Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: ZEITMANN

zdjecie uzytkownika
andrzej - 2015-03-27 11:14:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szukam pracy na BMW w Dingolfing albo Monachium? Czy przez Zeitmana da się coś załatwić?
zdjecie uzytkownika
on - 2015-03-27 13:10:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czyli to wszystko przez agencje? Jedna agencja przekazuje drugiej agencji pracownika? A jak wygląda to u osób lepiej wykwalifikowanych z zawodem doświadczeniem?
zdjecie uzytkownika
nik - 2015-03-27 17:31:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, pracuje ktoś w chłodni w Darmstadzie? jakie warunki pracy i płace? są jakieś dodatki za minusową temperaturę? Dzięki za info
zdjecie uzytkownika
masterblaster - 2015-03-27 17:53:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To nie polska by były dodatki jakieś a płaca taka sama jak gdzie indziej 8.50 i to wszystko pracowałem niedaleko Darmstad
zdjecie uzytkownika
tadek - 2015-03-27 20:51:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja miałem 8,50 ale mieszkanie mi płacili, mieszkaliśmy w dwójkę tylko szafy były małe i trochę rzeczy musiałem w torbie trzymać, w lodówce też mało miejsca i z domu nic nie przywoziłem
zdjecie uzytkownika
piter - 2015-03-27 21:08:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jaka firma na miejscu Was przyjmowała do tej chłodni? DELTA z Michelstadu?
zdjecie uzytkownika
Robert - 2015-03-28 09:30:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na chłodni robi sie przez Z-management personal GmbH z frankfurtu
zdjecie uzytkownika
elektryk - 2015-03-28 17:56:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
elektrykom odradzam wyjazd do firmy Premium Personal, przez telefon wszystko pięknie ładnie, na miejscu okazuje sie że na umowie widnieje 8,5 euro za godzinę co już koliduje z niemieckim prawem bo elektryk powinien dostać minimum 10,5 euro, umowa nie jako elektryk ale jako helfer. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
becia04 - 2015-03-28 19:31:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [maja pszczółka - 2015-03-27 09:51:50]:
Dzięki za informację daj znać jakbyś coś wiedziała będę przeglądać to forum napisz z skąd jesteś ? chętnie bym tam pojechała do pracy bo jestem na bezrobociu . Pozdrawiam Becia
zdjecie uzytkownika
becia04 - 2015-03-28 19:41:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [maja pszczółka - 2015-03-27 09:51:50]:
Maja ?jeszcze jedno pytanie w sprawie transportu czy jest ten transport? do miejsca zamieszkania z lotniska? a zamieszkania jest odpłatność? ile to wychodzi?
zdjecie uzytkownika
lisek - 2015-03-29 10:47:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja mam ofertę dla elektryka z Hamburga, w sumie ma być nas 4.. Ktoś coś wie? Praca po świętach. Jak ktoś też dostał taką ofertę to proszę o kontakt.
zdjecie uzytkownika
Igor - 2015-03-29 13:25:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszyscy wiedzą o Delcie pięć komentarzy wyżej jest twoj ostatni wpis. Ja dzieki tobie wiem że to bandyci ale wolałbym dowiedzieć się też czegoś o innych firmach. Dzieki tobie nikt nie pojedzie do delty
zdjecie uzytkownika
antek - 2015-03-29 15:02:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ty, masterblaster, jakoś nikt cię nie usuwa, duchy widzisz?

daj już spokój bo nie tylko do jakiejś delty ludzie jeżdżą a ja się chcę dowiedzieć o robocie dla elektryka i ciągle zawracasz mi głowę deltą, są tez inni na tym forum
zdjecie uzytkownika
masterblaster - 2015-03-29 15:37:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co do elektryków pracy jest pełno poszukaj w ofertach i wybierz dobrze płatna w zależności od tego co potrafisz a i tak dla swego bezpieczeństwa sprawdz coś o danej firmie na forach
zdjecie uzytkownika
Elektryk - 2015-03-29 17:21:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzieki za informacje. A znasz jakąś pewną niemiecką agencje ?
zdjecie uzytkownika
masterblaster - 2015-03-29 18:33:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
DO ELEKTRYKOW ZOBACZ (usunięte przez administratora) Z INGOLSTAD LUB (usunięte przez administratora) Z FULDY
zdjecie uzytkownika
Edi - 2015-03-29 20:20:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
masterblaster, może ty z konkurencji jesteś i specjalnie złe rzeczy na forum wypisujesz a potem reklamujesz swoją agencję? Jakieś nagonki prowadzisz...
zdjecie uzytkownika
masterblaster - 2015-03-29 20:50:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no pewnie jestem z agencji siedzenie w domu a takie pytania zadają pierwszaki co jadą gdzies za granice i wszystko już wiedzą a jedz sobie gdzie chcesz twoj wybór twoja sprawa tylko potem nie płacz że pokoj był za maly albo firanek nie bylo czy inne takie brednie powodzenia
zdjecie uzytkownika
mrofka - 2015-03-30 20:07:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja jednak szczerze odradzam
zdjecie uzytkownika
HOTEL - 2015-03-31 09:19:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ciekawe dla czego admin usuwa nazwy rzetelnych nie oszukujących firm czyż to nie zastanawiające ????
zdjecie uzytkownika
Admin - 2015-03-31 11:14:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [HOTEL - 2015-03-31 09:19:38]:
bo tutaj mają być opinie o Zietmann a nie o innych firmach, jak wiesz że firma jest dobra to napisz to na jej profilu a nie tutaj - tutaj są opinie o firmie Zietmann a nie o jej konkurencji
zdjecie uzytkownika
mateusz - 2015-03-31 11:47:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ciekawe dla czego usuwane są te złe opinie słyszałem o jakiejś tam delcie z michelstadu czy nadal zeitman do niej werbuje ludzi
zdjecie uzytkownika
anonim - 2015-03-31 13:50:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja już rzygam tą deltą tu jest z 20 komentarzy negatywnych na tą pożal się boże agencje między innymi moje i nie widzę żeby ktoś to usuwał - wystarczy podjechać na górę i już widać o delcie komentarze. Z tego co ja wiem to zeitmann nie wysyła tam osób choć by dlatego że mi znaleźli prawnika przeciwko tej agencji i sami pomagają zdobyc na nich dowody było by to trochę absurdalne
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Najpierw pare pytans z polski. podstawowe pytania po niemiecku. pozniej dwie rozmowy z niemcami. o dziwo bez problemu poszły po angielsku :)
Pytania: specjalizacja, doswiadczenie , dyspozycyjnosc itd
zdjecie uzytkownika
quik - 2015-03-31 21:06:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja jestem wsrud osob poszkodowanych przez delte i faktycznie zeitmann stara sie pomoc w odzyskaniu kasy. maja prawnika ktory prowadzi sprawe i ja osobiscie informacje mam na bierzaco
zdjecie uzytkownika
HOTEL - 2015-03-31 22:23:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zgadza się jechałem z Zeitmanem już pare razy i było ok ale z deltą to porażka była ta sprawa wygląda na kryminalną to są zwykłe złodzieje i tak prędzej czy puzniej zajmą się nimi policja arbeitsagentur i finazamt lub ktoś tych skurwieli załatwi wcześniej
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ZEITMANN
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy ZEITMANN?
Zadaj pytanie