brak logo

Hotel Elbrus

Szczyrk

Opinie o Hotel Elbrus

Wuxia 2009-12-28 19:20:55
Jeśli cenicie sobie prace w przyjemnej atmosferze i nie lubicie być zaszczuci to szczerze zalecam omijać ten hotel szerokim łukiem. Pozdrawiam :)
woowoo 2010-01-28 18:15:34
kłamstwa ja mam inne zdanie i go nie zmienie pracuje tu już długo i jak ktoś chce to jest super a jak ktos myśli tylko sie obijać to pewnie nigdzie miejsca nie zagrzeje i na każdego pracodawcę będzie się skarżył heheh
?? 2010-05-17 17:18:26
Jakie klamstwa! Gdyby nie lipni szefowie i w(usunięte przez administratora) hotel by mial swietna ekipe. Nie na zarty przeciez jednego dnia zwolnily sie wszystkie recepcjonistki a kazda z osob pracujacych na spa tez wylatywala,,bo zupa byla za slona,,. tak to jest, jak zwykli ludzie bez pojecia maja kaprys. od siebie nic, ale od ludzi chca wszystko i atmosfera jest jak na cmentarzu, bo maja szpicli. a ceny sa o wiele za wysokie. a w bielsku sie smieja,ze zabiegi kosmetyczne robia masazystki i nie maja pojecia o co pyta ja klientka. zabieg kosmetyczny!! to ma byc super jakosc,gdzie jedna osoba jest od wszystkiego/?pewnie chcieli oszczedzic pieniadze i nie zatrudniac nowego czlowieka, to dali tych co maja. bo sie oglaszaja ze ciagle szukaja, ale nikt juz nie chce tam pracowac, skutecznie zrobili sobie opinie jako(usunięte przez administratora)zenada. tylko widoki sa piene w okolicy.
prawda 2010-09-17 18:00:27
straszne kłamstwa tutaj się wypisuje... hotel ciągle szuka pracowników, tylko nikt już tam nie chce pracować :) ciekawe dlaczego? myśle, że mogli by się tutaj wypowiedzieć byli pracownicy - a trochę by się ich znalazło...hehhehhe
jmmdyn 2010-11-16 15:45:07
widzę kolejny zdesperowany ... z mojej wiedzy wynika że rotacja w hotelu jest minimalna ... taka jaka musi być ... znam hotele o dużo większej rotacji ... ale domyślam się kto pisze te wszystkie bzdury ... zdesperowany były pracownik któremu nie pozwolono na dalsze krętactwa itp... niebawem zostanie przyjęta ostatnia osoba od pracy na SPA i ... na ofertę w ciągu 3 dni odpowiedziało bardzo dużo osób ... na tą chwilę nie potrzebujemy do pracy nikogo ... ja jestem tu od początku (czyli od 2,5 roku) i takich jak ja jest chyba z 50% załogi ... nieudacznicy odeszli ... całe szczęście bo jak się patrzyło na niektóre rzeczy to nóż w kieszeni się otwierał ... zainteresowani wiedzą o co chodzi
Karina 2013-04-28 13:27:37
Jak sprawa wygląda z zarobkami? Ile wyciągacie z pensji plus ewentualne napiwki? W jakich dniach się pracuje? Pensja dociera na czas? Nie wiecie, czy nie szukają kogoś na pokojówkę, czy recepcję? Czy na recepcji trzeba non stop stać? Jestem świeżo po technikum hotelarskim, moje doświadczenie to 4 miesięczne praktyki na recepcji i trochę w room service, myślicie, że wezmą taką osobę?
helga 2014-12-08 17:59:27
podkreślam pytanie mojej poprzedniczki Kariny z poprzedniego wpisu, też myślę nad zatrudnieniem w Hotel Elbrus ale trochę się obawiam i mam sporo pytań, głównie odnośnie kwestii finansowych. ile się tam netto zarabia i ile można wyciągnąć z napiwków? również jestem na świezo po technikum hotelarskim, pozdrowienia
xyz 2015-02-06 20:17:01
podzielcie się swoją świeżą opinią na temat pracy w tym hotelu jako kucharz i kelner
joannaaaa 2015-08-28 17:54:29
szukam pracy jako kelnerka podobnie jak @xyz, ale żadne nowe oferty póki co się nie pojawiają, może mają po prostu system motywacyjny we własnych kręgach, że można awansować czy coś w podobnie, w niektórych hotelach tak to działa. poza tym słyszałam, że od gości elbrusa można liczyć na naprawdę fajne napiwki
anonim 2015-09-17 10:12:11
Oferta na kelnera/kelnerke aktualna zapraszamy.
hania 2015-09-28 14:34:29
jestem zainteresowana pracą kelnerki, @anonim jeśli oferta jest nadal aktualna to proszę o informacje jakie warunki firma proponuje jeśli chodzi o rodzaj umowy, wysokość wynagrodzenia, czy są premie, benefity i jaka jest ogólna atmosfera. praca jak się domyślam jest zmianowa więc czy można się dogadać w kwestii grafiku.
anonim 2016-01-08 21:16:10
Co do warunków można sie dogadać warunki pracy świetne pracują tutaj ludzie po kilka ładnych lat wiec nie ma zle. W restauracji grafik elastyczny i zawsze do dogadania. Pozdrawiam
rudio 2016-01-11 21:31:45
Jeśli coś komuś wypadnie to można się dogadać. Tak być powinno no i za to można sobie cenić firmę, poza tym nie próbują oszukiwać pracowników i pieniądze są na czas
some 2016-04-15 16:54:16
No to dobrze, że wypłata pojawia się w terminie @rudio. Zastanawiam się jednak czy pojawiają się również benefity socjalne do podstawy zarobków, bo takie urozmaicone zatrudnienie bardzo dużo znaczy. Pozdrawiam
berta78 2016-05-21 12:54:56
bardzo fajnie rozegrali rynek wprowadzając u siebie ofertę wczasów odchudzających - myślę że teraz przeżyją zatrzęsienie kliwentów. wiecie ile kosztują takie wczasy i czy naprawdę zrzuciłabym kilka kilo?
Zostaw swoją opinię o Hotel Elbrus - Szczyrk
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hotel Elbrus