Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Aesculap ChifA

Pracowałeś w firmie Aesculap ChifA i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Jaro - 2014-09-17 23:12:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [weta - 2014-09-15 11:33:13]:
Osz kurde ... Skoro nawet dwójki z przodu nie ma to naprawdę nieciekawie jest... I po co tu studiować 5 lat ? Nie mówie żeby na sam początek zarobić 4 czy 5 tysięcy, ale te 2500 na rękę to w dzisiejszych czasach powinno być absolutne minimum. Niestety, Polska... Dzięki za informację :)
zdjecie uzytkownika
oldboy - 2014-09-21 20:52:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W 2002 lub 2003 ślusarz na stołach od 6 do 14 na umowę z Chifą, od 14 do 18 na własnej działalności, do wypłaty 7500zł netto. Tak było.
zdjecie uzytkownika
olek - 2014-09-24 14:17:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to ludzie po skończonych studiach, z konkretnym tytułem zarabiają u Was 7500zł netto? Jak dla mnie stawka bardzo w porządku, chyba jednak poszukam jakiś ofert od Was, bo mam własną działalność gospodarczą i chętnie bym zmienił juz swoje otoczenie i spróbował czegoś nowego, wykształcenie mam oczywiście,
zdjecie uzytkownika
tyś - 2014-09-24 15:28:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co za kretyn nawet czytać nie umie za zrozumieniem.Takich jak ty chifa nie potrzebuje.Poszukaj sobie łopaty i kop dołki.
zdjecie uzytkownika
Bamboleon - 2014-09-25 08:50:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
5 lat studiów i kopa w d... Ci zasadzą. Dadzą Ci umowę po 2 tygodniach od zatrudnienia powiedzą, że tak wysokiej pensji jeszcze nikt tu nie dostał, a gdy zobaczysz jaka to kwota, łzy same napłyną Ci do oczu. I nieważne jakie inżynierskie stanowisko obejmiesz. No chyba że od razu na Kierasa Cię wezmą. A po 3 miesiącach nowa umowa (2 tygodnie po, żebyś się czasem nie odwołał) i 100 zł (brutto) podwyżki. Ten statek jakim jest Chifa obrał piękny kierunek w stronę rozwoju, ale swoją polityką wobec inżynierów i operatorów maszyn za chwilę trafi na górę lodową.
zdjecie uzytkownika
śmiech na sali - 2014-09-27 20:14:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiedzcie jednemu gościowi z kleszczyków że jak nie używa okularów to żeby je zdjął a nie patrzył znad nich bo wygląda jak idiota.Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
ślusarz - 2014-09-30 11:21:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
P30. Tu dopiero jest tragedia. 1200zł pensji, robota trudna, zapieprzać trzeba. Normę ciężko wyrobić.
zdjecie uzytkownika
Jan - 2014-10-01 20:50:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak dziewczyny u Was w pracy? Jest na co popatrzeć?
zdjecie uzytkownika
menn - 2014-10-02 12:39:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Jan - 2014-10-01 20:50:43]:
To jest dopiero tragedia.Na produkcji nawet powiedziałbym że masakra jeżeli chodzi o lachony.Oko można zawiesić na kompletacji bądź na biurowych.
zdjecie uzytkownika
Jan - 2014-10-02 21:19:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A na mieście coś słyszałem o jakiejś Kamie ale nie wiem z jakiego działu, podobno dobrze i chętnie robi loda. I nie przeszkadzają jej żonaci faceci. Obecnie poderwała jakiegoś żonatego faceta, ale nie od Was z firmy.
zdjecie uzytkownika
prawda - 2014-10-03 10:16:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Prawda to że na szlifierki CNC dostał się ktoś po znajomości?
zdjecie uzytkownika
uli - 2014-10-03 13:14:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Takich w chifie są setki więc o co ci chodzi? Daj sobie luz na wstrzymanie.
zdjecie uzytkownika
kolega - 2014-10-03 17:51:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Jan - 2014-10-02 21:19:13]:
A tak, taka blondyna.Coś tam słyszałem. Ale w pracy nie chce.....
zdjecie uzytkownika
kolega - 2014-10-05 21:24:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kolega - 2014-10-03 17:51:52]:
Dowiedziałem się jak się przezywa KAMA i jest obecnie z jakimś Jagodą. A jeżeli chodzi o Nią to tu jest na co popatrzeć.
zdjecie uzytkownika
pola - 2014-10-09 12:20:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ok, no to może jednak już warto skończyć opisywanie życia prywatnego innych osób, pracowników, a już czas skupić się na samej firmie? Szczerze mówiąc interesują mnie bardziej godziny pracy niż to co sie tam u Was szczegółowo dzieje i kto z kim się przyjaźni. Więcej meteorytyki poproszę, to dla mnie bardzo ważne.
zdjecie uzytkownika
Różyczka - 2014-10-09 16:36:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słuszna racja,opisywanie życia prywatnego,świadczy o kulturze piszącego,a raczej o jej braku!!
zdjecie uzytkownika
Wasz przywódca - 2014-10-14 18:08:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W najbliższy piątek odbędzie sie zabawa integracyjna działu nożyczek i kleszczyków każdy obecny otrzyma niebieską koszulke co gwarantuje mu podwyżkę. P.s obecnosc obowiązkowa. Osoby nieobecne mogą się spodziewać kary takiej jak braku podwyżki inflacyjnej. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
dupiniuś - 2014-10-14 19:07:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Po co mam iść? NA takie imprezy łażą lizusy i dupowłazy .Sporo tam będzie ludzi z długim i szerokim uchem aby potem łaskawie donieść o najjaśniejszemu co kto gadał i o kim.Nie .Dziękuję.Najeść i napić to ja się mogę w zaufanym gronie a impreze ''integracyjną'' zostawiam reszcie przedszkolaków.Tak właśnie! Przedszkolaki! Dorośli ludzie a zachowują sie jak małe dzieci w przedszkolu.
zdjecie uzytkownika
APOSTOŁ - 2014-10-15 08:30:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę,że na tym forum przesiadują same smarkacze .Przedszkolak to na pewno ty jesteś a na dodatek płytki facet,który mało umie a dużo szczeka.Zmień firme i będziesz miał spokój,bo się zaplączesz we własnych kompleksach niewiedzy i braku kompetencji.
zdjecie uzytkownika
jaja - 2014-10-15 11:32:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja bym chętnie wpadł na imprezke :)ale już tam u was nie pracuje:)
zdjecie uzytkownika
ANDRE - 2014-10-15 15:53:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byłam na takich imprezach kilka razy ale od kilku lat nie chodzę bo widzę co się tam wyprawia.Szkoda mojego czasu. Poi się ludzi wódą i piwem a później co niektórzy słuchają co pijak gada i jak sie zachowuje.Przez następne dni jest tylko jedno wielkie obgadywanie i naśmiewanie.Również odradzam uczestniczenia w tego typu imprezach tym bardziej w październiku.
zdjecie uzytkownika
wikipedia - 2014-10-15 16:49:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [APOSTOŁ - 2014-10-15 08:30:12]:
Nie smarkacze tylko ludzie, którzy byli na niejednej takiej imprezie firmowej i wiedzą jak to wygląda w praktyce.
zdjecie uzytkownika
ina - 2014-10-18 10:39:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Impreza byłą super.
zdjecie uzytkownika
lemoniadowy jo - 2014-10-19 11:38:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słyszałam że troche syfu było na integracji.Może ktoś dokładnie opisze co tam się dokładnie działo.
zdjecie uzytkownika
Janusz - 2014-10-20 19:58:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja po 30 min, latałem po ławkach z sezamowym udkiem... po czym nie wiedziałem jak trafiłem do domu.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Aesculap ChifA
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x