Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Dyskonty Odzieżowe Tania Odzież

Pracowałeś w firmie Dyskonty Odzieżowe Tania Odzież i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anna - 2014-07-16 11:22:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
moja siostra pracowała, bo nie znalazła innej pracy, a gdzieś trzeba pracować. Rzeczywiście warunki pracy okropne, 6 dni w tygodniu, za marne grosze,(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
ABC - 2014-08-12 14:20:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To co się tam dzieje to koszmar!!! dziewczyny muszą zostawać po godzinach i robić za darmo ,bo nie zrobiły normy ,która jest podwyższona przez sama kierowniczkę o czym nawet szefostwo nie wie , gdyż twierdzi ze nie ma co na sklep wynieść !!! Nowe dziewczyny przychodzą i zaraz odchodzą nie da się tam pracować!!!Pracowników nie szanują ,jak im sie nie spodobasz to do widzenia nie ważne ze się starasz i dobrze pracujesz!!!
zdjecie uzytkownika
Kamila - 2014-09-20 10:59:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Powiedzcie proszę jaką stawkę dostajecie, bo samo stwierdzenie "marne grosze" nie wiele mi mówi. Wiem, że praca jest mało ambitna tym bardziej mało rozwijająca, ale niektórzy ludzie są w tak beznadziejnej sytuacji finansowej, że nawet chwila pracy w Taniej Odzieży może im pomóc i w razie możliwości szukać lepszego zatrudnienia.
zdjecie uzytkownika
blabla - 2014-09-20 15:32:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to jest około 950 zł praca 6 dni w tygodniu nadgodziny nie płatne praca od 9 do 17 w tym 20 min przerwy, w soboty od 9 do 14 i 10 min przerwy w ciągu miesiaca jeden dzień wolny. brak umowy, jeśli się sprawdzisz to pójdziesz na wycene to jest 100 zł więcej. Dokładnie nie pamiętam stawki ale napisałam tak plus minus. Różnica jest jednak 20 zł
zdjecie uzytkownika
nieznajoma - 2014-09-26 20:32:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Witam ,
Dzisiaj był mój pierwszy dzień pracy w takim o to dyskoncie , po pierwsze poszłam na rozmowę ze względu na to , że już dłuższy czas szukam pracy i zawsze się liczy jakiś grosz tym bardziej , że myślałam że ta praca wygląda zupełnie inaczej , ale to co się okazało na miejscu w ogóle nie przeszło mi przez myśl . Kobieta na rozmowie nie powiedziała mi , że praca polega na sortowaniu ŚMIERDZĄCYCH , ZGNITYCH I ZE TAK POWIEM BRZYDKO OSRANYCH I OSIKANYCH RZECZY !!! Za takie pieniądze to się nie dziwie że dziewczyny sie zmieniają ciągle i ze jest taka bariera wiekowa bo nikt starszy by sobie nie pozwolil na takie rzeczy ! A Dziewczyna która nie ma innego doświadczenia to chyta sie każdej pracy żeby zarobic ! Druga sprawa przyszedł szef który nawet sie nie zainteresował nowymi osobami , nie powiedzial jak wyglada sprawa z umowa , z wyplata ! Musiałysmy sie same dopytywac osob ktore tam pracuja - 900 zl za miesiac , 6 dni w tygodniu po 8h , 20 min przerwy - oprocz kierowniczek ktore maja po 20 lub 21 lat bo uwazaja sie za najwazniejsze i im wolno dluzej byc :) mniejsza o to , pospieszaja pracownikow , a same sie obijaja ! Jeżeli ktos ma doświadczenie jakie kolwiek to nie polecam pracy na takim stanowisku ! Ja zaczełam dzis i dzis zrezygnowałam ... jakbym zarabiala ponad 1000 zl i robila wycene na czystych ubraniach ktore sa juz przebrane to owszem , ale segregowac czyjaś bielizne to nie dla mnie . A co sie najlepszego dowiedziałam , ze umowa jest na zlecenie bo zalezy im wylacznie na rozladowaniu starego towaru i segregacji a potem zwalniaja .. wiec to druga sprawa dlaczego ciagle sie tam ktos zmienia ... szkoda tracic czasu na taka prace .. NIE POLECAM !
zdjecie uzytkownika
Kamila - 2014-10-14 19:09:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
W takim razie ja podziękuję. Spodziewałam się, że zaoferują CHOCIAŻBY najniższą krajową, a za 950 zł 6 dni w tygodniu to się nikt nie powinien godzić, bo pracownicy również powinni mieć swoją godność. Gdyby nikt im do pracy nie zechciał przyjść wtedy może by zweryfikowali swoje podejście do pracowników.
zdjecie uzytkownika
jzk - 2014-10-18 10:43:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dobry wybór koleżanko ! i nie 950zł a 930zł :]
zdjecie uzytkownika
djd - 2014-10-23 13:59:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowałam tam jeden dzień a na drugi dzien po godzinie pracy zrezygnowalam i poprosilam o rozliczenie. nikomu nie zycze takiej pracy. jak jest nowy towar to zapierdziel taki ze masakra.. jak jest zrzutka to tez zapieprz.. wyrabianie normy za marne grosze... czy sie oplaca ? mysle ze nie.. uwazam ze kazdy z nas powinien miec swoja godnosc i minimum jakiejs ambicji..
zdjecie uzytkownika
zaczniemy - 2014-10-31 12:38:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
witam serdecznie - na prawde jest tak ciezko w tej pracy, zawsze myslalem ze taka praca w dyskoncie odziezowym to nie jest trruna sprawa. wiadomo trzeba ten caly towar ktory przyjedzie na wieszaki powiesic i podzielic ale to chyba tylko w dniu dotawy potem juz jest laba i mozna lekko pracowac. Ile tam zarabiacie?
zdjecie uzytkownika
metka - 2014-11-09 15:33:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bo w pracy się pracuje a nie leży tak jak myśli tu większość osób, jeśli szukacie pracy żeby nie wiadomo ile zarabiać i leżeć to zapraszam dziewczynki do pracy na 3 zmianę
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-11-10 23:42:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam ja tez mialam okazje pracowac w tym dyskoncie nie dawno w stalowej woli Kierowniczka Monika to wogole porazka mloda uwaza sie za bog wie kogo a sama sie opierdziela!!!!pomaga tylko jak przyjedzie ktos z rzeszowa a tak to smichy chichy i tyle a sama ludzi pogania zero szacunku i WYZYSK a ta dziewczyneczka na kierowniczke sie nie nadaje pusta jest i niewychowana nikt jej nie lubi ale dziewczyny robia dobra mine bo sie o prace boja;/
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-11-10 23:49:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a stawka 900 zl nadgodziony nie platne ale zostac musisz;/ostatnio nikt tam pracowac nie chce to sie prosza dziewczyn ktore zrezygnowaly zeby do pracy wracaly ze niby szef mowil ze jak maja ciezka sytuacje to ze moga wrocic a tak naprawde nikt tam juz nie chce pracowac...a to przez MONISIE ale oby jej kiedys bozia za to odplacila bo jak sie te dziewczyny zbiora to moze byc nieciekawie:Dpracowalam tam kilka dni ale mam kontakty z dziewczynami ktore sa tam nadal bo nie maja innego wyjscia ale sa na skraju wytrzymalosci fizycznej (baaardzo duzo dzwigania ponad sily )i znecanie sie pdychiczne Mlodziutkiej i naprawde bardzo malo wiedzacej o zyciu kierowniczki...swoja droga na stanowisko kierowniczki ciekawe czym zasluzylo bo doswiadczeniem i wiedza napewno nie;D chyba kazdy sie zgodzi :)
zdjecie uzytkownika
lolek - 2014-11-13 19:36:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Stalowa Wola. "kierowniczka Monika" to sucz nie z tej ziemi. mysli ze wszystkie rozumy pozjadala. ciagle nic jej nie pasuje i robi z siebie gwiazde a tak naprawde nic nie ogarnia..dziecko we mgle. ogarnia i jest mila tam tylko Aga.
zdjecie uzytkownika
xxxxxx - 2014-11-14 21:03:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
praca nie jest ciężka pracowałam na dużo gorszych i dużo cięższych ale nigdzie nie spotkałam takiej kierowniczki . Sama byłam kierowniczka i nigdy nie traktowalam ludzi w ten sposób. Monika to wieśniak ze zdziechowic a udaje wielką damę tempa dzida nic nawet zrobić tam nie umie jest tylko " Aga a jak to, Monia a ile za to, Aga a to jak a gdzie to a dzwonić tam? " i to ma być kierowniczka. (usunięte przez administratora) Nie polecam
zdjecie uzytkownika
tiaaa - 2014-11-19 22:05:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kilka lat temu, świeżutko po maturze miałam wątpliwą przyjemność pracować w Nocie. Dniówka wtedy wnosiła 30 zł :O Większość osób pracowało tam na czarno. A ludzie tam pracujący to masakra, jedna dziewczyna tylko była w miarę ok, jak kierowniczka nie patrzyła. Sieć prężnie się rozwija, oszczędzając to tu to tam. Nie polecam
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-11-20 10:36:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
teraz kolejne 5 osob zrezygnowalo Dyskont na wojska polskiego to jest porazka mloda pusta kierowniczka uwaza sie za nie wiadomo kogo...zero kultury...kaze robic za dwoje a sama nie robi prawie nic....trzeba tam podeslac inspekcje juz kilka osob sie zebralo....zrobimy z tym porzadek!!!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-11-20 12:22:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie polecam nikomu pracy tam sama tam pracowałam i psychicznie mnie to wykaniczało Kierowniczka młodziutka nic zrobić nie umie a ty zapier.. i wyrabiaj normę za 900 zl ;/// Porażka ;/ tam musi ktoś podejść i skontrolować sytyłacje w jakich warunkach pracują pracownicy i jak dziala to na ich psychike ;/ naprawdę radze każdemu zastanowić sie nad pujściem tam do pracy;/
zdjecie uzytkownika
anna - 2014-11-22 21:14:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jzk ! - 2014-05-16 09:23:13]:
Mam zaczać prace w jednym ze sklepów tej sieci. Ktoś mi może powie jak jest z monitoringiem- są tacy co twierdza ,że kamery obserwują nie tylko klientów a niektórzy mówią że są to atrapy
zdjecie uzytkownika
lobo - 2014-11-22 21:25:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A wytyczne dotyczące klientów. Klient to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] I pijak - bo każdy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to pijak.
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-11-22 23:47:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie polecam tam pracowac ale sama sie przekonasz jaki to (usunięte przez administratora)...najgorszemu wrogowi nie zycze
zdjecie uzytkownika
lobo - 2014-11-23 10:47:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lobo - 2014-11-22 21:25:30]:
ciekawe kto jest administratorem. Czyżby ktoś związany z właścicielami firmy. Odnośnie mojej wcześniejszej wypowiedzi -od kiedy słowo " [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] quot;jest niecenzuralne. " Złodziej " niecenzuralne a "pijak" to już nie. Dziwne......
zdjecie uzytkownika
Nicola - 2014-11-24 22:40:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kamery są wszędzie i to nie są żadne atrapy
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-11-25 22:00:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ta jasne kamery...ktore nie dzialaja....ten dyskont to porazka....kierowniczka jest slaba haha wrecz smieszna....a brzydka jak noc ....pozatym jest pusta...no ale taki mamy klimat....
zdjecie uzytkownika
ambrozja - 2014-11-26 15:17:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A nie wiecie jak jest w Jarosławiu? Jacy ludzie tam pracują i jakie są warunki pracy. Znam tylko z relacji tych koleżanek ,które tam kupują. Marzekają na to ,że klienci są niefajnie traktowani i panują tam dziwne zasady.
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-11-27 08:53:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
w kazdym dyskontow tej sieci jest tak samo wiem bo mialam okazje tam pracowac i znam dziewczyny z innych miejscowosci ktore tez pracowaly w TANIEJ ODZIEZY...nie polecam....no chyba ze jestes bardzo zdesperowana bo niemasz wyjscia;/
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dyskonty Odzieżowe Tania Odzież
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x