Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Kaufland centrala

Pracowałeś w firmie Kaufland centrala i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
zuzia - 2014-11-12 20:33:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
unas w olecku dyrektorka zmusza kierownikow i pracownikow do wykupywania odpisow i wlasnie nadgorliwi to co zostaje wykupuja razem z pracownikami i bedzie pani dyrektor chwalona przez gore robi tak bo ma dostac premi 20 tysiecy porazka co robi sie w olecku pani karino
zdjecie uzytkownika
pala - 2014-11-12 20:39:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak to prawda na nabiale warzywach miesie nawet skeningowa wykupuje opamietajcie sie olecko malo zarabiamy co robicie
zdjecie uzytkownika
Ptyś - 2014-11-16 11:39:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W Kauflandzie w Inowrocławiu żona obecnego pana Dyrektora która jest również pracownikiem Kauflandu rządzi w nim jakby była tu prezesem. Ten market w Inowrocławiu jej nie podlega a że mąż pełni tymczasowo funkcję dyrektora to rządzi się w nim jak szara gęś.Dlaczego Zarząd firmy Kaufland we Wrocławiu dopuszcz do takiej sytuacji że rządzą w tych marketach kliki rodzinne. Według mojej wiedzy to takie sytuacje nie powinny mieć miejsca.Jeżeli się przyjmuje do pracy osoby ( maż i żona )i zatrudnie się ich na stanowiskach kierowniczych to takie osoby mogą pracować lecz powinny być zatrudnione w marketach z dala od siebie żeby nie miały wpływu na dany market w którym rządzi żona lub mąż. Przez takie układy tworzą się sytuacje takie że żona której mąż jest dyrektorem marketu przyjeżdża do niego i raądzi w nim jakby to ona była dyrektorem. Dlaczego Zarząd firmy Kaufland dopuszcza do takich kumoterskich sytuacji i zeby nie psuć atmosfery wśród załogi to nie powinno się dopuszczać do takich rodzinnych koligacj wśród osób zarządzających danych marketem.Mam nadzieję że osoby odpowiedzialne w Zarządzie we Wrocławiu czytają te wszystkie wpisy i wyciągną wnioski na przyszłość,bo atmosfera wśród załóg w marketach Kaufland jest coraz bardziej napięta i może dojśc do protestów w całym kraju.Do takiej sytuacji Zarząd firmy we Wrocławiu nie powinien dopuścić
zdjecie uzytkownika
abc - 2014-11-16 22:10:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Ptyś - 2014-11-16 11:39:23]:
Ludzie, musicie zrobić porządek.
zdjecie uzytkownika
Balbinka - 2014-11-18 09:03:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [abc - 2014-11-16 22:10:35]:
Bo to jest nie Kaufland spółka zoo tylko, społka Ja....skich zoo.
zdjecie uzytkownika
Balbinka - 2014-11-18 09:30:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracuje w Kauflandzie w Inowrocławiu i to co tam się wyrabia to woła o pomstę do nieba Pan Dyrektor jest po przyuczeniu do zawodu,więc nie ma nawet zawodówki skończonej i Taka osoba zarządza ludźmi śmiech.Jak to świadczy o firmie że zatrudniają na takich stanowiskach ludzi co nie umieją się wypowiedzieć ani ustnie a pisemnie w ogóle moje 6-ścio letnie dziecko mniej błędów robi ortograficznych niż obecny Pan Dyrektor pisząc jakiś tekst.Jeszcze obecna żon Pana dyrektora która się szarogęsi jak ktoś to dobrze ujął gdzieś w jakieś wypowiedzi rządzi się jakby to był jej prywatny biznes.Mąż i żona też tego nikt nie sprawdza czy nie mogą działać na szkodę firmy mogą kombinacji 1500 może tu być.Ludzie powiedźcie po co się uczyć jak można piastować ciepłą posadkę będąc GRYMBOŁEM do kwadratu.Pan i Pani J po trupach a do celu ludzi to mają za przysłowiowe [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] no przecież mogą. Trzeba być z siebie dumnym żeby z takim wykształceniem być Dyrektorem no no.
zdjecie uzytkownika
mmm - 2014-11-18 09:44:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
koordynator do spraw gazetek w Dąbrowie Górniczej znacie go ? napiszcie o nim opinie bo to zły człowiek jest .......
zdjecie uzytkownika
eldo - 2014-11-18 14:34:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kaufland Inowrocław Jestem stałym klientem tego marketu i jak juz kazdy zdążył zauważyć to źle się tam dzieje to nie może tak być żeby dyrektor tak traktował swoich pracowników niejedno krotnie byłem świadkiem niemiłej rozmowy dyrektora z pracownikiem nie wiem czym to jest spowodowane ale jeśli jest jakiś problem to może lepiej by bylo zmienić dyrektora
zdjecie uzytkownika
Kler - 2014-11-18 17:22:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W Inowrocławiu jest coraz gorzej, to prawda. Nigdy tak nie było od 12 lat jak powstał ten market. Mieliśmy przez ten okres wielu dyrektorów, zapewne kilkunastu. Każdy był innym człowiekiem, każdy z nich miał jakieś swoje wady, ale wszyscy posiadali konkretną wiedzę i umiejętności potrzebne kierowania zespołem. Każdy z nich posiadał umiejętność słuchania pracowników, mieli opanowaną sztukę kompromisu i działali z zespołem w porozumieniu dla dobra ogółu czyli firmy. Oczywiście byli osobami wymagającymi i oczekującymi konkretnych rezultatów z powierzonych zadań. I tak było przez 12 lat, aż do teraz. Sielanka się skończyła. Teraz jest tylko chaos i totalny bałagan. Dyrektor marketu jest prawdopodobnie jedną z najmniej wykształconych osób w markecie. Jego zachowanie, brak kultury, sposób odzywania się do pracowników jest niedopuszczalny. W jaki sposób taka osoba zatrudniona jest na najwyższym stanowisku w jednostce jaką jest market. To prawda jak ktoś wspomniał, że nawet w języku polskim trudno mu jest się wysłowić, a o pisaniu tekstu maila etc. już lepiej nie wspominać. Czy nie jest wstyd ludziom, którzy go awansowali, że tak mało kompetentna osoba sprawia taką funkcję? Zazwyczaj tacy ludzie sprzątają ulice lub kopią rowy, choć nikomu nie ubliżając w takich pracach też trzeba myśleć, a coraz więcej pracodawców potrzebuje ludzi wykształconych nawet do takich prac. To jest chyba największa pomyłka jaka nastąpiła w markecie Inowrocław i ktoś powinien się temu przyjrzeć jakim cudem taka osoba awansowała na takie wysokie, odpowiedzialne stanowisko. Jest to trochę podejrzane, że w Kauflandzie pracuje on, jego żona i jego brat. Pytanie brzmi: kto kogo wciągnął do firmy i kto kogo wywindował na ich stanowiska? Czy to jest jakaś mafia? Z tym dyrektorem nie da się normalnie pracować. Odzywa się do ludzi jak do nie wiem czego, nie chcę wulgaryzować. Oczywiście było zebranie z Panem Jackiem W., ale to chyba nic nie da, bo natury człowieka jednak nie da się zmienić. Kultury człowieka się nie nauczy, to jest rzecz nabyta. Niestety nie w tym przypadku. Ostatnio pojawiła się moda na rozdawanie nagan tzn. notatek z rozmów dyscyplinujących. Nikt nie ma prawa się pomylić, bo za chwilę będzie nagana. Jedynie HL może się mylić i nie ponosi z tego żadnych konsekwencji. Nawet ostatnio wprowadził dwie kierowniczki w błąd co do wysokości kwoty przeznaczonej na degustację (podał za wysoką) i jak się okazało, że to był błąd to dziewczyny otrzymały "nagany", a Pan HL najpierw wypierał się, że podał im za wysoką kwotę, a potem stwierdził, że one nie powinny go słuchać tylko postępować według OHB. Czy tak postępuje odpowiedzialna osoba, która popełniła błąd? Tak robi tylko tchórz i osoba, która bez żadnych skrupułów zrzuci swoją winę i odpowiedzialność na kogoś innego. Niestety dyrektor w Inowrocławiu jest typem prostego człowieka, który jest zakochany tylko w sobie i poświęci wszystko, żeby tylko utrzymać się na stanowisku. Nie jest to dziwne, gdyż niejedna osoba z takimi kwalifikacjami może tylko marzyć o pracy jako dyrektor marketu. Są jednak sytuacje kiedy staje się miły dla pracowników. Dzieje się tak zawsze jak ma być jakaś ważniejsza wizytacja, gdy ktoś jedzie lub ląduje. Wtedy wie, że pracownicy są mu potrzebni do uzyskania jak najlepszego wyniku. Tu kogoś poprosi, żeby przyszedł w wolne innych prosi by zostali dłużej i ludzie przeważnie idą mu na rękę. Prawda jest taka, że jego wyniki to efekt pracy podwładnych, którzy wkładają dużo siły i serca w wykonywaną pracę. Szkoda, że tylko w takich sytuacjach zachowuje się jak człowiek. Można by było długo pisać. Może powstała by z tego nawet jakaś epopeja, a na pewno komediodramat :-)Niestety przez takie błędy kadrowe cierpią pracownicy, traci na tym również firma i to traci masę pieniędzy. Pytanie tylko, kiedy ktoś się otrząśnie i zauważy, że tak dalej być nie może.
zdjecie uzytkownika
Klient - 2014-11-18 20:03:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nawet sieć z "owadem" który buduje się niedaleko Kauflandu w Inowrocławiu zatrudnia na stanowisko kierownicze z wyższym wykształceniem.
Proszę o wyciągnięcie wniosków.
zdjecie uzytkownika
Balbinka - 2014-11-18 20:55:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anczopek@interia.pl - 2014-11-08 17:11:56]:
Ciekawe czemu tak oszczędzają na ludziach,bo na samochodach slużbowych i hotelach jakoś nie widać skromności wszystko wyższa pólka.
zdjecie uzytkownika
Fred - 2014-11-18 21:03:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kauf. - 2014-11-07 15:05:30]:
Pani Dyrektor regionalna spotkania może i robi tylko nikt się nie odzywa bo każdy się boi.Potrafi być bardzo mściwa i okrutna.
zdjecie uzytkownika
NIKO - 2014-11-20 20:10:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Właśnie przeczytałem opinie o kauflandzie w Inowrocławiu również jestem jego pracownikiem. Popieram, że nigdy nie było jeszcze w tej firmie tak źle jak teraz. Pracownicy są zastraszani przez Dyrektora nie można w spokoju pracować, ponieważ nasza praca jest notorycznie przerywana, ciągle ktoś jest wołany do biura Dyrektora na rozmowy, notorycznie są wystawiane notatki służbowe. Również mam pytanie do Zarządu. Jak taki pracownik ma się skupić na swojej pracy i ja dobrze wykonywać? Zestresowany i zastraszony, ponieważ ten człowiek nie potrafi kulturalnie porozmawiać ze swoim pracownikiem tylko na niego krzyczy i straszy zwolnieniem. Ostatni przykład: pracownik po rozmowie z Dyrektorem musiał się zwolnić do domu ponieważ dyrektor go SPONIEWIERAŁ u siebie w biurze w czterech ścianach i doprowadził tą osobę do płaczu i efektem tego pracownik się rozchorował. Jeżeli to jest nowa metoda zamiast motywowania pracownika- zastraszanie go to proszę zobaczyć jakie są tego w rezultacie efekty. Brawooo Dyrektorze wszyscy cie nienawidzą!!! Ale to chyba właśnie o to chodzi bo widzi efekty swojej władzy pastwi się nad pracownikami, ponieważ może zrobić z nimi co tylko zechce i w momencie gdy pracownicy są zastraszeni i się boja zrobią wszystko prawda??? Nawet to, że w rezultacie nie powiedzą o tym nikomu bo jakoś to będzie, muszę zarobić na rodzinę, muszę mieć ta pracę bo mam kredyt a boję się odezwać. Ale przychodzi w końcu taki dzień, gdzie dyrektor chodzi uśmiechnięty, ponieważ dostał dobrą ocenę za market i tu fałszywie posłodzi i tam fałszywie posłodzi(na pokaz)aż do następnego dnia, gdzie sypią się następne nagany i chamskie odzywki.
zdjecie uzytkownika
Misjonasz - 2014-11-20 20:19:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Prezesi jednak czytają nasze wpisy, tylko szkoda że zbyt poważnie do nich nie podchodzą. Skoro przysyłają Panią dyrektor regionalną tylko po to żeby zrobić wywiad z ludźmi i spróbować całą sprawę wyciszyć Pewnie jej też grunt pali się pod nogami. I to by jej się udało tylko Pan Dyrektor już wszystko wie co kto mówił i teraz przy najbliższej okazji wyrzyguje i przetrzymuje pracowników po pracy! Nic to nie dało!
zdjecie uzytkownika
NIKO - 2014-11-20 20:23:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ale omijając Dyrektora muszę również przyznać jak mój przedmówca, że kiedyś kaufland był fajną firmą. Szkoda, że i tutaj zawitał Pan mobbing. Do pracy przychodzi się z wielką niechęcią i stresem :(
zdjecie uzytkownika
NIKO - 2014-11-20 20:27:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Spokojnie jest jeszcze sąd pracy
zdjecie uzytkownika
Siostra - 2014-11-20 20:36:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sąd pracy może później, nie ominiemy na pewno Pana U.
zdjecie uzytkownika
aleo - 2014-11-20 21:48:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ludzie nie dajcie się złamać!!! Jeśli jego przełożeni nie pomogą i nie załatwią definitywnie sprawy, to trzeba iść do sądu pracy, nagłośnić sprawę w mediach (internet, prasa, telewizja np: interwencja, uwaga). Ten człowiek jest aspołeczny i powinien mieć dożywotni sądowy zakaz sprawowania jakichkolwiek funkcji kierowniczych, bo nie potrafi pracować w zespole bez krzywdzenia ludzi. W nas jest siła, to nasza chwila, nasz moment, nie zmarnujmy tego!!!!! Amen
zdjecie uzytkownika
Welma - 2014-11-21 06:54:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [NIKO - 2014-11-20 20:27:23]:
Kochani moi koledzy i koleżanki z K w Inowroclawiu wlaśnie może twn uwaga.Niech wszyscy się dowiedzą jakich glupoli zatrudniają na stanowiska dyrektorskie.Co wy na to?
zdjecie uzytkownika
Welma - 2014-11-21 10:53:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zresztą moi drodzy o czym my tu rozmawiamy nie zapominajmy,że to Pani Dyrektor regionalna MW-O wyniosła go na ten stołeczek.Ciekawe co ją tak urzekło w nim:głupota(nie ukrywajmy widać to po pisaniu maili do szefowej od niego),chamstwo,brak ogłady czy może (usunięte przez administratora) ,bo tego człowiek się nie uczy taki rodzaj charakteru ma się od urodzenia.Kaufland jak widać potrzebuje takich rządzących co będą stać na straży toalet ,żeby ludzie nie za często z niej korzystali lub palarni bo jak palą i robią siku to firma traci ludzie nie pracują.Przykre jest nawet to ,że pani Dan..nasza długoletnia pracownica przyniosła ciasto na zakończenie swojej pracy.Przeszła na emeryturę to nawet nie została chwilę z nami tylko przyniosła ciasto zostawiła i poszła,bo się bała żebyśmy my nie mieli nieprzyjemności a pan Dyrektor stał popatrzył się na to i nic.Panie dyrektorze czy na prawdę te pół godzinki by pana zbawiło przecież ciężko pracujemy i nawet na to nie było pana stać ,żeby poświęcić pani D tę odrobinę czasu.No sami powiedźcie czy to tak dużo.Lubiłam swoją pracę ale czas spędzony z panem R J to gehenna ,w ciągle źle ,wciąż pan dyrektor niezadowolony,a już jak się wychodzi o godzinie jakiej mamy w grafiku do domu to dostaje białej gorączki.Tak proszę Państwa z tym panem to jes (usunięte przez administratora)i nic więcej nie trzeba no może jeszcze jakąś pałę albo bat toby zrobił z nami czystkę.Gdzieś przeczytałam na jakimś forum ,że to nie Kaufland tylko (usunięte przez administratora)wtedy się z tego śmiałam,ale teraz już wiem co to znaczy i nie sądzę żeby nasza pani dyrektor regionalna nam pomogła,bo to jej pupilek. Pan RJ jeżeli już to zostanie przerzucony na inny market i będzie dalej robił co z nami a o to nam nie chodzi prawda.
zdjecie uzytkownika
prawnik - 2014-11-21 11:32:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Czytam Państwa posty i jest mi Państwa żal, że musicie się borykać z takimi problemami. Taka moja jedna podpowiedź co do zostawania w pracy po godzinach. Prawo pracy mówi, że obowiązek pracy w godzinach nadliczbowych możliwy jest tylko w dwóch przypadkach: 1) konieczności prowadzenia akcji ratowniczej w celu ochrony życia lub zdrowia ludzkiego, ochrony mienia lub środowiska albo usunięcia awarii,2) szczególnych potrzeb pracodawcy. Jednak „Szczególne potrzeby pracodawcy” - nie jest to wykonywanie normalnych zadań produkcyjnych. W uzasadnieniu do wyroku z 26 maja 2000 r. (I PKN 667/99; OSNP 2001/22/662) Sąd Najwyższy podkreślił, iż chodzi tu o potrzeby specjalne, niecodzienne, odróżniające się od zwykłych potrzeb związanych z prowadzoną przez pracodawcę działalnością. Oznacza to, że praca w godzinach nadliczbowych może być bowiem zarządzona jedynie w sytuacjach wyjątkowych, wcześniej nieprzewidywanych. Reasumując pracodawca nie prawa nakazać pracownikowi normalnej pracy polegającej na wypełnianiu jego normalnych obowiązków każdorazowo kiedy ma taki kaprys. Postępując tak łamie prawo pracy za co grożą mu surowe konsekwencje. Pamiętać jednak trzeba, ze pracownik, jest obowiązany podjąć pracę na polecenie pracodawcy. Wynika to przede wszystkim z art. 100 par. 1 k.p.
Dopiero po wykonaniu polecenia można zakwestionować jego zasadność, należy w tym celu zwrócić się do PIP. Z Waszych wpisów wynika, że takie sytuacje mają miejsce bardzo często. Z punktu widzenia polskiego prawa jest to niedopuszczalne. Powodzenia w walce o swoje prawa.
zdjecie uzytkownika
Welma - 2014-11-21 11:53:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chciałabym podziękować Panu prawnikowi ,bo jak widać są jeszcze ludzie którym krzywda ludzka nie jest obojętna i na pewno wydrukuje ten wpis Pana i się następnym razem nie dam.Damy czadu. Dziękujemy
zdjecie uzytkownika
prawnik - 2014-11-21 12:30:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie ma za co dziękować, ale miło mi, że mogłem Wam jakoś pomóc i wesprzeć. Z pewnością będę tu regularnie zaglądał i w miarę moich możliwości będę rozwiewał Państwa wątpliwości jeśli chodzi o prawne aspekty Waszych problemów. Mam nadzieję, że winnych Waszej trudnej sytuacji spotka adekwatna kara do wyrządzonych Wam krzywd.
zdjecie uzytkownika
prawnik - 2014-11-21 13:45:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dla tych, którzy lubią czytać i chcą więcej dowiedzieć się o zjawisku mobbingu (usunięte przez administratora)Przeczytajcie jakie działania składają się na mobbing i będziecie mogli sobie odpowiedzieć czy występuje on u Was w firmie i jest używany przeciwko Wam. Pracownikom przysługują różne roszczenia wynikające z prawa pracy jeśli zostali dotknięci mobbingiem, ale pracodawca odpowiada również karnie: niezależnie od dochodzenia przez pracownika roszczeń wynikających ze stosowania mobbingu pracodawca może odpowiadać karnie poprzez wypełnienie swym zachowaniem znamion przestępstw określonych w art. 151 k.k.(doprowadzenie namową lub przez udzielenie pomocy do targnięcia się na własne życie), art. 156 k.k. (spowodowanie ciężkiego uszczerbku na zdrowiu), art. 157 k.k. (spowodowanie naruszenia czynności narządu ciała lub rozstroju zdrowia), art. 158 § 1 i 2 k.k. (udział w bójce lub pobiciu), art. 190 § 1 k.k. (groźba), art. 191 § 1 k.k. (stosowanie przemocy lub groźby bezprawnej), art. 207 k.k.(znęcanie się fizyczne lub psychiczne), art. 212 § 1 i 2 k.k. (pomówienie osoby), art. 216 § 1 i 2 k.k. (znieważenie), art. 217 § 1 k.k.(uderzenie lub inne naruszenie nietykalności cielesnej), art. 218 § 1 i 2 k.k.(złośliwe lub uporczywe naruszanie praw pracownika), art. 219 k.k.(nie zgłoszenie lub zgłoszenie nieprawdziwych danych do organu ubezpieczeń społecznych), art. 220 § 1 k.k.(nie dopełnienie obowiązków BHP poprzez narażenie na bezpośrednie niebezpieczeństwo utraty życia lub powstania ciężkiego uszczerbku na zdrowiu), art. 267 k.k. (pozyskiwanie informacji bez uprawnienia) i art. 268 k.k (niszczenie, uszkadzanie, usuwanie lub zmienianie zapisu istotnej informacji lub utrudnianie zapoznania się z nią przez osobę uprawnioną), a także wykroczeń przewidzianych w art. 107 k.w. (złośliwe wprowadzenie w błąd lub złośliwe niepokojenie) lub art. 283 § 1 k.p. (nie przestrzeganie przepisów lub zasad BHP). Szczególni art. 218 § 1 Kodeksu Karnego mówi: . Kto, wykonując czynności w sprawach z zakresu prawa pracy i ubezpieczeń społecznych, złośliwie lub uporczywie narusza prawa pracownika wynikające ze stosunku pracy lub ubezpieczenia społecznego, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2. Pracodawcy może wydawać się, że jest nietykalny i nie spotkają go żadne konsekwencje swoich zachowań, ale prawo jest bardzo restrykcyjne wobec takich ludzi. Miłego czytania.
zdjecie uzytkownika
daro - 2014-11-21 19:31:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam wszystkich mam pytanie,a tak naprawde prosbe do zarzadu kaufland polska..chodzi mi o to, gdzie moglbym zapoznac sie z wymaganiami jakie ma spelniac potencjalny kandydat na dyrektora marketu....patrzac jednak na market w inowroclawiu to uwazam,ze te wymagania nie sa jednak zbyt wygorowane bo dyrektorem jest tam jakis prostak.czlowiek bez zadnej szkoly,ktory ma problem z samym soba,a co dopiero z zarzadzaniem grupa ludzi...drogi zarzadzie,wiem,ze takie wpisy macie gdzies,a szczegolnie pan prostak.....,ale na szczescie sa jeszcze media ,ktore na pewno sie ta sprawa zainteresuja...
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kaufland centrala
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x