Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: ZEITMANN


Oceniono 1005 razy
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
ZEITMANN
Walerego Sławka 3
30-633 Kraków
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
zdjecie uzytkownika
lib - 2014-10-17 17:10:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Dark - 2014-10-17 11:40:13]:
finansowo ok, wyplacaja kase na czas. 20 ma byc kolejna wyplata. ja bralem zaliczke, nie bylo z tym problemu. praca nie jest ciezka, ja pracuje na 2 zmiany, teraz doszla praca w soboty, wiec jest ok
zdjecie uzytkownika
mix - 2014-10-17 19:18:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
My zaczynamy prace w Darmstadt od czwartku.Rano zadzwonil Niemiec,zaraz potem Pani z Zeitmanna z informacja,ze zostalismy zaakceptowani. Od razu dostalismy droga mailowa wszystkie adresy,dane kontaktowe i jeszcze raz pelne informacje dotyczace zatrudnienia. Mam nadzieje,ze na miejscu tez wszystko bedzie tak sprawnie szlo jak do tej pory. Odezwiemy sie juz z Niemiec!
zdjecie uzytkownika
Ciekawy - 2014-10-18 13:27:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Proszę o aktualne informacje o pracy na zabawkach darmstadt tj zakwaterowanie, zarobki i praca. THX
zdjecie uzytkownika
debile - 2014-10-18 14:22:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
odpisał bym ci ale ktoś mnie nazwał szpiegiem z zeitmanna i dla tego niech odpisze ta osoba która tak wszystko wie a mnie nazywa szpiegiem!
zdjecie uzytkownika
i... - 2014-10-18 16:46:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a na zabawkach w Darmstadt ile na miesiąc można wyciągnąć kasy, wyjdzie 1000 euro? Zastanawiam się nad wyjazdem więc pytam, a poprzez Zeitmanna już pracowałam. Na lotnisku. A pokoje ilu osobowe są? jak ktoś nie chce tu odp to proszę na maila info izun88@wp.pl
zdjecie uzytkownika
yyy - 2014-10-18 18:07:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
900 do 1000 euro, pokoje dwu osobowe przynajmniej na razie bo nie wiadomo czy kogoś nam nie dołożą. Od zeszłego tygodnia są pracujące soboty jak ktoś chce więc pewnie będzie się dało ten 1000 zarobić ale nie wiem bo ja jeszcze wypłaty nie miałem
zdjecie uzytkownika
i... - 2014-10-18 19:38:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak to jest z tym niemieckim komunikatywnym, naprawdę na miejscu trzeba znać na tym poziomie?
zdjecie uzytkownika
pousi - 2014-10-18 19:48:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
powiedzcie mi ci którzy już tam są, czy umowę mieliście podpisac w biurze w Michelstadt?
zdjecie uzytkownika
mlodziak - 2014-10-19 10:09:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nie wiem dlaczego tak wymagaja ten niemiecki ,przeciez i tak posadza Cie na stanowisko pokaza i robisz ... a przeciez jak niemiec by mial Ci cos w pracy tlumaczyc to raczej komunikatywny by nie wystarczyl tylko minimum dobry zeby zrozumiec co ma na mysli,komunikatywny to do sklepu,albo na lotnisko bilet kupic,a nie w pracy gdzie jest pelno roznych rzeczy i trzeba znac ich nazwy po niemiecku.
zdjecie uzytkownika
Kasia123 - 2014-10-19 12:03:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A mógłby ktoś może podać mi numer do tego gościa z Niemiec, który do was dzwonił, albo do tej fabryki? jesli nie tu, to może na maila (usunięte przez administratora) Plisss!!
zdjecie uzytkownika
Kasia123 - 2014-10-19 12:19:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak się w ogóle nazywa ta fabryka czy magazyn zabawek?
zdjecie uzytkownika
gogo - 2014-10-19 19:32:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja wam mówię : tutaj nie jest źle, Zeitmanna zajmuje się wami do momentu przyjazdu a jak już znajdziecie się na miejscu, zajumuje się wszystkim niemieckia agencjia (usunięte przez administratora) , która jest do zniesienia. Będziecie mieszkanie i praca a czy komuś pasuje ta kasa to już inna sprawa. Praca nie jest zła. Magazyn nazywa się Mytoys.
zdjecie uzytkownika
jevis - 2014-10-19 19:48:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kris - 2014-10-14 19:26:12]:
Czy ktoś pracuje jako elektryk w Niemczech przez firmę Zeitmann?
zdjecie uzytkownika
Kasia123 - 2014-10-19 21:46:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie mogę znaleźć żadnych namiarów na myToys w Darmstadt :(
proszę, pomóżcie, macie jakiś telefon??
zdjecie uzytkownika
jojo - 2014-10-19 21:53:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ty niby co chcesz tam zadzwonić ? Oni nie zatrudniają sami oni mają od tego agencje dla których właśnie zaitman szuka ludzi. Powiedzą ci żebyś zgłosiła się do agencji jeśli w ogóle ktoś będzie chciał z tobą rozmawiać
zdjecie uzytkownika
i... - 2014-10-19 22:47:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak się pracuje na zabawkach to trzeba mieć konto niemieckie, czy może być walutowe?
zdjecie uzytkownika
ppp - 2014-10-20 13:11:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a czy to mozliwe zeby dwie pary byly w jednym pokoju? bo z tego co wiem to tak nas chca zakwaterowac.
zdjecie uzytkownika
vvv - 2014-10-20 15:07:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam .Jadę w poniedziałek do Lipska do pracy przy zbijaniu palet.Ktoś jeszcze tam jedzie ? Ma ktoś jakieś info odnośnie tej pracy,warunków mieszkaniowych itd. ?
zdjecie uzytkownika
przemek1987 - 2014-10-20 15:12:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam,dostałem ofertę do produkcji palet do firmy HVP GmbH Holzbauunternehmen w Schkeuditz pracuje ktoś tam? lub dostał ktoś taka ofertę, robota od przyszłego poniedziałku
zdjecie uzytkownika
vvv - 2014-10-20 15:19:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [przemek1987 - 2014-10-20 15:12:59]:
Tak ja tam jadę .Mam tam być w godzinach przedpołudniowych .Też jestem ciekaw jak to tam wygląda.
zdjecie uzytkownika
przemek1987 - 2014-10-20 16:24:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [vvv - 2014-10-20 15:19:45]:
to Pana pierwsza praca przez tą agencję?bo moja pierwsza,niby opinię maja dobrą
zdjecie uzytkownika
vvv - 2014-10-20 16:30:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Też pierwszy raz jadę przez tą agencje. Skąd jedziesz ?
zdjecie uzytkownika
hjk - 2014-10-20 17:33:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zakwaterowanie na zabawkach jest różne, jedni mają pokoje dwuosobowe, inni cztero. Ale nie ma gwarancji, że para bedzie mieszkać we dwoje.
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-10-08
Żródło: Gowork.pl
Hamburg
( )
Obecnie dla naszego klienta dużej niemieckiej firmy logistycznej z Hamburga poszukujemy osób do pracy na stanowisku: Pracownik magazynu w Hamburgu (Niemcy) Miejsce pracy: Niemcy, Hamburg   Obowiązki: - Pakowanie, paletowanie, konfekcjonowanie, - Kompletowanie zleceń, - Przygotowywanie paczek do wysyłek. Wymagania:
zdjecie uzytkownika
przemek1987 - 2014-10-20 17:44:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [vvv - 2014-10-20 16:30:33]:
ja jadę z Iławy(warmińsko-mazurskie),jedziesz swoim autem?
zdjecie uzytkownika
lir - 2014-10-20 19:54:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ludzie to jest praca a nie urlop!! czego wy oczekujecie, hotelu 5gwiazdkowego? zastanowcie sie..
my mieszkamy w 4 w pokoju i zyjemy. praca jest dobra, dzis wyplata przyszla na czas. ale my przyjechalismy pracowac a nie odpoczywac!
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ZEITMANN
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x