Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o szabel

Pracowałeś w firmie szabel i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
to ja - 2014-03-03 07:44:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
praca bardzo fajna, siedzisz na obiekcie i gdy nikt nie widzi to spisz, jak patrza na ciebie to udawaj ze prowadzisz obserwacje, wtedy ci nic nie grozi, koledzy fajni, mozna na zmianie cos dziabnąć, koleznki tez niezle i sexi, w pracy ogladam duzo filmow na nootboku i smigam po necie, siedze na fejsie i wogole takie tam, polecam prace w tej firmie, tylko zarobki troche male, ale na net wystarczy :) aha ... i za duzo jest tu dyrektorkow i kierowniczkow ;) po czterech w jednym pokoju to juz przesada haha
zdjecie uzytkownika
JA - 2014-03-05 20:37:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
CHYBA KOLEGO POMYLIŁEŚ FIRMY BO U NAS W SZABLU JAKOŚ FAJNYCH A JUŻ SEKSI KOBIET JAKOŚ NIE WIDZIAŁEM.NO MOŻE JAK SOBIE DZIABNIESZ TO ZROZUMIEM
zdjecie uzytkownika
Łysy - 2014-03-11 21:44:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hue hue hue.... niektóre po ciemku i ładne nawet były :D
zdjecie uzytkownika
JA - 2014-03-22 22:00:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A MI CHYBA JUŻ ODJEBAŁO BO KOCHAM WSZYSTKICH,KOCHAM DYREKCJĘ,KOCHAM WSZYSTKIE PANIE W FIRMIE.KOCHAM ZARZĄD .POPROSTU WSZYSTKICH KOCHAM-CHYBA NIE POTRZEBNIE TO NAPISAŁEM BO NIE WĄTPLIWIE ZAMKNĄ MNIE NA SŁONECZNEJ.KOCHAM*KOCHAM
zdjecie uzytkownika
zainteresowany - 2014-04-07 16:22:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jaki jest prezes w Szczecinku? Co możecie o nim powiedzieć? Jakie opinie?
zdjecie uzytkownika
GOŚĆ - 2014-04-15 16:18:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zainteresowany - 2014-04-07 16:22:14]:
ZAJEBISTY- nic więcej nie powiem
zdjecie uzytkownika
Kwiatek - 2014-05-22 16:00:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
No i nareszcie coś drgnęło z zarobkami, bo już powoli wszyscy tracili nadzieję.
U nas w oddziale Kołobrzeg obiecano "całe" 80gr. podwyżki na godzinę, może to niewiele, ale zawsze coś. Czekamy, czy dotrzymają obietnicy ;)
zdjecie uzytkownika
Mors - 2014-05-26 04:52:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
U was moze dali bo u nas ani centa.A jeszcze na godzinach oszukują.
zdjecie uzytkownika
WujekDobraRada - 2014-05-29 23:25:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Brawo Kołobrzeg!!! Super że wywalczyliście swoje!!! słyszeliśmy że Wasza Dyrekcja oddziału nie ogarnia tematu ale na szczęście Kwiatek trzyma rękę na pulsie. Jestem pewny że zajmie miejsce Waszego z-cy który ma już bilet na harem w jedną stronę i wróci normalność bo jak nie On to nikt tego nie ogarnie.

zdjecie uzytkownika
Kwiatek - 2014-05-30 09:23:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Gdyby nie ja to nic by z tego nie było, ale jest jeszcze jedna osoba która mi pomogła i we 2 zawsze łatwiej walczyć o swoje. Jak na razie wszystko na dobrej drodze.
zdjecie uzytkownika
polls - 2014-05-30 13:19:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czyli atmosfera między pracownikami (oczywiscie pzoa zarzadem) jest wzorowa? Wspólna walka o swoje brzmi bardzo dobrze! Powiecie mi coś więcej o szablu?
zdjecie uzytkownika
Kwiatek - 2014-05-30 20:29:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [WujekDobraRada - 2014-05-29 23:25:02]:
Co ty opowiadasz, nasz dyrektor to świetny specjalista, nie to co jego poprzednicy. Tamci to niczego nie ogarniali, a ten tylko przyszedł i od razu wziął się do pracy jakby tu od zawsze pracował. A co do zastępcy to zdanie na jego temat zatrzymam dla siebie.
zdjecie uzytkownika
gibon - 2014-05-30 22:21:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [polls - 2014-05-30 13:19:14]:
nie wiem czy można powiedzieć o atmosferze tutaj, że jest w jakimś stopniu między kimkolwiek wzorcowa...
zdjecie uzytkownika
XXX - 2014-07-14 22:28:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kwiatek - 2014-05-30 20:29:28]:
To macie zajebistą załogę u nas w Szczecinku już 6 lat czekamy na podwyżkę!!!i nadal cisza.Ale tak to jest jak się zatrudnia kobiety z całym szacunkiem na patrolu,romanse,miłości i załoga skłócona już prawie cała jest i nie ma z kim walczyć o podwyżkę!!!Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Sklesiu - 2014-07-19 10:00:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Ja i Kwiatek robimy porządek w Kołobrzeskim oddziale. Jest coraz lepiej, kwiatek owinął już sobie nowego dyrka wokół palca i robi co chce! Osobiście non top siedze na laoku i gram w battlefilda i nikt sie w to nie wpierdziela. Dobrze mieć układ z Kwiatkiem, myślę że będzie z niego dobry zastępca jak nie nowy dyrektor w przyszłości. Jednak chodzenie i lekkie lizanie pupci do tego coś się szepnie w uszko robi robote. Tak się robi w K-gu! Polecam zacząć robić to samo.
zdjecie uzytkownika
Jan - 2014-07-19 20:38:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Sklesiu ty jesteś chory idz się lecz. W salusie już czekają na ciebie. Baj
zdjecie uzytkownika
Lizak - 2014-07-20 10:24:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Sklesiu prawdę prawi. Staram się też im pomóc żeby to jednak Kwiatek tam rządził bo się najbardziej do tego nadaje ale zobaczymy z czasem jak to wyjdzie. Mój nie doszły zięciu Cycek też się stara, lubie go mi iż startował do mojego Yeti czyt. żony, coś załatwi coś zrobi i jest dobrze. Osobiscie robie ponad 300 godzin z tym że chcę no i to że nie ma ludzi też ma swoje znaczenie. Kwiatek ma załatwić ludzi i ich przyjąć, mam nadzieje że sie postara bo jednak chciałbym spędzić więcej czasu z żoną i kochanymi synami. Myślę że powoli wszystko się ustabilizuje. Walczcie tak jak MY !
zdjecie uzytkownika
krzyś - 2014-07-29 17:04:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Jan - 2014-07-19 20:38:15]:
Skleśu ty stary mieszaczu jak zwykle mieszasz ale zamieszają i ciebie
zdjecie uzytkownika
Wolny - 2014-08-11 09:21:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zanim dostaniemy jaką kolwiek podwyżkę to nam siwe brody urosna ,a z czego pojada nasi kochani Prezesi na kuter na rybki za swoje?. Zapomnijcie z socjala poleca na rybki ,a My mozemy sobie pisac o zapomogę z odpowiedzią z bióra "Przykro nam ,ale nie mamy funduszy na zapomogi bo prezesi pojechali na ryby".Coraz gorzej się dzieje w Szablu.
zdjecie uzytkownika
Neutralny - 2014-08-11 17:51:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szabel to jedno wielkie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nic dodać, nic ująć.
zdjecie uzytkownika
wkurw.....ny - 2014-08-21 22:13:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Całą sprawę ( usunięte przez administratora )"młode wilki" z Drawska , Świdwina itd , którzy nie umieją walczyć o obiekty ciesząc się z tego co biorą na łapę co miesiąc . W poprzednich latach np Dyrektor Fuk wszystko sam ogarniał i były efekty bo przetargi wygrywał i były stawki , dojazdy i była robota a teraz to wielki "chłam" . Panowie Prezesi trochę myślcie co robicie , więcej inicjatywy a nie wysługiwania się , są obiekty do przejęcia , które przegraliście jako drudzy ale wam nie zależy takie mam opinie , więc opamiętajcie się co wreszcie chcecie . Pieniądze wam uciekają bokami i to grube ale wy tylko fury zmieniacie , wczasy , używki itd .
zdjecie uzytkownika
daro - 2014-08-22 17:55:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wkurw.....ny - 2014-08-21 22:13:58]:
bez odpowiedniego kierownika i osób które zajmują się właśnie wygrywaniem przetargów to Szabel niedługo zniknie z Polskiej mapy firm ochroniarskich ... co z tego , że kadra pracowników jest naprawdę lepiej niż przyzwoita skoro co raz więcej agencji może zaproponować lepsze warunki ochraniania obiektów niż szabel
zdjecie uzytkownika
hecler&koch - 2014-10-23 11:30:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czytam te Wasze brednie i narzekania. Chcielibyście mieć ciastko i zeżreć ciastko. Mieć robotę ale za wysoką stawkę. Kasa pewnie według niejednego bierze się z bankomatu albo bankowozu. Żaden nie wpadł na to że ktoś musi chcieć zapłacić duże pieniądze aby może Prezes dał wyższą stawkę. A jak się czyta o tym co się porabia w robocie to niby za co ma płacić ,za spanie granie ,chlanie i nic nie robienie. Jedyne co powinien to pogonić takich ,,ochroniarzy" z bożej łaski, a niestety tacy wyrabiają opinie o nas.
zdjecie uzytkownika
Jan - 2014-10-24 20:20:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pochwalam ostatni wpis bo to prawda wypieprzyć nierobów bo takich w śród nas jest pełno tylko narzekać a niech idą do łopaty do łopat pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Kwiatek - 2014-10-25 19:01:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tylko ja trzymam za mordę oddział Kołobrzeg no i dyrektor oczywiście, reszta to nieroby i lenie tylko zwolnienia im w głowach i tylko odwracają głowy w trakcie interwencji. Nie wspomnę już o wice bo to totalne dno. Pozdrawiam dobrych ochroniarzy.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie szabel
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x