Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o szabel

Pracowałeś w firmie szabel i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
jan - 2014-12-13 15:38:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiec na wigilię idą ci co ich stać a jak cię nie stać Kosio chyba jesteś z Kołobrzegu to zrób wigilię rodzinna w domciu i będziesz szczęśliwy wesołych świąt Kosio wypiję za twe zdrowie Bużka pa
zdjecie uzytkownika
Chętny - 2015-01-06 12:38:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A kto w lutym do ,,Muzy ,,z pracowników idzie - Wybrańcy czy sami się zapisujecie.Jak długa ma być lista osób chętnych ? bo w samym ,,Szablu,, pracuje tak około ? no właśnie jakie jest zatrudnienie?
Zapisujcie się i zgłaszajcie swój akces- bo jak będzie Was mało to impra się nie uda,.
zdjecie uzytkownika
jan - 2015-01-06 18:11:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chętny - Ty tylko jesteś chętny do krytykowanie wszystkiego co ci nie pasuje więc załóż własną firmę i rób po swojemu i to może cię w tedy zadowoli a będą cię inni krytykować pajacu pewnie jesteś z Kołobrzegu z kąt tam takie głąby się znalazły fuj fuj
zdjecie uzytkownika
Chętny - 2015-01-09 07:24:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przychodzę do pracy i widzę -ktoś się denerwuje a ja tylko pytam ile osób pracuje w ,,mojej firmie,, ? a Jan jakoś źle odczytał moje intencje.Chyba jesteś na liście wybranego lizusa.Czyżby?
zdjecie uzytkownika
lech - 2015-01-09 16:34:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chętny - Jan ma racje jesteś leniwy leśny przygłup z Kołobrzegu opisujesz siebie słabostki przypisując je komuś poco się tak irytujesz Chętny. Ty Cętny nie myślisz bo masz ajschajmera w glowie
zdjecie uzytkownika
foczka - 2015-01-20 21:19:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pewne rozlużnienie w firmie -hurra !!! szrek z fiorina wyjechali do ciepłych krajów ,może im tam sie nóżki wyprostują i ruszy z prostego kopytka po powrocie . prawdopodobnie swoją wycieczkę zafundowali sobie z funduszu socjalnego bo za mało zarabiają.za imprezę noworoczną ochrona otrzymała wynagrodzenie z pieniędzy funduszu socjalnego ,gdzie jest to nie dopuszczalne.takich chyba wałów jest podejrzewam tysiące.
zdjecie uzytkownika
garbaty - 2015-01-20 21:26:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy wiecie dlaczego Kleszcz nie podaje prawej ręki na przywitanie? ponieważ cały czas środkowy palec tej ręki trzyma w d...e szefa
zdjecie uzytkownika
Gość - 2015-02-03 21:47:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W dniu 21 marca 2014 r.zatrudniano w A O Szabel
ogółem – 292 osoby (na 271,01 et.), w tym niepełnos
prawnych ogółem – 167 osób
(na 159,75 et.),z tego:ze znacznym stopniem niepełnosprawności – 6,00 osób (na 6,00 et.),
z umiarkowanym stopniem niepełnosprawności 79 osób ( na 76,50 et.),
z lekkim stopniem niepełnosprawności – 82 osoby (na 77,25 et.).
zdjecie uzytkownika
Obiektywny - 2015-02-10 11:29:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Przecież to nie od dzisiaj wiadomo, że to zakład pracy chronionej, ale patrząc na tych panów, główni z patroli i konwojów to w AO Szabel pracują sami niepełnosprawni w dodatku większość ze znacznym upośledzeniem umysłowym. Na obiektach to się nie dziwię, że zatrudnia się niepełnosprawnych, ale w patrolach??
zdjecie uzytkownika
Blondi - 2015-02-10 14:59:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
W dniu 3.02.2015 osoba - zapewne z kadr napisała ile jest osób zatrudnionych z niepełnosprawnością . Ale już zapomniała dodać ile zakład pracy zyskuje z tytułu niezdolności do pracy pracowników .Odsyłam wszystkich by sobie zobaczyli jakie kwoty zostały przyznane od 1.04.2014 na stronie PFRON dla zakładów . - Pytanie nasuwa się jedno co z tego ma niepełnosprawny.Czy tylko pracę -którą wykonuje tak samo jak pełnosprawny. przykład 79 osób x 1125 bez schorzenia specjalnego =88,875.Ze schorzeniem specjalnym 1.800 x 79 =142,200 co z tego ma pracownik.ktoś powie ,,pracę ,,A ten pełnosprawny -też ma pracę !. stanowiska takie same ,praca wykonana tak samo ,więc gdzie znikają pieniądze?.Dopłaty do leków ? ha ha - obcięte progi bo nie ma pieniędzy? Czy ktoś to ogarnia technicznie bo ja blond ,jakoś nie łapię - Czekam na wypowiedzi.
zdjecie uzytkownika
Zleceniobiorca - 2015-02-11 05:35:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A jaki to etat na umowę śmieciową ? ozusowane 50 zł { słownie pięćdziesiąt złotych} Czy te etaty też są brane pod uwagę?
zdjecie uzytkownika
Tłusty - 2015-02-12 09:21:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziś tłusty czwartek- więc wypychamy się pączkami .Gruby ochroniarz to leniwy ochroniarz- jutro wszyscy na siłownię.
zdjecie uzytkownika
Czytelnik - 2015-02-14 13:01:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czytam i czytam -różne strony -opisy jak się pracuje w Solid, Konsalnet, Gwarant.i przychodzi mi na myśl słowo -spieprzaj chłopie bo we wszystkich tych firmach jest tylko - jedno słowo ,,,,,OSZUKAć ,UKARAĆ,,,,, Czy w waszej firmie ktoś kiedyś z Zarządu przyszedł i pochwalił Cię za działanie w imię prawa .??????????
zdjecie uzytkownika
Kreatorka - 2015-02-17 07:53:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Coraz bliżej do imprezy w Muzie - jak tam kreacje? Gotowe.??
zdjecie uzytkownika
Gość - 2015-02-20 21:20:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Prawdą jest że dzięki PEFRONowi firma ma super dofinansowanie i że daje pracę osobą niepełnosprawnym ale nieprawda jest że bez tego nie było by pracy dla innych i firma by nie była konkurencyjna to kłamstwo taka firma jak SZABEL ba takie obroty i dochody że głowa mała po prostu dzięki PEFRONowi SZEF ma więcej w kieszeni
zdjecie uzytkownika
CZYŻBY - 2015-02-21 08:58:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ponoć plotki są po części prawdą - to słychać takie ,że zabawa w MUZIE była zajebista ,a uczestnicy jak nigdy dotąd się zintegrowali.Tylko się cieszyć z poprawy ,,stosunków,, międzyludzkich.
zdjecie uzytkownika
GOŚĆ - 2015-03-02 08:22:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy to prawda ,ze szukacie ludzi do pracy ? Posiadam wszelkie uprawnienia .Ale interesuje mnie umowa o pracę -żadna śmieciówka
zdjecie uzytkownika
XXX - 2015-03-09 10:47:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [GOŚĆ - 2015-03-02 08:22:59]:
Zabawa była fajna tylko zszokowało mnie to że w oddziale Szczecinek pracują kobiety na patrolu i w dodatku wyglądają jak dzieci{dziewczynki].Współczuję kolegą ze Szczecinka że muszą robić za 2 osoby w czasie interwencji!!!A ogólnie to co za reklama dla firmy!!!
zdjecie uzytkownika
ciało - 2015-04-02 23:07:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [XXX - 2015-03-09 10:47:10]:
Nie chciał byś sspotkać te dziewczynki na swojej drodze
zdjecie uzytkownika
pobicie człowieka - 2015-04-05 11:39:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich. "Szabel- Agencja Ochrony SZABEL sp. z o.o. Siedziba główna w Koszalinie prowadzi działalność w pionie usług ochrony OSÓB i mienia." tak też myślałem lecz byłem w błędzie. Moje nastawienie do ochrony zmieniło się z dniem 02.04.2015 godzina ok 15.40. Miał miejsce bardzo żenujący incydent doszło do pobicia człowieka tak pobicia człowieka!!Moi drodzy nic w tym dziwnego ,bo tego dnia miały miejsce trzy pobicia, lecz tego pobicia na klatce schodowej przy ulicy kołobrzeskiej 17 dopuścił się dyrektor handlowy agencji ochrony szabel pan Mariusz K. Była interwencja policji z tego co wiem byli świadkowie całego zajścia. Z tych informacji ,co otrzymałem incydent został bardzo szybko rozstrzygnięty pobity otrzymał rekompensatę w formie pieniężnej. Osoba szanująca siebie ,natomiast nieszanująca zwykłych ludzi zasiada na takim stanowisku? Wrazie watpliwości wszystko do sprawdzenia w komendzie policji w Białogardzie, gdzie na początku tych informacji nie można było tak łatwo zdobyć ponieważ po telefonie na komendę powiedziano, że zajście nie miało miejsca. Po telefonach redaktorów wszystko się wyjaśniło.Ta agencja jest od tego ,żeby nas chronić,a wymierzać sprawiedliwość, bo od tego są sądy.
zdjecie uzytkownika
XXX - 2015-04-08 12:56:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pobicie człowieka - 2015-04-05 11:39:32]:
He spotkać na swojej drodze ciekawe nie dość ze z metra ciete to w dodatku przez takie ala profesjonalne dziewczynki już pól załogi z sobą nie gada i ręki podaje!!!Ciekawie jak dalej się rozwinie sytuacji bo jest coraz gorzej a Dyrekcja oddziału nic z tego nie robi sobie.Nie ma już zadnej wspólpracy!!!
zdjecie uzytkownika
Asia - 2015-04-17 06:11:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pobicie człowieka - 2015-04-05 11:39:32]:
Ciekawi mnie bardzo czy jakies konsekfencje zostały wyciągnięte. Będziemy sie dowiadywać w tej sprawie. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
kolo - 2015-04-17 07:34:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakie tam wnioski oni tam jak swiente krowy bo przecież pan dyrektor handlowy oni tylko potrafią szarego pracownika besztać i poniewierać powinno się takiego dyrka odrazu na zbity pysk wywalić i sprawę o pobicie do sadu
zdjecie uzytkownika
pobicie człowieka - 2015-04-17 22:11:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kolo - 2015-04-17 07:34:04]:
No tak powinno być , ale to emerytowany policjant wszystko pięknie moment rozmyli dał 100 zł i policja moment pojechała. DYREKTOR HANDLOWY co to za ochrona co niewinnych ludzi bije. Rozumiem jakies zamieszanie pojechali panowie z najnizszego szczebla i mogło być różnie. Moze ich zaatakowano czy jak, ale to Dyrektor osoba na wysokim szczeblu jaki on przykład daje i co on może wymagać od swoich podwładnych?? Także dyrekcjo tej że ochrony zróbcie cos z tym bo tylko wam dobre imie potargał. Jak tu korzysać z waszych usług.
zdjecie uzytkownika
KRYSTIANO - 2015-04-20 21:15:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
TO POPROSTU NIE MIEŚCI SIĘ W GŁOWIE CIEKAWE CZY TE 100 ZŁ W CENNIKU SZABLA UJĘTE? NAPEWNO PRACUJE JESZCZE NA STANOWISKU BO KTO GO ZWOLNII. CIEKAWE JAKBY TYM POBICIEM ZABIŁ TO NAWET NIE MUSIAŁBY PŁACIĆ. TAKAA SZANOWANA OCHRONA? WŁAŚCICIELU CO SIĘ DZIEJE MOJEJ FIRMY I MOICH ZNAJOMYCH TO JUŻ WY CHYBA OCHRANIAĆ NIE BĘDZIECIE BEZ OBRAZY. pANIE MARIUSZU CZY ŻYCIE CZŁOWIEKA MA DLA PANA JAKĄŚ WARTOŚĆ. CIEKAWI MNIE PANA PRZESZŁOŚĆ JAK PAN PAŁECZKĘ MIAŁ ILU WTEDY UCIERPIAŁO?? BO WIDAĆ ZE NAWYK ZOSTAŁ. PSA SIE NIE BJE , A JAK POBIJĄ TO WYROK DOSTAJĄ? LUDZIE KTÓRZY COS WIĘCEJ WIEDZĄ TRZEBA TO NAGŁOŚNIĆ TAK BYĆ NIE MOŻE
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie szabel
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy szabel?
Zadaj pytanie