Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Dyskonty Odzieżowe Tania Odzież

Pracowałeś w firmie Dyskonty Odzieżowe Tania Odzież i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
joaśka - 2015-02-27 00:47:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja tam bym się nie przejmowała tym obgadywaniem, bo takie osoby same są siebie warte i pewne same sa potem obgadywane, bo to wraca. Dziwi mnie tez, że w dyskoncie odzieżowym obgaduje się czyjś ubiór, ale podobno szewc bez butów chodzi. Skoro to sieć dyskontów, to musi byc jakaś kierowniczka główna, może wartoby napisać takiej o tej niemiłej kierowniczce niższego szczebla.
zdjecie uzytkownika
Obcy - 2015-03-03 07:38:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wszyscy jestescie tutaj smieszni.Kto byl ten widzial i wie jaka jest Kierowniczka i jak traktuje osoby jak i klientow ktorzy narzekaja na nia. a ten co pisze ze jest tam ok to chyba jest kierowniczka. bo nikt tam jej pracownikow nie lubi to o czyms swiadczy a Szef sklepu nie wiem chyba co sie tam dzieje i jak sie gowniara tak wywyzsza... Zalosna sprawa
zdjecie uzytkownika
stw - 2015-03-05 19:30:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ta kierowniczka Monika to sucz nie z tej ziemi gówniara potrafi tylko rządzić a sama [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zrobi.
zdjecie uzytkownika
ktos - 2015-03-06 18:33:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie polecam tam pracy. 2lata tam pracowalam i psychika wysiada
zdjecie uzytkownika
zawiedziona - 2015-03-06 22:58:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [radek - 2014-12-02 12:59:34]:
900 zł za 6 dni? tj.150 zł dniówka! co ty pier...isz? ja miałam 6 zł na godz i gnojenie od rana do wieczora, po dniu gdzie towar za 1 zł nogi bolały do (usunięte przez administratora) to syf i nic wiecej! pani która ponoć zatrudnia boi sie tzw "kierowników" ! o co (usunięte przez administratora) chodzi? że pracownica nie może nic kupić? ale qpa! stawki gówniane,wykończycie się! nie radzę tam się "pchać"
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-03-06 23:05:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [xxx - 2014-12-02 10:47:42]:
dlatego że (byłam świadkiem jako pracownica) ci kierownicy sprawia że personel nie ma nic do gadania,nawet pani która zakłada działalność i siedzi na kasie!
zdjecie uzytkownika
gosc - 2015-03-08 21:51:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to te kierowniczki jezdzą tymi autami firmowymi ?
zdjecie uzytkownika
stw - 2015-03-09 20:32:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Monika kierowniczka jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ciągle gada przez telefon i pisze sobie sms zamiast wziąść się za robotę ciągle się kogoś o coś pyta bo ona jest tak pusta że nic sama nie zrobi.
zdjecie uzytkownika
cvb - 2015-03-10 18:05:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kto ma szanse na awans w tej sieci ?
zdjecie uzytkownika
pracownica - 2015-03-11 18:44:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ta monika to sie do niczego nie nadaje jedynie do dojenia swoich koz na wsi Zdziechowice nic nie umie nie szanuje swoich pracownic ma siano w glowie ktore sa przeznaczone dla swoich koz. Bez Agnieszkhp nie daje rade. Fakt ze non stop dzwoni zamiast sie wziasc za robote matol do potegi
zdjecie uzytkownika
errr - 2015-03-11 20:43:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Stalowa Wola. "kierowniczka Monika"uważam ja za mało inteligentna osobę . Po pierwsze jako "kierowniczka" nie ma pojęcia o niczym wiecznie się o wszystko wypytuje co ma zrobić itd . Jeszcze takiego pustaka na oczy nie widziałam, zamiast zajac sie praca to wiecznie znajduje powody aby wymigac sie od swojej pracy i wrzuca swoja leniwe postepowanie na inne dziewczyny oczekujac szybszego tepa i nadrabinia jej normy. Wiecznie rozmawia przez telefon tak jakby poza nim swiata nie istniał. Po drugie jest arogancka i ordynarna dziewczyna , nie ma szacunku ani do klientów ani do dziewczyn na ktore hłapie tylko po to aby pokazać swoja wyzszosc a zarówno pokazuje ze matka jej nie nauczyła kultury osobistej:)a co najlepsze dostała stanowisko kierownicze tylko dlatego ze to kabel ktory o wszystkim imformuje rzeszów a tam ci uwielbiają takie puste panieneczki szkoda ze nie poimformuje ich jeszcze ile razy dziennie sra i nie rozumie jak moze ta ku....r..wa patrzec prosto w oczy dzieczyna po tym jak obrobia [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dziewczyna do patrysi a zeby byc bardziej żenująca niż jest potrawi sie rozryczec i zgonic wszystko na innych bo przeciez ona jest tak idealna ze nie popełnia bledów a notorycznie je popełnia ale cóz jesli ktos ma za duze ego i idealny swiat zaczynajac od idealnej i wszystko wiedzącej rodzinie kończąc na idealnym i wszystko wiedzącym Piotrusiu to sie w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] od malego poprzewracalo . Asmieszne jest to ze gra taka laseczke ktora zeruje na swoim chlopakau sutudencie ktory jedynie utrzymuje sie z rety po ojcu w Rzeszowie . Takab wyrachowana su..cza moze byc tylko Monika Zóraw z Zdziechowic
zdjecie uzytkownika
KatJa - 2015-03-21 03:13:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to widzę, że ciekawie tam u was :) Ale trochę chyba zboczyliśmy z kursu. O Pani kierowniczce Magdzie wiemy chyba już wszystko wliczając numer buta... Jeśli coś się zmieniło to napiszcie :) I jeszcze interesuje mnie czy w najbliższym czasie będzie może jakaś możliwość zatrudnienia się w Dyskonty Odzieżowe Tania Odzież ?
zdjecie uzytkownika
Opiekunka - 2015-03-29 15:49:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to nie magda tylko monika zuraw ze zdziechowic :) kompletne dno i zero w calym chyba powiecie stalowowolskim. Tam sa zawsze przyjecia bo co chwile sie zmieniaja. nie polecam tam kazdemu a ta monike to kierownictwo trzyma chyba tylko po to zeby gnoic i ponizac innych. Bylam swiadkiem jak do klientki pyskowala a ona sie nie dawala jej. przy nas krzyczy na pol sklepu na swoje dziewczyny ktore biegaja po sklepie jak opentane przez diabla. nie polecam tam nikomu
zdjecie uzytkownika
Korek - 2015-04-01 22:17:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jask nazywa sie Szef i skad pochodzi? to wazne mysle ze moge pomoc aby lepiej sie tam dzialo
zdjecie uzytkownika
agraf - 2015-04-02 14:38:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Możecie mi napisac czy jak dyskont jest zamknięty w poniedziałek i jest 50% lub all po 1 to przechodzi to jakoś na dzień wcześniej? Czy coś takiego jest?
zdjecie uzytkownika
Iga - 2015-04-03 20:05:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś wie czy jutro tzn w Wielką Sobotę jest czynny dyskont na Piłsudskiego w Center Parku???
zdjecie uzytkownika
Natalia - 2015-04-03 22:03:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [agraf - 2015-04-02 14:38:26]:
Ciekawe jak pomożesz?
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2015-04-03 23:10:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie, w Wielka Sobotę jest nieczynny
zdjecie uzytkownika
agraf - 2015-04-07 07:13:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Natalia - 2015-04-03 22:03:14]:
To Iga twierdzi, że może pomóc. Spójrz jakie jest moje pytanie:/
zdjecie uzytkownika
aga - 2015-04-10 21:35:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Korek - 2015-04-01 22:17:17]:
ciekawe jak mozesz pomóc,skoro nawet nie wiesz jak sie nazywa szef??/?co pozwalniasz wszystkie kierowniczki we wszystkich kilkunastu:):):)dyskontach.nie w kazdej pracy bedzie idealnie i zawsze znajdzie sie kilka osób którym cos bedzie nie odpowiadało.nie ma takiej pracy zeby było super i zarobki i kierowniczka nam pasowała.
zdjecie uzytkownika
asiaasia - 2015-05-24 07:05:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a tam narzekacie ;]
Przynajmniej ochroniarzy macie przystojnych ;p zwłaszcza jednego
szkoda ze niewiem jak sie nazywa
zdjecie uzytkownika
stw - 2015-06-04 16:32:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Monika Żarów nie używa mózgu bo jest tam pusto! nic nie wie musi się zawsze pytać Agi bo sama nic nie zrobi! potrafi tylko kogoś opieprzyć do tego nie potrzebuje konsultacji Agi wtedy pokazuje co to nie ona.
zdjecie uzytkownika
Ciuszki - 2015-06-21 09:23:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak się nazywa chłopak z center parku, który pracuje jako ochroniarz?
zdjecie uzytkownika
ciuchy - 2015-07-11 07:32:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak sie nazywa chlopak ktory pracuje (pracowal) jako ochroniarz w dyskontach tania odziez. wysoki szatyn
zdjecie uzytkownika
patrycja - 2015-07-21 03:39:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę, że jest kilka dziewczyn, którym spodobał się ochroniarz hehe, ciekawa sprawa. Niemniej jednak to forum pracy, a ja takowej szukam, to i chciałabym zapytać, jak tu w ogóle z możliwością zatrudnienia. Bardzo tez interesowałaby mnie stawka godzinowa i jaka jest umowa, z góry dzięki za informacje.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dyskonty Odzieżowe Tania Odzież

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Dyskonty Odzieżowe Tania Odzież?
Zadaj pytanie
alert