Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o CENTRUM ROZWOJU EDUKACJI MAXIMUS SP. Z O.O.

Pracowałeś w firmie CENTRUM ROZWOJU EDUKACJI MAXIMUS SP. Z O.O. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Ewa - 2014-11-19 11:57:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Piotr - 2014-11-19 10:55:46]:
Ja do dzisiaj mam wpłatę ,idę właśnie to zgłosić na policję zobaczę co mi poradzą będę coś wiedzieć to się podzielę wiadomością,a może inni co już byli coś więcej wiedzą.Ewa
zdjecie uzytkownika
bozkala - 2014-11-19 13:37:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam również CRE Maximus mnie oszukał i możecie mnie wpisać jako kolejna naiwna,dobrze ktoś napisał cóż się nie robi dla edukacji dziecka.Wszystkie takie same formalności jak opisane wyżej.Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
Ewa - 2014-11-19 20:13:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bozkala - 2014-11-19 13:37:04]:
Przedstawili mi to nie zbyt kolorowo jeśli udowodnią mi wyłudzenie pieniędzy i oszustwo jesteśmy po tej lepszej stronie a jeśli stwierdzą że splajtowali to jesteśmy pogrzebani.Jestem za tym aby każdy indywidualnie zgłosił może ilość skarg będzie miała jeszcze na to wpływ.Ewa
zdjecie uzytkownika
Ilona - 2014-11-19 20:48:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam też zostałam oszukana, bardzo potrafia ludzi przekonac i zamydlić oczy .... Czy ktoś z Panstwa próbował coś z tym robić ? i czy wogóle sie da ? Bardzo proszę o kontakt na emaila sloneczko1760@o2.pl
zdjecie uzytkownika
Monika - 2014-11-19 21:53:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam zostałam tak samo oszukana dzwoniłam do pani która nas namówiła na ten kurs i do wiedziałam się że od roku nie pracuje a zapisała nas w sierpniu 2013r łaskawie po dwóch dniach dodzwoniłam się do dyrektora regionalnego i on też tam już nie pracuje czyli wygląda na to że chyba nikt tam nie pracuje tylko my płacimy raty.Zgłaszam tą sprawę na policje.
zdjecie uzytkownika
Renata - 2014-11-20 00:05:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Monika czegoś nie rozumie,płacisz za kurs od sierpnia zeszłego roku?i co, przez ten rok milczeli i dopiero teraz o tym piszesz
zdjecie uzytkownika
Monika - 2014-11-20 07:35:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do czerwca 2014r Renatko zajęci odbywały się,później wakacje a po wakacjach cisza nikt się nie odzywa oczywiście z CRE MAXSIMUS.
zdjecie uzytkownika
ela758 - 2014-11-20 09:30:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witajcie, jest nowina: na stronie Maximusa znalazłam informację, że od 19 listopada opieka dydaktyczna będzie realizowana w pełnym zakresie. W zakładce "kontakt" usunięto numery telefonów, pozostał tylko adres mailowy i ta właśnie informacja o wznowieniu kursu. Ponadto napisali coś o bezpłatnym przedłużeniu kursu dla poszkodowanych uczniów.
zdjecie uzytkownika
Ola123 - 2014-11-20 09:53:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja miałam taka sytuacje jak koleżanka, że zajęcia odbywały sie 2 razy w tygodniu telefonicznie do czerwca 2014r, po wakacjach zapewniali nas, że bedzie kontynuacja kursu, że wszystko będzie nadrobione. Ten kurs miał trwać 2 lata(płacąc miesięcznie prawie 170zł).
Wczoraj byłam u rzecznika do spraw konsumenta kazał napisać pismo do MAXIMUSA i do wiadomości banku, w którym wzieli na mnie kredyt. Myślę, żę pójde też z tym na policję.
zdjecie uzytkownika
Ewa - 2014-11-20 19:42:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
próbowałam wysłać do nich na e.mail wiadomość ale się nie udało,tak jak by ta strona została usunięta .Czy ktoś inny próbował i czy mu się udało...
zdjecie uzytkownika
ela758 - 2014-11-21 09:08:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ewa - 2014-11-20 19:42:40]:
Ja wysyłałam wczoraj, dostałam miłą odpowiedź, że w celu jak najszybszego wyjaśnienia problemu proszą o podanie imienia i nazwiska ucznia. Oczywiście odpisałam im, ale już żadna odpowiedź nie przyszła.
zdjecie uzytkownika
hmm - 2014-11-21 13:36:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To chyba dobrze zaczyna się dziać. Nie dziwie się że po przerwie jest mały zator.
zdjecie uzytkownika
Ewa - 2014-11-21 19:00:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hmm - 2014-11-21 13:36:24]:
po długich wakacjach trochę owieczki im się rozprószyły,czyli nasze pociechy
zdjecie uzytkownika
Ola123 - 2014-11-21 22:01:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w tym kursie nie było mowy o żadnych wakacjach, kurs miał być kontynuowany przez 24 miesiące.
zdjecie uzytkownika
Ewa - 2014-11-22 18:08:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ola123 - 2014-11-21 22:01:32]:
Tak obiecywali, ale w rzeczywistości wyszło im co innego.Trudno określić czy drugie podejście im wyjdzie, o ile będzie, jakoś na to za bardzo nie liczę.
zdjecie uzytkownika
Ewa - 2014-11-23 10:21:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ewa - 2014-11-22 18:08:58]:
Pytanie do wszystkich poszkodowanych.Czy na podpisanej przez was umowie,macie wpisany NR.UMOWY Z BANKIEM w moim wypadku jest to bank Santander i żadnego. numeru nie mam.Pisałam do nich i czekam na odpowiedz,w ciągu 14 dni mam ją otrzymać.
zdjecie uzytkownika
dorotamakota - 2014-11-24 16:44:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Renata - 2014-11-17 14:41:44]:
Ja też zostałem oszukany.Scenariusz taki sam. Najpierw szkoła później wizyta w domu.Co z tym fantem dalej robić?
zdjecie uzytkownika
Roman - 2014-11-24 17:26:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja właśnie otrzymałem dzisiaj oceniony test mojego syna...
zdjecie uzytkownika
Ewa - 2014-11-24 20:29:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Roman - 2014-11-24 17:26:18]:
Ja wysłałam we wrześniu i nadal nic .
zdjecie uzytkownika
Rekin76 - 2014-11-25 20:00:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witajcie, dołączam do Waszego grona osób oszukanych, scenariusz identyczny, naciągnięcie dziecka na podanie danych, wsparcie się autorytetem szkoły, umowa. Skierowałem już do nich pismo o odstąpieniu od umowy, pozostaje mi iść na policję. Mój adres to rekin76@plusnet.pl
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-11-25 22:58:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich poszkodowanych. Jestem byłym pracownikiem tej firmy. Rozumiem Państwa rozgoryczenie i żal, ale proszę nie kierować ich do nas - konsultantów. My jeździliśmy do rodziców z przekonaniem, że firma działa tak jak powinna. Zresztą tak jak pisali co poniektórzy do czerwca było wszystko OK. Potem firma wpadła w problemy, był poruszany też wątek pracowników, którzy poodchodzili z firmy. Nikt z nas nie dostał wypłaty od 3 miesięcy!!! Także my też jesteśmy poszkodowani a właściciel firmy nie odbiera telefonu.
Z tego co wiem, opieka dla uczniów ma powrócić, tylko my pracownicy zostaniemy z długami.
W razie pytań pozostaję do dyspozycji.
zdjecie uzytkownika
Ewa - 2014-11-26 12:33:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2014-11-25 22:58:02]:
MA POWRÓCIĆ,ALE KIEDY/Nadal nikt nie odbiera telefonów ,ani nie odpisują an e.mail. A niestety każdy ma do płacenia rachunki.ja to zgłosiłam na policję nie wiem co z tego wyjdzie,każdego szkoda który jest poszkodowany i wykorzystany finansowo,ale my wszyscy musimy walczyć o swoje prawa.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-11-26 23:11:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak najbardziej się zgadzam, ze trzeba walczyć o swoje. Może osoba, która pisała, że otrzymała wypełnioną ankietę niedawno powie coś więcej?
zdjecie uzytkownika
Ola123 - 2014-11-27 11:10:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wczoraj dostałam list zwrotny od MAXIMUSA z podkreśleniem, żę adresat wyprowadził się. Co dalej z tym robimy?
zdjecie uzytkownika
Monika - 2014-11-27 21:43:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie ma na co czekać sprawę trzeba zgłaszać na policje jak najszybciej /ckja już zgłosiłam/
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie CENTRUM ROZWOJU EDUKACJI MAXIMUS SP. Z O.O.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x