brak logo

Piekarnia Król Antoni

Katowice

Opinie o Piekarnia Król Antoni

ewa 2015-07-10 15:52:32
Pracujemy za niecałe 35 zł na dzień a za dzień wolnego oddajemy 40;/ To jest zenada. Umowa zlecenie a stałe godziny pracy w wyznaczonym punkcie i terminie pod kontrolą koordynatorek... czyli co cech umowy o pracę. Ale tak jak ktoś ma dużo kasy to mu sie w głowie wali
2
Dorota 2016-01-07 11:38:05
A jak myślicie o jakości np tortów bo ostatnio zamówiliśmy tort na urodziny trzylatka i był okropny goście po dwa razy włożyli do ust i zostawili resztę.Był suchy nie nasączony w ogóle słodki że w gardło aż drapało ,kremu było nawalone tak żeby był ciężki .A krem chyba był na bazie margaryny .dzisiaj rano dzwoniąc do firmy powiedzieć jaki tort zrobili pan wysłuchał nawet nie do końca i się rozłączył ,"pełna kultura".Pomijając to tort miał ważyć 2 kg to w poniedziałek dzwoni pan czy może ważyć 2 kg 40 dag bo taki im wyszedł zgodziłam się ,a przy odbiorze okazało się że waży 2 kg 60 dag .Najprawdopodobniej już nie zamówię nigdy tam tortu i będę innych znajomych i nie tylko informowała jak traktują klientów.
2
Dorota 2016-01-07 11:42:43
A jak myślicie o jakości np tortów bo ostatnio zamówiliśmy tort na urodziny trzylatka i był okropny goście po dwa razy włożyli do ust i zostawili resztę.Był suchy nie nasączony w ogóle słodki że w gardło aż drapało ,kremu było nawalone tak żeby był ciężki .A krem chyba był na bazie margaryny .dzisiaj rano dzwoniąc do firmy powiedzieć jaki tort zrobili pan wysłuchał nawet nie do końca i się rozłączył ,"pełna kultura".Pomijając to tort miał ważyć 2 kg to w poniedziałek dzwoni pan czy może ważyć 2 kg 40 dag bo taki im wyszedł zgodziłam się ,a przy odbiorze okazało się że waży 2 kg 60 dag .Najprawdopodobniej już nie zamówię nigdy tam tortu i będę innych znajomych i nie tylko informowała jak traktują klientów.
dario 2016-01-16 12:11:55
na rozmowę trzeba się umówić i zostaną przedstawione warunki pracy. Nie ma tak że każdy punkt tyle samo zarabia. A co do premii nikt nie daje kasy za siedzenie w syfie przecież koordynatorki widzą jak jest na sklepie odbierają telefony ze skargami i nikt za to nie będzie doceniał pracownika.
basia 2016-01-23 19:31:33
Premie to się dostaje jak się ma znajomości z koordynatorkami, w przeciwnym razie góra 50 zł można sobie wymarzyc i nie zawsze. Nie ma jasno określnoych zasad co trzeba zrobić żeby premię otrzymać;/
pol 2016-01-25 14:41:43
a dlaczego jedna osoba ma miec 50 a druga stówe? niestety ale kierowniczki mówią ze kazda placi inaczej
elka 2016-02-12 14:30:43
Jak wam tak zle bez tej premii to czemu jeszcze tam pracujecie??? Lepiej się zwolnic i poszukać lepszej pracy.
***** 2016-03-07 23:13:00
Nie polecam. Wszędzie tylko nie do króla, tam jest wyzysk trzeba walczyć o swoje ...
patrycja 2016-06-09 15:06:24
A co ma świeżość pieczywa do warunków pracy? To forum o warunkach pracy!! Warunki tragiczne, brak premii za dzień wychodzi 32 zł około w miesiącu a za wolne oddajemy 40. Tragedia nawet na chleb ni ma
Ania 2016-06-23 14:46:02
Średnią krajową ma sie na umowie o pracę a my mamy zlecenie!! Jak mnie denerwują bezmyślne komentarze
4
eliza 2016-06-30 21:46:24
Nie na wszystkich stanowiskach jest zlecenie. Zlecenie jest tylko na stanowisku sprzedawca. Jednak wychodzi nam z podstawy np. 35 zł a za dzień wolny musimy oddać 40 zł.... pracujemy mając narzucone godziny pracy i niestety w tym momencie powinna być umowa o prace
Pracownik 2016-08-31 09:55:37
Urlop byl platny w tym roku tydzien czasu. Nie wiem czy wszyscy dostali ale ja mam zaplacone . Pozdrawiam . Pracownik piekarni.
2
Madzia 2016-09-15 14:26:30
Pracownik piekarni? a jakie stanowisko? na pewno nie sprzedawca. Piekarnia nie zatrudnia przedstawicieli handlowych
eliza 2016-09-17 16:09:32
Wypłata jest adekwatna do zadań? Ciekawe...
Agnes 2016-09-19 15:20:56
Skąd w naszej piekarnii wziąłeś dyrektora regionu? Nie ma takich stanowisk. Skoro nie pracujesz w tej firmie to nie wtrącaj swoich trzech groszy i się nie wypowiadaj
Agnieszka 2016-10-07 21:49:48
To jest forum o pracy i zarobach a nie o tradycji. Jak tam dziewczyny teraz warunki pracy w piekarni? Bo słyszałam że ostatnio się poprawiło i warto sie zatrudnić
ppppp 2016-10-09 09:23:41
Sama jesteś hejterką. Jak można nie rozróżnić prostej sprawy- forum o pracy to o pracy a o pieczywie są inne fora. Trzeba mieć nie po kolei w głowie w ogóle aby wtrącać się między wódkę a zakąskę
ert 2016-10-09 12:26:26
no tak bo po prostu niektórzy wypowaidaja się z perspektywy klietnow a nie pracowników więc po prostu musimy tutaj rozróżnić dwie różne kwestie rozumiem że w tym temacie będą raczej sprzeczne opinie dobrze sądze? jednak każdy ma prawo do wypowiedzenia się
Agata 2016-11-15 22:30:15
Chciałabym zatrudnić się jako sprzedawca. Jaka płaca? Jak należy aplikować?
1
Edzia 2016-11-22 12:25:41
całkiem sporo ludzi pracuje na czarno (chociaż punkty znajdują się zazwyczaj na osiedlach pracodawca nie boi się chyba kontroli PIP-u), zdarzają się również osoby bez sanepidu, w najlepszym wypadku umowa-zlecenie (warto poczytać dokładnie warunki - to jest parodia), zarobki słabe, delikatnie mówiąc nie jest to dobry pracodawca
2
Mirka 2016-12-04 17:30:54
Popieram. To jest kołchoz jeden wielki wyzysk za 6 zł na godzinę nawet niecałe. Porażka. Umowa zlecenie, mobbing na pracownikach przez koordynatorki. Warunki umowy o pracę a praca na śmieciówce. Porażka jeżeli chodzi o warunki i szefostwo
4
Judyta 2016-12-27 16:42:50
Niestety w piekarni Król zmieniły się koordynatorki jedna z nich wprowadza niezdrową atmosferę mobing co źle wpływa na pracę może wreszcie ktoś z tym coś zrobi bo to jest jakieś nieporozumienie brak szacunku do personelu wnikanie w sprawy osobiste sianie plotek i zamęt dajcie spokój nikt sobie na to nie pozwoli przerost ambicji nad rozumem poprostu porażka
3
Patrycja 2017-01-03 19:53:35
Dokładnie popieram. Na koordynatora trzeba mieć predyspozycje a nie wykształcenie minimum i brak kultury osobistej. Mam nadzieje że w końcu się to zmieni bo pani nowa koordynator sieje mobbing i nie wie czym jest umowa zlecenie. Jak tak dalej będzie trzeba udać się do pipu bo umowa zaczyna mieć charakter umowy o pracę
1
Pracownica 2017-01-05 12:34:38
@Judyta i @Patrycja to co wypisujecie to świadczy tylko o was i waszej zazdrości. Jaki mobing czy w ogóle któraś z Was wie co to znaczy? Chyba jeszcze nie pracowalyscie z koordynatorkami które na prawdę byly nie mile,złośliwe i stosowały mobing. Te koordynatorki które są na tą chwilę przynajmniej się interesują co się dzieje na sklepach a nie olewa jak poprzednie, ale najwidoczniej macie cos na sumieniu skoro wam to nie odpowiada.
3
Pracownicaa 2017-01-05 16:10:15
Koordynatorki ktore teraz są, ciągną to do góry wszystko. Są miłe, odbierają telefony, można pozartowac, pogadać jak mamy problem A nie jak wcześniejsze. Dziewczyny wyżej chyba nie pracuja i próbują tylko zaszkodzić.
3
Pracownik 2017-01-06 13:11:46
Koordynatorki które teraz się zajmują sklepami są o wiele lepsze. Można zadzwonić o każdej porze i odbiorą a nie tak jak poprzednie, jak już były po godzinach pracy to po co odbierać, niech sklepy sobie same radzą. A żeby się wcześniej o coś doprosić to graniczyło z cudem. @Judyta a czy wcześniej jak chciałaś się dowiedzieć czegoś od koordynatorki (np dotyczącego umowy) to wiedziały? Ja nie raz spotkałam się z odpowiedzią "Nie wiem, zadzwoń do biura." Żeby zobaczyć koordynatorkę na sklepie to było jakieś święto, przyjechała raz na dwa tygodnie i potrafiła tylko widzieć we wszystkim problem. Nowe koordynatorki starają się być wszędzie, i pomogą we wszystkim. Głupi przykład: sklep pełen ludzi, a pani koordynator zakłada fartuch i pomaga. Wcześniej, przez taki czas jak pracuję, nie widziałam takiej sytuacji, siedziała i patrzyła bo po co ma sobie brudzić ręce. Fakt, to nie jej obowiązek ale takie rzeczy też się docenia. Poprzednia pani koordynator wiecznie potrzebowała kogoś na zastępstwa ale jak my potrzebowałyśmy do nas kogoś to zawsze spotykałyśmy się z odpowiedzią że mamy sobie same poradzić. Dziwne... Naprawdę nie wiem skąd dziewczyny wzięłyście takie opinie ale widocznie musicie mieć jakiś problem, no chyba że byłyście "pupilkami" wcześniejszych pań koordynatorek ;)
4
Pracownik 2017-01-06 14:52:01
Mobingu,od ponad dwóch lat pracuje w krolu i niema mowy o żadnym mobingu,jest super pani koordynator,i to niejedna,To co wy piszecie to jedna wielka bzdura!!!!
2
Pracownik 2017-01-06 14:59:38
Piszesz bzdury,niema i nie było nigdy w Królowa mobingu,to stek bzdur!!!!!
Judyta 2017-01-11 22:27:41
Jaki stek bzdur to prawda jest mobbing nowa koordynatorka to jakieś nieporozumienie wprowadza nerwową atmosferę dziewczyny są traktowane jak jej niewolnice wszystkich chce skłócić ingeruje w sprawy osobiste za niedługo nikt tam nie będzie pracował większość szuka pracy właśnie przez nią nawet nie wierzę że te mile opinie piszą pracownicy Króla sama je Pani wypisuje wstyd po prostu nie mieć odwagi przyznać się do własnych błędów NIEODPOWIEDNI LUDZIE NA NIEODPOWIEDNICH STANOWISKACH ŻENADA pozdrawiam Judyta
1
Lilili 2017-01-12 07:39:50
Nowa Pani koordynatorka jest na nieodpowiednim stanowisku . Obraza sie na dziewczyny ktore nie moga przyjsc do pracy , sieje zamęt i sprawdza wszystkich jakby ją cały czas oszukiwano . Jak jest jakas sprawa to wykreca sie mowiac no no porozmawiamy pozniej po czym mowi ze wcale nikt jej nie informował . Z upływem czasu coraz bardziej woda sodowa uderza jej do głowy , są pracownicy starsi od niej ktorych powinna szanować czego nie robi .. Mam nadzieje że szefowstwo przeczyta ta opinie i zastanowi się czy ta osoba jest na odpowiednim stanowisku ponieważ w koncu menagrer bedzie musiał stanąć na wszystkich sklepach z powodu braku pracownikow zwolnionych przez nią. Pozdrawiam
1
Lilili 2017-01-12 07:56:29
A druga nowa koordynatorka Pani Martyna super ! Powinna dostać wiecej sklepów i premie :)
1
julaaaaa 2017-01-12 19:37:53
Zgadzam sie nowa pani koordynator to jakaś totalna porażka jezdzi po sklepach i nagaduje na inne sklepy wprowadza swoje dziwne zasady ktorych nigdy nie było a potem odwraca kota ogonem i udaje ze nic takiego nie mówiła...jest problem by wolne wziąść bo ona nigdy niema kogo postawić sama stała na sklepie i wały robiła jakich mało a teraz udaje niewiadomo kogo. jak mogli wybrać kogoś takiego na koordynatora...
2
m 2017-01-13 12:44:15
Zdecydowanie nie polecam. Koordynatorka to nie odpowiednia osoba na takim stanowisku. Jeździ po sklepach i stosuje wszystkiego sie czepia. Zarobki także marne. I umowa zlecenie.
1
ZAZI............... 2017-01-13 18:21:13
Macie racje dziewczyny osoba która zwie się koordynatorką to jakieś nieporozumienie nie jest to dobre dla nas pracowników będzie sama stała na swoich punktach chyba że się podzieli na części pierwsze bo nie będzie miała wyjścia kto ja wybrał kto polecił ludzie nigdy tak nie było młoda osoba wprowadza mobbing zróbcie coś z tym to się w głowie nie mieści macie poważny problem REAGUJCIE szybko to wielki problem dla firmy
1
Marzena 2017-01-14 09:10:16
Zgadzam się sami Martyna najlepsza na świecie
2
Pracownik 2017-01-14 12:50:49
P,Karolino jest pani super,UWIELBIAMY PANIA!!!!!!!!
3
k..................................... 2017-01-14 23:52:04
Po co wypisywać bzdury wiadomo że same pozytywne opinie wypisują albo ulubieńcy albo sama pani koordynatorka dajcie spokój tylko ktoś bez ambicji i zasad może tak traktować pracowników może czas zastanowić się nad sobą dbać o dobro wspólne a nie o własn [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] al po prostu żal jak nie będzie współpracy nie będzie pracy i owoców tej pracy po każdy będzie olewał może jakiś kompromis czas najwyższy na taki krok pozdrawiam ...............................................................................................................
1
xxxxx 2017-01-16 17:33:58
Dziewczyny maja całkowitą racje. Aa i zauważ ze nie pisza o wszystkich koordynatorkach tylko o JEDNEJ,ktora ewidentnie ma problem sama ze sobą,uważasz,ze dociekiwanie, wprowadzanie zamętu,sianie plotek, wieczna ironia w rozmowach jest normalne? To ze pracujesz z kimś kto ma pojęcie co robi i znajduje sie na odpowiednim stanowisku nie znaczy ze inna osoba zajmująca sie zupełnie innymi punktami tez taka jest. Każdy sklep ma przydzielonego opiekuna sklepu, twoja koordynatorka jest w w porzadku? To super, takie tez pracują . I wiem, ze są ok. Mysle, ze gdybyś miala współpracować z panią o której tutaj wszyscy mówimy na pewno tez nie bylo by ci wesoło ;) dlatego nie brońcie tak zawzięcie osób, z którymi nie musicie na codzien miec do czynienia . Niestety to co sie dzieje ostatnio w piekarniach zaczyna przypominać przedszkole. Ludzie traktujmy się poważnie ...
1
zadowwolonaa : ) 2017-01-17 06:57:04
Moim zdaniem zachowujecie się wszystkie jak w przedszkolu jakaś żenada weźcie się lepiej za robotę a nie za pisanie kłamstw Nowa Pani koordynator jest super a to ze patrzy na ręce to jej praca a skoro wam to nie odpowiada to znaczy że chyba macie coś na sumieniu. A wypisywanie takich rzeczy na forum świadczy tylko o was bo tak zachowują się tylko tchórze!!!!!!! Zastanówcie się nad sobą bo to może wy macie ze sobą problem a mi Pani koordynator.
P.Karolino jesteśmy z Panią :) .
3
Pozytywna 2017-01-17 07:09:33
P.Karolino jest Pani najlepsza a Wy jak macie problem ze sobą to do psychologa bo tylko człowiek który ma nierówno pod sufitem wypisuję takie bzdury i kłamstwa.
2
lololo 2017-01-17 13:24:40
Każdy ma prawo wyrażać swoje zdanie i pisac o własnych odczuciach. Nie równo pod sufitem ma osoba, ktora nie umie tego uszanować i pojąć. Po co tyle jadu? ;) spokoju życzę i troche większego dystansu :)
1
Jadzia 2017-01-17 18:58:53
Te pozytywne opinie piszę chyba sama Pani Karolina:)
2
lololo 2017-01-17 20:29:44
Dokladnie :) tylko dziewczyny, ktorym nie podoba sie wspolpraca z ta pania nie obrażają tych, które jej bronią tu na tym forum . A w druga stronę jest juz inaczej. Najprościej zwyzywać kogoś od psycholek, które maja nierówno pod sufitem, od oszustek , które jak to one pisza widocznie maja cos na sumieniu i ktorym nie chce się pracować. Pozazdrościć ilorazu inteligencji.
Pracownicaa 2017-01-17 21:32:47
Oj dziewczyny dajcie już spokój tej Pani Karolinie. Nie umie zarządzać, źle Was traktuje, nie da się z nią dogadać, ok trudno. Prędzej czy później sam Król to zweryfikuje. A Wy się nie poddawajcie tylko.głowa do góry :)
2
zadowolona pracownica 2017-01-18 09:14:18
Kolezanli :-) Rozumiem i.jedba i druga strone,hednak w Polsce miestety mniejszosc zazwyczaj nie ma nic do powiedzenia,przykladem jest kilka dni pracy Pani koordynator ktora oddelegowala dziewczyne na sklep w Katowicach poniewaz jako jedyna nie bala sie odezwac wiec ja sie wcale nie dziwie ze teraz reszta anonimowo dodaje komentarze,cieszy mnie fakt ze sprawa zainteresowaly sie osoby ktore sa wyzej i ja osobiscie mam zamiar z Krolowa na ten temat rozmawiac poniewaz jak widac rozmawiac sie da,efektem tego sa juz zmiany koordynatorow,a osoby ktore sa zadowolone z wspolracy z Pania Karolina zazdroszcze i szczerze zycze owocnej wspolracy :-)
2
pracownik 2017-01-18 09:27:19
Zmiana pani koordynator na 2sklepach super lecz mam nadzieję że to dopiero początek zmian. Boimy się odezwać bo nie chcemy zostać bez pracy czy to takie dziwne , dziewczyna została wydelegowana na pasterską bo pani karolina miała taki kaprys. ...nie potrafiła znieść prawdy. Brawo dla tych którzy w końcu coś z tym robią. ...
2
Wojtek 2017-01-18 11:06:31
To jakiś cyrk ktoś kto nie potrafi być koordynatorka powinien sam zrezygnować po co siać zamęt dziewczyny jestem z wami macie rację ale uważam że i tak dadzą Wam popalić teraz się zacznie przez jedną panią cały Król na nogi stanął jakieś melodramat
4
Pracownicaa 2017-01-18 12:41:16
Wiadomo, jak to się mówi "nie ruszaj gowna " ale jak już zostało poruszone to trzeba ponieść konsekwencje
pracownik 2017-01-18 19:46:19
Konsekwencje ale czego
Pracownik 2017-01-18 21:08:57
Pytasz konsekwencje czego czy ty w ogóle myślisz dziewczyno wiadomo że jak sobie kogoś upatrzą to i tak go zwolnią bo pani Karolinka już ma swój krąg podejrznych więc o czym mowa możesz tu nic nie pisać ale jeśli ona cię nie akceptuje masz przesrane tak to działa lepiej siedzieć cicho i zgadazać się z tymi głupotami niż się coś odezwać co za paranoja ktoś chyba pomylił piekarnie z rządem w tym kraju to jedno i to samo mam nadzieję że PIP coś z tym zrobi bo to już przegięcie pozdrawiam
Zostaw swoją opinię o Piekarnia Król Antoni - Katowice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Piekarnia Król Antoni