Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o szabel

Pracowałeś w firmie szabel i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Jan - 2014-10-24 20:20:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pochwalam ostatni wpis bo to prawda wypieprzyć nierobów bo takich w śród nas jest pełno tylko narzekać a niech idą do łopaty do łopat pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Kwiatek - 2014-10-25 19:01:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Tylko ja trzymam za mordę oddział Kołobrzeg no i dyrektor oczywiście, reszta to nieroby i lenie tylko zwolnienia im w głowach i tylko odwracają głowy w trakcie interwencji. Nie wspomnę już o wice bo to totalne dno. Pozdrawiam dobrych ochroniarzy.
zdjecie uzytkownika
maciek - 2014-11-20 14:11:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wiem jak ktoś o pseudonimie "Kwiatek" może pisać, że trzyma całą firmę w garści.. no ale równie dobrze i ja mógłbym cos takiego napisac, więc nie uważam tej opinii za zbyt rzetelną naprawde.. co do warunków pracy to byłbym wdzięczny gdyby obecni pracownicy chcieli zabrać głos w tej sprawie. pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
Emeryt - 2014-12-03 10:24:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
podobno -firma ,,,SZABEL,,, zaprosiła swoich pracowników na kolację wigilijną do knajpy .A my emeryci nic nie wiemy.
zdjecie uzytkownika
XXX - 2014-12-08 14:11:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Emeryt - 2014-12-03 10:24:20]:
Podobno tak zaprosiła ale każdy ma za to zapłacić po 100zł!!! z własnej kieszeni.Wstyd żeby pracownicy dokładali do takiej imprezy,nie ma tak w żadnym zakładzie.Porażka zarządu!!!Gdzie socjal,wyjezdzony chyba już na rybki itd.
zdjecie uzytkownika
Jan - 2014-12-09 06:54:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Emerycie robią wigilie też w noclegowni za darmo tylko jeden warunek trzeba być trzeżwym zapraszamy
zdjecie uzytkownika
Koso - 2014-12-10 11:50:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Aleś ty Janku mądry.Wyszczekany jak pies podwórkowy u jednego z prezesów na sadybie.Pewnie jeszcze Cie z aluminiowej miski karmią.Nie wszystkich stac aby zapłacic 100 zika za jakas Wigilie z Prezesami.Z naszych poborów trzeba utrzymac rodzine przez okres do nastepnej wypłaty.Wczesniejsze Wigilie były darmowe a teraz co ?.Wiec Jasiu weż koło i jebnij sie w czoło.
zdjecie uzytkownika
mikołaj - 2014-12-10 17:08:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
narzekacie ,narzekacie na święta dostaniemy talon( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
Jan - 2014-12-11 20:41:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
koso jak cię nie stać to kup sobie czipsy a o de mnie woda kołku nie ciosany wez się za robotE a nie skomlaj o jałmóżne
zdjecie uzytkownika
jan - 2014-12-13 15:38:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiec na wigilię idą ci co ich stać a jak cię nie stać Kosio chyba jesteś z Kołobrzegu to zrób wigilię rodzinna w domciu i będziesz szczęśliwy wesołych świąt Kosio wypiję za twe zdrowie Bużka pa
zdjecie uzytkownika
Chętny - 2015-01-06 12:38:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A kto w lutym do ,,Muzy ,,z pracowników idzie - Wybrańcy czy sami się zapisujecie.Jak długa ma być lista osób chętnych ? bo w samym ,,Szablu,, pracuje tak około ? no właśnie jakie jest zatrudnienie?
Zapisujcie się i zgłaszajcie swój akces- bo jak będzie Was mało to impra się nie uda,.
zdjecie uzytkownika
jan - 2015-01-06 18:11:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chętny - Ty tylko jesteś chętny do krytykowanie wszystkiego co ci nie pasuje więc załóż własną firmę i rób po swojemu i to może cię w tedy zadowoli a będą cię inni krytykować pajacu pewnie jesteś z Kołobrzegu z kąt tam takie głąby się znalazły fuj fuj
zdjecie uzytkownika
Chętny - 2015-01-09 07:24:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przychodzę do pracy i widzę -ktoś się denerwuje a ja tylko pytam ile osób pracuje w ,,mojej firmie,, ? a Jan jakoś źle odczytał moje intencje.Chyba jesteś na liście wybranego lizusa.Czyżby?
zdjecie uzytkownika
lech - 2015-01-09 16:34:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chętny - Jan ma racje jesteś leniwy leśny przygłup z Kołobrzegu opisujesz siebie słabostki przypisując je komuś poco się tak irytujesz Chętny. Ty Cętny nie myślisz bo masz ajschajmera w glowie
zdjecie uzytkownika
foczka - 2015-01-20 21:19:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pewne rozlużnienie w firmie -hurra !!! szrek z fiorina wyjechali do ciepłych krajów ,może im tam sie nóżki wyprostują i ruszy z prostego kopytka po powrocie . prawdopodobnie swoją wycieczkę zafundowali sobie z funduszu socjalnego bo za mało zarabiają.za imprezę noworoczną ochrona otrzymała wynagrodzenie z pieniędzy funduszu socjalnego ,gdzie jest to nie dopuszczalne.takich chyba wałów jest podejrzewam tysiące.
zdjecie uzytkownika
garbaty - 2015-01-20 21:26:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy wiecie dlaczego Kleszcz nie podaje prawej ręki na przywitanie? ponieważ cały czas środkowy palec tej ręki trzyma w d...e szefa
zdjecie uzytkownika
Gość - 2015-02-03 21:47:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W dniu 21 marca 2014 r.zatrudniano w A O Szabel
ogółem – 292 osoby (na 271,01 et.), w tym niepełnos
prawnych ogółem – 167 osób
(na 159,75 et.),z tego:ze znacznym stopniem niepełnosprawności – 6,00 osób (na 6,00 et.),
z umiarkowanym stopniem niepełnosprawności 79 osób ( na 76,50 et.),
z lekkim stopniem niepełnosprawności – 82 osoby (na 77,25 et.).
zdjecie uzytkownika
Obiektywny - 2015-02-10 11:29:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Przecież to nie od dzisiaj wiadomo, że to zakład pracy chronionej, ale patrząc na tych panów, główni z patroli i konwojów to w AO Szabel pracują sami niepełnosprawni w dodatku większość ze znacznym upośledzeniem umysłowym. Na obiektach to się nie dziwię, że zatrudnia się niepełnosprawnych, ale w patrolach??
zdjecie uzytkownika
Blondi - 2015-02-10 14:59:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W dniu 3.02.2015 osoba - zapewne z kadr napisała ile jest osób zatrudnionych z niepełnosprawnością . Ale już zapomniała dodać ile zakład pracy zyskuje z tytułu niezdolności do pracy pracowników .Odsyłam wszystkich by sobie zobaczyli jakie kwoty zostały przyznane od 1.04.2014 na stronie PFRON dla zakładów . - Pytanie nasuwa się jedno co z tego ma niepełnosprawny.Czy tylko pracę -którą wykonuje tak samo jak pełnosprawny. przykład 79 osób x 1125 bez schorzenia specjalnego =88,875.Ze schorzeniem specjalnym 1.800 x 79 =142,200 co z tego ma pracownik.ktoś powie ,,pracę ,,A ten pełnosprawny -też ma pracę !. stanowiska takie same ,praca wykonana tak samo ,więc gdzie znikają pieniądze?.Dopłaty do leków ? ha ha - obcięte progi bo nie ma pieniędzy? Czy ktoś to ogarnia technicznie bo ja blond ,jakoś nie łapię - Czekam na wypowiedzi.
zdjecie uzytkownika
Zleceniobiorca - 2015-02-11 05:35:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jaki to etat na umowę śmieciową ? ozusowane 50 zł { słownie pięćdziesiąt złotych} Czy te etaty też są brane pod uwagę?
zdjecie uzytkownika
Tłusty - 2015-02-12 09:21:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziś tłusty czwartek- więc wypychamy się pączkami .Gruby ochroniarz to leniwy ochroniarz- jutro wszyscy na siłownię.
zdjecie uzytkownika
Czytelnik - 2015-02-14 13:01:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czytam i czytam -różne strony -opisy jak się pracuje w Solid, Konsalnet, Gwarant.i przychodzi mi na myśl słowo -spieprzaj chłopie bo we wszystkich tych firmach jest tylko - jedno słowo ,,,,,OSZUKAć ,UKARAĆ,,,,, Czy w waszej firmie ktoś kiedyś z Zarządu przyszedł i pochwalił Cię za działanie w imię prawa .??????????
zdjecie uzytkownika
Kreatorka - 2015-02-17 07:53:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Coraz bliżej do imprezy w Muzie - jak tam kreacje? Gotowe.??
zdjecie uzytkownika
Gość - 2015-02-20 21:20:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Prawdą jest że dzięki PEFRONowi firma ma super dofinansowanie i że daje pracę osobą niepełnosprawnym ale nieprawda jest że bez tego nie było by pracy dla innych i firma by nie była konkurencyjna to kłamstwo taka firma jak SZABEL ba takie obroty i dochody że głowa mała po prostu dzięki PEFRONowi SZEF ma więcej w kieszeni
zdjecie uzytkownika
CZYŻBY - 2015-02-21 08:58:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ponoć plotki są po części prawdą - to słychać takie ,że zabawa w MUZIE była zajebista ,a uczestnicy jak nigdy dotąd się zintegrowali.Tylko się cieszyć z poprawy ,,stosunków,, międzyludzkich.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie szabel
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy szabel?
Zadaj pytanie