Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Zakład mięsny Tonnies-Fleisch Gutersloher

zdjecie uzytkownika
sanio - 2013-11-28 10:20:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
wpisy zero telefonow zero adresow zero imion lub ksywek cenzura jak za prl
zdjecie uzytkownika
on - 2013-11-28 16:37:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
stesknilem sie za verlem
zdjecie uzytkownika
gosciu - 2013-11-29 14:45:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
czy ktos pracował w wojfsburgu na pakowaniu miesa odpiszcie
zdjecie uzytkownika
mysia - 2013-12-04 23:59:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś z wielkopolski wybiera się w poniedziałek 9.12 dopracy????????????
zdjecie uzytkownika
k - 2013-12-05 15:12:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mysia - 2013-12-04 23:59:57]:
napisz mi czy ta firma to tulip oklenburg w niemczech
zdjecie uzytkownika
pp - 2013-12-05 17:21:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [k - 2013-12-05 15:12:29]:
witam, chcialabym tam sie dostacdo pracy... prosze o pomoc
zdjecie uzytkownika
lulu - 2013-12-07 08:35:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nikt ci nie da wyczerpujacej odpowiedzi nawet adresu kazdy na swoj stroj
zdjecie uzytkownika
rheda in de mark 2 - 2013-12-08 01:33:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zalezy jak na to pAtrzysz,jaka masz psyche ,wole do pracy i jakie mysli i przyszlośc :-) a reszta to .....:-)Pozdrawiam wytrzymałych :D
zdjecie uzytkownika
iii - 2013-12-08 13:08:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ciekawe czy na swieta beda zjazdy???
zdjecie uzytkownika
to ja!! - 2013-12-08 19:10:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [iii - 2013-12-08 13:08:07]:
A o jakie zjazdy ci chodzi????
zdjecie uzytkownika
iii - 2013-12-08 19:36:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
o zjazd do polski na swieta bo podobno mowili ze wigilia pracujaca
zdjecie uzytkownika
to ja - 2013-12-10 21:49:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [iii - 2013-12-08 19:36:08]:
zawsze pracują w wigilię - ale przyjeżdżają- bynajmniej mój mąż. jemy kolację ok 19.nie martw się przyjedzie.
zdjecie uzytkownika
gość - 2013-12-12 00:41:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiecie może czy za zakwaterowanie w tej firmie sie płaci, czy gwarantuje je pracodawca (pośrednik etc.)
Jestem w potrzasku i kalkuluję czy się opyli...
dziękuję
zdjecie uzytkownika
..... - 2013-12-13 02:28:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
pewnie ze sie oplaca mieszkanie pracodowaca daje , wyplaty ok 700-900e tylko Polecać:-(
zdjecie uzytkownika
gość - 2013-12-13 11:22:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A Ty skąd to wiesz,że tyle tam płacą? To może tyle płacą na TK jak ma się przymusowy 2tyg urlop co może być spowodowane brakiem zamówień.
zdjecie uzytkownika
dori - 2013-12-16 15:02:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gość - 2013-12-13 11:22:04]:
Podobno mają likwidowac firmy posredniczące i wszyscy mamy pracowac po Tonnies.koniec upodlenia.
zdjecie uzytkownika
ano - 2013-12-17 09:21:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dori - 2013-12-16 15:02:52]:
czy ktos wie jak bedzie rozbiór pracował w wigile i świeta?
zdjecie uzytkownika
Oszukany przez MS MEAT - 2013-12-17 12:52:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Pracowałem tam 4 miesiące ... to co się tam dzieje woła o pomste do nieba. Nikt nie mówi że jak nie masz samochodu to jesteś od razu skreślony. Dostałem mieszkanie na VERL .. 19 km do Tonnies. Kilka razy po polnocy musialem wracać na piechotę ... 4 godziny drogi bo nikt nie wracał w moje strony. Praca od godz 3:00 do 14:00 oraz od 14 do ... np 3 w nocy .... Kierownictwo : Pan K A M I L B I L S K I uważa że lepiej mieć TECHNIKUM niz wyższe wykształcenie( w Polsce byś gościu był już nieźle poobijany ) i co ważne ten człowiek nie robi po prostu nic, uważa się za KRÓLA który jedynie zna niemiecki z Polskim akcentem i to mu daje prawo do pomiatania ludźmi. (usunięte przez administratora). Zarobki ? Jak było lato nie powiem raz 200 godzin - 1200 euro , ale pozniej juz 700 , 800 euro .. praca we krwi, smrodzie, ludzie czegoś takiego nie widzieliście ... lepiej mieć 1500 zł w Polsce i żyć godnie ... w razie czego pytajcie , odpowiem. Były pracownik Tonnies.
zdjecie uzytkownika
taki jeden!!! - 2013-12-19 21:30:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Oszukany przez MS MEAT - 2013-12-17 12:52:35]:
A gdzie w kraju można zarobić 1500 zł i żyć godnie? powiedz mi - to ja od razu tam pojadę!!
zdjecie uzytkownika
anop - 2013-12-20 10:12:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
napiszcie mi cos na temat rozbioru na rano, jak tam jest?ciezko, kto jest brygadzista itd?
a co tam śłychac na dziale korea?
zdjecie uzytkownika
ZE - 2013-12-25 08:31:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ja myślę nad założeniem okularów z kamerą nagrać co tam się dzieje i puścić na Youtube, niech wszyscy zobaczą co tam się dzieje, a na rano na rozbiorze to zależy gdzie jest kto brygadzistą na 1 czy 2 i na jakiej części łopatka boczki schaby podgardle różni brygadziści
zdjecie uzytkownika
ano - 2013-12-25 17:15:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
do ZE. o to jak juz nagrasz cos do dawaj link na film. z ciekawoscia zobacze.
zdjecie uzytkownika
toli - 2013-12-28 16:24:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ZE - 2013-12-25 08:31:57]:
Tak jak piszez ale jakos to ludze sami sa wini tego co tam sie dzeje bo nie ma zgrania a czekaj jak wejdze niemieckie ubespieczenie narazie kazdy mowi ze zjezdza ale co do czego to benda robic jak zwykle
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Fatalna rekrutacja brak zorganizowania ludzie marzną do pracy daleko od firmy i brak przyuczenia na dane stanowisko tylko od razu ciężka praca
Pytania:
zdjecie uzytkownika
marcys - 2013-12-29 09:57:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ble - 2013-11-05 05:47:58]:
przyjęcia są tam, cały czas co dwa tygodnie a czasem nawet co tydzień
zdjecie uzytkownika
ja - 2013-12-29 19:38:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [marcys - 2013-12-29 09:57:23]:
czy ktoś pracuje tam z kutna? wybieram sie tam do pracy,prosze o kontakt na meila.. maja3717@wp.pl pozdrawiam. piszcie chce wiedzieć o tej pracy cos czy warto tam jechać.pracowałam w konner w niemczech o iam było spoko ale małe zarobki
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zakład mięsny Tonnies-Fleisch Gutersloher
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Zakład mięsny Tonnies-Fleisch Gutersloher?
Zadaj pytanie
x