Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Fabryka Mebli Matex

Pracowałeś w firmie Fabryka Mebli Matex i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
wolksvagen poznań - 2014-03-25 13:11:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak otworza fabrykę wolkswagena w okolicy to wogóle nie znajdą w matexie ludzi do pracy.I matex padnie bo zamiast zarabiac 1300-1600 chyba lepiej zarobić 2500-4500 w milszej atmosferze.
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-03-26 19:15:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
panowie ciężko się dostać do pracy jako tapicer????ile bym zarobił???tak naprawde
zdjecie uzytkownika
tapicer - 2014-03-30 00:41:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2014-03-26 19:15:23]:
jak złożysz papiery na odrazu cię przyjma na tapicernię, a na początku dostaniesz pierwszy miesiąc 1200 zł na zleceniówce ,a potem jakieś 1700-1800 zł na okresie próbnym i później jak dadzą ci dobrze płatne meble to nawet możesz zarobić 3000-4000 zł
zdjecie uzytkownika
Stolarz - 2014-03-30 14:19:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ile zarobi stolarz ? Chciałbym sie przyuczyc w tym zawodzie i pracowac w matexie ,ile moge zarobić?
zdjecie uzytkownika
pracownicy - 2014-03-30 18:41:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Stolarz - 2014-03-30 14:19:37]:
Tak samo jak tapicer pierwszy miesiąc 1200 zł na zleceniówce,a potem na okresie próbnym ok.1800 zł. Złóż dokumenty mailem na stronie firmy. podaję link do strony i tam zaznacz APLIKUJ
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
pracownicy - 2014-03-30 18:45:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Stolarz - 2014-03-30 14:19:37]:
wejdz na strone Matexu i tam wybierz PRACA, potem wybierz PRZYUCZENIE DO ZAWODU: Stolarz, a potem wybierz APLIKUJ
zdjecie uzytkownika
szukający pracy - 2014-03-30 20:32:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakie mam szanse na zatrudnienie po przyuczeniu w zawodzie stolarz? nie miałem praktyki w tym zawodzie wogóle.Jaka atmosfera w pracy?Czy autobus dowozi tez z Gniezna?
zdjecie uzytkownika
pracownicy - 2014-03-31 20:34:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [szukający pracy - 2014-03-30 20:32:33]:
Jeśli uda ci się przyuczyć w zawodzie stolarz to masz dużą szansę na zatrudnienie. Atmosfera jest znośna. Autobus dowozi też z Gniezna bezpłatnie. Składaj papiery jak najszybciej.
zdjecie uzytkownika
Jack strong - 2014-04-01 20:57:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak z Gniezna to tylko na tapicernie, wystaw robisz do woli, a i tak nikt się do niech nie (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
szukający pracy - 2014-04-05 10:47:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A na jakim dziale najłatwiej jest sie przyuczyć? Każdy podaje różne zarobki jedni 1300 inni 1800 , jak to jest? Jestem z Gniezna.
zdjecie uzytkownika
stolarze - 2014-04-05 20:47:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [szukający pracy - 2014-04-05 10:47:29]:
na stolarni
zdjecie uzytkownika
szukający pracy - 2014-04-11 15:29:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak z zarobkami na stolarni? Chyba się zatrudnię i wyprostuję tego kierownika.Jestem bardzo nerwowy jak ktoś jest niemiły w stosunku do mnie i kończy sie to przeważnie żle DLA OBU STRON.
zdjecie uzytkownika
Jack Strong - 2014-04-12 18:49:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kolego, zatrudnij się lepiej na tapicerni, tu jest taki jeden kolo do wyprostowania, znak rozpoznawszy denka po słoikach od musztardy,
zdjecie uzytkownika
stolarze - 2014-04-12 19:33:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [szukający pracy - 2014-04-11 15:29:59]:
na stolarni zarobki w przedziale 1600-1900 zł
zdjecie uzytkownika
przemek - 2014-04-25 22:08:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Pracowałem tam 3 dni.Nie polecam pracy ani mebli tej firmy.Pracowałem 2 dni na stolarni i mi neszło bo pokazano mi tylko raz jak mam składać mebel 3 dzień przybijałem tekturę do boczków i na trafiłem na babkę z kontroli która się czepiała każdeko nawet małego nie dociągnięcia.Robiłem to pierwszy raz i nie dano mi się nauczyć i wprawić do te pracy
zdjecie uzytkownika
stolarz - 2014-05-07 11:42:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora)ty nawet dobrze pistoleta nie potrafiłeś trzymać :) przez Ciebie tylko Jacek zdenerwowany chodził :) 500 razy ci tłumaczył najprostszą czynność a ty nie potrafiłeś tego zrozumieć... Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
oko - 2014-07-23 19:55:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
w metaxie pracuje lusterko trzeba na niego uważać ponieważ jest on gejem i jest zboczony na tle chłopców.
zdjecie uzytkownika
zosia - 2014-07-23 19:58:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
pracuje tam pewien staruch jełop ma na imię Kaziu krzyczy i wyzywa wszystkich i mu się nic nie podoba
zdjecie uzytkownika
wiko - 2014-07-24 19:31:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a to dlaczego mam sie teraz bac pracy w matexie ? widzialem jakies ogloszenie jakis czas temu ciekae jak to bedzie dalej.... zalezy mi na calej opinii
zdjecie uzytkownika
Kermit - 2014-07-26 15:28:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [oko - 2014-07-23 19:55:04]:
Na jakim dziale jest ten gościu "LUSTERKO" który jest gejem i jest zboczony w stosunku do chłopców ???
zdjecie uzytkownika
olo - 2014-08-08 15:19:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w w matexe jest tam dzicz wiara jest tam pojebana brak szacunku wszyscy sie wyzywają
zdjecie uzytkownika
wiko - 2014-08-11 15:40:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Juz chyba przesadzacie. bo na prawde od razu dzicz.. nie mozliwe. a to jeszcze tam rpacujecie czy tylko piszecie o doswiadczeniach? ja bym popracowal w sumie z miesiac a potem zobaczymy jak sie na dluzej prezentuje ta firma. lubie tak zmieniac czesto prace i przestawiac sie ze stanowiska na stanowisko. bo po co stagnacja. oprocz tego to moze napiszecie mi cos iwecej o samej firmie, czego sie nalezy obawiac...
zdjecie uzytkownika
taa - 2014-08-11 18:49:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ta firma to ogólnie dziewiętnastowieczny kapitalizmn, zapierdol za złodziejskie stawki żeby zarobić cokolwiek. Tapicernia to kocioł. Nowi przychodzą i odchodzą a decydenci zastanawiają się dlaczego. A dlaczego mieliby zostawać? Żeby zamiast nauczyć się czegoś w sensowny sposób chaotycznie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na zleceniówce mało płatne meble ponaglani przez brygadzistkę?
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-08-11 21:13:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [taa - 2014-08-11 18:49:33]:
100 % PRAWDA !!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
jakie stawki? - 2014-08-25 18:59:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to ja sie zapytam od razu jakie stawki? bo poszukuje pracy i zdecydowanie za bezcen to chyba nikt nie chcialby robic. jesli atmosfera jest na prawde przyjemna to i za gorsza stawke chyba mozna robic, ja mam takie zdanie. tak wlasciwie to chyba atmosfera tez lezy z tego co piszecie, ale prosze o potwierdzenie jeszcze kogos.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Fabryka Mebli Matex
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski