Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Aesculap ChifA

Pracowałeś w firmie Aesculap ChifA i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
xyz - 2014-02-14 14:39:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Iść można,nie którzy chodzą kilka lat,i nic!!
zdjecie uzytkownika
nic - 2014-02-20 13:03:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Proszę kierownictwo działu p 52 o zrobienie czegoś z majstrem drugiej zmiany a dokładnie z jego przykrym zapachem, bo to juz jest nie do zniesienia! Z góry dziekuje
zdjecie uzytkownika
kra - 2014-02-24 14:56:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [nic - 2014-02-20 13:03:35]:
Ten przypadek jest niestety nieuleczalny.(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
abc1 - 2014-02-26 12:27:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kra - 2014-02-24 14:56:49]:
Dokładnie, nieuleczalny i tak już chyba zostanie bo stwierdził że nie będzie się przejmował. Lepiej siedzieć w pracy po min 12h, jechać do domu uwalić się spać. Na drugi dzień wstać i dalej do roboty! Po co się myć? Szkoda czasu, kleszczyki czekają...
zdjecie uzytkownika
antybrudas - 2014-02-27 22:03:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
napiszcie śmierdzielowi liścik, przyklejcie na plecach kartkę "smierdzę jak stary cap" albo naróbcie mu wstydu przy ludziach to może zrozumie
zdjecie uzytkownika
ona - 2014-02-28 11:33:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dział P52 to nie kleszczyki (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Kamillo - 2014-03-08 19:41:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ostatnie komentarze są poniżej zera. Jeśli zniżacie się do takiego poziomu to nie miejcie pretensji do waszych przełożonych że tak was traktują. Zakład należy do Niemców więc macie możliwość napisania anonimowej prośby o niezapowiedzianą kontrolę w zakładzie. (usunięte przez administratora) Gwarantuje że zaczną się czystki w zakładzie bo Niemcy nie pozwolą na zniszczenie opinii.
Jeśli doszło do wypadku to macie możliwość zgłoszenia to odpowiedniemu organowi który zweryfikuje czy to prawda.
Nie piszcie zatem głupot bo wystarczy zawalczyć o swoje.
zdjecie uzytkownika
m - 2014-03-11 21:18:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak wam tak źle to do Radzynia Podlaskiego przyjedźcie i pogadajcie z ludźmi tu pracującymi.
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2014-03-11 21:20:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w Radzyniu zarobki na "stołach" na kleszczykach to max 10 zł.
zdjecie uzytkownika
zgnojony - 2014-03-16 20:24:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Kleszczyki już nowy kierownik a właściwie okupant zgnoił więc inne wydziały gdzie jest jeszcze akord uważajcie bo też was to czeka.Przyszedł powiedział że jesteś słaby 10zł i po sprawie.
zdjecie uzytkownika
Młotek - 2014-03-19 23:44:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciekawe zatem skąd solidny pracodawca roku 2011 ...
zdjecie uzytkownika
kuleczka - 2014-03-22 22:01:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chifa to co oferuje i daje pracownikowi to absolutne minimum aby godnie przeżyć od miesiąca do miesiąca.Szału nie ma ale kto chce to zarobi i na podstawowe rzeczy go stać.Najśmieszniejsze jest to że żaden zakład w okolicy (a wiem co mówię)nie oferuje tego co chifa nawet w połowie.Teraz sobie tylko wyobraźcie w jakich warunkach i za jakie grosze robi cała reszta ludzi mieszkająca w okolicach nowego Tomysla.Każdy prywaciarz wykorzystuje i nagina przepisy a ludzie siedzą cicho bo boją się utraty marnej bo marnej ale zawsze pracy.Rachunki przecież trzeba płacic.
zdjecie uzytkownika
Gałka - 2014-03-28 21:30:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja zapomnieć jeszcze dodać (mam kłopoty z językiem polskim :))że ten babo chłop to myśli że jest drugim po Bogu .Tak jej funkcja do głowy uderzyła.
zdjecie uzytkownika
zapytanie - 2014-03-30 23:59:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ile dostanie na początek szlifierz taśmowy na wydziale obróbki plastycznej?
Ogłoszenie właśnie wyszło. I czy więcej od kowala na prasie lub młocie?
zdjecie uzytkownika
pucuś - 2014-04-02 20:33:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nie wiem co tam galka wczesniej napisalas ale to co teraz czytam to sie z toba zgadzam oni tylko potrafia ludzi straszyc smarki co maja tylko teorie w glowie a praktyki kierownik 0 a kaska norme wyrabiala na poziomie 50%
zdjecie uzytkownika
cudo - 2014-04-03 17:53:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Brednie!
zdjecie uzytkownika
Gałka - 2014-04-03 20:27:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
A jednak moje opinie komuś psują wizerunek
zdjecie uzytkownika
pikulek - 2014-04-06 12:15:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy w Chifie jest przeprowadzana co jakiś czas kontrola celowości wydatków np. przez kierowników? Czy ktoś to kontroluje aby nie było różnych nieprawidłowości? Jak wiadomo po kilku latach kierowania działem każdy kierownik wie jak ''legalnie'' wyprowadzić sporo kasy do własnej kieszeni.Z tego co obserwuje kierownicy robią co chcą i raczej nikt tego DOKŁADNIE nie sprawdza.
zdjecie uzytkownika
on - 2014-04-07 10:49:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
JAKI BABO CHŁOP ??? wtf ?
zdjecie uzytkownika
lodzia152 - 2014-04-13 22:22:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zwracam się z uprzejmą prośbą do Zarządu Aesculap Chifa o zrobienie porządku z kooperacjami wykonywanymi na działach (a w szczególności p-52) podczas godzin pracy i godzin nadliczbowych.
zdjecie uzytkownika
chifoludek - 2014-04-13 22:42:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
brawo dla lodzi za odwage. Czas najwyższy aby sprawiedliwości stało się zadośc w tym zakładzie, a w szczególnosci na dziale nozyczek bo to co się tam wyrabia przechodzi wszelkie mozliwe granice.
zdjecie uzytkownika
max - 2014-04-14 18:48:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A może by tak Facebooka, Naszą Klasę i Youtube zablokować ?
zdjecie uzytkownika
gałka - 2014-04-15 20:22:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zwracam sie do goscia o loginie on jesli nie wiesz jaki babo-chlop spytaj ludzi z kleszczykow powodzenia
zdjecie uzytkownika
gałka - 2014-04-15 20:24:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zwracam sie do goscia o loginie on jesli nie wiesz jaki babo-chlop spytaj ludzi z kleszczykow powodzenia
zdjecie uzytkownika
przecudo - 2014-04-15 20:35:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [cudo - 2014-04-03 17:53:29]:
POWIADASZ BREDNIE MIEJ TROCHE ODWAGI CYWILNEJ [ JESLI WIESZ CO TO TAKIEGO]
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
58 osób obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Aesculap ChifA
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x