Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Stara Stołówka

Pracowałeś w firmie Stara Stołówka i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Paweł - 2012-12-06 21:57:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam się z poprzednimi opiniami.Sylwester w tamtym roku-porażka.
Do tego na jednym z wesel na którym tam byłem starostą natrafiłem na dziwną sytuację.Otóż wszedłem do kuchni po alkohol w chwili gdy panie właścicielki czy też żony właścicieli w każdym razie te które załatwiały formalności z bratem (jedna taka przy kości)pakowały sobie do domu ciasto i mięso.Żenada,bo moim zdaniem młodzi sobie za to zapłacili i takie rzeczy nie powinny mieć miejsca,a każdy szanujący się właściciel na takie wybryki nie powinien sobie pozwalać.
zdjecie uzytkownika
gośc - 2012-12-22 20:29:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jedzenie beznadziejne, obsługa sprawia wrażenie, że są tam za kare. W pokoju zwanym apartamentem zimna woda. Ogólnie porażka nie polecam !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Właściciel niech zajmie się hodowlą jedwabników a nie prowadzeniem hotelu, bo jak widac nie tylko z mojej opinii nie ma o tym pojęcia.
zdjecie uzytkownika
gość - 2012-12-22 21:07:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, byłem pracownikiem w starej stołówce. Młodzi płacąc za wesele, maja soki bez ograniczeń dla gości nic dziwnego, kupują je za grosze bo są już po terminie. Pracowników mają za nic. Średnia pensja to 5 zł /h i najczęściej bez umowy. Kiedyś spóźniłem się do pracy 30 min to potrącili mi za cały dzień pracy 10 h. Szefowa, (żona właściciela) skończyła zawodówkę, a uważa się za Boga ! Pizze są nie dobre ? nic dziwnego jak na kuchni spożywa się tyle alkoholu to nie zawsze pizza wychodzi. Najlepsze jest to, że po weselu mają zawsze darmowe składniki na danie dnia :). Ogólnie polecam wszystkim naiwnym, sala robi wrażenie ale cała reszta to jest jedno wielkie nieporozumienie ! No ale cóż ktoś musi spłacać leasing za np BMW X6 i całą resztę.....
zdjecie uzytkownika
misiek - 2013-01-02 19:26:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
napiszę krótko byłem na trzech imprezach na Starej Stołówce na weselu w sierpniu,na 60-leciu Koła Łowieckiego "Rokita" i Sylwester 2012 sala super,jedzenie ekstra za każdym razem jedliśmy coś innego,obsługa miła i sympatyczna,wrażenia niezapomniane lokal godny polecenia!!!
zdjecie uzytkownika
magda - 2013-01-06 21:44:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja osobiscie mam inne zdanie na ten temat!!!!! bylam na weselu w starej stolowce i na andrzejkach i jakos nic co napisaliscie sie nie potwierdzilo jedzenie ok obsluga ok POLECAM!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
wrc - 2013-01-06 22:27:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam Stara Stolowke kto Was tak lubi?!!! Mialem wesele w tym lokalu i nie mialem sie do czego przyczepic a jestem ''czepialski'' jedzenie smaczne kelnerki na 4+ piekna sala ale byl jeden problem.Swiadek nam sie upil!!!! a reszta ok polecam
zdjecie uzytkownika
"gość" taki jak wiekzosc na tym forum - 2013-01-18 23:18:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Prawdopodobnie jesteś dziw..a do [usunięte przez administratora]jak takie coś piszesz ale ok.
Teraz do wszystkich na tym forum śmiesznym i co będą to czytać.
1. Trzeba tam być zobaczyć a później oceniać.
2. Skąd wiecie czy tam bylem czy nie bylem :)
3. Nie bronie ani nie oczerniam
4. A jeśli te wszystkie posty napisała jedna lub dwie osoby :)
Zastanówcie się ludzie co czytacie i co piszecie.
Zazdrość zżera najbardziej.

Czy to prawda czy to falsz hahaha :)

Pozdrawiam :)
zdjecie uzytkownika
lina - 2013-02-04 10:12:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem ogromnie zdziwiona negatywnymi opiniami na temat Starej Stołówki. Nie będę się wypowiadać na temat właścicieli lokalu i ich sposobach na zatrudnianie ludzi, bo nie jestem w temacie. W pażdzierniku 2012 roku miałam wesele. Fakt, że trudno było się porozumieć z menagerem ów obiektu, było parę nerwowych rozmów. Jednak menager się zmienił. Jeśli chodzi o wesele, to wszyscy goście byli zachwyceni ( salą, wystrojem wnętrza, ogomem pysznego jedzenia,pokojami, a jeśli chodzi o obsługę to zasługuje, na najwyższe pochwały.) Panie do rana z uśmiechem na twarzy usługiwały, nawet pomagały pakować jedzenie, które zostało, co nie należało już do ich obowiązków,. Jeśli jest tak jak Państwo piszecie, że dostają 5zł/h to tym bardziej należy im się pochwała. Mimo tak nędznych zarobków mają ogromną motywację do pracy. Nagana należy się właścicielom obiektu, że za takie wysokie ceny jakie pobierają za salę i wesele. płacą tak nędznie pracownikom. Jedyny minus dałabym za brak apartamentu, którego nawet na oczy nie widzieliśmy. Przy umowie zachęcają atrakcyjnym apartamentem dla nowożeńców, od początku go nie widzieliśmy, bo zawsze coś. Dzień przed weselem zadzwonili, że pękła rura nad apartamentem i zalało. 2 wersja przez 2 właściciela, że apartament został zniszczony przez poprzednich lokatorów. Cóż.... nie wiem jaka wersja była prawdziwa. Niestety nic się nie dało zrobić, bo właściciele stwierdzili, że apartament nie odnosił się do umowy i nie można było zrobić żadnego aneksu, że nie dopełnili warunków, gdyż jak twierdzili właściciele on jest tylko gratis, więc może go nie być. Żenujące, ale uwierzcie, dzień przed weselem człowiek jest tak zestresowany, że nie ma siły zajmować się takimi sprawami. Teraz może inaczej byśmy to załatwili. Jednak jak wspominałam wcześniej całe wesele w Starej Stołówce, łącznie ze wspaniała obsługą oceniam na 5+.
zdjecie uzytkownika
gosc przedsiebiorca - 2013-02-13 10:56:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Tak jak własciciele Starej Stołówki jestem przedsiebiorcą i prowadzę własną działalność gospodarczą. Na recenzję o w/w lokalu natrafiłem przypadkowo w momencie kiedy szukałem sali na spotkanie integracyjne. Umówiłem sie na spotkanie na którym wyczerpująca przedstawiona został oferta lokalu mało tego zostały zaproponowane rozwiązania o których nawet nie pomyślałem i za profesjonalne podejscie do klienta bardzo dziękuje. Spotkanie integracyjne odbyło się w ubiegłym tygodniu i za jedzenie, obsługę i niezapomnianą atmosfere daje 6+. Moja przedmówczyni na początku i końcu swojego postu ocenia lokal na 5+ a w środku stawia ocenę niedostateczną. Dla mnie jest to niezrozumiałe albo była Pani zadowolona albo nie. "Zenująca" jest dla mnie Pani postawa. Najpierw decyduje sie Pani na organizację swojej uroczystości weselnej w tym lokalu a potem pisze Pani ze ceny sa za wysokie? To nie znała Pani wcześniej cen? Odnosnie wynagrodzenia trudno jest mi sie wypowiedzieć mogę jedynie skwitować to tak: mówimy o wysokim bezrobociu a znaleźć pracownika który przyjdzie do pracy nawet za przysłowiowe 5 zł nierealne. Więc skończmy tą bezsensowną dyskusję.
Podsumowujac: lokal, obsługa, catering na 6+!!!!
Zyczę włascicielą SS dalszych sukcesów, jeszcze wiecej zadowolonych w 100% klientów. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
gość - 2013-02-14 12:41:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kazdy oczywiście ma prawo do swoich opinii, niektórzy zostali obsłużeni dobrze, inni wręcz przeciwnie. Ja zostałam oszukana jesli chodzi o wesele i nad tym najbardziej ubolewam. Wczesnie tez miałam przeswiadczenie, iz jest to lokal na poziomie, elegancki i z klasa, a te negatywne wypowiedzi biora się z zazdrości. Jednak na własnej skórze przekonałam sie co do ciemnej strony tego lokalu. Własciciele na poczatku mili, sypatyczni, jednak gdy pojawił sie problem to wyszło chamstwo, bezczelność i kłótliwość. Dzień, który miał pozostac w mojej pamięci jako wyjatkowy, wspominam z lniesmakiem dzieki pazernośći właściceli. Dla mnie niedorzecznym jest fakt, żeby tak zarabiać na ludzkiej naiwności. Potwierdzam negatywne wczesniejsze opinie, co do organizowanych imprezach włascicieli w trakcie wesela. Na mojej równiez takowa sie odbyła. Oczywiście ich menu składało sie z mojego menu weselnege. Dziwne nie? I to nie jest jednorazowy przypadek, takie praktyki stosowane są prawie na każdym weselu. Mam akurat znajomych kamerzystów i fotografów, którzy często obsługują wesela w starej stołówce, więc widzą co się dzieje. Poza tym jedzenie jest wynoszone, młodzi nie dostaja praktycznie nic za co zapłacili. Jesli chodzi o zakaski serwowane na ciepło typu barszcz, krokiety itd. dostały je osoby, które siedziały przy stoliku. Jeżeli ktoś sie bawił i całe wesele przetanczył po godz 12 nie mógł już liczyc na żaden ciepły posiłek. Kilka dni po weselu doszły mnie własnie takie glosy, że po 12 ludzie byli głodni i zdziwieni, że nic ciepłego na stół nie podaja. Wcale mnie to nie dziwi, jak kelner zamiast roznośic dania w trakcie przerwy to przynosił je jak wszyscy tańczyli. Oczywiście nic z tych dań nie oddali na drugi dzień. Przed swoim weselem słyszałam tego typu pogłoski, że nie oddaja jedzenia, za które młodzi płacą typu wiejski stół, mieso, owoce itd ale nie chciałam w to wierzyć przeciez Pani, która mnie wcześnie obsługiwała zapewniała że wszystko pakuja. Ale teraz wcale sie nie dziwię, skoro obok zorganizowli sobie 2 imprezy na mój koszt, to moje jedzenie również zostało przez nich skonsumowane. Zraziłam się strasznie do tego lokalu i nie tego sie spodziewałam. Po tym wszystkim pozostał mi ogromny niesmak. Nie rozumiem postepowania tych ludzi i mam jedynie nadzieję, że następne młode pary będą bardziej ostrożne.
zdjecie uzytkownika
Stara Stołówka - 2013-02-14 21:22:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,
reprezentuję Starą Stołówkę. Zapomniała Pani dodać jednej bardo istotnej rzeczy może to gdzieś umknęło albo ma Pani bardzo krótką pamieć a mianowicie ZAPOMNIAŁA PANI ZAPŁACIĆ ZA WESELE które odbyło się w dniu 10.11.2012. A zaliczka którą Pani wpłaciła pokrywa tylko cześć kosztów organizacji przyjęcia. Proponuję podejść uczciwie do tematu i zaprzestać złośliwych komentarzy pod adresem restauracji oraz ich właścicieli.
zdjecie uzytkownika
gość - 2013-02-25 22:28:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Byłam raz w życiu na weselu w SS i to było nieporozumienie ! Podczas wesela w przerwie paląc papierosa przed budynkiem, zaczepił mnie jakiś niski karakan, który twierdził że jest właścicielem lokalu. Był delikatnie mówiąc podpity, zaczął się do mnie przystawiać. Zaproponował mi 1000 zł za cytuję " to będzie nie zapomniana noc w twoim życiu, a jak będziesz chciała to na weekend zabiorę Cię do domku nad jeziorem '' potraktował mnie jak rzecz którą można kupić ! Jeszcze nikt nigdy mnie tak nie upokorzył. Jeśli tacy ludzie zajmują się organizacją wesel to współczuje parom młodym !
zdjecie uzytkownika
gość - 2013-02-25 22:47:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam,
reprezentuję Starą Stołówkę. Zapomniała Pani dodać jednej bardo istotnej rzeczy może to gdzieś umknęło albo ma Pani bardzo krótką pamieć a mianowicie ZAPOMNIAŁA PANI ZAPŁACIĆ ZA WESELE które odbyło się w dniu 10.11.2012. A zaliczka którą Pani wpłaciła pokrywa tylko cześć kosztów organizacji przyjęcia. Proponuję podejść uczciwie do tematu i zaprzestać złośliwych komentarzy pod adresem restauracji oraz ich właścicieli.


Widocznie restauracja i właściciele zasłuzyli sobie na taka opinię i jakoś mnie to nie dziwi, ponieważ tez miałem podobną sytuację z wami!
zdjecie uzytkownika
m.... - 2013-04-19 19:40:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
owszem płaci się przed weselem ale nie całą kwotę tylko 70% a resztę po uroczystości...
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-28 18:59:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzień dobry Czy ktoś ma informacje na temat zarobków w Starej Stołówce w Brzegach? Ile można zarobić netto jako kelner/barman?
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-06-29 09:15:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Da się normalnie wziąć wolne w Stara Stołówka BRZEG DOLNY?
zdjecie uzytkownika
nieważne - 2014-01-16 12:16:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Byłem tam na Sylwestra 2013 i niestety nie mam pochlebnych opinii. Samo wystawienie raków itp. na szwedzkie stoły nie załatwia imprezy. Brak podawanych ciepłych posiłków do stołu poza jednym. Reszta niby na szwedzkim stole, tylko skąd wiesz co i kiedy tam dołożyli ciepłego. A jak dołożyli to barszcz czerwony bez niczego, żeby się napić tylko. Kuriozum było to jak po 12-stej się dowiedzieliśmy, że woda z cytryną i soki w dzbankach na stole są limitowane i już wyczerpaliśmy nasz limit. Za 390 zł to żenada. Pozostał wystrój i czystość tu nie ma zarzutów, natomiast reszta idzie ku dołowi, jak to z takimi przedsięwzięciami. Na początku się starają a potem równia pochyła, bo się kasa tylko liczy.Wiem co mówię bo byłem na Balu Sportowca 2 lata temu i było całkiem inaczej tak jak powinno być.
zdjecie uzytkownika
Hiks - 2014-02-13 18:45:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja równiez byłem w Starej Stołówce i odniosłem trochę inne wrażenie, ale to wiadomo, jednym się podoba, a innym mniej. Zresztą to portal o pracy, a nie usługach.
zdjecie uzytkownika
pawel800a - 2014-03-06 20:22:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [misiek - 2013-01-02 19:26:08]:
witam,zastanawiam sie nad praca w starej stołowce ale jak czytam te opisy tutaj to mam watpliwosci a nie wiem ile jest prawdy w tym co tu ludzie pisza?pozdr
zdjecie uzytkownika
Norin - 2014-05-29 12:46:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@pawel800a, jak zawsze dostaje sie propozycje to lepiej korzystac i przekonac się na własnej skórze, bo komentarze są czasami przesadzone.
zdjecie uzytkownika
ania - 2014-07-10 00:23:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gość - 2013-02-14 12:41:38]:
Haha to tylko właściciele lokalu mogli tego posta napisać i tak głupio się tłumaczyć. Lokal schodzi na psy niestety i prędzej czy później noga się wam powinie (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
... - 2014-07-10 00:29:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lina - 2013-02-04 10:12:12]:
zadziwiające jest to że jak pójdziesz do ss z pretensjami odnośnie wesela to zawsze tweirdzą iż był to gratis: apartament, owoce, wiejski stół, napoje, nawet o sałatkach do obiadu słyszałam. To za co tam się płaci skoro oni tacy dobroduszni są??
zdjecie uzytkownika
Jola - 2014-07-12 16:26:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widze, że sporo tutaj opinii gości weselnych, czy klientów. To forum z opiniami o pracodawcy, także zapytam, czy ktoś pracował może w Starej Stołówce? Chodzi mi o obsługę gości, czy w ogóle jest szansa na pracę?
zdjecie uzytkownika
killer - 2014-08-26 18:18:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pewnie całego wuja im płacą to i takich mają pracowników ot co
zdjecie uzytkownika
konrad - 2014-10-29 14:49:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to że mało zarabiają, nie oznacza, że mają być chamscy i opryskliwi. Może właściciele powinni się zastanowić na pracą u podstaw? Wtedy moze i zwiekszylby sie ruch w restauracji i by znalazly sie wieksze pieniadze automatycznie. Tak trudno to pojąć? Wtedy mozna sobie pozwolic na zatrudnienie bardziej wykwalifikowanych kelnerów
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Stara Stołówka
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x