Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Eurotemp Polska

Pracowałeś w firmie Eurotemp Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-09-10 10:29:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
słuchajcie ja chce zapytac was bo na pewno wiecie co z ubezpieczeniem w tej agencji jak komus sie cos stanie to jakie koszty ponosi
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-09-13 09:15:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Można tam zarobić?
zdjecie uzytkownika
v - 2014-05-14 20:52:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jest ok
zdjecie uzytkownika
wacek - 2014-05-14 21:34:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
uwaga na domkach grasuje jastrzab polewa ofiary wodom zeby zmoczyc skrzydla a szczegulnie uwazajcie na macieja pseudonim "bobek" ale niegdys znany pod pseudonimem "zadki maciek" to fetyszysta i gamon
zdjecie uzytkownika
x - 2014-05-21 18:03:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kiedys tam pracowalem kilka miechow i mimo jakosci kwaterunku (o tym zaraz) firma byla ok. Nie wiem jak teraz ale kilka lat temu na bodajze kazda prace jaka dawali przyslugiwala inna stawka (gosc mial 10+ brutto za wkrecanie srubek i tyle nadgodzin ze sie w glowie nie miesci)a ja 9.40 z tego co pamietam. Wyplaty elegancko w terminie a salarisy na kontach internetowych dostepnych na ich stronie, jaropgave bez opoznien.
Co do domow... nasz w harderwijku nad jumbo byl doslownie w stanie rozkladu samoczynnego. Wanny strach bylo uzywac bo istnialo realne ryzyko wpadniecia z nia do salonu po pelnym napelnieniu (ugiety strop nawet na pusto), podczas kazdego deszczu mielismy dodatkowy prysznic w salonie, czlowiek zakwaterowany na strychu spal na materacu (zasyfionym) w ciasnej klicie na dywanie (doslownie sie kleil)i drugi majacy lozko obok "schodow".... nachylenie drabiny wiec 1 blad i leb w kawalkach bo nie tak nisko... balkon... barierka z chamskich desek, rozpadajace sie plyty itd... lazienka - jedyne dobre pomieszczenie bo po remoncie... poza tym wesolo odchodzacy tynk ze scian, smrod z lodowek i ogromne pekniecia gdzie popadnie. Generalnie chata juz nawet nie do remontu a do wyburzenia. Duza czesc to oczywiscie zasluga naszego wybitnego bezmozgiego pospolitego bydla, ale biuro nie robi malych pieniedzy na nas i takie rzeczy jak lozko czy nie klejacy dywan powinny byc ogarniete.
Co do reszty domow to widzialem tylko jeden w centrum i tam bylo przeciwienstwo naszego... za ktore bym mogl bez bolu placic. Z tego co slyszalem to reszta ich mieszkan/domow jest na wysokim/bardzo wysokim poziomie.
zdjecie uzytkownika
sobiech - 2014-10-02 15:41:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [x - 2014-05-21 18:03:49]:
czyli trafiłeś po prostu pechowo... albo inaczej - najgorzej jak się dało w Eurotempie. Jeżeli chodzi oczywiście o mieszkanie. Nie było możliwości przekwaterowania się w jakieś inne miejsce ? równie dobrze mogli wciskać kit , że tamte inne domki należą do nich, a tak naprawdę nie mogli Was tam wrzucić
zdjecie uzytkownika
niom - 2014-10-02 19:02:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dajcie se na wstrzymanie robioa z nas murzynow ludzie pracuja za 250 eu i to fachwcy omijacie ta firme co z tego ze kasa na czas jak takie pieniadze zdzieraja ze nie idzie do domu nic wysłac Koordynator Diana maz cholender kierownik za darmo ludzi sciagaja obiecuja złote gory a pozniej sie z nas smieja.pisze prawde sam tu jestem.fachowcy z papierami az i wstyd do domu wrocic z takimi pieniedzmi pozdrawiam myszka
zdjecie uzytkownika
luiz - 2014-10-02 19:09:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To prawda maja dobra ksiegowa ktora jak napisze solaris to nawet balasting nie moze sie połapac o co w nim chodzi kazdy polak nie powinien płacic za mieszkanie bo jest dotacja tak kreca ze kase biora i dotacje za ciebie mało tego za mieszkanie biora po 65 eu przewaznie mieszka sie w 8 osob to na mieszkaniu jeszcze maja zarobku 2 tys eu bieda te biuro ziomus masz racje omijajcie te biuro i jego wspaniała koordynatorke
zdjecie uzytkownika
fajna - 2014-10-11 11:26:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czytajac wasze opinie az smiac mi się chce.Pracuje przez firme Eurotemp 5 lat,i powiem krotko .Komus komu się nie chce pracować ,będzie wiecznie narzekal,ze mieszkania nie takie,ze za mało zarabia widocznie bida wam w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie zajrzała,dlatego tak wymyślacie.To biuro jest super,a jak komus nie pasuje niech sobie własne mieszkanie wynajmnie albo w PL,za grosze pracuje.Az zal czytac tych bzdurnych komentarzy.
zdjecie uzytkownika
elektryczny posejdon - 2014-10-28 18:21:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
czy ktoś kto ma pojęcie w temacie wypowie się na temat zarobków elektryka okrętowego? wiadomo że pewnie nie zarobi tyle co muzyk na rejsowcu ale chcę dokładnie wiedzieć co może mi zaoferować firma Eurotemp w tym temacie. mam spore doświadczenie i swoje wymagania i chcę najpierw zobaczyć czy tu gra warta świeczki jest
zdjecie uzytkownika
kris - 2014-11-26 19:53:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [luiz - 2014-10-02 19:09:15]:
wybieram się tam na stanowisko tokarz uniwersalny może ktoś coś wie na ten temat proszę o opinie .
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-12-05 15:22:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
NIEPOLECAM !!!!!!!!! PRACY NA STOCZNI W GDAŃSKU
zdjecie uzytkownika
Romek - 2014-12-14 20:07:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@ja, hej, a byłbyś taki miły i napisał jeszcze dlaczego tak tej pracy nie polecasz? co było nie tak, nadgodziny, wypłata sie opóźniała, szef nieprzyjemny, atmosfera mogła by być lepsza, czy tez miałeś daleko do pracy? Proszę napisz jakis argument, bo może jestes z konkurencji eurotemp i napisałeś ogólnego posta, by odstraszyć chętnych.
zdjecie uzytkownika
elektryk - 2014-12-18 15:34:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Praca w stoczni Remontowej w Gdańsku na platformie to jakaś MASAKRA.
Ludzie leca (sa zwalniani) za nic, Pan menadzer Piotr (tz Rysiek) nie ma zielonego pojecia co się dzieje - trudno sie dziwic, jak jest bylym pracownikiem firmy Play w elektryce jest zielony nie wie co to napięcie a co prąd. On nic nie potrafi załatwić od narzedzi (niewlaściwych) po ciuchy (dopiero jak PIP przyszedł to pojawiła sie odzież zimowa). na poczatku potrafiliśy stać pod bramą ponad 1godz w mrozie bo Rysiek Wróbel nie potrafi załatwić wejściówek. zero kompetencji, zero umiejetności. Nie potrafi odpowiedziec na podstawowe pytania co do urlopow, papierow harmonogramow pracy na przyszly tydzień - wróbel to czlowiek z kosmosu
zdjecie uzytkownika
kris - 2014-12-21 21:56:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Interesuje mnie praca w zawodzie tokarz w Holandii za pomoc zapłacę .
zdjecie uzytkownika
elektryk - 2014-12-22 11:43:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Rysiu koniec kariery , skończysz tak szybko jak i wszyscy pracownicy . Brak profesjonalizmu ze wszystkim problem , ktoś zarobił i żeby nie zrobić zwolnienia grupowego systematycznie zwalniają po parę osób .. chaos się nie zgadza .. nie wspomnę o tym kursie którym zamydlaja oczy
zdjecie uzytkownika
on - 2014-12-22 15:10:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Potwierdzam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-12-22 23:35:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ja jeszcze troche tu popracuje i naraaaaaa.To(usunięte przez administratora) a w9 to osły z łosiem Danielem na czele!!
zdjecie uzytkownika
o eurotemp - 2014-12-25 17:03:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Na mnie sie tez powoli szykuja ale mam na nich wszystkich wyjeb.ne. Wróbel to ciota , w9 pała lać, a w raportach zawsze bajki mozna pisac heheheheheh.
zdjecie uzytkownika
jaa - 2015-01-06 10:53:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
niewarto tam pracowac nieprzepracujesz mc i cie wyjebia i tyle i niewiesz zaco poprostu oni potrzebuja [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] do roboty niedouczonych a pech trafili na grupe ludzi lepszym doswiadczeniem niz ci z (W9 glaby ),i sie pozbywaja iteligetnych a biora do roboty idiotow ktorymi pomiatac moga
zdjecie uzytkownika
onn - 2015-01-15 12:43:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mam pytanie tych co pracowali w stoczni w gdansku na platformie czy dostaliscie certyfikaty odnich na Ex?
zdjecie uzytkownika
jaja - 2015-02-02 13:25:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
onn masz coś z głową?
zdjecie uzytkownika
kris - 2015-02-03 20:18:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pomoże ktoś znależć pracę za granicą w zawodzie tokarz manualny adres harry40.1972@o2.pl
zdjecie uzytkownika
ten - 2015-02-05 12:09:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to prawda 21 zeta na rękę w gdańsku
zdjecie uzytkownika
gdanskkk - 2015-02-09 15:04:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja im zalozylem sprawe w sadzie skoncza sie zady pana piotra wrobelka
zdjecie uzytkownika
iras - 2015-02-10 19:53:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich. Chcę ostrzec wszystkie osoby, które wybierają się do pracy jako operator CNC oraz tokarz uniwersalny Okolice SNEk do firmy GOGOMETAL. Nie narażajcie się na koszty, bo tylko straciecie pieniądze. Ja wróciłem po tygodniu, a kolego po dwóch tygodniach. Kierownikiem w tej firmie jest Bułgar i nie ma szacunku do nowo- przybyłych, a bron Boże nie pokazujcie ze umiecie wiecej niż on. Jeśli chcecie szczegóły to zostawcie e- mail, a odpowiem. Teraz pracuję w niemczech i tu potrafią docenić umiejętności. Nie podejmujcie tam pracy.
zdjecie uzytkownika
gland - 2015-02-17 16:23:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam

Chcialbym sie dowiedziec czy ktos zdal i dostal certyfikat comex ? z Gdanskiej stoczni ?

pozdraiwma
zdjecie uzytkownika
rodrigez - 2015-02-18 09:58:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Potwierdzam te info co do pracy na platformie masakra sie na sile oglaszaja ale dajcie sobie spokój ludzie . wrubelek jest do bani cielak
zdjecie uzytkownika
kris - 2015-02-20 19:30:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [iras - 2015-02-10 19:53:26]:
iras dzięki za ostrzeżenie takich wpisów właśnie powinno być więcej w tych zawodach ja szukam pracy za granicą w zawodzie tokarz uniwersalny 20 letnie doświadczenie za pomoc zapłacę adres harry40.1972@o2.pl
zdjecie uzytkownika
tafor - 2015-02-23 09:52:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tymi szkoleniami na stoczni to pewnie taka sama kombinacja jak niedawna sprawa z Adecco .Prowadzili kurs języka norweskiego na południu Polski a wielu ludzi nawet nie wyjechało.Ci którym się udało to zazwyczaj nie mieli pełnego wymiaru przepracowanych godzin .Cały numer polega na wyciąganiu kasy za te szkolenia a pracownicy to tylko "mięso" do przemielenia .
zdjecie uzytkownika
waldemar - 2015-02-27 13:53:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nie rozumiem tego co się dzieje, firma organizuje kurs takiego wyjątkowego języka jak norwerski i chce wysłać do pracy? i to do takiego kraju? no właśnie, ale chyba najważniejsza teraz kwestia i zapytanie: czy te szkolenia z języka norweskiego były obowiązkowe i płatne?co to jest certyfikaqt comex?pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
lech90 - 2015-03-16 12:08:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ja chętnie pójdę do nich do pracy, wiem że w norwegii jest bardzo fajnie rozwijający się rynek pracy obecnie, jest przed nim wielka i świetlana przyszłość. dodatkowo, język norweski i nauczenie się go byłyo od zawsze moim wielkim marzeniem. kocham ten kraj jak swoją ojczyznę. natomiast czy te szkolenia z norweskiego są płatne?
zdjecie uzytkownika
tafor - 2015-03-25 12:08:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Lech90 czytaj uważnie,sprawa w Norwegii dotyczyła ADECCO nie Eurotemp .Po za tym w 3 tyg to nie sądzę żebyś opanował komunikatywnie język norweski .Co ci daje wyjazd do Norwegi skoro zarobisz mniej niż w Polsce ? Ściągnęli tylu ludzi że nie dla wszystkich była praca więc pracowali 2-3 dni w tygodniu a jeszcze opłacić trzeba mieszkanie i jedzenie .Niektórzy w ogóle nie wyjechali .Czytaj ze zrozumieniem widać że jeszcze mało wiesz o świecie .
zdjecie uzytkownika
keszo - 2015-03-30 21:35:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To jakie oni umowy podpisywali. Przecież w umowie powinny być zawarte wszystkie informacje np. stawki na godzine, minimalna ilość godzin itd itd. Wszystkie warunki pracy powinny być. Wiecie czy na wakacje mogą być podobne problemy w Eurotemp Polska ? Bo nie chcę jechać na wycieczkę tylko zarobić trochę pieniędzy.
zdjecie uzytkownika
janinka - 2015-04-14 18:51:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jakie problemy tam moga wystąpić? Ty @keszo wiesz coś więcej? Jak sprawdzałam ich ogłoszenie to wszytsko wydalo mi sie w porządku, czy z czymś się mylę?
zdjecie uzytkownika
piechur - 2015-04-28 23:24:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [janinka - 2015-04-14 18:51:17]:
firma Eurotemp zajmuje się elektryką i właśnie osób w tej specjalności poszukuje na swoje oferty których nawet w tej chwili ma masę , tak w Polsce jak i Holandii
zdjecie uzytkownika
Marecki - 2015-05-31 10:59:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [elektryk - 2014-12-18 15:34:37]:
a w ogóle opłaca się tam jechać bo złożyłem papiery jako elektryk
zdjecie uzytkownika
sorent - 2015-06-02 01:08:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli już złożyłeś tam papiery no to jasne, że się opłaca. Jeżeli zaakceptowali Twoją aplikację, to nie pozostaje Ci nic innego jak tylko pojechać i zarobić trochę grosza. W Polsce na pewno nie zarobisz więcej, no ale musisz się liczyć właśnie z wyjazdem i być gotowym na dłuższą rozłąkę, ale nie wiem na ile jedziesz.
zdjecie uzytkownika
mar - 2015-06-17 13:23:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [iras - 2015-02-10 19:53:26]:
Iras, mam oferte do tej firmy, napisz mi swoj nr tel na maila lub napisz poprostu co z ta firma nie tak.
mario82gda@onet.eu
zdjecie uzytkownika
karol - 2015-07-02 12:22:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@mar, no ofert to jest sporo w samym internecie jak coś, można się spokojnie rozejrzeć. Przykładowo dla mechanika/spawacza tig http://www.gowork.pl/praca_podglad,5883035?keywords=®ion=harderwijk albo dla spawacza 111/141 z tym że to robota w holandii - http://www.nuzle.pl/mechanikmonterspawacz-praca-w-holandii-lodz,16764237
zdjecie uzytkownika
Maly Jasiu - 2015-07-05 13:30:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bylem w tej firmie "Okolice SNEk do firmy GOGOMETAL" . Firme prowadzi dwoch rumunow. Po przejezdzie spodziewaj sie testu na programowanie cnc - ściema nie przejdzie. Uda sie zostajesz. Bedziesz dobry ,robisz nadgodziny i dopiero wtedy sie oplaca. Opowiadali mi chlopki , ze autobusy ludzi tak sie przewalily, jeden pracowal podobno do sniadania. Maszyne stare Morri-seiki z '90 lat. Frezarki rowniez. Jedna TNC530i ale tam sie nie dopchasz (pozdrowienia dla Michala- spoko gosc). Dojazd do domku 50km. Po pracy okazalo sie , ze nie mam gdzie spac ale dla pani kordynator w Holandii " to chyba nie jest dla Pana problem" . Pewnie , ze nie. Kimolem sie w autcie i do domu !
zdjecie uzytkownika
Fruu - 2015-08-02 00:36:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@Maly Jasiu dla mnie nie ma znaczenia, kto zarządza firmą i jakiego jest pochodzenia. Ale jak piszesz, że od razu sprawdzają i ściemnianie nie przejdzie, to dla mnie spoko. Skoro chcesz się zatrudnić w jakiejś firmie to musisz się z tym liczyć, że będą wymagać, jednak za to płacą i rzetelnej pracy oczekują.
zdjecie uzytkownika
g - 2015-10-25 21:00:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
zwalniaja ludzi którzy za duzo zarabiaja 3500 brutto, kierownik wogole niema pojecia o elektryce jedyne co umie podłaczyc to ładowarke od telefonu wazne ze wie jak ludzia zarobki obnizyc, norma godzin to 240 w miesiacu jest to niewolnictwo nadgodziny obowiazkowe, polaku obudz sie i olej niewolnicza prace, dziwny system umów co innego mówia co innego dają do podpisania ostatni miesiac problemy z płatnościa i dotrzymaniem terminu, wypłata w ratach
zdjecie uzytkownika
kipor - 2015-10-26 00:36:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Od dłuższego czasu poszukuje jakiejś pracy i co raz częściej trafiam na zdania , że akurat w tej firmie warto się zakręcić i szukać swojego szczęścia w życiu zawodowym. Jestem tokarzem i z tego co widzę firma ta bardzo często potrzebuje jakiś osób właśnie na to stanowisko, wiecie może jakie są zarobki ?
zdjecie uzytkownika
igo - 2016-01-08 15:24:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Maja mnostwo obecnie nowych ofert w sprawie pracy chłopaki, nie wiem czy jeszcze szukacie czy nie ale mozecie aplikowac np,na montera rurociagow,trzeba posiadac doswiadczenie tez jako spawacz
zdjecie uzytkownika
sobiech - 2016-01-23 19:25:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [igo - 2016-01-08 15:24:06]:
no to wydaje się dosyć logiczne bo jak masz rurociągi montować bez tej umiejętnosci. Ale może teraz bardziej na czasie będzie rozmowa o elektromonterach bo ich właśnie poszukują
zdjecie uzytkownika
zontol - 2016-02-05 22:50:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No własnie sobiech mnie zainteresowało tu stanowisko Monter rurociągów/ mechanik okrętowy. W sumie nawet wymagania nie są wysokie, bo to doświadczenie w pracy mechanika/ montera rurociagów, mile widziane doświadczenie w branży morskiej, czy dobra znajomość języka angielskiego, a także umiejętność spawania. Ciekawe jak tu z warunkami.
zdjecie uzytkownika
rtghre - 2016-02-15 20:15:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mozna u nich rowniez znalezc zatrudnienie w praccy za granica na przyklad w miejscowosxi Dronten na stanowiksu mechnika, wymagana jest umiejetnosc spawania
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2016-04-28
Żródło: Gowork.pl
Ruurlo
( )
Firma Temphory Polska Sp. z o.o. . jest Agencją Pośrednictwa pracy od 2006 roku i poszukuje specjalistów do różnych sektorów w branży metalurgicznej, mechanicznej, budowlanej. Nasza firma pracuje zgodnie z prawem Unii Europejskiej – posiada certyfikat Ministerstwa Pracy nr 2562. Murarz Miejsce pracy: Holandia/Ruurlo Start prac w okolicach maja Opis stanowiska :   Budowa od podstaw budynków gospodarczych/mu
zdjecie uzytkownika
molek - 2016-02-19 17:52:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no na to to trzeba mieć jakieś kwalifikacje, choćby zawodówkę jakąś. ale spoko, że wysoka pensja czeka co miesiąc na czas i to w okolicach 3300 zł nawet
zdjecie uzytkownika
o rety - 2016-02-23 12:30:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
3 300 na rękę to już niezła suma i każdy chciałby tyle zarabiać, nie ma co się oszukiwać. Zastanawiam się czy elektryk zarabia tu podobnie :) z góry dzięki za odp

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Eurotemp Polska!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Eurotemp Polska
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert