Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Fabryka Mebli Matex

Pracowałeś w firmie Fabryka Mebli Matex i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Misiu - 2015-01-21 14:09:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Lewe jajo - 2015-01-14 21:21:23]:
Proponuje złożyć skargę do Inspekcj pracy odnośnie nie przestrzegania przepisów zawartych w kodeksie i regulaminie pracy przez pracodawcę.
zdjecie uzytkownika
Misiu - 2015-01-21 14:39:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jaka kolwiek Firma zatrudniająca pracowników na umowę o prace nie ma uprawnień do tego aby zabierać premię za 3 miesiące przy nieobecności spowodowanej chorobą przez 7 dni. natomiast ma prawo potrącić połowę premii przy tak krótkim okresie zwolnienia chorobowego, natomiast przy zwolnieniu 30 dniowym może potrącić całą premie za miesiąc roboczy. A co do jakości wykonywanych mebli to odpowiedzialny jest sam właściciel firmy gdyż nie dba oto aby produkt był najlepszej jakości a na stanowisko kierownika produkcji zatrudnia osobę niekompetentną i bez wielkiego doświadczenia odnośnie jakości wykonywanych produktów ale i też w dużej mierze zależy to od pracownika czy potrafi wykonać zlecenie fachowo.
zdjecie uzytkownika
Misiu - 2015-01-21 16:00:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
z tego co czytam to wnioskuje że firma aż za nadto wykorzystuje pracowników ,8-9 zł za godzinę brutto przy 9 lub więcej godzin pracy to jest wyzysk. Dzisiaj dobrze prosperująca firma na rynku płaci minimum od 12 do 20 PLN netto za godzi. a szczególnie firmy targowe a za wyjazdy są dodatkowe pieniądze i w miesiącu można zarobić nawet około 3 tyś lub więcej
zdjecie uzytkownika
małpa - 2015-01-23 21:05:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Misiu - 2015-01-21 16:00:29]:
ale ty bzdury wypisujesz zero pojęcia o czymkolwiek czytasz a wnioskujesz bzdety pojęcia nie masz o faktach pracuje tu i wiem ile zarabiam a ty skąd masz te dane
zdjecie uzytkownika
Tede-usz - 2015-01-24 21:36:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
krzywy pusty komin,największy szkodnik w Matexie
zdjecie uzytkownika
twójstary - 2015-01-26 02:25:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Jak ktoś chce robić z brudasami i śmierdzielami to zapraszam do tej śmiesznej firemki robiłem w tym syfie pare miesięcy, większość to wieśniaki spod sklepu. Walka o meble na każdym dziale, to jest paranoja. Dzicz nie ludzie, do zoo [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
Credit Ag - 2015-01-26 20:58:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Jak pożyczyć od brata 10 tys euro i sprzedać je po 3,2 żeby wykonczyć chate (z krzywym kominem) a następnie kupić to samo euro po 4,15 i oddać mu kase.
Strata w rok 9,5 tys zł !!!!!!
To chyba ktos wyszedł tu gorzej niż na frankach - buahaha
ale skoro jest się najmądrzejszm z mądrych........
zdjecie uzytkownika
przypadek - 2015-01-27 19:02:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Credit Ag a ty chyba masz skleroze to juz było kup letycyne i wymysl cos nowego
zdjecie uzytkownika
Credit Ag - 2015-01-27 20:44:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szydera w stosunku do tępych ludzi nie zna granic więc będę to chyba pisał codziennie.
zdjecie uzytkownika
ziom - 2015-01-30 19:30:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam ile u was na miesiac maja nabiałowcy?
zdjecie uzytkownika
Tyran - 2015-02-01 00:48:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tam na tapicerni w kontroli jedna czarnulka jest chętna do przetestowania kanap^^ hehe
zdjecie uzytkownika
Grande - 2015-02-04 19:50:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
REDAM Dominowo potrzebuje ludzi do pracy, meble o dziwo takie same jak w Matexie, toczka w toczke, więc nie trzeba się przyuczać. skąd taka zbieżność?
Zapytajcie kierownika kontroli jakości.Zapraszam
zdjecie uzytkownika
Stary Rybak - 2015-02-05 21:15:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co ma wspólnego kierownik kontroli jakości z meblami z Dominowa? - bądźcie logiczni. Ten kierownik jest jak żona cezara - czysty jak łza, wolny od wszelkich podejrzeń.
zdjecie uzytkownika
młody - 2015-02-06 20:18:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ten kierownik to musiał komuś nadepnąć na odcisk raz dostał częsci raz sprzedaje modele komu zależy żeby go w to wrobić a jak masz dowody to czemu z tym nic nie zrobisz tylko trujesz i trujesz
zdjecie uzytkownika
Darwin - 2015-02-15 11:39:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tyle lat w Matexie i piszesz o sobie młody - żenada
zdjecie uzytkownika
Jaras - 2015-02-18 19:28:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To znaczy, że ktoś się podszywa pod młodego, tylko kto?
zdjecie uzytkownika
cennik - 2015-02-25 21:03:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Idzie Mobi, idzie Bingo, kiedy zostaną uaktualnione ceny tych starych mebli?
Czemu na ostatnich śmiesznych ale zawsze podwyżkach skorzystali evitowcy, co to za podwyżki na wybrane meble? Wszyscy powinni robić te same czy jak??
zdjecie uzytkownika
Cennik 2 - 2015-02-26 21:24:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak masz różnice na pikach 2mm to nie domagaj się astronomicznych stawek, jaka praca taka płaca.
zdjecie uzytkownika
Rocky - 2015-02-26 22:13:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja szanuje się i takich mebli jak wymieniłes po prostu nie robię!!!
A jak nie to kartka i dzień urlopu - basta.
zdjecie uzytkownika
milimetr - 2015-02-27 18:51:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Cennik 2 - 2015-02-26 21:24:24]:
Chyba odwrotnie! Proste.
zdjecie uzytkownika
Gall - 2015-02-27 21:03:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiedzcie mi, co z meblami na wystawy które ocenia kierownik kontroli jakości a potem wracają na jakość? Wiem, że jest ich duzo.
zdjecie uzytkownika
Tomuś - 2015-02-27 21:17:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Proponuje tapicerowi odpuścić, a ekspertowi PIŃCET !!!
zdjecie uzytkownika
HEJA - 2015-02-27 21:34:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wystawy wracaja dlatego, że przy ocenie nie liczy się faktyczna jakość mebla.
Liczy się kto z kim jeżdzi samochodem, kto ile robi mebli (największych stukaczy nie można zablokować zbyt długo bo nie zrobią innych mebli, kto jeździ na ryby.
Poza tym wystawy wracają dlatego bo nie ocenia się mebli całościowo.
Jak Kopernik zaskoczy to tydzień sprawdza tylko boczki, reszta popa,
w innym tygodniu lecą np tylko oparcia, boczki popa, jeszcze w innym tylko siedziska a boczki i oparcia popa itd.
Poza tym zdarzają się takie przypadki, że odebrany mebel na wystawę był podmieniony w czasie przerwy z innym też na wystawę.
Tamten odebrany został przestawiony i na innym stanowisku kompletnie się nie nadawał, chyba słońce na niego inaczej padało, cóż czoło niezmącone myslą.
zdjecie uzytkownika
Arles - 2015-02-27 21:47:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja mam najlepszą cenę po obniżce, szczególnie jak idę na wystawę. Matex cenami może konkurować z Biedronką. Codziennie niższe ceny. ;))
zdjecie uzytkownika
kamcio252 - 2015-02-28 02:14:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hmm kiedys był pisior ale chcieli zrobic pedofila z niego i odszedł.kierownik nie widział nawet w biały dzień jak był maltretowany.zgłaszał mobbing ojcu dyrowi a tak ze jojowi z montażu.jednym słowem gimela i obóz szczególnie na kartonie gdzie stawki mebli od 0.20gr do 3-4 zł a to ciezkie meble i ponad sto elemtów do zrobienia.jak chcesz zarobic.na kartonie to jedynie boczki zarabiaja
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Fabryka Mebli Matex
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Fabryka Mebli Matex?
Zadaj pytanie