Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o CENTRUM ROZWOJU EDUKACJI MAXIMUS SP. Z O.O.

Pracowałeś w firmie CENTRUM ROZWOJU EDUKACJI MAXIMUS SP. Z O.O. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
alka - 2015-01-21 12:10:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja też zapisałam córkę na kurs w lutym miała go skończyć, ale najpierw utrudniony kontakt tłumaczyli urlopami, a teraz nikt nie odpisuje na e-maile i nie odbiera telefonów. Arkusz sprawdzający wrócił, kazali wysłać drugi raz e-mailem i od grudnia żadnej odpowiedzi. Wielka mi szkoła, oszuści i tyle.
zdjecie uzytkownika
Renata - 2015-01-23 13:54:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To mam ten sam problem. Od września nie miałam odpowiedzi z firmy. Wreszcie odpowiedział- opiekun(usunięte przez administratora). Ze mamy kontynuować współpracę. Wysłałam ostatni test i dziś wrócił z informacją - adresat zmienił siedzibę.Przed świętami dzwoniłam do Kobiety,która podpisywała z nami umowę - (usunięte przez administratora) i twierdzi,że to nie ona,że nie pracowała w Maximusie( przez telefon można wyprzeć się wszystkiego - to wiem) Jestem tak zła, że dałam się nabić w butelkę.
zdjecie uzytkownika
ina - 2015-01-24 08:14:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A kiedy dokladnie otrzymała pani taką informacje od opiekuna?
zdjecie uzytkownika
Boryna - 2015-01-25 00:36:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Trochę to wszystko dziwne, ale dobrze, że istnieją takie fora więc w jakiś sposób można się zabezpieczyć. Miałem nadzieję, że to wszystko to tylko beznadziejne plotki. Jednak patrząc w szerszej perspektywie to tego typu 'działalności' przez małe 'd' nie powinny istnieć. Zastanawiam się czy nikt poważniejszy się tym nie powinien zająć?
zdjecie uzytkownika
E - 2015-01-25 11:29:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja wysłałam pierwsze pismo w środe w tamtym tygodniu, na adres ul.Tetmanierów 5/2 Rzeszów, do tej pory jeszcze nie otrzymałam odpowiedzi, ani informacij że adresat się wyprowadził, jeśli odpiszą i dadzą znak życia o sobie to się podziele z wami informacją
zdjecie uzytkownika
J - 2015-01-26 17:14:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [E - 2015-01-09 21:51:15]:
Dzisiaj byłam na policji i trzeba będzie zgłosić o przestępstwie wyłudzenia.
Wtedy policja zajmie się tą sprawą i zobaczymy co dalej. A rzecznik praw konsumenta nic mi nie pomógł,i nie wiem po co on tam jest .
zdjecie uzytkownika
emi - 2015-01-26 19:12:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja byłam u rzecznika i kazał mi napisać pismo wypowiedzenia umowy do nich.za to ze nie dotrzymuj warunków umowy a potem on się wszystkim zajmie.
zdjecie uzytkownika
J - 2015-01-27 18:25:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Prokurator kazał zakładać sprawę cywilną o nie dotrzymanie warunków umowy. Jutro wybieram się do Rzeszowa, sprawdzić adres firmy maximus.
zdjecie uzytkownika
Kasia - 2015-01-27 19:14:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To na Policje niema po co iść? a adres Maximusa to nie ten sam co korespondencyjny .A czy sprawę każdy musi osobno im założyć może jakoś się wspólnie dogadać .
zdjecie uzytkownika
oszukani - 2015-01-28 15:30:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [J - 2015-01-27 18:25:55]:
Dzień dobry czy możemy się skontaktować z panią/panem w sprawie oszukania z tej szkoły w Rzeszowie.My też zostaliśmy oszukani byliśmy dziś na policji ale powiedzieli że , trzeba założyc sprawe cywilną czy możecie zadzwonic prosimy. nr telefonu( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
s - 2015-01-28 15:31:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [J - 2015-01-27 18:25:55]:
Dzień dobry czy możemy się skontaktować z panią/panem w sprawie oszukania z tej szkoły w Rzeszowie.My też zostaliśmy oszukani byliśmy dziś na policji ale powiedzieli że , trzeba założyc sprawe cywilną czy możecie zadzwonic prosimy. nr telefonu 607583445
zdjecie uzytkownika
ina - 2015-02-01 20:14:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś jeszcze w ostatnim czasie (od listopada do stycznia) otrzymał pismo informujące o wznowieniu nauki (kontynuowaniu współpracy) z imieniem i nazwiskiem opiekuna Aurelii Pondo???
zdjecie uzytkownika
Oszukany - 2015-02-01 21:23:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie ma co wierzyć w to że oni jeszcze będą nasze dzieci uczyć a raty i tak musimy spłacić .
zdjecie uzytkownika
ryszardoo - 2015-02-10 16:17:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a zatrudniają tam na przykład nauczycieli czy nie za bardzo? czekam na nowe informacje czy oni teraz będą szukali kogoś, bo nie ma na razie nowych ogłoszeń do nich, a ja mam wszelkie uprawnienia i chciałem teraz spróbować pracy właśnie w jakimś centrum rozwoju jak da rade. Pozdrawiam Was i czekam na nowe informacje.
zdjecie uzytkownika
agnieszka - 2015-02-12 09:21:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich oszukanych przez MAXIMUS. Już pisałam na forum że mimo tego iż wypowiedziałam im umowę mimo że przysłali mi rozliczenie do tej pory od marca zeszłego roku nie otrzymałam należnej mi kwoty. Do listopada dostawałam tel odpowiedź że jestem już druga w kolejce do zwrotu i mam być cierpliwa. A teraz cisza. Wcisnęli mi kredyt na 5000zł(2 kursy) a do zwrotu wyliczyli jakieś 1700zł. Co z tego że mam od nich rozliczenie skoro pieniędzy i tak nie oddają. Zróbmy coś razem! Nie może tak być że nie odpowiedzą za oszustwa!!!!!
zdjecie uzytkownika
Oszukany - 2015-02-12 18:22:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Z tego co mi wiadomo to nawet komornik w Rzeszowie nie jest wstanie na dzień dzisiejszy odnaleźć właściciela by coś z niego ściągnąć po prostu są małe szanse na to żeby nawet w sądzie coś zdziałać ale może ktoś wie coś więcej jak się dowiadywał.
zdjecie uzytkownika
renka - 2015-02-20 14:46:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jestem kolejną oszukaną osobą przez Maximusa kiedy czytam co państwo piszecie na forum to jest chyba jakiś koszmar trzeba coś z tym zrobić ! czy komuś z państwa udało się coś załatwić i czegoś się dowiedzieć w tej sprawie proszę o wpis
zdjecie uzytkownika
Paweł - 2015-02-23 22:32:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak komornik nie może znaleźć jak w KRS pisze że firma działa od 2010 roku i jest nadal aktywna.w maximusie jest prezesem i w Sokratesie też.
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-02-24 23:19:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę że niewygodne komentarze na temat tego całego prezesa firmy są usuwane
zdjecie uzytkownika
ela - 2015-02-25 20:49:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak to możliwe że ta firma oszukuje legalnie.Zgłosiłam to na policje i nic nie uzyskałam,prokurator uznał że książki otrzymałam i stwierdził że powinnam się dogadac z nimi polubownie.Tylko że oni zapadli się pod ziemię.
zdjecie uzytkownika
mati - 2015-03-02 08:24:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich.Miałem do czynienia z tą firmą odnośnie współpracy jak mogę tak nazwać.Kłamali od samego początku Bogu dzięki że w porę nic nie podpisałem żadnej umowy.Drugie Amber Gold!!!!
Ludzie działajcie coś z tym!!Jestem z Wami!!
Pozdrawiam,...W grupie SIŁA!!!
zdjecie uzytkownika
mati - 2015-03-02 08:44:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam....Nagłośnijcie tą sprawę w Telewizji zobaczycie jakie będą efekty!!
Na takie oszustwo nie ma skrupułów..Trzeba walczyć o swoje!!

zdjecie uzytkownika
n - 2015-03-02 18:35:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [s - 2015-01-28 15:31:39]:
dziendobry mam pytaniae w sprawie tego pozwu zbiorowego czy numer aktualny jezeli tak to dobrz a jak nie to prosze podac jeszcze raz dzienkuje ponieważ jestem zainteresowana i tez zostałam oszukana dzienkuję
zdjecie uzytkownika
TomaszW - 2015-03-02 19:21:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mi udało się odzyskać pieniadze za kurs,w gotówce, udałem się osobiscie do właściciela.
ul. Różana 11 Niepołomice/ koło Krakowa.
zdjecie uzytkownika
TomaszW - 2015-03-02 19:22:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mi udało się odzyskać pieniadze za kurs,w gotówce, udałem się osobiscie do właściciela.
ul. Różana 11 Niepołomice/ koło Krakowa.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie CENTRUM ROZWOJU EDUKACJI MAXIMUS SP. Z O.O.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy CENTRUM ROZWOJU EDUKACJI MAXIMUS SP. Z O.O.?
Zadaj pytanie