Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Dyskonty Odzieżowe Tania Odzież

Pracowałeś w firmie Dyskonty Odzieżowe Tania Odzież i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
stokrotka - 2013-08-26 14:07:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tam same bydło zakupy robi, dziewczyny są traktowane jako lalki do szczypania w tyłki. ten (usunięte przez administratora)to tylko na ich tyłki patrzy. niech ten kierownik sobie tak sam popracuje- to zobaczy, jak to jest.
zdjecie uzytkownika
aldona - 2013-08-27 14:02:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
stokrotka widzę że wiesz coś na temat pracy tam. Możesz jeszcze napisać jak to jest wkońcu z tymi zarobkami?
zdjecie uzytkownika
lka - 2013-09-30 17:52:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ten kto to napisał nie rozumie, że teraz są tak cieżkie czasy ,że dziewczyny pracują tam ,gdzie jest dla nich praca. a ty sam jesteś niechluj lub niechlujka, dziewczyny wyglądają jak lalki, odczep się od nich. nie życzę ci takiej roboty-ale Bóg cię ukaże za takie słowa- zobaczysz, że sam tam będziesz pracować.
zdjecie uzytkownika
.... - 2013-09-30 20:48:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę że wszystko co tu można przeczytać to głupoty wyssane z palca. Pracuję i wiem. Dziękuję
zdjecie uzytkownika
aneta - 2013-09-30 21:01:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A wracając do temu pracy w tej firmie i bardziej konkretnie chciałabym się dowiedzieć. Jakie są pensje?
zdjecie uzytkownika
Nielegalna - 2013-12-04 12:13:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja sie tylko pytam gdzie są urzędnicy..(usunięte przez administratora) wczesniej i dziewczyny uciekaja zostaja tylko te co maja umowy... także przecieki tam są dobre że nikt za to sie nie wezmie!!!
zdjecie uzytkownika
pysiaczek - 2013-12-04 12:35:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
WITAM,chciałabym podzielić się swoją opinią na temat pracy W DYSKONCIE ODZIEŻOWYM.pracowałam tam kilka dni,ale wystarczająco się tam napatrzyłam. (usunięte przez administratora)może ze 3osoby mają umowę(usunięte przez administratora) stawka to 3,50/h więc dostaniesz na koniec miesiąca max 950pln!! nie wyrabiasz najniższej krajowej,a pracujesz od poniedziałku do soboty w godzinach 9:00-17:00/18:00 to są wolne żarty !!! KIEROWNICZKA (usunięte przez administratora)brak kultury, traktowanie odgórne, każda siedzi jak mysz pod miotłą ponieważ dziewczyna na kasie jest przyjaciółką kierowniczki,więc strach odezwać się na sklepie cokolwiek.. właśnie ZERO ROZMÓW,z kimkolwiek! NAWET GŁUPIEGO 'CZEŚĆ' nie możesz odpowiedzieć!! ciężka harówa za marne grosze!! niestety,poszłam tam bo potrzebowałam kasy,więc jak każdy normalny łapałam się wszystkiego !!
zdjecie uzytkownika
Nielegalna - 2013-12-05 18:18:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to nie jest normalne ,ze gdy kontrol wchodzi na sklep oni wiedza o tym juz wczesniej i dziewczyny ktore nie maja umow( czyli prawie wszystkie) uciekaja wtedy albo sa na sklepie i udaja ze niby robia zakupy a tak naprawde poprawiaja te[usunięte przez moderatora]... wiem o tym doskonale bo tam pracowalam i przechodzilam to wszystko takze gdzie sprawiedliwosc ??? pytamy
zdjecie uzytkownika
ewela - 2014-01-09 19:25:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pysiaczek - 2013-12-04 12:35:22]:
zgadzam sie z Toba, sama tam pracowałam tydzien i to wystarczylo mi zeby wyjsc i wiecej tam nie wracac. W zyciu sie nie spotkalam z takimi (usunięte przez administratora), robia wszystko co im sie karze za grosze. wiecej wyda sie na autobus tam dojezdzajac niz to warte. 3,50 wstyd!!!(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
erka - 2014-02-17 16:59:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To dziwi mnie kto się zgadza na stawke 3,5 za godzinę, przecież chyba Tania odzież informuje o tym przed podjęciem pracy.
zdjecie uzytkownika
Natasza - 2014-02-27 08:35:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zastanawiam się kto oferuje stawkę 3,5 zł/h a już tym bardziej kto by się na to zgodził....!
Ja zatrudniłam się właśnie w Dyskoncie Odzieży Używanej na 11 Listopada nr 22. Zarobki przyzwoite a i towar bardzo fajny. WIĘC POLECAM JUŻ OD GODZINY 8.00 :)
zdjecie uzytkownika
kasa - 2014-02-27 09:16:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
witam w Radzyniu Podlaskim przynajmniej ich uczciwie kroją na kasie ( gotówkę )nawet jest taka jedna sprytna i już trochę robi ,ma talent do tego tyle razy to zrobiła i nic jeszcze jej nie złapali.tak trzymać
zdjecie uzytkownika
gregory - 2014-02-28 23:40:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Pamiętajcie, że to tania odzież, sprzedają tanio, to i nie zarabiają kokosów, praca łatwa, więc nie należy spodziewać się kokosów.
zdjecie uzytkownika
topek - 2014-03-09 16:34:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nie mówmy tutaj o kokosach, bo wiadomo, że wiele się nie zarobi. Ale żeby przynajmniej dało się z tego żyć
zdjecie uzytkownika
Majonez - 2014-03-10 22:04:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to dostaniesz pewnie najniższą krajową i masz się cieszyć :) Chociaż może w niektórych sklepach będą proponowali umowę w zależności od wysokości sprzedaży to wtedy można negocjować.
zdjecie uzytkownika
anna - 2014-03-12 23:52:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dla wielu praca w takim dyskoncie odzieżowym to praca marzeń, pewnie nawet pracowali by za darmo, także kasa może nie taka zła.
zdjecie uzytkownika
myszata - 2014-03-15 08:08:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anna - 2014-03-12 23:52:25]:
Praca marzeń powiadasz.... to dlaczego sam nie przyjdziesz tam pracować ????
zdjecie uzytkownika
Bajak - 2014-04-17 09:19:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A skąd wiesz, że anna tam nie pracuje? Może jest na tyle ambitna, że TANIA ODZIEŻ jej wystarczy. Ja mam tylko nadzieję, że pieniądze nie są aż takie złe...
zdjecie uzytkownika
buhaha - 2014-04-25 20:51:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
te całe dyskonty ( w szczedgolnosci lubartowskie) to jakas paranoja !! 900 na godzine,te,ktore sie puszcza dostaja umowe lub wyzsza fuche,zenada!!!
zdjecie uzytkownika
makle - 2014-05-27 14:11:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ostatnio Tania odzież staje się popularna, więc może jest szansa na jakieś nowe, lepsze warunki? @buhaha fakt, rozne osoby żyją na tym świecie..
zdjecie uzytkownika
Joanna - 2014-09-27 20:14:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Natasza - 2014-02-27 08:35:17]:
Natasza piszesz ze fajne ciuszki a nie wiesz z kąd oni to zamawiają? interesują mnie konkretne namiary.
zdjecie uzytkownika
alfa - 2014-10-05 15:59:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kasjerka z Łukowa bardzo chamska dla klientów i dobrze kasę robi z koleżankami. jeżdżę po sklepach i nie spotkałem takiej chamskiej osoby jak śmieszna kasjerka z łukowa.
zdjecie uzytkownika
markowy - 2014-10-27 02:32:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ta dobra kasa to niby ile na reke wychodzi? Zreszta to, to jeszcze nie jest problem, najbardziej to mi zalezy, na tym, zeby jakas umowe dali. Pracy sie nie boje, na ciuchach sie znam, bo kiedys juz pracowalem w sklepie z ciuchami, tyle tylko, ze nieuzywanymi. No ale to chyba wiekszej roznicy nie ma
zdjecie uzytkownika
alfa - 2014-10-28 19:56:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jaka umowa dziewczyno pracujesz na czarno 6 dni w tygodniu
zdjecie uzytkownika
gibon - 2014-11-17 23:14:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@alfa ale tak każdego zatrudniają na czarno czy ktokolwiek figuruję na liście osób zatrudnionych na umowę ? bo tak trochę podejrzanie by wyglądało w urzędzie jakby nawet jedna osoba była zatrudniona na spory sklep odzieżowy ( niezależnie czy odzieży używanej czy też nie ). bo wiem że to nie jest taka lekka praca na jaką wygląda
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dyskonty Odzieżowe Tania Odzież
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x