Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o CENTRUM ROZWOJU EDUKACJI MAXIMUS SP. Z O.O.

Pracowałeś w firmie CENTRUM ROZWOJU EDUKACJI MAXIMUS SP. Z O.O. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
byłem na spędzie rekrutacyjnym - 2011-04-29 17:38:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Ludzie szkoda waszego czasu. po 1: zero szacunku nawet się nie przedstawił- mimo prośby ( usunięte przez administratora ) wszyscy na "spotkaniu" "rekrutacyjnym" parsknęli śmiechem i wyszli...
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-05-18 22:39:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kolego nie wszyscy parskneli i nie wszyscy wyszli, byłem tam, dotrwałem do końca i wiem więcej niż ty więc nie pisz mylnych opinii.
w drugim etapie kiedy wyszedłeś-a własnie takich defetystów jak ty chcieli uniknąć-przedstawili się i wszystko wyjasnili... zupepłnie inaczej niż piszesz to wygląda.
zdjecie uzytkownika
zanett - 2012-05-21 16:11:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
możesz wyjaśnić jak to wygląda bo właśnie dostałam zaproszenie na rozmowę rekrutacyjną
zdjecie uzytkownika
kaimen - 2012-05-21 18:26:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam, ja tez dostalem dzisiaj zaproszenie na rozmowe rekrutacyjna w lodzi, po przeczytaniu pierwszej opinii,zastanawiam sie czy jechac???
zdjecie uzytkownika
AT - 2013-03-20 19:40:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak wygląda praca na stanowsiku ANKIETER TERENOWY ds. oświatowych ? Jaka podstawa , narzędzia pracy(m.in. samochód służbowy ) ?
zdjecie uzytkownika
A. - 2013-05-31 08:50:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam zainteresowanych, jeśli chcecie tu pracować to musicie uzbroić się w cierpliwość. Potraktujcie tą pracę rozrywkowo (praca w weekendy), bo kasy nie zarobicie dużo.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-20 22:06:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
hehe, treningowo...a jakie są te małe pieniądze? Jaka generalnie jest atmosfera w firmie CRE MAXIMUS?
zdjecie uzytkownika
jakub - 2013-10-03 23:24:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
byłem na spędzie rekrutacyjnym, długo pracowałeś w Maximusie? Można w tej firmie liczyć na szybki awans?
zdjecie uzytkownika
MAJA - 2014-05-08 00:09:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Musisz coś sobą reprezentować,jeżeli chcesz liczyć na awans.
Szybko to się pchły łapie.
Mam od dłuższego czasu kontakt z firmą MAXIMUS, i jak do tej pory marnego słowa nie mogę powiedzieć.Tak naprawdę trzeba zacząć od siebie.
Z takim podejściem do tematu , radzę osobiście poszukaj pracy gdzie indziej.
Po twojej wypowiedzi ja bym cie nie zatrudniła.
Powodzenia
zdjecie uzytkownika
sikor - 2014-06-18 20:12:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
praca jest trudna ale zarobić można, trzeba być naprawdę mega baranem, żeby nie zarobić. Awansować też można. U nas gość pracował 6 miesięcy, nie miał jakichś super wyników ale był pracowity i wzięli go na dyrektora. Ale chciało mu się i nie narzekał
zdjecie uzytkownika
wytrwały - 2014-07-08 11:37:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie jest to praca trudna ale wymaga odpowiedniego przygotowania i predyspozycji do odporności na stres. kretynów nie brakuje a i konkurencja nie śpi. każdy z góry jest postrzegany, wchodząc do cudzego domu z jakąkolwiek ofertą, jak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Pierwszy kontakt decyduje o dalszym ciągu. wysoka kultura osobista mile widziana. o innych czynnikach wspomagających może jeszcze kiedyś napiszę. pozdrawiam wszystkich próbujących :)
zdjecie uzytkownika
beti - 2014-08-26 12:16:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak dokladnie wzglada ta praca i czy jest firma wzplacalna_
zdjecie uzytkownika
rak - 2014-08-28 07:32:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie polecam tej firmy ani pracy.kursy b.drogie dla zwyklego kowalskiego.
zdjecie uzytkownika
fizol - 2014-08-28 16:09:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [rak - 2014-08-28 07:32:00]:
@rak, nie spodziewałbym się na Twoim miejscu , że w Rzeszowie znajdziesz gdzieś tego typu kursy które proponuje Maximus, jakoś o wiele taniej. I tak z tego co widziałem często można załapać się na różne promocje w ich szkole. Jeżeli ktoś chce się uczyć teraz , a nie robił tego za małolata to niestety , ale musi płacić
zdjecie uzytkownika
mati - 2014-08-29 09:54:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam bylem na spotkaniu w sprawie pracy-szok jak mozna tak traktowac ludzi z gory.
zdjecie uzytkownika
wrona - 2014-09-01 11:05:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [byłem na spędzie rekrutacyjnym - 2011-04-29 17:38:24]:
popieram!!!
zdjecie uzytkownika
kursant - 2014-09-01 21:47:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oszustwo I liga -- nikt ze mna sie nie kontaktowal w temacie kursu. Dostalem ksiazki ktore oddalem nie naruszoone i mam do wplaTY 3500 ZL PLN w ramach poniesionych oplat i zaangazowania Maximusa w moim temacie

MaXIMUS - dostal kase z banku w 100% - moj kurs mial trwac 2 lata - trwa 4 miesiace a teraz musze sie prosic o zwrot gotówki celem splaty kredytu.
Oczywiscie splata to jedyne 1000 zl pln

Nie polecam nigdy to oszustow 1 liga gdzie potrafia w ramach prowadzopnej dzialalnosci zamieszac ludziom w glowie
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie CENTRUM ROZWOJU EDUKACJI MAXIMUS SP. Z O.O.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski