Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o DIAMOND INTERNATIONAL SP. Z O.O.

Pracowałeś w firmie DIAMOND INTERNATIONAL SP. Z O.O. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
BRAWO - 2012-02-17 12:13:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
twoi przedmówcy maja racje zarobi ten ktory umie sprzedac wasz kit tak zwane zakurzacze
zdjecie uzytkownika
xxx - 2012-02-21 15:42:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowałem/am i dosyć się napatrzyłem/łam. powiem tyle na setki przedstawicieli którzy przewinęli się przez firmę i jej oddziały dorobiło się może 5-6 i to samochodów, domów na kredyty, które będą spłacać przez kolejne 30 lat :). no i oczywiście właściciele firmy....ci to się dorobili na tym interesie i na tym, że ludzie pracujący dla nich są tak naiwni i dzięki unikaniu płatności tego co się należy. ale cóż próbujcie skoro chcecie pracować dla nierzetelnych pracodawców. powodzenia życzę
zdjecie uzytkownika
ona - 2012-03-12 21:22:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak naprawde jest w tej firmie?
zdjecie uzytkownika
bolo - 2012-03-20 20:32:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zgadzam się zinnymi szyld firmy był zdjęty twierdzili że ktoś im ukradł a to pasuje co wy mówicie ze zmieniają nazwe bo ja czesto przechodze obok tego lokalu do pracy wcześniej szkoły
obiecywali( usunięte przez administratora )i zwrot za auto oraz ze bede tylko dostarczać towar( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
Mike - 2012-04-02 18:52:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co powiecie o sprzęcie tej firmy?
zdjecie uzytkownika
Maro009007 - 2012-05-23 12:44:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja właśnie dzisiaj pofatyguje się na rozmowę do tej firmy ale jeżeli naprawdę będzie lipa jak wszyscy tutaj piszą to nie pójdę do tej pracy poszukam czegoś bardziej interesującego jeżeli to prawda to szkoda czasu i paliwa.
zdjecie uzytkownika
arek - 2013-05-20 22:59:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Zadzwonili dzisiaj do mnie z Diamond international i zaprosili mnie na rozmowę w sprawie pracy. Szukam aktualnych ifnormacji na temat tego jak tam się teraz pracuje. Jaką kasę oferują na początek (jest stała pensja czy stawka godzinowa)? Jaka tam jest umowa i jak jest z socjalem? Czy są jakieś premie, bonusy?
zdjecie uzytkownika
Toruń2013 - 2013-07-10 13:22:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szkolenie trwa ok miesiąca, jest to nauka wciskania tzw. Ritello za 5920 (po obniżce po telefonie do niby dyrektora a tak prawdę mówiąc do kolesia który Cię szkoli dyrektor obniża za złomowanie zakurzacza cenę o 1tys.zł). Nie ważne czy to jest staruszka co nie ma na chleb czy rodzina bezrobotnych ty masz im go wcisnąć na siłę.
Liczy się tylko zysk firmy, spotkanie trwa jak dobry FILM (Avatar) 4 GODZINY z kawałkiem,
chyba, że wcześniej złamiesz klienta i zakupi sprzęt z garami . Ritello taki sobie odkurzacz, do niego dołączony jest Turbo Trzepak(Elektro szczotka ) rozlatuje się po kilku sprzątaniach oraz zestaw piorący (zwykły bidon z rurką za ok. 700 zł ha ha ha ). 2400 za same prezentacje to lipa nikt w tej firmie jeszcze takiej umowy nie podpisał i nawet przy podpisywaniu z tobą umowy nie zaproponuje (jest to lep na naiwnych i bezrobotnych szukających pracy). Ludzie bez sumienia, fałsz i obłuda. NIE POLECAM

[usunięte przez administratora]
zdjecie uzytkownika
antek - 2013-07-11 10:37:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No dobra to ile w takim razie zarabia się tam. Napiszcie poprostu kwotę taką orientacyjną jaka tam jest.
zdjecie uzytkownika
Toruń2013 - 2013-07-11 12:47:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kolego tam jest umowa o dzieło, sam się musisz ubezpieczyć (ZUS) zarobisz jak coś sprzedasz. Są tam tacy co jeżdżą na dwie prezentacje dziennie (czs ok. 8-9H) i nic przez miesiąc nie sprzedadzą, jak nie wyciągniesz od ludzi min 18 telefonów do znajomych to nie masz zwrotu za paliwo. Jeśli zaliczysz ,,Klamkę" ( nie zastaniesz osoby do której dostałeś adres) też nie dostajesz zwrotu za paliwo. Często ludzie wydają dużo kasy na paliwo ze swojej kieszeni.Możesz po prostu utopić czas i kasę dla idei. Możesz między bajki włożyć opowieści o sprzedaży 2 sztuk tygodniowo przez prezenterów. Nawet ci co szkolą innych sprzedadzą góra w miesiącu 1-2 szt. Są częste zwroty kupionych przez ludzi maszyn i wtedy też nic nie dostajesz. Ogólnie LIPA :{
zdjecie uzytkownika
antek - 2013-07-12 07:21:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to nie powiem żeby to był jakiś szczyt marzeń. A w przypadku kiedy sprzedam 1-2 sztuki to ile zarobie?
zdjecie uzytkownika
Toruń2013 - 2013-07-12 08:18:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kolego widzę, że nic nie zrozumiałeś z moich wypowiedzi dlatego idź i zacznij szkolenie tam ci wszystko ,, dokładnie wytłumaczą (wypiorą mózg)". Powodzenia i napisz po miesiącu jak ci idzie sprzedaż !!! Dołączysz do pozostałych co bez sensu stracili czas i kasę . :)
zdjecie uzytkownika
bodzio - 2013-07-12 15:45:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na przykładzie Antka widać, że naiwnych w Polsce nie brakuje. Szkoda tylko, że młodzi muszą się tak sparzyć, żeby załapać, że za ładnym "pazłotkiem" kryje si [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
antek - 2013-07-13 10:59:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja wcale nie chce się sparzyć. Toruń2013 z Twojej wypowiedzi zrozumiałem że strasznie ciężko jest sprzedać a moi pytanie odnosiło się do sprzedaży 1-2 sztuk w miesiącu a nie tygodniu
zdjecie uzytkownika
Toruń2013 - 2013-07-16 12:55:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kolego byłem w tej firmie ok. 2 miesięcy, zrobiłem ok 20 prezentacji i zero sprzedaży. Kolesie w firmie powiedzą ci, że to wyjątek. Znam kilku co robili 2 prezentacje dziennie. ok. 26 w miesiącu i nic nie sprzedali. Gdyby ludzie sprzedawali 2 sztuki tygodniowo to pewnie by dalej pracowali.Policz sobie , stracony czas, stracona kasa za paliwo, zszargane nerwy i powiedz czy warto?
zdjecie uzytkownika
Toruń2013 - 2013-07-16 12:57:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Toruń2013 - 2013-07-16 12:55:22

Kolego byłem w tej firmie ok. 2 miesięcy, zrobiłem ok 20 prezentacji i zero sprzedaży. Kolesie w firmie powiedzą ci, że to wyjątek. Znam kilku co robili 2 prezentacje dziennie. ok. 26 w miesiącu i nic nie sprzedali. Gdyby ludzie sprzedawali 2 sztuki tygodniowo to pewnie by dalej pracowali.Policz sobie , stracony czas, stracona kasa za paliwo, zszargane nerwy i powiedz czy warto?
Sorry chciałem napisać 2 sztuki w miesiącu. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-22 13:53:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
toruń2013 możesz powiedzieć dlaczego już nie pracujesz w firmie DIAMOND INTERNATIONAL SP.Z.O.O? czy to z powodu wynagrodzenia?
zdjecie uzytkownika
Toruń2013 - 2013-08-09 19:10:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
OK Jak wrócę z wakacji to się odezwę.
zdjecie uzytkownika
markus - 2013-08-10 12:10:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
OK! Dziękuję
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-19 16:30:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy firma DIAMOND INTERNATIONAL SP.Z.O.O jest firmą rzetelną? czy jej pracownicy dostają swoją wypłatę na czas?
zdjecie uzytkownika
Jaromir - 2013-08-21 11:50:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam
Firma jest nie słowna , jest mi winna za przejechane swoim samochodem 340 km, chciałem odebrać kasę ale ich już niema [usunięte przez administratora] Nie płaci kasy, jeśli możesz to podaj mi adres gdzie teraz znajduje się firma,

Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
xxx - 2013-08-26 13:46:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma przeniosła się na wrzosy ale niestety nie wiem na jaką ulicę
zdjecie uzytkownika
Kandytat na oszukanego - 2013-08-27 14:48:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma jest teraz na [usunięte przez administratora] ,nowiutki szyld przed wejściem pewnie z nową nazwą
" coaching menager"
sekretariat czynny w godz 10-17
oraz drugi
Serwis centralny
Jest to ta sama firma , byłem na szkoleniu i pokazywali Ritello

[usunięte przez administratora]
zdjecie uzytkownika
wołęk - 2013-09-24 10:31:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czyli co firma DIAMOND INTERNATIONAL SP. Z O.O. już oficjalnie nie istnieje? ktoś wie jaka jest ich nowa nazwa?
zdjecie uzytkownika
Sławek - 2013-09-24 11:29:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam
Firma Coaching Menager która znajduje się w Toruniu [usunięte przez administratora] , jest to dawna firma DIAMOND INTERNATIONAL SP. Z O.O. [usunięte przez administratora]
zdjecie uzytkownika
mari - 2013-09-24 19:07:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
DIAMOND INTERNATIONAL pozostawili ludzi bez kasy i zmienili sobie od tak po prostu działalność ze zmianą nazwy? czy to tylko zmiana szyldu, a ludzie Ci sami?
zdjecie uzytkownika
- 2013-10-02 12:39:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam
Właśnie jestem jedną z naiwnych, która była na szkoleniu ale po przeczytaniu wszystkich wpisów już nie pójdę. Wiedziałam że to za piękne 2400zł. bo nikt w Polsce tyle nie daje. Jestem bardzo zawiedziona bo chyba tylko w Polsce można tak zarabiać kasę. Dlaczego nikt z tym nic nie zrobi jak można tak ludzi robić w [usunięte przez administratora]
Straciłam już nadzieję że w tym karju można znaleść uczciwą i dobrze płatną pracę.
zdjecie uzytkownika
ed - 2013-11-20 17:45:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dobrze że do was trafiłem o mały włos dałbym się nabrać na prace w tej firmie Ritello Polska mówili że taka renomowana korporacja i miedzynarodowa a tu taki(usunięte przez administratora)się okazzuje
zdjecie uzytkownika
bodzio - 2013-11-21 14:30:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ed - 2013-11-20 17:45:45]:
To Wy możecie i jedynie Wy macie prawo zrobić z tym porządek.Jest was tylu, że możecie złożyć zbiorowy wniosek do Prokuratury ( najbliższy komisariat Policji lub komisariat, w regionie którego znajduje się ta firma) i żądać ukarania firmy i zwrotu poniesionych kosztów czy utraty korzyści, które miały wystąpić. Powinni wam wypłacić tyle ile ustnie obiecywali + koszty postępowania i za utracony czas z tym związany. Wszyscy, którzy zostali oszukani w ciągu ostatnich trzech lat mogą się do tego wniosku dopisywać. Świadków chyba wam nie zabraknie :-)Żeby Prokuratura nie zamiotła waszych wniosków o wyłudzenie pracy pod dywan, proponuję oprzeć się o młodych polityków w regionie, którzy jeszcze mają moce przerobowe i którym zależy, żeby się wykazać. Znam takich i mogę wam przekazać namiary. Proszę pisać na solidarnapolska4@wp.pl
zdjecie uzytkownika
jarek - 2014-02-18 22:06:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
DIAMOND INTERNATIONAL nie ma za dobrych opinii w internecie, na innym forum bardzo sobie nie polecają, podobno prezentacje trwają do bardzo późna.
zdjecie uzytkownika
pracownik z olsztynskiego oddzialu - 2014-04-30 01:47:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bodzio - 2013-07-12 15:45:28]:
Musisz byc totalnym imbecylem zeby nie sprzedac ritello. TO URZĄDZENIE SPRZEDAJE SIE SAMO!!!REWELACJA, A TE WSZYSTKIE BUJDY O FIRMIE PISZA NIEDOJDY KTORE NIE PODOLALY PSYCHICZNIE,ORAZ SZANOWNA ODSTAJĄCA JAKŻE DALEKO KONKURENCJA. Jak jade do ludzi to smiesza mnie tacy ktorzy sprzataja przed prezentacja i mysla ze maja czysto w domu i potem robia sie czerwoni ze wstydu. go.no a nie czysto macie ludzie, umowcie sie na prezentacje to zobaczycie co to cudo potrafi :)
zdjecie uzytkownika
Eryk - 2014-10-05 14:27:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Diamond International to kanadyjski holding kapitałowo - produkcyjny, zatrudnią do nowo otwartych oddziałów osoby na stanowisko Kierowca Kat. B (Miejsce pracy: Toruń, Bydgoszcz, Włocławek, Inowrocław, Świecie, Grudziądz). Oferują prace stałą lub dodatkową, zwrot kosztów paliwa, wynagrodzenie od 2000 do 3000 zł oraz inne rzeczy, myślicie, że warto?
zdjecie uzytkownika
bodzio - 2014-10-06 11:43:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Właściwie, to takie firmy na starcie w dorosłe życie są bardzo potrzebne. Potrafią zdziałać więcej w 2-3 miesiące, niż kilka lat szkoły czy studiów. Takim firmom powinny być przyznawane dotacje unijne na " uczenie rozumu" i za " zimny kubeł wody na łeb". Jest to bardzo cenna nauka, która w sumie niewiele kosztuje :-) Takie firmy powinny powstawać w każdym mieście i w każdej gminie :-)
zdjecie uzytkownika
jam - 2014-10-15 16:48:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Jaromir - 2013-08-21 11:50:12]:
Wrzosowa 19 firma się tam aktualnie znajduje
zdjecie uzytkownika
koks - 2014-10-19 18:36:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, to jest temat o firmie Diamonds International Corporation (D.I.C.), czy innej, bowiem s w nazwie i brak corporation jest trochę mylące. DIC jest największą firmą z Europy Środkowej zajmującą się obrotem diamentami inwestycyjnymi oraz produkcją i sprzedażą diamentowej biżuterii. Wywodzący się z Czech holding D.I.C. obecny jest w 15 krajach świata, w tym m.in. w Polsce, na Węgrzech, w Bułgarii, Chorwacji, Rosji, Chinach, Hongkongu czy w Dubaju.
zdjecie uzytkownika
Kris - 2014-11-13 01:01:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma zaczyna tera działalność w Szczecinie jako Gold Brand, strzezcie sie!!!
zdjecie uzytkownika
toruń2014 - 2014-12-26 20:58:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jak dla mnie to wielu ludzi daje się nabrać na pracę w podobnych i obiecywane wysokie zarobki
po pierwsze
szkolenia za które trzeba im zapłacić

po drugie
prezentacje które trzeba odbębnić i powiązane z tym koszty własne

po trzecie
prowizyjny system wynagradzania czyli jak sprzedaż to może coś zarobisz
obiecanka cacanka - 2000 do 3000 PLN
ale
jeżeli 1szt. produktu w sprzedaży
np.
tzw. Ritello za 5900,- + Turbo Trzepak 600,- + zestaw piorący za 700,-
razem niech będzie 7200,- z upustem specjalnym 7000 złotych
prowizja to max 5-10% - czyli 350-700 PLN-ów

to ile szt. trzeba sprzedać żeby zarobić te trzy tysiączki

a co ciekawe czasem jakimś dziwnym trafem klienci których potencjalnie zainteresowaliśmy kupnem produktu podczas naszej prezentacji, kupują go u kogoś innego
/być może u naszego opiekuna/wprowadzającego/czy jak to się nazywa i wtedy prowizji nie dostajemy

tak to działa wszędzie we wszystkich firmach tego typu dla których nie jesteśmy pracownikami a tylko kooperantami czyli kimś na kim mogą zarobić
zdjecie uzytkownika
nodquake - 2015-02-03 17:50:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bodzio - 2014-10-06 11:43:41]:
jestes kretynem któremu wyprali juz mozg pozdro sprzedawaj odkurzacze za 8 tys az do smierci:)
zdjecie uzytkownika
Sylwia - 2015-04-07 21:03:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Pracowałam troche w tej firmie w Suwałkach. Jeśli chodzi o kierowników do bani zero podejscia, zachwalaja a potem daja zjeby jak leci i to dla tych co sprzedaja ha ha ha Jednak najlepsze jest to jak się gubia w swoich kłamstwach, i to mozna najszybciej zobaczyc. Dokumenty totalny nieład nic nie wiedza gdzie co maja sam ludzie siedza po godzinach i szukaja papierów gdzie co jest...niektórzy miesiac czekaja na swoje wypłaty bo jedna sztuka sprzedana inni na nagrody firmowe a kasa za paliwo zwrot całkowity pytajcie sie na jakich zasadach to sie dowiecie i tez nie zwracaja jej bo to sie nie nalezy to cos tak kilometry i tylko przez 1 miesiac
zdjecie uzytkownika
winnie - 2015-04-29 19:29:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Sylwia - 2015-04-07 21:03:48]:
witam, ja również niestety nie mam zbyt dobrego zdania na temat tego korpo w Warszawie. To wszystko naprawdę nie jest takie piękne jak Wam przedstawiają
zdjecie uzytkownika
markus - 2015-04-30 08:30:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam bardzo proszę o informację jak obecnie nazywa się ta firma i na jakim adresie jest zarejstrowana .
zdjecie uzytkownika
fredson - 2015-06-18 02:44:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [markus - 2015-04-30 08:30:59]:
najłatwiej będzie Ci jeśli wpiszesz ich nazwę w googlach. Od razu wyskakuje odpowiednia firma. Tak na marginesie po co Ci właściwie takie informacje? bo piszesz tak jakby byli w stosunku do Ciebie nie w porządku. Ja znam firmę od kilku lat i nie miałem z nimi nigdy żadnego problemu. Mogę polecić śmiało
zdjecie uzytkownika
XYZ - 2015-08-26 14:19:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
OBECNIE MAJĄ SIEDZIBĘ W TORUNIU PRZY UL. KONFEKCYJNEJ CHYBA NR 33 , ALE CIĄGLE SIĘ PRZEPROWADZAJĄ. PRAWDZIWA, RENOMOWANA FIRMA STALE SIEDZIBY NIE ZMIENIA.
zdjecie uzytkownika
mieszko - 2015-08-26 17:29:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a może oni mają też potrzebe zmiany lokalizacji tak naprawde, bo jedna firma okaże sie za mała, jedna za duża z czasem i to, że przenoszą siedzibę to jeszcze o niczym nie świadczy tak naprawde. Mam nadzieje, że z czasem zaczną się do nich pojawiać też oferty pracy, bo wiem, że pare osób byłoby zainteresowaną pracą tam.
zdjecie uzytkownika
eldoka - 2015-10-14 16:59:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Obecnie mają siedzibę na filtrowej 23(koniuchy)
zdjecie uzytkownika
grzechu - 2015-10-14 20:58:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
coraz wiecej jest takich firm ktore obiecuja przyslowiowe gruszki na wierzbie, szkoda mi niktorych mlodych osob, ktore pragna sie czegos nauczyc zdobyc dowiadczenie, a tak na prawde sa wykorzystywani ponizani i nieszanowani, szkoda ze to wszystko dzieje sie na naszuych oczach i nikt z tym nic nie robi
zdjecie uzytkownika
wergjk - 2016-04-06 15:53:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no ale przeciez to co masz w umowie to z tego obie strony musza sie wywiazac wiec uwazam ze nie ma sensu zeby pisac jakies bzdury w umowie ktora sie daje
zdjecie uzytkownika
polik - 2016-05-08 11:29:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wydaje mi się, że wszystko jest kwestią dogadania również to, co znajduje się na umowie ;) firma wywiązuje się ze swoich zobowiązań więc + :)
zdjecie uzytkownika
Sumik2 - 2016-05-14 10:58:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja chcialema w tej firmie pracowacodwac mowili o krotkim szkoleniu ale chodzilem 2 tygodnie w dzien w dzien i dopero inni mi uswiadomili ze bedzie to trwalo prawie miesiac i prwdopodobnie jak bym nie przyjal ich warunkow czyli prace nie na umowe-pensja stala to i tak cie nie zatrudnia bo ty masz sprzedawac a nie jezdzic tylko na pokazy przeciez musisz ich utrzymac a tobie dadza pare groszy jak dadza obiecuja na poczatku wielkie pieniadze ale czym dluzej trwa szkolenie i zadaje sie im pytania tym bardziej sa nie ufni chociaz nie daja tego po sobie poznac mowili ze mozemy sobie wybrac wariant zatrudnienia a teraz wmawiaja ze kazdy zatrudnia sie za wynagrodzenie od sprzedazy za szt to firma torunska ktora zmienia ciagle swoja siedzbe ostrzegam innych poszukjacych pracy nie dajcie sie oszukac znow jest kolejne ogloszenie w dzienniku nowosci dnia 13.06.2016 pisza ze zarobisz 2800 idziesz do firmy mowia ze to pomylka w gazecie tobie dadza 2400 kaza ci powtarzac ciagle wszystko na okraglo o tym urzadzeniu to jest pranie mozgu abys sie przekonal do tego urzadzenia ktore masz sprzedawac jak pytasz kiedy bedziesz otrzymywal wyplate to odpowidaja lakonicznie ze po sprzedazy to trwa okolo misiaca nie liczcie ze zaplaca wam za paliwo nie sprzedasz nie masz pieniedzy tylko swoje straty dobra szanujace firma nie zmienia siedziby tak czesto oni uciekaja przed ludzmi ktorzy pracowli w tej firmie i sa im winni pieniadze to mozna przecytac na roznych blogach jak pytaja sie gdzie jest ich siedziba bo sa im winni jakies pieniadze a nie znaja nowego adresu,jak ktos jest zainteresowany ich nowym adresem to podaje ul wschodnia na przeciwko salonu samochodowego autosar firma nazywa sie medical miesci sie w domku jednorodzinnym.pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
optymista - 2016-05-14 11:52:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma torunska sprzet ritello musisz sprzedac cena oczywiscie zawyzona poniewaz trzeba utrzymac pracodawcow obiecuja gruszki na wierzbie czym wiecej zadajesz pytan tym bardziej ci nie ufaja szkolenie-pranie mozgu do miesiaca marnujesz swoj czas pieniedzy zero jak cie zatrudnia musisz sprzedawac nie uda ci sie pracujesz za darmo nie licz na umowe o prace 2800 pomylka mowia jest 2400 to fikcja po to tylko abys zglossil sie do firmy bo tak nikt by nie zainteresowal sie ogloszeniem bardzo duza rotacja ludzie przychodza i odchodza jak sie zorietuja o co chodzi potrzebuja niby kierowcy a tu chodzi wciskanie ludzia drogiego sprzetu mowia ze dostaniesz 40-50 zlecen w miesiacu ale to bzdura sam bedziesz musial sobie szukac potencjalnych klientow,kilkaktotnie zmienili siedzbe po co wiadomo ucieczka przed ludzmi ktorym maja zobowiazania,widac to na blogach internetowych.Chcesz pracowac w tej firmie siedziba obecna ul wschodnia pracuja ale pamietaj ostrzegalem wszystkich jak bedziesz wydawal swoje piniadze marnowal swoj czas to mozesz miec pretensje tylko do siebie,wiec zastanow sie czy warto decyzja nalezy do ciebie.zawiedziony optymista

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie DIAMOND INTERNATIONAL SP. Z O.O.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DIAMOND INTERNATIONAL SP. Z O.O.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert