Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Piekarnia Król Antoni

Pracowałeś w firmie Piekarnia Król Antoni i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
mmmmaaaaaaagggggg - 2014-10-07 16:19:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [eee - 2014-08-26 08:13:49]:
tak mają 1100 ale pracują inaczej. bo do 13 i do 20,a soboty do 15.. więc chyba jest różnica.. a w dodatku na głównej piekarni to dziewczyny robią nawet niedziele i soboty tak samo do wieczora, więc raczej nie ma się o co burzyć.. premie byly od utargów a teraz z tego co wiem dostaje każdy sklep.. mniejsza czy większą ale jest co miesiąc. I tyle w tym temacie
zdjecie uzytkownika
gocha - 2014-10-08 08:35:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziwne bo pracuje dwa lata i premii nigdy nie widziałam na oczy wiec jak nie wiesz to się nie wypowiadaj, ja tez kiedys tyle stalam na sklepie (usunięte przez administratora) 800 zl tylko dostawalam:/
zdjecie uzytkownika
gocha - 2014-10-08 10:27:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dokladnie stalam 6.00-13 i 13-20. I 800 zl moalam
zdjecie uzytkownika
eee - 2014-10-22 11:14:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Haha ale jaja.a o premi to spoko trzeba sobie na nia za służyc zeby ja dostac .pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
kasjer - 2014-10-23 18:56:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak premia jest o ile ktoś na nią zasłuży:) Czasem mniejsza czasem większa ale jest:)
zdjecie uzytkownika
Liroj - 2014-10-27 08:26:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak patrząc ze swojego punktu widzenia to za 800 zł ciężko byłoby mi się utrzymać przy życiu pracując w zasadzie na pełny etat. Zastanawiam się dlaczego nie ma dyskusji z przełożonymi na temat wyższych wynagrodzeń czy wprowadzenia prawdziwych, a nie sztucznych premii? Jeżeli nie ma chemii między pracodawcą a pracownikiem to po co taka współpraca ma trwać..
zdjecie uzytkownika
kasjer - 2014-10-27 09:49:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciężko się utrzymać to jest tragedia. Ale w tej firmie jest tak że albo pracujesz albo do widzenia. I tak niedawno podniesli pensje bo było dużo mniej i nie ma mowy żeby dali więcej. Do tego umowa zlecenie bez żadnych składek.... Firma kogucik
zdjecie uzytkownika
Ja - 2014-10-28 23:14:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oj dziewczyny tak czytam wasze wypowiedzi i zastanawiam sie czy zajęcie sobie sprawę z tego ze w necie nic nie ginie, nawet jeżeli pozornie sądzicie ze jesteście anonimowe. Zastanawiam sie czy wasz pracodawca juz wystąpił do administratora po wasze ip czy juz moze zgłosił to na policję... Polecam wziąć to pod uwagę bo w tym kraju na wszystko sa paragrafy.
Ps. Pracująca na etacie i doświadczona w przesłuchaniach w sprawie postów jako oskarżona- niestety:/
zdjecie uzytkownika
alka - 2014-11-29 20:41:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
To stanie po 7 godzin, co pisałyście 6-13 i 13-20 to się tyczy jakiego stanowiska? Te 800 złotych było liczone jako premia, czy główny zarobek, bo tez nie zrozumiałam.. Może to tylko kasa liczona za stanie w weekendy? Bo cos mi się nie chce wierzyć, by Piekarnia Król Antoni źle płaciła swoim pracownicom.
zdjecie uzytkownika
bmw - 2014-12-04 11:25:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Prawda jest taka, że poszukują osób uczących się tylko po to żeby mieć z nich zarobek.. Mają szeroko i głęboko w d.... pracowników..
Z resztą co się dziwicie, że macie małe wypłaty, jak panie menadżerki muszą mieć wypasione firmowe auta ..
zdjecie uzytkownika
olga - 2014-12-04 20:37:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
własnie co prawda to prawda. 800 zł to zarobek za cały miesiac plus dwie soboty w tym patrzą tylko jak zaoszczedzić na pracownikach. i jak wykorzystac
zdjecie uzytkownika
slodki - 2014-12-07 15:37:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam.pytanie.czy orietuje sie ktoś z Państwa ile zarabia samodzielny dobry znajacy swoj fach cukiernik i ile musi pracowac godzin w miesiacu na te pieniądze.
zdjecie uzytkownika
Belmondo - 2014-12-07 16:22:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [aaa - 2014-09-30 15:30:07]:
Jak se gościu chcesz mówisz czarno na białym P. (usunięte przez administratora)to prosze ostrzec pana szefa Pana (usunięte przez administratora)że jutro wpadne to znaczy 07.12.2014 z PIP i zobaczymy czy on ma ich w garści z tego co wiem tam pracują ludzie na czarno bez umów P.Król płaci im tygodniówki po 200 złotych i to sie dzieje nagminnie ludzie tam pracują po 12 a nawet 16 godzin i co P. (usunięte przez administratora)wcale tam nie wygląda różowo jak pan to opisuje z poważaniem nieznajomy
zdjecie uzytkownika
agnieszka - 2015-03-12 20:08:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I jakie warunki są obecnie? Macie dziewczyny umowe o prace? To co się dzieje w tej firmie to żenada.
zdjecie uzytkownika
mag - 2015-03-14 22:33:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak chcecie zarabiać to musicie dostać się na "35" (inkubator kariery). Tam strzelisz kilka razy z ucha i jest premia, umowa a w przyszłości awansik. Uwaga na blondynki X
zdjecie uzytkownika
wwwwww - 2015-03-26 19:11:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oj sąsiad sąsiad....puk puk w główkę
zdjecie uzytkownika
andrzej - 2015-03-28 13:50:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mag ma stuprocentową rację. Sama praca nie jest zła, gorzej z pracownikami. Nie polecam.
zdjecie uzytkownika
aaa - 2015-03-29 14:29:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co masz do pracowników? Bo nie rozumiem. Z czym ma racje? Z inkubatorem kariery? Facet jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bo guzik wie a dużo pisze
zdjecie uzytkownika
beata - 2015-03-29 19:23:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mag czegoś nie wie a snuje domysły ... żal
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-04-29 19:17:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Skończyłam w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl kierunek Opiekun Medyczny, trwał tylko 1 rok, byłam bardzo zadowolona z zajęć, świetni nauczyciele, praktycy, ciekawe zajęcia. Po tym jak zdałam egzamin szkoła zaproponowała mi pracę w zawodzie w Niemczech. Jestem bardzo zadowolona z wyboru!!!
zdjecie uzytkownika
ewelina - 2015-04-29 19:18:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A prawda jest taka,ze jak idziesz na rozmowe o prace to wszystko jest omawiane,ile sie zarabia,jaka umowa,ile godzin oraz soboty mamy zrobic.Aha jescze jedno przyjmujac sie do piekarni zarobek pasuje?zwalniajac sie to juz zostaje tylko głupie gadania. Praca jest ok. Dajcie chociaz umowe i bedzie jeszcze lepiej ,lub ubezpieczenia. I oddajcie nam zniźki na asortyment☺pozdrawiam.☺☺
zdjecie uzytkownika
klient - 2015-06-19 20:10:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
byłam w dniu otwarcia nowego sklepu w Dąbrowie Górniczej MASAKRA eksepedientka z rękami w kieszeniach pyta co podać? miałam odpowiedzieć że kilo ziemniaków , druga z kubkiem w ręce , zero wiadomości na temat składu pieczywa ..pytam co to jest ten chleb siedem ziaren odp no ma w sobie 7 ziaren ! Ręce mi opadły na pewno tam nie wrócę mimo że mam blisko ,,,
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-06-24 20:18:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja pracuje juz jakis czas, ale dziwia mnie wasze opinie,bylam wiele razy przy rozmowach kwalifikacyjnych na moim sklepie i jakos wszystko laski maja powiedziane, jaka umowa itd ja rowniez wiedzialam na co sie pisze wiec o co chodzi...?
zdjecie uzytkownika
ara - 2015-06-28 02:50:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Piekarnia jest jedną z bardziej znanych firmy rodzinnych.Można powiedzieć, że firm, które w podobny sposób funkcjonują jest niewiele, a tym bardziej w rynku pieczywiarskim. Zakwalifikowałbym tutaj jeszcze ewentualnie piekarnię Grzybki, chociaż, nie wiem czy oni oferują lepsze wynagrodzenie pracownikom.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-07-10 15:51:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Polecam Technika masażystę, zawód który jest wieczny. Ja skończyłem w Goworku szkołę policealną www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolony. Duże umiejętności nauczyciela pomogły mi poznać wszystkie techniki wykorzystywane w tym zawodzie. Nowoczesne pracownie i materiały które dostaliśmy od szkoły zapewniły że z wysokim wynikiem zdałem egzamin Państwowy. Bez problemu znalazłam prace w salonie masażu i nareszcie zarabiam godne pieniądze!!
zdjecie uzytkownika
ewa - 2015-07-10 15:52:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracujemy za niecałe 35 zł na dzień a za dzień wolnego oddajemy 40;/ To jest zenada. Umowa zlecenie a stałe godziny pracy w wyznaczonym punkcie i terminie pod kontrolą koordynatorek... czyli co cech umowy o pracę. Ale tak jak ktoś ma dużo kasy to mu sie w głowie wali
zdjecie uzytkownika
Orko - 2015-08-24 21:55:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie opowiadaj ewa, że dostajecie dniówki 35 zł. Przecież w moim przypadku 35 zł to byłby tygodniowy koszt dojazdu do firmy. Nie jestem w stanie zaakceptować takich pieniędzy, tym bardziej, że obroty firmy są przecież zdecydowanie wyższe. Czy im nie zależy na tym aby mieć stałych pracowników, bo podejrzewam, że rekrutacja tam jest nieustanna.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Piekarnia Król Antoni

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Piekarnia Król Antoni?
Zadaj pytanie
alert