Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo FM Logistic

Opinie o FM Logistic

Pracowałeś w firmie FM Logistic i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
RENCISTA - 2010-02-09 22:07:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ZDECYDOWANIE ODRADZAM,PRACUJĘ W FM JUŻ OKOŁO 10 LAT A TRAKTOWANY JESTEM JAK ŚMIEĆ ZRESZTĄ TAK JAK I RESZTA PRACUJĄCYCH TAM LUDZI. ZAROBKI W PORÓWNANIU Z WYKONYWANĄ PRACĄ SĄ MINIMALNE. PRACA ŚWIĄTEK,PIĄTEK I NIEDZIELA.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-02-20 20:37:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pacowałam tam dwa miesiące a później ciągłam L4 z powodu ciąży:D
Pracy masa-mała kasa:)trzeba pracować jak wół w dni dodatkowe i po godzinach żeby jakiś lepszy pieniążek dostać...Nie polecam:)
Ale za to super ludzie tam pracują;)
zdjecie uzytkownika
szef ekipy - 2010-04-01 12:40:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chcesz codziennie przerzucać 10 ton towarów (200 ton w skali miesiąca),być traktowanym jak tania siła robocza, padać ofiarą mobbingu w postaci straszenia zwolnieniem z pracy gdy nie wykonasz założonej normy wymyślonej przez człowieka
, który sam tych norm nie umie wykonać(he he he),pracować z narażeniem utraty zdrowia a nawet życia gdyż podczas używania ciężkiego sprzętu nagminnie łamane są przepisy b.h.p.Być pozbawianym części premii (z powodu oficjalna wersja brzmi :"nie utrzymania wskaźników jakości
"; nieoficjalna :"im więcej nadgodzin tym mniejsza premia".Jeżeli jesteś w stanie zaakceptować te warunki pracy FM.POLSKA TOMASZÓW MAZ CZEKA NA CIEBIE .A to wszystko dostaniesz za całe 1300 pln (na rękę he he he)rgserdecznie nie polecam
zdjecie uzytkownika
reszka & orzeł w smole - 2010-10-17 22:02:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ile może zarobić dyrektor , a ile kierownik oraz szef ekipy magazynu w FM MAZOVIA w Tomaszowie Mazowieckim. z góry dziękuję za odpowiedź.
zdjecie uzytkownika
pracownik fizyczny - 2012-12-08 05:03:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Wyplata na czas , social , imprezy dla pracownikow i dzieci . Ja osobiscie jestem zadowolony z pracy w fmie . Ludzie ciagle narzekaja jak to nie jest zle ... Nie doceniaja tego co maja . Polecam firme dla ludzi zdrowych i sprawnych fizycznie . Nie jest to lekka praca , ma swoje minusy . Ale wszystko da sie zniesc .
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-06 13:02:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
A mnie interesuje praca na stanowisku spedytora w firmie F.M Logistic. Jakie wymagania stawiane są krajowemu spedytorowi trzeba znac perfekt aangielski? Jestem młody bez doświadczenie ale gdzieś je trzeba zdobyć no kurcze. Daja oni szansę młodym?
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2015-07-12
Żródło: Gowork.pl
Mszczonów
(mazowieckie)
Międzynarodowa korporacja logistyczna poszukuje pracowników na stanowisko: PRACOWNIK MAGAZYNOWY ZADANIA NA STANOWISKU:  •Wykonywanie operacji magazynowych zgodnie z zamówieniem klienta oraz procedurami istniejącymi w firmie. •Recepcja, preparacja oraz załadunki towarów. OFERUJEMY: •Zorganizowany dojazd do miejsca pracy z kierunków: Tomaszów Mazowiecki, Rawa Mazowiecka, Skierniewice, Żyrar
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
fenomenka - 2015-02-16 04:01:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ta jest firma dziad i nic wiecej. Wykorzystuja ludzi na kazdym kroku. Praca ogolnie bardzo ciezka. Calkowicie odradzam
zdjecie uzytkownika
Luli - 2015-07-10 03:26:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Możecie powiedzieć czym konkretnie zajmuje się specjalistwa ds. zakupów bo widziałem, że taka oferta pojawiła się na portalu pracuj.pl oczywiście jakaś wiadomość konkretna mile widziana, bo zastanawiam się nad złożeniem do FM Logistic swojego CV, ale to od razu by miał jakieś konkret stanowisko, czy po wszystko trzeba się ubiegać...
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie FM Logistic

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy FM Logistic?
Zadaj pytanie
alert