Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Dyskonty Odzieżowe Tania Odzież

Pracowałeś w firmie Dyskonty Odzieżowe Tania Odzież i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
a - 2011-09-03 14:13:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie dźwiga się worów po 150 kg, bo tyle to by dziewczyna nie udźwignęła.
Co do Pani która jest \\\\\\\\\\\\\\\"kasjerką\\\\\\\\\\\\\\\" i kierowniczka niby to jest po prostu nie kompetentna. Jest wulgarna w stosunku do klientów, a a najbardziej do pracowników stwarzając chore sytuacje, niejednokrotnie zwalniając przez to dziewczyny które tak na prawdę nie były niczemu winne. Ta Pani co prawda jest kierowniczką, ale nie wie co dzieje się na zapleczu, a na sklepie dziewczyny gania tylko wtedy, gdy jest kierownik. Umowy są nieprawdziwe, pracuje się na czarno.[usunięte przez administratora]
zdjecie uzytkownika
azercia - 2011-10-04 20:16:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak tak jestem zqadna tym tylko mało cosik chetnych... pewnie się boją --tylko czego ja tez bym im chętnie narobiła szumu wokół całej tej pracy w tym dyskoncie...zero ubezpieczenia a jak ci cos strzeli w plecach od dzwigania to nikt ci nie zapłaci ..za wolne zapitalasz ,soboty...nadgodziny do tego wszystkiegi marne ,marne grosze ,może jakby wszystkie dziewoje sie postawiły i poszłuy na rozmowe do tego palanta i powiedziały zeby były normalne umowy --zarobki a jak nie to niech sam te szmaty se przebiea ,,zasrane gatki ,prezerwatywy zuzyte i takie tak swonstwo --ja jak pracowałam kiedys to osobiscie namawiałam dziewczyny zeby sie postawiły ale one sie boja fakt --takii rynek pracy ze nie ma za bardzo wyboru...
zdjecie uzytkownika
zizi 85 - 2011-10-04 20:24:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ty tak pracujesz?
zdjecie uzytkownika
wika - 2011-10-04 20:30:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie tylko pracowałam 2 tygodnie i powiedziałam sobie ze nie podaruje nie dośc ze na---asz to KRZYWO NA CIEBIE PATRZA W DODATKU STRASZNIE NIE ZDROWA ATMOSFERA MIEDZY DZIEWUCHAMI--JEDNA NA DRUGA PATRZY Z POD OKA..PUCOWANIE SIĘ DO SFER 'WUZSZYCH"UCZENIE NA PAMIĘĆ SIĘ FAŁSZYWYCG ZEZNAŃ JEZELI BEDZIE SANEPID STRASZNIE ---MASAKRA JAK KTORAS WIERZACA TO WSPÓLCZUJE...CAŁU CZAS [usunięte przez administratora]
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-10-07 19:58:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja tam pracowałem jako ochronarz tez [usunięte przez administratora] nas jak murzynów kiedys ,za marna kase ,okropnie nie miła atmosfera nie polecam
zdjecie uzytkownika
arek - 2011-10-07 19:59:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a miałes jakas umoewe?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-10-07 20:02:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
coooty,,na czarno ,a jak chciałem wolne to powiedzieli ze po miesicu w dodatku nie płatny...smieszne co?i dlatego wyladowałem na lodzie,bo zaczałem dopytywać o ta kase za wolne dni...
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-10-25 18:54:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Boże Ludzie jakie Wy głupoty gadacie jak wam nie pasuje praca tam to po co pracujecie.... Siedźcie w domu i będzie dla Was Najlepiej :)
zdjecie uzytkownika
brud syf - 2011-11-30 11:30:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
klapa
Brak kultury a pracownice to dziewuchy bez jakiego kolwiek wykształcenia nic dziwnego nikt normalny nie pojdzie tam do roboty...
ta praca jest smieszna choc niektore dziewczyny sa glupie i daja sie tam wykorzystywac. A ta cała kierowniczka sortowni koszmar nie kompetentna dziewczyna nic od niej nie mozna sie dowiedziec co ona tam wogle jeszcze robi w sumie jak by szef i mi wynajmowal mieszkanie to tez bym mogla tam dupa swiecic jak ona...wszyscy chyba o tym teraz mowia zreszta chwali sie kazdemu . obsluga fatalna juz nie mam ochoty chodzic tam nawet na zakupy nie mozna o nic zapytac bo tylko warcza kolezanka moja tam pracowala i juz sie zwolnila niedawno opowiadala co tam sie dzieje.
zdjecie uzytkownika
mmmmm - 2012-03-15 08:37:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a skąd ty wiesz czy mają wykrztałcenie czy nie ????
praca owszem jest ciężka...... ale aż tak żle chyba tam nie jest skoro niekóre dziewczyny pracują tam po 1-2 lat....
zdjecie uzytkownika
BANDA ZŁODZIEJI - 2012-05-21 20:39:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora)mam nadzieje że ktoś się odważy i wreście to przerwie
zdjecie uzytkownika
ZŁODZIEJE - 2012-05-25 16:11:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
SKORO WISZ ŻE JEST CIĘSZKO TO CZEMU TAK MAŁO PŁACĄ NIE WYKORZYSTYWANIE LUDZI(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
magda - 2012-05-25 16:20:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wykorzystują ludzi.......... wykorzystują ludzi ....... a dziewczyny boją sie i nie odzywają się te co odzywają to od razu zwalnia ..... jest bez prawie i ten co ma kase to w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ie ma tych co chcą zarobić szkoda że za darmo nie karze pracować a le był by zadowolony .....(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
niech domnie pszyjdzie do pracy - 2012-05-25 16:31:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
SZEF NIECH DO MNIE PSZYIDZIE DO PRACY JA DAM MU ZAROBIĆ TYLE CO ON DAJE ZAROBIĆ ZOBACZY CZY MU TO WYSTARCZY POPRACUJE CIĘŻKO PO WYKORZYSTUJE GO TAK JAK ON TO ROBI TO WTEDY DOCENI LUDZI CI CO PRACUJĄ DZIEWCZYNY ZGŁOŚCIE TO NIE BUJCIE SIE ODWAGI MAM NADZIE ŻE KTOŚ SIĘ ODWAŻY ..... NIE BUJCIE SIE ODWAGI
zdjecie uzytkownika
mala - 2012-06-11 21:27:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
brak słów
zdjecie uzytkownika
byla pracownica - 2012-07-17 12:15:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowalam tam tydzien wyrzucila mnie i zatrudnila nastepna i nastepna zmienia dziewczyny nie podpisuje umow moze ze dwie maja umowe a reszta??? NIEPOLECAM
zdjecie uzytkownika
Żaba - 2012-10-08 20:25:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Lepiej w domu siedzieć i nić nie robić niz tam pracować za marny grosz nawet naj nizszej krajowej nie dają nie polecam masakra
zdjecie uzytkownika
MONIKA - 2012-11-12 20:24:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
RACJA NIE MA CO PITOLIC TYLE BO KAZDY WIE CO TAM SIE DZIEJE SAMA TAM PRACOWALAM MAM ZDJECIA Z TEGO DYSKONTU KTORE BYLY PRZYKLEJONE W UBIKACJI DO NIBY UMOWY ZLECENIA , TRZEBA TO ZGLOSIC DO INSPEKCJI PRACY !
zdjecie uzytkownika
-.- - 2013-02-08 12:46:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jest strasznie drogo(usunięte przez administratora) i zabierają ciuchy nawet z koszyków
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-06-14 07:15:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak tam z pieniędzmi?
zdjecie uzytkownika
dorota - 2013-08-12 15:15:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chciałabym się zapytać jakie w takim razie są zarobki w dyskoncie odzieżowym Tania Odzież bo ktoś pisać że nawet najniższej krajowej nie ma
zdjecie uzytkownika
stokrotka - 2013-08-26 14:07:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tam same bydło zakupy robi, dziewczyny są traktowane jako lalki do szczypania w tyłki. ten (usunięte przez administratora)to tylko na ich tyłki patrzy. niech ten kierownik sobie tak sam popracuje- to zobaczy, jak to jest.
zdjecie uzytkownika
aldona - 2013-08-27 14:02:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
stokrotka widzę że wiesz coś na temat pracy tam. Możesz jeszcze napisać jak to jest wkońcu z tymi zarobkami?
zdjecie uzytkownika
lka - 2013-09-30 17:52:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ten kto to napisał nie rozumie, że teraz są tak cieżkie czasy ,że dziewczyny pracują tam ,gdzie jest dla nich praca. a ty sam jesteś niechluj lub niechlujka, dziewczyny wyglądają jak lalki, odczep się od nich. nie życzę ci takiej roboty-ale Bóg cię ukaże za takie słowa- zobaczysz, że sam tam będziesz pracować.
zdjecie uzytkownika
.... - 2013-09-30 20:48:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę że wszystko co tu można przeczytać to głupoty wyssane z palca. Pracuję i wiem. Dziękuję
zdjecie uzytkownika
aneta - 2013-09-30 21:01:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A wracając do temu pracy w tej firmie i bardziej konkretnie chciałabym się dowiedzieć. Jakie są pensje?
zdjecie uzytkownika
Nielegalna - 2013-12-04 12:13:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja sie tylko pytam gdzie są urzędnicy..(usunięte przez administratora) wczesniej i dziewczyny uciekaja zostaja tylko te co maja umowy... także przecieki tam są dobre że nikt za to sie nie wezmie!!!
zdjecie uzytkownika
pysiaczek - 2013-12-04 12:35:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
WITAM,chciałabym podzielić się swoją opinią na temat pracy W DYSKONCIE ODZIEŻOWYM.pracowałam tam kilka dni,ale wystarczająco się tam napatrzyłam. (usunięte przez administratora)może ze 3osoby mają umowę(usunięte przez administratora) stawka to 3,50/h więc dostaniesz na koniec miesiąca max 950pln!! nie wyrabiasz najniższej krajowej,a pracujesz od poniedziałku do soboty w godzinach 9:00-17:00/18:00 to są wolne żarty !!! KIEROWNICZKA (usunięte przez administratora)brak kultury, traktowanie odgórne, każda siedzi jak mysz pod miotłą ponieważ dziewczyna na kasie jest przyjaciółką kierowniczki,więc strach odezwać się na sklepie cokolwiek.. właśnie ZERO ROZMÓW,z kimkolwiek! NAWET GŁUPIEGO 'CZEŚĆ' nie możesz odpowiedzieć!! ciężka harówa za marne grosze!! niestety,poszłam tam bo potrzebowałam kasy,więc jak każdy normalny łapałam się wszystkiego !!
zdjecie uzytkownika
Nielegalna - 2013-12-05 18:18:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to nie jest normalne ,ze gdy kontrol wchodzi na sklep oni wiedza o tym juz wczesniej i dziewczyny ktore nie maja umow( czyli prawie wszystkie) uciekaja wtedy albo sa na sklepie i udaja ze niby robia zakupy a tak naprawde poprawiaja te[usunięte przez moderatora]... wiem o tym doskonale bo tam pracowalam i przechodzilam to wszystko takze gdzie sprawiedliwosc ??? pytamy
zdjecie uzytkownika
ewela - 2014-01-09 19:25:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pysiaczek - 2013-12-04 12:35:22]:
zgadzam sie z Toba, sama tam pracowałam tydzien i to wystarczylo mi zeby wyjsc i wiecej tam nie wracac. W zyciu sie nie spotkalam z takimi (usunięte przez administratora), robia wszystko co im sie karze za grosze. wiecej wyda sie na autobus tam dojezdzajac niz to warte. 3,50 wstyd!!!(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
erka - 2014-02-17 16:59:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To dziwi mnie kto się zgadza na stawke 3,5 za godzinę, przecież chyba Tania odzież informuje o tym przed podjęciem pracy.
zdjecie uzytkownika
Natasza - 2014-02-27 08:35:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zastanawiam się kto oferuje stawkę 3,5 zł/h a już tym bardziej kto by się na to zgodził....!
Ja zatrudniłam się właśnie w Dyskoncie Odzieży Używanej na 11 Listopada nr 22. Zarobki przyzwoite a i towar bardzo fajny. WIĘC POLECAM JUŻ OD GODZINY 8.00 :)
zdjecie uzytkownika
kasa - 2014-02-27 09:16:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
witam w Radzyniu Podlaskim przynajmniej ich uczciwie kroją na kasie ( gotówkę )nawet jest taka jedna sprytna i już trochę robi ,ma talent do tego tyle razy to zrobiła i nic jeszcze jej nie złapali.tak trzymać
zdjecie uzytkownika
gregory - 2014-02-28 23:40:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Pamiętajcie, że to tania odzież, sprzedają tanio, to i nie zarabiają kokosów, praca łatwa, więc nie należy spodziewać się kokosów.
zdjecie uzytkownika
topek - 2014-03-09 16:34:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nie mówmy tutaj o kokosach, bo wiadomo, że wiele się nie zarobi. Ale żeby przynajmniej dało się z tego żyć
zdjecie uzytkownika
Majonez - 2014-03-10 22:04:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to dostaniesz pewnie najniższą krajową i masz się cieszyć :) Chociaż może w niektórych sklepach będą proponowali umowę w zależności od wysokości sprzedaży to wtedy można negocjować.
zdjecie uzytkownika
anna - 2014-03-12 23:52:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dla wielu praca w takim dyskoncie odzieżowym to praca marzeń, pewnie nawet pracowali by za darmo, także kasa może nie taka zła.
zdjecie uzytkownika
myszata - 2014-03-15 08:08:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anna - 2014-03-12 23:52:25]:
Praca marzeń powiadasz.... to dlaczego sam nie przyjdziesz tam pracować ????
zdjecie uzytkownika
Bajak - 2014-04-17 09:19:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A skąd wiesz, że anna tam nie pracuje? Może jest na tyle ambitna, że TANIA ODZIEŻ jej wystarczy. Ja mam tylko nadzieję, że pieniądze nie są aż takie złe...
zdjecie uzytkownika
buhaha - 2014-04-25 20:51:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
te całe dyskonty ( w szczedgolnosci lubartowskie) to jakas paranoja !! 900 na godzine,te,ktore sie puszcza dostaja umowe lub wyzsza fuche,zenada!!!
zdjecie uzytkownika
makle - 2014-05-27 14:11:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ostatnio Tania odzież staje się popularna, więc może jest szansa na jakieś nowe, lepsze warunki? @buhaha fakt, rozne osoby żyją na tym świecie..
zdjecie uzytkownika
Joanna - 2014-09-27 20:14:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Natasza - 2014-02-27 08:35:17]:
Natasza piszesz ze fajne ciuszki a nie wiesz z kąd oni to zamawiają? interesują mnie konkretne namiary.
zdjecie uzytkownika
alfa - 2014-10-05 15:59:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kasjerka z Łukowa bardzo chamska dla klientów i dobrze kasę robi z koleżankami. jeżdżę po sklepach i nie spotkałem takiej chamskiej osoby jak śmieszna kasjerka z łukowa.
zdjecie uzytkownika
markowy - 2014-10-27 02:32:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ta dobra kasa to niby ile na reke wychodzi? Zreszta to, to jeszcze nie jest problem, najbardziej to mi zalezy, na tym, zeby jakas umowe dali. Pracy sie nie boje, na ciuchach sie znam, bo kiedys juz pracowalem w sklepie z ciuchami, tyle tylko, ze nieuzywanymi. No ale to chyba wiekszej roznicy nie ma
zdjecie uzytkownika
alfa - 2014-10-28 19:56:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jaka umowa dziewczyno pracujesz na czarno 6 dni w tygodniu
zdjecie uzytkownika
gibon - 2014-11-17 23:14:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@alfa ale tak każdego zatrudniają na czarno czy ktokolwiek figuruję na liście osób zatrudnionych na umowę ? bo tak trochę podejrzanie by wyglądało w urzędzie jakby nawet jedna osoba była zatrudniona na spory sklep odzieżowy ( niezależnie czy odzieży używanej czy też nie ). bo wiem że to nie jest taka lekka praca na jaką wygląda
zdjecie uzytkownika
wiewiórka basia - 2015-01-20 18:36:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chętnie bym wróciła do tej branży pracować. ale już trochę się na sklepie w życiu wystałam więc czy Dyskonty Odzieżowe Tania Odzież mogłby mi zaproponować jakieś lepsze stanowisko? nie ukrywam że z racji doświadczenia mojego zawodowego oczekuję obowiązkowo umowy o pracę na czas nieokreślony, karty multibenefit i elastycznego grafiku
zdjecie uzytkownika
wiola - 2015-02-05 23:06:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, czy soboty są płatne dodatkowo, tzn. więcej sie dostaje za pracę w sobotę, czy tyle samo co za inny dzień tygodnia? Pracowałam w podobnym sklepie i tam jeszcze były dopłaty jak było dużo towaru do rozpakowania i trzeba było zostać po godzinach. Czy tu tez funkcjonuje coś podbnego, czy ze wszystkim wyrabia się w godzinach pracy?
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: ZADZWONIONO DO MNIE,ŻE JEST WOLNE MIEJSCE I ZAPRASZAJĄ. POSZŁAM, PO CZYM W 'KANTORKU' PRZEDSTAWIONO MI WARUNKI,ZAROBKI NIBY 'UMOWA'DO PODPISANIA,KTÓRA I TAK PÓŹNIEJ TRAFIŁA DO ŚMIETNIKA. PO 10MIN. ZOSTAŁAM POSTAWIONA NA SKLEP i tak wyglądała moja REKRUTACJA ;-) śmiech na sali !!!
Pytania:
zdjecie uzytkownika
karolina - 2015-04-16 15:53:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja bym wolała, żeby w ogóle nie było pracy w weekendy tak naprawde, bo to jest jakiś koszmar, nie ma sie wtedy zadnej wolnej chwili dla siebie w ogóle. Da się to jakoś wynegocjowac?
zdjecie uzytkownika
Kotel - 2015-05-03 21:26:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie sądzę. Chcesz pracować to musisz się dostosować. Każdy by chciał pracować na tygodniu i mieć wolne weekendy ale dyskonty odzieżowe są otwarte w te dni i ktoś musi pracować. Szefostwo przecież nie siądzie bo pracownikom się nie chce. I to nie jest tak tylko w tej firmie ale praktycznie w każdej na rynku.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Dyskonty Odzieżowe Tania Odzież!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dyskonty Odzieżowe Tania Odzież

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert