Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o COMPLEX S.A

Pracowałeś w firmie COMPLEX S.A i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
robo - 2014-07-03 11:46:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiesz no, to że ma płatności nie znaczy że mam przez to rezygnować z premii. jesli jest o niej mowa w umowie, to po prostu mi się należy i tyle.
zdjecie uzytkownika
oko - 2014-07-03 18:47:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszystkiego najlepszego dla Prezesa (usunięte przez administratora) z okazji wyniku w drugim kwartale!!W koncu zbiera plony swoich dzialan.
zdjecie uzytkownika
cosik - 2014-07-04 00:26:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co z Jotesem na sprzedaż jest???? B-) ja na miejscu pracowników już bym się ewakuowala/ewakuowal.,Rebud odrodzi się jak jotes z,popiolow. B-)
zdjecie uzytkownika
Taki Jeden - 2014-07-04 06:46:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [cosik - 2014-07-04 00:26:10]:
Niestety trudno będzie zrzucić cały ten śmieciowy balast, którego nabrał El Prezesso i powrócić do pozycji na rynku, praktycznie zdeptanej, jaką jest handel, który utrzymywał to to na powierzchni. Mówiłem dawno: sny o potędze...
zdjecie uzytkownika
aga - 2014-07-04 16:19:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czyli z tego co piszecie, to nie ma sensu się pchać do Complexu na PH? bo jak ten interes upada, to chyba nie ma co.. z pustego nie naleję..
zdjecie uzytkownika
kolmpleks - 2014-07-04 19:53:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
długi są ale kasa na bibe zawsze się znajdzie dla wybrańców...
zdjecie uzytkownika
beck - 2014-07-04 20:37:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bal na Titanicu,brakuje Prezesa(usunięte przez administratora)kogoś kto trzymał wszystko twardo w ręku.
Finanse,sprzedaż,produkcję.Gdy Ł zabrakło wszystko się posypało.
Obecnie jedyny kompetentny członek zarządu to J.
Reszta szkoda gadać...
Przy takich pomagierach sam boss nie da rady.
Może czas wezwać Ł na pomoc??
Oj by się działo....
zdjecie uzytkownika
Taki Jeden - 2014-07-05 04:53:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [beck - 2014-07-04 20:37:11]:
Tylko, że to Ł i Składak był początkiem końca tego, co trzymało wszystko w kupie: znośna atmosfera i dobre zarobki, czyli fundament zespołu. I to wszystko Gratis... ;)
zdjecie uzytkownika
Taki długi - 2014-07-05 17:20:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chyba twojego końca.Faktycznie Ł kilu cwaniaczków z firmy pogonił.
(usunięte przez administratora)trzymał się daleko od handlu bo N nie pozwalał się mu wtrącać.Długo jeszcze wszystko szło dobrze.Aż do rozpoczęcia zakupów tych wszystkich firm które dziś rozkładają ich na łopatki.
zdjecie uzytkownika
Taki Jeden - 2014-07-05 18:27:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Taki długi - 2014-07-05 17:20:46]:
Jeśli miałeś mnie na myśli jako cwaniaczka toś ( tu se możesz wstawić jakąś inwektywę o ile wiesz co to).
Prawda jest taka, że wszyscy mądrzy się ewakuowali. A na cwaniaczków w końcu czas przyszedł i Ł też wyleciał. A kopać zaczęło się wcześniej. Nie pamiętasz, albo nie wiesz o czym mówisz bo nie pracowałeś, albo sam byłeś przyczyną, jeśli jeszcze pracujesz...
A potem konsekwentne realizowanie snów o potędze to tylko gwóźdź do trumny.
zdjecie uzytkownika
Yoko - 2014-07-06 19:21:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Długi ma rację, położyły ich nietrafione inwestycje a nie odejście jednego czy drugiego PH,kierownika.Nawet tak wybitnego jak Ty:)
System w handlu był taki że nowy pożerał starego i wszystko działało do momentu w którym zaczeli skupować wszystkie śmieciowe polskie marki.
Czekam kiedy kupią FSO i zaczną produkować syreny.
zdjecie uzytkownika
Taki Jeden - 2014-07-09 14:29:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
O! znów kasują niewygodne wpisy... Nowacki pilnuje!
zdjecie uzytkownika
Czesłąw Pieczur - 2014-07-11 08:44:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
bomba już chyba poszła w górę :)
zdjecie uzytkownika
cx - 2014-07-11 23:08:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Lont się pali jest już za połową
zdjecie uzytkownika
księgowa - 2014-07-15 13:58:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
8H+ewentualne nadgodziny(przy zamknięciu miesiąca)+premia, ktoś coś wie czy rzeczywiście płacą za nadgodziny?
zdjecie uzytkownika
Stefek - 2014-07-15 17:01:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ta oferta na przedstawiciela handlowego na Łodz, która wisi w necie to najkrotsza oferta jaka widzialem w zyciu. napiszcie prosze jak moze wygladac taka praca PH. Jest umowa o prace choc, urlopy?
zdjecie uzytkownika
Lansik - 2014-07-16 14:01:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
I znowu kolejna zmiana Redwood - co to q.. jest. Zlepek jednoosobowych firm widm.... Kombinujemy jak zwykle bo C....X spalony i źle się kojarzy... jakaś masakra...
zdjecie uzytkownika
Byku - 2014-07-16 14:04:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Taki Jeden - 2014-07-09 14:29:03]:
Tak tak SYRENA MADE IN POLAND - prosto z Chin :) hehehehe...
zdjecie uzytkownika
na architekta - 2014-07-16 18:30:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@Stefan: ja tez znalazlem oferte ale akurat na architekta. Napiszcie czy w tej Wieliczce gdzie szukają jakiegos magika to byłbym samodzielnym specjalistą czy mial kogos nad sobą?
zdjecie uzytkownika
Szczerze o firmie - 2014-07-21 21:27:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Polecam prace w Complexie.
Magazyny są pełne towaru,w firmie jest nadpłynność gotówki,klienci dzwonią jak opętani,prezesi to prawdziwe omnibusy a koledzy i koleżanki wspierają się na każdym kroku.
Uważam że Complex to najfajniejsza firma pod słońcem i księżycem.
Wszystkie posty deprecjonujące są pisane przez opłacanych prowokatorów.
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-07-29
Żródło: gazetapraca.pl
Łódź
(łódzkie)
Firma handlowa zatrudni pRZEDSTAWICIELI HANDLOWYCH (CHEMIA GOSPODARCZA) Kontakt: p.galkiewicz@complexpack.pl
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
Ona rozsadna - 2014-07-24 01:03:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Dobre dobre, sciience and fiction tylko bym dodala osobiscie jeszcze glownego nadwornego matola Pana specjalista od likwidacji wszelakich biznsow, a troche tych dsowiadczen nabyl nawet wewnatrz grupy (jotes, weight, celma produkcja) Panem (usunięte przez administratora) Ale superb sie kazdemu nalezy :) oby tak dalej jedyny sluszny kierunek. Nie poelcam tej grupy, holdingu, spolek. Profesjonlisci juz od dawna tam nie pracuja
zdjecie uzytkownika
redwood - 2014-07-24 10:17:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Byku - 2014-07-16 14:04:32]:
żaden problem, wystarczy założyć tutaj nowy wątek, tym razem o redwood hehe
zdjecie uzytkownika
przedstawiciel - 2014-07-24 15:41:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [redwood - 2014-07-24 10:17:35]:
czy kazda oferta w complexie jest taka krótka jak na przedstawciela handlowego? napisane jest tylko: "Firma handlowa zatrudni handlowCóW do pozyskiwania nowych odbiorców opakowań i naczyń jednorazowych" i do tego tylko podany maila. Tak sie sklada ze kiedys pracowalem w dwu gwiazdkowym hotelu pod Łodzią, trochę pohandlowałem, ale tak naprawde to nie wiem czy mam za male czy za duze doswiadczenie :). koń by się usmial. dlatego licze ze kto kotlwiek mi z Was napisze co i jak z tą ofertą, niech sie wypowie jakos rzeczowo ktorys z przedstawicieli. dzieki z gory. stanowczo za dlugo szukam juz pracy.
zdjecie uzytkownika
Ja - 2014-07-25 11:10:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak ich zwolnili to narzekaja na firme.
Ja nie mam najgorzej.Pensja na czas,zaleglosci u dostawcow poplacone,szef kompetentny i zaangazowany.
Polecam prace w Complex.
zdjecie uzytkownika
hehe - 2014-07-28 09:32:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zaległości u dostawców popłacone, co ty nie powiesz. Tak się składa że jestem jednym z dostawców i żadne wpłaty nie wpłynęły, podobnie jak do niektórych dostawców z Chin, z którymi mam kontakt.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie COMPLEX S.A
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x