Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o COMPLEX S.A

Pracowałeś w firmie COMPLEX S.A i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
antek - 2014-06-11 14:13:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@pracownik, a na jakich stanowiskach takie pensje? fizyczne, czy biurowe? chyba programisci troche lepiej zarabiaja..
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-06-26 14:09:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak najdalej od tej firmy! bylem na rozmowie w spółce finansowej, ale szefowa ma ZERO jakiegokolwiek taktu w podejściu do ludzi. no i atmosfera chyba tez nienajlepsza:nikt do nikogo się nie odzywał. no i 1200zł-jakiś żart.
zdjecie uzytkownika
robo - 2014-07-01 16:34:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a te 1200 to sama podstawa jest? myslalem o pracy na budowie za pośrednictwem Complexu, ale tak to sobie głowy nie będę zawracał..
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-07-02 14:46:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
1200 + ewentualna premia. ale z tego co tu czytam to raczej bez premii
zdjecie uzytkownika
premia - 2014-07-03 08:23:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z czego miała by być ta premia, jak spółka ma zaległe płatności u dostawców z Chin
zdjecie uzytkownika
robo - 2014-07-03 11:46:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiesz no, to że ma płatności nie znaczy że mam przez to rezygnować z premii. jesli jest o niej mowa w umowie, to po prostu mi się należy i tyle.
zdjecie uzytkownika
oko - 2014-07-03 18:47:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszystkiego najlepszego dla Prezesa (usunięte przez administratora) z okazji wyniku w drugim kwartale!!W koncu zbiera plony swoich dzialan.
zdjecie uzytkownika
cosik - 2014-07-04 00:26:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co z Jotesem na sprzedaż jest???? B-) ja na miejscu pracowników już bym się ewakuowala/ewakuowal.,Rebud odrodzi się jak jotes z,popiolow. B-)
zdjecie uzytkownika
Taki Jeden - 2014-07-04 06:46:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [cosik - 2014-07-04 00:26:10]:
Niestety trudno będzie zrzucić cały ten śmieciowy balast, którego nabrał El Prezesso i powrócić do pozycji na rynku, praktycznie zdeptanej, jaką jest handel, który utrzymywał to to na powierzchni. Mówiłem dawno: sny o potędze...
zdjecie uzytkownika
aga - 2014-07-04 16:19:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czyli z tego co piszecie, to nie ma sensu się pchać do Complexu na PH? bo jak ten interes upada, to chyba nie ma co.. z pustego nie naleję..
zdjecie uzytkownika
kolmpleks - 2014-07-04 19:53:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
długi są ale kasa na bibe zawsze się znajdzie dla wybrańców...
zdjecie uzytkownika
beck - 2014-07-04 20:37:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bal na Titanicu,brakuje Prezesa(usunięte przez administratora)kogoś kto trzymał wszystko twardo w ręku.
Finanse,sprzedaż,produkcję.Gdy Ł zabrakło wszystko się posypało.
Obecnie jedyny kompetentny członek zarządu to J.
Reszta szkoda gadać...
Przy takich pomagierach sam boss nie da rady.
Może czas wezwać Ł na pomoc??
Oj by się działo....
zdjecie uzytkownika
Taki Jeden - 2014-07-05 04:53:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [beck - 2014-07-04 20:37:11]:
Tylko, że to Ł i Składak był początkiem końca tego, co trzymało wszystko w kupie: znośna atmosfera i dobre zarobki, czyli fundament zespołu. I to wszystko Gratis... ;)
zdjecie uzytkownika
Taki długi - 2014-07-05 17:20:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chyba twojego końca.Faktycznie Ł kilu cwaniaczków z firmy pogonił.
(usunięte przez administratora)trzymał się daleko od handlu bo N nie pozwalał się mu wtrącać.Długo jeszcze wszystko szło dobrze.Aż do rozpoczęcia zakupów tych wszystkich firm które dziś rozkładają ich na łopatki.
zdjecie uzytkownika
Taki Jeden - 2014-07-05 18:27:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Taki długi - 2014-07-05 17:20:46]:
Jeśli miałeś mnie na myśli jako cwaniaczka toś ( tu se możesz wstawić jakąś inwektywę o ile wiesz co to).
Prawda jest taka, że wszyscy mądrzy się ewakuowali. A na cwaniaczków w końcu czas przyszedł i Ł też wyleciał. A kopać zaczęło się wcześniej. Nie pamiętasz, albo nie wiesz o czym mówisz bo nie pracowałeś, albo sam byłeś przyczyną, jeśli jeszcze pracujesz...
A potem konsekwentne realizowanie snów o potędze to tylko gwóźdź do trumny.
zdjecie uzytkownika
Yoko - 2014-07-06 19:21:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Długi ma rację, położyły ich nietrafione inwestycje a nie odejście jednego czy drugiego PH,kierownika.Nawet tak wybitnego jak Ty:)
System w handlu był taki że nowy pożerał starego i wszystko działało do momentu w którym zaczeli skupować wszystkie śmieciowe polskie marki.
Czekam kiedy kupią FSO i zaczną produkować syreny.
zdjecie uzytkownika
Taki Jeden - 2014-07-09 14:29:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O! znów kasują niewygodne wpisy... Nowacki pilnuje!
zdjecie uzytkownika
Czesłąw Pieczur - 2014-07-11 08:44:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bomba już chyba poszła w górę :)
zdjecie uzytkownika
cx - 2014-07-11 23:08:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Lont się pali jest już za połową
zdjecie uzytkownika
księgowa - 2014-07-15 13:58:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
8H+ewentualne nadgodziny(przy zamknięciu miesiąca)+premia, ktoś coś wie czy rzeczywiście płacą za nadgodziny?
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-07-15
Żródło: gazetapraca.pl
Łódź
(łódzkie)
Firma handlowa zatrudni handlowCóW do pozyskiwania nowych odbiorców opakowań i naczyń jednorazowych Kontakt: p.galkiewicz@complexpack.pl
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
Stefek - 2014-07-15 17:01:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ta oferta na przedstawiciela handlowego na Łodz, która wisi w necie to najkrotsza oferta jaka widzialem w zyciu. napiszcie prosze jak moze wygladac taka praca PH. Jest umowa o prace choc, urlopy?
zdjecie uzytkownika
Lansik - 2014-07-16 14:01:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I znowu kolejna zmiana Redwood - co to q.. jest. Zlepek jednoosobowych firm widm.... Kombinujemy jak zwykle bo C....X spalony i źle się kojarzy... jakaś masakra...
zdjecie uzytkownika
Byku - 2014-07-16 14:04:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Taki Jeden - 2014-07-09 14:29:03]:
Tak tak SYRENA MADE IN POLAND - prosto z Chin :) hehehehe...
zdjecie uzytkownika
na architekta - 2014-07-16 18:30:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Stefan: ja tez znalazlem oferte ale akurat na architekta. Napiszcie czy w tej Wieliczce gdzie szukają jakiegos magika to byłbym samodzielnym specjalistą czy mial kogos nad sobą?
zdjecie uzytkownika
Szczerze o firmie - 2014-07-21 21:27:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Polecam prace w Complexie.
Magazyny są pełne towaru,w firmie jest nadpłynność gotówki,klienci dzwonią jak opętani,prezesi to prawdziwe omnibusy a koledzy i koleżanki wspierają się na każdym kroku.
Uważam że Complex to najfajniejsza firma pod słońcem i księżycem.
Wszystkie posty deprecjonujące są pisane przez opłacanych prowokatorów.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie COMPLEX S.A
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x