ZEITMANN

Kraków

Opinie o ZEITMANN

artchm 2016-06-22 18:01:11
Ciekawy jestem kto pisze takie bzdury, pracowałem w w/w firmie logistycznej przez Zeitmanna i jak ktoś chce harować za (usunięte przez administratora) na miesiąc to polecam. Kto był mądry po tygodniu już go tam nie było.
4
luty 2016-06-22 18:06:03
nie tylko do niemiec poszukują ale nawet do Skandynawii, ja mam pytanie czy jak znajdujesz u nich pracę to dostajesz polską umowę czy norweską? pracował ktoś z was już i wyjezdzał na ile jest pracy, czy istnieje mozliwosc dłuższej wspołpracy z nimi? czy tylko sezon?
Krzychu 2016-06-24 15:48:14
Przecież oni mówią, że to wesołe miasteczko to żadna tajemnica
fg 2016-06-24 17:23:54
no nie bo tez do Finlandii na przyklad na stanowisku mechanika utrzymania ruchu oferuja miedzy innymi pracę od zaraz w znanej fińskiej firmie zatrudnienie na fińskich warunkach - umowa z fińskim pracodawcą (nie w delegacji) atrakcyjne wynagrodzenie
4
ja 2016-06-25 13:25:26
Ktoś wie może czy opłaca się jechać do Bremy na komisjonera części samochodowych? daja tam ktoś wie jak tam jest??
dfe 2016-06-25 13:34:34
no i do Norwegii tezx :) w kilkia miejsc szukaja chyba..fajna sprawa w sumie mozna całkiem sporo zarobic
Alek 2016-06-26 11:58:36
Wie ktoś coś o warunkach na Pracowniku Produkcji? Jak płaca, warunki, zakwaterowanie. Opinie wyglądają zachęcająco i zastanawiam się nad aplikacją. Jeżeli ktoś umie coś powiedzieć na ten temat to czekam na odpowiedź.
ert 2016-06-26 12:03:10
hej no pewnie tak tylko wiadomo ze to wszsytko sa prace fizyczne i do lekkich nie naleza niestety :(
mi 2016-06-26 14:33:23
Wielka ściema potwierdzona rozmowom telefoniczną
4
weron 2016-06-26 15:09:20
Firma organizuje kurs języka niemieckiego dla wybranych zawodów elektryk, hydraulik, stolarz...

Leon 2016-06-26 16:00:03
Ale że są nowe ogłoszenia i niektóre są naprawdę super to wiedzcie
Skuba 2016-06-27 09:20:48
Kolego, po tygodniu to już nie było cwaniaków którzy migali się od roboty, ci którzy pojechali pracować mają normalne godziny i dodatki
Dora 2016-06-27 09:38:05
Praca jest prosta, jak to na produkcji, nie ma jakiejś spiny. Pensja przeciętna, ale nie jakaś słaba, myślę że warto, bo przynajmniej jest sporo godzin
mokka 2016-06-27 11:10:57
odnośnie p[racy stolarza o której wspomnieliście, widzę że można brać nadgodziny - a jak one są dokładnie płatne?
kamoha 2016-06-27 17:07:45
Polecam serdecznie! W tym roku na pewno z Wami pojadę. Wypłata na czas i praca w komfortowych warunkach. Organizują też kursy języka niemieckiego dla wybranych zawodów (np. elektryk, hydraulik lub stolarz).
Tomek 2016-06-27 18:19:25
jedzie ktoś jako malarz do Niemiec od nich?
dariusz 2016-06-27 20:29:39
Hej. Widzę, że ZEITMANN organizuje teraz sporo wyjazdów do pracy poza granicami naszego kraju. Nigdy nie zdecydowałem się na taki krok, ale teraz rozważam wyjazd do pracy na stanowisko mechanika urządzeń przemysłowych (Algard). Może ktoś już się rekrutował?
luty 2016-06-28 09:32:18
myślę, ze kwestie zakwaterownia trzeba przyjac taka jak jest,poza tym ludzie nie narzekają
tralalalala 2016-06-29 10:25:32
następny kopiujący treść ogłoszenia, żałosne
1
luty 2016-06-29 14:02:57
Witam, czy ktoś z obecnych i uczesniczących na forum wyjeżdzał do Finalandii jako Mechanik utrzymania ruchu? Zsskoczyłą mnie bardzo dobra oferta pracy, tym bardziej,że na warunkach finskich i dłuższy okres pracy
andrzej 2016-06-29 19:01:07
zeitmann to firma na poziomie.maja ciekawe propozycje pracy ktore zadowola interesantow.pieniazki sa zawsze na czas.pracodawcy sa wporzadku.polecam ja kazdemu kto chce zarobic kase.
rew 2016-06-29 22:04:32
@andrzej a powiedz mi na jakim stanowisku pracujesz w firmie?
2
kierowca 2016-07-03 12:13:13
podpowie ktos jak wygląda praca w fabryce mercedesa jako kierowca c+e?
2
luty 2016-07-03 12:14:50
No ja walsnie też aplikowałem i czekam na odzew od nich, zstaniwam sie jeszcze na jaki czas oferują pracę i czy faktycznie jechac sie oplaca, czy mają duże prjekty mi zalezy nawet na kilku miesiacach, tu niesttey nic mnie nie trzyma
2
kierowca 2016-07-04 17:31:52
ktoś coś podpowie.na temat pracy w fabryce.mercedesa jako kierowca ce?
dariusz 2016-07-04 17:39:36
Czas zależy @luty od tego na jaką robotę jedziesz wiem, że są nawet kontrakty tylko na wakacje ale i są na dłużej, pieniądze podobno dobre więc warto próbować
Walny Stefan 2016-07-05 19:18:03
Jak ma się tutaj takie stanowisko Pracownik biurowy ze znajomością j. niemieckiego czy to są jakieś ciężkie prace czy o co może chodzić, bardzo proszę o info
YOYO 2016-07-06 21:58:08
potrzebuje pilnie informacji na temat pracy jako spawacz w Finlandii czy warto,czy nie ma ściemy z płatnością i jakie są warunki mieszkaniowe
b 2016-07-06 23:26:01
@Walny Stefan co rozumiesz pytając czy sa cięzkie prace? W jakim sensie, no przeciez praca biurowa nie jest przecież fizyczną, awiec pod tym względem cięzka (fizycznie nie jest)... nieprecyzyjnie zadane pytanie
michal 2016-07-11 15:34:45
czy ktoś był w holandii z nimi ?
jakie warunki , dużo osób na domkach , praca jest ?
jak to wyglada tam na miejscu ?
rew 2016-07-11 18:12:58
@b oczywiscie ze praca do lekkiej to nie nalezy..ale oni maja kilka ofert pracy niemniej kazda z nich to jest praca fizyczyna z tego co mi sie wydahje no bo patrzecie mechanik samochodwy., lakiernik itp..trzeba miec na prawde odpowiednie kwalifikacje do tego
wiora 2016-07-12 20:31:04
Fizyczna i ez bardziej dla mężczyz dla kobiet chyba nic nie mają
mitek 2016-07-18 08:54:34
pytanie czy prawdziwe. Mnie to wygląda na akcje zorganizowaną kolorującą rzeczywistość.
Ciężko z całości wyciągnąć jakieś konkrety
1
dariusz 2016-07-18 10:08:25
Jak dobrze poszukasz @wiora to są takie ogłoszenia np. na sprzątaczki do Niemiec czy na kuchnię do Wielkiej Brytanii
janek29 2016-07-18 19:14:03
Kto jedzie 25 na stanowisko elektryka ?
dariusz 2016-07-18 19:21:10
Co ma być podkolorowane @mitek? Skoro zapewniają niemieckie zatrudnienie długoterminowe, umowę i inne rzeczy to muszą ich raczej dotrzymywać bo wiąże ich ta umowa
Elektryk 2016-07-19 13:22:10
MOŻE RZECZYWIŚCIE TA FIRMA WYWIĄZUJE SIĘ JAKOŚ ZE SWOICH ZOBOWIĄZAŃ, ALE DLA MNIE MA TAKŻE ZNACZENIE W OCENIE FIRMY JEJ PROPAGANDA ZATRUDNIENIA. JAK PRZECZYTAŁEM DZISIAJ DLA CIEKAWOŚCI, NA STRONIE GIEŁDY DLA ELEKTRYKÓW, ŻE 1700 EURO NA MIESIĄC LUB 11 EURO BRUTTO NA GODZINĘ DLA ELEKTRYKA Z DOŚWIADCZENIEM W NIEMCZECH TO DLA NICH "BARDZO WYSOKIE WYNAGRODZENIE", TO AŻ MNIE ZATRZĘSŁO I MUSIAŁEM TO SKOMENTOWAĆ. JESTEM ELEKTRYKIEM, ZE STAŻEM 5-LETNIM ZA GRANICĄ ORAZ WIĘKSZYM W POLSCE, ZNAJOMOŚCIĄ J. NIEMIECKIEGO I SWOBODNIE UZYSKUJĘ N O R M A L N E WYNAGRODZENIE ZA GRANICĄ, W GRANICACH 2000 EURO, A TRAFIA SIĘ BARDZO DOBRE WYNAGRODZENIE, TAKŻE POWYŻEJ 2500 EURO. CHOĆ TRZEBA BARDZO DŁUGO SZUKAĆ UCZCIWYCH I SUPER UCZCIWYCH FIRM. TO JEST DOPIERO WYNAGRODZENIE, KTÓRE MI REKOMPENSUJE ROZŁĄKĘ Z RODZINĄ, JEŻELI W OGÓLE, JAKIEKOLWIEK PIENIĄDZE MOGĄ TO ZROBIĆ. ALE, CZASAMI MUSIMY SZUKAĆ PRACY ZA BARDZO DUŻE PIENIĄDZE, SYTUACJE ŻYCIOWE ZMUSZAJĄ DO TEGO.
POZDRAWIAM WSZYSTKICH CZYTAJĄCYCH. :)
7
chol 2016-07-19 17:50:28
A wiecie jakich zarobków można się spodziewać? Podobno miały się pojawić jakieś premie do tego, więc nie tak źle.
papuszkla 2016-07-20 18:39:50
ja opinię swoją przyjacielu budują na tym jakie firma daje warunki pracownikom i co może mi zagwarantować w ofercie i na stanowisko elektryka w Niemczech już dają mki niemieckie zatrudnienie więc uważam że szucun
Też elektryk 2016-07-21 09:32:25
Elektryk, wszystko spoko, tylko weź pod uwagę, że stawek po 2-2,5 tysiaca euro można oczekiwać po kilku latach pracy za granicą, jak już masz wyrobiony kontakt z pracodawcą i sam sobie załatwisz umowę albo wkręcisz sie gdzieś na miejscu. Jak nie masz swojego mieszkania i nie jesteś tam dłużej to jeździsz przez agencje bo masz załatwione przez nich mieszkanie i umowe o pracę i nie ma że Cię pracodawca inaczej policzyl albo spóźnia się z wypłatą albo podpisaniem następnej umowy. Jasne że każdy by chciał zarabiać lepszą kasę, czyli taką jaką za tę robotę dostają Niemcy ale byłeś to wiesz że to nie tak gładko idzie i można się naciąć na początku jak się jedzie na chojraka. Jak na egencje 1700 na łapę to całkiem ok stawka, ja mam 8 lat doświadczenia w kraju i 2 za granicą i do maja popitalałem za 1300-1350 z pewną znaną agencją z Poznania ;) Ale sytuacje w życiu są różne i czasem trzeba.
1
gość 2016-07-21 11:12:47
Cały czas pojawiają się u nich oferty pracy @wiora, ale zobacz, że zatrudnienie i tak na razie jest skierowane obojętnie czy do mężczyzn czy do kobiet, ale warto posiadać odpowiednie doświadczenie czy wykształcenie.
Polny 2016-07-22 10:32:03
Blacharze samochodowi mają tutaj całkiem niezłe wypłaty z tego co mi się wydaje, to jeszcze nikomu nie zdarzyło się jakoś bardzo narzekać, ja uważam, że warto spróbować, warto się tym zainteresować, oczywiście warto znać niemiecki, bo trzeba mówić po niemiecku
Marqo 2016-07-22 11:26:23
Od kilku dni pracuje w niemczech z tej firmy, jak narazie wszystko ok - mieszkanie nawet spoko chociaz mogloby byc lepiej. Zobaczymy jak bedzie pozniej. Pierwsze wrazenie spoko.
Mik 2016-07-22 11:37:30
BEZPŁATNY KURS JĘZYKA NIEMIECKIEGO Z GWARANCJĄ ZATRUDNIENIA powiem wam że jest taka oferta, musicie ją sprawdzić, bo jak sami widzicie niesie dużo dobra i dużo radości, a także możliwość rozwinięcia swoich skrzydeł w tego typu dodatkowych kursach właśnie
daria 2016-07-22 19:05:34
Dziś wskoczyła oferta dla recepcjonistki do pracy w Wielkiej Brytanii. Po tym Brexicie nie wiem, czy to ma sens... Ktoś tam teraz przebywa i może dać znać?
luty 2016-07-23 16:15:22
troche mnie to zastanwia bo jesdnak wieksozsc luzi chetnie korzysta z ich ofert.
D51 2016-07-24 09:32:41
Jak to jest z jazdą własnym autem do Niemiec, potem dojazd do pracy też własnym autem, koszty paliwa i amortyzacja auta, czyli wszystko na własny koszt, czy dobrze rozumiem a może to jest teraz normalne, proszę o wiadomość, z góry dzięki. Cześć
mariusz 2016-07-24 12:10:14
@luty wszystkim nie dogodzisz, więc pewnie część osób narzeka, czego ja osobiście nie rozumiem. Okres próbny sporo weryfikuje, czasami niektóre osoby się w pracy się nie za bardzo sprawdził. A firma jest duża, więc sporo ludzi rekrutuje. ;)
Man 2016-07-25 12:40:24
Ogólnie jestem bardzo ciekawy tym w jaki sposób kręci się tutaj reprezentant firmy, bo brzmi to fajnie a nawet dość luźno, ale pewnie to dość powazna sprawa? I najwazniejsze, dostaje telefon, albo cokolwiek?
Rumcajs 2016-07-26 16:39:23
No z ta oferta do Fin to nie ma takich kokosów, co innego pisze w ogłoszeniu co innego mówią jak się skontaktują, wynagrodzenie ok 13e/h (w skandynawi to mało) i nie gwarantują umowy na stałe tylko na jakiś czas, praca po 12h 7 dni w tyg!? jak chcesz zapier... to jedź, tylko zastanów się, dlaczego mimo upływu tylu tygodni od wstawienia oferty nadal jest aktywna? Byle kogo nie wezmą, musisz mieć doświadczenie, a jak masz doswiadczenie to nie bierzesz byle czego. Proste i koło się zamyka.
Zostaw swoją opinię o ZEITMANN - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ZEITMANN