Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o ZEITMANN

Pracowałeś w firmie ZEITMANN i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
evii - 2014-07-22 20:35:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ala - 2014-07-22 15:05:13]:
nie byłam za granicą ale jestem gotowa wyjechac. mam 21 lat. a co do wyjazdu to nie wiem
zdjecie uzytkownika
Engella - 2014-07-24 10:04:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ala - 2014-07-22 15:05:13]:
no może razem pojedziemy, jak się pytałam to 4 albo 11 sierpnia ja wybrałam czwartego sierpnia.
zdjecie uzytkownika
Engella - 2014-07-24 10:04:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ala - 2014-07-22 15:05:13]:
no może razem pojedziemy, jak się pytałam to 4 albo 11 sierpnia ja wybrałam czwartego sierpnia.
zdjecie uzytkownika
Engella - 2014-07-24 10:06:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [evii - 2014-07-22 10:37:44]:
no ja się wybieram 4 sierpnia najprawdopodobniej.
zdjecie uzytkownika
Engella - 2014-07-24 10:11:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [evii - 2014-07-22 20:35:13]:
ja mam 22 lata
zdjecie uzytkownika
Ala - 2014-07-24 16:18:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O matko, dziewczyny - mogłybyście być moimi córkami:) Samo załatwianie pracy dużo czasu Wam zajęło? Jakieś koszty musicie ponieść? Transport jest zorganizowany, czy każdy we własnym zakresie musi sobie radzić? Trzymam za Was kciuki! Może dołączę.
zdjecie uzytkownika
evii - 2014-07-25 10:05:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no mi też mówiła że 4 sierpnia chyba. ciekawe czy to wypali i faktycznie tak bedzie bo narazie to obiecanki są
zdjecie uzytkownika
wqe - 2014-07-25 12:45:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ktos sie wybiera do weibenburgu ?
zdjecie uzytkownika
Engella - 2014-07-25 16:52:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wqe - 2014-07-25 12:45:09]:
no zobaczymy, mam nadzieje że wypali bo ja bardzo chce jechać..Nie wiem czy mam się zacząć pakować czy nie;)
zdjecie uzytkownika
adam12345678 - 2014-07-25 19:54:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracował ktoś przez zeitmann jako operator cnc jak to wygląda
zdjecie uzytkownika
evii - 2014-07-27 11:15:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Engella - 2014-07-25 16:52:41]:
jeszcze z pakowaniem to poczekaj napewno zdażysz jak zadzwonią. też czekam jak na szpilkach :P
zdjecie uzytkownika
arci2112 - 2014-07-27 17:29:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
interesują mnie informacje o pracy jako cnc mam doswiadczenie ponad 3 lata jezyk komunikatywny nie umiem tylko ustawiac od początku bo w firmie w której pracuje są ustawiacze ,oczywiscie korekty w programie potrafie zrobic dopasowac do potrzeb obróbki.Jakby ktos mógłby się podzielic doswiadczeniami z pracy jako cnc w niemczech byłbym bardzo wdzięczny
zdjecie uzytkownika
xy - 2014-07-27 19:37:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nie musisz ustawiac ani programowac robisz jako operator tylko drobne korekty. to wszystko. to co zarabia operator w niemczech może dobry programista zarobić w polsce. ja jestem zadowolony ale cudow tu nie ma. nie napisze w jakiej firmie pracuje bo i tak to administrator usunie
zdjecie uzytkownika
Engella - 2014-07-27 20:30:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [evii - 2014-07-27 11:15:01]:
no tylko właśnie oni tak dzwonią parę dni przed wyjazdem,z tego co wiem, a wiadomo że wcześniej chciałoby się wiedzieć.. a znasz niemiecki dobrze? ja tak myślę że się dogadam ale to się okaże na miejscu..
zdjecie uzytkownika
ana - 2014-07-29 13:41:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy pracuje ktos na komisjonowaniu w Tchibo kolo Hamburga? Prosze o opinie.
zdjecie uzytkownika
dar - 2014-07-29 15:10:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ana - 2014-07-29 13:41:27]:
A czy ktos z operatorów cnc uczestniczył w kursie j,niemieckiego i po ty podjął prace jako operator?
zdjecie uzytkownika
dar - 2014-07-29 15:15:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ile trwa taki kurs niemieckiego na operatora cnc ? czy po np.przerwaniu kursu musze za niego zapłacic??
zdjecie uzytkownika
ada - 2014-07-29 17:29:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dar - 2014-07-29 15:15:15]:
mam ten sam problem a jak rozmawiasz z ta pania ktora sie zajmuje rekrutowaniem nie potrafi na niektore pytania odpowiedziec tak jakby nie wszystko chciala powiedziec.
zdjecie uzytkownika
Jaco - 2014-07-29 17:54:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam ja dostałem dzisiaj telefon na montera instalacji sanitarnych w okolicach Fuldy. Czy ktoś może już jeździł przy ich pomocy do Niemczech w tym zawodzie i czy jest możliwość by znajdując się tam można się było załapać typowo do niemieckiego pracodawcy???
zdjecie uzytkownika
boo - 2014-07-29 19:24:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hmm ciężkie pytanie bo jak jesteś dobry to zawsze szef może cię zatrudnić. Ale to przecież zależy od Ciebie nie od nich. Jedziesz sprawdzasz się i jak jesteś niezły to cię biorą. ja jeżdżę od kontraktu do kontraktu ale ja jestem spawacz i mi to pasuje
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-07-31
Żródło: zeitmann.pl
Lipsk
(Niemcy)
Obowiązki:- Przewóz osób na trasach miejskich i podmiejskich,- Sprzedaż biletów,- Dbanie o czystość w pojeździe.
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
ada - 2014-07-29 20:26:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy uczestnictwo w tym intensywnym kursie zobowiazuje mnie do wyjazdu?? jak to wyglada?
zdjecie uzytkownika
Morsal - 2014-07-30 01:42:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zeitmann oferuje naprawdę szeroki wachlarz różnorodnych prac w Polsce czy za granicą. Osoba zajmująca się rekrutowaniem kandydatów naprawdę musi mieć głowę do tak dużej ilości osób, które przesyłają swoje formularze. I niech o wielkości i sile firmy świadczy fakt, że ciągle pojawiają się coraz to nowsze oferty pracy, gdyby żadna z obecnych nie spełniała warunków pracownika, zawsze można próbować zmieniać stanowisko czy firmę. Wszystko zależy od pracownika i jego motywacji i zapału do pracy. Według mnie warto się starać, a z takich podrzędnych stanowisk może kogoś gdzieś awansują na lepsze stanowisko..
zdjecie uzytkownika
Heizenberg - 2014-07-30 18:52:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wybiera sie ktos moze do stuttgartu jako kierowca do mercedesa??
zdjecie uzytkownika
ziza - 2014-07-31 17:11:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej a pracuje ktos moze przy pakowaniu kosmetykow w Heilbronn i wie jak tam jest pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
serwo - 2014-07-31 17:32:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Orientuje sie ktoz jak jest w magazynie mercedesa w Baden Baden???
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ZEITMANN
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski