Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o EURO PROVIDUS S.A.

Pracowałeś w firmie EURO PROVIDUS S.A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
damek - 2009-10-05 13:06:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma jest ok jak ktos nie wykonuje podstawowych zadan to nic dziwnego ze ktos sie upomina. ja pracuje jestem zadowolony. pieniadze sa wieksze premie konkursy itp.a konsultanci moga miec 8 % za zbiurke jak dobrze pracuja.
zdjecie uzytkownika
G. - 2009-12-28 22:15:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciekawe z którego regionu jesteś?A może ze Słowacji?Powiedz mi proszę gdzie trudno dostać się do pracy w EP?Wszędzie pełno ogłoszeń na nabór na KS i konsultantów a Ty piszesz o trudnościach z dostaniem się do pracy...
zdjecie uzytkownika
były - 2009-12-31 00:12:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na prawdę wierzycie w to co piszecie?
zdjecie uzytkownika
Taaaa - 2010-01-07 23:07:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jasne, EP Świdnica jest git. I pan mango też jest git. Tylko jakoś go przestali doceniać. I teraz już mu nie bęzie zależało żeby samemu sobie słodzić w necie hehe.
zdjecie uzytkownika
Dominika - 2010-01-22 11:21:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuję w providencie i zastanawiam się nad przejściem do europrovidusa. W providencie podstawa wynosi około 3600 brutto, możecie podać ile zarabia kierownik sekcji w providusie.
zdjecie uzytkownika
ja - 2010-01-29 01:28:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ok
zdjecie uzytkownika
były - 2010-03-06 01:44:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dominika, nie zastanawiaj się nad przejściem, tylko siedź w Providencie.
zdjecie uzytkownika
życzliwy - 2010-03-24 02:47:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
popieram mojego przedmówce
zdjecie uzytkownika
były - 2010-10-30 23:37:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak na dzisiaj to najbardziej normalny oddział polecam , może to mrb a może mr
zdjecie uzytkownika
siwy00000, - 2011-03-31 18:28:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam mowa o firmie euro Providus to banda [usunięte przez moderatora]odradzam prania pożyczek.
zdjecie uzytkownika
prezes - 2011-03-31 21:19:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W prudniku ta firma euro providus to straszna porażka
zdjecie uzytkownika
aaa - 2011-10-28 21:12:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to sa [usunięte przez moderatora].dziady i nic wiecej,powinni ta cala niby firme z dymem puscic
zdjecie uzytkownika
antek - 2013-05-16 11:36:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
aaa piszesz "to sa [usunięte przez moderatora]dziady i nic wiecej,powinni ta cala niby firme z dymem puscic". Czy mógłbyś napisać coś więcej na temat tej firmy bo takie opinie to nie wiele mi mówią. Jak teraz jest w Euro Providus? Ile mogę miesięcznie zarobić i jak traktują swoich pracowników? Bardzo proszę o pomoc i z góry dziękuję
zdjecie uzytkownika
piotr - 2014-05-08 10:50:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to zależy na jakim stanowisku i w jakim mieście. W mniejszej miejscowości będą mniejsze zarobki z uwagi na gęstość zaludnienia i prowizyjne wynagrodzenie
zdjecie uzytkownika
kłodzko - 2014-09-03 14:42:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to może powiecie mi jak to wygląda w kłodzku? bo widziałem w internecie ofertę pracy dla konsultanta finansowego. Ja jestem z kłodzka mam paru znajomych im oże by się mi udało to jakoś rozkręcić. Jak na kłodzko to jakiej mam się spodziewać wysokości zarobków. bo jak dla mnie to nie jest to małe miasto. Może dacie mi jakieś porównanie jakie są stawki?
zdjecie uzytkownika
motywator - 2014-09-05 13:30:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jest 8% od jakościowych klientów (takich którzy płacą bezproblemowo ze sporadycznym poślizgiem) i 5% od pozostałych klientów. To jest procent z zebranych kwot, dodatkowo 30 zł od podpisanej umowy z nowym klientem i 15 zł od pozostałych umów (refinansowania, równoległe od naszych klientów) oczywiście jeśli jakąś umowę podpiszesz. To wszystko zsumuj, odejmij od tego wszelkie potrącenia z umowy zlecenie i podatek i wyjdzie ci wynagrodzenie. Jeśli otrzymujesz klientów po kimś kto wcześniej z jakich przyczyn już nie pracuje na tym stanowisku to pół biedy, gorzej jak musisz budować rejestr od nowa, nie mając żadnych klientów. Nie masz klientów - nie zarabiasz. Plus to tygodniowe wynagrodzenie, jeśli jest oczywiście z czego wypłacić. Za paliwo ani telefon nie zwracają. Twój problem jak wyegzekwować od klienta środki.
zdjecie uzytkownika
dzieki za info - 2014-09-21 23:47:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
FAjna tresciwa wiadomosc @motywatora na prawde wiele to wyjasnilo moich watpliwosci. ale tak generalnie to nie wiem ajk to wszystko odbierac, niektore rzeczy sie mi podobaja ale np to ze za telefon i paliwo nie zwracaja to szkoda bardzo bo powiem szczerze ze to by ulatwilo wtedy prace i nie martwiblbym sie o to .
zdjecie uzytkownika
nn - 2014-09-24 20:38:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kłodzko - 2014-09-03 14:42:24]:
wszędzie stawki są takie same, patrz na to co napisał motywator.
zdjecie uzytkownika
marnie - 2014-10-06 18:01:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to widze w takim razie ze marnie. rozumiem ze w jakis mniejszych miastach to jest latwiej bo pewnie jest taniej niz w tych wiekszych. ale powiem szczerze, zen ie spodziewalem sie takiego podejscia. mam wrazenie, ze ostatnio nie jest za dobrze z placami gdziekolwiek i trzeba sie postarac xzeby dostac cos dobrego
zdjecie uzytkownika
chyżo - 2014-12-01 18:11:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zapoznaliście się już z nową ofertą pracy firmy EURO PROVIDUS S.A.? Akurat szukam pracy i wydaje się strzałem w dziesiątkę. Ktoś skomentuje sprawę? Konsultant Finansowy Miejsce pracy: Częstochowa i okolice, Gorzów Śląski, Praszka, Lubliniec Czym będziesz si...
http://www.gowork.pl/praca_podglad,5718664?keywords=&region=
zdjecie uzytkownika
antek - 2014-12-31 12:28:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ooo, kurcze, dlaczego dopiero teraz tu trafiłem i widzę tą ofertę ;/ szlak ;/ bo czuje że to indelana robota dla mnie. ciekawe czy w ciągu miesiąca już kogoś znaleźli, czy jesli zaniosę drugiego stycznie cv to mam jeszcze sanse zeby się zatrudnić w tym euro providusie. kurcze taka okazja no, mam nadzieje że nie uciekła
zdjecie uzytkownika
m4 - 2015-01-05 12:35:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
chyba w to nie wierzycie? ta firma to wampir energetyczny. wyssie z was wszystkie siły a potem kopnie w 4 litery jak przestaniecie być potrzebni. zero szacunku do pracownika. praca w piątek, świątek i niedzielę. kasa marna, oczekiwania kosmiczne.
zdjecie uzytkownika
hops - 2015-01-15 03:05:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@m4, hej, a co takiego masz na myśli piszac, że euro providius ma kosmiczne oczekiwania? Może, to, że nie spełniłes jakiś tam oczekiwań nie koniecznie oznacza, że inni ich nie spełniają. Co to także oznacza, że kasa jest marna, bo też nie bardzo rozumiem, może przedstawisz jakąś kwotę, by wszystko było jasne.
zdjecie uzytkownika
m4 - 2015-01-16 09:29:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [hops - 2015-01-15 03:05:47]:
To bardzo skomplikowany temat. Jakoś skrótowo się postaram.
Dyspozycyjność 24h/d. Poza godzinami pracy telefony od przełożonych i składanie raportów. Notorycznie sms, że mało i mało. Musisz "zaliczyć" klientów, zrobić raportówki, bonusy, wypisać kilometrówki, wspierać swoich konsultantów, jeździć z nimi w teren, ogarnąć klientów zaległościowych. Brak rozwiązań strukturalnych jeśli chodzi o prawdziwą windykację należności, zatwardziali dłużnicy się z nas śmieją albo mówią wprost, że możemy ich w d.. pocałować. Brak narzędzi pracy, brak wsparcia merytorycznego i w terenie od przełożonych. Nieważne czy pracujesz na zlecenie (lider) czy umowę o pracę (kierownik). Godziny rozliczeń zmieniają się na ostatnią chwilę. Miałeś przyjechać do biura z pakietami np. na 19 w piątek a potrafią zadzwonić po 18, że jednak nie będzie rozliczenia bo im się kwota nie podoba i w sobotę za darmo oczywiście masz iść do pracy a rozliczenie albo w sobotę albo w poniedziałek. Tego też się dowiadujesz na ostatnią chwilę. Nie ma stabilizacji godzin pracy i nie możesz sobie niczego prywatnie zaplanować bo plany przełożonego ciągle się zmieniają. Cele są na takim poziomie, że nie dostajesz premii oddziałowej w ogóle a sekcyjną udaje ci się średnio raz na pół roku. Zostajesz z gołą podstawą, z której jeszcze dokładasz do firmowego baku. Finansowo lepiej wyjdziesz na stanowisku lidera bo chodź podstawy na rękę wychodzi 700 zł to masz procent ze zbiórki i za podpisane umowy płacą, kierownikowi nie (ok 2000-2500 na rękę).To są sumy bez premii. Kierownik ma stałą pensję - godzin pracy i tak nie przestrzegają, natomiast lider może wypracować więcej ale nigdy nie wie na ile może liczyć. Oceń sam. Jak o czymś zapomniałem niech reszta osób się wypowie.
zdjecie uzytkownika
fagot - 2015-01-29 22:52:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [m4 - 2015-01-16 09:29:33]:
z jednej strony to co opisujesz, warunki finansowe przede wszystkim, nie wyglądają na najgorsze, w porównaniu z innymi firmami z branzy w których miałem "przyjemność" pracować, ale na niekorzyść EuroProvidusa dość mocno przemawia fakt tego ciągłego zaangażowania w to co dzieje się firmie i 24 dyspozycyjność zarazem
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EURO PROVIDUS S.A.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy EURO PROVIDUS S.A.?
Zadaj pytanie
x