Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o szabel

Pracowałeś w firmie szabel i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Kreatorka - 2015-02-17 07:53:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Coraz bliżej do imprezy w Muzie - jak tam kreacje? Gotowe.??
zdjecie uzytkownika
Gość - 2015-02-20 21:20:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Prawdą jest że dzięki PEFRONowi firma ma super dofinansowanie i że daje pracę osobą niepełnosprawnym ale nieprawda jest że bez tego nie było by pracy dla innych i firma by nie była konkurencyjna to kłamstwo taka firma jak SZABEL ba takie obroty i dochody że głowa mała po prostu dzięki PEFRONowi SZEF ma więcej w kieszeni
zdjecie uzytkownika
CZYŻBY - 2015-02-21 08:58:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ponoć plotki są po części prawdą - to słychać takie ,że zabawa w MUZIE była zajebista ,a uczestnicy jak nigdy dotąd się zintegrowali.Tylko się cieszyć z poprawy ,,stosunków,, międzyludzkich.
zdjecie uzytkownika
GOŚĆ - 2015-03-02 08:22:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy to prawda ,ze szukacie ludzi do pracy ? Posiadam wszelkie uprawnienia .Ale interesuje mnie umowa o pracę -żadna śmieciówka
zdjecie uzytkownika
XXX - 2015-03-09 10:47:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [GOŚĆ - 2015-03-02 08:22:59]:
Zabawa była fajna tylko zszokowało mnie to że w oddziale Szczecinek pracują kobiety na patrolu i w dodatku wyglądają jak dzieci{dziewczynki].Współczuję kolegą ze Szczecinka że muszą robić za 2 osoby w czasie interwencji!!!A ogólnie to co za reklama dla firmy!!!
zdjecie uzytkownika
ciało - 2015-04-02 23:07:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [XXX - 2015-03-09 10:47:10]:
Nie chciał byś sspotkać te dziewczynki na swojej drodze
zdjecie uzytkownika
pobicie człowieka - 2015-04-05 11:39:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich. "Szabel- Agencja Ochrony SZABEL sp. z o.o. Siedziba główna w Koszalinie prowadzi działalność w pionie usług ochrony OSÓB i mienia." tak też myślałem lecz byłem w błędzie. Moje nastawienie do ochrony zmieniło się z dniem 02.04.2015 godzina ok 15.40. Miał miejsce bardzo żenujący incydent doszło do pobicia człowieka tak pobicia człowieka!!Moi drodzy nic w tym dziwnego ,bo tego dnia miały miejsce trzy pobicia, lecz tego pobicia na klatce schodowej przy ulicy kołobrzeskiej 17 dopuścił się dyrektor handlowy agencji ochrony szabel pan Mariusz K. Była interwencja policji z tego co wiem byli świadkowie całego zajścia. Z tych informacji ,co otrzymałem incydent został bardzo szybko rozstrzygnięty pobity otrzymał rekompensatę w formie pieniężnej. Osoba szanująca siebie ,natomiast nieszanująca zwykłych ludzi zasiada na takim stanowisku? Wrazie watpliwości wszystko do sprawdzenia w komendzie policji w Białogardzie, gdzie na początku tych informacji nie można było tak łatwo zdobyć ponieważ po telefonie na komendę powiedziano, że zajście nie miało miejsca. Po telefonach redaktorów wszystko się wyjaśniło.Ta agencja jest od tego ,żeby nas chronić,a wymierzać sprawiedliwość, bo od tego są sądy.
zdjecie uzytkownika
XXX - 2015-04-08 12:56:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pobicie człowieka - 2015-04-05 11:39:32]:
He spotkać na swojej drodze ciekawe nie dość ze z metra ciete to w dodatku przez takie ala profesjonalne dziewczynki już pól załogi z sobą nie gada i ręki podaje!!!Ciekawie jak dalej się rozwinie sytuacji bo jest coraz gorzej a Dyrekcja oddziału nic z tego nie robi sobie.Nie ma już zadnej wspólpracy!!!
zdjecie uzytkownika
Asia - 2015-04-17 06:11:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pobicie człowieka - 2015-04-05 11:39:32]:
Ciekawi mnie bardzo czy jakies konsekfencje zostały wyciągnięte. Będziemy sie dowiadywać w tej sprawie. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
kolo - 2015-04-17 07:34:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakie tam wnioski oni tam jak swiente krowy bo przecież pan dyrektor handlowy oni tylko potrafią szarego pracownika besztać i poniewierać powinno się takiego dyrka odrazu na zbity pysk wywalić i sprawę o pobicie do sadu
zdjecie uzytkownika
pobicie człowieka - 2015-04-17 22:11:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kolo - 2015-04-17 07:34:04]:
No tak powinno być , ale to emerytowany policjant wszystko pięknie moment rozmyli dał 100 zł i policja moment pojechała. DYREKTOR HANDLOWY co to za ochrona co niewinnych ludzi bije. Rozumiem jakies zamieszanie pojechali panowie z najnizszego szczebla i mogło być różnie. Moze ich zaatakowano czy jak, ale to Dyrektor osoba na wysokim szczeblu jaki on przykład daje i co on może wymagać od swoich podwładnych?? Także dyrekcjo tej że ochrony zróbcie cos z tym bo tylko wam dobre imie potargał. Jak tu korzysać z waszych usług.
zdjecie uzytkownika
KRYSTIANO - 2015-04-20 21:15:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
TO POPROSTU NIE MIEŚCI SIĘ W GŁOWIE CIEKAWE CZY TE 100 ZŁ W CENNIKU SZABLA UJĘTE? NAPEWNO PRACUJE JESZCZE NA STANOWISKU BO KTO GO ZWOLNII. CIEKAWE JAKBY TYM POBICIEM ZABIŁ TO NAWET NIE MUSIAŁBY PŁACIĆ. TAKAA SZANOWANA OCHRONA? WŁAŚCICIELU CO SIĘ DZIEJE MOJEJ FIRMY I MOICH ZNAJOMYCH TO JUŻ WY CHYBA OCHRANIAĆ NIE BĘDZIECIE BEZ OBRAZY. pANIE MARIUSZU CZY ŻYCIE CZŁOWIEKA MA DLA PANA JAKĄŚ WARTOŚĆ. CIEKAWI MNIE PANA PRZESZŁOŚĆ JAK PAN PAŁECZKĘ MIAŁ ILU WTEDY UCIERPIAŁO?? BO WIDAĆ ZE NAWYK ZOSTAŁ. PSA SIE NIE BJE , A JAK POBIJĄ TO WYROK DOSTAJĄ? LUDZIE KTÓRZY COS WIĘCEJ WIEDZĄ TRZEBA TO NAGŁOŚNIĆ TAK BYĆ NIE MOŻE
zdjecie uzytkownika
NETIA - 2015-05-15 08:43:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Asia - 2015-04-17 06:11:31]:
Widzę, że nadal panuje stereotyp o tym że w ochronie czy w jakiejkolwiek służbie mundurowej to powinni pracować tylko chłopy ale jak już pojawia się kobieta to oczywiście przez nie zaczynają się problemy. Sama jestem w stanie wyłonić spośród 20 facetów z patrolu 12 z którymi strach iść na interwencje, bo albo przyjmują dziwne pozy, albo ciężko im wyjść z auta albo zapomnieli czapki albo nie ma miejsca do zaparkowania. I ta baba wchodzi sama do obiektu i świeci oczami przez klientami Szabla !!! Nie jedno krotnie widzi się na imprezach masowych interweniujące same kobiety a faceci odwróceni plecami, więc naprawdę skończcie już te durne gadki o słabych kobitkach bo nie jednemu już szczenna opadła albo i jeszcze opadnie jak zobaczą kobietę w akcji. Wkurwiona kobieta - siła king konga !!!
zdjecie uzytkownika
LEW - 2015-05-16 10:23:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To ty nie widziałaś wkurwionego faceta z rozdmuchaną grzywą lwa ,z kipiącą pianą z warg, i buchającą parą z nozdrzy.
Lepiej byś takiego nie spotkała.
zdjecie uzytkownika
Roma - 2015-05-17 21:36:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Taka groźna kobitka to powinna spałować tego dyrektorka co bedomnego pobił ,albo puścić cwaniaka w większe grono kobitek. Wiem co to za typ z ry....a krzywo mu patrzy. Kiedyś wybuchnę. Pozdrawiam chłopcy.
zdjecie uzytkownika
jan - 2015-05-18 20:31:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
aleś ty odważny Roma jak masz coś do tego Pana to idz do jego gabinetu i to mu powiedz a nie sadzisz się w sieci to te Dziewczyny maja jaj bo ty masz tylko...... Pozdrawiam cię Roma.
zdjecie uzytkownika
XXX - 2015-05-19 15:03:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [LEW - 2015-05-16 10:23:25]:
Profesjonalistka się znalazła co ze swoim kochasiem za rączkę chodzi na imprezach i przeklina do klientów Szabla jak przyjeżdza na interwencję!!!Szkoda słów po prostu żenada!!!I za każdym razem coś żle robi w pracy ale wiadomo ze względu na kogo jeszcze robi na patrolu!!!
zdjecie uzytkownika
KTOSIK - 2015-06-08 07:13:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy dużo macie chętnych do pracy ? to może się zgłoszę -jak są jakieś wakaty .
mam II ,pozwolenie na broń, wpisany jestem na listę pracowników kwalifikowanych.
ktoś coś wie na ten temat??
zdjecie uzytkownika
Ryszard - 2015-06-08 16:47:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Szambo a nie szabel
zdjecie uzytkownika
Jołłł - 2015-06-08 16:50:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [LEW - 2015-05-16 10:23:25]:
Masz racje ,popieram a najgorsze to jest to ,że kleszcz wie i głupa tnie.
zdjecie uzytkownika
Sorb - 2015-06-09 00:17:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [KTOSIK - 2015-06-08 07:13:17]:
To są chyba jakieś żarty. Pierwsze słyszę, aby ta dziewczyna, o ile to o niej myślę chadzała ze swoim facetem na imprezach masowych za rączkę. Przede wszystkim to nie jest jej "kochaś" bo aby nim być to chyba powinno choć jedno z nich być w związku małżeńskim a nie jest !!! Pracuje z nimi i obydwoje zachowują się jak kolega i koleżanka z pracy. Na imprezach masowych wiele razy z nimi byłem i tez nie widziałem, aby się do siebie "ślinili". Niestety ta opinia mogła być wystawiona tylko przez faceta, który kiedyś zaproponował jej coś więcej niż bycie koleżanką, a ona to odrzuciła i jego urażona duma przez ponad półtora roku niszczy tej dziewczynie życie !!! Sprawa już oparła się o dyrekcję itd., ale najwidoczniej to nie przyniosło skutku. Z tego co wiem dziewczyna czeka na jego większy ruch i sprawa obije się o sąd. A przeklinanie na interwencji do klientów??? Gdyby była z ich strony jakaś skarga na pewno by już nie pracowała !! Mimo jakichkolwiek "znajomości" !! Od tej dziewczyny wielu mogłoby się nauczyć kultury, opanowania i doświadczenia bo ma je ponad 10 lat. Opinia firmy nie powinna zależeć od życia prywatnego poszczególnych pracowników !!!!
zdjecie uzytkownika
zzz - 2015-06-09 21:04:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ryszard - 2015-06-08 16:47:13]:
W Szczecinku podobno brak ludzi szukają kwalifikowanych pracowników do patrolu.
zdjecie uzytkownika
NOWY - 2015-06-10 22:29:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mnie bardziej interesuje praca w Koszalinie ,ale na etat a nie na jakąś tam śmieciówkę
zdjecie uzytkownika
prlando - 2015-07-07 01:47:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No właśnie to dosyć ciekawa kwestia - czy jest szansa na pracę w tej firmie na umowę o pracę a nie na dzieło czy zlecenie ? Pytanie chyba jasne jak słońce, skoro każdemu zależy na jak najlepszych warunkach dla siebie. Spodziewałbym się, że w dalszej perspektywie pracy będzie szansa na takie zatrudnienie.
zdjecie uzytkownika
jantarek - 2015-07-13 14:59:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Sorb - 2015-06-09 00:17:10]:
Witam akurat znam tą koleżankę z pracy u nas firmie i widzę że koleżanka robi to samo co u nas,ale sama wie że jak to się skonczyło że musiała przejść do innej firmy.Widzę że jeszcze robi w patrolu i burzy atmosferę pracy ale nasz Dyr. ostrzegał że będziecie mieli problemy i więc macie koledzy i koleżanki z konkurencji.Pozdrawiam pracowników ochrony ze Szczecinka!!!
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie szabel

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy szabel?
Zadaj pytanie
alert