brak logo

Aesculap ChifA

Jarocin

Opinie o Aesculap ChifA

Plus 2015-12-30 23:00:50
Wszędzie wam żle.Dali gwiazdkę mało,dali bony mało .Zdzisław wam przeszkadza ....zwolnić .Co wy chcecie .Jak się wam niepodoba to idżcie pracowac do wielkopolski ,kiell,lub BERO
saro 2016-01-01 15:17:40
@Plus wydaje mi się, że to ostatnio taka modna tendencja do wiecznego narzekania. Ja firmy Aesculap nie znam osobiście, ale zainteresowałam się nimi i nie zamierzam opierać się na negatywnych opiniach
PS 2016-01-01 15:30:14
Moim zdaniem największym problemem jest różnorodność płacowa pomiędzy poszczególnymi działami oraz brak jasno określonych zasad przyznawania podwyżki, ale to tylko moje zdanie.
1
Złapmniejeślipotrafisz 2016-01-03 18:25:38
@PS to nie ma konkretnych zasad jakie trzeba spełnić, by dostać podwyżkę? Może po prostu nie jest to jakoś bardzo miarodajne i szefostwo nagradza tych, którzy się jakoś bardzo swoją pracą wyróżnili.
anioł 2016-01-04 12:22:39
Oj,z tym to się nie zgodze,majstrowie rządzą podwyżkami i basta.Kierownik tylko opiniuje ,a majster daje podwyżkę temu kto więcej dziobie i jest posłuszny jak mały piesek-wiedza i fachowość w oczach majstra i kierownika przedewszystkim to coś zupełnie niezwykłego jakby z innej galaktyki,i niech się kierownictwo zastanowi zanim podejmie decyzję o awansie,bo szkoda człowieka -majster niekiedy robi naopak tzn. nie zna się i on nie może ba nie ma takiego prawa aby być wyżej aniżeli kierownik.POZDRAWIAM ANIOŁ.
biznysmen 2016-01-04 19:48:04
albo do Patora Kołchozen Gmbh Co Ltd S.A.!
bez 2016-01-05 22:54:22
@anioł To chyba raczej normalne ze Twoj bezposredni przelozony podejmuje decyzje o podwyzce, bo on bezposrednio nadzoruje Twoja prace i widzi efekty Twojej pracy. Jesli wiecej dziobiesz niz inni to Tobie sie nalezy podwyzka, proste
Oszukany 2016-01-06 21:39:08
Na kleszczykach jedna grupa za wyrobienie 120 % dostaje od 500 do 700 zł a druga za takie same wyrobienie 100 do 200 zł Brawo mistrzu Piotrek i niech żyje nam długo twój pan Adam
aknieszka 2016-01-08 12:42:33
widzę że zajmujecie się sprawami błahymi zamiast ciężko pracować io docenić że zatrudnienie daje wam firma która jest członkiem światowej grupy B. Braun
toja 2016-01-09 21:44:24
my już tak ciężko pracujemy, nie wiemy czy ktoś zauważył że coraz mniejsza grupa pracowników produkcyjnych musi zarobić na siebie i coraz większą grupę pracowników niby umysłowych więc proszę nie mówić jak ciężko mamy pracować ciężka praca to nie jest błaha sprawa
Karol 2016-01-10 15:46:25
@toja no praca na produkcji nie jest z pewnością lekka, to wiadomo nie od dziś. Nie wiesz może czy będą prowadzić niedługo rekrutację do siebie, skoro tak mało was na tej produkcji? Z chęcią bym się zatrudnił i poznał smak tej ciężkiej pracy, o której mówisz, w zamian za dobre zarobki jakie podobno oferują.
feliks 2016-01-12 19:21:21
@Karol, niestety, ale na produkcję to oni nie szukają, jedyne co to przedstawicielstwo medyczne - tam zawsze są oferty pracy. Rynek lecznictwa zamkniętego nie rozwija się az tak dobrze w naszym kraju i nowych miejsc raczej nie tworza, chyba, że ktoś odejdzie.
Ańioł 2016-01-15 09:56:55
Zapraszam na prototypownie pana bhpowca.niech zobaczy na jakich krzesłach musimy pracowac
usa 2016-01-15 11:48:49
Byłam jakiś czas temu aby wypisano mi przydział na ciuchy.Nie wiedziałam że są jeszcze miehjsca w chifie gdzie czas zatrzymał sie w latach 70 czy 80 tych. JAk w tym syfie mozna pracować.Waszak i jego pani powinni się wstydzić.Czy prezesowi nie wstyd za taki stan rzeczy?Brakuje tam jeszcze aby na środku zrobic kupę.
wiako 2016-01-15 18:31:50
raczej to oferta biura nie produkcji, poza tym musisz miec wyksztalcenie medyczne oraz 2-3 letnie doswiadczenie na tym stanowisku,nie napisali jakie narzedzia pracy oferują, może wiecie?
trulsku 2016-01-17 21:55:41
@usa powiedz to prezesowi zatem. Widocznie nikt wcześniej nie zwrócił nawet na to uwagi, jeśli chodzi o PMa to warto wspomnieć o zarobkach, gdzie sama podstawa to 3000
Anioł 2016-01-18 12:28:59
Komu zgłosić zły stan kryeseł na ktorych siedza pracownicy prototypowni?
ole! 2016-01-19 21:56:59
O rany, skoro @trulsku możliwe jest u nich wynagrodzenie w okolicach 3tys, to bardzo dobrze o nich świadczy. Wcale się nie dziwię, że ich oferty na przedstawicieli medycznych są tak popularne.
Do wszystkich pracowników Chifa 2016-01-23 22:23:05
Pracujecie w najlepszym zakładzie na powiat a może Wielkopolska.Macie najlepsze zarobki,najlepszy socjal inajlepsze warunki socjalne czego jeszcze chcecie ? A może chcecie strajku bo jak wam to jes źle w tej fabryce.Poprostu weście sprawy w swoje ręce i otwieracie swoje nowe firmy z tym asortymentem co robi Chifa .POWODZENIA
2
seber 2016-01-24 08:50:13
@Do wszystkich pracowników Chifa, no prosze Chifa najlepszym zakładem w powiecie, ciekawe. Ja myślę dopiero tu nad aplikowaniem jako Przedstawiciel Medyczny - rynek lecznictwa zamkniętego. Podobno oferują odpowiednie narzedzia pracy, jest nawet auto służbowe.
Emeryt 2016-01-25 23:42:44
Tak to wszystko prawda.Pracowałem w Chife i to inajlepsze firma..Może teraz inne firmy próbują też w NT coś produkować .Ale pamiętajcie Chifa to podstawa w NT .I jeszcze jedno zarobki to nie wszystko "..............chrońcie zakład ......
Antek 2016-01-27 10:53:09
Cześć wszystkim, tutaj kiedyś było pełno ogłoszeń na stanowisko Technologa, obecnie nie ma ich za dużo, wiecie coś o tym czy nic, czy firma nadal ma się dobrze?
2kc 2016-01-27 21:43:45
a ja wam powiem jedno pracuje w tym zakladzie jakies 11 lat.. i moje spostrzezenia sa takie ze chifa w rozwoju zatrzymala sie jakies 15 lat temu. zauwazcie ze 15 lat temu zarabialiscie najwiecej chyba w okolicy a akordzie.. dostawaliscie po piec szesc tysi...
minelo 15 lat i ile zarabiacie...

ja w chifie tylko poracuje... a kase zarabiam gdzie indziej
ursa 2016-01-28 21:39:01
Zgadzam się z tobą w pełni.Co drugi gdzieś dorabia więc to mówi o zarobkach samo przez się.
rgthg 2016-01-29 17:12:06
@Antek no ja niestety nie widze zadnych ofert pracy od nich, a tez chetnie bym sie tam zatrudnil na przyklad na stanowisku przedstawiceila handlowego..
dziub 2016-01-31 21:15:21
niestety ale w tej chwili po prostu nikogo w Chifie nie poszukują. Jesli chodzi o oferty dla przedstawicieli handlowych to jakieś stare sprzed miesięcy
2 kc 2016-02-04 23:33:14
co ty gadasz dziub przecież wisi ogloszenie.. przedstawiciel handlowy. znajomosc farmacji . tyle ze to na gdansk. ale w dzisiejszych czasach akurat to nie ma zadnego znaczenia.
Antek 2016-02-05 12:36:28
@2kc to ja nie rozumiem, pracujesz 11 a wiesz co było 15 lat temu? Trochę dziwnie mówisz, brzmisz jak ktoś z konkurencji, a nie z Aesculap kolego, tak myślę
MOLO 2016-02-06 21:08:02
JA PRACUJE W CHIFIE PONAD 20 LAT PRZEDTEM PRACOWAŁEM U TAK ZWANYCH PRYWACIARZY I JEDYNE CO WAM MOGĘ POWIEDZIEĆ CIESZCIE SIĘ Z TEGO ŻE PRACUJECIE W TAKIM ZAKŁADZIE DOBRE ZAROBKI NA CZAS, CIEPŁO ,SUCHO,DOBRY SOCJAL ,PEWNA POSADA 8 GODZIN I DO DOMU A JAK NADGODZINY TO W PEŁNI ZAPŁACONE JEŻELI WAM SIĘ NIE PODOBA TO IDZCIE DO PRYWACIARZA I ZAPIEPRZAJCIE PO 12 GODZIN ZA 1200 RESZTA W KOPERCIE ZERO URLOPU ZERO SOCJALU
2
ręcznik 2016-02-07 19:47:48
A w takim razie ta oferta pracy na przedstawiciela handlowego jest wciąż aktualna? Znajomość farmacji nie jest niczym dziwnym, pewnie są jeszcze jakieś szkolenia w tym zakresie.
Taki on 2016-02-14 19:55:48
JA PRACUJE 30 LAT I SIĘ Z Tobą zgadzam w 100 procentach.
1
iko 2016-02-14 20:05:53
super, firma zbiera praktycznie większość pozytywnych opinii, a to daje do myślenia. Nie spodziewałem się, że oferują socjal i całe te dodatki, to fajna perspektywa.
bruce lee 2016-02-21 00:35:45
pozdr cnc
szrek 2016-02-21 11:46:34
W chifie zarabia sie marne grosze bo to zakład samych dodatków.Spróbuj tylko zachorować a zobaczysz na kwitku troszkę więcej niż zasiłek. Wszystko jest tak zrobione by pracownik był na każde pierdnięcie i posłuszny jak owieczka. Oczywiście zakład daje poczucie stabilności tz wypłata nawet przed czasem, jakiś tam socjal jest ale atmosfera w zakładzie i podejście do pracownika jest na kiepskim poziomie.Gdyby było w NT czy w okolicy więcej zakładów już dawno przy tym podejściu do ludzi chifa miała by spore problemy kadrowe.
coś 2016-02-21 11:51:44
szkoda @szrek, że firma nie ma jakiegoś lepszego podejścia do pracownika. Przecież na zwolnienie ma prawo iść każdy, różne sytuacje się zdarzają. Mnie jednak dziwi, że od tak dawna nikogo nie szukali.
cnc 2016-03-09 11:20:57
Czy to prawda ze Nowotomyska Izba Gospodarcza dba o to by firmy do niej należące nie podbierały sobie pracowników? Chifa i wiele innych firm do izby należy więc jeżeli to prawda to będzie problem ze zmianą w pracy w obrębie miasta.
panda b 2016-03-09 12:40:10
na pewno w umowie byłby zatem jakiś stosowny zapis o konkurencji itd. teraz szukają junior product managera na wielkopolskie. fajnie że preferują nie tylko wykształcenie marketingowe ale też przyrodnicze i chemiczne
2
Okruszek 2016-04-19 20:44:42
Hej. A tak właściwie to po co robi się ofertę na stanowisko, które i tak przejmuje syn. Trochę to nie w porządku dla tych którzy przyjadą na rekrutację z wielkimi nadziejami.
1
mika 2016-04-19 20:54:12
a tam, oni należą do B. Braun więc taka grupa medyczna na pewno takich procederów nie uprawia, ja również chciałbym do nich iśc do pracy na junior product managera ale nie wiem czy nadal aktuale
1
12345 2016-04-22 08:33:54
A kto powiedział,że syn przejmuje stanowisko? Czy jakieś "dziedziczenie" stanowisk w tej firmie funkcjonuje? A skoro jest rekrutacja zewnętrzna to może szefostwo nie chce syna?
cnc 2016-04-24 17:50:00
A powiedz o jakim stanowisku piszesz? Powszechnie wiadomo że w Chifie stanowiska rozdaje się po znajomości i przez koligacje. Podaj jakieś szczegóły.
majsterek 2016-04-25 11:17:43
Na nożyczkach cały czas bez zmian, majster du.. cały czas śmierdzi i okrada z wyrobieniowej poprzez swoje nieróbstwo. Hihi
erfyu 2016-05-10 20:44:05
hej hej widze ze całkiem niedawno pojawila sie od nich oferta pracy na stanowisko przedstawiciela medycznego- rynek lecznictwa zamknietego wwymagane jest ykształcenie wyższe medyczne, farmaceutyczne lub pokrewne, minimum 2-3 lata pracy na podobnym stanowisku w branży medycznej / farmaceutycznej
cha cha 2016-06-12 21:28:59
Chyba jesteś młodym młokosem bo pleciesz bzdury niesamowite takich zarobków jak w Chifie nie ma w pobliżu nigdzie więc przestań płakać tylko weż się do roboty
1
super_zarobek 2016-06-16 19:48:17
No tak niskich nie ma nigdzie, w biurze po studiach 1500 netto, szał macicy na ulicy.
rfgh 2016-06-21 21:42:32
no ale to sa do tego oferowane moze jakies premie?
Kibol 2016-07-02 23:06:55
W BERO zrobili strefę kibica .Fajna firma u Nas mogli też coć takiego zrobić.fajnie by było oglądać naszych w kilkaset osób.
1
wiako 2016-07-03 17:57:01
Faktycznie trudno tu trafić na nową rekrutację @sączy_pącze. Z tego, co wiem, to rotacja wśród pracowników w zasadzie nie istnieje.
WLKP 2016-07-03 22:13:56
Siema, jak tam praca na mechanicznym ? Będą przyjmować kogoś ? :)
adek 2016-07-08 17:08:10
Hej, na jakim stanwosiku oferują 1500zł netto? Przedstawicielowi Handlowemu? W sumei to moze i ma tyle na umowie ale do ego dochodza jakies premie tak? Auta słuzbowe ,komputer i telefon również dostajesz?
Zostaw swoją opinię o Aesculap ChifA - Jarocin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Aesculap ChifA