brak logo

Eurotemp Polska

Olsztyn

Opinie o Eurotemp Polska

Sinek 2010-10-04 14:19:04
Co wy wypisujecia Firma eurotemp jest ok. Niepodoba sie wam to szukajcie innej a lepsze firmy to w
nick 2010-10-14 11:11:17
Firma jest Ok [usunięte przez moderatora]
Krzych 2010-11-08 21:40:03
co wy wypisujecie za bzdury narzekacie na wszystko i na firme i koordynatorow kazdy z nich pomaga jak tylko moze ale zlotych gor nam nie zalatwia. jak najbardziej polecam te firme
anonim 2010-11-21 18:36:05
Firma dobra [usunięte przez moderatora]
anonim 2011-05-02 21:59:07
dzieki tobie Eurotemp zostal skontrolowny przez SNCU,ale najlepsze jest to ze SNCU pochwalilo firme za bardzo dobra prace.Zadnych zastrzezen!!! Wrecz przeciwnie.Jak to mozliwe ze nikomu tej firmy nie polecasz,nawet twoj ( usunięte przez administratora ) zaczal unas prace 2 tygodnie temu....
Szkoda sie wypowiadac na ten temat,( usunięte przez administratora )
2./ 2012-02-13 14:55:28
Ja na firmę Euro Temp niemazekam jst ok . i wypłacalna Jerzdzę co roku pozdrawiam
bobok 2012-04-26 18:32:07
Uwaga na mieszkania w Ermelo przy ulicy Haarderlaan grasuje tam bandyta z bydgoskiego który rządzi domkiem z drugim [usunięte przez moderatora] a reszta przestraszona siedzi w okojach a na wekendy nie ma ich wogóle .
bbbbbbb 2012-04-29 13:01:59
Polecam pracę przy kładzeniu kabli i na miejscowość ermelo na gościa z bydgoskiego co zna sie z szefem z hardejwijku z Larsem ,wezcie z sobą nerwosol lub ketanol wiadro życzę powodzenia .
olaf 2013-06-02 20:03:15
hej czy ktos z Was pracowal na CNC w okolicach Sneek?czy wiecie cos o mieszkaniach przy Lange Nering w Emmeloord?prosze o opinie na ich temat
olaf 2013-06-02 20:36:27
interesuje mnie tez firma Gogometaal czy ktos cos slyszal a moze pracuje tam?
Gość 2013-09-05 11:33:01
Ponawiam pytanie odnośnie pracy dla operatorów CNC i firmy Gogometaal. Czy ktoś może cokolwiek powiedzieć na temat warunków pracy jak i mieszkaniowych ?
v 2014-05-14 20:52:02
jest ok
1
wacek 2014-05-14 21:34:28
uwaga na domkach grasuje jastrzab polewa ofiary wodom zeby zmoczyc skrzydla a szczegulnie uwazajcie na macieja pseudonim "bobek" ale niegdys znany pod pseudonimem "zadki maciek" to fetyszysta i gamon
x 2014-05-21 18:03:49
Kiedys tam pracowalem kilka miechow i mimo jakosci kwaterunku (o tym zaraz) firma byla ok. Nie wiem jak teraz ale kilka lat temu na bodajze kazda prace jaka dawali przyslugiwala inna stawka (gosc mial 10+ brutto za wkrecanie srubek i tyle nadgodzin ze sie w glowie nie miesci)a ja 9.40 z tego co pamietam. Wyplaty elegancko w terminie a salarisy na kontach internetowych dostepnych na ich stronie, jaropgave bez opoznien.
Co do domow... nasz w harderwijku nad jumbo byl doslownie w stanie rozkladu samoczynnego. Wanny strach bylo uzywac bo istnialo realne ryzyko wpadniecia z nia do salonu po pelnym napelnieniu (ugiety strop nawet na pusto), podczas kazdego deszczu mielismy dodatkowy prysznic w salonie, czlowiek zakwaterowany na strychu spal na materacu (zasyfionym) w ciasnej klicie na dywanie (doslownie sie kleil)i drugi majacy lozko obok "schodow".... nachylenie drabiny wiec 1 blad i leb w kawalkach bo nie tak nisko... balkon... barierka z chamskich desek, rozpadajace sie plyty itd... lazienka - jedyne dobre pomieszczenie bo po remoncie... poza tym wesolo odchodzacy tynk ze scian, smrod z lodowek i ogromne pekniecia gdzie popadnie. Generalnie chata juz nawet nie do remontu a do wyburzenia. Duza czesc to oczywiscie zasluga naszego wybitnego bezmozgiego pospolitego bydla, ale biuro nie robi malych pieniedzy na nas i takie rzeczy jak lozko czy nie klejacy dywan powinny byc ogarniete.
Co do reszty domow to widzialem tylko jeden w centrum i tam bylo przeciwienstwo naszego... za ktore bym mogl bez bolu placic. Z tego co slyszalem to reszta ich mieszkan/domow jest na wysokim/bardzo wysokim poziomie.
niom 2014-10-02 19:02:58
Dajcie se na wstrzymanie robioa z nas murzynow ludzie pracuja za 250 eu i to fachwcy omijacie ta firme co z tego ze kasa na czas jak takie pieniadze zdzieraja ze nie idzie do domu nic wysłac Koordynator Diana maz cholender kierownik za darmo ludzi sciagaja obiecuja złote gory a pozniej sie z nas smieja.pisze prawde sam tu jestem.fachowcy z papierami az i wstyd do domu wrocic z takimi pieniedzmi pozdrawiam myszka
luiz 2014-10-02 19:09:15
To prawda maja dobra ksiegowa ktora jak napisze solaris to nawet balasting nie moze sie połapac o co w nim chodzi kazdy polak nie powinien płacic za mieszkanie bo jest dotacja tak kreca ze kase biora i dotacje za ciebie mało tego za mieszkanie biora po 65 eu przewaznie mieszka sie w 8 osob to na mieszkaniu jeszcze maja zarobku 2 tys eu bieda te biuro ziomus masz racje omijajcie te biuro i jego wspaniała koordynatorke
fajna 2014-10-11 11:26:35
Czytajac wasze opinie az smiac mi się chce.Pracuje przez firme Eurotemp 5 lat,i powiem krotko .Komus komu się nie chce pracować ,będzie wiecznie narzekal,ze mieszkania nie takie,ze za mało zarabia widocznie bida wam w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie zajrzała,dlatego tak wymyślacie.To biuro jest super,a jak komus nie pasuje niech sobie własne mieszkanie wynajmnie albo w PL,za grosze pracuje.Az zal czytac tych bzdurnych komentarzy.
1
kris 2014-11-26 19:53:40
wybieram się tam na stanowisko tokarz uniwersalny może ktoś coś wie na ten temat proszę o opinie .
3
ja 2014-12-05 15:22:08
NIEPOLECAM !!!!!!!!! PRACY NA STOCZNI W GDAŃSKU
2
elektryk 2014-12-18 15:34:37
Praca w stoczni Remontowej w Gdańsku na platformie to jakaś MASAKRA.
Ludzie leca (sa zwalniani) za nic, Pan menadzer Piotr (tz Rysiek) nie ma zielonego pojecia co się dzieje - trudno sie dziwic, jak jest bylym pracownikiem firmy Play w elektryce jest zielony nie wie co to napięcie a co prąd. On nic nie potrafi załatwić od narzedzi (niewlaściwych) po ciuchy (dopiero jak PIP przyszedł to pojawiła sie odzież zimowa). na poczatku potrafiliśy stać pod bramą ponad 1godz w mrozie bo Rysiek Wróbel nie potrafi załatwić wejściówek. zero kompetencji, zero umiejetności. Nie potrafi odpowiedziec na podstawowe pytania co do urlopow, papierow harmonogramow pracy na przyszly tydzień - wróbel to czlowiek z kosmosu
3
kris 2014-12-21 21:56:25
Interesuje mnie praca w zawodzie tokarz w Holandii za pomoc zapłacę .
4
elektryk 2014-12-22 11:43:08
Rysiu koniec kariery , skończysz tak szybko jak i wszyscy pracownicy . Brak profesjonalizmu ze wszystkim problem , ktoś zarobił i żeby nie zrobić zwolnienia grupowego systematycznie zwalniają po parę osób .. chaos się nie zgadza .. nie wspomnę o tym kursie którym zamydlaja oczy
2
on 2014-12-22 15:10:25
Potwierdzam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1
ja 2014-12-22 23:35:44
ja jeszcze troche tu popracuje i naraaaaaa.To(usunięte przez administratora) a w9 to osły z łosiem Danielem na czele!!
1
o eurotemp 2014-12-25 17:03:27
Na mnie sie tez powoli szykuja ale mam na nich wszystkich wyjeb.ne. Wróbel to ciota , w9 pała lać, a w raportach zawsze bajki mozna pisac heheheheheh.
1
jaa 2015-01-06 10:53:39
niewarto tam pracowac nieprzepracujesz mc i cie wyjebia i tyle i niewiesz zaco poprostu oni potrzebuja [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] do roboty niedouczonych a pech trafili na grupe ludzi lepszym doswiadczeniem niz ci z (W9 glaby ),i sie pozbywaja iteligetnych a biora do roboty idiotow ktorymi pomiatac moga
1
onn 2015-01-15 12:43:44
Mam pytanie tych co pracowali w stoczni w gdansku na platformie czy dostaliscie certyfikaty odnich na Ex?
1
jaja 2015-02-02 13:25:47
onn masz coś z głową?
kris 2015-02-03 20:18:51
pomoże ktoś znależć pracę za granicą w zawodzie tokarz manualny adres harry40.1972@o2.pl
ten 2015-02-05 12:09:52
to prawda 21 zeta na rękę w gdańsku
gdanskkk 2015-02-09 15:04:28
ja im zalozylem sprawe w sadzie skoncza sie zady pana piotra wrobelka
iras 2015-02-10 19:53:26
Witam wszystkich. Chcę ostrzec wszystkie osoby, które wybierają się do pracy jako operator CNC oraz tokarz uniwersalny Okolice SNEk do firmy GOGOMETAL. Nie narażajcie się na koszty, bo tylko straciecie pieniądze. Ja wróciłem po tygodniu, a kolego po dwóch tygodniach. Kierownikiem w tej firmie jest Bułgar i nie ma szacunku do nowo- przybyłych, a bron Boże nie pokazujcie ze umiecie wiecej niż on. Jeśli chcecie szczegóły to zostawcie e- mail, a odpowiem. Teraz pracuję w niemczech i tu potrafią docenić umiejętności. Nie podejmujcie tam pracy.
gland 2015-02-17 16:23:49
Witam

Chcialbym sie dowiedziec czy ktos zdal i dostal certyfikat comex ? z Gdanskiej stoczni ?

pozdraiwma
rodrigez 2015-02-18 09:58:09
Potwierdzam te info co do pracy na platformie masakra sie na sile oglaszaja ale dajcie sobie spokój ludzie . wrubelek jest do bani cielak
kris 2015-02-20 19:30:27
iras dzięki za ostrzeżenie takich wpisów właśnie powinno być więcej w tych zawodach ja szukam pracy za granicą w zawodzie tokarz uniwersalny 20 letnie doświadczenie za pomoc zapłacę adres harry40.1972@o2.pl
tafor 2015-02-23 09:52:40
Z tymi szkoleniami na stoczni to pewnie taka sama kombinacja jak niedawna sprawa z Adecco .Prowadzili kurs języka norweskiego na południu Polski a wielu ludzi nawet nie wyjechało.Ci którym się udało to zazwyczaj nie mieli pełnego wymiaru przepracowanych godzin .Cały numer polega na wyciąganiu kasy za te szkolenia a pracownicy to tylko "mięso" do przemielenia .
tafor 2015-03-25 12:08:11
Lech90 czytaj uważnie,sprawa w Norwegii dotyczyła ADECCO nie Eurotemp .Po za tym w 3 tyg to nie sądzę żebyś opanował komunikatywnie język norweski .Co ci daje wyjazd do Norwegi skoro zarobisz mniej niż w Polsce ? Ściągnęli tylu ludzi że nie dla wszystkich była praca więc pracowali 2-3 dni w tygodniu a jeszcze opłacić trzeba mieszkanie i jedzenie .Niektórzy w ogóle nie wyjechali .Czytaj ze zrozumieniem widać że jeszcze mało wiesz o świecie .
Marecki 2015-05-31 10:59:25
a w ogóle opłaca się tam jechać bo złożyłem papiery jako elektryk
mar 2015-06-17 13:23:13
Iras, mam oferte do tej firmy, napisz mi swoj nr tel na maila lub napisz poprostu co z ta firma nie tak.
mario82gda@onet.eu
Maly Jasiu 2015-07-05 13:30:56
Bylem w tej firmie "Okolice SNEk do firmy GOGOMETAL" . Firme prowadzi dwoch rumunow. Po przejezdzie spodziewaj sie testu na programowanie cnc - ściema nie przejdzie. Uda sie zostajesz. Bedziesz dobry ,robisz nadgodziny i dopiero wtedy sie oplaca. Opowiadali mi chlopki , ze autobusy ludzi tak sie przewalily, jeden pracowal podobno do sniadania. Maszyne stare Morri-seiki z '90 lat. Frezarki rowniez. Jedna TNC530i ale tam sie nie dopchasz (pozdrowienia dla Michala- spoko gosc). Dojazd do domku 50km. Po pracy okazalo sie , ze nie mam gdzie spac ale dla pani kordynator w Holandii " to chyba nie jest dla Pana problem" . Pewnie , ze nie. Kimolem sie w autcie i do domu !
g 2015-10-25 21:00:26
zwalniaja ludzi którzy za duzo zarabiaja 3500 brutto, kierownik wogole niema pojecia o elektryce jedyne co umie podłaczyc to ładowarke od telefonu wazne ze wie jak ludzia zarobki obnizyc, norma godzin to 240 w miesiacu jest to niewolnictwo nadgodziny obowiazkowe, polaku obudz sie i olej niewolnicza prace, dziwny system umów co innego mówia co innego dają do podpisania ostatni miesiac problemy z płatnościa i dotrzymaniem terminu, wypłata w ratach
1
adam 2016-05-04 17:15:02
Witam, praca w tunelu metra w Amsterdamie jako elektryk czy ktoś wie coś więcej,
warunki mieszkaniowe i płacowe?
adam 2016-05-05 06:18:14
bardziej miałem na myśli czy firma jest solidna, zapewnia porządne mieszkania płaca jest na czas i wszystko się zgadza
adam 2016-05-05 06:23:46
interesuje mnie to czy firma jest solidna, zapewnia pożądne mieszkania, płaca jest na czas i wszystko się zgadza
adam 2016-05-12 08:52:38
dokładnie nic nie ma, złożyłem cv jako elektryk praca w Amsterdamie przy metrze, jak na razie żadnej odpowiedzi. Kontaktowałeś się z nimi jakieś rezultaty?
Lukasz 2016-05-21 23:46:59
Proszę o opinie szybko na temat firmy GoGo Metaal ?
Bardzo proszę
Lukasz 2016-05-21 23:51:50
lukaszkuczke81@gmail.com
apawacz 2016-06-25 08:58:58
absolutnie agencja nie dla spawaczy certyfikowanych. Klejenie nie spawanie, obory dla bydla. Z wielkim szaxunkiem ale omijajcie szerokim lukiem ta agencje jesli macie certyfikaty i jakies konkretne doswiadczenie. Mialem jechac na konstrukcje pod wiatraki a tu wielkie rozczarowanie... po za tym tygod iowka nie zgadzala sie z tym co w ogloszeniu. Malo tego naweg przy 60 godzinach. Siedzisz w pracy do 20 a przerwy ktore naleza soe tobie sa odliczane! wszystkie.
Fpf1 2016-06-30 00:14:33
Odpusc sobie tego elektryka za 6tyś zł ja na holandie to więcej na truskawkach i sadzeniu tuloipanow zarobosz ,murzyni co pracują tam w marketach lepiej się szanują, bo maja nad godzin inaczej płacone i przerwy płatne, na platformie w Gdańsku ludzie z wysp brytyjskich dostawali po 300funtow diety dziennie a oni dają 6 tys zł netto wypłaty i jeszcze masz sobie tam jeść kupować rece same się składają do modłów, masz doświadczenie i szacunek to poszukaj czego innego
b 2016-07-06 22:29:58
@ Fpf1 dzieki za infgoramcje, to warton wiedzieć :)
Zostaw swoją opinię o Eurotemp Polska - Olsztyn
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Eurotemp Polska