Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Piekarnia Król Antoni

Pracowałeś w firmie Piekarnia Król Antoni i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Niezapomnisz - Piekarnia Katowice - 2012-01-24 19:39:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tego co wiem to nie za fajne warunki jako kasjer-sprzedawca na początek umowa zlecenie( usunięte przez administratora )

Tylko to słyszałem, więc proszę o bardziej wiarygodną opinię :
zdjecie uzytkownika
uzytkownik - 2013-01-18 10:42:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Umowa zlecenie to tylko przykrywka. Dziewczyny pracują w strasznych warunkach, problemy z zawarciem umowy o prace. Stawki godzinowe poniżej normy ; ( kiepsko pod tym względem, ale chlebek mają pierwsza klasa ; )
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-07 17:22:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
@uzytkownik, to ile można tam zarobić skoro stawki są poniżej normy mniej niż 8 zł brutto? Czy jako pracownik masz dostęp do ich wyrobów po niższych cenach czy w ogóle są za darmo?
zdjecie uzytkownika
ANONIM - 2014-01-04 11:02:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
na początek praca ok po liceum czy ogólnie po szkole każdemu pasuje bo może coś zarobić... Niestety jak troche sie popracuje wszystko sie zmienia widzi sie wszystko traktowanie pracowników, zarobki a im dłużej pracujesz tym gorzej przejść do innej firmy bo każdy Piekarnie król uważa za b. dobrą owszem może jest i bardzo dobra pod względem pieczywa i ogólnie wyrobów ale napewno nie pod względem traktowania pracowników. A zarobki to nie całe 5 zl na rękę już.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-01-22 22:12:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Praca fajna miła i przyjemna. Gorzej z kierowniczkami.Nic nie potrafią załatwić, wiecznie jakiś problem. Obgadują jednych pracowników do drugich. Słaba płaca. Obowiązki jak na umowę o pracę a podpisywana jest umowa zlecenie. Co nie do końca tak powinno być.
zdjecie uzytkownika
Annnonimowa - 2014-01-27 20:16:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Całkowicie się nie zgadzam.. pracuję w tej piekarni już ponad rok i narzekać nie mogę. Jak na pracę dla studentki w godzinach od 6-12 czy 12-18 i dwie soboty w miesiącu to naprawdę bardzo dobre warunki. Może i płaca nie jest za wysoka, ale doliczając premie można wyjść naprawdę porządnie za miesiąc. Nikt nie stoi za plecami, nie patrzy na ręce, grafik ustalamy między sobą i jak nam pasuje. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
aneczka21 - 2014-02-05 21:22:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Wykonujemy umowę zlecenie przy obowiązkach na umowę o prace. Z tego co wiem sprawa jest już w PIP a swój finał znajdzie w sądzie. Za marny grosz robota. Kierowniczki ciągle nie słuchają jak im się coś zgłasza szczególnie są upierdliwe. I pyskate.
zdjecie uzytkownika
miła - 2014-02-06 11:24:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Według mnie praca bardzo fajna
zdjecie uzytkownika
była pracownica - 2014-02-10 14:26:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nie polecam nikomu tej pracy, kto nie ma tzw. ostrza na gardle. Warunki są poniżej godności. zgadzam się z poprzednimi wpisami. Panie menadżerki obgadują pracowników do innych, ciągła podejrzliwość oraz nadużycie wobec pracownic odnoście narzuconych obowiązków a płaca w wysokości 5zł na rękę. To rozbój w biały dzień. (usunięte przez administratora).. Nie można się niczego doprosić, narastające poczucie wykorzystywania i gorszego traktowania.
