Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Kaufland Polska

Pracowałeś w firmie Kaufland Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ko - 2014-12-07 18:51:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w olecku nic sie nie zmienilo pani z miesa z warzyw dalej wykupuja towar a pani karina dalej sie smieje jeszcze kaza aby pracownicy skladali sie i wykupywali towar z odpisu nigdy tego nie zrobimy
zdjecie uzytkownika
07 - 2014-12-07 19:04:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ta wasza pani dyrektor to nieźle ma zrypany leb w tym Olecku.Skąd oni biorą takich popapraców
zdjecie uzytkownika
OleOle - 2014-12-09 11:52:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Ludzie, aplikowałem niedawno do centrali we Wrocławiu...może mi ktoś napisać, jak tam z atmosferą,itd??
zdjecie uzytkownika
kulfoniarka - 2014-12-12 12:38:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam!To co poczytałam tutaj to wszystko prawda!!!!!!
Wszędzie mamy problemy! Dyrekcja kłamie i wprowadza zamieszanie!
zdjecie uzytkownika
HANS - 2014-12-15 09:55:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Moi drodzy po co te wpisy,wogóle po co to pismo bylo napisane do Związków Zawodowych i do pana Andrzeja Urbańczyka,jak i tak nikt nie umie powiedzieć wprost panu Robertowi,żeby jednak napisal to pismo o przeniesienie.Tak naprawdę nikt nie ma ochoty pracować z tym panem,a już w ogóle podleganie mu to już absurd.Ludzie ogarnijcie się to,że ten gość jest mily na te chwilę to nic nie znaczy.Chodzi i się śmieje z nas ,że jesteśmy tacy naiwni .Poglaskal po glówce,poklepal po ramieniu i co WSZYSCY NAGLE ZMIENILI ZDANIE.JESTEŚCIE DOROSLYMI LUDŹMI ,a zachowujecie się jak dzieci w przedszkolu.Tylko KROWA NIE ZMIENIA POGLĄDÓW!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
wenus - 2014-12-15 15:55:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam serdecznie czy zajmie się w końcu ktoś chorzowem 2 dzieją się tam naprawdę złe rzeczy!! Ludzie są tam wykonczeni nową panią dyrektor która nie potrafi zarządzać ta firma!! Pozdrawiam wszystkich
zdjecie uzytkownika
Helmut - 2014-12-15 20:39:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nikt się niestety nie zajmie Marketem w Chorzowie,Olecku czy naszym Inowrocławiem nie łudźmy się.Góra ma nas w głębokiej DUPIE razem z naszymi Hl,VKl i Vlpapą którzy traktują nas jak takie woły robocze i psy pościgowe do roboty.Myślicie że obchodzą ich losy zwykłych roboli-wcale,bo za takich nas mają głupich roboli.To że brakuje ludzi do pracy ,to ich nie obchodzi najwyżej posiedzimy w pracy nie 8 godzin a 10 ,a może 12 a panowie dyrektorzy będą udawać że nic się nie dzieje i nic nie widzą Vkl poklepie Hl jeszcze za to po ramieniu .Tak taka jest prawda i wszędzie jest wyzysk tylko każdy udaje że jest miodzio prawo praca jest przestrzegane że po 8 godzinach się wychodzi To jestFIKCJA LITERACKA ,dlatego te wszystkie wpisy co były to zostały usunięte ,bo to prawda była i firma się boi .Tylko pytam się co robią Związkki Zawodowe bo jak na razie to nic siedzą na dupie i chyba też biorą pieniądze od góry żeby nic nie robić i udawać że nic się nie dzieje
zdjecie uzytkownika
wenus - 2014-12-16 11:06:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Masakra... Nasz market przechodzi przez samych [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] A jak zesmy mieli super gościa to nam go zabrano h** wie czemu. Bo co, bo zrobił porządek po dyrektorze który zrobił syf i ciulal przekręty jak tylko się dało.... I wyleciał za mobbing oraz inne złe rzeczy. Co najlepsze nadal pracuje w tej firmie... Tylko inny rejon. Co się kuzwa dzieje?!!
zdjecie uzytkownika
Felicja - 2014-12-16 14:23:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeszcze raz zabieram głos w sprawie kolegi który pracuje w Kauflandzie Inowrocław kilkanaście lat i dostał wypowiedzenie nie wiadomo z jakiej przyczyny.Dlaczego Dyrekcja firmy Kaufland chce się pozbyć długoletniego sumiennego i lojalnego pracownika a toleruje osoby które są na długoterminowych zwolnieniach lekarskich i co do których z tych osób nie wyciąga się żadnych konsekwencji służbowych.Zachorować może każdy ale są osoby które z tych zwolnień lekarskich zrobiły sobie sposób na pracę w firmie Kaufland w Inowrocławiu.Indolencja dyrektorów zarządzających tym marketem jest porażająca. Zwalnia się dobrego pracownika a osoby którym powinno się przyjrzeć ponieważ nadużywają zwolnień lakarskich czują się bezkarne.Co na to Dyrekcja Kauflandu we Wrocławiu , jeżeli czyta te wszystkie wpisy to powinna natychmiast zareagować.Zwalnia się mężczyznę który jest potrzebny szczególnie na dziale takim jakim jest dział z warzywami gdzie wątłe kobiety dźwigają worki z ziemniakami które ważą po 10 kg.Niech wreszcie Dyrekcja Kauflandu we Wrocławiu zareaguje w tej sprawie bo inaczej będą wpisy nieprzychylne dla tej firmy w dalszym ciągu.
zdjecie uzytkownika
Brunhilda - 2014-12-16 21:23:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma Kaufland najwidoczniej woli zwolnić osobę kompetentną i wykwalifikowaną,bo szuka oszczędności a na stanowisku dyrektora zatrudniają analfabetę,żeby poprawić wizerunek firmy.Naprawdę super to wygląda jak dyrektor tylko potrafi mówić yyyyyyyyyyyyyy,yyyyyyyyyyyyyy i jeszcze z blędami
zdjecie uzytkownika
Bania - 2014-12-17 15:46:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Brunhilda - 2014-12-16 21:23:35]:
Będą nowi........
zdjecie uzytkownika
wenus - 2014-12-17 17:47:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Właśnie co do tego jak pracownicy nadużywaja l4 i nic z tego nie mają a my możemy tyrac za 4 przed świętami... Tak samo jak nasza pani dyrektor zmienia grafiki co chwile najlepsze jest to ze nie informuje o tym pracowników a później wmawia ale ja przecież mówiłam to żałosne!! Mają nas w d..
zdjecie uzytkownika
Balina - 2014-12-17 17:57:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wenus - 2014-12-17 17:47:49]:
Zmień firmę
zdjecie uzytkownika
123 - 2014-12-17 21:11:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do Balina -dlaczego wenus ma zmienić firmę jak jest w porządku do niej,a taka pani dyrektor ,która nadużywa wladzy siedzi sobie twardo dupą na stolku ma pracować bez żadnych konsekwencji za to co robi czyli lamie prawo pracy.Puknij się w glowę zanim napiszesz takie bzdury
zdjecie uzytkownika
Syf - 2014-12-17 22:18:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [123 - 2014-12-17 21:11:00]:
Wymagania Pani Dyrektor są za duże na wasze możliwości, w sumie racja lepiej nic nie robić i tylko narzekać że trzeba pracować, ale 10 fajnie jest...........
zdjecie uzytkownika
wenus - 2014-12-18 03:44:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chyba jest tu jakiś lizodup!!! Pracuje ładnych parę lat w tej firmie... Wielu dyr. Przeszłam ale to co jest teraz to porażka co jest teraz... I sama zmień firmę! Idź Gdzie indziej wchodzić bez wazeliny.
zdjecie uzytkownika
Nazer - 2014-12-18 07:24:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chyba wszyscy którzy wpisują się na tym forum to albo maja za dużo czasu albo sobie dawno nie pobzykali
zdjecie uzytkownika
IP - 2014-12-18 08:35:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Nazer - 2014-12-18 07:24:32]:
Wszyscy którzy się tu wpisują nie mają świadomości że zostawiają po sobie jakiś ślad.
zdjecie uzytkownika
Stara Ropucha - 2014-12-19 22:17:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [IP - 2014-12-18 08:35:28]:
Ślad jest ale co możesz z nim zrobić... NIC!
Twój wpis mógł część forumowiczów wprowadzić w błąd i zatkać im usta, więc chociaż nie jestem w temacie zachęcam do pisania prawdziwych i rzetelnych opinii na temat tutaj poruszony.
zdjecie uzytkownika
kropka - 2014-12-29 18:58:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A może ktoś z centrali zabierze głos??
zdjecie uzytkownika
szczurnik - 2015-03-19 15:52:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to jakiś skandal zabierając premie, w innych super marketach maja premię a w Kauflandzie nie dość że była duża i ciężka do wyrobienia to ja zabrali opanujcie się ludzie w lidlu maja pracownicy premię w każdym miesiącu w biedronce też i zarabiaj więcej niż w Kauflandzie a tu nie dość że mała pensja to jeszcze premie zabierają to jest skandal chcemy bo premia wróciła spowrotem tak nie traktuje sie ludzi
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-03-26 14:05:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dali podwyżkę pare groszy na odczepne. Niemiecka firma a zarabiamy mniej niz w biedronce czy Lidlu .Pozabierali konkurs kasjerski,najpierw podwyższyli produktywność tak zeby nikt nie wyrabiał, a teraz wszystko pozabierali.Traktuja nas nas jak takie woły robocze. Chcą abyśmy kasowały klienta z uśmiechem , szybko i bez manka , a nic w zamian nie dają tylko zabierają. jak najdalej od KAUFLANDA
zdjecie uzytkownika
Marysia - 2015-03-26 19:39:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma Kaufland nie daje premia za zakres obowiązków.
Umowa na stałe i pensja 9-ego na kacie-to jest nic.
A zanim porównasz Siec Kaufland do innych to dowiedz się trochę jak się pracuje.
zdjecie uzytkownika
pracuś - 2015-03-27 20:12:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wynagrodzenie ;Kaufland na pierwszym miejscu wrankingu marketów , natomiast na ostatnim miejscu marketów pod względem płac.Piszcie skargi nie do centrali bo tylko panom na wysokich stanowiskach dajecie wskazowki na co mają zwiększć czujność,napiszcie do centrali w Niemczech
zdjecie uzytkownika
ptyś - 2015-03-27 21:15:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracuś - 2015-03-27 20:12:58]:
Czytałeś co pisałeś
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kaufland Polska
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Kaufland Polska?
Zadaj pytanie