Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Lear Corporation Poland II

Pracowałeś w firmie Lear Corporation Poland II i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ll - 2015-05-06 18:52:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ile macie urlopu kogo stac na 2 tygodnie postoju boto plany dla bmw
zdjecie uzytkownika
zzxxx - 2015-05-07 17:43:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
niech związkowcy walczą o postojowe jest taka ustawa w Polskim Prawie a nie ludzie muszą wybierać urlopy. A może komuś ten urlop jest potrzebny na jakieś inne dni a nie kiedy sobie zakład wymyśli.A i niech ktoś nie pisze że wybieranie urlopu na te dni nie jest przymusowe bo wiemy jak jest jak nie weźmiesz to papa z pracą lub są jakieś przez to kłopoty że nie chcesz zrobić tak jak zakład chce.
zdjecie uzytkownika
olenka - 2015-05-19 14:26:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
interesuje mnie w tychach posada kierownika zmiany produkcji - proszę napiszcie coś więcej na ten temat. fascynuje mnie przemysł motoryzacyjny, także w kontekście produkcji części jak to się robi w Lear Corporation. podobno w zakres obowiązków wchodzi też optymalizacja zużycia materiałów, ciekawi mnie czy to trudne
zdjecie uzytkownika
lear - 2015-05-19 22:53:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [olenka - 2015-05-19 14:26:31]:
troszke pomyliłeś bo tutaj piszemy o lear jarosław ale ogólnie podam ci jak tutaj zostać kierownikiem,bedą to podpunkty:
a)kogoś z rodziny musisz mieć
b)kilka kilogramów wazeliny
c)wykształcenie nie wieksze niż zawodowe
d)facebook musisz założyć
no to najważniejsze z kryteriów które musisz spełniać
jeżeli coś pominełem to przepraszam ale w moim przekonaniu to powinno wystarczyc pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
gona - 2015-05-22 12:15:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Hej. Ja mam pytanie czy przyjmuja teraz zwyklych pracowników np. na szycie,czy nic sie nie dzieje w tym temacie? Proszę o odpowiedz.
zdjecie uzytkownika
fret - 2015-05-25 17:29:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a Melania juz ponad miesiac na niby chorobowym takiej to dobrze...
zdjecie uzytkownika
byly pracownik - 2015-05-27 22:30:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam ja pracowałam w lear 3lata, licza sie tam tylko znajomosci i rodzinka, placa jest marna, a co do podwyzek to rzuca po pare groszy i tyle, nie ma na co liczyc bo u nas jest takie bezrobocie ze ludzie nawet za kilkaset zlotych beda pracowac na utrzymanie rodzin, a ze zwalniaja jednych i przyjmuja drugich to normalne przeciez agencje pracy tymczasowej musza zarobic, a co do melani to niektorzy maja przywileje:D, ciesze sie ze nie musze juz tam pracowac bo te 3 lata to byla masakra
zdjecie uzytkownika
zorro - 2015-05-29 01:13:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [byly pracownik - 2015-05-27 22:30:18]:
kim jest ta słynna melania.
zdjecie uzytkownika
sufgh - 2015-06-02 20:11:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zorro - 2015-05-29 01:13:58]:
Melania to caryca krojowni ma przywileje jak nikt inny urlopów na żadanie ma ile chce tak samo chorobowe szkoda gadac, mamusia i siostrzyczka takie same u nich to rodzinnne
zdjecie uzytkownika
jurna - 2015-06-03 17:49:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tego co słyszałam, to poszła na chorobowe bo jakis romans miała
zdjecie uzytkownika
Zawiedziona - 2015-06-12 18:08:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Popieram,masz znajomosci u tych kierowniczek dostaniesz prace
zdjecie uzytkownika
Ziomal - 2015-06-12 18:12:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszystko zalezy kogo znasz. Jesli kierowniczki zmianowe z zmiany A oraz zmiany C lub jednej z jej syna dostaniesz prace,obojetnie kim jestes z wyksztalcenia
zdjecie uzytkownika
Mmm 3 - 2015-06-16 07:44:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ogolnie zeby znalasc prace w jaroslawiu trzeba miec znajomosci
zdjecie uzytkownika
x2x2x2 - 2015-06-16 14:00:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co wiecie o majstrowej ze zmiany C z krojowni skóry Kamili?Ponoć to straszna [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
x2x2x2 - 2015-06-16 18:48:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Miałeś/miałaś "przyjemność" z Kamilą pracować?
zdjecie uzytkownika
09543563667 - 2015-06-16 18:59:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [x2x2x2 - 2015-06-16 18:48:28]:
Przyjemnością bym tego nie nazwała, jest głupia i wredna ludzi ma za nic ciesze sie ze nie musze pracowac w tym chorym zakładzie, ludzi traktuje jak roboli, nikt jej nie podskoczy bo sie boja, powinni mistrzów tez liczyc do wydajnosci Kamilka jesli jest taka jak kiedyś do wyrazy wspołczucia... a Rafałka sobie owinęła wokół palca skacze jak mu zagra porażka, zreszta zanim cos wyjąka to 8 godzin minie Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Widla - 2015-06-18 13:42:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pawel by 100 razy lepszy od kamili bo to pusta idiotka
zdjecie uzytkownika
misiek - 2015-06-18 19:18:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dużo teraz jest ofet pracy dla zainteresowanych są takie stanowiska: Technik Utrzymania Ruchu,Pracownik Działu Logistyki,Technik Jakości Prototypowni, Product Engineer i jeszcze mają nowy stażowy program tak naprawde i teraz już prościej jest się do nich dostać.. no i zostać w frmie też prościej, to na plus.
zdjecie uzytkownika
xxxxxxxxxx - 2015-07-09 16:45:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Która zmiana jest najlepsza na szyciu ?
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-07-10 20:01:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Skończyłam w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl kierunek Opiekun Medyczny, trwał tylko 1 rok, byłam bardzo zadowolona z zajęć, świetni nauczyciele, praktycy, ciekawe zajęcia. Po tym jak zdałam egzamin szkoła zaproponowała mi pracę w zawodzie w Niemczech. Jestem bardzo zadowolona z wyboru!!!
zdjecie uzytkownika
aaaaaaaaaaaa - 2015-07-10 20:02:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xxxxxxxxxx - 2015-07-09 16:45:36]:
wiadomo że "A" :)
zdjecie uzytkownika
jr i - 2015-07-19 03:01:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie myślałem, że aż tak różne opinie można mieć o wszystkich zmianach. Wydawało mi się do tej pory, że one zawsze są w jakiś sposób porównywalne, chociaż wiadomo, że każdy na zmianie może prezentować trochę inne zachowania. Chociaż w gruncie rzeczy atmosfery powinny być porównywalne i mam nadzieję że tak jest.
zdjecie uzytkownika
jr i - 2015-07-19 18:21:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie myślałem, że aż tak różne opinie można mieć o wszystkich zmianach. Wydawało mi się do tej pory, że one zawsze są w jakiś sposób porównywalne, chociaż wiadomo, że każdy na zmianie może prezentować trochę inne zachowania. Chociaż w gruncie rzeczy atmosfery powinny być porównywalne i mam nadzieję że tak jest.
zdjecie uzytkownika
pisanka - 2015-08-12 09:57:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
wiecie ci przepracowalam w tym zakladzie 4 lata i trafilam jako obca [pochodze z drugiego konca polski] i nie mialam plecow ani znajomosci i jakby nie placa bo troche malo placa to bym dalej pracowala a ci wszyscy co pisza o tych plecach to po prostu zle im bo nie moga sie wepchac .Ja pracowalam rozmawial ze wszystkimi i nie pchalam sie tam gdzie nie mialam pojecia .Prawda jest taka ze wy sami uczycie aby z wami tak zaklad postepowal CHOROBOWE ,kto normalny choruje dwa razy w miesiacu ,w ciagu 4 lat moze 3 razy mi sie trafilo za musial zachorowac ale to byly 3 dni lub 4 .a jak macie naprawde znajomosci to jak wam dadza palec to chcecie reka i pozniej macie zal ,ze bez znajomosci nic sie nie da DA SIE JA JESTEM TEGO PRZYKLADEM pozdrawiam tych co mi racje przyznaja chodz mysle ze ich malo bedzie
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-18 22:28:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Polecam Technika masażystę, zawód który jest wieczny. Ja skończyłem w Goworku szkołę policealną www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolony. Duże umiejętności nauczyciela pomogły mi poznać wszystkie techniki wykorzystywane w tym zawodzie. Nowoczesne pracownie i materiały które dostaliśmy od szkoły zapewniły że z wysokim wynikiem zdałem egzamin Państwowy. Bez problemu znalazłam prace w salonie masażu i nareszcie zarabiam godne pieniądze!!
zdjecie uzytkownika
jan - 2015-08-18 22:29:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To mamy coś wspólnego @pisanka w takim razie, bo mnie ciśnie żeby zmienić pracę i widząc ofertę na supplier quality engineer w Lear corporation poland II to myślę właśnie żeby wyjechać do Tych do pracy. Wiązałoby to się ze zmianą zamieszkania, ale własnie podobno ta praca jest tego warta, tak wiele osób mówi.
zdjecie uzytkownika
Były - 2015-08-24 15:54:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ja Kocham Lear za poczucie humoru ta firma jest nim cała wypełniona . Zmarnowałem w tej firmie 3 lata życia kur*a co za wstyd po 3 latach dostałem na rękę z 40 gr na godzinę więcej . normalnie pił bym z radości z cały weekend ale zapomniałem że soboty są pracujące cho chyba że masz 3 zmianę :P
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Lear Corporation Poland II

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Lear Corporation Poland II?
Zadaj pytanie
alert