Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o A.U.B VAN BERGEN

Pracowałeś w firmie A.U.B VAN BERGEN i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2014-01-29 16:28:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mika20 - 2012-10-08 09:07:40]:
Magiczne słowo, Geemente.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-01-29 16:32:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ona - 2013-06-19 10:56:56]:
wielu typowych 'polaczków'. Przychodzi taki na szklarnie,gdzie norma jest 350kg/h,spokojna praca,bez pośpiechu..a ta przyćpa,zrobi 600+ i trzeba biegać,pomimo tego że nie dostaje sie ani centa więcej,masakra ale tak już jest :) Domki? podobno jest już lepiej,płąca taka jak była,minimum zachowane,nie polecam,pozdro.
zdjecie uzytkownika
Hania - 2014-01-30 09:24:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam! Ja nie narzekam na prace i zarobki tam ale niestety ludzie byli do ( usunięte przez administratora ) Chciałabym tam pracować jeszcze ale na innej szklarni ale w tej samej Firmie:) Ja o domkach nic nie wiem bo nie mieszkałam , ja mieszkałam na Hotelu i pracowałam w tej firmie:) Praca spoko i zarobki też ...ja dostałam normalnie przelewy i jestem zadowolona z tej Firmy:) Pozdrawiam :)
zdjecie uzytkownika
Maciej - 2014-02-16 23:07:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To pewnie zależy na jakich ludzi sie jeszcze trafi, najważniejsze, że kasa w A.U.B Van Bergen była ok, no i praca i warunki w miare fajne z tego co psizesz.
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-04-27 11:37:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szkoda czasu, byłem tam i widziałem wiele bardzo złych praktyk prowadzonych przez tą zzzzzzzzzzzzz firme!! Kant na kancie i jak najwięcej w jak najkrótszym czasie zedrzeć z roboli!! Brak szacunku do ludzi , liczy się tylko kasa a ciebie mają w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Chciałbym opisać to lapidarnie ale nie można.DLA TYCH nowych i przyszłych pracowników tej firmy zalecam o poważne przemyślenie tej decyzji.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-05-08 11:43:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracowałam prawie trzy lata przez firmę AUB, wszystko zależy od tego ile ma się szczęścia i gdzie się trafi do pracy. Ja przez prawie cały okres pobytu pracowałam w jednej szklarni, dojazd samochodem służbowym, pieniądze zawsze na czas a urlop ustalałam z właścicielem szklarni a nie z firmą AUB. Na początku mieszkałam na domku z innymi ludźmi, a wiadomo że ludzie są różni, później wynajmowałam swoje mieszkanie więc kontakt z koordynatorką sporadyczny. Czytałam opinie o różnych biurach i zazwyczaj są to opinie negatywne, rzadko ktoś pisze coś dobrego, ale prawda jest taka że jak komuś zależy na pracy to będzie pracował. Ja nie narzekałam, jak pracujesz dłużej i do pewnych rzeczy się przyzwyczaisz to nie jest źle.
zdjecie uzytkownika
procownica sezonowa - 2014-05-20 11:38:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałam i jestem zadowolona. warunki mieszkaniowe- róznie, ale wypłata zawsze na czas. Co do kontaktu z koordynatorkami- nie miałam problemów najmniejszych, może dlatego, ze gdy był jakiś problem informowałam o nim kulturalnie, a nie pełnym cwaniactwa, roszczeniowym tonem. i jakimś cudem pracę miałam niemal cały czas. Ogromnym plusem jest znajomość języka- choćby po to, żeby czasem pogadać sobie z Franzem:) Polecam.
zdjecie uzytkownika
Coco Jumbo - 2014-05-23 02:30:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szybko zrozumiałem, że w tej firmie nie ma dla mnie przyszłości.3 tygodnie bez pracy, 2 tygodnie pracowałem, w jednym tygodniu w 4 szklarniach - porażka! Warunki mieszkaniowe na campingu skandaliczne i za wygórowaną cenę, potem o wiele lepsze w prywatnym domu. Teraz szukam pracy w holenderskim magazynie. Agencji Van Bergen nie polecam! Przynajmniej nr sofi i konto bankowe już mam. Tyle dobrego...
zdjecie uzytkownika
były p - 2014-05-24 15:32:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kolejny wyrąbany pacjent!!! ilu jeszcze da się frankowi rąbać? odmawiajcie im a konkurencja nie śpi. szybko obują małego i będzie musiał pogonić mesia !!!
zdjecie uzytkownika
Błażej - 2014-05-29 06:27:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie chce wam sie pracowac LESERY!!!
zdjecie uzytkownika
Helem - 2014-05-29 11:10:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Spokojnie spokojnie, skoro stać go na Mercedesa to źle nie ma. Chociaż obawiam się, że to kolejna osoba, która dorabia się na innych. Chyba, że ci "inni" nie chcą pracować i mają gdzieś obowiązki ..
zdjecie uzytkownika
Adam - 2014-07-12 07:29:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam serdecznie chciałbym się odnieść do komentarzy to prawda że biuro aub jest złym biurem ponieważ połączyło się zbiurem TIDO-VESTA z tym biurem gdzie nie tak dawno okradało Polskich pracowników z wypłat gdzie księgowość była fałszowana wiele tysięcy Polaków została oszukana w tej chwili dla właścićiela zostały postawione zarzuty popełnienia pszestęmstwa gospodarczego w Holandii po drugie biuro aub jest złym biurem np:Ściągają ludzi do pracy do Holandii na akcje np na miesiąc kończy się praca i te 20 osób co przyjechało wracają do Polski bo nie ma dla nich pracy tak dzieje się w aub po trzecie Koszalin biuro aub pracowała tam kiedyś pani Dorota Szwedowicz odeszła ponieważ nie miała sił kłamać i czarować rekrutójąc pracowników i odeszła w tej chwili siedzi nowa osoba która kłamie czaruje w ciska nie prawdę po przyjżdżie do Holandii do Monster jest inna rzeczywistość.Pani Monika Lachota rządzi pełna para nie zachowując sie racjonalnie do końca wobec pracowników warunki mieszkalne są różne np bieguś ranczo alkamadelan 7 i 5 to są przykłady gdzie na domkach są imprezy samowola rubta co chceta nie ma kontroli nad domkami-obozy pracy chuba fransen rejplant verkade np huba praca na kolanach gdzie jest dwóch brgadzistuw Ewa i Sebastian Polacy którzy krzyczą wyzywają ludzi od debilów tempo po prostu masakra brak jakiego kolwiek szacunku do ludzi to przykre ale straszne pani Monika Lachota wie o stosowanych złych praktykach na szklarniach i złym traktowaniem ludzi ale ich to nie obchodzi liczy się dla nich sztuka i kasa w samym sobie biuro aub stosuje powoli taktyki oszukiwania ludzi jak TIDO-VESTA powoli powtarzają się taktyki techniczno księgowe jak w tido np jak oszukać zamydlić ludziom oczy by nie dośli swego nie polecam tego biura wiele osób się spaliło zostało oszukanych .Polecam takie biura jak Adeco Enna vankopen i otto w tych biurach jest o wiele większy porządek i większe zarbki nisz w Aub....
zdjecie uzytkownika
Helem - 2014-07-12 12:51:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W takim razie przydałoby się coś z tym zrobić, bo z tego co widzę to pracownicy jakoś dają sobą pomiatać ...
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-09-16 17:39:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Adam - 2014-07-12 07:29:54]:
masz rację Adam pracowałem w tych firmach i faktycznie są to obozy!!!
zdjecie uzytkownika
danio - 2014-09-25 12:26:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam mam okazje jechac do van bergen na lilje jest ktos kto tam byl i moze opisac jak ta firma prosperuje .
zdjecie uzytkownika
Walko - 2014-10-14 13:32:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W zasadzie nie znając firmy nie można się do nich o nic przyczepić. http://www.vanbergenpersoneelsdiensten.nl/ Ich strona prezentuje się obiecująco, chociaż czytając niektóre opinie można być przerażonym. Nie chce mi się co prawda wierzyć w 100%, że jest to taki czy inny obóz pracy. Zawsze przecież można zrezygnować ze współpracy.
zdjecie uzytkownika
SS - 2014-11-04 13:24:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Walko - 2014-10-14 13:32:31]:
walko nie znasz tematu i jakiekolwiek pisanie niema sensu. pojedz tam to zobaczysz: przeludnione domy ,stare prycze szpitalne, ciągła inwigilacja i pani "m" dobrze grająca. na pierwszy raz polecam; huub i panią ewe, redstar i panią "b" to dopiero będziesz w temacie!
zdjecie uzytkownika
radek - 2014-11-05 17:57:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jaka lista polecanych osób, no proszę.. tylko, że nie można tutaj podawać danych personalnych, nie wiem czy zdajecie sobie z tego sprawę, chyba każdy musi zaakceptować regulamin (czyli również go przeczytać), więc zastanówcie się nad tym. Nie wiem jakiego rzedu są tam również zarobki, ktos się orientuje?
zdjecie uzytkownika
Ktoś - 2014-11-11 19:18:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam kontakt z A.U.B i faktycznie to sa obozy pracy . Pracownicy biura mysla ze sa władcami swiata i traktuja ludzi jak roboli a juz Klakier (spuscizna po Tido Vesta ) to zakłamana szuja . Ja sie ciesze , nalało sie chłopakowi wody do dupy . Wczesnie w Tido siedział tylko na Facebooku i youtube , nadal jest lizusem , to potrafi najlepiej . Pozdrawiam Cie Andrzejku
zdjecie uzytkownika
monio - 2014-11-15 15:50:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
znacie motto f v g ; życie jest piękne- jak się ludzi okrada
zdjecie uzytkownika
max - 2014-11-17 11:15:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
TIDO VESTA i A.U.B. to dopiero walec , a nie wałek. Już sobie wyobrażam jak będą kręcić waly
zdjecie uzytkownika
modi - 2014-11-30 12:17:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zorientowany - 2013-04-12 15:58:52]:
buty kosztuja juz 30euro i sa ochydne
nieplaca wszystkiego ciagle oszukuja i traktuja ludzi jak psy (na zawolanie masz czekac kiedy zadzwoni telefon np.dostajesz tel.o10:15ze i dziesz o pracy na 10:30 a jedziesz prawie 45minut) MŁODYM I POCZATKJUJACYM NIE POLECAM dostaniecie smieszne stawki o ile bedziecie miec godziny 40h-198e a 32h-138e
zdjecie uzytkownika
janek - 2014-12-02 17:27:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To na jakim stanowisku jest taka stawka 198 euro za 40 godzin? To wychodzi prawie 5 euro na godzinę, czyli i tak lepiej niż w Polsce, bo to ponad 20 złotych na godzinę. Jednakże martwi mnie to co napisał modi o tym, że może zdarzyć sie tak, że godzin w ogóle nie będzie, ktoś tak miał? Wtedy placa przestojowe?
zdjecie uzytkownika
pat - 2014-12-02 21:25:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [janek - 2014-12-02 17:27:23]:
Janek na jakim świecie ty żyjesz - przestojowe w tej firmie to marzenie !!!! A takie stawki wiekowe to norma w NL . MODI pewnie pracuje w V D SHOOT ,to i tak jeszcze jest dobrze 40 h .Najgorsze jest że młodego walą w rogi non stop , Franek ma to we krwi!!! Z raportu ministerstwa spraw socjalnych Holandii wynika że 75% biur w Holandii dopuściło się oszustw na pracownikach sezonowych.
zdjecie uzytkownika
tito - 2014-12-03 14:59:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [janek - 2014-12-02 17:27:23]:
co ty liczysz Janek. licz to że modi ma 5 euro a złodziej bierze 20 euro za godzinę pracy, a powinno być 50/50! jednym słowem młody wpadł w niezłe G........!!!! te biuro to jest jeden wielki szwindel a ludzie dalej tam jadą!!!
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie A.U.B VAN BERGEN
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy A.U.B VAN BERGEN?
Zadaj pytanie
x