Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Lear Corporation Poland II

Pracowałeś w firmie Lear Corporation Poland II i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ktoś - 2016-01-21 18:17:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odnośnie wpisu Pokajoke, dlaczego po ubiegłorocznych podwyżkach nie podano stawek działu SUR? Czy coś chciano ukryć dlaczego stawki wszystkich pracowników produkcyjnych i pośrednioprodukcyjnych zostały ujawnione a SURU - nie ?
Wszyscy chcą wiedzieć jakie stawki tych panów obowiązują. Jeśli w tym roku bedzie podobnie warto tą sprawe poruszyć. Chyba dużo osób się pod tym podpisze.
zdjecie uzytkownika
donek - 2016-01-21 23:48:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może lepiej żebyś nie wiedział :-)
zdjecie uzytkownika
strzelec - 2016-01-22 09:11:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,
Bardzo proszę o numer telefonu pod który da się dodzwonić w Lear Jarosław.
Z góry dziękuję.
zdjecie uzytkownika
kaa - 2016-01-22 12:50:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@Pokajoke te podwyżki to coś bardzo pewnego? Niby już słyszałem od znajomego, że mają się pojawić w Lear od początku roku. Fajnie by było też gdybyście powiedzieli jak duże mogą one być. Szukają sporo ludzi do siebie teraz i ja myślę nad stanowiskiem technika utrzymania ruchu w Tychach. Podobno można wyciągnąć nawet ze 3 tys.
zdjecie uzytkownika
sroka123 - 2016-01-24 14:21:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam,przyjeli mnie do firmy,niech ktos napisze jakie są zarobki na stanowisku operator produkcji,pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
opak - 2016-01-24 14:30:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@sroka123 to nie powiedzieli ci nic na temat zarobków na rozmowie kwalifikacyjnej albo chociaż podczas podpisywania umowy? Myślę, że coś około 2700 to powinno być. Ja się zastanawiam nad technikiem utrzymania ruchu. Wymagają wykształcenia średniego technicznego oraz praktycznej wiedzy z zakresu automatyki, elektryki, mechaniki. Ważne jest też doświadczenie w utrzymaniu ruchu.
zdjecie uzytkownika
kota - 2016-01-26 18:19:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
niby jest tak, że masz 2700 zł do zaorbienia ale to co masz na podstawie liczy się bardziej czyli te 2000 zł raptem, ale jako technolog mozesz liczyć na 4 razy takie zarobki.
zdjecie uzytkownika
ulala - 2016-01-27 08:22:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam jakie są zarobki w lirze ? gdzie to sie zalatwia zeby sie dostac ? prosze o rade. A zmiany jakie ? i placa oczywiscie
zdjecie uzytkownika
kint - 2016-01-28 21:14:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ulala to wszystko zależy od tego jakiego stanowiska szukasz. Ja np. będę próbował dostawać się jako cost engineer, dają normalnie umowy o pracę więc to jest spory plus.
zdjecie uzytkownika
Mieciu zmiana C - 2016-01-30 12:48:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i stało sie to na co czekaliscie Mastrowa Kamila odchodzi a w jej miejsce przychodzi EWA BRAUN z Produkcji Migasowa która jak wszyscy wiedzą ma nie równo pod kopułą i radze wszystkim na zmianie C uciekac gdzie sie da bo bedzie jeszcze gorzej a za Kamilli było lepiej
zdjecie uzytkownika
.. - 2016-01-31 00:43:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nikt na to nie czekal kamila spoko babka
zdjecie uzytkownika
Cezary - 2016-01-31 11:43:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do osób które wypowiadały się przede mną :) Może zmiany o których mówicie, będą dla firmy korzystne? Zazwyczaj nowe kierownictwo wprowadza świeżość :)
zdjecie uzytkownika
Jeremiasz - 2016-01-31 12:53:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [.. - 2016-01-31 00:43:28]:
No właśnie. Zaskakująca wymiana.
zdjecie uzytkownika
adadadasfsg - 2016-02-02 11:43:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chory zaklad.... nowa osoba juz jest rzucana na najgorsze szycie jak sie ma wtyki to ma sie tam dobrze... niektore baby to takie wredne p.... Pozdrawiam Magde w krotkich włosach szyla na BMW grubsza plotkara.. wyzywala sie na nowych a sama [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] robila wielece wszystko wiedzaca 10 lat robi i co z tegoo widac ze na wiecej ja nie stac tepa wiesniara! zamiast sie wspierac to kłody rzucala ale kiedys to sie na niej zemsci!
zdjecie uzytkownika
Drapieżnik - 2016-02-02 11:59:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Trochę zaskakująca @Jeremiasz,, ale to przecież nic złego, bo tak jak mówi trochę wyżej @Cezary to czasami przynosi to przecież zmiany na lepsze, więc no co powiedzieć
zdjecie uzytkownika
Kolorowy misiu - 2016-02-04 15:01:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A propo stawek suru.dowiedziałam się z pewnego źródła że średnia stawka suru to 3 tysiące i 600 zł stałej premi.
zdjecie uzytkownika
Jonasz - 2016-02-04 15:11:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Cezary - 2016-01-31 11:43:07]:
czekaliscie i płakaliscie jaka ta kamilla jest nie dobra ale teraz to bedzie płacz i zgrzytanie zebów zobaczycie co potrafi pani BIG CYC Migas sam bedziesz wiał i to w pod skokach
zdjecie uzytkownika
Drapieżnik - 2016-02-04 19:40:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to chyba godne pozazdroszczenia @Kolorowy misiu bo to jest niezły pieniądz, teraz trzeba doawansować do tego stanowiska chyba i powinno być dość dobrze
zdjecie uzytkownika
Onaaa - 2016-02-17 18:27:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś może mi powiedzieć jak wyglada praca na stanowisku kontroler jakości i jak z zarobkami?
zdjecie uzytkownika
klara - 2016-02-17 19:32:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z tego co słyszałam @Onaa to wynagrodzenie waha się od 3000-4000zł, ale trzeba mieć 3 lata doświadczenia żeby Cię w ogóle przyjęli, ostatnio szukali kogoś takiego w Legnicy:)
zdjecie uzytkownika
piotr - 2016-02-21 20:02:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiesz @gogo pewnie wprowadzają takie ograniczenia ze względów bezpieczeństwa albo bhpowcy im to nakazują, a z tego co piszecie zarobki niezłe więc można to przeboleć
zdjecie uzytkownika
gogo - 2016-03-01 20:24:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czytam i niestety muszę stwierdzić ze dużo prawdy w tych wszystkich wpisach ale zyjemy w takim teraz świecie gdzie nie ma uczciwości lojalnosci i niestety szacunku do starszego człowieka .Przykro patrzeć jak młode brygadzistki prowadzą starsze kobieciny na rozmowę do kierowniczki bo "wolno " szyją!!!!Ale taka jest rzeczywistośc !!!!!NIESTETY
zdjecie uzytkownika
smutek - 2016-03-01 20:37:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jeśli firma zatrudnia osoby wiekowe, to powinni mieć świadomość ich szybkości w pracy @gogo. To na pewno nie jest dobrze odbierane. Jednak dla mnie Lear w całości, to dobra firma, może nie zawsze trafiają się takie brygadzistki
zdjecie uzytkownika
Aneta - 2016-03-18 09:47:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a teraz pare słów o naszej koleżance Annie Kozieł z kittingu robisz się dziewczyno sławna zamiast mózgu to masz w głowie siano czy tak zachowuje się matka dwójki dzieci i przykładna żona obsciskujesz sie na każdym kroku z Majstrem z Krojowni Danielem Osadą a także poza terenem musiał ci dużo obiecac skoro tak robisz dziwie się że Dyrekcja nie zrobiła jeszcze z tobą porządku
zdjecie uzytkownika
klara - 2016-03-18 11:02:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
przykro czyta się takie komentarze @Aneta i to na forum publicznym, dla mnie to zawsze pracownicy tworzyli atmosferę a nie kierownictwo ale widzę, że tutaj trzeba uważać
zdjecie uzytkownika
anetka2 - 2016-03-19 16:48:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
aneta??. Haha. Dorotka nie spij po kiblach! Bo robisz czuba sama z siebie. Stara a g...pia
zdjecie uzytkownika
aaa - 2016-03-19 18:32:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wstyd Audytor śpi w damskiej toalecie i chrapie WSTYD??? Dorota buty ci było widać, za trzy tygodnie buty śćiąg haha... krojownia tkaniny to jest praca nocna a nie noclegownia twoja w wc, ploty,spanie i romanse Anety...czas to skończyć,ale się działo w tym tygodniu na nocnej zmianie, kierownictwo pilnujcie tego...bo żal a tu święta idą...Dorota nie śpij... tylko weź się do PRACY???w końcu...
zdjecie uzytkownika
sally.... - 2016-03-19 19:26:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
oj @Aneta czy jako "przykładnej żonie i matce trójki dzieci" :/ wypada rzucać takie oszczerstwa na inne osoby???? Weź sie kobieto ogarnij .....
zdjecie uzytkownika
elita - 2016-03-19 19:42:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przez ciebie i twojego męża pani dorotko pare osób poleciało! Ale to wróci do cb...
zdjecie uzytkownika
heheh - 2016-03-19 19:58:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
dobrze że audytorka,majstrowa,brygadzistka itp.. mają inne buty bhp nisz zwykli pracownicy przynajmniej wiadomo kto śpij w WC na nocy.A tak na marginesie to na wszystkich zmianach nocnych jest tak samo czyli ludzie którzy nie mają liczonej wydajności na kompie to robią co chcą i jak chcą rzadko się zdarza jaka kol wiek majstrowa,brygadzistka audytorka itp... nie siedziały na tyłku przez większości zmiany a potem pod koniec zmiany udają że robią i ile one tu się narobiły.
zdjecie uzytkownika
Wrog - 2016-03-19 20:08:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [heheh - 2016-03-19 19:58:35]:
Żal mi cie Lear....
zdjecie uzytkownika
lisek - 2016-03-19 20:11:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a karpiński na to pozwala! Byl tamten majster bylo lepiej na zmianie A! Zdzichu tez nie daje rady
zdjecie uzytkownika
kier - 2016-03-19 20:24:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kierownictwo?! Haha! tylko szuka kto idzie na lewo na fajke! Albo je kanapke kolo maszyny! Szczególnie jeden pan. P.M
zdjecie uzytkownika
xxx - 2016-03-20 09:14:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
No nawiasem mówiąc to wszyscy na krojowni skórzanej zauważyli że Wargulec czyli Anna K lata jak opętana za majstrem Danielem a on ucieka przed nią jak może.No ale cóż zrobić skoro bidulka nie widzi ze go nie interesuje blondynka to blondynka niech lata dalej i robi z siebie Pajaca
zdjecie uzytkownika
danusia - 2016-03-20 12:37:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kochani, przestańcie plotkować a weźcie się za robotę, w fajnej fabryce pracujecie i doceńcie to. ja wysyłam cv do was na pracownika produkcji w Legnicy, licze że warunki pracy są bezpieczne tak jak zapewniali
zdjecie uzytkownika
szczęśliwa - 2016-03-20 15:09:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ploty plotami ale to wszystko swieta prawda! Praca jak praca ! Ale ludzie falszywi. Istny [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Pracowalam to wiem! Niszczą psychike i sprzedają sie nawzaajem zeby miec satysfatkcje ze kogos z gnoili i oczernili. Tam trzeba uwazac na serdecznosc ludzi! Tam ludzie zywią sie czyims nieszczesciem!
zdjecie uzytkownika
ja - 2016-03-21 20:37:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie wszystko widzą i piszą prawdę
zdjecie uzytkownika
klara - 2016-03-22 18:32:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jaka jest prawda, w takim razie, bo widzę, ze są zadowoleni i niezadowoleni, wiec jezeli piszesz to uargumentuj swoja wypowiedz dlaczego bo nie tylko ja jestem tu zainteresowana osoba do podjecia pracy u nich
zdjecie uzytkownika
:-0 - 2016-03-22 23:06:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
to, że ktoś za kimś lata to już normalka. Chce coś ugrać i się poniża dziewczyna! A, że koleś ma "wyższe" stanowisko to ludzi to boli. Jak Martunia z laminowania cięła po rogach swojego mężusia z suru to była cisza... im wyżej tym głośniej
zdjecie uzytkownika
gogo - 2016-03-23 20:13:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [smutek - 2016-03-01 20:37:17]:
No smutek masz rację !!!!!Zawsze może być gorzej!!!!
zdjecie uzytkownika
gogo - 2016-03-23 20:19:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A teraz coś optymistycznego WESOLEGO ALLELUJA!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
patka - 2016-03-29 13:54:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
KIEROWNICTWO CZY WY NIE WIDZICIE CI DZIEJE W MĘSKIEJ SZATNI NA PRZERWIE JAK GŁUPIE DZIEWUCHY SIEDZA Z CHŁOPAKAMI I UZYWAJĄ RÓZNE UŻYWKI!!!!!!ZRÓBCIE Z TYM PORZADEK WRESZCZIE BO NIEBAWEM TAM BĘDZIE ZA PRZEPROSZENIEM BUR.EL!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
ccc - 2016-03-31 20:55:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
hmm @patka, nie znam firmy, nie pracowałem tam. Wydaje mi się, że takie rzeczy powinno się zgłaszać do kierownictwa bezpośrednio. Wpisy na takich forach nic nie zmienią
zdjecie uzytkownika
mati - 2016-04-04 09:43:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Hej, czy ktoś może zna jakieś konkrety (plotki mnie nie interesują) na temat pracy na stanowisku program managera w Legnicy? Firma prowadzi właśnie rekrutacje na to stanowisko. Całe ogłoszenie po angielsku, więc język na pewno trzeba znać, tak?
zdjecie uzytkownika
piniu - 2016-04-04 12:53:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no Patka ma racje z tą toaletą w szatni męskiej w trakcie przerwy.Dziewczyny razem z chłopakami rózne orgie odprawiają a w tym tygodniu mamy nocki wiec bedzie powtórka z rozrywki-))Panie wstydzcie sie co wy z siebie robicie.
zdjecie uzytkownika
len_ - 2016-04-06 09:53:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak wygląda rozmowa rekrutacyjna na program manager? Jest szansa na stabilne zatrudnienie, ale ciekawe jakich zarobków można się spodziewać, bo tego nie określili.
zdjecie uzytkownika
ja - 2016-04-21 16:45:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam jak z zarobkami lear jarosław szwaczka prosze o opinie
zdjecie uzytkownika
ona - 2016-04-22 21:19:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
szwaczka średnio 1400, dobra znajoma brygadzistki 1400, znajoma majstrowej 1600 :-) bez nadgodzin jest kiepsko! chyba, że dobrze ciągniesz po godzinach
zdjecie uzytkownika
nonono - 2016-04-26 13:03:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Brać sie do roboty a nie do obgadywania s.z.m.a.t.y.
zdjecie uzytkownika
Zszokowana - 2016-04-30 16:30:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam panie to co zastalam po dłuższej nieobecnosci w zakladzie mnie zszokowalo sposób w jaki ludzie sie dosiebie odnosza i jaka nerwowa sytuacja panuje na liniach niewiem czy wogule jest mozliwosc w takich warunkach szyc. Czy da. Radę. Panie kochane co sie z wami dzieje macie dzieci rodziny tak traktujecie sie na wzajem w domu. Bo tak to odbieram. Zawiedziona

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Lear Corporation Poland II!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Lear Corporation Poland II
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert