Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Kaufland centrala

Pracowałeś w firmie Kaufland centrala i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
8861 - 2012-10-24 18:17:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W bolesławcu to dopiero jest terror i mobing to jest szczera prawda.Jak nie donosisz to cię niszczą a jak powiesz prawdę to nie masz życia. Niech ktoś się wkońcu tym zajmie bo ktos to wkońcu zgłosi tam gdzie trzeba!!!!
zdjecie uzytkownika
8861 - 2012-10-29 10:30:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
8861 - 2012-10-24 18:17:43

W bolesławcu to dopiero jest terror i mobing to jest szczera prawda.Jak nie donosisz to cię niszczą a jak powiesz prawdę to nie masz życia. Niech ktoś się wkońcu tym zajmie bo ktos to wkońcu zgłosi tam gdzie trzeba!!!!
To co się dzieje w Bolesławcu to już jest zgłoszone do Państwowej Inspekcji Pracy.Tylko czekać jak się zjawią.Pewnie zaczną od grafików:) bo o grafiki tu chodzi najbardziej. Jedni zapier..... a drudzy mają względy

zdjecie uzytkownika
anonim - 2012-11-22 16:16:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W Nowej Soli to dopiero jest mobing- to po prostu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] !!! Co nie którzy pracownicy az płacza po kątach bo maja juz dosyc tego znecania sie i odgrażania oraz ubliżania przy klientach przez HL który jest tylko po szkole zawodowej !!! Ale kiedys skończy się to milczenie i pójdzie się tam gdzie trzeba i wtedy odpowiedi ludzie zrobia z tym porządek bo tak alej być nie może!!!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-05-22 11:15:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzisiaj dostałem telefon z Kaufland z centrali i zostałem zaproszony na rozmowę w sprawie pracy. Postanowiłem dowiedzieć się czegoś więcej na temat tego jak tam sie teraz pracuje. Ile średnio miesięcznie mogę zarobić i jakie oferują tam warunki pracy? Czy jest możliwość awansować tam? Są może premie?
zdjecie uzytkownika
ciasnywieslaw - 2013-06-19 09:39:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje w Kaufland Nowa Sól już od dawna .Mogę dużo powiedzieć co tam się dzieje przez te parę lat .
zdjecie uzytkownika
ciasnywieslaw - 2013-06-19 09:53:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora)raktuje ludzi z niższej półki . Dziewczyny płaczą po kątach bo nie mogą nic z tym zrobić . Pracują tam żeby zarobić grosze na życie . Pracują więcej godzin niż powinny i nikt nic z tym nie robi .Dla niego ludzie to śmieci (usunięte przez administratora) Brak słów na ci się dzieje (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
dariusz - 2013-06-19 10:41:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ciasnywieslaw a te grosze to jakie? Jak możesz to napisz jaka jest taka średnia miesięczna pensja.
zdjecie uzytkownika
Kaufland centrala - 2013-06-21 20:39:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tutaj powinny być opinie o pracy w centrali Kauflandu we Wrocławiu a nie w poszczególnych marketach. To zupełnie inne miejsca i inna specyfika pracy. Centrala to nie market :)
zdjecie uzytkownika
dariusz - 2013-06-22 16:39:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No ja właśnie chciałem wiedzieć o zarobkach w centrali? Oczywiście nie chodzi mi o stanowisko niewiadomo jak wysokie tylko takie podstawowe
zdjecie uzytkownika
wrc - 2013-08-28 21:36:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
anonim - 2012-02-27 15:51:02

Bo powinno sie zebrać grupe ludzi i złozyc wniosek do sądu a nie kazdy milknie i nic nie robi oprócz wypowiadania sie na forum mobing dyskryminacja ciągle nadgodziny zmiany grafików ściąganie na wolnym a jak sie czlowiek upomni o swoje to trzeba go zwolnic bo jest zlym pracownikiem mimo ze flaki z siebie wypluwa i prawie nie ma prywatnego zycia jeśli znajde chetne osoby to nie zawac [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] sie zlozyc odpowiednich papierów do sądu zero szacunku dla czlowieka pracując tam jesteś śmieciem i nie wolno ci sie odezwac nie wiem jak na innych marketach ale w warszawie ludzie trzymajcie sie z daleka bo was psychicznie zgnębią najleprze jest to ze pracownicy w malutkiej szafce musza sie po 2lub 3 osoby zmieiscic kobiety ż mężczyznami i odwrotnie myszy lataja po sklepie i pełno robali dziwie sie ze maja klientów jak na np chipsach sa mysie odchody i nam karza w takich warunkach pracowac skrecili nam ogrzewanie bo oszczedności na sklepie moze bylo z11 stopni na plusie no i oczywiście nadgodzin nie mozna wpisywac w ewidencje ani zadnych zmian bo jak przyjedzie inspekcja to dostana po tylku a ty jak sie wpiszesz rozmowe krytyczna Pozdrawiam wytrwałych pracowników tej firmy
Widzę ze kauf w całej polsce ma złe opinie o dyrektorach marketów, tak samo jest w Wągrowcu.

Powiem tyle: prawie doszło do rękoczynów, dyrektor Arek ....

żuca przedmiotami co ma pod ręką.

Mało tego, podobno leczy się! I taki człowiek wykonuje taką funkcję?
zdjecie uzytkownika
kapsio - 2013-08-29 15:03:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A czy ktoś może napisać na temat zarobków jakie są w tej chwili w centrali? Jak ktoś wie to niech podzieli się tą informacją
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-28 00:46:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W Gnieźnie nie jest lepiej. Dyrektor traktuje market jak swój prywatny folwark a ludzie tam pracujący to woły.
zdjecie uzytkownika
paweł - 2013-09-28 15:31:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A wiesz może jak jest w centrali? To w sumie nie świadczy najlepiej o tej firmie ale może w centrali inaczej jest
zdjecie uzytkownika
- 2013-10-08 00:40:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tutaj powinny być opinie o pracy w centrali Kauflandu we Wrocławiu a nie w poszczególnych marketach. To zupełnie inne miejsca i inna specyfika pracy. Centrala to nie market :)

A czy przypadkiem w Centrali nie zapadają kluczowe decyzje na temat marketów?
A czy centrala nie jest władna zainteresować się działalnością menadżerów w poszczególnych marketach?

