Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Kaufland centrala

Pracowałeś w firmie Kaufland centrala i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
pracownica - 2014-12-05 13:04:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam wszystkich faktycznie zniknęły niektóre wpisy czyżby ktoś miał w tym jakiś cel??????Panie Robercie z kaufa z ina idą święta może już czas zgrać się z ekipą i być normalnym człowiekiem który wymaga ale i też być takim co chwali pracowników jak trzeba,nikt nie chce zle dla nikogo życie jest za krótkie żeby sobie skakać do gardeł cały czas naprawdę ludzie mają większe problemy jak skakanie sobie do gardeł jesteś z ina jak większość z nas powinneś porozmawiać ze swoimi pracownikami i rozwiązać problem.pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
miś - 2014-12-05 13:59:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kaufland nie chciał rozgłosu to pokasowali na ich prośbę niewygodne wpisy, przecież nikt nie potrzebuje takiej antyreklamy, ale to wina samej firmy, bo trzeba zatrudniać ludzi kompetentnych na najwyższych stanowiskach, którzy są odpowiedzialni za siebie i pracowników i działają tylko i wyłącznie w dobrej wierze bez szkody dla pracodawcy, którego reprezentują, a że jest oczywiście na odwrót to nie ma co się dziwić, że wpisy znikają, rozpływają się gdzieś w powietrzu. To tylko świadczy o tym, że sytuacja w marketach jest dla firmy niewygodna i lepiej, żeby to co się dzieje w marketach nie wychodziło za bardzo na zewnątrz. Taka moja skromna opinia.
zdjecie uzytkownika
worker - 2014-12-05 14:14:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Skasowaliście wpisy ale nas nie skasujecie i dopóki będzie źle się działo w kaufie to nie przestaniemy na to reagować.
zdjecie uzytkownika
pracownica kaufa - 2014-12-05 15:36:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [worker - 2014-12-05 14:14:37]:
ja osobiście jestem za tym żeby temat poruszyć w mediach bo za długo to wszystko trwa z programu uwaga reportaż zrobią w 2 dni i może wtedy co niektórym się oczy otworzą a z pewnością każdy z nas będzie miał coś do powiedzenia do mnie osobiście dyrektor marketu jest ok ale byłam świadkiem nie jednej sytuacji jak się zwraca do pracowników i to nie jest w porządku włosy stają dęba,na moje to go wszystko przerosło przykre większość czasu spędzamy w pracy i powinniśmy tam chodzić z uśmiechem na twarzy jak kiedyś to robiliśmy byliśmy zgranym zespołem.
zdjecie uzytkownika
zdesperowana - 2014-12-05 18:12:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś nam pomoże!!!! Jak długo można znosić taką sytuację!!! Pan dyrektor myśli że przez parę dni jest miły to wszystko zmieni, nie ma przed sobą małych dzieci którzy zadowolą się byle czym. My chcemy konkretów i stanowczych decyzji zadowalających większość. Szkoda że takie rzeczy dzieją się w przed takim gorącym okresem handlowym!! Docenią to nas klienci!!! Tylko oni tak szczerze!!!!
zdjecie uzytkownika
klientka - 2014-12-07 12:25:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Będąc często w markecie Kaufland w Inowrocławiu który obecnie po przebudowie wygląda lepiej mam uwagę jednak do Dyrekcji Kauflandu a mianowicie, dlaczego na dziale warzyw zatrudnia się kobiety które dźwigają ciężkie worki z warzywami i kartony z owocami. Zgodnie z Kodeksem pracy kobiety mogą dźwigać ciężary do określonej ilości kilogramów a według mojej oceny wzrokowej takie worki są ciężkie ponieważ widziałam jak drobne kobiety takie worki z trudem unosiły.Gdzie się podziali mężczyźni którzy w tym dziale pracowali w poprzednim okresie przed remontem. Według mojej oceny na tym dziale powinni pracować wyłącznie mężczyźni którzy normę dzwigania ciężaru mają dużo wyższą od kobiet.Może Państwowa Inspekcja Pracy w Bydgoszczy zainteresowała by się tym Marketem w Inowrocławiu i odwiedziła szanowne kierownictwo oraz sprawdziła dokumentację stanowisk pracy z zakresem obowiązków i szkoleń BHP na stanowisku pracy.
zdjecie uzytkownika
ko - 2014-12-07 18:51:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w olecku nic sie nie zmienilo pani z miesa z warzyw dalej wykupuja towar a pani karina dalej sie smieje jeszcze kaza aby pracownicy skladali sie i wykupywali towar z odpisu nigdy tego nie zrobimy
zdjecie uzytkownika
07 - 2014-12-07 19:04:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ta wasza pani dyrektor to nieźle ma zrypany leb w tym Olecku.Skąd oni biorą takich popapraców
zdjecie uzytkownika
OleOle - 2014-12-09 11:52:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ludzie, aplikowałem niedawno do centrali we Wrocławiu...może mi ktoś napisać, jak tam z atmosferą,itd??
zdjecie uzytkownika
kulfoniarka - 2014-12-12 12:38:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam!To co poczytałam tutaj to wszystko prawda!!!!!!
Wszędzie mamy problemy! Dyrekcja kłamie i wprowadza zamieszanie!
zdjecie uzytkownika
HANS - 2014-12-15 09:55:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Moi drodzy po co te wpisy,wogóle po co to pismo bylo napisane do Związków Zawodowych i do pana Andrzeja Urbańczyka,jak i tak nikt nie umie powiedzieć wprost panu Robertowi,żeby jednak napisal to pismo o przeniesienie.Tak naprawdę nikt nie ma ochoty pracować z tym panem,a już w ogóle podleganie mu to już absurd.Ludzie ogarnijcie się to,że ten gość jest mily na te chwilę to nic nie znaczy.Chodzi i się śmieje z nas ,że jesteśmy tacy naiwni .Poglaskal po glówce,poklepal po ramieniu i co WSZYSCY NAGLE ZMIENILI ZDANIE.JESTEŚCIE DOROSLYMI LUDŹMI ,a zachowujecie się jak dzieci w przedszkolu.Tylko KROWA NIE ZMIENIA POGLĄDÓW!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
wenus - 2014-12-15 15:55:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam serdecznie czy zajmie się w końcu ktoś chorzowem 2 dzieją się tam naprawdę złe rzeczy!! Ludzie są tam wykonczeni nową panią dyrektor która nie potrafi zarządzać ta firma!! Pozdrawiam wszystkich
zdjecie uzytkownika
Helmut - 2014-12-15 20:39:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nikt się niestety nie zajmie Marketem w Chorzowie,Olecku czy naszym Inowrocławiem nie łudźmy się.Góra ma nas w głębokiej DUPIE razem z naszymi Hl,VKl i Vlpapą którzy traktują nas jak takie woły robocze i psy pościgowe do roboty.Myślicie że obchodzą ich losy zwykłych roboli-wcale,bo za takich nas mają głupich roboli.To że brakuje ludzi do pracy ,to ich nie obchodzi najwyżej posiedzimy w pracy nie 8 godzin a 10 ,a może 12 a panowie dyrektorzy będą udawać że nic się nie dzieje i nic nie widzą Vkl poklepie Hl jeszcze za to po ramieniu .Tak taka jest prawda i wszędzie jest wyzysk tylko każdy udaje że jest miodzio prawo praca jest przestrzegane że po 8 godzinach się wychodzi To jestFIKCJA LITERACKA ,dlatego te wszystkie wpisy co były to zostały usunięte ,bo to prawda była i firma się boi .Tylko pytam się co robią Związkki Zawodowe bo jak na razie to nic siedzą na dupie i chyba też biorą pieniądze od góry żeby nic nie robić i udawać że nic się nie dzieje
zdjecie uzytkownika
wenus - 2014-12-16 11:06:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Masakra... Nasz market przechodzi przez samych [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] A jak zesmy mieli super gościa to nam go zabrano h** wie czemu. Bo co, bo zrobił porządek po dyrektorze który zrobił syf i ciulal przekręty jak tylko się dało.... I wyleciał za mobbing oraz inne złe rzeczy. Co najlepsze nadal pracuje w tej firmie... Tylko inny rejon. Co się kuzwa dzieje?!!
zdjecie uzytkownika
Felicja - 2014-12-16 14:23:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeszcze raz zabieram głos w sprawie kolegi który pracuje w Kauflandzie Inowrocław kilkanaście lat i dostał wypowiedzenie nie wiadomo z jakiej przyczyny.Dlaczego Dyrekcja firmy Kaufland chce się pozbyć długoletniego sumiennego i lojalnego pracownika a toleruje osoby które są na długoterminowych zwolnieniach lekarskich i co do których z tych osób nie wyciąga się żadnych konsekwencji służbowych.Zachorować może każdy ale są osoby które z tych zwolnień lekarskich zrobiły sobie sposób na pracę w firmie Kaufland w Inowrocławiu.Indolencja dyrektorów zarządzających tym marketem jest porażająca. Zwalnia się dobrego pracownika a osoby którym powinno się przyjrzeć ponieważ nadużywają zwolnień lakarskich czują się bezkarne.Co na to Dyrekcja Kauflandu we Wrocławiu , jeżeli czyta te wszystkie wpisy to powinna natychmiast zareagować.Zwalnia się mężczyznę który jest potrzebny szczególnie na dziale takim jakim jest dział z warzywami gdzie wątłe kobiety dźwigają worki z ziemniakami które ważą po 10 kg.Niech wreszcie Dyrekcja Kauflandu we Wrocławiu zareaguje w tej sprawie bo inaczej będą wpisy nieprzychylne dla tej firmy w dalszym ciągu.
zdjecie uzytkownika
Brunhilda - 2014-12-16 21:23:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma Kaufland najwidoczniej woli zwolnić osobę kompetentną i wykwalifikowaną,bo szuka oszczędności a na stanowisku dyrektora zatrudniają analfabetę,żeby poprawić wizerunek firmy.Naprawdę super to wygląda jak dyrektor tylko potrafi mówić yyyyyyyyyyyyyy,yyyyyyyyyyyyyy i jeszcze z blędami
zdjecie uzytkownika
Bania - 2014-12-17 15:46:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Brunhilda - 2014-12-16 21:23:35]:
Będą nowi........
zdjecie uzytkownika
wenus - 2014-12-17 17:47:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Właśnie co do tego jak pracownicy nadużywaja l4 i nic z tego nie mają a my możemy tyrac za 4 przed świętami... Tak samo jak nasza pani dyrektor zmienia grafiki co chwile najlepsze jest to ze nie informuje o tym pracowników a później wmawia ale ja przecież mówiłam to żałosne!! Mają nas w d..
zdjecie uzytkownika
Balina - 2014-12-17 17:57:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wenus - 2014-12-17 17:47:49]:
Zmień firmę
zdjecie uzytkownika
123 - 2014-12-17 21:11:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do Balina -dlaczego wenus ma zmienić firmę jak jest w porządku do niej,a taka pani dyrektor ,która nadużywa wladzy siedzi sobie twardo dupą na stolku ma pracować bez żadnych konsekwencji za to co robi czyli lamie prawo pracy.Puknij się w glowę zanim napiszesz takie bzdury
zdjecie uzytkownika
Syf - 2014-12-17 22:18:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [123 - 2014-12-17 21:11:00]:
Wymagania Pani Dyrektor są za duże na wasze możliwości, w sumie racja lepiej nic nie robić i tylko narzekać że trzeba pracować, ale 10 fajnie jest...........
zdjecie uzytkownika
wenus - 2014-12-18 03:44:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chyba jest tu jakiś lizodup!!! Pracuje ładnych parę lat w tej firmie... Wielu dyr. Przeszłam ale to co jest teraz to porażka co jest teraz... I sama zmień firmę! Idź Gdzie indziej wchodzić bez wazeliny.
zdjecie uzytkownika
Nazer - 2014-12-18 07:24:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chyba wszyscy którzy wpisują się na tym forum to albo maja za dużo czasu albo sobie dawno nie pobzykali
zdjecie uzytkownika
IP - 2014-12-18 08:35:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Nazer - 2014-12-18 07:24:32]:
Wszyscy którzy się tu wpisują nie mają świadomości że zostawiają po sobie jakiś ślad.
zdjecie uzytkownika
Stara Ropucha - 2014-12-19 22:17:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [IP - 2014-12-18 08:35:28]:
Ślad jest ale co możesz z nim zrobić... NIC!
Twój wpis mógł część forumowiczów wprowadzić w błąd i zatkać im usta, więc chociaż nie jestem w temacie zachęcam do pisania prawdziwych i rzetelnych opinii na temat tutaj poruszony.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kaufland centrala
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Kaufland centrala?
Zadaj pytanie
x