Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: ZEITMANN


Oceniono 989 razy
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
ZEITMANN
Walerego Sławka 3
30-633 Kraków
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
zdjecie uzytkownika
mlody - 2014-09-21 16:32:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ok rozumiem ,dzieki!
zdjecie uzytkownika
maga26 - 2014-09-21 17:42:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy odpowie ktos na moje pytania?? Czy trzeba koniecznie wyjechac wlasnym samochodem? Chodzi mi o prace w Darmstadzie przy pakowaniu zabawek. Czy magazyn jest tak daleko od miejsca zamieszkania? Czy sa w poblizu jakies markety? Z góry dziekuje za odp
zdjecie uzytkownika
rokita - 2014-09-21 20:40:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
zeitman sie boi że będzie za mało ludzi z samochodami. tak naprawde jeździ się jednym na 3 - 5 osób i koszty się rozbija między siebie. Ale oni się boją że jak ktoś z autem się rozchoruje albo zrezygnuje to nie będzie jak dojerzdzać do roboty. aut jest teraz więcej niż potrzeba. Nie wiem jak jest na innych mieszkaniach my mamy 18 km inny ponoć mają bliżej. markety są, nie ma z tym problemu. ostatnio zrezygonwały dwie pary więc potrzeba kolejnych osób. robota jest ok. pieniadze do zarobienia to 1000 euro. mieszkanie oni płacą.
zdjecie uzytkownika
dom890408 - 2014-09-21 21:19:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam! ile mozna zarobic jako operator wózka widłowego wysokiego składu w ingolstatd w audi
zdjecie uzytkownika
mlody - 2014-09-21 23:14:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [maga26 - 2014-09-21 17:42:30]:
Zapytaj klientki z zeitmann ,powinna ci powiedziec . Dzwon do nich
zdjecie uzytkownika
Sandra - 2014-09-22 16:46:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, będzie ktoś jechał na Tchibo do chyba Schwerin, wiecie może czy praca ciężka, czy są tam polacy już ? Pozdrwiam
zdjecie uzytkownika
on - 2014-09-23 20:31:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja wam opowiem moją historie..pojechałem za ich pośrednictwem do pracy. Pierwszy pracodawca stwierdzil że nie spełniam jego oczekiwań, więc myslalem ze bede musial wracac do polski ale dziewczyna z zeitmanna znalazla mi prace w magazynie kolo darmstadt i teraz jestem zadowolony a na ta pania zawsze moge liczyc. co prawda na magazynie zarabiam troche mniej niz jako wozkowy, ale przynajmniej mam prace no i mnie pani z zeitmana nie zostawila samego w tych niemczech. ja polecam
zdjecie uzytkownika
paula - 2014-09-23 20:39:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ja jadę do schwerina, dzis do mnie dzwonili z niemiec..
sandra, kiedy jedzies?????
zdjecie uzytkownika
operator - 2014-09-23 21:59:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak z nadgodzinami? Jeśli chodzi o operatorów wózków widłowych? Da rady coś więcej wykręcić i ile jest na ręke na wózku przy stawce 9,07 brutto?
zdjecie uzytkownika
operator - 2014-09-23 22:00:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak z nadgodzinami? Jeśli chodzi o operatorów wózków widłowych? Da rady coś więcej wykręcić i ile jest na ręke na wózku przy stawce 9,07 brutto?
Oferty Pracy odpowiedz
2014-09-23
Żródło: Gowork.pl
Niemcy, Wiesbaden
( )
Obecnie dla naszego klienta dużej niemieckiej hurtowni hurtowni farmaceutycznej poszukujemy osób do pracy na stanowisku: Pracownik magazynu (Niemcy) Miejsce pracy: Niemcy, Wiesbaden   Obowiązki: - Pakowanie, paletowanie, konfekcjonowanie, - Kompletowanie zleceń, - Przygotowywanie wysyłek. Wymagania: - Gotowość do
zdjecie uzytkownika
sandra - 2014-09-24 10:07:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Oferty Pracy - 2014-09-24 10:07:04]:
do mnie dopiero mają się odezwać max do przyszłego tygodnia.
zdjecie uzytkownika
Sandra - 2014-09-24 11:12:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [paula - 2014-09-23 20:39:13]:
Jak przebiegła rozmowa z Niemcem?dobrze znasz język?kiedy masz się stawić w Niemczech?
zdjecie uzytkownika
spawacz - 2014-09-24 20:42:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam chciałbym się dowiedzieć ile mniej więcej zarabia spawacz jeśli jest wysłany przez zeittmana i czy ta agencja jest wiarygodna bo zastanawiam się nad złożeniem u nich aplikacji i nie wiem czy warto. Z góry dzięki za odpowiedź
zdjecie uzytkownika
miś - 2014-09-25 17:31:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [spawacz - 2014-09-24 20:42:00]:
kolego! jeśli jesteś spawaczem poszukaj pracy przez niemieckiego pośrednika bo tacy też są ja tak zrobiłem i od 2 lat pracuję bezpośrednio w firmie a nie przez polskich pośredników za 9 eur. brutto .Odwagi i powodzenia w poszukiwaniach!
zdjecie uzytkownika
wqrwiony - 2014-09-25 20:00:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [miś - 2014-09-25 17:31:43]:
jak niby znasz niemieckich pośredników to po co siedzisz na tym forum! Czyżbyś szukał pracy przez zeitmanna ? hahaha! Cwaniak wielki! Jak byś miał jakąś firmę to byś nie musiał sam siedzieć na tym forum. Nie lubie takich ludzi co to głupoty doradzają
zdjecie uzytkownika
four.mg - 2014-09-26 14:28:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś dostał już konkretne namiary na Tchibo-Schwerin?Kiedy wyjazd i rozpoczęcie pracy?
zdjecie uzytkownika
markus - 2014-09-26 20:21:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mi pani monika pomogła szybko znalesc prace na zabawkach kolo darmstad.. jedzie ktos z lodzi na poniedzialek?
zdjecie uzytkownika
markus - 2014-09-26 20:24:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
aha i jak tam wogule jest? moze napisac ktos kto tam pracuje? ta pani z zeitmana mi mowila, ze w tym darmstad duzo ludzi od nich jest wiecie cos? chyba wszystko powinno byc ok
zdjecie uzytkownika
Marzena - 2014-09-26 21:20:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jest od nich ponad 50 osób z tego co mówił mąż. Wyjechał w poniedziałek, jak na razie jest zadowolony ale wiadomo wszystko wyjdzie przy wypłacie. Ludzie którzy z nim pracują i są dłużej od niego mówią że wszystko jest ok. Ja mu mówię że cieszyć się można dopiero po pierwszej wypłacie bo już nie raz się przejechaliśmy na tych wszystkich agencjach. Jak coś będę wiedziała nowego od niego to napisze.
zdjecie uzytkownika
daro - 2014-09-27 17:47:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Edek - 2014-09-16 21:30:25]:
a czy do audi wystarczy język podstawowy niem.?
zdjecie uzytkownika
tarczyn - 2014-09-27 20:22:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [daro - 2014-09-27 17:47:36]:
Nie wystarczy, ani do audi ani do BMW. Przynajmniej nie przez zeitmanna. Oni w fabrykach samochodów maja duże wymagania językowe.
zdjecie uzytkownika
sed - 2014-09-28 17:41:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dom890408 - 2014-09-21 21:19:59]:
malo
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-09-28
Żródło: Gowork.pl
Regensburg
( )
Obecnie dla naszego niemieckiego klienta firmy budowlanej poszukujemy zmotywowanych pracowników na stanowisko: Malarz (Niemcy) Miejsce pracy: Niemcy, Regensburg   Obowiązki: - Malowanie, tapetowanie, drobne prace wykończeniowe w remontowanych domach. Wymagania: - Kilkuletnie udokumentowane doświadczenie w pracy na st
zdjecie uzytkownika
arus - 2014-09-29 21:11:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja kiedys o 22 zadzwonilem do nich bo mialem problem z transportem i o dziwo pani odebrala ale wkoncu nie moglem wtedy jechac.myslalem ze mnie juz nie przyjma, ale dzis zadzwonili z oferta wiec moze sie uda. tylko sie o niemiecki boje bo dawno juz nie pracowalem ale z niemka sie z firmy dogadalem to moze bedzie dobrze
zdjecie uzytkownika
lukas - 2014-09-30 20:18:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jade na poniedzialek do michelstadt, jedzie ktos?
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ZEITMANN
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x