ZEITMANN

Kraków

Opinie o ZEITMANN

Kamil 2016-11-18 11:02
Mają dużo ofert pracy w Holandii i każdy pracodawca jest inny więc chyba powinnaś dopytać rekrutera o to.
2
Znawca 2016-11-21 16:52
Swietna firma, swietna atmosfera pracy, ale nawet przesadna dbalosc o wyslanych pracownikow.
3
artur 2016-11-22 11:57
witam.czy ktoś kto wyjechał 20 listopada do Donauwort do jakiegoś magazynu może coś napisać o pracy i mieszkaniu?
Multisport 2016-11-22 21:29
Mam pytanie czy można u Was dostać multisporty dla osób towarzyszących także a darmo lub w niskiej cenie? moja dziewczyna u was pracuje i ma darmowego multisporta open. Prosiłemaby zapytała ale ona się wstydzi. Super sprawa darmowe multisporty.
6
Gosia 2016-11-22 23:14
@ Kamil chce uzyskać opinie od zwykłych pracowników którzy podjęli prace przez Zeitmann ponieważ zależy mi na opinii z zewnątrz a nie od rekrutera, z życia wiem że cżesto nie jest tak jak przy rekrutacji nawijają ci makaron na uszy.......
16
bartek 2016-11-23 11:51
Dzwonię i dzwonię na tego drwala do Holandi i nic. Mam doświadczenie i refernecje, tlumacze, ze jezyk nie jest potrzebny. Nie warto, nie polecam - nawet stawek nie podają.
7
Tomek Holandia 2016-11-23 12:34
Ja dostałem kontakt bezpośrednio do pracodawcy za granicą więc nie wiem co mi jeszcze by miał rekruter "ponawijać", oni nie zatrudniają tylko kierują do pracy i jak ktoś zna język obcy to chyba sie sam z pracodawca dogada po akceptacji?....w umowie też wczesniej dostaje się nazwę pracodawcy i przed podpisaniem można sprawdzic opinie o danej firmie do której się jedzie.
5
Andrzej 2016-11-23 12:38
Może nie chce a nie, że się wstydzi?
3
Drwal 2016-11-24 13:36
W ogłoszeniu jest informacja, że pracodawca wymaga biegłej znajomości języka obcego od drwali, ofertę przedstawiają kandydatom, którzy spełniają wymagania, więc osobom - które przejdą pozytywnie weryfikację języka angielskiego.
3
JOHN 2016-11-25 17:02
FIRMA PRZERELAMOWANA WYASTARCZY SPOJRZEC NA ILOSC OGŁOSZEŃ PODOBNA JAK ADECO ALE NIESTETY BEZ REZULTATÓW
17
Zainteresowany 2016-12-08 01:00
Witam mam pytanie odnośnie pracy na stanowisku Tokarz - Frezer CNC. Obecnie pracuje w Niemczech w delegacji ( Polska firma) , u podwykonawcy Mercedesa niedaleko Frankfurtu nad Menem jako tokarz/freezer/szlifierz. Pracuje od stycznia znam dobrze Niemiecki i zastanawiam sie nad przejsciem na niemieckie warunki. Ze wzgledu na umowe jaka podpisalem nie moge przejsc do firmy w ktorej pracuje i szukam czegos innego. Jak to wyglada przez firme Zeitman ? Czy jest to cos na zasadzie life firmy niemieckiej czy po prostu podaja namiary i maja od tego pieniadze ? Na jakie stawki mozna liczyc i jaki jest maksymalny wymiar godzin ( na Niemieckich warunkach okolo 200h/mc) ? Ktos wie cos na ten temat?
On 2016-12-10 01:09
Możesz spokojnie aplikować naprawdę fajna firma sam pracuje już 6 miesięcy i nie narzekam. Chetnie polecam rowniez znajomym !Pozdrawiam
3
weyn6663 2016-12-13 20:20
Witam czy pracował ktoś w Norwegi z tej firmy jako cieśla jak ma się praca do tego co obiecują i czy warto wyjechać czy lepiej dac sobie spokuj
2
Pablo 2016-12-15 12:22
Odradzam. Tą agencję radzę omijać szerokim łukiem.
30
Kevin 2016-12-15 12:29
A na jakim stanowisku pracujesz?
1
Nika 2016-12-25 20:34
Dlaczego odradzasz ?
4
Nika 2016-12-25 20:55
Adekwatne. bo praca jest nieskomplikowana. Normy nie są wysokie. NIE ma nocek i weekendów.
2
tomi 2017-01-01 21:25
witam ja mam propozycje do niemiec jako dekarz.czy może ktoś z was tam pracował,jak płacą i czy warto wyjechć
1
tomi 2017-01-01 21:27
witam ja mam propozycje do niemiec jako dekarz.czy może ktoś z was tam pracował,jak płacą i czy warto wyjechć
1
Adam spawacz 2017-01-03 14:50
Moja pani rekruter współpracuje ze mną juz od roku i jest świetna, mam dzięki niej praktycznie stałą pracę, zawsze mi pomaga ....tak wiec z tymi Januszami to nie bardzo trafiona opinia.
Pozdrawiam!
8
Kazek Oslo 2017-01-03 15:52
Pracowałem i wracam w tym roku od połowy stycznia, szczerze polecam.
6
Bronek 2017-01-04 20:12
Pojecia nie maja co i jak rekrutacja z dnia na dzien i wypad do pracy niby tylko sa ppstrdnikien a fin prz nich sie kominikuje z pracownikiem . wpakowalem sie szukam normalnej pracy.
15
rafaelo 2017-01-05 12:28
Może mi ktoś powiedzieć jak wygląda praca na magazynie w Kolonii jako operator wózka widłowego.Czy firma jest konkretna i czy warto pracować czy nie ma jakiś problemów z nimi czy pieniądze na czas nocleg itp historie
Zadowolony 2017-01-09 09:34
Jak ktos mówi po angielsku to sam sie dogada z Finem, a jak nie to rekruter pomaga i sie kontaktuje, Finowie nie będą do Polaków po polsku gadac!
Ja za ich pośrednictwem jestem w Finlandii od roku i śmieszą mnie takie komentarze, rekruter nie zatrudnia tylko Fin i tylko Fin decyduje!
8
Andrzej 2017-01-09 09:45
Można dzieki nim załapać stała pracę, dobrzy pracownicy nie muszą sie martwić, panie z rekrutacji zawsze mi pomogą , ale sa tacy co im nigdy nikt nie dogodzi i do każdego maja problem, wiadomo nie przejdzie obijanie się w robocie czy alkohol bo tego zaden pracodawca nie toleruje tym bardziej w skandynawii.
8
Monter Finland 2017-01-09 12:51
Serdecznie polecam, nie ma sie czego obawiać to porządna firma sprawdzona od lat!
11
max 2017-01-15 07:28
witam.szukam pracy na zachodzie jako kier. C+E , w Niemcach ,Danii lub innym kraju.najlepiej w fabryce merc audi lub bmw.może ktoś coś doradzić .
max 2017-01-15 07:31
witam.szukam pracy na zachodzie jako kier. C+E , w Niemcach ,Danii lub innym kraju.najlepiej w fabryce merc audi lub bmw.może ktoś coś doradzić .
1
Mistrzu 2017-01-16 15:23
czy pracuje ktoś w offenburgu ? Jak z zamieszkaniem ile do pracy i jak praca ?
1
marzena 2017-01-19 12:23
Trzeba zajechac na miejsce ktore podali Ci w mailu a na miejscu w biurze kierowca zawiezie Cie do miasta gdzie zamieszkasz
1
szef 2017-01-19 15:50
co z tą praca w lipsku ? Co tam jest nie tak ? coś z zakwaterowaniem czy pracą ?
4
Słodki 2017-01-22 14:01
Nieszczęśliwych ludzi to jest sporo i szkoda tylko, że na forach głównie tacy się wypowiadają robiąc firmom antyreklamę. Firma organizuje możliwość zarobku większych pieniędzy dla polskich fachowców!!!!
7
Pracownik 2017-01-31 09:10
Aż trudno uwierzyć, że pracowałeś cały miesiąc i nie otrzymałeś wypłaty. Musiały być jeszcze jakieś powody, ponieważ nikt przy zdrowych zmysłach nie narazi się na takie kłopoty.
5
Samba 2017-02-03 13:34
Ja korzystałem z pośrednictwa tej agencji i nie miałem takich problemów. Wszystko było dograne, zabezpieczone i zostaje tylko pracować. Myślę, że kłopoty niektórych osób wynikały z ich niechęci do pracy!!
5
Oszukany 2017-02-03 22:11
LUDZIE OMIJAJCIE TĄ FIRMĘ WIELKIM ŁUKIEM
(usunięte przez administratora)
8
zadowolony 2017-02-07 09:56
Bardzo porządna i uczciwa firma, pracuję przez nich od ponad roku w Norwegii i jestem zadowolony bo mam pracę na norweskich warunkach a nie na polskich :)
3
zadowolony 2017-02-07 09:56
Bardzo porządna i uczciwa firma, pracuję przez nich od ponad roku w Norwegii i jestem zadowolony bo mam pracę na norweskich warunkach a nie na polskich :)
2
Jacek 2017-02-07 20:03
To samo w Finlandii ja też jestem bardzo zadowolony, pozdrawiam
3
Aro 2017-02-07 20:14
Hej nie wiem jak na Niemcy bo mówię po angielsku, ale mają świetne oferty do Skandynawii i Holandii, za granicą wśród pracowników i zagranicznych pracodawców mają świetne opinie, mi polecił tą agencję też i inny pracownik skierowany przez nich do pracy i widziałem na własne oczy ze jest bardzo OK więc miałem pewność i się nie zawiodłem.
3
Damian P..i 2017-02-08 19:07
Firma jak najbardziej godna polecenia w mojej ocenie. Trafiłem na fajna prace jako operator wozka widlowego. Przeszedlem juz przez pare agencji w kazdej byla to praca bardzo ciezka mam tu na myśli rozladunek kontenerów zbieranie zamówień w magazynie meblowym 35kg min 75max norma dzienna 16kubikow. W Zeitmann bardzo szybka rzeczowa rozmowa kwalifikacyjna pelen opis bez klamstw tego co czeka mnie na miejscu. Pomoc polskiego koordynatora. Dzwonią od czasu do czasu z pytaniem typu jak sie pracuje i czy jest sie zadowolonym ( troche z automatu te pytania da sie wyczuć ze to troszkę zludne ale duży plus i za tego typu powiedzmy zainteresowanie i martwienie sie o swojego pracownika :) Jesli chodzi o pieniadze to na pierwszej klasie podatkowej kolo 1300 max jak to przez agencje no i za kawalera .... :) takze jesli chcecie państwo przez ta firmę załatwić jakas prace to w mojej ocenie jak najbardziej na tak . Ps nie jestem żadnym pracownikiem propagandowym tej firmy napisałem jak jest . Warto mówić jak jest :)
5
Martusia 2017-02-19 17:37
Czy agencja organizuje prace dla kobiet? Najbardziej odpowiadałaby mi praca przy kwiatach w Holandii. Może mają jakieś inne oferty? Jeśli ktoś wie proszę o informacje bo zależy mi na tej firmie, słyszałam dobre opinie o nich, że dobrze organizują wyjazd.
2
Natalia 2017-03-14 18:15
Czy coś więcej na temat pracy szwacz/szwaczka (Niemcy)Möckern-Lühe?
kobietka mała 2017-03-16 14:18
Witam czy są jakieś panie które pracowały przez te firmę w Holandii? jestem zainteresowana ale chciałabym jakieś konkrety uzyskać na temat tej firmy - jakie wypłaty tyg/miesięczne, ile za mieszkanie, ile za ubezpieczenie? czy firma daje dodatek w postaci et-regeling? ewentualnie proponuje niższa koszty zawaterowania zamiast tego dodatku? za każde info będę wdzięczna
Gregor 2017-03-22 09:50
ZEITMANN to jest fajna agencja, niejednokrotnie korzystałem z ich pośrednictwa. Zawsze wszystko było zorganizowane bez zastrzeżeń.
1
Gregor 2017-03-25 17:47
Pracowałem za pośrednictwem agencji ZEITMANN i jestem zaskoczony tymi wpisami. To jest straszne, firma normalna tylko chyba osoby dla których praca jest złem koniecznym mają taką roszczeniową postawę?
Deutsches Spirit 2017-03-27 17:45
RACJA, JEZELI ZNASZ JEZYKI I ROBOTE TO PRAWDOPODOBNIE TRAFISZ OK, JAK NIE, TO WYNOCHA DO KOSCIOLA, I MODLIC SIE O FARTA :p
Jerzyk 2017-03-29 19:32
Najlepiej usiąść i narzekać. ZEITMANN jak każda inna agencja ma swoje wymagania, procedury i papiery. Jak ktoś przychodzi podpisać umowę o to powinien wszystko przeczytać i nie pisać później swoich żali. Wszyscy wiemy, że jest sporo osób które jadą pobawić się zamiast pracować.
1
ADA 2017-04-12 19:45
Witam też dostałam tą oferte jako szwaczka czy ktoś może pracuje tam i coś wiecej może napisać
pablo 2017-04-20 21:40
mam oferte na betoniarza pracował ktoś?
Justyna 2017-04-23 13:46
Mam pytanie czy ZEITMANN ma również pracę za granicą dla kobiet? Znam dobrze niemiecki. Jeśli ktoś słyszał ??
Zostaw swoją opinię o ZEITMANN - Kraków
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ZEITMANN