Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Aesculap ChifA

Pracowałeś w firmie Aesculap ChifA i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Znający temat cnc - 2015-03-10 15:40:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiecie co w tych ostatnich wpisach jest najlepsze? To wszystko prawda,szczera prawda i tylko prawda.I wiem co mowię.
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2015-03-10 17:33:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przeież to było jasne jak słońce, że znów będzie hałas po czymś takim.
zdjecie uzytkownika
user cnc - 2015-03-10 20:00:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie dla wszystkich widocznie.Nie żądam aby sie z nami konsultować w każdej sprawie to przecież jasne(w końcu jesteśmy tylko robolami), ale zmieniając po kilku latach składy osobowe bez jakichkolwiek rozmów i sensownych uzasadnień to już przegiecie na maxa.To nie jest jakaś błachostka .Rozwala się nam życie prywatne które i tak jest ciężkie pracując na 3 zmiany.I prosze sie wielce nie obrażać na forumowe wpisy bo sami żeście tę wojne niepotrzebnie zaczęli.
zdjecie uzytkownika
roman - 2015-03-10 21:21:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cały czas zastanawiam sie po co te zmiany i nic mi nie przychodzi do łba.Czy ktos mi w końcu to dokładnie wytłumaczy?
zdjecie uzytkownika
kałasznikow - 2015-03-10 21:37:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Od kilku lat próbuje się ciągle wyrolować operatorów choć nawiasem mówiąc nie mam pojecia czemu ma to słuzyć.Permanentnie się nas wkur.wia,rzuca kłody pod nogi nie zważając na nic.Praca przestała nam sprawiać przyjemność i nie chce sie rano wstać do roboty.Do tego doprowadzono! Ostatnio nic nie wyszło z folderami operatorów to teraz wymyślono coś innego pod nazwą ''szkolenia na 2015r''.Nic więcej nie trzeba komentować.Wiem dobrze co bedzie za chwilę.
zdjecie uzytkownika
nic o nas bez nas - 2015-03-11 16:57:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dajcie nam wszystkim tylko w spokoju pracować.Tylko tyle.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2015-03-12 08:48:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jak tam prototypy nadal macie 120 zł premii działowej?
zdjecie uzytkownika
Tofik - 2015-03-13 21:30:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O wiele więcej Empatia u „pseudo elit” tego zakładu !!! To tylko tyle czy aż tyle ?
zdjecie uzytkownika
Info czterobrygadówka - 2015-03-14 15:44:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
System pracy w ruchu ciągłym (art. 138)
W uzasadnionych przypadkach pracodawca może przedłużyć dobowy i tygodniowy wymiar czasu pracy, poprzez wprowadzenie w firmie pracy w ruchu ciągłym. Jest ona możliwa w sytuacjach, w których:
• wynika to ze stosowanej technologii produkcji,
• występuje konieczność wykonywania pracy przez 24 godziny na dobę i 7 dni w tygodniu.

Czy praca ma charakter pracy w ruchu ciągłym nie decyduje zakres wykorzystania mocy produkcyjnych zakładu pracy, ani zakres możliwości produkcyjnych pracownika, lecz okoliczność, czy wykonywanie pracy przez 24 godziny na dobę i 7 dni w tygodniu jest konieczne z punktu widzenia zabezpieczenia prawidłowego procesu produkcyjnego oraz prawidłowej działalności urządzeń produkcyjnych.


W necie jest tego więcej i mozna przeczytać że więcej jest z tym problemów niz pożytku.Chorobowe,urlopy itp.
zdjecie uzytkownika
ślusarz - 2015-03-14 16:18:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wie ktos co to za mlody lepek przyszedl na kleszczyki?. Slyszalem,ze sporo zmian wprowadza i ze ma dobre nastawienie do zwyklych pracownikow. Prawda to czy sciema?Niech ktos z P-75 sie wypowie.
zdjecie uzytkownika
klikacz cnc - 2015-03-15 11:00:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Info czterobrygadówka - 2015-03-14 15:44:32]:
Jak na warunki chifoskie 16 zl/h wcale by nie było źle kolego bo to już są jakieś realne pieniądze, choć to nadal nawet nie 50% najniższej stawki niemieckiej.Przy takiej stawce wiem, że zakład traktuje mnie poważnie i ja również poważnie traktuje swoje obowiązki i zakład bo żal by było stracić taką robotę. Każdy Berger to 1 milion zł. Normalnie wstyd mi się przyznać przed kumplami,że pracuję za 12zł na godzinę na tak drogim sprzęcie.
zdjecie uzytkownika
klikacz cnc - 2015-03-15 11:02:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [cnc - 2015-03-08 19:07:19]:
Jak na warunki chifoskie 16 zl/h wcale by nie było źle kolego bo to już są jakieś realne pieniądze, choć to nadal nawet nie 50% najniższej stawki niemieckiej.Przy takiej stawce wiem, że zakład traktuje mnie poważnie i ja również poważnie traktuje swoje obowiązki i zakład bo żal by było stracić taką robotę. Każdy Berger to 1 milion zł. Normalnie wstyd mi się przyznać przed kumplami,że pracuję za 12zł na godzinę na tak drogim sprzęcie.
zdjecie uzytkownika
info 4 brygady - 2015-03-15 11:16:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Według mnie opracowanie takiego hamronogramu jest bardzo trudne. Przy jego opracowywaniu należy pamiętać o takich kwestiach wynikających z KP jak np. jedną na cztery niedziele pracownik musi mieć wolną, czy też jeśli świadczy pracę w niedzielę lub święto i są to dla niego dni robocze to należy w harmonogramie zaznaczyć który dzień ma za tą niedzielę wolną, prawidłowo powinnien to być dzień 6 dni przed bądź 6 dni po tej niedzieli (to też jest istotne w razie kontroli PIP). U mnie w pracy funkjonuje tzw. czterobrygadówka w układzie: 4 1 4 1 4 2 (czyli 4 dni na rano, dzień wolny, 4 dni na popołudnie, dzień wolny, 4 dni na noc, 2 dni wolnego) i 2 2 2 2 (2 dnia na rano, 2 dni na popołudnie, 2 dni na noc i 2 dni wolnego).
zdjecie uzytkownika
info 4 brygady cd - 2015-03-15 11:22:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dla prawidłowego rozliczania czasu pracy w firmach zatrudniających pracowników w systemie czterobrygadowym konieczne jest zatrudnienie większej liczby osób w każdej brygadzie lub utworzenie piątej zmiany. Pracodawca planujący pracę 4 brygad w systemie ciągłym nie obsadzi wszystkich stanowisk w zakresie obowiązujących norm czasowych dostępnymi pracownikami. W grafiku zawsze będą występowały przekroczenia. Należy także pamiętać o tym, że wśród załogi mogą wystąpić zwolnienia chorobowe i konieczne jest zaplanowanie urlopów. Aby zapobiec ewentualnym nadużyciom, należy dokładnie wyliczyć obowiązujące normy czasowe dla każdego z pracowników, sprawdzić o ile godzin zostaną przekroczone i zapewnić przerwy produkcyjne lub dodatkowych pracowników pracowników na każdej zmianie, albo utworzyć piątą brygadę. Jednak praktycznie jest tak, że każda brygada ma tylu pracowników, ile stanowisk produkcyjnych, zatem najbezpieczniej jest utworzyć piątą brygadę. Takie rozwiązanie niesie jednak za sobą ryzyko przerostu zatrudnienia, co ze względów ekonomicznych nie jest najlepszym rozwiązaniem dla pracodawcy. Rozwiązaniem takiego problemu może być utworzenie tzw. brygady uzupełniającej. Może ona powstać w oparciu o niepełnoetatowe zatrudnienie, co pozwala na uniknięcie pracy w nadgodzinach, pełne zastępstwa pracowników w czasie zwolnień chorobowych oraz możliwość swobodnego planowania urlopów. Innym dobrym rozwiązaniem może być wprowadzenie do zakresu obowiązków niektórych pracowników zastępowanie pracowników produkcyjnych. Zaletą takiego rozwiązania jest możliwość ograniczenia kosztów pracowniczych związanych z tworzeniem nowych – dodatkowych miejsc pracy.
zdjecie uzytkownika
związkowiec - 2015-03-15 11:40:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na system pracy ciągłej muszą się zgodzic związki zawodowe w naszym zakładzie to raz a dwa że ludzie napewno nie zgodzą sie na taki system z wiadomych przyczyn.
zdjecie uzytkownika
chifka - 2015-03-15 12:04:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ludzie nie mają nic do zgadzania się.To sie wprowadza i koniec.
A jak nie to brama stoi otworem.
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-03-15 12:33:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Związkowcy to martwią się tylko o własne tyłki ,ponieważ ich absencja chorobowa jest zatrważająca.A każde wychylenie skończy się dla nich tragicznie.To nie kopalnie u nas związki mogą co najwyżej zorganizować wycieczkę do Szklarskiej Poręby
zdjecie uzytkownika
Ed - 2015-03-15 15:26:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ciekawe czy przewodniczącym związków też zabierają premie motywacyjną za chorobowe !!!
zdjecie uzytkownika
px - 2015-03-17 18:56:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [klikacz cnc - 2015-03-15 11:02:02]:
O kuźwa! Panowie najwyższy czas szukać nowego zajecia.
zdjecie uzytkownika
PXC - 2015-03-18 17:31:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [klikacz cnc - 2015-03-15 11:02:02]:
Chytry dwa razy traci.Przyjdzie taki rok, że odejdzie z pracy dwóch lub trzech operatorów i wtedy będzie problem. U nas juz to przerabialiśmy.
zdjecie uzytkownika
opani - 2015-03-19 20:33:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [pracownik 2 - 2015-02-10 09:32:54]:
popieram w 100%!!! pracownicy wiecznie przychodzili w strachu do pracy ale szczerze powiedziawszy odkąd wróciła Pani bEATA jest o wiele lepiej i różnice widać gołym okiem, atmosfera na szlifierni jest o wiele przyjemniejsza i lepiej też się pracuje! Szkoda tylko że nie którzy pracownicy wykorzystują tą "różnice" przykład matujący pan M... każdy na dziale wie że pan M gdy tylko usiądzie na matówce to nic nie robi tylko gada lub robi wszystko żeby jak najmniej pracować np chodzić na tak zwane spacery co chwile do WC lub automatu z napojami... I tak jest dzień w dzień a jeśli zwróci mu się uwagę to obróci się plecami i robi to co najlepiej potrafi czyli dalej ściemnia... kierownik powinien w końcu coś z tym zrobić bo szanowany pan M przychodząc do pracy idzie tak naprawdę na wakacje
zdjecie uzytkownika
oxy - 2015-03-19 20:46:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [opani - 2015-03-19 20:33:45]:
Prawda
zdjecie uzytkownika
tomek - 2015-03-23 14:17:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@oxy, ale co jest prawdą? to co napisał @opani? kurcze, chciałem normalnie zacząć u nich prace ale teraz to nie wiem już serio co zorbić czy iść do nich normalnie i pogadać na temat warunków, żebym miał wszystko czarno na białym czy jednak niekoniecznie pchać się do nich. Słyszałem, że można nawet do 3 tys zarobić, to prawda?
zdjecie uzytkownika
oko firmy - 2015-03-24 09:13:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [tomek - 2015-03-23 14:17:59]:
Prawda:)
ale zapier... w soboty i na 4.00 rano jak masz pierwszą zmiane i do 24.00 jak masz drugą zmiane:) Średnio 50-60 nadgodzin. Chcesz tak pracować??
No ale żyć za coś trzeba:)
zdjecie uzytkownika
archanioł - 2015-03-29 17:41:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [oxy - 2015-03-19 20:46:36]:
akurat,pewnie jesteś d...właz majstrowej
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Aesculap ChifA
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Aesculap ChifA?
Zadaj pytanie