Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Profil firmy: ZEITMANN

zdjecie uzytkownika
Kapi - 2016-05-03 09:56:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak jest w erfufcie
zdjecie uzytkownika
LuCa - 2016-05-03 19:07:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałam w hotelu przez agencję, byłam bardzo zadowolona. Mieszkanie miałam sama parę kroków od morza. Umowa była jasna i krótka. Pieniądze zawsze na czas. Po pracy zadzwoniła pani odnośnie załatwienia zwrotu podatku. To najlepsza agencja do tej pory w której przyszło mi pracować
zdjecie uzytkownika
luty - 2016-05-05 14:02:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Masę ogłoszen mają na Spawaczy do niemiec oczywiscie trzeba posiadac odpowiednie uprawnienia na to stanowisko. Trzeba miec też uprawnienia głownie 141 jako spawacz rurociągów, włąsny samochód oraz znajmosc minimalnego niemieckiego. ale jest umow aniemiecka.
zdjecie uzytkownika
KORA - 2016-05-05 16:36:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
WITAm nie widze opini malarzy czy ktos byl lub jest prosze sie podzielic swoimi opiniami jestempo kursie z tej firmy ponad 2 miesiace jedna rozmowa z pracodawca z niemiec i cisza
zdjecie uzytkownika
stiopsky - 2016-05-16 12:52:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam, dostalem propozycje pracy w bremie, magazyn czesci samochodowych, ponoc kilka osob ma jechac ale najpierw rozmowa z niemcami telefoniczna, jesli ktos sie zalapie na wyjazd za tydzien to piszcie, mozna jednym autem sie dostac, zawsze taniej
zdjecie uzytkownika
Mufinka - 2016-05-16 15:22:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jestem w szoku, żadne pośrednictwo pracy nie ma tak pozytywnych opinii :)
zdjecie uzytkownika
Lajkonik - 2016-05-22 18:01:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dlaczego usuwacie opinie ?
zdjecie uzytkownika
Kimas - 2016-05-23 20:54:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Anka - 2016-03-19 12:22:03]:
Witam. Pracowałem na lotnisku w 2014 roku nie cale pół roku. Praca dla osób, które nie pracowały fizycznie z początku może być ciężka ( pisze o facetach ). Sprzątanie restauracji musi być bardzo dokładnie a wiemy jak to wygląda na koniec dnia. Wszystko z tłuszczu, brud, syf czasami był taki zapier... że nie wiadomo było gdzie ręce włożyć. Kasa za to fajna tylko 320 euro za pokój uważam za przesadę. Ja miałem pokój z gościem 2 łóżka łazienka w każdym pokoju to plus telewizor i dwa łóżka. Warunki ogólnie ok ale 320 e trochę wygórowana cena. Nie sugerować się, że pracuje się 5 dni i weekend wolny. Ja pracowałem nie raz 12-14 dni pod rząd i potem miałem 3 dni wolne np. Na prawdę jest ciężko tyle wytrzymać, ale taki był system. Praca jest różnorodna, ale też nie dla wszystkich. Jedne osoby cały czas sprzątały to samo mam na myśli jedne restauracje a inni byli tak zwanymi skoczkami, gdzie kogoś nie było tam szli. Mężczyźni pracują tylko na nockach. Kobiety na dniówkach i popołudniówkach. Ogólnie z 4 dniami wolnymi w miesiącu po odliczeniu Domku wypłata 1400-1600 Euro na rękę ( faceci ) kobiety między 900-1000 E. Do Netto piechotą około 40 minut się idzie jak nie ma się auta to albo spacerek albo busik. Tak jak pisałem pracowałem tam pół roku jak ktoś ma jakieś pytania odnośnie pracy na lotnisku pytać śmiało. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
bartek - 2016-05-24 11:46:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
spawacze mają dużo lepsze stawki i prace ale brak na tym portalu negatywnych opini same superlatywy nie zastanawiające to jest cooo??
zdjecie uzytkownika
patryk - 2016-05-24 17:09:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam , dostalem oferte w H (usunięte przez administratora) na pakowaniu spozywczych artykułów , ktos byl , ktos moze cos powiedzieć , polecic/odradzić ? jak wygladaja domki ? pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
jacek - 2016-05-26 19:02:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobre opinie bo dobra firma, jak ktoś z nimi był raz to jezdzi. Takich firm jest multum, ale jak widac ta jest niezla.
zdjecie uzytkownika
jacek - 2016-05-26 19:04:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Mufinka - 2016-05-16 15:22:37]:
bo to dobra firma, jak ktos raz wyjechal to jezdzi
zdjecie uzytkownika
bongo - 2016-05-26 21:56:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jesli to jest pakowanie kielbasek to odradzam w hei
zdjecie uzytkownika
Piotr - 2016-05-27 00:29:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ta firma ma tyle pozytywnych opinii że szok (usunięte przez administratora) polecam (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Adam - 2016-05-27 10:37:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byłem z nimi już trzy razy i za każdym razem było ok. Ja zdecydowanie polecam. Opinie są dobre bo firma jest dobra - proste
zdjecie uzytkownika
papuszkla - 2016-06-05 22:47:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no mnie to zaskoczyło ale teraz nie szukają tylko pracowników fizycznych ale poszerzają kadrę rekruterów - tylko niemiecki trzeba znać - ciekawi mnie w jaki sposób weryfikują jego znajomość, napiszcie proszę
zdjecie uzytkownika
Magda - 2016-06-06 22:08:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziś dostałam ofertę pracy w niderlandach, przy produkcji przypraw itd. Ponoć wyjazdy już na dniach. Czy ktoś też się teraz wybiera? Jak z wynagrodzeniem? Jest na czas?
zdjecie uzytkownika
bartek - 2016-06-07 10:49:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
same superlatywy żadne pozytywne opinie żadnej negatywnej nie zastanawiające to jest co proszę
zdjecie uzytkownika
pi - 2016-06-07 22:20:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy opiekun medyczny to uwas na wielką brytanię idzie"?
zdjecie uzytkownika
ninja - 2016-06-10 22:18:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ja byłem z nimi w Niderlandach 2 m-ce temu, wszystko spoko, kasa na czas i nie ma afgebeltów, tylko towarzystwo na miejscu szemrane ale jak ktoś wyjeżdżał za granice to wie jak jest w holandii i to taka norma. Ja pakowalem tam male paczki jakichś słodyczy do pudełek do wysylki, ale przyprawy to chyba tez tam
zdjecie uzytkownika
janina - 2016-06-10 22:43:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nie wiem czy to jest prawda ale słyszałam że jak się u wa chc e cżłowiek zatrudnić i za granicę wyjechać to dostaje bezpłatny kurs jezyka niemieckiego - ktoś może to potwierdzić? ciekawi mnie gdzie w tym tkwi ewentualnie jakiś haczyk, bo za darmo...
zdjecie uzytkownika
Irasss198600 - 2016-06-13 11:38:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam wszystkich forumowiczów, dostałem ofertę pracy w Zeitmann na stanowisku hydraulika na Holenderskich warunkach, czy ktoś może się wypowiedzieć kto pracuje na podobnym stanowisku, jakie warunki płac, jakie warunki mieszkalne, z góry dzieki, pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Irasss198600 - 2016-06-13 11:40:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam wszystkich forumowiczów, dostałem ofertę pracy w Zeitmann na stanowisku hydraulika na Holenderskich warunkach, czy ktoś może się wypowiedzieć kto pracuje na podobnym stanowisku, jakie warunki płac, jakie warunki mieszkalne, z góry dzieki, pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
indiidni - 2016-06-13 17:18:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [heniu - 2016-04-07 18:51:33]:
Czesc ja sie wybieram podobno ciezka praca
zdjecie uzytkownika
zen - 2016-06-13 22:48:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak sie boisz ciężkiej i fizycznej pracy to mam dla ciebie wspaniałą propozycję - szukają akurat praktykantów do działu rekrutacji w Krakowie. podobno firma nawet oferuje bezpłatne kursy języka niemieckiego więc polecam. za biurkiem na pewno się nie zmęczysz
zdjecie uzytkownika
Sisi - 2016-06-14 08:48:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [stawki wiekowe - 2016-04-07 23:11:26]:
Jakie bzdury ludzie tu wypisują. Jedzenie drogie w Holandii???!!! Tańsze niż w PL. Jedyne co jest tam drogie to wynajem mieszkań. Drogie i często w opłakanym stanie.
zdjecie uzytkownika
bartek - 2016-06-14 11:10:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Sisi - 2016-06-14 08:48:18]:
ludzie tam jadą tak jakby z dziczy jakiejś byli pojęcia nie mają pirwszacy ale wszystko wiedzą najlepiej
zdjecie uzytkownika
aga2914 - 2016-06-14 12:37:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tragedia Wysyłają ludzi do pracy w Holandii przez Holenderskie pośrednictwo pracy które nie wypłaca pieniędzy Jak prosi się o zareagowanie mówią że to już nie pierwszy raz mają z tą firmą problemy Więc pytam się po co nadal wysyłają tam ludzi
zdjecie uzytkownika
poldek - 2016-06-14 14:25:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dlaczego tak uważasz? a podobno atmoasfera u nich jest niezła.
zdjecie uzytkownika
Janosik - 2016-06-15 09:59:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [poldek - 2016-06-14 14:25:37]:
gdzie jest atmosfera niezła?
zdjecie uzytkownika
dfgv - 2016-06-15 12:20:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
noo teraz widze ze szukaja elektrykow budowlanych w Niemczech głownie fajna sprawa zawsze to szansa na to zeb spore pieniadze sobie zarobic :) oferuja wlasnie atrakcyjne wynagrodzenie 1600 euro miesięcznie netto (na rękę) już po odjęciu kosztów zakwaterowania
zdjecie uzytkownika
Zeitmann - 2016-06-17 13:01:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [aga2914 - 2016-06-14 12:37:55]:
Pani Agnieszko,
nasi konsultanci zawsze służą pomocą - sprawdziliśmy, żaden z naszych Kandydatów nie zgłaszał problemów z holenderskim pracodawcą. Prosimy o kontakt z osobą, która odpowiadała za Pani rekrutację, jesteśmy przekonani, że uda się wyjaśnić nieporozumienie.
Pozdrawiamy
zdjecie uzytkownika
luty - 2016-06-17 16:06:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
faktycznie jak na poczatek to nawt nie jest zła kasa, a u nas w Polsce nie zarobisz tyle,mozesz jechac
zdjecie uzytkownika
danka - 2016-06-18 09:14:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej. Ktoś może odbywał w ZEITMANNie praktyki i może opowiedzieć, jak mniej więcej wyglądały. Czy faktycznie można się sporo nauczyć? Widzę, że ogłosili nabór na praktyki w Krakowie w dziale rekrutacji. Zawsze chciałam spróbować sił w HRe, ale czy to ma sens? :)
zdjecie uzytkownika
Wiem - 2016-06-18 10:15:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [danka - 2016-06-18 09:14:34]:
na pewno nie każą ci parzyć kawy i przekładać papierów z jednego segregatora do drugiego ale to nie są "HR-y" wysokiego lotu. To jest łapanka ludzi co coś dukają po niemiecku i angielsku, jak facet cokolwiek robił w tym zawodzie który szukają to się nadaje. Więc jeśli chodzi o agencje rekrutującą pracowników fizycznych za granicę to większej i lepiej poukładanej firmy w Polsce nie ma ale jak by chciał mieć do czynienia z prawdziwymi działami HR to szukaj gdzie indziej. Tutaj dobrze można od kuchni zobaczyć o co chodzi ale żadnych technik rekrutacyjnych i metod się nie nauczysz, firma duża teraz ponad 52 osoby, sześć oddziałów, miesięcznie wysyłają prawie 300 osób za granicę
zdjecie uzytkownika
danka - 2016-06-18 10:21:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Wiem bardzo dziękuję za szybką odpowiedź! :) W sumie może, jak na start i pierwsze jakiekolwiek kroki w HRe, to warto. Może potem ułatwi to dostanie się na inne praktyki. Do rozważenia. Ale jeszcze raz dzięki za ifnormacje :)
zdjecie uzytkownika
marcin23417 - 2016-06-18 10:50:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Naprawdę niezła atmosfera i dobre warunki pracy. Polecam
zdjecie uzytkownika
edf - 2016-06-18 12:31:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na temat praktyk u nich niestety nic mi nie wiadomo..ale chetnie bym u nich podjal prace za granica na przyklad w Norwegii bo wiem ze szukaja monterow i sprawaczy
zdjecie uzytkownika
darek - 2016-06-18 14:11:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A może zależy czy jest się w dziale zajmującym się pracami tymczasowymi czy stałymi czy zagranicznymi @Wiem bo, że nie poznasz technik rekrutacyjnych to jakoś nie chce mi się wierzyć
zdjecie uzytkownika
dddsss - 2016-06-18 16:37:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [danka - 2016-06-18 09:14:34]:
atmosfera fajna, ludzie super, kierowniczka działu niemieckiego ma ogromne doświadczenie w zarządzaniu. Pracuje się bardzo dobrze. Jeśli chodzi o charakter pracy to już każdy musi sam spróbować czy mu to odpowiada. Jedni odnajdują się błyskawicznie inni rezygnują albo wylatują po kilku dniach
zdjecie uzytkownika
Leon - 2016-06-18 17:30:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I co, mówiłem, że będzie wszystko w porządku prawda?
zdjecie uzytkownika
artchm - 2016-06-20 20:14:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, czy ktoś pracował przez Zeitmanna w (usunięte przez administratora) w Bremen przy zbieraniu zamówień, a konkretnie części samochodowych. Praca podobno do emerytury, tak reklamowała szefowa biura, pozdrawiam.
ZEITMANN
ZEITMANN
"Wywiad z Monika Kowacz - Reprezentant handlowy w firmie ZEITMANN"
Jaki był kluczowy moment w firmie i kiedy nastąpił? Na pewno jednym z kluczowych momentów było pozyskanie przez nas klientów z branży Automotive na początku naszej działalności w 2011 roku. Dzięki projektom dla dużych koncernów za naszym pośrednictwem pracę znalazło wielu kandydatów, a dzięki ich pracy, jak i zaangażowaniu klienci docenili jakość oferowanych przez nas usług, co wpłynęło na coraz większą liczbę nowych kontrahentów jak i naszą rozpoznawalność i dobrą opinię wśród pracodawców i kandydatów.   Jakie są topowe usługi Państwa firmy? Nasza firma zajmuję się rekrutacją pracowników do Niemiec, Austrii, Holandii, Norwegii i Anglii. Miesięcznie pomagamy znaleźć pracę około 300 pracownikom różnych branż, od fachowców takich jak elektrycy, spawacze, malarze poprzez operatorów wózków widłowych, pracowników magazynu, pracowników gastronomii czy pracowników lotniska.   Ile rekrutacji przeprowadzacie w ciągu roku? Rocznie pośredniczymy w zatrudnieniu około 1200 pracowników różnych branż. Prowadzimy projekty stał...
zdjecie uzytkownika
4r5t3 - 2016-06-20 20:50:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
fajnie ze mozna zdobyc prace za granica u nich np. jako pracownik maagzynu oferuja pracę od zaraz w znanej niemieckiej firmie logistycznej zatrudnienie na niemieckich warunkach - umowa z niemieckim pracodawcą (nie w delegacji) atrakcyjne wynagrodzenie
zdjecie uzytkownika
Felipe - 2016-06-22 14:15:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Jak to jest z robotą na produkcji w Audi,Bmw w Dojcze? Słyszałem że oferty są chociaż lepiej chyba spróbować przez (usunięte przez administratora) . Pracuje ktoś coś wie? Rzeczywiście potrzeby jest komunikatywny niemiecki? pozdro
zdjecie uzytkownika
fil1 - 2016-06-22 14:24:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej. Jak tam jest praca na produkcji Bmw Audi? Ktoś coś wie warunki jak z językiem itd. ?
zdjecie uzytkownika
edf - 2016-06-22 15:22:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no tez uwazam ze to dobra opcja ejst poniewaz wiadomo ze za granica to mozna sporo zarobic no i podniesc swoje kwalifikacje nie wspomne o podszlifowaniu swojego jezyka obecgo..a warto na prace sporbowac teraz jak sa wakacje no i tez poki sa jakies oferty
zdjecie uzytkownika
artchm - 2016-06-22 18:01:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [4r5t3 - 2016-06-20 20:50:07]:
Ciekawy jestem kto pisze takie bzdury, pracowałem w w/w firmie logistycznej przez Zeitmanna i jak ktoś chce harować za (usunięte przez administratora) na miesiąc to polecam. Kto był mądry po tygodniu już go tam nie było.
zdjecie uzytkownika
luty - 2016-06-22 18:06:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie tylko do niemiec poszukują ale nawet do Skandynawii, ja mam pytanie czy jak znajdujesz u nich pracę to dostajesz polską umowę czy norweską? pracował ktoś z was już i wyjezdzał na ile jest pracy, czy istnieje mozliwosc dłuższej wspołpracy z nimi? czy tylko sezon?
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: O pracy mozemy porozmawiać na tydzień przed wyjazdem , a dlaczego nie teraz ja jeszce nie wiem czy chce wyjechać ,
Pytania:
zdjecie uzytkownika
Krzychu - 2016-06-24 15:48:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Tiv - 2016-03-12 12:03:50]:
Przecież oni mówią, że to wesołe miasteczko to żadna tajemnica
zdjecie uzytkownika
fg - 2016-06-24 17:23:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no nie bo tez do Finlandii na przyklad na stanowisku mechanika utrzymania ruchu oferuja miedzy innymi pracę od zaraz w znanej fińskiej firmie zatrudnienie na fińskich warunkach - umowa z fińskim pracodawcą (nie w delegacji) atrakcyjne wynagrodzenie

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie ZEITMANN!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ZEITMANN
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert