Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Meble Wajnert

Pracowałeś w firmie Meble Wajnert i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
mac - 2014-12-05 10:57:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Opinia na temat jakości mebli firmy Wajnert NEGATYWNA !!!!
Kupiłem sofę wypoczynkową koloru białego ze skóry ekologicznej. Sofa służy jedynie do siedzenia (pomimo iż jest rozkładana i można na niej również spać).
Po ok. 2 latach użytkowania szwy na siedzisku puściły w trzech miejscach - wygląda fatalnie. Temat przekazany na reklamację ale oczywiście reklamacja rozpatrzona negatywnie - okres gwarancji się już skończył....
Powiem tak - kupując sofę za ponad 2000 PLN oczekujemy towaru lepszego niż tylko na 2 lata użytkowania...
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2014-12-06 06:01:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracowałem w firmie 7 Lat a ostatnią wypłatę dostałem taką jaką dostałem w drugim miesiącu pracy.O coraz większych wymaganiach już nie wspomnę.
zdjecie uzytkownika
ppp - 2014-12-07 07:44:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy bedą dodatkowe pieniądze na świeta,a może tylko karp.
zdjecie uzytkownika
aaa - 2014-12-08 07:07:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ppp - 2014-12-07 07:44:12]:
A karp chociaż będzie?
zdjecie uzytkownika
klientka - 2014-12-08 23:24:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panowie jest pytanie i to bardzo ważne, co zrobic jeśli przy początku składania stoilika rtv SIENA(z trzema szufladami) za nic nie pasują środkowe przegrody z prowadnicami na szuflady, chodzi o to że nie zgadzaja sie rozstawy kołków i śrub montażowych co nie daje możliwości połączenia tego w całośc. o co tu chodzi ???? Będę wdzięczna za podpowiedź bo juz nie mam nerwów przy składaniu tego stolika ;)
zdjecie uzytkownika
abc - 2014-12-11 05:14:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Mam pytanie czy w tej firmie po przepracowaniu całego miesiąca jest możliwość zarobienia mniej niż 2 tyś. Jeśli tak to na jakim stanowisku? Staram się o pracę więc dlatego pytam.
zdjecie uzytkownika
cba - 2014-12-23 20:34:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [abc - 2014-12-11 05:14:09]:
Zapewniam,iż jest taka możliwość.
zdjecie uzytkownika
Radekk - 2014-12-29 12:28:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
A czy słyszeliście że Firma bedzie miała sprawę w sądzie za zwolnienie pracownika na l4 ???
zdjecie uzytkownika
ostry - 2014-12-29 12:59:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
To nie będzie jedyna sprawa w sądzie jeśli chodzi o sprawy pracownicze.
zdjecie uzytkownika
abc - 2015-01-03 16:21:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [ostry - 2014-12-29 12:59:56]:
I bardzo dobrze niech nie myślą,że można im wszystko robić z pracownikami!
zdjecie uzytkownika
Radekk - 2015-01-09 13:31:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
DOKŁADNIE !!
zdjecie uzytkownika
ASC - 2015-01-11 20:17:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Niedługo powstanie portal o jakości detaki jakie są uzywane w tej Firmie. Włącznie z wyklejaniem. Ludzie oczy wytrzeszczą - co kupują. !!!
zdjecie uzytkownika
eNZO - 2015-01-16 22:57:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dokładnie tak. szkielety tzw jednorazówki. Masakra jakaś, żeby to było trwałe to jeszcze, ale już wszędzie lepiej niż tu. Jakość Pianek tez do bani.
zdjecie uzytkownika
KEnzo - 2015-01-19 19:31:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co za bzdury wypisujecie a na czym polega ta lepszość gdzie indziej to czemu jeszcze tu pracujesz szkielety są dobrej jakości a do wyklejanie używane bardzo dobre kleje i pianki praca jest dobrze zorganizowaną.polecam meble Wajnert i pracę w tej firmie
zdjecie uzytkownika
ikon - 2015-01-22 15:42:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem uzytkownikiem naroznika MAXIMUS z firmy Wajnert i z cała odpowiedzialnościa potwierdzam dobrą jakość mebli Wajnert, wykonany jest z porzadnych materiałow a reklamcje zdarzaja sie nawet w mercedesie. POLECAM meble Wajnerta
zdjecie uzytkownika
alf - 2015-01-23 20:58:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Meble Wajnert to bardzo dobra firma.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-02-12 19:10:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Nie polecam nikomu pracy w tej firmie.Traktują pracowników rzeczowo, kiedy jest potrzebny to wszystko ładnie i pięknie ale jak się znudzi to do widzenia. Szefowie zachowują się jakby byli BOGAMI! a ich dzieci jeszcze gorzej...
zdjecie uzytkownika
asjd - 2015-02-13 14:29:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Na salonie w Międzyborzu jest taka kierowniczka ze wszyscy stamtąd uciekają hahaha
zdjecie uzytkownika
Agnieszka - 2015-02-16 20:34:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [asjd - 2015-02-13 14:29:42]:
byłaś(-eś)??? sprawdziłaś(-eś) jak jest tam naprawdę??? nie oceniaj sytuacji, która Ciebie nie dotyczy. Nie wpadłaś(-eś) na pomysł, że wszystkim "przychodzącym" wydaje się, że zarobki są tu dużo większe niż się spodziewają?
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-02-23 10:00:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja osobiście wybrałem pracę z kierunku medycznego. Obecnie będę kończył Technika dentystycznego w szkole Gowork www.szkoly.gowork.pl. Mają super warsztaty, dużo praktyki, na czym właśnie mi zależało. Kierunek nie drogi, a nauczyciele super przekazują wiedze. Jeszcze egzamin zawodowy przede mną ale na pewno go zdam. A nawet już mam wstępne oferty pracy z wysokim wynagrodzeniem sięgającym 3.000 zł po uzyskaniu tytułu Technika Dentystycznego. Wszystkim polecam!
zdjecie uzytkownika
aga - 2015-02-23 10:01:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Kierowniczka to cwaniara jak mało kto, dużo gada i nieźle kombinuje hahaha, szkoda, bo poziom firmy na pewno zaniża!!!
zdjecie uzytkownika
martyna - 2015-05-05 14:27:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jednym słowem PORAŻKA nie polecam nikomu obsługi w salonach.
zdjecie uzytkownika
Radekk - 2015-05-14 10:13:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W sądzie 1 instancji przegrała. Ale złożyli apelację. Jedno jest pewne, będzie o tym głośno w prasie lokalnej, ogólnopolskiej i nawet może w TV :-)
zdjecie uzytkownika
kędzior - 2015-07-17 19:21:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tak jak byłem zmuszony do przeglądania ofert pracy w internecie to znalazłem na jednym z portali tym się zajmujących ofertę pracy firmy Wajnert Meble dotyczącą stanowiska sprzedawcy w miejscowości Międzybórz. Na stanowisko to można aplikować poprzez portal pracuj.pl, gdzie znajduje się to ogłoszenie.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-07-26 15:47:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ostatnio podjęłam pracę po ukończeniu szkoły policealnej www.szkoly.gowork.pl. Zdałam egzamin państwowy z asystentki stomatologicznej i po ok. miesiącu miałam zatrudnieniu na tym stanowisku, zarabiam 2.000 zł. Jak dla mnie to naprawdę ok, zwłaszcza że nauka trwała rok. Cały czas myślę o tym, żeby pójść na studia,wcześniej było to dość trudne, m.in dlatego zdecydowałam się na gowork.
zdjecie uzytkownika
zwol... - 2015-07-26 15:48:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nic nie trwa wiecznie, przyjdzie kolej i na was
zdjecie uzytkownika
witek - 2015-08-25 22:44:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich serdecznie, widziałem teraz oferte pracy od meble wajnert, otóż poszukują na dwa stanowiska do Międzybórza, mianowicie specjalisty do spraw marketingu oraz projektanta mebli. Mnie interesowałoby to pierwsze, ale w ogłoszeniu rozpisali opis stanowiska, wymagania, a zapomnieli o ofercie w zamian. Także musze zapytać, czy ktoś może poleca to stanowisko?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Meble Wajnert

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Meble Wajnert?
Zadaj pytanie
alert