Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: ZEITMANN


Oceniono 973 razy
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
ZEITMANN
Walerego Sławka 3
30-633 Kraków
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-08-15 15:03:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kolejne ostrzeżenie dla hydraulików pracujących za pośrednictwem Piening GmbH.
Uważajcie na Piotra Góreckiego. Bierze pieniądze na paliwo, robi za to wycieczki a następnie chce kolejne pieniądze. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
CJ1 - 2014-08-16 10:28:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
moja opinia jest usuwana ?
Nie polecam
zdjecie uzytkownika
Jurka - 2014-08-17 09:08:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak jest w heilbronn na pakowaniu kosmetykow? wybieram sie tam w przyszlym tygodniu.
zdjecie uzytkownika
Anka - 2014-08-17 09:39:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja zaczęłam w czwartek, byłam tylko jeden dzień. Na razie jesteśmy tylko 3 z zeitmana. Mieszkanie w miarę ok ale za to w pracy super. Pakujemy dla DM i duglasa, wiadomo ze trzeba zasuwac ale atmosfera w porządku.
zdjecie uzytkownika
Jurka - 2014-08-17 11:09:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w heilberonn jest jaktos kto pomoze przy podpisaniu niemieckiej umowy?jak w tej kwestii wyglada sprawa? zakwaterowanie jest blisko pracy? do sklepow jest daleko? trzeba miec tu koniecznie auto?
zdjecie uzytkownika
Netu - 2014-08-17 11:10:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jestem z Anką. Potwierdzam. Jest OK. Właśnie nam mówili ze ma ktoś w poniedziałek dojechać.
zdjecie uzytkownika
www - 2014-08-17 11:10:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [CJ1 - 2014-08-16 10:28:36]:
czego nie polecasz?
zdjecie uzytkownika
OOOOO - 2014-08-17 21:12:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [CJ1 - 2014-08-16 10:28:36]:
czego nie polecasz?
zdjecie uzytkownika
CCC - 2014-08-18 08:56:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja tez jede na poakowanie kosmetykow do heilbronn , jest tam praca wiarygodna? opiszcie jak tam jest. warunki i w ogole. pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
jarrek - 2014-08-18 14:41:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
( usunięte przez administratora ) nie polecam
zdjecie uzytkownika
Bowie - 2014-08-19 00:14:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zeitmann oferuje całkiem sporo ofert pracy. Abstrahując od opinii różnych ludzi - bo jednym praca będzie odpowiadała innym niekoniecznie. Każdy ma to co sobie wynegocjował i na co się zdecydował. Jeżeli coś w działaniu firmy nie pasuje zawsze jest droga odwrotu. Według mnie jak ktoś chce pracować to z tą firmą nie będzie miał problemów. Chyba, że na siłę się ich szuka, albo się doszukuje... Tym bardziej, że za granicą pensje są zdecydowanie wyższe niż polskie
zdjecie uzytkownika
Witold_kierowca - 2014-08-19 19:13:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dzwoniłem wczoraj do nich w związku z pracą, chciałem rozmawiać z osobą która wcześniej mnie sprawdzała językowo i proponowała mi pracę,objaśniała jej warunki ,zadzwoniłem dręczony wyrzutami sumienia bo nie przyjąłem ostatnio tej pracy ponieważ nie mogłem zacząć jej wcześniej jak ta Pani chciała, obiecałem, że będe się z nią kontaktował przed wrześniem,dzwoniłem pare dni temu ,okazało się że ta osoba już tam nie pracuje,szkoda bardzo miła, młoda osoba o czarującym głosie przez rozmowę widać od razu, że zależało jej na osobach podejmujących prace. Starannie dbała o wszelkie szczegóły. Mam nadzieję Pani (usunięte przez administratora) że nie przeze mnie Pani już nie pracuje.Pozdrawiam serdecznie:)i Powodzenia!!
zdjecie uzytkownika
CJ1 - 2014-08-19 23:44:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Witold_kierowca - 2014-08-19 19:13:10]:
I tak własnie jest, kilka miłych słówek i ludzie ufają. A gdybys zrezygnowal z pracy to bys poznał panią z innych strony.
zdjecie uzytkownika
Witold_kierowca - 2014-08-20 19:10:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [CJ1 - 2014-08-19 23:44:30]:
Nie podjąłem tej pracy czytaj uważnie co piszę, nie wiem co masz namyśli? że ta Pani udawała żeby być miłą dla mnie?, nie wiem człowieku ile masz lat? Ja już swoje przeżyłem i znam się na ludziach od razu umiem rozpoznać czy ktoś kłamie? Miałem propozycje od nich na kierowcę, ale bałem się zmieniać pracę wiec Pani kazała mi poczekać i przemyśleć tym bardziej skoro znam dobrze język,to mam szanse rozwoju w Niemczech, każdy tu narzeka, że zbywają a u mnie wręcz przeciwnie udzielono mi wszelkich potrzebnych informacji, z czego jestem bardzo zadowolony bo tak powinni działać takie biura nie wiem czemu usunęli tej Pani imie? czy ono jest obrazliwe?,wiec nie będe się sugerował opiniami z forum wiadomo konkurencja też działa swoje, trzeba samemu sprawdzić na własnych plecach jak się chce dobrze zarabiać za granicą to trzeba też pocierpieć wiadomo .Nikt nie będzie dla polaków łaskawy jak to sobie wyobrażają inni.
zdjecie uzytkownika
sito - 2014-08-20 21:31:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oferuja ludziom przce , sprawdzaja jezykowo niby wszystko gra ale kaza czekac na wieczne niedoczekanie? po co te zawracanie ludziom gitary? nudzi sie im tam, mysla ze ludzie beda potulnie czrekac na moze swoja kolejke do pracy he jak za komuny :-(
zdjecie uzytkownika
Ostatni - 2014-08-20 22:54:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [sito - 2014-08-20 21:31:21]:
jak masz inną ofertę to nie czekaj tylko jedź i nie narzekaj! Tylko prawda jest taka że mało jest dobrych ofert - wszyscy kłamią a zaitman przynajmniej z pieniędzmi nie oszukuje. Ja się staram bo znajomy polecał i wiem że warto poczekać
zdjecie uzytkownika
dii - 2014-08-24 20:17:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak masz aryjska urode to na bank masz robote
zdjecie uzytkownika
spawacz - 2014-08-27 11:29:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam. Poszukuje informacji nt. prac spawaczy pzez ta agencje, jakie stawki faktycznie sie dostaje, czy jest duza rotacja spawaczy. z groy dziekuje za odp.
zdjecie uzytkownika
magia - 2014-08-27 18:54:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja bylem przez ta firme z niemczech tylko tydzien. wogole kompletnie co innego zastalem na miejscu a co innego ustalałem z Pania z biura. Nie polecam nikomu.
zdjecie uzytkownika
beti - 2014-08-28 11:25:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no to miałaś pecha bo mi się wszystko zgadza. troche się bałam ale po pierwszym miesiącu się pieniądze zgadzają z tym co mi pani z krakowa obiecywała. Gorzej z mieszkaniem bo drogie i nic po za łóżkiem jedną szafką na osobę i łóżkiem nie ma. jesteśmy po dwie w pokoju wiec to nie jest tak bardzo zle. ja pracuje głównie na nockach
zdjecie uzytkownika
Marta - 2014-08-28 15:17:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja też polecam tylko trzeba samemu znaleźć sobie mieszkanie po 2 - 3 miesiącach jak już będziesz miała pewność że masz pracę na dłużej. A przede wszystkim trzeba odłożyć pieniądze na kaucję za nowe mieszkanie. My teraz mieszkamy we trzy każda w osobnym pokoju i nam wychodzi taniej niż przez te wszystkie agencyjki.
zdjecie uzytkownika
ccc555 - 2014-08-29 10:35:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Proszę o informację konkretną z jaką Firmą najlepiej wyjechać. Bo sprawdzałem różne opinie o różnych firmach i zawsze jest 50% opinii zarówno dobrych jak i złych
zdjecie uzytkownika
45Mark - 2014-08-29 12:00:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mysle że nie znajdziesz firmyu co będzie miała 100% dobrych opini a to przez to że większość nie mówi prawdy jak jest na miejscu albo tą prawdę ubarwia a druga strona to ludzie którzy wyjeżdżają i jakie mają oczekiwania. Sam nie jeden raz widziałem jak ktoś przyjeżdżał w niedizele o 16 a już o 16:15 siedział w aucie i wracał do Polski bo mu mieszkanie nie pasowało. Ludzie myslą ze tu będą cudowne warunki jak w domu. Zeitmann tez pewnie dla nie których załatwił dobrą robote i oni ci powiedzą że super jedz pewna firma a z drugiej strony będą ludzie co ci powiedzą nie jedź nigdy z tą agenbcją to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nic sie nie zgadzało. Ja mam dobrą opinie o nich ale to nieznaczy że tobie będize pasowało. Oni mają dużo ofert i nie wszędzie bedzie tak samo. Musisz sam zdecydować na pewno za nimi przemawia to że tych opini pozytywnych mają naprawde duż bo chyba z 500 a to żadkość
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-09-01
Żródło: Gowork.pl
Niemcy, Heilbronn
( )
Obecnie dla naszego niemieckiego klienta międzynarodowej firmy kosmetycznej poszukujemy osób do pracy na stanowisku: Pakowacz kosmetyków (Niemcy) Miejsce pracy: Niemcy (Heilbronn)   Obowiązki: - Pakowanie, paletowanie, konfekcjonowanie, - Prace ze skanerem, - Prace pomocnicze na magazynie. Wymagania: - Gotowość d
zdjecie uzytkownika
boo - 2014-08-29 14:28:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja ci opowiem taką historię - pojechaliśmy przez Zeitmanna do takiej małej dziury jakieś 150 km od Stuttgartu wioska z 10 domami jednym sklepem, stacją benzynową i jednym zakładem gdzie szyli dywaniki do samochodów. Było nas tam 10 osób pracowaliśmy na produkcji, wszystko było dobrze aż do dnia gdy były ćwiczenia przeciuw pożarowe w wiosce w Sobotę. Jeden z naszych pijany prawie w trupa wyrwał węża strażakowi i uczył niemców jak się gasi. Po dwóch dniach już tam nie pracowaliśmy. Oczywiście co pijak mówił że Zeitmann to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i że mu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] robote załatwili.
zdjecie uzytkownika
Katowiczak - 2014-08-29 16:39:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja odbyłem u nich kurs niemieckiego w Katowicach nie mogę słowa im zarzucić. Bardzo mi pomogła Pani (usunięte przez administratora), załatwiła wszystkie dokumenty do tego podpisaliśmy umowę jeszcze w Polsce. Trochę się bałem że język będzie za słaby ale jakoś sobie daje radę. Na pewno minus to to że nie jesteśmy w jednym miejscu dłużej niż 3 tygodnie i przez to mieszkania są bardzo różne. Ja ich polecam ale są tez koledzy którzy się zwolnili bo im nie pasowała ciągła jazda i mieszkania. Ale to zależy od człowieka jeden jest bardzo wdzięczny za prace tak jak ja drugi wybrzydza
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ZEITMANN
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski