Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Clar system

Pracowałeś w firmie Clar system i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
waldi - 2010-05-06 23:02:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Strasznie wymagający pracodawca,zbyt duże wymagania jak na prace w umowie o dzieło,to z braku ludzi na obiektach do sprzątania,nie polecam.
zdjecie uzytkownika
asiula - 2010-06-29 21:53:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam się z osobą wyżej i powiem, że to nie wszystko...|
Na umowie nie każą pisać daty nie mam własnego egzemplarza umowy i żadnego dokumentu, że tam pracowałam nie wiesz ile dostajesz wynagrodzenia brutto, pracują też ludzie pełnosprawni trzeba się upominać, że może się pracować 7 godzin zamiast 8 (jak pełnosprawni) obowiązki pełno i niepełnosprawnych są takie same, nie dostosowane do ograniczeń niektórych osób np osoba z chorym kręgosłupem musiała pchać ciężki wózek sprzątaczki (koniecznie z 2 pełnymi wody wiadrami) przez cały czas pracy, niedostateczna ilość zaopatrzenia np środków
czystości i ręczników papierowych, zła organizacja pracy (ogólny chaos), wypłaty
są dawane z miesięcznym opóźnieniem, szkolenia
polegają na biernym uczestnictwie w wykładach i spożywaniu alkoholu w czasie wolnym od wykładów. Nie polecam tej firmy
zdjecie uzytkownika
katrina - 2011-03-17 12:42:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak to praca w tej firmie to ponizenie - kaza pracowac osobie sprzatajacej na obiekcie na wysokosciach - a kobieta ma trudnosci z nogami i kregosłupwm lekarz jak robi badania okersowe to nie patrzy na orzeczenie tylko podpisuje papierek bo ma za to płacone a jak sie cos stanie to wtedy moia a poco to robiłas ale jest nacisk(((
zdjecie uzytkownika
danka - 2012-03-29 07:54:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Od Lutego 2012 roku działa w Konsorcjum Clarsystem Organizacja MiędzyzakładowaNSZZ Solidarność
w konsorcjum clarsystem
Adres mailowy
rudnik.solidarnosc@opoczta.pl
solidarnosc.myslenice@onet.com.pl
nszz.solidarnosc@vip.onet.pl
tel kontaktowy;
530758181
Pan S[usunięte przez moderatora]ze swoim dworem ten fakt ukrywa przed załogą!
Wszelkie nieprawidłowości prosimy wystepujace w tych firmach prosimy zgłaszać -postaramy się załatwiać te trudne sprawy pracownicze;
oczekujemy na zapisywanie się do tego załozonego związku
Delkaracje prześle po uzgodnieniiu adresu
zdjecie uzytkownika
kasiczka - 2013-04-14 20:46:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
DO MISTERA K[usunięte przez moderatora],KULAWY NIENADAJACY SIE DO PREZENTACJI FIRMY CLAR SYSTEM,SKAD BIORA TAKICH DOWODZĄCYCH,.PODPISUJĄ UMOWE,[usunięte przez moderatora] PRACOWNIKA W CZASIE OPADÓW ŚNIEGU ORAZ WYSPRZĄTANIA SYFU PO ZIMIE ,A ZARAZ POTEM ROZWIAZUJĄ UMOWE,ŻYCZĘ IM ABY NIEDAWALI RADY Z PRZYJĘCIEM PRACOWNIKÓW TYLKO PO TO ABY [usunięte przez moderatora]OCZYWIŚCIE BEZ GRUPY INWALIDZKIEJ, B O T O Z Ł A F I R M A J E S T !!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
kasiczka - 2013-04-14 20:52:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zgadzam się,firma CLEAR SYSTEM poznan wymagają od pracownika,ale od siebie nic.Wykorzystac,jeszcze niewiadomo czy zapłaca.A szczególnie mr. krzysztof Lewandowicz.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-27 17:07:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co to znaczy, że firma nie ma żadnych wymagań od siebie, nie ma kultury w pracy, nie umie zarządzać, nie wypłaca pieniędzy....
zdjecie uzytkownika
Bastek - 2013-10-15 09:49:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chce wiedziec wiecej o zakladzie cler system
zdjecie uzytkownika
monika - 2013-11-19 16:39:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to faktycznie nie zaciekawa musi byc ta firma alr prawde muwiąc to w kazdej firmie nie zaciekawie jest
zdjecie uzytkownika
Stanisław - 2013-12-02 08:58:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słyszałem niepochlebne opinie o firmie, że atmosfera straszna<a atmosfera jest najważniejsza przecież>, że kiepsko z pensjami i że socjal d..nie urywa. To prawda??? chciałbym aplikować na technika obiektu ale nie wiem czy warto. może ktoś coś więcej napisze
zdjecie uzytkownika
jarek - 2013-12-14 20:28:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@Stanisław, a gdzie widziałes ich ogłoszenia o prace, czego wymagają na to stanowisko? Trzeba mieć doświadczenie?
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2014-04-16 05:05:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Firma Clar System to porombana firma na, której jest brak zasad i szkolenia bhp również tłumaczenia wykonywanej pracy na obiektach sportowo-biurowych.
Poza tym jest zero tolerancji dla słabszego człowieka, który się uczy od poctaw nie ma szkoleń i zasad z maszyn sprzątajacych instrukcji obsługi zbyt za duże wymagania brak środków do mycia itp.Prosze panstwa nie polecam tej firmy żeby wam sprzątała obiekt bo wszyscy narzekają na nią ja sam jej bym nie wzioł na koniec komentaża zakonczę tak życze im by nie wygrali przetargu na rynku pracy. anonim chore ludzie tam pracują
zdjecie uzytkownika
Franciszek - 2014-06-19 14:00:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Dziwi mnie, że clar system nie robi w ogóle żadnych szkolen, ale może sprawdza pracowników na starcie, czy potrafią sprzatac i zatrudniają tylko tych, co potrafią.
zdjecie uzytkownika
Brygadzista - 2014-11-18 14:37:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Franciszek - 2014-06-19 14:00:51]:
Witam, ja pracuje w tej firmie od 2 lat na stanowisku Brygadzisty obiektu i jestem zadowolona. wszystko jest na swoim miejscu nie mamy żadnych skarg od klienta, pracownicy również nie narzekają więc nie wiem dlaczego nie które posty są takie obrazliwe??? Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2014-11-18 14:41:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Gorąco polecam zawód kosmetyczki, super praca, bardzo przyjemna, można dobrze zarobić. Otworzyłam własny gabinet kosmetyczny w Śródmieściu – zapotrzebowanie jest ogromne i biznes idzie nieźle. Zawodu nauczyłam się w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl. Gowork miał ciekawą ofertę, poza tym bardzo tanio, pracownie też w pełni wyposażone, jest na czym się uczyć. Ciekawe zajęcia dodatkowe, konkursy kosmetyczne, targi kosmetyczne. Polecam ponieważ podchodzą do tego profesjonalnie.
zdjecie uzytkownika
Brygadzista - 2014-11-18 14:43:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Brygadzista - 2014-11-18 14:37:48]:
Jak ktoś może napisać, ze nie robią szkoleń jak nawet tam nie pracuje??? tak wynika z tej wypowiedzi. Szkolenia zawsze są robione dla indywidualnych pracowników na starcie - jest to podstawą w pracy! oczywiście w Clar System pracuje tylko wykwalifikowana kadra sprzątająca to chyba nic dziwnego, jestem Brygadzistą obiektu i innych ludzi bym nie zatrudniała! Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
daro - 2014-12-25 17:12:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracuję w firmie clar system i nie narzekam kierownik spoko tylko nie ma premi i na św nic nie dają
zdjecie uzytkownika
anonim z claru - 2014-12-25 18:47:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Brygadzista - 2014-11-18 14:43:08]:
Jakie szkolenia o czym ty mówisz?!
O bhp itp. które są obowiązkowe w każdej firmie.
On pytał czy są szkolenia o zdobycie większego doświadczenia!
Ja pracuje od 10lat i były kiedyś ale na znajomków itp za unijne pieniądze ale zabrano im dotacje i szkolenia się skończyły za darmo!
Ta firma to okropna porażka jest, ja po nowym roku zastanawiam się na zmianie firmy bo nic nie finansują i za nic nie zwracają.
Dobrze mają znajomi znajomków na stanowiskach i ci co podlizują się i kapują kumpli!
zdjecie uzytkownika
anakin - 2014-12-30 03:45:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiem jakiego typu szkoleń oczekujecie pracując w firmie sprzatającej... Oczekujecie kursów językowych, szkolen z certyfikatami z nowych technik sprzątania? Chyba pomyliliście clar system z inną branżą. Mi tam na szkoleniach nie zależy, byleby dobrze płacili. Skoro juz napomknąłem, to ile orientacyjnie płacą?
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2014-12-30 11:37:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ostatnio podjęłam pracę po ukończeniu szkoły policealnej www.szkoly.gowork.pl. Zdałam egzamin państwowy z asystentki stomatologicznej i po ok. miesiącu miałam zatrudnieniu na tym stanowisku, zarabiam 2.000 zł. Jak dla mnie to naprawdę ok, zwłaszcza że nauka trwała rok. Cały czas myślę o tym, żeby pójść na studia,wcześniej było to dość trudne, m.in dlatego zdecydowałam się na gowork.
zdjecie uzytkownika
anonim z claru - 2014-12-30 11:38:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anakin - 2014-12-30 03:45:27]:
Najniższą krajową za 6dni po 8godz pracy i raz w miesiącu niedziela 8godz. , około 1250zł na rękę, tyle dostaniesz w clar system.
zdjecie uzytkownika
eni - 2015-08-26 17:49:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja znalazłam dużo ofert pracy od firmy Clar System, poszukują pracowników na stanowisko między innymi regionalnego kierownika ds. ochrony,pracowników ochrony, brygadzisty, personelu sprzątającego oraz sprzątaczek(biurowych,),czytałam że zapewniają szkolenia pracownicze, badania lekarskie , szkolenia BHP
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Clar system

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Clar system?
Zadaj pytanie
alert