Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo Glocal Sp. z o.o.

Opinie o Glocal Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Glocal Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
eusebio - 2011-12-03 10:11:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam,
ostatnio dzwonił do mnie ktoś z firmy Glocal z koszalina w sprawie wyjazdu do pracy do danii. Czy ktoś już współpracował z tą firmą? Pracował w danii? Jakie warunki pracy zapewniają, jak jest z zakwaterowaniem no i oczywiście jak wygląda sprawa wynagrodzenia?
zdjecie uzytkownika
jolo - 2011-12-09 13:00:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To pewnie będziesz kierowcą? hm.. zobaczymy sami, też jestem ciekaw
zdjecie uzytkownika
Michal - 2012-01-04 16:58:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora)Ogolnie bylem widzialem i juz nie jestem... Glocal to to samo co Eurotrucking, moze o tej firmie cos slyszales... Najlepiej pojechac i sie samemu przekonac... Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-05-30 22:05:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora) O co tak właściwie chodziło? Wie ktoś? Pracuje ktoś obecnie i jest zadowolony? Z góry dziękuję za waszą pomoc i rozwianie moich wątpliwości.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-12 15:21:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
czy ktoś jeszcze pracuje w firmie Glocal sp.z.o.o? czy ta firma jeszcze istnieje? czy dużo osób pozwało tą firmę do sądu?
zdjecie uzytkownika
Krzyś - 2014-03-12 15:10:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś zna firmę, proszę o informacje.W sobotę wyjeżdża grupa .
zdjecie uzytkownika
j - 2014-03-19 11:14:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Firma G.wspulpracuje dla jednej firmy transportowej w szwecji,oczywiscie jazda po calej skandynawi.przepinasz naczepy ladujesz odprowadzasz do portow i tam podpinasz nowe.Masz wszedzie dojechac i byc na czas.Reszta nie ma znaczenia.Zycze powodzenia.
zdjecie uzytkownika
Steve Wonder - 2014-07-25 01:17:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Całkiem ciekawy artykuł, ale istnieje spore ryzyko właśnie złapania i nieprzyjemnych sytuacji. Stawka co prawda jest bardzo atrakcyjna, ale czy warto za jakiekolwiek pieniądze ryzykować dużo większych strat i konsekwencji? Glocal całkiem sprytnie to rozwiązał, ale ciekawe czy w przypadku zatrzymań przez policję interweniują tak, żeby uratować jakoś kierowcę od problemów. Jeżeli jest tak jak pisze kierowca to wcale bym się nie zdziwił jak przyszłoby samemu sobie z tym radzić. Chociaż nie rozumiem takiego podejścia do pracownika, przecież wszyscy jadą na tym samym wózku tylko pełnią inne funkcje.. trochę to rozczarowujące.
zdjecie uzytkownika
Laik - 2014-10-29 08:06:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
A to przypadkiem sytuacja nie wygląda tak, że jak sobie pościelisz tak się wyśpisz? Wydaje mi się, że nie wszyscy pracownicy tej firmy mają takie same warunki traktowania.(usunięte przez administratora)W końcu też o pracownika muszą nieco zadbać.
zdjecie uzytkownika
Glocal - 2014-12-02 13:02:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Na tak wielu zadowolonych pracownikow zawsze może trafić się paru niezadowolonych...
Negatywne komentarze świadczą jedynie o tym, że funkcjonujemy od lat i nie są w stanie pogorszyć jakości naszych usług
zdjecie uzytkownika
tomek - 2014-12-22 12:41:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
trochę dziwny ten komentarz, że "Negatywne komentarze świadczą jedynie o tym, że funkcjonujemy od lat i nie są w stanie pogorszyć jakości naszych usług".. no to nie rozumiem, a jakby były dobre komentarze to co wtedy? to pogorszą usługi czy co się stanie? nie wiem czy to jest zgodne z zasadami logiki.
zdjecie uzytkownika
xyz - 2015-01-15 15:10:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ogólnie to wszystkie komentarze są dziwne- niczego ważnego nie moge się tu dowiedzieć a dokładnie czy Glocal jasno przedstawia warunki wspołpracy, czy wynagrodzenia wypłacane są terminowo oraz jak wygląda proces rekrutacji i rozmowa kwalifikacyjna? jakie są wynagrodzenia i czy premie wchodza w gre?
zdjecie uzytkownika
endrjuDAF - 2015-02-03 20:15:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jako kierowca pracuję od wielu lat i słyszałem że warto się zainteresować tą firmą. Wygląda na dobrze zorganizowana. Interesuje mnie jednak pare rzeczy. A dokładniej jak wygląda u nich sprawa z czasem pracy. Czy przysługuje dieta ? Jakie kraje w ogóle obejmuje praca jako kierowca samochodu ciężarowego ?
zdjecie uzytkownika
mądry - 2015-04-09 04:45:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Co to za firma z viby? eurotrucking? To prawda że jazda na działalności?
zdjecie uzytkownika
agnieszka90 - 2015-04-09 17:51:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
mądry, szczerze mówiąc to nie za bardzo rozumie co masz na myśli pisząc "jazda na działalności", i zabrzmiało to trochę niepokojąco. więc uprzejmie cię proszę wypowiedz się szerzej w tym teamacie. ciekawi mnie też ile mogę tam na starcie zarobić jako początkująca w branży osoba jak dopiero zaczynam kariere
zdjecie uzytkownika
sergiusz - 2015-04-25 02:21:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Hej, a może ktoś pracuje w glocal na stanowisku koordynatora do spraw sprzedazy w regionie? Może wiecie co orientacyjnie proponują jeśli chodzi o kwestię finansową?
zdjecie uzytkownika
dsjkhcbsj - 2015-08-09 22:16:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Glocal to samo (usunięte przez administratora) byłem i nie polecam
zdjecie uzytkownika
igor - 2015-08-25 15:49:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Myślę dość poważnie o pracy fachowca, montażysty w Glocalu. Co prawda wymagają długiego doświadczenia, bo od 3 do 5 lat ale ja na szczęście się łapie. Pierwsza umowa wiem, że jest na okres próbny, ale jak się dowiadywałem, to jak ktoś się sprawdzi to nie robią problemów żadnych żeby taką umowę przedłużyć.
zdjecie uzytkownika
byly - 2016-02-10 22:06:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odradzam stanowczo
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2016-05-23
Żródło: Gowork.pl
Copenhagen
( )
Wymagamy• znajomość języka angielskiego w stopniu dobrym - komunikatywnym,• doświadczenie w transporcie międzynarodowym w szczególności po Skandynawii• umiejętność prowadzenia naczepy z ruchomą podłogą(walking floor) bedzie dodatowym atutem• prawo jazdy kat. C+E,• elastyczny system pracyOferujemy:• pracę w firmie o ugruntowanej pozycji na rynku,• zatrudnienie na podstawie kontraktu,• atrakcyjne wynag
zdjecie uzytkownika
Fej - 2016-04-09 10:05:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale dlaczego dokładnie odradzasz @byly? Z chęcią się dowiem dokładanie jak to wszystko wygląda zanim złożę cv na specjalistę ds. produkcji i zakupów. Wymagania nie są duże, bo wystarczy znać język angielski i interesować się modą.
zdjecie uzytkownika
Olibi - 2016-05-14 11:44:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja myślę, że to kolega z konkurencji czy coś @Fej bo w firmie wszystko jest w porządku. Rozumiem, ze się zatrudniłeś na tego specjalistę, bo już nie ma oferty. Jest tylko na kierowcę C, gdzie wymagają prawa jazdy C + kod 95, a także komunikatywnego angielskiego, bo praca jest w Danii.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Glocal Sp. z o.o.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Glocal Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert