brak logo

Hotel Elbrus

Szczyrk

Opinie o Hotel Elbrus

Wuxia 2009-12-28 19:20:55
Jeśli cenicie sobie prace w przyjemnej atmosferze i nie lubicie być zaszczuci to szczerze zalecam omijać ten hotel szerokim łukiem. Pozdrawiam :)
woowoo 2010-01-28 18:15:34
kłamstwa ja mam inne zdanie i go nie zmienie pracuje tu już długo i jak ktoś chce to jest super a jak ktos myśli tylko sie obijać to pewnie nigdzie miejsca nie zagrzeje i na każdego pracodawcę będzie się skarżył heheh
?? 2010-05-17 17:18:26
Jakie klamstwa! Gdyby nie lipni szefowie i w(usunięte przez administratora) hotel by mial swietna ekipe. Nie na zarty przeciez jednego dnia zwolnily sie wszystkie recepcjonistki a kazda z osob pracujacych na spa tez wylatywala,,bo zupa byla za slona,,. tak to jest, jak zwykli ludzie bez pojecia maja kaprys. od siebie nic, ale od ludzi chca wszystko i atmosfera jest jak na cmentarzu, bo maja szpicli. a ceny sa o wiele za wysokie. a w bielsku sie smieja,ze zabiegi kosmetyczne robia masazystki i nie maja pojecia o co pyta ja klientka. zabieg kosmetyczny!! to ma byc super jakosc,gdzie jedna osoba jest od wszystkiego/?pewnie chcieli oszczedzic pieniadze i nie zatrudniac nowego czlowieka, to dali tych co maja. bo sie oglaszaja ze ciagle szukaja, ale nikt juz nie chce tam pracowac, skutecznie zrobili sobie opinie jako(usunięte przez administratora)zenada. tylko widoki sa piene w okolicy.
prawda 2010-09-17 18:00:27
straszne kłamstwa tutaj się wypisuje... hotel ciągle szuka pracowników, tylko nikt już tam nie chce pracować :) ciekawe dlaczego? myśle, że mogli by się tutaj wypowiedzieć byli pracownicy - a trochę by się ich znalazło...hehhehhe
jmmdyn 2010-11-16 15:45:07
widzę kolejny zdesperowany ... z mojej wiedzy wynika że rotacja w hotelu jest minimalna ... taka jaka musi być ... znam hotele o dużo większej rotacji ... ale domyślam się kto pisze te wszystkie bzdury ... zdesperowany były pracownik któremu nie pozwolono na dalsze krętactwa itp... niebawem zostanie przyjęta ostatnia osoba od pracy na SPA i ... na ofertę w ciągu 3 dni odpowiedziało bardzo dużo osób ... na tą chwilę nie potrzebujemy do pracy nikogo ... ja jestem tu od początku (czyli od 2,5 roku) i takich jak ja jest chyba z 50% załogi ... nieudacznicy odeszli ... całe szczęście bo jak się patrzyło na niektóre rzeczy to nóż w kieszeni się otwierał ... zainteresowani wiedzą o co chodzi
xyz 2015-02-06 20:17:01
podzielcie się swoją świeżą opinią na temat pracy w tym hotelu jako kucharz i kelner
anonim 2015-09-17 10:12:11
Oferta na kelnera/kelnerke aktualna zapraszamy.
anonim 2016-01-08 21:16:10
Co do warunków można sie dogadać warunki pracy świetne pracują tutaj ludzie po kilka ładnych lat wiec nie ma zle. W restauracji grafik elastyczny i zawsze do dogadania. Pozdrawiam
ghdyg 2016-08-08 10:37:41
Mogę z czystym sumieniem napisać, że wszystko w porządku. Papiery tak jak mają być to są. Szefowie wyrozumiali i pomocni (młodzi ludzie) :)
W każdej kwestii da się dogadać;)
Zostaw swoją opinię o Hotel Elbrus - Szczyrk
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hotel Elbrus