Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o EURO PROVIDUS S.A.

Pracowałeś w firmie EURO PROVIDUS S.A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
tajemnicza - 2009-07-24 15:20:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma ta jest bardzo nieodpowiedzialna do naciagania ludzi posiada pracownikow ktorzy sa bardzo niedpowiedzialni na swoich stanowiskach nie mozna sie niczego doprosic od nich ale co do splaty aby otrzymac procent do wyplaty to wtedy wiedza gdzie przyjsc po swoje zwlekaja z decyzjami tygodniami co do udzielenia kredytu nie umia powiedziec otwarcie o co im chodzi ogolnie firma jest kiepska i powinna zniknac z tego rynku poniewaz inne firmy pozyczkowe sa solidniejsze i wiarygodniejsze nie jestem zadowolona z waszej dzialalnosci nie potraficie utrzymac wlasnsego interesu od kiedy to splaca sie ,kredyt w calosci a na kolejny oczekuje sie kilkanascie dni a potem udaja ze nic z tego nie wyszlo jestescie( usunięte przez administratora ) naciagaczy ludzi poprostu nie potraficie dzialac samo swiadczy o czestym zmianie kierownikow oraz umowie z ludzmi kiedy sam pan kierownik umawia sie na rozmowe i niestety lekcewazy czlowieka i nie przyjezdza tym sposobem nie uzyskacie wiarygodnosci ludzi a wrecz przeciwnie ludzie czuja odraze do was jako firmy i ja osobiscie bede sie starala aby odradzac brania pozyczek w waszej firmie ktory to bank bieze sobie tyle do przodu przy braniu kredytu chyba zaden a tyu niedosc ze tyle bierzecie sobie procentu i tyle pieniedzy do przodu nie umiecie wspolpracowac z ludzmi
zdjecie uzytkownika
damek - 2009-10-05 13:06:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma jest ok jak ktos nie wykonuje podstawowych zadan to nic dziwnego ze ktos sie upomina. ja pracuje jestem zadowolony. pieniadze sa wieksze premie konkursy itp.a konsultanci moga miec 8 % za zbiurke jak dobrze pracuja.
zdjecie uzytkownika
G. - 2009-12-28 22:15:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciekawe z którego regionu jesteś?A może ze Słowacji?Powiedz mi proszę gdzie trudno dostać się do pracy w EP?Wszędzie pełno ogłoszeń na nabór na KS i konsultantów a Ty piszesz o trudnościach z dostaniem się do pracy...
zdjecie uzytkownika
były - 2009-12-31 00:12:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na prawdę wierzycie w to co piszecie?
zdjecie uzytkownika
Taaaa - 2010-01-07 23:07:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jasne, EP Świdnica jest git. I pan mango też jest git. Tylko jakoś go przestali doceniać. I teraz już mu nie bęzie zależało żeby samemu sobie słodzić w necie hehe.
zdjecie uzytkownika
Dominika - 2010-01-22 11:21:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuję w providencie i zastanawiam się nad przejściem do europrovidusa. W providencie podstawa wynosi około 3600 brutto, możecie podać ile zarabia kierownik sekcji w providusie.
zdjecie uzytkownika
ja - 2010-01-29 01:28:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ok
zdjecie uzytkownika
były - 2010-03-06 01:44:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dominika, nie zastanawiaj się nad przejściem, tylko siedź w Providencie.
zdjecie uzytkownika
życzliwy - 2010-03-24 02:47:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
popieram mojego przedmówce
zdjecie uzytkownika
były - 2010-10-30 23:37:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak na dzisiaj to najbardziej normalny oddział polecam , może to mrb a może mr
zdjecie uzytkownika
siwy00000, - 2011-03-31 18:28:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam mowa o firmie euro Providus to banda [usunięte przez moderatora]odradzam prania pożyczek.
zdjecie uzytkownika
prezes - 2011-03-31 21:19:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W prudniku ta firma euro providus to straszna porażka
zdjecie uzytkownika
aaa - 2011-10-28 21:12:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to sa [usunięte przez moderatora].dziady i nic wiecej,powinni ta cala niby firme z dymem puscic
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-08-11
Żródło: Gowork.pl
Częstochowa
(śląskie)
Opis stanowiska: •obsługa korespondencji przychodzącej i wychodzącej •utrzymywanie kontaktu z Klientami •obsługa urządzeń biurowych •prowadzenie baz danych •nadzór nad prawidłowym obiegiem dokumentów w Firmie •realizacja bieżących zadań Wymagania: •umiejętność pracy pod presją czasu •dyspozycyjność •wysoka kultura osobista oraz dyskrecja •elastyczność, energiczność, świetna ko
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
antek - 2013-05-16 11:36:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
aaa piszesz "to sa [usunięte przez moderatora]dziady i nic wiecej,powinni ta cala niby firme z dymem puscic". Czy mógłbyś napisać coś więcej na temat tej firmy bo takie opinie to nie wiele mi mówią. Jak teraz jest w Euro Providus? Ile mogę miesięcznie zarobić i jak traktują swoich pracowników? Bardzo proszę o pomoc i z góry dziękuję
zdjecie uzytkownika
piotr - 2014-05-08 10:50:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to zależy na jakim stanowisku i w jakim mieście. W mniejszej miejscowości będą mniejsze zarobki z uwagi na gęstość zaludnienia i prowizyjne wynagrodzenie
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EURO PROVIDUS S.A.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski