Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Aesculap ChifA

Pracowałeś w firmie Aesculap ChifA i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
dino - 2014-12-21 17:45:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [moli - 2014-12-20 15:07:45]:
ok, ale to po raz kolejny tylko pobożne życzenie które ktoś podrzuca na jedym z forów. Czy może jednak ktoś w tym temacie posunął się nieco dalej i zrobił coś w rzeczywistości , aby ten pomysł urzeczywistnić ? bo myślę , że @moli nie jesteś pierwszą osobą której myśl odnośnie żłobka czy też przedszkola przeszła przez myśl
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2014-12-22 15:18:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no to może jeszcze dom starców dla chifowskich emerytów.To jest zakład pracy a nie dom opieki społecznej przecież wszyscy na tym forum tylko psioczą na firmę i sposób jej zarządzania.Mam rozumieć że chcieli byście oddać wasze pociechy w ręce tak nieudolnych zarządców ?Nawet zwykły katar u dzieci był by przecież winą prezesa i nadzoru więc nie gdybajcie i do pracy rodacy bo klienci czekają pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
wela - 2014-12-22 17:57:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [obserwator - 2014-12-22 15:18:11]:
Nie pzesadzaj mistrzu. Chifa wystarczy że stworzy warunki aby powstało przedszkole z profesjonalna kadrą i trochę wspomoglo tę placówkę finansowo .Najlepiej nic nie róbcie bo robol ma tylko zapierniczać za jak najmniejszą stawkę i nie dyskutować.
zdjecie uzytkownika
Wesoły szczun! - 2014-12-22 21:50:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
witam chciałem powiedzieć że mam wyjebane na ten zakład. Oni udają, że mi płacą a Ja udaję, że pracuję!
zdjecie uzytkownika
żal - 2014-12-31 17:11:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
P-30 pracuje w Chifie prawie 30 ale takiego olewackiego podejścia przez majstrów do jakości produkowanych narzędzi jeszcze nie widziałem skąd ci ludzie się wzięli zero pojęcia zero rozumu zero wyobrazni
zdjecie uzytkownika
dziub - 2015-01-04 23:41:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [żal - 2014-12-31 17:11:17]:
może teraz i w najbliższej przyszłości takie podejście do sprawy jeszcze jakoś przejdzie , ale z biegiem lat ludzie zaczną zwracać uwagę , że z narzędziami jest coś nie tak. Wtedy gdy klientów zacznie im brakować to może wezmą się za porządną produkcję. Tylko może być już wtedy za poźno dla nich niestety
zdjecie uzytkownika
pani kropla tęczy - 2015-01-19 11:56:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hejka kochani, nie wiecie może czy Aesculap ChifA teraz ma jakieś wolne miejsca pracy i prowadzi jakiekolwiek rekrutacje dla nowych pracowników. bardzo byłabym chętna i zainteresowana tylko niestety nie mogę żadnych konkretnych informacji w internecie odnaleźć. czyt ktoś z was kto obecn ie pracuje w firmie może pomóc? a prawda to że tam są jakieś zagranicze szkolenia fundowane przez firmę?
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-01-28 23:03:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Proszę kierownictwo nożyczek o zrobienie coś z pracownikiem Jolą.N. Nadużywa telefonu nie wyrabia się z swoją pracą przez co inni pracownicy muszą robić za nią, często jej nie ma a zwłaszcza kiedy jest dużo jej pracy i przychodzi raz na 6 albo mniej godzin a na następny dzień robi 10 albo 12 godzin
zdjecie uzytkownika
RADZYŃ PODLASKI - 2015-01-29 14:50:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Olo - 2014-11-12 19:41:43]:
WITAM A NAM PAN DYREKTOR ZDZISŁAW M ZABRAŁ WODĘ PITNĄ I KAŻE PIĆ Z KRANU , TO NIE BĘDZIEMY MIELI ROBAKÓW!!! TO SĄ SŁOWA GŁOWY RADZYŃSKIEJ FIRMY B BRAUN,.
PANU DYREKTOROWI ZACZYNA WŁADZA UDERZAĆ DO GŁOWY. MAM NADZIEJĘ ŻE KTOŚ KOMPETENTNY COŚ Z TYM ZROBI PROSZĘ O PRZEKAZANIE TEGO WPISU DALEJ INNYM OSOBOM, I JESZCZE JEDNO PYTANIE CZY W NOWYM TOMYŚLU W FIRMIE TEŻ SĄ KAMERY? U NAS JEST JAK W BIG BRADER SZOK!!
zdjecie uzytkownika
chip - 2015-01-29 15:14:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [RADZYŃ PODLASKI - 2015-01-29 14:50:49]:
Chłopie kamery teraz to są nawet w oborach w PGRach, to się nie dziw. U nas są już podsłuchy a planują wszczepianie chipów w karczycho! Monitoring 24h!
zdjecie uzytkownika
Marek - 2015-01-29 15:41:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Idzie nowe coraz szybciej.Za 10 lat nic dobrego już nas w tym zakładzie nie spotka a wręcz przeciwnie.Szykuje sie kołchoz i wyzysk pracownika na maxa.
zdjecie uzytkownika
pracownik 2 - 2015-01-30 09:18:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2015-01-28 23:03:34]:
w końcu ktoś powiedział jak jest!!! szkoda tylko,że kier i tak nic z tym nie zrobi.... przecież na tym dziale ci,którzy najwięcej olewają mają najlepiej...
zdjecie uzytkownika
werta - 2015-01-30 15:49:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik 2 - 2015-01-30 09:18:51]:
Trzeba się z tym stwierdzeniem zgodzić.Niestety!Wystarczy dobrze lizać dupsko komu trzeba i się nie narobisz.Na takich mówi sie czopek ha ha.Włażą w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bez mydła bo nie mają za grosz honoru czy wstydu.Liczy sie tylko to co wyrwie i to jest jego.
zdjecie uzytkownika
ktos - 2015-01-30 18:01:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [dziub - 2015-01-04 23:41:52]:
jesli masz zastrzezenia do jakosci to przyjdz na szlifiernie p-75. tak jak te trzy babska wymyslaja to glowa boli ale zeby ktoras usidla do maszyny i pokazala jak cos zrobic to nie bo sie przypadkiem garba dorobia.brygadzistka az trzy serie dziennie sprawdza i tylko patrzy co zrobic zeby w sobote nadgodziny byly. jak to jest zeby w tygodniu roboty bylo ledwo z lapy do papy a w sobote nadgodziny ????? czy kontrole ktos rozlicza z ilosci sprawdzonej pracy ????
zdjecie uzytkownika
robert - 2015-01-31 14:58:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dlaczego ludzie chodzą na nadgodziny? Bo dopiero wtedy robimy za ''normalne'' pieniądze.Stawka podstawowa to kpina i śmiech na sali. Niemcy w swoim kraju ustalili minimalną tz najmniejszą stawkę dla pracownika na 8,5 euro a tu w Polsce 90% ludzi marzy by mieć choć taką .Marzy! 26 lat po obaleniu komuny a my ciągle w ciemnej du.pie jeżeli chodzi o zarobki. Panstwo niemieckie dobrze wie co robi i dba aby zwykły niemiec mial dobre zarobiki bo przecież one i tak wrócą do budrzetu w postaci rożnego rodzaju podatków a poza tym rozrusza sie gospodarkę i popyt wewnetrzny.A tu u nas ciągle małomiasteczkowe myslenie.Ech............
zdjecie uzytkownika
zikio - 2015-02-03 17:23:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [chip - 2015-01-29 15:14:03]:
A wody nie będzie wcale , tak pan dyrektor oświadczył.
Mamy pić kranówkę z chlorem i kamieniem , prośba Radzyńskich pracowników B BRAUN o Interwencję prosimy aby woda wróciła Dziękujemy.
zdjecie uzytkownika
x - 2015-02-03 19:42:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zikio - 2015-02-03 17:23:49]:
a reczniki dostajecie bo my w zeszlym roku nie dostalismy .ciekawe kiedy nam paste i mydlo zabiora ???? czy to zgodne z przepisami bhp ???
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-02-09 12:25:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najgorszy jest dzial PMN... Ale nie ze wzglendu na pracowników znajdujacych sie na produkcji, ale na kierownika i jego 2 nieko..... mistrzów... Moze wreszcie dyrektor lub prezes zajma się tym i przywrócą porzadek na tym dziale...
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-02-09 12:29:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak stracić resztę godności i szacunku, a to wszystko dla 300 zł miesięcznie? A jednak można. P52 szlifiernia a dokładniej pani aSIA jest najlepszym tego przykładem. Nie bede się rozpisywac w tym temacie bo każdy na dziale juz poznał jej oblicze. Dziękuję
zdjecie uzytkownika
pracownik 2 - 2015-02-10 09:32:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2015-02-09 12:29:55]:
o co Ci chodzi z tą Asią?
zdjecie uzytkownika
Pracownik 3 - 2015-02-10 22:44:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2015-02-09 12:25:26]:
Tej, pracownik, byś się lepiej za robotę wziął zamiast stać gdzieś w kącie za maszyną i siać ferment w internecie...
zdjecie uzytkownika
behapowiec - 2015-02-12 11:42:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A kto został nowym behapowcem w Chifie i jakim cudem?
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-02-13 00:08:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A mi się podoba na PMN szefostwo jest ok nie wiem o co Tobie chodzi nie którzy pracownicy są je....ci .
zdjecie uzytkownika
amandi - 2015-02-26 15:59:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje ponad 8 lat w chifie i cały czas zastanawiam sie kiedy bedziemy zarabiać w naszym zakładzie choć minimum stawki niemieckiej tz. 8,5 euro/h? Czy po 10 latach w uni nadal musimy zarabiać grosze? Co robią w tym kierunku związki zawodowe? Po co one są jeżeli praktycznie nic nie robią dla pracowników! Jak tak dalej pójdzie to do emerytury będę robił nadgodziny by było mnie stać na minimum egzystencji.Ku...rwa mać.
zdjecie uzytkownika
wiecznie_na_dorobku - 2015-02-27 10:23:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [amandi - 2015-02-26 15:59:14]:
To jest kapitalizm po polsku, za murzyna robić dla niemca, nie ważne czy to chifa, pxcw, kiel, wszyscy dymają pracowników produkcyjnych bo mogą! Związki zawodowe to też nic dobrego bo albo nic nie robią albo rozwalają wszystko (górnictwo). Duży wkład w beznadziejne wynagrodzenia ma nowotomyska izba gospodarcza która zrzesza prezesów i właścicieli firm.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Aesculap ChifA
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Aesculap ChifA?
Zadaj pytanie