Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Kaufland Polska

Pracowałeś w firmie Kaufland Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
klient - 2015-10-21 17:23:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak zauważyłem to mój wpis na forum z dnia 18.10.2015 r. poruszył lawinę i bardzo dobrze. Nie należy kalać własnego gniazda ale rozumię pracowników Kauflandu w Inowrocławiu że własne żale boją się ujawniać bezpośrednio przed zarządzającymi ponieważ nie chcą być odesłanina zieloną trawkę i pozostaje im forum internetowe.Ja chciałbym się dowiedzieć czy jest reakcja Dyrekcji we Wrocławiu na te wszystkie informacje które są opisywane przez rozżalonych pracowników ponieważ to oni powinni bardzo szybko zareagować na to co się dzieje w markecie w Inowrocławiu i wyjaśnić wszystkie te problemy.A co do pani Angeli to proponuję się ujawnić pracownikom marketu w Inowrocławiu jeżeli ma pani taką odwagę i to wtedy zrozumię że działa pani dla dobra Kauflandu.Amen.
zdjecie uzytkownika
sir - 2015-10-21 21:14:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Opinia
zdjecie uzytkownika
luzaczek - 2015-10-21 22:06:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
A kierowniczka nabiału w kauflandzie w Inowrocławiu wszystkie niedziele ma wolne a inne muszą za nią pracować. Jak to?
zdjecie uzytkownika
luzaczek - 2015-10-21 22:09:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niech pani z nabiału w Inowrocławiu też zacznie zamykać market jak pozostali kierownicy!!!
zdjecie uzytkownika
Black - 2015-10-22 05:44:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A gdzie moi Państwo w tym wszystkim jest Kultura pracy w zespole co niektórym przydało by się odświeżyć pamięć i jeszcze raz sobie przeczytać i zastanowić się nad tym co piszą i czy warto obrażać swoich kolegów z pracy.
zdjecie uzytkownika
Bruss - 2015-10-22 09:57:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie zapomnieliście o naszych hasłach,,działamy jako zespół,który cechuje wzajemny szacunek zaufanie i wsparcie.-tylko kogo pytam się dyrektora ,który jak pacynka skacze jak góra mu karze
zdjecie uzytkownika
miły - 2015-10-22 11:29:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To jest racja bo jeśli ma ktoś pytania do kierowniczki z nabiału to powinien porozmawiać z nią a nie wypisywać na forum,tylko że wiem dlaczego ktoś to napisał dlatego że to własnie ta kierowniczka się wymigała od zamykania marketu a dlaczego????trzeba by zapytać ja.pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Black - 2015-10-22 17:10:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Właśnie jeśli macie coś do danej osoby to czy nie lepiej z nią porozmawiać i wyjaśnić wszystkie nieporozumienia
zdjecie uzytkownika
Mutella - 2015-10-22 19:18:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Black - 2015-10-22 17:10:12]:
Dla mnie to co się dzieje na tym forum to jakaś farsa obraza obelga i tworzenie brudów od stanowiska pracownika w górę .Też mam rodzinę i dzisiaj jak się dowiedziałam że znowu działacie bo tak was można nazwać i przeczytałam to wszystko to już wie że wy nie jesteście kolegami w pracy tylko zwykłymi osobami które szukają problemu i nie mają co robić południami/wieczorami.Każdy z was powinien zadać sobie pytanie? Do czego to dąży do ciągłych spotkań-sami w końcu piszecie o kulturze pracy i co nie macie jej za grosz.Obrażacie swoich kolegów nie tędy droga.
zdjecie uzytkownika
Kristian - 2015-10-22 21:12:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co to za straszenie przez Naszą Dyrekcje Kaufland Inowrocław.
Na jutro zaplanowane jest spotkanie z panią Kariną na tematy bieżące a Ona stawia nas pod ścianą.
Daje ogłoszenie o pracę do Urzędu Pracy na Nasze stanowiska a my jeszcze pracujemy.
Jutro będzie dymmm.
link do ogłoszenia
http://pupinowroclaw.pl/praca/4428/kierownik-dzialu-w-markecie-kaufland-dzial-art-spozywcze-1-dzial-warzywa-owoce-1-dzial-nabialu-1-dzial-art-swieze-1-dzial-art-przemyslowe-1-nr-3703
zdjecie uzytkownika
gapcio - 2015-10-22 21:58:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O! I na nabiał też przyjmą nowego kierownika
zdjecie uzytkownika
bronek - 2015-10-26 11:38:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak mnie oszókali w kał flandzie nie zapłacili viando
zdjecie uzytkownika
stefan - 2015-10-26 21:53:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy to to ta karina co sie szkolila w wawie jezeli tak to uwazajcie na nia bo moze dac popalic z lidla zwolnili ja za mobing wszystko nagrywajcie jak cos pisze do inowroclawia
zdjecie uzytkownika
Nastri - 2015-10-27 22:32:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciekawe ile jeszcze spotkań nas czeka które nic nie dają
zdjecie uzytkownika
Obserwator - 2015-10-28 09:57:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I co z tego że było spotkanie skoro przy otwartej kurtynie kazdy siedzi cich sza i głosu nie zabiera.Jeżeli załoga ma jakieś żale do dyrekcji to powinno się te żale wyjaśnić patrząc sobie w oczy a nie na forum internetowym.Brak odwagi, to skończcie z tymi dyskusjami na forum internetowym i nie szkalujcie własnej firmy.
zdjecie uzytkownika
kobra - 2015-10-28 19:42:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chcemy zmiany dyrekcji ale kazdy sie boi mowic otwarcie nikt nie chce stracic pracy
zdjecie uzytkownika
on - 2015-10-29 11:02:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie ta praca to inna, a co wy tam kokosy zarabiacie ,ze boicie się pracy stracić, bezsens . Duzo gadacie miedzy sobą , a gównu działacie .
zdjecie uzytkownika
Miś - 2015-10-29 11:28:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tylko smecicie ze jest złe .pisza pod rożnymi linkami tylko dwie osoby i przez to robią ferment a ja tak pracować nie chce .pisza one na wszystkich czy to kierownik czy dyrektor za chwile bedą pisać na pracownikow jeden na drugiego a ja przez was nie zamierzam szukać sobie nowej roboty
zdjecie uzytkownika
Nul - 2015-10-30 08:30:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam moi drodze wiem nikt nie ma odwagi powiedzieć pani Karinie,że nie chcemy pana R J żeby był naszym dyrektorem.Tak pani Karinie każdy się boi bo wiemy jakie metody pani stosuje ,ale jest jeszcze niemiecka strona i tam się wypowiemy kto jest za!
zdjecie uzytkownika
daro - 2015-10-30 21:07:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam wszystkich..pragne nadmienic,ze w markecie kaufland w inowroclawiu gdzie dyrektorem jest jakis palant ...wystepuje ksiazkowe zjawisko mobbingu tzn.zastraszanie pracownikow,nagany itd......jezeli kaufland Polska nic nie zrobi w tym kierunku,jezeli nic nie zrobi z tym idiota ...to pan dyrektor marketu w inowroclawiu niech sie spodziewa....wizyty telewizji TVN i programu UWAGA...pozdrowienia od pracownikow
zdjecie uzytkownika
Ful - 2015-11-01 09:47:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nasz dyrektor się tak zachowuje, bo ma zezwolenie naszej regionalnej która jest zwolenniczką takich metod.Można się domyślić z wpisòw jakie ludzie umieścili na tym forum na temat naszego vkl,która była dyrektorem i w ramach nowej kampanii ,,Nowe oblicze firmy Kaufland jako pracodawcy ,,za mobing dostała awans na dyrektor regionalną .Metod pani K nie zmieniła nadal każe wykupywać stary towar razem z dyrektorem panem R.
zdjecie uzytkownika
Kiziu Miziu - 2015-11-04 13:07:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do Fula , proszę mi wyjaśnić co to jest ten,, stary towar " ponieważ jestem zainteresowany wykupić go za złotówkę od sztuki.
zdjecie uzytkownika
poszukiwacz - 2015-11-07 20:28:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, czy orientuje się gdzie są oferty pracy do nowej centrali Kauflandu we Wrocławiu?
zdjecie uzytkownika
maga - 2015-11-11 02:18:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
niestety @poszukiwacz chyba nie dam rady tobie pomoc w tej sprawie, ale wiem ze teraz poszukuja na stanowisko konserwatora w dziale przyjecia towaru oferuja stabilne zatrudnienie, perspektywy rozwoju zawodowego czy interesującą pracę w dynamicznie rozwijającej się firmie. ale moze ktos powie jakie mniej wiecej zarobki sa?
zdjecie uzytkownika
romek - 2015-11-13 12:58:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
stabilne zatrudnienie, perspektywy rozwoju to znaczy co? jakieś szkolenia tutaj organizują coś w tym stylu
zdjecie uzytkownika
jhg - 2015-11-15 22:40:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@maga właśnie ja też jestem zainteresowany pracą u nich..tylko bardziej na stanowisku dystrybutora gazet
zdjecie uzytkownika
wiktor - 2015-11-18 01:41:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
moja kuzynka pracuje u nich na stanowisku sprzedawcy / kasjera i jest bardzo zadowolona, ma możliwość dopasowywania grafików :)
zdjecie uzytkownika
dryg - 2016-01-11 02:00:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wiktor - 2015-11-18 01:41:24]:
Atmosfera jest dla mnie najważniejszą cecha przyszłej pracy. Ta z kolei w sklepie całkowicie zalezy od przypadku, a ja nie chciałbym mu zawierzać losów swojego samopoczucia
zdjecie uzytkownika
Pracownikroku - 2016-01-19 20:17:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na Bardzkiej dzięja się cuda. Cud, to że ten market jeszcze stoi. Dyrektor o niczym nie ma pojęcia, w ogóle.na sklepie go nie widać, kierownicy uciekli na nocki, pracownicy na l4, Ci co pracują, to pracują po +12 godzin nie wpisując tego nie mówiąc o pracownikach firmy zewnętrznej!
zdjecie uzytkownika
ginda - 2016-01-19 20:45:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
-pracownik roku, tak szczerze to nie wiem jak to jest możlwie skoro dyrektor nad wsztystkim trzyma pieczę? A coś wiecie o roznoszeniu gazet ?16 latków zatrudniają może ..
zdjecie uzytkownika
huk - 2016-01-24 20:18:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@ginda jeśli chodzi o roznoszenie gazet to wymagają:"Wolne środy (całe lub popołudnia), Ukończony 16 rok życia (co do dnia), Znajomość topografii miasta"
zdjecie uzytkownika
mega86 - 2016-01-28 11:20:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co wypowiecie się na temat regionalnych??? Np w województwie mazowieckim???
zdjecie uzytkownika
nik - 2016-01-29 16:26:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Bardzo przyjemny sklep
zdjecie uzytkownika
Janina - 2016-02-01 20:35:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To prawda, że Kaufland to bardzo przyjemny sklep jak piszesz @nik. Już od dłuższego czasu robię u nich zakupy głównie dlatego, że mają wszystkie produkty, których mi trzeba! A do tego świeże i ogromny wybór. Najlepsza sieć sklepów w Polsce.
zdjecie uzytkownika
palius - 2016-02-04 12:30:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Angela - 2015-10-19 19:41:09]:
Widać że jesteś wazelina.
zdjecie uzytkownika
nosir - 2016-02-04 14:56:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Faktycznie trochę wazeliną poleciało, Kaufland ma raczej podobny asortyment do innych marketów. Chociaż podobnie jak @Janina lubię ich sieć. Warto tez sprawdzać u nich terminy towarów do spożycia, jak się znajdzie przeterminowany i to zgłosi to dają bon 5 złotych, tego inna sieć nie robi, a to zawsze coś.
zdjecie uzytkownika
wiktor - 2016-02-07 13:09:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Asortyment produktów spożywczych oraz chcemicznych może i jest podobny a nawet ten sam, jednak Kaufland przede wszystkim wyrózniają duże niższe ceny niz w innych ,,konkurencyjnych''marketach.
zdjecie uzytkownika
Pracownicy - 2016-03-01 16:05:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Coś nie widać dalszych wpisów na forum dotyczących firmy Kaufland a w tej firmie zaczyna znowu wrzeć.Podobno do Zarządu Kauflandu we Wrocławiu przyszła nowa miotła i zaczyna zamiatać i wprowadzać nowe porządki.Mam pytanie do zarządu Kauflandu ,dlaczego nikt nie kontroluje pracowników którzy są na bardzo długich zwolnieniach chorobowych i czy są zasadne te ich zwolnienia lekarskie.Osoby które chorują bardzo długo i przynoszą dużo zwonień lekarskich powinny złożyć wniosek na rentę do ZUS a nie zajmować stanowisko pracy innym.Całym tym roszadom które w ostatnim czasie występują w firmie Kaufland powinna się przyjrzeć Państwowa Inspekcja Pracy bo nie może tak być że daje się wypowiedzenie że likwiduje się stanowisko pracy a obowiązki te przekazuje się innej osobie w tym samym zakładzie która tych obowiązków ma nadmiar..Według mojej oceny jeżeli się likwiduje stanowisko pracy to razem z jego zakresem obowiązków i nie powinno sę tego zakresu obowiązków przekazywać innej osobie pracującej w tej firmie ponieważ jest to pretekst żeby kogoś zwolnić.Co na to Związki Zawodowe które ponoć działają w Kaufandzie. Może ta organizacja wzięła by się do roboty i odwiedziła wszystkie markety i zapoznała się z tym bałaganem który zaczyna przybierać na sile.Jeżeli ludzie z Zarządu Związków Zawodowych Kauflandu we Wrocławiu czytają te wpisy to powinny zabrać głos w tej sprawie i żeby wyjaśnić tą sytuację która ma obecnie miejsce w tej Firmie.
zdjecie uzytkownika
prezesunio - 2016-03-09 23:25:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
nie to zloto o sie swieci
zdjecie uzytkownika
tom 25 rusek - 2016-04-01 16:39:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dotego co szefowie kauflandu wyczyniajo w jablonnie to jest skandal do potegi entej sami zarabiajo krocie apracownikom opcina sie pesje i to pod przymusem bo masz na podpisanie piec minut bez rzadnego zastanowienia sie a atmosfera reginalnej jest do zgloszenia do sondu pracy gdyrz stawia pod presjo pracownikow i wymaga rzeczy niemorzliwych a zarazem ludzie niewytrzymujo psychycznie i fizycznie bo dlaniej lyczo sie wyniki a nie praca ludzi w warunkach ludzkich to poprostu nie inaczej tylko [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bo jak morzna pracowac tyle lat a nagle obnirza sie pensie bez przyczny zamiast podwyrzki i jakiegos szacunku dla pracownika ktos by sie zajol tym problemem bo to jest skandal nad skandalem zeby tak upokarzac pracownikow loialnych i oddanych tej pracy i tei firmie przez wiekszosc sfego rzycia a tacy rzodzocy to instytucjo poprostu majo to fszystko poprostu w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
Paula - 2016-04-02 19:12:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak macie rację nie tylko jest to Jabłonna ale dzieje się tak pod Warszawo prawie większości traktujo ludzi za nic i majo to wszystko gdzies nie liczo się pracownicy tylko efekty bo za efekty gura ma olbrzymie premie i awansy a pracownik jest tylko narzędziem tego calego interesu
pozdrawiam i mam nadzieję że wkrótce się to zmieni
zdjecie uzytkownika
ślązaczka - 2016-04-03 23:45:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hm a na śląsku poleciały zwolnienia pracowników a nie kierowników :/ ciekawe co będzie dalej i kto doda nam kolejnych rąk do pracy? Ledwo wyrabiamy się z praca a nakładają nam nowe obowiązki :( strach pomyśleć co bedzie dalej a perspektyw na nowa prace brak....
zdjecie uzytkownika
Kdo - 2016-04-08 17:55:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No Kaufland to bardzo dobry sklep nie tylko ze względu na ceny @wiktor ale też za jakość produktów. No i teraz można być częścią tej dochodowej firmy i zatrudnić się np. jako magazynier wydania towaru. Nie jest to taka zał fucha, bo dają atrakcyjne wynagrodzenie od 2600 – 2800 zł brutto - uzależnione od doświadczenia zawodowego plus premia wydajnościowa oraz dodatek za obecność w pracy w wysokości 200 zł brutto.
zdjecie uzytkownika
Paula - 2016-04-09 06:49:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak to czytam to mam wrażenie że Ty niepracujesz na żadnym fizycznym stanowisku bo co piszesz to nie prawda o tych zaropkach i dodatkach bo co ja wiem to tylko w Polsce jeden Markiem uruchomił tako procedurę wynagrodzenia ale teraz miał się wycofać a starszych pracowników degradujo i zmiejszajo presję w calej Polsce a kasjerka na caly etat ma 1900 zl na csly etat napisz otym i jak traktujo ludzi zaco ich tam uważa
zdjecie uzytkownika
Chenio - 2016-04-09 18:13:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Popieram kasjerka ma1900 zł brutto info też I na sklepie majo podobnie dziewczyny charujo przeokropnie na każdym stanowisku a kierowników degradujo i opcinajo pensje podobno jak kasjerka a obowiązków dokładają te czystki robio obecnie w mazowieckim niewiem oco wtym chodzi morze zaoszczedzo kupe kasy natych biednych pracownikach ja pracuje tam 5 lat i mam tego serdecznie dość
zdjecie uzytkownika
Michał - 2016-04-23 12:10:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam pracy w Kaufland - centrala we Wrocławiu.
zdjecie uzytkownika
edek - 2016-04-23 21:07:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Michał-A to co tam,biją ?
zdjecie uzytkownika
kobra - 2016-04-24 19:54:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca w kauflandzie zapewne w każdym w Polsce jest taka sama czyli wyzysk pracownika na maxa,za śmieszne pieniądze ciągła presja jada jadą!!!mobbing
zdjecie uzytkownika
gaba - 2016-04-26 12:43:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odnośnie Kaufland Centrala Wrocław.
Praca w miarę stabilna, zarobki przeciętne.
Najbardziej irytująca rzecz to rozłożenie podwyżek na raty. Jak dostaniesz pracę, albo awansujesz to nie dostaniesz obiecanej kasy. Przez kilka lat będą Ci podnosić wynagrodzenie do docelowej pensji. Sprytne i zarazem hamskie.
zdjecie uzytkownika
zyta - 2016-04-28 20:55:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca staje coraz bardziej nie do zniesienia bo po paru latach bycia prawie na kazde zawolanie bo przeciez nigdy nie wiadomo jaki masz grafik i kiedy ci oddadzą zabrane wolne. Podwyżki daja ,smiech na sali. Wmawiaja że można awansowc tylko ci co maja jakies układy z dyrekcją .Jak komus sie uda przez przypadek to teraz i tak zostanie zdegradowany bo lepiej zostawic panienki na stanowiskach ktore boja sie wlasnego cienia i co im dyrektor kaze to robia.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Kaufland Polska!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kaufland Polska
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert