Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Piekarnia Król Antoni

Pracowałeś w firmie Piekarnia Król Antoni i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ala - 2014-09-01 16:22:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wydaje mi się ze 1100 beda miały laski, które pracują po 8h.
Gadalas z kims o podwyzce? jaka odpowiedz?
Ile pracujesz u króla?
zdjecie uzytkownika
eee - 2014-09-02 18:14:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracują po 7 godzin. Tyle powiem. Ja gadałam o podwyżce ale nie bo za małe utargi;/ tak jak ja bym miala na to wpływ. 3 lata pracuje
zdjecie uzytkownika
ala - 2014-09-02 21:52:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to masz podobnie jak ja.
Na umowe o prace nie ma co liczyc - chore.
Tyle juz pracujemy a jestesmy traktowane jak ****
zdjecie uzytkownika
Adam - 2014-09-15 16:49:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najlepiej jest na kogoś pisać nieuczciwe opinie które nie zawsze pokrywają się z rzeczywistością i się nie podpisywać. Prawda jest taka że podpisując umowe o pracę, lub warunki zatrudnienia określa się wynagrodzenie. Jeżeli ktos czuje sie w takich sytuacjach oszukany po to są sądy pracy. A na takich formach to najczęściej wypowiada sie konkurencja podszywająca się pod byłych pracownikow. Znam kilka osób co od wielu lat pracuje w tej piekarni zarówno w sklepach jak i na produkcji i ma inną opinie niż poniższe. Pozdrawiam A
zdjecie uzytkownika
aaa - 2014-09-16 20:27:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To facet jesteś w błędzie ogromnym. Piszesz o umowie o pracę a w królu w sklepach wszystkie ekspedientki mają zlecenie!!! Najgorsze że istnieją takie pachoły jak Ty co nie wiedzą a sie wypowiadają! Pewnie rodzina właścicieli... żal mi takich ludzi
zdjecie uzytkownika
hmmm - 2014-09-17 12:58:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [aaa - 2014-09-16 20:27:35]:
Panie Adamie, muszę zgodzić się z opinią osoby "aaa" i to w 100% ponieważ pomimo próby zatuszowania przez Pana zaniedbań jakich się dopuszcza ten pracodawca prawda jest zupełnie inna i dobrze znana. Dodatkowo zasłaniając się Sądem Pracy robi się Pan śmieszny - prywatny pracodawca jak dobrze wszystkim wokół wiadomo nie przejmuje się łamaniem praw pracownika bo z założenia wychodzi, że pracownik jest na tyle mało inteligentny, że nie będzie walczył o swoje prawa ponieważ ich po prostu nie zna. Dodatkowo komu po 12 godz. pracy chciałoby się walczyć z urzędami??? Jeżeli zależy pracodawcy na danej osobie to jest doceniana w różny sposób od robienia takiej osoby Kierownikiem przez dodatkowe uposażenie finansowe czy korzystanie z innych przywilejów. Tak było w przypadku jednej osoby, która chciała się zwolnić, a żeby została zrobili - tą osobę - kierownikiem. Być może kiedy zarabia się tyle ile Pan i korzysta z przywilejów nie można pisać o pracodawcy w taki sposób ale jeśli nie – to co innego pozostaje? Ostrzeganie innych naiwnych. Co wcale nie oznacza, że inny pracodawca jest lepszy.
Panie Adamie skoro jest pan jak mniemam z wypowiedzi pracownikiem i to nie szeregowym to czy miło jest pracować w pełnej inwigilacji – pod obstrzałem kamer? Czy stosuje Pan zasadę "11 godz. nieprzerwanego odpoczynku" dla swoich pracowników? Czy za pracę w niedziele i święta pracownicy dostają 200% wynagrodzenia zgodnie z Kodeksem pracy? Czy stawka za godziny nadliczbowe jest również odpowiednio wynagradzana czyli większa od godz./dniówki ???
Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
ewa - 2014-09-17 16:28:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A kto tak został kierownikiem??
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-09-30 12:57:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, do wszystkich tak gorliwie uczestniczących w dyskusji. Fakt jest faktem przyjmując się do pracy wszyscy macie zapewne czarno na białym jakie są warunki pracy, które akceptujecie. Po co te wszystkie rozterki i żale? Jeżeli wam się nie podoba to daje sobie rękę uciąć że nikt was na siłę nie trzyma mam wolny rynek dlaczego nie szukacie pracy gdzie indziej przecież takie bezrobocie mamy:)
zdjecie uzytkownika
aaa - 2014-09-30 15:30:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Czarno na białym to jest nielegalne zatrudnienie i tyle. W końcu przydałoby się pozew zbiorowy wnieść...
zdjecie uzytkownika
taka sobie - 2014-10-05 10:46:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dostałyśmy 20PLN (dwadzieścia) premii do podziału na trzy (dobry punkt). Może te pieniądze giną gdzieś po drodze ... ?
zdjecie uzytkownika
taka sobie - 2014-10-05 10:50:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
może dać znać do gazety o sposobie zatrudniania, bo PIP jest już pewnie sponsorowany przez A.K. i resztę
zdjecie uzytkownika
aaa - 2014-10-06 20:15:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pip to już jest tak sponsorowany przez nich że nic im nie zrobi szkoda gadać... Polska to kraj bezprawia! Wykorzystują jak tylko mogą...a premie giną w rękach menadżerek!!! Trzeba zarabiac na ich nową torebkę ....czy buty... Pazerne osły
zdjecie uzytkownika
mmmmaaaaaaagggggg - 2014-10-07 16:19:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [eee - 2014-08-26 08:13:49]:
tak mają 1100 ale pracują inaczej. bo do 13 i do 20,a soboty do 15.. więc chyba jest różnica.. a w dodatku na głównej piekarni to dziewczyny robią nawet niedziele i soboty tak samo do wieczora, więc raczej nie ma się o co burzyć.. premie byly od utargów a teraz z tego co wiem dostaje każdy sklep.. mniejsza czy większą ale jest co miesiąc. I tyle w tym temacie
zdjecie uzytkownika
gocha - 2014-10-08 08:35:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziwne bo pracuje dwa lata i premii nigdy nie widziałam na oczy wiec jak nie wiesz to się nie wypowiadaj, ja tez kiedys tyle stalam na sklepie (usunięte przez administratora) 800 zl tylko dostawalam:/
zdjecie uzytkownika
gocha - 2014-10-08 10:27:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dokladnie stalam 6.00-13 i 13-20. I 800 zl moalam
zdjecie uzytkownika
eee - 2014-10-22 11:14:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Haha ale jaja.a o premi to spoko trzeba sobie na nia za służyc zeby ja dostac .pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
kasjer - 2014-10-23 18:56:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak premia jest o ile ktoś na nią zasłuży:) Czasem mniejsza czasem większa ale jest:)
zdjecie uzytkownika
Liroj - 2014-10-27 08:26:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak patrząc ze swojego punktu widzenia to za 800 zł ciężko byłoby mi się utrzymać przy życiu pracując w zasadzie na pełny etat. Zastanawiam się dlaczego nie ma dyskusji z przełożonymi na temat wyższych wynagrodzeń czy wprowadzenia prawdziwych, a nie sztucznych premii? Jeżeli nie ma chemii między pracodawcą a pracownikiem to po co taka współpraca ma trwać..
zdjecie uzytkownika
kasjer - 2014-10-27 09:49:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciężko się utrzymać to jest tragedia. Ale w tej firmie jest tak że albo pracujesz albo do widzenia. I tak niedawno podniesli pensje bo było dużo mniej i nie ma mowy żeby dali więcej. Do tego umowa zlecenie bez żadnych składek.... Firma kogucik
zdjecie uzytkownika
Ja - 2014-10-28 23:14:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oj dziewczyny tak czytam wasze wypowiedzi i zastanawiam sie czy zajęcie sobie sprawę z tego ze w necie nic nie ginie, nawet jeżeli pozornie sądzicie ze jesteście anonimowe. Zastanawiam sie czy wasz pracodawca juz wystąpił do administratora po wasze ip czy juz moze zgłosił to na policję... Polecam wziąć to pod uwagę bo w tym kraju na wszystko sa paragrafy.
Ps. Pracująca na etacie i doświadczona w przesłuchaniach w sprawie postów jako oskarżona- niestety:/
zdjecie uzytkownika
alka - 2014-11-29 20:41:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To stanie po 7 godzin, co pisałyście 6-13 i 13-20 to się tyczy jakiego stanowiska? Te 800 złotych było liczone jako premia, czy główny zarobek, bo tez nie zrozumiałam.. Może to tylko kasa liczona za stanie w weekendy? Bo cos mi się nie chce wierzyć, by Piekarnia Król Antoni źle płaciła swoim pracownicom.
zdjecie uzytkownika
bmw - 2014-12-04 11:25:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Prawda jest taka, że poszukują osób uczących się tylko po to żeby mieć z nich zarobek.. Mają szeroko i głęboko w d.... pracowników..
Z resztą co się dziwicie, że macie małe wypłaty, jak panie menadżerki muszą mieć wypasione firmowe auta ..
zdjecie uzytkownika
olga - 2014-12-04 20:37:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
własnie co prawda to prawda. 800 zł to zarobek za cały miesiac plus dwie soboty w tym patrzą tylko jak zaoszczedzić na pracownikach. i jak wykorzystac
zdjecie uzytkownika
slodki - 2014-12-07 15:37:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam.pytanie.czy orietuje sie ktoś z Państwa ile zarabia samodzielny dobry znajacy swoj fach cukiernik i ile musi pracowac godzin w miesiacu na te pieniądze.
zdjecie uzytkownika
Belmondo - 2014-12-07 16:22:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [aaa - 2014-09-30 15:30:07]:
Jak se gościu chcesz mówisz czarno na białym P. (usunięte przez administratora)to prosze ostrzec pana szefa Pana (usunięte przez administratora)że jutro wpadne to znaczy 07.12.2014 z PIP i zobaczymy czy on ma ich w garści z tego co wiem tam pracują ludzie na czarno bez umów P.Król płaci im tygodniówki po 200 złotych i to sie dzieje nagminnie ludzie tam pracują po 12 a nawet 16 godzin i co P. (usunięte przez administratora)wcale tam nie wygląda różowo jak pan to opisuje z poważaniem nieznajomy
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Piekarnia Król Antoni
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Piekarnia Król Antoni?
Zadaj pytanie
x