Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Aesculap ChifA

Pracowałeś w firmie Aesculap ChifA i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Info czterobrygadówka - 2015-03-14 15:44:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
System pracy w ruchu ciągłym (art. 138)
W uzasadnionych przypadkach pracodawca może przedłużyć dobowy i tygodniowy wymiar czasu pracy, poprzez wprowadzenie w firmie pracy w ruchu ciągłym. Jest ona możliwa w sytuacjach, w których:
• wynika to ze stosowanej technologii produkcji,
• występuje konieczność wykonywania pracy przez 24 godziny na dobę i 7 dni w tygodniu.

Czy praca ma charakter pracy w ruchu ciągłym nie decyduje zakres wykorzystania mocy produkcyjnych zakładu pracy, ani zakres możliwości produkcyjnych pracownika, lecz okoliczność, czy wykonywanie pracy przez 24 godziny na dobę i 7 dni w tygodniu jest konieczne z punktu widzenia zabezpieczenia prawidłowego procesu produkcyjnego oraz prawidłowej działalności urządzeń produkcyjnych.


W necie jest tego więcej i mozna przeczytać że więcej jest z tym problemów niz pożytku.Chorobowe,urlopy itp.
zdjecie uzytkownika
ślusarz - 2015-03-14 16:18:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wie ktos co to za mlody lepek przyszedl na kleszczyki?. Slyszalem,ze sporo zmian wprowadza i ze ma dobre nastawienie do zwyklych pracownikow. Prawda to czy sciema?Niech ktos z P-75 sie wypowie.
zdjecie uzytkownika
klikacz cnc - 2015-03-15 11:00:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Info czterobrygadówka - 2015-03-14 15:44:32]:
Jak na warunki chifoskie 16 zl/h wcale by nie było źle kolego bo to już są jakieś realne pieniądze, choć to nadal nawet nie 50% najniższej stawki niemieckiej.Przy takiej stawce wiem, że zakład traktuje mnie poważnie i ja również poważnie traktuje swoje obowiązki i zakład bo żal by było stracić taką robotę. Każdy Berger to 1 milion zł. Normalnie wstyd mi się przyznać przed kumplami,że pracuję za 12zł na godzinę na tak drogim sprzęcie.
zdjecie uzytkownika
klikacz cnc - 2015-03-15 11:02:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [cnc - 2015-03-08 19:07:19]:
Jak na warunki chifoskie 16 zl/h wcale by nie było źle kolego bo to już są jakieś realne pieniądze, choć to nadal nawet nie 50% najniższej stawki niemieckiej.Przy takiej stawce wiem, że zakład traktuje mnie poważnie i ja również poważnie traktuje swoje obowiązki i zakład bo żal by było stracić taką robotę. Każdy Berger to 1 milion zł. Normalnie wstyd mi się przyznać przed kumplami,że pracuję za 12zł na godzinę na tak drogim sprzęcie.
zdjecie uzytkownika
info 4 brygady - 2015-03-15 11:16:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Według mnie opracowanie takiego hamronogramu jest bardzo trudne. Przy jego opracowywaniu należy pamiętać o takich kwestiach wynikających z KP jak np. jedną na cztery niedziele pracownik musi mieć wolną, czy też jeśli świadczy pracę w niedzielę lub święto i są to dla niego dni robocze to należy w harmonogramie zaznaczyć który dzień ma za tą niedzielę wolną, prawidłowo powinnien to być dzień 6 dni przed bądź 6 dni po tej niedzieli (to też jest istotne w razie kontroli PIP). U mnie w pracy funkjonuje tzw. czterobrygadówka w układzie: 4 1 4 1 4 2 (czyli 4 dni na rano, dzień wolny, 4 dni na popołudnie, dzień wolny, 4 dni na noc, 2 dni wolnego) i 2 2 2 2 (2 dnia na rano, 2 dni na popołudnie, 2 dni na noc i 2 dni wolnego).
zdjecie uzytkownika
info 4 brygady cd - 2015-03-15 11:22:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dla prawidłowego rozliczania czasu pracy w firmach zatrudniających pracowników w systemie czterobrygadowym konieczne jest zatrudnienie większej liczby osób w każdej brygadzie lub utworzenie piątej zmiany. Pracodawca planujący pracę 4 brygad w systemie ciągłym nie obsadzi wszystkich stanowisk w zakresie obowiązujących norm czasowych dostępnymi pracownikami. W grafiku zawsze będą występowały przekroczenia. Należy także pamiętać o tym, że wśród załogi mogą wystąpić zwolnienia chorobowe i konieczne jest zaplanowanie urlopów. Aby zapobiec ewentualnym nadużyciom, należy dokładnie wyliczyć obowiązujące normy czasowe dla każdego z pracowników, sprawdzić o ile godzin zostaną przekroczone i zapewnić przerwy produkcyjne lub dodatkowych pracowników pracowników na każdej zmianie, albo utworzyć piątą brygadę. Jednak praktycznie jest tak, że każda brygada ma tylu pracowników, ile stanowisk produkcyjnych, zatem najbezpieczniej jest utworzyć piątą brygadę. Takie rozwiązanie niesie jednak za sobą ryzyko przerostu zatrudnienia, co ze względów ekonomicznych nie jest najlepszym rozwiązaniem dla pracodawcy. Rozwiązaniem takiego problemu może być utworzenie tzw. brygady uzupełniającej. Może ona powstać w oparciu o niepełnoetatowe zatrudnienie, co pozwala na uniknięcie pracy w nadgodzinach, pełne zastępstwa pracowników w czasie zwolnień chorobowych oraz możliwość swobodnego planowania urlopów. Innym dobrym rozwiązaniem może być wprowadzenie do zakresu obowiązków niektórych pracowników zastępowanie pracowników produkcyjnych. Zaletą takiego rozwiązania jest możliwość ograniczenia kosztów pracowniczych związanych z tworzeniem nowych – dodatkowych miejsc pracy.
zdjecie uzytkownika
związkowiec - 2015-03-15 11:40:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na system pracy ciągłej muszą się zgodzic związki zawodowe w naszym zakładzie to raz a dwa że ludzie napewno nie zgodzą sie na taki system z wiadomych przyczyn.
zdjecie uzytkownika
chifka - 2015-03-15 12:04:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ludzie nie mają nic do zgadzania się.To sie wprowadza i koniec.
A jak nie to brama stoi otworem.
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-03-15 12:33:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Związkowcy to martwią się tylko o własne tyłki ,ponieważ ich absencja chorobowa jest zatrważająca.A każde wychylenie skończy się dla nich tragicznie.To nie kopalnie u nas związki mogą co najwyżej zorganizować wycieczkę do Szklarskiej Poręby
zdjecie uzytkownika
Ed - 2015-03-15 15:26:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ciekawe czy przewodniczącym związków też zabierają premie motywacyjną za chorobowe !!!
zdjecie uzytkownika
px - 2015-03-17 18:56:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [klikacz cnc - 2015-03-15 11:02:02]:
O kuźwa! Panowie najwyższy czas szukać nowego zajecia.
zdjecie uzytkownika
PXC - 2015-03-18 17:31:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [klikacz cnc - 2015-03-15 11:02:02]:
Chytry dwa razy traci.Przyjdzie taki rok, że odejdzie z pracy dwóch lub trzech operatorów i wtedy będzie problem. U nas juz to przerabialiśmy.
zdjecie uzytkownika
opani - 2015-03-19 20:33:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [pracownik 2 - 2015-02-10 09:32:54]:
popieram w 100%!!! pracownicy wiecznie przychodzili w strachu do pracy ale szczerze powiedziawszy odkąd wróciła Pani bEATA jest o wiele lepiej i różnice widać gołym okiem, atmosfera na szlifierni jest o wiele przyjemniejsza i lepiej też się pracuje! Szkoda tylko że nie którzy pracownicy wykorzystują tą "różnice" przykład matujący pan M... każdy na dziale wie że pan M gdy tylko usiądzie na matówce to nic nie robi tylko gada lub robi wszystko żeby jak najmniej pracować np chodzić na tak zwane spacery co chwile do WC lub automatu z napojami... I tak jest dzień w dzień a jeśli zwróci mu się uwagę to obróci się plecami i robi to co najlepiej potrafi czyli dalej ściemnia... kierownik powinien w końcu coś z tym zrobić bo szanowany pan M przychodząc do pracy idzie tak naprawdę na wakacje
zdjecie uzytkownika
oxy - 2015-03-19 20:46:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [opani - 2015-03-19 20:33:45]:
Prawda
zdjecie uzytkownika
tomek - 2015-03-23 14:17:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@oxy, ale co jest prawdą? to co napisał @opani? kurcze, chciałem normalnie zacząć u nich prace ale teraz to nie wiem już serio co zorbić czy iść do nich normalnie i pogadać na temat warunków, żebym miał wszystko czarno na białym czy jednak niekoniecznie pchać się do nich. Słyszałem, że można nawet do 3 tys zarobić, to prawda?
zdjecie uzytkownika
oko firmy - 2015-03-24 09:13:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [tomek - 2015-03-23 14:17:59]:
Prawda:)
ale zapier... w soboty i na 4.00 rano jak masz pierwszą zmiane i do 24.00 jak masz drugą zmiane:) Średnio 50-60 nadgodzin. Chcesz tak pracować??
No ale żyć za coś trzeba:)
zdjecie uzytkownika
Ekx - 2015-04-05 23:30:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W chifie zależy na jaki dział trafisz, najgorzej na p30 i p20 stawka? 8,36 brutto!! akord nie do wyrobienia i same cwaniaki!, wypłata? 1200zł ciesz się albo do widzenia, jedyne wyjście to przenieść się na inny dział (o ile będzie to możliwe ale zazwyczaj odpowiedź jest typu: zostajesz tutaj albo możesz się zwolnic, koniec kropka. Każdy dział byle nie p30- p20
zdjecie uzytkownika
Mama - 2015-04-10 01:45:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W takim BERO podobno dali paczki dla dzieci
zdjecie uzytkownika
summer - 2015-04-12 21:37:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Mama - 2015-04-10 01:45:29]:
u Patory dali też, ale nie dla dzieci tylko szynkę i kiełbasę
zdjecie uzytkownika
Gość - 2015-04-12 23:30:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak sie zastanawiam dlaczego ci ludzie jeszcz tam pracują
W takich warunka i za takie małe grosze
zdjecie uzytkownika
buzek - 2015-04-13 09:59:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Gość - 2015-04-12 23:30:13]:
Bo brakuje w NT ze 2 dużych zakładów.Hibner obiecał podobnie jak nowi radni, że to bedzie dla nich priorytet w zdobywaniu nowych inwestorow .Zobaczymy i po 4 latach rozliczymy.Zmowa płacowa trwa od lat.3 zakłady rządzą a właściwie 2a + izba gospodarcza na czele której stał od lat były prezes chify .Jak to sobie do kupy wstawisz i dodasz układ z dawna władzą to już wiesz dlaczego w NT zarabia sie grosze w tak dobrych zakładach produkujących naprawdę drogie rzeczy, gdzie pracownik spokojnie mógłby zarabiać z palcem w nosie 1 tysiąc euro.
zdjecie uzytkownika
Zadowolony - 2015-04-17 20:54:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Drodzy Koledzy procował ktoś z Was poza CHIFA tzn u prywaciarza? no właśnie! tam to dopiero jest gnój, że tak się wyrażę. Praca po 12 godzin od rana do wieczora i za 2 tysiące. Pada czy mrozi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] trzeba, a w chifie ciepło na głowę nie pada kasa 10 wpływa, mydło pasta ręczniczki ubranko robocze i haj lajf. Koledzy nie ma co narzekać! mordki w kubeł i do robótki.
zdjecie uzytkownika
Gość - 2015-04-17 22:55:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak sie zastanawiam kto to jest dla Ciebie ci prywaciarze?
zdjecie uzytkownika
fazka - 2015-04-18 21:53:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Zadowolony - 2015-04-17 20:54:13]:
Widać koleś ze jesteś chyba oderwany granatem od pługa. Na dzień dzisiejszy chyba żaden zakład w nt nie pracuje po 12 godzin, a jeżeli już to płaci w kopercie za te nadgodziny, u większości prywaciarzy dostaniesz na dzień dobry 1600-1800zł jeżeli jesteś średnio rozgarnięty, natomiast Chifa oferuje 1300zł i nie ważne co potrafisz, tak stwierdziło 2 kierowników z chifoskich działów, takie są widełki i oni nic nie mogą więcej dać.
zdjecie uzytkownika
eleonora k. - 2015-04-22 17:25:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zauważyłam że potrzebują aktualnie do pracy kogoś na stanowisko przedstawiciela handlowego w dolnośląskim. jeśli ktoś z was robił już to u nich to napiszcie czy się opłaca
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Aesculap ChifA
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Aesculap ChifA?
Zadaj pytanie