Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o CENTRUM ROZWOJU EDUKACJI MAXIMUS SP. Z O.O.

Pracowałeś w firmie CENTRUM ROZWOJU EDUKACJI MAXIMUS SP. Z O.O. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Ewa - 2014-11-20 19:42:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
próbowałam wysłać do nich na e.mail wiadomość ale się nie udało,tak jak by ta strona została usunięta .Czy ktoś inny próbował i czy mu się udało...
zdjecie uzytkownika
ela758 - 2014-11-21 09:08:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ewa - 2014-11-20 19:42:40]:
Ja wysyłałam wczoraj, dostałam miłą odpowiedź, że w celu jak najszybszego wyjaśnienia problemu proszą o podanie imienia i nazwiska ucznia. Oczywiście odpisałam im, ale już żadna odpowiedź nie przyszła.
zdjecie uzytkownika
hmm - 2014-11-21 13:36:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To chyba dobrze zaczyna się dziać. Nie dziwie się że po przerwie jest mały zator.
zdjecie uzytkownika
Ewa - 2014-11-21 19:00:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hmm - 2014-11-21 13:36:24]:
po długich wakacjach trochę owieczki im się rozprószyły,czyli nasze pociechy
zdjecie uzytkownika
Ola123 - 2014-11-21 22:01:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w tym kursie nie było mowy o żadnych wakacjach, kurs miał być kontynuowany przez 24 miesiące.
zdjecie uzytkownika
Ewa - 2014-11-22 18:08:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ola123 - 2014-11-21 22:01:32]:
Tak obiecywali, ale w rzeczywistości wyszło im co innego.Trudno określić czy drugie podejście im wyjdzie, o ile będzie, jakoś na to za bardzo nie liczę.
zdjecie uzytkownika
Roman - 2014-11-24 17:26:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja właśnie otrzymałem dzisiaj oceniony test mojego syna...
zdjecie uzytkownika
Ewa - 2014-11-24 20:29:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Roman - 2014-11-24 17:26:18]:
Ja wysłałam we wrześniu i nadal nic .
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-11-26 23:11:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak najbardziej się zgadzam, ze trzeba walczyć o swoje. Może osoba, która pisała, że otrzymała wypełnioną ankietę niedawno powie coś więcej?
zdjecie uzytkownika
Ola123 - 2014-11-27 11:10:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wczoraj dostałam list zwrotny od MAXIMUSA z podkreśleniem, żę adresat wyprowadził się. Co dalej z tym robimy?
zdjecie uzytkownika
Kwiatek - 2014-11-29 10:45:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co ta sprawa ma wspólnego z Centrum Rozwoju Edukacji MAXIMUS ???
zdjecie uzytkownika
rodzic - 2014-11-29 21:50:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Też jestem rodzicem, ojcem syna który się uczy. Czytając to, co niektórzy tutaj piszą to... Napiszę może parę słów zanim będą większe problemy z tego tytułu... Taki niestety klimat i prawo w tym kraju mamy.

To, że wpisywać wszystko można to nie znaczy, że ślad po tym nie zostaje.... I INNI zacierać tylko ręce będą a My... Każdy się podpisuje, bo każdy komputer zostawia ślad. Nawet z kafejki Internetowej jak to zrobimy to się nie da.

Zamieszczanie takich wpisów stanowi naruszenie dóbr osobistych. Powszechnie przyjmuje się, bowiem, że naruszenie to ma miejsce w przypadku umieszczenia niekorzystnego wpisu na stronie internetowej, blogu, wypowiedzi na forum lub komentarza pod artykułem.

W razie dokonania naruszenia, poszkodowany (czyli Oni) może żądać, aby, osoba, która dopuściła się naruszenia, dopełniła czynności potrzebnych do usunięcia jego skutków. Może to nastąpić np. poprzez złożenie oświadczenia o określonej treści i w odpowiedniej formie, zaprzestanie określonego działania lub podjęcia działań mających na celu doprowadzenie do przywrócenia stanu sprzed naruszenia.
Poszkodowany może również żądać zadośćuczynienia pieniężnego lub zapłaty odpowiedniej sumy pieniężnej na wskazany cel.

Trzeba również pamiętać o możliwości popełnienia przestępstw pomówień (art.212 Kk.) lub zniewagi (art. 216 Kk.), przy czym podkreślam, że jeżeli sprawca dopuszcza się czynu pomówienia za pomocą środków komunikacji podlega karze surowszej – grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do roku...

I tak to sie ma. Musimy spokojnie poczekać. Jeśli piszą, że będą dalej uczyli to musimy poczekać.
zdjecie uzytkownika
marek - 2014-11-29 23:51:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widać od razu, że to pisał ktoś z tej pseudo firmy.
Bardzo inteligentny sposób, żebyśmy przestali pisać jak nas potraktowali.
Do firmy MAXIMUS. pisząc :inteligentny: - była to ironia!!
SKANDAL!!!
zdjecie uzytkownika
kasia - 2014-11-30 00:16:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to w końcu jak jest? zapisani są oszukani bo nie są uczeni a podobno dalej maja być uczeni, firmy nie ma bo uciekli a dalej uczy?
zdjecie uzytkownika
Ewa - 2014-11-30 14:15:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kasia - 2014-11-30 00:16:12]:
Jak to bedzie to się dowiemy od jutra,czy będą odbierać telefony itp.A może ruszyło ich sumienia albo prawo ich powoli dosięga.A na kodeksach się nie znam,nie zrobiło to na mnie żadnego wrażenia.Każdy ma prawo do swojej opini i nie sądzę że ktoś komuś tu na ubliżał.
zdjecie uzytkownika
Ewa - 2014-11-30 14:15:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kasia - 2014-11-30 00:16:12]:
Jak to bedzie to się dowiemy od jutra,czy będą odbierać telefony itp.A może ruszyło ich sumienia albo prawo ich powoli dosięga.A na kodeksach się nie znam,nie zrobiło to na mnie żadnego wrażenia.Każdy ma prawo do swojej opini i nie sądzę że ktoś komuś tu na ubliżał.
zdjecie uzytkownika
Katarzyna - 2014-12-02 14:31:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w moim przypadku odesłano jedynie jeden poprawiony test. Test został wsłany w miesiącu lipcu. Przysłano go we wrześniu. Od października dzeicko nie ma kontaktu z nauczycielem. Chyba należy udać się na policję.
zdjecie uzytkownika
Katarzyna - 2014-12-02 16:32:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zastanawiam się nad sensem odstąpienia od umowy. Z umowy wnika, że mogą zwrócić jedynie około tysiąca złotych. Czy komuś udało się odzyskać od nich jakieś pieniądze?
zdjecie uzytkownika
Ewa - 2014-12-02 19:08:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tego co wiem to wiele osób to już zgłosiło. Prawdopodobnie można się z maximusem skontaktować pod nr. 794206705 od 10 do 18 godziny, ale nie wiem czy pod tym nr ktoś się odezwie, bo osobiście jeszcze nie dzwoniłam. Osobiście przedstawiciel zagwarantował mi że po dwóch trzech miesiącach nie ma problemu od odstąpienia od umowy, mój syn nie zdążył jeszcze tego wykorzystać, a już nas olali.
zdjecie uzytkownika
Piotr - 2014-12-03 10:38:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ewa - 2014-12-02 19:08:31]:
Z maximusem można skontaktować się pod tel.(usunięte przez administratora). Wczoraj dzwoniłem i Pani z którą rozmawiałem kazała mi wysłać arkusz sprawdzający na dotychczasowy adres: Tetmajerów 5, 35-056 Rzeszów lub na e-mail: dydaktyka@maximus.edu.pl.
Ma zamiar wysłać. Jak dostanę odpowiedź zwrotną dam wam znać.
zdjecie uzytkownika
głos - 2014-12-03 14:06:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tylko że adresat się wyprowadził,dzisiaj przyszedł do mnie list,który wysłałam poleconym.pewnie to ich kolejna sciema,pewnie nic z tego kursu nie wyjdzie a oni grają na zwłokę
zdjecie uzytkownika
Ewa - 2014-12-04 16:36:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mają chęć uczyć,ale czy po tym wszystkim zdobędą zaufanie,raczej im się to nie uda.Mi też sympatyczna pani kazała wysłać arkusze sprawdzające na stary adres,ale jaki to ma sens skoro są odsyłane.
zdjecie uzytkownika
Ewa - 2014-12-04 16:36:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mają chęć uczyć,ale czy po tym wszystkim zdobędą zaufanie,raczej im się to nie uda.Mi też sympatyczna pani kazała wysłać arkusze sprawdzające na stary adres,ale jaki to ma sens skoro są odsyłane.
zdjecie uzytkownika
krik12 - 2014-12-10 16:14:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja wysłałem na Tetmajerów 5 35-056 Rzeszów i odesłali a do tego napisali że adresat się wyprowadził
zdjecie uzytkownika
Ewa - 2014-12-11 20:22:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [krik12 - 2014-12-10 16:14:58]:
A jak wyglądają lekcje?czy w inny sposób są dostępni.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie CENTRUM ROZWOJU EDUKACJI MAXIMUS SP. Z O.O.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy CENTRUM ROZWOJU EDUKACJI MAXIMUS SP. Z O.O.?
Zadaj pytanie
x