Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Glocal Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Glocal Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
eusebio - 2011-12-03 10:11:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam,
ostatnio dzwonił do mnie ktoś z firmy Glocal z koszalina w sprawie wyjazdu do pracy do danii. Czy ktoś już współpracował z tą firmą? Pracował w danii? Jakie warunki pracy zapewniają, jak jest z zakwaterowaniem no i oczywiście jak wygląda sprawa wynagrodzenia?
zdjecie uzytkownika
jolo - 2011-12-09 13:00:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To pewnie będziesz kierowcą? hm.. zobaczymy sami, też jestem ciekaw
zdjecie uzytkownika
Michal - 2012-01-04 16:58:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora)Ogolnie bylem widzialem i juz nie jestem... Glocal to to samo co Eurotrucking, moze o tej firmie cos slyszales... Najlepiej pojechac i sie samemu przekonac... Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-05-30 22:05:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora) O co tak właściwie chodziło? Wie ktoś? Pracuje ktoś obecnie i jest zadowolony? Z góry dziękuję za waszą pomoc i rozwianie moich wątpliwości.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-12 15:21:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
czy ktoś jeszcze pracuje w firmie Glocal sp.z.o.o? czy ta firma jeszcze istnieje? czy dużo osób pozwało tą firmę do sądu?
zdjecie uzytkownika
Krzyś - 2014-03-12 15:10:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś zna firmę, proszę o informacje.W sobotę wyjeżdża grupa .
zdjecie uzytkownika
j - 2014-03-19 11:14:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Firma G.wspulpracuje dla jednej firmy transportowej w szwecji,oczywiscie jazda po calej skandynawi.przepinasz naczepy ladujesz odprowadzasz do portow i tam podpinasz nowe.Masz wszedzie dojechac i byc na czas.Reszta nie ma znaczenia.Zycze powodzenia.
zdjecie uzytkownika
Steve Wonder - 2014-07-25 01:17:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Całkiem ciekawy artykuł, ale istnieje spore ryzyko właśnie złapania i nieprzyjemnych sytuacji. Stawka co prawda jest bardzo atrakcyjna, ale czy warto za jakiekolwiek pieniądze ryzykować dużo większych strat i konsekwencji? Glocal całkiem sprytnie to rozwiązał, ale ciekawe czy w przypadku zatrzymań przez policję interweniują tak, żeby uratować jakoś kierowcę od problemów. Jeżeli jest tak jak pisze kierowca to wcale bym się nie zdziwił jak przyszłoby samemu sobie z tym radzić. Chociaż nie rozumiem takiego podejścia do pracownika, przecież wszyscy jadą na tym samym wózku tylko pełnią inne funkcje.. trochę to rozczarowujące.
zdjecie uzytkownika
Laik - 2014-10-29 08:06:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A to przypadkiem sytuacja nie wygląda tak, że jak sobie pościelisz tak się wyśpisz? Wydaje mi się, że nie wszyscy pracownicy tej firmy mają takie same warunki traktowania.(usunięte przez administratora)W końcu też o pracownika muszą nieco zadbać.
zdjecie uzytkownika
Glocal - 2014-12-02 13:02:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Na tak wielu zadowolonych pracownikow zawsze może trafić się paru niezadowolonych...
Negatywne komentarze świadczą jedynie o tym, że funkcjonujemy od lat i nie są w stanie pogorszyć jakości naszych usług
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Glocal Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Glocal Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie
x