Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: ZEITMANN


Oceniono 1018 razy
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
ZEITMANN
Walerego Sławka 3
30-633 Kraków
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
zdjecie uzytkownika
ooona - 2014-10-26 22:49:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to jedna łazienka jest na X osób? o zgrozo. na lotnisku jak pracowałam to w każdym pokoju była łazienka. a 1000 euro to satysfakcjonujący zarobek :)
zdjecie uzytkownika
Maras - 2014-10-27 10:35:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam a pracował lub pracuje ktoś w BMW?
zdjecie uzytkownika
lipek - 2014-10-30 10:29:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szczerze zastanawiam się dlaczego jako pośrednik pracy oferują takie warunki, skoro za to co zaoferują ludziom oni wystawiają im takie czy inne opinie... Na pewno takie działania nie idzie na ich korzyść więc warto byłoby się zastanowić nad sensem kombinowania bo to zwykle się nie opłaca. Zeitmann do tej pory posiadał niezłe opinie...
zdjecie uzytkownika
gogo - 2014-10-30 10:38:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciężko powiedzieć co nimi kieruje, bo przysylaja ciągle nowych ludzi, którym mówią że mogą liczyć nawet na nadgodziny a na miejscu okazuje się że jak będzie 30h to już się trzeba cieszyć.... No to potem są takie a nie inne opinie.
No i wcześniej autentycznie moderowano wszystko co niezbyt pozytywne (teraz niby przestali ), więc z tymi ekstra opiniami w przeszłości też nie było tak różowo.
zdjecie uzytkownika
Romek - 2014-10-30 10:58:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zawsze jest tak że jeden jest zadowolony a drugi nie. Tak samo z pracą nie zależnie czy wyśle cię zeitmann czy inny pośrednik zawsze możesz mieć szczęście i będziesz miał pełen etat albo będziesz miał pecha i naściągają w ciul ludzi i nie będzie roboty dla każdego. Ja akurat miałem z nimi szczęście choć wyjeżdżałem tylko raz i to do Ingolstadt - jakieś dwa lata temu i nie było problemu z godzinami. Ja mam o nich dobre zdanie ale może to zleży gdzie cię wyślą.
zdjecie uzytkownika
waleczny - 2014-10-30 11:43:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie wiem jak było w waszym przypadku ale ja mogę opowiedzieć jak to wyglądało z mojej strony. Pop pierwsze jestem jedną z pierwszych osób która przyjechała do myToys od zeitmana i pracuje do dziś. Niestety pracuje tylko dzięki temu że nie poddaje się i walczę aż do skutku. Pani Monika pomimo że bardzo miła i pomocna przed wyjazdem to już jak jesteś na miejscu nie może załatwić za wiele. Oznacza to że musisz sobie poradzić sam. Jak będziesz kulturalny i miły to wszyscy cię oleją i zignorują. Ja miałem na miejscu do czynienia już ze wszystkim z Ludwikiem, Sonią i szefem. Oni pomimo że mają niby nam pomagać bo dzięki nam zarabiają pieniądze mają wszystko w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Wszystko musiałem wykrzyczeć i nawet jak mnie wyrzucali powiedziałem że ja tu przyjechałem pracować a nie na wycieczkę i nie dałem się zbyć że się nie da. Tak było w przypadku mieszkania i w przypadku godzin pracy. Tylko że musiałem zrobić w jedną stronę prawie 50 km żeby im to wykrzyczeć to jedyny sposób na nich. Ja pracuje do dziś i mam pełen etat, z wolnym czwartkiem ale za to pracuje w soboty. Wszystko zależy na jakim jesteś dziale w magazynie i czy się nie dasz. Niestety ze strony zeitmana na miejscu nie miałem żadnego wsparcia wszystko wywalczyłem sobie sam. Nie jest prawdą że jak masz 30 godzin to masz się cieszyć wszystko zależy czy umiesz się ustawić czyli tak jak w Polsce niestety. Tu też są ludzie bardzo zadowoleni ale oni się nie wypowiadają bo nie chcą stracić roboty. Sam wiesz ile tu jest mieszkań i wiesz że są też ludzie co jeździli z szefem na imprezy. Myślisz że im jest źle ?
zdjecie uzytkownika
typek - 2014-10-30 12:29:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja jestem zawiedziony zarobkami tutaj. 400 e to smiech na sali.
zdjecie uzytkownika
koleś - 2014-10-30 14:46:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ściema nie mogłeś tak mało zarobić. kiedy niby przyjechałeś bo ja zarobiłem po całym miesiącu 960 euro. pewnie jestes z konkurencji zeitmana
zdjecie uzytkownika
jjopiekacz - 2014-10-30 15:26:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [koleś - 2014-10-30 14:46:38]:
na czym tyle zarobiles? jako komisjoner?
zdjecie uzytkownika
zwisior - 2014-10-30 15:34:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [koleś - 2014-10-30 14:46:38]:
No tak, po 2-3 dni w tygodniu - ubranie - dojazdy to tyle zostaje a jeszcze trzeba jesc.
zdjecie uzytkownika
yyy - 2014-10-30 16:07:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja nie wiem gdzie wy pracujecie u nas na mieszkaniu wszyscy chodzą od poniedziałku do piątku do pracy a nie które lizusy załatwiły sobie pracę nawet w soboty. Podajcie na jakim jesteście mieszkaniu bo nie wierze że pracujemy w tym samym miejscu.
zdjecie uzytkownika
gogo - 2014-10-30 16:57:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No nie gadaj, cała zmiana pracuje tak samo.... Jest na tyle mało zamówień ze często w ciągu dnia nie ma już co robić a co dopiero w sobotę.
My akurat mieszkamy w Weiterstadt.
zdjecie uzytkownika
jak atmosfera ? - 2014-10-30 18:09:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam!

Ja pracowałem kiedyś za granicą jako pracownik tymczasowy przez 4 miesiące i okres ten wspominam źle ze względu na złą atmosferę wśród rodaków. Jak wygląda to u was ? Czy ludzie są normalni ?
zdjecie uzytkownika
Grzesiek - 2014-10-30 18:14:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gogo - 2014-10-30 16:57:54]:
to ty tam pracujesz czy już nie pracujesz bo ja już nie wiem ? Od dłuższego czasu widzę że coś piszesz ale myślałem że ty zjechałeś. To w końcu warto tam jechać czy nie ? bo jak ty tam dalej pracujesz to ja już nic nie rozumiem
zdjecie uzytkownika
gogo - 2014-10-30 20:44:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje dalej, ale rozglądam się za czymś innym. Tu się po prostu nie da zarobić. Ale jeśli ktoś chce się zahaczyć w De i szukać dalej na własną rękę to warto. Zależy od oczekiwań.
zdjecie uzytkownika
kusss - 2014-10-30 21:19:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mi dzis w zeitmanie mowili, ze praca jest, wiec jaka jest w koncu prawda???
zdjecie uzytkownika
papaj - 2014-10-31 05:42:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co ci mają powiedzieć jak chcą żebyś przyjechal?
zdjecie uzytkownika
zły - 2014-10-31 09:45:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gogo - 2014-10-30 20:44:52]:
Ja przez twóje wpisy gogo nie pojechałem do pracy. Bo przeczytałem że tam jest tak źle i odmówiłem im. Ale ty siedzisz tam do dziś co za skurwysyństwo! Jak niby jest tam tak fatalnie to po co tam siedzisz!!! Ty specjalnie tak nastawiasz ludzi żeby sobie nie robić konkurencji na miejscu. Gość od miesiąca wypisuje jak jest strasznie a sam pracuje tam do dziś!! Co za chamstwo!!! Cynizm i złośliwość!
zdjecie uzytkownika
Max - 2014-10-31 09:57:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja tego też nie rozumiem. Przeczytałem wpisy wielkiego gogo znawcy tematu i pomyślałem facet ma rację nie jadę. A teraz czytam że gość sobie pracuje do dziś i zarabia pieniążki. A ja głupek nie pojechałem. Bo zapomniałem o Polskiej zawiści i że nie wolno wierzyć ani w te komentarze dobre ani w te złe. Wszyscy kłamią. Przykro mi gogo że ty pracujesz w tej beznadziejnej firmie i zarabiasz pieniądze a ja wielki spryciarz dzięki twoim komentarzom siedzę w domu i nie mam kasy.
zdjecie uzytkownika
bea - 2014-10-31 11:13:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, jak nazywa sie dokladnie ta miejscowosc gdzie znajduje sie magazyn Mytoys?
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-10-31 11:50:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gernsheim
A żeby tam pracować trzeba znać dobrze niemiecki?
zdjecie uzytkownika
hahaa - 2014-10-31 12:02:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
trzeba dukać do słuchawki na ich pytania. tak naprawdę nie musisz dobrze znać niemieckiego tylko musisz dobrze odpowiadać na pytania :)
zdjecie uzytkownika
gogo - 2014-10-31 17:01:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Boże, nigdy nie pisałem że praca jest zła tylko narzekalem na agencje,zwlaszcza że usuwali wszystko co tu napisałem. No ale tak naprawdę to jeśli chcesz przyjechać to właśnie teraz jest dobry moment bo praca będzie się rozkręcac. No ale różne agencje rekrutuja, wybór należy do ciebie.
Tak to jest zawsze na takich forach - pochwalisz - pretensje że ubarwiasz i pewnie ci za to płacą. Pojedziesz z góry na dół - przez ciebie nie zarobiłem milionów!!!! :P
Niektórzy chyba nie dorośli do wyjazdów.
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-10-08
Żródło: Gowork.pl
Hamburg
( )
Obecnie dla naszego klienta dużej niemieckiej firmy logistycznej z Hamburga poszukujemy osób do pracy na stanowisku: Pracownik magazynu w Hamburgu (Niemcy) Miejsce pracy: Niemcy, Hamburg   Obowiązki: - Pakowanie, paletowanie, konfekcjonowanie, - Kompletowanie zleceń, - Przygotowywanie paczek do wysyłek. Wymagania:
zdjecie uzytkownika
pikus - 2014-10-31 17:38:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to ja gratuluje tym, co siedza w niemczech i tylko nazekaja. ja pracuje na zabawkach 2 miesiace i jakos do tej pory prace mam caly czas. raz mialem 2 dni wolnego w tygodniu i co z tego? a opowiadanie, ze zarabia sie 400 euro to jakies bzdury!! ja nigdy nie zeszlem ponizej 900 i do tego oplacaja mieszkanie, opanujcie sie wiec ludzie!!!
zdjecie uzytkownika
ktos - 2014-10-31 17:54:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to bardzo ciekawe, że Pani Monika nic nie pomaga, bo mi załatwiła wszystko, łącznie z pilną zaliczką, zawsze odbiera telefon, od razu reaguje to do tego jeszcze przepraszała za tych idiotów z niemieckiej firmy, chociaż to nie ona powinna!!
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ZEITMANN
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x