Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Lear Corporation Poland II

Pracowałeś w firmie Lear Corporation Poland II i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
aa - 2014-12-15 19:30:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ciuciubabka - 2014-12-15 10:18:49]:
Moze nasze panie brygadzistki i majstrowe zaczną ćwiczyć,a nie tylko stać i ironicznie się uśmiechać.
zdjecie uzytkownika
badasss - 2014-12-22 16:26:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szwaczka twoje informacje ciekawe czy na cos wplynely w pracy, powiem szczerze ze to calkiem ciekawe czy wlasciciele tutaj czytaja co o nich pisza i reaguja na takie wpisy i sprawdzili co takiego robia brygadzistki. ciekawa sprawa nawet tak patrzac na to zboku, ja tutaj jestem zeby sie doweidziec o pracy.
zdjecie uzytkownika
pf - 2014-12-26 16:37:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [aa - 2014-12-15 19:30:11]:
w tym wszystkim pierdoleniu to jest tak ze,nikomu nie dogodzi nie jet tak strasznie tylko zajac sie praca a nie plotami i wydajnosc sie zwiekszy,ja wiem co i jak jedne szyja a drugie piepsza bzdury
zdjecie uzytkownika
jarok3 - 2014-12-26 19:24:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak pisałem ostatnio jestem tu nowy ale bym zmienił wiele rzeczy w tej firmie np osoby które zaczynają zwykle pierwsze rzeczy wyszywać pod koniec zmiany zamiast szyć to gadają albo nr wycinają a jak by szył to była by większa przygotowane i następna zmiana by zaczynała szybciej szyć i tak co zmiana i by była większa wydajności a nie uszyją od 5-20 sztuk i tyle po drugie szpulki każdy pracownik powinien mieć swoje i to najlepiej kilka to rożnych kolorów nici to by zapobiegło marnowaniu nici i nie trza by było nawijać ich co chwile albo szukać po innych maszynach a po 3 zamiast tych przepustek dla jednej lub kilku osób powinno być dla całej lini albo dla nikogo bo na przepustkę jednej osoby pracuje cała linia a nie tylko ta co idzie a i bym zapomniał z tymi mechanikami coś muszą zrobić żeby im się tak śpieszyło jak tym co są przy maszynie.
zdjecie uzytkownika
Zosia - 2015-01-01 19:56:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszystkiego najlepszego dla pracownikow lear jaroslaw w nowym 2015 roku
zdjecie uzytkownika
kammy - 2015-01-05 20:37:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To w końcu warto próbować dostać pracę w Lear Corporation, czy sobie odpuścić? Bo jak widzę po komentarzach, to chyba atmosferę macie całkiem dobra. Nawet życzenia noworoczne sie tutaj pojawiły. Jednak jak wiadomo nie sama atmosfera człowiek zyje, jak tam jest jesli chodzi o zarobki? Po podwyżce minimalnej krajowej i tu cos wzrosło?
zdjecie uzytkownika
annn - 2015-01-06 18:30:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
minimalna wzrasta dla nowych pracowników którzy tyle na start dostają reszta ma inne stawki a czy one wzrosną te 50 zł to sie okaze za jakiś czas
ogólnie to szału nie ma, praca jest ciężka tego sie ukryć nie da, zarobki może nie najlepsze ale i tak chyba lepiej niż np w sklepach choć nie wiem...praca jest na zmiany, trochę ciężko jest ale czasem to plus bo jest na załatwienie czegoś, a atmosfera? róznie..zalezy na kogo się trafi, ludzie sa różni jak wszędzie
powiem tak, jak macie prace to nie szukajcie tu miodu ale jak nie macie to lepsze to niż nic...skoro niektórzy tu już 10 lat są to znaczy że da się wytrwać ;)
zdjecie uzytkownika
Ja - 2015-01-13 16:17:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A czy są teraz jakieś przyjęcia? Jeśli nie to na kiedy są przewidziane?
zdjecie uzytkownika
Aaa - 2015-01-13 20:07:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ja - 2015-01-13 16:17:34]:
Sa przyjecia po 30 osob na zmiane wiec spiesz sie
zdjecie uzytkownika
Ja - 2015-01-15 16:28:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzięki wielkie :)
zdjecie uzytkownika
aja - 2015-01-16 13:39:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kto wypisuje o przyjęciach? To według agencji jest nieprawda. Dzwonię do nich i to słyszę. Może jakieś konkrety mi kto poda?
zdjecie uzytkownika
Mmm 3 - 2015-01-16 15:29:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ja - 2015-01-15 16:28:28]:
Chodza nowe osoby wiec albo sa przyjecia albo wybierane sa z posrod wczesniejszych przyjec.
zdjecie uzytkownika
kimi - 2015-01-20 00:43:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Mmm 3 - 2015-01-16 15:29:00]:
no nareszcie. Bo już myślałem że nie doczekam się chociażby małej szansy na to żeby się dostac. Myślałem zresztą , że częściej można liczyć na jakieś oferty pracy z tej firmy. A tu pojawiają się one niestety niespotykanie rzadko. Jak już jednak coś się trafi to wiecie może na jakie można liczyć wtedy u nich pieniadze?
zdjecie uzytkownika
19752412 - 2015-01-20 12:54:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panie brygadzistki to są lizuski pani kierownik,największe kapusie które zapomniały jak zapi.........na maszynach.Ale łatwo jest z władzy, jak to, te panie ujmują, zejść na samo dno .....i wówczas nie wiadomo do kogo się odezwać tak ...tak miłe panie to tylko kwestia czasu ,a my na Was zaczekamy.panie kierowniczki czeka to samo ,miejsca na pakowaniu są.
zdjecie uzytkownika
19732612klaudia - 2015-01-21 11:25:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pani E. - 2014-11-26 13:56:48]:
Po oxfordzie chyba po sklepie miesnym i po pgr czyste zwykłe prostactwo nie umiejące się zachować na takich stanowiskach ,gdzie z ludzmi się wspólnie z uśmiechem rozmawia o wszystkim a to potrafi tylko ludzi karać za czyste głupoty tak jest człowiek tam doceniany ,czy pracujesz miesiąc czy 7 lub 10 lat oczywiście nie mówię tu o nie których kierowniczkach bo one tylu lat nie mają,to jesteś traktowana jak nowo przyjęta.To jest karygodne jak się postępuje z pracownikiem co tyle trudu włożyli w tą pracę ,owszem są doceniani Ci co kompletnie nie robią nic ,a pan dyrektor na to pozwala i oczywiście nic o niczym nie wie,lub nie chce wiedzieć.
zdjecie uzytkownika
pis - 2015-01-23 17:31:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [19752412 - 2015-01-20 12:54:12]:
no skoro cie przyjeli to sie ciesz ,na poczatek 1050zl,mniejwiecej po 4 miechach 200zl premii tylko uwazaj zebys bobli nie naszyl bo cipremie odetna noi nie kombinuj z chorobowym,powodzeniia
zdjecie uzytkownika
szwaczka - 2015-01-24 13:17:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie zgadzam sie z tą niesprawiedliwą opinią. P. Kier. Renata jest bardzo sprawiedliwą osobą. Wszystkich traktuje równo i sprawiedliwie. Jak trzeba ochrzanic to ochrzania jak trzeba pochwalic to chwali. A w pracy zajmuje sie pracą. A to co prywatnie robi to nikogo niech to nie obchodzi. Jej facebook jej zdjecia. A komu sie nie podoba niech tam nie wchodzi. Renata nie daj sie jakims nieprawdziwym opiniom chorych osob ktore nie maja gdzie pisac tylko na tym forum. A wcale bym sie nie zdziwila jak by to napisala kolezanka po fachu ze zm A ktorej tylko ploty w glowie. Ale to tez niech nikogo nie obchodzi. Sami pracujcie i dajcie innym pracowac. A sprawiedliwosc kiedys dosiegnie wszystkich.
zdjecie uzytkownika
racja - 2015-01-24 21:06:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Przypominam ze forum nie sluzy do obrazania, obmawiania i plotkowania. Zostawcie innych ludzi w spokoju. Zajmijcie sie soba swoimi problemami i swoim zyciem. A na forum opisujcie zaklad sytuacje w nim a nie ludzi tam pracujacych. A co do sytuacji w zakladzie to byl audit i nastepnym tygodniu ponoc jest kolejny i dalej bedzie panika.
zdjecie uzytkownika
nick - 2015-01-25 15:34:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pompieram
zdjecie uzytkownika
aga - 2015-01-26 09:10:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam czy podam mi ktoś nr telefonu do lera w Jarosławiu bo dzwonię i nikt nie podnosi słuchawki z góry dziękuje
zdjecie uzytkownika
... - 2015-01-26 11:03:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma
zdjecie uzytkownika
lila - 2015-01-26 17:47:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Hej czy to prawda że produkcja nowego Jaguara jednak nie ruszy?pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
aa - 2015-01-26 18:15:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lila - 2015-01-26 17:47:34]:
Czemu siejesz ploty? Rusza i to już niedługo.
zdjecie uzytkownika
nick - 2015-01-27 16:43:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuję w innym zakładzie i mam szczęście że nie mam takich wrednych ludzi jak WY co wypisujecie takie brednie ranicie ludzi obrażacie nie jedno oszczerstwo padło na tym forum .Skoro tak wam żle to czemu nie szukacie pracy gdzie indziej jesteście bandą nierobów co myślicie że w innych zakładach jest lepiej?Wystarczy popracować w sklepie to zobaczycie.Ja zrobiłabym wszystko żeby dojśc co to za potfory bo to nie są ludzie wypisują na tej stronie i wywalic na zbity pysk .
zdjecie uzytkownika
szwaczka - 2015-01-29 17:06:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lila - 2015-01-26 17:47:34]:
a tam nie ruszy .... ruszy ruszy pomalu cierpliwosci
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Lear Corporation Poland II
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Lear Corporation Poland II?
Zadaj pytanie
x