brak logo

Dyskonty Odzieżowe Tania Odzież

Rzeszów

Opinie o Dyskonty Odzieżowe Tania Odzież

joaśka 2015-02-27 00:47:45
Ja tam bym się nie przejmowała tym obgadywaniem, bo takie osoby same są siebie warte i pewne same sa potem obgadywane, bo to wraca. Dziwi mnie tez, że w dyskoncie odzieżowym obgaduje się czyjś ubiór, ale podobno szewc bez butów chodzi. Skoro to sieć dyskontów, to musi byc jakaś kierowniczka główna, może wartoby napisać takiej o tej niemiłej kierowniczce niższego szczebla.
Obcy 2015-03-03 07:38:20
Wszyscy jestescie tutaj smieszni.Kto byl ten widzial i wie jaka jest Kierowniczka i jak traktuje osoby jak i klientow ktorzy narzekaja na nia. a ten co pisze ze jest tam ok to chyba jest kierowniczka. bo nikt tam jej pracownikow nie lubi to o czyms swiadczy a Szef sklepu nie wiem chyba co sie tam dzieje i jak sie gowniara tak wywyzsza... Zalosna sprawa
1
stw 2015-03-05 19:30:54
Ta kierowniczka Monika to sucz nie z tej ziemi gówniara potrafi tylko rządzić a sama [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zrobi.
ktos 2015-03-06 18:33:45
nie polecam tam pracy. 2lata tam pracowalam i psychika wysiada
zawiedziona 2015-03-06 22:58:06
900 zł za 6 dni? tj.150 zł dniówka! co ty pier...isz? ja miałam 6 zł na godz i gnojenie od rana do wieczora, po dniu gdzie towar za 1 zł nogi bolały do (usunięte przez administratora) to syf i nic wiecej! pani która ponoć zatrudnia boi sie tzw "kierowników" ! o co (usunięte przez administratora) chodzi? że pracownica nie może nic kupić? ale qpa! stawki gówniane,wykończycie się! nie radzę tam się "pchać"
3
ja 2015-03-06 23:05:04
dlatego że (byłam świadkiem jako pracownica) ci kierownicy sprawia że personel nie ma nic do gadania,nawet pani która zakłada działalność i siedzi na kasie!
1
gosc 2015-03-08 21:51:16
to te kierowniczki jezdzą tymi autami firmowymi ?
stw 2015-03-09 20:32:46
Monika kierowniczka jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ciągle gada przez telefon i pisze sobie sms zamiast wziąść się za robotę ciągle się kogoś o coś pyta bo ona jest tak pusta że nic sama nie zrobi.
cvb 2015-03-10 18:05:30
kto ma szanse na awans w tej sieci ?
pracownica 2015-03-11 18:44:29
Ta monika to sie do niczego nie nadaje jedynie do dojenia swoich koz na wsi Zdziechowice nic nie umie nie szanuje swoich pracownic ma siano w glowie ktore sa przeznaczone dla swoich koz. Bez Agnieszkhp nie daje rade. Fakt ze non stop dzwoni zamiast sie wziasc za robote matol do potegi
1
errr 2015-03-11 20:43:56
Stalowa Wola. "kierowniczka Monika"uważam ja za mało inteligentna osobę . Po pierwsze jako "kierowniczka" nie ma pojęcia o niczym wiecznie się o wszystko wypytuje co ma zrobić itd . Jeszcze takiego pustaka na oczy nie widziałam, zamiast zajac sie praca to wiecznie znajduje powody aby wymigac sie od swojej pracy i wrzuca swoja leniwe postepowanie na inne dziewczyny oczekujac szybszego tepa i nadrabinia jej normy. Wiecznie rozmawia przez telefon tak jakby poza nim swiata nie istniał. Po drugie jest arogancka i ordynarna dziewczyna , nie ma szacunku ani do klientów ani do dziewczyn na ktore hłapie tylko po to aby pokazać swoja wyzszosc a zarówno pokazuje ze matka jej nie nauczyła kultury osobistej:)a co najlepsze dostała stanowisko kierownicze tylko dlatego ze to kabel ktory o wszystkim imformuje rzeszów a tam ci uwielbiają takie puste panieneczki szkoda ze nie poimformuje ich jeszcze ile razy dziennie sra i nie rozumie jak moze ta ku....r..wa patrzec prosto w oczy dzieczyna po tym jak obrobia [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dziewczyna do patrysi a zeby byc bardziej żenująca niż jest potrawi sie rozryczec i zgonic wszystko na innych bo przeciez ona jest tak idealna ze nie popełnia bledów a notorycznie je popełnia ale cóz jesli ktos ma za duze ego i idealny swiat zaczynajac od idealnej i wszystko wiedzącej rodzinie kończąc na idealnym i wszystko wiedzącym Piotrusiu to sie w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] od malego poprzewracalo . Asmieszne jest to ze gra taka laseczke ktora zeruje na swoim chlopakau sutudencie ktory jedynie utrzymuje sie z rety po ojcu w Rzeszowie . Takab wyrachowana su..cza moze byc tylko Monika Zóraw z Zdziechowic
2
KatJa 2015-03-21 03:13:50
No to widzę, że ciekawie tam u was :) Ale trochę chyba zboczyliśmy z kursu. O Pani kierowniczce Magdzie wiemy chyba już wszystko wliczając numer buta... Jeśli coś się zmieniło to napiszcie :) I jeszcze interesuje mnie czy w najbliższym czasie będzie może jakaś możliwość zatrudnienia się w Dyskonty Odzieżowe Tania Odzież ?
Opiekunka 2015-03-29 15:49:55
to nie magda tylko monika zuraw ze zdziechowic :) kompletne dno i zero w calym chyba powiecie stalowowolskim. Tam sa zawsze przyjecia bo co chwile sie zmieniaja. nie polecam tam kazdemu a ta monike to kierownictwo trzyma chyba tylko po to zeby gnoic i ponizac innych. Bylam swiadkiem jak do klientki pyskowala a ona sie nie dawala jej. przy nas krzyczy na pol sklepu na swoje dziewczyny ktore biegaja po sklepie jak opentane przez diabla. nie polecam tam nikomu
Korek 2015-04-01 22:17:17
Jask nazywa sie Szef i skad pochodzi? to wazne mysle ze moge pomoc aby lepiej sie tam dzialo
agraf 2015-04-02 14:38:26
Możecie mi napisac czy jak dyskont jest zamknięty w poniedziałek i jest 50% lub all po 1 to przechodzi to jakoś na dzień wcześniej? Czy coś takiego jest?
1
Iga 2015-04-03 20:05:12
Czy ktoś wie czy jutro tzn w Wielką Sobotę jest czynny dyskont na Piłsudskiego w Center Parku???
Natalia 2015-04-03 22:03:14
Ciekawe jak pomożesz?
ktoś 2015-04-03 23:10:20
nie, w Wielka Sobotę jest nieczynny
1
agraf 2015-04-07 07:13:44
To Iga twierdzi, że może pomóc. Spójrz jakie jest moje pytanie:/
aga 2015-04-10 21:35:40
ciekawe jak mozesz pomóc,skoro nawet nie wiesz jak sie nazywa szef??/?co pozwalniasz wszystkie kierowniczki we wszystkich kilkunastu:):):)dyskontach.nie w kazdej pracy bedzie idealnie i zawsze znajdzie sie kilka osób którym cos bedzie nie odpowiadało.nie ma takiej pracy zeby było super i zarobki i kierowniczka nam pasowała.
asiaasia 2015-05-24 07:05:17
a tam narzekacie ;]
Przynajmniej ochroniarzy macie przystojnych ;p zwłaszcza jednego
szkoda ze niewiem jak sie nazywa
stw 2015-06-04 16:32:36
Monika Żarów nie używa mózgu bo jest tam pusto! nic nie wie musi się zawsze pytać Agi bo sama nic nie zrobi! potrafi tylko kogoś opieprzyć do tego nie potrzebuje konsultacji Agi wtedy pokazuje co to nie ona.
1
Ciuszki 2015-06-21 09:23:27
Jak się nazywa chłopak z center parku, który pracuje jako ochroniarz?
1
ciuchy 2015-07-11 07:32:32
jak sie nazywa chlopak ktory pracuje (pracowal) jako ochroniarz w dyskontach tania odziez. wysoki szatyn
patrycja 2015-07-21 03:39:13
Widzę, że jest kilka dziewczyn, którym spodobał się ochroniarz hehe, ciekawa sprawa. Niemniej jednak to forum pracy, a ja takowej szukam, to i chciałabym zapytać, jak tu w ogóle z możliwością zatrudnienia. Bardzo tez interesowałaby mnie stawka godzinowa i jaka jest umowa, z góry dzięki za informacje.
xxx 2015-07-31 06:19:39
Nie jeden tam pracuje bo sie wymieniaja :P
anonim 2015-07-31 06:21:49
To co dzieje sie w dyskontach to jakas paranoja. Laski chowaja sobie rzeczy dzien przed tym jak sa przeceny za 1 zl a potem przychodza jak gdyby nigdy nic i sobie kupuja. Szkoda kasy jak jest za 50% to lepiej nie kupujcie wogole.
Takie zachowania powinny byc zabronione.
1
ola 2015-08-17 07:23:25
Witam mam pytanko czy opłaca się iść na rozkładanie towaru do Dyskontu?? i jak długo z tym rozkładaniem schodzi??
ola 2015-08-17 07:23:49
Witam mam pytanko czy opłaca się iść na rozkładanie towaru do Dyskontu?? i jak długo z tym rozkładaniem schodzi??
1
Marlena 2015-08-26 21:56:40
Ten właściciel to jakiś szemrany typ chyba
miła milena 2015-09-02 12:14:51
@ola zawsze się opłaca iść do pracy, doświadczenie pokora i pieniądze - to masz w każdym zatrudnieniu. zawsze wychodzisz na plus. ale nie wiem gdzie widziałaś ofertę pracy od nich na rozkładanie towaru ale proszę podaj mi namiary bo ja również jestem bardzo zainteresowana takim zatrudnieniem, do zobaczenia mam nadzieję
ilona 2015-10-02 16:42:00
popieram twoje zdanie @miła milena, zawsze warto pracować, w dyskoncie z tanią odzieżą również jak najbardziej. dla wielu osób to teoretycznie ujma na honorze np., sprzedawać tanią opdzież i ją wykładać ale ja uważam że to praca jak p[raca, robisz swoje i ci za to płacą, logiczne i proste, pozdrawiam dzieciaki
zderhjbf 2015-11-05 10:18:30
No chyba ci sie w glowie poprzewracalo. Czytam co napisalas i po glowie sie drapie, nie pracowalas widze jeszcze prawdziwie. Niektorzy mysla ze przyjda do pracy i beda siedziec 8 godzin! W glowoe sie nie miesci, w kazdym jednym sklepie spozywczym (jezeli ktos tam napisal, ze 100 kg musi przerzucac) dzienna norma to 200-300kg. Nie rozsmieszajcie mnie, ze to taka ciezka praca.
Adam 2015-11-05 13:56:10
Wydaje mi się @zderhjbf, że osoba wyżej nie napisała, że uważa pracę w dyskoncie za ciężką pracę, ale, że ogólnie większość osób tak twierdzi i panuje opinia, że praca w takim miejscu to "ujma na honorze". Ja jestem zdania, że każda praca jest dobra, byle pracodawca był w porządku wobec pracownika. :)
maris 2015-11-18 17:02:33
jest ciezko. do przyzwyczajenia rzecz jasna.Pracowałam w jarosławiu w dyskoncie tej firmy. Dzwiganie worow z rzeczami plus niespodzianki w typie zasuszonych kotow owinietych w koce lub pajakow wielkosci dloni, przebieranie owalonej bielizny to rzecz na poziomie dziennym.Dodatkowo machlojki na kasie nie wydawanie odpowiednich paragonow i strach przed skarbowka co by nie zlapala nas na tym. a kierowniczki w wiekszosci tejfirmy malo inteligentne ale chyba tj kwestia doboru do preferowan szefa :3
HEla 2015-11-19 11:04:51
NIE MA LITOŚCI DLA KRADZIEŻY, NAWET JEŻELI KTOŚ WYNIESIE COŚ ZA ZŁOTÓWKĘ, JAK MOŻNA KRAŚĆ CUDZĄ WŁASNOŚĆ, CHCIAŁABYŚ, ABY CI KTOKOLWIEK WYNOSIŁ COKOLWIEK Z DOMU? Z JAKIEJ RACJI...?
trtr 2015-12-07 23:41:40
hej, czy ktoś z was się orientuje na jakie wynagrodzenie i jaki rodzaj umowy można liczyć w firmie Dyskonty Odzieżowe Tania Odzież na stanowisku sprzedawcy
ajka 2015-12-09 11:55:01
wiesz pracowałam w sklepie Levi's ze spodniami jak przyszła dostawa albo dzień sprzatania i do tego przeceny to uwierz mi ze tez zło sie tam namachać i w tym dniu silownia nie była potrzebna :)
ajka 2015-12-09 12:01:04
aha a jeżeli chodzi o pracodawce to mówimy o łysawym Panie z wąsem ? byłam wczoraj na rozmowie otwiera nowy Dyskont w Rybniku. atrudnienie w oparciu o samoatrudnienie i okolo 5000 na ręke.
2
kitso 2015-12-19 00:33:38
Coś mi się nei chce wierzyć, że w tej firmie są tak wysokie zarobki, słyszałem że bardziej w granicach 2000 złotych jest podstawa. No ale jeśli się mylę to poprawcie.
1
Asia 2015-12-19 05:31:56
Niestety 1000 zł wychodzi na miesiac, odradzam tam pracować.
klient 2015-12-28 15:28:37
Może ktoś wie dlaczego w tych sklepach handlarzy wyrywających ciuchy z rąk traktuje się jak dobrych znajomych,a zwykłych klientów jak złodziei?.A łysy gruby ochroniarz dostaje może odsyp od handlarzy że nie reaguje na to co się w sklepach dzieje?.
3
3456 2016-01-04 22:01:54
hej, a czy moze ktos z was tutaj pracowal u nich w firmie jako sprzedawca i moglby mi napisac jak wygladaja tam warunki pracy i jaka panuje atmosfera..
DyskontowaGrażyna 2016-01-12 16:29:16
Pracowałam w dyskoncie odzieżowym w Sosnowcu przez 3 miesiące. Na początku było potwornie ciężko - dzienna norma na dziewczynę to 550 kg. Wszystko trzeba robić w biegu. Ale do tego można się przyzwyczaić. Trafiłam akurat na świetnego kierownika, nie było dziewczyny, która by na niego narzekała. Wszystkie bardzo go lubiłyśmy. Co tydzień przyjeżdżał ktoś z góry, ale rzadko wtrącał się w naszą pracę. Zdarzało się, że kierownictwo pomagało nam metkować ubrania, albo wyceniać je, kiedy momentami brakowało czasu. Wszystko było w porządku, dopóki do sklepu nie zawitała na stałe szwagierka jednego z właścicieli sieci tych dyskontów. Kompletnie zepsuła atmosferę, zdezorganizowała nam pracę, na sklepie zaczął panować chaos i bałagan, bo tak nami zarządzała. Musiałyśmy robić to co ona mówi, chociaż przed jej pojawieniem się sklep funkcjonował o wiele sprawniej. Jeśli chodzi o warunki zatrudnienia, to umowa zlecenie i wynagrodzenie 1550 zł za ok. 200h. Wypłata zawsze była w terminie. Generalnie polecam pracę w Dyskoncie odzieżowym, bo to naprawdę uczciwy pracodawca. Ja odeszłam, bo nie mogłam znieść tej atmosfery, która zapanowała po przyjeździe siostry kierownika.
minka 2016-01-14 15:06:45
Witam czy ktoś pracował w Dyskoncie Odzieżowym w Dębicy na przeciw Ducha ? możecie powiedzieć jak tam jest i ile płacą ?
Ona22 2016-01-24 11:54:03
brak umowy, 900zł na miesiac, praca pon - pt 9-17 oraz w soboty 9-14, jeden dzień wolny w miesiącu..
3
nowa 2016-03-14 15:28:17
interesuje mnie założenie działalności pod szyldem Taniej Odzieży - powie ktos czy warto i jak to wygląda?
Mat 2016-04-18 17:27:58
Warto, oczwiście że warto, opłaca się naprawdę bardzo
Stach 2016-05-18 20:51:06
No to chyba nie mam za dużo powodów do strachu co?
Pracownik 2016-07-19 23:47:00
Patrycja to tępa idiotka. Okrada swoja przyjacioleczke olke. Udaje nie wiadomo kogo a sloma wystaje jej z butow. W dodatku jest łysa .
6
Zostaw swoją opinię o Dyskonty Odzieżowe Tania Odzież - Rzeszów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dyskonty Odzieżowe Tania Odzież