Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły Policealne - zdobądź nowy zawód i pracę!    Kursy / szkolenia - 300 sposobów na podniesienie kwalifikacji
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
Udostępnij!

Opinie o Kaufland centrala

Pracowałeś w firmie Kaufland centrala i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
grazka - 2009-07-29 13:15:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
niemiecki terror
zdjecie uzytkownika
11111111 - 2010-07-02 12:44:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Piszę w sprawie Kauflandu Kwidzyn.pracownicy z hali maja chodzic na kasy bo jets malo kasjerow,a potem musza zostac po godzinach i wykladac swoj towar za dziekuje. Jak sie idzieodmeldowac do pani dyrektor o godz. swojego wyjscia to trzeba czekac bo pani jest zajeta wielokrotnie wychodzi sie po godzinach pracy, A KAZDY MA JAKOS dzien zaplanowany,albo dzwonia ze trzeba za godzine byc w pracy chocsie mialo na popoludnie.Grafiki sa dawane ostatniego dnia miesiaca a powinny byc predzej o ile mi dobrze wiadomo.
zdjecie uzytkownika
333333355 - 2010-11-04 20:53:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
teraz zadaja za terminy od pracownikow pieniedzy (usunięte przez administratora)poprostu strasza ze zwolnia jak sie nie zaplaci
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-04-28 16:30:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
11111111 - 2010-07-02 12:44:13

Piszę w sprawie Kauflandu Kwidzyn.pracownicy z hali maja chodzic na kasy bo jets malo kasjerow,a potem musza zostac po godzinach i wykladac swoj towar za dziekuje. Jak sie idzieodmeldowac do pani dyrektor o godz. swojego wyjscia to trzeba czekac bo pani jest zajeta wielokrotnie wychodzi sie po godzinach pracy, A KAZDY MA JAKOS dzien zaplanowany,albo dzwonia ze trzeba za godzine byc w pracy chocsie mialo na popoludnie.Grafiki sa dawane ostatniego dnia miesiaca a powinny byc predzej o ile mi dobrze wiadomo.

Tak jest chyba we wszystkich kauflandah prawo pracy jest łamane na każdym kroku tylko ispekcje pracy tam trzeba ,u nich pierwszy urlop to 10 dni roboczych a nie 14 dni jest łamany Art. 162 kodeksu pracy.Jak jest akcja jadą to pracownicy przychodzą na4 rano i nie ma że 8 godzin tylko do bólu jak idziesz powiedzieć że idziesz do domu,to Pani dyrektor robi kwaśną minę.Przynajmniej tak jest w Bytowie w woj.pomorskim .niech ktoś się obudzi,i troszkę szacunku dla tych ludzi.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2012-02-27 15:51:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bo powinno sie zebrać grupe ludzi i złozyc wniosek do sądu a nie kazdy milknie i nic nie robi oprócz wypowiadania sie na forum mobing dyskryminacja ciągle nadgodziny zmiany grafików ściąganie na wolnym a jak sie czlowiek upomni o swoje to trzeba go zwolnic bo jest zlym pracownikiem mimo ze flaki z siebie wypluwa i prawie nie ma prywatnego zycia jeśli znajde chetne osoby to nie zawac [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] sie zlozyc odpowiednich papierów do sądu zero szacunku dla czlowieka pracując tam jesteś śmieciem i nie wolno ci sie odezwac nie wiem jak na innych marketach ale w warszawie ludzie trzymajcie sie z daleka bo was psychicznie zgnębią najleprze jest to ze pracownicy w malutkiej szafce musza sie po 2lub 3 osoby zmieiscic kobiety ż mężczyznami i odwrotnie myszy lataja po sklepie i pełno robali dziwie sie ze maja klientów jak na np chipsach sa mysie odchody i nam karza w takich warunkach pracowac skrecili nam ogrzewanie bo oszczedności na sklepie moze bylo z11 stopni na plusie no i oczywiście nadgodzin nie mozna wpisywac w ewidencje ani zadnych zmian bo jak przyjedzie inspekcja to dostana po tylku a ty jak sie wpiszesz rozmowe krytyczna Pozdrawiam wytrwałych pracowników tej firmy
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2012-10-24 16:43:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
333333355 - 2010-11-04 20:53:34

teraz zadaja za terminy od pracownikow pieniedzy(usunięte przez administratora) strasza ze zwolnia jak sie nie zaplaci(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
8861 - 2012-10-24 18:17:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W bolesławcu to dopiero jest terror i mobing to jest szczera prawda.Jak nie donosisz to cię niszczą a jak powiesz prawdę to nie masz życia. Niech ktoś się wkońcu tym zajmie bo ktos to wkońcu zgłosi tam gdzie trzeba!!!!
zdjecie uzytkownika
8861 - 2012-10-29 10:30:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
8861 - 2012-10-24 18:17:43

W bolesławcu to dopiero jest terror i mobing to jest szczera prawda.Jak nie donosisz to cię niszczą a jak powiesz prawdę to nie masz życia. Niech ktoś się wkońcu tym zajmie bo ktos to wkońcu zgłosi tam gdzie trzeba!!!!
To co się dzieje w Bolesławcu to już jest zgłoszone do Państwowej Inspekcji Pracy.Tylko czekać jak się zjawią.Pewnie zaczną od grafików:) bo o grafiki tu chodzi najbardziej. Jedni zapier..... a drudzy mają względy

zdjecie uzytkownika
anonim - 2012-11-22 16:16:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W Nowej Soli to dopiero jest mobing- to po prostu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] !!! Co nie którzy pracownicy az płacza po kątach bo maja juz dosyc tego znecania sie i odgrażania oraz ubliżania przy klientach przez HL który jest tylko po szkole zawodowej !!! Ale kiedys skończy się to milczenie i pójdzie się tam gdzie trzeba i wtedy odpowiedi ludzie zrobia z tym porządek bo tak alej być nie może!!!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-05-22 11:15:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzisiaj dostałem telefon z Kaufland z centrali i zostałem zaproszony na rozmowę w sprawie pracy. Postanowiłem dowiedzieć się czegoś więcej na temat tego jak tam sie teraz pracuje. Ile średnio miesięcznie mogę zarobić i jakie oferują tam warunki pracy? Czy jest możliwość awansować tam? Są może premie?
zdjecie uzytkownika
ciasnywieslaw - 2013-06-19 09:39:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje w Kaufland Nowa Sól już od dawna .Mogę dużo powiedzieć co tam się dzieje przez te parę lat .
zdjecie uzytkownika
ciasnywieslaw - 2013-06-19 09:53:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora)raktuje ludzi z niższej półki . Dziewczyny płaczą po kątach bo nie mogą nic z tym zrobić . Pracują tam żeby zarobić grosze na życie . Pracują więcej godzin niż powinny i nikt nic z tym nie robi .Dla niego ludzie to śmieci (usunięte przez administratora) Brak słów na ci się dzieje (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
dariusz - 2013-06-19 10:41:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ciasnywieslaw a te grosze to jakie? Jak możesz to napisz jaka jest taka średnia miesięczna pensja.
zdjecie uzytkownika
Kaufland centrala - 2013-06-21 20:39:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tutaj powinny być opinie o pracy w centrali Kauflandu we Wrocławiu a nie w poszczególnych marketach. To zupełnie inne miejsca i inna specyfika pracy. Centrala to nie market :)
zdjecie uzytkownika
dariusz - 2013-06-22 16:39:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No ja właśnie chciałem wiedzieć o zarobkach w centrali? Oczywiście nie chodzi mi o stanowisko niewiadomo jak wysokie tylko takie podstawowe
zdjecie uzytkownika
wrc - 2013-08-28 21:36:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
anonim - 2012-02-27 15:51:02

Bo powinno sie zebrać grupe ludzi i złozyc wniosek do sądu a nie kazdy milknie i nic nie robi oprócz wypowiadania sie na forum mobing dyskryminacja ciągle nadgodziny zmiany grafików ściąganie na wolnym a jak sie czlowiek upomni o swoje to trzeba go zwolnic bo jest zlym pracownikiem mimo ze flaki z siebie wypluwa i prawie nie ma prywatnego zycia jeśli znajde chetne osoby to nie zawac [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] sie zlozyc odpowiednich papierów do sądu zero szacunku dla czlowieka pracując tam jesteś śmieciem i nie wolno ci sie odezwac nie wiem jak na innych marketach ale w warszawie ludzie trzymajcie sie z daleka bo was psychicznie zgnębią najleprze jest to ze pracownicy w malutkiej szafce musza sie po 2lub 3 osoby zmieiscic kobiety ż mężczyznami i odwrotnie myszy lataja po sklepie i pełno robali dziwie sie ze maja klientów jak na np chipsach sa mysie odchody i nam karza w takich warunkach pracowac skrecili nam ogrzewanie bo oszczedności na sklepie moze bylo z11 stopni na plusie no i oczywiście nadgodzin nie mozna wpisywac w ewidencje ani zadnych zmian bo jak przyjedzie inspekcja to dostana po tylku a ty jak sie wpiszesz rozmowe krytyczna Pozdrawiam wytrwałych pracowników tej firmy
Widzę ze kauf w całej polsce ma złe opinie o dyrektorach marketów, tak samo jest w Wągrowcu.

Powiem tyle: prawie doszło do rękoczynów, dyrektor Arek ....

żuca przedmiotami co ma pod ręką.

Mało tego, podobno leczy się! I taki człowiek wykonuje taką funkcję?
zdjecie uzytkownika
kapsio - 2013-08-29 15:03:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A czy ktoś może napisać na temat zarobków jakie są w tej chwili w centrali? Jak ktoś wie to niech podzieli się tą informacją
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-28 00:46:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W Gnieźnie nie jest lepiej. Dyrektor traktuje market jak swój prywatny folwark a ludzie tam pracujący to woły.
zdjecie uzytkownika
paweł - 2013-09-28 15:31:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A wiesz może jak jest w centrali? To w sumie nie świadczy najlepiej o tej firmie ale może w centrali inaczej jest
zdjecie uzytkownika
- 2013-10-08 00:40:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tutaj powinny być opinie o pracy w centrali Kauflandu we Wrocławiu a nie w poszczególnych marketach. To zupełnie inne miejsca i inna specyfika pracy. Centrala to nie market :)

A czy przypadkiem w Centrali nie zapadają kluczowe decyzje na temat marketów?
A czy centrala nie jest władna zainteresować się działalnością menadżerów w poszczególnych marketach?

Powiem jedno wszyscy udają że nic nie widzą i że nic się nie dzieje.W marketach Kaufland powinno się zrobić porządek jak w Biedronce.Koniec niewolniczej pracy i traktowania jak śmieci!!!!
zdjecie uzytkownika
ilona - 2013-10-09 16:27:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czepiasz się że to jest wątek o centrali a sam nic konstruktywnego nie napisałeś. Wiecie czy w centrali tak samo źle się pracuje jak w marketach?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
13 osób obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kaufland centrala
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x