Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o DIAMOND INTERNATIONAL SP. Z O.O.

Pracowałeś w firmie DIAMOND INTERNATIONAL SP. Z O.O. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Toruń2013 - 2013-07-12 08:18:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kolego widzę, że nic nie zrozumiałeś z moich wypowiedzi dlatego idź i zacznij szkolenie tam ci wszystko ,, dokładnie wytłumaczą (wypiorą mózg)". Powodzenia i napisz po miesiącu jak ci idzie sprzedaż !!! Dołączysz do pozostałych co bez sensu stracili czas i kasę . :)
zdjecie uzytkownika
bodzio - 2013-07-12 15:45:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na przykładzie Antka widać, że naiwnych w Polsce nie brakuje. Szkoda tylko, że młodzi muszą się tak sparzyć, żeby załapać, że za ładnym "pazłotkiem" kryje si [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
antek - 2013-07-13 10:59:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja wcale nie chce się sparzyć. Toruń2013 z Twojej wypowiedzi zrozumiałem że strasznie ciężko jest sprzedać a moi pytanie odnosiło się do sprzedaży 1-2 sztuk w miesiącu a nie tygodniu
zdjecie uzytkownika
Toruń2013 - 2013-07-16 12:55:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kolego byłem w tej firmie ok. 2 miesięcy, zrobiłem ok 20 prezentacji i zero sprzedaży. Kolesie w firmie powiedzą ci, że to wyjątek. Znam kilku co robili 2 prezentacje dziennie. ok. 26 w miesiącu i nic nie sprzedali. Gdyby ludzie sprzedawali 2 sztuki tygodniowo to pewnie by dalej pracowali.Policz sobie , stracony czas, stracona kasa za paliwo, zszargane nerwy i powiedz czy warto?
zdjecie uzytkownika
Toruń2013 - 2013-07-16 12:57:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Toruń2013 - 2013-07-16 12:55:22

Kolego byłem w tej firmie ok. 2 miesięcy, zrobiłem ok 20 prezentacji i zero sprzedaży. Kolesie w firmie powiedzą ci, że to wyjątek. Znam kilku co robili 2 prezentacje dziennie. ok. 26 w miesiącu i nic nie sprzedali. Gdyby ludzie sprzedawali 2 sztuki tygodniowo to pewnie by dalej pracowali.Policz sobie , stracony czas, stracona kasa za paliwo, zszargane nerwy i powiedz czy warto?
Sorry chciałem napisać 2 sztuki w miesiącu. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-22 13:53:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
toruń2013 możesz powiedzieć dlaczego już nie pracujesz w firmie DIAMOND INTERNATIONAL SP.Z.O.O? czy to z powodu wynagrodzenia?
zdjecie uzytkownika
Toruń2013 - 2013-08-09 19:10:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
OK Jak wrócę z wakacji to się odezwę.
zdjecie uzytkownika
markus - 2013-08-10 12:10:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
OK! Dziękuję
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-19 16:30:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy firma DIAMOND INTERNATIONAL SP.Z.O.O jest firmą rzetelną? czy jej pracownicy dostają swoją wypłatę na czas?
zdjecie uzytkownika
Jaromir - 2013-08-21 11:50:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam
Firma jest nie słowna , jest mi winna za przejechane swoim samochodem 340 km, chciałem odebrać kasę ale ich już niema [usunięte przez administratora] Nie płaci kasy, jeśli możesz to podaj mi adres gdzie teraz znajduje się firma,

Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
xxx - 2013-08-26 13:46:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma przeniosła się na wrzosy ale niestety nie wiem na jaką ulicę
zdjecie uzytkownika
Kandytat na oszukanego - 2013-08-27 14:48:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma jest teraz na [usunięte przez administratora] ,nowiutki szyld przed wejściem pewnie z nową nazwą
" coaching menager"
sekretariat czynny w godz 10-17
oraz drugi
Serwis centralny
Jest to ta sama firma , byłem na szkoleniu i pokazywali Ritello

[usunięte przez administratora]
zdjecie uzytkownika
wołęk - 2013-09-24 10:31:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czyli co firma DIAMOND INTERNATIONAL SP. Z O.O. już oficjalnie nie istnieje? ktoś wie jaka jest ich nowa nazwa?
zdjecie uzytkownika
Sławek - 2013-09-24 11:29:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam
Firma Coaching Menager która znajduje się w Toruniu [usunięte przez administratora] , jest to dawna firma DIAMOND INTERNATIONAL SP. Z O.O. [usunięte przez administratora]
zdjecie uzytkownika
mari - 2013-09-24 19:07:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
DIAMOND INTERNATIONAL pozostawili ludzi bez kasy i zmienili sobie od tak po prostu działalność ze zmianą nazwy? czy to tylko zmiana szyldu, a ludzie Ci sami?
zdjecie uzytkownika
- 2013-10-02 12:39:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam
Właśnie jestem jedną z naiwnych, która była na szkoleniu ale po przeczytaniu wszystkich wpisów już nie pójdę. Wiedziałam że to za piękne 2400zł. bo nikt w Polsce tyle nie daje. Jestem bardzo zawiedziona bo chyba tylko w Polsce można tak zarabiać kasę. Dlaczego nikt z tym nic nie zrobi jak można tak ludzi robić w [usunięte przez administratora]
Straciłam już nadzieję że w tym karju można znaleść uczciwą i dobrze płatną pracę.
zdjecie uzytkownika
ed - 2013-11-20 17:45:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dobrze że do was trafiłem o mały włos dałbym się nabrać na prace w tej firmie Ritello Polska mówili że taka renomowana korporacja i miedzynarodowa a tu taki(usunięte przez administratora)się okazzuje
zdjecie uzytkownika
bodzio - 2013-11-21 14:30:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ed - 2013-11-20 17:45:45]:
To Wy możecie i jedynie Wy macie prawo zrobić z tym porządek.Jest was tylu, że możecie złożyć zbiorowy wniosek do Prokuratury ( najbliższy komisariat Policji lub komisariat, w regionie którego znajduje się ta firma) i żądać ukarania firmy i zwrotu poniesionych kosztów czy utraty korzyści, które miały wystąpić. Powinni wam wypłacić tyle ile ustnie obiecywali + koszty postępowania i za utracony czas z tym związany. Wszyscy, którzy zostali oszukani w ciągu ostatnich trzech lat mogą się do tego wniosku dopisywać. Świadków chyba wam nie zabraknie :-)Żeby Prokuratura nie zamiotła waszych wniosków o wyłudzenie pracy pod dywan, proponuję oprzeć się o młodych polityków w regionie, którzy jeszcze mają moce przerobowe i którym zależy, żeby się wykazać. Znam takich i mogę wam przekazać namiary. Proszę pisać na solidarnapolska4@wp.pl
zdjecie uzytkownika
jarek - 2014-02-18 22:06:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
DIAMOND INTERNATIONAL nie ma za dobrych opinii w internecie, na innym forum bardzo sobie nie polecają, podobno prezentacje trwają do bardzo późna.
zdjecie uzytkownika
pracownik z olsztynskiego oddzialu - 2014-04-30 01:47:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bodzio - 2013-07-12 15:45:28]:
Musisz byc totalnym imbecylem zeby nie sprzedac ritello. TO URZĄDZENIE SPRZEDAJE SIE SAMO!!!REWELACJA, A TE WSZYSTKIE BUJDY O FIRMIE PISZA NIEDOJDY KTORE NIE PODOLALY PSYCHICZNIE,ORAZ SZANOWNA ODSTAJĄCA JAKŻE DALEKO KONKURENCJA. Jak jade do ludzi to smiesza mnie tacy ktorzy sprzataja przed prezentacja i mysla ze maja czysto w domu i potem robia sie czerwoni ze wstydu. go.no a nie czysto macie ludzie, umowcie sie na prezentacje to zobaczycie co to cudo potrafi :)
zdjecie uzytkownika
Eryk - 2014-10-05 14:27:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Diamond International to kanadyjski holding kapitałowo - produkcyjny, zatrudnią do nowo otwartych oddziałów osoby na stanowisko Kierowca Kat. B (Miejsce pracy: Toruń, Bydgoszcz, Włocławek, Inowrocław, Świecie, Grudziądz). Oferują prace stałą lub dodatkową, zwrot kosztów paliwa, wynagrodzenie od 2000 do 3000 zł oraz inne rzeczy, myślicie, że warto?
zdjecie uzytkownika
bodzio - 2014-10-06 11:43:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Właściwie, to takie firmy na starcie w dorosłe życie są bardzo potrzebne. Potrafią zdziałać więcej w 2-3 miesiące, niż kilka lat szkoły czy studiów. Takim firmom powinny być przyznawane dotacje unijne na " uczenie rozumu" i za " zimny kubeł wody na łeb". Jest to bardzo cenna nauka, która w sumie niewiele kosztuje :-) Takie firmy powinny powstawać w każdym mieście i w każdej gminie :-)
zdjecie uzytkownika
jam - 2014-10-15 16:48:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Jaromir - 2013-08-21 11:50:12]:
Wrzosowa 19 firma się tam aktualnie znajduje
zdjecie uzytkownika
koks - 2014-10-19 18:36:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, to jest temat o firmie Diamonds International Corporation (D.I.C.), czy innej, bowiem s w nazwie i brak corporation jest trochę mylące. DIC jest największą firmą z Europy Środkowej zajmującą się obrotem diamentami inwestycyjnymi oraz produkcją i sprzedażą diamentowej biżuterii. Wywodzący się z Czech holding D.I.C. obecny jest w 15 krajach świata, w tym m.in. w Polsce, na Węgrzech, w Bułgarii, Chorwacji, Rosji, Chinach, Hongkongu czy w Dubaju.
zdjecie uzytkownika
Kris - 2014-11-13 01:01:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma zaczyna tera działalność w Szczecinie jako Gold Brand, strzezcie sie!!!
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DIAMOND INTERNATIONAL SP. Z O.O.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy DIAMOND INTERNATIONAL SP. Z O.O.?
Zadaj pytanie
x