Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Eurotemp Polska

Pracowałeś w firmie Eurotemp Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ja - 2014-12-22 23:35:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ja jeszcze troche tu popracuje i naraaaaaa.To(usunięte przez administratora) a w9 to osły z łosiem Danielem na czele!!
zdjecie uzytkownika
o eurotemp - 2014-12-25 17:03:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Na mnie sie tez powoli szykuja ale mam na nich wszystkich wyjeb.ne. Wróbel to ciota , w9 pała lać, a w raportach zawsze bajki mozna pisac heheheheheh.
zdjecie uzytkownika
jaa - 2015-01-06 10:53:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
niewarto tam pracowac nieprzepracujesz mc i cie wyjebia i tyle i niewiesz zaco poprostu oni potrzebuja [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] do roboty niedouczonych a pech trafili na grupe ludzi lepszym doswiadczeniem niz ci z (W9 glaby ),i sie pozbywaja iteligetnych a biora do roboty idiotow ktorymi pomiatac moga
zdjecie uzytkownika
onn - 2015-01-15 12:43:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mam pytanie tych co pracowali w stoczni w gdansku na platformie czy dostaliscie certyfikaty odnich na Ex?
zdjecie uzytkownika
jaja - 2015-02-02 13:25:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
onn masz coś z głową?
zdjecie uzytkownika
kris - 2015-02-03 20:18:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pomoże ktoś znależć pracę za granicą w zawodzie tokarz manualny adres harry40.1972@o2.pl
zdjecie uzytkownika
ten - 2015-02-05 12:09:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to prawda 21 zeta na rękę w gdańsku
zdjecie uzytkownika
gdanskkk - 2015-02-09 15:04:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja im zalozylem sprawe w sadzie skoncza sie zady pana piotra wrobelka
zdjecie uzytkownika
iras - 2015-02-10 19:53:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich. Chcę ostrzec wszystkie osoby, które wybierają się do pracy jako operator CNC oraz tokarz uniwersalny Okolice SNEk do firmy GOGOMETAL. Nie narażajcie się na koszty, bo tylko straciecie pieniądze. Ja wróciłem po tygodniu, a kolego po dwóch tygodniach. Kierownikiem w tej firmie jest Bułgar i nie ma szacunku do nowo- przybyłych, a bron Boże nie pokazujcie ze umiecie wiecej niż on. Jeśli chcecie szczegóły to zostawcie e- mail, a odpowiem. Teraz pracuję w niemczech i tu potrafią docenić umiejętności. Nie podejmujcie tam pracy.
zdjecie uzytkownika
gland - 2015-02-17 16:23:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam

Chcialbym sie dowiedziec czy ktos zdal i dostal certyfikat comex ? z Gdanskiej stoczni ?

pozdraiwma
zdjecie uzytkownika
rodrigez - 2015-02-18 09:58:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Potwierdzam te info co do pracy na platformie masakra sie na sile oglaszaja ale dajcie sobie spokój ludzie . wrubelek jest do bani cielak
zdjecie uzytkownika
kris - 2015-02-20 19:30:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [iras - 2015-02-10 19:53:26]:
iras dzięki za ostrzeżenie takich wpisów właśnie powinno być więcej w tych zawodach ja szukam pracy za granicą w zawodzie tokarz uniwersalny 20 letnie doświadczenie za pomoc zapłacę adres harry40.1972@o2.pl
zdjecie uzytkownika
tafor - 2015-02-23 09:52:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tymi szkoleniami na stoczni to pewnie taka sama kombinacja jak niedawna sprawa z Adecco .Prowadzili kurs języka norweskiego na południu Polski a wielu ludzi nawet nie wyjechało.Ci którym się udało to zazwyczaj nie mieli pełnego wymiaru przepracowanych godzin .Cały numer polega na wyciąganiu kasy za te szkolenia a pracownicy to tylko "mięso" do przemielenia .
zdjecie uzytkownika
waldemar - 2015-02-27 13:53:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nie rozumiem tego co się dzieje, firma organizuje kurs takiego wyjątkowego języka jak norwerski i chce wysłać do pracy? i to do takiego kraju? no właśnie, ale chyba najważniejsza teraz kwestia i zapytanie: czy te szkolenia z języka norweskiego były obowiązkowe i płatne?co to jest certyfikaqt comex?pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
lech90 - 2015-03-16 12:08:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ja chętnie pójdę do nich do pracy, wiem że w norwegii jest bardzo fajnie rozwijający się rynek pracy obecnie, jest przed nim wielka i świetlana przyszłość. dodatkowo, język norweski i nauczenie się go byłyo od zawsze moim wielkim marzeniem. kocham ten kraj jak swoją ojczyznę. natomiast czy te szkolenia z norweskiego są płatne?
zdjecie uzytkownika
tafor - 2015-03-25 12:08:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Lech90 czytaj uważnie,sprawa w Norwegii dotyczyła ADECCO nie Eurotemp .Po za tym w 3 tyg to nie sądzę żebyś opanował komunikatywnie język norweski .Co ci daje wyjazd do Norwegi skoro zarobisz mniej niż w Polsce ? Ściągnęli tylu ludzi że nie dla wszystkich była praca więc pracowali 2-3 dni w tygodniu a jeszcze opłacić trzeba mieszkanie i jedzenie .Niektórzy w ogóle nie wyjechali .Czytaj ze zrozumieniem widać że jeszcze mało wiesz o świecie .
zdjecie uzytkownika
keszo - 2015-03-30 21:35:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To jakie oni umowy podpisywali. Przecież w umowie powinny być zawarte wszystkie informacje np. stawki na godzine, minimalna ilość godzin itd itd. Wszystkie warunki pracy powinny być. Wiecie czy na wakacje mogą być podobne problemy w Eurotemp Polska ? Bo nie chcę jechać na wycieczkę tylko zarobić trochę pieniędzy.
zdjecie uzytkownika
janinka - 2015-04-14 18:51:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jakie problemy tam moga wystąpić? Ty @keszo wiesz coś więcej? Jak sprawdzałam ich ogłoszenie to wszytsko wydalo mi sie w porządku, czy z czymś się mylę?
zdjecie uzytkownika
piechur - 2015-04-28 23:24:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [janinka - 2015-04-14 18:51:17]:
firma Eurotemp zajmuje się elektryką i właśnie osób w tej specjalności poszukuje na swoje oferty których nawet w tej chwili ma masę , tak w Polsce jak i Holandii
zdjecie uzytkownika
Marecki - 2015-05-31 10:59:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [elektryk - 2014-12-18 15:34:37]:
a w ogóle opłaca się tam jechać bo złożyłem papiery jako elektryk
zdjecie uzytkownika
sorent - 2015-06-02 01:08:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli już złożyłeś tam papiery no to jasne, że się opłaca. Jeżeli zaakceptowali Twoją aplikację, to nie pozostaje Ci nic innego jak tylko pojechać i zarobić trochę grosza. W Polsce na pewno nie zarobisz więcej, no ale musisz się liczyć właśnie z wyjazdem i być gotowym na dłuższą rozłąkę, ale nie wiem na ile jedziesz.
zdjecie uzytkownika
mar - 2015-06-17 13:23:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [iras - 2015-02-10 19:53:26]:
Iras, mam oferte do tej firmy, napisz mi swoj nr tel na maila lub napisz poprostu co z ta firma nie tak.
mario82gda@onet.eu
zdjecie uzytkownika
karol - 2015-07-02 12:22:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@mar, no ofert to jest sporo w samym internecie jak coś, można się spokojnie rozejrzeć. Przykładowo dla mechanika/spawacza tig http://www.gowork.pl/praca_podglad,5883035?keywords=®ion=harderwijk albo dla spawacza 111/141 z tym że to robota w holandii - http://www.nuzle.pl/mechanikmonterspawacz-praca-w-holandii-lodz,16764237
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2015-08-03
Żródło: Gowork.pl
Aalten
( )
Temphory Polska jest holenderską Agencją Pośrednictwa Pracy(dawny Eurotemp). Specjalizuje się w szkoleniu oraz dostarczaniu dla przemysłu wysokiej jakości specjalistów z branży technicznej, w tym budowlanej, metalurgicznej i paliwowej. Obecnie dla naszego klienta z branży przemysłowej poszukujemy osób na stanowisko:   Malarz Miejsce pracy:Holandia Wymagania: doświadczenie jako malarz, dyspozycyjność do wyjazdu (rozpoczęci
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
Maly Jasiu - 2015-07-05 13:30:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bylem w tej firmie "Okolice SNEk do firmy GOGOMETAL" . Firme prowadzi dwoch rumunow. Po przejezdzie spodziewaj sie testu na programowanie cnc - ściema nie przejdzie. Uda sie zostajesz. Bedziesz dobry ,robisz nadgodziny i dopiero wtedy sie oplaca. Opowiadali mi chlopki , ze autobusy ludzi tak sie przewalily, jeden pracowal podobno do sniadania. Maszyne stare Morri-seiki z '90 lat. Frezarki rowniez. Jedna TNC530i ale tam sie nie dopchasz (pozdrowienia dla Michala- spoko gosc). Dojazd do domku 50km. Po pracy okazalo sie , ze nie mam gdzie spac ale dla pani kordynator w Holandii " to chyba nie jest dla Pana problem" . Pewnie , ze nie. Kimolem sie w autcie i do domu !
zdjecie uzytkownika
Fruu - 2015-08-02 00:36:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Maly Jasiu dla mnie nie ma znaczenia, kto zarządza firmą i jakiego jest pochodzenia. Ale jak piszesz, że od razu sprawdzają i ściemnianie nie przejdzie, to dla mnie spoko. Skoro chcesz się zatrudnić w jakiejś firmie to musisz się z tym liczyć, że będą wymagać, jednak za to płacą i rzetelnej pracy oczekują.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Eurotemp Polska

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Eurotemp Polska?
Zadaj pytanie
alert