Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Tenneco

Pracowałeś w firmie Tenneco i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Naziii - 2014-09-08 22:32:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
A jak tam ze sprzętem i niezbędnymi czy potrzebnymi narzędziami? Dalej w Tenneco dają śrubokręty do własnej dyspozycji? I jak to wygląda przy wejściu do ubikacji? Może leader asekuruje i pomaga w...
zdjecie uzytkownika
Naziii - 2014-09-08 22:58:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
...w pracy oczywiście :) heh ;] Ciekawi mnie przyznam obecny 'nieład' tej firmy-nadal to funkcjonuje w podobny sposób ? :)
zdjecie uzytkownika
Jarek - 2014-09-09 16:56:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [walczak - 2014-09-02 16:19:42]:
jak już to piwom kosztuje 0.50-0.70 centów czyli tak jakby nasze 50-70 groszy,i są to marki identyczne jak znane polskie,a tanie sikacze(ale da sie wypic) to są po 0.35-0.40centów
zdjecie uzytkownika
walczak - 2014-09-09 18:14:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czlowieku z ( usunięte przez administratora )sie wziol ten przelicznik, poza tym ty chyba miales juz byc w Holandi....:P
zdjecie uzytkownika
kolo - 2014-09-11 08:12:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Magazyn kuleje.Kolega Sebastian jest takim( usunięte przez administratora ).no właśnie jest bo jest.
Brygadziści?Chyba po zawodówce.Zanim tam pójdziecie zastanówcie się czemu taka rotacja ludzi.Do kołchozu to się idzie za karę.Nie polecam i ostrzegam.
zdjecie uzytkownika
pawel - 2014-09-11 10:07:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy ktos pracowal w teneco pod firma hr masters jakie sa opinie i po jakim czasie przechodzi sie pod teneco czy przedluzaja umowe ja dostalem na 3 miesiace
zdjecie uzytkownika
alken - 2014-09-17 21:26:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś pracuje na stanowisku technik chemik ( malowanie amortyzatorów prawdopodobnie), czy ktoś moze mi powiedzieć jaka jest tam stawka i jak praca wygląda
zdjecie uzytkownika
e.z - 2014-09-18 12:46:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nineczkawit - 2014-09-04 11:10:16]:
Ja tez szukam pracy.Czy możesz napisać,jak taka praca wygląda dla kobiet, na operatora maszyn, i czy jest ciężka.Czy w tej firmie pracuje duzo kobiet? Zastanawiam się czy złozyć do tej pracy dokumenty.Tez jestem bez doświadczenia
zdjecie uzytkownika
Ania - 2014-09-18 13:28:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem kobietą w średnim wieku.Szukam pracy.Może tez być na produkcji.Mam pytanie:gdzie w Gliwicach mogłabym zlozyć dokumenty o pracę. Chodzi mi o to,w jakich firmach w tym mieście przyjmują kobiety.
zdjecie uzytkownika
nineczkawit - 2014-09-19 00:03:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tu Cie przyjmą nawet bez doświadczenia,nie jest łatwo ale jak jesteś uparta dasz rade
zdjecie uzytkownika
pepi - 2014-09-20 11:49:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hmm chyba niema nic gorszego w Gliwicach niz teneco caly czas poszukuja a to znaczy ze ludziom sie tam nie podoba ,maja problem ze złożeniem ekipy a to świadczy o słabej kadrze zarządzającej w Gliwicach zbyt duzo innych firm aby akurat wybierac teneco...pozdro...







zdjecie uzytkownika
Młody - 2014-09-20 13:08:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak wygląda praca brygadzisty na hali?
zdjecie uzytkownika
pytanko???? - 2014-09-23 11:12:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak socjal? dla wszystkich taki sam? bez roznicy czy pod firma?
zdjecie uzytkownika
mała mi - 2014-10-02 13:51:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
No właśnie niby wszystkich zatrudniaja a CV złozyłam juz tydzien temu i cisza . o co chodzi .
zdjecie uzytkownika
Blue - 2014-10-03 19:27:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
o jajco.
zdjecie uzytkownika
wiwi - 2014-10-04 15:46:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mała mi - 2014-10-02 13:51:01]:
widocznie jednak trzeba spełniać jakieś wymagania , których niestety swoim CV nie spełniłaś :) a tak na poważnie to aplikowałaś na taką otwartą rekrutację czy na konkretne stanowisko? bo szczerze przyznam , że ostatnio nie znajdowałem w sieci nowych ofert pracy z Tenneco właśnie. cierpliwości w czekaniu życzę
zdjecie uzytkownika
Monia - 2014-10-06 20:20:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kobitki W pracowałam tam , długo nie wytrzymałam . Mistrz zmianowy (majster) drze japę jak stoi nad tobą .Ciągle sie czepiają o coś .Nawet brygadziści w tej firmie długo nie wytzymują.. Chwilę stanełam odpocząć to mi 2% premii wzieli;/ złodzieje .. a potrzebują cały czas ludzi ponieważ nie każdy wytrzymia takiego poniżania , ludzie na produkcji czują się jak szare pionki ciągle poniżani i że masz zapiepszać bo za wolno robisz ( a Ty dajesz z siebie wszystko że już nie wyrabiasz ).Zrobisz coś źle nawet jak się uczysz to już Ci premię wezmą ,a wypłata bez premii to 300 zł mniej od najniższej krajowej. Masakra. NIEPOLECAM NIKOMU TEJ FIRMY
zdjecie uzytkownika
johnny - 2014-10-14 10:56:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [walczak - 2014-09-08 18:59:24]:
czemu zwolniły się te 2-3 osoby z logistyki? wiesz coś może na ten temat?
zdjecie uzytkownika
gosc2013 - 2014-10-14 16:49:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A jak wygląda praca na utrzymaniu ruchu??? Mam przyjść na rozmowę jako elektryk i po tym co przeczytałem na forum to zastanawiam się czy to nie strata czasu
zdjecie uzytkownika
mała mi - 2014-10-21 12:02:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na OLX potrzebują do pracy bez doświadczenia więc tam złozyłam , bo nie mam doświadczenia na produkcji . To po co wystawiają takie ogłoszenia skoro właśnie nie o takie osoby im chodzi . A zwalniaja tam tez co rusz . Dużo daje do zastanowienia ta firma .
zdjecie uzytkownika
Adams - 2014-10-24 12:52:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co pewien czas pojawiają się ogłoszenia że firma szuka chemików-laborantów do pracy. Jak wygląda praca na takim stanowisku?
zdjecie uzytkownika
kokoszanel - 2014-10-27 21:36:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tez jestem ciekawa, ktos wie?
zdjecie uzytkownika
estf - 2014-10-28 11:04:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiadomo jak wygląda praca na kntrolu jakosci oraz brygadzisty ? I jakie są warunki zatrudnienia przez agencje sqs ?
zdjecie uzytkownika
BuJaN - 2014-10-28 19:35:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ma ktoś jutro Tam rozmowę o pracę ? jeżeli ktoś idzie niech odezwię na email bujan1234@gmail.com albo niech zadzwoni pod numer telefonu 518-632-675
zdjecie uzytkownika
lonbger - 2014-10-29 10:29:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
BuJaN daj znac jak było na rozmowie kwalifikacyjnej...
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tenneco
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x