Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Kaufland centrala

Pracowałeś w firmie Kaufland centrala i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Welma - 2014-11-21 06:54:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [NIKO - 2014-11-20 20:27:23]:
Kochani moi koledzy i koleżanki z K w Inowroclawiu wlaśnie może twn uwaga.Niech wszyscy się dowiedzą jakich glupoli zatrudniają na stanowiska dyrektorskie.Co wy na to?
zdjecie uzytkownika
Welma - 2014-11-21 10:53:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Zresztą moi drodzy o czym my tu rozmawiamy nie zapominajmy,że to Pani Dyrektor regionalna MW-O wyniosła go na ten stołeczek.Ciekawe co ją tak urzekło w nim:głupota(nie ukrywajmy widać to po pisaniu maili do szefowej od niego),chamstwo,brak ogłady czy może (usunięte przez administratora) ,bo tego człowiek się nie uczy taki rodzaj charakteru ma się od urodzenia.Kaufland jak widać potrzebuje takich rządzących co będą stać na straży toalet ,żeby ludzie nie za często z niej korzystali lub palarni bo jak palą i robią siku to firma traci ludzie nie pracują.Przykre jest nawet to ,że pani Dan..nasza długoletnia pracownica przyniosła ciasto na zakończenie swojej pracy.Przeszła na emeryturę to nawet nie została chwilę z nami tylko przyniosła ciasto zostawiła i poszła,bo się bała żebyśmy my nie mieli nieprzyjemności a pan Dyrektor stał popatrzył się na to i nic.Panie dyrektorze czy na prawdę te pół godzinki by pana zbawiło przecież ciężko pracujemy i nawet na to nie było pana stać ,żeby poświęcić pani D tę odrobinę czasu.No sami powiedźcie czy to tak dużo.Lubiłam swoją pracę ale czas spędzony z panem R J to gehenna ,w ciągle źle ,wciąż pan dyrektor niezadowolony,a już jak się wychodzi o godzinie jakiej mamy w grafiku do domu to dostaje białej gorączki.Tak proszę Państwa z tym panem to jes (usunięte przez administratora)i nic więcej nie trzeba no może jeszcze jakąś pałę albo bat toby zrobił z nami czystkę.Gdzieś przeczytałam na jakimś forum ,że to nie Kaufland tylko (usunięte przez administratora)wtedy się z tego śmiałam,ale teraz już wiem co to znaczy i nie sądzę żeby nasza pani dyrektor regionalna nam pomogła,bo to jej pupilek. Pan RJ jeżeli już to zostanie przerzucony na inny market i będzie dalej robił co z nami a o to nam nie chodzi prawda.
zdjecie uzytkownika
prawnik - 2014-11-21 11:32:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Czytam Państwa posty i jest mi Państwa żal, że musicie się borykać z takimi problemami. Taka moja jedna podpowiedź co do zostawania w pracy po godzinach. Prawo pracy mówi, że obowiązek pracy w godzinach nadliczbowych możliwy jest tylko w dwóch przypadkach: 1) konieczności prowadzenia akcji ratowniczej w celu ochrony życia lub zdrowia ludzkiego, ochrony mienia lub środowiska albo usunięcia awarii,2) szczególnych potrzeb pracodawcy. Jednak „Szczególne potrzeby pracodawcy” - nie jest to wykonywanie normalnych zadań produkcyjnych. W uzasadnieniu do wyroku z 26 maja 2000 r. (I PKN 667/99; OSNP 2001/22/662) Sąd Najwyższy podkreślił, iż chodzi tu o potrzeby specjalne, niecodzienne, odróżniające się od zwykłych potrzeb związanych z prowadzoną przez pracodawcę działalnością. Oznacza to, że praca w godzinach nadliczbowych może być bowiem zarządzona jedynie w sytuacjach wyjątkowych, wcześniej nieprzewidywanych. Reasumując pracodawca nie prawa nakazać pracownikowi normalnej pracy polegającej na wypełnianiu jego normalnych obowiązków każdorazowo kiedy ma taki kaprys. Postępując tak łamie prawo pracy za co grożą mu surowe konsekwencje. Pamiętać jednak trzeba, ze pracownik, jest obowiązany podjąć pracę na polecenie pracodawcy. Wynika to przede wszystkim z art. 100 par. 1 k.p.
Dopiero po wykonaniu polecenia można zakwestionować jego zasadność, należy w tym celu zwrócić się do PIP. Z Waszych wpisów wynika, że takie sytuacje mają miejsce bardzo często. Z punktu widzenia polskiego prawa jest to niedopuszczalne. Powodzenia w walce o swoje prawa.
zdjecie uzytkownika
Welma - 2014-11-21 11:53:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Chciałabym podziękować Panu prawnikowi ,bo jak widać są jeszcze ludzie którym krzywda ludzka nie jest obojętna i na pewno wydrukuje ten wpis Pana i się następnym razem nie dam.Damy czadu. Dziękujemy
zdjecie uzytkownika
prawnik - 2014-11-21 12:30:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie ma za co dziękować, ale miło mi, że mogłem Wam jakoś pomóc i wesprzeć. Z pewnością będę tu regularnie zaglądał i w miarę moich możliwości będę rozwiewał Państwa wątpliwości jeśli chodzi o prawne aspekty Waszych problemów. Mam nadzieję, że winnych Waszej trudnej sytuacji spotka adekwatna kara do wyrządzonych Wam krzywd.
zdjecie uzytkownika
prawnik - 2014-11-21 13:45:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dla tych, którzy lubią czytać i chcą więcej dowiedzieć się o zjawisku mobbingu (usunięte przez administratora)Przeczytajcie jakie działania składają się na mobbing i będziecie mogli sobie odpowiedzieć czy występuje on u Was w firmie i jest używany przeciwko Wam. Pracownikom przysługują różne roszczenia wynikające z prawa pracy jeśli zostali dotknięci mobbingiem, ale pracodawca odpowiada również karnie: niezależnie od dochodzenia przez pracownika roszczeń wynikających ze stosowania mobbingu pracodawca może odpowiadać karnie poprzez wypełnienie swym zachowaniem znamion przestępstw określonych w art. 151 k.k.(doprowadzenie namową lub przez udzielenie pomocy do targnięcia się na własne życie), art. 156 k.k. (spowodowanie ciężkiego uszczerbku na zdrowiu), art. 157 k.k. (spowodowanie naruszenia czynności narządu ciała lub rozstroju zdrowia), art. 158 § 1 i 2 k.k. (udział w bójce lub pobiciu), art. 190 § 1 k.k. (groźba), art. 191 § 1 k.k. (stosowanie przemocy lub groźby bezprawnej), art. 207 k.k.(znęcanie się fizyczne lub psychiczne), art. 212 § 1 i 2 k.k. (pomówienie osoby), art. 216 § 1 i 2 k.k. (znieważenie), art. 217 § 1 k.k.(uderzenie lub inne naruszenie nietykalności cielesnej), art. 218 § 1 i 2 k.k.(złośliwe lub uporczywe naruszanie praw pracownika), art. 219 k.k.(nie zgłoszenie lub zgłoszenie nieprawdziwych danych do organu ubezpieczeń społecznych), art. 220 § 1 k.k.(nie dopełnienie obowiązków BHP poprzez narażenie na bezpośrednie niebezpieczeństwo utraty życia lub powstania ciężkiego uszczerbku na zdrowiu), art. 267 k.k. (pozyskiwanie informacji bez uprawnienia) i art. 268 k.k (niszczenie, uszkadzanie, usuwanie lub zmienianie zapisu istotnej informacji lub utrudnianie zapoznania się z nią przez osobę uprawnioną), a także wykroczeń przewidzianych w art. 107 k.w. (złośliwe wprowadzenie w błąd lub złośliwe niepokojenie) lub art. 283 § 1 k.p. (nie przestrzeganie przepisów lub zasad BHP). Szczególni art. 218 § 1 Kodeksu Karnego mówi: . Kto, wykonując czynności w sprawach z zakresu prawa pracy i ubezpieczeń społecznych, złośliwie lub uporczywie narusza prawa pracownika wynikające ze stosunku pracy lub ubezpieczenia społecznego, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2. Pracodawcy może wydawać się, że jest nietykalny i nie spotkają go żadne konsekwencje swoich zachowań, ale prawo jest bardzo restrykcyjne wobec takich ludzi. Miłego czytania.
zdjecie uzytkownika
daro - 2014-11-21 19:31:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam wszystkich mam pytanie,a tak naprawde prosbe do zarzadu kaufland polska..chodzi mi o to, gdzie moglbym zapoznac sie z wymaganiami jakie ma spelniac potencjalny kandydat na dyrektora marketu....patrzac jednak na market w inowroclawiu to uwazam,ze te wymagania nie sa jednak zbyt wygorowane bo dyrektorem jest tam jakis prostak.czlowiek bez zadnej szkoly,ktory ma problem z samym soba,a co dopiero z zarzadzaniem grupa ludzi...drogi zarzadzie,wiem,ze takie wpisy macie gdzies,a szczegolnie pan prostak.....,ale na szczescie sa jeszcze media ,ktore na pewno sie ta sprawa zainteresuja...
zdjecie uzytkownika
NIKO - 2014-11-22 15:49:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [NIKO - 2014-11-20 20:10:30]:
To co napisałem to jest moje prywatne zdanie i spostrzeżenia na ten temat ale co niektórzy to przesadzaja
zdjecie uzytkownika
NIKO - 2014-11-22 15:51:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [NIKO - 2014-11-20 20:10:30]:
...z obrażaniem
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-11-22 17:29:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Też jestem wieloletnim pracownikiem Kauflandu i sadzę, że nie przesadzają.
zdjecie uzytkownika
Balbinka - 2014-11-22 19:26:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [NIKO - 2014-11-22 15:51:12]:
Do NIKO-Pracuje dlugo w Kauflandzie i nic co tu bylo napisane nie jest mi obce więc nie wiem o co chodzi z tym przesadzaniem,bo na jego temat można pisać i pisać bez końca nie wiem co bierzesz ale to ci szkodzi
zdjecie uzytkownika
pracownik2 - 2014-11-22 19:49:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Drodzy Koledzy nie zapominajmy o co walczymy . Kazdego dnia bardzo ciezko pracujemy i dajemy z siebie 100% warunki pracy czesem sa naprawde ciezkie brakuje ludzi ...promocje...wizytacja ... Wspolnie pracujemy na dobry wynik Marketu ...na dobry wynik Pana Dyrektora nie narzekamy na ciezka prace lecz na brak podziekowania i szacunku za nia. Czy naprawde jest tak trudno Dyrektorze codziennie przywitac swoich podwladnych ,ktorzy pracuja na Twoj stolek usmiechem na twarzy i zmotywowac ich tym do pracy (bez stresu w jakim humorze jestes). Kluczem do sukcesu w pracy w zespole jest wzajemny szacunek i zaufanie . W brew temu co uwazaja wszyscy na wyzszych stolkach praca w stresie nie jest wydajniejsza. Czy to jest motywujace gdy idzie sie do pracy i za kazdym razem ,gdy jest sie wzywanym do biura dyrektora czlowiek juz nie wie czy dostanie notke czy wypowiedzenie . Jest bardzo zle. Niestety praktyki obecnego Pana Dyrektora zniszcza to co budowalismy tyle lat . Pracuje tu od osmiu lat i pierwszy raz zastanawiam sie jak dlugo jeszcze wytrzymam ja i moi koledzy. :-
zdjecie uzytkownika
Samuraj - 2014-11-23 00:33:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowniku2 nie załamuj się, Dyro poleci pierwszy. Szybciej niż się spodziewa.
zdjecie uzytkownika
pracownica - 2014-11-23 14:44:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam tez jestem pracownikiem od ponad 8 lat i to co się teraz tam dzieje jest koszmarne atmosfera nie do zniesienia,dajemy z siebie 100% ale i tak to jest mało i ciągle zle.Skończmy pisać na forum bo to i tak nic nie da proponuje zaprosić do marketu kogoś z telewizji i pochwalić się jakiego mamy dyrektora.Pani regionalna i tak nam nie pomoże nie ma co na nią liczyć.
zdjecie uzytkownika
Balbinka - 2014-11-23 20:29:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownica - 2014-11-23 14:44:36]:
A skąd wiesz masz jakiś przeciek
zdjecie uzytkownika
pracownica - 2014-11-24 08:22:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie mam żadnych przecieków ale Pani regionalna miała się z nami kontaktować do piątku a tu cisza wiec co nam innego pozostało?????
zdjecie uzytkownika
pa - 2014-11-24 13:50:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
unas w olecku pani dyrektor karina kaze wykupywac towar z odpisu ikierownicy wykupuja a pozniej wyrzucaja do kosza bo jak wyjdzie dobrze market to pani karina dostanie 20 tysiecy premi a kierownicy i pracowniki zostaja bez kasy tak dalej byc nie moze kij zawsze ma 2 konce pani karino
zdjecie uzytkownika
aga - 2014-11-24 17:21:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak to prawda widzialam dzisiaj jak kierownicy placili za towar z odpisow tylko wydruki daja do kasy
zdjecie uzytkownika
UL - 2014-11-24 17:27:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
TAK NAWET SKENINGOWA WYKUPUJE KASIU NIE STARCZY DALEJ CI KASY W OLECKU NIE ZARABIA SIE DUZO KARINA SIE CIESZY MIESO WARZYWA TEZ WYKUPUJA
zdjecie uzytkownika
Welma - 2014-11-24 21:49:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [UL - 2014-11-24 17:27:32]:
Ludzie i wy nic z tym nie robicie ,mamy związki infolinie strona ,e-mail;Teamkultur@kaufland.pl.To nie chodzi o to ,żeby komuś zaszkodzić tylko tym kimś wstrząsnąć,myślicie,że my w Inie siedzimy tak bezsilnie-nie.Jesteśmy zgrani w grupie sila.Pani Dyrektor to niech wykupuje sobie towar bo ją stać na to,jeszcze jakaś kasa od przedstawicieli,wleci nie oszukujmy się każdy wie jak to funkcjonuje
zdjecie uzytkownika
wół - 2014-11-25 01:52:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
piękna historia marketu ...
zdjecie uzytkownika
gumisia - 2014-11-25 10:09:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zarząd Kauflandu we Wrocławiu wyposaża wszystkich dyrektorów marketów w samochody służbowe.Samochód służbowy dostał nawet tak krytykowany przez internautów dyrektor marketu w Inowrocławiu który do pracy ma bardzo blisko że mógłby przyjść piechotą dla zdrowia.Samochody służbowe przekazują na prawo i lewo a po remoncie w markecie kazali pozakręcać grzejniki centralnego ogrzewania chyba dlatego żeby pracownicy marketu cięzko pracując się nie przegrzali.Aktualnie jest sezon zimowy i zgodnie z Krajowymi przepisami tam gdzie pracują ludzie to tam w odpowiednich pomeszczeniach powinna być odpowiednia temperatura.Niech Dyrektor marketu w Inowrocławiu przyjrzy się lampom oświetlającym plac przed i za Kauflandem ile tam energii elektrycznej się marnuje ponieważ lampy te świecą również nieraz w ciągu dnia i to go nie interesuje.Lamp tych jest kilkadziesiąt bo najważniejsze jest, że się ma samochód służbowy i straszy pracowników i on tam jest panem. Nic nie słychać o podwyżkach płac i co wy nato szanowni pracownicy.Chciałabym się dowiedzieć co tej sprawie ma dopowiedzenia Związek Zawodowy we Wrocławiu i czy czytają działacze Zarządu Związku Zawodowego te wszystkie wpisy.Niech zabiorą głos na tym forum i pokażą , że Związek Zawodowy istnieje jeszcze a może został zlikwidowany a może działają działają w konspiracji,czekam aż się ujawnią i zabiorą głos w tych wszystkich poruszonych sprawach.Według mojej interpretacji to członkowie Zarządu Związku Zawodowego z Wrocłaia powinni zrobić wyjazd w teren Polski i tam z tych Marketów skąd napłynęły sygnały o nieprawidłowościach to interweniować żeby pomóc pracownikom a może oni też się boją Zarządu Firmy.Czekamy na reakcje ze strony związkowej i Zarządu Firmy bo inaczej to może PiP poczyta te wszystkie wpisy na tym forum.
zdjecie uzytkownika
pablo - 2014-11-25 11:06:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracownicy z Inowrocławia u nas w Olecku też jest bardzo źle. Nie wiem dlaczego macie jakieś wątpliwości w tym co zrobić z waszym oprawcą? Wstrząsnąć to nie ma po co, bo to nie przyniesie żadnego efektu. Są ludzie, którzy się nigdy nie zmienią, bo po prostu tacy są, a ich pojedyncze akty uprzejmości są tylko grą i udawaniem. Tacy ludzie jak nie potrafią żyć i pracować w jakiejś społeczności, to nie powinni tego robić, bo jak widać szkodzą wszystkim dookoła i także sobie. Usuwanie takich ludzi to wcale nie jest przesada ani działanie na ich szkodę, to jest raczej wybawienie dla gnębionych i prześladowanych pracowników. Są osoby nad którymi nie ma się co litować, bo same nie są skłonne do tego by komuś tę litość okazać.
zdjecie uzytkownika
Była solidarna - 2014-11-25 12:38:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam witam :) Wiecie, ja teraz szukam pracy i tak się zastnaawiam właśnie czy w takich co by nie powiedzieć sproych firmach są związki zawodowe? bo jako stara działaczka chętnie bym siępodjęła takich działań w zwiazku coś powiecie o tym więcej... powiem szczerze, że nie mam terazp racy i szukam nowego zajęcia
zdjecie uzytkownika
Balbinka - 2014-11-27 08:56:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pablo - 2014-11-25 11:06:11]:
Pan Dyrektor samochód dostal i jest dobrze,chociaż jak wyżej ktoś napisal ma kilometr do pracy a ludzie mają paść na ryj bo na zatrudnienie kolejnych osób niestety firmę nie stać.Widać wlaśnie jak firma dba o zwyklych pracowników-wcale,my mamy się cieszyć ,że mamy umowy i najlepiej je....od rana do wieczora bez wpisywania nadgodzin.I tym wlaśnie sposobem zostaly zminimalizowane koszty,można?można!
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kaufland centrala
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x