Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Lear Corporation Poland II

Pracowałeś w firmie Lear Corporation Poland II i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
on31 - 2015-03-18 09:34:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ZEBY ZOSTAC NA ZMIANIE B TRZEBA KUPIC KONIAKA I CZEKOLADKI I ISC DO KIEROWNICZKI A POZNIEJ POSTAWIC JEJ BROWARA PO ROBOCIE W SALVADORE
zdjecie uzytkownika
Pracownica - 2015-03-19 12:49:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracuje 9lat za 1600zł na 3zm z miesiąca na miesiąc zarabiam coraz mniej, wstążki nic nie pomogą.
Ludzie boją się STRAJKOWAĆ a ze wstążkami robicie z siebie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ja jestem gotowa na strajk np 1,2 dni od zaraz
zdjecie uzytkownika
INNA - 2015-03-23 09:17:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
RĘCE OPADAJĄ JAK SIĘ CZYTA TE WASZE BREDNIE.
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-03-23 17:48:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co za firma, jedni obrazaja drugich, jezdzicie po sobie nawzajem, a potem jeszcze pewnie razem pracujecie.... porazka i zaklamanie...
zdjecie uzytkownika
YYY - 2015-03-24 08:05:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)

Dobrze podsumowałes/aś -zakłamanie i patologia. łatwo pisać i obrażać a czemu się nie zwolnisz skoro Ci nie pasuje. TWOJA ODWAGA I POCZUCIE WŁASNEJ GODNOŚCI SIĘGA TYLKO DO OBRAŻANIA INNYCH I TO NA FORUM.
zdjecie uzytkownika
yyyyyyyyyyyyyy - 2015-03-24 12:16:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chciałam dodać że czerwone wstążki są i głupie ale związki nie tylko chcą podwyżek dla związkowców , ale również dla wszystkich pracowników a Ci co do związków nie należą to nie powinni się wypowiadać w tym temacie a z tego co mi wiadomo to mają najwięcej do powiedzenia.
zdjecie uzytkownika
malik - 2015-03-25 13:03:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [yyyyyyyyyyyyyy - 2015-03-24 12:16:11]:
Witam nie wypowiedziała bym sie ale ta wypowiedz mnie zbulwersowała,jeżeli ktos kto nie należy do zwiazków ma się nie wypowiadać to po cholere rozdajecie tym ludzom wstążki,sami sobie je noscie.Nic zwiazki nie zrobił i nic nie zrobia, przez 10 lat jak pracuje w sumie 250zł podwyżki z czego 150 wynikło ze zmiani najniższej krajowej,łod praca zwiazków przez 10 lat,a ciekawe ile oni zarobili przez ten czas,oczywiscie chodzi mi o liderów.
zdjecie uzytkownika
Ania - 2015-03-26 17:49:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nastały oczekiwane zmiany Przenoszą Majstrowe na inne zmiany z utesknieniem czekam na Majstrową Krysię żeby wróciła na zmianę C bo z Kamillą nie da sie już wytrzymac ciągle sciga i narzeka że mamy mało w porównaniu z innymi zmianami
zdjecie uzytkownika
aaa - 2015-03-27 16:21:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
o jakie zmiany chodzi?
zdjecie uzytkownika
Mmm 3 - 2015-03-27 16:28:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [aaa - 2015-03-27 16:21:04]:
Zmiany mistrzow, przenosza na inne zmiany
zdjecie uzytkownika
ciuciubabka - 2015-03-27 16:29:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Gdzie pojdzie majstrowa Agata?
zdjecie uzytkownika
wwwwwwwwwww - 2015-03-28 07:59:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
zmienia ponoć tylko model i zostaje na swojej zmianie
zdjecie uzytkownika
ciuciubabka - 2015-03-28 19:55:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kto zastapi majstrowa Agata Ona tak latwo nie zrezgnuje i tak wroci na swój model tak jak to było ostatnio.
zdjecie uzytkownika
stary lear - 2015-03-30 19:33:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [aaa - 2015-03-27 16:21:04]:
majstrowa Krysia na B zm tez scigala do roboty. ciagle bylo malo skrojone,a juz jakosc malo wazne
zdjecie uzytkownika
onaaeq - 2015-03-31 10:39:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a dziś pełni role majstra ze tego co zauważyłam albo ciągle sprząta niech go przeniosą do sotera :)
zdjecie uzytkownika
ddddd - 2015-04-13 11:44:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [onaaeq - 2015-03-31 10:39:13]:
a co to leara rozwiązali ze nikt nie pisze nic
zdjecie uzytkownika
abcd - 2015-04-14 15:05:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ludzie pomóżcie ! Nie dostałam wypłaty za przepracowany miesiąc. Osoby zajmujące się tymi rzeczami mają lekeważące podejście do tego , nie wiem do kogo mam się z tym zwrócić . Pomóżcie .
zdjecie uzytkownika
wypłaty - 2015-04-14 20:17:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiedz tej pani co zajmuje się finansami że poinformowani zostali urzędnicy z inspekcji pracy o popełnieniu oszustwa a i na jakiej jesteś firmie teraz?
zdjecie uzytkownika
wypłaty - 2015-04-14 20:19:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak usłyszy że inspekcja pracy tym już się zajmuje to od ręki dostaniesz wypłatę
zdjecie uzytkownika
bvfdfgh - 2015-04-16 18:32:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co się dzieje na krojowni skory to szkoda gadac
zdjecie uzytkownika
bvfdfgh - 2015-04-16 18:33:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co się dzieje na krojowni skory to szkoda gadac
zdjecie uzytkownika
kaja - 2015-04-16 19:11:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i co, niby inspekcja jakas od nich przyszła cyz nie za bardzo? mam nadzijee, że pojawią się też dobrze płatne stanwosika, bo na razie jest tylko technolog
zdjecie uzytkownika
xyz? - 2015-04-17 16:53:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co takiego sie dzieje na szyciu...
zdjecie uzytkownika
ffffffffffffff - 2015-04-17 22:48:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a nic sie nie dzieje,tylko ploty robią szwaczki jak codzień pozatym wszystko w normie,
zdjecie uzytkownika
Minion - 2015-04-18 14:53:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktos wie dlaczego Lear mialbyc przeniesiony na Ukraine?
Dlaczego panie z Logistyki pala po ubikacjach?
Dlaczego do biur przyjmowani sa ludzie tylko z rodziny?
Dlaczego technolodzy maja tak mala wiedze na temat produkcji? Panowie nie wiedza nic poza tym jak sie maile pisac...
Dlaczego zakaz noszenia bizuterii nie obowiozuje pracownikow biurowych? Oni nie sa zagrozeni na niebezpieczenstwo? Szpilki tez wskazane nie sa
Dlaczego zwiazki nie maja tablicy ogloszen tylko po kątach rozsiweają informacje?
to tylko garstka pytań
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Lear Corporation Poland II
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Lear Corporation Poland II?
Zadaj pytanie