Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Profil firmy: ZEITMANN

zdjecie uzytkownika
spawacz - 2016-03-23 21:38:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam dostałem ofertę pracy z Zeitmann jako spawacz koło Ausburga proszę o opinie i na co można zwrócić uwagę.
zdjecie uzytkownika
ciekawy - 2016-03-24 20:12:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jest dalej praca w Niemczech? np. jakieś magazyny albo fabryka?
zdjecie uzytkownika
interssiert - 2016-03-25 13:20:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ciekawy - 2016-03-24 20:12:49]:
Witam,
dołączam się do pytania.
Również jestem zainteresowany.
zdjecie uzytkownika
mkristo - 2016-03-25 22:46:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
panowie spawacze , powiecie coś o spawaniu tigiem w Norymberdze?
zdjecie uzytkownika
dariusz - 2016-03-28 12:36:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@ciekawy, @ interssiert są oferty na wiele stanowisk jeśli chodzi o Niemcy (ale nie tylko). Nie wiem dokładnie na czym wam najbardziej zależy, ale i widziałem, że szukają ślusarzy, stolarzy, spawaczy. Pracowników magazynu i na produkcje tak samo.
zdjecie uzytkownika
interessiert - 2016-03-29 10:38:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dariusz - 2016-03-28 12:36:44]:
kolego dariusz, czy coś Ci wiadomo na temat ofert pracy na magazyn, produkcje?
Interesuje mnie mniedzy innymi wynagrodzenie, warunki mieszkaniowe, praca 3 zmianowa, czy pn-pt itp/
zdjecie uzytkownika
ula - 2016-03-30 15:00:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sprzątaczki do biur i mieszkań sa im potrzebne, praca stosunkowo atrakcyjna, ale wiąże się ona niestety z wyjazdem, ale i z dobrymi zaorbkami na pewno, wiec warto.
zdjecie uzytkownika
proedek - 2016-03-30 16:31:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Do mnie dzwonili wczoraj w sprawie pracy na produkcji w BMW. Ćoś popytali przez telefon ale wogóle przygotowany nie byłe więc troche stękałem i nie na wszystko odpowiedziałem ale miła pani powiedziała że dzisiaj będą dzwonić. Czy ktos ma jakieś informacje co to za praca i jakie wrunki mieszkaniowe itd.... ???
zdjecie uzytkownika
benek - 2016-03-31 18:48:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
powie ktoś jaki są warunki płacowe na stolarza po tym kursie
zdjecie uzytkownika
Daro - 2016-04-01 09:36:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja też na produkcję do bmw też nie wiem co się bedzie działo i co i jak i jakie warunki mieszkaniowe takze sam nie jestes
zdjecie uzytkownika
daro - 2016-04-01 09:39:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam ja tez do bmw do pracy tez sie zastanawiam nad warunkami itd
zdjecie uzytkownika
Mariusz elektryk - 2016-04-01 11:24:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
słyszałem że macie oddziały w kielcach czy w gdańsku ale nigdzie nie ma podanych adresow. jestem elektrykiem, mieszkam pod kielcami. wie ktoś może gdzie moe sie do nich złosić?
zdjecie uzytkownika
Proedek - 2016-04-01 15:31:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzisiaj dostałem ofertę na produkcję w firmie zajmująca się tabaka. Rozmowa w Polsce przeszła bez problemu i czekan na telefon z Niemiec i chciałbym się dowiedzieć jak to wygląda bo tu pytali same podstawy a co pytają jak z Niemiec już firma dzwoni ?
zdjecie uzytkownika
Proedek - 2016-04-01 15:33:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [daro - 2016-04-01 09:39:01]:
A dzwonili do ciebie już z Niemiec i co mniej więcej pytali ?
zdjecie uzytkownika
kazi - 2016-04-01 21:35:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tacy ślusarze mają zapewnione umowy o pracę na niemieckich warunkach, odpowiednie ubezpieczenie i wynagrodzenie taryfowe w okolicach 9,36. ale wypłata jest na czas? Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
kazi - 2016-04-03 21:50:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O rany, umowa o pracę i nawet odpowiednie ubezpieczenie jest dość istotne, bo to zdecydowanie umila zatrudnienie. Takie dbanie o pracowników jest bardzo ważne.
zdjecie uzytkownika
dariusz - 2016-04-06 08:11:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
widzę, że w większości nie narzekacie na pracę, a to bardzo ważne bo często z takimi agencjami są jakieś kłopoty, widziałem teraz ogłoszenia na Norwegię, która zawsze była dla mnie jakimś tam Eldorado :) ktoś się wybiera? konkretnie chodzi mi o stanowisko kierowcy
zdjecie uzytkownika
heniu - 2016-04-07 18:51:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie jest tak kolorowo jak to jest opisane. Negatywne OPINIE są po krótkim czasie USUWANE! Więć proszę być ostrożnym.
zdjecie uzytkownika
Monika - 2016-04-07 23:10:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, chciałabym się dowiedzieć jak to jest z ta pracą w Norwegii w obwoźnym wesołym miasteczku jako kierowca i zarazem pracownik w montażu karuzel itp ? Czy warunki pracy są zgodne z tym co przedstawia firma? Proszę o opinie osoby, które już mają jakieś doświadczenia związane z taką pracą.
zdjecie uzytkownika
stawki wiekowe - 2016-04-07 23:11:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Holandia płaci stawki wiekowe dlatego młodzi mają małe zarobki. Koszty życia wysokie. Jedzenie jest drogie. Duże zagrożenie terroryzmem w sąsiedniej Belgi. Czy rodzina wie gdzie młody człowiek wybiera się. Tam narkotyki są na porządku dziennym i prostytucja z HiV.
zdjecie uzytkownika
daro - 2016-04-08 08:33:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Proedek rozmawiała do mnie tylko po niemiecku lecz juz byłem w innej pracy ale teraz załuje ze tu nie poszedłem bo po 2 dniach odszedłem od tamtej firmy .. A ty jak tam pracujesz w tym bmw ?
zdjecie uzytkownika
Krzychu - 2016-04-08 17:17:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [Monika - 2016-04-07 23:10:31]:
Ja mam tam znajomych co pracują już dłuższy czas jako kierowcy i mechanicy i sam też chcę tam pracować przez zeitmana, wiem od kumpli ze to dobra praca na początek w norwegii, chcę też ściągnąć tam moją dziewczynę bo mówi po angielsku i jest taka możliwość pracy dla niej wiec nam to odpowiada. Chcemy mieszkać w Norge na stałe a cięzko się samemu tam załapać jest sporo już Polaków i ogólnie konkurencja więc sie cieszymy, że się wreszcie udało, ważne to wyjechac a nie siedziec w PL i wybrzydzac.
zdjecie uzytkownika
nimaNic - 2016-04-08 17:52:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [stawki wiekowe - 2016-04-07 23:11:26]:
dlatego lepiej siedzieć na bezrobociu w Polsce - zagrożenia nie ma, HIV nie ma, teroryzmu nie ma, arabów nie ma - eee ty tylko że roboty w Polsce też nie ma ;)
zdjecie uzytkownika
Krzysztof - 2016-04-11 15:19:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dostałem propozycję pracy z zeitmanna w firmie (usunięte przez administratora) z Rostocku. Zna ktoś może tą firmę? Pracował tam ktoś z was? proszę o info
zdjecie uzytkownika
Bartekbart - 2016-04-11 23:23:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Proedek - 2016-04-01 15:33:02]:
witam, dołączę się do pytania o co mogą pytać w rozmowie z Niemiec, wybieram się na operatora wózka widłowego około sierpnia.
Prosiłbym o jakieś opinię na temat w/w pracy i płacy.
Z góry dzięki
zdjecie uzytkownika
Bartekbart - 2016-04-11 23:24:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Proedek - 2016-04-01 15:33:02]:
witam, dołączę się do pytania o co mogą pytać w rozmowie z Niemiec, wybieram się na operatora wózka widłowego około sierpnia.
Prosiłbym o jakieś opinię na temat w/w pracy i płacy.
Z góry dzięki
zdjecie uzytkownika
Tommy - 2016-04-12 20:29:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Bartekbart - 2016-04-11 23:24:45]:
ile masz lat, jaką szkołę skończyłeś, czy masz auto, od kiedy możesz zacząć pracę, czy kasa co ci zeitman powiedział ci pasuje, proste pytania jak się w Niemczech dogadujesz to se dasz radę. Co do kasy to już inna sprawa dla mnie było za mało, posiedziałem przez nich 3 miesiace i znalazłem sam lepszą robote.
zdjecie uzytkownika
mkristo - 2016-04-24 16:44:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
może mi ktoś ze spawaczy powiedzieć coś prawdziwego o pracy ,jakie są warunki na miejscu i czego można się spodziewać. Bezpośrednio na mojego meila mkristo@poczta.onet.pl
zdjecie uzytkownika
Elektryk - 2016-04-26 12:36:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Panowie i Panie, czy ktoś z Was pracuje w Niemczech na stanowisku elektryka? W tej chwili są oferty bez wymaganej znajomości języka niemieckiego, warunkiem jest posiadanie własnego auta, może mi ktoś wyjaśnić o co chodzi z tym samochodem? Kolejne to jakie są płace i na czym dokładnie polega praca?
zdjecie uzytkownika
a - 2016-04-26 17:13:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
chcesz pracować i nie otrzymać całości wynagrodzenia , jedź z zeitmanem ,co z tego że masz z nimi podpisana umowę , dowiesz się że to nie oni tylko firma w niemczech ci płaci ,a zeitman ma to głęboko w ...
zdjecie uzytkownika
kapi - 2016-04-30 14:38:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [a - 2016-04-26 17:13:29]:
a gdzie dokladnie pracowales w jakiej miejscowosci bo tez mam zamiar jechac?
zdjecie uzytkownika
tadek - 2016-04-30 17:57:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pojechałem z nimi do Monachium, dzisiaj rano potrzebowałem jeszcze się dowiedzieć czy na mieszkaniu jest lodówka i Pani Aneta bez problemu odebrała telefon, dla mnie są w porządku
zdjecie uzytkownika
shock - 2016-05-01 11:44:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, wypowie się ktoś kto pracował lub pracuję w tej agencji pracy?
Jak wygląda płaca, warunki itp.
Najbardziej mnie interesują wypowiedzi elektryków.
zdjecie uzytkownika
xxx - 2016-05-01 19:30:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej a wypowie się może ktoś jak jest w Ingolstadt? warunki, praca,płaca??
zdjecie uzytkownika
prezes - 2016-05-02 10:32:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
właśnie w inglostadt jak jest bo tez mam ofertę do audi na produkcję
zdjecie uzytkownika
Kapi - 2016-05-03 09:56:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak jest w erfufcie
zdjecie uzytkownika
LuCa - 2016-05-03 19:07:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałam w hotelu przez agencję, byłam bardzo zadowolona. Mieszkanie miałam sama parę kroków od morza. Umowa była jasna i krótka. Pieniądze zawsze na czas. Po pracy zadzwoniła pani odnośnie załatwienia zwrotu podatku. To najlepsza agencja do tej pory w której przyszło mi pracować
zdjecie uzytkownika
luty - 2016-05-05 14:02:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Masę ogłoszen mają na Spawaczy do niemiec oczywiscie trzeba posiadac odpowiednie uprawnienia na to stanowisko. Trzeba miec też uprawnienia głownie 141 jako spawacz rurociągów, włąsny samochód oraz znajmosc minimalnego niemieckiego. ale jest umow aniemiecka.
zdjecie uzytkownika
KORA - 2016-05-05 16:36:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
WITAm nie widze opini malarzy czy ktos byl lub jest prosze sie podzielic swoimi opiniami jestempo kursie z tej firmy ponad 2 miesiace jedna rozmowa z pracodawca z niemiec i cisza
zdjecie uzytkownika
stiopsky - 2016-05-16 12:52:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam, dostalem propozycje pracy w bremie, magazyn czesci samochodowych, ponoc kilka osob ma jechac ale najpierw rozmowa z niemcami telefoniczna, jesli ktos sie zalapie na wyjazd za tydzien to piszcie, mozna jednym autem sie dostac, zawsze taniej
zdjecie uzytkownika
Mufinka - 2016-05-16 15:22:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jestem w szoku, żadne pośrednictwo pracy nie ma tak pozytywnych opinii :)
zdjecie uzytkownika
Lajkonik - 2016-05-22 18:01:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dlaczego usuwacie opinie ?
ZEITMANN
ZEITMANN
"Wywiad z Monika Kowacz - Reprezentant handlowy w firmie ZEITMANN"
Jaki był kluczowy moment w firmie i kiedy nastąpił? Na pewno jednym z kluczowych momentów było pozyskanie przez nas klientów z branży Automotive na początku naszej działalności w 2011 roku. Dzięki projektom dla dużych koncernów za naszym pośrednictwem pracę znalazło wielu kandydatów, a dzięki ich pracy, jak i zaangażowaniu klienci docenili jakość oferowanych przez nas usług, co wpłynęło na coraz większą liczbę nowych kontrahentów jak i naszą rozpoznawalność i dobrą opinię wśród pracodawców i kandydatów.   Jakie są topowe usługi Państwa firmy? Nasza firma zajmuję się rekrutacją pracowników do Niemiec, Austrii, Holandii, Norwegii i Anglii. Miesięcznie pomagamy znaleźć pracę około 300 pracownikom różnych branż, od fachowców takich jak elektrycy, spawacze, malarze poprzez operatorów wózków widłowych, pracowników magazynu, pracowników gastronomii czy pracowników lotniska.   Ile rekrutacji przeprowadzacie w ciągu roku? Rocznie pośredniczymy w zatrudnieniu około 1200 pracowników różnych branż. Prowadzimy projekty stał...
zdjecie uzytkownika
Kimas - 2016-05-23 20:54:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Anka - 2016-03-19 12:22:03]:
Witam. Pracowałem na lotnisku w 2014 roku nie cale pół roku. Praca dla osób, które nie pracowały fizycznie z początku może być ciężka ( pisze o facetach ). Sprzątanie restauracji musi być bardzo dokładnie a wiemy jak to wygląda na koniec dnia. Wszystko z tłuszczu, brud, syf czasami był taki zapier... że nie wiadomo było gdzie ręce włożyć. Kasa za to fajna tylko 320 euro za pokój uważam za przesadę. Ja miałem pokój z gościem 2 łóżka łazienka w każdym pokoju to plus telewizor i dwa łóżka. Warunki ogólnie ok ale 320 e trochę wygórowana cena. Nie sugerować się, że pracuje się 5 dni i weekend wolny. Ja pracowałem nie raz 12-14 dni pod rząd i potem miałem 3 dni wolne np. Na prawdę jest ciężko tyle wytrzymać, ale taki był system. Praca jest różnorodna, ale też nie dla wszystkich. Jedne osoby cały czas sprzątały to samo mam na myśli jedne restauracje a inni byli tak zwanymi skoczkami, gdzie kogoś nie było tam szli. Mężczyźni pracują tylko na nockach. Kobiety na dniówkach i popołudniówkach. Ogólnie z 4 dniami wolnymi w miesiącu po odliczeniu Domku wypłata 1400-1600 Euro na rękę ( faceci ) kobiety między 900-1000 E. Do Netto piechotą około 40 minut się idzie jak nie ma się auta to albo spacerek albo busik. Tak jak pisałem pracowałem tam pół roku jak ktoś ma jakieś pytania odnośnie pracy na lotnisku pytać śmiało. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
bartek - 2016-05-24 11:46:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
spawacze mają dużo lepsze stawki i prace ale brak na tym portalu negatywnych opini same superlatywy nie zastanawiające to jest cooo??
zdjecie uzytkownika
patryk - 2016-05-24 17:09:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam , dostalem oferte w H (usunięte przez administratora) na pakowaniu spozywczych artykułów , ktos byl , ktos moze cos powiedzieć , polecic/odradzić ? jak wygladaja domki ? pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
jacek - 2016-05-26 19:02:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobre opinie bo dobra firma, jak ktoś z nimi był raz to jezdzi. Takich firm jest multum, ale jak widac ta jest niezla.
zdjecie uzytkownika
jacek - 2016-05-26 19:04:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Mufinka - 2016-05-16 15:22:37]:
bo to dobra firma, jak ktos raz wyjechal to jezdzi
zdjecie uzytkownika
bongo - 2016-05-26 21:56:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jesli to jest pakowanie kielbasek to odradzam w hei
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: O pracy mozemy porozmawiać na tydzień przed wyjazdem , a dlaczego nie teraz ja jeszce nie wiem czy chce wyjechać ,
Pytania:
zdjecie uzytkownika
Piotr - 2016-05-27 00:29:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ta firma ma tyle pozytywnych opinii że szok (usunięte przez administratora) polecam (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Adam - 2016-05-27 10:37:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byłem z nimi już trzy razy i za każdym razem było ok. Ja zdecydowanie polecam. Opinie są dobre bo firma jest dobra - proste

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie ZEITMANN!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ZEITMANN
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert