Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o A.U.B VAN BERGEN

Pracowałeś w firmie A.U.B VAN BERGEN i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Elcia - 2012-01-26 13:22:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałam firmie AUB praca jak praca wszędzie jet ciężko tylko trzeba chcieć pracować ludzie ok nieraz można było trafić na starych wyżeraczy Brygadziści(usunięte przez administratora) wymagający ale ok a mieszkania zależy jak kto trafi ale ogólnie ok tylko jeden minus Zarobki są małe
zdjecie uzytkownika
adam - 2012-02-20 20:02:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
lambo - 2010-02-02 12:22:18

gosc1 - 2009-09-19 16:12:32

nie najgorzej


Pozdrawiam
czy może ktoś podać mi adres biura w Polsce (usunięte przez administratora)pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Ewelina - 2012-06-15 16:55:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja mam podobny problem z odzyskaniem pieniędzy. Za ostatni tydzień nie chcą mi zapłacić. Zjechałam do Polski z powodu złych warunków mieszkaniowych. Jak mam odzyskać pieniądze za ostatni tydzień ??
zdjecie uzytkownika
mika20 - 2012-10-08 09:07:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jest mozliwosc wyjazdu na dwa miesiace to zalezy od wieku do 23 lat nie radze nikomu sie ruszac z domu powyzej jest calkiem dobra stawka:)
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-01-27 14:15:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szkoda czasu ta firma tonie!!!!!
zdjecie uzytkownika
OSZUŚĆĆĆĆĆCCCIIIIIIIIIIIIIIIIIIII - 2013-02-26 12:12:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
NIE PCHAJCIE SIĘ DO TEJ FIRMY (usunięte przez administratora)NAPIERW MOWIĄ BY SIĘ ZAREJESTROWAĆ A PÓŹNIEJ CZEKASZ ILE CHCESZ .JAK DZWONISZ , SA OFERTY TO BIORA TYCH CO JUZ BYLI TO PO JAKI [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] KAŻĄ SIĘREJESTROWAĆ???????? TO JEST FIRMA KANT SIEDZI TAM WIELKA DAMCIA I SIE CHWALI JAK TO ONA JEZYK UMIE A NIBY BIORĄ LUDZI Z JEZYKIEM PODSTAWOWYM CHOCIAŻ A Z WIADOMYCH ŹRÓDEŁ SĄ I TACY CO NIE ZNAJĄ JĘZYKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!NIE UFAJCIE IM SZKODANA NICH CZASU!!(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
zorientowany - 2013-04-12 15:58:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
- domy 80 euro to dużo jak mieszka się w 20 osób np. w Monster - tam odradzam mieszkać, małe miasteczko, domy ruiny a w swoim domu tzw. Big Brother na haagweg właściciel frans van bergen upycha ile się da nawet o 21 osób, w pokoju(usunięte przez administratora) w domu jedna pralka, masa gości w weekendy,(usunięte przez administratora) materace zagrzybione,(usunięte przez administratora) kolejny przykład mieszkanie szefa, kamienica w Rotterdamie może i fajnie ulokowane blisko centrum ale mieszkanie począwszy od 45a do 45 g brak słów a watergustratt 45g to szczyt szczytów 2 łózka w salonie z aneksem kuchennym i jeden pokój gdzie są na siłę wepchane 3 łózka i rozpadająca się szafa
- prace dostaniesz jak będzie sezon a o to ostatnio ciężko w tej firmie;
w Koszalinie w Fas Packing zwerbuje was przemiła pani (usunięte przez administratora)która poopowiada cuda i nic więcej ( myśleli że jak (usunięte przez administratora)kłamczuchę wywalili to więcej ludzi będzie się zgłaszać a tu lipa)
- jak dostaniesz rower do pracy płacisz 50 euro kaucji i lepiej go pilnuj i nie pożyczaj później pieniędzy nie odzyskasz , peleryny przeciwdeszczowe jedynie rozmiar M jak na słonia płatne 16 euro
- buty robocze takie w polsce możesz kupić płacisz w vanbergenie 20 euro
- dojazd do pracy bezpłatny ale lepiej nie chwal sie że masz prawo jazdy bo będziesz wiecznie pod telefonem bo zawsze czegoś chcą w najmniej odpowiednim momencie ( po pracy się odpoczywa a nie jeżdzi na garaż i ludzi przeprowadza)
- ciekawa firma wiele cierpliwości można się nauczyć , zostać okradzionym i bez słowa odesłanym do domu oczywiście firmowym busem fas packingu- intertransem ( żenada)
- po przejęciu firmy przez basa van bergen jest coraz gorzej i chyba firma chyli sie ku upadkowi

nie polecam
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-18 14:07:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a jak wyglądają relacje między pracownikami, zachowują rozsądek/godność czy starają się pokazać, że są lepsi i zasłużyli na te dodatkowe 100 euro?
zdjecie uzytkownika
ona - 2013-06-19 10:56:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam dostalam od nich oferte by jechac do stara ale nie wiem czy sie zdecydowac?
zdjecie uzytkownika
Torbal - 2013-06-19 20:38:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś był tam niedawno i mógłby napisać czy, po tych wszystkich opłatach, za strój, mieszkanie można wyjść na swoim?
zdjecie uzytkownika
Marta - 2013-06-30 14:35:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam firma aub jest ok natomiast zakład redctar pakowalnia pomidorów to straszny zakład praca w akordzie limity pilnowanie polaków limitów Polacy są przez panią A.U.B VAN BERGEN pilnowani wyzywani od [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jednym słowem stres nerwy i brak godności i szacunku dla pracowników z Polski inaczej mówiąc bardzo cięszki zakład nie polecam...
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-01 19:02:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O godności i zwykłym ludzkim traktowaniu można zapomnieć, a jak wyglądają tam zarobki - czy mogłabyś @Marta napisać jakie to mniej więcej sumy?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-05 18:11:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cała prawda nic dodać nic ująć A.U.B VAN BERGEN
zdjecie uzytkownika
czarek - 2013-08-08 16:07:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pomijając to co piszą o jakiś paniach chciałbym się zapytać jakie są zarobki w tej chwili w A.U.B. Van Bergen.
zdjecie uzytkownika
aga - 2013-09-20 23:34:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
100 euro ???? byłaś u szefa pod biurkiem ??? nie spotkałam się tam z czymś takim jak premia za dobrą pracę
zdjecie uzytkownika
arek - 2013-09-21 12:13:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to jak to wkońcu jest z tą premią jest ona czy nie? Bo w sumie to już sam nie wiem co myśleć po przeczytaniu wszystkiego
zdjecie uzytkownika
gość - 2013-09-21 13:18:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Żadnej premii nie ma,obojętnie jak pracujesz.Masz płacone za te godziny które przepracujesz w ciągu tygodnia.Nie wiem skąd taki pomysł z premią.
zdjecie uzytkownika
arek - 2013-09-21 13:21:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czyli jest sama premia bez żadnej szansy na jakikolwiek chociaż dodatek? A jakieś świadczenia socjalne są?
zdjecie uzytkownika
Arcon - 2013-10-01 18:37:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam. Kradną jak mogą. Pracując na nocnej zmianie firma wypłacała jakieś dodatki do wynagrodzenia (nocna). Jednak pośrednik AUB brał to do kieszeni. Mieszkania drogie, przeludnione i nieadekwatne do ceny. Na naprawę czegoś można czekać tygodniami ,a jakoś trzeba żyć na miejscu.
zdjecie uzytkownika
bartek - 2013-10-02 15:30:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A na ile się mniej więcej wyjeżdża? No i czy jak już się wyjedzie to jest możliwość zrezygnowania ze współpracy z A. U. B Van Bergen?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-12-03 15:28:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
MOJA RADA SZUKAJCIE PRACY W BELGII'SZWECJI !!! AUB .................. I ............... SIRA I WSZYSTKO JASNE ! MOŻNA NAKRĘCIĆ DRUGIEGO " NIKOSIA.
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2014-01-29 16:28:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mika20 - 2012-10-08 09:07:40]:
Magiczne słowo, Geemente.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-01-29 16:32:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ona - 2013-06-19 10:56:56]:
wielu typowych 'polaczków'. Przychodzi taki na szklarnie,gdzie norma jest 350kg/h,spokojna praca,bez pośpiechu..a ta przyćpa,zrobi 600+ i trzeba biegać,pomimo tego że nie dostaje sie ani centa więcej,masakra ale tak już jest :) Domki? podobno jest już lepiej,płąca taka jak była,minimum zachowane,nie polecam,pozdro.
zdjecie uzytkownika
Hania - 2014-01-30 09:24:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam! Ja nie narzekam na prace i zarobki tam ale niestety ludzie byli do ( usunięte przez administratora ) Chciałabym tam pracować jeszcze ale na innej szklarni ale w tej samej Firmie:) Ja o domkach nic nie wiem bo nie mieszkałam , ja mieszkałam na Hotelu i pracowałam w tej firmie:) Praca spoko i zarobki też ...ja dostałam normalnie przelewy i jestem zadowolona z tej Firmy:) Pozdrawiam :)
zdjecie uzytkownika
Maciej - 2014-02-16 23:07:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To pewnie zależy na jakich ludzi sie jeszcze trafi, najważniejsze, że kasa w A.U.B Van Bergen była ok, no i praca i warunki w miare fajne z tego co psizesz.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
25 osób obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie A.U.B VAN BERGEN
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x