Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o COMPLEX S.A

Pracowałeś w firmie COMPLEX S.A i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
PaPa - 2014-08-05 10:34:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Zwalniają dobrych pracowników co zaraz znajdują pracę, oni nie maja się czym martwić. Ludzi boli że nie są docenieni a po kilku miesiącach dzwoni HR i zaprasza na rozmowę o pracę bo byłeś taki spaniały a oni popełnili błąd że cię wypuścili. Totalny chłam. Ludzie nie wracajcie tam bo nie ma sensu! Banki i tak zaraz zajmą wszystko. To upada już od kilku lat, teraz już są przy końcówce. Nie dziwie się że upada , zwalniają dobrych handlowców a na ich miejsce są młodzi ludzie ca najniższą krajową co się uczą, chyba że planem firmy jest zacząć od początku hahahaha Ludzie nie pracują bo nie maja z czym pracować , nie ma towaru, nie ma kim pracować itd. . Wypłaty potwierdzam opóźniają się bo nie maja kasy, a nowe auta są . Ciekawa firma , ciekawe doświadczenie ale nigdy więcej.
zdjecie uzytkownika
ew - 2014-08-05 23:54:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
( usunięte przez administratora )dobije ta firme.Najgorszy zarzad od lat.
zdjecie uzytkownika
Yoko - 2014-08-06 00:50:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ew - 2014-08-05 23:54:40]:
Raczej wlasciciel.Sam zbudowal sam polozyl.Swoimi blednymi decyzjami i brakiem konsekwencji przyspiesza nieuchronne.Osoby ktore go wspieraja to typowi klakierzy ktorzy mowia co innego jemu, co innego za plecami.
zdjecie uzytkownika
Szczery - 2014-08-06 19:29:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie mów???
Na kogo??
Kto jest tym nieszczęśnikiem??
zdjecie uzytkownika
wr1 - 2014-08-06 22:15:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Atmosfera w strykowie raczej marna,lekki chaos.Ciekawy bedzie koniec miesiaca.Ruda raczej zostanie,jako ostatnia zgasi swiatlo.
zdjecie uzytkownika
pilsudskiego 143 - 2014-08-06 23:06:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szkoda tylko ze pan M.N pozwolil na rozpad aon complex.To najlepsze czasy dla tej firmy.Przykro patrzec jak kolejni prezesi dokladaja po kolei gwozdzie do trumnu cx iq.
zdjecie uzytkownika
belladonna - 2014-08-07 16:00:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma stosuje taką politykę, że co jakiś czas robią czystkę i zwalniają grupowo...
zdjecie uzytkownika
ktosik - 2014-08-07 17:02:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak jak teraz jeszcze nie było to agonia
zdjecie uzytkownika
Taki Jeden - 2014-08-07 21:00:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja już tak chyba ósmy rok pochlipuję wieczorami, że mnie "zwolnili" z takiej korporacji! Po wiadomościach, w trakcie reklam. Potem jakoś mi przechodzi.... A bezrobocie jakie wspaniałe! Budzę się rano i... NIC NIE MUSZĘ! Więc wstaję, piję kawę i jadę na spotkanie z grupą uśmiechniętych ludzi. Pogadamy, powygłupiamy się... I czasem coś sprzedamy. Tylko klienci nam przeszkadzają, bo dzwonią jak opętani. W końcu każdy chciałby się pośmiać...

Tylko wieczorami nachodzi mnie niewymowny żal, że TAKA firma mnie nie chciała... i to wtedy, gdy nauczyłem się wygrywać w grę, której sama stworzyła reguły... :P
zdjecie uzytkownika
wr1 - 2014-08-08 12:14:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Ciekawe kiedy rozlicza sie z dwojka nietykalnych ze strykowa .Specjalista od transportu i adminem.Zwalnia sie pracownikow fizycznych a zostawia nierobow.Ciekawa strategia
zdjecie uzytkownika
sir.one - 2014-08-08 13:26:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wr1 - 2014-08-08 12:14:45]:
Tym bardziej trzeba zająć się adminem(obibokiem).coś czuje,że niedługo będzie musiał znów założyć czapke.
zdjecie uzytkownika
go - 2014-08-08 17:13:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [sir.one - 2014-08-08 13:26:00]:
czesc, czemu w ofercie pracy na mechanika urzadzen ogrodniczych nie ma zadnych ograniczen co do znajomosic jezyka. w moim przypadku to mega problem bo ja znam tylko polski i hiszpanski gdzei pracowalem przez 5 lat w tej branzy. ale probowalem sie niemieckiego nauczyc i ni w zab mi nic nie wychodzi. zupelnie nie czaję tego jezyka poza kilkoma slowami z hansa klossa. napiszcie czy ten pracodawca nie bierze w ogole pod uwage znajomosci jezyka.
zdjecie uzytkownika
ogrodnik - 2014-08-09 02:06:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciekawe kto sfinalizuje obiecane wrzesniowe dostawy kontenerowe?
zdjecie uzytkownika
oczekiwany - 2014-08-11 22:02:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Oczekiwany koniec niebawem nadejdzie
zdjecie uzytkownika
wierzyciele - 2014-08-12 12:12:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ogrodnik - 2014-08-09 02:06:32]:
kto sfinalizuje? po części będą to krajowi i zagraniczni wierzyciele którzy nie otrzymają zapłaty za dostarczony towar. Zmiana nazwy grupy na redłud nie nastapiła przypadkowo.
zdjecie uzytkownika
K - 2014-08-13 07:14:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Człowieku przestań wreszcie snuc i pisać te fantasmagorie wyssane z twojego miernego rozumu.
Wez sie do roboty to bedzie korzyść dla Ciebie i organizacji w której jesteś.
zdjecie uzytkownika
nick - 2014-08-13 13:37:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [K - 2014-08-13 07:14:17]:
Ale to akurat fakt że GK complex jest dłużnikiem wielu firm więc to nie ściema.
zdjecie uzytkownika
rt wr kp wp - 2014-08-13 23:00:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co ma byc to bedzie.Zycze calemu zespolowowi Cx Iq Strykow wytrwalosci i duuuuuzo kontenerow zeby w koncu sprzedaz sie ruszyla.Wtedy rudzielec was nie pozwalnia.Bo ona gotowa wszystkich sie pozbyc aby wlasny tylek ratowac.Mam nadzieje ze dni tej pani w tej firmie sa policzone.
zdjecie uzytkownika
6300200 - 2014-08-15 00:33:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
TG to czlowiek ktory przyczynil sie do kilku porazek w tej firmie.Czy ktos pamieta Komputronik z 2010 roku?kto wprowadzil chaos i brak organizacji?po tej porazce zrobili z niego ciecia w ZHS.Rok temu powrocil i co? Znowu porazka.Kiedy MN zacznie sie kierowac rozumem przy zatrudnianiu ludzi na odpowiedzialne stanowiska?Na razie kieruje sie chyba sercem albo raczej litoscia.To samo tyczy sie trzymaniem na stolku. niezniszczalnego AM.To kolejna porazka holdingu.
zdjecie uzytkownika
qwerty - 2014-08-17 16:23:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W poniedzialek wraca po zasluzonym wypoczynku ulubieniec tlumow wazelina czyli general.Umili mu sie zycie.Ludzie jezeli macie troche szacunku do siebie odpusccie sobir prace w CX IQ Strykow
zdjecie uzytkownika
nowy - 2014-08-18 09:30:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pytanie moje ile można wyciągnąć przez agencję.Jest oferta i zastanawiam się nad nią.Chodzi i strykow
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-08-18 21:59:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie zapominajcie o dziale IT który z miesiąca na miesiąc się kurczy i wielkie przedsięwzięcie AX które zapewne nie wypali. Dziś następne zwolnienia, przesunięcia. Tak jak wszyscy mówią praca do pewnego momentu jest ok później już tylko gorzej i gorzej zostają tylko ci którzy albo dobrze dają albo dobrze liżą, normalną pracą niestety już się tam nic nie osiągnie. Także albo lubicie się podkładać lub donosić M.N lub A.M. to zapraszamy do CX znajdzie się miejsce i dla ciebie :)
zdjecie uzytkownika
Rizzi - 2014-08-18 22:41:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Potwierdzam.Ten drugi zajmuje się tylko tym.Z drugiej strony można go łatwo wykorzystywać do swoich celów bo ciemny jest jak 23 w listopadzie i nie myśli co przekazuje.Nikt nie chce już tu pracować.HR szuka i szuka ludzi na handlowcow.
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-06-18
Żródło: Gowork.pl
Poznań
(wielkopolskie)
Poszukuję do pracy : malarza, szpachlarza, pracownika budowlanego. Mile widziane doświadczenie w branży i dyspozycyjność. Po okresie próbnym zapeniam umowę o pracę. Janusz Szymczak
zdjecie uzytkownika
nowy - 2014-08-19 09:12:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czyli nie warto sobie głowy zawracać tym cx iq ka.Widzę że atmosfera nie ciekawa..szukam dalej.Dzięki za ostrzeżenie
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-08-19 09:41:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie warto firma widmo, w kredycie po.uszy tonie.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie COMPLEX S.A
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski