brak logo

Meble Wajnert

Międzybórz

Opinie o Meble Wajnert

nocny marek 2013-07-18 23:31:16
to dobrze ze tobie jest tam dobrze,,(usunięte przez administratora)
Rang 2013-07-19 19:49:02
Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma . dlaczego tak narzekacie i ciągle tu siedzicie widocznie dobrze jest wam w meble wajnert,lub boicie nowej pracy albo nikt was nie chce więc urwijcie tą prostacką polemikę
Do zobaczenia w pracy
1
yyy 2013-08-11 17:04:47
nikt z producji nie wie,, ze ktoras kadrowa lata do szefowej!!!!!
ooo 2013-11-03 13:23:52
liche wypłaty i nic poza tym
3
ja1977 2013-11-13 20:10:35
Jestem byłym pracownikiem firmy Wajnert,mój staż w tej firmie to 6 lat i wcale nie długich, gdyż uważam, że...i w tym momencie wypowiem się już jako osoba postronna a nie pracownik mający interes by takie rzeczy pisać, że nadszedł czas aby docenić i to do teraźniejszych pracowników, w jakiej firmie pracujecie.
Renoma firmy i co za tym idzie dokument dla pracownika o przepracowanych w tej firmie latach otwiera drzwi u każdego potencjalnego pracodawcy czas wielki to docenić. W każdej firmie jest tak, że zawsze pozostają w niej najlepsi ...
1
szybki 2014-01-19 11:55:44
za tą fuszere co odwalacie która jest opisana na forach to ja bym wam złotówki nie zapłacił
1
123 2014-03-10 13:07:34
Szanowni Państwo! Może już starczy, oszukujecie nasze państwo, okradacie pracowników, przy każdej kolejnej wypłacie zaskakujecie swoją pazernością. Może czas obudzić swoje sumienie z głębokiego snu, żeby krzywda bliźniego nie męczyła i dała spać nocą.
1
456 2014-04-14 10:44:07
Sumienie ?!
Bardzo przepraszam, ale w wypadku tego pracodawcy nie ma mowy o takich cechach jak sumienie, uczciwość, i podobne "pierdoły".
Szefostwo uwielbia PLOTKI i przyklaskiwanie.
I nie ważne, że w ciągu jednego dnia dostaniesz trzy sprzeczne ze sobą polecenia. Wykonać i dziękować.
2
pawel 2014-05-18 23:04:56
Mam takie pytanie szukam pracy jako kierowca nie wie ktoś czy zatrudniają kierowców na kat B lub do przyuczenia
:( 2014-06-28 12:37:24
Trzeba przyznać, że sporo zawdzięczam firmie Wajnert. Niestety lata w których dało się zarobić nie chcą powrócić. Firma stale szuka oszczędności co tylko i wyłącznie odbija się na nas pracownikach których Pan (usunięte przez administratora)najwięcej zawdzięcza, to my staramy się uzyskać jakość dla tej firmy ale ciągle ktoś z "góry" rzuca nam kłody pod nogi... Stale słyszymy o coraz to nowych zakazach, jakimi nas karmi Ojciec Dyrektor, rzygać się chce jak się na to patrzy.Pełno wymagań ale nic w zamian. Wypłaty są poniżej krytyki, niedługo się będzie trzeba pożegnać.
1
demon 2014-07-06 14:05:36
Ta firma już dawno się skończyła, okradają nas ile wejdzie i robią z nas np. kierowców też [usunięte przez administratora] trzeba sobie szukac innej roboty. A sami nie lepsi ciekawe czy pamiętają jak woziliśmy meble na [usunięte przez administratora]
2
smutne 2014-08-21 08:38:56
Zabrali nam premie, bo była dopisana ołówkiem ;), co miesiąc wypłacają mniej za urlop...zachowaj nas Boże od choroby, bo wtedy nie starczy na chleb z margaryną dla naszych dzieci...dobrze, że Olcia będzie mogła założyć kurtkę i buty po Kasi, bo jesień za pasem. A Kasia :(
boom-er 2014-09-19 15:53:10
JAKOŚĆ MEBLI WAJNERT!!!!
Zakupiłem meble tej "renomowanej" firmy i opisze całą sytuację:
Otrzymałem sofę od przedstawiciela(zapakowana w folii).Pan który to dostarczał był sam tak więc musielismy w dwie osoby sobie sami poradzić aby zdjąć mebel z auta(dość ciężka sofa).Po demontazu folii i oględzinach zewnętrznych wszystko sie zgadzało-materiał nie naruszony-czysty itp..Mebel gabarytowo duzy -niewygodny do wniesienia na pierwsze piętro nie było mozliwosci go przenieść pomiędzy standardowymi futrynami więc postanowiliśmy go po część zdemontować.Jakież było moje zdziwienie co do jakości montażu tej sofy (pourywane plastikowe stopki,porysowana część dolna drewniana sofy,peknięta biała płyta wiórowa-reperowana zszywkami!!!,obrobione śruby montażowe,porysowane białe płyty sofy.
4
sztr 2014-10-23 10:29:24
witam, w internecie jest ogłoszenie o tym że Wajnert poszukuje kierownika produkcji mebli skrzyniowych i stelaży. Poradzcie czy warto startować. Jakdużo ludzi pracuje na tej produkcji ?
1
ppp 2014-10-25 08:42:34
Kolego, jak chcesz mieć jeszcze włosy do późnej starości to daj sobie spokój. Jeśli chodzi o to stanowisko to nawet jak się na nie załapiesz to długo nie porobisz,bo staż pracy naszego dyrektora(kierownika) to ledwo 2 lata. Ja na jego miejscu pakowałbym już manatki,choć w sumie to nie ma co,bo i tak chodzi ciągle w tej samej marynarce i spodniach. Cały zakład się z tego śmieje.
4
ktoś 2014-10-28 15:17:54
Nie wiem poco tam jeszcze kolejny kierownik do ok.20 ludzi.
Itak jest tych kierownikow za duzo.
pracownik 2014-11-05 17:28:40
Na tym wydziale jest +/-100 osób. Tak więc trzeba mieć jaja by zarządzać taką ilością osób. Jak je masz to wysyłaj CV, a jak nie to odpuść bo jak na razie to widzę, że zabierasz się do tego jak królik do jeża...
Jak pensjonarka - i chciałabym, ale boję się... :)
Ps. Pracowników jest zdecydowanie więcej niż kadry kierowniczej i wszyscy kierownicy z poszczególnych wydziałów podlegają jednemu dyrektorowi...
2
jaga 2014-11-16 21:28:02
Urwał mi się podłokietnik od krzesła obrotowego do komputera z siatką z tyłu , czy jest możliwe otrzymanie tej części od zakładu Wajnert. Sklepu w którym do kupiłam już nie ma. Byłabym wdzięczna za odpowiedż.
mac 2014-12-05 10:57:44
Opinia na temat jakości mebli firmy Wajnert NEGATYWNA !!!!
Kupiłem sofę wypoczynkową koloru białego ze skóry ekologicznej. Sofa służy jedynie do siedzenia (pomimo iż jest rozkładana i można na niej również spać).
Po ok. 2 latach użytkowania szwy na siedzisku puściły w trzech miejscach - wygląda fatalnie. Temat przekazany na reklamację ale oczywiście reklamacja rozpatrzona negatywnie - okres gwarancji się już skończył....
Powiem tak - kupując sofę za ponad 2000 PLN oczekujemy towaru lepszego niż tylko na 2 lata użytkowania...
1
ktoś 2014-12-06 06:01:06
Pracowałem w firmie 7 Lat a ostatnią wypłatę dostałem taką jaką dostałem w drugim miesiącu pracy.O coraz większych wymaganiach już nie wspomnę.
1
ppp 2014-12-07 07:44:12
Czy bedą dodatkowe pieniądze na świeta,a może tylko karp.
aaa 2014-12-08 07:07:35
A karp chociaż będzie?
klientka 2014-12-08 23:24:52
Panowie jest pytanie i to bardzo ważne, co zrobic jeśli przy początku składania stoilika rtv SIENA(z trzema szufladami) za nic nie pasują środkowe przegrody z prowadnicami na szuflady, chodzi o to że nie zgadzaja sie rozstawy kołków i śrub montażowych co nie daje możliwości połączenia tego w całośc. o co tu chodzi ???? Będę wdzięczna za podpowiedź bo juz nie mam nerwów przy składaniu tego stolika ;)
abc 2014-12-11 05:14:09
Mam pytanie czy w tej firmie po przepracowaniu całego miesiąca jest możliwość zarobienia mniej niż 2 tyś. Jeśli tak to na jakim stanowisku? Staram się o pracę więc dlatego pytam.
5
cba 2014-12-23 20:34:11
Zapewniam,iż jest taka możliwość.
2
Radekk 2014-12-29 12:28:34
A czy słyszeliście że Firma bedzie miała sprawę w sądzie za zwolnienie pracownika na l4 ???
4
ostry 2014-12-29 12:59:56
To nie będzie jedyna sprawa w sądzie jeśli chodzi o sprawy pracownicze.
5
abc 2015-01-03 16:21:19
I bardzo dobrze niech nie myślą,że można im wszystko robić z pracownikami!
4
Radekk 2015-01-09 13:31:15
DOKŁADNIE !!
2
ASC 2015-01-11 20:17:43
Niedługo powstanie portal o jakości detaki jakie są uzywane w tej Firmie. Włącznie z wyklejaniem. Ludzie oczy wytrzeszczą - co kupują. !!!
2
eNZO 2015-01-16 22:57:21
Dokładnie tak. szkielety tzw jednorazówki. Masakra jakaś, żeby to było trwałe to jeszcze, ale już wszędzie lepiej niż tu. Jakość Pianek tez do bani.
KEnzo 2015-01-19 19:31:42
Co za bzdury wypisujecie a na czym polega ta lepszość gdzie indziej to czemu jeszcze tu pracujesz szkielety są dobrej jakości a do wyklejanie używane bardzo dobre kleje i pianki praca jest dobrze zorganizowaną.polecam meble Wajnert i pracę w tej firmie
ikon 2015-01-22 15:42:36
Jestem uzytkownikiem naroznika MAXIMUS z firmy Wajnert i z cała odpowiedzialnościa potwierdzam dobrą jakość mebli Wajnert, wykonany jest z porzadnych materiałow a reklamcje zdarzaja sie nawet w mercedesie. POLECAM meble Wajnerta
alf 2015-01-23 20:58:11
Meble Wajnert to bardzo dobra firma.
pracownik 2015-02-12 19:10:41
Nie polecam nikomu pracy w tej firmie.Traktują pracowników rzeczowo, kiedy jest potrzebny to wszystko ładnie i pięknie ale jak się znudzi to do widzenia. Szefowie zachowują się jakby byli BOGAMI! a ich dzieci jeszcze gorzej...
6
asjd 2015-02-13 14:29:42
Na salonie w Międzyborzu jest taka kierowniczka ze wszyscy stamtąd uciekają hahaha
4
Agnieszka 2015-02-16 20:34:50
byłaś(-eś)??? sprawdziłaś(-eś) jak jest tam naprawdę??? nie oceniaj sytuacji, która Ciebie nie dotyczy. Nie wpadłaś(-eś) na pomysł, że wszystkim "przychodzącym" wydaje się, że zarobki są tu dużo większe niż się spodziewają?
aga 2015-02-23 10:01:11
Kierowniczka to cwaniara jak mało kto, dużo gada i nieźle kombinuje hahaha, szkoda, bo poziom firmy na pewno zaniża!!!
3
martyna 2015-05-05 14:27:08
jednym słowem PORAŻKA nie polecam nikomu obsługi w salonach.
Radekk 2015-05-14 10:13:31
W sądzie 1 instancji przegrała. Ale złożyli apelację. Jedno jest pewne, będzie o tym głośno w prasie lokalnej, ogólnopolskiej i nawet może w TV :-)
3
zwol... 2015-07-26 15:48:49
nic nie trwa wiecznie, przyjdzie kolej i na was
4
asd 2015-09-06 09:38:39
U Wieśka kokosów nie zarobisz, tam już żadko kto zarabia...
4
do kierownictwa 2015-09-29 20:58:40
Trzy nazwiska (usunięte przez administratora) i szef spółki (usunięte przez administratora)słyną z dopisywania minut jak to robią hu... wie ale udaje się i robią ładną kase pewnie jakiś myk w komputerze haker (usunięte przez administratora)odkrył skoro kierownicy nic nie widzą nawet tego ze AS nr1 pracuje po 8godz(połowe dnia wisi na tel.i bajerka z kolegami) a w soboty wpada pokazać się na 3godz i zarabia więcej od tych co pracują po 9-10godz soboty 6godz(krew zalewa)a AS nr2 ostatnie dni miesiaca bierze się za robote ściga z najlepszym tapicerem i niestety przegrywa o 100min(haha to jest najlepsze)
może ktos coś z tym zrobić?
1
nnn 2015-10-02 16:16:10
Zamiast tutaj wypisywać skargi wystarczy tę informację przekazać szefostwu lub ich zastępcy. Z pewnością kierownictwo firmy zainteresuje się że pare osób wyprowadza pieniądze z firmy, szukają oszczędności to je znajdą. Pod to podchodzi kilka paragrafów.
mok 2015-10-22 18:23:05
Jest możliwość zarobienie niecałego tysiąca, 2 tysiące w tej firmie to już luksus.
1
Jan 2015-10-26 04:12:04
Meble solidne,ceny konkurencyjne.
Pkp 2016-06-23 09:58:32
Meble może i solidne , ale jak Roman W. będzie dalej zatrudniał Ukraińców, to nie sądzę, żeby to długo trwało. Proponuję , zastąpić go też kimś z Ukrainy, skoro sądzi, że oni są tacy super. Dodam tylko, że jego praca w tej firmie , polega na pilnowaniu , żeby dobrze prosperował jego prywatny biznesik .
suki 2016-08-08 22:09:31
dziewczynka rozpieprzy firmę ....
suki 2016-08-08 22:10:02
dziewczynka rozpieprzy firmę ....
3
ty 2016-08-10 10:34:48
Zdolności analityczne i umiejętność rozwiązywania problemów nie stanowią dużych wymogów do spełnienia, bo przecież zależy im na pracownikach i w zamian za takie wymogi zapewniają dość spore zarobki adekwatne do umiejętności i posiadanych kwalifikacji.
Zostaw swoją opinię o Meble Wajnert - Międzybórz
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Meble Wajnert