brak logo

Aesculap ChifA

Jarocin

Opinie o Aesculap ChifA

2 kc 2016-02-04 23:33:14
co ty gadasz dziub przecież wisi ogloszenie.. przedstawiciel handlowy. znajomosc farmacji . tyle ze to na gdansk. ale w dzisiejszych czasach akurat to nie ma zadnego znaczenia.
Antek 2016-02-05 12:36:28
@2kc to ja nie rozumiem, pracujesz 11 a wiesz co było 15 lat temu? Trochę dziwnie mówisz, brzmisz jak ktoś z konkurencji, a nie z Aesculap kolego, tak myślę
MOLO 2016-02-06 21:08:02
JA PRACUJE W CHIFIE PONAD 20 LAT PRZEDTEM PRACOWAŁEM U TAK ZWANYCH PRYWACIARZY I JEDYNE CO WAM MOGĘ POWIEDZIEĆ CIESZCIE SIĘ Z TEGO ŻE PRACUJECIE W TAKIM ZAKŁADZIE DOBRE ZAROBKI NA CZAS, CIEPŁO ,SUCHO,DOBRY SOCJAL ,PEWNA POSADA 8 GODZIN I DO DOMU A JAK NADGODZINY TO W PEŁNI ZAPŁACONE JEŻELI WAM SIĘ NIE PODOBA TO IDZCIE DO PRYWACIARZA I ZAPIEPRZAJCIE PO 12 GODZIN ZA 1200 RESZTA W KOPERCIE ZERO URLOPU ZERO SOCJALU
4
ręcznik 2016-02-07 19:47:48
A w takim razie ta oferta pracy na przedstawiciela handlowego jest wciąż aktualna? Znajomość farmacji nie jest niczym dziwnym, pewnie są jeszcze jakieś szkolenia w tym zakresie.
Taki on 2016-02-14 19:55:48
JA PRACUJE 30 LAT I SIĘ Z Tobą zgadzam w 100 procentach.
1
iko 2016-02-14 20:05:53
super, firma zbiera praktycznie większość pozytywnych opinii, a to daje do myślenia. Nie spodziewałem się, że oferują socjal i całe te dodatki, to fajna perspektywa.
bruce lee 2016-02-21 00:35:45
pozdr cnc
szrek 2016-02-21 11:46:34
W chifie zarabia sie marne grosze bo to zakład samych dodatków.Spróbuj tylko zachorować a zobaczysz na kwitku troszkę więcej niż zasiłek. Wszystko jest tak zrobione by pracownik był na każde pierdnięcie i posłuszny jak owieczka. Oczywiście zakład daje poczucie stabilności tz wypłata nawet przed czasem, jakiś tam socjal jest ale atmosfera w zakładzie i podejście do pracownika jest na kiepskim poziomie.Gdyby było w NT czy w okolicy więcej zakładów już dawno przy tym podejściu do ludzi chifa miała by spore problemy kadrowe.
coś 2016-02-21 11:51:44
szkoda @szrek, że firma nie ma jakiegoś lepszego podejścia do pracownika. Przecież na zwolnienie ma prawo iść każdy, różne sytuacje się zdarzają. Mnie jednak dziwi, że od tak dawna nikogo nie szukali.
cnc 2016-03-09 11:20:57
Czy to prawda ze Nowotomyska Izba Gospodarcza dba o to by firmy do niej należące nie podbierały sobie pracowników? Chifa i wiele innych firm do izby należy więc jeżeli to prawda to będzie problem ze zmianą w pracy w obrębie miasta.
panda b 2016-03-09 12:40:10
na pewno w umowie byłby zatem jakiś stosowny zapis o konkurencji itd. teraz szukają junior product managera na wielkopolskie. fajnie że preferują nie tylko wykształcenie marketingowe ale też przyrodnicze i chemiczne
2
Okruszek 2016-04-19 20:44:42
Hej. A tak właściwie to po co robi się ofertę na stanowisko, które i tak przejmuje syn. Trochę to nie w porządku dla tych którzy przyjadą na rekrutację z wielkimi nadziejami.
2
mika 2016-04-19 20:54:12
a tam, oni należą do B. Braun więc taka grupa medyczna na pewno takich procederów nie uprawia, ja również chciałbym do nich iśc do pracy na junior product managera ale nie wiem czy nadal aktuale
1
12345 2016-04-22 08:33:54
A kto powiedział,że syn przejmuje stanowisko? Czy jakieś "dziedziczenie" stanowisk w tej firmie funkcjonuje? A skoro jest rekrutacja zewnętrzna to może szefostwo nie chce syna?
cnc 2016-04-24 17:50:00
A powiedz o jakim stanowisku piszesz? Powszechnie wiadomo że w Chifie stanowiska rozdaje się po znajomości i przez koligacje. Podaj jakieś szczegóły.
majsterek 2016-04-25 11:17:43
Na nożyczkach cały czas bez zmian, majster du.. cały czas śmierdzi i okrada z wyrobieniowej poprzez swoje nieróbstwo. Hihi
1
erfyu 2016-05-10 20:44:05
hej hej widze ze całkiem niedawno pojawila sie od nich oferta pracy na stanowisko przedstawiciela medycznego- rynek lecznictwa zamknietego wwymagane jest ykształcenie wyższe medyczne, farmaceutyczne lub pokrewne, minimum 2-3 lata pracy na podobnym stanowisku w branży medycznej / farmaceutycznej
cha cha 2016-06-12 21:28:59
Chyba jesteś młodym młokosem bo pleciesz bzdury niesamowite takich zarobków jak w Chifie nie ma w pobliżu nigdzie więc przestań płakać tylko weż się do roboty
2
super_zarobek 2016-06-16 19:48:17
No tak niskich nie ma nigdzie, w biurze po studiach 1500 netto, szał macicy na ulicy.
rfgh 2016-06-21 21:42:32
no ale to sa do tego oferowane moze jakies premie?
Kibol 2016-07-02 23:06:55
W BERO zrobili strefę kibica .Fajna firma u Nas mogli też coć takiego zrobić.fajnie by było oglądać naszych w kilkaset osób.
1
wiako 2016-07-03 17:57:01
Faktycznie trudno tu trafić na nową rekrutację @sączy_pącze. Z tego, co wiem, to rotacja wśród pracowników w zasadzie nie istnieje.
WLKP 2016-07-03 22:13:56
Siema, jak tam praca na mechanicznym ? Będą przyjmować kogoś ? :)
1
adek 2016-07-08 17:08:10
Hej, na jakim stanwosiku oferują 1500zł netto? Przedstawicielowi Handlowemu? W sumei to moze i ma tyle na umowie ale do ego dochodza jakies premie tak? Auta słuzbowe ,komputer i telefon również dostajesz?
oszukany 2016-09-03 22:18:36
Dlaczego na jednym dziale połowa pracowników ma luz i ma dużą premię grupową a druga [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i nie ma tej premii?pytanie do pana Adama.Wiem wiem Radzyń prezes będzie zły itd... proszę pana nie rób tego zebrania - my wydział kleszczyków tego nie chcemy.
2
timber 2016-09-05 23:05:45
No ale skoro podstawowa stawka zaczyna się od 1500zł to na pewno jest normalnie szansa na odpowiednie premie do tego. W końcu ważne jest dwuskładnikowe wynagrodzenie, ale czy wypłata oprócz tego jest na czas? Trzeba rachunki płacić. Dzięki za odpowiedź.
kasia i basia 2016-09-07 08:22:45
Grażyna świruje bo pewnie andrzejek już nie puka jak dawniej hi hi.
6
Ola 2016-09-07 21:15:13
Tak się zastanawiam od jakiegoś czasu po co Grażyna przyłazi tak wcześnie do pracy i dopiero dziś mnie olśniło. Liczy pewnie, że któryś z chłopaków z cnc ją puknie. hi hi. Grażynka nie licz na to. Znam trochę chłopaków i zapewniam cię, że jak będą sobie chcieli popatrzeć i pomacać antyki to napewno wybiorą sie do muzeum.
8
janek 2016-09-08 12:57:42
Może wiecie jakie są średnie zarobki dla pracownika działu kontroli komisjonowania towaru? Mam odpowiednie doświadczenie w tym zakresie, więc bym się odnalazł na tym sanowisku pracy. Dzięki za odpowiedź.
działu kontroli komisjonowania towaru 2016-09-08 13:19:03
czy się stoi czy się leży 7000 się należy :)
2
stoly 2016-09-08 16:16:36
pani Grażyna porządek z wami zrobiła to teraz ja obrazacie,dobrze wam tak skończyło się spanie na nockach i wasze nic nie robienie.
11
ola 2016-09-08 18:17:06
Na panią to trzeba jeszcze mieć wygląd.
4
ruda 2016-09-08 18:26:52
Na panią to trzeba jeszcze mieć wygląd.
1
traper 2016-09-08 20:08:06
Niech każdy robi swoje i nie ogląda się na nikogo.
5
pineska 2016-09-08 22:16:24
zw tym roku było ogłoszenie że ph wam potrzebny - aktualne jeszcze?
Endrju 2016-09-09 15:13:21
Jak tam działowy kapo zwany Dupą? Nadal wkurza ludzi? Się zastanawiam czy jego obecność na dziale nie jest jednym z elementów "rodzinnej polityki B-Branu, o której wspominał na zebraniu dyrektor produkcji. On + kilka babsztyli ze szlifierni niesamowicie pierdolą atmosferę na dziale.
7
janek 2016-09-09 16:16:47
Hej, a jaka aktualnie panuje u nich atmosfera? Dzięki
Elka 2016-09-12 20:33:26
Dlaczego niektóre osoby z działu P52 mogą sobie wychodzić na papierosa nie odbijając się mało tego robią to notorycznie co godzine ? Czy starsi pracownicy mają jakieś przywileje czy wszyscy traktowani są tak samo?! Mało tego wszyscy o tym wiedzą a nikt z tym nic nie robi !!!!
2
w 2016-09-12 22:12:41
Chyba każdy ma prawo do przerwy @elka może z jednej dłuższej robią sobie kilka mniejszych, przecież nikt z nas nie będzie robił non stop przez całą zmianę, każdy potrzebuje chwili dla siebie i dobrze, że zakład na to pozwala
2
palacz 2016-09-12 22:13:51
Tak, tak wiemy elka że dostajesz oczopląsu od ciągłego ruszania głową w prawo i w lewo i w prawo i w lewo i w lewo i w prawo. Gdyby przyszło ci odbijać kartę w czasie gdy szpiegujesz to można by wcale nie przychodzić do pracy.
2
Archi 2016-09-13 06:24:56
To pewnie ten pies z lusterkiem przyklejonym do pleksy, nawet się nie musi obracać.
4
ARCHANIOŁ 2016-09-13 09:00:19
CZUBY Z P52 OSTRO DZIAŁAJĄ,ABY SAMI SOBIE SZKODZĄ,KTOŚ KIEDYŚ POWIEDZIAŁ Że CZŁOWIEK POCHODZI OD MAŁPY I TO JEST PRAWDA. ZACHOWANIE NIEKTÓRYCH OSÓB JEST PODOBNE, TYLKO ŻE MAŁPY MAJĄ MÓZG A NIESTETY WY NIE. SMUTNE TO ALE PRAWDZIWE. NIE WCHODZCIE W TO FORUM JAK NIE UMIECIE Z NIEGO KORZYSTAĆ, PROSZĘ WAS.DOŚĆ TEGO SARKAZMU , ALBO ZMIEŃCIE PRACE NA WYWIADOWCE I JEDŹCIE DO IRAKU ALBO DO SYRII, MOŻE TAM SIĘ SPRAWDZICIE,A JAK NIE TO POPROSTU WEŹCIE SIĘ DO PRACY I NIE OBRAŻAJCIE KOLEGÓW I KOLEŻANEK. POZDRAWIAM WSZYSTKICH ZAINTERESOWANYCH

















5
Lol 2016-09-13 09:52:34
Nareszcie ktoś napisał prawdę i tak trzymaj
3
know 2016-09-13 11:38:59
Hej, ale jakich zarobków może się teraz spodziewać specjalista ds. bhp? Chętnie bym się załapał, zwłaszcza, że dbają o prawidłowe stosunki między pracownikami.
kuba rozpruwacz 2016-09-13 18:49:35
NA p52 dzieje się żle od dawna. Całe te niesnaski i nieporozumienia zdarzają się dlatego ponieważ ludzie nie dostają premii na równych zasadach.Na stołach premie mają tysiąc a czasem więcej a na innych odcinkach sporo mniej.Jak to do kur--wy nędzy jest i dlaczego kierownik do tego dopuszcza! Chcesz mieć chłopie spokój na dziale to dziel kasę po równo.
7
kilo 2016-09-14 11:39:16
a jeśli już jesteśmy przy temacie tych premii to w jakiej one powinny być wysokości? interesuje mnie u was takie stanowisko jak Przedstawiciel handlowy dzial ortopedii ale muszę wiedzieć jak z kasą
nozycykasz 2016-09-21 12:46:34
Ja [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] co za debil, przecież wszyscy wiedzą, że premia wyrobieniowa nie jest kwotą stałą tylko jest uzależniona od ilości przepracowanych godzin w miesiącu, dlatego jeden ma np. 700 zł a drugi 1000, stała jest tylko stawka za każdy 1%.
1
nozycykasz 2016-09-21 12:49:23
Polać temu Panu, w końcu ktoś z sensem napisał.
2
kubuś 2016-09-22 08:43:16
Naucz sie czytać ze zrozumieniem a póżniej uzywaj inwektyw.
boss 2016-09-22 20:49:02
Pewnie, że będąc przedstawicielem handlowym można liczyć na stabilne zatrudnienie, a skoro podstawy dorzucają jeszcze jakie zatrudnienie oparte na stabilnej umowei to jeszcze lepiej o nich świadczy. Moze jednak wiecie czy oprócz podstawy dorzucają jeszcze premie?
Zostaw swoją opinię o Aesculap ChifA - Jarocin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Aesculap ChifA