Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Aesculap ChifA

Pracowałeś w firmie Aesculap ChifA i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Gałka - 2014-04-03 20:27:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
A jednak moje opinie komuś psują wizerunek
zdjecie uzytkownika
pikulek - 2014-04-06 12:15:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy w Chifie jest przeprowadzana co jakiś czas kontrola celowości wydatków np. przez kierowników? Czy ktoś to kontroluje aby nie było różnych nieprawidłowości? Jak wiadomo po kilku latach kierowania działem każdy kierownik wie jak ''legalnie'' wyprowadzić sporo kasy do własnej kieszeni.Z tego co obserwuje kierownicy robią co chcą i raczej nikt tego DOKŁADNIE nie sprawdza.
zdjecie uzytkownika
on - 2014-04-07 10:49:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
JAKI BABO CHŁOP ??? wtf ?
zdjecie uzytkownika
lodzia152 - 2014-04-13 22:22:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zwracam się z uprzejmą prośbą do Zarządu Aesculap Chifa o zrobienie porządku z kooperacjami wykonywanymi na działach (a w szczególności p-52) podczas godzin pracy i godzin nadliczbowych.
zdjecie uzytkownika
chifoludek - 2014-04-13 22:42:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
brawo dla lodzi za odwage. Czas najwyższy aby sprawiedliwości stało się zadośc w tym zakładzie, a w szczególnosci na dziale nozyczek bo to co się tam wyrabia przechodzi wszelkie mozliwe granice.
zdjecie uzytkownika
max - 2014-04-14 18:48:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A może by tak Facebooka, Naszą Klasę i Youtube zablokować ?
zdjecie uzytkownika
gałka - 2014-04-15 20:22:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zwracam sie do goscia o loginie on jesli nie wiesz jaki babo-chlop spytaj ludzi z kleszczykow powodzenia
zdjecie uzytkownika
gałka - 2014-04-15 20:24:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zwracam sie do goscia o loginie on jesli nie wiesz jaki babo-chlop spytaj ludzi z kleszczykow powodzenia
zdjecie uzytkownika
przecudo - 2014-04-15 20:35:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [cudo - 2014-04-03 17:53:29]:
POWIADASZ BREDNIE MIEJ TROCHE ODWAGI CYWILNEJ [ JESLI WIESZ CO TO TAKIEGO]
zdjecie uzytkownika
przypał - 2014-05-07 15:54:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nick - 2013-07-24 17:58:40]:
1600? Chyba brutto, dział p-30 pozdrawia...
zdjecie uzytkownika
leszek - 2014-06-12 23:35:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Co to jest Combitrans i jak się pracuje na dziale Produkcji Zestawów Kardiologicznych? Jakie zarobki i jaka atmosfera, ile zmian?

zdjecie uzytkownika
tomek - 2014-06-23 18:31:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej wszystkim. Wiecie na jakim dziale można najlepiej zarobić i jak wygląda tam praca? Czy na p-30 się opłaca? @przypał, chyba Ty tam pracujesz skoro wiesz jakie są zarobki, mozesz napisać coś więcej o warunkach?
zdjecie uzytkownika
polka - 2014-06-26 11:18:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tomek - 2014-06-23 18:31:36]:
Jak jesteś cwany,umiesz dobrze lizać dupeczkę,zaczniesz przesiadywać w firmie 2/3 swojego życia, zaczniesz nosić niebieską koszulkę to po kilku latach zaczniesz zarabiać nawet dobrą kasę i się nie narobisz.
zdjecie uzytkownika
tomek - 2014-06-26 16:37:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale przecież nie chodzi o to, żeby się nie narobić, a wyjść na swoje, ale mieć jakąś satysfakcję z pracy i rozwijać się. Mam nadzieje, że można też w normalny sposób awansować i zostać docenionym w firmie.
zdjecie uzytkownika
do tomka - 2014-06-27 11:43:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ha ha ha ja dziękuje jaki naiwniak.Chłopie skąd się wziąłeś? Z Marsa? Tu jest Polska i nasze piekiełko.Spróbuj sie zatrudnić .Na dzieńdobry dostaniesz najniższe z mozliwych stawek i szybko ci się odechce pracy w chifie.Zakład robi bardzo duży błąd dając na start stawki głodowe. Szanujący się zakład na start nie powinien zniechęcać młodego człowieka a tak właśnie robi.Czy nie można dać 2200zł brutto? Czy to musi byc najniższa stawka? W tym kraju jeszcze długo bedzie syf i szambo.
zdjecie uzytkownika
tomek - 2014-06-27 17:59:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No ale też nie spodziewajcie się, że pracodawcy na start osobom bez większego doświadczenia zaproponują fortunę. A skoro pracujesz tam to powinieneś wiedzieć jak wygląda awans? Bo też inna sprawa jak zaczynasz od małej kwoty, a potem masz możliwości rozwoju i starasz się, doświadczenie idzie w parze z pensją
zdjecie uzytkownika
do tomka - 2014-06-29 18:46:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
2200zł brutto przy dzisiejszych cenach ? Przecież to są grosze i tyle powinien zarabiać gośc wywożący gnój(obornik) z pola.
zdjecie uzytkownika
ona - 2014-06-29 22:19:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do pracownik dobrze wiem o czym mówisz mam koleżankę co pracuje na nożyczkach i tam jest dokładnie to o czym mowa(usunięte przez administratora) u mnie to samo na dziale
zdjecie uzytkownika
tomek - 2014-06-30 18:02:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no tak, tylko ceny w tej branży są naprwdę różne, patrząc na ofertę AESCULAP CHIFA SP. Z O.O. to i tak niezłe stawki
zdjecie uzytkownika
pytanko - 2014-07-15 20:55:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Poda ktoś mail do kierownika Laskowskiego lub do kierownika prototypowni?
zdjecie uzytkownika
alorcia - 2014-07-15 23:07:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chifa to fajne miejsce pracy.Zarabia dobrze 1 % cwaniaków a reszta zapiernicza za psie pieniądze.Oczywiście są wyjątki które spędzają w zakładzie po 16 godzin i ci też zarobią tyle że jakim (usunięte przez administratora)kosztem?!Chifa to fajne miejsce również dla niebiesko-koszulkowców którzy nic ku..rwa nie robią a 4300zł na konto wlatuje.Za tych nierobów pierwszych powinno się zabrać.Ostatnio dochodzą mnie słuchy że ludzie coś kiepsko pracują ha ha.To może na ten temat pogadajmy.Zdziwieni wielce że mało i mało.Powiem wam jedno:Zacznijcie ludziom dobrze płacić i dopiero wtedy coś wymagajcie.Za takie psie pieniądze nikt nie bedzie sobie rękawów wyrywał.Powiem krótko-na dzisiejsze czasy 3500zł na rękę to minimum aby godnie przeżyć od pierwszego do pierwszego.Jeżeli ktos tego w ośmiu godzinach nie zarabia to ma w (usunięte przez administratora) wszystko i wszystkich.Zakład stać na takie wypłaty .
zdjecie uzytkownika
radek - 2014-07-16 13:23:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja całkiem niedawno dowiedziałem się, że Aesculap Chifa Sp. z o.o. jest członkiem grupy B. Braun, jednej z wiodących na świecie firm medycznych, produkującej i dystrybuującej na skalę globalną,na pewno kojarzycie tą markę. Zastanawiam się jak praca u nich wygląda, @alorcia pisze, że to fajne miejsce pracy, mogę się domyślać, że jest na trochę innym poziomie niż lokalne firmy i małe biznesy. "na dzisiejsze czasy 3500zł na rękę to minimum aby godnie przeżyć od pierwszego do pierwszego." niestety z tym trzeba się zgodzić, bo to minimum krajowe, które ustala państwo nijak ma się do realiów, a takich osób nie brakuje, którzy za tysiąc potrafią pracować. Mam nadzieje, że u nich są stanowiska na poziomie o dobrze płatne.
zdjecie uzytkownika
ona - 2014-07-19 20:41:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oj gorąco! a klima gdzie?
zdjecie uzytkownika
budowniczy - 2014-07-22 12:55:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [alorcia - 2014-07-15 23:07:53]:
"Chifa to fajne miejsce również dla niebiesko-koszulkowców"
A co to za jedni, zgłoszę się na yakie stanowisko ;-)
zdjecie uzytkownika
janek - 2014-07-22 18:16:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sam byłem zaskoczony wchodząc na ich stronę, że tyle rzeczy oferują, mają na przykład instrumentarium mikrochirurgiczne,strzełkaoprzyrządowanie do zabiegów neurochirurgicznych,strzełkasystemy neuroendoskopowe, strzełkaspecjalistyczne szybkoobrotowe elektryczne i pneumatyczne systemy napędowe, zaciski naczyniowe, a to nie są tak ogólnodostępne rzeczy, więc neurochirurgia u nich jest na naprawdę odpowiednim poziomie jak na Polskie realia patrząc...zastanawiałem się nad pracą u nich, ale nie wiem, patrząc po komentarzu @ona, że nie ma klimatyzacji..no w takich warunkach to się nie da pracować w żandej firmie, na żadnym stanowisku i nawet pensja tego nie wynagrdza jak mam się męczyć po 8 godzin dziennie..
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Aesculap ChifA
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x