Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zadzwoń tel. 795 116 179
Zobacz jakie masz możliwości prezentowania swojej firmy i odpowiadania na pytania użytkowników.
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Meble Wajnert

Pracowałeś w firmie Meble Wajnert i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
123 - 2014-03-10 13:07:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Szanowni Państwo! Może już starczy, oszukujecie nasze państwo, okradacie pracowników, przy każdej kolejnej wypłacie zaskakujecie swoją pazernością. Może czas obudzić swoje sumienie z głębokiego snu, żeby krzywda bliźniego nie męczyła i dała spać nocą.
zdjecie uzytkownika
456 - 2014-04-14 10:44:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Sumienie ?!
Bardzo przepraszam, ale w wypadku tego pracodawcy nie ma mowy o takich cechach jak sumienie, uczciwość, i podobne "pierdoły".
Szefostwo uwielbia PLOTKI i przyklaskiwanie.
I nie ważne, że w ciągu jednego dnia dostaniesz trzy sprzeczne ze sobą polecenia. Wykonać i dziękować.
zdjecie uzytkownika
pawel - 2014-05-18 23:04:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam takie pytanie szukam pracy jako kierowca nie wie ktoś czy zatrudniają kierowców na kat B lub do przyuczenia
zdjecie uzytkownika
:( - 2014-06-28 12:37:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Trzeba przyznać, że sporo zawdzięczam firmie Wajnert. Niestety lata w których dało się zarobić nie chcą powrócić. Firma stale szuka oszczędności co tylko i wyłącznie odbija się na nas pracownikach których Pan (usunięte przez administratora)najwięcej zawdzięcza, to my staramy się uzyskać jakość dla tej firmy ale ciągle ktoś z "góry" rzuca nam kłody pod nogi... Stale słyszymy o coraz to nowych zakazach, jakimi nas karmi Ojciec Dyrektor, rzygać się chce jak się na to patrzy.Pełno wymagań ale nic w zamian. Wypłaty są poniżej krytyki, niedługo się będzie trzeba pożegnać.
zdjecie uzytkownika
gibon - 2014-06-28 18:15:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [pawel - 2014-05-18 23:04:56]:
do firmy w której sprzedaje się meble to będą szukać raczej kierowców na jakieś większe samochody niż osobówki
zdjecie uzytkownika
demon - 2014-07-06 14:05:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [gibon - 2014-06-28 18:15:00]:
Ta firma już dawno się skończyła, okradają nas ile wejdzie i robią z nas np. kierowców też [usunięte przez administratora] trzeba sobie szukac innej roboty. A sami nie lepsi ciekawe czy pamiętają jak woziliśmy meble na [usunięte przez administratora]
zdjecie uzytkownika
gibson - 2014-07-06 23:25:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak to jest jak jest problem w firmie , szczególnie problem finansowy, to wszyscy na tym cierpią i nic w tym dziwnego nie ma. Oczywiscie nie oznacza to że można sobie na wszytsko pozwolić ale tez takie święte oburzenie nic nie da. wiadomo, że najłatwiej zabrac pracownikowi niż oszczędzać na sobie... sami też byście tak zrobili.
zdjecie uzytkownika
smutne - 2014-08-21 08:38:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zabrali nam premie, bo była dopisana ołówkiem ;), co miesiąc wypłacają mniej za urlop...zachowaj nas Boże od choroby, bo wtedy nie starczy na chleb z margaryną dla naszych dzieci...dobrze, że Olcia będzie mogła założyć kurtkę i buty po Kasi, bo jesień za pasem. A Kasia :(
zdjecie uzytkownika
boom-er - 2014-09-19 15:53:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
JAKOŚĆ MEBLI WAJNERT!!!!
Zakupiłem meble tej "renomowanej" firmy i opisze całą sytuację:
Otrzymałem sofę od przedstawiciela(zapakowana w folii).Pan który to dostarczał był sam tak więc musielismy w dwie osoby sobie sami poradzić aby zdjąć mebel z auta(dość ciężka sofa).Po demontazu folii i oględzinach zewnętrznych wszystko sie zgadzało-materiał nie naruszony-czysty itp..Mebel gabarytowo duzy -niewygodny do wniesienia na pierwsze piętro nie było mozliwosci go przenieść pomiędzy standardowymi futrynami więc postanowiliśmy go po część zdemontować.Jakież było moje zdziwienie co do jakości montażu tej sofy (pourywane plastikowe stopki,porysowana część dolna drewniana sofy,peknięta biała płyta wiórowa-reperowana zszywkami!!!,obrobione śruby montażowe,porysowane białe płyty sofy.
zdjecie uzytkownika
Ilefon - 2014-10-20 23:34:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie specjalnie rozumiem w jaki sposób chcą oni zbudować pozytywne relacje z pracownikami skoro takie śmieszne rzeczy są tworzone ... premie dopisane ołówkiem? Kto poważny coś takiego robi... Meble Wajnert i ich włodarze powinni rzeczywiście spojrzeć prawdzie w oczy i pomyśleć jak długo coś takiego będzie trwać, bo pracownicy raczej gdy znajdą lepsze warunki nie będą mieli skrupułów by odejść.
zdjecie uzytkownika
sztr - 2014-10-23 10:29:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam, w internecie jest ogłoszenie o tym że Wajnert poszukuje kierownika produkcji mebli skrzyniowych i stelaży. Poradzcie czy warto startować. Jakdużo ludzi pracuje na tej produkcji ?
zdjecie uzytkownika
ppp - 2014-10-25 08:42:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Kolego, jak chcesz mieć jeszcze włosy do późnej starości to daj sobie spokój. Jeśli chodzi o to stanowisko to nawet jak się na nie załapiesz to długo nie porobisz,bo staż pracy naszego dyrektora(kierownika) to ledwo 2 lata. Ja na jego miejscu pakowałbym już manatki,choć w sumie to nie ma co,bo i tak chodzi ciągle w tej samej marynarce i spodniach. Cały zakład się z tego śmieje.
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2014-10-28 15:17:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ppp - 2014-10-25 08:42:34]:
Nie wiem poco tam jeszcze kolejny kierownik do ok.20 ludzi.
Itak jest tych kierownikow za duzo.
zdjecie uzytkownika
igor - 2014-11-05 16:36:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ile dokładnie macie kierowników? to jest tak, że każdy ma swój dział i go nadzoruje czy są jeszcze jacyś zastępcy kierowników itd? Mam nadzieje, że nie jest więcej dyrektorów i zarządzających niż pracowników, bo i tak się zdarza. Czekam na każdą nową informację od nich, z góry wielkie dzięki za pomoc.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-11-05 17:28:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Na tym wydziale jest +/-100 osób. Tak więc trzeba mieć jaja by zarządzać taką ilością osób. Jak je masz to wysyłaj CV, a jak nie to odpuść bo jak na razie to widzę, że zabierasz się do tego jak królik do jeża...
Jak pensjonarka - i chciałabym, ale boję się... :)
Ps. Pracowników jest zdecydowanie więcej niż kadry kierowniczej i wszyscy kierownicy z poszczególnych wydziałów podlegają jednemu dyrektorowi...
zdjecie uzytkownika
jaga - 2014-11-16 21:28:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Urwał mi się podłokietnik od krzesła obrotowego do komputera z siatką z tyłu , czy jest możliwe otrzymanie tej części od zakładu Wajnert. Sklepu w którym do kupiłam już nie ma. Byłabym wdzięczna za odpowiedż.
zdjecie uzytkownika
mac - 2014-12-05 10:57:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Opinia na temat jakości mebli firmy Wajnert NEGATYWNA !!!!
Kupiłem sofę wypoczynkową koloru białego ze skóry ekologicznej. Sofa służy jedynie do siedzenia (pomimo iż jest rozkładana i można na niej również spać).
Po ok. 2 latach użytkowania szwy na siedzisku puściły w trzech miejscach - wygląda fatalnie. Temat przekazany na reklamację ale oczywiście reklamacja rozpatrzona negatywnie - okres gwarancji się już skończył....
Powiem tak - kupując sofę za ponad 2000 PLN oczekujemy towaru lepszego niż tylko na 2 lata użytkowania...
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2014-12-06 06:01:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracowałem w firmie 7 Lat a ostatnią wypłatę dostałem taką jaką dostałem w drugim miesiącu pracy.O coraz większych wymaganiach już nie wspomnę.
zdjecie uzytkownika
ppp - 2014-12-07 07:44:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy bedą dodatkowe pieniądze na świeta,a może tylko karp.
zdjecie uzytkownika
aaa - 2014-12-08 07:07:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ppp - 2014-12-07 07:44:12]:
A karp chociaż będzie?
zdjecie uzytkownika
klientka - 2014-12-08 23:24:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panowie jest pytanie i to bardzo ważne, co zrobic jeśli przy początku składania stoilika rtv SIENA(z trzema szufladami) za nic nie pasują środkowe przegrody z prowadnicami na szuflady, chodzi o to że nie zgadzaja sie rozstawy kołków i śrub montażowych co nie daje możliwości połączenia tego w całośc. o co tu chodzi ???? Będę wdzięczna za podpowiedź bo juz nie mam nerwów przy składaniu tego stolika ;)
zdjecie uzytkownika
abc - 2014-12-11 05:14:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Mam pytanie czy w tej firmie po przepracowaniu całego miesiąca jest możliwość zarobienia mniej niż 2 tyś. Jeśli tak to na jakim stanowisku? Staram się o pracę więc dlatego pytam.
zdjecie uzytkownika
cba - 2014-12-23 20:34:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [abc - 2014-12-11 05:14:09]:
Zapewniam,iż jest taka możliwość.
zdjecie uzytkownika
Radekk - 2014-12-29 12:28:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
A czy słyszeliście że Firma bedzie miała sprawę w sądzie za zwolnienie pracownika na l4 ???
zdjecie uzytkownika
ostry - 2014-12-29 12:59:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
To nie będzie jedyna sprawa w sądzie jeśli chodzi o sprawy pracownicze.
zdjecie uzytkownika
abc - 2015-01-03 16:21:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Odpowiedź na: [ostry - 2014-12-29 12:59:56]:
I bardzo dobrze niech nie myślą,że można im wszystko robić z pracownikami!
zdjecie uzytkownika
Radekk - 2015-01-09 13:31:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
DOKŁADNIE !!
zdjecie uzytkownika
ASC - 2015-01-11 20:17:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Niedługo powstanie portal o jakości detaki jakie są uzywane w tej Firmie. Włącznie z wyklejaniem. Ludzie oczy wytrzeszczą - co kupują. !!!
zdjecie uzytkownika
eNZO - 2015-01-16 22:57:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dokładnie tak. szkielety tzw jednorazówki. Masakra jakaś, żeby to było trwałe to jeszcze, ale już wszędzie lepiej niż tu. Jakość Pianek tez do bani.
zdjecie uzytkownika
KEnzo - 2015-01-19 19:31:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co za bzdury wypisujecie a na czym polega ta lepszość gdzie indziej to czemu jeszcze tu pracujesz szkielety są dobrej jakości a do wyklejanie używane bardzo dobre kleje i pianki praca jest dobrze zorganizowaną.polecam meble Wajnert i pracę w tej firmie
zdjecie uzytkownika
ikon - 2015-01-22 15:42:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem uzytkownikiem naroznika MAXIMUS z firmy Wajnert i z cała odpowiedzialnościa potwierdzam dobrą jakość mebli Wajnert, wykonany jest z porzadnych materiałow a reklamcje zdarzaja sie nawet w mercedesie. POLECAM meble Wajnerta
zdjecie uzytkownika
alf - 2015-01-23 20:58:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Meble Wajnert to bardzo dobra firma.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-02-12 19:10:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Nie polecam nikomu pracy w tej firmie.Traktują pracowników rzeczowo, kiedy jest potrzebny to wszystko ładnie i pięknie ale jak się znudzi to do widzenia. Szefowie zachowują się jakby byli BOGAMI! a ich dzieci jeszcze gorzej...
zdjecie uzytkownika
asjd - 2015-02-13 14:29:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Na salonie w Międzyborzu jest taka kierowniczka ze wszyscy stamtąd uciekają hahaha
zdjecie uzytkownika
Agnieszka - 2015-02-16 20:34:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [asjd - 2015-02-13 14:29:42]:
byłaś(-eś)??? sprawdziłaś(-eś) jak jest tam naprawdę??? nie oceniaj sytuacji, która Ciebie nie dotyczy. Nie wpadłaś(-eś) na pomysł, że wszystkim "przychodzącym" wydaje się, że zarobki są tu dużo większe niż się spodziewają?
zdjecie uzytkownika
aga - 2015-02-23 10:01:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Kierowniczka to cwaniara jak mało kto, dużo gada i nieźle kombinuje hahaha, szkoda, bo poziom firmy na pewno zaniża!!!
zdjecie uzytkownika
martyna - 2015-05-05 14:27:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jednym słowem PORAŻKA nie polecam nikomu obsługi w salonach.
zdjecie uzytkownika
Radekk - 2015-05-14 10:13:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
W sądzie 1 instancji przegrała. Ale złożyli apelację. Jedno jest pewne, będzie o tym głośno w prasie lokalnej, ogólnopolskiej i nawet może w TV :-)
zdjecie uzytkownika
kędzior - 2015-07-17 19:21:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tak jak byłem zmuszony do przeglądania ofert pracy w internecie to znalazłem na jednym z portali tym się zajmujących ofertę pracy firmy Wajnert Meble dotyczącą stanowiska sprzedawcy w miejscowości Międzybórz. Na stanowisko to można aplikować poprzez portal pracuj.pl, gdzie znajduje się to ogłoszenie.
zdjecie uzytkownika
zwol... - 2015-07-26 15:48:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
nic nie trwa wiecznie, przyjdzie kolej i na was
zdjecie uzytkownika
witek - 2015-08-25 22:44:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich serdecznie, widziałem teraz oferte pracy od meble wajnert, otóż poszukują na dwa stanowiska do Międzybórza, mianowicie specjalisty do spraw marketingu oraz projektanta mebli. Mnie interesowałoby to pierwsze, ale w ogłoszeniu rozpisali opis stanowiska, wymagania, a zapomnieli o ofercie w zamian. Także musze zapytać, czy ktoś może poleca to stanowisko?
zdjecie uzytkownika
asd - 2015-09-06 09:38:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
U Wieśka kokosów nie zarobisz, tam już żadko kto zarabia...
zdjecie uzytkownika
Gusia - 2015-09-25 01:45:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ja poproszę was bardzo o informacje odnośnie tej firmy, ponieważ jestem na końcówce wykończania domu, wiecie, płytki, panele, itp, itd. szukam teraz powoli firmy, która zorganizuje mi całe umeblowanie domu no i wiadomo, szukam tej najlepszej i możliwie jak najbardziej korzystnie cenowo, proszę was o oceny wajnerta
zdjecie uzytkownika
do kierownictwa - 2015-09-29 20:58:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Trzy nazwiska (usunięte przez administratora) i szef spółki (usunięte przez administratora)słyną z dopisywania minut jak to robią hu... wie ale udaje się i robią ładną kase pewnie jakiś myk w komputerze haker (usunięte przez administratora)odkrył skoro kierownicy nic nie widzą nawet tego ze AS nr1 pracuje po 8godz(połowe dnia wisi na tel.i bajerka z kolegami) a w soboty wpada pokazać się na 3godz i zarabia więcej od tych co pracują po 9-10godz soboty 6godz(krew zalewa)a AS nr2 ostatnie dni miesiaca bierze się za robote ściga z najlepszym tapicerem i niestety przegrywa o 100min(haha to jest najlepsze)
może ktos coś z tym zrobić?
zdjecie uzytkownika
nnn - 2015-10-02 16:16:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zamiast tutaj wypisywać skargi wystarczy tę informację przekazać szefostwu lub ich zastępcy. Z pewnością kierownictwo firmy zainteresuje się że pare osób wyprowadza pieniądze z firmy, szukają oszczędności to je znajdą. Pod to podchodzi kilka paragrafów.
zdjecie uzytkownika
mok - 2015-10-22 18:23:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [cba - 2014-12-23 20:34:11]:
Jest możliwość zarobienie niecałego tysiąca, 2 tysiące w tej firmie to już luksus.
zdjecie uzytkownika
kordy - 2015-10-25 06:55:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@mok, a na jakim stanowisku, bo przeciez nikt chyba nie zgodziłby sie pracowac za niecaly tysiąc. Juz w pierwszym lepszym markecie, czy sklepie spozywczym placa wyzsze stawki na to wychodzi. Branza meblowa wcale nie stoi xle w naszym kraju, to i spodziewalem sie zarobków zaczynajacych sie od dwóch tysięcy.
zdjecie uzytkownika
Jan - 2015-10-26 04:12:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [do kierownictwa - 2015-09-29 20:58:40]:
Meble solidne,ceny konkurencyjne.
zdjecie uzytkownika
miecznik - 2015-11-30 14:01:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no i widać że firma pomimo ostrej konkurencji się rozwija, a to trudny rynek bo wielkie marki dominują, ciekawe czy oferty pracy do eksportu i na sprzedawców jeszcze aktualne
zdjecie uzytkownika
gibon - 2016-01-24 15:52:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [miecznik - 2015-11-30 14:01:25]:
oczywiście , że duży, ale Polskie firmy też bez problemów znajdą tutaj swoją niszę. Dla szukających pracy - Wajnert ma oferty dla samodzielnych księgowych

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Meble Wajnert

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert