Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Piekarnia Król Antoni

Pracowałeś w firmie Piekarnia Król Antoni i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
lolita - 2014-08-22 21:59:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z premią ok. 1800
zdjecie uzytkownika
aaa - 2014-08-24 21:48:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
1800 zł?? Miesiecznie?? To na którym sklepie?? Bo z tego co słyszałam to dziewczyny zarabiają góra 1000 zl
zdjecie uzytkownika
Bac - 2014-08-25 10:20:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@aaa Skoro zarabiają góra 1000 zł to co one pracują na umowie zleceniu? Bo na pewno nie na umowę o pracę. W zasadzie nie wiem dlaczego ludzie godzą się na pracę na takich warunkach, skoro w normalnych warunkach nie można się za to utrzymać. Z drugiej strony myślę, że gdzieniegdzie 1800 jest do osiągnięcia.
zdjecie uzytkownika
ala - 2014-08-25 14:54:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
laski a jaka macie podstawe?
slyszalyscie moze ze niektore maja wieksza od nas? czyli wiecej niz 850 (z 2 sob) ???
jakie macie utargi?
zdjecie uzytkownika
eee - 2014-08-26 08:13:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niektóre maja dalej mniej niż 850 a niektóre nawet 1100 zl z dwoma sobotami. Niesprawiedliwe w ciul. Jeszcze te które maja wieksza podstawę to niby ze względu na utargi a jeszcze maja premie. A ja mam najnizsza podstawę i nie mam żadnej premii żal w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] A ty na swoim sklepie masz premie❓
zdjecie uzytkownika
eee do bac - 2014-08-26 08:17:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słuchaj jak ( usunięte przez administratora )wiesz to sie nie wypowiadaj. W królu wszystkie ekspedientki pracują na umowę zlecenie❗ a dlaczego pracują w takich warunkach❓ bo ( usunięte przez administratora )gdzie indziej nie ma pracy albo chca doświadczenie proste jak ( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
ala - 2014-08-29 14:51:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Skąd wiesz ze niektóre maja 1100?
Ale jaja... Sprawiedliwość :/
Jakie macie utargi ??
Jak dlugo pracujecie w firmie ?
Ja 2 lata i mam 850. Jestesmy w dwie na sklep :-/
A u was jak jest?
zdjecie uzytkownika
eee - 2014-08-31 11:24:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Też jesteśmy w dwie czasem w trzy. Utargi nie za duże, i mam 750 nadal. Wiem od znajomych co pracują w królu. A niektóre sklepy mają np. 900 i do tego premie... w tej firmie nic nie jest sprawiedliwe. A ja [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tyle samo godzin i ani premii ani nic. 1100 ma mało sklepów ale mają. A też takie same godziny otwarcia
zdjecie uzytkownika
ala - 2014-09-01 16:22:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wydaje mi się ze 1100 beda miały laski, które pracują po 8h.
Gadalas z kims o podwyzce? jaka odpowiedz?
Ile pracujesz u króla?
zdjecie uzytkownika
eee - 2014-09-02 18:14:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracują po 7 godzin. Tyle powiem. Ja gadałam o podwyżce ale nie bo za małe utargi;/ tak jak ja bym miala na to wpływ. 3 lata pracuje
zdjecie uzytkownika
ala - 2014-09-02 21:52:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to masz podobnie jak ja.
Na umowe o prace nie ma co liczyc - chore.
Tyle juz pracujemy a jestesmy traktowane jak ****
zdjecie uzytkownika
Adam - 2014-09-15 16:49:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najlepiej jest na kogoś pisać nieuczciwe opinie które nie zawsze pokrywają się z rzeczywistością i się nie podpisywać. Prawda jest taka że podpisując umowe o pracę, lub warunki zatrudnienia określa się wynagrodzenie. Jeżeli ktos czuje sie w takich sytuacjach oszukany po to są sądy pracy. A na takich formach to najczęściej wypowiada sie konkurencja podszywająca się pod byłych pracownikow. Znam kilka osób co od wielu lat pracuje w tej piekarni zarówno w sklepach jak i na produkcji i ma inną opinie niż poniższe. Pozdrawiam A
zdjecie uzytkownika
aaa - 2014-09-16 20:27:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To facet jesteś w błędzie ogromnym. Piszesz o umowie o pracę a w królu w sklepach wszystkie ekspedientki mają zlecenie!!! Najgorsze że istnieją takie pachoły jak Ty co nie wiedzą a sie wypowiadają! Pewnie rodzina właścicieli... żal mi takich ludzi
zdjecie uzytkownika
hmmm - 2014-09-17 12:58:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [aaa - 2014-09-16 20:27:35]:
Panie Adamie, muszę zgodzić się z opinią osoby "aaa" i to w 100% ponieważ pomimo próby zatuszowania przez Pana zaniedbań jakich się dopuszcza ten pracodawca prawda jest zupełnie inna i dobrze znana. Dodatkowo zasłaniając się Sądem Pracy robi się Pan śmieszny - prywatny pracodawca jak dobrze wszystkim wokół wiadomo nie przejmuje się łamaniem praw pracownika bo z założenia wychodzi, że pracownik jest na tyle mało inteligentny, że nie będzie walczył o swoje prawa ponieważ ich po prostu nie zna. Dodatkowo komu po 12 godz. pracy chciałoby się walczyć z urzędami??? Jeżeli zależy pracodawcy na danej osobie to jest doceniana w różny sposób od robienia takiej osoby Kierownikiem przez dodatkowe uposażenie finansowe czy korzystanie z innych przywilejów. Tak było w przypadku jednej osoby, która chciała się zwolnić, a żeby została zrobili - tą osobę - kierownikiem. Być może kiedy zarabia się tyle ile Pan i korzysta z przywilejów nie można pisać o pracodawcy w taki sposób ale jeśli nie – to co innego pozostaje? Ostrzeganie innych naiwnych. Co wcale nie oznacza, że inny pracodawca jest lepszy.
Panie Adamie skoro jest pan jak mniemam z wypowiedzi pracownikiem i to nie szeregowym to czy miło jest pracować w pełnej inwigilacji – pod obstrzałem kamer? Czy stosuje Pan zasadę "11 godz. nieprzerwanego odpoczynku" dla swoich pracowników? Czy za pracę w niedziele i święta pracownicy dostają 200% wynagrodzenia zgodnie z Kodeksem pracy? Czy stawka za godziny nadliczbowe jest również odpowiednio wynagradzana czyli większa od godz./dniówki ???
Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
ewa - 2014-09-17 16:28:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A kto tak został kierownikiem??
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-09-30 12:57:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, do wszystkich tak gorliwie uczestniczących w dyskusji. Fakt jest faktem przyjmując się do pracy wszyscy macie zapewne czarno na białym jakie są warunki pracy, które akceptujecie. Po co te wszystkie rozterki i żale? Jeżeli wam się nie podoba to daje sobie rękę uciąć że nikt was na siłę nie trzyma mam wolny rynek dlaczego nie szukacie pracy gdzie indziej przecież takie bezrobocie mamy:)
zdjecie uzytkownika
aaa - 2014-09-30 15:30:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Czarno na białym to jest nielegalne zatrudnienie i tyle. W końcu przydałoby się pozew zbiorowy wnieść...
zdjecie uzytkownika
taka sobie - 2014-10-05 10:46:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dostałyśmy 20PLN (dwadzieścia) premii do podziału na trzy (dobry punkt). Może te pieniądze giną gdzieś po drodze ... ?
zdjecie uzytkownika
taka sobie - 2014-10-05 10:50:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
może dać znać do gazety o sposobie zatrudniania, bo PIP jest już pewnie sponsorowany przez A.K. i resztę
zdjecie uzytkownika
aaa - 2014-10-06 20:15:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pip to już jest tak sponsorowany przez nich że nic im nie zrobi szkoda gadać... Polska to kraj bezprawia! Wykorzystują jak tylko mogą...a premie giną w rękach menadżerek!!! Trzeba zarabiac na ich nową torebkę ....czy buty... Pazerne osły
zdjecie uzytkownika
mmmmaaaaaaagggggg - 2014-10-07 16:19:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [eee - 2014-08-26 08:13:49]:
tak mają 1100 ale pracują inaczej. bo do 13 i do 20,a soboty do 15.. więc chyba jest różnica.. a w dodatku na głównej piekarni to dziewczyny robią nawet niedziele i soboty tak samo do wieczora, więc raczej nie ma się o co burzyć.. premie byly od utargów a teraz z tego co wiem dostaje każdy sklep.. mniejsza czy większą ale jest co miesiąc. I tyle w tym temacie
zdjecie uzytkownika
gocha - 2014-10-08 08:35:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziwne bo pracuje dwa lata i premii nigdy nie widziałam na oczy wiec jak nie wiesz to się nie wypowiadaj, ja tez kiedys tyle stalam na sklepie (usunięte przez administratora) 800 zl tylko dostawalam:/
zdjecie uzytkownika
gocha - 2014-10-08 10:27:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dokladnie stalam 6.00-13 i 13-20. I 800 zl moalam
zdjecie uzytkownika
eee - 2014-10-22 11:14:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Haha ale jaja.a o premi to spoko trzeba sobie na nia za służyc zeby ja dostac .pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
kasjer - 2014-10-23 18:56:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak premia jest o ile ktoś na nią zasłuży:) Czasem mniejsza czasem większa ale jest:)
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Piekarnia Król Antoni
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x