Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Kaufland Polska

Pracowałeś w firmie Kaufland Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
internauta - 2015-10-20 09:38:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Angela - 2015-10-19 19:41:09]:
A czy ty szanowna Angelo nie jesteś w rodzinie z szanownym dyrektorem , bo mnie się wydaje że tak ponieważ tak go bronisz na tym forum. Ja też nie popieram brudu i bałaganu na stanowiskach pracy ale zwalnianie długoletnich pracowników nie udawadniając konkretnej przyczyny jak to miało w przeszłości to jest gruba przesada.Częsta zmiana dyrektorów niczego dobrego nie wróży dla danego zakładu pracy a że jest coraz mniej chętnych na to stanowisko to wiadomo bo nicht nie chce być zwolniny po krótkim okresie pracy. Jeżeli ktoś myśli że stanowisko kierownika zakładu jest lekkie łatwe i przyjemne to się grubo myli i dlatego Zarząd każdego zakładu pracy powinien wybrać na to stanowisko pracownika który ma predyspozycje kierowania takim zakładem ale z powodu braku osób odpowiadającym tym wymaganiom wybiera się osoby z łapanki albo po kumotersku.
zdjecie uzytkownika
hans - 2015-10-20 12:13:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Angela - 2015-10-19 19:41:09]:
To ty jeszcze [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wiesz droga Angelo tak naprawdę nie powinnaś się wypowiadać o Inowrocławiu bo nic nie wiesz o nas i o naszej pracy i o naszym szanownym dyrektorze
zdjecie uzytkownika
Angela - 2015-10-20 13:01:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z całą pewnością nie jestem rodziną ale to wy zapomnielscie o swoich obowiązkach ale prawa swoje to macie aż za nadto opanowane.Napisalam ze miałam przyjemność gościć na tym markecie i jestem w posiadaniu zdjęć które świadczą tylko o tym ze kadra kierownicza jest na poziomie nowo zatrudnionego pracownika ale nie mi to oceniać. Nie bronie nikogo stwierdzam tylko fakty.A wy państwo to zacznijcie czytać więcej o swoich obowiązkach bo jak widać w jednej trzeciej ich nie znacie natomiast swoje prawa znacie na 120%.Ponadto dodam ze gdyby wasze narzekanie zamienić na pracę to mieli byscie najpiękniejszy market w Polsce i na tym zakończe ta konwersacje bo jak widać większego sensu to nie ma. Pozdrawiam i miłej pracy życzę
zdjecie uzytkownika
1111 - 2015-10-20 13:42:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Angela - 2015-10-20 13:01:49]:
to się nie wypowiadaj bo nic o nas nie wiesz a to ,że gościłaś u nas to jest namiastka tego co się dzieje u nas w Inowrocławiu specjaliska się znamalazła od siedmiu boleści
zdjecie uzytkownika
Maciuch - 2015-10-20 17:27:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Angela - 2015-10-20 13:01:49]:
Taka pani jest mądra przyjechać na kilka dni i hejtować supermarket w którym jest się pięć minut. Wam młodym się w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] poprzewracało od tego rządzenia i chęci władzy. Jak jest pani taka wspaniała to może będzie przyjeżdżać częściej i pomagać bo ryjem to każdy umie szczekać tylko, co pani potrafi ha ha. Ja pracuje w dużej firmie na stanowisku kierowniczym i wiem jak to jest kiedy nie ma pracowników, a pracę trzeba wykonać, a tu widać że wielka pani tylko krytykować potrafi ,że po trupach do celu. Chciałbym dostać panią na kilka dni do siebie do firmy byśmy zobaczyli ile pani jest warta, a teraz proszę si [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i zająć się własnym ogródkiem. Co pani myśli, że dostanie jakąś nagrodę za hejtowanie sklepu z koleżanką, która jeszcze niedawno sama pracowała w tym bałaganie i sama dobrze wie, że brakuje ludzi na każdym dziale proszę zejść na ziemię. I tak na koniec jeżeli byłbym właścicielem Waszej firmy to za taki hejt firmy Kaufland nie dostała by pani nawet etatu sprzątaczki gdyż w firmie trzeba współpracować i pomagać, a nie robić wyścigów szczurów za to co pani robi z miłą chęcią naplułbym pani w twarz. Pozdrawiam .
zdjecie uzytkownika
ona - 2015-10-20 18:54:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich jestem pracownikiem firmy Kaufland w Inowrocławiu ponad 10 lat.Prawda jest taka że mieliśmy wielu dyrektorów ale takiego jak mamy teraz NIGDY!!!!!!! i nie chodzi o to że wprowadził dyscypline bo ktoś musi ludzi trzymać krótko tylko trzeba wiedzieć w jaki sposób to robić.Jest to osoba która nie potrafi zarządzać tak dużą grupą ludzi,wszystko robimy zle i jest zawsze niezadowolony a Pania Dominikę kiedyś doprowadzi do grobu taka prawda ile ta kobieta przez niego przepłakała to jest nie do zliczenia wszyscy to widzimy i kiedyś trafi kosa na kamień i jeśli będzie trzeba to jesteśmy gotowi opowiedzieć więcej.Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Angela - 2015-10-20 19:48:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To co PAN tu pisze to świadczy o braku wychowania a z całą pewnością stwierdzam Pani ja byłam sama w tym markecie i owszem ma Pani rację trzeba sobie pomagać i tak właśnie zrobilam.Nie będę z Panią dyskutowała bo aby wyrównać poziom musiałaby się położyć na podłogę a pada deszcz:-)
zdjecie uzytkownika
ona - 2015-10-20 20:38:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Angela - 2015-10-20 19:48:20]:
Bo wszyscy na wysokich stołkach nie dyskutujecie(słowa Pana dyr.) tylko rządzicie !!!!!!!!a rozmowa to podstawa!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Maciuch - 2015-10-20 20:58:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Angela - 2015-10-20 19:48:20]:
Po pani odpowiedzi widać jakim pani jest zerem, a co do mojej osoby to jeszcze pani daleko do mnie  ja nie piszę na moją firmę i na moich pracowników donosów, a tym bardziej w Internecie . Wszystkie problemy rozwiązujemy bez Internetu. Tak nawiasem to, co może pani wiedzieć o dobrej pracy opisując innych pracowników ? widać jaki pani ma charakter pracy i styl, żeby osiągnąć własną korzyści to trzeba opisać innych w necie oraz jaka jest pani cwana 100 kilometrów od miejsca, które pani kreśli, żenada. Takie osoby są dla mnie zerem i nawet nie wie pani jakim, a zniżeniem się do pani poziomu to musiałem ja gdyż nie myślałem ze na tym świecie są jeszcze takie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] To jest ostatni wpis, który piszę, ponieważ nie będę zniżał się dalej do pani poziomu ha ha mam nadzieję, że kiedyś los odpłaci się pani tym samym, co pani napisała wcześniej. Naprawdę chciałbym dostać panią na kilka dni do mojej pracy może doceniłaby pani wysiłek innych ludzi zwłaszcza jak ich brakuje, a pracę trzeba wykonać do tego dochodzą urlopy i inne zdarzenia. Żegnam przyszłą panią dyrektor i życzę powodzenia ha ha. W ogóle to jakie pani ma wykształcenie  czyżby takie samo jak dyrektor z I……..a.
zdjecie uzytkownika
Angela - 2015-10-20 21:19:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak widać jedyne co Pani potrafi to obrażać ale to jest normalne u osób podszywających się. Radze iść na kurs czytania że zrozumieniem bo tego Pani brak ją zareagowałam na to co wy tu za bzdury piszecie i to wy obrażacie naszą firme i jej menedżerów.Ale jak widać prawda w oczy kole ale to normalne najlepszą linią obrony jest atak.Dziękuje za awans nic nie wiedziałam o tym ale skoro pani wszystko wie.Gratuluje "bogatego" słownictwa na takim stanowisku przykładny sposób konwersacji na poziomie gimnazjum.
zdjecie uzytkownika
Krystian - 2015-10-20 21:29:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Żeby te bzdury przeczytać to trzeba domyślać się o co Tobie chodzi.
"ją zareagowałam" "Wy piszemy z wielkiej litery" a o znakach interpunkcyjnych nie wspomnę.
prof. Miodek
zdjecie uzytkownika
Maciuch - 2015-10-21 00:03:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Angela - 2015-10-20 21:19:37]:
Czy ja do pani piszę pan? Czy raczej pani nie potrafi czytać ze zrozumieniem proszę pana :).
zdjecie uzytkownika
ona - 2015-10-21 10:32:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Angela - 2015-10-20 21:19:37]:
Może Pani mieć o nas złe zdanie pisać i mówić zle na nas ale to my jesteśmy u siebie!!! a nie Pani wiec trochę kultury a jeśli Pani nie wie co to jest to na szkolenie niech Panią wyślą bo kulturę wynosi się z domu rodzinnego a tego chyba u Pani zabrakło.Była Pani u nas tylko gościem na chwile do pomocy a nie po to żeby nas oceniać i obgadywać za plecami.W naszym markecie jest świetna ekipa i to już nie jeden dyrektor powiedział jeśli mamy problem to go sami rozwiążemy nie potrzebny nam adwokata dyrektora on sam potrafi rozmawiać i wypowiadać się.P.s współczuje tylko tym co będą z Panią pracować mamy wielką nadzieję że już nigdy nie będziemy musieli Pani oglądać!!!! powodzenia w życiu zawodowym oby Pani szybko spadła NA ZIEMIE!!!
zdjecie uzytkownika
klient - 2015-10-21 17:23:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak zauważyłem to mój wpis na forum z dnia 18.10.2015 r. poruszył lawinę i bardzo dobrze. Nie należy kalać własnego gniazda ale rozumię pracowników Kauflandu w Inowrocławiu że własne żale boją się ujawniać bezpośrednio przed zarządzającymi ponieważ nie chcą być odesłanina zieloną trawkę i pozostaje im forum internetowe.Ja chciałbym się dowiedzieć czy jest reakcja Dyrekcji we Wrocławiu na te wszystkie informacje które są opisywane przez rozżalonych pracowników ponieważ to oni powinni bardzo szybko zareagować na to co się dzieje w markecie w Inowrocławiu i wyjaśnić wszystkie te problemy.A co do pani Angeli to proponuję się ujawnić pracownikom marketu w Inowrocławiu jeżeli ma pani taką odwagę i to wtedy zrozumię że działa pani dla dobra Kauflandu.Amen.
zdjecie uzytkownika
sir - 2015-10-21 21:14:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Opinia
zdjecie uzytkownika
luzaczek - 2015-10-21 22:06:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
A kierowniczka nabiału w kauflandzie w Inowrocławiu wszystkie niedziele ma wolne a inne muszą za nią pracować. Jak to?
zdjecie uzytkownika
luzaczek - 2015-10-21 22:09:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niech pani z nabiału w Inowrocławiu też zacznie zamykać market jak pozostali kierownicy!!!
zdjecie uzytkownika
Black - 2015-10-22 05:44:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A gdzie moi Państwo w tym wszystkim jest Kultura pracy w zespole co niektórym przydało by się odświeżyć pamięć i jeszcze raz sobie przeczytać i zastanowić się nad tym co piszą i czy warto obrażać swoich kolegów z pracy.
zdjecie uzytkownika
Bruss - 2015-10-22 09:57:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie zapomnieliście o naszych hasłach,,działamy jako zespół,który cechuje wzajemny szacunek zaufanie i wsparcie.-tylko kogo pytam się dyrektora ,który jak pacynka skacze jak góra mu karze
zdjecie uzytkownika
miły - 2015-10-22 11:29:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To jest racja bo jeśli ma ktoś pytania do kierowniczki z nabiału to powinien porozmawiać z nią a nie wypisywać na forum,tylko że wiem dlaczego ktoś to napisał dlatego że to własnie ta kierowniczka się wymigała od zamykania marketu a dlaczego????trzeba by zapytać ja.pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Black - 2015-10-22 17:10:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Właśnie jeśli macie coś do danej osoby to czy nie lepiej z nią porozmawiać i wyjaśnić wszystkie nieporozumienia
zdjecie uzytkownika
Mutella - 2015-10-22 19:18:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Black - 2015-10-22 17:10:12]:
Dla mnie to co się dzieje na tym forum to jakaś farsa obraza obelga i tworzenie brudów od stanowiska pracownika w górę .Też mam rodzinę i dzisiaj jak się dowiedziałam że znowu działacie bo tak was można nazwać i przeczytałam to wszystko to już wie że wy nie jesteście kolegami w pracy tylko zwykłymi osobami które szukają problemu i nie mają co robić południami/wieczorami.Każdy z was powinien zadać sobie pytanie? Do czego to dąży do ciągłych spotkań-sami w końcu piszecie o kulturze pracy i co nie macie jej za grosz.Obrażacie swoich kolegów nie tędy droga.
zdjecie uzytkownika
Kristian - 2015-10-22 21:12:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co to za straszenie przez Naszą Dyrekcje Kaufland Inowrocław.
Na jutro zaplanowane jest spotkanie z panią Kariną na tematy bieżące a Ona stawia nas pod ścianą.
Daje ogłoszenie o pracę do Urzędu Pracy na Nasze stanowiska a my jeszcze pracujemy.
Jutro będzie dymmm.
link do ogłoszenia
http://pupinowroclaw.pl/praca/4428/kierownik-dzialu-w-markecie-kaufland-dzial-art-spozywcze-1-dzial-warzywa-owoce-1-dzial-nabialu-1-dzial-art-swieze-1-dzial-art-przemyslowe-1-nr-3703
zdjecie uzytkownika
gapcio - 2015-10-22 21:58:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O! I na nabiał też przyjmą nowego kierownika
zdjecie uzytkownika
bronek - 2015-10-26 11:38:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak mnie oszókali w kał flandzie nie zapłacili viando
zdjecie uzytkownika
stefan - 2015-10-26 21:53:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy to to ta karina co sie szkolila w wawie jezeli tak to uwazajcie na nia bo moze dac popalic z lidla zwolnili ja za mobing wszystko nagrywajcie jak cos pisze do inowroclawia
zdjecie uzytkownika
Nastri - 2015-10-27 22:32:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciekawe ile jeszcze spotkań nas czeka które nic nie dają
zdjecie uzytkownika
Obserwator - 2015-10-28 09:57:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I co z tego że było spotkanie skoro przy otwartej kurtynie kazdy siedzi cich sza i głosu nie zabiera.Jeżeli załoga ma jakieś żale do dyrekcji to powinno się te żale wyjaśnić patrząc sobie w oczy a nie na forum internetowym.Brak odwagi, to skończcie z tymi dyskusjami na forum internetowym i nie szkalujcie własnej firmy.
zdjecie uzytkownika
kobra - 2015-10-28 19:42:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chcemy zmiany dyrekcji ale kazdy sie boi mowic otwarcie nikt nie chce stracic pracy
zdjecie uzytkownika
on - 2015-10-29 11:02:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie ta praca to inna, a co wy tam kokosy zarabiacie ,ze boicie się pracy stracić, bezsens . Duzo gadacie miedzy sobą , a gównu działacie .
zdjecie uzytkownika
Miś - 2015-10-29 11:28:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tylko smecicie ze jest złe .pisza pod rożnymi linkami tylko dwie osoby i przez to robią ferment a ja tak pracować nie chce .pisza one na wszystkich czy to kierownik czy dyrektor za chwile bedą pisać na pracownikow jeden na drugiego a ja przez was nie zamierzam szukać sobie nowej roboty
zdjecie uzytkownika
Nul - 2015-10-30 08:30:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam moi drodze wiem nikt nie ma odwagi powiedzieć pani Karinie,że nie chcemy pana R J żeby był naszym dyrektorem.Tak pani Karinie każdy się boi bo wiemy jakie metody pani stosuje ,ale jest jeszcze niemiecka strona i tam się wypowiemy kto jest za!
zdjecie uzytkownika
daro - 2015-10-30 21:07:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam wszystkich..pragne nadmienic,ze w markecie kaufland w inowroclawiu gdzie dyrektorem jest jakis palant ...wystepuje ksiazkowe zjawisko mobbingu tzn.zastraszanie pracownikow,nagany itd......jezeli kaufland Polska nic nie zrobi w tym kierunku,jezeli nic nie zrobi z tym idiota ...to pan dyrektor marketu w inowroclawiu niech sie spodziewa....wizyty telewizji TVN i programu UWAGA...pozdrowienia od pracownikow
zdjecie uzytkownika
Ful - 2015-11-01 09:47:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nasz dyrektor się tak zachowuje, bo ma zezwolenie naszej regionalnej która jest zwolenniczką takich metod.Można się domyślić z wpisòw jakie ludzie umieścili na tym forum na temat naszego vkl,która była dyrektorem i w ramach nowej kampanii ,,Nowe oblicze firmy Kaufland jako pracodawcy ,,za mobing dostała awans na dyrektor regionalną .Metod pani K nie zmieniła nadal każe wykupywać stary towar razem z dyrektorem panem R.
zdjecie uzytkownika
Kiziu Miziu - 2015-11-04 13:07:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do Fula , proszę mi wyjaśnić co to jest ten,, stary towar " ponieważ jestem zainteresowany wykupić go za złotówkę od sztuki.
zdjecie uzytkownika
poszukiwacz - 2015-11-07 20:28:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, czy orientuje się gdzie są oferty pracy do nowej centrali Kauflandu we Wrocławiu?
zdjecie uzytkownika
maga - 2015-11-11 02:18:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
niestety @poszukiwacz chyba nie dam rady tobie pomoc w tej sprawie, ale wiem ze teraz poszukuja na stanowisko konserwatora w dziale przyjecia towaru oferuja stabilne zatrudnienie, perspektywy rozwoju zawodowego czy interesującą pracę w dynamicznie rozwijającej się firmie. ale moze ktos powie jakie mniej wiecej zarobki sa?
zdjecie uzytkownika
romek - 2015-11-13 12:58:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
stabilne zatrudnienie, perspektywy rozwoju to znaczy co? jakieś szkolenia tutaj organizują coś w tym stylu
zdjecie uzytkownika
jhg - 2015-11-15 22:40:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@maga właśnie ja też jestem zainteresowany pracą u nich..tylko bardziej na stanowisku dystrybutora gazet
zdjecie uzytkownika
wiktor - 2015-11-18 01:41:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
moja kuzynka pracuje u nich na stanowisku sprzedawcy / kasjera i jest bardzo zadowolona, ma możliwość dopasowywania grafików :)
zdjecie uzytkownika
dryg - 2016-01-11 02:00:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wiktor - 2015-11-18 01:41:24]:
Atmosfera jest dla mnie najważniejszą cecha przyszłej pracy. Ta z kolei w sklepie całkowicie zalezy od przypadku, a ja nie chciałbym mu zawierzać losów swojego samopoczucia
zdjecie uzytkownika
Pracownikroku - 2016-01-19 20:17:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na Bardzkiej dzięja się cuda. Cud, to że ten market jeszcze stoi. Dyrektor o niczym nie ma pojęcia, w ogóle.na sklepie go nie widać, kierownicy uciekli na nocki, pracownicy na l4, Ci co pracują, to pracują po +12 godzin nie wpisując tego nie mówiąc o pracownikach firmy zewnętrznej!
zdjecie uzytkownika
ginda - 2016-01-19 20:45:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
-pracownik roku, tak szczerze to nie wiem jak to jest możlwie skoro dyrektor nad wsztystkim trzyma pieczę? A coś wiecie o roznoszeniu gazet ?16 latków zatrudniają może ..
zdjecie uzytkownika
huk - 2016-01-24 20:18:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@ginda jeśli chodzi o roznoszenie gazet to wymagają:"Wolne środy (całe lub popołudnia), Ukończony 16 rok życia (co do dnia), Znajomość topografii miasta"
zdjecie uzytkownika
mega86 - 2016-01-28 11:20:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co wypowiecie się na temat regionalnych??? Np w województwie mazowieckim???
zdjecie uzytkownika
nik - 2016-01-29 16:26:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bardzo przyjemny sklep
zdjecie uzytkownika
Janina - 2016-02-01 20:35:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To prawda, że Kaufland to bardzo przyjemny sklep jak piszesz @nik. Już od dłuższego czasu robię u nich zakupy głównie dlatego, że mają wszystkie produkty, których mi trzeba! A do tego świeże i ogromny wybór. Najlepsza sieć sklepów w Polsce.
zdjecie uzytkownika
palius - 2016-02-04 12:30:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Angela - 2015-10-19 19:41:09]:
Widać że jesteś wazelina.
zdjecie uzytkownika
nosir - 2016-02-04 14:56:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Faktycznie trochę wazeliną poleciało, Kaufland ma raczej podobny asortyment do innych marketów. Chociaż podobnie jak @Janina lubię ich sieć. Warto tez sprawdzać u nich terminy towarów do spożycia, jak się znajdzie przeterminowany i to zgłosi to dają bon 5 złotych, tego inna sieć nie robi, a to zawsze coś.
zdjecie uzytkownika
wiktor - 2016-02-07 13:09:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Asortyment produktów spożywczych oraz chcemicznych może i jest podobny a nawet ten sam, jednak Kaufland przede wszystkim wyrózniają duże niższe ceny niz w innych ,,konkurencyjnych''marketach.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Kaufland Polska!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kaufland Polska

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert