Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Eurotemp

Pracowałeś w firmie Eurotemp i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2009-06-17 17:03:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy zna ktoś tą agencje pracy?Proszę o opinie.pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
radek - 2009-09-30 17:52:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej jestem zywym dowodem tego ze firma eurotemp jest firma konkretna wiarygodna wyplacalna =..( usunięte przez administratora )NIE MIEJCIE OBAW CO DO TEJ FIRMY...polecammm
zdjecie uzytkownika
bolbotek - 2010-07-28 19:19:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowaøem w tej firmie jedyne co mnie zadziwilo to zniewiescialy pan doktorek ktory ludzi ma za nic a niepotrafi nic procz chwalenia sie co to nie on w polsce kim on niebedzie jak bedzie duza.parodia [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
Sinek - 2010-10-04 14:19:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co wy wypisujecia Firma eurotemp jest ok. Niepodoba sie wam to szukajcie innej a lepsze firmy to w
zdjecie uzytkownika
nick - 2010-10-14 11:11:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma jest Ok [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
Krzych - 2010-11-08 21:40:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co wy wypisujecie za bzdury narzekacie na wszystko i na firme i koordynatorow kazdy z nich pomaga jak tylko moze ale zlotych gor nam nie zalatwia. jak najbardziej polecam te firme
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-11-21 18:36:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma dobra [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-05-02 21:59:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dzieki tobie Eurotemp zostal skontrolowny przez SNCU,ale najlepsze jest to ze SNCU pochwalilo firme za bardzo dobra prace.Zadnych zastrzezen!!! Wrecz przeciwnie.Jak to mozliwe ze nikomu tej firmy nie polecasz,nawet twoj ( usunięte przez administratora ) zaczal unas prace 2 tygodnie temu....
Szkoda sie wypowiadac na ten temat,( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
2./ - 2012-02-13 14:55:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja na firmę Euro Temp niemazekam jst ok . i wypłacalna Jerzdzę co roku pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
bobok - 2012-04-26 18:32:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Uwaga na mieszkania w Ermelo przy ulicy Haarderlaan grasuje tam bandyta z bydgoskiego który rządzi domkiem z drugim [usunięte przez moderatora] a reszta przestraszona siedzi w okojach a na wekendy nie ma ich wogóle .
zdjecie uzytkownika
bbbbbbb - 2012-04-29 13:01:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Polecam pracę przy kładzeniu kabli i na miejscowość ermelo na gościa z bydgoskiego co zna sie z szefem z hardejwijku z Larsem ,wezcie z sobą nerwosol lub ketanol wiadro życzę powodzenia .
zdjecie uzytkownika
olaf - 2013-06-02 20:03:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej czy ktos z Was pracowal na CNC w okolicach Sneek?czy wiecie cos o mieszkaniach przy Lange Nering w Emmeloord?prosze o opinie na ich temat
zdjecie uzytkownika
olaf - 2013-06-02 20:36:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
interesuje mnie tez firma Gogometaal czy ktos cos slyszal a moze pracuje tam?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-20 18:35:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, na stronie Eurotemp jest oferta brukarza, zainteresowało mnie to, tylko jak wygląda sprawa z kwaterunkiem i czy wyrobia mi SOFI?
zdjecie uzytkownika
goose - 2013-07-02 17:21:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Marek, a warunki zakwaterowania ok? Ile się płaci za kwatery? Czyli nigdy nie miałes problemów z kasą od Eurotemp?
zdjecie uzytkownika
Gość - 2013-09-05 11:33:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ponawiam pytanie odnośnie pracy dla operatorów CNC i firmy Gogometaal. Czy ktoś może cokolwiek powiedzieć na temat warunków pracy jak i mieszkaniowych ?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-09-10 10:29:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
słuchajcie ja chce zapytac was bo na pewno wiecie co z ubezpieczeniem w tej agencji jak komus sie cos stanie to jakie koszty ponosi
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-09-13 09:15:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Można tam zarobić?
zdjecie uzytkownika
v - 2014-05-14 20:52:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jest ok
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-09-15
Żródło: Gowork.pl
Gdańsk
(pomorskie)
Eurotemp Polska Sp. z o.o. jest Agencją Pośrednictwa pracy w Holandii istniejącą na rynku od 2006 roku i poszukuje specjalistów do różnych sektorów w branży metalurgicznej, mechanicznej, budowlanej. Nasza firma pracuje zgodnie z prawem Unii Europejskiej – posiada certyfikat Ministerstwa Pracy nr 2562.       Dla naszego klienta na terenie Polski poszukujemy osób na stanowisko:   Elektryk instal
zdjecie uzytkownika
wacek - 2014-05-14 21:34:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
uwaga na domkach grasuje jastrzab polewa ofiary wodom zeby zmoczyc skrzydla a szczegulnie uwazajcie na macieja pseudonim "bobek" ale niegdys znany pod pseudonimem "zadki maciek" to fetyszysta i gamon
zdjecie uzytkownika
x - 2014-05-21 18:03:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kiedys tam pracowalem kilka miechow i mimo jakosci kwaterunku (o tym zaraz) firma byla ok. Nie wiem jak teraz ale kilka lat temu na bodajze kazda prace jaka dawali przyslugiwala inna stawka (gosc mial 10+ brutto za wkrecanie srubek i tyle nadgodzin ze sie w glowie nie miesci)a ja 9.40 z tego co pamietam. Wyplaty elegancko w terminie a salarisy na kontach internetowych dostepnych na ich stronie, jaropgave bez opoznien.
Co do domow... nasz w harderwijku nad jumbo byl doslownie w stanie rozkladu samoczynnego. Wanny strach bylo uzywac bo istnialo realne ryzyko wpadniecia z nia do salonu po pelnym napelnieniu (ugiety strop nawet na pusto), podczas kazdego deszczu mielismy dodatkowy prysznic w salonie, czlowiek zakwaterowany na strychu spal na materacu (zasyfionym) w ciasnej klicie na dywanie (doslownie sie kleil)i drugi majacy lozko obok "schodow".... nachylenie drabiny wiec 1 blad i leb w kawalkach bo nie tak nisko... balkon... barierka z chamskich desek, rozpadajace sie plyty itd... lazienka - jedyne dobre pomieszczenie bo po remoncie... poza tym wesolo odchodzacy tynk ze scian, smrod z lodowek i ogromne pekniecia gdzie popadnie. Generalnie chata juz nawet nie do remontu a do wyburzenia. Duza czesc to oczywiscie zasluga naszego wybitnego bezmozgiego pospolitego bydla, ale biuro nie robi malych pieniedzy na nas i takie rzeczy jak lozko czy nie klejacy dywan powinny byc ogarniete.
Co do reszty domow to widzialem tylko jeden w centrum i tam bylo przeciwienstwo naszego... za ktore bym mogl bez bolu placic. Z tego co slyszalem to reszta ich mieszkan/domow jest na wysokim/bardzo wysokim poziomie.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Eurotemp
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x