Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Eurotemp Polska

Pracowałeś w firmie Eurotemp Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
niom - 2014-10-02 19:02:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dajcie se na wstrzymanie robioa z nas murzynow ludzie pracuja za 250 eu i to fachwcy omijacie ta firme co z tego ze kasa na czas jak takie pieniadze zdzieraja ze nie idzie do domu nic wysłac Koordynator Diana maz cholender kierownik za darmo ludzi sciagaja obiecuja złote gory a pozniej sie z nas smieja.pisze prawde sam tu jestem.fachowcy z papierami az i wstyd do domu wrocic z takimi pieniedzmi pozdrawiam myszka
zdjecie uzytkownika
luiz - 2014-10-02 19:09:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To prawda maja dobra ksiegowa ktora jak napisze solaris to nawet balasting nie moze sie połapac o co w nim chodzi kazdy polak nie powinien płacic za mieszkanie bo jest dotacja tak kreca ze kase biora i dotacje za ciebie mało tego za mieszkanie biora po 65 eu przewaznie mieszka sie w 8 osob to na mieszkaniu jeszcze maja zarobku 2 tys eu bieda te biuro ziomus masz racje omijajcie te biuro i jego wspaniała koordynatorke
zdjecie uzytkownika
fajna - 2014-10-11 11:26:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czytajac wasze opinie az smiac mi się chce.Pracuje przez firme Eurotemp 5 lat,i powiem krotko .Komus komu się nie chce pracować ,będzie wiecznie narzekal,ze mieszkania nie takie,ze za mało zarabia widocznie bida wam w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie zajrzała,dlatego tak wymyślacie.To biuro jest super,a jak komus nie pasuje niech sobie własne mieszkanie wynajmnie albo w PL,za grosze pracuje.Az zal czytac tych bzdurnych komentarzy.
zdjecie uzytkownika
elektryczny posejdon - 2014-10-28 18:21:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
czy ktoś kto ma pojęcie w temacie wypowie się na temat zarobków elektryka okrętowego? wiadomo że pewnie nie zarobi tyle co muzyk na rejsowcu ale chcę dokładnie wiedzieć co może mi zaoferować firma Eurotemp w tym temacie. mam spore doświadczenie i swoje wymagania i chcę najpierw zobaczyć czy tu gra warta świeczki jest
zdjecie uzytkownika
kris - 2014-11-26 19:53:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [luiz - 2014-10-02 19:09:15]:
wybieram się tam na stanowisko tokarz uniwersalny może ktoś coś wie na ten temat proszę o opinie .
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-12-05 15:22:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
NIEPOLECAM !!!!!!!!! PRACY NA STOCZNI W GDAŃSKU
zdjecie uzytkownika
Romek - 2014-12-14 20:07:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@ja, hej, a byłbyś taki miły i napisał jeszcze dlaczego tak tej pracy nie polecasz? co było nie tak, nadgodziny, wypłata sie opóźniała, szef nieprzyjemny, atmosfera mogła by być lepsza, czy tez miałeś daleko do pracy? Proszę napisz jakis argument, bo może jestes z konkurencji eurotemp i napisałeś ogólnego posta, by odstraszyć chętnych.
zdjecie uzytkownika
elektryk - 2014-12-18 15:34:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Praca w stoczni Remontowej w Gdańsku na platformie to jakaś MASAKRA.
Ludzie leca (sa zwalniani) za nic, Pan menadzer Piotr (tz Rysiek) nie ma zielonego pojecia co się dzieje - trudno sie dziwic, jak jest bylym pracownikiem firmy Play w elektryce jest zielony nie wie co to napięcie a co prąd. On nic nie potrafi załatwić od narzedzi (niewlaściwych) po ciuchy (dopiero jak PIP przyszedł to pojawiła sie odzież zimowa). na poczatku potrafiliśy stać pod bramą ponad 1godz w mrozie bo Rysiek Wróbel nie potrafi załatwić wejściówek. zero kompetencji, zero umiejetności. Nie potrafi odpowiedziec na podstawowe pytania co do urlopow, papierow harmonogramow pracy na przyszly tydzień - wróbel to czlowiek z kosmosu
zdjecie uzytkownika
kris - 2014-12-21 21:56:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Interesuje mnie praca w zawodzie tokarz w Holandii za pomoc zapłacę .
zdjecie uzytkownika
elektryk - 2014-12-22 11:43:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Rysiu koniec kariery , skończysz tak szybko jak i wszyscy pracownicy . Brak profesjonalizmu ze wszystkim problem , ktoś zarobił i żeby nie zrobić zwolnienia grupowego systematycznie zwalniają po parę osób .. chaos się nie zgadza .. nie wspomnę o tym kursie którym zamydlaja oczy
zdjecie uzytkownika
on - 2014-12-22 15:10:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Potwierdzam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-12-22 23:35:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ja jeszcze troche tu popracuje i naraaaaaa.To(usunięte przez administratora) a w9 to osły z łosiem Danielem na czele!!
zdjecie uzytkownika
o eurotemp - 2014-12-25 17:03:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Na mnie sie tez powoli szykuja ale mam na nich wszystkich wyjeb.ne. Wróbel to ciota , w9 pała lać, a w raportach zawsze bajki mozna pisac heheheheheh.
zdjecie uzytkownika
jaa - 2015-01-06 10:53:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
niewarto tam pracowac nieprzepracujesz mc i cie wyjebia i tyle i niewiesz zaco poprostu oni potrzebuja [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] do roboty niedouczonych a pech trafili na grupe ludzi lepszym doswiadczeniem niz ci z (W9 glaby ),i sie pozbywaja iteligetnych a biora do roboty idiotow ktorymi pomiatac moga
zdjecie uzytkownika
onn - 2015-01-15 12:43:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mam pytanie tych co pracowali w stoczni w gdansku na platformie czy dostaliscie certyfikaty odnich na Ex?
zdjecie uzytkownika
jaja - 2015-02-02 13:25:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
onn masz coś z głową?
zdjecie uzytkownika
kris - 2015-02-03 20:18:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pomoże ktoś znależć pracę za granicą w zawodzie tokarz manualny adres harry40.1972@o2.pl
zdjecie uzytkownika
ten - 2015-02-05 12:09:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to prawda 21 zeta na rękę w gdańsku
zdjecie uzytkownika
gdanskkk - 2015-02-09 15:04:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja im zalozylem sprawe w sadzie skoncza sie zady pana piotra wrobelka
zdjecie uzytkownika
iras - 2015-02-10 19:53:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich. Chcę ostrzec wszystkie osoby, które wybierają się do pracy jako operator CNC oraz tokarz uniwersalny Okolice SNEk do firmy GOGOMETAL. Nie narażajcie się na koszty, bo tylko straciecie pieniądze. Ja wróciłem po tygodniu, a kolego po dwóch tygodniach. Kierownikiem w tej firmie jest Bułgar i nie ma szacunku do nowo- przybyłych, a bron Boże nie pokazujcie ze umiecie wiecej niż on. Jeśli chcecie szczegóły to zostawcie e- mail, a odpowiem. Teraz pracuję w niemczech i tu potrafią docenić umiejętności. Nie podejmujcie tam pracy.
zdjecie uzytkownika
gland - 2015-02-17 16:23:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam

Chcialbym sie dowiedziec czy ktos zdal i dostal certyfikat comex ? z Gdanskiej stoczni ?

pozdraiwma
zdjecie uzytkownika
rodrigez - 2015-02-18 09:58:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Potwierdzam te info co do pracy na platformie masakra sie na sile oglaszaja ale dajcie sobie spokój ludzie . wrubelek jest do bani cielak
zdjecie uzytkownika
kris - 2015-02-20 19:30:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [iras - 2015-02-10 19:53:26]:
iras dzięki za ostrzeżenie takich wpisów właśnie powinno być więcej w tych zawodach ja szukam pracy za granicą w zawodzie tokarz uniwersalny 20 letnie doświadczenie za pomoc zapłacę adres harry40.1972@o2.pl
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2015-03-06
Żródło: Gowork.pl
Ermelo
( )
Eurotemp Polska Sp. z o.o. pośrednictwo pracy Holandii [Agencja Pracy zarejestrowana w KRAZ pod numerem: 2562] dla swojego klienta poszukuje: PRACOWNIK FIZYCZNY SZKÓŁKI LEŚNEJ (rodosy, drzewa ozdobne).   Opis obowiązków: - praca fizyczna - praca na świeżym powietrzu w zmiennych warunkach pogodowych   Wymagania: - mile widziani absolwenci szkół ponadgimnazjalnych bez doświadczenia - gotowość do szybkiego wyjazdu
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
tafor - 2015-02-23 09:52:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tymi szkoleniami na stoczni to pewnie taka sama kombinacja jak niedawna sprawa z Adecco .Prowadzili kurs języka norweskiego na południu Polski a wielu ludzi nawet nie wyjechało.Ci którym się udało to zazwyczaj nie mieli pełnego wymiaru przepracowanych godzin .Cały numer polega na wyciąganiu kasy za te szkolenia a pracownicy to tylko "mięso" do przemielenia .
zdjecie uzytkownika
waldemar - 2015-02-27 13:53:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nie rozumiem tego co się dzieje, firma organizuje kurs takiego wyjątkowego języka jak norwerski i chce wysłać do pracy? i to do takiego kraju? no właśnie, ale chyba najważniejsza teraz kwestia i zapytanie: czy te szkolenia z języka norweskiego były obowiązkowe i płatne?co to jest certyfikaqt comex?pozdrawiam
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Eurotemp Polska
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Eurotemp Polska?
Zadaj pytanie