Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Tenneco

Pracowałeś w firmie Tenneco i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Jacek - 2014-07-09 11:52:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeszcze jedno pytanie jak wyglądają rozmowy na stanowisko magazyniera, może ktoś opisać?
zdjecie uzytkownika
LukaŚL` - 2014-07-09 17:33:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tego co mi wiadomo to rozmowy wyglądają jak każde inne tak samo szkolenia. Wymagane jest 3-letnie doświatczenie a pomimo tego przez najbliższe 3 miesiące nie usiądziesz na wózku to akurat tak jak się przechodzi pod Tenneco
zdjecie uzytkownika
gosc - 2014-07-10 10:15:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na pracuju pojawilo sie ogloszenie o kierownika dzialu technicznego, ktos wie o co chodzi, rozwoj zakladu czy wymieniaja stara kadre?
zdjecie uzytkownika
Mazda - 2014-07-10 22:09:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powstała nowa hala, możliwe że tam
zdjecie uzytkownika
sluchacz - 2014-07-12 21:47:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Słyszałam, że przyjmują do Teneco na nowa halę bezpośrednio pod firme. Czy to prawda?
zdjecie uzytkownika
Greg - 2014-07-19 12:29:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bylem tydzien , firma gdzie czlowiek jest NIKIM , nikt sie z toba nie liczy , zwykly pracownik znaczy mniej niz ZERO , wiec to nie dziwne ze tam sa caly czas przyjecia jak ludzie odchodza, ja mialem na pakowaniu 8 zl brutto hahaha , nagrywam nowa robote w Holandii za 8 euro na godzine, jest roznica
zdjecie uzytkownika
friko - 2014-07-19 17:13:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Greg - 2014-07-19 12:29:13]:
fakt, że kasa, która jest raczej jałmużną, niż godziwą zapłatą, ale chyba roboty też nie szukałeś jakieś wymyślnej. Trzeba było może spróbować na produkcji amortyzatorów i innych modułów, praca chyba nie jest zbytnio skomplikowana, a pieniądze powinny być chociażby o kilka złotych lepsze. Chociaż z tego co pisali tutaj wcześniej użytkownicy forum to i tak na chociażby przyzwoite pieniądze ciężko jest obecnie liczyć w Tenneco. Ciekawy jestem jak w związku właśnie z wynagrodzeniem pójdzie im teraz rekrutacja na automatyków czy też mechaników. Szukają masy ludzi, ale chyba niespecjalnie Ci ludzie im się zgłaszają
zdjecie uzytkownika
marcin - 2014-07-23 15:41:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie polecam
zdjecie uzytkownika
Marszałek - 2014-07-25 13:47:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gosc - 2014-07-10 10:15:30]:
Nie prawdą jest że na stanowisku magazyniera nie wsiada się przez 3 miesiące na widlaka.Wiadomo że na początku robisz prace magazynowe i robota jest typowo fizyczna.Trzeba poznać asortyment i specyfikę samej pracy na samym magazynie.Z czasem sami powiedzą weź wózek i zawieś to i owo gdzieś tam:)Praca nie jest lekka i zarobki mogłyby być większe ale...no jest jak jest.Nie jest źle nie jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] br /> Jeśli chodzi o samą produkcję to fakt jest b.duża rotacja ale co się dziwić.Patrząc na niektóre osoby przyjmowane na stanowiska produkcyjne...do cyrku nie do pracy.
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-07-27 21:55:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kiedy wraca sie do pracy po przerwie?
zdjecie uzytkownika
Szymon - 2014-07-27 22:56:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zastanawia mnie skąd oni biorą kadrę "zarządzającą". Trzeba mieć nieźle wyprany mózg by tak traktować ludzi. Z serca nie polecam tam pracy.
zdjecie uzytkownika
LukasSL - 2014-08-02 18:52:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Szymon - 2014-07-27 22:56:57]:
Jak to twierdzą ci cali trenerzy i brygadziści oni tez byli kiedyś zwykłymi robolami na produkcji. To do cholery jasnej co odgryzają sie za ból który oni mieli czy poprostu mają takie zachcianki bo lubia gnębić pracowników pod pretekstem lepszej wydajności pracy
zdjecie uzytkownika
xXXx - 2014-08-08 00:55:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracuje tam ponad rok nie ma tak zle jak opisuja tutaj, idzie sie dorbic, mja srednia pensja z 4 miesiecy to 2000 zl mam juz stawke 12zl/h a brygadzista tak pogania i drze sie bo sam dostaje opierd.. od majstra za zlomy i za wyniki wszyscy sa ludzmi a zmianke na fajke robi wtedy gdy ma czas bo przewaznie np. moj brygadzista naprawia zepsute sztuki zeby bylo na koniec zmiany o wiele mniej tego, a pisza ciulate komentarze Ci co wyrobic nie umia i nie nadaja sie do takiej pracy jak wejdziesz w rytm to samo szybko leci na poczatku na pewno jest ciezko ale potem z gorki nawet czasami za wolna robia, ostatnio nawet zaczeli doceniac pracowikow i premie dawaja, zeby nie bylo nie jestem podstawiony tylko nrormalnym operatorem maszyn
zdjecie uzytkownika
??? - 2014-08-08 19:11:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do xXXx szczęściarzu, oby tak dalej i aby ci zdrowie dopisało:)
zdjecie uzytkownika
pinokio - 2014-08-26 10:41:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gość - 2014-07-27 21:55:35]:
a sa tam przerwy wogule bo z tego co wiem to nie!!!!!!!!!!! trzeba znalesc zastepstwo ............. a moze tak brygadzistka Cie zastapi jak pojdziesz siusiu ha ha watpie
zdjecie uzytkownika
Tygrys3 - 2014-08-27 16:30:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To zle wiesz, 2x przerwy po 5 min i jedna 20 min zawsze sie mozesz zapytac czy mozesz dodatkowo do kibla skoczyc po za tym
zdjecie uzytkownika
Chwileczka84 - 2014-08-28 19:56:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A zatrudniają tam też kobiety? i czy trzeba mieć konkretne wykształcenie i doświadczenie?
zdjecie uzytkownika
YngylBert - 2014-08-30 07:04:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam
Praca w TEN jest rzeczywiście ciężka porównywalna z pracą na kopalni o ile nie cięższa. Zarobki nie tak wysokie ale kopalnia to zakład dla którego ekonomia to jak osiołek jako środek transportu. Nie wszyscy sie nadają wiec tyle negatywnych opinii, które w większosci wynikają z chęci usprawiedliwienia sie przed samym sobą. Pracuje w TEN od dłuzszego czasu i zaczynałem jak szeregowy pracownik a teraz jestem wysoko. Nie bez powodu mamy slogan Fabryka mozliwości, ale tylko dla tych, którzy biorą swoje sprawy w swoje ręce. Polecam dla osób, których motywem przewodnim w życiu nie jest program TVN Trudne sprawy to nie miejsce dla
Was :-)
zdjecie uzytkownika
YngylBert - 2014-08-30 07:04:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam
Praca w TEN jest rzeczywiście ciężka porównywalna z pracą na kopalni o ile nie cięższa. Zarobki nie tak wysokie ale kopalnia to zakład dla którego ekonomia to jak osiołek jako środek transportu. Nie wszyscy sie nadają wiec tyle negatywnych opinii, które w większosci wynikają z chęci usprawiedliwienia sie przed samym sobą. Pracuje w TEN od dłuzszego czasu i zaczynałem jak szeregowy pracownik a teraz jestem wysoko. Nie bez powodu mamy slogan Fabryka mozliwości, ale tylko dla tych, którzy biorą swoje sprawy w swoje ręce. Polecam dla osób, których motywem przewodnim w życiu nie jest program TVN Trudne sprawy to nie miejsce dla
Was :-)
zdjecie uzytkownika
,,,,, - 2014-08-30 20:06:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tylko żebyś nie spadł , już niejeden tam tak skończył :)
zdjecie uzytkownika
Walczak - 2014-08-31 12:15:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam pare odp na wszystkie pytania
praca na produkcji ciezka ale to zalezy gdzie trafisz i na kogo 9 zl brutto na msc wyjdzie z 1200zl chyba ze pracujesz nocki badz soboty i niedziele to mozesz nawet w okolicach 2000zł zarobic do tego dochodzi 20% premi z stawki a minimalnie mozesz dostac 11% chyba ze cos konkretnego zjebales to masz za dzien 0% premi.
po4-6 msc dostajesz sie pod tenneco chyba ze jestes [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to zostajesz pod firmą, przy przejsciu bezposrednio pod firme dostajesz magiczne 1zł wiecej za godzine i umowe na 4 lata plis karta multi sport siłka itd wczasy pod grusza czyi jakies 400zł paczki na swieta dla dzieci, powiem krotko jesli nie pracujesz nocek albo wekendow to nie ma znaczenia czy pracujesz pod teneco czy pod firma dostaniesz na czysto jakies 1200-1500zł. z nockami i wekendami ponad 2000zł-2300zł
zdjecie uzytkownika
walczak - 2014-08-31 14:29:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
praca na logistyce jest o tyle bd opłacalna bo dostyajesz brutto 11zł czyli bez nocek i wekendow dostajesz na czysto 1500-1600zł, i tak samo jak na produkcji zalezy gdzie trafisz na początku jest ciezko trzeba wiazac patety z skrzyniami itd jak jestes kumaty to wiecej jezdzisz na wozku a jak nie to prace magazynowe wykonujesz,praca na wozku wyglada tak ze trafiasz na jakis dział np obslugujesz linie produkcyjna dowożąc komponenty itd bd stresujaca praca bo linia produkcyjna nie moze stanąć i nie tyle licza sie twoje umiejętności jazdy wózkiem co czy ogólnie potrafisz sobie zorganizować prace. Przechodzac pod tenneco dostajesz 1zł wiecej, z nockami i sobota i niedziela dostaniesz 2200-2400zł.
zdjecie uzytkownika
Andzelika - 2014-09-01 08:50:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowalam do pierwszej wyplaty i podziekowalam , ogolnie skoro jest tak wspaniale to dlaczego tak ciagle tam przyjmują ? wiecej odchodzi niz przychodzi, nie oszukujmy sie sa lepsze firmy, do tego to ciagle poganianie
zdjecie uzytkownika
walczak - 2014-09-01 19:24:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
na 100% pracowalas na nowej hali G+ i dostalas 1300zl, w styczniu robota ruszy tam pelna para na 3 zmiany i z dodatkiem nocnym plus np 2 soboty z 1300zl masz 1800-2100zl.
zdjecie uzytkownika
Logistyk - 2014-09-02 10:48:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
"praca na logistyce jest o tyle bd opłacalna bo dostyajesz brutto 11zł"

Faktycznie bardzo oplacalna :) Szczegolnie ze na zachodzie tez jest 11 ale EURO :) Po to nam otworzyli granice i mozliwosc pracy za granica zeby my mogli wybierac , ja juz wybralem , HOLANDIA 7 EURO netto , bez doswiadczenia
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tenneco
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski