brak logo

Lear Corporation Poland II

Jarosław

Opinie o Lear Corporation Poland II

Tadek 2016-09-22 06:40:37
Nie trzeba być profesorem, zeby wiedzieć że nie powinno obrazac sie innych. Znowu sie kompromitujesz i latwo dajesz sie prowokować. Masz cos do powiedzenia na forum to sie przedstaw. A widac po godz ze jestes z pedalskiej zmiany A, i w dodatku kj buraku. Wyloguj sie z forum bo nikt nie chce czytac takich chamskich wypowiedzi, forum do tego niesłuży pajacu!
4
Bassia 2016-09-22 06:58:18
Sie nie przedstawia bo jest Januszem albo Stefanem buhahahahihii
Kajotka zmiana A 2016-09-22 11:14:18
Janusza to ty masz między
nogami Basiu a może Franku lub Zbyszku od Zmiany A się odpierdziel bo w pórównaniu do was to A i C cos robi a wy zmiana B to największe lenie tylko przepustki i spiewy pod Learem same Tumany zawsze widac jaki bałagan robicie
romcio 2016-09-22 11:50:39
Przecież takie kontrole wśród pracowników są oczywiste @roma, bo wiedzą jak się wszystko odbywa. A podobno nawet wypłata jest terminowa, a przecież dobrze dostawać wynagrodzenie o czasie, bo sporo jest do popłacenia.
Anna KOt 2016-09-22 19:40:41
Witam mam zaczynać prace jako szwaczka ktoś może mi powiedzieć co mam się spodziewasz? słyszałam że ludzie szybko z tej firmy uciekaj zwalniają się czy to prawda chodzi o nowych pracowników?
Anna KOt 2016-09-22 19:43:14
chodzi o zakład w Jarosławiu
trzymam kciuki 2016-09-22 19:59:46
wytrzymasz....góra 5 lat
2
Numer1 2016-09-22 20:16:16
Mi się wydaje, że praca szwaczki jest bardzo w porządku i chyba niespecjalnie ktokolwiek narzekał pracując z nimi, mam rację czy sądzicie coś innego? Tak czy siak Lear Corporation Poland II to fajna pensja, dużo dobrej atmosfery i całkiem interesujący social
1
M@rt@ 2016-09-22 21:11:40
Sorki,ale co to ma do rzeczy, jak komuś na imię? To rzecz gustu, Twoje imię, też może się nie podobać, ogarnij się człowieku i nie rób "wiochy"
1
Matt 2016-09-22 21:35:11
Ogólnie Mechatronicy mają tutaj całkiem fajną ścieżkę kariery
fajna19 2016-09-22 22:27:58
Anna KOT nawet tu nie idź do tego obozu będą traktować Cię jak ścierwo chodzi się cały tydzień nie ma ze nie chcesz odmowisz to do kierowniczka każdy stąd ucieka za niedługo zamknął ten zakład
2
Uber 2016-09-22 22:57:01
A mi się tam wydaje, że te ogłoszenia pozamieszczane na portalach są całkiem dobre, wiele razy słyszałem o świetnych warunkach i umowach o pracę, to chyba świetna rzecz
Hubertus 2016-09-22 23:21:35
Marta to też staropolskie imię i Co powiesz jak się z Ciebie posmieje po co się odzywasz i robisz show płacą Ci w Biurze za to czy jak ??
Były Pracownik zmiany B 2016-09-22 23:28:36
Nie pchaj się dziewczyno do Leara gdyby tu było tak fajnie nie pozwalniało by się 1321 osób i Ciągle się zwalniaja zamiast przyjmowac Polaków to przyjmują Brudasów z Ukrainy Opamiętaj się póki jeszcze jest czas bo pobyt w tym Obozie to jest jak Więzienię o Zaostrzonym Rygorze
2
maja 2016-09-23 10:17:03
jakoś nhie wierzę że aż tyle, nie ma aż tyle rekrutacji, ale odpowiem u was na ogłoszemnie ma mechatronika w Legnicy
1
Piotrek 2016-09-23 11:08:26
Przyjdz do Leara w Jarosławiu to zobaczysz jak tu fajnie jest jak stanie nad Tobą Majstrowa z Kierowniczką i będzię tylko tenpo tempo wtedy Ci rozum do głowy wróci i albo się sam zwolnisz albo Cię powoli wykończą decyzja należy do Ciebie nie wierz we wszystko Co tam piszą ogłaszając się to tylko podpucha żeby ludzi nabrac
Piotrek 2016-09-23 11:11:42
Przyjdz do Leara w Jarosławiu to zobaczysz jak tu fajnie jest jak stanie nad Tobą Majstrowa z Kierowniczką i będzię tylko tenpo tempo wtedy Ci rozum do głowy wróci i albo się sam zwolnisz albo Cię powoli wykończą decyzja należy do Ciebie nie wierz we wszystko Co tam piszą ogłaszając się to tylko podpucha żeby ludzi nabrac
Piotrek 2016-09-23 11:15:49
Przyjdz do Leara w Jarosławiu to zobaczysz jak tu fajnie jest jak stanie nad Tobą Majstrowa z Kierowniczką i będzię tylko tenpo tempo wtedy Ci rozum do głowy wróci i albo się sam zwolnisz albo Cię powoli wykończą decyzja należy do Ciebie nie wierz we wszystko Co tam piszą ogłaszając się to tylko podpucha żeby ludzi nabrac
1
Qw 2016-09-23 11:22:22
Skoro tak narzekacie to sie zwolnijcie jeżeli tempo pracy wam nie odpowiada widocznie jesteście za wolni, tu sie pracuje a nie leni
1
M@rt@ 2016-09-23 16:26:46
Masz braki w wiedzy, to nie staropolskie imię. Jeśli masz ochotę, to się śmieje, wolno Ci, mnie to ani ziębi , ani grzeje. Będę się odzywać , kiedy będę chciała, Tobie nic do tego.
1
mrau 2016-09-23 16:42:11
Najważniejsze jest to, że taki specjalista ds. jakości oprócz zarobków ma jeszcze zapewnione odpowiednie benefity socjalne, w końcu to znacznie urozmaica zatrudnienie, a skoro umowa jest respektowana to już dobrze o nich świadczy. Z góry dzięki za odpowiedź
Hubertus 2016-09-24 00:05:58
No widac kto ma braki w wiedzy nawet poprawnie nie potrafisz napisac paru zdan Widac że jesteś Ułomna :-D
rajt bajt 2016-09-24 09:48:21
interesuje mnie u was w Tychach stanowisko pracy jako Elektryk – Automatyk Utrzymania Ruchu i mam nadzieję że uda mi się na nie dostać pomimo że jestem płcią piękną, czy nie macie w tym temacie żadnych uprzedzeń alni przeciwskazań emocjonalnych?
Krysia 2016-09-24 10:39:54
Chyba trochę za mocne określenie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Hahaha. Za to poprostu im płacą, taka ich fucha! A nie wygląda wcale to tak źle. Sprawdzają na produkcji czy wszyscy pracują wg ustalen. A jak jest coś nie tak to zwracają uwagę, ale kto by sie tym przejmował. Schodzi tyle ile schodzi a jak brakuje ludzi na lini to więcej przecież nie zejdzie taka jest prawda..
A do tego przynajmniej majstrowe porządek jakiś robią, jakby nie ta gemba to bylby bałagan.
2
mika 2016-09-24 11:12:51
Podejrzewam, ze spokojnie bedziesz miala szanse by sie zapalac do firmy oczywiscie jak masz doswiadczenie, nawet w kontroli jakosci pracuja kobiety, takze spokojnie.
Kj 2016-09-24 13:53:02
Tadek jestes z Radymna ?
herak 2016-09-24 14:57:22
@ mika - faktycznie teraz jest naprawde duża rekrutacja
Alina 2016-09-25 12:33:36
praca jest naprawde piękna gdy nie pójdziesz w sobote to od razu wyrosnie jak z pod ziemii Kierowniczka żeby Cię zmusic do pójscia w sobotę a jak sie będziesz stawiała to dostaniesz polecenie slużbowe taki własnie jest piękny ten Lear spróbuj to przekonasz sie na własnej skórze jak tam jest
1
Andżela 2016-09-25 12:42:31
Mocne i własciwe okreslenie tego co sie dzieje na pierwszych zmianach w tym OBOZIE PRACY NIEWOLNICZEJ to jest prawda a tą gembę wymyslono żeby się czepiac ludzi chcieli zrobic druga Japonie a zrobili Kołchoz i dlatego moja droga kolezanko każdy wieje gdzie popadnie i bedzie tak nadal dopóki tacy nieodpowiedzialni ludzie będą rządzic tym Zakładem może i tobie jest dobrze bo pewnie jestes lizusem majstrowej albo masz chody u Kierownictwa ale inni tak nie mają
Tomek 2016-09-25 13:53:41
Pieprzycie głupoty.. Ja pracowałem w zakładach mięsnych, tam to jest dopiero jazda. Za byle [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] rypią człowieka, w dodatku o wolnym można pomarzyć. Urlop na rzadanie nie istnieje cos takiego..A w lekarze pracuje od 7 miechów i ta praca to jest przedszkole.. Wolne kiedy chcesz, wystarczy ściemnić majstrowej, spóźniamy sie wystarczy ściemnić to usprawiedliwiają... Jakby trochę więcej płacili to praca marzenie.. Nie narzekJcie jak nie znacie innej pracy... Albo zatrudnijcie sie w zakładach, to dopiero napiszecie prawdziwą opinie...
szelma 2016-09-25 16:39:29
czy jako kobieta mam szansę na zatrudnienie u was jako Mechatronik - Technik Utrzymania Ruchu? odpiszcie szczerze
samjka 2016-09-26 09:48:00
czy mówisz o tym ogłoszeniu na pracę w Legnicy obecnie?
Anna KOt 2016-09-26 15:27:12
A czy chodzi się do pracy w sobotę i niedzielę chodzi mi o zakład w Jarosławiu? I czy płacą za soboty i niedziele?
Aj 2016-09-26 21:51:55
Z tego co mi wiadomo w sobotę i niedzielę się do pracy nie chodzi
1
SZWACZ 2016-09-27 20:24:22
pIepszysz to chyba TY Kolego jeszcze wszystkiego nie widziałes co jest w tym zakładzie Zakłady Mięsne to taki sam Obóz Pracy jak LEAR to samo tam jest ale tu jest o wiele gorzej mowisz że pracujesz 7 miesiecy to jest nic popracujesz z 10 lat to bedziesz przeklinał dzień w którym sie przyjałes do tego Kołchozu przedszkole to było zawsze a o wyższych zarobkach to możesz sobie pomarzyc bo NASZ JASNIE WIELMOZNY DYREKTOR PAN ANDRZEJ NAROLSKI WOLI DAWAC 5 Tysiecy zł premi magazynierom na impreze żeby się chłopaki odstresowały a taka jest prawda że gówno oni robia w porównaniu do szwaczek które cieżko pracuja te Buhaje nic nie robia tylko siedza żrą co drugi to ma dupe w rozmiarze XXXL ale żeby każdej zmianie dac po 5 tysiecy to już przechodzi ludzkie pojecie widac że oni są wazniejsi a można było by dac podwyżkę ludziom ale po co jak Ci LESERZY sa ważniejsi
3
kota 2016-09-27 23:14:35
No to dobrze, że jes tu nich szansa na odpowiednie zarobki @skaio, bo doskonale wiedzą jak zadbać o niezłe zatrudnienie i stawki. Zastanawiam się jednak czy pokazują się teraz u nich jakieś oferty pracy, wiecie może? Z góry dziękuję za szybką odpowiedź.
Aab 2016-09-28 17:39:06
na kroj tkaniny nie jest zle... Operator fajna fucha, rozwijanie tez moze byc.
Aab 2016-09-28 17:39:47
na kroj tkaniny nie jest zle... Operator fajna fucha, rozwijanie tez moze byc.
klark 2016-09-28 17:40:18
@Aab a jak stawki na tych stanowiskach, o których mówisz?
manus 2016-09-28 17:41:06
a jak wygląda rozmowa kwalifikacyjna na stanowisko specjalista ds. jakości? ktoś był?
Aab 2016-09-28 17:43:10
Zalezy. Na początek najniższa krajowa
Aab 2016-09-28 17:49:28
Wiecie mlody przyjdzie zgarnie 1500zl i w tango . takiemu pasuje. A kto ma rodzine kredyty,wynajmuje chate to wiadomo ze Malo to jest. A mlodym samym to pasuje (wiekszosci mlodym)
Yfg 2016-09-28 19:38:16
lepiej zawsze wydaje mi się chociaż trochę przygotować się do takiej rozmowy kwalifiakcyjnej ale tez dorbze by było jaknajwiecej napisac o sobie w CV
manus 2016-09-28 20:53:57
a jest rozmowa po angielsku?
dcf 2016-09-28 21:09:17
@manus a powiedz mi skad taki pomysl ze tak jest ?
KJ 2016-09-28 21:30:58
W NIEDZIELE CHODZĄ WYBRANI I ZWIĄZKOWCY:P
klara 2016-09-28 22:06:00
Może dlatego @dcf, że niektóre ogłoszenia są po angielsku więc nie zdziwię się, że na rozmowie polskiego nie usłyszysz, na produkcję pewnie tak nie ma ale do managmentu na pewno
Szwa 2016-09-29 18:17:59
Najbardziej widać to po logistyce! Tam chodzą wybrani! I ci co za wybranych musza naginać bo starzy lelumpolelum i kitraja sie po regałach !
plus+ 2016-09-29 19:16:58
Przepraszam ale długo mnie tu nie było zgadzam sie z toba SZWACZ a co najlepsze to jeszcze zapraszaja na ta impreze osoby co juz dawno nie pracuja a maja dobre plecy to sie za darmo wybawili. A co do sobót i niedziel to prawie kazda jest pracujaca
serum 2016-09-29 19:52:50
no to ciekawe jak jest teraz ze stażem na wydziel produkcji
Zostaw swoją opinię o Lear Corporation Poland II - Jarosław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Lear Corporation Poland II