Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o E-certificate Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie E-certificate Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Były \"pracownik\" - 2011-12-01 10:46:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cieszę się, że w końcu pojawiły się takie wypowiedzi na temat tej firmy, ponieważ są prawdziwe i nie warto tracić czasu na "pracę" w firmie e-certificate. Dziwię się, że jeszcze działają i nie mają problemów z prawem.
zdjecie uzytkownika
student - 2012-02-14 22:06:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem na umowę zlecenie.
Obiecali dużo... tylko zaczęło się od przychodzenia z własnym laptopem.
O oryginalnym oprogramowaniu, to ta firma nie ma co myśleć i za tysiąc lat.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2012-03-05 21:42:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kiedy tam pracowałaś/eś?
zdjecie uzytkownika
geotechnika lodz. - 2012-07-17 15:49:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
chcielibysmy potwierdzić rzetelność Państwa firmy, ale od listopada 2010 roku nie zapłaciliście nam Państwo Faktury za usługę wykonania dokumnetacji geotechnicznej z badań podłoża gruntowego w Szkole Podstawowej Rąbieniu k. Łodzi. Moge prosić zatem o wyjaśnienia???
zdjecie uzytkownika
k. - 2012-09-30 19:20:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Grzybek to ty?
zdjecie uzytkownika
Geodeta - 2012-12-20 14:28:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W 2011r. świadczyłem usługę geodezyjną na zlecenie firmy e-certyficate. Do dnia dzisiejszego nie otrzymałem pieniędzy. Sprawa juz wylądowała w sądzie. Następny krok to będzie zawiadomienie komornika. ODRADZAM jakiekolwiek kontakty z tą firmą
zdjecie uzytkownika
Janusz - 2012-12-27 05:18:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Proszę o podanie nazwy firmy. jestem również poszkodowanym.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-07 19:44:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszystko okej a może ktos napisac o wynagrodzeniu i czy E-certificate poszukuje kogos obecnie? Zależy mi na odpowiedzi
zdjecie uzytkownika
Radek - 2014-05-26 17:28:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chyba e-certificate nie ma najlepszej opinii, ocena na profilu gowork 2/6 - ‎331 głosów nie napawa zbytnim optymizmem.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie E-certificate Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski