Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Dyskonty Odzieżowe Tania Odzież

Pracowałeś w firmie Dyskonty Odzieżowe Tania Odzież i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
djd - 2014-10-23 13:59:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowałam tam jeden dzień a na drugi dzien po godzinie pracy zrezygnowalam i poprosilam o rozliczenie. nikomu nie zycze takiej pracy. jak jest nowy towar to zapierdziel taki ze masakra.. jak jest zrzutka to tez zapieprz.. wyrabianie normy za marne grosze... czy sie oplaca ? mysle ze nie.. uwazam ze kazdy z nas powinien miec swoja godnosc i minimum jakiejs ambicji..
zdjecie uzytkownika
zaczniemy - 2014-10-31 12:38:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
witam serdecznie - na prawde jest tak ciezko w tej pracy, zawsze myslalem ze taka praca w dyskoncie odziezowym to nie jest trruna sprawa. wiadomo trzeba ten caly towar ktory przyjedzie na wieszaki powiesic i podzielic ale to chyba tylko w dniu dotawy potem juz jest laba i mozna lekko pracowac. Ile tam zarabiacie?
zdjecie uzytkownika
metka - 2014-11-09 15:33:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
bo w pracy się pracuje a nie leży tak jak myśli tu większość osób, jeśli szukacie pracy żeby nie wiadomo ile zarabiać i leżeć to zapraszam dziewczynki do pracy na 3 zmianę
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-11-10 23:42:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam ja tez mialam okazje pracowac w tym dyskoncie nie dawno w stalowej woli Kierowniczka Monika to wogole porazka mloda uwaza sie za bog wie kogo a sama sie opierdziela!!!!pomaga tylko jak przyjedzie ktos z rzeszowa a tak to smichy chichy i tyle a sama ludzi pogania zero szacunku i WYZYSK a ta dziewczyneczka na kierowniczke sie nie nadaje pusta jest i niewychowana nikt jej nie lubi ale dziewczyny robia dobra mine bo sie o prace boja;/
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-11-10 23:49:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a stawka 900 zl nadgodziony nie platne ale zostac musisz;/ostatnio nikt tam pracowac nie chce to sie prosza dziewczyn ktore zrezygnowaly zeby do pracy wracaly ze niby szef mowil ze jak maja ciezka sytuacje to ze moga wrocic a tak naprawde nikt tam juz nie chce pracowac...a to przez MONISIE ale oby jej kiedys bozia za to odplacila bo jak sie te dziewczyny zbiora to moze byc nieciekawie:Dpracowalam tam kilka dni ale mam kontakty z dziewczynami ktore sa tam nadal bo nie maja innego wyjscia ale sa na skraju wytrzymalosci fizycznej (baaardzo duzo dzwigania ponad sily )i znecanie sie pdychiczne Mlodziutkiej i naprawde bardzo malo wiedzacej o zyciu kierowniczki...swoja droga na stanowisko kierowniczki ciekawe czym zasluzylo bo doswiadczeniem i wiedza napewno nie;D chyba kazdy sie zgodzi :)
zdjecie uzytkownika
lolek - 2014-11-13 19:36:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Stalowa Wola. "kierowniczka Monika" to sucz nie z tej ziemi. mysli ze wszystkie rozumy pozjadala. ciagle nic jej nie pasuje i robi z siebie gwiazde a tak naprawde nic nie ogarnia..dziecko we mgle. ogarnia i jest mila tam tylko Aga.
zdjecie uzytkownika
xxxxxx - 2014-11-14 21:03:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
praca nie jest ciężka pracowałam na dużo gorszych i dużo cięższych ale nigdzie nie spotkałam takiej kierowniczki . Sama byłam kierowniczka i nigdy nie traktowalam ludzi w ten sposób. Monika to wieśniak ze zdziechowic a udaje wielką damę tempa dzida nic nawet zrobić tam nie umie jest tylko " Aga a jak to, Monia a ile za to, Aga a to jak a gdzie to a dzwonić tam? " i to ma być kierowniczka. (usunięte przez administratora) Nie polecam
zdjecie uzytkownika
tiaaa - 2014-11-19 22:05:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kilka lat temu, świeżutko po maturze miałam wątpliwą przyjemność pracować w Nocie. Dniówka wtedy wnosiła 30 zł :O Większość osób pracowało tam na czarno. A ludzie tam pracujący to masakra, jedna dziewczyna tylko była w miarę ok, jak kierowniczka nie patrzyła. Sieć prężnie się rozwija, oszczędzając to tu to tam. Nie polecam
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-11-20 10:36:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
teraz kolejne 5 osob zrezygnowalo Dyskont na wojska polskiego to jest porazka mloda pusta kierowniczka uwaza sie za nie wiadomo kogo...zero kultury...kaze robic za dwoje a sama nie robi prawie nic....trzeba tam podeslac inspekcje juz kilka osob sie zebralo....zrobimy z tym porzadek!!!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-11-20 12:22:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie polecam nikomu pracy tam sama tam pracowałam i psychicznie mnie to wykaniczało Kierowniczka młodziutka nic zrobić nie umie a ty zapier.. i wyrabiaj normę za 900 zl ;/// Porażka ;/ tam musi ktoś podejść i skontrolować sytyłacje w jakich warunkach pracują pracownicy i jak dziala to na ich psychike ;/ naprawdę radze każdemu zastanowić sie nad pujściem tam do pracy;/
zdjecie uzytkownika
anna - 2014-11-22 21:14:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jzk ! - 2014-05-16 09:23:13]:
Mam zaczać prace w jednym ze sklepów tej sieci. Ktoś mi może powie jak jest z monitoringiem- są tacy co twierdza ,że kamery obserwują nie tylko klientów a niektórzy mówią że są to atrapy
zdjecie uzytkownika
lobo - 2014-11-22 21:25:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A wytyczne dotyczące klientów. Klient to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] I pijak - bo każdy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to pijak.
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-11-22 23:47:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie polecam tam pracowac ale sama sie przekonasz jaki to (usunięte przez administratora)...najgorszemu wrogowi nie zycze
zdjecie uzytkownika
lobo - 2014-11-23 10:47:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lobo - 2014-11-22 21:25:30]:
ciekawe kto jest administratorem. Czyżby ktoś związany z właścicielami firmy. Odnośnie mojej wcześniejszej wypowiedzi -od kiedy słowo " [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] quot;jest niecenzuralne. " Złodziej " niecenzuralne a "pijak" to już nie. Dziwne......
zdjecie uzytkownika
Nicola - 2014-11-24 22:40:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kamery są wszędzie i to nie są żadne atrapy
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-11-25 22:00:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ta jasne kamery...ktore nie dzialaja....ten dyskont to porazka....kierowniczka jest slaba haha wrecz smieszna....a brzydka jak noc ....pozatym jest pusta...no ale taki mamy klimat....
zdjecie uzytkownika
ambrozja - 2014-11-26 15:17:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A nie wiecie jak jest w Jarosławiu? Jacy ludzie tam pracują i jakie są warunki pracy. Znam tylko z relacji tych koleżanek ,które tam kupują. Marzekają na to ,że klienci są niefajnie traktowani i panują tam dziwne zasady.
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-11-27 08:53:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
w kazdym dyskontow tej sieci jest tak samo wiem bo mialam okazje tam pracowac i znam dziewczyny z innych miejscowosci ktore tez pracowaly w TANIEJ ODZIEZY...nie polecam....no chyba ze jestes bardzo zdesperowana bo niemasz wyjscia;/
zdjecie uzytkownika
janek - 2014-11-30 13:11:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czytając wszystkie wypowiedzi dochodzę do wniosku,że znaczna część problemu leży w kierownictwie sklepów. Nie rozumiem więc dlaczego właściciel zatrudnia niekompetentne kierowniczki, które anie nie są miłe dla klientów ani personelu. To że sklep z tanią odzieżą to nie znaczy, że stosunek do innych ludzi też musi być "tani" i gorszej jakości .Wypowiadam się tu jako klient, który niejednokrotnie był świadkiem niewybrednych komentarzy i wprowadzanie przez obsługę sklepów dziwnych przepisów. Tu zasada "klient nasz Pan" nie obowiązuje.Ktoś się dobrze wypowiedział na temat za kogo uważa się klienta tej sieci.
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-12-02 10:47:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak jest!zgadzam sie z tym....pracowalam w sklepie w Stalowej woli i sama wiem jak to wyglada..Mloda kierowniczka pomiata pracownikami jak rowniez klientami..to co sie tam dzieje to jest porazka..powinna tam sie odbyc kontrola PIP ze wzgledu na warunki pracy a takze skarbowka powinna tam zajrzec ubrania kosztuja 20 czy 15 zl a na kase nabijaja po 1 zl lub 2 zl chyba ze klient chce paragon to nabija wlasciwa cene o godz 11 i 14 chowaja utarg z kasy zeby sie zgadzalo w razie kontroli jest to jedno wielkie oszustwo zarowno skarbu panstwa jak i wyzysk pracownic ktorym daja 900 zl za 6 dni ciezkiej pracy w tyg gdzie nieraz trzeba zostac po godzinach pracujac 10 czy 11 godzin!!!!praca jest ciezka duzo dzwigania napewno nie sa to normy przepisowe jest to ponad sily kobiet ktore tam pracuja...czy gdybym zglosila ta sytuacje jako byly pracownik tego sklepu udalo by mi sie cos zyskac????jesli ktos sie na tym zna to poprosze o rade
zdjecie uzytkownika
radek - 2014-12-02 12:59:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no to wydaje mi się, że trzeba jednak pomyśleć chwilę zanim się zechce pójść i pracować obsługując klientów, bo faktycznie stosunek do nich powinno się mieć nienaganny tak naprawdę, więc nie wiem w ogóle skąd taka sytuacja tutaj powstała tak naprawdę.. poza tym zastanawiam się czy to tylko sporadyczna była sytuacja?
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-12-03 08:28:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tam jest tak caly czas ,dziewczyny przychodza non stop nowe i nowe i znowu nowe ....widocznie cos jest nie halo skoro ciagle tam sie zmieniaja dziewczyny prawda????
zdjecie uzytkownika
klaudiusz - 2014-12-05 21:48:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xxx - 2014-12-02 10:47:42]:
Wspomniałaś o inspekcji pracy. I w zasadzie każdy pracownik może zgłaszać przypadki łamania prawa. Tym bardziej jako były pracownik ,bo w tej sytuacji nie masz się czego obawiać.A jeżeli się obawiasz to z tego co wiem mają obowiązek reagować wbrew temu co mówią na każdy anonim.Jeżeli chcesz coś ugrać finansowo to sąd pracy. Jeżeli pracodawca łamie prawo ( a tu ma to miejsce ewidentnie) to nie ma takiej opcji aby sąd nie stanął po stronie pracownika _ wiem bo mój znajomy , który należy do tych pracodawców przestrzegających prawa przegrał parę spraw ze swoimi pracownikami.A " lewe" nabijanie na kasę zgłasza się w urzędzie skarbowym.
zdjecie uzytkownika
MANIA - 2014-12-06 20:41:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja tam pracowałam dwa lata w tym czasie była nie jednia kontrola i co z tego kasa w rękę i po sprawie i jeszcze szmaty ciuchy wybrały i tak to się skończyło to tylko nadaje się do telewizji żeby nagrać ukryta kamera jak to wygląda bo on ma duże znajomości nie jedna zgłaszała to do urzędu i co mandaty dostały ten zapłacił a dziewczyna papiery zasrane .JEDYNA BOCJA To to tylko telewizja
zdjecie uzytkownika
patryk - 2014-12-07 21:33:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A te " kary"wprowadzone przez właściciela dotyczące klientów, którzy są podejrzewani o zmianę ceny, zrywanie metek czy chowanie towaru( nieważne czy to zrobili wystarczy podejrzenie) A nie wspomnę już o wzywaniu policji gdy jakaś babinka wyniesie towar za złotówkę . Pazerny typ,który stoi ponad prawem i wydaje mu się że ma władzę nad wszystkimi.Niech się udławi.Ale kiedyś sprawiedliwość może go dosięgnie.Tylko chyba trzeba jej pomóc.Może rzeczywiście telewizja.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dyskonty Odzieżowe Tania Odzież
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Dyskonty Odzieżowe Tania Odzież?
Zadaj pytanie
x