SCA Packaging

Kwidzyn

Opinie o SCA Packaging

Pracownik 2009-07-27 10:18:25
Sa najlepsi !
0
anonim 2009-11-05 13:15:32
Pracownik - 2009-07-27 10:18:25

Sa najlepsi !

( usunięte przez administratora ),Niepolecam
0
klient 2010-03-15 18:59:11
Od czasu ( usunięte przez administratora ) dużo się zmieniło ONI naprawdę są najlepsi........
0
wiem 2011-01-12 12:56:50
buhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah Oczym ty do mnie gadsz,teraz ludzi w biurze pracuje tyle samo co na hali-niema pracy,kiedys pracowalo mniej- byla praca
0
anonim 2013-06-02 19:42:28
Ok, bardzo zróżnicowane opinie i do tego mało konkretne niestety...Bardzo byłbym wdzięczny jakby ktoś napsiał jak obecnie wygląda sytuacja w SCA Packing Poland w Kwidzyniu? Czy warto tam aplikować, czy dobrze płacą, jaka jest atmosfera?
0
prośba o zbiórkę kasy 2013-06-25 07:03:07
g - 2013-06-14 05:25:11

Florydo skoro tak sobie cenisz umiejętności(usunięte przez administratora)- jakimi wykazali się przez ostatni czas kiedy na stołku prezesa zasiadał Bania oraz reszty szefów- to sobie ich zabierz do swojej fabryki, żeby tak umiejętnie(usunięte przez administratora) Waszą fabrykę i Waszych pracowników okradli z należnych odpraw a później zatrudnili ich ponownie na głodowych stawkach przez pośrednika pracy i na innych dużo niższych stawkach niż ludzie zatrudnieni przez jabil. Najlepiej niech ze sobą zabiorą ten (usunięte przez administratora) biznes solarny - ciekawe czy nadal będą tak WAS (usunięte przez administratora)jako kadrę zarządzającą oraz twierdzili, że solary to super opłacalny biznes .Florydo o bilety nie musisz się martwić bo na pewno większość pracowników jabila chętnie zafunduje bilet w jedną stronę kadrze zarządzającej jabila oraz swoim szefom.

FLORYDĘ
zdjecie uzytkownika
zbiórka kasy (usunięte przez administratora)- 2013-06-25 06:44:11 odpowiedz | cytuj
organizujemy zbiórkę kasy na bilety lotnicze w jedną stronę dla (usunięte przez administratora)oraz reszty szefów. Prosimy o przyłączenie się do tej zbiórki by oni wszyscy mogli jak najszybciej na Florydę i tam zacząć w ramach szkolenia własnego i rozwoju zacząć (usunięte przez administratora)firmę". Floryda w ramach poparcia nadmiaru szefów pracujących w jednej Kwidzyńskiej fabryce na pewno chętnie rozszerzy swoja strukturę organizacyjną i stworzy dla nich specjalnie stołki!!!!

PROŚBA O JAK NAJSZYBSZĄ ZBIÓRKĘ KASY NA TE BILETY W JEDNA STRONĘ NA FLORYDĘ i WSPARCIE FINANSOWE BO SZEFOWIE RWĄ SIĘ I PAKUJĄ DO WYLOTU DO WIĘKSZEGO KORYTA !!!
0
anonim 2013-06-26 21:35:09
Witam, czekam wciąż na KONKRETNĄ informację dotyczącą tego jak pracuje się w SCA Packing... bo z posta poprzedniego niewiele rozumiem i jakoś konkretów niewiele ;)
0
diko 2016-04-17 19:46:43
hej! słuchajcie jak z tą firmą, bo ją sparwdziłem, ale tutaj jakoś temat ucichł, a nadal nie widze tez zadnej rekrutacji..
0
Wer 2016-05-18 19:34:10
Bo w tym momencie jej nie ma, ale to nic nie oznacza
0
Zostaw swoją opinię
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SCA Packaging