brak logo

E-certificate Sp. z o.o.

Kraków

Opinie o E-certificate Sp. z o.o.

Były \"pracownik\" 2011-12-01 10:46:41
Cieszę się, że w końcu pojawiły się takie wypowiedzi na temat tej firmy, ponieważ są prawdziwe i nie warto tracić czasu na "pracę" w firmie e-certificate. Dziwię się, że jeszcze działają i nie mają problemów z prawem.
student 2012-02-14 22:06:03
Pracowałem na umowę zlecenie.
Obiecali dużo... tylko zaczęło się od przychodzenia z własnym laptopem.
O oryginalnym oprogramowaniu, to ta firma nie ma co myśleć i za tysiąc lat.
pracownik 2012-03-05 21:42:55
Kiedy tam pracowałaś/eś?
geotechnika lodz. 2012-07-17 15:49:11
chcielibysmy potwierdzić rzetelność Państwa firmy, ale od listopada 2010 roku nie zapłaciliście nam Państwo Faktury za usługę wykonania dokumnetacji geotechnicznej z badań podłoża gruntowego w Szkole Podstawowej Rąbieniu k. Łodzi. Moge prosić zatem o wyjaśnienia???
1
k. 2012-09-30 19:20:24
Grzybek to ty?
Geodeta 2012-12-20 14:28:34
W 2011r. świadczyłem usługę geodezyjną na zlecenie firmy e-certyficate. Do dnia dzisiejszego nie otrzymałem pieniędzy. Sprawa juz wylądowała w sądzie. Następny krok to będzie zawiadomienie komornika. ODRADZAM jakiekolwiek kontakty z tą firmą
Janusz 2012-12-27 05:18:30
Proszę o podanie nazwy firmy. jestem również poszkodowanym.
1
anonim 2013-06-07 19:44:37
Wszystko okej a może ktos napisac o wynagrodzeniu i czy E-certificate poszukuje kogos obecnie? Zależy mi na odpowiedzi
Radek 2014-05-26 17:28:30
Chyba e-certificate nie ma najlepszej opinii, ocena na profilu gowork 2/6 - ‎331 głosów nie napawa zbytnim optymizmem.
adek 2014-12-31 22:05:07
Na czym niby polegało to owe oszukanie powyżej? Bo jak tam czytam te opinie o e-certificate to własciwie nie sa jakies mega bardzo złe, to i jestem zdziwiony, że cos mogłobyć nie tak. Moze to jakas jednorazowa sytuacje, czy cos w tym stylu? Bardzo prosiłbym o komentarz w tej sprawie, pozdrawiam i dziekuję.
1
były 2015-01-05 10:11:57
A ja myślę, że takie wypowiedzi są kumulacją jakichś złych emocji i złości na to jak było. Firmy są, potem ich nie ma - taka polska rzeczywistość. Czytam te wypowiedzi to domyślam się kto może pisać bo na piwie się spotykaliśmy i wiem od kogo biła agresja i wulgarność, i pasja jakiejś zemsty i konspiracji.. Panowie! Świat idzie do przodu! Też nie jestem zadowolony, bo dostałem propozycje 3,5 roku temu, nie na 100% mi pasującom. dogadaliśmy się i poszło. Tak bym się bujał w sądach, w których i tak nie można nic wygrać w naszym kraju.
Ludzie to tylko pieniądze, a one są najmniej ważne w życiu. Nie warto za nie tracić nerwów i zdrowia.
panna_dziewanna 2015-01-14 23:57:13
tak...rozumiem, że czasem biznes może nie wypalić, ale nie jak się od początku zakłada, że się komuś nie zapłaci. I mimo wyroków sądowych i komorników się nadal nie płaci, bo po co? Frajerzy zrobili robotę i niech się bujają. Panowie z e-certificate nie mają honoru, o ile to słowo jeszcze dla kogokolwiek cokolwiek znaczy. Nie polecam współpracy w żadnym zakresie i wiele osób potwierdzi moje zdanie.
2
wiraszka 2015-04-30 18:30:22
firma E-certificate sp.z.o.o. nie za bardzo przemawia do współpracy z tą firmą, wiele jest negatywnych komentarzy na ich temat oraz dochodzi kwestia braku rozwoju
hipis 2015-05-02 07:42:21
firma już nie istnieje.
nie ma co tracić czasu.
A byli właściciele są bankrutami.
Straciłem kupę kasy i czasu na proces o 3 tys zł, wydałem na prawnika, i co? nic.
nie warto się interesować. Trzeba iść dalej
ilo 2015-12-17 20:21:51
wiec to raczej prawda ze firma juz nie dziala i zostala zamknieta, mam nadzieje, ze nikt z bylych pracownikow nie ucieriapl zbytnio z tego powodu,dobrze ze wszystko jest pod kontrola prawna
Stefan 2016-04-09 21:14:10
zajrzałem tutaj, bo chętnie się dowiem, jak sytuacja obecnie. Jeśli firma faktycznie zakończyła swoją działalność, to ciekaw jestem jak wszelkie zadłużenia względem pracowników.
Etek 2016-05-15 14:38:56
Mam nadzieję, że niczego nie pomyliłem przy wysyłce CV
Zostaw swoją opinię o E-certificate Sp. z o.o. - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie E-certificate Sp. z o.o.