brak logo

Dino Polska

Iłowa

Opinie o Dino Polska

anonim 2011-11-14 09:15:17
A ja dodam :one są poganiane jak zwierzęta ;wrzucają ziemniaki do paki ,a za chwilę na mięsnym obsługują ,ale czystość to podstawa i na tym dziale powinno się zwracać zszególnie na to uwagę.
anonim 2011-12-01 15:11:05
Złych ludzi już nic nie zmieni ,póki "żli'' nie odejdą w Dino się nic nie zmieni .Tak wielu ludzi przez to piekło przeszło .
niezadowolona 2012-04-03 21:33:40
Prawda praca w Dino nie należy do łatwych.Ciągle tylko kontrole i fochy z góry.Jak nie wyrabiamy sie w ciągu dnia to każą wykładać towar w nocy.Paranoja .Kiedyś mówiono że w Biedronkach jest(usunięte przez administratora)ludzi teraz jest w Dino.
Pracownik z wielkopolski 2012-04-14 22:24:10
Wszystko co tu jest pisane to prawda , a nie tylko tak się dzieje w tej miejscowości a w każdym markecie firmy Dino. Jeżeli chodzi o przeszkolenie to jest kpina a nie szkolenie, temperatura na sklepach sami klienci " Mówią dlaczego tak zimno" przepisy bhp - co to jest-więc jeżeli czyta to ktokolwiek z inspekcji pracy to my biedni pracownicy poprosimy o pomoc z waszej strony. Jedyna dobra strona tej firmy- chcesz(usunięte przez administratora) idź do dino nerwy cię wykończą.

Takie same warunki były kiedyś w biedronce a teraz sama z chęcią poszłabym tam pracować i chyba to zrobię.
patrzący z innej perspektywy 2012-10-08 21:38:33
witam, także jestem klientem Dino i stwierdzam, że wszystkie kasjerki są naprawdę miłe i bardzo pomocne. Pisanie negatywnych opinii na temat którejkolwiek, odzwierciedla osobę, która prawdopodobnie nigdy swoich rąk nie skalała ciężka pracą, a praca kasjerki do takiej należy, tym bardziej, że klientela nie zawsze należy do sfery wyrafinowanej.
1
... 2012-10-11 20:04:14
W głowie mi się nie mieści to wszystko!!! Trzeba obsmarować kogoś na forum, za to, że miało się gorszy dzień??? Kasjerka też ma prawo mieć zły humor a przede wszystkim to też jest człowiek i należy się szacunek!! Te czasy, że klient nasz pan już dawnoooo minęły!! Osobiście często robię zakupy w Dino i bardzo lubię dziewczyny tam pracujące, są bardzo uprzejme, pomocne i w żadnym sklepie się jeszcze nie spotkałam z tak zgraną ekipą.. Prawdę mówiąc to podziwiam dziewczyny tam pracujące, za cierpliwość do niektórych klientów, i to Wy klienci zastanówcie się nad swoim zachowaniem!!
1
łapa psa 2012-10-12 19:51:54
witam to ja łapa psa !!!;-)
chcę wam wszystkim powiedzieć że nie ma lepszych i ładniejszych dziewczynek niż w dino! dziewczyny sa zgrane i panuje tam bardzo miła atmosfera i słychać że dziewczynki maja zawsze [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] .... humor ! ja łapa psa stwierdzam ze market w iłowej imieniem DINO jest the best! a kto sie z tym nie zgadza niech spada do biedronki!
1
nowa 2012-10-27 20:26:37
witam. dostalam propozycje pacy w DINO czy ktos moze mi powiedziec jak naprawde jest w tym sklepie?! prosze o porade... czy warto sie tam pchac???
6
anonim 2013-02-12 17:00:47
Gdzie się podziała nasza najlepsza kasjerka?? Dawno jej nie widziałem
anonim 2013-02-15 12:54:38
już dobrych kasjerek nie ma, więc musimy stać w kolejkach obsługiwani, (usunięte przez administratora)
anonim 2013-02-17 23:24:26
Dokładnie! Dziwnie się tam zrobiło i jakoś tak smutno teraz
klient 2013-02-24 18:22:07
Paniii a po ile ta mąka ?? haha
klient 2013-03-14 21:05:16
Dino to pomyłka zwłaszcza w Rogowie (usunięte przez administratora)
1
A gdzie kodeks pracy??? 2013-03-20 15:00:13
Nie tylko w Iłowa tak wygląda praca w Dino, może bardziej w DNO!!!
(usunięte przez administratora)
2
magda781 2013-04-12 18:05:39
pracownik - 2011-10-28 10:07:36

przestańcie już tak jechać to Dino, pracuję tam od paru m-cy i to co tu czytam nie mieści mi się w głowie, z wypowiedzi wnioskuję, że albo wypowiadają się byli pracownicy, którzy wiązali swoją cało życiową karierę w pracy w tejże placówce i im nie poszło, albo ludzie z konkurencyjnych sklepów. Co do klientów, to każdy ma prawo kupować gdzie chce, czy to będzie nowo otwarta Biedronka w Iłowej, czy Carrefour w Zielonej Górze. A co do kierownictwa, to albo z zazdrości jest tak oczerniane, albo wypowiadają się po prostu ludzie,którzy wypominają komuś swoje błędy. Przecież one też mają kogoś nad sobą i wierzcie mi są to ludzie dążący do perfekcjonizmu, ale wysiłkiem innych ludzi. Atmosfera w pracy jest normalna, powiedziałabym nawet że cała nasza ekipa jest zgrana włącznie z kierowniczkami, więc już dajcie na luz bo zaczynacie przynudzać.
ZGADZAM SIE Z POPRZEDNICZKA TEZ PRACUJE W DINO I BARDZO DOBRZE MI SIE TAM PRACUJE OCZYWISCIE JEST TAM TROCHE PRACY ALE TO NATYM POLEGA JESLI KTOS MA LENIA DO ROBOTY TO MMMMMMMMMMMMMMMMÓGŁ SIE LEPIEJ UCZYC I ISC DO PRACY W BIURZE W MOIM SKLEPIE KIEROWNICZKA NAWET NA SALI SPRZEDAZY WYKŁADA Z NAMI TOWAR OCZYWISCIE KAZDY CHCIAŁBY ZARABIAC LEPIEJ ALE TAKIE SA REALIA ZYCIA TAK JEST W POLSCE WSZEDZIE SIE TAK ZARABIA JA SIE CIESZE ZE MAM CHOC TYLE
com 2013-06-03 12:47:35
ja pracuje w dino jest spoko pensja dobra 1600zł na reke bo jest 1600brutto i dodatek 500 zł co miesiac.no i dochodzi premia jak zasłuzymy wiec jako kasjer mozna zarobic 1800zl
d 2013-06-04 20:54:14
com - 2013-06-03 12:47:35

ja pracuje w dino jest spoko pensja dobra 1600zł na reke bo jest 1600brutto i dodatek 500 zł co miesiac.no i dochodzi premia jak zasłuzymy wiec jako kasjer mozna zarobic 1800zl
HTo w ktorym dino pracujesz moze ja pomylilam nazwy i pracuje w DNO bo o takiej kasie to tylko marzyc moge :(
liba 2013-06-26 08:42:03
Wktórym dino ty tyle zarobisz juz rok pracuje i jeszcze nigdy nie zarobiłam 1600
anonim 2013-07-31 20:41:06
Pracuje w Dino,w ilowej ogólny zapieprz wiekszosc opini sie sprawdza. traktowanie pracownika nie najlepsze no cóż...chcesz sie odchudzic i nabawic nerwicy zapraszamy!!!
1
biedronka 2013-08-09 14:58:09
Dziewczyny słuchajcie jest róznie! Ja pracuję w Dino i przechodziłam szkolenie własnie w Iłowej dostalam trochę w kość,ale to w zasadzie dobrze.WKRÓTCE otwieramy nowy sklep i tam własnie ide do pracy. Dla mnie ta praca odpowiada ,trzeba sie narobić i tu wcale nie chodzi o Dino a ogolnie o market. Praca w markecie jest zawsze cieżka. Ja polecam pracę w Dino,bo chociaż czas szybko l
1
misiek 2013-08-20 06:35:16
Czytając opinie zastanawiam się dlaczego "starzy" pracownicy zaprzeczają sami sobie ? Niesamowity kierat i katorga , a nie praca !
Rotacja i jeszcze raz rotacja pracowników..
Henia kapuś w dodatku lizaca du.. kierowniczce wchodząca jak tylko może i wiele specyficznych osób z paczki ruszów co tu więcej mówić ? Bez komentarza...
Nowa kierowniczka czyli początek "rewolucji" ?
Nowe Dino czy raczej znowu dno..

misiek 2013-08-24 11:47:58
Nie wiem ile pracuje tam na stałe, ale złóż podanie i Cie przyjmą z otwartymi ramionami. Na początek pewnie będziesz wykładać towar za 4,20 zł brutto ! Irena & Company też od tego zaczynały więc pewnie i Ciebie też to czeka. Rotacja pracowników jest wystarczy się przejść po sklepie..
1
dsa 2013-08-26 21:02:49
witam
wiadomo jakie zarobki na stanowisku Kierownik Sklepu? Jakie Wymagania? Jaki tryb pracy?
pozdro
3
2013-08-27 19:11:58
dino nie jest takie tanie i wspaniale zle traktuje sie pracownikw starzy pracuja bo musza ale jak by mieli gdzie to juz dawno by odeszli dziewczyny wyrazy wspolczucia a henia jak lizala tak lize a dawno powinna wyleciec
2
biedronka 2013-08-27 19:20:15
czy nowa pani kierownik przejrzala na oczy lizusy jej dude rabia jak trza czy moze udaje ze nic sie nie dzieje spadly utargi moze wyleciec a przydalo by sie za to ile krzywdy wyrzadzila pa kochani przyjemnej pracy oby bylo lepiej
ooochhh 2013-09-22 19:55:55
jestescie nienormalne!!!! dino to fajna firma-zarobki 2000zł na rękę a jestem kasjerem-tylko trzeba [usunięte przez administratora] jak zetor!!!! A wy jak macie czas na pierdoły i obgadywanie koleżanek i kierowników to za mało w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dostajecie!!!! Do roboty lenie i pierdusnice różancowe!!!!
Anx 2013-10-04 11:15:59
nie polecam brak miłej atmosfery w pracy szefowa tylko chodzi i mówi że tego trzeba zwolnić co chwile przyjmowane nowe osoby. Dużo osób pracuje tam nie cały miesiąc albo trochę więcej co trochę ktoś się zwalnia albo jego zwalniają sami podejmijcie decyzje bez powodu tak się nie dzieje
4
fanka 2013-11-16 20:27:31
praca ciezka ale jak ktos ma checi i przede wszystkim siły to da rade ale co mnie najbardziej wkurza to marnotrastwo owoców, warzyw i chleba a zamówienia parti pasztetów gdzie na sklepie niema gdzie wcisnac ani jednego to totalny ezsens abo nastepnej ilości winogronu gdzie sa 3 paczki i szybko sie psuje a na sklepie lezy od tygodnia i sie psuje
gość 2013-12-05 19:12:58
Ja też pracuję w dino ale o takiej kasie jeszcze nie słyszałam pomarzyć tylko można. Ten sklep to porażka.U nas jak by całą załogę z biura wymienili to może by było lepiej. Bo to co one wyprawiają to się w głowie nie mieści.
4
rapido 2014-11-18 19:28:58
A île za zarabia kierownik w dino?
2
ja 2015-02-03 16:41:30
i z czego sie cieszysz!tak w ogole to nikt nie powinien pisac jak ty,poniewaz zarobki w żądzie a nasze to totalna porazka!!!rozumiem ciebie ale tak byc nie powinnochyba prawda!ile mniej sie uczylaś od tego co pracuje w biurze?chyba ze skonczylas 8 klas.
b 2015-02-09 18:05:10
kasjer 1800 zł?brednie!trzy lata pracowałam i nigdy nie dostałam nawet 1400 zł.premie miały osoby które dobrze donosiły na koleżanki do kierowniczki na koleżanki.nie polecam pracy w dino.beznadzieja!!!
2
DZIOLO 2015-02-13 01:20:35
JA TEŻ PRACUJE W DINO W IŁOWEJ U NAS TO LUZIK PO TERMINY MOŻNA BRAĆ KIEROWNICZKA NIC NIE MÓWI A WRĘCZ KAŻE BRAĆ ŻADNEJ KONTROLI JUŻ DAWNO NIE BYŁO PIWKO JOGURCIKI 1, 2 DNI PO TERMINIE NIC IM NIE JEST NO I MOŻNA KOMUŚ JE SPRZEDAĆ NA LEWO TO DO WYPŁATY DOCHODZI 300ZŁ 400ZŁ ZALEŻY ILE SIĘ WYNIESIE
T,AK 2015-02-13 01:35:27
KOCHAMY PANIĄ KIEROWNIK ZA TE POZWOLENIA BRANIA CHOCIAŻ ,ONA SAMA BIERZE WIĘCEJ PO TERMINÓW CZEKOLADKI,ŚLEDZIKI ITP ,NAM CHOCIAŻ ZOSTAWIA PIWKA I JOGURCIKI . POZDRAWIAMY
T,AK 2015-02-13 01:40:11
JA TEŻ PRACUJE W DINO W IŁOWEJ U NAS TO LUZIK PO TERMINY MOŻNA BRAĆ KIEROWNICZKA NIC NIE MÓWI A WRĘCZ KAŻE BRAĆ ŻADNEJ KONTROLI JUŻ DAWNO NIE BYŁO PIWKO JOGURCIKI 1, 2 DNI PO TERMINIE NIC IM NIE JEST NO I MOŻNA KOMUŚ JE SPRZEDAĆ NA LEWO TO DO WYPŁATY DOCHODZI 300ZŁ 400ZŁ ZALEŻY ILE SIĘ WYNIESIE
Klaudia 2015-02-25 07:57:50
Co za głupoty piszą ją też pracowałam i nic takiego nie było kto wam daje takie pomysły terminy są wyrzucone pracownicy są sprawdzani przed wyjściem i nikt nie leży sklep zadbany idzie zobaczyć inne markety A pracowników jest za mało ale to nie zależy od kierowniczki tylko od ludzi którzy są nad nią zamiecie się z tymi dziewczynami na jeden dzień
2
klient2 2015-03-16 16:52:06
Uwielbiam robić zakupy w Dino Iłowa .Dziewczyny uśmiechnięte, pomocne,pracowite widać to jak zapierdzielają codziennie.Sklep zadbany miło się wchodzi na zakupy tam gdzie gości UŚMIECH I MIŁA ATMOSFERA.
Pozdrawiam stały klient.
ilaa 2015-05-10 23:23:55
sklep czysty dotowarowywany ciągle ale czy ktoś widzi jak my pracownicy się musimy napracować>? że czesto jest tak ze nia ma czasu na przerwe ? przyjdzie taki "klient" buc i on rząda otwarcia wiekszej ilosci kas bo on jest na zakupach a my ekspedientki mamy usługiwac od zaraz. Czy ktos pomyslal ze my tez musimy jesc i pic jak inni i troche odpoczac w ciagu 8 h pracy?! atmosfera fajna praca ciezka idzie sie przyzwyczaic
vip 2015-06-11 21:59:14
czy osoba z orzeczeniem ma szansę na awans
3
stala klientka 2015-06-20 09:07:06
Witam wszystkich robiacych zakupy w markecie dino w Ilowej.Widac duze zmiany kierowniczka nowa,mloda ale daje rade powiedzialabym ze nawet lepiej niz jej poprzedniczka,ale co sie dzieje z pracownicami non stop nowe twarze,a gdzie sie podziala nasza pani Iza super kobitka zawsze usmiechnieta,pomocna drugiej takiej nie ma,wszystkie dziewczyny jakies naburmuszone chodza szczegolnie pani Magda reszta ok.Kobiety nie jest tak zle w tym markecie nie bojcie sie tam pracowac uwierzcie w innych marketach jest sto razy gorzej!!Obserwuje to wiem.Ruszajcie skladac papiery zeby te dziewczyny ktore tam jeszcze zostaly mialy lzej.Pozdrawiam i trzymam kciuki za zaloge dino w Ilowej.Wasza wierna klientka.
Robert 2015-10-15 09:15:40
Byłem ostatnio w Dino w Barcinie. Ten sklep to jakaś porażka. Obóz pracy niemalże. W środku strasznie zimno. Rozumiem, że to pewnie zarządzenie odgórne - ale kasjerki pracują jakby były tam za karę, co więcej odzywają się wulgarnie jedna do drugiej, przy klientach. Prostactwo i tyle!
1
załamana 2015-10-25 07:58:42
A jeśli to klient obraża Cię wyzywa poniża i szmaci ? Nie wiem czy był pod wpływem alkoholu ale raczej nie to taki typ nerwusa , ciągle mu coś w sklepie przeszkadzało na stoisku mięsnym również zdenerwował koleżanke. To jako kasjerka mam się uśmiechać i go szanować ? Jak traktować takiego klienta ? Miałam wezwać ochronę ? Klienci z kolejki mówili nawet ,że mam prawo wezwać go sądu za poniżanie i obrażanie .I co w takim przypadku robić ?
1
1234 2015-11-28 10:58:56
Praca w Dino. w Checinach. to porażka zmiany daja po znajomosci jak masz nie masz znajomości to pracujesz na druga zmiane bo jest wiecej roboty czesto stosuje sie mobing. Kasjerka. Andrzelika chodzi i sie obija
JOLA 2015-12-10 11:19:46
Cyrki sobie robicie w DINO nie dość ,że płace są jak kot napłakał to trzeba pracować za pięciu.To jest wyzysk pracownika.A WY tam na wyższych stołkach jakie macie premie na święta ??????? Bo My zwykli pracownicy zapierdzielamy na Wasze wypłaty i premie.Święta są RAZ w roku i żeby nie dać jakiegoś talonu na Święta ????ŚMIECH NA SALI !!! Teraz się nie dziwię , że ludzie nie chcą pracować w dino.Dostaniesz wypłatę to człowiek musi się zastanawiać co kupić a rachunki trzeba opłacać a do kolejnego 10 nie wiadomo czy starczy.WY TAM NA WYZSZYCH STOŁKACH ZACZNIJCIE SZANOWAĆ NAS bo dzięki nam to dino istnieje. My zapierdzielamy jak woły a wy plaszczycie dupska na stołkach i liczycie zera.
3
Lila 2015-12-16 17:53:18
Co Ty za głupoty gadasz ? Znajomości,żeby pracować na rano.w jakim Ty świecie żyjesz?
1
Abc 2016-03-10 21:40:52
Jest mozliwosc awansu z kasjerki na kierownika. Jest tak u mnie obecnie moja kierowniczka byla kasjerka 2lata potem zastepca kolejny rok a teraz jest kierownikiem..., mozna, mozna! Tylko chcieć
arek 2016-04-13 15:39:06
witam mam pytanie ile powinni zaplacic za szkolenie na ktore wysyla sie pracownikow dino ktorzy zawarli umowy o dzielo z zielonym rynkiem
:) 2016-04-14 12:27:28
7 zł na godzinę plus koszt dojazdu tj.0,45zł za 1km
1
:) 2016-04-14 12:30:28
zielony rynek umowa o dzieło 7zł za godzinę 0,45zł za 1 km dojazdu do danego miejsca własnym samochodem
buggs 2016-05-10 21:13:51
to chyba dość małe stawki.. nie wiem czy praca jako kasjer-sprzedawca też podobnie wygląda.Według oferty jest to dość ciekawe zajęcie, chętnie bym wysłał CV
Zostaw swoją opinię o Dino Polska - Iłowa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dino Polska