Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Aesculap ChifA

Pracowałeś w firmie Aesculap ChifA i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Gość - 2015-04-12 23:30:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak sie zastanawiam dlaczego ci ludzie jeszcz tam pracują
W takich warunka i za takie małe grosze
zdjecie uzytkownika
buzek - 2015-04-13 09:59:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Gość - 2015-04-12 23:30:13]:
Bo brakuje w NT ze 2 dużych zakładów.Hibner obiecał podobnie jak nowi radni, że to bedzie dla nich priorytet w zdobywaniu nowych inwestorow .Zobaczymy i po 4 latach rozliczymy.Zmowa płacowa trwa od lat.3 zakłady rządzą a właściwie 2a + izba gospodarcza na czele której stał od lat były prezes chify .Jak to sobie do kupy wstawisz i dodasz układ z dawna władzą to już wiesz dlaczego w NT zarabia sie grosze w tak dobrych zakładach produkujących naprawdę drogie rzeczy, gdzie pracownik spokojnie mógłby zarabiać z palcem w nosie 1 tysiąc euro.
zdjecie uzytkownika
Zadowolony - 2015-04-17 20:54:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Drodzy Koledzy procował ktoś z Was poza CHIFA tzn u prywaciarza? no właśnie! tam to dopiero jest gnój, że tak się wyrażę. Praca po 12 godzin od rana do wieczora i za 2 tysiące. Pada czy mrozi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] trzeba, a w chifie ciepło na głowę nie pada kasa 10 wpływa, mydło pasta ręczniczki ubranko robocze i haj lajf. Koledzy nie ma co narzekać! mordki w kubeł i do robótki.
zdjecie uzytkownika
Gość - 2015-04-17 22:55:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak sie zastanawiam kto to jest dla Ciebie ci prywaciarze?
zdjecie uzytkownika
fazka - 2015-04-18 21:53:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Zadowolony - 2015-04-17 20:54:13]:
Widać koleś ze jesteś chyba oderwany granatem od pługa. Na dzień dzisiejszy chyba żaden zakład w nt nie pracuje po 12 godzin, a jeżeli już to płaci w kopercie za te nadgodziny, u większości prywaciarzy dostaniesz na dzień dobry 1600-1800zł jeżeli jesteś średnio rozgarnięty, natomiast Chifa oferuje 1300zł i nie ważne co potrafisz, tak stwierdziło 2 kierowników z chifoskich działów, takie są widełki i oni nic nie mogą więcej dać.
zdjecie uzytkownika
eleonora k. - 2015-04-22 17:25:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zauważyłam że potrzebują aktualnie do pracy kogoś na stanowisko przedstawiciela handlowego w dolnośląskim. jeśli ktoś z was robił już to u nich to napiszcie czy się opłaca
zdjecie uzytkownika
zadowolony - 2015-04-27 19:23:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Po pierwsze Kolego nie "koleś" bo razem wódki nie piliśmy, po drugie primo ultimo co Ty jeszcze robisz w chifie jak u prywaciarza Twoim zdaniem tak dobrze zarabiają, a po trzecie jak się nie ma doświadczenia to ile się chce zarabiać. Ja pracuje w chifie 6 lat ze szkołą, jestem ambitny i pracowity i takich chifa docenia. Nie chcę się chwalić ale na rękę mam 3000zł bez nadgodzin.
zdjecie uzytkownika
psychiatra - 2015-04-28 22:21:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zadowolony - 2015-04-27 19:23:19]:
No koleś zapraszam na wizytę bo chyba płyn do czyszczenia wc coś ci szkodzi. 3kzł to masz chyba na rocznym PITcie heheheeee!
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-04-29 16:38:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [psychiatra - 2015-04-28 22:21:44]:
jak jestes taki zadowolony to pochwal sie na jakim dziale pracujesz ????
zdjecie uzytkownika
rada - 2015-04-29 22:22:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Właśnie jak wam tam wszystkim żle i ciągle narzekacie to sie pozwalniajcie i do prywaciarza robić!!!Jak dostanie się 1500 na trzy raty to inaczej sie zacznie śpiewać!!!Co drugi tutaj robotę po znajomości dostał,ale jak widać juz się zapomniało.Nikt nikogo na siłę nie trzyma!!!Biuro kadry brama i cześć! :)
zdjecie uzytkownika
młody - 2015-04-30 09:59:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzis juz praktycznie nikt na raty nie płaci a 2 klocki to z palcem w tyłku się zarobi wszędzie.Dlatego taka ''wielka'' chifa powinna się wstydzić że płaci tak mało.
zdjecie uzytkownika
zadowolony - 2015-04-30 18:58:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2015-04-29 16:38:20]:
Na rocznym picie to miałem 56320zł przychodu bez kosztów oooo a działu nie zdradzę hahaha
zdjecie uzytkownika
bankier - 2015-04-30 21:59:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zadowolony - 2015-04-30 18:58:37]:
jenów czy rubli?
zdjecie uzytkownika
zadowolony - 2015-05-04 08:00:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie dziwie się że zarabiasz 1500 jak nie umiesz czytać ze zrozumieniem. Kłania się 2 klasa podstawówki.
zdjecie uzytkownika
dddd - 2015-05-04 10:45:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zadowolony - 2015-05-04 08:00:57]:
Tu nie chodzi o zrozumienie tylko o poczucie humoru:)
A z tym u Ciebie"zadowolony"kiepsko
zdjecie uzytkownika
zadowolony - 2015-05-11 21:27:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
u mnie z humorem wszystko okey :) tylko denerwuje mnie takie wieczne narzekanie jak to jest źle w tym zakładzie. Gdzie byśmy mieli lepiej jak nie w chifie :)
zdjecie uzytkownika
dddd - 2015-05-12 17:28:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zadowolony - 2015-05-11 21:27:24]:
. Gdzie byśmy mieli lepiej jak nie w chifie :)
Dokładnie:)
Pod tym się podpisuję również.
"Wszędzie dobrze,gdzie nas nie ma"
Tylko ci co by chcieli zarobić,a się nie narobić-narzekają.
zdjecie uzytkownika
zadowolony - 2015-05-12 18:11:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam się kolego :)pracowitych zakład docenia :) a nygusom ciągle mało.
zdjecie uzytkownika
bolek - 2015-05-12 19:17:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zadowolony - 2015-05-12 18:11:51]:
Nie pracowitych tylko [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] owłazów,kablaży,sprzedawczyków,kapusi,itp szumowiny bez honoru i godności.
zdjecie uzytkownika
dealer - 2015-05-14 19:31:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No we firmie musi być dobrze skoro kilka osób z działu sprzedaży dostało nowe BMW.
zdjecie uzytkownika
macher - 2015-05-14 19:35:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bolek - 2015-05-12 19:17:40]:
No właśnie, a tak na marginesie to dlaczego prace dostał na szlifierkach cnc rencista bez doświadczenia? Podobno po znajomości... No ale za takie kiepskie pieniądze to ja bym nie robił.
zdjecie uzytkownika
prezes - 2015-05-14 19:43:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dealer - 2015-05-14 19:31:18]:
zaraz tam nowe. 17 kilometrów miało przejechane i było w srodku nakruszone. pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
zadowolony - 2015-05-14 20:35:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To tylko się cieszyć, że są pieniądze na nowe auta :) to znaczy, że firma dobrze prosperuje i nie musimy się martwić o naszą przyszłość!!! pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
fazi - 2015-05-15 15:43:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zadowolony - 2015-05-14 20:35:30]:
Jak się ludziom płaci grosze to ma się na nowe beemki i niekończace się remonty.
zdjecie uzytkownika
Akunt - 2015-05-22 21:11:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziwi mnie jednak, że uczciwych pracowników nazywacie kapusiami itd. Wydaje mi się, że poprostu im zazdrościcie. Było pracować uczciwie i rzetelnie a na pewno i wy byście dostali nowe samochody. Mi się wydaje że jest to dobra firma, tylko szkoda, że pracownicy sami wzajemnie chcą się powykańczać w tej firmie.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Aesculap ChifA

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Aesculap ChifA?
Zadaj pytanie
alert