Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Dyskonty Odzieżowe Tania Odzież

Pracowałeś w firmie Dyskonty Odzieżowe Tania Odzież i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
patryk - 2014-12-07 21:33:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A te " kary"wprowadzone przez właściciela dotyczące klientów, którzy są podejrzewani o zmianę ceny, zrywanie metek czy chowanie towaru( nieważne czy to zrobili wystarczy podejrzenie) A nie wspomnę już o wzywaniu policji gdy jakaś babinka wyniesie towar za złotówkę . Pazerny typ,który stoi ponad prawem i wydaje mu się że ma władzę nad wszystkimi.Niech się udławi.Ale kiedyś sprawiedliwość może go dosięgnie.Tylko chyba trzeba jej pomóc.Może rzeczywiście telewizja.
zdjecie uzytkownika
karolinka789 - 2015-01-12 21:02:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
a co na temat jasła?? w dyskoncie na Kazimierza Wielkiego? Normy zawyżane przez kierowniczke która wiecznie boi sie o "zapas" a kopy po sam sufit, ciągłe ponaglanie, tylko bata brakuje. To co sie tam dzieje to istna masakra. Trefne paragony, instruowanie dziewczyn co mają mówić w razie kontroli. Jeżeli jacyś pracownicy urzędu skarbowego czy inspekcji pracy to czytają to wiedzcie że dziewczyny które poł roku temu były przesłuchiwane w us miały w torebkach dysktafony, żeby szef wiedział co mówią!!!!! miały wyuczone kwestie. Umowa na poł etatu a wszyscy pracują cały, jednym słowem najwiekszy krętacz na podkarpaciu, towar nielegalnie sprowadzany Bóg wie skąd. Kierowniczka wyżywa się na pracownikach gdy ma zły humor. To wszystko jest chore!!
zdjecie uzytkownika
nieznajoma - 2015-01-27 14:32:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a kto wam dziewczyny kazuje tam pracowac jak wam sie nie podoba to nie pracujcie siedzcie w domu ja prace polecam.
zdjecie uzytkownika
nieznajoma - 2015-01-27 14:39:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [patryk - 2014-12-07 21:33:09]:
a to wazne za ile ukradła czy za złotówke tu moze ukradła za 1zł a gdzie indziej ukradnie za wiecej jak dla mnie to chyba jest karane i jest przestepstwem.
zdjecie uzytkownika
nieznajoma - 2015-01-27 14:45:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xxx - 2014-11-25 22:00:01]:
a skad wiesz ze atrapy? ja miałam okazje ogladac filmy z kamer akurat co dzieje sie na sklepie w dniu nowego towaru i nie tylko takze z tym to akurat sciemy nie ma.
zdjecie uzytkownika
blondi - 2015-01-28 22:37:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odezwała się kierowniczka aż trzy razy napisała o pracy kamerach i kto ile kradnie
zdjecie uzytkownika
nieznajoma - 2015-01-30 13:50:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [blondi - 2015-01-28 22:37:17]:
moze kierowniczka moze i nie teraz juz tam nie pracuje ale pracowałam kilka lat,i wiem ze na poczatku bylo bardzo ciezko i tez myslałam ze zrezygnuje,ale jak w kazdej pracy poczatki sa trudne,ale jak sie dobrze pracuje a nie opiernicza to nikt cie nie zwolni.a zarobki moze i sa małe ale wiem ze co jakis czas sa podwyzki premie za dobra prace, i nadgodziny sa wiecej płacone takze chyba nie jest tak najgozej.apropo paragonów czy inych przekretów to szczerze wogóle mnie to nie interesowalo ja przepracowałam swoje osiem godzin i tyle.wszedzie sa przekrety tak sie ludzie dorabiaja.a apropo nie których dziewczyn co rezygnowało z pracy zaraz albo zostawały zwolnione tego samego dnia to prawda ale sory jak dziewczyna przychodzi do pracy i siedzi za ciuchami i pisze smsy co chwila w pierszy dzień pracy no to ...albo rezygnuje w połowie dnia bo ja plecy bola albo boi sie ze sobie połamie paznokcie to idzie sie usmiac.nie wiem jak jest na innych dyskontach moze zeczywiscie kierowniczki sa jakie sa,tam gdzie ja pracowałam tez nie wszystkie osoby mi sie podobały i miałam ich dość,ale tak jak pisałam ja robiłam swoje i tyle.ITAKZE JA Z CHECIA BYM SIE DO PRACY WRÓCIŁA TYLKO SZKODA ZE NIE MA TAM PRACY ZECZYWISCIE NA PÓŁ ETATU TAK JAK JEST W UMOWIE BO POPROSTU CAŁY DZIEŃ JEST ZMARNOWANY I CHOCIAZ ZEBY BYŁ JEDEN DZIEŃ W TYGODNIU WOLNY TO BY BYŁO SUPER.
zdjecie uzytkownika
xxxxx - 2015-02-04 21:54:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [karolinka789 - 2015-01-12 21:02:20]:
Na temat Jasla, faktycznie dzieja sie tam rozne rzeczy. Z kierowniczka przesadzasz aczkolwiek mysle ze byla niesprawiedliwa. Pracowala tam dziewczyna w ciazy ktora byla jedna z najbardziej chamskich i glupich osobjakie znam. I ona strasznie kierowniczka manipulowala i mogla wychodzic i mogla wszystko. Kierowniczka jest spoko,bardziej dla tych ktorych juz poznala dla dziewczyn w jej wieku,najlepiej z rodzina itp. Ale zawsze moze byc gorzej ;) po za tym praca nie jest zla jak Ci sie chce robic. Trzeba isc i zobaczyc jak jest. Ale nie przesadzajmy. To praca glownie dla dziewczyn,gdyby pracowali tez faceci byloby lepiej bo nie byloby obrabiania (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
x2 - 2015-02-05 20:48:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [xxxxx - 2015-02-04 21:54:15]:
fakt niesprawiedliwa. bo to słyszałam od paru osób. no i rzeczywiście najlepiej jak jesteś w w jej wieku, masz meża i dziecko to już git,macie temat do rozmowy.ale musisz trzymać z nią bo jeśli nie, to niestety ale ma uprzedzenie i już nie jest tak fajnie.a powinna traktować wszystkie dziewczyny równo i wtedy nie byłoby żadnego problemu, obrabiania du** itp a tak to niestety - jest jak jest i się nie zmieni. przyjaźń tylko z niektórymi pracownikami tak się właśnie kończy-albo wóz albo przewóz.sentymenty poza pracą moim zdaniem i wtedy byłoby ok.trzeba umieć oddzielać życie osobiste od zawodowego.
zdjecie uzytkownika
xxxxx - 2015-02-06 20:50:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [x2 - 2015-02-05 20:48:16]:
Czasem sie zastanawialam czy ona taka jest czy musi taka byc. Nie wiem co chciala zbudowac sobie szacun ? No ale wypadla smiesznie. Rozumiem wszystko,niskie zarobki i inne rzeczy. Ale nawet jak ktos w pracy nie przypadl Ci do gustu bo przykladowo nie jest uziemiony z rodzina albo jest gowniara czy cos to nie trzeba patrzec sie jak na robaka. Dziewczyny nie odchodzily gdyby czuly sie tam dobrze. Bo tak jak mowie robota nie jest taka straszna.
zdjecie uzytkownika
xx - 2015-02-06 21:50:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xxxxx - 2015-02-06 20:50:39]:
Soryyy ale nikt nie zmusza was do pracy tam lepiej opierdzielać sie przed telewizorem a mamusia da a tak nawiasem jak ktoś się opierdziela zamiast pracować to takie są skutki nigdzie nie jest idealnie jak ktoś chce pracować to będzie a te osoby co nie pracowały to nie wiedza co to znaczy praca i pomiatanie pracownikami ja pracowałam w innych firmach i mogę powiedzieć że nie jest żle
zdjecie uzytkownika
xxxxx - 2015-02-09 22:17:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xx - 2015-02-06 21:50:54]:
Czy ja zaznaczylam ze praca nie jest zla? Chyba tak. Nie narzekam na prace bo trzeba pracowac czasem ciezko. Tam akurat robota zla nie jest. Tyle ze chodzi mi o kierowniczke. I o ogolny klimat. Obgadywanie dziewczyn o na temat wygladu czy ubioru chyba nie ma nic wspolnego z praca. A bycie chamskim nie buduje zadnego szacunku.
zdjecie uzytkownika
aaa - 2015-02-24 23:06:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
moim zdaniem jeśli tam pracujesz to najlepiej olewać pewne sytuacje i osoby,zrobić co się ma zrobić i iść do domu. a w między czasie szukać innej pracy. a swoją drogą: dyskont na jana pawła to ta sama sieć sklepów, a jednak inna kierowniczka i podobno zupełnie inna atmosfera tam panuje. więc chyba jednak szczypta prawdy jest w tym co tu piszecie....
zdjecie uzytkownika
joaśka - 2015-02-27 00:47:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja tam bym się nie przejmowała tym obgadywaniem, bo takie osoby same są siebie warte i pewne same sa potem obgadywane, bo to wraca. Dziwi mnie tez, że w dyskoncie odzieżowym obgaduje się czyjś ubiór, ale podobno szewc bez butów chodzi. Skoro to sieć dyskontów, to musi byc jakaś kierowniczka główna, może wartoby napisać takiej o tej niemiłej kierowniczce niższego szczebla.
zdjecie uzytkownika
Obcy - 2015-03-03 07:38:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszyscy jestescie tutaj smieszni.Kto byl ten widzial i wie jaka jest Kierowniczka i jak traktuje osoby jak i klientow ktorzy narzekaja na nia. a ten co pisze ze jest tam ok to chyba jest kierowniczka. bo nikt tam jej pracownikow nie lubi to o czyms swiadczy a Szef sklepu nie wiem chyba co sie tam dzieje i jak sie gowniara tak wywyzsza... Zalosna sprawa
zdjecie uzytkownika
stw - 2015-03-05 19:30:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ta kierowniczka Monika to sucz nie z tej ziemi gówniara potrafi tylko rządzić a sama [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zrobi.
zdjecie uzytkownika
ktos - 2015-03-06 18:33:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie polecam tam pracy. 2lata tam pracowalam i psychika wysiada
zdjecie uzytkownika
zawiedziona - 2015-03-06 22:58:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [radek - 2014-12-02 12:59:34]:
900 zł za 6 dni? tj.150 zł dniówka! co ty pier...isz? ja miałam 6 zł na godz i gnojenie od rana do wieczora, po dniu gdzie towar za 1 zł nogi bolały do (usunięte przez administratora) to syf i nic wiecej! pani która ponoć zatrudnia boi sie tzw "kierowników" ! o co (usunięte przez administratora) chodzi? że pracownica nie może nic kupić? ale qpa! stawki gówniane,wykończycie się! nie radzę tam się "pchać"
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-03-06 23:05:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [xxx - 2014-12-02 10:47:42]:
dlatego że (byłam świadkiem jako pracownica) ci kierownicy sprawia że personel nie ma nic do gadania,nawet pani która zakłada działalność i siedzi na kasie!
zdjecie uzytkownika
gosc - 2015-03-08 21:51:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to te kierowniczki jezdzą tymi autami firmowymi ?
zdjecie uzytkownika
stw - 2015-03-09 20:32:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Monika kierowniczka jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ciągle gada przez telefon i pisze sobie sms zamiast wziąść się za robotę ciągle się kogoś o coś pyta bo ona jest tak pusta że nic sama nie zrobi.
zdjecie uzytkownika
cvb - 2015-03-10 18:05:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kto ma szanse na awans w tej sieci ?
zdjecie uzytkownika
pracownica - 2015-03-11 18:44:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ta monika to sie do niczego nie nadaje jedynie do dojenia swoich koz na wsi Zdziechowice nic nie umie nie szanuje swoich pracownic ma siano w glowie ktore sa przeznaczone dla swoich koz. Bez Agnieszkhp nie daje rade. Fakt ze non stop dzwoni zamiast sie wziasc za robote matol do potegi
zdjecie uzytkownika
errr - 2015-03-11 20:43:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Stalowa Wola. "kierowniczka Monika"uważam ja za mało inteligentna osobę . Po pierwsze jako "kierowniczka" nie ma pojęcia o niczym wiecznie się o wszystko wypytuje co ma zrobić itd . Jeszcze takiego pustaka na oczy nie widziałam, zamiast zajac sie praca to wiecznie znajduje powody aby wymigac sie od swojej pracy i wrzuca swoja leniwe postepowanie na inne dziewczyny oczekujac szybszego tepa i nadrabinia jej normy. Wiecznie rozmawia przez telefon tak jakby poza nim swiata nie istniał. Po drugie jest arogancka i ordynarna dziewczyna , nie ma szacunku ani do klientów ani do dziewczyn na ktore hłapie tylko po to aby pokazać swoja wyzszosc a zarówno pokazuje ze matka jej nie nauczyła kultury osobistej:)a co najlepsze dostała stanowisko kierownicze tylko dlatego ze to kabel ktory o wszystkim imformuje rzeszów a tam ci uwielbiają takie puste panieneczki szkoda ze nie poimformuje ich jeszcze ile razy dziennie sra i nie rozumie jak moze ta ku....r..wa patrzec prosto w oczy dzieczyna po tym jak obrobia [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dziewczyna do patrysi a zeby byc bardziej żenująca niż jest potrawi sie rozryczec i zgonic wszystko na innych bo przeciez ona jest tak idealna ze nie popełnia bledów a notorycznie je popełnia ale cóz jesli ktos ma za duze ego i idealny swiat zaczynajac od idealnej i wszystko wiedzącej rodzinie kończąc na idealnym i wszystko wiedzącym Piotrusiu to sie w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] od malego poprzewracalo . Asmieszne jest to ze gra taka laseczke ktora zeruje na swoim chlopakau sutudencie ktory jedynie utrzymuje sie z rety po ojcu w Rzeszowie . Takab wyrachowana su..cza moze byc tylko Monika Zóraw z Zdziechowic
zdjecie uzytkownika
KatJa - 2015-03-21 03:13:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to widzę, że ciekawie tam u was :) Ale trochę chyba zboczyliśmy z kursu. O Pani kierowniczce Magdzie wiemy chyba już wszystko wliczając numer buta... Jeśli coś się zmieniło to napiszcie :) I jeszcze interesuje mnie czy w najbliższym czasie będzie może jakaś możliwość zatrudnienia się w Dyskonty Odzieżowe Tania Odzież ?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dyskonty Odzieżowe Tania Odzież
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Dyskonty Odzieżowe Tania Odzież?
Zadaj pytanie