Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o A.U.B VAN BERGEN

Pracowałeś w firmie A.U.B VAN BERGEN i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
modi - 2014-11-30 12:17:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zorientowany - 2013-04-12 15:58:52]:
buty kosztuja juz 30euro i sa ochydne
nieplaca wszystkiego ciagle oszukuja i traktuja ludzi jak psy (na zawolanie masz czekac kiedy zadzwoni telefon np.dostajesz tel.o10:15ze i dziesz o pracy na 10:30 a jedziesz prawie 45minut) MŁODYM I POCZATKJUJACYM NIE POLECAM dostaniecie smieszne stawki o ile bedziecie miec godziny 40h-198e a 32h-138e
zdjecie uzytkownika
janek - 2014-12-02 17:27:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To na jakim stanowisku jest taka stawka 198 euro za 40 godzin? To wychodzi prawie 5 euro na godzinę, czyli i tak lepiej niż w Polsce, bo to ponad 20 złotych na godzinę. Jednakże martwi mnie to co napisał modi o tym, że może zdarzyć sie tak, że godzin w ogóle nie będzie, ktoś tak miał? Wtedy placa przestojowe?
zdjecie uzytkownika
pat - 2014-12-02 21:25:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [janek - 2014-12-02 17:27:23]:
Janek na jakim świecie ty żyjesz - przestojowe w tej firmie to marzenie !!!! A takie stawki wiekowe to norma w NL . MODI pewnie pracuje w V D SHOOT ,to i tak jeszcze jest dobrze 40 h .Najgorsze jest że młodego walą w rogi non stop , Franek ma to we krwi!!! Z raportu ministerstwa spraw socjalnych Holandii wynika że 75% biur w Holandii dopuściło się oszustw na pracownikach sezonowych.
zdjecie uzytkownika
tito - 2014-12-03 14:59:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [janek - 2014-12-02 17:27:23]:
co ty liczysz Janek. licz to że modi ma 5 euro a złodziej bierze 20 euro za godzinę pracy, a powinno być 50/50! jednym słowem młody wpadł w niezłe G........!!!! te biuro to jest jeden wielki szwindel a ludzie dalej tam jadą!!!
zdjecie uzytkownika
kolega - 2015-01-09 23:10:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jaki Holender jezdzi autem na Polskich blachach ? Tylko sknera ! Macie odpowiedz na temat tego biura . Uwazajcie , to jest sekta . Rywalizacja Miedzy monika , beata a parkingowym andrzejkiem (nie bez powodu z małych liter).Wszystko tępe , ale andrzejek nr.1 Dawniej jemu ssali , teraz on ssie . Pięć minut słuchania jego madrosci i człowiek chce sobie kable wypruć . Jedyny normalny tam to (usunięte przez administratora) . Nie mylic z (usunięte przez administratora) To pisałem Ja , Jarząbek. :-D .Pozdrawiam KLAKIERA
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-01-24 19:45:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jak sie czyta co wy za madrosci piszecie to az pusty smiech mnie ogarnia... niema nigdzie nic za darmo narzekacie i co niektorzy wymyslacie, zeby pracowac spokojnie trzeba sobie zapracowac jak wiekszosc tu pracujacych, chcecie narzekac to to robcie i jedzcie spowrotem do pl wiecej pracy bedzie dla tych ktorzy chca pracowac. nie twierdze ze firma jest idealana ale wierzcie mi z gorszym syfem spotykalem sie w pl. pozdro z westlandu
zdjecie uzytkownika
On - 2015-01-28 12:26:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pani "B" z biura , pewnie gdyby matka wiedziela ze taka franca bedzie z niej to by zaraz po urodzeniu przyjebała ceglówka w łep .
zdjecie uzytkownika
misiek - 2015-02-17 22:30:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Siemka ka będąc na wiekówce o wiele mniej nie zarabialem niz normalny ptracownik, roznica miedzy wyplatami byla minimalna 30 e , a ty kolego podpisany ,,on '' wroc do szkoly uczyc sie polskiego.
zdjecie uzytkownika
on - 2015-03-04 21:41:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
MISIEK , co to jest "siemka ka ",jąkasz sie ? Lub " ptracownik " ? Czytasz to co piszesz idioto ?
zdjecie uzytkownika
maka - 2015-03-26 17:24:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tido Vesta - lepsze biuro bylo jak to zasrane A.U.B pies ma lepsza bude jak to biuro ich
zdjecie uzytkownika
KERMIT - 2015-04-06 20:32:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
KTOŚ JEDZIE 9 KWIETNIA NA SADZONKI? PROSZĘ O OPINIE I JAK TAM JEST.S,GAVENZEN
zdjecie uzytkownika
mon - 2015-04-18 16:27:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ile firma płaci euro za godzinę do reki? Nie jestem na wiekówce z gory dzieki za odpowiedz
zdjecie uzytkownika
Bernadeta - 2015-04-18 18:07:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [były p - 2014-05-24 15:32:30]:
najgorasz firma w nl ludzie uciekajcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Mial byc internet domki murowane zapewniali w pl a tu co internet jest ale kupic trzeba a praca hihi praca na kolanach kto chce niech pracuje ale biuro powinno poinformowac do jakiej pracy sie jedzie !!!!!!!!!!!Nie kazdy moze pracowac na kolanach gdy bym wiedziala to nawet bym sie nie wybierala praca praca ale szacunku nikt tu nie bedzie mial dla ciebie kto to napisal lesery jakis frajer ktory pracuje w aub i poniza Polakow
zdjecie uzytkownika
Wisiu - 2015-04-28 02:39:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli już miałbym wyjeżdżać za granicę to tylko pod sprawdzony adres. Jeżeli wcześniej nic nie wiedzieliście na tym forum, czy między sobą. Przecież to logiczne aby dowiadywać się najwięcej z ofert pracy..
zdjecie uzytkownika
error - 2015-07-23 18:53:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracuje na hubie roob to diabeł w ludzkiej skorze nie polecam wam tej firmy a ni biura sam odchoze bo juz nie wytrzymuje traktuja nas jak robotow ostatnio kbieta zemdlala dali jej wody napila sie i dalej do roboty
zdjecie uzytkownika
xl - 2015-07-30 09:28:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [error - 2015-07-23 18:53:34]:
dla nich jesteście tylko białymi ,, M ,, a rob to esesman . ich nie obchodzi l
Lucyna , Marzena czy Zosia tylko kaaaaaaaaaaaasa . czy te marne grosze są warte takiego traktowania i wyzysku
zdjecie uzytkownika
Maya - 2015-08-12 17:08:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Pracowałam wraz z chłopakiem przez to ,,biuro" przez kilka tygodni, mimo że przyjechaliśmy na całe wakacje. Przede wszystkim rażąca BEZCZELNOŚĆ pracowników tego biura jest nie do opisania (tak to o was beatko, moniczko, klakierku). Brak szacunku dla drugiego człowieka, a z tego co wiem sami zaczynali na szklarniach. Wrzucają ludzi do najbardziej chorego obozu pracy tzw. huba, gdzie polaczki kordynatorzy : psychiczna ewa i sebastian rzucaja do ludzi kur"wami i tego typu mięsem. ,,udana" praca jest tez na tureckich szklarniach. powiem wam ze polaczki za granica i turcy to najgorsze podludzie jakich przyjdzie wam spotkać. sprowadzają ludzi do holandii zeby miec tantiemy i profity z nr sofii, a potem wysylaja do pracy tylko na ilosc godzin pokrywajaca koszty zamieszkanie. chore, nienachapane sępy z wlascicielem na czele. potrafia cie z dnia na dzien zwolnic gdy zareagujesz na zle traktowanie i niczego ci nie wyjasnia. jezeli myslisz o wyjezdzie za granice - odradzam ten przybytek.
zdjecie uzytkownika
igrek - 2015-08-25 18:24:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tak czytam te komentarze i posty typu ten co napisała Maya powyżej strasznie mnie przerażają. Zdecydowanie nie chciałbym pracowac w takiej atmosferze, a wszystko wskazuje na to, ze atmosfera nie jest tutaj zbyt pozytywna. Ciekawi mnie jak wygląda reszta spraw, typu zakwaterowanie i finanse, bo coś tu musi trzymac pracowników.
zdjecie uzytkownika
koles - 2015-09-04 22:44:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Popieram "maya" , w biurze straszna beszczelnosc . Moniczka kiedys sama zapiepszala na szklarni nawet wyslali ja do robienia ogrodzen , praca typowo dla mężczyzn . Wystarczy wejsc pod biurko i masz robote w biurze ale ze klakier tez... Jeczmien tez ma kolana powycierane... Co za wykladzine ma Franek w swoim gabinecie
zdjecie uzytkownika
PRACOWNIK - 2015-09-06 09:56:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
LUDZIE TO JEST MASAKRA CO AUB ZROBILO Z LUDZMI WYSLANYMI DO INNEJ FIRMY SPRZEDALI NAS JAK PRZEDMIOTY NA TARGU I WRECZ POWIEDZIELI ZE JAK ZREZYGNUJEMY TO NIE MAMY POWROTU DO AUB.WSZYSTKICH Z BIURA RAZEM Z FRANKIEM TRZEBA TAM WYSLAC TO WTEDY MOZE DOCENIA CO TO ZNACZY SZACUNEK DO LUDZI.
zdjecie uzytkownika
ola - 2015-09-06 12:51:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [PRACOWNIK - 2015-09-06 09:56:53]:
Mozesz jasniej? Do jakiej innej firmy......?
zdjecie uzytkownika
PRACOWNIK - 2015-09-08 09:40:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firna nazywa sie VERBEEK masakra nie firma tak Aub postepuje ze swoimi pracownikami maja ich za nic jeszcze twierdza ze jak zrezygnuja to zostana wydaleni z firmy AUB
zdjecie uzytkownika
luz - 2015-09-24 23:51:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nadal nie rozumiem zależności pomiędzy dwiema omówionymi przez Ciebie firmami @PRACOWNIK. Rozumiem, że czujecie się oszukani bo z tego, co piszesz, nie fajnie z wami postąpili, ale nie umiem z Twojej wypowiedzi wywnioskować o co chodziło z tym przeniesieniem pracowników. Będę wdzięczny jak mi wyjaśnisz
zdjecie uzytkownika
ola - 2015-11-16 13:40:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dlaczego nikt nie pisze jaki jest w AUB? Nie ma komentarzy ostatnio o wogole.Czy nikt nie ma nic do powiedzenia.Wszystko jest ok? Piszcie.....
zdjecie uzytkownika
maajaa - 2015-11-21 23:48:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Aby to syf jak klakiera buty
zdjecie uzytkownika
maajaa - 2015-11-21 23:49:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Aub to syf jak klakiera buty
zdjecie uzytkownika
ola - 2015-11-23 12:29:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [maajaa - 2015-11-21 23:49:52]:
zaszedł ci za skorę....? jest praca tam obecnie?
zdjecie uzytkownika
Były pracownik - 2015-11-23 19:02:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Najgorsze biuro smietanka z biura masakryczna cebula lachota i klakier i do tego franek banda oszustow sprzedali nas do innej firmy cepy życzę wam wszystkiego najgorszego !!
zdjecie uzytkownika
Xxx - 2015-11-24 12:46:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Maja oferty???? Teraz
zdjecie uzytkownika
jerzy - 2015-12-02 16:04:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem w 2006 r w A.U.B van Bergen i nic złego nie mogę powiedzieć,wypłata na czas,zakwaterowanie też bardzo dobre,do pracy busem dowozili nas,chyba że komuś się pracować nie chciało to nie zadowolony był,polecam Van Bergen zjechałem bo musiałem zjechać
zdjecie uzytkownika
Stach - 2015-12-08 01:50:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciesze się, że masz dobrą opinię @jerzy, bo sam od jakiegoś czasu chciałem się do nich zgłosić w sprawie pracy, widzę teraz że ma to jakiś sens, natomiast czy @były pracownik może napisać coś konkretnego?
zdjecie uzytkownika
Majkel - 2015-12-22 18:58:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Maya- widzę ze Twoja wiedza na temat ,,tureckich szklarni,, jest minimalna nie pisząc juz zerowa. Co do firmy a.u.b małe sprostowanie- negatywne opinie dodają osoby ktore nienadają sie nawet do ,,kręcenia karuzeli,,. Maya jeżeli zostałaś wyrzucona z Huuby za ,,olewajacy,, stosunek do pracy, to prosze Cie nie szukaj ukojenia w dodawaniu negatywnych opini. Sebastianek i Ewa sa tylko ludźmi- a czasem maja wiecej do ,,ogarnięcia,, niż mogłoby sie wydawać. Najszczęście sa ludzie którzy sa zadowoleni z pracy- ponieważ sa pracowici i chcą pracować a to wazne. Przykro nam ze musiałaś koleżanko opuścić nasze grono- z powodu ,,nierobstwa,,!!!
