Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Matex

Pracowałeś w firmie Matex i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Epoka Renesansu - 2014-03-21 16:53:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wiele już zostało napisane o tej firmie. Od siebie mogę dodać, że na każdym z działów jest "grupa trzymająca pracę", która dostaje najlepiej płatne elementy lub zestawy do zbicia, oklejenia itd. Po drugiej stronie boiska mamy zaś nowych lub/i młodych pracowników, którym daje się kiepsko płatne meble, aby reszta starych pracowników mogła zarobić. Cały system polega na tym, że wśród tych krótkich stażem jest rotacja, ponieważ ich zarobki są nieadekwatne do wysiłku jaki muszą włożyć aby dostać godziwą płacę. I tak się to kręci już latami, stąd te liczne ogłoszenia z ofertami. Na pierwszą pracę polecam, aby wyrobić sobie szacunek do pieniędzy i wysiłku jaki trzeba włożyć w ich zarobienie.
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-03-23 13:43:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy łatwo się dostać do pracy jako tapicer
zdjecie uzytkownika
brazylia29 - 2014-03-23 15:58:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W matexie praca jest dla osób który nic w życiu nieosiagnęły. Nikt normalny nie zgodzi sie na prace za te pieniadze.
zdjecie uzytkownika
matexiarze - 2014-03-23 19:32:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [brazylia29 - 2014-03-23 15:58:54]:
to załatw nam pracę gdzie indziej...może tam gdzie ty pracujesz jak jesteś taki mądry !!!!!!!!!!!!1
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-03-24 07:33:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam wszystkich jestem tapicerem szukam pracy..ile zarabiają tapicerzy tak szczerze
zdjecie uzytkownika
tapicer - 2014-03-24 09:19:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
1200 na rękę za około 220 godzin.
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-03-24 11:12:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zadałem szczere pytanie
zdjecie uzytkownika
tapicer - 2014-03-24 11:58:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na początek tyle dostaniesz a ile chciałeś zarobić? Jest kryzys.
zdjecie uzytkownika
życzliwy tapicer - 2014-03-24 12:28:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2014-03-24 11:12:57]:
na początek dostaniesz ok.1600 zł
zdjecie uzytkownika
Jack atack - 2014-03-24 18:20:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jesli ksywe masz na M, a robisz wyrób meblopodobny to możesz zarobić nawet 4-5 tys
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-03-24 20:19:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co znaczy ksywe masz na M ??????jestem dobry w tym co robie
zdjecie uzytkownika
wolksvagen poznań - 2014-03-25 13:11:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak otworza fabrykę wolkswagena w okolicy to wogóle nie znajdą w matexie ludzi do pracy.I matex padnie bo zamiast zarabiac 1300-1600 chyba lepiej zarobić 2500-4500 w milszej atmosferze.
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-03-26 19:15:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
panowie ciężko się dostać do pracy jako tapicer????ile bym zarobił???tak naprawde
zdjecie uzytkownika
tapicer - 2014-03-30 00:41:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2014-03-26 19:15:23]:
jak złożysz papiery na odrazu cię przyjma na tapicernię, a na początku dostaniesz pierwszy miesiąc 1200 zł na zleceniówce ,a potem jakieś 1700-1800 zł na okresie próbnym i później jak dadzą ci dobrze płatne meble to nawet możesz zarobić 3000-4000 zł
zdjecie uzytkownika
Stolarz - 2014-03-30 14:19:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ile zarobi stolarz ? Chciałbym sie przyuczyc w tym zawodzie i pracowac w matexie ,ile moge zarobić?
zdjecie uzytkownika
pracownicy - 2014-03-30 18:41:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Stolarz - 2014-03-30 14:19:37]:
Tak samo jak tapicer pierwszy miesiąc 1200 zł na zleceniówce,a potem na okresie próbnym ok.1800 zł. Złóż dokumenty mailem na stronie firmy. podaję link do strony i tam zaznacz APLIKUJ
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
pracownicy - 2014-03-30 18:45:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Stolarz - 2014-03-30 14:19:37]:
wejdz na strone Matexu i tam wybierz PRACA, potem wybierz PRZYUCZENIE DO ZAWODU: Stolarz, a potem wybierz APLIKUJ
zdjecie uzytkownika
szukający pracy - 2014-03-30 20:32:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakie mam szanse na zatrudnienie po przyuczeniu w zawodzie stolarz? nie miałem praktyki w tym zawodzie wogóle.Jaka atmosfera w pracy?Czy autobus dowozi tez z Gniezna?
zdjecie uzytkownika
pracownicy - 2014-03-31 20:34:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [szukający pracy - 2014-03-30 20:32:33]:
Jeśli uda ci się przyuczyć w zawodzie stolarz to masz dużą szansę na zatrudnienie. Atmosfera jest znośna. Autobus dowozi też z Gniezna bezpłatnie. Składaj papiery jak najszybciej.
zdjecie uzytkownika
Jack strong - 2014-04-01 20:57:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak z Gniezna to tylko na tapicernie, wystaw robisz do woli, a i tak nikt się do niech nie (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
szukający pracy - 2014-04-05 10:47:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A na jakim dziale najłatwiej jest sie przyuczyć? Każdy podaje różne zarobki jedni 1300 inni 1800 , jak to jest? Jestem z Gniezna.
zdjecie uzytkownika
stolarze - 2014-04-05 20:47:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [szukający pracy - 2014-04-05 10:47:29]:
na stolarni
zdjecie uzytkownika
szukający pracy - 2014-04-11 15:29:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak z zarobkami na stolarni? Chyba się zatrudnię i wyprostuję tego kierownika.Jestem bardzo nerwowy jak ktoś jest niemiły w stosunku do mnie i kończy sie to przeważnie żle DLA OBU STRON.
zdjecie uzytkownika
Jack Strong - 2014-04-12 18:49:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kolego, zatrudnij się lepiej na tapicerni, tu jest taki jeden kolo do wyprostowania, znak rozpoznawszy denka po słoikach od musztardy,
zdjecie uzytkownika
stolarze - 2014-04-12 19:33:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [szukający pracy - 2014-04-11 15:29:59]:
na stolarni zarobki w przedziale 1600-1900 zł
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
30 osób obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Matex
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x