brak logo

Meble Wajnert

Międzybórz

Opinie o Meble Wajnert

Ilefon 2014-10-20 23:34:36
Nie specjalnie rozumiem w jaki sposób chcą oni zbudować pozytywne relacje z pracownikami skoro takie śmieszne rzeczy są tworzone ... premie dopisane ołówkiem? Kto poważny coś takiego robi... Meble Wajnert i ich włodarze powinni rzeczywiście spojrzeć prawdzie w oczy i pomyśleć jak długo coś takiego będzie trwać, bo pracownicy raczej gdy znajdą lepsze warunki nie będą mieli skrupułów by odejść.
1
sztr 2014-10-23 10:29:24
witam, w internecie jest ogłoszenie o tym że Wajnert poszukuje kierownika produkcji mebli skrzyniowych i stelaży. Poradzcie czy warto startować. Jakdużo ludzi pracuje na tej produkcji ?
1
ppp 2014-10-25 08:42:34
Kolego, jak chcesz mieć jeszcze włosy do późnej starości to daj sobie spokój. Jeśli chodzi o to stanowisko to nawet jak się na nie załapiesz to długo nie porobisz,bo staż pracy naszego dyrektora(kierownika) to ledwo 2 lata. Ja na jego miejscu pakowałbym już manatki,choć w sumie to nie ma co,bo i tak chodzi ciągle w tej samej marynarce i spodniach. Cały zakład się z tego śmieje.
4
ktoś 2014-10-28 15:17:54
Nie wiem poco tam jeszcze kolejny kierownik do ok.20 ludzi.
Itak jest tych kierownikow za duzo.
igor 2014-11-05 16:36:31
a ile dokładnie macie kierowników? to jest tak, że każdy ma swój dział i go nadzoruje czy są jeszcze jacyś zastępcy kierowników itd? Mam nadzieje, że nie jest więcej dyrektorów i zarządzających niż pracowników, bo i tak się zdarza. Czekam na każdą nową informację od nich, z góry wielkie dzięki za pomoc.
pracownik 2014-11-05 17:28:40
Na tym wydziale jest +/-100 osób. Tak więc trzeba mieć jaja by zarządzać taką ilością osób. Jak je masz to wysyłaj CV, a jak nie to odpuść bo jak na razie to widzę, że zabierasz się do tego jak królik do jeża...
Jak pensjonarka - i chciałabym, ale boję się... :)
Ps. Pracowników jest zdecydowanie więcej niż kadry kierowniczej i wszyscy kierownicy z poszczególnych wydziałów podlegają jednemu dyrektorowi...
1
jaga 2014-11-16 21:28:02
Urwał mi się podłokietnik od krzesła obrotowego do komputera z siatką z tyłu , czy jest możliwe otrzymanie tej części od zakładu Wajnert. Sklepu w którym do kupiłam już nie ma. Byłabym wdzięczna za odpowiedż.
mac 2014-12-05 10:57:44
Opinia na temat jakości mebli firmy Wajnert NEGATYWNA !!!!
Kupiłem sofę wypoczynkową koloru białego ze skóry ekologicznej. Sofa służy jedynie do siedzenia (pomimo iż jest rozkładana i można na niej również spać).
Po ok. 2 latach użytkowania szwy na siedzisku puściły w trzech miejscach - wygląda fatalnie. Temat przekazany na reklamację ale oczywiście reklamacja rozpatrzona negatywnie - okres gwarancji się już skończył....
Powiem tak - kupując sofę za ponad 2000 PLN oczekujemy towaru lepszego niż tylko na 2 lata użytkowania...
1
ktoś 2014-12-06 06:01:06
Pracowałem w firmie 7 Lat a ostatnią wypłatę dostałem taką jaką dostałem w drugim miesiącu pracy.O coraz większych wymaganiach już nie wspomnę.
1
ppp 2014-12-07 07:44:12
Czy bedą dodatkowe pieniądze na świeta,a może tylko karp.
aaa 2014-12-08 07:07:35
A karp chociaż będzie?
klientka 2014-12-08 23:24:52
Panowie jest pytanie i to bardzo ważne, co zrobic jeśli przy początku składania stoilika rtv SIENA(z trzema szufladami) za nic nie pasują środkowe przegrody z prowadnicami na szuflady, chodzi o to że nie zgadzaja sie rozstawy kołków i śrub montażowych co nie daje możliwości połączenia tego w całośc. o co tu chodzi ???? Będę wdzięczna za podpowiedź bo juz nie mam nerwów przy składaniu tego stolika ;)
abc 2014-12-11 05:14:09
Mam pytanie czy w tej firmie po przepracowaniu całego miesiąca jest możliwość zarobienia mniej niż 2 tyś. Jeśli tak to na jakim stanowisku? Staram się o pracę więc dlatego pytam.
4
cba 2014-12-23 20:34:11
Zapewniam,iż jest taka możliwość.
2
Radekk 2014-12-29 12:28:34
A czy słyszeliście że Firma bedzie miała sprawę w sądzie za zwolnienie pracownika na l4 ???
3
ostry 2014-12-29 12:59:56
To nie będzie jedyna sprawa w sądzie jeśli chodzi o sprawy pracownicze.
5
abc 2015-01-03 16:21:19
I bardzo dobrze niech nie myślą,że można im wszystko robić z pracownikami!
4
Radekk 2015-01-09 13:31:15
DOKŁADNIE !!
2
ASC 2015-01-11 20:17:43
Niedługo powstanie portal o jakości detaki jakie są uzywane w tej Firmie. Włącznie z wyklejaniem. Ludzie oczy wytrzeszczą - co kupują. !!!
1
eNZO 2015-01-16 22:57:21
Dokładnie tak. szkielety tzw jednorazówki. Masakra jakaś, żeby to było trwałe to jeszcze, ale już wszędzie lepiej niż tu. Jakość Pianek tez do bani.
KEnzo 2015-01-19 19:31:42
Co za bzdury wypisujecie a na czym polega ta lepszość gdzie indziej to czemu jeszcze tu pracujesz szkielety są dobrej jakości a do wyklejanie używane bardzo dobre kleje i pianki praca jest dobrze zorganizowaną.polecam meble Wajnert i pracę w tej firmie
ikon 2015-01-22 15:42:36
Jestem uzytkownikiem naroznika MAXIMUS z firmy Wajnert i z cała odpowiedzialnościa potwierdzam dobrą jakość mebli Wajnert, wykonany jest z porzadnych materiałow a reklamcje zdarzaja sie nawet w mercedesie. POLECAM meble Wajnerta
alf 2015-01-23 20:58:11
Meble Wajnert to bardzo dobra firma.
pracownik 2015-02-12 19:10:41
Nie polecam nikomu pracy w tej firmie.Traktują pracowników rzeczowo, kiedy jest potrzebny to wszystko ładnie i pięknie ale jak się znudzi to do widzenia. Szefowie zachowują się jakby byli BOGAMI! a ich dzieci jeszcze gorzej...
3
asjd 2015-02-13 14:29:42
Na salonie w Międzyborzu jest taka kierowniczka ze wszyscy stamtąd uciekają hahaha
4
Agnieszka 2015-02-16 20:34:50
byłaś(-eś)??? sprawdziłaś(-eś) jak jest tam naprawdę??? nie oceniaj sytuacji, która Ciebie nie dotyczy. Nie wpadłaś(-eś) na pomysł, że wszystkim "przychodzącym" wydaje się, że zarobki są tu dużo większe niż się spodziewają?
aga 2015-02-23 10:01:11
Kierowniczka to cwaniara jak mało kto, dużo gada i nieźle kombinuje hahaha, szkoda, bo poziom firmy na pewno zaniża!!!
3
martyna 2015-05-05 14:27:08
jednym słowem PORAŻKA nie polecam nikomu obsługi w salonach.
Radekk 2015-05-14 10:13:31
W sądzie 1 instancji przegrała. Ale złożyli apelację. Jedno jest pewne, będzie o tym głośno w prasie lokalnej, ogólnopolskiej i nawet może w TV :-)
2
kędzior 2015-07-17 19:21:09
Tak jak byłem zmuszony do przeglądania ofert pracy w internecie to znalazłem na jednym z portali tym się zajmujących ofertę pracy firmy Wajnert Meble dotyczącą stanowiska sprzedawcy w miejscowości Międzybórz. Na stanowisko to można aplikować poprzez portal pracuj.pl, gdzie znajduje się to ogłoszenie.
1
zwol... 2015-07-26 15:48:49
nic nie trwa wiecznie, przyjdzie kolej i na was
4
witek 2015-08-25 22:44:20
Witam wszystkich serdecznie, widziałem teraz oferte pracy od meble wajnert, otóż poszukują na dwa stanowiska do Międzybórza, mianowicie specjalisty do spraw marketingu oraz projektanta mebli. Mnie interesowałoby to pierwsze, ale w ogłoszeniu rozpisali opis stanowiska, wymagania, a zapomnieli o ofercie w zamian. Także musze zapytać, czy ktoś może poleca to stanowisko?
asd 2015-09-06 09:38:39
U Wieśka kokosów nie zarobisz, tam już żadko kto zarabia...
3
Gusia 2015-09-25 01:45:32
a ja poproszę was bardzo o informacje odnośnie tej firmy, ponieważ jestem na końcówce wykończania domu, wiecie, płytki, panele, itp, itd. szukam teraz powoli firmy, która zorganizuje mi całe umeblowanie domu no i wiadomo, szukam tej najlepszej i możliwie jak najbardziej korzystnie cenowo, proszę was o oceny wajnerta
do kierownictwa 2015-09-29 20:58:40
Trzy nazwiska (usunięte przez administratora) i szef spółki (usunięte przez administratora)słyną z dopisywania minut jak to robią hu... wie ale udaje się i robią ładną kase pewnie jakiś myk w komputerze haker (usunięte przez administratora)odkrył skoro kierownicy nic nie widzą nawet tego ze AS nr1 pracuje po 8godz(połowe dnia wisi na tel.i bajerka z kolegami) a w soboty wpada pokazać się na 3godz i zarabia więcej od tych co pracują po 9-10godz soboty 6godz(krew zalewa)a AS nr2 ostatnie dni miesiaca bierze się za robote ściga z najlepszym tapicerem i niestety przegrywa o 100min(haha to jest najlepsze)
może ktos coś z tym zrobić?
1
nnn 2015-10-02 16:16:10
Zamiast tutaj wypisywać skargi wystarczy tę informację przekazać szefostwu lub ich zastępcy. Z pewnością kierownictwo firmy zainteresuje się że pare osób wyprowadza pieniądze z firmy, szukają oszczędności to je znajdą. Pod to podchodzi kilka paragrafów.
mok 2015-10-22 18:23:05
Jest możliwość zarobienie niecałego tysiąca, 2 tysiące w tej firmie to już luksus.
1
kordy 2015-10-25 06:55:48
@mok, a na jakim stanowisku, bo przeciez nikt chyba nie zgodziłby sie pracowac za niecaly tysiąc. Juz w pierwszym lepszym markecie, czy sklepie spozywczym placa wyzsze stawki na to wychodzi. Branza meblowa wcale nie stoi xle w naszym kraju, to i spodziewalem sie zarobków zaczynajacych sie od dwóch tysięcy.
Jan 2015-10-26 04:12:04
Meble solidne,ceny konkurencyjne.
miecznik 2015-11-30 14:01:25
no i widać że firma pomimo ostrej konkurencji się rozwija, a to trudny rynek bo wielkie marki dominują, ciekawe czy oferty pracy do eksportu i na sprzedawców jeszcze aktualne
gibon 2016-01-24 15:52:23
oczywiście , że duży, ale Polskie firmy też bez problemów znajdą tutaj swoją niszę. Dla szukających pracy - Wajnert ma oferty dla samodzielnych księgowych
ania 2016-02-13 12:21:11
firma wygląda na solidna, dobra strona to podstawa, ciekawe czy oferty na samodzielnego księgowego są jeszcze aktualne? zapewniają umowę o pracę i piszą nawet o organizacji dojazdu
bit 2016-02-20 21:30:45
sądzę, że skoro prowadzą aktualną stronę internetową, to raczej kontrolują aktualność ofert pracy. Może jeszcze nie udało im się znaleźć odpowiedniego kandydata na ksiegowego @ania
3e4r 2016-02-27 12:58:14
@bit ofert pracy teraz to od nich nie ma ale oamietam ze jakis czas temu szukali speajclsty do spraw ekspotru byla chyba umowa o prace..wiec praca dobra
paler 2016-03-06 12:18:11
Zarówno w przypadku Specjalisty do spraw eksportu jak i Sprzedawcy obowiązuje w tej firmie umowa o pracę @3e4r. Po jakimś czasie można także ubiegać się o podwyżkę.
po co 2016-03-08 12:48:14
Umowa o pracę to zdecydowany gwarant stabilności zatrudnienia. Pewnie, że można się ubiegać o podwyżke @paler, bo przecież najważniejsze trzeba dbać o dobre relacje między szefostwem a pracownikiem.
monia 2016-04-07 20:22:00
no to fakt, teraz w meblach coraz trudniej stabilne zatrudnienie dostac więc super że tutaj dają umowę oi pracę, i na skózane meble większy popyt jest teraz
ed,kj 2016-05-13 19:01:11
@monia właśnei wydaje mi się (ale moge być w błędzie), że na skórzane meble jest teraz menijszy popyt. Kiedys były modne, ale już dawno z mody wyszły. Poza tym działa proekologiczne, itp. jednak zachęcają do kupowania rzeczy z innych materiałów jednak
Pkp 2016-06-23 09:58:32
Meble może i solidne , ale jak Roman W. będzie dalej zatrudniał Ukraińców, to nie sądzę, żeby to długo trwało. Proponuję , zastąpić go też kimś z Ukrainy, skoro sądzi, że oni są tacy super. Dodam tylko, że jego praca w tej firmie , polega na pilnowaniu , żeby dobrze prosperował jego prywatny biznesik .
Wojn 2016-07-01 15:52:19
Sprzedawca w sklepie firmowym ma naprawdę dobre pieniądze
Zostaw swoją opinię o Meble Wajnert - Międzybórz
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Meble Wajnert