Eurotemp Polska

Olsztyn

Opinie o Eurotemp Polska

ja 2014-12-05 15:22:08
NIEPOLECAM !!!!!!!!! PRACY NA STOCZNI W GDAŃSKU
2
Romek 2014-12-14 20:07:32
@ja, hej, a byłbyś taki miły i napisał jeszcze dlaczego tak tej pracy nie polecasz? co było nie tak, nadgodziny, wypłata sie opóźniała, szef nieprzyjemny, atmosfera mogła by być lepsza, czy tez miałeś daleko do pracy? Proszę napisz jakis argument, bo może jestes z konkurencji eurotemp i napisałeś ogólnego posta, by odstraszyć chętnych.
1
elektryk 2014-12-18 15:34:37
Praca w stoczni Remontowej w Gdańsku na platformie to jakaś MASAKRA.
Ludzie leca (sa zwalniani) za nic, Pan menadzer Piotr (tz Rysiek) nie ma zielonego pojecia co się dzieje - trudno sie dziwic, jak jest bylym pracownikiem firmy Play w elektryce jest zielony nie wie co to napięcie a co prąd. On nic nie potrafi załatwić od narzedzi (niewlaściwych) po ciuchy (dopiero jak PIP przyszedł to pojawiła sie odzież zimowa). na poczatku potrafiliśy stać pod bramą ponad 1godz w mrozie bo Rysiek Wróbel nie potrafi załatwić wejściówek. zero kompetencji, zero umiejetności. Nie potrafi odpowiedziec na podstawowe pytania co do urlopow, papierow harmonogramow pracy na przyszly tydzień - wróbel to czlowiek z kosmosu
3
kris 2014-12-21 21:56:25
Interesuje mnie praca w zawodzie tokarz w Holandii za pomoc zapłacę .
3
elektryk 2014-12-22 11:43:08
Rysiu koniec kariery , skończysz tak szybko jak i wszyscy pracownicy . Brak profesjonalizmu ze wszystkim problem , ktoś zarobił i żeby nie zrobić zwolnienia grupowego systematycznie zwalniają po parę osób .. chaos się nie zgadza .. nie wspomnę o tym kursie którym zamydlaja oczy
2
on 2014-12-22 15:10:25
Potwierdzam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1
ja 2014-12-22 23:35:44
ja jeszcze troche tu popracuje i naraaaaaa.To(usunięte przez administratora) a w9 to osły z łosiem Danielem na czele!!
1
o eurotemp 2014-12-25 17:03:27
Na mnie sie tez powoli szykuja ale mam na nich wszystkich wyjeb.ne. Wróbel to ciota , w9 pała lać, a w raportach zawsze bajki mozna pisac heheheheheh.
1
jaa 2015-01-06 10:53:39
niewarto tam pracowac nieprzepracujesz mc i cie wyjebia i tyle i niewiesz zaco poprostu oni potrzebuja [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] do roboty niedouczonych a pech trafili na grupe ludzi lepszym doswiadczeniem niz ci z (W9 glaby ),i sie pozbywaja iteligetnych a biora do roboty idiotow ktorymi pomiatac moga
1
onn 2015-01-15 12:43:44
Mam pytanie tych co pracowali w stoczni w gdansku na platformie czy dostaliscie certyfikaty odnich na Ex?
1
jaja 2015-02-02 13:25:47
onn masz coś z głową?
0
kris 2015-02-03 20:18:51
pomoże ktoś znależć pracę za granicą w zawodzie tokarz manualny adres harry40.1972@o2.pl
0
ten 2015-02-05 12:09:52
to prawda 21 zeta na rękę w gdańsku
0
gdanskkk 2015-02-09 15:04:28
ja im zalozylem sprawe w sadzie skoncza sie zady pana piotra wrobelka
0
iras 2015-02-10 19:53:26
Witam wszystkich. Chcę ostrzec wszystkie osoby, które wybierają się do pracy jako operator CNC oraz tokarz uniwersalny Okolice SNEk do firmy GOGOMETAL. Nie narażajcie się na koszty, bo tylko straciecie pieniądze. Ja wróciłem po tygodniu, a kolego po dwóch tygodniach. Kierownikiem w tej firmie jest Bułgar i nie ma szacunku do nowo- przybyłych, a bron Boże nie pokazujcie ze umiecie wiecej niż on. Jeśli chcecie szczegóły to zostawcie e- mail, a odpowiem. Teraz pracuję w niemczech i tu potrafią docenić umiejętności. Nie podejmujcie tam pracy.
0
gland 2015-02-17 16:23:49
Witam

Chcialbym sie dowiedziec czy ktos zdal i dostal certyfikat comex ? z Gdanskiej stoczni ?

pozdraiwma
0
rodrigez 2015-02-18 09:58:09
Potwierdzam te info co do pracy na platformie masakra sie na sile oglaszaja ale dajcie sobie spokój ludzie . wrubelek jest do bani cielak
0
kris 2015-02-20 19:30:27
iras dzięki za ostrzeżenie takich wpisów właśnie powinno być więcej w tych zawodach ja szukam pracy za granicą w zawodzie tokarz uniwersalny 20 letnie doświadczenie za pomoc zapłacę adres harry40.1972@o2.pl
0
tafor 2015-02-23 09:52:40
Z tymi szkoleniami na stoczni to pewnie taka sama kombinacja jak niedawna sprawa z Adecco .Prowadzili kurs języka norweskiego na południu Polski a wielu ludzi nawet nie wyjechało.Ci którym się udało to zazwyczaj nie mieli pełnego wymiaru przepracowanych godzin .Cały numer polega na wyciąganiu kasy za te szkolenia a pracownicy to tylko "mięso" do przemielenia .
0
waldemar 2015-02-27 13:53:42
nie rozumiem tego co się dzieje, firma organizuje kurs takiego wyjątkowego języka jak norwerski i chce wysłać do pracy? i to do takiego kraju? no właśnie, ale chyba najważniejsza teraz kwestia i zapytanie: czy te szkolenia z języka norweskiego były obowiązkowe i płatne?co to jest certyfikaqt comex?pozdrawiam
1
lech90 2015-03-16 12:08:45
ja chętnie pójdę do nich do pracy, wiem że w norwegii jest bardzo fajnie rozwijający się rynek pracy obecnie, jest przed nim wielka i świetlana przyszłość. dodatkowo, język norweski i nauczenie się go byłyo od zawsze moim wielkim marzeniem. kocham ten kraj jak swoją ojczyznę. natomiast czy te szkolenia z norweskiego są płatne?
1
tafor 2015-03-25 12:08:11
Lech90 czytaj uważnie,sprawa w Norwegii dotyczyła ADECCO nie Eurotemp .Po za tym w 3 tyg to nie sądzę żebyś opanował komunikatywnie język norweski .Co ci daje wyjazd do Norwegi skoro zarobisz mniej niż w Polsce ? Ściągnęli tylu ludzi że nie dla wszystkich była praca więc pracowali 2-3 dni w tygodniu a jeszcze opłacić trzeba mieszkanie i jedzenie .Niektórzy w ogóle nie wyjechali .Czytaj ze zrozumieniem widać że jeszcze mało wiesz o świecie .
0
keszo 2015-03-30 21:35:21
To jakie oni umowy podpisywali. Przecież w umowie powinny być zawarte wszystkie informacje np. stawki na godzine, minimalna ilość godzin itd itd. Wszystkie warunki pracy powinny być. Wiecie czy na wakacje mogą być podobne problemy w Eurotemp Polska ? Bo nie chcę jechać na wycieczkę tylko zarobić trochę pieniędzy.
0
janinka 2015-04-14 18:51:17
jakie problemy tam moga wystąpić? Ty @keszo wiesz coś więcej? Jak sprawdzałam ich ogłoszenie to wszytsko wydalo mi sie w porządku, czy z czymś się mylę?
0
piechur 2015-04-28 23:24:48
firma Eurotemp zajmuje się elektryką i właśnie osób w tej specjalności poszukuje na swoje oferty których nawet w tej chwili ma masę , tak w Polsce jak i Holandii
1
Marecki 2015-05-31 10:59:25
a w ogóle opłaca się tam jechać bo złożyłem papiery jako elektryk
0
sorent 2015-06-02 01:08:16
Jeżeli już złożyłeś tam papiery no to jasne, że się opłaca. Jeżeli zaakceptowali Twoją aplikację, to nie pozostaje Ci nic innego jak tylko pojechać i zarobić trochę grosza. W Polsce na pewno nie zarobisz więcej, no ale musisz się liczyć właśnie z wyjazdem i być gotowym na dłuższą rozłąkę, ale nie wiem na ile jedziesz.
0
mar 2015-06-17 13:23:13
Iras, mam oferte do tej firmy, napisz mi swoj nr tel na maila lub napisz poprostu co z ta firma nie tak.
mario82gda@onet.eu
0
karol 2015-07-02 12:22:01
@mar, no ofert to jest sporo w samym internecie jak coś, można się spokojnie rozejrzeć. Przykładowo dla mechanika/spawacza tig http://www.gowork.pl/praca_podglad,5883035?keywords=®ion=harderwijk albo dla spawacza 111/141 z tym że to robota w holandii - http://www.nuzle.pl/mechanikmonterspawacz-praca-w-holandii-lodz,16764237
0
Maly Jasiu 2015-07-05 13:30:56
Bylem w tej firmie "Okolice SNEk do firmy GOGOMETAL" . Firme prowadzi dwoch rumunow. Po przejezdzie spodziewaj sie testu na programowanie cnc - ściema nie przejdzie. Uda sie zostajesz. Bedziesz dobry ,robisz nadgodziny i dopiero wtedy sie oplaca. Opowiadali mi chlopki , ze autobusy ludzi tak sie przewalily, jeden pracowal podobno do sniadania. Maszyne stare Morri-seiki z '90 lat. Frezarki rowniez. Jedna TNC530i ale tam sie nie dopchasz (pozdrowienia dla Michala- spoko gosc). Dojazd do domku 50km. Po pracy okazalo sie , ze nie mam gdzie spac ale dla pani kordynator w Holandii " to chyba nie jest dla Pana problem" . Pewnie , ze nie. Kimolem sie w autcie i do domu !
0
Fruu 2015-08-02 00:36:13
@Maly Jasiu dla mnie nie ma znaczenia, kto zarządza firmą i jakiego jest pochodzenia. Ale jak piszesz, że od razu sprawdzają i ściemnianie nie przejdzie, to dla mnie spoko. Skoro chcesz się zatrudnić w jakiejś firmie to musisz się z tym liczyć, że będą wymagać, jednak za to płacą i rzetelnej pracy oczekują.
1
g 2015-10-25 21:00:26
zwalniaja ludzi którzy za duzo zarabiaja 3500 brutto, kierownik wogole niema pojecia o elektryce jedyne co umie podłaczyc to ładowarke od telefonu wazne ze wie jak ludzia zarobki obnizyc, norma godzin to 240 w miesiacu jest to niewolnictwo nadgodziny obowiazkowe, polaku obudz sie i olej niewolnicza prace, dziwny system umów co innego mówia co innego dają do podpisania ostatni miesiac problemy z płatnościa i dotrzymaniem terminu, wypłata w ratach
1
kipor 2015-10-26 00:36:15
Od dłuższego czasu poszukuje jakiejś pracy i co raz częściej trafiam na zdania , że akurat w tej firmie warto się zakręcić i szukać swojego szczęścia w życiu zawodowym. Jestem tokarzem i z tego co widzę firma ta bardzo często potrzebuje jakiś osób właśnie na to stanowisko, wiecie może jakie są zarobki ?
0
igo 2016-01-08 15:24:06
Maja mnostwo obecnie nowych ofert w sprawie pracy chłopaki, nie wiem czy jeszcze szukacie czy nie ale mozecie aplikowac np,na montera rurociagow,trzeba posiadac doswiadczenie tez jako spawacz
0
sobiech 2016-01-23 19:25:45
no to wydaje się dosyć logiczne bo jak masz rurociągi montować bez tej umiejętnosci. Ale może teraz bardziej na czasie będzie rozmowa o elektromonterach bo ich właśnie poszukują
0
zontol 2016-02-05 22:50:04
No własnie sobiech mnie zainteresowało tu stanowisko Monter rurociągów/ mechanik okrętowy. W sumie nawet wymagania nie są wysokie, bo to doświadczenie w pracy mechanika/ montera rurociagów, mile widziane doświadczenie w branży morskiej, czy dobra znajomość języka angielskiego, a także umiejętność spawania. Ciekawe jak tu z warunkami.
0
rtghre 2016-02-15 20:15:30
mozna u nich rowniez znalezc zatrudnienie w praccy za granica na przyklad w miejscowosxi Dronten na stanowiksu mechnika, wymagana jest umiejetnosc spawania
0
molek 2016-02-19 17:52:50
no na to to trzeba mieć jakieś kwalifikacje, choćby zawodówkę jakąś. ale spoko, że wysoka pensja czeka co miesiąc na czas i to w okolicach 3300 zł nawet
0
o rety 2016-02-23 12:30:42
3 300 na rękę to już niezła suma i każdy chciałby tyle zarabiać, nie ma co się oszukiwać. Zastanawiam się czy elektryk zarabia tu podobnie :) z góry dzięki za odp
0
adam 2016-05-04 17:15:02
Witam, praca w tunelu metra w Amsterdamie jako elektryk czy ktoś wie coś więcej,
warunki mieszkaniowe i płacowe?
0
derek 2016-05-04 20:11:26
hm, wydaje mi się, że od nich każda oferta jest ciekawa. A ta o której piszesz jest dokładnie wyjaśniona, zapewniają zakwaterowanie. Pracujesz 40 godzin tygodniowo, szkoda, że stawki nie podali. :) chyba warto słać CV
0
adam 2016-05-05 06:18:14
bardziej miałem na myśli czy firma jest solidna, zapewnia porządne mieszkania płaca jest na czas i wszystko się zgadza
0
adam 2016-05-05 06:23:46
interesuje mnie to czy firma jest solidna, zapewnia pożądne mieszkania, płaca jest na czas i wszystko się zgadza
0
tadeo 2016-05-09 23:27:17
wyjeżdżał ktoś do pracy w charakterze elektryka?? Jak na razie same zapytania na tej stronie, opinii o warunkach pracy i płacy niestety nie widać. Może odezwie sie ktoś kto tam pracuje??
0
adam 2016-05-12 08:52:38
dokładnie nic nie ma, złożyłem cv jako elektryk praca w Amsterdamie przy metrze, jak na razie żadnej odpowiedzi. Kontaktowałeś się z nimi jakieś rezultaty?
0
Lukasz 2016-05-21 23:46:59
Proszę o opinie szybko na temat firmy GoGo Metaal ?
Bardzo proszę
0
Lukasz 2016-05-21 23:51:50
lukaszkuczke81@gmail.com
0
igo 2016-06-22 18:58:36
Ktoś już aplikował na stanowisko elektryka do pracy w Rotterdamie? Poszukują aż 3 osób, więc mam nadzieję, że znajdzie się jeszcze dla mnie miejsce :) Mam doświadczenie jako elektryk stoczniowy, ale nie za długie. Jakie jest minimum?
0
apawacz 2016-06-25 08:58:58
absolutnie agencja nie dla spawaczy certyfikowanych. Klejenie nie spawanie, obory dla bydla. Z wielkim szaxunkiem ale omijajcie szerokim lukiem ta agencje jesli macie certyfikaty i jakies konkretne doswiadczenie. Mialem jechac na konstrukcje pod wiatraki a tu wielkie rozczarowanie... po za tym tygod iowka nie zgadzala sie z tym co w ogloszeniu. Malo tego naweg przy 60 godzinach. Siedzisz w pracy do 20 a przerwy ktore naleza soe tobie sa odliczane! wszystkie.
0
Fpf1 2016-06-30 00:14:33
Odpusc sobie tego elektryka za 6tyś zł ja na holandie to więcej na truskawkach i sadzeniu tuloipanow zarobosz ,murzyni co pracują tam w marketach lepiej się szanują, bo maja nad godzin inaczej płacone i przerwy płatne, na platformie w Gdańsku ludzie z wysp brytyjskich dostawali po 300funtow diety dziennie a oni dają 6 tys zł netto wypłaty i jeszcze masz sobie tam jeść kupować rece same się składają do modłów, masz doświadczenie i szacunek to poszukaj czego innego
0
Zostaw swoją opinię
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Eurotemp Polska