Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Instal-Rem

Pracowałeś w firmie Instal-Rem i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
wrrr - 2014-09-30 15:45:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiem że tak jest ale zbieram pieniądze na mieszkanie spawam od 9 lat ale niestety w Polsce praca jest albo na czarno albo słabe zarobki a najczęściej tej pracy w ogóle nie ma chyba że ktoś ma znajomości.
zdjecie uzytkownika
as - 2014-09-30 20:24:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wrr jestes cienki skoro szukasz roboty w takiej firmie jak Rem.
..najwieksza (usunięte przez administratora)
a.
Chyba ze chcesz spawac za darmo,
zdjecie uzytkownika
wrr - 2014-09-30 20:52:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Właśnie dlatego chciałem zapytać o opinię. A może ktoś zna jakąś dobra uczciwa firmę?
zdjecie uzytkownika
as - 2014-09-30 21:52:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ta firma nie istnieje na rynku to jest naj...naj większy przekręt ,ptrzestroga dla Wszystkich szukających pracy...szkoda(robić)za friko 100% nie nie polecam.
zdjecie uzytkownika
wrr - 2014-09-30 21:59:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziękuję za opinię na pewno będę szukać pracy gdzie indziej, pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
zdzichu - 2014-10-01 14:58:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No w końcu jeden mądry przed szkoda
zdjecie uzytkownika
sparki - 2014-10-01 21:14:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pozostaje mont inox z sanoka ...sam miód i mleko wtej firmie 12tys na czysto zyc nieumierac w francji maja w wyzywienie spanie automaty z prezerwatywani i dziewczynki na tel wszystko na koszt firmy zyc nieumierac polecam
zdjecie uzytkownika
kz - 2014-10-01 21:19:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no tak super firma mont inox zyc nieumierac nr1 na swiecie pracownicy w francji jak na wczasach mają rospusta zyc nieumierac
zdjecie uzytkownika
Bronek - 2014-10-06 19:37:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
POWIEM TAK BYŁEM BARDZO BLISKO DYREKCJI TEGO BAŁAGANU FIRMA DZIAŁA NA ZASADZIE NOWYCH LUDZI ZATRUDNIĄ DADZĄ PRACE ZA GRANICĄ DADZĄ DWIE WYPŁATY DALEJ ZALICZKI PÓŻNIEJ NIC TYLKO OBIETNICE 80 PROCENT LUDZ NIGDZIE TEGO NIE ZGŁOSI ZE NIE DOSTAŁO KASY LUDZIOM SIE NIE CHCE CHODZIĆ PO SĄDACH A FIRMIE W TO GRAJ ZARZĄD I UMYSŁOWI DOSTAJĄ KASE NA CZAS, NIE MAJĄ SWOICH KONTRAKTÓW TYLKO Z TRZECIEJ CZWARTEJ RĘKI DYREKCJA EXPORTU CZYLI PAN JUREK Ł NIE JEST W STANIE ZAŁATWIĆ CZEGOŚ Z PIERWSZEJ RĘKI BO NIKT NIE CHCE Z NIM WSPÓŁPRACOWAĆ BO ZAWSZE PRACUJE W FIRMACH KTÓRE NIE POSIADAJĄ WŁASNYCH ŚRODKÓW A POLSKA NIE ZAMIERZA WYKŁADAĆ KASY DOSTAŁ STOŁEK NA ZASADZIE ŻE DOBRA ROBISZ EXPORT MY FIRMUJEMY ALE SAM SIE FINANSUJESZ I PŁACISZ NAM ZA FIRMOWANIE A PAN jUREK Ł NAJPIERW PODPISUJE KONTRAKT A PÓŻNIEJ ZASTANAWIA SIĘ SKĄD WZIĄŚC KASE METODA PANA JURKA ZNANA OD KILKU JUŻ LAT ON MA DŁUGI I MUSI MIEĆ KASE NIE LICZY SIĘ Z KONSEKWENCJAMI ŻLE PODPISANYCH KONTRAKTÓW KTÓRYCH BYŁO JUŻ WIELE POPYTAJCIE LUDZI Z KRĘGU PANA JURKA A ZARZĄD W POLSCE NIE WYDA ANI ZŁOTÓWKI NA ZALEGŁE PENSJE ZUSY I ETC MŚLĘ ŻE I TU PAN JUREK NIE ZAGRZEJE DŁUGO MIEJSCA JAK W POPRZEDNICH FIRMACH DLA PRZYKŁADU PODAM NAZWE FIRMY PIECEXPORT SAMI MOZECIE SPRAWDZIĆ NA FORUM PAN J Ł RÓWNIEŻ DOPROWADZIŁ WSZYSTKIE KONTRAKTY DO BANKRUCTWA SPRAWY W SĄDACH TOCZĄ SIĘ SPRAWY DO DNIA DZISIEJSZEGO POZDRAWIAM ZARZĄD BO WIEM ZE CZYTAJĄ OPINIE MOZE TO WAM DA COŚ DO MYŚLENIA
zdjecie uzytkownika
Adrian - 2014-10-19 19:10:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Siemka. Właśnie wygrałem sprawe z Instal- Remem. Mają mi wypłacic co do złotoweczki za zalegle wynagrodzenia plus zalegly urlop ( do 3 lat wstecz) no i do tego jeszcze doszly odsetki :) Zachęcam do pozwania oszóstów. Oni właśnie żerują na takich jak Wy co odpuszczacie i nie idziecie do sądu. Maja z was czystą kase. Jak coś to służe pomocą w znalezieniu adwokata.
Coprawda trwa to prawie rok ale kasa sie zgadza :) Pozdrawiam
Adrian P
zdjecie uzytkownika
karnisz - 2014-10-31 16:31:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak to nie istnieje na rynku? możecie dokładnie opisac sprawę? wydawali się działać bez zarzutu i słyszałem o nich sporo dobrego a tu nagle takie wiadomości....
zdjecie uzytkownika
zdzichu - 2014-11-03 01:42:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no pan dyrektor juz o to zadbał. ale spokojnie przyjdzie kryska na matyska.
zdjecie uzytkownika
felk - 2014-11-07 11:50:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Za hotele dla pracowników też nie płacą. Telefon w firmie odłączony. Zobaczymy co poradzi windykacja. Najchętniej wytargałbym za ucho tą lafiryndę z biura, która zamawia dla nich noclegi.
zdjecie uzytkownika
spawacz - 2014-11-19 21:47:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [sparki - 2014-10-01 21:14:43]:
Kto tak pisze na Mont inox jakie prezerwatywy i panienki jebako osiedlowy jakie 12klockow albo to pisze naciagacz do pracy albo typowy bezmozg który nie dostał swojej szansy od życia ponieważ jego zdolności manualne są równe zeru a język od lizania [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] kierownictwu odcieli przy pierwszym zjeździe do PL pozdrawiam prawdziwych spawaczy
zdjecie uzytkownika
Edward - 2014-11-30 15:20:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Potwierdzi ktoś informacje, że pracownicy sa obarczeni płatnościami za noclegi? W ogóle jak to wychodzi jesli chodzi o finanse? Warunki sa chociaż akceptowalne, czy instal-rem mogłoby sie o wiele lepiej postarać? O co tez chodzi z tą windykacja, bowiem nie brzmi to zbyt pozytywnie i trochę mnie to zmartwiło.
zdjecie uzytkownika
zdzichu - 2014-12-02 01:09:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie mogą wam potrącić nic z noclegu jeśli pojechaliście na prace do Niemiec. To bujda, od razu do PIP.
zdjecie uzytkownika
zdzichu - 2014-12-09 22:47:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wnieśli wniosek o upadłość wiec wiecie co robić...
zdjecie uzytkownika
mont - 2014-12-18 22:41:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zdzichu - 2014-12-09 22:47:12]:
taaaa a to niby prawda? jak tam po pokojach to pełne biurka pracowników i nowo ztrudniali
zdjecie uzytkownika
zdzichu - 2015-01-02 02:21:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mont - 2014-12-18 22:41:58]:
to chyba nie w tym biurze byłeś kolego....
zdjecie uzytkownika
MONIT - 2015-01-08 00:23:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [karnisz - 2014-10-31 16:31:45]:
ja też wygrałem sprawe tak jat kolega i tez mają mi wypłacić kasę za tydzień ide do komornika
zdjecie uzytkownika
bobek - 2015-01-20 13:24:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Adrian - 2014-10-19 19:10:14]:
Jak to się udało jaki komornik tym się zajmował, prosiłbym o namiary
zdjecie uzytkownika
Adrian - 2015-01-21 18:51:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [bobek - 2015-01-20 13:24:00]:
Ja korzystałem z Kancelarii Adwokackiej 'Borcz i Pratnerzy' (usunięte przez administratora) I tam jest Pani adwokat Bożena Kornak–Kapała. Ona zajmuje sie prawem pracy. I nie szło to przez komornika tylko jak juz firma przegra rozprawe sądową to trzęsie spodniami i płacą bez mrugnięcia okiem :)
zdjecie uzytkownika
BEZROBOTNY - 2015-02-21 09:10:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
złozylem kiedys cv jako spawacz dziekuje bogu ze moja noga tam nie postała
zdjecie uzytkownika
LESZEK - 2015-03-23 17:38:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
INSTAL RZESZÓW TO SUPER FIRMA , DBA O SWOICH PRACOWNIKÓW I O JAKOŚĆ SWOJEJ PRODUKCJI , NAJLEPSZA FIRMA W KRAJU
zdjecie uzytkownika
zdzichu - 2015-03-25 13:53:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rem sie zwija, wiec jak macie jeszcze nierozliczone godziny, urlopy to zgłaszajcie!!! Dostaniecie kase!!!
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Instal-Rem
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Instal-Rem?
Zadaj pytanie