Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Lear Corporation Poland II

Pracowałeś w firmie Lear Corporation Poland II i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Wrog - 2016-03-19 20:08:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [heheh - 2016-03-19 19:58:35]:
Żal mi cie Lear....
zdjecie uzytkownika
lisek - 2016-03-19 20:11:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a karpiński na to pozwala! Byl tamten majster bylo lepiej na zmianie A! Zdzichu tez nie daje rady
zdjecie uzytkownika
kier - 2016-03-19 20:24:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kierownictwo?! Haha! tylko szuka kto idzie na lewo na fajke! Albo je kanapke kolo maszyny! Szczególnie jeden pan. P.M
zdjecie uzytkownika
xxx - 2016-03-20 09:14:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
No nawiasem mówiąc to wszyscy na krojowni skórzanej zauważyli że Wargulec czyli Anna K lata jak opętana za majstrem Danielem a on ucieka przed nią jak może.No ale cóż zrobić skoro bidulka nie widzi ze go nie interesuje blondynka to blondynka niech lata dalej i robi z siebie Pajaca
zdjecie uzytkownika
danusia - 2016-03-20 12:37:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kochani, przestańcie plotkować a weźcie się za robotę, w fajnej fabryce pracujecie i doceńcie to. ja wysyłam cv do was na pracownika produkcji w Legnicy, licze że warunki pracy są bezpieczne tak jak zapewniali
zdjecie uzytkownika
szczęśliwa - 2016-03-20 15:09:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ploty plotami ale to wszystko swieta prawda! Praca jak praca ! Ale ludzie falszywi. Istny [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Pracowalam to wiem! Niszczą psychike i sprzedają sie nawzaajem zeby miec satysfatkcje ze kogos z gnoili i oczernili. Tam trzeba uwazac na serdecznosc ludzi! Tam ludzie zywią sie czyims nieszczesciem!
zdjecie uzytkownika
ja - 2016-03-21 20:37:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie wszystko widzą i piszą prawdę
zdjecie uzytkownika
klara - 2016-03-22 18:32:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jaka jest prawda, w takim razie, bo widzę, ze są zadowoleni i niezadowoleni, wiec jezeli piszesz to uargumentuj swoja wypowiedz dlaczego bo nie tylko ja jestem tu zainteresowana osoba do podjecia pracy u nich
zdjecie uzytkownika
:-0 - 2016-03-22 23:06:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
to, że ktoś za kimś lata to już normalka. Chce coś ugrać i się poniża dziewczyna! A, że koleś ma "wyższe" stanowisko to ludzi to boli. Jak Martunia z laminowania cięła po rogach swojego mężusia z suru to była cisza... im wyżej tym głośniej
zdjecie uzytkownika
gogo - 2016-03-23 20:13:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [smutek - 2016-03-01 20:37:17]:
No smutek masz rację !!!!!Zawsze może być gorzej!!!!
zdjecie uzytkownika
gogo - 2016-03-23 20:19:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A teraz coś optymistycznego WESOLEGO ALLELUJA!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
patka - 2016-03-29 13:54:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
KIEROWNICTWO CZY WY NIE WIDZICIE CI DZIEJE W MĘSKIEJ SZATNI NA PRZERWIE JAK GŁUPIE DZIEWUCHY SIEDZA Z CHŁOPAKAMI I UZYWAJĄ RÓZNE UŻYWKI!!!!!!ZRÓBCIE Z TYM PORZADEK WRESZCZIE BO NIEBAWEM TAM BĘDZIE ZA PRZEPROSZENIEM BUR.EL!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
ccc - 2016-03-31 20:55:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
hmm @patka, nie znam firmy, nie pracowałem tam. Wydaje mi się, że takie rzeczy powinno się zgłaszać do kierownictwa bezpośrednio. Wpisy na takich forach nic nie zmienią
zdjecie uzytkownika
mati - 2016-04-04 09:43:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Hej, czy ktoś może zna jakieś konkrety (plotki mnie nie interesują) na temat pracy na stanowisku program managera w Legnicy? Firma prowadzi właśnie rekrutacje na to stanowisko. Całe ogłoszenie po angielsku, więc język na pewno trzeba znać, tak?
zdjecie uzytkownika
piniu - 2016-04-04 12:53:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no Patka ma racje z tą toaletą w szatni męskiej w trakcie przerwy.Dziewczyny razem z chłopakami rózne orgie odprawiają a w tym tygodniu mamy nocki wiec bedzie powtórka z rozrywki-))Panie wstydzcie sie co wy z siebie robicie.
zdjecie uzytkownika
len_ - 2016-04-06 09:53:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak wygląda rozmowa rekrutacyjna na program manager? Jest szansa na stabilne zatrudnienie, ale ciekawe jakich zarobków można się spodziewać, bo tego nie określili.
zdjecie uzytkownika
ja - 2016-04-21 16:45:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam jak z zarobkami lear jarosław szwaczka prosze o opinie
zdjecie uzytkownika
ona - 2016-04-22 21:19:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
szwaczka średnio 1400, dobra znajoma brygadzistki 1400, znajoma majstrowej 1600 :-) bez nadgodzin jest kiepsko! chyba, że dobrze ciągniesz po godzinach
zdjecie uzytkownika
nonono - 2016-04-26 13:03:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Brać sie do roboty a nie do obgadywania s.z.m.a.t.y.
zdjecie uzytkownika
Zszokowana - 2016-04-30 16:30:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam panie to co zastalam po dłuższej nieobecnosci w zakladzie mnie zszokowalo sposób w jaki ludzie sie dosiebie odnosza i jaka nerwowa sytuacja panuje na liniach niewiem czy wogule jest mozliwosc w takich warunkach szyc. Czy da. Radę. Panie kochane co sie z wami dzieje macie dzieci rodziny tak traktujecie sie na wzajem w domu. Bo tak to odbieram. Zawiedziona
zdjecie uzytkownika
... - 2016-04-30 21:53:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Zszokowana - 2016-04-30 16:30:03]:
Hmmm ... mamy rodziny,dzieci , ale jak stanie nad Tobą jedna z drugą majstrowa ( z założonymi rękami oczywiście i wzrokiem zabijającym nie gorzej niż bazyliszek )to człowiekowi się odechciewa ... Sporo majstrowych wyżywa się na modelach,liniach,szwaczkach bo są ,,ciśnięte,, z góry ale są i takie które w pracy lubią zgnoić aby połechtać(???) swoje ego.Wyżywamy się później na sobie nawzajem i na domownikach.
zdjecie uzytkownika
danusia - 2016-05-05 22:49:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja chcę się do was zatrudnić ale wyżywać się będę chociaż chciałabym być u was Technikiem Prototypowni Spawaczem
zdjecie uzytkownika
Julio - 2016-05-08 19:17:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [danusia - 2016-05-05 22:49:59]:
DROGIE KIEROWNICTWO I GDZIE TE OBIECANE PODWYŻKI NO PYTAM SIĘ GDZIE ? JAK WSZYSCY WIEDZĄ MASA LUDZI SIĘ ZWOLNIŁA I POSZŁA DO KONKURENCJI BO PŁACI LEPIEJ A WY ZATRUDNIACIE NOWYCH ŻEBY ZAŁATAC DZIURY I BĘDZIE TAK ŻE BĘDZIE PUSTKA BO WSZYSCY ODEJDĄ I SKOŃCZCIE GNEBIC LUDZI BO ZLE NA TYM WYCHODZICIE !!!
zdjecie uzytkownika
nonono - 2016-05-10 15:24:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
U nas spawaczy pod dostatkiem jest ich tylu i tacy z nich fachowcy że prace zlecamy zewnetrznym wykonawcom
zdjecie uzytkownika
sługa - 2016-05-15 20:09:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odchodzi nasza kochana Asia z krojowni skory
zdjecie uzytkownika
sługa - 2016-05-16 02:24:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [opak - 2016-01-24 14:30:21]:
aska była moldawianka odchodzi z lear fajna sexi babka była
zdjecie uzytkownika
Marcel - 2016-05-16 23:49:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [sługa - 2016-05-16 02:24:39]:
szkoda, ale życze jej szczescia
zdjecie uzytkownika
BYŁY PRACOWNIK TERAZ SZCZĘSLIWY - 2016-05-24 19:18:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Marcel - 2016-05-16 23:49:25]:
I BARDZO DOBRZE ŻE ODESZŁA W TYM CHORYM ZAKŁADZIE LICZA SIĘ TYLKO UKŁADY TAKICH JAK JA I INNI JEST DUŻO TRAKTOWANO NAS JAK BYDŁO POZDRAWIAM PANIA KRYSTYNĘ K KTÓRA MNIE GNĘBIŁA NIECH CIĘ BÓG OSĄDZI ROZWALIŁAS CAŁĄ TKANINĘ ODKĄD PRZYSZŁAS WOLAŁBYM MIEC SAMEGO DIABŁA ZA MAJSTRA NIŻ CIEBIE TEN TWÓ FAŁSZYWY USMIESZEK A ZA PLECAMI PLOTECZKI NIECH CIĘ SZLAG JASNY TRAFI
zdjecie uzytkownika
BHP-owiec - 2016-05-25 21:40:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Powiem tak, według opini jaka krąży o zakładzie w naszych kręgach, ów zakład nie powinien nosić nazwy zakład a ( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
Lolo - 2016-05-27 10:20:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Brygadzistka by sie podlizać jest zdolna do wszystkiego!! Zm b jest tego świetnym przykładem ! Przykre ale prawdziwe
zdjecie uzytkownika
xxxxxxxxxxx - 2016-05-27 15:40:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [BYŁY PRACOWNIK TERAZ SZCZĘSLIWY - 2016-05-24 19:18:21]:
coraz bardziej to zauważam....
zdjecie uzytkownika
lewy - 2016-06-05 17:24:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W tym zakładzie Brygadzistki to jest samo dno.Jak byłam jeszcze na lam na zm.B to głowa boli co ta brygadzistka z tej zmiany wyprawia.Jak tak będzie dale to ta lam. całkiem pójdzie na dno.Kto te panie wybiera na brygadzistki to ja nie wiem zero orientacji i organizacji w pracy.
zdjecie uzytkownika
shaun - 2016-06-07 09:47:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,
Czy ktoś się orientuje jak wygląda praca kontrolerów jakości w tej firmie? Warto się przyjąć na to stanowisko?
zdjecie uzytkownika
anon - 2016-06-11 15:38:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mistrzyni zmiany Ola dalej pracuje w Learze? wszyscy wiedzą dlaczego po trzech miesiąch pracy została nagle mistrzynią (mistrzynią to ona jest, ale w czym innym)
zdjecie uzytkownika
yarek - 2016-06-11 16:59:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@anon a czym konkretnie? ja myślę że na mistrzynię to jednak są spore wymagania, to dość szybki awans
zdjecie uzytkownika
Mb - 2016-06-12 12:15:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na jakiej zmianie i modelu jest ta pani z tym szybkim awansem
zdjecie uzytkownika
kota - 2016-06-13 11:10:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeśli chodzi o ten awans, to wiem też, że spokojnie można tutaj aplikowac do pracy na stanowisko jako Operator Wózka Widłowego - Magazynier, ze tutaj jest naparwde prosta struktura awansu moim zdaiem też.
zdjecie uzytkownika
charity lear - 2016-06-13 20:14:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anon - 2016-06-11 15:38:30]:
z czego to wynika, jak była małą dziewczynka ogladała seriale brazylijskie i widziała że kobiety w tv tak robią, uszyła sobie w głowie ze to nic wielkiego skoro inne tak robią to nikt jej nie będzie oceniał z tego powodu,dla niej to nic wielkiego jak sex w wc w klubie, będzie sobie tłumaczyć że ona taka nie jest tak ja zaprogramowało społeczeństwo w jakim dorastała, ale przychodząc do pracy będzie to mocno przeżywać widząc te spojrzenia że wszyscy wiedzą, ja zrobiłam to dla awansu chciałam lepiej zarabiać
zdjecie uzytkownika
Piotrek - 2016-06-14 17:58:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Forum nie służy do obrażania! Jeśli robi ktoś coś niezgodnie z prawem trzeba iść i zgłosić to wyżej, są kadry, jest kierownik produkcji, dyrektor no i związki zawodowe. Forum to nie rozwiązanie problemu! A chorych psychicznie w zakładzie jest wiecej, ale widocznie dostali od lekarza zaświadczenie o zdolności do pracy no i pracują :-). Weźcie się w garść i nie wypisujcie głupot.
zdjecie uzytkownika
Józek - 2016-06-14 19:25:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Piotrek - 2016-06-14 17:58:25]:
Piotruś widac po twoim wpisie że lubisz byc gnojony i poniewierany może miałes cieżkie dziecinstwo tego to nie wie nawet Jasnowidz Jackowski wez się chłopie za robotę w tych kadrach a nie piepszysz od rzeczy ktoś powinien zrobic z wami tam porządek bo gracie w pasjansa i inne głupie gry
zdjecie uzytkownika
Piotruś - 2016-06-14 19:47:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Józek - 2016-06-14 19:25:22]:
Panie Paweł i Łukasz czy się stoi czy się leży 1500 sie należy, sciema była jest i bedzie zawsze i wszędzie. chccie sie narobić to róbcie a chcecie zarobic to za granice :-)
zdjecie uzytkownika
Alonso zm A - 2016-06-14 19:54:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A największa ściema to na zm A, nawet w trakcie pracy wypisują na forum, jest kilku takich co tylko knują i interesy na boku kręcą. Lepiej się maskujcie bo cos wam to nie wychodzi :-)))
zdjecie uzytkownika
Alonso - 2016-06-14 19:58:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ściema to podstawa nikt nam nie będzie mówił o mamy robić i jak mamy robić!!!
Od nas zależy co i ile skór wykroimy.
zdjecie uzytkownika
Piotrus - 2016-06-14 20:05:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Alonso nie chwal sie tak a forumm sciemą bo ilości skór nie wykroisz :-) A co ty jeszcze w lirze robisz?? jak ci tak źle, a może dobrze ze nikt tej sciemy nie widzi??
zdjecie uzytkownika
Stefek - 2016-06-14 20:28:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Piotrus - 2016-06-14 20:05:52]:
Józek a lepszych gierek niż pasjans to nie mają. A w trakcie pracy to w co gracie Heroes, Ned For Speed??
zdjecie uzytkownika
Jozek - 2016-06-14 20:39:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Gta polecam, a dla mułów szachy :-)
zdjecie uzytkownika
Alonso - 2016-06-15 11:39:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na kazdej zmianie maja jakies wynalazki albo przekrety. Niechcialem nikogo obrazic. Ale i tak zmiana B jest najlepsza. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
pika - 2016-06-15 11:39:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nowych ofert od nich nie brakuje, o prawda. Wydaje mi się, że z tych lepszych stanowisk to jest na pewno ta jako Koordynator Działu Księgowości i można u nich zarobić do 3000 zł na podstawie tylko, wiec to i tak jest minium.
zdjecie uzytkownika
Zuzia - 2016-06-22 21:12:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pika - 2016-06-15 11:39:45]:
aleeee gorąco, sauna sie nie umywa :-))), ale słyszałam że będzie klima, tylko pytanie kiedy???
zdjecie uzytkownika
romcio - 2016-06-23 09:58:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiecie może jak wygląda tutaj praca jako Operator Wózka Widłowego - Magazynier? bo jest napisane, że stawka dobra dosyć, ale wydaje mi się, ze to wszystko jest zależne od liczby godzin tak naparwde i to dlatego wychodzi różnie.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Lear Corporation Poland II!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Lear Corporation Poland II
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert