Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: ZEITMANN

zdjecie uzytkownika
Ulka - 2015-08-15 08:26:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [miska - 2015-08-14 19:55:52]:
Tak, ale powiedz mi czy mieszkasz w Dietenhofen i czy pracujesz też w Dietehofen, bo o takie szczegółowe sprawy mi chodzi. Szczerze nie sądzę aby praca była w Dietenhofen.
zdjecie uzytkownika
LA - 2015-08-19 13:30:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy któś wybiera się do pracy przy zabawkach na poniedziałek? ;)
zdjecie uzytkownika
Gość12 - 2015-08-19 18:58:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [LA - 2015-08-19 13:30:29]:
tak ja sie wybieram dostalismy wezwanie na poniedzialek
zdjecie uzytkownika
LA - 2015-08-20 12:34:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Gość12 - 2015-08-19 18:58:11]:
Wybierasz się busem , czy jakimś innym środkiem transportu? Do zobaczenia w poniedziałek
zdjecie uzytkownika
nika - 2015-08-20 14:06:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co myślicie o firmie (usunięte przez administratora) mam od nich ofertę pracy jako hydraulik
zdjecie uzytkownika
obeznany - 2015-08-20 19:30:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nika - 2015-08-20 14:06:03]:
HA HA ! zdążyłem zobaczyć zanim z moderowali! Jedziesz do firmy z Rhedy znam ich, są ok, tylko bardzo pilnuj godzin żebyś wszystko miał podpisane i zawsze rób kopie listy godzin dla siebie, ja robiłem zdjęcie. W jednym miesiącu miałem za mało o 11 godzin zapłacone ale miałem fote godzin i mi wszystko wypłacili. Ja tam byłem jako lakiernik. Pracowałem 6 miesięcy potem znalazłem sobie robotę przy granicy z Polską kasa jest mniejsza ale jestem co weekend w domu. O zeitmanie nic nie mogę powiedzieć bo nic mi pomagać nie musieli, dostałem wszystkie od nich papiery i pojechałem tyle z nimi rozmawiałem co przed samym wyjazdem.
zdjecie uzytkownika
Gosc12 - 2015-08-20 22:39:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Samochodem jedziemy w dwie osoby do zobaczenia:)
zdjecie uzytkownika
dina - 2015-08-20 22:51:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
tez uwazam ze nalezy pilnowac swojej pracy i jak trzeba to pisac godziny. ja zawsze tak robilam. moze nie mialama takich sytuacji jak ty @obeznany ale zawsze czlowiek spokojniejszy jak pilnuje wlasnego biznesu. a moze ktos mi powie mimo wszystko jak to jest z praca na stanowisku pokojowki w niemczech? mozna ladnie zarobic?
zdjecie uzytkownika
radek - 2015-08-21 10:09:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Wybiera się ktoś do pracy jako elektryk?
zdjecie uzytkownika
ricki - 2015-08-22 07:25:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
witam jedzie ktos do REGENSBURGA na poniedzialek
zdjecie uzytkownika
Ola - 2015-08-24 05:46:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Hej, mam pytanie. Jak wygląda rekrutacja do Zeitmanna? Zadają jakies pytania czy coś?
zdjecie uzytkownika
Beti - 2015-08-24 11:39:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam, czy ktoś wybiera się do pracy jako pokojówka (Lubeka)?
zdjecie uzytkownika
Beti - 2015-08-24 11:47:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, czy wybiera się ktoś do pracy jako pokojówka (Lubeka)?
zdjecie uzytkownika
grzesiekstg - 2015-08-26 20:03:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam ktos pracuje jako laminiarz w tej firmie? jezeli tak prosze o kontakt grzesiekstg@wp.pl Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
larwa - 2015-08-31 18:39:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Beti - 2015-08-24 11:47:10]:
witam dzisiaj dostałam telefon w sprawie pracy pokojówka -Lubeka pani powiedziała że się odezwie ty masz konkretny termin
zdjecie uzytkownika
bartek - 2015-09-01 08:02:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale bzdury
zdjecie uzytkownika
papass - 2015-09-01 15:08:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam a jak wygląda praca w Holandii przez tą firme miałbym jechać na magazyn warunki etc?
zdjecie uzytkownika
bulma - 2015-09-02 18:46:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [larwa - 2015-08-31 18:39:31]:
witam, czy dostalas juz konkretny termin kiedy bedziesz jechac do pracy pokojówki do Lubecki??
zdjecie uzytkownika
polka - 2015-09-02 21:07:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wyjechałam za ich posrednictwem do pracy na magazynie ( Lauda Konighofen), pracuje juz drugi miesiac i jak do tej pory jestem zadowolona ze wspolpracy. Na poczatku mialam problemy z mieszkaniem ale pani Monika zalatwila z firma niemiecka dla mnie nowe, z ktorego moge chodzic do pracy pieszo, bo jest praktycznie zaraz pod zakladem, w ktorym pracuje. praca najlzejsza nie jest, stanie po 8 godzin przy tasmie produkcyjnej meczy, ale daje rade. Wyplata zawsze na czas, pan dominik z niemieckiej firmy tez bardzo pomocny.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-09-03 15:03:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja również polecam zawód masażysty. Postanowiłam zmienić kwalifikacje po 5 latach pracy za biurkiem. Zapisałam się do 2-letniej szkoły gowork www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolona. W końcu robię coś innego, cos co sprawia mi radość i przyjemność. Atmosfera w szkole fajna można dużo się nauczyć. A po szkole planuję otworzyć własną działalność.
zdjecie uzytkownika
Elena - 2015-09-03 15:04:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Beti - 2015-08-24 11:47:10]:
Cześć ja się wybieram ale jeszcze nie wiem do jakiego hotelu to mnie trochę zraża że minimum na 6 miesięcy trochę za długo
zdjecie uzytkownika
vviper - 2015-09-03 17:51:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje ktos moze przez Zaitmanna dla FRIMMBERGER PERSONALLEASING w Regensburgu? Moge prosic o opinie???
zdjecie uzytkownika
metalizer - 2015-09-03 21:18:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
dzwonili do kogoś z niemiec odnośnie pracy w Regenesburgu na magazynie?
zdjecie uzytkownika
metalizer - 2015-09-04 07:07:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [vviper - 2015-09-03 17:51:18]:
a kiedy tam jedziesz? bo ja mam tam pracować od poniedziałku chyba tam
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: O pracy mozemy porozmawiać na tydzień przed wyjazdem , a dlaczego nie teraz ja jeszce nie wiem czy chce wyjechać ,
Pytania:
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-09-04 09:15:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Poszłam troszkę dalej i najpierw skończyłam asystentkę stomatologiczną a teraz jestem na etapie Higienistki stomatologicznej. Szkoła umożliwiła mi dalsze podnoszenie kwalifikacji. Aktualnie pracuje w zawodzie asystentki stomatologicznej – zarabiam nieźle, ale po ukończeniu kierunku moje zarobki powinny wzrosnąć do ok 3.000 zł – jak dla mnie warto. Poza tym fajne promocje, sale wykładowe, i bardzo pomocni nauczyciele. Dodatkowe szkolenia w ramach zajęć bardzo przydatne w obecnej pracy. Polecam warto się zapisać , zdać egzamin i mieć pewną pracę www.szkoly.gowork.pl
zdjecie uzytkownika
maciek - 2015-09-04 09:16:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam jedzie ktoś do fabryki mercedesa kolo stuttgartu jako kierowca c+e jak tam warunki mieszkaniowe wygladaja i jak z praca był tam ktos moze
zdjecie uzytkownika
Ulka - 2015-09-04 11:38:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [polka - 2015-09-02 21:07:59]:
Witam, czy mogłabyś napisać kilka słów więcej na temat tej pracy w Lauda-Königshofen, bo jeśli chodzi o dojazdy do pracy, to chyba praca jest na miejscu, prawda? No i jak tam warunki mieszkaniowe?
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ZEITMANN
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy ZEITMANN?
Zadaj pytanie
alert