Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o A.U.B VAN BERGEN

Pracowałeś w firmie A.U.B VAN BERGEN i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Helem - 2014-05-29 11:10:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Spokojnie spokojnie, skoro stać go na Mercedesa to źle nie ma. Chociaż obawiam się, że to kolejna osoba, która dorabia się na innych. Chyba, że ci "inni" nie chcą pracować i mają gdzieś obowiązki ..
zdjecie uzytkownika
Adam - 2014-07-12 07:29:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Witam serdecznie chciałbym się odnieść do komentarzy to prawda że biuro aub jest złym biurem ponieważ połączyło się zbiurem TIDO-VESTA z tym biurem gdzie nie tak dawno okradało Polskich pracowników z wypłat gdzie księgowość była fałszowana wiele tysięcy Polaków została oszukana w tej chwili dla właścićiela zostały postawione zarzuty popełnienia pszestęmstwa gospodarczego w Holandii po drugie biuro aub jest złym biurem np:Ściągają ludzi do pracy do Holandii na akcje np na miesiąc kończy się praca i te 20 osób co przyjechało wracają do Polski bo nie ma dla nich pracy tak dzieje się w aub po trzecie Koszalin biuro aub pracowała tam kiedyś pani Dorota Szwedowicz odeszła ponieważ nie miała sił kłamać i czarować rekrutójąc pracowników i odeszła w tej chwili siedzi nowa osoba która kłamie czaruje w ciska nie prawdę po przyjżdżie do Holandii do Monster jest inna rzeczywistość.Pani Monika Lachota rządzi pełna para nie zachowując sie racjonalnie do końca wobec pracowników warunki mieszkalne są różne np bieguś ranczo alkamadelan 7 i 5 to są przykłady gdzie na domkach są imprezy samowola rubta co chceta nie ma kontroli nad domkami-obozy pracy chuba fransen rejplant verkade np huba praca na kolanach gdzie jest dwóch brgadzistuw Ewa i Sebastian Polacy którzy krzyczą wyzywają ludzi od debilów tempo po prostu masakra brak jakiego kolwiek szacunku do ludzi to przykre ale straszne pani Monika Lachota wie o stosowanych złych praktykach na szklarniach i złym traktowaniem ludzi ale ich to nie obchodzi liczy się dla nich sztuka i kasa w samym sobie biuro aub stosuje powoli taktyki oszukiwania ludzi jak TIDO-VESTA powoli powtarzają się taktyki techniczno księgowe jak w tido np jak oszukać zamydlić ludziom oczy by nie dośli swego nie polecam tego biura wiele osób się spaliło zostało oszukanych .Polecam takie biura jak Adeco Enna vankopen i otto w tych biurach jest o wiele większy porządek i większe zarbki nisz w Aub....
zdjecie uzytkownika
Helem - 2014-07-12 12:51:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
W takim razie przydałoby się coś z tym zrobić, bo z tego co widzę to pracownicy jakoś dają sobą pomiatać ...
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-09-16 17:39:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Adam - 2014-07-12 07:29:54]:
masz rację Adam pracowałem w tych firmach i faktycznie są to obozy!!!
zdjecie uzytkownika
danio - 2014-09-25 12:26:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam mam okazje jechac do van bergen na lilje jest ktos kto tam byl i moze opisac jak ta firma prosperuje .
zdjecie uzytkownika
Walko - 2014-10-14 13:32:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W zasadzie nie znając firmy nie można się do nich o nic przyczepić. http://www.vanbergenpersoneelsdiensten.nl/ Ich strona prezentuje się obiecująco, chociaż czytając niektóre opinie można być przerażonym. Nie chce mi się co prawda wierzyć w 100%, że jest to taki czy inny obóz pracy. Zawsze przecież można zrezygnować ze współpracy.
zdjecie uzytkownika
SS - 2014-11-04 13:24:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Walko - 2014-10-14 13:32:31]:
walko nie znasz tematu i jakiekolwiek pisanie niema sensu. pojedz tam to zobaczysz: przeludnione domy ,stare prycze szpitalne, ciągła inwigilacja i pani "m" dobrze grająca. na pierwszy raz polecam; huub i panią ewe, redstar i panią "b" to dopiero będziesz w temacie!
zdjecie uzytkownika
radek - 2014-11-05 17:57:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jaka lista polecanych osób, no proszę.. tylko, że nie można tutaj podawać danych personalnych, nie wiem czy zdajecie sobie z tego sprawę, chyba każdy musi zaakceptować regulamin (czyli również go przeczytać), więc zastanówcie się nad tym. Nie wiem jakiego rzedu są tam również zarobki, ktos się orientuje?
zdjecie uzytkownika
Ktoś - 2014-11-11 19:18:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mam kontakt z A.U.B i faktycznie to sa obozy pracy . Pracownicy biura mysla ze sa władcami swiata i traktuja ludzi jak roboli a juz Klakier (spuscizna po Tido Vesta ) to zakłamana szuja . Ja sie ciesze , nalało sie chłopakowi wody do dupy . Wczesnie w Tido siedział tylko na Facebooku i youtube , nadal jest lizusem , to potrafi najlepiej . Pozdrawiam Cie Andrzejku
zdjecie uzytkownika
monio - 2014-11-15 15:50:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
znacie motto f v g ; życie jest piękne- jak się ludzi okrada
zdjecie uzytkownika
max - 2014-11-17 11:15:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
TIDO VESTA i A.U.B. to dopiero walec , a nie wałek. Już sobie wyobrażam jak będą kręcić waly
zdjecie uzytkownika
modi - 2014-11-30 12:17:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zorientowany - 2013-04-12 15:58:52]:
buty kosztuja juz 30euro i sa ochydne
nieplaca wszystkiego ciagle oszukuja i traktuja ludzi jak psy (na zawolanie masz czekac kiedy zadzwoni telefon np.dostajesz tel.o10:15ze i dziesz o pracy na 10:30 a jedziesz prawie 45minut) MŁODYM I POCZATKJUJACYM NIE POLECAM dostaniecie smieszne stawki o ile bedziecie miec godziny 40h-198e a 32h-138e
zdjecie uzytkownika
janek - 2014-12-02 17:27:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To na jakim stanowisku jest taka stawka 198 euro za 40 godzin? To wychodzi prawie 5 euro na godzinę, czyli i tak lepiej niż w Polsce, bo to ponad 20 złotych na godzinę. Jednakże martwi mnie to co napisał modi o tym, że może zdarzyć sie tak, że godzin w ogóle nie będzie, ktoś tak miał? Wtedy placa przestojowe?
zdjecie uzytkownika
pat - 2014-12-02 21:25:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [janek - 2014-12-02 17:27:23]:
Janek na jakim świecie ty żyjesz - przestojowe w tej firmie to marzenie !!!! A takie stawki wiekowe to norma w NL . MODI pewnie pracuje w V D SHOOT ,to i tak jeszcze jest dobrze 40 h .Najgorsze jest że młodego walą w rogi non stop , Franek ma to we krwi!!! Z raportu ministerstwa spraw socjalnych Holandii wynika że 75% biur w Holandii dopuściło się oszustw na pracownikach sezonowych.
zdjecie uzytkownika
tito - 2014-12-03 14:59:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [janek - 2014-12-02 17:27:23]:
co ty liczysz Janek. licz to że modi ma 5 euro a złodziej bierze 20 euro za godzinę pracy, a powinno być 50/50! jednym słowem młody wpadł w niezłe G........!!!! te biuro to jest jeden wielki szwindel a ludzie dalej tam jadą!!!
zdjecie uzytkownika
kolega - 2015-01-09 23:10:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jaki Holender jezdzi autem na Polskich blachach ? Tylko sknera ! Macie odpowiedz na temat tego biura . Uwazajcie , to jest sekta . Rywalizacja Miedzy monika , beata a parkingowym andrzejkiem (nie bez powodu z małych liter).Wszystko tępe , ale andrzejek nr.1 Dawniej jemu ssali , teraz on ssie . Pięć minut słuchania jego madrosci i człowiek chce sobie kable wypruć . Jedyny normalny tam to (usunięte przez administratora) . Nie mylic z (usunięte przez administratora) To pisałem Ja , Jarząbek. :-D .Pozdrawiam KLAKIERA
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-01-24 19:45:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jak sie czyta co wy za madrosci piszecie to az pusty smiech mnie ogarnia... niema nigdzie nic za darmo narzekacie i co niektorzy wymyslacie, zeby pracowac spokojnie trzeba sobie zapracowac jak wiekszosc tu pracujacych, chcecie narzekac to to robcie i jedzcie spowrotem do pl wiecej pracy bedzie dla tych ktorzy chca pracowac. nie twierdze ze firma jest idealana ale wierzcie mi z gorszym syfem spotykalem sie w pl. pozdro z westlandu
zdjecie uzytkownika
On - 2015-01-28 12:26:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pani "B" z biura , pewnie gdyby matka wiedziela ze taka franca bedzie z niej to by zaraz po urodzeniu przyjebała ceglówka w łep .
zdjecie uzytkownika
misiek - 2015-02-17 22:30:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Siemka ka będąc na wiekówce o wiele mniej nie zarabialem niz normalny ptracownik, roznica miedzy wyplatami byla minimalna 30 e , a ty kolego podpisany ,,on '' wroc do szkoly uczyc sie polskiego.
zdjecie uzytkownika
on - 2015-03-04 21:41:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
MISIEK , co to jest "siemka ka ",jąkasz sie ? Lub " ptracownik " ? Czytasz to co piszesz idioto ?
zdjecie uzytkownika
maka - 2015-03-26 17:24:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tido Vesta - lepsze biuro bylo jak to zasrane A.U.B pies ma lepsza bude jak to biuro ich
zdjecie uzytkownika
KERMIT - 2015-04-06 20:32:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
KTOŚ JEDZIE 9 KWIETNIA NA SADZONKI? PROSZĘ O OPINIE I JAK TAM JEST.S,GAVENZEN
zdjecie uzytkownika
mon - 2015-04-18 16:27:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ile firma płaci euro za godzinę do reki? Nie jestem na wiekówce z gory dzieki za odpowiedz
zdjecie uzytkownika
Bernadeta - 2015-04-18 18:07:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [były p - 2014-05-24 15:32:30]:
najgorasz firma w nl ludzie uciekajcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Mial byc internet domki murowane zapewniali w pl a tu co internet jest ale kupic trzeba a praca hihi praca na kolanach kto chce niech pracuje ale biuro powinno poinformowac do jakiej pracy sie jedzie !!!!!!!!!!!Nie kazdy moze pracowac na kolanach gdy bym wiedziala to nawet bym sie nie wybierala praca praca ale szacunku nikt tu nie bedzie mial dla ciebie kto to napisal lesery jakis frajer ktory pracuje w aub i poniza Polakow
zdjecie uzytkownika
Wisiu - 2015-04-28 02:39:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli już miałbym wyjeżdżać za granicę to tylko pod sprawdzony adres. Jeżeli wcześniej nic nie wiedzieliście na tym forum, czy między sobą. Przecież to logiczne aby dowiadywać się najwięcej z ofert pracy..
zdjecie uzytkownika
error - 2015-07-23 18:53:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracuje na hubie roob to diabeł w ludzkiej skorze nie polecam wam tej firmy a ni biura sam odchoze bo juz nie wytrzymuje traktuja nas jak robotow ostatnio kbieta zemdlala dali jej wody napila sie i dalej do roboty
zdjecie uzytkownika
xl - 2015-07-30 09:28:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [error - 2015-07-23 18:53:34]:
dla nich jesteście tylko białymi ,, M ,, a rob to esesman . ich nie obchodzi l
Lucyna , Marzena czy Zosia tylko kaaaaaaaaaaaasa . czy te marne grosze są warte takiego traktowania i wyzysku
zdjecie uzytkownika
Maya - 2015-08-12 17:08:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracowałam wraz z chłopakiem przez to ,,biuro" przez kilka tygodni, mimo że przyjechaliśmy na całe wakacje. Przede wszystkim rażąca BEZCZELNOŚĆ pracowników tego biura jest nie do opisania (tak to o was beatko, moniczko, klakierku). Brak szacunku dla drugiego człowieka, a z tego co wiem sami zaczynali na szklarniach. Wrzucają ludzi do najbardziej chorego obozu pracy tzw. huba, gdzie polaczki kordynatorzy : psychiczna ewa i sebastian rzucaja do ludzi kur"wami i tego typu mięsem. ,,udana" praca jest tez na tureckich szklarniach. powiem wam ze polaczki za granica i turcy to najgorsze podludzie jakich przyjdzie wam spotkać. sprowadzają ludzi do holandii zeby miec tantiemy i profity z nr sofii, a potem wysylaja do pracy tylko na ilosc godzin pokrywajaca koszty zamieszkanie. chore, nienachapane sępy z wlascicielem na czele. potrafia cie z dnia na dzien zwolnic gdy zareagujesz na zle traktowanie i niczego ci nie wyjasnia. jezeli myslisz o wyjezdzie za granice - odradzam ten przybytek.
zdjecie uzytkownika
igrek - 2015-08-25 18:24:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tak czytam te komentarze i posty typu ten co napisała Maya powyżej strasznie mnie przerażają. Zdecydowanie nie chciałbym pracowac w takiej atmosferze, a wszystko wskazuje na to, ze atmosfera nie jest tutaj zbyt pozytywna. Ciekawi mnie jak wygląda reszta spraw, typu zakwaterowanie i finanse, bo coś tu musi trzymac pracowników.
zdjecie uzytkownika
koles - 2015-09-04 22:44:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Popieram "maya" , w biurze straszna beszczelnosc . Moniczka kiedys sama zapiepszala na szklarni nawet wyslali ja do robienia ogrodzen , praca typowo dla mężczyzn . Wystarczy wejsc pod biurko i masz robote w biurze ale ze klakier tez... Jeczmien tez ma kolana powycierane... Co za wykladzine ma Franek w swoim gabinecie
zdjecie uzytkownika
PRACOWNIK - 2015-09-06 09:56:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
LUDZIE TO JEST MASAKRA CO AUB ZROBILO Z LUDZMI WYSLANYMI DO INNEJ FIRMY SPRZEDALI NAS JAK PRZEDMIOTY NA TARGU I WRECZ POWIEDZIELI ZE JAK ZREZYGNUJEMY TO NIE MAMY POWROTU DO AUB.WSZYSTKICH Z BIURA RAZEM Z FRANKIEM TRZEBA TAM WYSLAC TO WTEDY MOZE DOCENIA CO TO ZNACZY SZACUNEK DO LUDZI.
zdjecie uzytkownika
ola - 2015-09-06 12:51:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [PRACOWNIK - 2015-09-06 09:56:53]:
Mozesz jasniej? Do jakiej innej firmy......?
zdjecie uzytkownika
PRACOWNIK - 2015-09-08 09:40:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firna nazywa sie VERBEEK masakra nie firma tak Aub postepuje ze swoimi pracownikami maja ich za nic jeszcze twierdza ze jak zrezygnuja to zostana wydaleni z firmy AUB
zdjecie uzytkownika
luz - 2015-09-24 23:51:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nadal nie rozumiem zależności pomiędzy dwiema omówionymi przez Ciebie firmami @PRACOWNIK. Rozumiem, że czujecie się oszukani bo z tego, co piszesz, nie fajnie z wami postąpili, ale nie umiem z Twojej wypowiedzi wywnioskować o co chodziło z tym przeniesieniem pracowników. Będę wdzięczny jak mi wyjaśnisz
zdjecie uzytkownika
ola - 2015-11-16 13:40:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dlaczego nikt nie pisze jaki jest w AUB? Nie ma komentarzy ostatnio o wogole.Czy nikt nie ma nic do powiedzenia.Wszystko jest ok? Piszcie.....
zdjecie uzytkownika
maajaa - 2015-11-21 23:48:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Aby to syf jak klakiera buty
zdjecie uzytkownika
maajaa - 2015-11-21 23:49:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Aub to syf jak klakiera buty
zdjecie uzytkownika
ola - 2015-11-23 12:29:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [maajaa - 2015-11-21 23:49:52]:
zaszedł ci za skorę....? jest praca tam obecnie?
zdjecie uzytkownika
Były pracownik - 2015-11-23 19:02:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najgorsze biuro smietanka z biura masakryczna cebula lachota i klakier i do tego franek banda oszustow sprzedali nas do innej firmy cepy życzę wam wszystkiego najgorszego !!
zdjecie uzytkownika
Xxx - 2015-11-24 12:46:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Maja oferty???? Teraz
zdjecie uzytkownika
jerzy - 2015-12-02 16:04:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem w 2006 r w A.U.B van Bergen i nic złego nie mogę powiedzieć,wypłata na czas,zakwaterowanie też bardzo dobre,do pracy busem dowozili nas,chyba że komuś się pracować nie chciało to nie zadowolony był,polecam Van Bergen zjechałem bo musiałem zjechać
zdjecie uzytkownika
Stach - 2015-12-08 01:50:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciesze się, że masz dobrą opinię @jerzy, bo sam od jakiegoś czasu chciałem się do nich zgłosić w sprawie pracy, widzę teraz że ma to jakiś sens, natomiast czy @były pracownik może napisać coś konkretnego?
zdjecie uzytkownika
Majkel - 2015-12-22 18:58:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Maya- widzę ze Twoja wiedza na temat ,,tureckich szklarni,, jest minimalna nie pisząc juz zerowa. Co do firmy a.u.b małe sprostowanie- negatywne opinie dodają osoby ktore nienadają sie nawet do ,,kręcenia karuzeli,,. Maya jeżeli zostałaś wyrzucona z Huuby za ,,olewajacy,, stosunek do pracy, to prosze Cie nie szukaj ukojenia w dodawaniu negatywnych opini. Sebastianek i Ewa sa tylko ludźmi- a czasem maja wiecej do ,,ogarnięcia,, niż mogłoby sie wydawać. Najszczęście sa ludzie którzy sa zadowoleni z pracy- ponieważ sa pracowici i chcą pracować a to wazne. Przykro nam ze musiałaś koleżanko opuścić nasze grono- z powodu ,,nierobstwa,,!!!
Pozdrowieniami
Zadowoleni z pracy:)
zdjecie uzytkownika
aska - 2015-12-27 10:25:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja bylam na hubba od 2010-2013,szkola przetrwania,Seba i Ewka oprocz pracy maja swoje zycie,za duzo obowiazkow maja.
zdjecie uzytkownika
Stach - 2015-12-28 13:29:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dokładnie tak @Majkel jestem tego samego zdania, że właśnie osoby leniwe dodają zawsze najgorsze opinie, bo chyba im się nudzi jakoś za bardzo, a ja ponawiam pytanie do byłego
zdjecie uzytkownika
sss - 2016-01-06 16:01:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Super nawet jeśli w firmie źle się dzieje, to wydaje mi się, że w Twojej opinii jest kilka niejasności. Poza tym, obrażanie innych uczestników dyskusji chyba nic nie da ;)
zdjecie uzytkownika
iksy - 2016-01-16 00:52:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zgadzam się z opinią @sss. W sumie na takich forach jest wolność słowa, ale obrażanie się nawzajem niczego dobrego nie da, a firma może na tym sporo tracić.
zdjecie uzytkownika
Szymon - 2016-01-18 22:20:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Majkel - 2015-12-22 18:58:09]:
,,majkel" (super nick) jesteś tak naprawdę ewą czy sebastianem, a może obojgiem naraz bo widocznie masz rozdwojenie jaźni skoro podpisujesz się ,,zadowoleni pracownicy"?
O a.u.b można mówić różne rzeczy, ale jeżeli podoba ci się na huubie to jesteś albo debilem albo ćpunem, albo nic nie robiącym brygadzistą (tzn. zrzucasz całą pracę na ,,podwładnych"), albo sado-masonem tzn. lubisz poniżanie.
Pracowałem właśnie na huubie, praca ciężka, ale najgorsza ,,ekipa", banda polskich ******, którzy właśnie chyba nie mają swojego życia, a jedyną ich rozrywką jest poniżanie innych.
zrezygnowałem z tej pracy, zostałem w biurze, po tygodniu znaleziono mi nową, praca również ciężka, ale ekipa super, sprawdziłem się i pracuję tam do dziś. Więc zależy jak traficie ludzie. Radzę nie sugerować się opiniami, a pojechać, przeżyć i wyrobić sobie własną opinię. Zależy jak traficie, najgorsi są oczywiście ludzie, a pracę jako sam akt fizyczny zawsze dacie radę wykonać jeżeli przyjechaliście faktycznie pracować.
Do samego biura nic nie mam, raz spoko, raz gorzej, pracuję, mam się dobrze, polecam się nie zrażać. pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Marek - 2016-01-23 18:30:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Szymon - 2016-01-18 22:20:45]:
Witam wszystkich powiem krótko i na temat aubvanbergen ci co bronią firmę to osoby chore nie zruwnowarzone lizusy ci którzy próbują zakryć całą prawdę i całą rzeczewistość Ewa Sebastian z huba to tacy sami ludzie jak my mają odpowiedzialność praca i życie prywatne ale jest podział pomimo że mają sporą odpowiedzialność w pracy nie można traktować pracowników jak nie wolników jak śmieci pracowałem na hubie kiedyś 7 lat przed sebą i Ewą i było inaczej tak samo biuro to że dają pracę lokum itp to nie znaczy że można żle oboiętnie i nie mile traktować ludzi osobiście nie polecam tego biura..
zdjecie uzytkownika
Kasia - 2016-01-30 13:02:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jedzie ktoś na sortowanie warzyw i owocow teraz?

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie A.U.B VAN BERGEN!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie A.U.B VAN BERGEN

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert