Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Dyskonty Odzieżowe Tania Odzież

Pracowałeś w firmie Dyskonty Odzieżowe Tania Odzież i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
hahahaha - 2014-04-20 20:53:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [palusia - 2014-04-10 19:30:45]:
Pierwsze słysze że dziewczyny pracują tam w święta.
Ale jak widać dziewczynko masz bujną wyobraźnię, a swoją drogą skoro tam Ci się taka krzywda działa i tak było źle to czemu pracowałaś tam AŻ tak długo??? PS. tak moje komentarze są płatne dostaję za każdego 1 grosz-hahaha.
Zal mi Cie
zdjecie uzytkownika
Cyzio - 2014-04-26 17:13:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Muszę z przykrością stwierdzić ale niestety obsługa urąga kupującym i jest cyniczna
zdjecie uzytkownika
Zyzio - 2014-04-27 12:40:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Niestety nie mam pochlebnych wniosków nt. tego dyskontu. Są tam osoby które w pseudo kulturalny sposób są opryskliwe dla klientów
zdjecie uzytkownika
hahha - 2014-04-27 17:37:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a wg Ciebie klienci przychodzący tam jak się zachowuje- kulturalnie może???
zdjecie uzytkownika
Cyzio - 2014-04-27 23:38:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hahha - 2014-04-27 17:37:38]:
Na wskroś widać że jest to Twój interes. Sam chyba jesteś wart takiej samej opinii bo chyba rozliczasz te panny z takiego zachowania tzn. braku kultury i wulgarności.
zdjecie uzytkownika
Cyzio - 2014-04-27 23:43:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hahha - 2014-04-27 17:37:38]:
Jak nie potrafisz, to nie biesz się za handel. Kiedyś było i obowiązuje po dzień dzisiejszy w handlu motto: Klient nasz pan i zawsze ma rację. A ty tego nie potrafisz i nie umiesz. Zresztą skąd jesteś z kosmosu?
zdjecie uzytkownika
Grzybbob - 2014-04-28 11:13:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tym to się nie do końca zgodzę. Zależy jaki charakter ma klient, wtedy odpowiednio trzeba modyfikować własne podejście. Trzeba umieć nie brać do siebie pewnych uwag i rzeczy i jechać dalej ;)
zdjecie uzytkownika
Cyzio - 2014-04-28 11:41:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Grzybbob - 2014-04-28 11:13:43]:
Masz do tego pełne prawo aby się nie zgadzać. Jest jednak to ale, które przekłada się w pierwszej kolejności na zachowanie i stosunek obsługi.
zdjecie uzytkownika
hahaha - 2014-05-08 18:41:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hahahaha - 2014-04-20 20:53:53]:
Widać, że nie umiesz czytać ze zrozumieniem... Napisałam, że pracują nie w święta ale 24 grudnia w Wigilię i w Wielką sobotę- z tego co słyszałam w tym roku sobotę miały wolną ale odbito im 1 dzień urlopu lub kasę :/
Co do mojej pracy tam to pracowałam tam 3,5 miesiąca bo tyle zajęło mi znalezienie lepszej pracy i w moim zawodzie bo na rozmowy w sprawie pracy mogłam iść albo przed pracą albo po. Bo przecież przy tak dużej liczbie dni wolnych (AŻ 1 w miesiącu i to tylko w wybrane dni!)ciężko jest się umówić z przyszłym pracodawcą. A skoro Ty uważasz, że tam jest tak super to czemu ciągle wiszą na sklepie ogłoszenia, że przyjmą do pracy i to samo jest np. na "rzeszowiaku"- nawet teraz jest ogłoszenie i to nie tylko dla dziewczyn ale i ochroniarzy :P Żal mi Ciebie ...
zdjecie uzytkownika
jzk ! - 2014-05-09 18:57:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nadzór kamer w tych sklepach jest popsuty albo osoba która to wszystko monitoruje jest ślepa, bo nie widzi rzeczy które się tam dzieją, a widzi rzeczy których nie ma. Szkoda, że z uczciwych ludzi robi się złodziei, a złodziei traktuje jak swoich...
zdjecie uzytkownika
Cyzio - 2014-05-10 13:53:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [jzk ! - 2014-05-09 18:57:36]:
To nie kamery są popsute ale obsługa, która preferuje swoich w zakupach a uczciwym ludziom kupującym urąga. Swoi kupuja wybierany towar a ty jak coś lepszego z ich towaru złapiesz to jesteś be i nieporządany
zdjecie uzytkownika
jzk ! - 2014-05-10 17:15:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Cyzio - 2014-05-10 13:53:03]:
Na myśli miałm raczej patrzenie na pracowników.
zdjecie uzytkownika
ABC - 2014-05-10 18:36:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To prawda zgadzam sie z jzk!
zdjecie uzytkownika
bab - 2014-05-10 23:25:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jzk! to co się tam dzieje to skandal, z uczciwych ludzi robią złodziei(a raczej na siłę ich szukają) i niewiadomo co jeszcze.szok!!!
zdjecie uzytkownika
Momes - 2014-05-13 01:46:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mówicie, że pracownicy są oskarżani o złodziejstwo? To chyba delikatna przesada, pomijając fakt, że jest się powiązanym umową...
zdjecie uzytkownika
jzk ! - 2014-05-16 09:23:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Momes - 2014-05-13 01:46:26]:
haha! umową ? w nie każdej firmie masz umowę.
zdjecie uzytkownika
gaba - 2014-05-22 15:37:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [magdusia - 2014-02-21 20:16:29]:
a gdzie ta firma ma swoją siedzibę, w Rzeszowie?
zdjecie uzytkownika
lubilu - 2014-05-31 20:56:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ta firma pozostawia wiele do życzenia,pracowników traktuje się tam fatalnie co najmniej jak woły pociągowe jak nie gorzej i nie ważne czy pracuje sie tam miesiąc czy kilka lat.
zdjecie uzytkownika
Momes - 2014-06-07 09:00:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W każdej NORMALNEJ firmie masz umowę. Chyba, że się z kimś dogadałeś żeby nie podpisywać wtedy Twoja strata...
zdjecie uzytkownika
Momes - 2014-06-07 09:00:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W każdej NORMALNEJ firmie masz umowę. Chyba, że się z kimś dogadałeś żeby nie podpisywać wtedy Twoja strata...
zdjecie uzytkownika
anna - 2014-07-16 11:22:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
moja siostra pracowała, bo nie znalazła innej pracy, a gdzieś trzeba pracować. Rzeczywiście warunki pracy okropne, 6 dni w tygodniu, za marne grosze,(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
ABC - 2014-08-12 14:20:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To co się tam dzieje to koszmar!!! dziewczyny muszą zostawać po godzinach i robić za darmo ,bo nie zrobiły normy ,która jest podwyższona przez sama kierowniczkę o czym nawet szefostwo nie wie , gdyż twierdzi ze nie ma co na sklep wynieść !!! Nowe dziewczyny przychodzą i zaraz odchodzą nie da się tam pracować!!!Pracowników nie szanują ,jak im sie nie spodobasz to do widzenia nie ważne ze się starasz i dobrze pracujesz!!!
zdjecie uzytkownika
weronika21 - 2014-09-14 23:36:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Cyzio - 2014-05-10 13:53:03]:
Uczciwosci nie ma w tej branzy marek bojda bral udzial w okradaniu kasy komfident podpieprzyl szefowi a zostal nagrodzony uwazajcie dziewczyny na tego grubego komfidenta
zdjecie uzytkownika
Kamila - 2014-09-20 10:59:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiedzcie proszę jaką stawkę dostajecie, bo samo stwierdzenie "marne grosze" nie wiele mi mówi. Wiem, że praca jest mało ambitna tym bardziej mało rozwijająca, ale niektórzy ludzie są w tak beznadziejnej sytuacji finansowej, że nawet chwila pracy w Taniej Odzieży może im pomóc i w razie możliwości szukać lepszego zatrudnienia.
zdjecie uzytkownika
blabla - 2014-09-20 15:32:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to jest około 950 zł praca 6 dni w tygodniu nadgodziny nie płatne praca od 9 do 17 w tym 20 min przerwy, w soboty od 9 do 14 i 10 min przerwy w ciągu miesiaca jeden dzień wolny. brak umowy, jeśli się sprawdzisz to pójdziesz na wycene to jest 100 zł więcej. Dokładnie nie pamiętam stawki ale napisałam tak plus minus. Różnica jest jednak 20 zł
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dyskonty Odzieżowe Tania Odzież
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x