Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Tenneco

Pracowałeś w firmie Tenneco i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Andzelika - 2014-09-01 08:50:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowalam do pierwszej wyplaty i podziekowalam , ogolnie skoro jest tak wspaniale to dlaczego tak ciagle tam przyjmują ? wiecej odchodzi niz przychodzi, nie oszukujmy sie sa lepsze firmy, do tego to ciagle poganianie
zdjecie uzytkownika
walczak - 2014-09-01 19:24:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
na 100% pracowalas na nowej hali G+ i dostalas 1300zl, w styczniu robota ruszy tam pelna para na 3 zmiany i z dodatkiem nocnym plus np 2 soboty z 1300zl masz 1800-2100zl.
zdjecie uzytkownika
Logistyk - 2014-09-02 10:48:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
"praca na logistyce jest o tyle bd opłacalna bo dostyajesz brutto 11zł"

Faktycznie bardzo oplacalna :) Szczegolnie ze na zachodzie tez jest 11 ale EURO :) Po to nam otworzyli granice i mozliwosc pracy za granica zeby my mogli wybierac , ja juz wybralem , HOLANDIA 7 EURO netto , bez doswiadczenia
zdjecie uzytkownika
walczak - 2014-09-02 16:19:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
padlem haha bo taki jest przelicznik euro na zl omg, a tam za te grosze bo zaden Holender za takie grosze nie bd robil baranie, ja bylem w Holandi 6msc, jak jedziesz tam zarobic i wracaz do polski to ok ale jak chcesz tam zyc za te kase to zginiesz jak mozna porownac euro do zlotego omg..... tam piwo sredniej marki kosztuje 2-3 euro to jakies 8zl no to zyj tam;] na umowie zlecenie botakie sa tylko....
zdjecie uzytkownika
walczak - 2014-09-02 16:25:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
11 zl brruto goła stawka plus od 11 do 20%premii plus dodatki nocne i weekendy 100% płatne nie mowiac o umowie na 4 lata plus karta multi sport siłka, basen itd wczasy pod grusza czyli jakies 480zł paczki na swieta dla dzieci itd
zdjecie uzytkownika
Chwileczka84 - 2014-09-03 21:20:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [walczak - 2014-09-02 16:25:23]:
Hej. A jak tam z zatrudnianiem kobiet? Pracuję w handlu i chciałabym trochę zmienić branże. W Stanowicach będą otwierać nową hale i byłabym zainteresowana się tam dostać. Domyślam się że pierwsze będę musiała iść na Rybnik aby zdobyć jakieś doświadczenie. Ale czy mam jakieś szanse na zatrudnienie, czy przyjmują tylko z doświadczeniem na danym stanowisku?
zdjecie uzytkownika
nineczkawit - 2014-09-04 11:10:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kobiety przyjmują bez doświadczenia ,na operatora maszyn,ale w Bojkowie z tego co wiem w Rybniku przyjęć nie ma ,pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
walczak - 2014-09-04 17:05:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dokładnie, jest darmowy przewóz do pracy na każda zmianę od poniedziałku do piątku od rybniika po ksiazenice-leszcyny-szczyglowice-knurów itd autobus tylko dla pracowników
zdjecie uzytkownika
Chwileczka84 - 2014-09-04 19:26:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Złożyłam podanie o pracę na stronie Tenneco, zobaczymy co z tego wyjdzie. Mam nadzieję że z tym dojazdem jest dalej aktualne, bo nie bardzo mam jak tam się dostać, a jestem z Czerwionki.
zdjecie uzytkownika
pawel - 2014-09-08 12:04:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [friko - 2014-07-19 17:13:21]:
witam mam pytanie dlaczego ciagle sa ogloszenia o potrzebie magazyniera raz przez teneco raz przez hr masters czy az tak duzo potrzebuja magazynierow zlozylem podanie i jestem po badaniach kazali czekac tydzien a ja widze znowu ogloszenia co sie tam dzieje ze takie jest zapotrzebowanie?i jak to jest z nadgodzinami ile mozna robic prosze tylko o szczere odpowiedzi
zdjecie uzytkownika
pawel - 2014-09-08 12:33:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)

witam mam pytanie dlaczego ciagle sa ogloszenia o potrzebie magazyniera raz przez teneco raz przez hr masters czy az tak duzo potrzebuja magazynierow zlozylem podanie i jestem po badaniach kazali czekac tydzien a ja widze znowu ogloszenia co sie tam dzieje ze takie jest zapotrzebowanie?i jak to jest z nadgodzinami ile mozna robic prosze tylko o szczere odpowiedzi
zdjecie uzytkownika
walczak - 2014-09-08 18:59:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
potrzebni sa ludzie na nową hale nie ma znaczenia czy pisze hr czy teneco i tak zaczynasz pod firmą po 4-5msc przechodzisz pod teneco, nadgodzin narazie jest mało bo niema tyle roboty na nowej hali ale zwolniło się 2-3 osoby z logistyki
zdjecie uzytkownika
Naziii - 2014-09-08 22:32:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A jak tam ze sprzętem i niezbędnymi czy potrzebnymi narzędziami? Dalej w Tenneco dają śrubokręty do własnej dyspozycji? I jak to wygląda przy wejściu do ubikacji? Może leader asekuruje i pomaga w...
zdjecie uzytkownika
Naziii - 2014-09-08 22:58:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
...w pracy oczywiście :) heh ;] Ciekawi mnie przyznam obecny 'nieład' tej firmy-nadal to funkcjonuje w podobny sposób ? :)
zdjecie uzytkownika
Jarek - 2014-09-09 16:56:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [walczak - 2014-09-02 16:19:42]:
jak już to piwom kosztuje 0.50-0.70 centów czyli tak jakby nasze 50-70 groszy,i są to marki identyczne jak znane polskie,a tanie sikacze(ale da sie wypic) to są po 0.35-0.40centów
zdjecie uzytkownika
walczak - 2014-09-09 18:14:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czlowieku z ( usunięte przez administratora )sie wziol ten przelicznik, poza tym ty chyba miales juz byc w Holandi....:P
zdjecie uzytkownika
kolo - 2014-09-11 08:12:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Magazyn kuleje.Kolega Sebastian jest takim( usunięte przez administratora ).no właśnie jest bo jest.
Brygadziści?Chyba po zawodówce.Zanim tam pójdziecie zastanówcie się czemu taka rotacja ludzi.Do kołchozu to się idzie za karę.Nie polecam i ostrzegam.
zdjecie uzytkownika
pawel - 2014-09-11 10:07:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy ktos pracowal w teneco pod firma hr masters jakie sa opinie i po jakim czasie przechodzi sie pod teneco czy przedluzaja umowe ja dostalem na 3 miesiace
zdjecie uzytkownika
alken - 2014-09-17 21:26:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś pracuje na stanowisku technik chemik ( malowanie amortyzatorów prawdopodobnie), czy ktoś moze mi powiedzieć jaka jest tam stawka i jak praca wygląda
zdjecie uzytkownika
e.z - 2014-09-18 12:46:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nineczkawit - 2014-09-04 11:10:16]:
Ja tez szukam pracy.Czy możesz napisać,jak taka praca wygląda dla kobiet, na operatora maszyn, i czy jest ciężka.Czy w tej firmie pracuje duzo kobiet? Zastanawiam się czy złozyć do tej pracy dokumenty.Tez jestem bez doświadczenia
zdjecie uzytkownika
Ania - 2014-09-18 13:28:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem kobietą w średnim wieku.Szukam pracy.Może tez być na produkcji.Mam pytanie:gdzie w Gliwicach mogłabym zlozyć dokumenty o pracę. Chodzi mi o to,w jakich firmach w tym mieście przyjmują kobiety.
zdjecie uzytkownika
nineczkawit - 2014-09-19 00:03:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tu Cie przyjmą nawet bez doświadczenia,nie jest łatwo ale jak jesteś uparta dasz rade
zdjecie uzytkownika
pepi - 2014-09-20 11:49:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hmm chyba niema nic gorszego w Gliwicach niz teneco caly czas poszukuja a to znaczy ze ludziom sie tam nie podoba ,maja problem ze złożeniem ekipy a to świadczy o słabej kadrze zarządzającej w Gliwicach zbyt duzo innych firm aby akurat wybierac teneco...pozdro...







zdjecie uzytkownika
Młody - 2014-09-20 13:08:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak wygląda praca brygadzisty na hali?
zdjecie uzytkownika
pytanko???? - 2014-09-23 11:12:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak socjal? dla wszystkich taki sam? bez roznicy czy pod firma?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tenneco
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x