Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Fabryka Mebli Matex

Pracowałeś w firmie Fabryka Mebli Matex i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Rob - 2015-03-01 20:30:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
HEJA - zgadzam się z twoją opinią w 100%, ciekawe co będzie królowało na wystawach w tym tygodniu? Może źle przybita podbiciówka, reszta popa.
zdjecie uzytkownika
Jancio - 2015-03-05 21:20:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wreszcie poprawiła się jakość mebli z nabiału, niech żyje tygrys !!! dzięki
zdjecie uzytkownika
Jumi - 2015-03-06 20:42:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak tak dalej pójdzie to nie będzie miał kto robić a wtedy tygrysa też nie będzie.
zdjecie uzytkownika
pincio - 2015-03-07 18:55:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
daje temu naiwniakowi 2 tygodnie i pojdzie w sina dal tu nikt nie da rady nasza ??????? go wykonczy i bedzie spokoj
zdjecie uzytkownika
Eliasz - 2015-03-07 21:53:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie ma szans, tygrys ma to do siebie że potrafi lawirować i nie takie rzeczy uchodziły mu na sucho, chyba każdy wie o co chodzi,
zdjecie uzytkownika
sam - 2015-03-11 19:00:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Dobre - 2014-12-21 01:15:16]:
WOLNE Weekendy To już od dawna nieaktualne ;-)
zdjecie uzytkownika
satyr - 2015-03-11 23:06:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do dobrej firmy trudno się dostać.
Z Matexu trudno się zwolnić. ;)
zdjecie uzytkownika
Lewik - 2015-03-13 17:39:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak to trudno? Składasz papiery, najlepiej po wypłacie,żeby nie skrobnęli Ci premii i tyle. Jest coraz więcej tirów, a skoro ludzie się zwalniają tzn. że mniejsza ilość osób musi zrobić tą samą robotę a co za tym idzie niedziele też mogą być już niedługo pracujące. Nowych straszy kopernik więc po dniu, dwóch dniach jak się dowiedzą , żę muszą rozbierać całe meble uciekają. Sprawa prosta a będzie coraz gorzej. Drogi Volkswagenie i firmy pokrewne witamy Was na wrzesińskiej ziemi........
zdjecie uzytkownika
Nowy - 2015-03-13 20:45:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszytkich. Od przyszłego tygodnia mam zacząć prace na stanowisku monter, będę składać meble czy coś takiego, zaczynam od popołudnia. Jak wygląda ta praca, ciężko jest ? Czy po okresie próbnym spokojnie jestem w stanie zarobić jakieś 2 000zł ? Mile widziane jakieś wskazówki czy coś dla mnie na początek. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Kajman - 2015-03-13 21:08:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak jestes w stanie spokojnie wyciągnąć 2000 zł, jest tylko kilka warunków, przerwa maxymalnie 5 minut, brak potrzeb fizjologicznych w trakcie 8 godzin pracy, poza tym musisz kupić sobie pas kulturystyczny, bo dziennie przeżucisz kilkanaście ton, znacznie lżejsza i podobnie płatna praca w STOL-DREWie, każdy szanujący sie montażysta z Matexu tam już jest.
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-03-14 16:30:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to znaczy ze sam robisz dziennie tira mebli przerwe sniadaniowa przeciagasz regularnie do 30 minut i ty kajman jestes ze stoldrewu
zdjecie uzytkownika
Kajman - 2015-03-14 22:29:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ty nie przeciągasz i przez to masz lapy od roboty wyciągnięte do kolan, poza tym nie powinno oddawać się moczu do butelki tylko kulturalnie udać się do toalety za potrzebą.
zdjecie uzytkownika
olus - 2015-03-15 08:07:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie ma co wybierać działów,cały Matex jest do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
Pit - 2015-03-15 23:22:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To fałsz co piszą powyżej, Matex co całkiem dobra zagramaniczna firma, dobra organizacja pracy, nie trzeba przynosić narzędzi do pracy z domu, darmowy parking, toalety, wyształceni i ęteligentni kierownicy z dużymi horyzontami myślowymi, składajcie papiery i przychdźcie bo dużo miejsc nie zostało a jak złożą ci z folkswagena to juz dla was roboty nie starczy, to naprawde last minyt
zdjecie uzytkownika
ReX - 2015-03-16 22:03:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszystko to wina krzywego komina
zdjecie uzytkownika
przerwowicz - 2015-03-17 10:43:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pit - 2015-03-15 23:22:24]:
hahaha. Ironia przednia.
zdjecie uzytkownika
Mesjasz Pan - 2015-03-17 20:05:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przynajmniej tu można sie pobawić, zapraszam do dyskusji.

Jedyny komin w Europie, który zaciąga spaliny z góry i ciagnie do środka budynku, stąd często mieszkańcy tego domu zadzumieni i upaleni...........dymem? chyba nie lekarze zdiagnozowali, że głupotą, największe umysły świata medycznego w Gnieźnie zastanawiają się i badają źródło głupoty, oby była wrodzona a nie zakaźna bo wole dostać 5 dych za wystawę niż załapać coś takiego, na samą myśl dostaję wysypki...............
zdjecie uzytkownika
Prawy - 2015-03-18 00:12:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja chyba wole też te 50 pln
zdjecie uzytkownika
Artek - 2015-03-23 20:49:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja miałem krzywy komin, podkopałem go troche i wyprostowałem lewarkiem samochodowym i po temacie.
zdjecie uzytkownika
Topi - 2015-03-25 20:32:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niech zgadne lewarkiem od Mondeo.
zdjecie uzytkownika
cdn - 2015-03-25 21:27:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No i po co ta gadka o kominie???? Prawda taka, że jeśli chcesz pracować w firmie Matex to przygotuj się na to, że pracujesz - przez większą cześć roku po 9 godzin( z "przerwami" to wychodzi 10) a może nawet i wiecej - soboty również pracujące po 8 godz. Firma bazuje na " naiwności" nowych pracowników, obiecując złote góry. Wymaga się by pracownik zatrudniony na umowie zlecenie, harowal w godzinach nadliczbowych, podczas gdy na umowie jest podana suma jaką otrzyma za okres zatrudnienia w określonym poprzez nią czasie, ba pracownik na "zleceniowce" nawet nie ma prawa ubiegać się o dodatek za pracę w godzinach nadliczbowych. Zresztą nie lepiej traktuje się tutaj poracownikow, którzy pracowali na rzecz firmy po pięć lat i więcej, oferując im w zamian zmianę formy zatrudnienia. Po za tym, ze płacą na czas ( choć niewiele, i szukają wszędzie okazji by ci tą pensję uszczuplic) wszystko pozostałe jest do kitu!!!! Brak kultury organizacji pracy, a logistyka tutaj nie obowiazuje - po prostu czysta improwizacja. Brak poszanowania dla pracownika począwszy od samej góry piramidy rządzących aż po jej dół.
zdjecie uzytkownika
robota - 2015-03-26 16:39:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niektórzy robią TYLKO opłacalne Linusy, Neve, Plazy...inni na nie patrzą napierniczając Arlesy. Różnice w zarobkach ogromne. Spieszmy się kochać tapicerów, tak szybko odchodzą. ;)
zdjecie uzytkownika
Niviarz - 2015-03-26 19:10:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja się szanuje i mebli typu Bingo lub Arles robił nie będę. Basta
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Nie ma żadnych wymagań byle byś miał siły do roboty ,Kaziu o nic szczególnego nie pyta.Jest miły na rozmowie a jak już się tam dostaniesz to wtedy ci pokaże swoje prawdziwe oblicze,lepiej go omijać szerokim łukiem,trzeba uważać bo jest wszędzie i podsłuchuje i cię zaskoczy,
Pytania: Nie ma szczególnych pytań.
zdjecie uzytkownika
Ari - 2015-03-26 20:35:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja też Arlesa nie robie, czy ja skończyłem pikologie i jestem wołem od wiązania sznurków?
Nie, normalne tapicerstwo.
zdjecie uzytkownika
aaa - 2015-03-28 22:07:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Niviarz - 2015-03-26 19:10:42]:
ciekawe czy w volkswagenie robią tylko te modele co lubią od jutra tylko cady i wszystkie niebieskie ''''
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Fabryka Mebli Matex
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Fabryka Mebli Matex?
Zadaj pytanie