Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Tenneco Polska Sp. z.o.o

Pracowałeś w firmie Tenneco Polska Sp. z.o.o i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
bynal - 2015-01-09 23:02:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
wyżej czytam i widze ze tenneco przyjmuje przez trzy agencje , może mi ktos powiedzieć jak się te agencje nazywaja ?
zdjecie uzytkownika
Franek - 2015-01-10 10:02:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [łał - 2014-12-29 22:53:26]:
Fifa masz rację wyzysk w Tenneco totalny chamstwo ludzi nie do zniesienia ,trzeba też być chamem żeby tam dłużej popracować , w soboty każą przychodzić do roboty ,a nawet w niedziele , często każą pracować po 12 godz. żeby ludzie dorabiali sobie na tych marnych stawkach 9-10 zł na godz. , nawet ludzie pracowali w tak Wielkie Święto Trzech Króli , najpierw podsunęli ludziom pisma po nos że wyrażają zgodę za 2 stycznia
zdjecie uzytkownika
Mody - 2015-01-10 18:25:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
za najniższą krajowa jeba* jak bioły murzyn.Nie widzi mi się to przejada się w wtorek mam rozmowe na 10 w tenneco i posłucham to maja do zaoferowania Ci panowie.5 lat temu w NGK dawali 1700 brutto to jest śmieszne żeby za takie pieniądze robić trzeba [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za granica niestety tylko to pozostało Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
bigos93 - 2015-01-16 00:10:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to się pozmieniało trochę, mi nie kazali w soboty przychodzić, dopiero jak odchodziłem non stop o 12h się pytali i nalegali żebym przyszedł ale akurat kończyłem i było to pół roku temu. Tam jest totalny syf i nie polecam to nikomu(nawet najgorszemu wrogowi bym nie polecił tam robić). Dziwi mnie tylko, że ludzie tam robią za te marne 10 zł brutto za godzinę. Aktualnie pracuję w ngk i takie porównanie w ngk bez żadnych sobót mam więcej niż kumpel w tenneco z 4 sobotami! Dziwię się, że on tam jeszcze robi. Są inne firmy na strefie które też potrzebują pracowników. A Tenneco to chyba najgorszy syf na strefie.
zdjecie uzytkownika
NIE DO WIARY - 2015-01-16 00:21:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bigos93 ... "Tenneco to chyba najgorszy syf na strefie"
MAŁO POWIEDZIANE
JEST NAJGORSZA W CAŁEJ AGLOMERACJI GÓRNEGO ŚLĄSKA
OMIJAJCIE TEN SYF
zdjecie uzytkownika
fan - 2015-01-18 23:05:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Totalny syf nic dodać nic ująć .wytrzymałem miesiąc do pierwszej wypłaty porażka
zdjecie uzytkownika
arsenal - 2015-01-20 14:35:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam,praca w tym zakładzie to jakieś nieporozumienie,możesz pracowac na magazynie,obsługa lini lub produkcji a i tak tego nikt nie uszanuje(dlaczego tak wolno,)o podwyżka nie ma co pytac,wszyscy co chcą pracowac na magazynie uwaga na Sebastiana(ludzi nie szanuje wcale),Mariusza(bez komentarza) i brygadzistów(jeden lepszy od drugiego),a na produkcji to biali murzyni pracują,
zdjecie uzytkownika
danek89 - 2015-01-20 16:08:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Ja zaczołem prace w tenneco w grudniu. Nie jest tak zle jak tu pisza wiec w sumei dobrze ze sam poszedłem sprawdzić.wszystko tze zależy gdzie trafisz do jakich ludzi- u mnie jest git. Pracowałem tez w Holandii na produkcji no i w Polsce tez, wszędzie to jest to samo- produkcja- musisz wyrabiać normy no i tyle. Do tego wcześniej pracowałem na zlecenie trzeba było dojezdzac na strefe a roboty było na 3 godziny, za przejazd nikt nei zapłacił, potem znowu dwa dni wolne i znowu 8h. Pensja nei starczała na jedzenie.
W tenneco w grudniu pracowałem przez miesiąc za 10 zł brutto, teraz już nam zmienili na 12 zł na godzinę, ja jestem zadowolony, mam dojazd z zabrza bezpłany, nei mam na co narzekac. Radze sprawdzać, bo ja byłem zle nastawiony i nawet zastanwiałem się czy na romzowe pojsc a teraz jest ok.
zdjecie uzytkownika
green - 2015-01-22 23:33:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak wygląda praca na produkcji przy puszkach? Może ktoś to krótko opisać? Czy trudna robota, czy trudno czasowo wyrobić, co tam się wykonuje itd? byłbym zadowolony
zdjecie uzytkownika
popek - 2015-01-23 10:32:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Moze mi ktos doradzic jak dojechac na rozmowe do tenneco z placu piastów ?
zdjecie uzytkownika
Maro - 2015-01-23 14:25:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wie ktoś czy na nowej hali pracują już na 3 zmiany?
zdjecie uzytkownika
:) - 2015-01-25 19:51:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [popek - 2015-01-23 10:32:43]:
AUTOBUSEM.
zdjecie uzytkownika
popek - 2015-01-25 22:18:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale jakim?
zdjecie uzytkownika
Luk - 2015-01-26 22:04:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja również miałem tam podjąc prace ale szczęście,że znalazłem strone z opiniami o tej firmie jak poczytałem większość tych negatywnych opini to podziękowałem.
Jakieś dwa lata temu pośrednictwo też mi proponowało tom prace ale jakoś nie mogłem się do niej przekonać teraz wiem na czym stoje dzięki za te opinie pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
operator - 2015-01-27 13:53:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje na nowej hali od listopada. Nie wierzyłam w opinie i sama chciałam się przekonać, MASAKRA. Ciagle nerwy, grozenie zwolnieniami jak nie można isc w sobote, niedziele lub zostawać po 12h... zmiany miały być 3 a ciagle się chodzi na dwie po 12h i to w takich godzinach w których nie jeździ autobus pracowniczy. Wyzysk, straszenie, zabieranie premii na głupi brak kreski na tablicy, za L4, za urlop... Nie polecam, nie warto za żadne pieniądze. A teraz już daja 12zl/h bo nie ma chętnych do pracy. Przy takich warunkach nawet jak daja 25zł/h to ludzie nie będą pracowali.
zdjecie uzytkownika
też operator - 2015-01-27 15:06:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie zamierzam bronić Tenneco, bo jak by nie było jest to fabryka dla białych murzynów, ale z pewnymi rzeczami się ludziom w dupach poprzewracało :) Pracowałem w kilku zakładach na produkcji i w KAŻDYM była zabierana premia za chorobowe, czy urlop na żądanie. Praca w godzinach nadliczbowych, jeśli taki kaprys ma pracodawca nie możemy odmówić pod groźbą konsekwencji finansowych do zwolnienia włącznie, tak nam pięknie ktoś skonstruował kodeks pracy. A autobus pracowniczy, dobrze że jest, bo mało który zakład taki zapewnia.
zdjecie uzytkownika
spider - 2015-01-27 17:43:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam ofertę pracy jako technik utrzymania ruchu (tokarz)można sie dowiedziec co to za praca i za jaka stawkę?????dziękuje za odpowiedź
zdjecie uzytkownika
. - 2015-01-27 20:54:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [też operator - 2015-01-27 15:06:51]:
Autobus pracowniczy to oni raczej dla własnego dobra zapewniają bo gdyby nie on to nie maja pracowników- mało kto jest tam z gliwic, sami przyjezdni z coraz dalszych miejscowości, mieszkancy Gliwic wiedza co to TENNECO...
zdjecie uzytkownika
spider - 2015-01-28 07:21:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
odpowie mi ktos na pytanie?????o tym techniku utrzymania ruchu???
zdjecie uzytkownika
też operator - 2015-01-28 08:02:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [. - 2015-01-27 20:54:41]:
Czy pracujesz w Tenneco w Polsce, czy też w innym kraju, masz zapewniony dojazd autobusem pracowniczym. Taki mają standard. Szkoda tylko że u nas standardem jest 12 zł za godzinę pracy a nie 12 euro :) A to że już całe Gliwice przewinęły się przez Tenneco to już inna, przykra sprawa :)
zdjecie uzytkownika
też operator - 2015-01-28 08:05:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [spider - 2015-01-28 07:21:11]:
Spider jeśli dostałeś ofertę jako tokarz to chyba nie będziesz pracował jako elektryk nie?
zdjecie uzytkownika
spider - 2015-01-28 09:56:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [też operator - 2015-01-28 08:05:29]:
no tak ale interesują mnie zarobki na tym stanowisku
zdjecie uzytkownika
anulla - 2015-01-29 15:47:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam! A jak przebiega rekrutacja w tenneco
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Rozmowa rekrutacyjna w Gliwicach w HR Masters. Ogólnie o tym, że praca jest ciężka, ma się 7 sekund na wykonanie czynności (pokazała film jak ta praca wygląda), praca stojąca.
Pytania:
zdjecie uzytkownika
UR - 2015-01-30 08:52:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zarobki w ur są indywidualne wszystko zależy od twoich umiejętności , chęci do pracy oraz oczywiście jak dobrze się umiesz sprzedać:)ale najbardziej mi się chce śmiać co ludzie piszą że muszą pracował po 12h i ze to jest przymus;DD Ciekawe od kiedy;D po 12h bardzo rzadko a i tak się pytają czy możesz. Większości ludzi nie zadowoli praca każdy chce być kierownikiem nic nie robić i kasę za darmo inkasować.... a pracować nie ma komu... Co do atmosfery jest nacisk bo to produkcja ale jeśli robisz swoje to masz lajt oraz dobre stawkę nawet na produkcji jako "biały murzyn". nie jeden "biały murzyn" ma lepsza stawkę niż ludzie z kadr... Należy tez pamiętać ze jeśli pracujesz pod agencja to kasa marna i tyle tak jest wszedzie.
zdjecie uzytkownika
r - 2015-01-31 04:48:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [arsenal - 2015-01-20 14:35:49]:
O którego Sebastiana chodzi bo jest ich dwoch
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tenneco Polska Sp. z.o.o
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Tenneco Polska Sp. z.o.o?
Zadaj pytanie
x