Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Aesculap ChifA

Pracowałeś w firmie Aesculap ChifA i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
dupiniuś - 2014-10-14 19:07:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Po co mam iść? NA takie imprezy łażą lizusy i dupowłazy .Sporo tam będzie ludzi z długim i szerokim uchem aby potem łaskawie donieść o najjaśniejszemu co kto gadał i o kim.Nie .Dziękuję.Najeść i napić to ja się mogę w zaufanym gronie a impreze ''integracyjną'' zostawiam reszcie przedszkolaków.Tak właśnie! Przedszkolaki! Dorośli ludzie a zachowują sie jak małe dzieci w przedszkolu.
zdjecie uzytkownika
APOSTOŁ - 2014-10-15 08:30:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę,że na tym forum przesiadują same smarkacze .Przedszkolak to na pewno ty jesteś a na dodatek płytki facet,który mało umie a dużo szczeka.Zmień firme i będziesz miał spokój,bo się zaplączesz we własnych kompleksach niewiedzy i braku kompetencji.
zdjecie uzytkownika
jaja - 2014-10-15 11:32:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja bym chętnie wpadł na imprezke :)ale już tam u was nie pracuje:)
zdjecie uzytkownika
ANDRE - 2014-10-15 15:53:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byłam na takich imprezach kilka razy ale od kilku lat nie chodzę bo widzę co się tam wyprawia.Szkoda mojego czasu. Poi się ludzi wódą i piwem a później co niektórzy słuchają co pijak gada i jak sie zachowuje.Przez następne dni jest tylko jedno wielkie obgadywanie i naśmiewanie.Również odradzam uczestniczenia w tego typu imprezach tym bardziej w październiku.
zdjecie uzytkownika
wikipedia - 2014-10-15 16:49:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [APOSTOŁ - 2014-10-15 08:30:12]:
Nie smarkacze tylko ludzie, którzy byli na niejednej takiej imprezie firmowej i wiedzą jak to wygląda w praktyce.
zdjecie uzytkownika
ina - 2014-10-18 10:39:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Impreza byłą super.
zdjecie uzytkownika
lemoniadowy jo - 2014-10-19 11:38:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słyszałam że troche syfu było na integracji.Może ktoś dokładnie opisze co tam się dokładnie działo.
zdjecie uzytkownika
Janusz - 2014-10-20 19:58:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja po 30 min, latałem po ławkach z sezamowym udkiem... po czym nie wiedziałem jak trafiłem do domu.
zdjecie uzytkownika
Łukasz - 2014-10-23 07:54:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam proźbę do kierownikow narzedziowni i prototypowni.Zróbcie porzadek z palaczami w wc.pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
zdrowy - 2014-10-23 10:48:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wyrzucić wszystkich palaczy na zbity pysk z zakładu wtedy w wc nie będzie śmierdzieć.
zdjecie uzytkownika
maciek - 2014-10-23 19:02:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no dokładnie, zrobić z tym wszystkim raz a porządnie porządek, bo palacze zawsze mają lepiej pod tym względem, nawet jak mają przerwy to są normalne wyznaczane godziny, a oni jeszcze potem i tak wychodzą na papierosa, a potem to nie ma co, też trzeba zrobić w takim razie dłuższe przerwy dla osób, które nie palą.
zdjecie uzytkownika
archanioł - 2014-10-23 19:40:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [maciek - 2014-10-23 19:02:18]:
Oj człowieku, na pewno palacz ma większa kulturę jak Ty.Jak chcesz zajmować głos na forum to nie tym tonem no i zanim nadusisz enter to pomysl co napisałeś,bo tak to Ty jesteś gburem i wałem.
zdjecie uzytkownika
archanioł - 2014-10-23 19:40:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [maciek - 2014-10-23 19:02:18]:
Oj człowieku, na pewno palacz ma większa kulturę jak Ty.Jak chcesz zajmować głos na forum to nie tym tonem no i zanim nadusisz enter to pomysl co napisałeś,bo tak to Ty jesteś gburem i wałem.
zdjecie uzytkownika
Łukasz - 2014-10-27 10:47:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Widzę że nadal kierownicy nic z palaczami nie zrobili.Jaka kultura u palaczy jest.mają zakaz to niech go trzymają sie.pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
ARCHANIOŁ - 2014-11-01 20:28:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Łukasz - 2014-10-27 10:47:17]:
Zajmij się pracą a nie obserwacją,no chyba że masz taki etat.
zdjecie uzytkownika
śmiechu warte - 2014-11-04 19:52:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak tam kleszczyki?Macie już nadgodziny?he he
zdjecie uzytkownika
x - 2014-11-06 17:06:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [śmiechu warte - 2014-11-04 19:52:14]:
nie macie. a co wy macie ?
zdjecie uzytkownika
ilonka - 2014-11-07 17:05:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czyli nie ma u Was możliwości zrobienia nadgodzin? jak to wygląda jak ktoś nie wyrobi się z jakimś projektem albo z zadaniem, to co, bierze wtedy pracę do domu i tam kończy czy jak to wygląda? i po ile godzin się mniej więcej pracuje u nich, macie jakieś rozeznanie w tym temacie? dajcie znać koniecznie.
zdjecie uzytkownika
narzędziowiec - 2014-11-09 20:58:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z kim gadać by dostać się do pracy na narzędziownię?
zdjecie uzytkownika
Ola34 - 2014-11-11 11:48:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zarząd Chify podjął decyzje aby 10 listopada był dniem wolnym jak wiadomo chodziło o 1 listopada który przypadł w sobotę.Dlaczego ten sam zarząd pozwala na to by zakład dla sporej grupy ludzi jednak był otwarty!Jechałam wczoraj i widziałam pełen parking samochodów należących do pracowników.Dlaczego zakład nie został zamknięty na 4 spusty do jasnej cholery?!!! Wiem dobrze, że przez te niskie stawki które oferuje chifa ludzie pracowaliby najlepiej po 24 godziny na dobę za 100% stawki, ale jako zarząd nie powinniście dopuszczać do takich dziwnych zachowań, że z jednej strony robi sie dzień wolny a z drugiej pozwala sie na to aby ludzie w tym czasie dorabiali sobie nadgodzinami.Ci pracoholicy nie myślą racjonalnie, dlatego Wy jako zarząd (ludzie wykształceni i rozumni) powinniście coś z tym fantem zrobić bo w przeciwnym razie ci biedni i zniewoleni przez system ludzie sami nigdy nie wypoczną.Pozdrawiam Ola.
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2014-11-11 20:10:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ola34 - 2014-11-11 11:48:09]:
Powinno Ci się odebrać uprawnienia do kierowania pojazdami bo zamiast obserwować drogę ty zajmujesz się prawidłowo zaparkowanymi samochodami co może doprowadzić do katastrofy w ruchu lądowym
zdjecie uzytkownika
Patan - 2014-11-12 17:09:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z czystej ciekawości chciałem się zapytać kto jest odpowiedzialny za odbiór zakończonych prac remontowo-budowlanych w tym zakładzie? Chyba nikt z tego co obserwuję.Na piętrze nad produkcją oddano jakiś czas temu nową szatnie oraz prysznice i umywalki aby mozna się umyć po pracy.Już po miesiącu duża część gałek regulujących ilośc puszczanej wody nie działa lub są pourywane.Kto w ogole wpadl na pomysł aby takie badziewie delikane zamontować! W łaźniach tego typu montowane są wysokiej jakości urządzenia aby były niezawodne i praktycznie niezniszczalne by służyły przez wiele lat.Ktos zaoszczędził a drugi dureń to odebrał.W tym tępie za kilka miesięcy nic tam nie będzie działało.Płytki odkuwają by dostac się do instalacji , zlewy rozbite ,dach przeciekający.Ludzie (usunięte przez administratora) przecież to jest dopiero oddane do użytku a nadaje się praktycznie do remontu.!!!Masakra na maxa.Kto jest za to odpowiedzialny do (usunięte przez administratora) jasnego?!
zdjecie uzytkownika
Olo - 2014-11-12 19:41:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dodajmy do tego że magazyn/wypożyczalnia narzędzi w weekend została zalana po raz czwarty...
zdjecie uzytkownika
tymek - 2014-11-19 20:29:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
niech ktoś zrobi porządek z palaczami w WC na narzędziowni i TP
zdjecie uzytkownika
Sewart - 2014-11-22 17:16:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Patan - 2014-11-12 17:09:09]:
Rączka rączkę myje. Bardziej mnie ciekawi że inspektor to przepuścił. W firmach niejednokrotnie zdarzają się takie sytuacje ale żeby aż w takim stopniu szukać oszczędności to już coś jest nie tak. Kogoś na pewno pociągną do odpowiedzialności. A co do zalanego magazynu to coś z instalacją nawalili czy sobie "żarty" robią tego typu?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Aesculap ChifA
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x