Pozdrowieniami
Zadowoleni z pracy:)
zdjecie uzytkownika
aska - 2015-12-27 10:25:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja bylam na hubba od 2010-2013,szkola przetrwania,Seba i Ewka oprocz pracy maja swoje zycie,za duzo obowiazkow maja.
zdjecie uzytkownika
Stach - 2015-12-28 13:29:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dokładnie tak @Majkel jestem tego samego zdania, że właśnie osoby leniwe dodają zawsze najgorsze opinie, bo chyba im się nudzi jakoś za bardzo, a ja ponawiam pytanie do byłego
zdjecie uzytkownika
sss - 2016-01-06 16:01:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Super nawet jeśli w firmie źle się dzieje, to wydaje mi się, że w Twojej opinii jest kilka niejasności. Poza tym, obrażanie innych uczestników dyskusji chyba nic nie da ;)
zdjecie uzytkownika
iksy - 2016-01-16 00:52:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zgadzam się z opinią @sss. W sumie na takich forach jest wolność słowa, ale obrażanie się nawzajem niczego dobrego nie da, a firma może na tym sporo tracić.
zdjecie uzytkownika
Szymon - 2016-01-18 22:20:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Majkel - 2015-12-22 18:58:09]:
,,majkel" (super nick) jesteś tak naprawdę ewą czy sebastianem, a może obojgiem naraz bo widocznie masz rozdwojenie jaźni skoro podpisujesz się ,,zadowoleni pracownicy"?
O a.u.b można mówić różne rzeczy, ale jeżeli podoba ci się na huubie to jesteś albo debilem albo ćpunem, albo nic nie robiącym brygadzistą (tzn. zrzucasz całą pracę na ,,podwładnych"), albo sado-masonem tzn. lubisz poniżanie.
Pracowałem właśnie na huubie, praca ciężka, ale najgorsza ,,ekipa", banda polskich ******, którzy właśnie chyba nie mają swojego życia, a jedyną ich rozrywką jest poniżanie innych.
zrezygnowałem z tej pracy, zostałem w biurze, po tygodniu znaleziono mi nową, praca również ciężka, ale ekipa super, sprawdziłem się i pracuję tam do dziś. Więc zależy jak traficie ludzie. Radzę nie sugerować się opiniami, a pojechać, przeżyć i wyrobić sobie własną opinię. Zależy jak traficie, najgorsi są oczywiście ludzie, a pracę jako sam akt fizyczny zawsze dacie radę wykonać jeżeli przyjechaliście faktycznie pracować.
Do samego biura nic nie mam, raz spoko, raz gorzej, pracuję, mam się dobrze, polecam się nie zrażać. pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Marek - 2016-01-23 18:30:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Szymon - 2016-01-18 22:20:45]:
Witam wszystkich powiem krótko i na temat aubvanbergen ci co bronią firmę to osoby chore nie zruwnowarzone lizusy ci którzy próbują zakryć całą prawdę i całą rzeczewistość Ewa Sebastian z huba to tacy sami ludzie jak my mają odpowiedzialność praca i życie prywatne ale jest podział pomimo że mają sporą odpowiedzialność w pracy nie można traktować pracowników jak nie wolników jak śmieci pracowałem na hubie kiedyś 7 lat przed sebą i Ewą i było inaczej tak samo biuro to że dają pracę lokum itp to nie znaczy że można żle oboiętnie i nie mile traktować ludzi osobiście nie polecam tego biura..
zdjecie uzytkownika
Kasia - 2016-01-30 13:02:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jedzie ktoś na sortowanie warzyw i owocow teraz?
zdjecie uzytkownika
gosc - 2016-02-13 09:09:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W biurze jest jedna wielka patologia z Jeczmieniem tym cwelem na czele .
zdjecie uzytkownika
anka - 2016-02-13 11:59:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pieniadze jako takie , co tydzien , chyba ze któraś dostanie ciote i wstrzymaja Ci przelew . Jesli ktos lubi nękanie mailami , wzywanie do biura co chwile , traktowanie gorzej niz psa rodem [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to własnie w tej firmie ma to gwarantowane . Beti , Monia , klakier , jeczmien to bardzo mile dziewczyny , wydaje sie ze sa bogami ale tylko im sie tak wydaje . Ogolnie najgorsza firma o jakiej slyszalem . Glownie na jej opinie zapracowali pracownicy biura traktowaniem pracownikow gorszego sortu . Uwazajcie na klakiera , jesli cos potrzebuje jest w stanie zrobic loda ale potem i tak Cie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] u Franka .
zdjecie uzytkownika
ola - 2016-02-22 15:32:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Widzę ze usunieto komentarz dotyczący koordynatora ak, jaka szkoda, był interesujący
zdjecie uzytkownika
Paweł Niebożyński Babilon Palewicz Smiecie - 2016-02-25 18:16:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Chrzani tych złodzei z byłej Tido Vesty
Klakiery i inne szmatłwce, misedi nie ludzie.
I walić Andrzeja ciote buraka z Rancza ( z dnizke z Modiformu) co mieszkał z Japą.
Co za kompletny frajer!!
zdjecie uzytkownika
kacior - 2016-03-15 16:45:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jest ciężko, jak wszędzie. Warunki mieszkaniowe niektóre kołchozy, niektóre bardzo dobre. Zależy jak się trafi. Praca ciężka, robiłem na kolanach, następnie w 4 róznych firmach (tzw. akcje jedno, lub dwu-dniowe w danej firmie) po czym załapałem się na stałe na orchideach. Wyjechałem bez grosza, a przez 3 i pół miesiąca udało się ODŁOŻYĆ 15 tysięcy zł. Zapierniczałem ciężko 6 dni w tygodniu, ani jednego dnia przerwy (prócz niedziel). Komunikowałem się tylko i wyłącznie w języku angielskim (basic english - to wystarczy) i to tyle. Kto chce robić to da radę i śmieszą mnie ludzie, co chcą być traktowani jak bogowie... Tam jedziesz spać w kołchozie i charować, a nie wciągać w nos po pierwszej wypłacie i wychodzić z Alberta (market holenderski) z pełną kratą piwska. Mam 21 lat i AUB dało mi dobrą lekcje życia. Przetrwają tylko najsilniejsi :) pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Stach - 2016-04-18 17:21:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jest ciężko, ale bywało ciężej, sądzę, że da się dożyć jakoś jeśli się próbuje pracować tak jak trzeba, mam nadzieję, ze wszystko jest dla wszystkich jasne
zdjecie uzytkownika
anita - 2016-04-22 07:16:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jesli ktos chce zobaczyc co to sa obozy ppracy od srodka to zapraszam do tej firmy . Praca jest rozna , zalezy na jaka sie trafi ale biuro to prawdziwa patologia . Jedna to wiesniara, drugiej sie wydaje ze rzadzi calym swiatem . Nastepny to czubek, bzyka nawet wlew paliwa swojego samochodu . Byl czas ze wozil materac w busie w wiadomym celu , ma wade wzroku. Kolejny to Alwaro Jeczmien, byly pucybut Dominika sprzedany do A.U.B nadal wykonuje ten sam zawod . Tacy ludzie decyduja w tej firmie o ciezko pracujacych pracownikach .
zdjecie uzytkownika
,jh - 2016-05-22 15:42:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no twoja wupowiedź @anita nier wygląda zachęcająco i taka nie jest. Dobrze że przestrzegłaś przed aplikowaniem
zdjecie uzytkownika
enejzhaagweh - 2016-05-23 13:51:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
- Klakier zalezy jak kto z nim zyje, ale wszyscy w tym biurze sa falszywi to raz
- Po drgie uwazajcie na tego jeczmiennego... juz raz go przerysowali na buzi ,naraza i zbiera mu sie. cwaniaczek
- bas, franz wiadomo szefostwo, jak pisalme wyzej falszywi jak cala popukacja holdenrow
- lachotta katastrofa, dzwoni o 21 :00 w piatek z zapytaniem czy pojdzie sie w sobote do pracy, gdzie czlowiek 60 ponad godzin ma do piatku juz,,, i to jeszce na hub na kolana. chora kobieta
-cebulla kobieta po podstawowce, udaje ze nie zna jezyka polkiego wredna ruda .... opinia 1/10 ! pozdro
zdjecie uzytkownika
basia - 2016-05-24 20:50:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bardzo fajna wypowiedz poprzednika . Zgadzam sie calkowicie . Klakier jest falszywy !!! Znam mechanika z Tido Vesty ktory naprawial klakierowi auta , jego zonie i kochanką a klakier i tak go po latach podjebał . Nalezy mu sie w ryja ale w okularach sie ludzi nie bije . Moze je zdjac ale wtedy slepego nie uderzysz . Cebula wredne i pyskate ale wyglada tak jakby brala dotacje na hektary . Jeczmien , pamietam jak go za kłaki chlopaki wytargali (szacun dla nich ) ale sie niczego nie nauczył.
zdjecie uzytkownika
X - 2016-05-30 17:44:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kacior - 2016-03-15 16:45:02]:
TYLKO JAKBY NIE JAPA TO NIKT BY TEGO PLENINGU NIE OGARNAL

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie A.U.B VAN BERGEN!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie A.U.B VAN BERGEN
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert