brak logo

Piekarnia Król Antoni

Katowice

Opinie o Piekarnia Król Antoni

Agata 2016-11-15 22:30
Chciałabym zatrudnić się jako sprzedawca. Jaka płaca? Jak należy aplikować?
2
Edzia 2016-11-22 12:25
całkiem sporo ludzi pracuje na czarno (chociaż punkty znajdują się zazwyczaj na osiedlach pracodawca nie boi się chyba kontroli PIP-u), zdarzają się również osoby bez sanepidu, w najlepszym wypadku umowa-zlecenie (warto poczytać dokładnie warunki - to jest parodia), zarobki słabe, delikatnie mówiąc nie jest to dobry pracodawca
2
Mirka 2016-12-04 17:30
Popieram. To jest kołchoz jeden wielki wyzysk za 6 zł na godzinę nawet niecałe. Porażka. Umowa zlecenie, mobbing na pracownikach przez koordynatorki. Warunki umowy o pracę a praca na śmieciówce. Porażka jeżeli chodzi o warunki i szefostwo
4
Judyta 2016-12-27 16:42
Niestety w piekarni Król zmieniły się koordynatorki jedna z nich wprowadza niezdrową atmosferę mobing co źle wpływa na pracę może wreszcie ktoś z tym coś zrobi bo to jest jakieś nieporozumienie brak szacunku do personelu wnikanie w sprawy osobiste sianie plotek i zamęt dajcie spokój nikt sobie na to nie pozwoli przerost ambicji nad rozumem poprostu porażka
4
Patrycja 2017-01-03 19:53
Dokładnie popieram. Na koordynatora trzeba mieć predyspozycje a nie wykształcenie minimum i brak kultury osobistej. Mam nadzieje że w końcu się to zmieni bo pani nowa koordynator sieje mobbing i nie wie czym jest umowa zlecenie. Jak tak dalej będzie trzeba udać się do pipu bo umowa zaczyna mieć charakter umowy o pracę
1
Pracownica 2017-01-05 12:34
@Judyta i @Patrycja to co wypisujecie to świadczy tylko o was i waszej zazdrości. Jaki mobing czy w ogóle któraś z Was wie co to znaczy? Chyba jeszcze nie pracowalyscie z koordynatorkami które na prawdę byly nie mile,złośliwe i stosowały mobing. Te koordynatorki które są na tą chwilę przynajmniej się interesują co się dzieje na sklepach a nie olewa jak poprzednie, ale najwidoczniej macie cos na sumieniu skoro wam to nie odpowiada.
3
Pracownicaa 2017-01-05 16:10
Koordynatorki ktore teraz są, ciągną to do góry wszystko. Są miłe, odbierają telefony, można pozartowac, pogadać jak mamy problem A nie jak wcześniejsze. Dziewczyny wyżej chyba nie pracuja i próbują tylko zaszkodzić.
3
Pracownik 2017-01-06 13:11
Koordynatorki które teraz się zajmują sklepami są o wiele lepsze. Można zadzwonić o każdej porze i odbiorą a nie tak jak poprzednie, jak już były po godzinach pracy to po co odbierać, niech sklepy sobie same radzą. A żeby się wcześniej o coś doprosić to graniczyło z cudem. @Judyta a czy wcześniej jak chciałaś się dowiedzieć czegoś od koordynatorki (np dotyczącego umowy) to wiedziały? Ja nie raz spotkałam się z odpowiedzią "Nie wiem, zadzwoń do biura." Żeby zobaczyć koordynatorkę na sklepie to było jakieś święto, przyjechała raz na dwa tygodnie i potrafiła tylko widzieć we wszystkim problem. Nowe koordynatorki starają się być wszędzie, i pomogą we wszystkim. Głupi przykład: sklep pełen ludzi, a pani koordynator zakłada fartuch i pomaga. Wcześniej, przez taki czas jak pracuję, nie widziałam takiej sytuacji, siedziała i patrzyła bo po co ma sobie brudzić ręce. Fakt, to nie jej obowiązek ale takie rzeczy też się docenia. Poprzednia pani koordynator wiecznie potrzebowała kogoś na zastępstwa ale jak my potrzebowałyśmy do nas kogoś to zawsze spotykałyśmy się z odpowiedzią że mamy sobie same poradzić. Dziwne... Naprawdę nie wiem skąd dziewczyny wzięłyście takie opinie ale widocznie musicie mieć jakiś problem, no chyba że byłyście "pupilkami" wcześniejszych pań koordynatorek ;)
4
Pracownik 2017-01-06 14:52
Mobingu,od ponad dwóch lat pracuje w krolu i niema mowy o żadnym mobingu,jest super pani koordynator,i to niejedna,To co wy piszecie to jedna wielka bzdura!!!!
2
Pracownik 2017-01-06 14:59
Piszesz bzdury,niema i nie było nigdy w Królowa mobingu,to stek bzdur!!!!!
Judyta 2017-01-11 22:27
Jaki stek bzdur to prawda jest mobbing nowa koordynatorka to jakieś nieporozumienie wprowadza nerwową atmosferę dziewczyny są traktowane jak jej niewolnice wszystkich chce skłócić ingeruje w sprawy osobiste za niedługo nikt tam nie będzie pracował większość szuka pracy właśnie przez nią nawet nie wierzę że te mile opinie piszą pracownicy Króla sama je Pani wypisuje wstyd po prostu nie mieć odwagi przyznać się do własnych błędów NIEODPOWIEDNI LUDZIE NA NIEODPOWIEDNICH STANOWISKACH ŻENADA pozdrawiam Judyta
1
Lilili 2017-01-12 07:39
Nowa Pani koordynatorka jest na nieodpowiednim stanowisku . Obraza sie na dziewczyny ktore nie moga przyjsc do pracy , sieje zamęt i sprawdza wszystkich jakby ją cały czas oszukiwano . Jak jest jakas sprawa to wykreca sie mowiac no no porozmawiamy pozniej po czym mowi ze wcale nikt jej nie informował . Z upływem czasu coraz bardziej woda sodowa uderza jej do głowy , są pracownicy starsi od niej ktorych powinna szanować czego nie robi .. Mam nadzieje że szefowstwo przeczyta ta opinie i zastanowi się czy ta osoba jest na odpowiednim stanowisku ponieważ w koncu menagrer bedzie musiał stanąć na wszystkich sklepach z powodu braku pracownikow zwolnionych przez nią. Pozdrawiam
1
Lilili 2017-01-12 07:56
A druga nowa koordynatorka Pani Martyna super ! Powinna dostać wiecej sklepów i premie :)
1
julaaaaa 2017-01-12 19:37
Zgadzam sie nowa pani koordynator to jakaś totalna porażka jezdzi po sklepach i nagaduje na inne sklepy wprowadza swoje dziwne zasady ktorych nigdy nie było a potem odwraca kota ogonem i udaje ze nic takiego nie mówiła...jest problem by wolne wziąść bo ona nigdy niema kogo postawić sama stała na sklepie i wały robiła jakich mało a teraz udaje niewiadomo kogo. jak mogli wybrać kogoś takiego na koordynatora...
3
m 2017-01-13 12:44
Zdecydowanie nie polecam. Koordynatorka to nie odpowiednia osoba na takim stanowisku. Jeździ po sklepach i stosuje wszystkiego sie czepia. Zarobki także marne. I umowa zlecenie.
1
ZAZI............... 2017-01-13 18:21
Macie racje dziewczyny osoba która zwie się koordynatorką to jakieś nieporozumienie nie jest to dobre dla nas pracowników będzie sama stała na swoich punktach chyba że się podzieli na części pierwsze bo nie będzie miała wyjścia kto ja wybrał kto polecił ludzie nigdy tak nie było młoda osoba wprowadza mobbing zróbcie coś z tym to się w głowie nie mieści macie poważny problem REAGUJCIE szybko to wielki problem dla firmy
2
Marzena 2017-01-14 09:10
Zgadzam się sami Martyna najlepsza na świecie
4
Pracownik 2017-01-14 12:50
P,Karolino jest pani super,UWIELBIAMY PANIA!!!!!!!!
3
k..................................... 2017-01-14 23:52
Po co wypisywać bzdury wiadomo że same pozytywne opinie wypisują albo ulubieńcy albo sama pani koordynatorka dajcie spokój tylko ktoś bez ambicji i zasad może tak traktować pracowników może czas zastanowić się nad sobą dbać o dobro wspólne a nie o własn [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] al po prostu żal jak nie będzie współpracy nie będzie pracy i owoców tej pracy po każdy będzie olewał może jakiś kompromis czas najwyższy na taki krok pozdrawiam ...............................................................................................................
1
xxxxx 2017-01-16 17:33
Dziewczyny maja całkowitą racje. Aa i zauważ ze nie pisza o wszystkich koordynatorkach tylko o JEDNEJ,ktora ewidentnie ma problem sama ze sobą,uważasz,ze dociekiwanie, wprowadzanie zamętu,sianie plotek, wieczna ironia w rozmowach jest normalne? To ze pracujesz z kimś kto ma pojęcie co robi i znajduje sie na odpowiednim stanowisku nie znaczy ze inna osoba zajmująca sie zupełnie innymi punktami tez taka jest. Każdy sklep ma przydzielonego opiekuna sklepu, twoja koordynatorka jest w w porzadku? To super, takie tez pracują . I wiem, ze są ok. Mysle, ze gdybyś miala współpracować z panią o której tutaj wszyscy mówimy na pewno tez nie bylo by ci wesoło ;) dlatego nie brońcie tak zawzięcie osób, z którymi nie musicie na codzien miec do czynienia . Niestety to co sie dzieje ostatnio w piekarniach zaczyna przypominać przedszkole. Ludzie traktujmy się poważnie ...
2
zadowwolonaa : ) 2017-01-17 06:57
Moim zdaniem zachowujecie się wszystkie jak w przedszkolu jakaś żenada weźcie się lepiej za robotę a nie za pisanie kłamstw Nowa Pani koordynator jest super a to ze patrzy na ręce to jej praca a skoro wam to nie odpowiada to znaczy że chyba macie coś na sumieniu. A wypisywanie takich rzeczy na forum świadczy tylko o was bo tak zachowują się tylko tchórze!!!!!!! Zastanówcie się nad sobą bo to może wy macie ze sobą problem a mi Pani koordynator.
P.Karolino jesteśmy z Panią :) .
3
Pozytywna 2017-01-17 07:09
P.Karolino jest Pani najlepsza a Wy jak macie problem ze sobą to do psychologa bo tylko człowiek który ma nierówno pod sufitem wypisuję takie bzdury i kłamstwa.
2
lololo 2017-01-17 13:24
Każdy ma prawo wyrażać swoje zdanie i pisac o własnych odczuciach. Nie równo pod sufitem ma osoba, ktora nie umie tego uszanować i pojąć. Po co tyle jadu? ;) spokoju życzę i troche większego dystansu :)
2
Jadzia 2017-01-17 18:58
Te pozytywne opinie piszę chyba sama Pani Karolina:)
4
lololo 2017-01-17 20:29
Dokladnie :) tylko dziewczyny, ktorym nie podoba sie wspolpraca z ta pania nie obrażają tych, które jej bronią tu na tym forum . A w druga stronę jest juz inaczej. Najprościej zwyzywać kogoś od psycholek, które maja nierówno pod sufitem, od oszustek , które jak to one pisza widocznie maja cos na sumieniu i ktorym nie chce się pracować. Pozazdrościć ilorazu inteligencji.
Pracownicaa 2017-01-17 21:32
Oj dziewczyny dajcie już spokój tej Pani Karolinie. Nie umie zarządzać, źle Was traktuje, nie da się z nią dogadać, ok trudno. Prędzej czy później sam Król to zweryfikuje. A Wy się nie poddawajcie tylko.głowa do góry :)
3
zadowolona pracownica 2017-01-18 09:14
Kolezanli :-) Rozumiem i.jedba i druga strone,hednak w Polsce miestety mniejszosc zazwyczaj nie ma nic do powiedzenia,przykladem jest kilka dni pracy Pani koordynator ktora oddelegowala dziewczyne na sklep w Katowicach poniewaz jako jedyna nie bala sie odezwac wiec ja sie wcale nie dziwie ze teraz reszta anonimowo dodaje komentarze,cieszy mnie fakt ze sprawa zainteresowaly sie osoby ktore sa wyzej i ja osobiscie mam zamiar z Krolowa na ten temat rozmawiac poniewaz jak widac rozmawiac sie da,efektem tego sa juz zmiany koordynatorow,a osoby ktore sa zadowolone z wspolracy z Pania Karolina zazdroszcze i szczerze zycze owocnej wspolracy :-)
3
pracownik 2017-01-18 09:27
Zmiana pani koordynator na 2sklepach super lecz mam nadzieję że to dopiero początek zmian. Boimy się odezwać bo nie chcemy zostać bez pracy czy to takie dziwne , dziewczyna została wydelegowana na pasterską bo pani karolina miała taki kaprys. ...nie potrafiła znieść prawdy. Brawo dla tych którzy w końcu coś z tym robią. ...
3
Wojtek 2017-01-18 11:06
To jakiś cyrk ktoś kto nie potrafi być koordynatorka powinien sam zrezygnować po co siać zamęt dziewczyny jestem z wami macie rację ale uważam że i tak dadzą Wam popalić teraz się zacznie przez jedną panią cały Król na nogi stanął jakieś melodramat
6
Pracownicaa 2017-01-18 12:41
Wiadomo, jak to się mówi "nie ruszaj gowna " ale jak już zostało poruszone to trzeba ponieść konsekwencje
pracownik 2017-01-18 19:46
Konsekwencje ale czego
Pracownik 2017-01-18 21:08
Pytasz konsekwencje czego czy ty w ogóle myślisz dziewczyno wiadomo że jak sobie kogoś upatrzą to i tak go zwolnią bo pani Karolinka już ma swój krąg podejrznych więc o czym mowa możesz tu nic nie pisać ale jeśli ona cię nie akceptuje masz przesrane tak to działa lepiej siedzieć cicho i zgadazać się z tymi głupotami niż się coś odezwać co za paranoja ktoś chyba pomylił piekarnie z rządem w tym kraju to jedno i to samo mam nadzieję że PIP coś z tym zrobi bo to już przegięcie pozdrawiam
Pracownicaa 2017-01-19 12:24
Konsekwencje tego że się namiszało, myślisz że jedna czy drugą nie wyleci z pracy? Bo myślę że król będzie bronił swojego dobrego imienia... chociaż i tak jest słabe :)
1
pracownik 2017-01-19 17:14
Ktoś w końcu się odeWał że coś jest nie tak...i ktoś coś z tym robi więc ja mam nadzieję że szefostwo zrobi to dobrze. ...
2
Pracownicaa 2017-01-23 06:56
I co dziewczyny, coś się zmieniło ? :)
ZROSPACZONA 2017-01-25 13:01
Nic się nie zmieniło wszyscy nas olali dalej Karolina jest koordynatorem tyle że zabrano jej kilka sklepów ale na pozostałych dalej traktuje ludzi jak................ aż wstyd mówić niestety sama nawet nie ma odwagi zrezygnować ambitna nie powiem ale za grosz wstydu trzymajcie się dziewczyny ale nie łudźcie się nie będzie lepiej ona ma swoje pupilki a resztę może przecież zwalniać jak coś nie będzie po jej myśli ŻAL!!!!
2
glowa do gory 2017-01-26 13:01
A zgłaszałyście to gdzies? Dziewczyny nie dajcie się zastraszyć . Czemu boicie się powiedziec głośno o tym ze wasza współpraca z ta pania nie jest taka jak powinna? Szefostwo chyba nie bedzie obojętne na to
2
Pracownicaa 2017-01-27 16:09
A jakieś kontrole z urzedu? Może trzeba to gdzieś zgłosić? Telewizja i te sprawy? Wtedy królowi na pewno do śmiechu nie będzie ...
1
Nie pracownik 2017-01-28 23:00
Znam kilka dziewczyn co pracuja w piekarni krol.. Płaca jest moze mniej obiecujaca niz to wyglada od zewnatrz. Wychodzilo po 7zl z deputatem. Za taka prace mysle ze nie jest zle. Premie tez dziewczyny mialy. Jak dla kogos 150zl za free to malo to brak slow.no tak jest 500plus to 150zl to malo.. Teraz od stycznia sa nowe stawki i placa jest jaka jest. Jak Wam tak zle to mozecie sie zwolnic i isc roznosic ulotki.
4
Król 2017-01-30 07:32
W końcu ktoś mądry!
1
ewa 2017-01-30 21:57
Za taką pracę nie jest źle?! Przecież każdy chce godziwie żyć a nie za marne grosze na marnej umowie bez stabilizacji... ten mądry to wiadomo kto pisze. Jeszcze mobbing doszedł bo prawda w oczy kole
P.A 2017-01-30 22:04
Szanowny 'nie pracowniku'jest coś takiego,jak czytanie tekstu ze zrozumieniem,szkoła się kłania...Dziewczyny piszą o traktowaniu i warunach w pracy ,a nie o wynagrodzeniu ,więc ten wpis jest bez sensu ,a roznoszenie ulotek,hmm całkiem przyzwoita praca ,w końcu żadna uczciwa praca nie hańbi .
2
Król 2017-01-31 09:20
Jakoś jest teraz podwyżka to jeszcze Ci mało? Ile Ty chcesz zarabiać za sprzedaż chleba?! 10 tysięcy? Umowę też masz, popracuj 3 miesiące i idź na l4 jak Ci tak źle.
1
Pracownicaa 2017-01-31 16:52
Dziewczyny zajmijcie się kur.wa robota a nie pieprzeniem głupot na koordynatorki bo robicie krzywde nie tylko p. Karolinie ale wszystkim. Jak macie za mało roboty to sprzatajcie sklepy przed sanepidem a nie wypisujecie brednie ...
2
Kasia 2017-01-31 17:14
Ciekawe kto podpisuje się KRÓL... To sama prawda a nie brednie, a jaką umowę? Bo jedynie zlecenie a gdzie nie gdzie na czarno Panie pracują po znajomości
pracownica 2017-01-31 19:41
Popieram, laski wezcie się za robotę bo widać za dużo czasu trochę macie i od tych nudów w głowach się przewraca a jak wam tak bardzo zle to raczej nikt was na siłę nie trzyma nie jesteście raczej takie idealne że piekarnia bez was padnie , są podwyżki więc da się zarobić tylko trzeba chcieć....a jak macie jakiś problem z panią koordynator to wystarczyło zgłosić to gdzie należy a nie robić haje na internecie.....swoją bezmyślną głupotą zaszkodziłyście nie tylko jednej pani koordynator lecz wszystkim.....gratuluję bezmyślnego i dziecinnego zachowania
4
oburzona 2017-02-01 18:22
Dziewczyny, opowiadacie takie głupoty że słuchać się nie chce. Wszyscy zainteresowani dobrze wiedzą że negatywne opinie piszą osoby którym nie pasuje że dostały koordynatora który w końcu Was pilnuje i wymaga, zamiast osoby która dla świętego spokoju przymykała na wiele oko. Jak Wam tak źle to się zwolnijcie.
3
Pracownicaa 2017-02-01 21:51
Dokładnie! Ciekawe tak szczekały, tak.szczekały a teraz cisza.. namieszalyscie i to ładnie. W żadnej innej pracy by się nikt wami nie przejmował tylko by kopnął w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
2
Wściekła 2017-02-02 15:41
Z wami wszystkimi jest coś nie tak najpierw narzekacie na Karoline a potem nagle obrończynie nagle stała się taka dobra taka suuuper mogłyście się zastanowić wcześniej a wypisywać bzdury ja nadal twierdze że to nie jest osoba na to stanowisko dalej twierdze że jest bezczelna i powinna być usunięta każdy kto szanuje pracę będzie się starał nie ważne jaka ona jest ale nie każdy pozwoli sobie na takie zachowania jakie reprezentuje Karolina i ja nie jestem za tym by została lecz pewnie wcześniejsze sygnały zostaną bez echa zostanie i dalej będzie mieć was za nic i śmiać się za plecami z waszej głupoty powodzenia
Stara 2017-02-02 15:57
A te słodkie opinie anonimowo dlaczego się nie podpiszecie kto namieszał to namieszał jedna osoba Karolina a teraz wszystkie są winne jeszcze uderzenia w stosunku do jak łatwo zrozumieć pani Magdy oszalałyście to paranoja może czas zastanowić się czego się chce bo to co się dzieje to parodia jeszcze będziecie płakać
2
Zostaw swoją opinię o Piekarnia Król Antoni - Katowice
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Piekarnia Król Antoni