Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Kaufland Polska

Pracowałeś w firmie Kaufland Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Felicja - 2014-12-16 14:23:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeszcze raz zabieram głos w sprawie kolegi który pracuje w Kauflandzie Inowrocław kilkanaście lat i dostał wypowiedzenie nie wiadomo z jakiej przyczyny.Dlaczego Dyrekcja firmy Kaufland chce się pozbyć długoletniego sumiennego i lojalnego pracownika a toleruje osoby które są na długoterminowych zwolnieniach lekarskich i co do których z tych osób nie wyciąga się żadnych konsekwencji służbowych.Zachorować może każdy ale są osoby które z tych zwolnień lekarskich zrobiły sobie sposób na pracę w firmie Kaufland w Inowrocławiu.Indolencja dyrektorów zarządzających tym marketem jest porażająca. Zwalnia się dobrego pracownika a osoby którym powinno się przyjrzeć ponieważ nadużywają zwolnień lakarskich czują się bezkarne.Co na to Dyrekcja Kauflandu we Wrocławiu , jeżeli czyta te wszystkie wpisy to powinna natychmiast zareagować.Zwalnia się mężczyznę który jest potrzebny szczególnie na dziale takim jakim jest dział z warzywami gdzie wątłe kobiety dźwigają worki z ziemniakami które ważą po 10 kg.Niech wreszcie Dyrekcja Kauflandu we Wrocławiu zareaguje w tej sprawie bo inaczej będą wpisy nieprzychylne dla tej firmy w dalszym ciągu.
zdjecie uzytkownika
Brunhilda - 2014-12-16 21:23:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Firma Kaufland najwidoczniej woli zwolnić osobę kompetentną i wykwalifikowaną,bo szuka oszczędności a na stanowisku dyrektora zatrudniają analfabetę,żeby poprawić wizerunek firmy.Naprawdę super to wygląda jak dyrektor tylko potrafi mówić yyyyyyyyyyyyyy,yyyyyyyyyyyyyy i jeszcze z blędami
zdjecie uzytkownika
Bania - 2014-12-17 15:46:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Brunhilda - 2014-12-16 21:23:35]:
Będą nowi........
zdjecie uzytkownika
wenus - 2014-12-17 17:47:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Właśnie co do tego jak pracownicy nadużywaja l4 i nic z tego nie mają a my możemy tyrac za 4 przed świętami... Tak samo jak nasza pani dyrektor zmienia grafiki co chwile najlepsze jest to ze nie informuje o tym pracowników a później wmawia ale ja przecież mówiłam to żałosne!! Mają nas w d..
zdjecie uzytkownika
Balina - 2014-12-17 17:57:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wenus - 2014-12-17 17:47:49]:
Zmień firmę
zdjecie uzytkownika
123 - 2014-12-17 21:11:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do Balina -dlaczego wenus ma zmienić firmę jak jest w porządku do niej,a taka pani dyrektor ,która nadużywa wladzy siedzi sobie twardo dupą na stolku ma pracować bez żadnych konsekwencji za to co robi czyli lamie prawo pracy.Puknij się w glowę zanim napiszesz takie bzdury
zdjecie uzytkownika
Syf - 2014-12-17 22:18:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [123 - 2014-12-17 21:11:00]:
Wymagania Pani Dyrektor są za duże na wasze możliwości, w sumie racja lepiej nic nie robić i tylko narzekać że trzeba pracować, ale 10 fajnie jest...........
zdjecie uzytkownika
wenus - 2014-12-18 03:44:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chyba jest tu jakiś lizodup!!! Pracuje ładnych parę lat w tej firmie... Wielu dyr. Przeszłam ale to co jest teraz to porażka co jest teraz... I sama zmień firmę! Idź Gdzie indziej wchodzić bez wazeliny.
zdjecie uzytkownika
Nazer - 2014-12-18 07:24:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chyba wszyscy którzy wpisują się na tym forum to albo maja za dużo czasu albo sobie dawno nie pobzykali
zdjecie uzytkownika
IP - 2014-12-18 08:35:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Nazer - 2014-12-18 07:24:32]:
Wszyscy którzy się tu wpisują nie mają świadomości że zostawiają po sobie jakiś ślad.
zdjecie uzytkownika
Stara Ropucha - 2014-12-19 22:17:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [IP - 2014-12-18 08:35:28]:
Ślad jest ale co możesz z nim zrobić... NIC!
Twój wpis mógł część forumowiczów wprowadzić w błąd i zatkać im usta, więc chociaż nie jestem w temacie zachęcam do pisania prawdziwych i rzetelnych opinii na temat tutaj poruszony.
zdjecie uzytkownika
kropka - 2014-12-29 18:58:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A może ktoś z centrali zabierze głos??
zdjecie uzytkownika
szczurnik - 2015-03-19 15:52:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to jakiś skandal zabierając premie, w innych super marketach maja premię a w Kauflandzie nie dość że była duża i ciężka do wyrobienia to ja zabrali opanujcie się ludzie w lidlu maja pracownicy premię w każdym miesiącu w biedronce też i zarabiaj więcej niż w Kauflandzie a tu nie dość że mała pensja to jeszcze premie zabierają to jest skandal chcemy bo premia wróciła spowrotem tak nie traktuje sie ludzi
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-03-26 14:05:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dali podwyżkę pare groszy na odczepne. Niemiecka firma a zarabiamy mniej niz w biedronce czy Lidlu .Pozabierali konkurs kasjerski,najpierw podwyższyli produktywność tak zeby nikt nie wyrabiał, a teraz wszystko pozabierali.Traktuja nas nas jak takie woły robocze. Chcą abyśmy kasowały klienta z uśmiechem , szybko i bez manka , a nic w zamian nie dają tylko zabierają. jak najdalej od KAUFLANDA
zdjecie uzytkownika
Marysia - 2015-03-26 19:39:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma Kaufland nie daje premia za zakres obowiązków.
Umowa na stałe i pensja 9-ego na kacie-to jest nic.
A zanim porównasz Siec Kaufland do innych to dowiedz się trochę jak się pracuje.
zdjecie uzytkownika
pracuś - 2015-03-27 20:12:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wynagrodzenie ;Kaufland na pierwszym miejscu wrankingu marketów , natomiast na ostatnim miejscu marketów pod względem płac.Piszcie skargi nie do centrali bo tylko panom na wysokich stanowiskach dajecie wskazowki na co mają zwiększć czujność,napiszcie do centrali w Niemczech
zdjecie uzytkownika
ptyś - 2015-03-27 21:15:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [pracuś - 2015-03-27 20:12:58]:
Czytałeś co pisałeś
zdjecie uzytkownika
CoreBall - 2015-04-07 13:45:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracuję w firmie 1,5 roku,i nawet było o.k.,ale po ostatnich zmianach,to już mam dość,najpierw zawirowania z dyrekcją,ale nowa vlpapa,to już przekracza wszelkie granice,zaczął się mobbing,ten,o którym się słyszało,że był kiedyś...
zdjecie uzytkownika
piotr - 2015-04-12 19:57:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Brunhilda - 2014-12-16 21:23:35]:
W Warszawie jest identycznie
zdjecie uzytkownika
probujaca zadziałac - 2015-04-21 20:27:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,,,Tak zaczał sie mobbing,,,to czego wymagaja, od kasjerek zaczyna przekraczac wszelkie granice i normy. mowiac w wielikim skrocie, czy kasjerka jest od pilnowanowania czy klient nie kradnie:tzn marwy róg,, w wozku od przegladania wszelkich gazet zeszytow, pudelek w biegu zeby klient za długo nie czekał, i bedzie ogolnie podpadnieta u pracodawcy , gdy bedzie robic to wszystko zawolno. a niedopowiedzeniem scsisle okreslonej reguły na pozegnanie nawet pomijajac słowo ,,,wiaze sie grozba zwolnienia z pracy przez dyrektora sklepu i dyrektora regionalnego...lub degradacja na stanowisko osoby sprzatajacej,Aha i nastawianie wspolpracownikow przez dyrekcje o donosicielstwo do dyrekcji,,,gdy zostanie uchybiona reguła na pozegnanie..Osoba.Region wschodni market, chce pracowac,,,ale nie w atmosferze zastraszania itp...stres czyni nas słabszymi nie lepszymi pracownikami i wtedy latwiej o inne bledy...itd, u klienta, od pilnowania by nie było ,kolejek,szukania kodow cen gdy artykul nie chce sie zeskanowac, powiedzenia regułki scisle okreslonej na powitanie i pozegnanie klienta itp itd a to wszystko mosi robic
zdjecie uzytkownika
probujaca zadziałac - 2015-04-21 20:42:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to wszystko mosi robic kasjer własnie. Dyrektor sklepu, i regionalny takze maja wysyłac swoich szpiegów sposród klientow, płacac bonem upominkowym kaufland np lub swoich znajomych, czy kasjer spełnia chore scisle okreslone regułki, normy Niewazne ze kasjerka jest ogolnie miła, umie nawiazac kontakt z klentem i wogole ...ale 50 zasad okreslonych gdzies tam przez kogos sztucznych zreszta nie zostało spełnione i jestes przegrana. I czy to nie jest mobing,,,niewiadomo kto z ktorej strony cie dopadnie i doniesie do dyrekcji, gdy cos mu sie nie spodoba,,, Psychika nam siada ,,,a wiekszosc cicho przytakuje ze to jest chore graniczy z mobingiem i siedza cicho gdyz boja sie o utrate pracy i wogole jakies szykany>
zdjecie uzytkownika
byly pracownik - 2015-05-29 20:03:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kapsio - 2013-08-29 15:03:06]:
dokadnie tak jest masz racje wgrowiec to koszmar robi co chce a ci z gry udaja ze nic nie widza nic z tym nie mozna zrobic skargi sa nawet od klientow bo pracownicy boja sie mowic ten to dopiero jest psychol szkoda gadac co tam sie wyrabia
zdjecie uzytkownika
kamil - 2015-06-10 21:27:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dalibyście już spokój. Przedstawicie Kauflanda jak najgorszą firmę na ziemii a prawda jest taka, że bez niej nie mielibyście czego gara włożyć. Lepiej zainteresujcie się lepszymi ofertami z firmy jak choćby ta kierownicza http://www.praca.pl/kierownik-grupy-w-dziale-art-swiezych-art-spozywczych-art-przemyslowych_713624.html
zdjecie uzytkownika
W-c chin - 2015-07-05 15:16:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wenus - 2014-12-16 11:06:44]:
A nie był to czasami Ar.Szynwelski bo teraz od 6-ciu lat jest taki psychiczny w Wągrowcu albo narkoman bo piana mu z ryja leci jak sie zdenerwuje zawsze bez przyczyny .POLSAT & TVN&
zdjecie uzytkownika
Julka - 2015-07-11 00:52:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem częstym klientem Kauflandu i od jakiegoś czasu zastanawiam się, jak wygląda to od środka. Jaka jest atmosfera panująca w pracy i jak wyglądają pieniądze. Oczywiście nie mówię tylko p pracownikach sklepu, ale też o całym "kierowniczym zapleczu". Podoba mi się ich jedno ogłoszenie, młodszy specjalista ds centrali komunikacyjnej.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kaufland Polska

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Kaufland Polska?
Zadaj pytanie
alert