Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o CENTRUM ROZWOJU EDUKACJI MAXIMUS SP. Z O.O.

Pracowałeś w firmie CENTRUM ROZWOJU EDUKACJI MAXIMUS SP. Z O.O. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
agnieszka - 2015-02-12 09:21:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich oszukanych przez MAXIMUS. Już pisałam na forum że mimo tego iż wypowiedziałam im umowę mimo że przysłali mi rozliczenie do tej pory od marca zeszłego roku nie otrzymałam należnej mi kwoty. Do listopada dostawałam tel odpowiedź że jestem już druga w kolejce do zwrotu i mam być cierpliwa. A teraz cisza. Wcisnęli mi kredyt na 5000zł(2 kursy) a do zwrotu wyliczyli jakieś 1700zł. Co z tego że mam od nich rozliczenie skoro pieniędzy i tak nie oddają. Zróbmy coś razem! Nie może tak być że nie odpowiedzą za oszustwa!!!!!
zdjecie uzytkownika
Oszukany - 2015-02-12 18:22:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Z tego co mi wiadomo to nawet komornik w Rzeszowie nie jest wstanie na dzień dzisiejszy odnaleźć właściciela by coś z niego ściągnąć po prostu są małe szanse na to żeby nawet w sądzie coś zdziałać ale może ktoś wie coś więcej jak się dowiadywał.
zdjecie uzytkownika
renka - 2015-02-20 14:46:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jestem kolejną oszukaną osobą przez Maximusa kiedy czytam co państwo piszecie na forum to jest chyba jakiś koszmar trzeba coś z tym zrobić ! czy komuś z państwa udało się coś załatwić i czegoś się dowiedzieć w tej sprawie proszę o wpis
zdjecie uzytkownika
Paweł - 2015-02-23 22:32:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak komornik nie może znaleźć jak w KRS pisze że firma działa od 2010 roku i jest nadal aktywna.w maximusie jest prezesem i w Sokratesie też.
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-02-24 23:19:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę że niewygodne komentarze na temat tego całego prezesa firmy są usuwane
zdjecie uzytkownika
ela - 2015-02-25 20:49:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak to możliwe że ta firma oszukuje legalnie.Zgłosiłam to na policje i nic nie uzyskałam,prokurator uznał że książki otrzymałam i stwierdził że powinnam się dogadac z nimi polubownie.Tylko że oni zapadli się pod ziemię.
zdjecie uzytkownika
mati - 2015-03-02 08:24:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich.Miałem do czynienia z tą firmą odnośnie współpracy jak mogę tak nazwać.Kłamali od samego początku Bogu dzięki że w porę nic nie podpisałem żadnej umowy.Drugie Amber Gold!!!!
Ludzie działajcie coś z tym!!Jestem z Wami!!
Pozdrawiam,...W grupie SIŁA!!!
zdjecie uzytkownika
mati - 2015-03-02 08:44:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam....Nagłośnijcie tą sprawę w Telewizji zobaczycie jakie będą efekty!!
Na takie oszustwo nie ma skrupułów..Trzeba walczyć o swoje!!

zdjecie uzytkownika
n - 2015-03-02 18:35:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [s - 2015-01-28 15:31:39]:
dziendobry mam pytaniae w sprawie tego pozwu zbiorowego czy numer aktualny jezeli tak to dobrz a jak nie to prosze podac jeszcze raz dzienkuje ponieważ jestem zainteresowana i tez zostałam oszukana dzienkuję
zdjecie uzytkownika
ela - 2015-03-03 10:05:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy właściciel przeprosił i czy podał jakieś wyjaśnienie.
zdjecie uzytkownika
Oszukany(Maximus to idioci) - 2015-03-11 18:24:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja dowiedziałem się od kolegi, a teraz wszytko się potwierdza. Kur*a
zdjecie uzytkownika
oszukana - 2015-03-18 11:43:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam ja również nie mogę skontaktować się z centrum a karty sprawdzające wróciły do domu napisali źe adresat zmienił siedzibę chętnie przyłącze się do państwa bo też mam raty do spłacania- cholerni oszuści proszę tylko przypomnieć nr. Komórkowy do osoby która mogłaby się tym zająć.
zdjecie uzytkownika
E - 2015-03-22 19:13:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
JA JUZ WSZYSTKO PRZEROBILAM NAJLEPSZA DROGA TO PRZEZ RZECZNIKA SPRAW KONSUMENTA ON MNIE POPROWADZIL JESTEM NA ETAPIE USTALENIA DATY ROZPRAWY W SADZIE JESLI SPRAWA SIE ROSTRZYGNIE W JAKIS SPOSOB TO NAPISZE ALE DO TEGO MOMENTU WIEM CO TRZEBA ZROBIC JESLI KTOS CHCE TO GO POKIERUJE JESLI CHCECIE SKOZYSTAC Z TEJ POMOCY
zdjecie uzytkownika
KB - 2015-03-22 22:27:07 [użytkownik zarejestrowany] odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [E - 2015-03-22 19:13:02]:
Również zostałam oszukana. Wykupiłam synowi kurs i cisza. Bardzo prosiłabym Panią o wskazówki.
zdjecie uzytkownika
oszukana - 2015-03-23 07:26:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To ja też prosiłabym o wskazówki co mam robić prosiła bym o wiadomość na forum lub na meila dorotapyczek@o2.pl
zdjecie uzytkownika
mo30 - 2015-03-23 10:50:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [E - 2015-03-22 19:13:02]:
Ja wykupiłam kurs ponad 2 lata temu,w październiku moje córki wysłały ostatnią ankietę i już nie dostały odpowiedzi-poza tym kurs miał się skończyć egzaminem i świadectwem.Czuje się oszukana -jestem z Ropczyc(znam wiele osób,które były razem na kursie -jest ich naprawdę dużo)Co robić?mój mail:martaoliwa30@interia.pl
zdjecie uzytkownika
E - 2015-03-24 18:43:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zaoferowałem swoją pomoc na ile potrafię, zainteresowanym podaje numer komórki : (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
evita - 2015-03-25 08:51:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam tez wykupiła synowi kurs w 2013 r w grudniu od lipca 2014 cisza żadnego kontaktu Proszę o radę co można z tym zrobić mój mail
zdjecie uzytkownika
evita - 2015-03-25 09:02:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam tez wykupiła synowi kurs w 2013 r w grudniu od lipca 2014 cisza żadnego kontaktu Proszę o radę co można z tym zrobić mój mail ewalukas12@gmail.com
zdjecie uzytkownika
anet - 2015-03-25 12:07:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć. Wykupiliśmy z mężem kurs w Maximus w Rzeszowie dla syna w 2013 r., wszystko było w porządku, kontaktowaliśmy się z opiekunem dydaktycznym. W październiku wysłałam arkusz i do dnia dzisiejszego nie otrzymałam informacji zwrotnej, telefon nie odpowiada. Czy ktoś ma problem ze szkołą w Rzeszowie, proszę o pomoc. Mój nr tel. 606 726 525, mail aczapla@buaziaczek.pl. trzeba działać zbiorowo.
zdjecie uzytkownika
jol - 2015-04-08 19:35:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.Ja wykupiłam kurs dla syna w październiku 2014. Kontaktowałam się ze sprzedawcą w grudniu bo dotarły nie kompletne materiały. On twierdził że wszystko jest w porządku,że trwają przeprowadzki stąd te pomyłki.Ja głupia łyknełam.Kontaktowałam się z pracownikiem tej firmy w marcu tego roku jak dowiedziałam się o całej sprawie on twierdzi ze MAXIMUS nie istnieje prezes zapadł się pod ziemię.Jestem z Dolnego śląska okolice Bolesławca.Czy ktoś jeszcze z okolicy dał się tak oszukać ?proszę o kontakt jpjaskot@poczta.onet.pl
zdjecie uzytkownika
as - 2015-04-10 16:37:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja wykupiłam synowi kurs w zeszłym roku przez wakacje. Wypełnił coś na początek i listownie odesłaliśmy. Na ten list dostał komentarz na email. Teraz skończył pierwszą część i również wysłaliśmy pocztą te arkusze. Tym razem dostaliśmy zwrot listu -że niby "adresat wyprowadził się". Zaczęłam właśnie szukać na ich stronie nowego adresu lub arkusza do wypełnienia żeby odesłać przez internet i trafiłam na wasze opinie. nie sądzę żeby z tą sprawą coś dało się zrobić w sensie prawnym, a jeśli nawet-to to na pewno kosztuje, a ja nie chciałabym dopłacać do tej sprawy. Gdyby jednak coś się dało zrobić przy niewielkich kosztach to chętnie się przyłączę./ala.1401@wp.pl/mieszkam w powiecie suskim.
zdjecie uzytkownika
misia - 2015-04-12 13:34:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
ludzie załóżcie jakieś forum lub konto na fejsie bo na tym forum pan dyrektor szkoły cenzoruje opinie i usuwa jemu nie na rękę ja znam dokładny adres tego pana oszusta jeśli ktoś zdąży przeczytać to niech ją skopiuje zanim ją pan dyrektor usunie ( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
Arek - 2015-04-28 18:17:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [KB - 2015-03-22 22:27:07]:
Chętnie uzyskam od Pani pełną informację w tej sprawie prosze pisać: arektenis@poczta.onet.pl
zdjecie uzytkownika
Jacek - 2015-05-20 20:16:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli ktoś z Was znalazł sposób na tych oszustów to proszę o info jp1561@wp.pl
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie CENTRUM ROZWOJU EDUKACJI MAXIMUS SP. Z O.O.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy CENTRUM ROZWOJU EDUKACJI MAXIMUS SP. Z O.O.?
Zadaj pytanie
alert