brak logo

szabel

Koszalin

Opinie o szabel

samantha 2015-12-10 04:32:41
no takie opinie to może naprawdę każdy napisać, ale nic one niestety nie wnoszą, ja też proszę o uargumentowanie, dlaczego niby w tej firmie jest źle, skoro mają dobrą renomę?
masakra 2015-12-13 08:53:32
odpowiadam ci bo jest to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] oblane czekolada potencjalny kontrahent widzi tą czekoladkę a nie widzi bo go to nie interesuje co dzieje się w środku i wydaje mu się ,że firma jest ok.bo szefostwo jeżdzi super furami a zwyli pracownicy na głodowych pensjach
Łysy 2015-12-13 11:01:16
I jak co roku chialbym zyczyc calej zalodze SZABLA Zdrowych, spokojnych i Wesolch Swiat Bozego Narodzenia oraz Szczesliwego Nowego 2016 roku :) POZDRAWIAM
Ogórek 2015-12-16 04:01:46
Dobry z ciebie pracownik @Łysy :) Aktualnie szukają kogoś na stanowisko pracownika ochrony w Koszalinie. W ofercie widzę tylko, że trzeba mieć kwalifikacje odpowiednie. Nie wiecie może jak to z zarobkami? Ciekawi mnie czy stawka 5-6 jak zazwyczaj w takich firmach czy może więcej.
marchewka 2015-12-17 17:39:18
Dziękujemy za życzenia ale w Szablu nie ma Wesołych Świąt Bożego Narodzenia jest za to marazm i wkurwienie
jan 2015-12-18 06:47:45
Ogórek to co tam jeszcze robisz idz na kuroniówke tam jest lepiej
1
gibon 2015-12-18 17:39:34
Cześć . Szczerze mówiąc to aplikując do tej firmy nie spodziewałem się w ogóle , że jest o tyle lepiej niż w innych tego typu miejscach. dla mnie duży pozytyw
JAN 2015-12-18 19:43:20
OGÓREK TY SAM NIE WIESZ CZEGO CHCESZ. NAJLEPIEJ TO SIĘ OKOP I CZEKAJ DO WIOSNY
ogórek 2015-12-18 21:43:49
na pewno chciałbyś co wiąże się z godzinkami za które z pewnością dałbyś się pochlastać ,przez takich jak ty zawsze będziemy zarabiać gówniane pieniądze
krachu 2015-12-26 15:48:26
@gibon na pewno zatrudnienie się u nich opłaca, podobno teraz pojawiło się u nich ogłoszenie na kordynatora s/s ochrony. Znajomość angielskiego jest jedynie atutem.
erfg 2015-12-28 20:10:17
@krachu no z tego co ja sie orientuje to juz nie maja zadnych ofert pracy, widac szybko im zeszły i znalezli odpowiednich pracownikow, trzeba czekac az cos wstawia
brest 2016-01-03 01:05:46
No i bardzo dobrze, ważne jest żeby ludzie w pracy trzymali się razem, atmosfera jest podstawą w pracy, bez tego niestety ciężko jest wytrzymać dłużej w firmie.
2
Maniek 2016-01-12 11:14:51
Szkoda, że również takie rzeczy wyciąga się na forum. Co po niektórzy nie zdają sobie nawet sprawy z tego, że mogą kogoś skrzywdzić takimi opiniami. Nie byłeś, nie widziałeś to nie powtarzaj plotek, bo ktoś się kiedyś wkurzy i zrobi z tym porządek !!! Firma ogólnie znana z dużego plotkarstwa. Niewielu tylko tych plot nie powtarza.
Zwła 2016-01-20 11:44:44
Nikt tego lepiej nie ujął na całym forum goworku @jan i jestem całkowicie zgodzony z tym co mówisz, szabel ma dobre stanowiska i trzeba po prostu pracować i tyle
1
RZĄDY po NOWEMU? 2016-01-29 12:30:56
Dlaczego u Was zwalnia się [{{ zwalniani }]}tylu pracowników z kwalifikacjami ?
Czy ktoś coś wie na ten temat .Kto policzy ilu musiało odejść temu postawię kawę .Jakie są przyczyny - bo muszą być .
mati 2016-01-31 20:12:53
pytasz się dlaczego a więc dlatego - jeżeli chcesz być pracownikiem z kwalifikacjami do przynieś ,podaj ,pozamiataj praca dla desperatów do 300 godzin miesięcznie ,nie masz czasu zjeść,skorzystać z kibla ,patrol zapchaj - dziura.warunki socjalne makabryczne idziesz do pracy na 24 godziny i siedzisz na fotelach powiązanych drutami.a pseudo kuchnia w której jest żywność mieści się przy drzwiach od kibla z którego cuchnie jak z obory.inwestujesz w siebie sporo kasy aby zdobyć kwalifikacje i praca jest nie lekka i firma powinna to uszanować
Jan 2016-02-01 10:45:18
Nikt cię w Szablu do pracy nie zmusza to twój wybór. Zwolnij się idz na budowę.
mati 2016-02-03 16:28:57
Właśnie się nad tym zastanawiam ale jak odejdę to ty się w robocie osrasz ha ha ha
Pracusie ? 2016-02-09 13:56:57
No i jak tak wszyscy odejdą -kto zostanie , nastroje są takie sobie , obowiązków przybywa,służby jakieś takie długie [ część na wojsku , część w patrolu ].Czyżby skąpstwo, zbyt dużo wzięto do ochrony ? nie mając ludzi,?.
Ten pracownik tez nie jest głupi -wytrzyma tylko do pewnego momentu ,potem ,zwolnienie, urlop na żądanie i decyzja -Tak dłużej się nie da pracować za te marne grosze.więc się chłopaki zwalniają,bo jeszcze chcą pożyć .Miało być lepiej a jest jak ? każdy to widzi .Czy diagnozowano w firmie ile ludzi odeszło z Szabla w ciągu ostatnich np 8 miesięcy i z jakich przyczyn ?? Nie .To chyba kadrowa z księgową będą pracować . Co do imprezy z piątku ? można było się napić,ale ludzi jakoś mniej.
UNIA 2016-03-03 07:07:44
Szabel połączy się z Unią na ochronę obiektów - zyskacie pracowników , obiekty i większy monitoring- Czy jesteście gotowi na przyjęcie nowych ??
Firma się rozwija -zarobki większe !!!
Unia 2016-03-23 20:21:26
Zanim się połączymy w jedną korporację czy już dziś mogę się do Was zgłosić do pracy na monitoring - mam kwalifikacje ,pozwolenie na broń - to może dostanę też stawkę taką jak mają pracownicy monitoringu Szabla,,.A my jako córka dojdziemy do tej stawki{ 11 zł /godz} po jakimś krótkim czasie. Potrzebujecie ludzi czy nie - bo dyr jakoś dziwnie milczy
hjuwknma 2016-03-25 22:58:12
nie chcę Was straszyć ale czy wiecie o tym że Szabel skupuje udziały firm mniejszych by podnieść wartość na swoich aktywach i potem to wszystko sprzedać jak korporację trzech{ 4 } firm np. Solidowi ? Podnosi swoją wartość by zarobić krocie a Wy biedaki będziecie dalej zarabiać najniższą krajową
2
OLO 2016-03-29 16:32:27
To nie strasz,bo my się nie boimy.Martw się o swoją firmę,bo ją gorszy los może spotkać niż Solid-wszędzie trzeba pracować!!!
Monitoring 2016-04-06 13:09:13
Brakuje ludzi na monitoring więc zapraszamy
pipuś 2016-04-07 08:53:31
Jak się ludzie ze stażem zwalniali to gdzie była dyrekcja ???????????? w czarnej dziurze .Wszędzie ludzi brakuje -przyszedł bym do Was ale za 11/h to śmieszna stawka . zaraz będziecie mieli od nas przynajmniej 5 operatorów to się wzmocnicie i od razu mówię ,że wszyscy mają kwalifikacje nie tak jak w tej chwili u was.


jan 2016-04-07 12:29:34
pipuś ale z ciebie gapcio mówisz sam nie wiesz o czym gdzie u was są specjaliści z uprawnieniami chyba ze mylisz z tymi uprawnieniami do spania w czasie służby w nocy a w dzień macie uprawnienia do narzekania oj pipuś ty mój gapcio co mam z tobą zrobić chyba cię wezmę na maskotkę i postawie i będę boki zrywał.Pozdrawiam
OLO 2016-04-08 15:12:24
Pytasz Pipuś gdzie była dyrekcja?Odpowiem, w odpowiednim miejscu!Zapamiętaj,że z niewolnika nie ma pracownika...Koledzy ze stażem polepszyli sobie warunki pracy,a szczególnie płacy hihihi A jaki teraz spokój.....
Marek 2016-04-08 17:40:02
W takim razie jeśli brakuje ludzi na monitornig @Monitoring to może pojawią się niedługo jakieś oferty pracy, bo z chęcią bym sie zatrudnił.
TTT 2016-05-04 20:54:46
Fajnie ze koledzy ze stażem polepszyli sobie płace,chociaż widac ze jakieś zgranie jest nie to co u nas w Szczecinku.Większośc załogi nie zgadza się pracować za 15zł brutto na imprezach ale są 2-ie lub 4-y osoby co biorą wszystko i psują atmosferę i płace!!!Najgorzej że gadają przy wszystkich że nie będą chodzić za takie stawki a robią co innego i dlatego Dyrekcja to wykorzystuje brak zgrania załogi!!!
czesiek 2016-05-10 08:54:44
Serio @TTT macie tak duże stawki?! Wiem, że na imprezach masowych zawsze dają więcej ale w mojej aktualnej firmie to na pewno nie jest 15 brutto..wow jak dla mnie to nie macie za bardzo na co narzekać. Dajcie znać tutaj kiedy zwolni się jakieś miejsce koniecznie
lolo 2016-06-06 10:46:27
Czesiek z tego co wiem to potrzeba ludzi w szczecinku na patrol maja tam deficyt. Bo Ci jak mówiła dyrekcja stali na moscie do pracy to dawno juz umarli wienc wal i sie pytaj.
Zarząd 2016-06-10 06:21:25
Kontrola policji wykazała braki w zatrudnieniu , dlatego też osoby dojeżdżające ze Świdwina do pracy na monitoring będą miały płacone za dojazdy ?? czy to prawda .to teraz powalczmy dziewczyny by i nam płacono -bo to istna dyskryminacja
Zgadnij? 2016-06-11 20:15:29
Braki na monitoringu uzupełniane ludźmi że Świdwina to efekt wywołany brakiem. Chęci do pracy ze strony niektórych pracownic. 12 brutto na godzinę plus comiesięczne premie i narzekacie? Weźcie broń i zapraszamy na dol do patrolu.
kolo 2016-06-21 11:17:47
Podobno w Szczecinku potrzebuja ludzi do pracy na gwałt.Cos wiecie na ten temat?
dziki 2016-06-23 07:53:56
A powiedz mi gdzie nie potrzebują na gwałt . ?? w kazdym oddziale . Połczyn ,Drawsko . Szczecinek . .Kołobrzeg a najbardziej w Koszalinku na wojsko , do patroli. na monitoring - wszedzie - to jest odpowiedz .oddzielna kwestia za jakie pieniadze ?????????????????
barbara 2016-07-02 20:22:19
no właśnie,. za jakie konkretnie pieniądze zatrudniają?
Głowa do góry. 2016-07-04 09:54:53
No właśnie za jakie pieniążki? 11,oo na godz? mało !!ma być 12,oo ale to po przejęciu czyli obiektów ochranianych przez UNIĘ ,będą nowe patrole nowi na monitoringu i dużo więcej obiektów a w związku z tym więcej kasy więc może jakaś podwyżka i dla pracowników się trafi { może ?} .A następnie córka -dyscretio ,i córka - unia .razem z Szablem zostaną sprzedane ogólnopolskiej firmie .I tyle będziecie widzieli podwyżek chyba że teraz sobie coś ugramy .Może warto powalczyć by nie było za późno .!!
5
kjh, 2016-07-06 22:31:08
@ Głowa do góry. uważam, że zawsze warto walczyć. A jesli jescze do tego uważasz że jest o co, to trzeba :)
1
Mietek 2016-07-08 19:44:23
Tak potrzebują dawaj do pracy u nas fajne laski i atmosfera jest i teraz jeszcze podwyżka doszła!!!
Naten 2016-07-09 10:50:19
No to super, jeśli jest tak jak mówisz, to bardzo ok
REHABILITANT Z LASKĄ 2016-07-10 11:34:46
Do MIETKA
jeżeli jest tak fajnie ,koleżeńsko ,fajne laski , atmosfera ok - TO CZEMU NAGMINNIE SIĘ KTOŚ ZWALNIA.???
maciek 2016-07-11 11:20:38
ale o co chodzi ze zwolnieniami? ja nie wiedz enowych ofert zadnych, wiec wydaje mi się, że nikt się nie zwalnia tak strasznie..
Ola 2016-07-18 12:37:39
No i chyba zacznie się remont hotelu przy parkingu płatnym ,,Szabla ,, na przeciw szpitala. widziałam koparkę na terenie ,budy kempingowe szablowskie - chyba dla robotników najemnych .,więc naszą planowaną podwyżkę uposażenia szlag trafi. - bo inwestycja ważniejsza. HA HA
e 2016-07-18 12:41:07
ja myslę że to finalnie niczego do końca nie przekreśla. a wiecie może jak na dzien dzisiejszy dostać się do was do pracy do działu handlowego/ działu obsługi klienta do pracy? z góry dzięki za odpowiedź
eee 2016-07-19 13:44:19
A na zastępcę prezesa ? nie chciałabyś ?? Przyjdź na Morską 11 i się dowiesz czy są wolne etaty. dla Ciebie to tylko etat w patrolu , monitoringu ,lub na obiekcie jest.
boss 2016-07-19 14:15:45
Dział handlowy czy dział obsługi klienta @e rzeczywiście mógłby być dobry ale chyba ostatnio nie pokazało się żadne ogłoszenie pracy. Wiecie czy w najbliższym czasie coś się pojawi? z góry dziękuję za odpowiedź
Gość 2016-07-24 21:50:01
Jak nie pewnie że była oferta do działu handlowego tylko wiesz musisz być blondynką około 160 cm
do 37 roku życia max i musisz lubić Sławusia i wiesz co jeszcze musisz umieć wchodzić głęboko w d......
Mariano 2016-07-27 18:27:05
Gość jak jesteś taki kozak to przedstaw się z imienia i nazwiska. Pewnie niedouczony frustracie nie będziesz miał na to odwagi.
Gość 2016-07-27 20:39:18
Pewnie że jestem kozak jem i wypluwam takich jak ty
do pięt mi nie dorastasz Mariano a może ty się przedstawisz wszystkim tu na forum
pk 2016-07-29 14:48:02
No to skoro jest zapewniona umowa o pracę, to już o stabilne zatrudnienie nie trzeba się martwić @batok.
Zostaw swoją opinię o szabel - Koszalin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie szabel