Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: ZEITMANN


Oceniono 1012 razy
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
ZEITMANN
Walerego Sławka 3
30-633 Kraków
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-10-22 14:28:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najlepiej też z kimś pojechać, bo nie wiadomo z kim się bedzie mieszkać, zagranicę jedzie też patologia [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] którzy chleją dzień w dzień
zdjecie uzytkownika
marcelo72 - 2014-10-22 16:16:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jedzie ktoś do pracy przy paletach w miejscowości Schkeuditz koło Lipska.Mam się niby stawić w poniedziałek na dworcu kolejowym w lipsku i ktos ma mnie odebrać
zdjecie uzytkownika
vvv - 2014-10-22 17:23:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [marcelo72 - 2014-10-22 16:16:49]:
Ponoć 5 nas ma byc.Skąd jedziesz ?
zdjecie uzytkownika
marcel72 - 2014-10-22 17:38:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jadę z północno- wschodniej części Polski dali mi namiar do jakiegoś Khalil Mislem i to z min mam się kontaktować,a jak to u ciebia wyglada jak coś pisz na maila marcelo72@wp.pl
zdjecie uzytkownika
dam - 2014-10-22 19:16:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja jade od listopada jako operator wozka do hamburga, ktos jedzie?
zdjecie uzytkownika
iko - 2014-10-22 22:12:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A na zabawkach trzeba placic za mieszkanie czy za free?
zdjecie uzytkownika
lili - 2014-10-22 23:35:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mieszkanie oplaca nam firma.My mieszkamy w 6 w mieszkaniu 3 pokojowym,warunki bardzo dobre
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-10-23 09:11:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
to cieszcie się dopóki możecie że jesteście w szóstkę bo na pewno nie potrwa to długo. Zaraz zeitman ściągnie kolejne osoby i będziecie mieszkać w 12 osób ;)
zdjecie uzytkownika
ciekawy - 2014-10-23 18:04:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej!

Czyli to wygląda tak że wysyłam CV oni dzwonią i powiedzmy z dnia na dzień mam tam być ?????????? Jak z tym niemieckim? Czy te osoby które przechodziły rekrutacje mogą coś powiedzieć na temat pytań poziomu rekrutacji ? Znacie język ze szkoły ?
zdjecie uzytkownika
p - 2014-10-23 18:57:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Naprawdę nie rozumiem tego forum, najpierw zmieniali "srednio" na "swietnie", a teraz nagle przestali ( tzn z tego co możemy zobaczyć).
Komentarze o pracy piszą jakieś podstawione osoby (nie ma nikogo o takich imionach ) i narzekają na ludzi którzy narzekają.
Rzecz najważniejsza : mało godzin. Niektóre osoby mają 2 dni w tygodniu wolne.
Praca będzie przed świętami, ale bądźmy szczerzy i nie ściemniajmy ludziom o co najmniej 40 h tygodniowo bo to bzdura.
Sama praca jest ok, jak na każdym magazynie, ale zdeczdecydowanie lepiej wychodzą ludzie zatrudnieni przez inne agencje.
zdjecie uzytkownika
Radek - 2014-10-23 19:10:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Marcelo72
z ajkiego miasta jestes? ja tez płn-wsch Polski
zdjecie uzytkownika
marcel72 - 2014-10-23 19:36:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Radek - 2014-10-23 19:10:03]:
okolice Iławy,a ty? i czym jedziesz jak coś to pisz na maila marcelo72@wp.pl
zdjecie uzytkownika
SamJesteśPodstawionyDebilu - 2014-10-23 20:05:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [p - 2014-10-23 18:57:40]:
Dobrze że twoje imię "p" występuje wśród nas z Mytoys :P Co się dziwisz że nikt się nie podpisze prawdziwym imieniem jak sam też sie nie podpiszesz. Niby wszyscy niezadowolenia ale nikt nie chce stracić roboty ani podpaść u (usunięte przez administratora) i u zeitmana :) haha wielki chojrak na "P" pewnie od pierdoły. Dobrze wszyscy wiedzą że zawsze dobrze tam gdzie nas nie ma ale jakoś nikt masowo nie rezygnuje z Mytoysa choć tak źle!
zdjecie uzytkownika
CNC - 2014-10-23 20:13:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy to prawda że przez Zeitmana można zarobić 2500 euro na rękę jako operator/programista CNC????? Za takie pieniądze można rzeczywiście już myśleć o porzuceniu pracy w Polsce. Może ktoś z operatorów się wypowiedzieć ?
zdjecie uzytkownika
mlodziak - 2014-10-23 20:32:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [p - 2014-10-23 18:57:40]:
ja znam na poziomie maturalnym i sam nie wiem czy to wystarczy ,wyjazdy sa chyba roznie ,ale watpie ze na drugi dzien mialbys wyjazd,za szybko. Ja mialem tak ze za tydzien musialem jechac ale nie wyszlo z mojej winy.
zdjecie uzytkownika
mkk - 2014-10-23 20:34:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [p - 2014-10-23 18:57:40]:
a co ty wszystkich znasz z hotelu?Wiesz jak kazdy ma na imie? Dziwne...
zdjecie uzytkownika
Do mlodziak - 2014-10-23 20:45:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej mlodziak
Jakie etapy rozmowy przechodziłeś ? Byłeś pytany najpierw przez osoby z biura (czy pytania po niemiecku były trudne)? A jeśli przeszedłeś rozmowę z Polski czy dzwonił do Ciebie jakiś Niemiec i sprawdzał Twój niemiecki ?
zdjecie uzytkownika
A.L. - 2014-10-23 20:56:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [p - 2014-10-23 18:57:40]:
wiesz co mnie wkurza jak czytam te twoją wypowiedź! Że ty masz prace i jesteś nie zadowolony a mnie do tej pracy nie wzięli bo nie znam wystarczająco języka! Ja siedzę i uczę się niemieckiego. Nie mam roboty w Polsce ale nie narzekam tylko chce podszkolić niemiecki i jak najszybciej wyjechać. Ty jesteś lepszy niż ja bo znasz go pewnie lepiej jak tam pracujesz. Ale ty tego nie doceniasz że masz prace - pewnie z twoim językiem mógł byś ją bez problemu zmienić na inną pracę w Niemczech. Ale nie ty tam siedzisz i jesteś niezadowolony. Nie rozumiem ciebie i drażnisz mnie. Nie rozumiesz że jest mnóstwo ludzi którzy chcą pracować a nie mogą. Do tego sam powiedziałeś że praca nie jest zła - więc szanuj ją albo się zwolnij i znajdź sobie lepszą. Bo mnie obrażasz i bynajmniej nie stoję po stronie zietmana bo oni zarabiają na tobie i na takich jak ja ale nie będę popierał nigdy narzekaczy
zdjecie uzytkownika
Krzysiek - 2014-10-23 21:01:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [A.L. - 2014-10-23 20:56:05]:
Dokładnie czuje to samo - mnie też nie chcą bo nie znam języka. A gość ma prace i jest niezadowolony. Szkoda że nie mogę cie zastąpić. Co za ironia losu...
zdjecie uzytkownika
mario - 2014-10-23 21:16:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xy - 2014-07-27 19:37:42]:
a moglbys podac konkretnie ile sie zarobi netto jako taki operator cnc bez programowania???
zdjecie uzytkownika
Do Krzysiek oraz A.L. - 2014-10-23 21:18:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak nie znacie języka a koniecznie chcecie wyjechać to polecam Wielką Brytanie. W wyszukiwarce trzeba wpisać nazwę jednego z hipermarketu który licznie występuje w Polsce oraz stolice Anglii. Praca niestety ciężka.
zdjecie uzytkownika
lelek - 2014-10-23 23:05:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Do Krzysiek oraz A.L. - 2014-10-23 21:18:44]:
Czy to morze o bjedrąke chodzi?
zdjecie uzytkownika
mlodziak - 2014-10-24 08:59:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ciekawy - 2014-10-23 18:04:28]:
Najpierw dzwoni do Ciebie agencja ,sprawdzaja jezyk ,podstawowe pytania .A pozniej czekasz na tel od pracodawcy z Niemiec ,on tez zadaje podstawowe pytania ,ile masz lat,gdzie pracowales itd.Zalezy od niemca co go interesuje. Jakby co to nr gg 46733526
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-10-08
Żródło: Gowork.pl
Hamburg
( )
Obecnie dla naszego klienta dużej niemieckiej firmy logistycznej z Hamburga poszukujemy osób do pracy na stanowisku: Pracownik magazynu w Hamburgu (Niemcy) Miejsce pracy: Niemcy, Hamburg   Obowiązki: - Pakowanie, paletowanie, konfekcjonowanie, - Kompletowanie zleceń, - Przygotowywanie paczek do wysyłek. Wymagania:
zdjecie uzytkownika
remik - 2014-10-24 14:27:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś się wybiera do Niemiec, prace wykończeniowe, płytkarz (Fulda)?
zdjecie uzytkownika
ooona - 2014-10-25 18:34:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a powie mi ktoś jak się ma sprawa z pracą przy pakowaniu kosmetyków w Heilbronn?jak wynagrodzenie, warunki mieszkaniowe, opłaca się tam jechać?
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ZEITMANN
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x