Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o szabel

Pracowałeś w firmie szabel i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
borys - 2013-01-17 21:23:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W WIELU FIRMACH KOSZALIŃSKICH ROZDAWANO TALONY NA ŚWIĘTA DLA PRACOWNIKÓW Z WAŻNOŚCIĄ DO 3 MIESIĘCY OD 200 DO 400 ZŁ.TO JEST GEST I POSZANOWANIE ORAZ WIELKA POMOC DLA PRACOWNIKA.
zdjecie uzytkownika
igor - 2013-01-20 21:09:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Panowie to,że Wam sie dzieje żle na oddziałach to zasługa Waszych ,,cudownych'' DYREKTORÓW!!!Madrzy jesteście anonimowi....
zdjecie uzytkownika
gm77 - 2013-02-03 21:29:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ja pracuję w szablu czwarty rok i nie narzekam,jestem tam gdzie dobrze mi się pracuje poprostu trzeba wiedziec co tak naprawde chce się w życiu robić a nie ładować się do tej pracy tylko dla tego żeby gdzieś być,a póżniej narzekać ZAWSZE MOŻNA IŚĆ NA KASĘ DO BIEDRONKI
zdjecie uzytkownika
lolo - 2013-02-19 15:42:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W szablu nigdy nie było i nie bedzie dobrze ....dlaczego?????.....prosta odp. ponieważ tam wyłącznie aprobowane jest kolesiostwo ; [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
PRACUŚ - 2013-02-21 08:02:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Komu nie pasuje może iść do Biedronki,Netto,Lidla za 1600-może trochę więcej- w Szablu tyle nie dostaniecie,chyba że będziecie mieli nadgodziny
zdjecie uzytkownika
pewien pracownik - 2013-04-06 23:33:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
uff jakoś przebrnąłem przez te wszystkie posty
Kasa marna - nie można za to przeżyć od 10 do 10-ego
mimo że płacone na czas
Wigilia - zawsze jeżdżą te same osoby
[usunięte przez moderatora] Praca i relacje - na szczęście to już końcówka mojej kariery w tej firmie jeżeli można tak to nazwać
w końcu na horyzoncie normalna praca i normalne pieniądze
i radzę szukać nowej pracy wszystkim młodym bo tutaj można dorobić się jedynie garba
[usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
Ocena - 2013-04-08 08:38:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
[usunięte przez moderatora]. Dla wybranych były nagrody ,podwyżki,zwroty kasy za szkolenia ,wyjazdy, dojazdy do pracy samochodami służbowymi,czy też zwrotami za dojazdy samochodami prywatnymi, z większymi premiami,tylko za to ,ze ktoś jest bardziej miły,sympatyczny , i wie z kim porozmawiać-by coś uzyskać dla siebie . Tak też jest i w firmie ,,Szabel"Nikt tego nie zmieni ,a że to jest coraz bardziej widoczne -tak i pracownicy mniej doceniani zaczynają mniej się przykładać do zadań im powierzonych.
I wszyscy są zadowoleni.
Czy nie można by tego zmienić ? Czekam na propozycje .Podyskutuję ,bo od tego jest to forum .
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-13 13:54:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
kto może mi powiedzieć czym zajmuje się firma szabel? na jakim stanowisku można tam pracować? ile można tam zarobić?
zdjecie uzytkownika
Pracuś - 2013-07-15 22:41:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
anonim - 2013-07-13 13:54:54

kto może mi powiedzieć czym zajmuje się firma szabel? na jakim stanowisku można tam pracować? ile można tam zarobić?
z jakiej planety spadłeś{aś} ,że nie wiesz czym się zajmuje szabel?.Możesz pracować na każdym stanowisku - [usunięte przez moderatora]. Zarobić możesz też tak około średniej krajowej w ochronie czyli najniższą .Ale możesz liczyć na zwrot kosztów za dojazdy do pracy{ wybrani}.na wyjazdy na ryby{ też wybrani}na premie potrącane za to czego nie uczynisz czyli za ,słabe systemy alarmowe- niskiej jakości .-a to leży w gestii przekonania klienta jakie ma kupić czujki alarmowe.bo na alarmy zawsze pojedzie patrol i sprawdzi ze wszystko jest ok..Funduszu pracowniczego nie ma -więc nie licz na jakiekolwiek dopłaty do urlopu - bo kasa jest przeznaczona na inne cele ale nie na dopłaty.- czyli fundusz pracowniczy to czysta fikcja.Nadgodziny są- a jakże ale po potraceniu podatku ta niby nadgodzina jest płatna poniżej tego co dostajesz za zwykłą godzinę, ....reasumując - to taki sam zakład pracy jak inne - a Ty możesz się czuć tylko niewolnikiem .UMOWY ŚMIECIOWE TAK JAK POZWALA PRAWO .Zanim pomyślisz zastanów się czy chcesz pracować w tej lub podobnej firmie .
Ps ,. poczytaj fora o pracy w firmach ochrony - DAJĄ DUŻO DO MYŚLENIA ,POD ROZWAGĘ DLA NOWYCH PRACUSIÓW.
zdjecie uzytkownika
Myśliwy - 2013-07-24 14:49:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam o nadgodzinach mozna zapomniec ,z tego co wiem[usunięte przez moderatora] zakazali pracy w godzinach nadliczbowych,tylko wybrane Lizusy maja druga umowę gdzie moga brać nadgodziny ,a tyczy sie tych co siedzą na obiektach ,jeden moze a drugie pałą aby sie zamknął i nie pytał czemu jeden ma a drugi nie ma drugiej umowy na tym samym miejscu pracy,[usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
Łysy - 2013-08-17 22:05:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Witam zawsze przyjaznie do siebie nastawiona załogę firmy Szabel :)
Z tej strony wasz [usunięte przez moderatora]... tak czytam opinie i widze ze dobrze sie stalo ze mnie zwolnili z Szabla. [usunięte przez moderatora] Atmosfera w Szablu jest ponizej krytyki, ciagle nagonki na siebie - pokłócona zaloga latwiej sie rzadzi :) POZDRAWIAM :)
zdjecie uzytkownika
misiek - 2013-11-20 21:47:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A KTO W SZABLU RZĄDZI ?
zdjecie uzytkownika
Szybcy - 2013-11-26 07:35:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Szacun dla wszystkich ,którzy się przyczynili do tak błyskawicznych akcji przy napadach na koszalińskie sklepy.Oby to docenili Ci na stołkach ,że mają dobrą załogę.
zdjecie uzytkownika
ROZBAWIONY - 2013-11-26 16:53:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
DZIĘKI KOLEGO ZA KOMPLEMENT I DOBRE SŁOWO,ALE CI NA STOŁKACH MAJA NAS GŁĘBOKO W DUPIE.DLA NICH NIE LICZY SIĘ CZŁOWIEK A KASA.CIĄGLE IM MAŁO I MAŁO.....
zdjecie uzytkownika
Z ,,I ,,szukam - 2013-11-30 08:37:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Ocena - 2013-04-08 08:38:56]:
Szukam pracy ,mam licencję,czytam posty -widzę jest u Was różnie. zwroty za dojazdy do pracy? czy to możliwe w tych czasach? macie dobry zakład pracy.Żeby tylko księgowa się nie doliczyła braków zysków -bo zwroty zlikwidują.
Mam I licencji na co mogę u was liczyć?poza zwrotem kasy za dojazd do pracy
zdjecie uzytkownika
Oszukani - 2013-12-28 10:41:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Uścisk prezesa to za mało,trzeba z czegoś żyć,zrobić opłaty , - a gdzie podwyżki -?? tu jest twoja odpowiedz - SZUKAJ PRACY GDZIEŚ GDZIE CIĘ DOCENIĄ.
zdjecie uzytkownika
XXX - 2014-02-01 14:03:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
I co po tradycji już firmowej Wigilii a tak Prezes co roku zawsze mówił ładnie na tej Wigilii!Ale cóż zanikła ale nie które oddziały same i za swoje pieniądze zrobiły Wigilię i też było fajnie!!!
zdjecie uzytkownika
limo - 2014-02-07 21:00:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O JEJKU JEJKU JAKI URADOWANY.PREZES TAK PIĘKNIE MÓWIŁ.A JAK MOŻNA BYŁO ZROBIĆ WIGILIĘ I TAK PIĘKNIE MÓWIĆ A PO ŚWIĘTACH SPOJRZEĆ LUDZIOM W OCZY I POWIEDZIEĆ IM -PODWYŻKI NIE BĘDZIE.
zdjecie uzytkownika
ciec - 2014-03-03 07:14:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gm77 - 2013-02-03 21:29:00]:
na kasie zarobisz więcej oraz się czegoś nauczysz :)
zdjecie uzytkownika
to ja - 2014-03-03 07:44:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
praca bardzo fajna, siedzisz na obiekcie i gdy nikt nie widzi to spisz, jak patrza na ciebie to udawaj ze prowadzisz obserwacje, wtedy ci nic nie grozi, koledzy fajni, mozna na zmianie cos dziabnąć, koleznki tez niezle i sexi, w pracy ogladam duzo filmow na nootboku i smigam po necie, siedze na fejsie i wogole takie tam, polecam prace w tej firmie, tylko zarobki troche male, ale na net wystarczy :) aha ... i za duzo jest tu dyrektorkow i kierowniczkow ;) po czterech w jednym pokoju to juz przesada haha
zdjecie uzytkownika
JA - 2014-03-05 20:37:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
CHYBA KOLEGO POMYLIŁEŚ FIRMY BO U NAS W SZABLU JAKOŚ FAJNYCH A JUŻ SEKSI KOBIET JAKOŚ NIE WIDZIAŁEM.NO MOŻE JAK SOBIE DZIABNIESZ TO ZROZUMIEM
zdjecie uzytkownika
Łysy - 2014-03-11 21:44:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hue hue hue.... niektóre po ciemku i ładne nawet były :D
zdjecie uzytkownika
JA - 2014-03-22 22:00:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A MI CHYBA JUŻ ODJEBAŁO BO KOCHAM WSZYSTKICH,KOCHAM DYREKCJĘ,KOCHAM WSZYSTKIE PANIE W FIRMIE.KOCHAM ZARZĄD .POPROSTU WSZYSTKICH KOCHAM-CHYBA NIE POTRZEBNIE TO NAPISAŁEM BO NIE WĄTPLIWIE ZAMKNĄ MNIE NA SŁONECZNEJ.KOCHAM*KOCHAM
zdjecie uzytkownika
zainteresowany - 2014-04-07 16:22:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jaki jest prezes w Szczecinku? Co możecie o nim powiedzieć? Jakie opinie?
zdjecie uzytkownika
GOŚĆ - 2014-04-15 16:18:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zainteresowany - 2014-04-07 16:22:14]:
ZAJEBISTY- nic więcej nie powiem
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
23 osoby obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie szabel
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x