zdjecie uzytkownika
anoniemk - 2014-02-11 17:23:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zgadzam się z powyższym wpisem. Można się nabawić problemów zdrowotnych w tej pracy z nerwów przez Panie menadżerki.. Ciągłe problemy i pretensje a same mieszają. Obgadywanie pracowników to już w ogóle nie powinno mieć miejsca ale niestety ma miejsce. Widocznie nikt tego nie potrafi dopilnować Do tego zdarza się że nie wypłacają wynagrodzenia. Firma której nikomu nie polecam. Za tak małą stawkę, takie traktowanie i umowę zlecenie
zdjecie uzytkownika
aaa - 2014-02-13 16:52:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
TRAGEDIA wynagrodzenie , menadzerki - masakra,(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
madzia - 2014-02-14 13:48:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Za 750 zł co zarabiam nawet czynszu nie jestem w stanie opłacić. Kasa beznadziejna za to ciągłe pretensje o wszystko od menadżerek które siedza tylko na sklepach i piją kawę zamiast zainteresować się pracownikami i sklepami...MASAKRA! Nikomu nie polecam
zdjecie uzytkownika
Nowik - 2014-02-15 13:11:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Cóż, rzadko ktokolwiek gdziekolwiek jest zachwycony pracą swoich menadżerów - co by nie mówić. Chociaż zastanawiam się... jakim cudem wy zarabiacie 750 zł skoro minimalna krajowa 1650 brutto..
zdjecie uzytkownika
Ekspedientka "Król" - 2014-02-18 20:04:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Za cały miesiąc pracy, czyli dziennie po 6h i dwie soboty dostaniesz wypłaty 750zł. Umowa zlecenie studencka. Zatrudniają tylko do 26 roku życia. Prawda. Ale przecież godzicie się na to? Narzekacie, a same na rozmowie dostajecie warunki i stawkę. Pani menaganer wcale nie jest taka zła. Jest pomocna i pracowita. Czepia się jak trzeba, a jak się czepia to musi mieć ku temu jakiś powód. Bez powodu by się nie czepiała. Warunki jakie są, takie są. Ale każda przyjomowana ekspedientka jest o nich informowana. Narzekacie, a same się na to godzicie.
zdjecie uzytkownika
mała ekspedientka dąbrowa - 2014-02-19 11:55:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pani Manager obgaduje każdego pracownika do innych. Jest bezczelna i arogancka. Stawka proponowana jest ale wynagrodzenie obcinane. Nigdy nie wypłacają tyle co potrzeba.
zdjecie uzytkownika
asia - 2014-02-25 08:51:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak czytam te opinie i sie zastanawiam czy to ludzka zlosliwosc i po prostu beznyslnosc bylych pracownic,ja pracuje juz w firmie dwa lata,jak zostalam przyjeta dokladnie wiedzialam ile bede zarabiac,ze jest to umowa zlecenie,a nie o prace dokladnie pani mnie poinformowala ze nie ma mozliwosci dotac umowy o prace i jest to praca dopoki sie ucze,a mnie to pasuje,na zjazdy mam wolne,moge przygotowac sie spokojnie do egzaminu,bo jak koncze o 12 stej to caly dzien dla mnie ,wiec bzdury pisza....
zdjecie uzytkownika
eksedientka - 2014-02-25 09:00:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja pracuje od 6mc w piekatni i nie mam zadnych problemow, kasa slaba ale sama sie na to godzilam,menadzerki ok czepiaja sie jak maja do czego,bo wiadomo jest to sklep z pieczywem wiec musi byc czysto i z tym sie zgadzam,sama dbam o to by tak bylo,a te ktore maja (usunięte przez administratora)maja problemy z kierownikami bo one tego bardzo pilnuja
zdjecie uzytkownika
monika - 2014-03-19 19:29:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dziewczyny to chyba same blondynki,ktore nie rozrozniaja warunkow i podstawowych roznic miedzy umowa o prace a umowa zlecenie,ja odrazu zostalam poinformowana ze jest to umowa zlecenie,wiec o urlopie nie ma mowy,o l4 tym bardziej,ale zgodzilam sie na to bo moge spokojnie przygotowac sie do zajec,kasa mala ale dla mnie samej na moje potzreby wystarcza,kierowniczki spoko,na sklepie cieplo,czysto,wiec nie wiem skad te tragiczne warunki...przesada
zdjecie uzytkownika
TysiąclecieKatowice - 2014-04-14 17:44:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Za każdym razem gdy idę do waszej piekarni to żyć się odechciewa... Entuzjazm, obycie, kultura i profesjonalizm ekspedientek jest niepowtarzalnie beznadziejny! Jak mam u was kupić bułkę to wolę iść do Lidla! Wypieki są dobre i to tyle z plusów. Pozdro dla wszystkich niezadowolonych byłych i obecnych pracowników. Ogarnijcie się.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
12 osób obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Piekarnia Król Antoni
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x