Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Fabryka Mebli Matex

Pracowałeś w firmie Fabryka Mebli Matex i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
nowy - 2015-04-19 15:45:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wcale nie biedny,sam sobie zapracowal na takie opinie,
zdjecie uzytkownika
Lulus - 2015-04-19 20:13:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Moim zdaniem ten wiersz nie jest o Panu Kazimierzu,on jest w tym wierszu Napoleonem
zdjecie uzytkownika
tapicer - 2015-04-19 21:03:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich chciałbym zapytac forumowiczow,jak to jest z wydawaniem pracy na tapicerni,pracuje okolo 6 miesiecy,i czym miła Pani sugeruje sie wydawaniem mebli? Robie moze z 10 mebli ale od Niej dostaje tylko same gorsze,mniej platne meble,inni zrobia gorszy dostana lepszy,jeszcze inni robia same dobrze platne meble,nie chodzi mi o to ze chce same najlepiej platne meble,tylko o jakas sprawiedliwosc,prosze o normalne odpiwiedzi pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
nowy - 2015-04-20 06:57:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Podpowiem ci,ta miła pani "jak mowisz"uwielbia jak się mówi do niej kierowniczko,cukierkami ale dobrymi trzeba częstowac i wogole w dupe musisz jej włazic to może bedziesz miał lepiej,ona ma już swoich wybrańców,wszyscy nie mogą dobrze zarabiac,pozdrowionka,
zdjecie uzytkownika
ram - 2015-04-20 18:05:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W tej firmie nigdy żaden z kierowników nie odnosił się z szacunkiem do pracownika ale od pracownika tego wymagano.W tej firmie już lepiej nie będzie ponieważ ma być tak jak Kaziu chce.To jest jak walka z wiatrakami.Żeby można było coś wywalczyć to trzeba z wszystkimi a na Tapicerni się nie da na pewno nie z tymi przydupasami spod ściany.A na pewno nie z Migaczem bo to największy konfident.Podjebał nie jednego w tej firmie.Wiem bo pracowałem w tej firmie pół życia.Co nieco mógłbym opowiedzieć.
zdjecie uzytkownika
Viktoria - 2015-04-22 18:07:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
trafiony,zatopiony jest bez szans!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Wujek Dobra Rada - 2015-04-26 18:47:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Proponuje zmniejszenie pensji Krzywemu Kominowi o 2000 brutto. Zabieg ten
praktycznie niczego nie spowoduje.
Wiemy że jest on w firmie jak rumianek w medycynie (nie pomoże nie zaszkodzi)
Pieniądze ok 24 tys zł rocznie !!! można byłoby przeznaczyć na inne cele np dodatek do bonów świątecznych dla wszystkich parcowników.
24 000 zł na 600 pracowników którym będą przysługiwały wiec po 40 zł dodatkowo dla każdego pracownika. Nakład zakładu 0 zł
Doceniajmy produktywnośc i pracowitość a nie rozsadzanie firmy od środka.
zdjecie uzytkownika
Robik - 2015-04-26 21:12:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Popieram w 100 %
zdjecie uzytkownika
Karol - 2015-04-29 22:09:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Było, nie było zawsze kilkadziesiąt złotych więcej się przyda, tym bardziej że Matexu nie bedzie kosztowało to ani złotówki.
zdjecie uzytkownika
Wujek Dobra Rada - 2015-05-07 22:08:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Proponuje zmniejszenie pensji Krzywemu Kominowi o 2000 brutto. Zabieg ten
praktycznie niczego nie spowoduje.
Wiemy że jest on w firmie jak rumianek w medycynie (nie pomoże nie zaszkodzi)
Pieniądze ok 24 tys zł rocznie !!! można byłoby przeznaczyć na inne cele np dodatek do bonów świątecznych dla wszystkich parcowników.
24 000 zł na 600 pracowników którym będą przysługiwały wiec po 40 zł dodatkowo dla każdego pracownika. Nakład zakładu 0 zł
Doceniajmy produktywnośc i pracowitość a nie rozsadzanie firmy od środka
zdjecie uzytkownika
fuks - 2015-05-16 21:21:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
po szwalni krąży tyfus cały dzień wali w huja i robi pierdoły na Kazia że meble są wywożone do jego kochanki,a gdy już masz iść do domu po 10 godzinach harówy zmierzy ci szewki nierówno obrzucone na owacie i każe poprawiać...
zdjecie uzytkownika
Miki - 2015-05-16 21:59:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja jeszcze słówko o krzywym kominie.
Po co zmniejszać mu pensje, lepiej pozbyć się go wogóle.
Oszczędności jeszcze większe ok. 80- 90 tys rocznie, czyli w bonach na każdego pracownika po ok 130 zł.
Doceniajmy produktywność i pracowitość a nie rozsadzanie firmy od środka.
zdjecie uzytkownika
Wujek z dobrą radą - 2015-05-21 10:12:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Doszły mnie słuchy że informatyk Tomasz J. już sprawdza i analizuje adresy IP wszystkich wypowiedzi chcąc dotrzeć do adresów autorów postów... Ciekawe jak mu pójdzie :)
zdjecie uzytkownika
lepszy wujek - 2015-05-22 15:33:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
te swoje rady wsadz se gdzies i nie pisz takich [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to jest straszenie bez podstawne
zdjecie uzytkownika
Ciekawski George - 2015-05-31 11:09:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy słyszeliście, że między Wrzesnią a Słupcą ma powstać kolejna fabryka samochodów, tym razem Land Rover i Jaguar?
zdjecie uzytkownika
hm - 2015-06-02 18:44:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Wujek z dobrą radą - 2015-05-21 10:12:38]:
Tak, i na zlecenie firmy zapewne? Jeśli tak to by oznaczało, że Matex poza stolarką, tapicerstwem etc. zajmuje się też hakerstwem. To ostatnie jest przestępstwem. :)
zdjecie uzytkownika
mietek - 2015-06-25 07:48:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam wszystkich, szukam pracy jestem stolarzem z doświadczeniem, czytam opinie o Matexie i mam mieszane odczucia....chce pracować w zawodzie i szukam jakiejś stolarni, bo teraz pracuje na czarno. niektórzy mowia, że Matex to duża prężna firma i warto się zahaczyć, bo można nieźle wyciągnąć.. slysząlem też o takiej firmie ze swarzedza stoldrew chyba się nazywa, szukają stolarzy, pomocników, mam kolegów co tam pracują..podobno też dobra kasa ale nie wiem gdzie uderzyć, może ktoś cos podpowie.. zależy mi na umowie o pracę, nie wiem jak w Matexie w tym temacie, w stoldrewie tylko tak zatrudniają..
zdjecie uzytkownika
MIETEK - 2015-06-25 12:04:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
KTOŚ TU JESZCZE BYWA?
zdjecie uzytkownika
mietek - 2015-06-30 12:32:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
złoże cv tu i tu zobaczę która firma pierwsza się odezwie. zawsze mogę się zwolnić :)
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-07-21 20:25:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ostatnio podjęłam pracę po ukończeniu szkoły policealnej www.szkoly.gowork.pl. Zdałam egzamin państwowy z asystentki stomatologicznej i po ok. miesiącu miałam zatrudnieniu na tym stanowisku, zarabiam 2.000 zł. Jak dla mnie to naprawdę ok, zwłaszcza że nauka trwała rok. Cały czas myślę o tym, żeby pójść na studia,wcześniej było to dość trudne, m.in dlatego zdecydowałam się na gowork.
zdjecie uzytkownika
Waciarz - 2015-07-21 20:26:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Taki okazały budynek, na pewno warto się przyjąć, podpadające jest tylko to że wciąz szukają ludzi więc jest duża rotacja, ciężko powiedzieć dlaczego.
zdjecie uzytkownika
WDR - 2015-08-03 20:24:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Proponuje zmniejszenie pensji Krzywemu Kominowi o 2000 brutto. Zabieg ten
praktycznie niczego nie spowoduje.
Wiemy że jest on w firmie jak rumianek w medycynie (nie pomoże nie zaszkodzi)
Pieniądze ok 24 tys zł rocznie !!! można byłoby przeznaczyć na inne cele np dodatek do bonów świątecznych dla wszystkich parcowników.
24 000 zł na 600 pracowników którym będą przysługiwały wiec po 40 zł dodatkowo dla każdego pracownika. Nakład zakładu 0 zł
Doceniajmy produktywnośc i pracowitość a nie rozsadzanie firmy od środka
zdjecie uzytkownika
skinu69 - 2015-08-12 22:41:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
idzcie na nabiał na paletowanie super robota
zdjecie uzytkownika
Mural - 2015-08-18 12:49:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@skinu69 rozumiem, że Twój komentarz to faktycznie dobra opinia na temat pracy w tej Fabryce Mebli. No chyba że to ironia :) Szkoda, że nikogo teraz nie szukają do pracy tam. Może z czasem się pojawią jakieś oferty pracy. Orientuje się ktoś na jakie stanowiska tu rekrutują ogólnie.. Będę zobowiązany.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Nie ma żadnych wymagań byle byś miał siły do roboty ,Kaziu o nic szczególnego nie pyta.Jest miły na rozmowie a jak już się tam dostaniesz to wtedy ci pokaże swoje prawdziwe oblicze,lepiej go omijać szerokim łukiem,trzeba uważać bo jest wszędzie i podsłuchuje i cię zaskoczy,
Pytania: Nie ma szczególnych pytań.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-18 23:07:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Polecam Technika masażystę, zawód który jest wieczny. Ja skończyłem w Goworku szkołę policealną www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolony. Duże umiejętności nauczyciela pomogły mi poznać wszystkie techniki wykorzystywane w tym zawodzie. Nowoczesne pracownie i materiały które dostaliśmy od szkoły zapewniły że z wysokim wynikiem zdałem egzamin Państwowy. Bez problemu znalazłam prace w salonie masażu i nareszcie zarabiam godne pieniądze!!
zdjecie uzytkownika
skinu69 - 2015-08-18 23:08:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
daj se spokuj z paletowanie masz 90 groszy od palety emetny ktore układasz waza po 30-40kg
zdjecie uzytkownika
czarny chumor - 2015-08-24 20:53:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kiedy ta szopa w końcu upadnie?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Fabryka Mebli Matex

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Fabryka Mebli Matex?
Zadaj pytanie
alert