Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o „Lear Corporation Poland II” sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie „Lear Corporation Poland II” sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
aaaa - 2014-06-04 09:05:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
ja oceniam akurat innych przez swoją pracę i trafia mnie jak widzę niektórych(niezależnie od stanowiska)
zdjecie uzytkownika
wojtekmm - 2014-06-04 09:41:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [aaaa - 2014-06-04 09:05:44]:
aaaa, nie oceniaj innych, oceń siebie!!
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-06-04 23:16:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Cześć:) Jestem studentką Fizjoterapii i BARDZO Was proszę o pomoc, mianowicie chodzi mi o wypełnienie ankiety dotyczącej cieśni nadgarstka u szwaczek. Jeśli jesteście w stanie poświęcić chwilkę i wypełnić w 100% anonimową ankietę, będę naprawdę wdzięczna. Pozdrawiam i przesyłam link do ankiety :)

(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
end - 2014-06-15 14:22:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam,co slychac w zakladzie teraz,cisza juz od paru dni. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
aaaa - 2014-06-15 19:21:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
w zakładzie bez zmian, pelno roboty, ciągle gonią i tyle, czekamy na wczasy :D
zdjecie uzytkownika
tomi - 2014-06-15 22:21:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [aaaa - 2014-06-15 19:21:59]:
Witam,troszke nie rozumiem dopiero płakaliście,ze mało pracy do domu wysyłaja,a teraz czekacie na wczasy?[usunięte przez administratora]
zdjecie uzytkownika
aaaa - 2014-06-19 13:20:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
bo wczasy są nam potrzebne, żeby odpocząć, pobyc z dziećmi dłużej, chyba mamy do tego prawo? a takie pojedyncze dni wolne są wkurzajace bo tylko na darmo urlop tracimy to chyba jasne?urlop który nam się należy a tracimy go z powodu zakładu
zdjecie uzytkownika
Jola - 2014-06-19 14:36:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam słyszałam plotkę że po wakacjach będą przyjęcia do pracy, wie ktoś coś na ten temat czy może to tylko sciema dzęki za odp
zdjecie uzytkownika
tomi - 2014-06-19 15:00:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Jola - 2014-06-19 14:36:17]:
Jola dobra rada,nie słuchaj plotek tylko poczekaj i zobaczysz sama,bo plotki to wiesz narobisz sobie nadzieje a potem sie rozczarujesz,i jeszcze jedno niewierz w to co tu wypisują bo połowa jest zmyslona poprostu niektórzy maja duża fantazje,pozdro
zdjecie uzytkownika
leonard - 2014-06-19 18:36:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [tomi - 2014-06-19 15:00:06]:
to jak wiesz lepiej jak naprawdę jest w Learze to napisz może jak to wszystko rzeczywiście wygląda od środka
zdjecie uzytkownika
Jola - 2014-06-20 19:45:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Hej Tomi to wiesz może coś konkretnego na ten temat? dzięki za odp
zdjecie uzytkownika
jolka - 2014-06-21 10:41:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Jola - 2014-06-20 19:45:23]:
Dzwoń do kadr,a najlepiej przyjedz i pytaj,najlepiej jakbys kogos znała,to by cie poinformował jak to wygląda.
zdjecie uzytkownika
hhhh - 2014-06-27 18:23:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
pod koniec sierpnia zakład ma zatrudnic 60osób , dziekuje.
zdjecie uzytkownika
aaaa - 2014-06-28 06:30:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
3 lipca są testy, przynajmniej tak wynika z kartki na drzwiach
zdjecie uzytkownika
leonard - 2014-06-28 20:35:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [hhhh - 2014-06-27 18:23:08]:
zatrudniają nowych 60 osób? możesz powiedzieć czym to jest właściwie spowodowane? bo nie jest to chyba do końca normalne
zdjecie uzytkownika
izka - 2014-06-28 21:06:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [leonard - 2014-06-28 20:35:49]:
ludzie wcale przyjec nie bedzie ale jak juz to tylko dla synkow
zdjecie uzytkownika
izka - 2014-06-28 21:08:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [leonard - 2014-06-28 20:35:49]:
ludzie wcale przyjec nie bedzie ale jak juz to tylko dla synkow
zdjecie uzytkownika
marcin - 2014-06-30 20:44:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam w środę jestem umówiony na rozmowę na dział produkcyjny jakie są wasze opinie są na temat tego działu zarobki itp słyszałem że pracuje się po 12 godz. z góry dziękuje za odpowiedź
zdjecie uzytkownika
kldjksjlkfd - 2014-07-03 11:33:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W tej firmie naokroglo zwalniaja i przyjmuja ostatnio byly przyjecia bo otwieraja 3 zmiane na projekcie b3b4 . Ja tam pracuje rok i nie narzekam za bardzo , na maszynach jako operator nie ma co oczekiwac kokosow.. spawacz albo mechanik jescze cos tam zarobi w miare...
zdjecie uzytkownika
... - 2014-07-05 22:13:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [kldjksjlkfd - 2014-07-03 11:33:04]:
Jeśli pracujesz w weekend, to zarobisz. Jednakże wypłata (która zawsze jest na czas) bez dodatkowych sobót albo niedziel również nie jest zła, jeśli się ma premię.
zdjecie uzytkownika
leonard - 2014-07-06 01:25:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [... - 2014-07-05 22:13:11]:
no to wiąże się to wszystko z jakimiś warunkami. Mam nadzieję, że przynajmniej ta normalna podstawa jest stale przyzwoita
zdjecie uzytkownika
pf - 2014-07-06 10:35:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [leonard - 2014-07-06 01:25:17]:
to jak bedzie z tymi przyjeciami beda czy nie czy to kolejna sciema
zdjecie uzytkownika
Arek - 2014-07-09 18:05:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Euzebio - 2014-06-01 22:00:51]:
co do swietych krow to jest ich duzo cale kadry to jedna wielka zbieranina cymbalow ktorzy nic nie robia tylko pija kawusie jedza ciasteczka a ludzi maja daleko gdzies kazdy zalatwia swoim ludziom czy to z krojowni czy ze szwalni umowy learowskie taka jest prawda a reszta udaje ze nie ma zadnych znajomosci
zdjecie uzytkownika
Sylwia - 2014-07-18 23:11:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Hej przyjęcia już są, zatrudnili 60 osob
zdjecie uzytkownika
pf - 2014-08-21 20:18:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Sylwia - 2014-07-18 23:11:21]:
hej sa jakies przyjecia bo nic nie wiem, nikt nic nie mowi
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie „Lear Corporation Poland II” sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski