Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o „Lear Corporation Poland II” sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie „Lear Corporation Poland II” sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
pf - 2014-11-12 21:29:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [cba - 2014-11-12 18:22:19]:
premie sa tez na agencjach trzeba przepracowac 4 pelne miesiace jest 300zl premi a puzniej jest jeszcze jakas co trzeci miesiac ale chyba zabieraja jak idziesz na chorobowe tej jest 250zl jak nic nie spartolisz to masz te dwie premie
zdjecie uzytkownika
lll - 2014-11-13 11:10:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
300 zł premii? to chyba dawno było teraz jest 230.
zdjecie uzytkownika
Zuu - 2014-11-13 21:06:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lll - 2014-11-13 11:10:46]:
Ale macie ta premie a ja pracuje za 1200 zl ie 200 godzin miesiecznie wiec ludzie zastanowcie co piszecie bo ja chcialabym isc do pracy do leara ale nie zadzwonili jeszcze do mnie
zdjecie uzytkownika
pppp - 2014-11-14 19:06:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracuje juz kilka lat caly miesiac przepracowalam premia 230 plus absesja i pensja 1700 z groszami i sobota , jaki wniosek zero sobot jedna premia 230 i 1600 wyjdzie ,na agencji jest premia po 4 miesiacach reszta jak sie jest na learze a na to trzeba troche popracowac ogolnie ok
zdjecie uzytkownika
cba - 2014-11-14 20:47:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na agencji dostaje sie premie co 4 miesiące czy po czterech miesiącach co miesiąc (o ile niczym sie nie podpadnie)???
zdjecie uzytkownika
annn - 2014-11-15 14:21:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
premia jest po 4 miesiącach i wynosi ona 230zł brutto, przy czym można ja stracić za punkty karne za zle szycie lub majstrowa może zabrać premię za postawę, no i za l4 tez zabierają premię

i zgadzam sie z poprzednią wiadomością, że nie mamy co tak narzekać, owszem miodu nie ma, atmosfera czasem nieznośna i praca bardzo ciężka, ale jest praca, kasa zawsze na czas, nadgodziny płacą, a jak ktoś robi swoje to nie sadze żeby miał przewalone bez powodu, tu sa pewne wymagania i trzeba sie podporządkowac i tyle, no i nie można się wszystkim przejmować ;) majstrowa pokrzyczy i przestanie ;) ja cisną z góry więc ona ciśnie nas i tak to działa
zdjecie uzytkownika
betty - 2014-11-20 16:44:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pytanie odnośnie premii. Czy ta "premia" 230 zł brutto to nie jest czasem wynagrodzenie za płatne 2 dni wolne, które należą się po przepracowaniu 30 dni?
zdjecie uzytkownika
aa - 2014-11-20 22:31:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [betty - 2014-11-20 16:44:56]:
Nie,premia jest za dobrą prace,a po przepracowaniu 30dni należy się 2dni urlopu wypoczynkowego.
zdjecie uzytkownika
pf - 2014-11-21 16:57:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [aa - 2014-11-20 22:31:20]:
co z tego ze ci sie nalezy i tak nie dostaniesz urlopu pracowalam w sklepie i tam pracowalo sie w niedziele to w tygodniu mialam dzien wolny a za przepracowany msc.mialam 3 dni wolnego i nalezalo mi sie jak psu buda kierowniczka sama wysylala a nie blagac o urlop
zdjecie uzytkownika
Magda b - 2014-11-21 17:00:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
A co myślicie o nowej brygadzisce ma bmw zm.A? Szybki awans...
zdjecie uzytkownika
,,, - 2014-11-23 09:27:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [Magda b - 2014-11-21 17:00:10]:
Gdyby nie kokietująca ze wszystkimi panami siostrzyczka to awansu by nie było :)
zdjecie uzytkownika
qq - 2014-11-23 12:49:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [,,, - 2014-11-23 09:27:41]:
A siostrzyczka to która?
zdjecie uzytkownika
Antek - 2014-11-23 21:26:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To co, w Lear Corporation Poland II, aby odnieść karierę, to trzeba miec jakieś znajomości? Czy aby sie dostać, również sa potrzebne, czy tez biora ludzi totalnie z zewnątrz? Jesli chodzi o awanse, to jest podobnie? Czy uczciwi ludzie, którzy sie wykazują dobra praca odnoszą sukcesy? Pozdrawiam i z góry dziękuję za odpowiedzi.
zdjecie uzytkownika
learowiec - 2014-11-23 22:57:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [obserwator - 2014-03-06 17:02:15]:
ZGadzam sie z ta opinia w 100 %
zdjecie uzytkownika
.......... - 2014-11-23 23:06:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [pf - 2014-10-17 18:45:49]:
Przepustki daja na piwo pod KORONNą a jak trzeba to o przepustke ciezko... i to niestety odbija sie na uczciwyh pracownikach
zdjecie uzytkownika
pf - 2014-11-24 20:54:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Antek - 2014-11-23 21:26:25]:
na awansy w tym zakladzie to nie ma szans jedynie na zapierdol mowie o takich osobach ktore przyszly z ulicy i nie maja rzadnych znajomosci takie osoby sa traktowane z gory albo jak sa zwolnienia to na pierwszy odszczal ida do zwolnienia taka jest prawda!!!!!
zdjecie uzytkownika
lear - 2014-11-25 20:09:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [,,, - 2014-11-23 09:27:41]:
na B zm tez dziadownia
zdjecie uzytkownika
no i co - 2014-11-25 20:39:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na kazdej zmianie podobnie ale najgorzej na Zm A. Tam to wogole porazka same ploty i plotki, nic pozatym.
zdjecie uzytkownika
no i co - 2014-11-25 20:39:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Na kazdej zmianie podobnie ale najgorzej na Zm A. Tam to wogole porazka same ploty i plotki, nic pozatym.
zdjecie uzytkownika
no i co - 2014-11-25 20:40:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Na kazdej zmianie podobnie ale najgorzej na Zm A. Tam to wogole porazka same ploty i plotki, nic pozatym.
zdjecie uzytkownika
Były Pracownik krojowni - 2014-11-26 11:35:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
zakład jest zle zarządzany przy każdym wiekszym audcie wybucha panika Dyrektor ze swoją prawą reką Pawłem i kiwrowniczką Marzeną robią pod siebie ze strachu tak samo majstrowe i brygadzistki jakby mogły to by sie pod ziemie schowały co tu dużo mówic chocbys był najlepszy to cie i tak nikt niedoceni mają cie za Robola który nabija im statystyki byle by było wszystko na zielono żeby ten zakład stanął na nogi potrzeba zmian całego kierownictwa które potrafi siac terror zamiast pomagac tym wszystkim ludziom i wymądrzają sie jakby byli po Oxfordzie lub innym Uniwersytecie szanujcie ludzi to i oni będą szanowac i was
zdjecie uzytkownika
pani E. - 2014-11-26 13:56:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam! Szukam pracy. Powiedzcie mi co trzeba zrobić żeby ewentualnie przyjęli mnie do pracy w jarosławiu w "lirze"?? wystarczy samo CV? czy są jakieś testy wcześniej ?
zdjecie uzytkownika
Byly pracownik krojowni - 2014-11-26 19:03:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kiedys to wogóle bylo lepiej, nikt sie glupot nie czepial, nikt nie liczyl czasu na przerwie, nikt nie przypierdzielal sie do dlugosci nakladek, poprostu sie robilo, a teraz chca zeby bylo jak w aptece, porzadek, szybko i dokladnie, a za te grosze to przeciez tak sie nieda. Wymagaja duzo za male piniadze. Dobrze ze biuro nie chodzi na noce, mozna przynajmniej tydzien od nich odpoczac. Jaka placa taka praca.
zdjecie uzytkownika
Ka. - 2014-11-27 11:45:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pytanie, kobiety jak jest z waszymi nogami? Czy osoba mająca w przeszłości problemy z żylakami w ogóle da radę stać na jednej nodze przy maszynie?
zdjecie uzytkownika
pani GG - 2014-11-28 20:08:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pytanie , czy jest mozliwość dostania pracy w Lear Corporation w Jarosławiu?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie „Lear Corporation Poland II” sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy „Lear Corporation Poland II” sp. z o.o.?
Zadaj pytanie
x