Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Aesculap ChifA

Pracowałeś w firmie Aesculap ChifA i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
nozycykasz - 2015-12-24 22:18:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anioł - 2015-12-24 13:30:22]:
Masz racje na nożyczkach same tchórze robią, nikomu nic prosto w oczy nie powiedzą tylko w necie się wyżalają, a najlepiej jak kieras coś im powie to tacy malutcy się robią że śmiech na sali. Szkoda gadać
zdjecie uzytkownika
katie melua - 2015-12-25 22:12:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to niezły terror na nożyczkach.
zdjecie uzytkownika
Dorik - 2015-12-27 16:26:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę, że atmosfera pracy bardzo u was przyjazna jak się tak lubicie wszyscy :) Słyszałem niedawno, że dostaliście sporo pieniędzy na święta, może ktoś potwierdzi? Ciekawi mnie czy rzeczywiście tak jest.
zdjecie uzytkownika
nozycykasz - 2015-12-27 18:10:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobre pytanie, bo nieco ponad 600 na rękę od kierownika + bony, to chyba nie dużo ?
zdjecie uzytkownika
kleszczyk - 2015-12-28 22:16:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hmm...600+bony to standard od paru lat nic się nie zmienia.Nazwałbym to wegetacją anie dobrą płacą
zdjecie uzytkownika
Szkoda - 2015-12-29 23:10:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
600 + bony to jest dla was mało? Jeju, jak ja bym chciał tyle dostawać... Szkoda tylko, że nikogo obecnie Aesculap nie poszukuje, bo myślę, że miło by mi się u was pracowało :)
zdjecie uzytkownika
psikuta - 2015-12-29 23:33:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Każdy kto coś powie apropo tego pana Rafała. Kończy na dywaniku u kierownika. Więc [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie dziwcie się że te tematy są poruszane tutaj. I właśnie kilku osoba z tego działu życzę nieszczęśliwego nowego roku!
zdjecie uzytkownika
Plus - 2015-12-30 23:00:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszędzie wam żle.Dali gwiazdkę mało,dali bony mało .Zdzisław wam przeszkadza ....zwolnić .Co wy chcecie .Jak się wam niepodoba to idżcie pracowac do wielkopolski ,kiell,lub BERO
zdjecie uzytkownika
saro - 2016-01-01 15:17:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Plus wydaje mi się, że to ostatnio taka modna tendencja do wiecznego narzekania. Ja firmy Aesculap nie znam osobiście, ale zainteresowałam się nimi i nie zamierzam opierać się na negatywnych opiniach
zdjecie uzytkownika
PS - 2016-01-01 15:30:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Moim zdaniem największym problemem jest różnorodność płacowa pomiędzy poszczególnymi działami oraz brak jasno określonych zasad przyznawania podwyżki, ale to tylko moje zdanie.
zdjecie uzytkownika
Złapmniejeślipotrafisz - 2016-01-03 18:25:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@PS to nie ma konkretnych zasad jakie trzeba spełnić, by dostać podwyżkę? Może po prostu nie jest to jakoś bardzo miarodajne i szefostwo nagradza tych, którzy się jakoś bardzo swoją pracą wyróżnili.
zdjecie uzytkownika
anioł - 2016-01-04 12:22:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oj,z tym to się nie zgodze,majstrowie rządzą podwyżkami i basta.Kierownik tylko opiniuje ,a majster daje podwyżkę temu kto więcej dziobie i jest posłuszny jak mały piesek-wiedza i fachowość w oczach majstra i kierownika przedewszystkim to coś zupełnie niezwykłego jakby z innej galaktyki,i niech się kierownictwo zastanowi zanim podejmie decyzję o awansie,bo szkoda człowieka -majster niekiedy robi naopak tzn. nie zna się i on nie może ba nie ma takiego prawa aby być wyżej aniżeli kierownik.POZDRAWIAM ANIOŁ.
zdjecie uzytkownika
biznysmen - 2016-01-04 19:48:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Plus - 2015-12-30 23:00:50]:
albo do Patora Kołchozen Gmbh Co Ltd S.A.!
zdjecie uzytkownika
bez - 2016-01-05 22:54:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@anioł To chyba raczej normalne ze Twoj bezposredni przelozony podejmuje decyzje o podwyzce, bo on bezposrednio nadzoruje Twoja prace i widzi efekty Twojej pracy. Jesli wiecej dziobiesz niz inni to Tobie sie nalezy podwyzka, proste
zdjecie uzytkownika
Oszukany - 2016-01-06 21:39:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na kleszczykach jedna grupa za wyrobienie 120 % dostaje od 500 do 700 zł a druga za takie same wyrobienie 100 do 200 zł Brawo mistrzu Piotrek i niech żyje nam długo twój pan Adam
zdjecie uzytkownika
aknieszka - 2016-01-08 12:42:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widzę że zajmujecie się sprawami błahymi zamiast ciężko pracować io docenić że zatrudnienie daje wam firma która jest członkiem światowej grupy B. Braun
zdjecie uzytkownika
toja - 2016-01-09 21:44:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
my już tak ciężko pracujemy, nie wiemy czy ktoś zauważył że coraz mniejsza grupa pracowników produkcyjnych musi zarobić na siebie i coraz większą grupę pracowników niby umysłowych więc proszę nie mówić jak ciężko mamy pracować ciężka praca to nie jest błaha sprawa
zdjecie uzytkownika
Karol - 2016-01-10 15:46:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@toja no praca na produkcji nie jest z pewnością lekka, to wiadomo nie od dziś. Nie wiesz może czy będą prowadzić niedługo rekrutację do siebie, skoro tak mało was na tej produkcji? Z chęcią bym się zatrudnił i poznał smak tej ciężkiej pracy, o której mówisz, w zamian za dobre zarobki jakie podobno oferują.
zdjecie uzytkownika
feliks - 2016-01-12 19:21:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Karol, niestety, ale na produkcję to oni nie szukają, jedyne co to przedstawicielstwo medyczne - tam zawsze są oferty pracy. Rynek lecznictwa zamkniętego nie rozwija się az tak dobrze w naszym kraju i nowych miejsc raczej nie tworza, chyba, że ktoś odejdzie.
zdjecie uzytkownika
Ańioł - 2016-01-15 09:56:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zapraszam na prototypownie pana bhpowca.niech zobaczy na jakich krzesłach musimy pracowac
zdjecie uzytkownika
usa - 2016-01-15 11:48:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byłam jakiś czas temu aby wypisano mi przydział na ciuchy.Nie wiedziałam że są jeszcze miehjsca w chifie gdzie czas zatrzymał sie w latach 70 czy 80 tych. JAk w tym syfie mozna pracować.Waszak i jego pani powinni się wstydzić.Czy prezesowi nie wstyd za taki stan rzeczy?Brakuje tam jeszcze aby na środku zrobic kupę.
zdjecie uzytkownika
wiako - 2016-01-15 18:31:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
raczej to oferta biura nie produkcji, poza tym musisz miec wyksztalcenie medyczne oraz 2-3 letnie doswiadczenie na tym stanowisku,nie napisali jakie narzedzia pracy oferują, może wiecie?
zdjecie uzytkownika
trulsku - 2016-01-17 21:55:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@usa powiedz to prezesowi zatem. Widocznie nikt wcześniej nie zwrócił nawet na to uwagi, jeśli chodzi o PMa to warto wspomnieć o zarobkach, gdzie sama podstawa to 3000
zdjecie uzytkownika
Anioł - 2016-01-18 12:28:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Komu zgłosić zły stan kryeseł na ktorych siedza pracownicy prototypowni?
zdjecie uzytkownika
ole! - 2016-01-19 21:56:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O rany, skoro @trulsku możliwe jest u nich wynagrodzenie w okolicach 3tys, to bardzo dobrze o nich świadczy. Wcale się nie dziwię, że ich oferty na przedstawicieli medycznych są tak popularne.
zdjecie uzytkownika
Do wszystkich pracowników Chifa - 2016-01-23 22:23:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracujecie w najlepszym zakładzie na powiat a może Wielkopolska.Macie najlepsze zarobki,najlepszy socjal inajlepsze warunki socjalne czego jeszcze chcecie ? A może chcecie strajku bo jak wam to jes źle w tej fabryce.Poprostu weście sprawy w swoje ręce i otwieracie swoje nowe firmy z tym asortymentem co robi Chifa .POWODZENIA
zdjecie uzytkownika
seber - 2016-01-24 08:50:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Do wszystkich pracowników Chifa, no prosze Chifa najlepszym zakładem w powiecie, ciekawe. Ja myślę dopiero tu nad aplikowaniem jako Przedstawiciel Medyczny - rynek lecznictwa zamkniętego. Podobno oferują odpowiednie narzedzia pracy, jest nawet auto służbowe.
zdjecie uzytkownika
Emeryt - 2016-01-25 23:42:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak to wszystko prawda.Pracowałem w Chife i to inajlepsze firma..Może teraz inne firmy próbują też w NT coś produkować .Ale pamiętajcie Chifa to podstawa w NT .I jeszcze jedno zarobki to nie wszystko "..............chrońcie zakład ......
zdjecie uzytkownika
Antek - 2016-01-27 10:53:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć wszystkim, tutaj kiedyś było pełno ogłoszeń na stanowisko Technologa, obecnie nie ma ich za dużo, wiecie coś o tym czy nic, czy firma nadal ma się dobrze?
zdjecie uzytkownika
2kc - 2016-01-27 21:43:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ja wam powiem jedno pracuje w tym zakladzie jakies 11 lat.. i moje spostrzezenia sa takie ze chifa w rozwoju zatrzymala sie jakies 15 lat temu. zauwazcie ze 15 lat temu zarabialiscie najwiecej chyba w okolicy a akordzie.. dostawaliscie po piec szesc tysi...
minelo 15 lat i ile zarabiacie...

ja w chifie tylko poracuje... a kase zarabiam gdzie indziej
zdjecie uzytkownika
ursa - 2016-01-28 21:39:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [2kc - 2016-01-27 21:43:45]:
Zgadzam się z tobą w pełni.Co drugi gdzieś dorabia więc to mówi o zarobkach samo przez się.
zdjecie uzytkownika
rgthg - 2016-01-29 17:12:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Antek no ja niestety nie widze zadnych ofert pracy od nich, a tez chetnie bym sie tam zatrudnil na przyklad na stanowisku przedstawiceila handlowego..
zdjecie uzytkownika
dziub - 2016-01-31 21:15:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [rgthg - 2016-01-29 17:12:06]:
niestety ale w tej chwili po prostu nikogo w Chifie nie poszukują. Jesli chodzi o oferty dla przedstawicieli handlowych to jakieś stare sprzed miesięcy
zdjecie uzytkownika
2 kc - 2016-02-04 23:33:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co ty gadasz dziub przecież wisi ogloszenie.. przedstawiciel handlowy. znajomosc farmacji . tyle ze to na gdansk. ale w dzisiejszych czasach akurat to nie ma zadnego znaczenia.
zdjecie uzytkownika
Antek - 2016-02-05 12:36:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@2kc to ja nie rozumiem, pracujesz 11 a wiesz co było 15 lat temu? Trochę dziwnie mówisz, brzmisz jak ktoś z konkurencji, a nie z Aesculap kolego, tak myślę
zdjecie uzytkownika
MOLO - 2016-02-06 21:08:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
JA PRACUJE W CHIFIE PONAD 20 LAT PRZEDTEM PRACOWAŁEM U TAK ZWANYCH PRYWACIARZY I JEDYNE CO WAM MOGĘ POWIEDZIEĆ CIESZCIE SIĘ Z TEGO ŻE PRACUJECIE W TAKIM ZAKŁADZIE DOBRE ZAROBKI NA CZAS, CIEPŁO ,SUCHO,DOBRY SOCJAL ,PEWNA POSADA 8 GODZIN I DO DOMU A JAK NADGODZINY TO W PEŁNI ZAPŁACONE JEŻELI WAM SIĘ NIE PODOBA TO IDZCIE DO PRYWACIARZA I ZAPIEPRZAJCIE PO 12 GODZIN ZA 1200 RESZTA W KOPERCIE ZERO URLOPU ZERO SOCJALU
zdjecie uzytkownika
ręcznik - 2016-02-07 19:47:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A w takim razie ta oferta pracy na przedstawiciela handlowego jest wciąż aktualna? Znajomość farmacji nie jest niczym dziwnym, pewnie są jeszcze jakieś szkolenia w tym zakresie.
zdjecie uzytkownika
Taki on - 2016-02-14 19:55:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ręcznik - 2016-02-07 19:47:48]:
JA PRACUJE 30 LAT I SIĘ Z Tobą zgadzam w 100 procentach.
zdjecie uzytkownika
iko - 2016-02-14 20:05:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
super, firma zbiera praktycznie większość pozytywnych opinii, a to daje do myślenia. Nie spodziewałem się, że oferują socjal i całe te dodatki, to fajna perspektywa.
zdjecie uzytkownika
bruce lee - 2016-02-21 00:35:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pozdr cnc
zdjecie uzytkownika
szrek - 2016-02-21 11:46:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bruce lee - 2016-02-21 00:35:45]:
W chifie zarabia sie marne grosze bo to zakład samych dodatków.Spróbuj tylko zachorować a zobaczysz na kwitku troszkę więcej niż zasiłek. Wszystko jest tak zrobione by pracownik był na każde pierdnięcie i posłuszny jak owieczka. Oczywiście zakład daje poczucie stabilności tz wypłata nawet przed czasem, jakiś tam socjal jest ale atmosfera w zakładzie i podejście do pracownika jest na kiepskim poziomie.Gdyby było w NT czy w okolicy więcej zakładów już dawno przy tym podejściu do ludzi chifa miała by spore problemy kadrowe.
zdjecie uzytkownika
coś - 2016-02-21 11:51:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szkoda @szrek, że firma nie ma jakiegoś lepszego podejścia do pracownika. Przecież na zwolnienie ma prawo iść każdy, różne sytuacje się zdarzają. Mnie jednak dziwi, że od tak dawna nikogo nie szukali.
zdjecie uzytkownika
cnc - 2016-03-09 11:20:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy to prawda ze Nowotomyska Izba Gospodarcza dba o to by firmy do niej należące nie podbierały sobie pracowników? Chifa i wiele innych firm do izby należy więc jeżeli to prawda to będzie problem ze zmianą w pracy w obrębie miasta.
zdjecie uzytkownika
panda b - 2016-03-09 12:40:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
na pewno w umowie byłby zatem jakiś stosowny zapis o konkurencji itd. teraz szukają junior product managera na wielkopolskie. fajnie że preferują nie tylko wykształcenie marketingowe ale też przyrodnicze i chemiczne
zdjecie uzytkownika
Okruszek - 2016-04-19 20:44:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Hej. A tak właściwie to po co robi się ofertę na stanowisko, które i tak przejmuje syn. Trochę to nie w porządku dla tych którzy przyjadą na rekrutację z wielkimi nadziejami.
zdjecie uzytkownika
mika - 2016-04-19 20:54:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a tam, oni należą do B. Braun więc taka grupa medyczna na pewno takich procederów nie uprawia, ja również chciałbym do nich iśc do pracy na junior product managera ale nie wiem czy nadal aktuale
zdjecie uzytkownika
12345 - 2016-04-22 08:33:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Okruszek - 2016-04-19 20:44:42]:
A kto powiedział,że syn przejmuje stanowisko? Czy jakieś "dziedziczenie" stanowisk w tej firmie funkcjonuje? A skoro jest rekrutacja zewnętrzna to może szefostwo nie chce syna?
zdjecie uzytkownika
cnc - 2016-04-24 17:50:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Okruszek - 2016-04-19 20:44:42]:
A powiedz o jakim stanowisku piszesz? Powszechnie wiadomo że w Chifie stanowiska rozdaje się po znajomości i przez koligacje. Podaj jakieś szczegóły.
zdjecie uzytkownika
majsterek - 2016-04-25 11:17:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na nożyczkach cały czas bez zmian, majster du.. cały czas śmierdzi i okrada z wyrobieniowej poprzez swoje nieróbstwo. Hihi
zdjecie uzytkownika
erfyu - 2016-05-10 20:44:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej hej widze ze całkiem niedawno pojawila sie od nich oferta pracy na stanowisko przedstawiciela medycznego- rynek lecznictwa zamknietego wwymagane jest ykształcenie wyższe medyczne, farmaceutyczne lub pokrewne, minimum 2-3 lata pracy na podobnym stanowisku w branży medycznej / farmaceutycznej

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Aesculap ChifA!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Aesculap ChifA
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert