Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Eurotemp Polska

Pracowałeś w firmie Eurotemp Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
fajna - 2014-10-11 11:26:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czytajac wasze opinie az smiac mi się chce.Pracuje przez firme Eurotemp 5 lat,i powiem krotko .Komus komu się nie chce pracować ,będzie wiecznie narzekal,ze mieszkania nie takie,ze za mało zarabia widocznie bida wam w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie zajrzała,dlatego tak wymyślacie.To biuro jest super,a jak komus nie pasuje niech sobie własne mieszkanie wynajmnie albo w PL,za grosze pracuje.Az zal czytac tych bzdurnych komentarzy.
zdjecie uzytkownika
elektryczny posejdon - 2014-10-28 18:21:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
czy ktoś kto ma pojęcie w temacie wypowie się na temat zarobków elektryka okrętowego? wiadomo że pewnie nie zarobi tyle co muzyk na rejsowcu ale chcę dokładnie wiedzieć co może mi zaoferować firma Eurotemp w tym temacie. mam spore doświadczenie i swoje wymagania i chcę najpierw zobaczyć czy tu gra warta świeczki jest
zdjecie uzytkownika
kris - 2014-11-26 19:53:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [luiz - 2014-10-02 19:09:15]:
wybieram się tam na stanowisko tokarz uniwersalny może ktoś coś wie na ten temat proszę o opinie .
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-12-05 15:22:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
NIEPOLECAM !!!!!!!!! PRACY NA STOCZNI W GDAŃSKU
zdjecie uzytkownika
Romek - 2014-12-14 20:07:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@ja, hej, a byłbyś taki miły i napisał jeszcze dlaczego tak tej pracy nie polecasz? co było nie tak, nadgodziny, wypłata sie opóźniała, szef nieprzyjemny, atmosfera mogła by być lepsza, czy tez miałeś daleko do pracy? Proszę napisz jakis argument, bo może jestes z konkurencji eurotemp i napisałeś ogólnego posta, by odstraszyć chętnych.
zdjecie uzytkownika
elektryk - 2014-12-18 15:34:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Praca w stoczni Remontowej w Gdańsku na platformie to jakaś MASAKRA.
Ludzie leca (sa zwalniani) za nic, Pan menadzer Piotr (tz Rysiek) nie ma zielonego pojecia co się dzieje - trudno sie dziwic, jak jest bylym pracownikiem firmy Play w elektryce jest zielony nie wie co to napięcie a co prąd. On nic nie potrafi załatwić od narzedzi (niewlaściwych) po ciuchy (dopiero jak PIP przyszedł to pojawiła sie odzież zimowa). na poczatku potrafiliśy stać pod bramą ponad 1godz w mrozie bo Rysiek Wróbel nie potrafi załatwić wejściówek. zero kompetencji, zero umiejetności. Nie potrafi odpowiedziec na podstawowe pytania co do urlopow, papierow harmonogramow pracy na przyszly tydzień - wróbel to czlowiek z kosmosu
zdjecie uzytkownika
kris - 2014-12-21 21:56:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Interesuje mnie praca w zawodzie tokarz w Holandii za pomoc zapłacę .
zdjecie uzytkownika
elektryk - 2014-12-22 11:43:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Rysiu koniec kariery , skończysz tak szybko jak i wszyscy pracownicy . Brak profesjonalizmu ze wszystkim problem , ktoś zarobił i żeby nie zrobić zwolnienia grupowego systematycznie zwalniają po parę osób .. chaos się nie zgadza .. nie wspomnę o tym kursie którym zamydlaja oczy
zdjecie uzytkownika
on - 2014-12-22 15:10:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Potwierdzam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-12-22 23:35:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ja jeszcze troche tu popracuje i naraaaaaa.To(usunięte przez administratora) a w9 to osły z łosiem Danielem na czele!!
zdjecie uzytkownika
o eurotemp - 2014-12-25 17:03:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Na mnie sie tez powoli szykuja ale mam na nich wszystkich wyjeb.ne. Wróbel to ciota , w9 pała lać, a w raportach zawsze bajki mozna pisac heheheheheh.
zdjecie uzytkownika
jaa - 2015-01-06 10:53:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
niewarto tam pracowac nieprzepracujesz mc i cie wyjebia i tyle i niewiesz zaco poprostu oni potrzebuja [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] do roboty niedouczonych a pech trafili na grupe ludzi lepszym doswiadczeniem niz ci z (W9 glaby ),i sie pozbywaja iteligetnych a biora do roboty idiotow ktorymi pomiatac moga
zdjecie uzytkownika
onn - 2015-01-15 12:43:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mam pytanie tych co pracowali w stoczni w gdansku na platformie czy dostaliscie certyfikaty odnich na Ex?
zdjecie uzytkownika
jaja - 2015-02-02 13:25:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
onn masz coś z głową?
zdjecie uzytkownika
kris - 2015-02-03 20:18:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pomoże ktoś znależć pracę za granicą w zawodzie tokarz manualny adres harry40.1972@o2.pl
zdjecie uzytkownika
ten - 2015-02-05 12:09:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to prawda 21 zeta na rękę w gdańsku
zdjecie uzytkownika
gdanskkk - 2015-02-09 15:04:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja im zalozylem sprawe w sadzie skoncza sie zady pana piotra wrobelka
zdjecie uzytkownika
iras - 2015-02-10 19:53:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich. Chcę ostrzec wszystkie osoby, które wybierają się do pracy jako operator CNC oraz tokarz uniwersalny Okolice SNEk do firmy GOGOMETAL. Nie narażajcie się na koszty, bo tylko straciecie pieniądze. Ja wróciłem po tygodniu, a kolego po dwóch tygodniach. Kierownikiem w tej firmie jest Bułgar i nie ma szacunku do nowo- przybyłych, a bron Boże nie pokazujcie ze umiecie wiecej niż on. Jeśli chcecie szczegóły to zostawcie e- mail, a odpowiem. Teraz pracuję w niemczech i tu potrafią docenić umiejętności. Nie podejmujcie tam pracy.
zdjecie uzytkownika
gland - 2015-02-17 16:23:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam

Chcialbym sie dowiedziec czy ktos zdal i dostal certyfikat comex ? z Gdanskiej stoczni ?

pozdraiwma
zdjecie uzytkownika
rodrigez - 2015-02-18 09:58:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Potwierdzam te info co do pracy na platformie masakra sie na sile oglaszaja ale dajcie sobie spokój ludzie . wrubelek jest do bani cielak
zdjecie uzytkownika
kris - 2015-02-20 19:30:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [iras - 2015-02-10 19:53:26]:
iras dzięki za ostrzeżenie takich wpisów właśnie powinno być więcej w tych zawodach ja szukam pracy za granicą w zawodzie tokarz uniwersalny 20 letnie doświadczenie za pomoc zapłacę adres harry40.1972@o2.pl
zdjecie uzytkownika
tafor - 2015-02-23 09:52:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tymi szkoleniami na stoczni to pewnie taka sama kombinacja jak niedawna sprawa z Adecco .Prowadzili kurs języka norweskiego na południu Polski a wielu ludzi nawet nie wyjechało.Ci którym się udało to zazwyczaj nie mieli pełnego wymiaru przepracowanych godzin .Cały numer polega na wyciąganiu kasy za te szkolenia a pracownicy to tylko "mięso" do przemielenia .
zdjecie uzytkownika
waldemar - 2015-02-27 13:53:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nie rozumiem tego co się dzieje, firma organizuje kurs takiego wyjątkowego języka jak norwerski i chce wysłać do pracy? i to do takiego kraju? no właśnie, ale chyba najważniejsza teraz kwestia i zapytanie: czy te szkolenia z języka norweskiego były obowiązkowe i płatne?co to jest certyfikaqt comex?pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
lech90 - 2015-03-16 12:08:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ja chętnie pójdę do nich do pracy, wiem że w norwegii jest bardzo fajnie rozwijający się rynek pracy obecnie, jest przed nim wielka i świetlana przyszłość. dodatkowo, język norweski i nauczenie się go byłyo od zawsze moim wielkim marzeniem. kocham ten kraj jak swoją ojczyznę. natomiast czy te szkolenia z norweskiego są płatne?
zdjecie uzytkownika
tafor - 2015-03-25 12:08:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Lech90 czytaj uważnie,sprawa w Norwegii dotyczyła ADECCO nie Eurotemp .Po za tym w 3 tyg to nie sądzę żebyś opanował komunikatywnie język norweski .Co ci daje wyjazd do Norwegi skoro zarobisz mniej niż w Polsce ? Ściągnęli tylu ludzi że nie dla wszystkich była praca więc pracowali 2-3 dni w tygodniu a jeszcze opłacić trzeba mieszkanie i jedzenie .Niektórzy w ogóle nie wyjechali .Czytaj ze zrozumieniem widać że jeszcze mało wiesz o świecie .
zdjecie uzytkownika
keszo - 2015-03-30 21:35:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To jakie oni umowy podpisywali. Przecież w umowie powinny być zawarte wszystkie informacje np. stawki na godzine, minimalna ilość godzin itd itd. Wszystkie warunki pracy powinny być. Wiecie czy na wakacje mogą być podobne problemy w Eurotemp Polska ? Bo nie chcę jechać na wycieczkę tylko zarobić trochę pieniędzy.
zdjecie uzytkownika
janinka - 2015-04-14 18:51:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jakie problemy tam moga wystąpić? Ty @keszo wiesz coś więcej? Jak sprawdzałam ich ogłoszenie to wszytsko wydalo mi sie w porządku, czy z czymś się mylę?
zdjecie uzytkownika
piechur - 2015-04-28 23:24:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [janinka - 2015-04-14 18:51:17]:
firma Eurotemp zajmuje się elektryką i właśnie osób w tej specjalności poszukuje na swoje oferty których nawet w tej chwili ma masę , tak w Polsce jak i Holandii
zdjecie uzytkownika
Marecki - 2015-05-31 10:59:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [elektryk - 2014-12-18 15:34:37]:
a w ogóle opłaca się tam jechać bo złożyłem papiery jako elektryk
zdjecie uzytkownika
sorent - 2015-06-02 01:08:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli już złożyłeś tam papiery no to jasne, że się opłaca. Jeżeli zaakceptowali Twoją aplikację, to nie pozostaje Ci nic innego jak tylko pojechać i zarobić trochę grosza. W Polsce na pewno nie zarobisz więcej, no ale musisz się liczyć właśnie z wyjazdem i być gotowym na dłuższą rozłąkę, ale nie wiem na ile jedziesz.
zdjecie uzytkownika
mar - 2015-06-17 13:23:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [iras - 2015-02-10 19:53:26]:
Iras, mam oferte do tej firmy, napisz mi swoj nr tel na maila lub napisz poprostu co z ta firma nie tak.
mario82gda@onet.eu
zdjecie uzytkownika
karol - 2015-07-02 12:22:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@mar, no ofert to jest sporo w samym internecie jak coś, można się spokojnie rozejrzeć. Przykładowo dla mechanika/spawacza tig http://www.gowork.pl/praca_podglad,5883035?keywords=®ion=harderwijk albo dla spawacza 111/141 z tym że to robota w holandii - http://www.nuzle.pl/mechanikmonterspawacz-praca-w-holandii-lodz,16764237
zdjecie uzytkownika
Maly Jasiu - 2015-07-05 13:30:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bylem w tej firmie "Okolice SNEk do firmy GOGOMETAL" . Firme prowadzi dwoch rumunow. Po przejezdzie spodziewaj sie testu na programowanie cnc - ściema nie przejdzie. Uda sie zostajesz. Bedziesz dobry ,robisz nadgodziny i dopiero wtedy sie oplaca. Opowiadali mi chlopki , ze autobusy ludzi tak sie przewalily, jeden pracowal podobno do sniadania. Maszyne stare Morri-seiki z '90 lat. Frezarki rowniez. Jedna TNC530i ale tam sie nie dopchasz (pozdrowienia dla Michala- spoko gosc). Dojazd do domku 50km. Po pracy okazalo sie , ze nie mam gdzie spac ale dla pani kordynator w Holandii " to chyba nie jest dla Pana problem" . Pewnie , ze nie. Kimolem sie w autcie i do domu !
zdjecie uzytkownika
Fruu - 2015-08-02 00:36:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@Maly Jasiu dla mnie nie ma znaczenia, kto zarządza firmą i jakiego jest pochodzenia. Ale jak piszesz, że od razu sprawdzają i ściemnianie nie przejdzie, to dla mnie spoko. Skoro chcesz się zatrudnić w jakiejś firmie to musisz się z tym liczyć, że będą wymagać, jednak za to płacą i rzetelnej pracy oczekują.
zdjecie uzytkownika
g - 2015-10-25 21:00:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
zwalniaja ludzi którzy za duzo zarabiaja 3500 brutto, kierownik wogole niema pojecia o elektryce jedyne co umie podłaczyc to ładowarke od telefonu wazne ze wie jak ludzia zarobki obnizyc, norma godzin to 240 w miesiacu jest to niewolnictwo nadgodziny obowiazkowe, polaku obudz sie i olej niewolnicza prace, dziwny system umów co innego mówia co innego dają do podpisania ostatni miesiac problemy z płatnościa i dotrzymaniem terminu, wypłata w ratach
zdjecie uzytkownika
kipor - 2015-10-26 00:36:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Od dłuższego czasu poszukuje jakiejś pracy i co raz częściej trafiam na zdania , że akurat w tej firmie warto się zakręcić i szukać swojego szczęścia w życiu zawodowym. Jestem tokarzem i z tego co widzę firma ta bardzo często potrzebuje jakiś osób właśnie na to stanowisko, wiecie może jakie są zarobki ?
zdjecie uzytkownika
igo - 2016-01-08 15:24:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Maja mnostwo obecnie nowych ofert w sprawie pracy chłopaki, nie wiem czy jeszcze szukacie czy nie ale mozecie aplikowac np,na montera rurociagow,trzeba posiadac doswiadczenie tez jako spawacz
zdjecie uzytkownika
sobiech - 2016-01-23 19:25:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [igo - 2016-01-08 15:24:06]:
no to wydaje się dosyć logiczne bo jak masz rurociągi montować bez tej umiejętnosci. Ale może teraz bardziej na czasie będzie rozmowa o elektromonterach bo ich właśnie poszukują
zdjecie uzytkownika
zontol - 2016-02-05 22:50:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No własnie sobiech mnie zainteresowało tu stanowisko Monter rurociągów/ mechanik okrętowy. W sumie nawet wymagania nie są wysokie, bo to doświadczenie w pracy mechanika/ montera rurociagów, mile widziane doświadczenie w branży morskiej, czy dobra znajomość języka angielskiego, a także umiejętność spawania. Ciekawe jak tu z warunkami.
zdjecie uzytkownika
rtghre - 2016-02-15 20:15:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mozna u nich rowniez znalezc zatrudnienie w praccy za granica na przyklad w miejscowosxi Dronten na stanowiksu mechnika, wymagana jest umiejetnosc spawania
zdjecie uzytkownika
molek - 2016-02-19 17:52:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no na to to trzeba mieć jakieś kwalifikacje, choćby zawodówkę jakąś. ale spoko, że wysoka pensja czeka co miesiąc na czas i to w okolicach 3300 zł nawet
zdjecie uzytkownika
o rety - 2016-02-23 12:30:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
3 300 na rękę to już niezła suma i każdy chciałby tyle zarabiać, nie ma co się oszukiwać. Zastanawiam się czy elektryk zarabia tu podobnie :) z góry dzięki za odp
zdjecie uzytkownika
adam - 2016-05-04 17:15:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, praca w tunelu metra w Amsterdamie jako elektryk czy ktoś wie coś więcej,
warunki mieszkaniowe i płacowe?
zdjecie uzytkownika
derek - 2016-05-04 20:11:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hm, wydaje mi się, że od nich każda oferta jest ciekawa. A ta o której piszesz jest dokładnie wyjaśniona, zapewniają zakwaterowanie. Pracujesz 40 godzin tygodniowo, szkoda, że stawki nie podali. :) chyba warto słać CV
zdjecie uzytkownika
adam - 2016-05-05 06:18:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [derek - 2016-05-04 20:11:26]:
bardziej miałem na myśli czy firma jest solidna, zapewnia porządne mieszkania płaca jest na czas i wszystko się zgadza
zdjecie uzytkownika
adam - 2016-05-05 06:23:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [derek - 2016-05-04 20:11:26]:
interesuje mnie to czy firma jest solidna, zapewnia pożądne mieszkania, płaca jest na czas i wszystko się zgadza
zdjecie uzytkownika
tadeo - 2016-05-09 23:27:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wyjeżdżał ktoś do pracy w charakterze elektryka?? Jak na razie same zapytania na tej stronie, opinii o warunkach pracy i płacy niestety nie widać. Może odezwie sie ktoś kto tam pracuje??
zdjecie uzytkownika
adam - 2016-05-12 08:52:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tadeo - 2016-05-09 23:27:17]:
dokładnie nic nie ma, złożyłem cv jako elektryk praca w Amsterdamie przy metrze, jak na razie żadnej odpowiedzi. Kontaktowałeś się z nimi jakieś rezultaty?
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2016-05-26
Żródło: Gowork.pl
Ermelo
( )
Temphory Polska poszukuje: Pomocnika lakiernika/ Malarza proszkowego Praca w firmie przemysłowej Praca w okolicach Ermelo Wymagania: -wcześniejsze doświadczenie we wskazanych pracach -komunikowanie się w języku angielskim – duży atut, -chęć do wyjazdu od zaraz, -referencje od byłych pracodawców   Oferujemy: -wynagrodzenia w trybie tygodniowym, -zakwaterowanie na domku firmowym, -stabilną pracę, z pewnymi godzinami i legalną umow
zdjecie uzytkownika
Lukasz - 2016-05-21 23:46:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Proszę o opinie szybko na temat firmy GoGo Metaal ?
Bardzo proszę
zdjecie uzytkownika
Lukasz - 2016-05-21 23:51:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
lukaszkuczke81@gmail.com

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Eurotemp Polska!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Eurotemp Polska
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert