Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Dyskonty Odzieżowe Tania Odzież

Pracowałeś w firmie Dyskonty Odzieżowe Tania Odzież i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
aaa - 2015-02-24 23:06:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
moim zdaniem jeśli tam pracujesz to najlepiej olewać pewne sytuacje i osoby,zrobić co się ma zrobić i iść do domu. a w między czasie szukać innej pracy. a swoją drogą: dyskont na jana pawła to ta sama sieć sklepów, a jednak inna kierowniczka i podobno zupełnie inna atmosfera tam panuje. więc chyba jednak szczypta prawdy jest w tym co tu piszecie....
zdjecie uzytkownika
joaśka - 2015-02-27 00:47:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja tam bym się nie przejmowała tym obgadywaniem, bo takie osoby same są siebie warte i pewne same sa potem obgadywane, bo to wraca. Dziwi mnie tez, że w dyskoncie odzieżowym obgaduje się czyjś ubiór, ale podobno szewc bez butów chodzi. Skoro to sieć dyskontów, to musi byc jakaś kierowniczka główna, może wartoby napisać takiej o tej niemiłej kierowniczce niższego szczebla.
zdjecie uzytkownika
Obcy - 2015-03-03 07:38:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wszyscy jestescie tutaj smieszni.Kto byl ten widzial i wie jaka jest Kierowniczka i jak traktuje osoby jak i klientow ktorzy narzekaja na nia. a ten co pisze ze jest tam ok to chyba jest kierowniczka. bo nikt tam jej pracownikow nie lubi to o czyms swiadczy a Szef sklepu nie wiem chyba co sie tam dzieje i jak sie gowniara tak wywyzsza... Zalosna sprawa
zdjecie uzytkownika
stw - 2015-03-05 19:30:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ta kierowniczka Monika to sucz nie z tej ziemi gówniara potrafi tylko rządzić a sama [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zrobi.
zdjecie uzytkownika
ktos - 2015-03-06 18:33:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie polecam tam pracy. 2lata tam pracowalam i psychika wysiada
zdjecie uzytkownika
zawiedziona - 2015-03-06 22:58:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [radek - 2014-12-02 12:59:34]:
900 zł za 6 dni? tj.150 zł dniówka! co ty pier...isz? ja miałam 6 zł na godz i gnojenie od rana do wieczora, po dniu gdzie towar za 1 zł nogi bolały do (usunięte przez administratora) to syf i nic wiecej! pani która ponoć zatrudnia boi sie tzw "kierowników" ! o co (usunięte przez administratora) chodzi? że pracownica nie może nic kupić? ale qpa! stawki gówniane,wykończycie się! nie radzę tam się "pchać"
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-03-06 23:05:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [xxx - 2014-12-02 10:47:42]:
dlatego że (byłam świadkiem jako pracownica) ci kierownicy sprawia że personel nie ma nic do gadania,nawet pani która zakłada działalność i siedzi na kasie!
zdjecie uzytkownika
gosc - 2015-03-08 21:51:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to te kierowniczki jezdzą tymi autami firmowymi ?
zdjecie uzytkownika
stw - 2015-03-09 20:32:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Monika kierowniczka jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ciągle gada przez telefon i pisze sobie sms zamiast wziąść się za robotę ciągle się kogoś o coś pyta bo ona jest tak pusta że nic sama nie zrobi.
zdjecie uzytkownika
cvb - 2015-03-10 18:05:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kto ma szanse na awans w tej sieci ?
zdjecie uzytkownika
pracownica - 2015-03-11 18:44:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ta monika to sie do niczego nie nadaje jedynie do dojenia swoich koz na wsi Zdziechowice nic nie umie nie szanuje swoich pracownic ma siano w glowie ktore sa przeznaczone dla swoich koz. Bez Agnieszkhp nie daje rade. Fakt ze non stop dzwoni zamiast sie wziasc za robote matol do potegi
zdjecie uzytkownika
errr - 2015-03-11 20:43:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Stalowa Wola. "kierowniczka Monika"uważam ja za mało inteligentna osobę . Po pierwsze jako "kierowniczka" nie ma pojęcia o niczym wiecznie się o wszystko wypytuje co ma zrobić itd . Jeszcze takiego pustaka na oczy nie widziałam, zamiast zajac sie praca to wiecznie znajduje powody aby wymigac sie od swojej pracy i wrzuca swoja leniwe postepowanie na inne dziewczyny oczekujac szybszego tepa i nadrabinia jej normy. Wiecznie rozmawia przez telefon tak jakby poza nim swiata nie istniał. Po drugie jest arogancka i ordynarna dziewczyna , nie ma szacunku ani do klientów ani do dziewczyn na ktore hłapie tylko po to aby pokazać swoja wyzszosc a zarówno pokazuje ze matka jej nie nauczyła kultury osobistej:)a co najlepsze dostała stanowisko kierownicze tylko dlatego ze to kabel ktory o wszystkim imformuje rzeszów a tam ci uwielbiają takie puste panieneczki szkoda ze nie poimformuje ich jeszcze ile razy dziennie sra i nie rozumie jak moze ta ku....r..wa patrzec prosto w oczy dzieczyna po tym jak obrobia [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dziewczyna do patrysi a zeby byc bardziej żenująca niż jest potrawi sie rozryczec i zgonic wszystko na innych bo przeciez ona jest tak idealna ze nie popełnia bledów a notorycznie je popełnia ale cóz jesli ktos ma za duze ego i idealny swiat zaczynajac od idealnej i wszystko wiedzącej rodzinie kończąc na idealnym i wszystko wiedzącym Piotrusiu to sie w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] od malego poprzewracalo . Asmieszne jest to ze gra taka laseczke ktora zeruje na swoim chlopakau sutudencie ktory jedynie utrzymuje sie z rety po ojcu w Rzeszowie . Takab wyrachowana su..cza moze byc tylko Monika Zóraw z Zdziechowic
zdjecie uzytkownika
KatJa - 2015-03-21 03:13:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to widzę, że ciekawie tam u was :) Ale trochę chyba zboczyliśmy z kursu. O Pani kierowniczce Magdzie wiemy chyba już wszystko wliczając numer buta... Jeśli coś się zmieniło to napiszcie :) I jeszcze interesuje mnie czy w najbliższym czasie będzie może jakaś możliwość zatrudnienia się w Dyskonty Odzieżowe Tania Odzież ?
zdjecie uzytkownika
Opiekunka - 2015-03-29 15:49:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to nie magda tylko monika zuraw ze zdziechowic :) kompletne dno i zero w calym chyba powiecie stalowowolskim. Tam sa zawsze przyjecia bo co chwile sie zmieniaja. nie polecam tam kazdemu a ta monike to kierownictwo trzyma chyba tylko po to zeby gnoic i ponizac innych. Bylam swiadkiem jak do klientki pyskowala a ona sie nie dawala jej. przy nas krzyczy na pol sklepu na swoje dziewczyny ktore biegaja po sklepie jak opentane przez diabla. nie polecam tam nikomu
zdjecie uzytkownika
Korek - 2015-04-01 22:17:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jask nazywa sie Szef i skad pochodzi? to wazne mysle ze moge pomoc aby lepiej sie tam dzialo
zdjecie uzytkownika
agraf - 2015-04-02 14:38:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Możecie mi napisac czy jak dyskont jest zamknięty w poniedziałek i jest 50% lub all po 1 to przechodzi to jakoś na dzień wcześniej? Czy coś takiego jest?
zdjecie uzytkownika
Iga - 2015-04-03 20:05:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś wie czy jutro tzn w Wielką Sobotę jest czynny dyskont na Piłsudskiego w Center Parku???
zdjecie uzytkownika
Natalia - 2015-04-03 22:03:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [agraf - 2015-04-02 14:38:26]:
Ciekawe jak pomożesz?
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2015-04-03 23:10:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nie, w Wielka Sobotę jest nieczynny
zdjecie uzytkownika
agraf - 2015-04-07 07:13:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Natalia - 2015-04-03 22:03:14]:
To Iga twierdzi, że może pomóc. Spójrz jakie jest moje pytanie:/
zdjecie uzytkownika
aga - 2015-04-10 21:35:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Korek - 2015-04-01 22:17:17]:
ciekawe jak mozesz pomóc,skoro nawet nie wiesz jak sie nazywa szef??/?co pozwalniasz wszystkie kierowniczki we wszystkich kilkunastu:):):)dyskontach.nie w kazdej pracy bedzie idealnie i zawsze znajdzie sie kilka osób którym cos bedzie nie odpowiadało.nie ma takiej pracy zeby było super i zarobki i kierowniczka nam pasowała.
zdjecie uzytkownika
asiaasia - 2015-05-24 07:05:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a tam narzekacie ;]
Przynajmniej ochroniarzy macie przystojnych ;p zwłaszcza jednego
szkoda ze niewiem jak sie nazywa
zdjecie uzytkownika
stw - 2015-06-04 16:32:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Monika Żarów nie używa mózgu bo jest tam pusto! nic nie wie musi się zawsze pytać Agi bo sama nic nie zrobi! potrafi tylko kogoś opieprzyć do tego nie potrzebuje konsultacji Agi wtedy pokazuje co to nie ona.
zdjecie uzytkownika
Ciuszki - 2015-06-21 09:23:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak się nazywa chłopak z center parku, który pracuje jako ochroniarz?
zdjecie uzytkownika
ciuchy - 2015-07-11 07:32:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak sie nazywa chlopak ktory pracuje (pracowal) jako ochroniarz w dyskontach tania odziez. wysoki szatyn
zdjecie uzytkownika
patrycja - 2015-07-21 03:39:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę, że jest kilka dziewczyn, którym spodobał się ochroniarz hehe, ciekawa sprawa. Niemniej jednak to forum pracy, a ja takowej szukam, to i chciałabym zapytać, jak tu w ogóle z możliwością zatrudnienia. Bardzo tez interesowałaby mnie stawka godzinowa i jaka jest umowa, z góry dzięki za informacje.
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-07-31 06:19:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ciuszki - 2015-06-21 09:23:27]:
Nie jeden tam pracuje bo sie wymieniaja :P
zdjecie uzytkownika
anonim - 2015-07-31 06:21:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To co dzieje sie w dyskontach to jakas paranoja. Laski chowaja sobie rzeczy dzien przed tym jak sa przeceny za 1 zl a potem przychodza jak gdyby nigdy nic i sobie kupuja. Szkoda kasy jak jest za 50% to lepiej nie kupujcie wogole.
Takie zachowania powinny byc zabronione.
zdjecie uzytkownika
ola - 2015-08-17 07:23:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam mam pytanko czy opłaca się iść na rozkładanie towaru do Dyskontu?? i jak długo z tym rozkładaniem schodzi??
zdjecie uzytkownika
ola - 2015-08-17 07:23:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam mam pytanko czy opłaca się iść na rozkładanie towaru do Dyskontu?? i jak długo z tym rozkładaniem schodzi??
zdjecie uzytkownika
Marlena - 2015-08-26 21:56:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ten właściciel to jakiś szemrany typ chyba
zdjecie uzytkownika
miła milena - 2015-09-02 12:14:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@ola zawsze się opłaca iść do pracy, doświadczenie pokora i pieniądze - to masz w każdym zatrudnieniu. zawsze wychodzisz na plus. ale nie wiem gdzie widziałaś ofertę pracy od nich na rozkładanie towaru ale proszę podaj mi namiary bo ja również jestem bardzo zainteresowana takim zatrudnieniem, do zobaczenia mam nadzieję
zdjecie uzytkownika
ilona - 2015-10-02 16:42:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
popieram twoje zdanie @miła milena, zawsze warto pracować, w dyskoncie z tanią odzieżą również jak najbardziej. dla wielu osób to teoretycznie ujma na honorze np., sprzedawać tanią opdzież i ją wykładać ale ja uważam że to praca jak p[raca, robisz swoje i ci za to płacą, logiczne i proste, pozdrawiam dzieciaki
zdjecie uzytkownika
zderhjbf - 2015-11-05 10:18:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No chyba ci sie w glowie poprzewracalo. Czytam co napisalas i po glowie sie drapie, nie pracowalas widze jeszcze prawdziwie. Niektorzy mysla ze przyjda do pracy i beda siedziec 8 godzin! W glowoe sie nie miesci, w kazdym jednym sklepie spozywczym (jezeli ktos tam napisal, ze 100 kg musi przerzucac) dzienna norma to 200-300kg. Nie rozsmieszajcie mnie, ze to taka ciezka praca.
zdjecie uzytkownika
Adam - 2015-11-05 13:56:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wydaje mi się @zderhjbf, że osoba wyżej nie napisała, że uważa pracę w dyskoncie za ciężką pracę, ale, że ogólnie większość osób tak twierdzi i panuje opinia, że praca w takim miejscu to "ujma na honorze". Ja jestem zdania, że każda praca jest dobra, byle pracodawca był w porządku wobec pracownika. :)
zdjecie uzytkownika
maris - 2015-11-18 17:02:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zderhjbf - 2015-11-05 10:18:30]:
jest ciezko. do przyzwyczajenia rzecz jasna.Pracowałam w jarosławiu w dyskoncie tej firmy. Dzwiganie worow z rzeczami plus niespodzianki w typie zasuszonych kotow owinietych w koce lub pajakow wielkosci dloni, przebieranie owalonej bielizny to rzecz na poziomie dziennym.Dodatkowo machlojki na kasie nie wydawanie odpowiednich paragonow i strach przed skarbowka co by nie zlapala nas na tym. a kierowniczki w wiekszosci tejfirmy malo inteligentne ale chyba tj kwestia doboru do preferowan szefa :3
zdjecie uzytkownika
HEla - 2015-11-19 11:04:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [karolinka789 - 2015-01-12 21:02:20]:
NIE MA LITOŚCI DLA KRADZIEŻY, NAWET JEŻELI KTOŚ WYNIESIE COŚ ZA ZŁOTÓWKĘ, JAK MOŻNA KRAŚĆ CUDZĄ WŁASNOŚĆ, CHCIAŁABYŚ, ABY CI KTOKOLWIEK WYNOSIŁ COKOLWIEK Z DOMU? Z JAKIEJ RACJI...?
zdjecie uzytkownika
trtr - 2015-12-07 23:41:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej, czy ktoś z was się orientuje na jakie wynagrodzenie i jaki rodzaj umowy można liczyć w firmie Dyskonty Odzieżowe Tania Odzież na stanowisku sprzedawcy
zdjecie uzytkownika
ajka - 2015-12-09 11:55:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zderhjbf - 2015-11-05 10:18:30]:
wiesz pracowałam w sklepie Levi's ze spodniami jak przyszła dostawa albo dzień sprzatania i do tego przeceny to uwierz mi ze tez zło sie tam namachać i w tym dniu silownia nie była potrzebna :)
zdjecie uzytkownika
ajka - 2015-12-09 12:01:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
aha a jeżeli chodzi o pracodawce to mówimy o łysawym Panie z wąsem ? byłam wczoraj na rozmowie otwiera nowy Dyskont w Rybniku. atrudnienie w oparciu o samoatrudnienie i okolo 5000 na ręke.
zdjecie uzytkownika
kitso - 2015-12-19 00:33:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Coś mi się nei chce wierzyć, że w tej firmie są tak wysokie zarobki, słyszałem że bardziej w granicach 2000 złotych jest podstawa. No ale jeśli się mylę to poprawcie.
zdjecie uzytkownika
Asia - 2015-12-19 05:31:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niestety 1000 zł wychodzi na miesiac, odradzam tam pracować.
zdjecie uzytkownika
klient - 2015-12-28 15:28:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Może ktoś wie dlaczego w tych sklepach handlarzy wyrywających ciuchy z rąk traktuje się jak dobrych znajomych,a zwykłych klientów jak złodziei?.A łysy gruby ochroniarz dostaje może odsyp od handlarzy że nie reaguje na to co się w sklepach dzieje?.
zdjecie uzytkownika
3456 - 2016-01-04 22:01:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej, a czy moze ktos z was tutaj pracowal u nich w firmie jako sprzedawca i moglby mi napisac jak wygladaja tam warunki pracy i jaka panuje atmosfera..
zdjecie uzytkownika
DyskontowaGrażyna - 2016-01-12 16:29:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałam w dyskoncie odzieżowym w Sosnowcu przez 3 miesiące. Na początku było potwornie ciężko - dzienna norma na dziewczynę to 550 kg. Wszystko trzeba robić w biegu. Ale do tego można się przyzwyczaić. Trafiłam akurat na świetnego kierownika, nie było dziewczyny, która by na niego narzekała. Wszystkie bardzo go lubiłyśmy. Co tydzień przyjeżdżał ktoś z góry, ale rzadko wtrącał się w naszą pracę. Zdarzało się, że kierownictwo pomagało nam metkować ubrania, albo wyceniać je, kiedy momentami brakowało czasu. Wszystko było w porządku, dopóki do sklepu nie zawitała na stałe szwagierka jednego z właścicieli sieci tych dyskontów. Kompletnie zepsuła atmosferę, zdezorganizowała nam pracę, na sklepie zaczął panować chaos i bałagan, bo tak nami zarządzała. Musiałyśmy robić to co ona mówi, chociaż przed jej pojawieniem się sklep funkcjonował o wiele sprawniej. Jeśli chodzi o warunki zatrudnienia, to umowa zlecenie i wynagrodzenie 1550 zł za ok. 200h. Wypłata zawsze była w terminie. Generalnie polecam pracę w Dyskoncie odzieżowym, bo to naprawdę uczciwy pracodawca. Ja odeszłam, bo nie mogłam znieść tej atmosfery, która zapanowała po przyjeździe siostry kierownika.
zdjecie uzytkownika
minka - 2016-01-14 15:06:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam czy ktoś pracował w Dyskoncie Odzieżowym w Dębicy na przeciw Ducha ? możecie powiedzieć jak tam jest i ile płacą ?
zdjecie uzytkownika
Ona22 - 2016-01-24 11:54:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
brak umowy, 900zł na miesiac, praca pon - pt 9-17 oraz w soboty 9-14, jeden dzień wolny w miesiącu..
zdjecie uzytkownika
nowa - 2016-03-14 15:28:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
interesuje mnie założenie działalności pod szyldem Taniej Odzieży - powie ktos czy warto i jak to wygląda?
zdjecie uzytkownika
Mat - 2016-04-18 17:27:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Warto, oczwiście że warto, opłaca się naprawdę bardzo
zdjecie uzytkownika
Stach - 2016-05-18 20:51:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to chyba nie mam za dużo powodów do strachu co?

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Dyskonty Odzieżowe Tania Odzież!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dyskonty Odzieżowe Tania Odzież
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert