Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Meble Wajnert

Pracowałeś w firmie Meble Wajnert i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
normalny - 2013-05-27 14:45:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora)W tej firmie na produkcji jest wszystko jasne ile zrobisz tyle zarobisz , nie ma prostszej definicji pracy .
Jak zawsze w każdej brygadzie trafi się jakiś (usunięte przez administratora), który nie ma ochoty pracować i tylko by narzekał jaka ta firma jest niedobra , kadra do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] płace byle jakie .
Kto ma trochę ambicji i pojęcia o pracy w akordzie potrafi zarobić dobre pieniądze .
Pozdrawiam

zdjecie uzytkownika
nienormalny - 2013-05-28 21:41:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora)W tej firmie zdolności i pracowitość są bez znaczenia.(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
obcy - 2013-06-01 13:08:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora) Panie Prezesie proszę patrzeć lepiej wokół siebie (usunięte przez administratora),tak długo wyrabiał Pan markę firmie a teraz co, idziemy na dno.Nic dziwnego, tak kończą firmy rodzinne.
zdjecie uzytkownika
laska - 2013-06-10 19:46:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeszcze jedna taka śmieszna wypłata i się zwalniam!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Klientka - 2013-06-17 11:49:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Firma mało rzetelna , w ogóle nie przyjazna klientowi , klientów traktują bardzo nie poważnie , nie dbają o klientów detalistów już nie wspomnę o dostawie :( ceny za wniesienie klientowi zamówionego towaru mają kosmiczne i narzucają cennik odgórnie .
Terminy realizacji mają okropnie długie do 6 tygodni co w tych czasach jest to nie do pomyślenia przy tak dużej konkurencji , czują się monopolistami ale chyba te czasy już minęły , tak było w czasach "PRL-komuny" . Nie polecam ja na pewno drugi raz nie kupię i nie chcę mieć z nimi do czynienia . Firma nie przyjazna klientom .
zdjecie uzytkownika
klient - 2013-06-17 18:37:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mówią o sobie - "wiodąca na polskim rynku firma".Na 20 przypadkowo spotkanych osób,tylko jedna odpowiedziała,że coś słyszała o tej firmie ale niewie jakie mają meble.Bez komentarza !!!
zdjecie uzytkownika
kein - 2013-06-22 16:38:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora)jak nalezy ale niewarto za 2000za mc na maszynowni lub szkieletach albo na tartaku duzy zaklad duzy (usunięte przez administratora) a wyplaty wiele do zyczenia wzlaszcza duzy rozrzut wsrod pracownikow nawet pare zlotych na godzine tego w innych zakladach niema a meble jedne z lepszych napewno lepsze od gawina i bodzia polecam
zdjecie uzytkownika
@ - 2013-06-25 16:08:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora) wystawił kolejnych elektryków, czyżby go już przerastali?
zdjecie uzytkownika
werisia - 2013-06-28 11:54:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w fabryce meble Wajnert jest super zarobki są piękne aż za dużo nie wiem co z kasą robić bo nie mam jej kiedy udać ,w pracy też super, nie idzie się nawet zmęczyć .Prosze pana (usunięte przez administratora) o podniesienie nam pracownikom norm bo tyle zarabiamy że nie wiemy już co z kasą zrobić ,z góry panu dziękujemy.(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
wowo - 2013-07-05 13:04:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ludzie nie ma roboty bo nie ma zlecen i to jest niepokojące kryzys i tu dotarl a wy tylko plotki i pomowienia
zdjecie uzytkownika
DISCO - 2013-07-07 09:45:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ten kryzys jest troszkę na własne życzenie.
zdjecie uzytkownika
nocny marek - 2013-07-18 23:31:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to dobrze ze tobie jest tam dobrze,,(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Rang - 2013-07-19 19:49:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma . dlaczego tak narzekacie i ciągle tu siedzicie widocznie dobrze jest wam w meble wajnert,lub boicie nowej pracy albo nikt was nie chce więc urwijcie tą prostacką polemikę
Do zobaczenia w pracy
zdjecie uzytkownika
yyy - 2013-08-11 17:04:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nikt z producji nie wie,, ze ktoras kadrowa lata do szefowej!!!!!
zdjecie uzytkownika
ooo - 2013-11-03 13:23:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
liche wypłaty i nic poza tym
zdjecie uzytkownika
ja1977 - 2013-11-13 20:10:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jestem byłym pracownikiem firmy Wajnert,mój staż w tej firmie to 6 lat i wcale nie długich, gdyż uważam, że...i w tym momencie wypowiem się już jako osoba postronna a nie pracownik mający interes by takie rzeczy pisać, że nadszedł czas aby docenić i to do teraźniejszych pracowników, w jakiej firmie pracujecie.
Renoma firmy i co za tym idzie dokument dla pracownika o przepracowanych w tej firmie latach otwiera drzwi u każdego potencjalnego pracodawcy czas wielki to docenić. W każdej firmie jest tak, że zawsze pozostają w niej najlepsi ...
zdjecie uzytkownika
szybki - 2014-01-19 11:55:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
za tą fuszere co odwalacie która jest opisana na forach to ja bym wam złotówki nie zapłacił
zdjecie uzytkownika
123 - 2014-03-10 13:07:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Szanowni Państwo! Może już starczy, oszukujecie nasze państwo, okradacie pracowników, przy każdej kolejnej wypłacie zaskakujecie swoją pazernością. Może czas obudzić swoje sumienie z głębokiego snu, żeby krzywda bliźniego nie męczyła i dała spać nocą.
zdjecie uzytkownika
456 - 2014-04-14 10:44:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sumienie ?!
Bardzo przepraszam, ale w wypadku tego pracodawcy nie ma mowy o takich cechach jak sumienie, uczciwość, i podobne "pierdoły".
Szefostwo uwielbia PLOTKI i przyklaskiwanie.
I nie ważne, że w ciągu jednego dnia dostaniesz trzy sprzeczne ze sobą polecenia. Wykonać i dziękować.
zdjecie uzytkownika
pawel - 2014-05-18 23:04:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam takie pytanie szukam pracy jako kierowca nie wie ktoś czy zatrudniają kierowców na kat B lub do przyuczenia
zdjecie uzytkownika
:( - 2014-06-28 12:37:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Trzeba przyznać, że sporo zawdzięczam firmie Wajnert. Niestety lata w których dało się zarobić nie chcą powrócić. Firma stale szuka oszczędności co tylko i wyłącznie odbija się na nas pracownikach których Pan (usunięte przez administratora)najwięcej zawdzięcza, to my staramy się uzyskać jakość dla tej firmy ale ciągle ktoś z "góry" rzuca nam kłody pod nogi... Stale słyszymy o coraz to nowych zakazach, jakimi nas karmi Ojciec Dyrektor, rzygać się chce jak się na to patrzy.Pełno wymagań ale nic w zamian. Wypłaty są poniżej krytyki, niedługo się będzie trzeba pożegnać.
zdjecie uzytkownika
gibon - 2014-06-28 18:15:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pawel - 2014-05-18 23:04:56]:
do firmy w której sprzedaje się meble to będą szukać raczej kierowców na jakieś większe samochody niż osobówki
zdjecie uzytkownika
demon - 2014-07-06 14:05:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [gibon - 2014-06-28 18:15:00]:
Ta firma już dawno się skończyła, okradają nas ile wejdzie i robią z nas np. kierowców też [usunięte przez administratora] trzeba sobie szukac innej roboty. A sami nie lepsi ciekawe czy pamiętają jak woziliśmy meble na [usunięte przez administratora]
zdjecie uzytkownika
gibson - 2014-07-06 23:25:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak to jest jak jest problem w firmie , szczególnie problem finansowy, to wszyscy na tym cierpią i nic w tym dziwnego nie ma. Oczywiscie nie oznacza to że można sobie na wszytsko pozwolić ale tez takie święte oburzenie nic nie da. wiadomo, że najłatwiej zabrac pracownikowi niż oszczędzać na sobie... sami też byście tak zrobili.
zdjecie uzytkownika
smutne - 2014-08-21 08:38:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zabrali nam premie, bo była dopisana ołówkiem ;), co miesiąc wypłacają mniej za urlop...zachowaj nas Boże od choroby, bo wtedy nie starczy na chleb z margaryną dla naszych dzieci...dobrze, że Olcia będzie mogła założyć kurtkę i buty po Kasi, bo jesień za pasem. A Kasia :(
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Meble Wajnert
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x