Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Aesculap ChifA

Pracowałeś w firmie Aesculap ChifA i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
dddd - 2015-05-12 17:28:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zadowolony - 2015-05-11 21:27:24]:
. Gdzie byśmy mieli lepiej jak nie w chifie :)
Dokładnie:)
Pod tym się podpisuję również.
"Wszędzie dobrze,gdzie nas nie ma"
Tylko ci co by chcieli zarobić,a się nie narobić-narzekają.
zdjecie uzytkownika
zadowolony - 2015-05-12 18:11:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam się kolego :)pracowitych zakład docenia :) a nygusom ciągle mało.
zdjecie uzytkownika
bolek - 2015-05-12 19:17:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zadowolony - 2015-05-12 18:11:51]:
Nie pracowitych tylko [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] owłazów,kablaży,sprzedawczyków,kapusi,itp szumowiny bez honoru i godności.
zdjecie uzytkownika
dealer - 2015-05-14 19:31:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No we firmie musi być dobrze skoro kilka osób z działu sprzedaży dostało nowe BMW.
zdjecie uzytkownika
macher - 2015-05-14 19:35:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bolek - 2015-05-12 19:17:40]:
No właśnie, a tak na marginesie to dlaczego prace dostał na szlifierkach cnc rencista bez doświadczenia? Podobno po znajomości... No ale za takie kiepskie pieniądze to ja bym nie robił.
zdjecie uzytkownika
prezes - 2015-05-14 19:43:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dealer - 2015-05-14 19:31:18]:
zaraz tam nowe. 17 kilometrów miało przejechane i było w srodku nakruszone. pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
zadowolony - 2015-05-14 20:35:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To tylko się cieszyć, że są pieniądze na nowe auta :) to znaczy, że firma dobrze prosperuje i nie musimy się martwić o naszą przyszłość!!! pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
fazi - 2015-05-15 15:43:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zadowolony - 2015-05-14 20:35:30]:
Jak się ludziom płaci grosze to ma się na nowe beemki i niekończace się remonty.
zdjecie uzytkownika
Akunt - 2015-05-22 21:11:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziwi mnie jednak, że uczciwych pracowników nazywacie kapusiami itd. Wydaje mi się, że poprostu im zazdrościcie. Było pracować uczciwie i rzetelnie a na pewno i wy byście dostali nowe samochody. Mi się wydaje że jest to dobra firma, tylko szkoda, że pracownicy sami wzajemnie chcą się powykańczać w tej firmie.
zdjecie uzytkownika
rusłana - 2015-05-24 10:02:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Uczciwi i kompetentni ludzie to ludzie którzy znają takie słowa jak honor,godność,rzetelnośc,przyjażń,uczciwość,ojczyzna czy empatia. Takich ludzi w naszej firmie to już tylko na palcach jednej ręki.Niestety jest to tręd ogólno krajowy0światowy.Liczy się kasa i po trupach do władzy.Żal mi takich ludzi ale maja to co chcieli.
zdjecie uzytkownika
ten z jednej ręki - 2015-05-24 15:02:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [rusłana - 2015-05-24 10:02:43]:
jak dla Ciebie kasa się nie liczy to przekazuj swoje uposażenie zgodnie ze swoją maksymą np. na Ojczyznę {dom dziecka, hospicjum} A jeśli władza kojarzy Ci się z stanowiskiem w przedsiębiorstwie to szczerze współczuje zaściankowości i braku ambicji pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
berluskoni - 2015-05-24 18:50:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzisz palancie-kasa to nie wszystko.To tylko(rzecz nabyta) cuś potrzebne do życia ale nie najwazniejsze.Są dużo ważniejsze rzeczy ale ty nie masz pojęcia o nich boś prostak do kwadratu.Dużo ważniejsze od kasy jest zdrowie ,rodzina i przyjaciele.Jeżeli dla ciebie kasa jest najważniejsza nie ma szans na wyleczenie ciebie i skazany jestes na pożalsię boiże śmieszne puste wegetowanie gdyż nie masz pojęcia co jest dla człowieka najważniejsze.Trzeba być człowiekiem z zasadami i mieć koo siebie grrupe ludzi którzy ci zawsze pomoigą i w chwili trudnej zawsze ci pomogą.I to jest największy skarb w życiu.Większośc z was tego nie rozumie i to mnie smuci bo mi was palanty żal .
zdjecie uzytkownika
pizdeczka - 2015-05-24 18:55:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Poprawka
Widzisz palancie-kasa to nie wszystko.To tylko(rzecz nabyta) cuś potrzebne do życia ale nie najwazniejsze.Są dużo ważniejsze rzeczy lecz ty nie masz pojęcia o nich boś prostak do kwadratu.Dużo ważniejsze od kasy jest zdrowie ,rodzina i przyjaciele.Jeżeli dla ciebie kasa jest najważniejsza to już nie ma szans na wyleczenie ciebie i skazany jesteś na pożalsięboże śmieszne puste wegetowanie ,gdyż nie masz pojęcia co jest dla człowieka ważne.Trzeba być człowiekiem z zasadami i mieć koło siebie grupe ludzi, którzy ci zawsze pomogą i w chwili trudnej wesprą.I to jest największy skarb w życiu każdego człowieka.Większośc z was tego nie rozumie i to mnie smuci bo w glębi serca mi was palanty żal .
zdjecie uzytkownika
ten z jednej ręki - 2015-05-24 20:16:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [berluskoni - 2015-05-24 18:50:48]:
takie opinie wygłasza prawdziwy Polak człowiek z zasadami dla którego są wyższe wartości niżeli pieniądze ale poziom twojej wypowiedzi daleki jest od przyjętych norm współżycia społecznego i dla tego nigdy nie Będziesz piastował ważnych stanowisk bo Twój pracodawca spaliłby się ze wstydu posyłając Cię między normalnych ludzi pozdrawiam mimo wszystko
zdjecie uzytkownika
pop - 2015-05-24 21:15:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Poziom mojej wypowiedzi nie jest dokońca ok bo pisze z telefonu i dotego lekko wciety.Sorry -jutro sie poprawię i dokładnie napisze o co mi chodzi choć wiem dokładnie że wiesz o co mi chodzi.Również pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
saper - 2015-05-24 21:23:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuję w tym zakładzie już dobrych parę lat i mogę powiedzieć że chifie całkiem nieduzo brakuje by byc zakładem prawie idealnym.Wystarczy poprawic kilka rzeczy i bedzie ok.Zakład jest bogaty ale kosztem wiadomo jakim.Wystarczy płacic ludziom a nie jednostkom dobre pieniądze i bedzie spoko.Niestety w naszym zakładzie dobrą kasę trzepie mała grupka .Z niewolnika nie ma dobrego pracownika.Jeżeli na produkcji pracownik nie zarobi trójki na rękę to będzie olewał i zakład i swoją pracę.Powiedzmy sobie szczerze że co to jest trójka na dzisiejsze czasy? Wegetacja.
zdjecie uzytkownika
rewal - 2015-05-24 21:26:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Trójka na dzisiejsze czasy to 700 parę euro.Z taką kasą nic tylko jeździć po świecie lub zwiedzać europę.Oczywiście autostopem i z konserwami w plecaku.Hi hi hi.
zdjecie uzytkownika
macher - 2015-05-24 21:28:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [berluskoni - 2015-05-24 18:50:48]:
Niestety baranie bez szkoły się mylisz. KASA TO JEST WSZYSTKO w dzisiejszym świecie, bez kasy nie masz zdrowia, rodziny, przyjaciół, domu, samochodu, wykształcenia a w konsekwencji pracy. Ale co ty średniowieczny prostaku możesz o tym wiedzieć. Jedynie co ci pozostaje to klasztor i paciorek na dobranoc.
zdjecie uzytkownika
apostoł - 2015-05-25 09:15:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [macher - 2015-05-24 21:28:54]:
Baranie ze szkołą czytaj uważnie i ze zrozumieniem!Kasa jest ważna ale nie najważniejsza.Jeżeli nie masz przyjaciół bo nie masz kasy to znaczy, że jesteś nic nie wart gów.nojad i na przyjaciół nie zasługujesz.
zdjecie uzytkownika
pleban - 2015-05-25 21:15:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [apostoł - 2015-05-25 09:15:15]:
Twoi przyjaciele to kółko różańcowe wzajemnej adoracji? Czy komuna hipisów zjaranych trawą? Tak czy inaczej jesteś z innej epoki. Tak jak wyżej napisali idź na księdza, będziesz miał dużo kolegów którzy zawsze pomogą...
zdjecie uzytkownika
rambo - 2015-05-26 08:12:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pleban - 2015-05-25 21:15:14]:
Kuźwa ty nadal nic nie rozumiesz a niby po szkole...Jak zarabiasz kasę to masz być czały czas człowiekiem a nie świnią. Nie można dla mamony sprzedać duszy.Jeżeli w twojej hierarchii wartości kasa jest na pierwszysm miejscu to jesteś zerem.Zrozumiesz to ale dopiero za kilkanaście lat.
zdjecie uzytkownika
Zdegradowany - 2015-06-09 18:22:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pozdrawiam ślusarzy z narzędziowni i ekipę Rządzącą. Niema to jak szkolić starszego pracownika do nowych prac niby z braku zleceń oprzyrządowania ale pozostali na tych samych stanowiskach nadal przychodzą z reklamówką w soboty, wtajemniczeni będą wiedzieć o kogo chodzi. Pozdrawiam emerytów nadal pracujących na wydziale i osoby przeniesione. Brawo Leszek.
zdjecie uzytkownika
toolmacher - 2015-06-18 11:58:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Zdegradowany - 2015-06-09 18:22:50]:
Co zrobić by dostać pracę w narzędziowni?
zdjecie uzytkownika
Antingo - 2015-06-22 01:31:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wiem jak inni, ale ja nawet nie widziałem żeby kogokolwiek szukali do narzędziowni. Z obecnych ofert widziałem, że poszukują np. inżyniera ds.utrzymania ruchu http://www.gowork.pl/praca_wyszukaj.php?trade=45®ion=Nowy%20Tomy%C5%9Bl&oferta_opinie=pracuj.pl3970813 Jakby ktoś miał konkretne info odnośnie tego stanowiska to proszę o informacje.
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2015-06-23 09:55:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pozdrowienia dla ekipy z biura prototypow.szanojcie ludzi bo odchodza od was.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Aesculap ChifA

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Aesculap ChifA?
Zadaj pytanie
alert