Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Piekarnia Król Antoni

Pracowałeś w firmie Piekarnia Król Antoni i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-07 17:22:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
(usunięte przez administratora) Czy jako pracownik masz dostęp do ich wyrobów po niższych cenach czy w ogóle są za darmo?
zdjecie uzytkownika
ANONIM - 2014-01-04 11:02:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
na początek praca ok po liceum czy ogólnie po szkole każdemu pasuje bo może coś zarobić... Niestety jak troche sie popracuje wszystko sie zmienia widzi sie wszystko traktowanie pracowników, zarobki a im dłużej pracujesz tym gorzej przejść do innej firmy bo każdy Piekarnie król uważa za b. dobrą owszem może jest i bardzo dobra pod względem pieczywa i ogólnie wyrobów(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Annnonimowa - 2014-01-27 20:16:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Całkowicie się nie zgadzam.. pracuję w tej piekarni już ponad rok i narzekać nie mogę. Jak na pracę dla studentki w godzinach od 6-12 czy 12-18 i dwie soboty w miesiącu to naprawdę bardzo dobre warunki. Może i płaca nie jest za wysoka, ale doliczając premie można wyjść naprawdę porządnie za miesiąc. Nikt nie stoi za plecami, nie patrzy na ręce, grafik ustalamy między sobą i jak nam pasuje. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
miła - 2014-02-06 11:24:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Według mnie praca bardzo fajna
zdjecie uzytkownika
Nowik - 2014-02-15 13:11:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Cóż, rzadko ktokolwiek gdziekolwiek jest zachwycony pracą swoich menadżerów - co by nie mówić. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Ekspedientka "Król" - 2014-02-18 20:04:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
(usunięte przez administratora) Zatrudniają tylko do 26 roku życia. Prawda. Ale przecież godzicie się na to? Narzekacie, a same na rozmowie dostajecie warunki i stawkę. Pani menaganer wcale nie jest taka zła. Jest pomocna i pracowita. Czepia się jak trzeba, a jak się czepia to musi mieć ku temu jakiś powód. Bez powodu by się nie czepiała. Warunki jakie są, takie są. Ale każda przyjomowana ekspedientka jest o nich informowana. Narzekacie, a same się na to godzicie.
zdjecie uzytkownika
asia - 2014-02-25 08:51:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak czytam te opinie i sie zastanawiam czy to ludzka zlosliwosc i po prostu beznyslnosc bylych pracownic,ja pracuje juz w firmie dwa lata,jak zostalam przyjeta dokladnie wiedzialam ile bede zarabiac(usunięte przez administratora)jest to praca dopoki sie ucze,a mnie to pasuje,na zjazdy mam wolne,moge przygotowac sie spokojnie do egzaminu,bo jak koncze o 12 stej to caly dzien dla mnie ,wiec bzdury pisza....
zdjecie uzytkownika
eksedientka - 2014-02-25 09:00:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja pracuje od 6mc w piekatni i nie mam zadnych problemow, kasa slaba ale sama sie na to godzilam,menadzerki ok czepiaja sie jak maja do czego,bo wiadomo jest to sklep z pieczywem wiec musi byc czysto i z tym sie zgadzam,sama dbam o to by tak bylo(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
monika - 2014-03-19 19:29:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dziewczyny to chyba same blondynki,ktore nie rozrozniaja warunkow i podstawowych roznic (usunięte przez administratora)ale zgodzilam sie na to bo moge spokojnie przygotowac sie do zajec,kasa mala ale dla mnie samej na moje potzreby wystarcza,kierowniczki spoko,na sklepie cieplo,czysto,wiec nie wiem skad te tragiczne warunki...przesada
zdjecie uzytkownika
aaa - 2014-04-24 22:05:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dlaczego żyć się odechciewa? Proszę o bliższy obraz sytuacji... Pieczywo nie smakuje?
zdjecie uzytkownika
Krowa - 2014-05-04 12:53:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zakładam, że stawki oferowane przez piekarnie na kolana nie powalają. Stąd może pojawić się frustracja, ale to oczywiście nie zwalnia z obowiązku bycia miłym dla klientów...
zdjecie uzytkownika
kasia - 2014-05-11 14:31:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jestem jedna z ekspedientek i pracuje w firmie rok,nie ma czefos takiego ze sprzedaja starocie,owszem to my musimy dbac o to by towar byl dobrej jakosci,ale tak jak w domu ciasto upieczone nie wyzucamy do kosza na drugi dzien ,tak tez jest w piekarni,musimy tak robic zamowienia by bylo ok,klienci chwala pieczywo i ciasta wiec nie wiem skad u was takie problemy,kierowniczki sa ok i premia jest (usunięte przez administratora)dodatkowo a czasem cie wyroznia i dadza ci wiecej... nie wiem w czym problem
zdjecie uzytkownika
Była ekspedientka - 2014-05-12 12:12:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Premia?? Zależy na którym punkcie .. Bo ja premii nigdy na oczy nie widziałam! (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
kasia - 2014-05-12 20:45:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ciasto zamawia sie na biezaco,wiec nie ma takiej mozliwosc ze jest tygodniowe,ja takiego nie trzymam,a jeli kupilas takie to trzeba bylo oddac a niepisac ze widzisz od tygodnia tekie..ja tez jak ide do innej piekarni to widze te same ciasta i co mam myslec ze sa od tygodnia? to troche smieszne myslenie
zdjecie uzytkownika
aaa123 - 2014-05-12 21:13:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja tez nigdy premii na oczy nie widziałam
zdjecie uzytkownika
oooo - 2014-05-15 18:44:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
więc premia jest ustalana niesprawiedliwie
zdjecie uzytkownika
Bac - 2014-05-17 13:28:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Decyzja o lokalizacji przecież powinna być długo rozpatrywana. Obroty są jakie są nie ma co się oszukiwać, ale zawsze można swoją atrakcyjność zwiększyć.
zdjecie uzytkownika
bbb - 2014-05-17 14:53:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No raczej nie da się nagle zrobic utargu 300 zł więcej to nierealne
zdjecie uzytkownika
max - 2014-05-19 13:21:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
moze ktos wie jakie sa zarobki jako piekarz?
zdjecie uzytkownika
aaaa - 2014-05-19 19:54:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niestety nie..
zdjecie uzytkownika
Bac - 2014-06-07 08:46:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Myślę, że wyjść źle się na pewno nie da. Bo to chyba dominuje tutaj praca nocna, także wyższych stawek należałoby się spodziewać.
zdjecie uzytkownika
aaaa - 2014-06-15 16:24:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli chodzi o firme król to wszedzie kiepsko płacą
zdjecie uzytkownika
była pracownica - 2014-07-19 00:44:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zarobki przy umowie zlecenie 6 godzin dziennie od pon do pt i co druga sobota (sobota 8h) wychodzilo 750zl.
zdjecie uzytkownika
Aaaga - 2014-07-19 09:48:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam się z Magdą, prawdę trzeba skasować żeby nikt nie wiedział..
A jak przychodzą nowe pracownice dowiadują się jaka jest atmosfera w firmie i jak menadżerki traktują ludzi , to same po miesiącu odchodzą..
( usunięte przez administratora )
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Piekarnia Król Antoni
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x