Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o CENTRUM ROZWOJU EDUKACJI MAXIMUS SP. Z O.O.

Pracowałeś w firmie CENTRUM ROZWOJU EDUKACJI MAXIMUS SP. Z O.O. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
renka - 2015-02-20 14:46:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jestem kolejną oszukaną osobą przez Maximusa kiedy czytam co państwo piszecie na forum to jest chyba jakiś koszmar trzeba coś z tym zrobić ! czy komuś z państwa udało się coś załatwić i czegoś się dowiedzieć w tej sprawie proszę o wpis
zdjecie uzytkownika
Paweł - 2015-02-23 22:32:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak komornik nie może znaleźć jak w KRS pisze że firma działa od 2010 roku i jest nadal aktywna.w maximusie jest prezesem i w Sokratesie też.
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-02-24 23:19:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Widzę że niewygodne komentarze na temat tego całego prezesa firmy są usuwane
zdjecie uzytkownika
ela - 2015-02-25 20:49:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak to możliwe że ta firma oszukuje legalnie.Zgłosiłam to na policje i nic nie uzyskałam,prokurator uznał że książki otrzymałam i stwierdził że powinnam się dogadac z nimi polubownie.Tylko że oni zapadli się pod ziemię.
zdjecie uzytkownika
mati - 2015-03-02 08:24:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich.Miałem do czynienia z tą firmą odnośnie współpracy jak mogę tak nazwać.Kłamali od samego początku Bogu dzięki że w porę nic nie podpisałem żadnej umowy.Drugie Amber Gold!!!!
Ludzie działajcie coś z tym!!Jestem z Wami!!
Pozdrawiam,...W grupie SIŁA!!!
zdjecie uzytkownika
mati - 2015-03-02 08:44:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam....Nagłośnijcie tą sprawę w Telewizji zobaczycie jakie będą efekty!!
Na takie oszustwo nie ma skrupułów..Trzeba walczyć o swoje!!

zdjecie uzytkownika
n - 2015-03-02 18:35:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [s - 2015-01-28 15:31:39]:
dziendobry mam pytaniae w sprawie tego pozwu zbiorowego czy numer aktualny jezeli tak to dobrz a jak nie to prosze podac jeszcze raz dzienkuje ponieważ jestem zainteresowana i tez zostałam oszukana dzienkuję
zdjecie uzytkownika
ela - 2015-03-03 10:05:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy właściciel przeprosił i czy podał jakieś wyjaśnienie.
zdjecie uzytkownika
Oszukany(Maximus to idioci) - 2015-03-11 18:24:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja dowiedziałem się od kolegi, a teraz wszytko się potwierdza. Kur*a
zdjecie uzytkownika
oszukana - 2015-03-18 11:43:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam ja również nie mogę skontaktować się z centrum a karty sprawdzające wróciły do domu napisali źe adresat zmienił siedzibę chętnie przyłącze się do państwa bo też mam raty do spłacania- cholerni oszuści proszę tylko przypomnieć nr. Komórkowy do osoby która mogłaby się tym zająć.
zdjecie uzytkownika
E - 2015-03-22 19:13:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
JA JUZ WSZYSTKO PRZEROBILAM NAJLEPSZA DROGA TO PRZEZ RZECZNIKA SPRAW KONSUMENTA ON MNIE POPROWADZIL JESTEM NA ETAPIE USTALENIA DATY ROZPRAWY W SADZIE JESLI SPRAWA SIE ROSTRZYGNIE W JAKIS SPOSOB TO NAPISZE ALE DO TEGO MOMENTU WIEM CO TRZEBA ZROBIC JESLI KTOS CHCE TO GO POKIERUJE JESLI CHCECIE SKOZYSTAC Z TEJ POMOCY
zdjecie uzytkownika
KB - 2015-03-22 22:27:07 [użytkownik zarejestrowany] odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [E - 2015-03-22 19:13:02]:
Również zostałam oszukana. Wykupiłam synowi kurs i cisza. Bardzo prosiłabym Panią o wskazówki.
zdjecie uzytkownika
oszukana - 2015-03-23 07:26:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To ja też prosiłabym o wskazówki co mam robić prosiła bym o wiadomość na forum lub na meila dorotapyczek@o2.pl
zdjecie uzytkownika
mo30 - 2015-03-23 10:50:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [E - 2015-03-22 19:13:02]:
Ja wykupiłam kurs ponad 2 lata temu,w październiku moje córki wysłały ostatnią ankietę i już nie dostały odpowiedzi-poza tym kurs miał się skończyć egzaminem i świadectwem.Czuje się oszukana -jestem z Ropczyc(znam wiele osób,które były razem na kursie -jest ich naprawdę dużo)Co robić?mój mail:martaoliwa30@interia.pl
zdjecie uzytkownika
E - 2015-03-24 18:43:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Zaoferowałem swoją pomoc na ile potrafię, zainteresowanym podaje numer komórki : (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
evita - 2015-03-25 08:51:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam tez wykupiła synowi kurs w 2013 r w grudniu od lipca 2014 cisza żadnego kontaktu Proszę o radę co można z tym zrobić mój mail
zdjecie uzytkownika
evita - 2015-03-25 09:02:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam tez wykupiła synowi kurs w 2013 r w grudniu od lipca 2014 cisza żadnego kontaktu Proszę o radę co można z tym zrobić mój mail ewalukas12@gmail.com
zdjecie uzytkownika
anet - 2015-03-25 12:07:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć. Wykupiliśmy z mężem kurs w Maximus w Rzeszowie dla syna w 2013 r., wszystko było w porządku, kontaktowaliśmy się z opiekunem dydaktycznym. W październiku wysłałam arkusz i do dnia dzisiejszego nie otrzymałam informacji zwrotnej, telefon nie odpowiada. Czy ktoś ma problem ze szkołą w Rzeszowie, proszę o pomoc. Mój nr tel. 606 726 525, mail aczapla@buaziaczek.pl. trzeba działać zbiorowo.
zdjecie uzytkownika
jol - 2015-04-08 19:35:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.Ja wykupiłam kurs dla syna w październiku 2014. Kontaktowałam się ze sprzedawcą w grudniu bo dotarły nie kompletne materiały. On twierdził że wszystko jest w porządku,że trwają przeprowadzki stąd te pomyłki.Ja głupia łyknełam.Kontaktowałam się z pracownikiem tej firmy w marcu tego roku jak dowiedziałam się o całej sprawie on twierdzi ze MAXIMUS nie istnieje prezes zapadł się pod ziemię.Jestem z Dolnego śląska okolice Bolesławca.Czy ktoś jeszcze z okolicy dał się tak oszukać ?proszę o kontakt jpjaskot@poczta.onet.pl
zdjecie uzytkownika
as - 2015-04-10 16:37:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja wykupiłam synowi kurs w zeszłym roku przez wakacje. Wypełnił coś na początek i listownie odesłaliśmy. Na ten list dostał komentarz na email. Teraz skończył pierwszą część i również wysłaliśmy pocztą te arkusze. Tym razem dostaliśmy zwrot listu -że niby "adresat wyprowadził się". Zaczęłam właśnie szukać na ich stronie nowego adresu lub arkusza do wypełnienia żeby odesłać przez internet i trafiłam na wasze opinie. nie sądzę żeby z tą sprawą coś dało się zrobić w sensie prawnym, a jeśli nawet-to to na pewno kosztuje, a ja nie chciałabym dopłacać do tej sprawy. Gdyby jednak coś się dało zrobić przy niewielkich kosztach to chętnie się przyłączę./ala.1401@wp.pl/mieszkam w powiecie suskim.
zdjecie uzytkownika
misia - 2015-04-12 13:34:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
ludzie załóżcie jakieś forum lub konto na fejsie bo na tym forum pan dyrektor szkoły cenzoruje opinie i usuwa jemu nie na rękę ja znam dokładny adres tego pana oszusta jeśli ktoś zdąży przeczytać to niech ją skopiuje zanim ją pan dyrektor usunie ( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
Arek - 2015-04-28 18:17:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [KB - 2015-03-22 22:27:07]:
Chętnie uzyskam od Pani pełną informację w tej sprawie prosze pisać: arektenis@poczta.onet.pl
zdjecie uzytkownika
Jacek - 2015-05-20 20:16:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli ktoś z Was znalazł sposób na tych oszustów to proszę o info jp1561@wp.pl
zdjecie uzytkownika
ela - 2015-05-29 11:00:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W czerwcu 2014 wykupiłam kurs.Lekcje miały trwać przez wakacje,ale się nie odbyły.Syn miał zacząć lekcje od września,nie odbyły się.Maż zgłosił na policje i nic to nie dało.Dopiero gdy poszliśmy do radcy prawnego,to się nam udało.Po 4 miesiącach odzyskałam pieniądze.Jestem z małopolski.
zdjecie uzytkownika
Tom - 2015-06-01 17:35:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam również zostaliśmy oszukani proszę o info jak najlepiej załatwić z nimi tą sprawę.
Jesteśmy również chętni na pozew zbiorowy.

checinskitomek@gmail.com
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie CENTRUM ROZWOJU EDUKACJI MAXIMUS SP. Z O.O.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy CENTRUM ROZWOJU EDUKACJI MAXIMUS SP. Z O.O.?
Zadaj pytanie
alert