Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o A.U.B VAN BERGEN

Pracowałeś w firmie A.U.B VAN BERGEN i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Adam - 2014-07-12 07:29:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Witam serdecznie chciałbym się odnieść do komentarzy to prawda że biuro aub jest złym biurem ponieważ połączyło się zbiurem TIDO-VESTA z tym biurem gdzie nie tak dawno okradało Polskich pracowników z wypłat gdzie księgowość była fałszowana wiele tysięcy Polaków została oszukana w tej chwili dla właścićiela zostały postawione zarzuty popełnienia pszestęmstwa gospodarczego w Holandii po drugie biuro aub jest złym biurem np:Ściągają ludzi do pracy do Holandii na akcje np na miesiąc kończy się praca i te 20 osób co przyjechało wracają do Polski bo nie ma dla nich pracy tak dzieje się w aub po trzecie Koszalin biuro aub pracowała tam kiedyś pani Dorota Szwedowicz odeszła ponieważ nie miała sił kłamać i czarować rekrutójąc pracowników i odeszła w tej chwili siedzi nowa osoba która kłamie czaruje w ciska nie prawdę po przyjżdżie do Holandii do Monster jest inna rzeczywistość.Pani Monika Lachota rządzi pełna para nie zachowując sie racjonalnie do końca wobec pracowników warunki mieszkalne są różne np bieguś ranczo alkamadelan 7 i 5 to są przykłady gdzie na domkach są imprezy samowola rubta co chceta nie ma kontroli nad domkami-obozy pracy chuba fransen rejplant verkade np huba praca na kolanach gdzie jest dwóch brgadzistuw Ewa i Sebastian Polacy którzy krzyczą wyzywają ludzi od debilów tempo po prostu masakra brak jakiego kolwiek szacunku do ludzi to przykre ale straszne pani Monika Lachota wie o stosowanych złych praktykach na szklarniach i złym traktowaniem ludzi ale ich to nie obchodzi liczy się dla nich sztuka i kasa w samym sobie biuro aub stosuje powoli taktyki oszukiwania ludzi jak TIDO-VESTA powoli powtarzają się taktyki techniczno księgowe jak w tido np jak oszukać zamydlić ludziom oczy by nie dośli swego nie polecam tego biura wiele osób się spaliło zostało oszukanych .Polecam takie biura jak Adeco Enna vankopen i otto w tych biurach jest o wiele większy porządek i większe zarbki nisz w Aub....
zdjecie uzytkownika
Helem - 2014-07-12 12:51:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
W takim razie przydałoby się coś z tym zrobić, bo z tego co widzę to pracownicy jakoś dają sobą pomiatać ...
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-09-16 17:39:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Adam - 2014-07-12 07:29:54]:
masz rację Adam pracowałem w tych firmach i faktycznie są to obozy!!!
zdjecie uzytkownika
danio - 2014-09-25 12:26:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam mam okazje jechac do van bergen na lilje jest ktos kto tam byl i moze opisac jak ta firma prosperuje .
zdjecie uzytkownika
Walko - 2014-10-14 13:32:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W zasadzie nie znając firmy nie można się do nich o nic przyczepić. http://www.vanbergenpersoneelsdiensten.nl/ Ich strona prezentuje się obiecująco, chociaż czytając niektóre opinie można być przerażonym. Nie chce mi się co prawda wierzyć w 100%, że jest to taki czy inny obóz pracy. Zawsze przecież można zrezygnować ze współpracy.
zdjecie uzytkownika
SS - 2014-11-04 13:24:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Walko - 2014-10-14 13:32:31]:
walko nie znasz tematu i jakiekolwiek pisanie niema sensu. pojedz tam to zobaczysz: przeludnione domy ,stare prycze szpitalne, ciągła inwigilacja i pani "m" dobrze grająca. na pierwszy raz polecam; huub i panią ewe, redstar i panią "b" to dopiero będziesz w temacie!
zdjecie uzytkownika
radek - 2014-11-05 17:57:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jaka lista polecanych osób, no proszę.. tylko, że nie można tutaj podawać danych personalnych, nie wiem czy zdajecie sobie z tego sprawę, chyba każdy musi zaakceptować regulamin (czyli również go przeczytać), więc zastanówcie się nad tym. Nie wiem jakiego rzedu są tam również zarobki, ktos się orientuje?
zdjecie uzytkownika
Ktoś - 2014-11-11 19:18:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mam kontakt z A.U.B i faktycznie to sa obozy pracy . Pracownicy biura mysla ze sa władcami swiata i traktuja ludzi jak roboli a juz Klakier (spuscizna po Tido Vesta ) to zakłamana szuja . Ja sie ciesze , nalało sie chłopakowi wody do dupy . Wczesnie w Tido siedział tylko na Facebooku i youtube , nadal jest lizusem , to potrafi najlepiej . Pozdrawiam Cie Andrzejku
zdjecie uzytkownika
monio - 2014-11-15 15:50:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
znacie motto f v g ; życie jest piękne- jak się ludzi okrada
zdjecie uzytkownika
max - 2014-11-17 11:15:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
TIDO VESTA i A.U.B. to dopiero walec , a nie wałek. Już sobie wyobrażam jak będą kręcić waly
zdjecie uzytkownika
modi - 2014-11-30 12:17:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zorientowany - 2013-04-12 15:58:52]:
buty kosztuja juz 30euro i sa ochydne
nieplaca wszystkiego ciagle oszukuja i traktuja ludzi jak psy (na zawolanie masz czekac kiedy zadzwoni telefon np.dostajesz tel.o10:15ze i dziesz o pracy na 10:30 a jedziesz prawie 45minut) MŁODYM I POCZATKJUJACYM NIE POLECAM dostaniecie smieszne stawki o ile bedziecie miec godziny 40h-198e a 32h-138e
zdjecie uzytkownika
janek - 2014-12-02 17:27:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To na jakim stanowisku jest taka stawka 198 euro za 40 godzin? To wychodzi prawie 5 euro na godzinę, czyli i tak lepiej niż w Polsce, bo to ponad 20 złotych na godzinę. Jednakże martwi mnie to co napisał modi o tym, że może zdarzyć sie tak, że godzin w ogóle nie będzie, ktoś tak miał? Wtedy placa przestojowe?
zdjecie uzytkownika
pat - 2014-12-02 21:25:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [janek - 2014-12-02 17:27:23]:
Janek na jakim świecie ty żyjesz - przestojowe w tej firmie to marzenie !!!! A takie stawki wiekowe to norma w NL . MODI pewnie pracuje w V D SHOOT ,to i tak jeszcze jest dobrze 40 h .Najgorsze jest że młodego walą w rogi non stop , Franek ma to we krwi!!! Z raportu ministerstwa spraw socjalnych Holandii wynika że 75% biur w Holandii dopuściło się oszustw na pracownikach sezonowych.
zdjecie uzytkownika
tito - 2014-12-03 14:59:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [janek - 2014-12-02 17:27:23]:
co ty liczysz Janek. licz to że modi ma 5 euro a złodziej bierze 20 euro za godzinę pracy, a powinno być 50/50! jednym słowem młody wpadł w niezłe G........!!!! te biuro to jest jeden wielki szwindel a ludzie dalej tam jadą!!!
zdjecie uzytkownika
kolega - 2015-01-09 23:10:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jaki Holender jezdzi autem na Polskich blachach ? Tylko sknera ! Macie odpowiedz na temat tego biura . Uwazajcie , to jest sekta . Rywalizacja Miedzy monika , beata a parkingowym andrzejkiem (nie bez powodu z małych liter).Wszystko tępe , ale andrzejek nr.1 Dawniej jemu ssali , teraz on ssie . Pięć minut słuchania jego madrosci i człowiek chce sobie kable wypruć . Jedyny normalny tam to (usunięte przez administratora) . Nie mylic z (usunięte przez administratora) To pisałem Ja , Jarząbek. :-D .Pozdrawiam KLAKIERA
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-01-24 19:45:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jak sie czyta co wy za madrosci piszecie to az pusty smiech mnie ogarnia... niema nigdzie nic za darmo narzekacie i co niektorzy wymyslacie, zeby pracowac spokojnie trzeba sobie zapracowac jak wiekszosc tu pracujacych, chcecie narzekac to to robcie i jedzcie spowrotem do pl wiecej pracy bedzie dla tych ktorzy chca pracowac. nie twierdze ze firma jest idealana ale wierzcie mi z gorszym syfem spotykalem sie w pl. pozdro z westlandu
zdjecie uzytkownika
On - 2015-01-28 12:26:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pani "B" z biura , pewnie gdyby matka wiedziela ze taka franca bedzie z niej to by zaraz po urodzeniu przyjebała ceglówka w łep .
zdjecie uzytkownika
misiek - 2015-02-17 22:30:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Siemka ka będąc na wiekówce o wiele mniej nie zarabialem niz normalny ptracownik, roznica miedzy wyplatami byla minimalna 30 e , a ty kolego podpisany ,,on '' wroc do szkoly uczyc sie polskiego.
zdjecie uzytkownika
on - 2015-03-04 21:41:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
MISIEK , co to jest "siemka ka ",jąkasz sie ? Lub " ptracownik " ? Czytasz to co piszesz idioto ?
zdjecie uzytkownika
maka - 2015-03-26 17:24:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tido Vesta - lepsze biuro bylo jak to zasrane A.U.B pies ma lepsza bude jak to biuro ich
zdjecie uzytkownika
KERMIT - 2015-04-06 20:32:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
KTOŚ JEDZIE 9 KWIETNIA NA SADZONKI? PROSZĘ O OPINIE I JAK TAM JEST.S,GAVENZEN
zdjecie uzytkownika
mon - 2015-04-18 16:27:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ile firma płaci euro za godzinę do reki? Nie jestem na wiekówce z gory dzieki za odpowiedz
zdjecie uzytkownika
Bernadeta - 2015-04-18 18:07:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [były p - 2014-05-24 15:32:30]:
najgorasz firma w nl ludzie uciekajcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Mial byc internet domki murowane zapewniali w pl a tu co internet jest ale kupic trzeba a praca hihi praca na kolanach kto chce niech pracuje ale biuro powinno poinformowac do jakiej pracy sie jedzie !!!!!!!!!!!Nie kazdy moze pracowac na kolanach gdy bym wiedziala to nawet bym sie nie wybierala praca praca ale szacunku nikt tu nie bedzie mial dla ciebie kto to napisal lesery jakis frajer ktory pracuje w aub i poniza Polakow
zdjecie uzytkownika
Wisiu - 2015-04-28 02:39:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli już miałbym wyjeżdżać za granicę to tylko pod sprawdzony adres. Jeżeli wcześniej nic nie wiedzieliście na tym forum, czy między sobą. Przecież to logiczne aby dowiadywać się najwięcej z ofert pracy..
zdjecie uzytkownika
error - 2015-07-23 18:53:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracuje na hubie roob to diabeł w ludzkiej skorze nie polecam wam tej firmy a ni biura sam odchoze bo juz nie wytrzymuje traktuja nas jak robotow ostatnio kbieta zemdlala dali jej wody napila sie i dalej do roboty
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie A.U.B VAN BERGEN

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy A.U.B VAN BERGEN?
Zadaj pytanie
alert