Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o A.U.B VAN BERGEN

Pracowałeś w firmie A.U.B VAN BERGEN i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Torbal - 2013-06-19 20:38:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś był tam niedawno i mógłby napisać czy, po tych wszystkich opłatach, za strój, mieszkanie można wyjść na swoim?
zdjecie uzytkownika
Marta - 2013-06-30 14:35:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam firma aub jest ok natomiast zakład redctar pakowalnia pomidorów to straszny zakład praca w akordzie limity pilnowanie polaków limitów Polacy są przez panią A.U.B VAN BERGEN pilnowani wyzywani od [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jednym słowem stres nerwy i brak godności i szacunku dla pracowników z Polski inaczej mówiąc bardzo cięszki zakład nie polecam...
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-01 19:02:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O godności i zwykłym ludzkim traktowaniu można zapomnieć, a jak wyglądają tam zarobki - czy mogłabyś @Marta napisać jakie to mniej więcej sumy?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-05 18:11:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cała prawda nic dodać nic ująć A.U.B VAN BERGEN
zdjecie uzytkownika
czarek - 2013-08-08 16:07:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pomijając to co piszą o jakiś paniach chciałbym się zapytać jakie są zarobki w tej chwili w A.U.B. Van Bergen.
zdjecie uzytkownika
aga - 2013-09-20 23:34:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
100 euro ???? byłaś u szefa pod biurkiem ??? nie spotkałam się tam z czymś takim jak premia za dobrą pracę
zdjecie uzytkownika
arek - 2013-09-21 12:13:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to jak to wkońcu jest z tą premią jest ona czy nie? Bo w sumie to już sam nie wiem co myśleć po przeczytaniu wszystkiego
zdjecie uzytkownika
gość - 2013-09-21 13:18:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Żadnej premii nie ma,obojętnie jak pracujesz.Masz płacone za te godziny które przepracujesz w ciągu tygodnia.Nie wiem skąd taki pomysł z premią.
zdjecie uzytkownika
arek - 2013-09-21 13:21:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czyli jest sama premia bez żadnej szansy na jakikolwiek chociaż dodatek? A jakieś świadczenia socjalne są?
zdjecie uzytkownika
Arcon - 2013-10-01 18:37:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam. Kradną jak mogą. Pracując na nocnej zmianie firma wypłacała jakieś dodatki do wynagrodzenia (nocna). Jednak pośrednik AUB brał to do kieszeni. Mieszkania drogie, przeludnione i nieadekwatne do ceny. Na naprawę czegoś można czekać tygodniami ,a jakoś trzeba żyć na miejscu.
zdjecie uzytkownika
bartek - 2013-10-02 15:30:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A na ile się mniej więcej wyjeżdża? No i czy jak już się wyjedzie to jest możliwość zrezygnowania ze współpracy z A. U. B Van Bergen?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-12-03 15:28:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
MOJA RADA SZUKAJCIE PRACY W BELGII'SZWECJI !!! AUB .................. I ............... SIRA I WSZYSTKO JASNE ! MOŻNA NAKRĘCIĆ DRUGIEGO " NIKOSIA.
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2014-01-29 16:28:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mika20 - 2012-10-08 09:07:40]:
Magiczne słowo, Geemente.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-01-29 16:32:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ona - 2013-06-19 10:56:56]:
wielu typowych 'polaczków'. Przychodzi taki na szklarnie,gdzie norma jest 350kg/h,spokojna praca,bez pośpiechu..a ta przyćpa,zrobi 600+ i trzeba biegać,pomimo tego że nie dostaje sie ani centa więcej,masakra ale tak już jest :) Domki? podobno jest już lepiej,płąca taka jak była,minimum zachowane,nie polecam,pozdro.
zdjecie uzytkownika
Hania - 2014-01-30 09:24:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam! Ja nie narzekam na prace i zarobki tam ale niestety ludzie byli do ( usunięte przez administratora ) Chciałabym tam pracować jeszcze ale na innej szklarni ale w tej samej Firmie:) Ja o domkach nic nie wiem bo nie mieszkałam , ja mieszkałam na Hotelu i pracowałam w tej firmie:) Praca spoko i zarobki też ...ja dostałam normalnie przelewy i jestem zadowolona z tej Firmy:) Pozdrawiam :)
zdjecie uzytkownika
Maciej - 2014-02-16 23:07:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To pewnie zależy na jakich ludzi sie jeszcze trafi, najważniejsze, że kasa w A.U.B Van Bergen była ok, no i praca i warunki w miare fajne z tego co psizesz.
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-04-27 11:37:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szkoda czasu, byłem tam i widziałem wiele bardzo złych praktyk prowadzonych przez tą zzzzzzzzzzzzz firme!! Kant na kancie i jak najwięcej w jak najkrótszym czasie zedrzeć z roboli!! Brak szacunku do ludzi , liczy się tylko kasa a ciebie mają w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Chciałbym opisać to lapidarnie ale nie można.DLA TYCH nowych i przyszłych pracowników tej firmy zalecam o poważne przemyślenie tej decyzji.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-05-08 11:43:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracowałam prawie trzy lata przez firmę AUB, wszystko zależy od tego ile ma się szczęścia i gdzie się trafi do pracy. Ja przez prawie cały okres pobytu pracowałam w jednej szklarni, dojazd samochodem służbowym, pieniądze zawsze na czas a urlop ustalałam z właścicielem szklarni a nie z firmą AUB. Na początku mieszkałam na domku z innymi ludźmi, a wiadomo że ludzie są różni, później wynajmowałam swoje mieszkanie więc kontakt z koordynatorką sporadyczny. Czytałam opinie o różnych biurach i zazwyczaj są to opinie negatywne, rzadko ktoś pisze coś dobrego, ale prawda jest taka że jak komuś zależy na pracy to będzie pracował. Ja nie narzekałam, jak pracujesz dłużej i do pewnych rzeczy się przyzwyczaisz to nie jest źle.
zdjecie uzytkownika
procownica sezonowa - 2014-05-20 11:38:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałam i jestem zadowolona. warunki mieszkaniowe- róznie, ale wypłata zawsze na czas. Co do kontaktu z koordynatorkami- nie miałam problemów najmniejszych, może dlatego, ze gdy był jakiś problem informowałam o nim kulturalnie, a nie pełnym cwaniactwa, roszczeniowym tonem. i jakimś cudem pracę miałam niemal cały czas. Ogromnym plusem jest znajomość języka- choćby po to, żeby czasem pogadać sobie z Franzem:) Polecam.
zdjecie uzytkownika
Coco Jumbo - 2014-05-23 02:30:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szybko zrozumiałem, że w tej firmie nie ma dla mnie przyszłości.3 tygodnie bez pracy, 2 tygodnie pracowałem, w jednym tygodniu w 4 szklarniach - porażka! Warunki mieszkaniowe na campingu skandaliczne i za wygórowaną cenę, potem o wiele lepsze w prywatnym domu. Teraz szukam pracy w holenderskim magazynie. Agencji Van Bergen nie polecam! Przynajmniej nr sofi i konto bankowe już mam. Tyle dobrego...
zdjecie uzytkownika
były p - 2014-05-24 15:32:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kolejny wyrąbany pacjent!!! ilu jeszcze da się frankowi rąbać? odmawiajcie im a konkurencja nie śpi. szybko obują małego i będzie musiał pogonić mesia !!!
zdjecie uzytkownika
Błażej - 2014-05-29 06:27:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie chce wam sie pracowac LESERY!!!
zdjecie uzytkownika
Helem - 2014-05-29 11:10:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Spokojnie spokojnie, skoro stać go na Mercedesa to źle nie ma. Chociaż obawiam się, że to kolejna osoba, która dorabia się na innych. Chyba, że ci "inni" nie chcą pracować i mają gdzieś obowiązki ..
zdjecie uzytkownika
Adam - 2014-07-12 07:29:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam serdecznie chciałbym się odnieść do komentarzy to prawda że biuro aub jest złym biurem ponieważ połączyło się zbiurem TIDO-VESTA z tym biurem gdzie nie tak dawno okradało Polskich pracowników z wypłat gdzie księgowość była fałszowana wiele tysięcy Polaków została oszukana w tej chwili dla właścićiela zostały postawione zarzuty popełnienia pszestęmstwa gospodarczego w Holandii po drugie biuro aub jest złym biurem np:Ściągają ludzi do pracy do Holandii na akcje np na miesiąc kończy się praca i te 20 osób co przyjechało wracają do Polski bo nie ma dla nich pracy tak dzieje się w aub po trzecie Koszalin biuro aub pracowała tam kiedyś pani Dorota Szwedowicz odeszła ponieważ nie miała sił kłamać i czarować rekrutójąc pracowników i odeszła w tej chwili siedzi nowa osoba która kłamie czaruje w ciska nie prawdę po przyjżdżie do Holandii do Monster jest inna rzeczywistość.Pani Monika Lachota rządzi pełna para nie zachowując sie racjonalnie do końca wobec pracowników warunki mieszkalne są różne np bieguś ranczo alkamadelan 7 i 5 to są przykłady gdzie na domkach są imprezy samowola rubta co chceta nie ma kontroli nad domkami-obozy pracy chuba fransen rejplant verkade np huba praca na kolanach gdzie jest dwóch brgadzistuw Ewa i Sebastian Polacy którzy krzyczą wyzywają ludzi od debilów tempo po prostu masakra brak jakiego kolwiek szacunku do ludzi to przykre ale straszne pani Monika Lachota wie o stosowanych złych praktykach na szklarniach i złym traktowaniem ludzi ale ich to nie obchodzi liczy się dla nich sztuka i kasa w samym sobie biuro aub stosuje powoli taktyki oszukiwania ludzi jak TIDO-VESTA powoli powtarzają się taktyki techniczno księgowe jak w tido np jak oszukać zamydlić ludziom oczy by nie dośli swego nie polecam tego biura wiele osób się spaliło zostało oszukanych .Polecam takie biura jak Adeco Enna vankopen i otto w tych biurach jest o wiele większy porządek i większe zarbki nisz w Aub....
zdjecie uzytkownika
Helem - 2014-07-12 12:51:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W takim razie przydałoby się coś z tym zrobić, bo z tego co widzę to pracownicy jakoś dają sobą pomiatać ...
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie A.U.B VAN BERGEN
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x