Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o clar system firma sprzątająca

Pracowałeś w firmie clar system firma sprzątająca i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
waldi - 2010-05-06 23:02:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Strasznie wymagający pracodawca,zbyt duże wymagania jak na prace w umowie o dzieło,to z braku ludzi na obiektach do sprzątania,nie polecam.
zdjecie uzytkownika
asiula - 2010-06-29 21:53:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam się z osobą wyżej i powiem, że to nie wszystko...|
Na umowie nie każą pisać daty nie mam własnego egzemplarza umowy i żadnego dokumentu, że tam pracowałam nie wiesz ile dostajesz wynagrodzenia brutto, pracują też ludzie pełnosprawni trzeba się upominać, że może się pracować 7 godzin zamiast 8 (jak pełnosprawni) obowiązki pełno i niepełnosprawnych są takie same, nie dostosowane do ograniczeń niektórych osób np osoba z chorym kręgosłupem musiała pchać ciężki wózek sprzątaczki (koniecznie z 2 pełnymi wody wiadrami) przez cały czas pracy, niedostateczna ilość zaopatrzenia np środków
czystości i ręczników papierowych, zła organizacja pracy (ogólny chaos), wypłaty
są dawane z miesięcznym opóźnieniem, szkolenia
polegają na biernym uczestnictwie w wykładach i spożywaniu alkoholu w czasie wolnym od wykładów. Nie polecam tej firmy
zdjecie uzytkownika
katrina - 2011-03-17 12:42:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak to praca w tej firmie to ponizenie - kaza pracowac osobie sprzatajacej na obiekcie na wysokosciach - a kobieta ma trudnosci z nogami i kregosłupwm lekarz jak robi badania okersowe to nie patrzy na orzeczenie tylko podpisuje papierek bo ma za to płacone a jak sie cos stanie to wtedy moia a poco to robiłas ale jest nacisk(((
zdjecie uzytkownika
danka - 2012-03-29 07:54:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Od Lutego 2012 roku działa w Konsorcjum Clarsystem Organizacja MiędzyzakładowaNSZZ Solidarność
w konsorcjum clarsystem
Adres mailowy
rudnik.solidarnosc@opoczta.pl
solidarnosc.myslenice@onet.com.pl
nszz.solidarnosc@vip.onet.pl
tel kontaktowy;
530758181
Pan S[usunięte przez moderatora]ze swoim dworem ten fakt ukrywa przed załogą!
Wszelkie nieprawidłowości prosimy wystepujace w tych firmach prosimy zgłaszać -postaramy się załatwiać te trudne sprawy pracownicze;
oczekujemy na zapisywanie się do tego załozonego związku
Delkaracje prześle po uzgodnieniiu adresu
zdjecie uzytkownika
kasiczka - 2013-04-14 20:46:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
DO MISTERA K[usunięte przez moderatora],KULAWY NIENADAJACY SIE DO PREZENTACJI FIRMY CLAR SYSTEM,SKAD BIORA TAKICH DOWODZĄCYCH,.PODPISUJĄ UMOWE,[usunięte przez moderatora] PRACOWNIKA W CZASIE OPADÓW ŚNIEGU ORAZ WYSPRZĄTANIA SYFU PO ZIMIE ,A ZARAZ POTEM ROZWIAZUJĄ UMOWE,ŻYCZĘ IM ABY NIEDAWALI RADY Z PRZYJĘCIEM PRACOWNIKÓW TYLKO PO TO ABY [usunięte przez moderatora]OCZYWIŚCIE BEZ GRUPY INWALIDZKIEJ, B O T O Z Ł A F I R M A J E S T !!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
kasiczka - 2013-04-14 20:52:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zgadzam się,firma CLEAR SYSTEM poznan wymagają od pracownika,ale od siebie nic.Wykorzystac,jeszcze niewiadomo czy zapłaca.A szczególnie mr. krzysztof Lewandowicz.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-27 17:07:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co to znaczy, że firma nie ma żadnych wymagań od siebie, nie ma kultury w pracy, nie umie zarządzać, nie wypłaca pieniędzy....
zdjecie uzytkownika
Bastek - 2013-10-15 09:49:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chce wiedziec wiecej o zakladzie cler system
zdjecie uzytkownika
monika - 2013-11-19 16:39:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to faktycznie nie zaciekawa musi byc ta firma alr prawde muwiąc to w kazdej firmie nie zaciekawie jest
zdjecie uzytkownika
Stanisław - 2013-12-02 08:58:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słyszałem niepochlebne opinie o firmie, że atmosfera straszna<a atmosfera jest najważniejsza przecież>, że kiepsko z pensjami i że socjal d..nie urywa. To prawda??? chciałbym aplikować na technika obiektu ale nie wiem czy warto. może ktoś coś więcej napisze
zdjecie uzytkownika
jarek - 2013-12-14 20:28:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@Stanisław, a gdzie widziałes ich ogłoszenia o prace, czego wymagają na to stanowisko? Trzeba mieć doświadczenie?
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2014-04-16 05:05:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Firma Clar System to porombana firma na, której jest brak zasad i szkolenia bhp również tłumaczenia wykonywanej pracy na obiektach sportowo-biurowych.
Poza tym jest zero tolerancji dla słabszego człowieka, który się uczy od poctaw nie ma szkoleń i zasad z maszyn sprzątajacych instrukcji obsługi zbyt za duże wymagania brak środków do mycia itp.Prosze panstwa nie polecam tej firmy żeby wam sprzątała obiekt bo wszyscy narzekają na nią ja sam jej bym nie wzioł na koniec komentaża zakonczę tak życze im by nie wygrali przetargu na rynku pracy. anonim chore ludzie tam pracują
zdjecie uzytkownika
Franciszek - 2014-06-19 14:00:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dziwi mnie, że clar system nie robi w ogóle żadnych szkolen, ale może sprawdza pracowników na starcie, czy potrafią sprzatac i zatrudniają tylko tych, co potrafią.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie clar system firma sprzątająca
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x