Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Aesculap ChifA

Pracowałeś w firmie Aesculap ChifA i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
pop - 2015-05-24 21:15:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Poziom mojej wypowiedzi nie jest dokońca ok bo pisze z telefonu i dotego lekko wciety.Sorry -jutro sie poprawię i dokładnie napisze o co mi chodzi choć wiem dokładnie że wiesz o co mi chodzi.Również pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
saper - 2015-05-24 21:23:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuję w tym zakładzie już dobrych parę lat i mogę powiedzieć że chifie całkiem nieduzo brakuje by byc zakładem prawie idealnym.Wystarczy poprawic kilka rzeczy i bedzie ok.Zakład jest bogaty ale kosztem wiadomo jakim.Wystarczy płacic ludziom a nie jednostkom dobre pieniądze i bedzie spoko.Niestety w naszym zakładzie dobrą kasę trzepie mała grupka .Z niewolnika nie ma dobrego pracownika.Jeżeli na produkcji pracownik nie zarobi trójki na rękę to będzie olewał i zakład i swoją pracę.Powiedzmy sobie szczerze że co to jest trójka na dzisiejsze czasy? Wegetacja.
zdjecie uzytkownika
rewal - 2015-05-24 21:26:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Trójka na dzisiejsze czasy to 700 parę euro.Z taką kasą nic tylko jeździć po świecie lub zwiedzać europę.Oczywiście autostopem i z konserwami w plecaku.Hi hi hi.
zdjecie uzytkownika
macher - 2015-05-24 21:28:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [berluskoni - 2015-05-24 18:50:48]:
Niestety baranie bez szkoły się mylisz. KASA TO JEST WSZYSTKO w dzisiejszym świecie, bez kasy nie masz zdrowia, rodziny, przyjaciół, domu, samochodu, wykształcenia a w konsekwencji pracy. Ale co ty średniowieczny prostaku możesz o tym wiedzieć. Jedynie co ci pozostaje to klasztor i paciorek na dobranoc.
zdjecie uzytkownika
apostoł - 2015-05-25 09:15:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [macher - 2015-05-24 21:28:54]:
Baranie ze szkołą czytaj uważnie i ze zrozumieniem!Kasa jest ważna ale nie najważniejsza.Jeżeli nie masz przyjaciół bo nie masz kasy to znaczy, że jesteś nic nie wart gów.nojad i na przyjaciół nie zasługujesz.
zdjecie uzytkownika
pleban - 2015-05-25 21:15:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [apostoł - 2015-05-25 09:15:15]:
Twoi przyjaciele to kółko różańcowe wzajemnej adoracji? Czy komuna hipisów zjaranych trawą? Tak czy inaczej jesteś z innej epoki. Tak jak wyżej napisali idź na księdza, będziesz miał dużo kolegów którzy zawsze pomogą...
zdjecie uzytkownika
rambo - 2015-05-26 08:12:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pleban - 2015-05-25 21:15:14]:
Kuźwa ty nadal nic nie rozumiesz a niby po szkole...Jak zarabiasz kasę to masz być czały czas człowiekiem a nie świnią. Nie można dla mamony sprzedać duszy.Jeżeli w twojej hierarchii wartości kasa jest na pierwszysm miejscu to jesteś zerem.Zrozumiesz to ale dopiero za kilkanaście lat.
zdjecie uzytkownika
Zdegradowany - 2015-06-09 18:22:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pozdrawiam ślusarzy z narzędziowni i ekipę Rządzącą. Niema to jak szkolić starszego pracownika do nowych prac niby z braku zleceń oprzyrządowania ale pozostali na tych samych stanowiskach nadal przychodzą z reklamówką w soboty, wtajemniczeni będą wiedzieć o kogo chodzi. Pozdrawiam emerytów nadal pracujących na wydziale i osoby przeniesione. Brawo Leszek.
zdjecie uzytkownika
toolmacher - 2015-06-18 11:58:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Zdegradowany - 2015-06-09 18:22:50]:
Co zrobić by dostać pracę w narzędziowni?
zdjecie uzytkownika
Antingo - 2015-06-22 01:31:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wiem jak inni, ale ja nawet nie widziałem żeby kogokolwiek szukali do narzędziowni. Z obecnych ofert widziałem, że poszukują np. inżyniera ds.utrzymania ruchu http://www.gowork.pl/praca_wyszukaj.php?trade=45®ion=Nowy%20Tomy%C5%9Bl&oferta_opinie=pracuj.pl3970813 Jakby ktoś miał konkretne info odnośnie tego stanowiska to proszę o informacje.
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2015-06-23 09:55:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pozdrowienia dla ekipy z biura prototypow.szanojcie ludzi bo odchodza od was.
zdjecie uzytkownika
nowości - 2015-07-06 20:38:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [dddd - 2015-05-12 17:28:39]:
pozdrowienia dla panów L i M z p-20 bo doprowadzą do tego że dział Weterynari się rozpadnie(ale szopki będą dalej istniały)!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
ajronman - 2015-07-07 10:13:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Szopki będą zawsze jeżeli w firmie nie docenia sie fachowca a reszcie płaci sie marne grosze.W tej chwili w chifie robi sie dużo, szybko, tanio i byle jak.Byle było tanio a słupki wzrastały.Nie tędy droga panowie.
zdjecie uzytkownika
Kojak - 2015-07-07 17:05:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W tym roku przypada jubileusz 70lecia CHIFY.Może ktoś pomyśli o dodatkowej premi z tej okazji?
zdjecie uzytkownika
Werner - 2015-07-10 23:26:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zawsze coś byście chcieli dostać. Czy to lecie, wakacje, gwiazdka i Wielkanoc. Zawsze wy wy i zawsze mało, zawsze tylko wam się należy. Co żeś zrobił przez te lata dla zakładu??? O 13.30 już do szatni a o 13.55 wystajesz już z siatką pod zegarem... Ty daj dla zakładu kwiaty,laurkę za te wszystkie lata i stabilność jaką Cię daży!
zdjecie uzytkownika
gerta - 2015-07-11 20:14:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Werner - 2015-07-10 23:26:35]:
Dałam zakładowi wiele.Poświęciłam mu połowę życia albo i i więcej bop stale trzeba było robić nadgodziny.Straciłam wiele zdrowia i czasu.A co mam.Fakt- mam pseudo stabilność i starą polówkę w garażu.Cos jeszcze chcesz wiedzieć? To że chifa na tle całej reszty pseudo zakładów prywatnych jest ok nie znaczy że w chifie jest super.Jest ok ale nie super.
zdjecie uzytkownika
Kojak - 2015-07-11 23:31:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gerta - 2015-07-11 20:14:54]:
Kasa na wakacje i gwiazdkę to standard w dużych koncernach.O premii wielkanocnej można tylko pomarzyć.
zdjecie uzytkownika
Arek - 2015-07-22 05:17:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No nie wiem skąd wzieliście pomysł na premier wielkanocne, ale gratuluję. Aktualnie to trzeba się cieszyć w pracy z premii na święta grudniowe - ale do rzeczy. Widziałem ogłoszenie dla specjalisty ds. obróbki szlifierskiej. W całym ogłoszeniu właśnie nie ma nic o formie zatrudnienia i ewentualnych premiach lub innych dodatkach. Uważam, że w ogłoszeniu mogliby to napisać a brakuje takiej informacji i teraz nie wiem co zrobić.
zdjecie uzytkownika
x - 2015-07-22 21:23:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Arek - 2015-07-22 05:17:43]:
jak jestes taki bystry to sam sie dowiedz :) hi hi hi
zdjecie uzytkownika
szafran - 2015-07-23 13:45:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kojak - 2015-07-11 23:31:38]:
witam,
pilnie potrzebuję oferty ubezpieczenia grupowego obowiazujacego w Pańtwa firmie.
zapłacę 100 zł
mój mail. szafran086s@gmail.com
zdjecie uzytkownika
Kleszczykowa - 2015-07-23 16:45:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mamy nowego majstra :) - nawet fajny
zdjecie uzytkownika
szafran - 2015-07-24 20:30:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ponawiam prośbę czy ktos z Państwa posiada aktualną ofertę ubezpieczenia grupowego w Waszej firmie?
oferuję 100 zł za jej przesłanie,
prosze o kontakt na maila szafran086s@gmail.com
zdjecie uzytkownika
kojak - 2015-07-26 22:29:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kleszczykowa - 2015-07-23 16:45:37]:
Na kleszczykach to fajnie było ale 15 lat do tyłu.
zdjecie uzytkownika
my - 2015-07-27 19:42:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kojak - 2015-07-26 22:29:52]:
a teraz karzą pracować i to nas boli najbardziej
zdjecie uzytkownika
kleszczyk - 2015-07-30 23:03:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
15 lat temu też kazali -różnica polega na tym że wtedy płacili
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Aesculap ChifA

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Aesculap ChifA?
Zadaj pytanie
alert