Powiem jedno wszyscy udają że nic nie widzą i że nic się nie dzieje.W marketach Kaufland powinno się zrobić porządek jak w Biedronce.Koniec niewolniczej pracy i traktowania jak śmieci!!!!
zdjecie uzytkownika
ilona - 2013-10-09 16:27:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czepiasz się że to jest wątek o centrali a sam nic konstruktywnego nie napisałeś. Wiecie czy w centrali tak samo źle się pracuje jak w marketach?
zdjecie uzytkownika
zefrina - 2014-07-08 18:04:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A moze wyrazą opinie scanningowe? Ja tam uwielbiam moja prace tylko pensja ciut za niska
zdjecie uzytkownika
6368 - 2014-08-02 16:55:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam, to prawda ze kazdy wyraza sie o t kauflandzie iprzelozonych ale tylko za plecami nikt nie ma odwagi powiedziec w prost do danej osoby bo zaraz jestes konfliktowy, nekolezensski,klutliwy itp.itd i co to zmienia ze sobie tak piszemy i z dupy szczelamy jak wiekszosc i tak nic nie robi , cicho siedza , jakos to bedzie i to inni za nich cos robia puki bedzie tak jak teraz to nic sami jednostki nie zrobimy
zdjecie uzytkownika
dryg - 2014-08-31 01:28:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [6368 - 2014-08-02 16:55:25]:
a wyobrażasz sobie @6368, to jak podchodzisz do swojego przełożonego i mówisz mu co Ci w firmie pasuje a co powinien zmienić , bo ja nie bardzo niestety... Tak naprawdę przychodząc tu do pracy godzisz się w pewien sposób na to wszystko co Kaufland ma do zaproponowania - zarówno dobre rzeczy jak i te złe
zdjecie uzytkownika
tomek - 2014-09-15 21:28:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,w kaufladzie w chełmie jest wyzysk jak wszędzie,mój kolego pracuję w tym obozie pracy jako kierownik od otwarcia tego sklepu i jeszcze mu się nie zdarzyło wyjść po 8 godz.pracy,przeważnie 10-11h a od 5 rano zaczyna,a jak chce wyjść po 9h to się dyrekcja patrzy jak na idiotę.Dyrektor to zwykły cham ,jak kogoś codziennie nie zmiesza z błotem za byle co, to jest chory.A co do zarobków to ponoć jest to wielka tajemnica,zarabia mniej jak zwykły pracownik jak by policzyć te nadgodziny co tam zapie..sza za darmo,zwykły 1500zł na łape a kierownik 2000zł za 270h w miesiącu.
zdjecie uzytkownika
ugo - 2014-09-21 13:53:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tomek - 2014-09-15 21:28:03]:
270 godzin w miesiącu? to chyba zatrudniony jesteś prawie na dwa etaty w kauflandzie. jeżeli rzeczywiście jest tak jak piszesz to po miesiącu tyrania przez tyle godzin ludzie jeden po drugim odchodziliby i szukali czegoś nowego. Faktem jest, że w Kauflandzie rotacja jest duża, ale kilku stałych pracowników również można znaleźć
zdjecie uzytkownika
kakala - 2014-09-24 11:07:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dryg - 2014-08-31 01:28:18]:
no to się z tobą nie zgodzę, są ludzie, którzy maja odwagę się odezwac i uwierz mi, działa to na nich jak płachta na byka...to, że, cię postraszą to mozesz to zignorować, pamiętaj, że zawsze mozesz wykorzyastać to co na nich masz, czyli przysłowiowy as w rękawie, a jest tego wiele..dyrekcja poleciałaby ze stołka, nie żartuję, ja bynajmniej zawsze się odzywam i w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to mam, że jestem dla nich wrogiem, to nie są dla mnie żadne autorytety, jedynie kupa gówna !!!!
zdjecie uzytkownika
brak - 2014-10-01 20:50:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Q kauflandzie w Bilsku Podlaskim nie da się pracować, trzeba mieć stalowe nerwy, grafik zmieniają cały czas, dziewczyny płaczą po katach i nikt nic nie mówi. Boja się ,że jak coś zaczną mówić to wylecą z pracy. Terror, dyrektor ma klapki na oczach nic nie widzi i nie reaguje na skargi pracowników, albo nie chce reagować bo przecież po co. A kto pracuje to nikogo nie obchodzi, robią co chcą i jak chcą, widzą tylko co im pasuje. Nie ma komu robić, bo po co przyjmować jak trzeba ciąć koszta. Z izby regionalnej dyrektorzy na zaistniałą sytuację nawet nie zwracają uwagi. Dyrektor kłamie w żywe oczy, obiecuje co innego a zrobi i tak jak kierowniczki mu powiedzą. Po prostu brak słów!!!
zdjecie uzytkownika
szefowa - 2014-10-02 07:41:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam ludzie nie bójcie się przeciwstawić temu co przełożeni robią żle. Czas powiedzieć STOP.We Wrocławiu na Bardzkiej wszyscy się postawili cała załoga i już szykują sie wielkie zmiany na lepsze.
zdjecie uzytkownika
szefowa - 2014-10-02 08:07:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pamiętajmy o lojalności wobec firmy!!!!!Nie Hl czy Wbl którzy łamią procedury wszelkie obowiązujące zasady kultury Te słowa to do kierowników, lojalność nie do tych osób!!! Pomocy szukajcie w Zarządzie i Związkach Solidarność.Nie możecie siedzieć bezczynnie i nic z tym nie robić bo będzie jeszcze gorzej.To WY pracownicy tworzycie atmosferę w pracy, a nie ktoś wam narzuca z góry że macie się bać.NIE TE CZASY! Panowie troszkę się zagalopowali i sami się powoli eliminują!Stanowczo STOP!!!! Trzymamy kciuki.
zdjecie uzytkownika
Radek - 2014-10-19 22:52:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja nie wierze w te liczby godzin typu 270 godzin. To jest zwyczajnie nie realne, 160 to raczej maks, chyba, że faktycznie na jakieś własne życzenie, by mięć druga pensje z nadgodzin. Tak zapytam, jaką umowę oferuje Kaufland, czy jest to zlecenie, czy umowa o pracę? Bowiem to tez ma pewne znaczenie, z góry dziękuję za odpowiedzi.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kaufland centrala
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x