Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Piekarnia Król Antoni

Pracowałeś w firmie Piekarnia Król Antoni i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Krowa - 2014-05-04 12:53:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zakładam, że stawki oferowane przez piekarnie na kolana nie powalają. Stąd może pojawić się frustracja, ale to oczywiście nie zwalnia z obowiązku bycia miłym dla klientów...
zdjecie uzytkownika
kasia - 2014-05-11 14:31:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jestem jedna z ekspedientek i pracuje w firmie rok,nie ma czefos takiego ze sprzedaja starocie,owszem to my musimy dbac o to by towar byl dobrej jakosci,ale tak jak w domu ciasto upieczone nie wyzucamy do kosza na drugi dzien ,tak tez jest w piekarni,musimy tak robic zamowienia by bylo ok,klienci chwala pieczywo i ciasta wiec nie wiem skad u was takie problemy,kierowniczki sa ok i premia jest (usunięte przez administratora)dodatkowo a czasem cie wyroznia i dadza ci wiecej... nie wiem w czym problem
zdjecie uzytkownika
Była ekspedientka - 2014-05-12 12:12:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Premia?? Zależy na którym punkcie .. Bo ja premii nigdy na oczy nie widziałam! (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
kasia - 2014-05-12 20:45:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ciasto zamawia sie na biezaco,wiec nie ma takiej mozliwosc ze jest tygodniowe,ja takiego nie trzymam,a jeli kupilas takie to trzeba bylo oddac a niepisac ze widzisz od tygodnia tekie..ja tez jak ide do innej piekarni to widze te same ciasta i co mam myslec ze sa od tygodnia? to troche smieszne myslenie
zdjecie uzytkownika
aaa123 - 2014-05-12 21:13:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja tez nigdy premii na oczy nie widziałam
zdjecie uzytkownika
oooo - 2014-05-15 18:44:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
więc premia jest ustalana niesprawiedliwie
zdjecie uzytkownika
Bac - 2014-05-17 13:28:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Decyzja o lokalizacji przecież powinna być długo rozpatrywana. Obroty są jakie są nie ma co się oszukiwać, ale zawsze można swoją atrakcyjność zwiększyć.
zdjecie uzytkownika
bbb - 2014-05-17 14:53:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No raczej nie da się nagle zrobic utargu 300 zł więcej to nierealne
zdjecie uzytkownika
max - 2014-05-19 13:21:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
moze ktos wie jakie sa zarobki jako piekarz?
zdjecie uzytkownika
aaaa - 2014-05-19 19:54:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niestety nie..
zdjecie uzytkownika
Bac - 2014-06-07 08:46:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Myślę, że wyjść źle się na pewno nie da. Bo to chyba dominuje tutaj praca nocna, także wyższych stawek należałoby się spodziewać.
zdjecie uzytkownika
aaaa - 2014-06-15 16:24:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli chodzi o firme król to wszedzie kiepsko płacą
zdjecie uzytkownika
była pracownica - 2014-07-19 00:44:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zarobki przy umowie zlecenie 6 godzin dziennie od pon do pt i co druga sobota (sobota 8h) wychodzilo 750zl.
zdjecie uzytkownika
Aaaga - 2014-07-19 09:48:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam się z Magdą, prawdę trzeba skasować żeby nikt nie wiedział..
A jak przychodzą nowe pracownice dowiadują się jaka jest atmosfera w firmie i jak menadżerki traktują ludzi , to same po miesiącu odchodzą..
( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
hmmm - 2014-08-06 11:52:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Brak rzetelnej analizy i prognoz dostaw ilości towaru, ze strony Managerek jak i Kierowników (którzy niejednokrotnie nawet nie mają wykształcenia z branży piekarniczej). Praca od 10 do 16 godz. dziennie (tyg. ponad 74godz.), nadgodziny to kpina, wypłata również za tyle godzin pracy. W dni ustawowo wolne od pracy zabierają dzień urlopu lub dniówkę. Nie stosują zasady "11 godz. nieprzerwanego odpoczynku". Praca rejestrowana na kamerach. Jakość produktów słodkich tj. drożdżówki, pączki, cista itp. strasznie niska i uboga, smak okropny. Aż żal mi osób, które muszą produkować to "coś" według okrojonej receptury.
zdjecie uzytkownika
ela - 2014-08-07 22:20:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A masz umowę o pracę czy zlecenie?? W biurze pracujesz czy fizycznie??? Ile płacą za taki cały miesiąc? Pieczywo i drożdzówki rzeczywiście pozostawiają sporo do życzenia tym bardziej jak wczorajsze rano na sklep przychodzą...
zdjecie uzytkownika
Oleto - 2014-08-08 01:40:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@ela Może po prostu trafiłaś na jakieś kilkudniowe sztuki, które już trochę leżały w jakimś sklepie? Wątpię, żeby Piekarnia pozwoliła sobie na taki strzał w stopę, bo to mogłoby oznaczać wystraszenie klientów od własnych wyrobów. Na rynku są niby od 1993 roku, ale myślę, że wiele jeszcze do osiągnięcie przed tą firmą. Ciekawi mnie jaka atmosfera panuje wewnątrz składu, bo to sprawia, że na pewno do pracy przystępuje się z dużo większym entuzjazmem, co w zasadzie jest na plus nie tylko dla pracownika ale i pracodawcy.
zdjecie uzytkownika
ewa - 2014-08-08 10:10:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ze sklepow codziennie wszystko zwracamy
zdjecie uzytkownika
aaa - 2014-08-21 18:05:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ile zarabiacie w królu jako ekspedientki? Macie premie?
zdjecie uzytkownika
lolita - 2014-08-22 21:59:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z premią ok. 1800
zdjecie uzytkownika
aaa - 2014-08-24 21:48:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
1800 zł?? Miesiecznie?? To na którym sklepie?? Bo z tego co słyszałam to dziewczyny zarabiają góra 1000 zl
zdjecie uzytkownika
Bac - 2014-08-25 10:20:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@aaa Skoro zarabiają góra 1000 zł to co one pracują na umowie zleceniu? Bo na pewno nie na umowę o pracę. W zasadzie nie wiem dlaczego ludzie godzą się na pracę na takich warunkach, skoro w normalnych warunkach nie można się za to utrzymać. Z drugiej strony myślę, że gdzieniegdzie 1800 jest do osiągnięcia.
zdjecie uzytkownika
ala - 2014-08-25 14:54:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
laski a jaka macie podstawe?
slyszalyscie moze ze niektore maja wieksza od nas? czyli wiecej niz 850 (z 2 sob) ???
jakie macie utargi?
zdjecie uzytkownika
eee - 2014-08-26 08:13:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niektóre maja dalej mniej niż 850 a niektóre nawet 1100 zl z dwoma sobotami. Niesprawiedliwe w ciul. Jeszcze te które maja wieksza podstawę to niby ze względu na utargi a jeszcze maja premie. A ja mam najnizsza podstawę i nie mam żadnej premii żal w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] A ty na swoim sklepie masz premie❓
zdjecie uzytkownika
eee do bac - 2014-08-26 08:17:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słuchaj jak ( usunięte przez administratora )wiesz to sie nie wypowiadaj. W królu wszystkie ekspedientki pracują na umowę zlecenie❗ a dlaczego pracują w takich warunkach❓ bo ( usunięte przez administratora )gdzie indziej nie ma pracy albo chca doświadczenie proste jak ( usunięte przez administratora )
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Piekarnia Król Antoni
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski