Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Eurotemp

Pracowałeś w firmie Eurotemp i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Krzych - 2010-11-08 21:40:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co wy wypisujecie za bzdury narzekacie na wszystko i na firme i koordynatorow kazdy z nich pomaga jak tylko moze ale zlotych gor nam nie zalatwia. jak najbardziej polecam te firme
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-11-21 18:36:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma dobra [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-05-02 21:59:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dzieki tobie Eurotemp zostal skontrolowny przez SNCU,ale najlepsze jest to ze SNCU pochwalilo firme za bardzo dobra prace.Zadnych zastrzezen!!! Wrecz przeciwnie.Jak to mozliwe ze nikomu tej firmy nie polecasz,nawet twoj ( usunięte przez administratora ) zaczal unas prace 2 tygodnie temu....
Szkoda sie wypowiadac na ten temat,( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
2./ - 2012-02-13 14:55:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja na firmę Euro Temp niemazekam jst ok . i wypłacalna Jerzdzę co roku pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
bobok - 2012-04-26 18:32:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Uwaga na mieszkania w Ermelo przy ulicy Haarderlaan grasuje tam bandyta z bydgoskiego który rządzi domkiem z drugim [usunięte przez moderatora] a reszta przestraszona siedzi w okojach a na wekendy nie ma ich wogóle .
zdjecie uzytkownika
bbbbbbb - 2012-04-29 13:01:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Polecam pracę przy kładzeniu kabli i na miejscowość ermelo na gościa z bydgoskiego co zna sie z szefem z hardejwijku z Larsem ,wezcie z sobą nerwosol lub ketanol wiadro życzę powodzenia .
zdjecie uzytkownika
olaf - 2013-06-02 20:03:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej czy ktos z Was pracowal na CNC w okolicach Sneek?czy wiecie cos o mieszkaniach przy Lange Nering w Emmeloord?prosze o opinie na ich temat
zdjecie uzytkownika
olaf - 2013-06-02 20:36:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
interesuje mnie tez firma Gogometaal czy ktos cos slyszal a moze pracuje tam?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-20 18:35:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, na stronie Eurotemp jest oferta brukarza, zainteresowało mnie to, tylko jak wygląda sprawa z kwaterunkiem i czy wyrobia mi SOFI?
zdjecie uzytkownika
goose - 2013-07-02 17:21:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Marek, a warunki zakwaterowania ok? Ile się płaci za kwatery? Czyli nigdy nie miałes problemów z kasą od Eurotemp?
zdjecie uzytkownika
Gość - 2013-09-05 11:33:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ponawiam pytanie odnośnie pracy dla operatorów CNC i firmy Gogometaal. Czy ktoś może cokolwiek powiedzieć na temat warunków pracy jak i mieszkaniowych ?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-09-10 10:29:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
słuchajcie ja chce zapytac was bo na pewno wiecie co z ubezpieczeniem w tej agencji jak komus sie cos stanie to jakie koszty ponosi
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-09-13 09:15:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Można tam zarobić?
zdjecie uzytkownika
v - 2014-05-14 20:52:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jest ok
zdjecie uzytkownika
wacek - 2014-05-14 21:34:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
uwaga na domkach grasuje jastrzab polewa ofiary wodom zeby zmoczyc skrzydla a szczegulnie uwazajcie na macieja pseudonim "bobek" ale niegdys znany pod pseudonimem "zadki maciek" to fetyszysta i gamon
zdjecie uzytkownika
x - 2014-05-21 18:03:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kiedys tam pracowalem kilka miechow i mimo jakosci kwaterunku (o tym zaraz) firma byla ok. Nie wiem jak teraz ale kilka lat temu na bodajze kazda prace jaka dawali przyslugiwala inna stawka (gosc mial 10+ brutto za wkrecanie srubek i tyle nadgodzin ze sie w glowie nie miesci)a ja 9.40 z tego co pamietam. Wyplaty elegancko w terminie a salarisy na kontach internetowych dostepnych na ich stronie, jaropgave bez opoznien.
Co do domow... nasz w harderwijku nad jumbo byl doslownie w stanie rozkladu samoczynnego. Wanny strach bylo uzywac bo istnialo realne ryzyko wpadniecia z nia do salonu po pelnym napelnieniu (ugiety strop nawet na pusto), podczas kazdego deszczu mielismy dodatkowy prysznic w salonie, czlowiek zakwaterowany na strychu spal na materacu (zasyfionym) w ciasnej klicie na dywanie (doslownie sie kleil)i drugi majacy lozko obok "schodow".... nachylenie drabiny wiec 1 blad i leb w kawalkach bo nie tak nisko... balkon... barierka z chamskich desek, rozpadajace sie plyty itd... lazienka - jedyne dobre pomieszczenie bo po remoncie... poza tym wesolo odchodzacy tynk ze scian, smrod z lodowek i ogromne pekniecia gdzie popadnie. Generalnie chata juz nawet nie do remontu a do wyburzenia. Duza czesc to oczywiscie zasluga naszego wybitnego bezmozgiego pospolitego bydla, ale biuro nie robi malych pieniedzy na nas i takie rzeczy jak lozko czy nie klejacy dywan powinny byc ogarniete.
Co do reszty domow to widzialem tylko jeden w centrum i tam bylo przeciwienstwo naszego... za ktore bym mogl bez bolu placic. Z tego co slyszalem to reszta ich mieszkan/domow jest na wysokim/bardzo wysokim poziomie.
zdjecie uzytkownika
sobiech - 2014-10-02 15:41:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [x - 2014-05-21 18:03:49]:
czyli trafiłeś po prostu pechowo... albo inaczej - najgorzej jak się dało w Eurotempie. Jeżeli chodzi oczywiście o mieszkanie. Nie było możliwości przekwaterowania się w jakieś inne miejsce ? równie dobrze mogli wciskać kit , że tamte inne domki należą do nich, a tak naprawdę nie mogli Was tam wrzucić
zdjecie uzytkownika
niom - 2014-10-02 19:02:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dajcie se na wstrzymanie robioa z nas murzynow ludzie pracuja za 250 eu i to fachwcy omijacie ta firme co z tego ze kasa na czas jak takie pieniadze zdzieraja ze nie idzie do domu nic wysłac Koordynator Diana maz cholender kierownik za darmo ludzi sciagaja obiecuja złote gory a pozniej sie z nas smieja.pisze prawde sam tu jestem.fachowcy z papierami az i wstyd do domu wrocic z takimi pieniedzmi pozdrawiam myszka
zdjecie uzytkownika
luiz - 2014-10-02 19:09:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To prawda maja dobra ksiegowa ktora jak napisze solaris to nawet balasting nie moze sie połapac o co w nim chodzi kazdy polak nie powinien płacic za mieszkanie bo jest dotacja tak kreca ze kase biora i dotacje za ciebie mało tego za mieszkanie biora po 65 eu przewaznie mieszka sie w 8 osob to na mieszkaniu jeszcze maja zarobku 2 tys eu bieda te biuro ziomus masz racje omijajcie te biuro i jego wspaniała koordynatorke
zdjecie uzytkownika
fajna - 2014-10-11 11:26:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czytajac wasze opinie az smiac mi się chce.Pracuje przez firme Eurotemp 5 lat,i powiem krotko .Komus komu się nie chce pracować ,będzie wiecznie narzekal,ze mieszkania nie takie,ze za mało zarabia widocznie bida wam w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie zajrzała,dlatego tak wymyślacie.To biuro jest super,a jak komus nie pasuje niech sobie własne mieszkanie wynajmnie albo w PL,za grosze pracuje.Az zal czytac tych bzdurnych komentarzy.
zdjecie uzytkownika
elektryczny posejdon - 2014-10-28 18:21:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
czy ktoś kto ma pojęcie w temacie wypowie się na temat zarobków elektryka okrętowego? wiadomo że pewnie nie zarobi tyle co muzyk na rejsowcu ale chcę dokładnie wiedzieć co może mi zaoferować firma Eurotemp w tym temacie. mam spore doświadczenie i swoje wymagania i chcę najpierw zobaczyć czy tu gra warta świeczki jest
zdjecie uzytkownika
kris - 2014-11-26 19:53:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [luiz - 2014-10-02 19:09:15]:
wybieram się tam na stanowisko tokarz uniwersalny może ktoś coś wie na ten temat proszę o opinie .
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-12-05 15:22:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NIEPOLECAM !!!!!!!!! PRACY NA STOCZNI W GDAŃSKU
zdjecie uzytkownika
Romek - 2014-12-14 20:07:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@ja, hej, a byłbyś taki miły i napisał jeszcze dlaczego tak tej pracy nie polecasz? co było nie tak, nadgodziny, wypłata sie opóźniała, szef nieprzyjemny, atmosfera mogła by być lepsza, czy tez miałeś daleko do pracy? Proszę napisz jakis argument, bo może jestes z konkurencji eurotemp i napisałeś ogólnego posta, by odstraszyć chętnych.
zdjecie uzytkownika
elektryk - 2014-12-18 15:34:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca w stoczni Remontowej w Gdańsku na platformie to jakaś MASAKRA.
Ludzie leca (sa zwalniani) za nic, Pan menadzer Piotr (tz Rysiek) nie ma zielonego pojecia co się dzieje - trudno sie dziwic, jak jest bylym pracownikiem firmy Play w elektryce jest zielony nie wie co to napięcie a co prąd. On nic nie potrafi załatwić od narzedzi (niewlaściwych) po ciuchy (dopiero jak PIP przyszedł to pojawiła sie odzież zimowa). na poczatku potrafiliśy stać pod bramą ponad 1godz w mrozie bo Rysiek Wróbel nie potrafi załatwić wejściówek. zero kompetencji, zero umiejetności. Nie potrafi odpowiedziec na podstawowe pytania co do urlopow, papierow harmonogramow pracy na przyszly tydzień - wróbel to czlowiek z kosmosu
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Eurotemp
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Eurotemp?
Zadaj pytanie
x