Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o szabel

Pracowałeś w firmie szabel i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
KTOSIK - 2015-06-08 07:13:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Czy dużo macie chętnych do pracy ? to może się zgłoszę -jak są jakieś wakaty .
mam II ,pozwolenie na broń, wpisany jestem na listę pracowników kwalifikowanych.
ktoś coś wie na ten temat??
zdjecie uzytkownika
Ryszard - 2015-06-08 16:47:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Szambo a nie szabel
zdjecie uzytkownika
Jołłł - 2015-06-08 16:50:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [LEW - 2015-05-16 10:23:25]:
Masz racje ,popieram a najgorsze to jest to ,że kleszcz wie i głupa tnie.
zdjecie uzytkownika
Sorb - 2015-06-09 00:17:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [KTOSIK - 2015-06-08 07:13:17]:
To są chyba jakieś żarty. Pierwsze słyszę, aby ta dziewczyna, o ile to o niej myślę chadzała ze swoim facetem na imprezach masowych za rączkę. Przede wszystkim to nie jest jej "kochaś" bo aby nim być to chyba powinno choć jedno z nich być w związku małżeńskim a nie jest !!! Pracuje z nimi i obydwoje zachowują się jak kolega i koleżanka z pracy. Na imprezach masowych wiele razy z nimi byłem i tez nie widziałem, aby się do siebie "ślinili". Niestety ta opinia mogła być wystawiona tylko przez faceta, który kiedyś zaproponował jej coś więcej niż bycie koleżanką, a ona to odrzuciła i jego urażona duma przez ponad półtora roku niszczy tej dziewczynie życie !!! Sprawa już oparła się o dyrekcję itd., ale najwidoczniej to nie przyniosło skutku. Z tego co wiem dziewczyna czeka na jego większy ruch i sprawa obije się o sąd. A przeklinanie na interwencji do klientów??? Gdyby była z ich strony jakaś skarga na pewno by już nie pracowała !! Mimo jakichkolwiek "znajomości" !! Od tej dziewczyny wielu mogłoby się nauczyć kultury, opanowania i doświadczenia bo ma je ponad 10 lat. Opinia firmy nie powinna zależeć od życia prywatnego poszczególnych pracowników !!!!
zdjecie uzytkownika
zzz - 2015-06-09 21:04:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ryszard - 2015-06-08 16:47:13]:
W Szczecinku podobno brak ludzi szukają kwalifikowanych pracowników do patrolu.
zdjecie uzytkownika
NOWY - 2015-06-10 22:29:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mnie bardziej interesuje praca w Koszalinie ,ale na etat a nie na jakąś tam śmieciówkę
zdjecie uzytkownika
prlando - 2015-07-07 01:47:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No właśnie to dosyć ciekawa kwestia - czy jest szansa na pracę w tej firmie na umowę o pracę a nie na dzieło czy zlecenie ? Pytanie chyba jasne jak słońce, skoro każdemu zależy na jak najlepszych warunkach dla siebie. Spodziewałbym się, że w dalszej perspektywie pracy będzie szansa na takie zatrudnienie.
zdjecie uzytkownika
jantarek - 2015-07-13 14:59:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Sorb - 2015-06-09 00:17:10]:
Witam akurat znam tą koleżankę z pracy u nas firmie i widzę że koleżanka robi to samo co u nas,ale sama wie że jak to się skonczyło że musiała przejść do innej firmy.Widzę że jeszcze robi w patrolu i burzy atmosferę pracy ale nasz Dyr. ostrzegał że będziecie mieli problemy i więc macie koledzy i koleżanki z konkurencji.Pozdrawiam pracowników ochrony ze Szczecinka!!!
zdjecie uzytkownika
james - 2015-08-24 18:22:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z tego co wiem to w koszalinie poszukuja osob na stanowisko instalator, konserwator do a.o. szabel. ale powiem szczerze ofercir nic nie jest napisane. wiec moze jednak ktos odpowie czy daja to umowe o prace.? wiem ze jest mnostwo nie ciekawych opinii. ale to by mi pomoglo podjac decyzje, doswiadczenie na tym stanowisko mam duze.
zdjecie uzytkownika
yyy - 2015-09-05 21:11:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam czy to prawda że nie które oddziały dostały podwyżkę na patrolach np 300zł jak w Kołobrzegu!!!a o reszcie zapomniano ale do czasu bo brakuje już ludzi kwalifikowanych i czas z tym coś zrobić szanowny zarzadzie albo My sami coś zrobimy z tym!!!
zdjecie uzytkownika
unista - 2015-09-19 20:08:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciekawae co za osioł z agencji ochroniarskiej :Szabel" ze szczecinka zaparkował na znaku dla inwalidów pod Tesco w Szczecinku.Jak nie znają znaków drogowych to na wóz drabiniasty niech sie przesiadą.
zdjecie uzytkownika
zegi - 2015-09-23 22:15:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, przegapiłem termin nadsyłania zgłoszeń do szabel, do wczoraj poszukiwali jeszcze pracowników fizycznych. Nie wiecie może, czy nadal jest szansa, aby się tu dostać, czy raczej już nie mam szans. W ogóle warto próbować składac tu CV w sensie, czy warunki są ok. Tak sobie myśle, by zanieśc im teraz Cv osobiście.
zdjecie uzytkownika
olo - 2015-09-27 22:33:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ZEGI Waksaty w firmie są,więc składaj CV
zdjecie uzytkownika
Chinczyk - 2015-10-07 07:28:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NIE MA CO SKŁADAĆ PODAŃ !! MAJĄ ICH PEŁNE SZUFLADY .PRZYNAJMNIEJ TAK TWIERDZI DYREKCJA .
zdjecie uzytkownika
legel - 2015-10-24 01:26:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może i mają pełne szuflady tych podań a to nie zmienia faktu, że raczej nie potrafią ich sobie wysortować na dobre, a słyszałem, że pracownicy nie narzekali by na dodatkowe ręce do pracy. Z tego co mi się wydaje proszę jeszcze powiedzieeć czy ktoś orientował się w temacie wysokości potencjalnych zarobków?
zdjecie uzytkownika
Jan - 2015-10-24 12:36:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zarobki w zależności od obiektu tak średnio 2500 - 3700
zdjecie uzytkownika
Kolo - 2015-10-28 16:39:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jan skond żeś wziol takie zarobki chyba razem za trzy miechy
zdjecie uzytkownika
jan - 2015-10-28 17:21:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie pisałeś za jaki okres mają być zarobki
zdjecie uzytkownika
bumba - 2015-10-30 18:14:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
za 400 godzin pracy to tyle się zarobi za normę 1.600 - 1.700 oczywiście nie na cieciówie tam płacą chyba 5 zl na godzinę
zdjecie uzytkownika
Jaki taki - 2015-11-02 07:57:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zobacz co stoi pod wiatą na parkingu w Szablu a dowiesz się gdzie jest fundusz pracowniczy, podwyżki,pieniądze z pe-fronu.Zobacz jakie roszady na stanowiskach ,a zobaczysz ilu nowych ,,,,funkcyjnych dyrektorów,,, się szykuje .Tylko ten podrzędny robol jest na końcu listy a ,, górze ,,wydaje się ,że jest dobrze- bo jeszcze nie zastrajkowali - ale przyjdzie dzień 1,2,styczeń 2016 roku i zobaczymy kto zostanie na etacie ,umowie a kogo odejdzie na śmieciówkę do innych firm ochrony - ZMIANY SIĘ ZAPOWIADAJĄ . DYREKCJA NIECH NIE STRASZY ,ŻE CIĘ ZWOLNIĄ BO JUŻ MAJĄ KŁOPOT Z ZATRUDNIENIEM .
zdjecie uzytkownika
Kłopot - 2015-11-10 08:00:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gdzie te hordy ochotników do pracy ,? czyżby pochowały się po szafach.W szufladach podania leżą { sterty}- a chętnych brak.
Prawda jest taka ,że najniżej zarabiający zawód w Polsce to ,,,,ochroniarze,,,,-
Co będzie jak Ci najstarsi z ochrony odejdą na emerytury ze względu na słaby stan zdrowia.Swoją drogą jak oni przechodzą badania dopuszczające do pracy w ochronie?.
zdjecie uzytkownika
Szczery - 2015-11-17 12:49:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jetem zdruzgotany poczynaniami szefostwa firmy SZABEL to wstyd i hańba dla nas dla Koszalina że taka firma jest ale taka jest rzeczywistość tak działają prawie wszystkie firmy szkoda. Tylko kasa się liczy nic więcej szefostwo nie rozumie że firma to ludzie Wstyd. Drogi Prezesie proszę spytać czy znajdzie się choć jeden pracownik który powie że jest dumny że pracuję w SZABLU szkoda że tak jest
zdjecie uzytkownika
Kolo - 2015-11-21 16:42:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Teraz dali info iz na kabarecik z tancerkami mozna sie zapisac za 30 zika.Zamiast tego mogli by chociarz raz na swieta cos dac dla pracowników,a dla dzieci nawet skromne paczki porobic na świeta. W innych zakładach zawsze co roku na świeta coś pracownicy dostają a TU co.Co tu gadać z czego prezesi i kierownicy zrobia świeta nie mówiac juz o zakładowej wigili znowu tylko wybrańcy pojadą.Z roku na rok robi sie coraz gorzej.
zdjecie uzytkownika
Zwła - 2015-11-30 00:14:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czytam opinie i są tylko negatywne, słyszałem że spokojnie idzie zarobic średnią krajową jeśli nei jest się leniem, wiadomo że za leżenie nikomu nie płacą. @Kolo @Szczery @Kłopot może coś wiecej
zdjecie uzytkownika
masakra - 2015-12-01 08:21:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Zwła - 2015-11-30 00:14:20]:
głupek !!!!
zdjecie uzytkownika
samantha - 2015-12-10 04:32:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no takie opinie to może naprawdę każdy napisać, ale nic one niestety nie wnoszą, ja też proszę o uargumentowanie, dlaczego niby w tej firmie jest źle, skoro mają dobrą renomę?
zdjecie uzytkownika
masakra - 2015-12-13 08:53:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [samantha - 2015-12-10 04:32:41]:
odpowiadam ci bo jest to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] oblane czekolada potencjalny kontrahent widzi tą czekoladkę a nie widzi bo go to nie interesuje co dzieje się w środku i wydaje mu się ,że firma jest ok.bo szefostwo jeżdzi super furami a zwyli pracownicy na głodowych pensjach
zdjecie uzytkownika
Łysy - 2015-12-13 11:01:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I jak co roku chialbym zyczyc calej zalodze SZABLA Zdrowych, spokojnych i Wesolch Swiat Bozego Narodzenia oraz Szczesliwego Nowego 2016 roku :) POZDRAWIAM
zdjecie uzytkownika
Ogórek - 2015-12-16 04:01:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobry z ciebie pracownik @Łysy :) Aktualnie szukają kogoś na stanowisko pracownika ochrony w Koszalinie. W ofercie widzę tylko, że trzeba mieć kwalifikacje odpowiednie. Nie wiecie może jak to z zarobkami? Ciekawi mnie czy stawka 5-6 jak zazwyczaj w takich firmach czy może więcej.
zdjecie uzytkownika
marchewka - 2015-12-17 17:39:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ogórek - 2015-12-16 04:01:46]:
Dziękujemy za życzenia ale w Szablu nie ma Wesołych Świąt Bożego Narodzenia jest za to marazm i wkurwienie
zdjecie uzytkownika
jan - 2015-12-18 06:47:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ogórek to co tam jeszcze robisz idz na kuroniówke tam jest lepiej
zdjecie uzytkownika
gibon - 2015-12-18 17:39:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jan - 2015-12-18 06:47:45]:
Cześć . Szczerze mówiąc to aplikując do tej firmy nie spodziewałem się w ogóle , że jest o tyle lepiej niż w innych tego typu miejscach. dla mnie duży pozytyw
zdjecie uzytkownika
JAN - 2015-12-18 19:43:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
OGÓREK TY SAM NIE WIESZ CZEGO CHCESZ. NAJLEPIEJ TO SIĘ OKOP I CZEKAJ DO WIOSNY
zdjecie uzytkownika
ogórek - 2015-12-18 21:43:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gibon - 2015-12-18 17:39:34]:
na pewno chciałbyś co wiąże się z godzinkami za które z pewnością dałbyś się pochlastać ,przez takich jak ty zawsze będziemy zarabiać gówniane pieniądze
zdjecie uzytkownika
krachu - 2015-12-26 15:48:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@gibon na pewno zatrudnienie się u nich opłaca, podobno teraz pojawiło się u nich ogłoszenie na kordynatora s/s ochrony. Znajomość angielskiego jest jedynie atutem.
zdjecie uzytkownika
erfg - 2015-12-28 20:10:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@krachu no z tego co ja sie orientuje to juz nie maja zadnych ofert pracy, widac szybko im zeszły i znalezli odpowiednich pracownikow, trzeba czekac az cos wstawia
zdjecie uzytkownika
YYY - 2015-12-30 21:35:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jantarek - 2015-07-13 14:59:46]:
Jednak kolega miał rację ta cała koleżanka rozwala wszystko związki i atmosferę w pracy,robi z siebie gwiazdę nawet chciała zaproszenie na wigilie osobiście dostać i postawić na swoim.Nie udało się niestety jej 99% postawiło na swoim i było super!!!Pozdrawiam konkurencję!!!
zdjecie uzytkownika
brest - 2016-01-03 01:05:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
No i bardzo dobrze, ważne jest żeby ludzie w pracy trzymali się razem, atmosfera jest podstawą w pracy, bez tego niestety ciężko jest wytrzymać dłużej w firmie.
zdjecie uzytkownika
Maniek - 2016-01-10 22:23:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [brest - 2016-01-03 01:05:46]:
Sprawa ta się szybko wyjaśniła. Jedna brzydota zazdrosna o koleżankę z patrolu rzuciła kłody pod nogi. Zorganizowała wigilie za plecami i oczerniła koleżankę a potem cieszyła się że przez dwie godziny może patrzeć jak na "wigilii" wódę chleją i podlizują się dyrektorowi. Niektórzy tego nie wytrzymali i wyszli wcześniej. Ta brzydota już od lat ma bardzo złą opinie w firmie i wielu ostrzegało przed nią ludzi z patrolu. Dopiero po dłuższym czasie wyszło szydło z worka !!! Dodam że te brzydkie kaczątko kompletnie nie nadaje się do pracy w patrolu, ciągle się zamienia bo jeździć nie potrafi i nie zna obiektów a ponoć ponad 10 lat w firmie pracuje. Żal jej [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ciska że młodsza koleżanka lepiej w pracy sobie radzi no i w życiu też.
zdjecie uzytkownika
czekolada - 2016-01-11 23:07:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
straszne rzeczy.. w sumie śmieszne to, że pracownicy sobie nawzajem takie rzeczy robią, a cała firma jednak na tym traci. Szkoda szabla, bo firma ciekawa.
zdjecie uzytkownika
Maniek - 2016-01-12 11:14:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [czekolada - 2016-01-11 23:07:39]:
Szkoda, że również takie rzeczy wyciąga się na forum. Co po niektórzy nie zdają sobie nawet sprawy z tego, że mogą kogoś skrzywdzić takimi opiniami. Nie byłeś, nie widziałeś to nie powtarzaj plotek, bo ktoś się kiedyś wkurzy i zrobi z tym porządek !!! Firma ogólnie znana z dużego plotkarstwa. Niewielu tylko tych plot nie powtarza.
zdjecie uzytkownika
KKK - 2016-01-17 11:33:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Maniek - 2016-01-10 22:23:21]:
Jak sprawa się wyjaśniła jak zwykle ta pani prezes głupoty pisze o sobie i fakty zmienia.Nikt nie wyszedł wcześniej wszyscy byli do końca i było super.Sama teraz lata do biura i się podlizuje a co do obiektów to też nie zna wszystkich.I znowu jedzie do K-lina na imprezkę aby gwiazdę przy stole zgrywać.
zdjecie uzytkownika
LED - 2016-01-17 14:01:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [czekolada - 2016-01-11 23:07:39]:
Własnie masz rację z tym wszystkim.Moim zdaniem Dyrekcja powinna coś z tym zrobić bo coraz gorzej się dzieje i nie potrzebne brudne w sumie sprawy prywatne wyciągane są forum zakładu pracy.
zdjecie uzytkownika
jan - 2016-01-17 17:45:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszystkie te plotki i głupoty piszą te osoby które mają problem z samym/mą z sobą. Proponuję popatrzeć na swoje problemy im się przyjrzeć i nimi zająć. Bo masz Maniek problem i zajmij się sobą. Adwokatem i analitykiem tej Pani być nie musisz i w jej życie buciorami wchodzić. Ciekawe jak by ktoś pisał o twojej żonie ( dziewczynie , narzeczonej) a może ty jesteś innej orientacji i tu cię gniecie pomyśl jak się ty poczujesz jak zaczną twój tyłek obrabiać.Pozdrawiam życzliwy
zdjecie uzytkownika
Zwła - 2016-01-20 11:44:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nikt tego lepiej nie ujął na całym forum goworku @jan i jestem całkowicie zgodzony z tym co mówisz, szabel ma dobre stanowiska i trzeba po prostu pracować i tyle
zdjecie uzytkownika
RZĄDY po NOWEMU? - 2016-01-29 12:30:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dlaczego u Was zwalnia się [{{ zwalniani }]}tylu pracowników z kwalifikacjami ?
Czy ktoś coś wie na ten temat .Kto policzy ilu musiało odejść temu postawię kawę .Jakie są przyczyny - bo muszą być .
zdjecie uzytkownika
mati - 2016-01-31 20:12:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pytasz się dlaczego a więc dlatego - jeżeli chcesz być pracownikiem z kwalifikacjami do przynieś ,podaj ,pozamiataj praca dla desperatów do 300 godzin miesięcznie ,nie masz czasu zjeść,skorzystać z kibla ,patrol zapchaj - dziura.warunki socjalne makabryczne idziesz do pracy na 24 godziny i siedzisz na fotelach powiązanych drutami.a pseudo kuchnia w której jest żywność mieści się przy drzwiach od kibla z którego cuchnie jak z obory.inwestujesz w siebie sporo kasy aby zdobyć kwalifikacje i praca jest nie lekka i firma powinna to uszanować
zdjecie uzytkownika
Jan - 2016-02-01 10:45:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nikt cię w Szablu do pracy nie zmusza to twój wybór. Zwolnij się idz na budowę.
zdjecie uzytkownika
mati - 2016-02-03 16:28:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Jan - 2016-02-01 10:45:18]:
Właśnie się nad tym zastanawiam ale jak odejdę to ty się w robocie osrasz ha ha ha
zdjecie uzytkownika
Pracusie ? - 2016-02-09 13:56:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No i jak tak wszyscy odejdą -kto zostanie , nastroje są takie sobie , obowiązków przybywa,służby jakieś takie długie [ część na wojsku , część w patrolu ].Czyżby skąpstwo, zbyt dużo wzięto do ochrony ? nie mając ludzi,?.
Ten pracownik tez nie jest głupi -wytrzyma tylko do pewnego momentu ,potem ,zwolnienie, urlop na żądanie i decyzja -Tak dłużej się nie da pracować za te marne grosze.więc się chłopaki zwalniają,bo jeszcze chcą pożyć .Miało być lepiej a jest jak ? każdy to widzi .Czy diagnozowano w firmie ile ludzi odeszło z Szabla w ciągu ostatnich np 8 miesięcy i z jakich przyczyn ?? Nie .To chyba kadrowa z księgową będą pracować . Co do imprezy z piątku ? można było się napić,ale ludzi jakoś mniej.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie szabel!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie szabel

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert