Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Tenneco Polska Sp. z.o.o

Pracowałeś w firmie Tenneco Polska Sp. z.o.o i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
dżony - 2014-11-04 11:29:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wysłałem swoje CV, oddzwoniono mi już po 30 minutach. Mam wrażenie że to była jakaś agencja pracy a nie samo Tenecco. Czytam tu komentarze i też nie wiem czy wybrać się na jutrzejszą rozmowę kwalifikacyjną, zwłaszcza że proponują tylko 1300 na rękę a komentarze nie zachęcają do pracy przy takiej stawce.
zdjecie uzytkownika
Mody - 2014-11-06 19:57:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dojazd jest super za darmo i to z Siemianowic Michałkowic, Tuwima :)
zdjecie uzytkownika
Anonimekniepracującytamjeszcze - 2014-11-08 03:31:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [steve77 - 2014-11-03 20:37:06]:
Witam , ja byłem na rozmowie i nie jest tak źle musisz tylko spodziewać się tego że praca nie jest lekka i że wymaga skupienia. Mnie pytali o kilka rzeczy takich jak :
1. Jakie mam plany na przyszłość (pewnie dla sprawdzenia czy bd starannym pracownikiem)
2. do czego służą amortyzatory (odpowiesz że utrzymują samochód na jezdni i jest git :) )
Oni tam potrzebują pracowników na dłuższą skale i dobre jest to że nawet agencja daje Ci umowę o prace , a nie zlecenie to jest +.
jestem Ciekaw bo też dopiero w środę ide na szkolenie i nie wiem jak wypadnę , ale chcę trzymać się tej pracy bo jest Git :)
zdjecie uzytkownika
Szukom roboty - 2014-11-14 11:21:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam ten darmowy dojazd z Rudy Śląskiej to skąd dokładnie jest ? pracuje się po 8 godzin czy zawsze są nadgodziny ? czy jeśli się sprawdzę i zatrudnią mnie pod firmę to na ile jest umowa o pracę ? nie więcej jakie zarobki , wczasy pod grusza bony itp są ? z góry dzięki za odp .
zdjecie uzytkownika
Szukom roboty - 2014-11-14 11:21:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam ten darmowy dojazd z Rudy Śląskiej to skąd dokładnie jest ? pracuje się po 8 godzin czy zawsze są nadgodziny ? czy jeśli się sprawdzę i zatrudnią mnie pod firmę to na ile jest umowa o pracę ? nie więcej jakie zarobki , wczasy pod grusza bony itp są ? z góry dzięki za odp .
zdjecie uzytkownika
Pati - 2014-11-19 20:55:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [Szukom roboty - 2014-11-14 11:21:37]:
Przystanków i miejsc odjazdów w Rudzie Śląskiej jest kilka, m.in. Ruda Pd,Czarny Las itd. Rozkład znajdziesz przy wejściu do Tenneco.Co do czasu pracy to głównie jest to 8h,jednak jak trzeba to się zostaje(choć nie "pod przymusem").Są okresy że zdarza się to często.A pierwsza umowa z Tenneco jest zazwyczaj podpisywana na rok(sporadycznie krócej),co wiąże się z podwyżką(ale nie licz na cuda i kokosy),jak i wszelkimi świadczeniami socjalnymi.
zdjecie uzytkownika
słodzianka89 - 2014-11-24 00:28:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie ukrywam ze bardzo mnie zainteresowaliście tym darmowym dojazdem z rudy śląskiej. ewentualnie nie wiecie czy firma w tej kwestii nie poszukuje obecnie kierowców? co prawda najbardziuej interesuje mnie praca w firmie na stanowisku biurowy typu arketing albo promocja ale jako kierowcqa też dam radę. odpowiecie pomożecie?
zdjecie uzytkownika
Pati - 2014-11-27 11:43:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tenneco właśnie szuka pracowników.Około 40-50 miejsc,w tym większa część na produkcje.Niestety poprzez trzy agencje tymczasowe...
zdjecie uzytkownika
stf - 2014-11-27 15:46:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A wiadomo wam coś o pracy jako technik kontroli jakości ? Aktualnie pracuje w innej firmie i zastanawiam się czy zmienić.. tennoeco właśnie zaproponowało mi takie stanowisko, ale czytając wasze komentarze nie zachęcają do podjecia pracy..
zdjecie uzytkownika
nineczkawit - 2014-11-28 00:43:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No nie zachęcaja,daj lepiej dane gdzie pracujesz bo w tenecco masakra,od nowego roku tez uciekam stamtąd :)



zdjecie uzytkownika
stf - 2014-11-28 13:22:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Aktualnie w Oplu...
zdjecie uzytkownika
opel - 2014-11-28 18:35:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byłem i w tenecco i w Oplu
Opel jest 100razy lepszy
zreszta chyba wszystko jest lepsze od tenneco
zdjecie uzytkownika
stf - 2014-11-28 21:45:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tylko mowie ze tenneco stanowisko technika kontroli jakości i praca od razu pod tenneco a nie przez agencje, jak to jest w Oplu... więc dlatego zapytałem o opinie
zdjecie uzytkownika
sandra klapka - 2014-11-29 01:06:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja bylam na szkoleniu dzisiaj ... poznalam BHPowca, Mistrza (majstra), Kadrowa i inne osoby tam pracujace na wyzszych stanowiskach i moje wrazenia z dzisiejszego dnia sa baaaardzo pozytywne... naprawde swietni ludzie tacy swojscy i konkretni... tylko pomarzyc o takim kierownictwie do rany przyloz... ja rozpoczynam prace na stanowisku obslugi maszyn i nie mogr narzekac na ludzi tam pracujacych poniewaz sa jak jdna wielka rodzina ;) w poniedzialek czeka mnie III zmiana na 22 do 6 i juz sie bardzo nie umiem doczekac
zdjecie uzytkownika
opole - 2014-12-01 18:19:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sandra klapka > opisz pierwsza nockę
CZY NADAL CI SIE TAM PODOBA?
zdjecie uzytkownika
//// - 2014-12-02 18:59:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
też jestem ciekaw.....
zdjecie uzytkownika
Sandra Klapek - 2014-12-04 00:18:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
opel - 2014-12-04 09:01:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sandra klapek > masz nocki i masz dostęp do internetu i czas na wypowiedzi na forum nie wierze coś tu sciemniasz
zdjecie uzytkownika
Sandra Klapek - 2014-12-04 23:50:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Takie własnie jest tu Eldorado:) Korzystam ze smart fona z Biedrony..
zdjecie uzytkownika
balbina - 2014-12-05 17:41:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam ja ribiłam w tenneco i niestety to co pisza o pracy w tennneco to jest prawda.brygadzistka ewa zamiast pomoc mi sie wdrozyc w pracy tylko darła morde szybciej szybciej a na pomoc kolezanek wogule nie mogłam liczyc.
zdjecie uzytkownika
balbina - 2014-12-05 17:45:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szkolenie bhp nie powiem był na temat zachwalali obiecywali fajna prace ludzi brygadzistke tylko w praktyce był inaczej.bo gdyby choc w połowie było tak jak mowili to dalej bym tam robiła.
zdjecie uzytkownika
kraj93 - 2014-12-11 18:19:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
warto sie zatrudnic chodzi mi o magazyn ewe.produkcja
zdjecie uzytkownika
adam - 2014-12-13 14:36:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszystko zalezy gdzie sie trafi
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Rozmowa jest w porzadku
Pytania: Co sądze o filmie ,ale film mi nie dawał do myślenia nic,podali Nam film z tej pracy do ogladania
zdjecie uzytkownika
najlepiej - 2014-12-14 04:13:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to powiedzcie gdzie najlepiej trafic zeby potem nie bylo zadnej lipy i kombinowania zeby dostawac prace i potem nie miec z tego jakiejs godziwej oplaty, czas chyba bedzie. Mam nadzieje, ze mi jakos pomozecie i wskazecie miesjce gdzie najlepiej bedzie nam rozmawiac, to coz pozdrawiam wszhstkich i magia swiat zycze
zdjecie uzytkownika
Fifa - 2014-12-18 23:48:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, nie polecam, tam jest gorzej niż w piekarni. Nie ma siedzenia, produkcja idzie pełną parą, 20 minut przerwy zdążyłem zjeść 2 bułki i już musiałem wracać do pracy, jest ciężko i trzeba się szybko uczyć,trzeba się pytać brygadzisty czy można iść do ubikacji jeśli jest duża produkcja to nie wolno wychodzić, na papierosa tez nie wolno, można po śniadaniu albo po pracy. Ja robię do 31 grudnia jak ktoś chce niech przyjdzie za mnie.Pozdrawiam
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tenneco Polska Sp. z.o.o
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Tenneco Polska Sp. z.o.o?
Zadaj pytanie
x