Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Gawroński Sp.z o.o.

Pracowałeś w firmie Gawroński Sp.z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Gienek - 2014-02-15 13:47:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Wachadło - 2014-02-08 16:43:34]:
Bo Śrem zacznie jezdzic do Poznania i wydawać połowe wypłaty na dojazdy,albo do H&M za 1200 zł... Gratulacje...Widać,że dla Ciebie Książ ma wyższy iloraz inteligencji niz Śrem?? :)
Zamiast cieszyć sie ze macie prace na miejscu i to z dobrym wynagrodzeniem to wymyślacie jakies problemy,które nie istnieją.Ci którzy są zwalniani zasłużyli sobie albo pijaństwem albo tym,że do pracy przychodzili sobie posiedziec albo pokrecic sie po placu.A ten pan który jeszcze nic nie wygrał w sądzie z właścicielem to świnia i krętacz.
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-02-16 13:38:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Gienek - 2014-02-15 13:47:49]:
Święta prawda!wszędzie dobrze gdzie nas nie ma!do H&M jeżdżą też w soboty i niedziele,a do ulubionej (usunięte przez administratora).przyjmują po koneksjach.życzę powodzenia w szukaniu pracy spełniającej wasze marzenia!praca to praca a nie przedszkole
zdjecie uzytkownika
polok - 2014-02-16 16:47:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2014-02-16 13:38:11]:
tylko ze ten swinia i kretacz ma wiele argumentow i dowodow na nieprawidłowosci panujace w tej firmie i ty majster o tym wiesz tak samo jak wszyscy co mieli tam przyjemnosc (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
olek - 2014-02-16 17:07:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ta firma to istna porazka,stare popegeerowskie bloki, 0 przestrzegania zasad europejskich, jednym slowem smrod brud i ubóstwo
zdjecie uzytkownika
Gienek - 2014-02-16 22:49:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [polok - 2014-02-16 16:47:34]:
Nie jestem zadnym majstrem,nawet w tej firmie nie pracuję.
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-02-17 13:10:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [polok - 2014-02-16 16:47:34]:
ten pan którego tak nieładnie nazywacie tak samo wypowiadał się o Odlewni,z której go zwolnili i cieszył się z różnych aspektów pracy w waszej firmie
zdjecie uzytkownika
ciekawski??a - 2014-02-17 16:30:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ile płacą na magazynie ??
zdjecie uzytkownika
polok - 2014-02-19 15:07:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2014-02-17 13:10:12]:
to po co sie wypowiadasz o ludziach ktorych zwolniono jak tam nie pracujesz??
zdjecie uzytkownika
mlody - 2014-02-20 12:41:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w kazdej innej firmie placa za nadgodziny 50% a soboty i niedziele 100% a w tej ma sie normalna stawke godzinowa(usunięte przez administratora), a pozniej sie dziwia czemu co niektorzy nie chca zostac na nadgodzinach
zdjecie uzytkownika
hyhi - 2014-02-21 00:51:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Aj tam głupoty gadacie,fajna firma,jak sie starannie pracuje a nie olewa prace to bardzo mila atmosfera,o wiele lepiej niz w innych niektorych sremskich i okolicznych firmach :) płaca też jak na początek bardzo przyzwoita.Polecam.
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-02-21 22:35:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mlody - 2014-02-20 12:41:15]:
tu nie chodzi czy chcecie zostawać po godzinach,tylko wykonujcie swoją pracę .poszanuj też pracę kolegi obok,bo to on nadrabia to co ty zawalisz
zdjecie uzytkownika
Kamil - 2014-03-04 18:44:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie byłem 1 dzień w pracy i zwolnienie dyscyplinarne.
zdjecie uzytkownika
wwk - 2014-03-05 17:57:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam! od jakiegoś czasu w internecie pojawia się ogołoszenie na stanowisko Planista/ka procesu produkcyjnego palet możecie mi coś na ten temat powiedzieć?? niema chętnych czy faktycznie warto tam składać podanie??
zdjecie uzytkownika
producent - 2014-03-09 14:40:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie siedzi 11 osób tylko 9 jak się wszyscy zejdą. Ale spokojnie idzie nowe.
zdjecie uzytkownika
olac to - 2014-03-24 12:53:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2014-02-21 22:35:44]:
haha dobre
zdjecie uzytkownika
zifdghf - 2014-04-12 14:28:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2014-02-21 22:35:44]:
Ha ha przecież tam to jest bałagan na maxa ,Majstrowie chcą pokazać ze sa najlepsi a w efekcie nie mają pojęcia o logistyce , zaopatrzeniu towaru na produkcje i o prawidłowym zachęceniu pracownika do uczciwej i solidnej pracy - powód jest jeden chcą pokazac że bez nich ta firma padnie i patrzą jedynie aby mieć jak największą wypłatę ,premie itd.
zdjecie uzytkownika
Robert - 2014-04-24 09:40:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam pracowałem w tej Firmie 6 lat jak mieściła sie w Kościanie i Lesznie bardzo milo wspominam t lata,chciałbym wiedzieć kto z starej ekipy tam pracuje (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
brak chętnych do wyzysku - 2014-05-18 09:24:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
to było dawno temu i firma w tym formacie już nie istnieje ... teraz jest tam strasznie... niekompetencja ... donosy ...niepłacenie za nadgodziny, których w teorii nie ma a często trzeba przysiedzieć nawet i 24 godziny ... a rozliczane jako premie jeśli już postanowią zapłacić (ok 10 zł za h).. .. człowiek dawno zszedł na ostatni plan w tej firmie ...
zdjecie uzytkownika
wiki - 2014-05-28 22:03:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zawsze gdy czytam jak ktoś narzeka na donosy to sobie myśle, co ktoś musiał przeskrobać, że sie teraz boi.
zdjecie uzytkownika
praco - 2014-06-01 11:06:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam jak tam w firmie coś jakoś cicho czyż by zamówień nie było
zdjecie uzytkownika
pracus - 2014-08-12 10:47:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
moze bedzie wreszcie wiecej roboty.Moze podniosa place..
teraz jest okazja...nie?
zdjecie uzytkownika
jacek - 2014-08-16 23:48:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Możecie napisac cos więcej, bo z tego co widze Gawroński przedwczoraj wystawił nowa oferte pracy na stanowisko Pracownik Produkcji - Operator Robota Spawalniczego. Ja o firmie wiem niewiele, w sumie tylko tyle, że to producent systemów logistycznych dla przemysłu. Z oferty wyczytałem, że praca jest w systemie 3-zmianowym, proponują umowe o prace i oczywiście tajemnicze atrakcyjne wynagrodzenie. Warto w ogóle aplikować?
zdjecie uzytkownika
guest - 2014-08-18 09:53:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracus - 2014-08-12 10:47:32]:
Roboty będzie więcej, a może to ci się podniesie ciśnienie tylko. Im więcej przesiedzisz w nadgodzinach tym więcej zarobisz. Szansę na podwyżki podstaw mają tylko ludzie, którzy wiedzą co robią i się wykazują, a nie przychodzą odsiedzieć.
zdjecie uzytkownika
miichal - 2014-08-18 09:57:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
produkuja jeszcze te palety czy zamowienie juz sie skonczylo
zdjecie uzytkownika
Beeny Hill - 2014-08-25 11:52:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [guest - 2014-08-18 09:53:27]:
Podwyżki mają raczej nietykalni pupile majstrów - bo są niby niezastąpieni
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Gawroński Sp.z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski