Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Tenneco Polska Sp. z.o.o

Pracowałeś w firmie Tenneco Polska Sp. z.o.o i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Xavi - 2015-02-18 13:02:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpisze ktoś jak z tym stanowiskiem Supervisora Działu technicznego??
Czy warto tam aplikować??
zdjecie uzytkownika
ciekawy - 2015-02-23 14:33:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
dzwonila do mnie pani z gi group oferuja prace w tenneco za 12 brutto na dziale rur czy ktos wiecej cos moze powiedziec o tym dziale ? czy sa nadgodziny ? i jak atmosfera wyglada w pracy . za aktualne opienie podziekuje
zdjecie uzytkownika
ciekawy - 2015-02-23 14:45:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bynal - 2015-01-09 23:02:14]:
a@j partners bytom , gi group katowice
zdjecie uzytkownika
... - 2015-02-23 20:33:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzial rur. Tam wszędzie sa rury. Pewnie chodzi o bejsowego. Zapierdziel jak na każdym innym dziale. Nadgodziny sa, czasami przymusowe i nie ma możliwości zrezygnowania jeżeli jest taka decyzja. Atmosfera w pracy? Zalezy czy robisz na G czy G+ oraz do jakiej brygady trafisz, ale i tak zawsze znajdzie się ktoś, komu się nie będzie podobalo co i jak szybko (a raczej wolno) robisz.
zdjecie uzytkownika
sahin - 2015-02-27 15:51:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tenneco to ogromny europejski koncern który swoje siedziby posiada m.in. w Czechach , Belgii czy też w niemczech. Działają w branży automotive co samo w sobie świadczy o tym , że obracają naprawdę nie małym kapitałem co niestety nie przekłada się bezpośrednio na to na co mogą od nich liczyć pracownicy...
zdjecie uzytkownika
marian - 2015-02-27 15:52:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiadomo jużcoś na temat Technika kontroli jakości ? Jak to wygląda ? Ciężka praca ?
zdjecie uzytkownika
gowork - 2015-02-27 16:10:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy w Tenneco kierownik działu technicznego i supervisor działu technicznego to ta sama osoba?
zdjecie uzytkownika
aaa - 2015-02-28 15:54:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ta sama. Supervisor to tak z amerykańska :)
zdjecie uzytkownika
gowork - 2015-03-01 21:25:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W Tenneco Gliwice poszukują kandydata na stanowisko kierownika działu technicznego, na to samo stanowisko poszukują w zakładzie w Rybniku, czyżby ogólne zmiany na stanowiskach zarządzających? Ktoś wie coś na ten temat?
zdjecie uzytkownika
Xavi - 2015-03-04 09:26:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kierownik działu technicznego to inne stanowisko niż supervisor. Kierownik zarządza kilkoma supervisorami (czyli takimi liderami grup).
zdjecie uzytkownika
lolando - 2015-03-06 21:44:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Siemka

Czy ktoś potrafi mi rzeczowo odpowiedzieć na pytanie, bez jadu itp.
Mam swoją nie najgorszą robotę, ale zastanawiam się nad zmianą.
Inżynier procesu w dziale nowych uruchomień co to za funkcja?
Kiedyś słyszałem, że w działach prototypów i wdrożeń nie jest zle, ale czy to jeszcze prawda to nie wiem.
Tam też mają jakieś cele z kosmosu i parcie na wynik itp? Czy jednak jest trochę lepiej niż na stanowiskach produkcyjnych.
Dzięki za info z góry.
zdjecie uzytkownika
kiero - 2015-03-07 07:40:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najlepsza firma na śląsku!
zdjecie uzytkownika
łysy - 2015-03-09 20:01:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie ma lepszej firmy, Jak do niej trafisz żal odchodzić, Wszyscy wyrozumiali, chętni do pomocy, słyszący twoje problemy
zdjecie uzytkownika
kulka - 2015-03-10 11:07:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mógłby mi ktoś odpowiedzieć na pytanie, czy jest prowadzona rekrutacja na stanowiska Mistrza produkcji i Technika kontroli jakości czy już została zakończona.
zdjecie uzytkownika
unemployed - 2015-03-12 17:14:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, czy ktoś z Was pracował może na stanowisku technika ds. planowania? Chciałam tam wysłać CV (a propos: CV wystarczy czy list motywacyjny też chcą?), ale po opiniach na tym forum nabrałam wątpliwości...
Czy na tym stanowisku też jest taka orka, poganianie i stres jak na produkcyjnych, czy to specyfika pracy na produkcji? Przyznam szczerzę, że jestem dobra w pracy wymagającej dokładności, ale średnio radzę sobie w takiej "na akord". Wolałabym więc z góry wiedzieć, czego się spodziewać, by uniknąć porażki... I jeszcze, jak wygląda rozmowa kwalifikacyjna, czy trudno się dostać na to stanowisko, czy nie trzeba mieć technicznego wykształcenia (moje jest bliżej humanistycznego, ale z liczeniem kłopotów nie mam :-D), bo w ogłoszeniu piszą ogólnie o średnim?
zdjecie uzytkownika
VIPER - 2015-03-12 19:42:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
poszukują managera BHP, czy może mi ktoś napisać czy tam jest ktoś z bhp?
zdjecie uzytkownika
123456 - 2015-03-13 07:42:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam, proszę o opinie jak wygląda proces rekrutacji na stanowiska "nieprodukcyjne". Czy jest to tylko rozmowa z kimś z HR? czy testy sprawdzające kompetencje? Ile etapów przewiduje proces rekrutacji i czego się tam można spodziewać. Dziękuję za pomoc.
zdjecie uzytkownika
Inder - 2015-03-13 19:30:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja myślę, że z chęcią przyjąłbym tą ofertę na BHPowca, powiedz tylko, gdzie znalazłeś taką informację, że poszukują kogokolwiek do pracy?? Wiem, że konurbacja jest na tyle duża, że można utonąć w ogłoszeniach, ale ja przeglądałem ostatnio portale z pracą i nie mogłem jakoś na to wszystko natrafić. Jeżeli moglibyście podpowiedzieć to będę wdzięczny :)
zdjecie uzytkownika
123456 - 2015-03-16 22:48:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, proszę o opinie jak wygląda proces rekrutacji na stanowiska "nieprodukcyjne". Czy jest to tylko rozmowa z kimś z HR? czy testy sprawdzające kompetencje? Ile etapów przewiduje proces rekrutacji i czego się tam można spodziewać. Dziękuję za pomoc.
zdjecie uzytkownika
olo - 2015-03-19 16:56:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Xavi - 2015-02-18 13:02:46]:
superwisior wisisz na trzepaku do góry nogami i zawijasz w te sreberka wisior :)
zdjecie uzytkownika
olo - 2015-03-19 16:59:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ciekawy - 2015-02-23 14:33:36]:
po trzech miesiącach otrzymujesz tytuł superwisiora
zdjecie uzytkownika
kasia - 2015-03-26 19:29:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam czy pracują tu jakieś brygadzistki i czy są w porządku.
zdjecie uzytkownika
kasia - 2015-03-26 19:32:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Proszę o odpowiedz jak ktoś wie.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Rozmowa rekrutacyjna w Gliwicach w HR Masters. Ogólnie o tym, że praca jest ciężka, ma się 7 sekund na wykonanie czynności (pokazała film jak ta praca wygląda), praca stojąca.
Pytania:
zdjecie uzytkownika
kasia - 2015-03-26 19:33:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Proszę o odpowiedz jak ktoś wie.
zdjecie uzytkownika
kasia - 2015-03-26 19:34:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Proszę o odpowiedz jak ktoś wie.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tenneco Polska Sp. z.o.o
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Tenneco Polska Sp. z.o.o?
Zadaj pytanie