Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: ZEITMANN


Oceniono 1011 razy
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
ZEITMANN
Walerego Sławka 3
30-633 Kraków
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
zdjecie uzytkownika
StopTrollom - 2014-10-21 18:06:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [like me - 2014-10-21 17:28:17]:
Mi to przeszkadza - tak jak jemu przeszkadza że niby usuwają to mi przeszkadza że chłopak robi krucjatę spamując i powtarzając jedno zdanie 12 razy. Mam do tego prawo i już zgłosiłem to do admina. Stop pieniactwu!
zdjecie uzytkownika
heh - 2014-10-21 18:16:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [StopTrollom - 2014-10-21 18:06:47]:
moze ty bronisz zeitmann?Wyslali Cie juz gdzies do pracy ? Czy sie starasz? :)
zdjecie uzytkownika
StopTrollom - 2014-10-21 18:49:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam z nimi jechać na magazyn zabawek - chciałem poczytać jak tam jest ale jedyne co znalazłem na tym forum to bełkot i wciąż powtarzane pytania albo takich trolli jak ty którzy wklejają jednio zdanie w kółko. Ja wiem jak jest zagranicą i nie boje się ani ciężkiej pracy ani syfskiego mieszkania. Jedynie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ludzi na mieszkaniu ale na to nie ma nikt wpływu. A tobie coś zaproponowali że tak bardzo się nimi interesujesz i robisz tą krucjate na rzecz sprawiedliwości ? Ja ich nie bronie tylko jestem realistą i wiem że na pewno usuwają komentarze które im nie pasują, pogodziłem się z tym. Wiem że nie można ludzią wierzyć tylko trzeba się samemu przekonać. Choć przynaje że chciałem poczytać opinie ale jakieś sensowne a nie wkółko te same pytania i twoje jedno zdanie ;)
zdjecie uzytkownika
kamilek - 2014-10-21 19:01:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja pracuje na zabawkach, pierwsza wyplate dostalem w terminie, wszystko sie zgadza i od innych wiem, ze firma jest wyplacalna i ze nigdy nie bylo problemow z kasa. Tu nie ma rotacji, ale ida Swieta, wiec ludzie sa potrzebne. My teraz pracujemy tez w sobote, wiec mozna calkiem ok zarobic.
Mieszkanie luksusowe nie jest, my mieszkamy we 3 w pokoju, ale mamy swoja lazienke, kuchnie i jest dostep do internetu. Ostatnio pani z zeitmanana pomogla w zalatwieniu zaliczki, dostalem w gotowce, wiec nie narzekam. A dzis rozmawialam z pania i zalatwila tez prace mojej dziewczynie. Ja przyjechalem do pracy, wiec pracuje i nie narzekam.
zdjecie uzytkownika
jarek - 2014-10-21 19:03:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiecie cos w sprawie palet w lipsku czy to aktualne??? chce tam jechac bo mam blisko ale mi powiedzieli ze juz maja komplet pracownikow.. cos ktos wie????
zdjecie uzytkownika
ola - 2014-10-21 20:00:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a moze mi ktos napisac, czy na tych zabawkach wystarczy podstawowy jezyk???
zdjecie uzytkownika
mlody w polsce - 2014-10-21 21:00:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiedzcie cos o pracy w zabawkach albo piszcie na gg 46733526
zdjecie uzytkownika
ach - 2014-10-21 21:50:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szkolenie jest z Niemcami, więc trzeba rozumieć. Podstawowy to za mało.
A co do tych bardziej neutralnych opinii w rodzaju "nie jest tak zle" to nie wiem kto je pisze, bo na pewno nikt kto pracuje z tej agencji (przede wszystkim pracy jest teraz mało a już na pewno nie ma pracujących sobot. Przed świętami pewnie będą ale to jeszcze sporo czasu.

Opinie są całkiem usuwane lub zmieniane.
To nie jest tak, że cię tu zabiją i zjedzą, ale warunki nie są dobre, a agencja która boi się nawet średnio negatywnych komentarzy jest podejrzana.
zdjecie uzytkownika
do Ach - 2014-10-21 22:06:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ach - 2014-10-21 21:50:39]:
co to znaczy że jest podejrzana? Bo nie rozumiem tego. Jesteś tam, pracujesz to co jest podejrzane? I co znaczy warunki nie są dobre ? Znowu ktoś coś pisze ale w ogóle to nie jest zrozumiałe. A jak pracy jest za mało to co siedizcie w domu czy pracujecie ?
zdjecie uzytkownika
DD - 2014-10-21 23:35:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ach - 2014-10-21 21:50:39]:
Kolejna wypowiedź z [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nic nie mówiąca o sytuacji na miejscu. Ja postaram się trochę rozjaśnić sytuacje dla wszystkich co się pytają. Po pierwsze roboty jest dużo i nikt nie siedzi w domu. Cały czas zatrudniają kolejne osoby i to nie tylko z zeitmana. Magazyn jest bardzo duży i stąd potrzeba kolejnych osób, nie oszukujmy się na pewno jest to związane z zapotrzebowaniem na zabawki na święta. Co będzie po św nik nie mówi, zobaczymy. To co napisał kolega jest celowym działaniem aby nie robić sobie konkurencji na miejscu. Co do mieszkania to zgadzam się że warunki nie są dobrea ale napisza zaraz dlaczego a nie poprostu nie są dobre. Wyobraźcie sobie jedną łazienkę nawet z kilkoma prysznicami i kiblami na 16 osób! Gdzie rano prawie wszyscy spotykają się w łazience a po pracy równocześnie chcą gotować! Po za tym nie wszyscy po sobie sprzątają co powoduje dużo napięć. Druga sprawa to picie, o którym chyba nie ma co wspominać chyba wszyscy rozumieją o co mi chodzi. Tak jak kolega pisał nikogo tu nic nie zrobią ale kto nie pracował za granicą będzie w szoku.
zdjecie uzytkownika
krzysiek07711 - 2014-10-22 07:01:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
27.10.2014 mam zacząć prace w Mercedesie jako kierowca. Może ktoś tam pracował albo pracuje. Proszę o informacje. libralibra@interia.pl
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-10-22 14:28:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najlepiej też z kimś pojechać, bo nie wiadomo z kim się bedzie mieszkać, zagranicę jedzie też patologia [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] którzy chleją dzień w dzień
zdjecie uzytkownika
marcelo72 - 2014-10-22 16:16:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jedzie ktoś do pracy przy paletach w miejscowości Schkeuditz koło Lipska.Mam się niby stawić w poniedziałek na dworcu kolejowym w lipsku i ktos ma mnie odebrać
zdjecie uzytkownika
vvv - 2014-10-22 17:23:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [marcelo72 - 2014-10-22 16:16:49]:
Ponoć 5 nas ma byc.Skąd jedziesz ?
zdjecie uzytkownika
marcel72 - 2014-10-22 17:38:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jadę z północno- wschodniej części Polski dali mi namiar do jakiegoś Khalil Mislem i to z min mam się kontaktować,a jak to u ciebia wyglada jak coś pisz na maila marcelo72@wp.pl
zdjecie uzytkownika
dam - 2014-10-22 19:16:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja jade od listopada jako operator wozka do hamburga, ktos jedzie?
zdjecie uzytkownika
iko - 2014-10-22 22:12:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A na zabawkach trzeba placic za mieszkanie czy za free?
zdjecie uzytkownika
lili - 2014-10-22 23:35:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mieszkanie oplaca nam firma.My mieszkamy w 6 w mieszkaniu 3 pokojowym,warunki bardzo dobre
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-10-23 09:11:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
to cieszcie się dopóki możecie że jesteście w szóstkę bo na pewno nie potrwa to długo. Zaraz zeitman ściągnie kolejne osoby i będziecie mieszkać w 12 osób ;)
zdjecie uzytkownika
ciekawy - 2014-10-23 18:04:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej!

Czyli to wygląda tak że wysyłam CV oni dzwonią i powiedzmy z dnia na dzień mam tam być ?????????? Jak z tym niemieckim? Czy te osoby które przechodziły rekrutacje mogą coś powiedzieć na temat pytań poziomu rekrutacji ? Znacie język ze szkoły ?
zdjecie uzytkownika
p - 2014-10-23 18:57:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Naprawdę nie rozumiem tego forum, najpierw zmieniali "srednio" na "swietnie", a teraz nagle przestali ( tzn z tego co możemy zobaczyć).
Komentarze o pracy piszą jakieś podstawione osoby (nie ma nikogo o takich imionach ) i narzekają na ludzi którzy narzekają.
Rzecz najważniejsza : mało godzin. Niektóre osoby mają 2 dni w tygodniu wolne.
Praca będzie przed świętami, ale bądźmy szczerzy i nie ściemniajmy ludziom o co najmniej 40 h tygodniowo bo to bzdura.
Sama praca jest ok, jak na każdym magazynie, ale zdeczdecydowanie lepiej wychodzą ludzie zatrudnieni przez inne agencje.
zdjecie uzytkownika
Radek - 2014-10-23 19:10:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Marcelo72
z ajkiego miasta jestes? ja tez płn-wsch Polski
zdjecie uzytkownika
marcel72 - 2014-10-23 19:36:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Radek - 2014-10-23 19:10:03]:
okolice Iławy,a ty? i czym jedziesz jak coś to pisz na maila marcelo72@wp.pl
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-10-08
Żródło: Gowork.pl
Hamburg
( )
Obecnie dla naszego klienta dużej niemieckiej firmy logistycznej z Hamburga poszukujemy osób do pracy na stanowisku: Pracownik magazynu w Hamburgu (Niemcy) Miejsce pracy: Niemcy, Hamburg   Obowiązki: - Pakowanie, paletowanie, konfekcjonowanie, - Kompletowanie zleceń, - Przygotowywanie paczek do wysyłek. Wymagania:
zdjecie uzytkownika
SamJesteśPodstawionyDebilu - 2014-10-23 20:05:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [p - 2014-10-23 18:57:40]:
Dobrze że twoje imię "p" występuje wśród nas z Mytoys :P Co się dziwisz że nikt się nie podpisze prawdziwym imieniem jak sam też sie nie podpiszesz. Niby wszyscy niezadowolenia ale nikt nie chce stracić roboty ani podpaść u (usunięte przez administratora) i u zeitmana :) haha wielki chojrak na "P" pewnie od pierdoły. Dobrze wszyscy wiedzą że zawsze dobrze tam gdzie nas nie ma ale jakoś nikt masowo nie rezygnuje z Mytoysa choć tak źle!
zdjecie uzytkownika
CNC - 2014-10-23 20:13:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy to prawda że przez Zeitmana można zarobić 2500 euro na rękę jako operator/programista CNC????? Za takie pieniądze można rzeczywiście już myśleć o porzuceniu pracy w Polsce. Może ktoś z operatorów się wypowiedzieć ?
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ZEITMANN
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x