Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Tenneco

Pracowałeś w firmie Tenneco i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
kasia - 2014-06-28 12:02:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja pracuje w tenneco 7 miechow i nie nazekam jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ale to normalne przy produkcji mój brygaista dba o kasdego ze swojej ekipy nie można powiedzieć zlego zdania. na innych liniach może i jest [usunięte przez administratora] ale to wszystko zależy od ludzi którzy miedzy sobą przebywają jak się nie zgraja to [usunięte przez administratora] się będzie robic non stop
zdjecie uzytkownika
humboldt - 2014-06-28 18:26:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no i moim zdaniem dobrze robią... przecież jakby mieli wszystkim iść na rękę to ta firma by zaraz walnęła
zdjecie uzytkownika
LukasŚL - 2014-06-30 09:43:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kasia - 2014-06-28 12:02:34]:
Dokładnie tak jak mówisz kasia wystarczy się zgrać a praca bedzie łatwa i przyjemna. Jeśli ktoś leci w ciu... i nie liczy sie z innymi bo myśli ze jest wielkim kozakiem nie ma przyszłości w tej firmie.
zdjecie uzytkownika
humboldt - 2014-06-30 13:13:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [LukasŚL - 2014-06-30 09:43:06]:
to w takim razie uważasz , że najważniejsze w firmie jest to, żeby potrafić pracować w zespole? warto chyba to umieścić w cv
zdjecie uzytkownika
Reaper - 2014-07-01 04:24:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Według mnie tenneco w Gliwicach to straszny (usunięte przez administratora), jeden brygadzista łazi z stoperem ,krzyczy, stosuje mobbing.Poznałem też jakiegoś kolesia kontrolera jakości który namawiał do rzucenia tu pracy bo to wyzysk jest i ogólnie demotywował ludzi na niekorzyść firmy. Sama firma też chce byś pracował szybko ale też żebyś utrzymywał jakość jedno z drugim się wyklucza.Co do bhp zwykłe rekawice robocze do pracy przy maszynach spawalniczych cudo ręce poparzone, mam pamiątki po tenneco wiec się już zwijam narazie
zdjecie uzytkownika
ona.. - 2014-07-03 11:13:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam mam pytanie szukam pracy czy w tej owej firmie sa przyjecia do pracy w srednim wieku i jakie sa zmiany pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
LukasŚL - 2014-07-03 14:20:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ona.. - 2014-07-03 11:13:21]:
Tak w tej owej firmie są przyjęcia ponieważ firma cały czas sie rozwija. Praca jest w systemie trzy zmianowym 6-14 14-22 22-6
zdjecie uzytkownika
Wojtas - 2014-07-04 17:45:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
8 zł brutto :) super wynagrodzenie
zdjecie uzytkownika
LukasŚL - 2014-07-04 19:44:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Wojtas - 2014-07-04 17:45:46]:
Jak już to 9zł brutto + 20% premii
zdjecie uzytkownika
Torres - 2014-07-04 21:43:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ile ? 9zl ? hahaha , no faktycznie wspaniale
zdjecie uzytkownika
hero - 2014-07-05 15:27:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej, złożyłem swoje cv jako kontroler jakości i zastanawiam się czy ktos wie cos o stawkach. mimo, niektórych negatywnych opinii firma wydaje sie być w miarę rzetelna i otwarta na rozmowę skoro kierownicy wypowiadaja się tez na tym forum.
zdjecie uzytkownika
jakosc - 2014-07-06 12:39:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
2200-2400 brutto ale zapieprz w kontroli jest taki sam jak na produkcji
zdjecie uzytkownika
Byly kontroler jakosci - 2014-07-06 21:03:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
[usunięte przez administratora] i tyle, 1600-1700 zl , za cały miesiąc pracy do tego cały czas gonitwa po hali
zdjecie uzytkownika
bigos93 - 2014-07-07 18:53:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W tym roku na pracowałem, miesiąc temu rzuciłem i była to najlepsza decyzja w życiu. Pracowałem 2,5 miesiąca. Więc w skrócie zarobki na rękę to maks. 1400, soboty i niedziele zazwyczaj setki. Ludzi brakuje zawsze, więc się nie zdziwcie, że dużo ludzi robi po 12h albo na kilku maszynach! Przerwa 20 minut i zależy od brygadzisty czy robi przerwę na fajkę 2-3 minuty czy nie. Liczy się tylko by linia nie stawała i wynik. Spróbuj zrobić z 2-3 złomy to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] u brygadzisty murowane. O mistrzu produkcji nie wspomnę, człowiek się śmieje z pracowników których sam przyjął, jakby to z litości zrobił. Ludzie na linii spoko są, a brygadzista to zależy jak trafisz. Ogólnie nie polecam chyba, że na przeczekanie jak się nie ma nic innego. Na plus dojazd i umowa o pracę.
zdjecie uzytkownika
hero - 2014-07-07 22:23:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czyli w sumie nic nie wiadomo i wszytsko zalezy od tego na kogo trafisz. w sumie to tak jak wszedzie. najlepiej isc i sie samemu przekonac. a co do kasy to chyba bez tragedii chociaz to zalezy co znaczy "gonitwa po hali". na takim stanowisku jest to raczej standard. ile wytrzymaliscie pracujac w taki sposób?
zdjecie uzytkownika
Jacek - 2014-07-09 11:49:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak z pracą jako magazynier, jak to u was wygląda? Tylko nie piszcie że jest zapierdziel, chodzi mi o to czy to jest jazda na wózku, albo tylko praca na magazynie bez kontaktu z wózkiem.
zdjecie uzytkownika
Jacek - 2014-07-09 11:52:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeszcze jedno pytanie jak wyglądają rozmowy na stanowisko magazyniera, może ktoś opisać?
zdjecie uzytkownika
LukaŚL` - 2014-07-09 17:33:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tego co mi wiadomo to rozmowy wyglądają jak każde inne tak samo szkolenia. Wymagane jest 3-letnie doświatczenie a pomimo tego przez najbliższe 3 miesiące nie usiądziesz na wózku to akurat tak jak się przechodzi pod Tenneco
zdjecie uzytkownika
gosc - 2014-07-10 10:15:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na pracuju pojawilo sie ogloszenie o kierownika dzialu technicznego, ktos wie o co chodzi, rozwoj zakladu czy wymieniaja stara kadre?
zdjecie uzytkownika
Mazda - 2014-07-10 22:09:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powstała nowa hala, możliwe że tam
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-07-22
Żródło: pracuj.pl
Gliwice
(śląskie Zobacz lokalizację na mapie »)
Szukasz pracy, która wyzwoli w Tobie pokłady nowej energii? Środowiska profesjonalistów wśród, których będziesz się dalej rozwijać? Możliwości wykazania się i jednocześnie bycia docenionym? Tenneco to miejsce dla Ciebie!W Gliwicach zajmujemy się produkcją amortyzatorów marki Monroe. Jedenaście z piętnastu najchętniej kupowanych samochodów wyposażanych jest fabrycznie w nasze amortyzatory. Od trzynastu lat rozwijamy nasz zakład produkcyjny oraz C
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
sluchacz - 2014-07-12 21:47:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Słyszałam, że przyjmują do Teneco na nowa halę bezpośrednio pod firme. Czy to prawda?
zdjecie uzytkownika
Greg - 2014-07-19 12:29:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bylem tydzien , firma gdzie czlowiek jest NIKIM , nikt sie z toba nie liczy , zwykly pracownik znaczy mniej niz ZERO , wiec to nie dziwne ze tam sa caly czas przyjecia jak ludzie odchodza, ja mialem na pakowaniu 8 zl brutto hahaha , nagrywam nowa robote w Holandii za 8 euro na godzine, jest roznica
zdjecie uzytkownika
friko - 2014-07-19 17:13:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Greg - 2014-07-19 12:29:13]:
fakt, że kasa, która jest raczej jałmużną, niż godziwą zapłatą, ale chyba roboty też nie szukałeś jakieś wymyślnej. Trzeba było może spróbować na produkcji amortyzatorów i innych modułów, praca chyba nie jest zbytnio skomplikowana, a pieniądze powinny być chociażby o kilka złotych lepsze. Chociaż z tego co pisali tutaj wcześniej użytkownicy forum to i tak na chociażby przyzwoite pieniądze ciężko jest obecnie liczyć w Tenneco. Ciekawy jestem jak w związku właśnie z wynagrodzeniem pójdzie im teraz rekrutacja na automatyków czy też mechaników. Szukają masy ludzi, ale chyba niespecjalnie Ci ludzie im się zgłaszają
zdjecie uzytkownika
marcin - 2014-07-23 15:41:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie polecam
zdjecie uzytkownika
Marszałek - 2014-07-25 13:47:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gosc - 2014-07-10 10:15:30]:
Nie prawdą jest że na stanowisku magazyniera nie wsiada się przez 3 miesiące na widlaka.Wiadomo że na początku robisz prace magazynowe i robota jest typowo fizyczna.Trzeba poznać asortyment i specyfikę samej pracy na samym magazynie.Z czasem sami powiedzą weź wózek i zawieś to i owo gdzieś tam:)Praca nie jest lekka i zarobki mogłyby być większe ale...no jest jak jest.Nie jest źle nie jest zajebiście:)
Jeśli chodzi o samą produkcję to fakt jest b.duża rotacja ale co się dziwić.Patrząc na niektóre osoby przyjmowane na stanowiska produkcyjne...do cyrku nie do pracy.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tenneco
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x