Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Meble Wajnert

Pracowałeś w firmie Meble Wajnert i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
smutne - 2014-08-21 08:38:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zabrali nam premie, bo była dopisana ołówkiem ;), co miesiąc wypłacają mniej za urlop...zachowaj nas Boże od choroby, bo wtedy nie starczy na chleb z margaryną dla naszych dzieci...dobrze, że Olcia będzie mogła założyć kurtkę i buty po Kasi, bo jesień za pasem. A Kasia :(
zdjecie uzytkownika
boom-er - 2014-09-19 15:53:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
JAKOŚĆ MEBLI WAJNERT!!!!
Zakupiłem meble tej "renomowanej" firmy i opisze całą sytuację:
Otrzymałem sofę od przedstawiciela(zapakowana w folii).Pan który to dostarczał był sam tak więc musielismy w dwie osoby sobie sami poradzić aby zdjąć mebel z auta(dość ciężka sofa).Po demontazu folii i oględzinach zewnętrznych wszystko sie zgadzało-materiał nie naruszony-czysty itp..Mebel gabarytowo duzy -niewygodny do wniesienia na pierwsze piętro nie było mozliwosci go przenieść pomiędzy standardowymi futrynami więc postanowiliśmy go po część zdemontować.Jakież było moje zdziwienie co do jakości montażu tej sofy (pourywane plastikowe stopki,porysowana część dolna drewniana sofy,peknięta biała płyta wiórowa-reperowana zszywkami!!!,obrobione śruby montażowe,porysowane białe płyty sofy.
zdjecie uzytkownika
Ilefon - 2014-10-20 23:34:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie specjalnie rozumiem w jaki sposób chcą oni zbudować pozytywne relacje z pracownikami skoro takie śmieszne rzeczy są tworzone ... premie dopisane ołówkiem? Kto poważny coś takiego robi... Meble Wajnert i ich włodarze powinni rzeczywiście spojrzeć prawdzie w oczy i pomyśleć jak długo coś takiego będzie trwać, bo pracownicy raczej gdy znajdą lepsze warunki nie będą mieli skrupułów by odejść.
zdjecie uzytkownika
sztr - 2014-10-23 10:29:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam, w internecie jest ogłoszenie o tym że Wajnert poszukuje kierownika produkcji mebli skrzyniowych i stelaży. Poradzcie czy warto startować. Jakdużo ludzi pracuje na tej produkcji ?
zdjecie uzytkownika
ppp - 2014-10-25 08:42:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Kolego, jak chcesz mieć jeszcze włosy do późnej starości to daj sobie spokój. Jeśli chodzi o to stanowisko to nawet jak się na nie załapiesz to długo nie porobisz,bo staż pracy naszego dyrektora(kierownika) to ledwo 2 lata. Ja na jego miejscu pakowałbym już manatki,choć w sumie to nie ma co,bo i tak chodzi ciągle w tej samej marynarce i spodniach. Cały zakład się z tego śmieje.
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2014-10-28 15:17:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ppp - 2014-10-25 08:42:34]:
Nie wiem poco tam jeszcze kolejny kierownik do ok.20 ludzi.
Itak jest tych kierownikow za duzo.
zdjecie uzytkownika
igor - 2014-11-05 16:36:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ile dokładnie macie kierowników? to jest tak, że każdy ma swój dział i go nadzoruje czy są jeszcze jacyś zastępcy kierowników itd? Mam nadzieje, że nie jest więcej dyrektorów i zarządzających niż pracowników, bo i tak się zdarza. Czekam na każdą nową informację od nich, z góry wielkie dzięki za pomoc.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-11-05 17:28:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Na tym wydziale jest +/-100 osób. Tak więc trzeba mieć jaja by zarządzać taką ilością osób. Jak je masz to wysyłaj CV, a jak nie to odpuść bo jak na razie to widzę, że zabierasz się do tego jak królik do jeża...
Jak pensjonarka - i chciałabym, ale boję się... :)
Ps. Pracowników jest zdecydowanie więcej niż kadry kierowniczej i wszyscy kierownicy z poszczególnych wydziałów podlegają jednemu dyrektorowi...
zdjecie uzytkownika
jaga - 2014-11-16 21:28:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Urwał mi się podłokietnik od krzesła obrotowego do komputera z siatką z tyłu , czy jest możliwe otrzymanie tej części od zakładu Wajnert. Sklepu w którym do kupiłam już nie ma. Byłabym wdzięczna za odpowiedż.
zdjecie uzytkownika
mac - 2014-12-05 10:57:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Opinia na temat jakości mebli firmy Wajnert NEGATYWNA !!!!
Kupiłem sofę wypoczynkową koloru białego ze skóry ekologicznej. Sofa służy jedynie do siedzenia (pomimo iż jest rozkładana i można na niej również spać).
Po ok. 2 latach użytkowania szwy na siedzisku puściły w trzech miejscach - wygląda fatalnie. Temat przekazany na reklamację ale oczywiście reklamacja rozpatrzona negatywnie - okres gwarancji się już skończył....
Powiem tak - kupując sofę za ponad 2000 PLN oczekujemy towaru lepszego niż tylko na 2 lata użytkowania...
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2014-12-06 06:01:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracowałem w firmie 7 Lat a ostatnią wypłatę dostałem taką jaką dostałem w drugim miesiącu pracy.O coraz większych wymaganiach już nie wspomnę.
zdjecie uzytkownika
ppp - 2014-12-07 07:44:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy bedą dodatkowe pieniądze na świeta,a może tylko karp.
zdjecie uzytkownika
aaa - 2014-12-08 07:07:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ppp - 2014-12-07 07:44:12]:
A karp chociaż będzie?
zdjecie uzytkownika
klientka - 2014-12-08 23:24:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panowie jest pytanie i to bardzo ważne, co zrobic jeśli przy początku składania stoilika rtv SIENA(z trzema szufladami) za nic nie pasują środkowe przegrody z prowadnicami na szuflady, chodzi o to że nie zgadzaja sie rozstawy kołków i śrub montażowych co nie daje możliwości połączenia tego w całośc. o co tu chodzi ???? Będę wdzięczna za podpowiedź bo juz nie mam nerwów przy składaniu tego stolika ;)
zdjecie uzytkownika
abc - 2014-12-11 05:14:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Mam pytanie czy w tej firmie po przepracowaniu całego miesiąca jest możliwość zarobienia mniej niż 2 tyś. Jeśli tak to na jakim stanowisku? Staram się o pracę więc dlatego pytam.
zdjecie uzytkownika
cba - 2014-12-23 20:34:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [abc - 2014-12-11 05:14:09]:
Zapewniam,iż jest taka możliwość.
zdjecie uzytkownika
Radekk - 2014-12-29 12:28:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
A czy słyszeliście że Firma bedzie miała sprawę w sądzie za zwolnienie pracownika na l4 ???
zdjecie uzytkownika
ostry - 2014-12-29 12:59:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To nie będzie jedyna sprawa w sądzie jeśli chodzi o sprawy pracownicze.
zdjecie uzytkownika
abc - 2015-01-03 16:21:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ostry - 2014-12-29 12:59:56]:
I bardzo dobrze niech nie myślą,że można im wszystko robić z pracownikami!
zdjecie uzytkownika
Radekk - 2015-01-09 13:31:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
DOKŁADNIE !!
zdjecie uzytkownika
ASC - 2015-01-11 20:17:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niedługo powstanie portal o jakości detaki jakie są uzywane w tej Firmie. Włącznie z wyklejaniem. Ludzie oczy wytrzeszczą - co kupują. !!!
zdjecie uzytkownika
eNZO - 2015-01-16 22:57:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dokładnie tak. szkielety tzw jednorazówki. Masakra jakaś, żeby to było trwałe to jeszcze, ale już wszędzie lepiej niż tu. Jakość Pianek tez do bani.
zdjecie uzytkownika
KEnzo - 2015-01-19 19:31:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co za bzdury wypisujecie a na czym polega ta lepszość gdzie indziej to czemu jeszcze tu pracujesz szkielety są dobrej jakości a do wyklejanie używane bardzo dobre kleje i pianki praca jest dobrze zorganizowaną.polecam meble Wajnert i pracę w tej firmie
zdjecie uzytkownika
ikon - 2015-01-22 15:42:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem uzytkownikiem naroznika MAXIMUS z firmy Wajnert i z cała odpowiedzialnościa potwierdzam dobrą jakość mebli Wajnert, wykonany jest z porzadnych materiałow a reklamcje zdarzaja sie nawet w mercedesie. POLECAM meble Wajnerta
zdjecie uzytkownika
alf - 2015-01-23 20:58:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Meble Wajnert to bardzo dobra firma.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Meble Wajnert
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Meble Wajnert?
Zadaj pytanie
x