Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Lear Corporation Poland II

Pracowałeś w firmie Lear Corporation Poland II i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Mieciu zmiana C - 2016-01-30 12:48:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i stało sie to na co czekaliscie Mastrowa Kamila odchodzi a w jej miejsce przychodzi EWA BRAUN z Produkcji Migasowa która jak wszyscy wiedzą ma nie równo pod kopułą i radze wszystkim na zmianie C uciekac gdzie sie da bo bedzie jeszcze gorzej a za Kamilli było lepiej
zdjecie uzytkownika
.. - 2016-01-31 00:43:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nikt na to nie czekal kamila spoko babka
zdjecie uzytkownika
Cezary - 2016-01-31 11:43:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do osób które wypowiadały się przede mną :) Może zmiany o których mówicie, będą dla firmy korzystne? Zazwyczaj nowe kierownictwo wprowadza świeżość :)
zdjecie uzytkownika
Jeremiasz - 2016-01-31 12:53:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [.. - 2016-01-31 00:43:28]:
No właśnie. Zaskakująca wymiana.
zdjecie uzytkownika
adadadasfsg - 2016-02-02 11:43:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chory zaklad.... nowa osoba juz jest rzucana na najgorsze szycie jak sie ma wtyki to ma sie tam dobrze... niektore baby to takie wredne p.... Pozdrawiam Magde w krotkich włosach szyla na BMW grubsza plotkara.. wyzywala sie na nowych a sama [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] robila wielece wszystko wiedzaca 10 lat robi i co z tegoo widac ze na wiecej ja nie stac tepa wiesniara! zamiast sie wspierac to kłody rzucala ale kiedys to sie na niej zemsci!
zdjecie uzytkownika
Drapieżnik - 2016-02-02 11:59:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Trochę zaskakująca @Jeremiasz,, ale to przecież nic złego, bo tak jak mówi trochę wyżej @Cezary to czasami przynosi to przecież zmiany na lepsze, więc no co powiedzieć
zdjecie uzytkownika
Kolorowy misiu - 2016-02-04 15:01:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A propo stawek suru.dowiedziałam się z pewnego źródła że średnia stawka suru to 3 tysiące i 600 zł stałej premi.
zdjecie uzytkownika
Jonasz - 2016-02-04 15:11:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Cezary - 2016-01-31 11:43:07]:
czekaliscie i płakaliscie jaka ta kamilla jest nie dobra ale teraz to bedzie płacz i zgrzytanie zebów zobaczycie co potrafi pani BIG CYC Migas sam bedziesz wiał i to w pod skokach
zdjecie uzytkownika
Drapieżnik - 2016-02-04 19:40:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to chyba godne pozazdroszczenia @Kolorowy misiu bo to jest niezły pieniądz, teraz trzeba doawansować do tego stanowiska chyba i powinno być dość dobrze
zdjecie uzytkownika
Onaaa - 2016-02-17 18:27:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś może mi powiedzieć jak wyglada praca na stanowisku kontroler jakości i jak z zarobkami?
zdjecie uzytkownika
klara - 2016-02-17 19:32:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z tego co słyszałam @Onaa to wynagrodzenie waha się od 3000-4000zł, ale trzeba mieć 3 lata doświadczenia żeby Cię w ogóle przyjęli, ostatnio szukali kogoś takiego w Legnicy:)
zdjecie uzytkownika
piotr - 2016-02-21 20:02:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiesz @gogo pewnie wprowadzają takie ograniczenia ze względów bezpieczeństwa albo bhpowcy im to nakazują, a z tego co piszecie zarobki niezłe więc można to przeboleć
zdjecie uzytkownika
gogo - 2016-03-01 20:24:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czytam i niestety muszę stwierdzić ze dużo prawdy w tych wszystkich wpisach ale zyjemy w takim teraz świecie gdzie nie ma uczciwości lojalnosci i niestety szacunku do starszego człowieka .Przykro patrzeć jak młode brygadzistki prowadzą starsze kobieciny na rozmowę do kierowniczki bo "wolno " szyją!!!!Ale taka jest rzeczywistośc !!!!!NIESTETY
zdjecie uzytkownika
smutek - 2016-03-01 20:37:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jeśli firma zatrudnia osoby wiekowe, to powinni mieć świadomość ich szybkości w pracy @gogo. To na pewno nie jest dobrze odbierane. Jednak dla mnie Lear w całości, to dobra firma, może nie zawsze trafiają się takie brygadzistki
zdjecie uzytkownika
Aneta - 2016-03-18 09:47:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a teraz pare słów o naszej koleżance Annie Kozieł z kittingu robisz się dziewczyno sławna zamiast mózgu to masz w głowie siano czy tak zachowuje się matka dwójki dzieci i przykładna żona obsciskujesz sie na każdym kroku z Majstrem z Krojowni Danielem Osadą a także poza terenem musiał ci dużo obiecac skoro tak robisz dziwie się że Dyrekcja nie zrobiła jeszcze z tobą porządku
zdjecie uzytkownika
klara - 2016-03-18 11:02:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
przykro czyta się takie komentarze @Aneta i to na forum publicznym, dla mnie to zawsze pracownicy tworzyli atmosferę a nie kierownictwo ale widzę, że tutaj trzeba uważać
zdjecie uzytkownika
anetka2 - 2016-03-19 16:48:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
aneta??. Haha. Dorotka nie spij po kiblach! Bo robisz czuba sama z siebie. Stara a g...pia
zdjecie uzytkownika
aaa - 2016-03-19 18:32:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wstyd Audytor śpi w damskiej toalecie i chrapie WSTYD??? Dorota buty ci było widać, za trzy tygodnie buty śćiąg haha... krojownia tkaniny to jest praca nocna a nie noclegownia twoja w wc, ploty,spanie i romanse Anety...czas to skończyć,ale się działo w tym tygodniu na nocnej zmianie, kierownictwo pilnujcie tego...bo żal a tu święta idą...Dorota nie śpij... tylko weź się do PRACY???w końcu...
zdjecie uzytkownika
sally.... - 2016-03-19 19:26:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
oj @Aneta czy jako "przykładnej żonie i matce trójki dzieci" :/ wypada rzucać takie oszczerstwa na inne osoby???? Weź sie kobieto ogarnij .....
zdjecie uzytkownika
elita - 2016-03-19 19:42:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przez ciebie i twojego męża pani dorotko pare osób poleciało! Ale to wróci do cb...
zdjecie uzytkownika
heheh - 2016-03-19 19:58:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
dobrze że audytorka,majstrowa,brygadzistka itp.. mają inne buty bhp nisz zwykli pracownicy przynajmniej wiadomo kto śpij w WC na nocy.A tak na marginesie to na wszystkich zmianach nocnych jest tak samo czyli ludzie którzy nie mają liczonej wydajności na kompie to robią co chcą i jak chcą rzadko się zdarza jaka kol wiek majstrowa,brygadzistka audytorka itp... nie siedziały na tyłku przez większości zmiany a potem pod koniec zmiany udają że robią i ile one tu się narobiły.
zdjecie uzytkownika
Wrog - 2016-03-19 20:08:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [heheh - 2016-03-19 19:58:35]:
Żal mi cie Lear....
zdjecie uzytkownika
lisek - 2016-03-19 20:11:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a karpiński na to pozwala! Byl tamten majster bylo lepiej na zmianie A! Zdzichu tez nie daje rady
zdjecie uzytkownika
kier - 2016-03-19 20:24:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kierownictwo?! Haha! tylko szuka kto idzie na lewo na fajke! Albo je kanapke kolo maszyny! Szczególnie jeden pan. P.M
zdjecie uzytkownika
xxx - 2016-03-20 09:14:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
No nawiasem mówiąc to wszyscy na krojowni skórzanej zauważyli że Wargulec czyli Anna K lata jak opętana za majstrem Danielem a on ucieka przed nią jak może.No ale cóż zrobić skoro bidulka nie widzi ze go nie interesuje blondynka to blondynka niech lata dalej i robi z siebie Pajaca
zdjecie uzytkownika
danusia - 2016-03-20 12:37:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kochani, przestańcie plotkować a weźcie się za robotę, w fajnej fabryce pracujecie i doceńcie to. ja wysyłam cv do was na pracownika produkcji w Legnicy, licze że warunki pracy są bezpieczne tak jak zapewniali
zdjecie uzytkownika
szczęśliwa - 2016-03-20 15:09:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ploty plotami ale to wszystko swieta prawda! Praca jak praca ! Ale ludzie falszywi. Istny [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Pracowalam to wiem! Niszczą psychike i sprzedają sie nawzaajem zeby miec satysfatkcje ze kogos z gnoili i oczernili. Tam trzeba uwazac na serdecznosc ludzi! Tam ludzie zywią sie czyims nieszczesciem!
zdjecie uzytkownika
ja - 2016-03-21 20:37:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie wszystko widzą i piszą prawdę
zdjecie uzytkownika
klara - 2016-03-22 18:32:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jaka jest prawda, w takim razie, bo widzę, ze są zadowoleni i niezadowoleni, wiec jezeli piszesz to uargumentuj swoja wypowiedz dlaczego bo nie tylko ja jestem tu zainteresowana osoba do podjecia pracy u nich
zdjecie uzytkownika
:-0 - 2016-03-22 23:06:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
to, że ktoś za kimś lata to już normalka. Chce coś ugrać i się poniża dziewczyna! A, że koleś ma "wyższe" stanowisko to ludzi to boli. Jak Martunia z laminowania cięła po rogach swojego mężusia z suru to była cisza... im wyżej tym głośniej
zdjecie uzytkownika
gogo - 2016-03-23 20:13:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [smutek - 2016-03-01 20:37:17]:
No smutek masz rację !!!!!Zawsze może być gorzej!!!!
zdjecie uzytkownika
gogo - 2016-03-23 20:19:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A teraz coś optymistycznego WESOLEGO ALLELUJA!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
patka - 2016-03-29 13:54:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
KIEROWNICTWO CZY WY NIE WIDZICIE CI DZIEJE W MĘSKIEJ SZATNI NA PRZERWIE JAK GŁUPIE DZIEWUCHY SIEDZA Z CHŁOPAKAMI I UZYWAJĄ RÓZNE UŻYWKI!!!!!!ZRÓBCIE Z TYM PORZADEK WRESZCZIE BO NIEBAWEM TAM BĘDZIE ZA PRZEPROSZENIEM BUR.EL!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
ccc - 2016-03-31 20:55:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
hmm @patka, nie znam firmy, nie pracowałem tam. Wydaje mi się, że takie rzeczy powinno się zgłaszać do kierownictwa bezpośrednio. Wpisy na takich forach nic nie zmienią
zdjecie uzytkownika
mati - 2016-04-04 09:43:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Hej, czy ktoś może zna jakieś konkrety (plotki mnie nie interesują) na temat pracy na stanowisku program managera w Legnicy? Firma prowadzi właśnie rekrutacje na to stanowisko. Całe ogłoszenie po angielsku, więc język na pewno trzeba znać, tak?
zdjecie uzytkownika
piniu - 2016-04-04 12:53:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no Patka ma racje z tą toaletą w szatni męskiej w trakcie przerwy.Dziewczyny razem z chłopakami rózne orgie odprawiają a w tym tygodniu mamy nocki wiec bedzie powtórka z rozrywki-))Panie wstydzcie sie co wy z siebie robicie.
zdjecie uzytkownika
len_ - 2016-04-06 09:53:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak wygląda rozmowa rekrutacyjna na program manager? Jest szansa na stabilne zatrudnienie, ale ciekawe jakich zarobków można się spodziewać, bo tego nie określili.
zdjecie uzytkownika
ja - 2016-04-21 16:45:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam jak z zarobkami lear jarosław szwaczka prosze o opinie
zdjecie uzytkownika
ona - 2016-04-22 21:19:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
szwaczka średnio 1400, dobra znajoma brygadzistki 1400, znajoma majstrowej 1600 :-) bez nadgodzin jest kiepsko! chyba, że dobrze ciągniesz po godzinach
zdjecie uzytkownika
nonono - 2016-04-26 13:03:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Brać sie do roboty a nie do obgadywania s.z.m.a.t.y.
zdjecie uzytkownika
Zszokowana - 2016-04-30 16:30:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam panie to co zastalam po dłuższej nieobecnosci w zakladzie mnie zszokowalo sposób w jaki ludzie sie dosiebie odnosza i jaka nerwowa sytuacja panuje na liniach niewiem czy wogule jest mozliwosc w takich warunkach szyc. Czy da. Radę. Panie kochane co sie z wami dzieje macie dzieci rodziny tak traktujecie sie na wzajem w domu. Bo tak to odbieram. Zawiedziona
zdjecie uzytkownika
... - 2016-04-30 21:53:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Zszokowana - 2016-04-30 16:30:03]:
Hmmm ... mamy rodziny,dzieci , ale jak stanie nad Tobą jedna z drugą majstrowa ( z założonymi rękami oczywiście i wzrokiem zabijającym nie gorzej niż bazyliszek )to człowiekowi się odechciewa ... Sporo majstrowych wyżywa się na modelach,liniach,szwaczkach bo są ,,ciśnięte,, z góry ale są i takie które w pracy lubią zgnoić aby połechtać(???) swoje ego.Wyżywamy się później na sobie nawzajem i na domownikach.
zdjecie uzytkownika
danusia - 2016-05-05 22:49:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja chcę się do was zatrudnić ale wyżywać się będę chociaż chciałabym być u was Technikiem Prototypowni Spawaczem
zdjecie uzytkownika
Julio - 2016-05-08 19:17:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [danusia - 2016-05-05 22:49:59]:
DROGIE KIEROWNICTWO I GDZIE TE OBIECANE PODWYŻKI NO PYTAM SIĘ GDZIE ? JAK WSZYSCY WIEDZĄ MASA LUDZI SIĘ ZWOLNIŁA I POSZŁA DO KONKURENCJI BO PŁACI LEPIEJ A WY ZATRUDNIACIE NOWYCH ŻEBY ZAŁATAC DZIURY I BĘDZIE TAK ŻE BĘDZIE PUSTKA BO WSZYSCY ODEJDĄ I SKOŃCZCIE GNEBIC LUDZI BO ZLE NA TYM WYCHODZICIE !!!
zdjecie uzytkownika
nonono - 2016-05-10 15:24:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
U nas spawaczy pod dostatkiem jest ich tylu i tacy z nich fachowcy że prace zlecamy zewnetrznym wykonawcom
zdjecie uzytkownika
sługa - 2016-05-15 20:09:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odchodzi nasza kochana Asia z krojowni skory
zdjecie uzytkownika
sługa - 2016-05-16 02:24:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [opak - 2016-01-24 14:30:21]:
aska była moldawianka odchodzi z lear fajna sexi babka była
zdjecie uzytkownika
Marcel - 2016-05-16 23:49:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [sługa - 2016-05-16 02:24:39]:
szkoda, ale życze jej szczescia
zdjecie uzytkownika
BYŁY PRACOWNIK TERAZ SZCZĘSLIWY - 2016-05-24 19:18:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Marcel - 2016-05-16 23:49:25]:
I BARDZO DOBRZE ŻE ODESZŁA W TYM CHORYM ZAKŁADZIE LICZA SIĘ TYLKO UKŁADY TAKICH JAK JA I INNI JEST DUŻO TRAKTOWANO NAS JAK BYDŁO POZDRAWIAM PANIA KRYSTYNĘ K KTÓRA MNIE GNĘBIŁA NIECH CIĘ BÓG OSĄDZI ROZWALIŁAS CAŁĄ TKANINĘ ODKĄD PRZYSZŁAS WOLAŁBYM MIEC SAMEGO DIABŁA ZA MAJSTRA NIŻ CIEBIE TEN TWÓ FAŁSZYWY USMIESZEK A ZA PLECAMI PLOTECZKI NIECH CIĘ SZLAG JASNY TRAFI
zdjecie uzytkownika
BHP-owiec - 2016-05-25 21:40:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Powiem tak, według opini jaka krąży o zakładzie w naszych kręgach, ów zakład nie powinien nosić nazwy zakład a Obóz Pracy. Natomiast panie brygadzistki KAPO!

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Lear Corporation Poland II!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Lear Corporation Poland II
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert