Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Aesculap ChifA

Pracowałeś w firmie Aesculap ChifA i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anymonus - 2014-08-08 16:51:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobrze gadasz.
zdjecie uzytkownika
wera - 2014-08-09 12:22:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ta łapa kosztowała 25 tyś zł.
zdjecie uzytkownika
staruszek - 2014-08-09 14:47:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co to za różnica 20 czy 25 tyś zł, jak będzie trzeba to się wyrobienie na stołach czy na szlifierni obetnie o kilka procent i już będzie kasa na jakieś kolejne głupie wydatki.Ogólnie ten dział to tylko z zewnątrz wygląda na super.Od środka to jakaś masakra się robi.Mechaniczny i cnc już od lat zwodzeni tym, że dostaną premie od wyrobienia, jak ktoś zachoruje to musi iść się wytłumaczyć na co był chory bo już jest podejrzany że udaje.Zarobki to zamiast rosnąć maleją, ale przecież najważniejsze żeby cel był wykonany na koniec miesiąca... Kleszczyki bójcie się , was też to czeka.
zdjecie uzytkownika
góral z gór - 2014-08-09 19:39:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja widze to tak.Piotruś pisze tu sam ze sobą udając swoich podwładnych z problemami. Potem leci do kierasa i żali sie jak wszyscy na niego psioczą i jaki on jest biedny.Kieras oczywiście we wszystko uwierzy ,da po du.pie operatorom i znów Piter bedzie aja i cacy.Kurna czy tego nikt nie widzi, że to fałszywy knot zbolały!?
zdjecie uzytkownika
aruś - 2014-08-09 20:49:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hmm.Od lat obserwuje to co sie dzieje na cnc.Główna wina leży po stronie kierasa bo nie łapie o co tam lata. Nawet dziecko wie że piotr do niczego sie nie nadaje. Świetnie wychodzi mu jedynie napuszczanie jednych na drugich i różnego rodzaju zadymy.Póki ten chłoptaś tam sie kręci nigdy spokoju nie będzie.Druga sprawa to pewnie kasa bo jak nie wiadomo o co chodzi to wiadomo że o kasę.Sam bym nigdy nie chciał robic na 3 zmiany i chyba ich rozumiem. W sumie jak ich sie obserwuje to wyglądają na stale zmęczonych i ospałych.
zdjecie uzytkownika
swan - 2014-08-10 09:06:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Myslałem że na cnc mają 14-15zł netto. Jakies 2 lata temu do mnie dzwonili w sprawie pracy to dawali 2500zł na rękę. Chyba ze mylę działy, tam kierownikiem jest Las...?
zdjecie uzytkownika
duduś - 2014-08-10 21:09:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ułłłłłłłłłłłlaaaaaaaa.Co się tu dzieje.Ale i tak popieram bo znam temat.
zdjecie uzytkownika
swoje wiem - 2014-08-12 18:27:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Bracia nie podniecajcie się zbytnio bo i tak Wam to nic nie da.Napitacie sobie tylko biedy a i tak nic nie osiągniecie. Z koniem nie ma co się kopać bo jesteś z góry na przegranej pozycji.Róbcie spokojnie swoje a resztę olać.Pozdrawiam Was serdecznie 'nieźle okopany przez konia ktoś'.
zdjecie uzytkownika
sertyś - 2014-08-12 19:59:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
AMEN.
zdjecie uzytkownika
zdziwiony - 2014-08-14 22:24:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kleszczyków już przecież nie ma.Jest dział podległy nożyczkom czyli tzw nożyczki nr 2.Smutne ale prawdziwe.Pozdrowienia dla pana Nowaka.
zdjecie uzytkownika
Pan P - 2014-08-15 15:04:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam. boli was że sobie zarobie a się nie narobię ?? :))
mam(usunięte przez administratora)na wasze komentarze o mnie , i tak nic się nie zmieni. Dalej będę miał w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] e ktoś mnie prosi o przywiezienie tarcz lub dorobienie płytek !!!
Nie muszę nic robić wszystkimi moimi obowiązkami obciążyłem swoich pracowników, nie martwię się o programy , oprzyrządowanie, robota czy jakieś inne duperele.
serwis robię kiedy nikt nie widzi ,czyli wgl nie robię, ale dla świętego spokoju kazałem moim podwładnym smarować maszyny ( och aż mam wyrzuty sumienia że znów muszą mnie wyręczać za te marne grosze :) Zapomniałem , ja nie mam sumienia! Uwielbiam mój dzień w pracy, to kawka w kontroli to fajeczka i dzień ucieka a pieniążki lecą hehe :)
Podsumowując, cokolwiek tu napiszecie na mnie będę i tak nietykalny bo przecież nic nie muszę umieć, trzeba tylko dobrze sprzedać :)) pozdrawiam Robaki wasz kochany znany i lubiany P. !!! :) P.S do roboty bo kamera obserwuje !!!
zdjecie uzytkownika
sertyś - 2014-08-16 12:20:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Napisałem przecież Amen!!!Nie rozdmuchiwać głupot ponad miarę.
zdjecie uzytkownika
ryty - 2014-08-16 12:46:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pan P - 2014-08-15 15:04:56]:
Cześć Karolku.
zdjecie uzytkownika
dziadek - 2014-08-21 17:32:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tak czytam sobie te ostatnie wpisy na forum i niestety muszę stwierdzić że wszystko co tu przeczytałem to prawda i nie doszukałem się odrobiny nieszczerości czy kłamstwa.Prezesowi (usunięte przez administratora)jeśli mogę tylko doradzić to aby nie dał sobie zamydlić oczu cyferkami bo papier wszystko przyjmie.Jakie tu idą wałki to aż strach, warto sie temu przyjrzeć dokładnie.Tak na koniec to przydał by się jakiś blog chifoski czy adres e mailowy do prezesa czy dyrektora aby można było (również anonimowo) pisać o drażniących sprawach.Na dzień dzisiejszy zmuszeni jesteśmy bazgrać na gołłorku a to tak do końca mi się nie podoba.Jest wiele spraw o których góra nawet sobie nie zdaje sprawy a to chyba nie dobrze.
zdjecie uzytkownika
miko - 2014-08-22 16:23:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no właśnie, fajnie by było jakby w pracy założyć jakąś anonimową skrzynkę gdzieś na korytarzu, żeby ludzie mogli spokojnie zgłaszać swoje uwagi/sugestie/propozycje zmian itd itp, żeby nie bać się, że coś potem pójdzie do prezesa, że to od nas, że narzekamy. Tylko fakt, żeby to były jakieś merytoryczne listy.
zdjecie uzytkownika
filemon - 2014-09-05 18:32:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I co tak nagle cicho,wszystko ok,niemożliwe.
zdjecie uzytkownika
filus - 2014-09-08 11:33:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Właśnie masz mówić, że wszystko jest ok i ogólnie super wtedy będziesz spoko gość.Jak tylko zaczniesz mówić o problemach to jesteś bee.Dziwne prawda? No ale tak jest w Polsce tz. bezproblemowo.
zdjecie uzytkownika
karolina - 2014-09-08 15:16:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no trochę to dziwne, prawda, ale tez może być, że jeden dzień jest lepszy, a drugi trochę gorszy i tyle, ale o problemach trzeba rozmawiać, przecież jak inaczej je rozwiązać tak naprawdę, no chyba przyznacie mi racje, potrzebna jest do tego nić porozumienia..... więc dajcie znać jak sprawa wygląda...
zdjecie uzytkownika
Antoni - 2014-09-09 12:09:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.mam pytanko.jak uwas wyglada sytuacja z godzinam,mianowicie chodzi mi o pamperków w niebieskich koszulkach.czy oni tez uwas zdaja godziny?pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Jaro - 2014-09-12 17:48:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, mam pytanie: na jakie zarobki (mniej więcej) może liczyć u Was technolog/inżynier procesu ? Proszę o szczerą odpowiedź :)
zdjecie uzytkownika
weta - 2014-09-15 11:33:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak znam politykę płacową w chifie to 1800zł lub mniej.W tym zakładzie się niczego nie dorobisz co najwyżej nie będziesz głodował i do następnego miesiąca jakoś ci starczy choć nie będzie łatwo.Chifa co prowada płaci na czas ,dba o podstawowe sprawy pracownicze ale płaci mało i to jest najgorsze bo przy tych stawkach rodziny lepiej nie zakładać ponieważ jej nie wyżywisz.
zdjecie uzytkownika
Pracuś - 2014-09-16 17:43:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kiedyś pracowałem na akordzie, ile się zdało godzin tyle się zarobiło i to nie mało się zarobiło, a teraz, dniówka + śmieszna grupowa premia wyrobieniowa o 1/3 mniejsza wypłata. Bez nadgodzin w tym zakładzie się nie zarobi, ale ile można robić.
zdjecie uzytkownika
Pracuś - 2014-09-16 17:45:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dodam że związki zawodowe mają to w du..ie, znam nie jednego z tych ludzi i wiem że moja pensja do ich się nie umywa.
zdjecie uzytkownika
koval - 2014-09-17 11:04:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nie ma jak to wydzial kuzni majster mistrz zmianowy robi walki z kierownikiem i ten go jeszcze kryje a z tego co wiem to innych karaja za male przewinienia
nie wspomne o pracowniku 'fery' co zamontowali mu kamerke ale kieras tego nie widzi. pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Jaro - 2014-09-17 23:12:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [weta - 2014-09-15 11:33:13]:
Osz kurde ... Skoro nawet dwójki z przodu nie ma to naprawdę nieciekawie jest... I po co tu studiować 5 lat ? Nie mówie żeby na sam początek zarobić 4 czy 5 tysięcy, ale te 2500 na rękę to w dzisiejszych czasach powinno być absolutne minimum. Niestety, Polska... Dzięki za informację :)
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Aesculap ChifA
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x