01-09 16:55:02]:
no lepiej nie przyjżdzac wlasnie dostalem czek z wyplata mialem 106 godzin i dostałem 560 er pracuje na rozboże wieprzowym
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-01-11 00:06:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zawiedziony - 2014-01-10 16:23:02]:
jestes n 6 grupie podatkowej jak jestes za tepy zmienic swoja grupe podatkowa na 1 lub 3 to pracujesz za tyle, ale nie martw sie, jak sie rozliczysz z podatku to dostaniesz nadplate z powrotem.
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-01-11 11:29:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2014-01-11 00:06:52]:
Dobrze napisałeś!!!! niektórzy to robią nie potrzebny zamęt a wina lezy po ich stronie!!
zdjecie uzytkownika
zawiedziony - 2014-01-11 17:43:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gość - 2014-01-11 11:29:35]:
Itacy sa polacy odrazu ublizaja ja ju jestem niecaly miesiac i nie wiem co i jak a jak bylem w biurze to jeszcze ognia dostałem co ja chce od wyplaty za te godziny jest ok nikt mi nie powiedzał w biurze teraz jak napisałes to wiem i bend e sie starał to zmienic
zdjecie uzytkownika
wojtula - 2014-01-13 17:56:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wybiera się ktoś pod koniec tygodnia?
zdjecie uzytkownika
mario - 2014-01-14 11:08:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy tylko ms-meat tam wysyła ludzi ?
zdjecie uzytkownika
ano - 2014-01-14 12:30:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
machura tez
zdjecie uzytkownika
cipka - 2014-01-14 13:31:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
napiszcie jak tam jest naprawdę i jak z zarobkami
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zakład mięsny Tonnies-Fleisch Gutersloher
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x