Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Complex S.A

Pracowałeś w firmie Complex S.A i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Taki Jeden - 2014-09-05 11:44:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czekamy, czekamy... Ile to już lat? Kiedy akcje wyjdą na plus względem debiutu? Rzeczywiście mina mi zrzednie jak to się stanie. :)
zdjecie uzytkownika
HaHaHa - 2014-09-05 18:48:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Redwood Power - 2014-09-01 13:48:17]:
O widzę, że "nowa moda" panująca w CX rozszerza się! Czy już wszyscy kierownicy nauczyli się na pamięć kolejnej książeczki? Ty razem.......Zysk nie jest ważny, jest najważniejszy? Ludzie tu nie jest Ameryka tylko Polska. Przestańcie szaleć! Ten Wasz wybryk z Game Over to był kolejny strzał w kolano. No chyba, że właśnie o to chodzi.....to przepraszam za komentarz.
zdjecie uzytkownika
Kubuś - 2014-09-07 14:33:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Complex to ciężka porażka dla pracowników i dla klientów tej firmy. Niszczą wszystkich jak leci. Pracowników niszczą obłudnymi tekstami o wielkich zyskach , poniewierają ich a koniec końców zwalniają. Klientów dla odmiany niszczą windykacją. Tak jak koleżanka tu napisała za 50 groszy windykacja z kosztami 500. Przy czym sami od 2 lat są winni swojemu klientowi ponad milion złotych. Radzę omijać ich szerokim łukiem , to ludzie bez honoru i bez zasad.
zdjecie uzytkownika
game over - 2014-09-08 09:38:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No więc trzeba zgłosić do tej aplikacji poszczególne spółki z grupy hehe
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2014-09-08 22:40:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wylewacie pomyje w internecie, bo jesteście za słabi na komfortową egzystencję w realnym świecie. Aż zabawnie jest czytać te bezsilne wpisy malutkich ludzi żyjących przeszłością i bez przyszłości.
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-09-09 11:45:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [obserwator - 2014-09-08 22:40:46]:
Co palisz za zioło? Że takie super teksty piszesz?
zdjecie uzytkownika
nokia - 2014-09-09 13:55:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jest oferta z agencji, więc pytam czy polecacie te prace czy raczej szukać czegoś innego?
zdjecie uzytkownika
zleceniodawca - 2014-09-09 18:03:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
TAM SIE PRACUJE AKTUALNIE NA UMOWE ZLECENIE
zdjecie uzytkownika
oo - 2014-09-09 20:15:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Serio? na których stanowiskach?
zdjecie uzytkownika
nokia - 2014-09-09 21:08:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale ogólnie jest w ogóle sens tam iść?
zdjecie uzytkownika
Żyto - 2014-09-09 21:19:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jasne ze jest spoko firma.
zdjecie uzytkownika
Taki Jeden - 2014-09-10 10:36:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xxx - 2014-09-09 11:45:40]:
Dostaje premię i uścisk ręki samego El Prezesso. 500pln za pełne zdanie z podmiotem, orzeczeniem i przynajmniej jednym przymiotnikiem o charakterze inwektywy. Za zdanie złożone 800pln.

PS: Och jaki ja jestem słaby... Cud, że jeszcze żyję.No cóż, nie dałem rady babrać się po uszy w fekaliach. Bałem się, że się zachłysnę.
zdjecie uzytkownika
brydzia - 2014-09-11 17:52:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jakie są tam dokładnioe stanowiska do obsadzenia? mnie właśnie ionteresują wszlkie stanowiska kreatywne gdzie się coś tworzy i kreatywnie myślni a nie szablonowe klepanie przez 8 godzin non stop tego samego. jak tam się generalnie kobiety młode traktuje i czy są jakieś szanse na awanse realne w niedalekiej przyszłości jak się w complex postaram/?
zdjecie uzytkownika
Żyto - 2014-09-11 18:25:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jasne przychodź kreatywność proaktywnosc miłe widziana. Spoko
zdjecie uzytkownika
Taurus - 2014-09-11 21:49:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Przepraszam was że w tym miejscu , ale nie ma innego forum z opiniami. Chcę wynająć dość spory lokal od Complexu , ale rozmawiałem z najemcami innych lokali i nie wypowiadali się dobrze o tej firmie. Możecie coś podpowiedzieć ?
zdjecie uzytkownika
Taki Jeden - 2014-09-15 16:35:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Jeśli nie wystarczają Ci opinie najemców, to cóż dodać?... Jakikolwiek kontakt z tą firmą to proszenie się o kłopoty i niepotrzebne nerwy. I nie liczcie na łut szczęścia, że akurat Wy będziecie wybrańcami, bo od zarania jest to kwestia filozofii, na której została zbudowana.
zdjecie uzytkownika
adas - 2014-09-23 23:34:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mnie dziwi to że ruda i MC tyle czasu grzeja stołki.To bardzo długi staż jak na te firmę
zdjecie uzytkownika
Taki Jeden - 2014-09-24 14:43:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Wypisz wymaluj pasuje do tej firmy :)

Stara mądrość mówi, że kiedy odkryjemy, że koń, na którym jedziemy padł, najlepszym wyjściem jest z niego zsiąść.

Jednakże w biznesie znane są również inne strategie, takie jak:

• kupno mocniejszego bata,
• zmiana jeźdźca,
• zapewnienia typu "Zawsze jeździliśmy w ten sposób na tym koniu",
• zwołanie komisji do zbadania konia,
• organizowanie delegacji mających na celu sprawdzenie, jak gdzie indziej jeździ się na martwych koniach,
• opracowanie standardów dotyczących jazdy na martwych koniach,
• zatrudnienie psychologa mającego przywrócić martwemu koniowi chęć do jazdy,
• szkolenie dla pracowników, mające podnieść ich zdolności jeździeckie,
• analiza sytuacji martwych koni w dzisiejszym otoczeniu,
• zmiana norm, która sprawi, że koń nie zostanie uznany za martwego,
• zatrudnienie podwykonawców mających ujeżdżać martwego konia,
• zebranie wielu martwych koni dla zwiększenia szybkości,
• ogłoszenie, że żaden koń nie jest zbyt martwy,
• przeznaczenie dodatkowych środków na zwiększenie wydajności konia,
• przeprowadzanie analizy rynku mającej wykazać, czy podwykonawcy mogą ujeżdżać tego konia taniej,
• kupno produktu mającego sprawić, że martwy koń będzie biegał szybciej,
• ogłoszenie, że koń jest teraz: lepszy, tańszy i szybszy,
• przeprowadzenie badań nad sposobami wykorzystania martwych koni,
• dostosowanie wymagań wydajności dla martwych koni,
• ogłoszenie, że przy produkcji tego konia, koszt był zmienną egzogeniczną,
• uznanie obecnego stanu konia za standard,
• awansowanie tego konia na stanowisko kierownicze
zdjecie uzytkownika
hahaha - 2014-10-01 21:09:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podoba mi się, szacunek dla Ciebie. Wypisz wymaluj taktyka guru.
zdjecie uzytkownika
:-D - 2014-10-01 22:48:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Taki Jeden - 2014-09-24 14:43:35]:
Rewelacja. Zgadzam się.
zdjecie uzytkownika
lks - 2014-10-06 23:09:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wreszcie wazelina z pakowalni pokazał że ma jaja i się zwolnił.Brawo
zdjecie uzytkownika
janusz - 2014-10-22 15:07:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ogłoszenie z Gdańska: Wymagania: pozytywne nastawienie chęci do działania cierpliwość i konsekwencja ważniejsza dla nas jest osobowość niż fakultety Obowiązki: współtworzenie rynków zbytu poszerzanie bazy klientów organizacja prezentacji organizacja szkoleń udział w cyklicznych szkoleniach oraz prowadzenie szkoleń, co mi o tym powiecie ciekawego, warto?
zdjecie uzytkownika
eksIT - 2014-11-16 23:13:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co tam teraz słychać w Redwood Holding?
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Spóźniona Pani Menager HR , nie ma czasu na nic, zostawiła papierki i wyszła bo nie ma czasu, Pani Menager HR nie ma znajomości nawet angielskiego a podobno jest pod szefem szefów .
Pytania: Standardowe , nic nadzwyczajnego. Ważne jest to ze obiecują wielką kasę, dostaje się najmniej, a potem zwolnienie.
zdjecie uzytkownika
informatyk - 2014-11-26 19:48:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [eksIT - 2014-11-16 23:13:58]:
a co ty taki ciekawy? trzeba było zostać to byś wiedział...
zdjecie uzytkownika
Taki Jeden - 2014-11-30 12:26:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [informatyk - 2014-11-26 19:48:50]:
Brak odpowiedzi, to też odpowiedź...
I znów już wiemy jaka panuje atmosferka.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Complex S.A
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Complex S.A?
Zadaj pytanie
x