Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o CENTRUM ROZWOJU EDUKACJI MAXIMUS SP. Z O.O.

Pracowałeś w firmie CENTRUM ROZWOJU EDUKACJI MAXIMUS SP. Z O.O. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
byłem na spędzie rekrutacyjnym - 2011-04-29 17:38:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ludzie szkoda waszego czasu. po 1: zero szacunku nawet się nie przedstawił- mimo prośby ( usunięte przez administratora ) wszyscy na "spotkaniu" "rekrutacyjnym" parsknęli śmiechem i wyszli...
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-05-18 22:39:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kolego nie wszyscy parskneli i nie wszyscy wyszli, byłem tam, dotrwałem do końca i wiem więcej niż ty więc nie pisz mylnych opinii.
w drugim etapie kiedy wyszedłeś-a własnie takich defetystów jak ty chcieli uniknąć-przedstawili się i wszystko wyjasnili... zupepłnie inaczej niż piszesz to wygląda.
zdjecie uzytkownika
zanett - 2012-05-21 16:11:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
możesz wyjaśnić jak to wygląda bo właśnie dostałam zaproszenie na rozmowę rekrutacyjną
zdjecie uzytkownika
kaimen - 2012-05-21 18:26:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam, ja tez dostalem dzisiaj zaproszenie na rozmowe rekrutacyjna w lodzi, po przeczytaniu pierwszej opinii,zastanawiam sie czy jechac???
zdjecie uzytkownika
AT - 2013-03-20 19:40:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak wygląda praca na stanowsiku ANKIETER TERENOWY ds. oświatowych ? Jaka podstawa , narzędzia pracy(m.in. samochód służbowy ) ?
zdjecie uzytkownika
A. - 2013-05-31 08:50:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam zainteresowanych, jeśli chcecie tu pracować to musicie uzbroić się w cierpliwość. Potraktujcie tą pracę rozrywkowo (praca w weekendy), bo kasy nie zarobicie dużo.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-20 22:06:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
hehe, treningowo...a jakie są te małe pieniądze? Jaka generalnie jest atmosfera w firmie CRE MAXIMUS?
zdjecie uzytkownika
jakub - 2013-10-03 23:24:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
byłem na spędzie rekrutacyjnym, długo pracowałeś w Maximusie? Można w tej firmie liczyć na szybki awans?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
12 osób obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie CENTRUM ROZWOJU EDUKACJI MAXIMUS SP. Z O.O.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x