Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Aesculap ChifA

Pracowałeś w firmie Aesculap ChifA i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Łukasz - 2014-10-27 10:47:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Widzę że nadal kierownicy nic z palaczami nie zrobili.Jaka kultura u palaczy jest.mają zakaz to niech go trzymają sie.pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
ARCHANIOŁ - 2014-11-01 20:28:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Łukasz - 2014-10-27 10:47:17]:
Zajmij się pracą a nie obserwacją,no chyba że masz taki etat.
zdjecie uzytkownika
śmiechu warte - 2014-11-04 19:52:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak tam kleszczyki?Macie już nadgodziny?he he
zdjecie uzytkownika
x - 2014-11-06 17:06:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [śmiechu warte - 2014-11-04 19:52:14]:
nie macie. a co wy macie ?
zdjecie uzytkownika
ilonka - 2014-11-07 17:05:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czyli nie ma u Was możliwości zrobienia nadgodzin? jak to wygląda jak ktoś nie wyrobi się z jakimś projektem albo z zadaniem, to co, bierze wtedy pracę do domu i tam kończy czy jak to wygląda? i po ile godzin się mniej więcej pracuje u nich, macie jakieś rozeznanie w tym temacie? dajcie znać koniecznie.
zdjecie uzytkownika
narzędziowiec - 2014-11-09 20:58:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z kim gadać by dostać się do pracy na narzędziownię?
zdjecie uzytkownika
Ola34 - 2014-11-11 11:48:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zarząd Chify podjął decyzje aby 10 listopada był dniem wolnym jak wiadomo chodziło o 1 listopada który przypadł w sobotę.Dlaczego ten sam zarząd pozwala na to by zakład dla sporej grupy ludzi jednak był otwarty!Jechałam wczoraj i widziałam pełen parking samochodów należących do pracowników.Dlaczego zakład nie został zamknięty na 4 spusty do jasnej cholery?!!! Wiem dobrze, że przez te niskie stawki które oferuje chifa ludzie pracowaliby najlepiej po 24 godziny na dobę za 100% stawki, ale jako zarząd nie powinniście dopuszczać do takich dziwnych zachowań, że z jednej strony robi sie dzień wolny a z drugiej pozwala sie na to aby ludzie w tym czasie dorabiali sobie nadgodzinami.Ci pracoholicy nie myślą racjonalnie, dlatego Wy jako zarząd (ludzie wykształceni i rozumni) powinniście coś z tym fantem zrobić bo w przeciwnym razie ci biedni i zniewoleni przez system ludzie sami nigdy nie wypoczną.Pozdrawiam Ola.
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2014-11-11 20:10:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ola34 - 2014-11-11 11:48:09]:
Powinno Ci się odebrać uprawnienia do kierowania pojazdami bo zamiast obserwować drogę ty zajmujesz się prawidłowo zaparkowanymi samochodami co może doprowadzić do katastrofy w ruchu lądowym
zdjecie uzytkownika
Patan - 2014-11-12 17:09:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z czystej ciekawości chciałem się zapytać kto jest odpowiedzialny za odbiór zakończonych prac remontowo-budowlanych w tym zakładzie? Chyba nikt z tego co obserwuję.Na piętrze nad produkcją oddano jakiś czas temu nową szatnie oraz prysznice i umywalki aby mozna się umyć po pracy.Już po miesiącu duża część gałek regulujących ilośc puszczanej wody nie działa lub są pourywane.Kto w ogole wpadl na pomysł aby takie badziewie delikane zamontować! W łaźniach tego typu montowane są wysokiej jakości urządzenia aby były niezawodne i praktycznie niezniszczalne by służyły przez wiele lat.Ktos zaoszczędził a drugi dureń to odebrał.W tym tępie za kilka miesięcy nic tam nie będzie działało.Płytki odkuwają by dostac się do instalacji , zlewy rozbite ,dach przeciekający.Ludzie (usunięte przez administratora) przecież to jest dopiero oddane do użytku a nadaje się praktycznie do remontu.!!!Masakra na maxa.Kto jest za to odpowiedzialny do (usunięte przez administratora) jasnego?!
zdjecie uzytkownika
Olo - 2014-11-12 19:41:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dodajmy do tego że magazyn/wypożyczalnia narzędzi w weekend została zalana po raz czwarty...
zdjecie uzytkownika
tymek - 2014-11-19 20:29:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
niech ktoś zrobi porządek z palaczami w WC na narzędziowni i TP
zdjecie uzytkownika
Sewart - 2014-11-22 17:16:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Patan - 2014-11-12 17:09:09]:
Rączka rączkę myje. Bardziej mnie ciekawi że inspektor to przepuścił. W firmach niejednokrotnie zdarzają się takie sytuacje ale żeby aż w takim stopniu szukać oszczędności to już coś jest nie tak. Kogoś na pewno pociągną do odpowiedzialności. A co do zalanego magazynu to coś z instalacją nawalili czy sobie "żarty" robią tego typu?
zdjecie uzytkownika
wesoły szczun - 2014-11-28 18:11:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w odpowiedzi na zapytanie narzedziowca odp.
Jest tam gościu na wydziale ,który może wszystko. Jego wuja to kierownik a pro po kierownika to serdecznie go pozdrawiam i mam cichą nadzieje ,że jego kadencja powoli się kończy.
zdjecie uzytkownika
wesoły szczun - 2014-11-28 18:17:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A poza tym pozdrawiam wszystkich pracujących nadal emerytów z narzędziowni. I resztę załogi ,która narzeka na brak pracy .To jest kurde chore!!!
zdjecie uzytkownika
narzędziowiec - 2014-12-02 21:38:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wesoły szczun - 2014-11-28 18:17:04]:
Czyli pan ze Zbąszynia też na emeryturę? Czasami Chifa daje ogłoszenia do prasy i na portale ale na narzędziownię to chyba jeszcze nie było.
zdjecie uzytkownika
Tymek - 2014-12-05 08:24:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś mi wytłumaczy jak jest obliczana premia wyrobieniowa działu?pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
sonia - 2014-12-05 12:37:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Tymek - 2014-12-05 08:24:16]:
Bardzo prosto.Ci co podskakują dostaną najmniej.Kto dostaje najwięcej sam sobie dopowiedz.
zdjecie uzytkownika
dziub - 2014-12-07 14:12:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a możecie powiedziec kilka zdań o samych stawkach i jak to jest z tą premią? W jakim sensie Ci co podskakują dostają najmiej? Czy to się równa z tym kto lepiej pracuje a kto gorzej czy raczej z nastawieniem do kierownictwa i ich działań? co prawda średnio wierze że to możliwe móc tak oceniać bo wtedy nie da się tego jakos normalnie wytłumaczyc:)
zdjecie uzytkownika
XXxx - 2014-12-10 15:58:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co tam się stało na kleszczykach? Czy to prawda,że A.N. zabrał wam świątecznego karpia?
zdjecie uzytkownika
wyzio - 2014-12-10 23:15:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niech ktoś kur.wa cos zrobi w nowej szatni z temperaturą bo jeszcze troche a bedzie jak w saunie.Czy w 21 wieku nie można elektronicznie ustawić normalnej temperatury np 21C aby nie było zbyt zimno czy gorąco!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-12-11 16:19:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie ma to jak dział pana PMN najgorszy dział w firmie,same podp... I kapusie! Szczegulną uwage trzeba zwrócić na brygadzistów ktorzy na niczym sie nie znaja lepiej jak wchodzeniu w du...Najlepsze jest małźenstwo, w role żony wciela sie lider WALUŚ to tzw parówa a w role męża brygadzista od 7boleści Kapuś STALIN.Potrafią tylko oni donosic na wszystkich a sami latają z dziewuszkami z wiertarek i nic nie robią.Chodzą tylko na zebrania i donoszą a sami nie sa święci nieroby jedne.Mam nadzieje ze nowy kierownik niedługo się na nich pozna bo jak narazie mydlą mu oczy kapowaniem i wchodzeniem w du... a prawda wygląda całkiem inaczej!!!

Zost
zdjecie uzytkownika
posia - 2014-12-11 23:16:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Bo teraz tacy są ludzie- wszędzie! Zero honoru czy godności i tylko kasa dla siebie sie liczy i to aby sie nie narobić. Kuźwa kto tę hołotę tak wychował? Dlaczego kilkanaście czy kilkadziesiąt lat temu takie zachowanie było nie dopomyślenia...Starzy potrafili młodego ''wychować'' i było w przyszłości z niego coś.Dzis to śmiech na sali to co się dzieje w tym zakładzie.Stara kadra choć człowieka wysłuchała i byla jakaś reakcja a dzis niema do kogo iśc i zostaje tylko duracki internet ale i to nie pomaga.Zero kompetencji,kasa,chamstwo,brak poszanowania dla drugiego i ogólne ściemnianie.Liczy sie ilośc i cyferki na zebraniach.A gdzie jakośc ????Jeszcze kilka lat i za te sprzęty które dzis skrętacze(nie mylić z fachowcami) skręcają, nikt nie zapłaci nawet połowy i to bedzie pomalutku koniec chify.
zdjecie uzytkownika
pablo - 2014-12-13 12:35:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zero honoru i godności? Jak to możliwe w kraju dziadków walczących w powstaniu warszawskim? Jeżeli tacy są w waszym zakładzie to chyba ich rodzice czy dziadkowie nie byli tak naprawdę polakami, gdyż prawdziwy Polak to Bóg ,honor i ojczyzna a z tego co czytam została tylko kasa i moja du..pa.W ten sposób dobrobytu w Polsce nie zbudujemy.Oj nie.
zdjecie uzytkownika
nowa - 2014-12-14 20:43:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pablo - 2014-12-13 12:35:16]:
Pytasz kto te holote wychowal? Niestety sama chifa .Dopoki zaklad nie zacznie zwalniac sciemniaczy to kazdy mysli "czy sie stoi czy sie lezy zawsze sie cos nalezy"a grupa ludzi ktora chce pracowac i zarabiac uzalezniona jest od tych leni i sciemniaczy(premia grupowa).Kierownicy i dyrektorzy mysle ze czas najwyzszy przyjzec sie takim osobom i zrobic z tym porzadek w przeciwnym razie produkcja pojdzie do Radzynia a ludze z N-T pomimo rozbudowy zakladu na bruk.
zdjecie uzytkownika
tymek - 2014-12-15 19:57:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jakiej rozbudowy chyba ze burowcow
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Aesculap ChifA
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Aesculap ChifA?
Zadaj pytanie
x