Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Glocal Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Glocal Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
eusebio - 2011-12-03 10:11:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam,
ostatnio dzwonił do mnie ktoś z firmy Glocal z koszalina w sprawie wyjazdu do pracy do danii. Czy ktoś już współpracował z tą firmą? Pracował w danii? Jakie warunki pracy zapewniają, jak jest z zakwaterowaniem no i oczywiście jak wygląda sprawa wynagrodzenia?
zdjecie uzytkownika
jolo - 2011-12-09 13:00:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To pewnie będziesz kierowcą? hm.. zobaczymy sami, też jestem ciekaw
zdjecie uzytkownika
Michal - 2012-01-04 16:58:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora)Ogolnie bylem widzialem i juz nie jestem... Glocal to to samo co Eurotrucking, moze o tej firmie cos slyszales... Najlepiej pojechac i sie samemu przekonac... Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-05-30 22:05:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora) O co tak właściwie chodziło? Wie ktoś? Pracuje ktoś obecnie i jest zadowolony? Z góry dziękuję za waszą pomoc i rozwianie moich wątpliwości.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-12 15:21:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
czy ktoś jeszcze pracuje w firmie Glocal sp.z.o.o? czy ta firma jeszcze istnieje? czy dużo osób pozwało tą firmę do sądu?
zdjecie uzytkownika
Krzyś - 2014-03-12 15:10:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś zna firmę, proszę o informacje.W sobotę wyjeżdża grupa .
zdjecie uzytkownika
j - 2014-03-19 11:14:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Firma G.wspulpracuje dla jednej firmy transportowej w szwecji,oczywiscie jazda po calej skandynawi.przepinasz naczepy ladujesz odprowadzasz do portow i tam podpinasz nowe.Masz wszedzie dojechac i byc na czas.Reszta nie ma znaczenia.Zycze powodzenia.
zdjecie uzytkownika
Steve Wonder - 2014-07-25 01:17:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Całkiem ciekawy artykuł, ale istnieje spore ryzyko właśnie złapania i nieprzyjemnych sytuacji. Stawka co prawda jest bardzo atrakcyjna, ale czy warto za jakiekolwiek pieniądze ryzykować dużo większych strat i konsekwencji? Glocal całkiem sprytnie to rozwiązał, ale ciekawe czy w przypadku zatrzymań przez policję interweniują tak, żeby uratować jakoś kierowcę od problemów. Jeżeli jest tak jak pisze kierowca to wcale bym się nie zdziwił jak przyszłoby samemu sobie z tym radzić. Chociaż nie rozumiem takiego podejścia do pracownika, przecież wszyscy jadą na tym samym wózku tylko pełnią inne funkcje.. trochę to rozczarowujące.
zdjecie uzytkownika
Golob - 2014-07-25 12:29:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kierowca - 2014-07-24 20:12:15----->>> Kolakows.. Artur have to much time to write all kind of bulsh.t about company who gave him chance. Nie polecam very weak driver.
zdjecie uzytkownika
Kierowca - 2014-07-25 13:03:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam dużo czasu bo pracuję w dobrej firmie z darmowym internetem, piszę tylko prawdę ale widzę że bardzo firma stara się to ukryć. Mam nadzieję że płaci dla administratora za usuwanie wątków, może kiedyś to pokryję równowartość kasy której mi nie wypłacił za święta i połowę ostatnie wypłaty.
zdjecie uzytkownika
Tadek - 2014-07-30 09:59:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma jak firma. Moze dupy nie urywa ale tragedi tez nie ma... Kierowca to musiales chyba podpasc co? chyba bambucza cie nie lubi?:D
zdjecie uzytkownika
Kierowca - 2014-07-30 11:27:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Napisałem powód odejścia, nie wypłacone pieniądze za spędzone święta w kabinie Tragedia.
zdjecie uzytkownika
Kierowca - 2014-08-01 02:47:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Glocal sp z oo, Glocalgate Sp. z o.o. , EUT Transport & Logistik A/S , User-driven Recruitment & HR-Management. Glocal Ltd. - Malta ,to jedna firma umowa na warunkach Maltańskich czyli nie odprowadza się podatków czego Duńska policja nie toleruje i systematycznie zatrzymuje do kontroli ciężarówki z logo firmy EUT, brak ubezpieczenia, brak jakichkolwiek świadczeń, kierowca jest przedmiotem nie osobą. Wszystko co powiedzą pracownicy w biurze proszę traktować jak powietrze, nic nie jest prawdą, dodatki za ponad 3000km w tygodniu, ekonomiczna jazda itp. to ściema.Płacą 61e dniówki oraz 0,04e za km. Nie płacą diet za spędzone święta w ciężarówce i to był ostateczny powód mojego odejścia, o ostatnią wypłatę trzeba się kłócić a i tak wypłacą tylko połowę po którą trzeba jechać do Szczecina. Nie polecam.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Glocal Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski