Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o sca packaging poland

Pracowałeś w firmie sca packaging poland i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2009-07-27 10:18:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sa najlepsi !
zdjecie uzytkownika
anonim - 2009-11-05 13:15:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracownik - 2009-07-27 10:18:25

Sa najlepsi !

( usunięte przez administratora ),Niepolecam
zdjecie uzytkownika
klient - 2010-03-15 18:59:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Od czasu ( usunięte przez administratora ) dużo się zmieniło ONI naprawdę są najlepsi........
zdjecie uzytkownika
wiem - 2011-01-12 12:56:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
buhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah Oczym ty do mnie gadsz,teraz ludzi w biurze pracuje tyle samo co na hali-niema pracy,kiedys pracowalo mniej- byla praca
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-02 19:42:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ok, bardzo zróżnicowane opinie i do tego mało konkretne niestety...Bardzo byłbym wdzięczny jakby ktoś napsiał jak obecnie wygląda sytuacja w SCA Packing Poland w Kwidzyniu? Czy warto tam aplikować, czy dobrze płacą, jaka jest atmosfera?
zdjecie uzytkownika
prośba o zbiórkę kasy - 2013-06-25 07:03:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
g - 2013-06-14 05:25:11

Florydo skoro tak sobie cenisz umiejętności(usunięte przez administratora)- jakimi wykazali się przez ostatni czas kiedy na stołku prezesa zasiadał Bania oraz reszty szefów- to sobie ich zabierz do swojej fabryki, żeby tak umiejętnie(usunięte przez administratora) Waszą fabrykę i Waszych pracowników okradli z należnych odpraw a później zatrudnili ich ponownie na głodowych stawkach przez pośrednika pracy i na innych dużo niższych stawkach niż ludzie zatrudnieni przez jabil. Najlepiej niech ze sobą zabiorą ten (usunięte przez administratora) biznes solarny - ciekawe czy nadal będą tak WAS (usunięte przez administratora)jako kadrę zarządzającą oraz twierdzili, że solary to super opłacalny biznes .Florydo o bilety nie musisz się martwić bo na pewno większość pracowników jabila chętnie zafunduje bilet w jedną stronę kadrze zarządzającej jabila oraz swoim szefom.

FLORYDĘ
zdjecie uzytkownika
zbiórka kasy (usunięte przez administratora)- 2013-06-25 06:44:11 odpowiedz | cytuj
organizujemy zbiórkę kasy na bilety lotnicze w jedną stronę dla (usunięte przez administratora)oraz reszty szefów. Prosimy o przyłączenie się do tej zbiórki by oni wszyscy mogli jak najszybciej na Florydę i tam zacząć w ramach szkolenia własnego i rozwoju zacząć (usunięte przez administratora)firmę". Floryda w ramach poparcia nadmiaru szefów pracujących w jednej Kwidzyńskiej fabryce na pewno chętnie rozszerzy swoja strukturę organizacyjną i stworzy dla nich specjalnie stołki!!!!

PROŚBA O JAK NAJSZYBSZĄ ZBIÓRKĘ KASY NA TE BILETY W JEDNA STRONĘ NA FLORYDĘ i WSPARCIE FINANSOWE BO SZEFOWIE RWĄ SIĘ I PAKUJĄ DO WYLOTU DO WIĘKSZEGO KORYTA !!!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-26 21:35:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, czekam wciąż na KONKRETNĄ informację dotyczącą tego jak pracuje się w SCA Packing... bo z posta poprzedniego niewiele rozumiem i jakoś konkretów niewiele ;)
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie sca packaging poland
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski