Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o szabel

Pracowałeś w firmie szabel i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
zzz - 2015-06-09 21:04:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ryszard - 2015-06-08 16:47:13]:
W Szczecinku podobno brak ludzi szukają kwalifikowanych pracowników do patrolu.
zdjecie uzytkownika
NOWY - 2015-06-10 22:29:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mnie bardziej interesuje praca w Koszalinie ,ale na etat a nie na jakąś tam śmieciówkę
zdjecie uzytkownika
prlando - 2015-07-07 01:47:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No właśnie to dosyć ciekawa kwestia - czy jest szansa na pracę w tej firmie na umowę o pracę a nie na dzieło czy zlecenie ? Pytanie chyba jasne jak słońce, skoro każdemu zależy na jak najlepszych warunkach dla siebie. Spodziewałbym się, że w dalszej perspektywie pracy będzie szansa na takie zatrudnienie.
zdjecie uzytkownika
james - 2015-08-24 18:22:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z tego co wiem to w koszalinie poszukuja osob na stanowisko instalator, konserwator do a.o. szabel. ale powiem szczerze ofercir nic nie jest napisane. wiec moze jednak ktos odpowie czy daja to umowe o prace.? wiem ze jest mnostwo nie ciekawych opinii. ale to by mi pomoglo podjac decyzje, doswiadczenie na tym stanowisko mam duze.
zdjecie uzytkownika
yyy - 2015-09-05 21:11:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam czy to prawda że nie które oddziały dostały podwyżkę na patrolach np 300zł jak w Kołobrzegu!!!a o reszcie zapomniano ale do czasu bo brakuje już ludzi kwalifikowanych i czas z tym coś zrobić szanowny zarzadzie albo My sami coś zrobimy z tym!!!
zdjecie uzytkownika
unista - 2015-09-19 20:08:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciekawae co za osioł z agencji ochroniarskiej :Szabel" ze szczecinka zaparkował na znaku dla inwalidów pod Tesco w Szczecinku.Jak nie znają znaków drogowych to na wóz drabiniasty niech sie przesiadą.
zdjecie uzytkownika
zegi - 2015-09-23 22:15:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, przegapiłem termin nadsyłania zgłoszeń do szabel, do wczoraj poszukiwali jeszcze pracowników fizycznych. Nie wiecie może, czy nadal jest szansa, aby się tu dostać, czy raczej już nie mam szans. W ogóle warto próbować składac tu CV w sensie, czy warunki są ok. Tak sobie myśle, by zanieśc im teraz Cv osobiście.
zdjecie uzytkownika
olo - 2015-09-27 22:33:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ZEGI Waksaty w firmie są,więc składaj CV
zdjecie uzytkownika
Chinczyk - 2015-10-07 07:28:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NIE MA CO SKŁADAĆ PODAŃ !! MAJĄ ICH PEŁNE SZUFLADY .PRZYNAJMNIEJ TAK TWIERDZI DYREKCJA .
zdjecie uzytkownika
legel - 2015-10-24 01:26:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może i mają pełne szuflady tych podań a to nie zmienia faktu, że raczej nie potrafią ich sobie wysortować na dobre, a słyszałem, że pracownicy nie narzekali by na dodatkowe ręce do pracy. Z tego co mi się wydaje proszę jeszcze powiedzieeć czy ktoś orientował się w temacie wysokości potencjalnych zarobków?
zdjecie uzytkownika
Jan - 2015-10-24 12:36:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zarobki w zależności od obiektu tak średnio 2500 - 3700
zdjecie uzytkownika
Kolo - 2015-10-28 16:39:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jan skond żeś wziol takie zarobki chyba razem za trzy miechy
zdjecie uzytkownika
jan - 2015-10-28 17:21:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie pisałeś za jaki okres mają być zarobki
zdjecie uzytkownika
bumba - 2015-10-30 18:14:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
za 400 godzin pracy to tyle się zarobi za normę 1.600 - 1.700 oczywiście nie na cieciówie tam płacą chyba 5 zl na godzinę
zdjecie uzytkownika
Jaki taki - 2015-11-02 07:57:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zobacz co stoi pod wiatą na parkingu w Szablu a dowiesz się gdzie jest fundusz pracowniczy, podwyżki,pieniądze z pe-fronu.Zobacz jakie roszady na stanowiskach ,a zobaczysz ilu nowych ,,,,funkcyjnych dyrektorów,,, się szykuje .Tylko ten podrzędny robol jest na końcu listy a ,, górze ,,wydaje się ,że jest dobrze- bo jeszcze nie zastrajkowali - ale przyjdzie dzień 1,2,styczeń 2016 roku i zobaczymy kto zostanie na etacie ,umowie a kogo odejdzie na śmieciówkę do innych firm ochrony - ZMIANY SIĘ ZAPOWIADAJĄ . DYREKCJA NIECH NIE STRASZY ,ŻE CIĘ ZWOLNIĄ BO JUŻ MAJĄ KŁOPOT Z ZATRUDNIENIEM .
zdjecie uzytkownika
Kłopot - 2015-11-10 08:00:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gdzie te hordy ochotników do pracy ,? czyżby pochowały się po szafach.W szufladach podania leżą { sterty}- a chętnych brak.
Prawda jest taka ,że najniżej zarabiający zawód w Polsce to ,,,,ochroniarze,,,,-
Co będzie jak Ci najstarsi z ochrony odejdą na emerytury ze względu na słaby stan zdrowia.Swoją drogą jak oni przechodzą badania dopuszczające do pracy w ochronie?.
zdjecie uzytkownika
Szczery - 2015-11-17 12:49:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jetem zdruzgotany poczynaniami szefostwa firmy SZABEL to wstyd i hańba dla nas dla Koszalina że taka firma jest ale taka jest rzeczywistość tak działają prawie wszystkie firmy szkoda. Tylko kasa się liczy nic więcej szefostwo nie rozumie że firma to ludzie Wstyd. Drogi Prezesie proszę spytać czy znajdzie się choć jeden pracownik który powie że jest dumny że pracuję w SZABLU szkoda że tak jest
zdjecie uzytkownika
Kolo - 2015-11-21 16:42:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Teraz dali info iz na kabarecik z tancerkami mozna sie zapisac za 30 zika.Zamiast tego mogli by chociarz raz na swieta cos dac dla pracowników,a dla dzieci nawet skromne paczki porobic na świeta. W innych zakładach zawsze co roku na świeta coś pracownicy dostają a TU co.Co tu gadać z czego prezesi i kierownicy zrobia świeta nie mówiac juz o zakładowej wigili znowu tylko wybrańcy pojadą.Z roku na rok robi sie coraz gorzej.
zdjecie uzytkownika
Zwła - 2015-11-30 00:14:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czytam opinie i są tylko negatywne, słyszałem że spokojnie idzie zarobic średnią krajową jeśli nei jest się leniem, wiadomo że za leżenie nikomu nie płacą. @Kolo @Szczery @Kłopot może coś wiecej
zdjecie uzytkownika
masakra - 2015-12-01 08:21:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Zwła - 2015-11-30 00:14:20]:
głupek !!!!
zdjecie uzytkownika
samantha - 2015-12-10 04:32:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no takie opinie to może naprawdę każdy napisać, ale nic one niestety nie wnoszą, ja też proszę o uargumentowanie, dlaczego niby w tej firmie jest źle, skoro mają dobrą renomę?
zdjecie uzytkownika
masakra - 2015-12-13 08:53:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [samantha - 2015-12-10 04:32:41]:
odpowiadam ci bo jest to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] oblane czekolada potencjalny kontrahent widzi tą czekoladkę a nie widzi bo go to nie interesuje co dzieje się w środku i wydaje mu się ,że firma jest ok.bo szefostwo jeżdzi super furami a zwyli pracownicy na głodowych pensjach
zdjecie uzytkownika
Łysy - 2015-12-13 11:01:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I jak co roku chialbym zyczyc calej zalodze SZABLA Zdrowych, spokojnych i Wesolch Swiat Bozego Narodzenia oraz Szczesliwego Nowego 2016 roku :) POZDRAWIAM
zdjecie uzytkownika
Ogórek - 2015-12-16 04:01:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobry z ciebie pracownik @Łysy :) Aktualnie szukają kogoś na stanowisko pracownika ochrony w Koszalinie. W ofercie widzę tylko, że trzeba mieć kwalifikacje odpowiednie. Nie wiecie może jak to z zarobkami? Ciekawi mnie czy stawka 5-6 jak zazwyczaj w takich firmach czy może więcej.
zdjecie uzytkownika
marchewka - 2015-12-17 17:39:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ogórek - 2015-12-16 04:01:46]:
Dziękujemy za życzenia ale w Szablu nie ma Wesołych Świąt Bożego Narodzenia jest za to marazm i wkurwienie
zdjecie uzytkownika
jan - 2015-12-18 06:47:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ogórek to co tam jeszcze robisz idz na kuroniówke tam jest lepiej
zdjecie uzytkownika
gibon - 2015-12-18 17:39:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jan - 2015-12-18 06:47:45]:
Cześć . Szczerze mówiąc to aplikując do tej firmy nie spodziewałem się w ogóle , że jest o tyle lepiej niż w innych tego typu miejscach. dla mnie duży pozytyw
zdjecie uzytkownika
JAN - 2015-12-18 19:43:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
OGÓREK TY SAM NIE WIESZ CZEGO CHCESZ. NAJLEPIEJ TO SIĘ OKOP I CZEKAJ DO WIOSNY
zdjecie uzytkownika
ogórek - 2015-12-18 21:43:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gibon - 2015-12-18 17:39:34]:
na pewno chciałbyś co wiąże się z godzinkami za które z pewnością dałbyś się pochlastać ,przez takich jak ty zawsze będziemy zarabiać gówniane pieniądze
zdjecie uzytkownika
krachu - 2015-12-26 15:48:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@gibon na pewno zatrudnienie się u nich opłaca, podobno teraz pojawiło się u nich ogłoszenie na kordynatora s/s ochrony. Znajomość angielskiego jest jedynie atutem.
zdjecie uzytkownika
erfg - 2015-12-28 20:10:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@krachu no z tego co ja sie orientuje to juz nie maja zadnych ofert pracy, widac szybko im zeszły i znalezli odpowiednich pracownikow, trzeba czekac az cos wstawia
zdjecie uzytkownika
brest - 2016-01-03 01:05:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
No i bardzo dobrze, ważne jest żeby ludzie w pracy trzymali się razem, atmosfera jest podstawą w pracy, bez tego niestety ciężko jest wytrzymać dłużej w firmie.
zdjecie uzytkownika
Maniek - 2016-01-12 11:14:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szkoda, że również takie rzeczy wyciąga się na forum. Co po niektórzy nie zdają sobie nawet sprawy z tego, że mogą kogoś skrzywdzić takimi opiniami. Nie byłeś, nie widziałeś to nie powtarzaj plotek, bo ktoś się kiedyś wkurzy i zrobi z tym porządek !!! Firma ogólnie znana z dużego plotkarstwa. Niewielu tylko tych plot nie powtarza.
zdjecie uzytkownika
Zwła - 2016-01-20 11:44:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nikt tego lepiej nie ujął na całym forum goworku @jan i jestem całkowicie zgodzony z tym co mówisz, szabel ma dobre stanowiska i trzeba po prostu pracować i tyle
zdjecie uzytkownika
RZĄDY po NOWEMU? - 2016-01-29 12:30:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dlaczego u Was zwalnia się [{{ zwalniani }]}tylu pracowników z kwalifikacjami ?
Czy ktoś coś wie na ten temat .Kto policzy ilu musiało odejść temu postawię kawę .Jakie są przyczyny - bo muszą być .
zdjecie uzytkownika
mati - 2016-01-31 20:12:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pytasz się dlaczego a więc dlatego - jeżeli chcesz być pracownikiem z kwalifikacjami do przynieś ,podaj ,pozamiataj praca dla desperatów do 300 godzin miesięcznie ,nie masz czasu zjeść,skorzystać z kibla ,patrol zapchaj - dziura.warunki socjalne makabryczne idziesz do pracy na 24 godziny i siedzisz na fotelach powiązanych drutami.a pseudo kuchnia w której jest żywność mieści się przy drzwiach od kibla z którego cuchnie jak z obory.inwestujesz w siebie sporo kasy aby zdobyć kwalifikacje i praca jest nie lekka i firma powinna to uszanować
zdjecie uzytkownika
Jan - 2016-02-01 10:45:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nikt cię w Szablu do pracy nie zmusza to twój wybór. Zwolnij się idz na budowę.
zdjecie uzytkownika
mati - 2016-02-03 16:28:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Jan - 2016-02-01 10:45:18]:
Właśnie się nad tym zastanawiam ale jak odejdę to ty się w robocie osrasz ha ha ha
zdjecie uzytkownika
Pracusie ? - 2016-02-09 13:56:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No i jak tak wszyscy odejdą -kto zostanie , nastroje są takie sobie , obowiązków przybywa,służby jakieś takie długie [ część na wojsku , część w patrolu ].Czyżby skąpstwo, zbyt dużo wzięto do ochrony ? nie mając ludzi,?.
Ten pracownik tez nie jest głupi -wytrzyma tylko do pewnego momentu ,potem ,zwolnienie, urlop na żądanie i decyzja -Tak dłużej się nie da pracować za te marne grosze.więc się chłopaki zwalniają,bo jeszcze chcą pożyć .Miało być lepiej a jest jak ? każdy to widzi .Czy diagnozowano w firmie ile ludzi odeszło z Szabla w ciągu ostatnich np 8 miesięcy i z jakich przyczyn ?? Nie .To chyba kadrowa z księgową będą pracować . Co do imprezy z piątku ? można było się napić,ale ludzi jakoś mniej.
zdjecie uzytkownika
UNIA - 2016-03-03 07:07:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szabel połączy się z Unią na ochronę obiektów - zyskacie pracowników , obiekty i większy monitoring- Czy jesteście gotowi na przyjęcie nowych ??
Firma się rozwija -zarobki większe !!!
zdjecie uzytkownika
Unia - 2016-03-23 20:21:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zanim się połączymy w jedną korporację czy już dziś mogę się do Was zgłosić do pracy na monitoring - mam kwalifikacje ,pozwolenie na broń - to może dostanę też stawkę taką jak mają pracownicy monitoringu Szabla,,.A my jako córka dojdziemy do tej stawki{ 11 zł /godz} po jakimś krótkim czasie. Potrzebujecie ludzi czy nie - bo dyr jakoś dziwnie milczy
zdjecie uzytkownika
hjuwknma - 2016-03-25 22:58:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
nie chcę Was straszyć ale czy wiecie o tym że Szabel skupuje udziały firm mniejszych by podnieść wartość na swoich aktywach i potem to wszystko sprzedać jak korporację trzech{ 4 } firm np. Solidowi ? Podnosi swoją wartość by zarobić krocie a Wy biedaki będziecie dalej zarabiać najniższą krajową
zdjecie uzytkownika
OLO - 2016-03-29 16:32:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hjuwknma - 2016-03-25 22:58:12]:
To nie strasz,bo my się nie boimy.Martw się o swoją firmę,bo ją gorszy los może spotkać niż Solid-wszędzie trzeba pracować!!!
zdjecie uzytkownika
Monitoring - 2016-04-06 13:09:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Brakuje ludzi na monitoring więc zapraszamy
zdjecie uzytkownika
pipuś - 2016-04-07 08:53:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak się ludzie ze stażem zwalniali to gdzie była dyrekcja ???????????? w czarnej dziurze .Wszędzie ludzi brakuje -przyszedł bym do Was ale za 11/h to śmieszna stawka . zaraz będziecie mieli od nas przynajmniej 5 operatorów to się wzmocnicie i od razu mówię ,że wszyscy mają kwalifikacje nie tak jak w tej chwili u was.


zdjecie uzytkownika
jan - 2016-04-07 12:29:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pipuś - 2016-04-07 08:53:31]:
pipuś ale z ciebie gapcio mówisz sam nie wiesz o czym gdzie u was są specjaliści z uprawnieniami chyba ze mylisz z tymi uprawnieniami do spania w czasie służby w nocy a w dzień macie uprawnienia do narzekania oj pipuś ty mój gapcio co mam z tobą zrobić chyba cię wezmę na maskotkę i postawie i będę boki zrywał.Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
OLO - 2016-04-08 15:12:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jan - 2016-04-07 12:29:34]:
Pytasz Pipuś gdzie była dyrekcja?Odpowiem, w odpowiednim miejscu!Zapamiętaj,że z niewolnika nie ma pracownika...Koledzy ze stażem polepszyli sobie warunki pracy,a szczególnie płacy hihihi A jaki teraz spokój.....
zdjecie uzytkownika
Marek - 2016-04-08 17:40:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W takim razie jeśli brakuje ludzi na monitornig @Monitoring to może pojawią się niedługo jakieś oferty pracy, bo z chęcią bym sie zatrudnił.
zdjecie uzytkownika
TTT - 2016-05-04 20:54:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [OLO - 2016-04-08 15:12:24]:
Fajnie ze koledzy ze stażem polepszyli sobie płace,chociaż widac ze jakieś zgranie jest nie to co u nas w Szczecinku.Większośc załogi nie zgadza się pracować za 15zł brutto na imprezach ale są 2-ie lub 4-y osoby co biorą wszystko i psują atmosferę i płace!!!Najgorzej że gadają przy wszystkich że nie będą chodzić za takie stawki a robią co innego i dlatego Dyrekcja to wykorzystuje brak zgrania załogi!!!
zdjecie uzytkownika
czesiek - 2016-05-10 08:54:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Serio @TTT macie tak duże stawki?! Wiem, że na imprezach masowych zawsze dają więcej ale w mojej aktualnej firmie to na pewno nie jest 15 brutto..wow jak dla mnie to nie macie za bardzo na co narzekać. Dajcie znać tutaj kiedy zwolni się jakieś miejsce koniecznie

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie szabel!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie szabel
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert