Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Complex S.A

Pracowałeś w firmie Complex S.A i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
obserwator - 2014-09-08 22:40:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wylewacie pomyje w internecie, bo jesteście za słabi na komfortową egzystencję w realnym świecie. Aż zabawnie jest czytać te bezsilne wpisy malutkich ludzi żyjących przeszłością i bez przyszłości.
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-09-09 11:45:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [obserwator - 2014-09-08 22:40:46]:
Co palisz za zioło? Że takie super teksty piszesz?
zdjecie uzytkownika
nokia - 2014-09-09 13:55:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jest oferta z agencji, więc pytam czy polecacie te prace czy raczej szukać czegoś innego?
zdjecie uzytkownika
zleceniodawca - 2014-09-09 18:03:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
TAM SIE PRACUJE AKTUALNIE NA UMOWE ZLECENIE
zdjecie uzytkownika
oo - 2014-09-09 20:15:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Serio? na których stanowiskach?
zdjecie uzytkownika
nokia - 2014-09-09 21:08:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale ogólnie jest w ogóle sens tam iść?
zdjecie uzytkownika
Żyto - 2014-09-09 21:19:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jasne ze jest spoko firma.
zdjecie uzytkownika
Taki Jeden - 2014-09-10 10:36:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xxx - 2014-09-09 11:45:40]:
Dostaje premię i uścisk ręki samego El Prezesso. 500pln za pełne zdanie z podmiotem, orzeczeniem i przynajmniej jednym przymiotnikiem o charakterze inwektywy. Za zdanie złożone 800pln.

PS: Och jaki ja jestem słaby... Cud, że jeszcze żyję.No cóż, nie dałem rady babrać się po uszy w fekaliach. Bałem się, że się zachłysnę.
zdjecie uzytkownika
brydzia - 2014-09-11 17:52:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jakie są tam dokładnioe stanowiska do obsadzenia? mnie właśnie ionteresują wszlkie stanowiska kreatywne gdzie się coś tworzy i kreatywnie myślni a nie szablonowe klepanie przez 8 godzin non stop tego samego. jak tam się generalnie kobiety młode traktuje i czy są jakieś szanse na awanse realne w niedalekiej przyszłości jak się w complex postaram/?
zdjecie uzytkownika
Żyto - 2014-09-11 18:25:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jasne przychodź kreatywność proaktywnosc miłe widziana. Spoko
zdjecie uzytkownika
Taurus - 2014-09-11 21:49:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Przepraszam was że w tym miejscu , ale nie ma innego forum z opiniami. Chcę wynająć dość spory lokal od Complexu , ale rozmawiałem z najemcami innych lokali i nie wypowiadali się dobrze o tej firmie. Możecie coś podpowiedzieć ?
zdjecie uzytkownika
Taki Jeden - 2014-09-15 16:35:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Jeśli nie wystarczają Ci opinie najemców, to cóż dodać?... Jakikolwiek kontakt z tą firmą to proszenie się o kłopoty i niepotrzebne nerwy. I nie liczcie na łut szczęścia, że akurat Wy będziecie wybrańcami, bo od zarania jest to kwestia filozofii, na której została zbudowana.
zdjecie uzytkownika
adas - 2014-09-23 23:34:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mnie dziwi to że ruda i MC tyle czasu grzeja stołki.To bardzo długi staż jak na te firmę
zdjecie uzytkownika
Taki Jeden - 2014-09-24 14:43:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Wypisz wymaluj pasuje do tej firmy :)

Stara mądrość mówi, że kiedy odkryjemy, że koń, na którym jedziemy padł, najlepszym wyjściem jest z niego zsiąść.

Jednakże w biznesie znane są również inne strategie, takie jak:

• kupno mocniejszego bata,
• zmiana jeźdźca,
• zapewnienia typu "Zawsze jeździliśmy w ten sposób na tym koniu",
• zwołanie komisji do zbadania konia,
• organizowanie delegacji mających na celu sprawdzenie, jak gdzie indziej jeździ się na martwych koniach,
• opracowanie standardów dotyczących jazdy na martwych koniach,
• zatrudnienie psychologa mającego przywrócić martwemu koniowi chęć do jazdy,
• szkolenie dla pracowników, mające podnieść ich zdolności jeździeckie,
• analiza sytuacji martwych koni w dzisiejszym otoczeniu,
• zmiana norm, która sprawi, że koń nie zostanie uznany za martwego,
• zatrudnienie podwykonawców mających ujeżdżać martwego konia,
• zebranie wielu martwych koni dla zwiększenia szybkości,
• ogłoszenie, że żaden koń nie jest zbyt martwy,
• przeznaczenie dodatkowych środków na zwiększenie wydajności konia,
• przeprowadzanie analizy rynku mającej wykazać, czy podwykonawcy mogą ujeżdżać tego konia taniej,
• kupno produktu mającego sprawić, że martwy koń będzie biegał szybciej,
• ogłoszenie, że koń jest teraz: lepszy, tańszy i szybszy,
• przeprowadzenie badań nad sposobami wykorzystania martwych koni,
• dostosowanie wymagań wydajności dla martwych koni,
• ogłoszenie, że przy produkcji tego konia, koszt był zmienną egzogeniczną,
• uznanie obecnego stanu konia za standard,
• awansowanie tego konia na stanowisko kierownicze
zdjecie uzytkownika
hahaha - 2014-10-01 21:09:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Podoba mi się, szacunek dla Ciebie. Wypisz wymaluj taktyka guru.
zdjecie uzytkownika
:-D - 2014-10-01 22:48:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Taki Jeden - 2014-09-24 14:43:35]:
Rewelacja. Zgadzam się.
zdjecie uzytkownika
lks - 2014-10-06 23:09:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wreszcie wazelina z pakowalni pokazał że ma jaja i się zwolnił.Brawo
zdjecie uzytkownika
janusz - 2014-10-22 15:07:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ogłoszenie z Gdańska: Wymagania: pozytywne nastawienie chęci do działania cierpliwość i konsekwencja ważniejsza dla nas jest osobowość niż fakultety Obowiązki: współtworzenie rynków zbytu poszerzanie bazy klientów organizacja prezentacji organizacja szkoleń udział w cyklicznych szkoleniach oraz prowadzenie szkoleń, co mi o tym powiecie ciekawego, warto?
zdjecie uzytkownika
eksIT - 2014-11-16 23:13:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co tam teraz słychać w Redwood Holding?
zdjecie uzytkownika
informatyk - 2014-11-26 19:48:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [eksIT - 2014-11-16 23:13:58]:
a co ty taki ciekawy? trzeba było zostać to byś wiedział...
zdjecie uzytkownika
Taki Jeden - 2014-11-30 12:26:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [informatyk - 2014-11-26 19:48:50]:
Brak odpowiedzi, to też odpowiedź...
I znów już wiemy jaka panuje atmosferka.
zdjecie uzytkownika
Taki Jeden - 2015-01-04 05:41:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mądry ruch z tym scaleniem akcji. Znów mają z czego spadać...
Taka cisza. Może tam już nikt nie pracuje?...
I El Prezesso coś zamilkł. Żadnych zapowiedzi o ponadprzeciętnych zyskach...
W ogóle to się tam handluje jeszcze choć trochę?
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-01-09 21:32:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hello Complex IQ, czy w DZP nadal pracują kierownik PS, zakupowiec JU, logistyk AC, Tomek i Agnieszka?
Pozdrowienia dla całego działu.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Spóźniona Pani Menager HR , nie ma czasu na nic, zostawiła papierki i wyszła bo nie ma czasu, Pani Menager HR nie ma znajomości nawet angielskiego a podobno jest pod szefem szefów .
Pytania: Standardowe , nic nadzwyczajnego. Ważne jest to ze obiecują wielką kasę, dostaje się najmniej, a potem zwolnienie.
zdjecie uzytkownika
Nick - 2015-01-23 10:44:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jedno mnie zastanawia w kogo interesia było zaoranie tak dobrze stojącej firmy?
zdjecie uzytkownika
Taki Jeden - 2015-01-25 15:48:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Nick - 2015-01-23 10:44:31]:
Nie było w niczyim interesie. Po prostu ambicja jest najsmutniejszą z nadziei...
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Complex S.A
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Complex S.A?
Zadaj pytanie
x