brak logo

Meble Wajnert

Międzybórz

Opinie o Meble Wajnert

sztr 2014-10-23 10:29
witam, w internecie jest ogłoszenie o tym że Wajnert poszukuje kierownika produkcji mebli skrzyniowych i stelaży. Poradzcie czy warto startować. Jakdużo ludzi pracuje na tej produkcji ?
1
ppp 2014-10-25 08:42
Kolego, jak chcesz mieć jeszcze włosy do późnej starości to daj sobie spokój. Jeśli chodzi o to stanowisko to nawet jak się na nie załapiesz to długo nie porobisz,bo staż pracy naszego dyrektora(kierownika) to ledwo 2 lata. Ja na jego miejscu pakowałbym już manatki,choć w sumie to nie ma co,bo i tak chodzi ciągle w tej samej marynarce i spodniach. Cały zakład się z tego śmieje.
4
ktoś 2014-10-28 15:17
Nie wiem poco tam jeszcze kolejny kierownik do ok.20 ludzi.
Itak jest tych kierownikow za duzo.
pracownik 2014-11-05 17:28
Na tym wydziale jest +/-100 osób. Tak więc trzeba mieć jaja by zarządzać taką ilością osób. Jak je masz to wysyłaj CV, a jak nie to odpuść bo jak na razie to widzę, że zabierasz się do tego jak królik do jeża...
Jak pensjonarka - i chciałabym, ale boję się... :)
Ps. Pracowników jest zdecydowanie więcej niż kadry kierowniczej i wszyscy kierownicy z poszczególnych wydziałów podlegają jednemu dyrektorowi...
2
jaga 2014-11-16 21:28
Urwał mi się podłokietnik od krzesła obrotowego do komputera z siatką z tyłu , czy jest możliwe otrzymanie tej części od zakładu Wajnert. Sklepu w którym do kupiłam już nie ma. Byłabym wdzięczna za odpowiedż.
mac 2014-12-05 10:57
Opinia na temat jakości mebli firmy Wajnert NEGATYWNA !!!!
Kupiłem sofę wypoczynkową koloru białego ze skóry ekologicznej. Sofa służy jedynie do siedzenia (pomimo iż jest rozkładana i można na niej również spać).
Po ok. 2 latach użytkowania szwy na siedzisku puściły w trzech miejscach - wygląda fatalnie. Temat przekazany na reklamację ale oczywiście reklamacja rozpatrzona negatywnie - okres gwarancji się już skończył....
Powiem tak - kupując sofę za ponad 2000 PLN oczekujemy towaru lepszego niż tylko na 2 lata użytkowania...
3
ktoś 2014-12-06 06:01
Pracowałem w firmie 7 Lat a ostatnią wypłatę dostałem taką jaką dostałem w drugim miesiącu pracy.O coraz większych wymaganiach już nie wspomnę.
1
ppp 2014-12-07 07:44
Czy bedą dodatkowe pieniądze na świeta,a może tylko karp.
aaa 2014-12-08 07:07
A karp chociaż będzie?
klientka 2014-12-08 23:24
Panowie jest pytanie i to bardzo ważne, co zrobic jeśli przy początku składania stoilika rtv SIENA(z trzema szufladami) za nic nie pasują środkowe przegrody z prowadnicami na szuflady, chodzi o to że nie zgadzaja sie rozstawy kołków i śrub montażowych co nie daje możliwości połączenia tego w całośc. o co tu chodzi ???? Będę wdzięczna za podpowiedź bo juz nie mam nerwów przy składaniu tego stolika ;)
abc 2014-12-11 05:14
Mam pytanie czy w tej firmie po przepracowaniu całego miesiąca jest możliwość zarobienia mniej niż 2 tyś. Jeśli tak to na jakim stanowisku? Staram się o pracę więc dlatego pytam.
5
cba 2014-12-23 20:34
Zapewniam,iż jest taka możliwość.
2
Radekk 2014-12-29 12:28
A czy słyszeliście że Firma bedzie miała sprawę w sądzie za zwolnienie pracownika na l4 ???
4
ostry 2014-12-29 12:59
To nie będzie jedyna sprawa w sądzie jeśli chodzi o sprawy pracownicze.
6
abc 2015-01-03 16:21
I bardzo dobrze niech nie myślą,że można im wszystko robić z pracownikami!
4
Radekk 2015-01-09 13:31
DOKŁADNIE !!
2
ASC 2015-01-11 20:17
Niedługo powstanie portal o jakości detaki jakie są uzywane w tej Firmie. Włącznie z wyklejaniem. Ludzie oczy wytrzeszczą - co kupują. !!!
2
eNZO 2015-01-16 22:57
Dokładnie tak. szkielety tzw jednorazówki. Masakra jakaś, żeby to było trwałe to jeszcze, ale już wszędzie lepiej niż tu. Jakość Pianek tez do bani.
KEnzo 2015-01-19 19:31
Co za bzdury wypisujecie a na czym polega ta lepszość gdzie indziej to czemu jeszcze tu pracujesz szkielety są dobrej jakości a do wyklejanie używane bardzo dobre kleje i pianki praca jest dobrze zorganizowaną.polecam meble Wajnert i pracę w tej firmie
ikon 2015-01-22 15:42
Jestem uzytkownikiem naroznika MAXIMUS z firmy Wajnert i z cała odpowiedzialnościa potwierdzam dobrą jakość mebli Wajnert, wykonany jest z porzadnych materiałow a reklamcje zdarzaja sie nawet w mercedesie. POLECAM meble Wajnerta
alf 2015-01-23 20:58
Meble Wajnert to bardzo dobra firma.
pracownik 2015-02-12 19:10
Nie polecam nikomu pracy w tej firmie.Traktują pracowników rzeczowo, kiedy jest potrzebny to wszystko ładnie i pięknie ale jak się znudzi to do widzenia. Szefowie zachowują się jakby byli BOGAMI! a ich dzieci jeszcze gorzej...
9
asjd 2015-02-13 14:29
Na salonie w Międzyborzu jest taka kierowniczka ze wszyscy stamtąd uciekają hahaha
4
Agnieszka 2015-02-16 20:34
byłaś(-eś)??? sprawdziłaś(-eś) jak jest tam naprawdę??? nie oceniaj sytuacji, która Ciebie nie dotyczy. Nie wpadłaś(-eś) na pomysł, że wszystkim "przychodzącym" wydaje się, że zarobki są tu dużo większe niż się spodziewają?
aga 2015-02-23 10:01
Kierowniczka to cwaniara jak mało kto, dużo gada i nieźle kombinuje hahaha, szkoda, bo poziom firmy na pewno zaniża!!!
3
martyna 2015-05-05 14:27
jednym słowem PORAŻKA nie polecam nikomu obsługi w salonach.
Radekk 2015-05-14 10:13
W sądzie 1 instancji przegrała. Ale złożyli apelację. Jedno jest pewne, będzie o tym głośno w prasie lokalnej, ogólnopolskiej i nawet może w TV :-)
5
zwol... 2015-07-26 15:48
nic nie trwa wiecznie, przyjdzie kolej i na was
4
asd 2015-09-06 09:38
U Wieśka kokosów nie zarobisz, tam już żadko kto zarabia...
6
do kierownictwa 2015-09-29 20:58
Trzy nazwiska (usunięte przez administratora) i szef spółki (usunięte przez administratora)słyną z dopisywania minut jak to robią hu... wie ale udaje się i robią ładną kase pewnie jakiś myk w komputerze haker (usunięte przez administratora)odkrył skoro kierownicy nic nie widzą nawet tego ze AS nr1 pracuje po 8godz(połowe dnia wisi na tel.i bajerka z kolegami) a w soboty wpada pokazać się na 3godz i zarabia więcej od tych co pracują po 9-10godz soboty 6godz(krew zalewa)a AS nr2 ostatnie dni miesiaca bierze się za robote ściga z najlepszym tapicerem i niestety przegrywa o 100min(haha to jest najlepsze)
może ktos coś z tym zrobić?
2
nnn 2015-10-02 16:16
Zamiast tutaj wypisywać skargi wystarczy tę informację przekazać szefostwu lub ich zastępcy. Z pewnością kierownictwo firmy zainteresuje się że pare osób wyprowadza pieniądze z firmy, szukają oszczędności to je znajdą. Pod to podchodzi kilka paragrafów.
mok 2015-10-22 18:23
Jest możliwość zarobienie niecałego tysiąca, 2 tysiące w tej firmie to już luksus.
1
Jan 2015-10-26 04:12
Meble solidne,ceny konkurencyjne.
Pkp 2016-06-23 09:58
Meble może i solidne , ale jak Roman W. będzie dalej zatrudniał Ukraińców, to nie sądzę, żeby to długo trwało. Proponuję , zastąpić go też kimś z Ukrainy, skoro sądzi, że oni są tacy super. Dodam tylko, że jego praca w tej firmie , polega na pilnowaniu , żeby dobrze prosperował jego prywatny biznesik .
5
suki 2016-08-08 22:09
dziewczynka rozpieprzy firmę ....
1
suki 2016-08-08 22:10
dziewczynka rozpieprzy firmę ....
9
ty 2016-08-10 10:34
Zdolności analityczne i umiejętność rozwiązywania problemów nie stanowią dużych wymogów do spełnienia, bo przecież zależy im na pracownikach i w zamian za takie wymogi zapewniają dość spore zarobki adekwatne do umiejętności i posiadanych kwalifikacji.
AS 2017-02-23 16:40
Jestem samotnym ojcem wychowującym córkę. Praca w tej firmie jest słabo płatna, ciężka, ciągle wymagają czegoś nowego, ciągle trzeba dłużej pracować po godzinach. Nie liczą się z pracownikami, którzy muszą dojeżdżać na własny koszt. Szukam czegoś podobnego bo już kiedyś pracowałem w innej fabryce mebli i było dużo lepiej. Mimo awansów płacą grosze, a dla takiego jak ja mającego dziecko na utrzymaniu to duży problem. Nie polecam, nawet na stanowisku przedstawiciela.
2
.... 2017-03-04 18:08
Normy w dół . Więcej leniwych ukrainców ze stawką godzinowa. Zainteresowanie kierownictwa ograniczone tylko do tego czy meble wyjada na czas i czy pracownicy przypadkiem nie zarabiają za dużo .
Prosze mnie poprawić jeśli się mylę. Czy gdy pracownik akordowy zrobi ponad 100 % normy firma jednocześnie nie zarabia więcej ? No i kiedy jakaś podwyżka? czy ktoś z produkcji wie o istnieniu takiego terminu ?
5
!!! 2017-03-04 19:48
Nic dodać, nic ująć
2
.... 2017-03-16 10:29
coś złego się dzieje jeżeli tacy ściemniacze jak C. Palewski odchodzą z firmy to rzeczywiście nic dodać, nic ująć.
3
/ 2017-03-18 17:30
nic złego się nie dzieje. było jak jest :D... Czarny miał pojecie jak zarządzać firmą.
rafał 2017-03-21 23:03
a czerwony nie ma .....
Peter 2017-03-21 23:43
masz rację czerwony jest cieniutki
???? 2017-03-22 21:20
Jaka to dziewczynka??
! 2017-03-23 07:25
a od czarnego śmierdziało ciągle w jednych rzeczach chodził...
1
Siwy 2017-03-23 21:38
będzie lepiej, może w końcu teraz lepiej zarobie
Ania 2017-04-14 12:33
Nie tylko od niego. Jest tam jeszcze taki konus - key manager, cuchnący, wiecznie brudny. Tłuste, ulizane kłaki. Smoluch taki. Wsiok zakompleksiony, z bachorem. Podwala się do każdej, nawet do szefowej próbował. Lizodup, kapuś i ogólnie kanalia.
1
Romek 2017-04-14 23:08
Od Ciebie też nieźle wali :D
anka 2017-04-27 14:32
Romciu, przekaż swojemu koledze o wyglądzie Mario Brosa, żeby przestał zachowywać się jak stalker. Takim zachowaniem może sobie tylko narobić kłopotów i może mieć nawet ograniczone prawa rodzicielskie. Co do higieny, to mnie mnie firma musiała wysyłać na kurs mycia się i kultury osobistej! Nie na mnie mówią Head & Shoulders z powodu ŁUPIEŻU sypiącego się na marynarkę!
Zostaw swoją opinię o Meble Wajnert - Międzybórz
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Meble Wajnert