Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Lear Corporation Poland II

Pracowałeś w firmie Lear Corporation Poland II i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
pf - 2015-01-30 18:28:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nick - 2015-01-27 16:43:22]:
jak nie pracujesz i nie pracowales tu, to co mozesz pisac? ja pracowalam i wiem jak sa tratowane ,osoby ktore nie maja znajomej majstrowej lub innych znajomosci wiec nie udzielaj swojej opini na ten temat!!!
zdjecie uzytkownika
... - 2015-01-31 15:03:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [pf - 2015-01-30 18:28:15]:
Dokładnie tak jest w tym zakładzie.
zdjecie uzytkownika
Tony. - 2015-01-31 22:34:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wszystkie tematy jechania po brygadzistkach kierowniczkach kadrach itd.. na jedna kupe skad wogole takie informacje ludzie macie ?? szczerze jak chce mieć jakieś żródło informacji wystarczy że podejde pod biórko na zm. A na krojowni tkaniny do tej M. i istnta gazeta Learowska skąd ta dziewczyna tyle wie ??
zdjecie uzytkownika
agent - 2015-02-01 13:05:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zwolnien ciag dalszy...po co bylo przyjmowac jak nie ma roboty???rRz5
zdjecie uzytkownika
?/? - 2015-02-02 16:57:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To prawda ze zwalniaja? Bo liczyłam bardziej na przyjęcia. Jak jest naprawde.
zdjecie uzytkownika
romcio - 2015-02-03 12:08:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak to, jakie zwolnienia? to wszystkich zwalniają z tej firmy czy jak to wygląda, dlaczego w ogóle tak masowo mają zwalniać? może nie mają pieniędzy, no nie wiem o co chodzi konkretnie, mam teraz pewne obawy czy do nich wysyłać moje CV, w takiej sytacji to jednak chyba troche bez sensu by to było raczej.
zdjecie uzytkownika
annn - 2015-02-04 20:32:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [romcio - 2015-02-03 12:08:44]:
tak naprawde to chyba nikt nie wie o co tu w tym wszystkim chodzi..raz zatrudniaja za chwile zwalniają, tu niczego nie mozna być pewnym, codziennie mówia co innego...
zdjecie uzytkownika
NoWy - 2015-02-08 21:03:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam pracuje w tej firmie od niedawna dostałe już pierwszy odcinek z wypłaty i nie bardzo go rozumie gdzie tam wyczytać ile mam płacone za godzinę w dzień a ile w nocy i co to znaczy pieniądze na pranie oni mi dają czy biorą te pieniądze na pranie proszę o szybką odp i z góry dziękuje.
zdjecie uzytkownika
qqq - 2015-02-09 20:02:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mój znajomy jest kierownikiem w tym zakładzie. Mówił, że roboty jest tam co najmniej na 10 lat. A dlaczego zwalniają? Bo przychodzą nieroby, którym pracować się nie chce i kombinują z chorobowym, dlatego takich właśnie ludzi zwalniają. Jeśli robisz swoją robotę dobrze, wyrabiasz normę to myślę, że nie masz się co martwić o pracę a straszą bo muszą trochę postraszyć i ludzi stresować co jest bez sensu.
zdjecie uzytkownika
qq - 2015-02-10 09:51:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [NoWy - 2015-02-08 21:03:45]:
Nie masz płacone na godzine,tylko za miesiąc niezależnie od liczby przepracowanych godzin.Za nocki masz dodatek,a za pranie masz płacone jeżeli nie masz odzieży ochronnej firmowej.
zdjecie uzytkownika
goh - 2015-02-10 11:38:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [qqq - 2015-02-09 20:02:10]:
No właśnie,jesli chodzi o nowe osoby to zdarza sie napewno,ale ja znałam osoby które chwile pracowały potem szły na chorobowe,drugi raz lub nawet trzeci przyjmowali je z powrotem i po chwili dalej szły na chorobowe bo chodziło im o to zeby siedzieć w chacie i brać pieniądze. Dlaczego takich przyjmują ponownie,a tacy co naprawdę chca pracować i nie byli nawet jeden dzien na chorobowym co chcieliby wrócić i naprawdę pracować nie przyjmują? Bo sa takie osoby. Zamiast brać sprawdzonych ludzi co dawali sobie radę i bez chorobowych biorą nowych co przez przypadek zdali testy a potem sie okazuje ze to nic nie potrafi i robic sie temu nie chce a tylko zajmuje miejsce innym. Po co agencjom czyjeś CV skoro na to nikt nie patrzy?
zdjecie uzytkownika
goh - 2015-02-10 11:40:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [qqq - 2015-02-09 20:02:10]:
No właśnie,jesli chodzi o nowe osoby to zdarza sie napewno,ale ja znałam osoby które chwile pracowały potem szły na chorobowe,drugi raz lub nawet trzeci przyjmowali je z powrotem i po chwili dalej szły na chorobowe bo chodziło im o to zeby siedzieć w chacie i brać pieniądze. Dlaczego takich przyjmują ponownie,a tacy co naprawdę chca pracować i nie byli nawet jeden dzien na chorobowym co chcieliby wrócić i naprawdę pracować nie przyjmują? Bo sa takie osoby. Zamiast brać sprawdzonych ludzi co dawali sobie radę i bez chorobowych biorą nowych co przez przypadek zdali testy a potem sie okazuje ze to nic nie potrafi i robic sie temu nie chce a tylko zajmuje miejsce innym. Po co agencjom czyjeś CV skoro na to nikt nie patrzy?
zdjecie uzytkownika
pf - 2015-02-10 18:33:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [goh - 2015-02-10 11:40:43]:
witam to nie jest tak do konca ,czy ktos idzie czy nie na te chorobowe ja pracowalam nawet urlopu nie bralam raz przepustke na rannej zm.bo dziecko mi zachorowalo, owszem pracowalam na dwie zmiany bo skoro tak jest ustalone ze te matki co maja dziecko po nizej 4lata to mozna tak pracowac ale tak naprawde to lepiej chodzic na 3 zm.bo patrza sie na ciebie jak bys byla parszywa bynajmniej mnie tak traktowano bo co bo mam dziecko
zdjecie uzytkownika
pracownicy - 2015-02-10 19:39:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy tocza się jakies rozmowy o podwyżki???nasze związki jeszcze istnieją???pytają o to??? dzieje sie coś wtym temacie??
zdjecie uzytkownika
Pan - 2015-02-14 10:41:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [szwaczka - 2015-01-24 13:17:03]:
Pani kierwonik ma być osobą klarowną czyli tzn czytaj przejrzystą!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
pRAX - 2015-02-14 10:47:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [szwaczka - 2015-01-24 13:17:03]:
CHCIAŁEM ZAPYTAĆ CO Z PODWYŻKAMI!!????
ROK TEMU DUŻO OSÓB NARZEKAŁO ŻE ,,TYLKO,, 100 ZŁ PODWYŻKI A TERAZ BĘDZIE CO [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ALE LUDZIE TUTAJ BĘDĄ PRACOWAĆ NAWET ZA 500 ZŁ!!!
zdjecie uzytkownika
pRACOWNICZKA - 2015-02-14 10:51:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
RACJA NAWET ZA 500 ZŁ!!!!!!!!!
SZANOWNY PANIE DYREKTORZE CZY PAN NIE WIDZI TYCH BIAŁYCH ,,NIEWOLNIKÓW,, MIEJ PAN BOGA W SERCU!!!!!!!!!!! TROSZKĘ LITOŚCI KAŻDY CHCĘ GODNIE ŻYĆ !!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Zuu - 2015-02-15 22:53:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zawsze mozesz sie zwolnic i isc do pracy do sklepu i jeszcze bardziej bedziesz wykorzystywany/na bo w weekend w awieta za najnizsza krajowa a w najlepszym przypadku na umowe o prace bo przewaznie daja umowe o dzielo lub zlecenie wiec ... milego
zdjecie uzytkownika
elf - 2015-02-17 20:45:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Niektóre liderki sa nie miłe np ze zmiany B z krojowni chodzi mi o J...
czeka tylko az ktoś się potknie ewentualnie w tym pomaga...
chyba kazdy chce pracowac w miłej atmosferze więc czemu tyle złosci ludzkiej?
zdjecie uzytkownika
Sprawiedliwy - 2015-02-22 10:24:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zuuu nie bądź taka mądra(y) !!!!!!!!!!! Praca ma być godziwie wynagradzana i z poszanowaniem godności ludzkiej !!!!!!!!!!! nie mów mi o sklepach i weekendach w pracy i innych umowach bo to są negatywne przypadki !!!!!!!
Spójrz (jeśli tak daleko sięga twój wzrok) na inne rodzaje pracy jak urzędy, wojsko lub inne służby mundurowe !!!!!!!! Górnicy rolnicy wiedzą jak walczyć!!!!!!!!!!!!!!!!!
trochę rozeznania zdrowego i życiowego Zuuu!!!! Jak ci tak dobrze to idz rob za 500 zł!!!!!!!!!!! i w weekendy tez!!!!!!!Zyczę miłego wykorzysywanie i niewolnictwa!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
cierpliwy - 2015-02-22 13:07:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Sprawiedliwy - 2015-02-22 10:24:03]:
swietnie napisane,ostatnio u lisa na zywo był prezes zagórowski,gornikom juz od tych przywileji sie w głowie przewróciło 13,14,i ponad 20 dodatków maja i jeszcze im zle zabrac im to wszystko i tak zarabiaja duzo kasy
zdjecie uzytkownika
Zuu - 2015-02-22 21:08:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Sprawiedliwy - 2015-02-22 10:24:03]:
To trzeba bylo sie uczyc to byscie pracowli w slyzbach undurowych a nie w lear wiec cieszcie sie co macie a nie glupoty wypisujecie na forum
zdjecie uzytkownika
ktos - 2015-02-22 23:17:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Zuu - 2015-02-22 21:08:16]:
no to napisze bo chyba ktos nie jest doinformowany,w lear pracuje 45% osób z wyższym wykształceniem a w słuzbach mundurowych w polsce 30% to nie wiem kto wypisuje głupoty
zdjecie uzytkownika
werka - 2015-02-25 16:31:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czytam te wszystkie informacje i stwierdzam, że wielu z was forumowicze przydałby się słownik języka polskiego. To naprawdę nie jest wielki wysiłek napisać każdy przez "ż". pozdrawiam :-)
zdjecie uzytkownika
tobias - 2015-02-25 16:34:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słyszałem, że podwyżki być może od kwietnia będą...
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Lear Corporation Poland II
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Lear Corporation Poland II?
Zadaj pytanie