Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zadzwoń tel. 795 116 179
Zobacz jakie masz możliwości prezentowania swojej firmy i odpowiadania na pytania użytkowników.
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Gawroński Sp.z o.o.

Pracowałeś w firmie Gawroński Sp.z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ziut - 2015-02-03 17:39:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bąk..jak ZGK wiecej zarabiają to po co tak żółc lejesz..idź tam pracować..a spawanie zostaw mężczyznom...
Tylko zeby sie nie okazało ze w ZGK cie nie chcą bo skoro do sprzatania sie nie nadajesz to jak mozesz pracowac jako spawacz?...
zdjecie uzytkownika
marcin - 2015-02-03 18:12:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kiedy sie wyprowadzacie i czy w nowym miejscu beda przyjmywac pracownikow?
zdjecie uzytkownika
ba o bab - 2015-02-06 15:55:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [zol - 2015-02-03 11:04:34]:
to zacznij jak juz umiesz czytac lub skladac slaby to poczytaj co jest napisane na opakowaniu drutu spawalniczego lub poogladaj obrazki
zdjecie uzytkownika
zol - 2015-02-06 19:59:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ba o bab - 2015-02-06 15:55:00]:
ba o bab..."slaby" powiadasz...no błyskotliwa odpowiedź..blyskotliwa. ty to na pewno już czytasz nawet zabrudzone etykiety ze śmietnika no nie?
zdjecie uzytkownika
sceptyczny - 2015-02-08 20:45:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
rozmawiajcie o czymś sensownym, czyli o firmie G. a nie sprzeczajcie się o pierdoły, ... osobiście nigdy w życiu bym tam nie wrócił, zostałem potraktowany jak śmieć, nie polecam
zdjecie uzytkownika
edward - 2015-02-09 08:42:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
niektórym się po prostu należy....
zdjecie uzytkownika
ba o bab - 2015-02-09 12:58:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zol - 2015-02-06 19:59:12]:
to poczytaj swoja poprzednia wypowiedz 'bendzie' masz racje 'bendzie lepij'
zdjecie uzytkownika
.,,, - 2015-02-10 14:33:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Bąk - 2015-02-02 19:05:04]:
slyszalem ze firma sie przenosi wiadomo kiedy? czy w nowym zakladzie bedzie mozliwos zatrudnienia?
zdjecie uzytkownika
nick12 - 2015-02-14 14:50:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
"Tu powstaje zakład ślusarsko-spawalniczy. Powstanie 200 miejsc pracy"

tak pisało na płocie budowy
zdjecie uzytkownika
dvdkvn - 2015-02-19 18:24:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kpiny sobie z ludzi urządzają....
zdjecie uzytkownika
KUTANGA - 2015-02-25 13:32:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] robota jest ok tylko trzeba robic masz robote caly rok placone wszystkie swiadczenia i pasi jak ktos gada ze to ciezka praca to jest mega idieta pozdro
zdjecie uzytkownika
abram - 2015-02-27 01:41:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szukam pracy jako jakiś pracownik fizyczny, ale bardzo zależy mi, żeby pracodawca miał do mnie szacunek i nie traktował jako robola. Z racji teogo że firma gawroński zajmuje się plaletami do opon i innymi takimi rzeczami związanymi z oponami to może potrzebują kogoś rzetelnego do pracy fizycznej? liczę na to
zdjecie uzytkownika
kjjnm - 2015-03-09 21:37:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [abram - 2015-02-27 01:41:15]:
skoro innych nie szanuja to watpie zeby zalezalo mu na nowym pracowniku. bo jak bedzie mial nadmiar roboty to wysle w teren
zdjecie uzytkownika
niezależny - 2015-07-16 09:43:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I CO TAM NOWEGO W OBOZIE SŁYCHAĆ MRÓWECZKI PANA g. (MAŁA LITERA JEST CELOWA) :p!!!!
zdjecie uzytkownika
poka - 2015-08-20 12:31:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@niezalezny czemu napisales ze to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bo trochenie rozumiem. wiem ze Gawroński Sp. z o.o. jest to producent systemów logistycznych dla przemysłu, czyli cos na cyzm sie znam i aktualnie posuzkuja na stanowisko inzynier mechanik. postanowilem sie zglosic. ale mam jedno pytanie jaka tam umowe oferuja?
zdjecie uzytkownika
raczej nie - 2015-08-21 14:59:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
PEWNIE pan g. I TAK NIE CZYTA TYCH OPINI ALE CO TAM NAJLEPIEJ JAK ZAMIAST GONIC LUDZI DO PRACY ZA TE PENSJE JAKA PROPONUJE WZIALBY SIE ZA PORZADEK I ROSZADY OD MAJSTROW NAJPIERW NIECH ONI POZNAJA JAK WYGLADA PRACA A NIE SIE PASTWIA NAD LUDZMI WYMYSLAJA NORMY LUB SIE DZIWIA ZE NIKT NIE CHCE PRACOWAC PO 12 H JAK NA PODUKCJI TROCHE SIE POPRACUJE TO WTEDY MOZNA COS POWIEDZIEC A NIE TYLKO SIEDZIEC OD 6 DO 8 GDY NIE MA KIEROWNIKA NA STOLOWECZCE I PIC KAWKE I PALIC CMIKI ALBO WPAKOWAC SIE DO AUTA I SIEDZIEC W RASZU A PRACOWNIK MUSI LATAC PO PLACU SZUKAC SAMEMU TOWARU NA PRODUKCJE ZRESZTA TOWAR ROZJEBANY PO CALEJ FIRMIE I NIKT TEGO NIE OGARNIA ZRESZTA CO DWA DNI KTOS INNY PRACUJE TO NIE MA SIE CO DZIWIC A PODSTAWA DOBREJ FIRMY TO ZGRANA EKIPA LUDZI A NIE USTALANIE NORMY NA PRODUKCJI SZKODA CZASU NA TA FIRME TAKIE MOJE SKROMNE ZDANIE ALE WYPLATA NA CZAS :) GORZEJ Z NADGODZINAMI I INNYMI DODATKAMI
zdjecie uzytkownika
x - 2015-08-21 15:14:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
dokladnie tak jak kolega wyzej napisal, majstry siedza od rana na stolowce bajera cmiki i nic wiecej, ludzie z produkcji musza latac za towarem i ogarnac sobie spawaczy zeby mu spawali detale do palet bo majstry sie gubia co z czym sie je :D o podwyzkach cisza byla do polki sie kilku znajomych grupka zwolnilo to dalo im cos do myslenia i nagle podwyzki sa dlapracownikow, taka polityka w tej firmie
zdjecie uzytkownika
pompeje - 2015-09-11 16:01:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
teraz to pewnie biora jak idzie byle byla sztuka bo dobrych pracownikow juz stracili a opinia o firmie pozostanie nawet jak podniosa stawki o te pare zl
zdjecie uzytkownika
mucer - 2015-09-19 20:28:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szacunek do pracownika to podstawa każdego sprawnie funkcjonującego przedsiębiorstwa. O tym się nie mówi, ale nie rozumiem dlaczego wciąż w wielu firmach takich postaw się nie prezentuje. Inna kwestia - możliwości rozwoju - nie jestem do końca przekonany czy u gawrońskiego można liczyć na rozwój zawodowy.
zdjecie uzytkownika
XYZ - 2015-09-27 01:26:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wyrzucić Shultzmana i będzie spoko.
zdjecie uzytkownika
Lambo666 - 2015-10-04 13:57:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Obecnie firma się już przeniosła do nowo wybuchowych hall i biurowca w Mechlinie. Na produkcji w dzień pracują dwie zmiany po 8 godz, I od 6 i II od 14. Stanowiska do spawania już funkcjonują. Powoli uruchamiane są kolejne stanowiska z wiertarkami, tokarkami, i innymi maszynami do obróbki metalu. Z tego co zauważyłem dużo przestrzeni mają pracownicy, jest porządek przy każdym stanowisku, przynajmniej na razie. Szatnie, łazienki, kuchnia i stołówka jest w biurowcu. Między halami jest toaleta, pokój mistrzów zmian i palarnia. W niektórych miejscach jest kontrola przemieszczania się pracowników przez karty zbliżeniowe i monitoring. Jedno co mi się nie podoba to, że pracownicy "halowi" parkują przed zakładem w lesie, a biurowi w zakładzie na placu przed biurowcem! Prezes jest człowiekiem światowym, ma jakieś tam wizje, jak firma ma funkcjonować, ale jest bardzo niecierpliwy, w zależności od dnia albo kołowrot albo w porządku i dowcipny.
zdjecie uzytkownika
polok - 2015-10-06 17:03:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no to juz tak malo ludzi zostalo ze tylko dwie zmiany pracuja ha ha jeszcze troche i bedzie jedna
zdjecie uzytkownika
fuj - 2015-10-07 18:49:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Syf kiła i mogiła warunki pracy lepsze a organizacja i podejście jeszcze gorsze niż na starej firmie :)
zdjecie uzytkownika
igon - 2015-10-19 23:31:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Używam od Gawrońskiego palet do opon i naprawdę polecam. Dobrze wykonane i dzięki temu mam porządek w firmie z oponami i nic się nigdzie nie wala i wszystko jest na miejscu. Cena też adekwatna do produktu. Na ich stronie wszystko można sobie obejrzeć, są też zdjęcia jak to wygląda. Fajne mają też kontenery do opon.
zdjecie uzytkownika
Speed - 2015-11-02 12:55:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [polok - 2015-10-06 17:03:16]:
To chyba kolego niedowidzisz pracuja dormalnie 3 zmiany tylko ze weekendy mamy wolne ale 3 zmiany
zdjecie uzytkownika
filipski - 2015-11-17 19:24:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Speed a w jakich godzinach te zmiany,rozumiem, ze na rano,po poludniu i nocka czy najpozniej do 22 godziny, bo aplikowalem na inżyniera mechanilki, a mam doświadczenie na podobnym stanowisku i wykształcenie, poza tym oferują prace w ugruntowanej firmie i zapewniają stałe i atrakcyjne warunki zatrudnienia, wiec na rozmowie sie wszystko okaże.
zdjecie uzytkownika
olka - 2015-11-19 22:31:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wydaje mi się, że skoro są 3 zmiany, to po 8 godzin każda, ale pewnie na siebie nachodzą, bo wątpię, żeby w nocy firma działała
zdjecie uzytkownika
oponka - 2015-11-20 15:36:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
3 zmiany 6-14;14-22;22-6 wlasciciel raczej by nie pozwolil aby firma nie pracowala w nocy pewnie gdyby mial wiecej ludzi byly by 4 zmany (czyli rowniez praca w sobote i niedziele) jak na starej firmie a inzynierowie maja 1 zmiane 8-17 alez jednym wyjatkiem maja tez nienormowany czs pracy czyli np.czerwiec lipiec i sierpien musiszbyc w firmie a w lutym czy marcu mozesz wziac urlop czsem siedzisz za nie wyjedzie dany projekt np 38 h a pozniej mozesz miec wolne chyba ze firma bedzie cie potrzebowac to juz nie koniecznie
zdjecie uzytkownika
Szczery - 2015-11-21 17:02:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Nowi pracownicy uważajcie na siwego (W.SZ) jest fałszywy jak mało kto i cokolwiek przy nim powiecie albo zrobicie źle wszystko ląduje u Szefa!! Nie dajcie się zwieść pozorom, robi wrażenie miłego kolesia ale jest niebezpieczny!!
zdjecie uzytkownika
jan - 2015-11-22 03:29:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czyli w weekend tez firma pracuje, czy jednak ma sie pewnośc wolnego, bo nie do końca zrozumiałem. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
oponka - 2015-11-22 16:24:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
narazie 3 zm od pon do pt ale ogolnie to nigdy do konca nie mozna byc niczego pewnym z ta firma
zdjecie uzytkownika
sonia$$$ - 2015-11-24 13:28:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no tam się weekendami przejmujesz, przejmuj się raczej czy umiejętności ci starczy i czy wiesz co to są certyfikatyISO 27001, ISO 20000/ITIL, ISO 22301 bo to wymagane
zdjecie uzytkownika
Ewa - 2015-11-30 21:31:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ja słyszałam że nowy,młody pracownik pobił te wasze normy czterokrotnie:) wstyd panowie!pewnie nie wypala tyle papierosów?róbcie swoje co macie zrobić to inni za was nie będą musieli nadrabiać w soboty,które są wolnymi dniami.pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
filipski - 2015-12-07 21:04:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
poza tym jezeli ktos jest młody i ambitny i dostaje prace to bardzo sie stara i ja szanuje, szkoda ze niektorzy stali i starzy pracownicy nie swieca takim przykładem
zdjecie uzytkownika
alba tros - 2015-12-09 17:44:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nie on pierwszy i nie ostatni... normy to moze sa ale majstrow albo kierownia po za tym nie sa to maksymalne normy tylko srednie wiec nie jeden je pobil..ale zapytaj co z tego ma albo zobaczymy czy za miesiac dwa tez bedzie taki ambitny jesli zobaczy ze nic z tego nie ma a kierownik sie cieszy i smieje ze ma idiote na produkcji co zapierdziela, a co do starych pracownikow to po co szanowac prace jesli szef i kierownik ma podejscie do ludzi jakie ma i jeszcze pytanie a ty Ewo ile palet robisz dziennie? bo jesli nie pracowalas na roobocie sama to sie nie udzielaj bo praca jest po to zeby pracowac i cos z tego miec a nie zasuwac jak duren
zdjecie uzytkownika
kamil - 2015-12-18 00:57:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, a ja mam takie pytanie co do warunków pracy w Gawrońskim, powiedzcie mi co firma zapewnia w ramach systemu socjalno-benefitowego, bo po tym idzie poznać jak bardzo dbają o ludzi.
zdjecie uzytkownika
prawdzis - 2015-12-22 16:41:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kamil - 2015-12-18 00:57:34]:
nic :(
zdjecie uzytkownika
obok nas - 2015-12-28 15:14:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chyba jedyna firma w polsce która nie dała pracownikom premii swiątecznej!!! szczyt i szkoda gadać!
zdjecie uzytkownika
Ola - 2015-12-30 23:39:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ojj @obok nas, wydaje mi się, że tak zwane premie świąteczne to rzadkość i nie ma co się dziwić. Koniec roku dla wielu firm jest na tyle trudny, że ciężko jeszcze wycisnąć świąteczne premie.
zdjecie uzytkownika
luz - 2015-12-31 14:54:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ola - 2015-12-30 23:39:52]:
zwlaszcza jak sie jezdzi takimi autami jak pan gawronski.. wiesz ile to pali??
zdjecie uzytkownika
lekk - 2016-01-02 22:18:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja nie wiem ile to pali i jakoś mnie to bardzo nie interesuje, wydaje mi się, że pracownicy powinni się bardziej skupić na tym co tu robią a nie na samym pracodawcy.
zdjecie uzytkownika
err - 2016-01-06 22:21:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej, ja widzialem ze kiedys w fiemie poszukiwali do zatrudnienia inzyniera mechanika ,ciekawi mnie to na jakie wynagrodzenjie mozna liczyc na takim stanowisku
zdjecie uzytkownika
diva - 2016-01-07 00:59:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Premia świąteczna to rzadkość? Gdzie ty żyjesz! Firma Gawronski to jedyna firma która na święta ma pracowników w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Ani premii świątecznej, ani OBIECANEJ zwykłej ani kasy za nadgodziny!
zdjecie uzytkownika
do filipski - 2016-01-07 01:11:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli chcesz żeby pracownik sie starał i dbał o dobro firmy to zadbaj o pracownika! Nic nigdy nie idzie w jedna stronę jelopie, idź i porób troche, nich ci poobiecuja,żyj nadzieja a pozniej sie sam w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pocałuj! A szefuncio niech 'przepali' twoja premię w lamborghini!!
zdjecie uzytkownika
wiol - 2016-01-09 02:25:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wiem skąd te opinie, bo firma raczej dba o swoich pracowników i na pewno mogą to potwierdzić osoby, które w gawrońskim pracują. jak dla mnie naprawdę porządna firma.
zdjecie uzytkownika
lopez - 2016-01-10 15:45:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [wiol - 2016-01-09 02:25:50]:
haha to chyba mowisz o innej firmie.. jak gawronski dba o pracownikow?? rasistowskimi tekstami ze on jest niemcem i jego mamy sluchac? placac za nadgodziny po 10 zl? jeszcze nie zawsze w terminie? nie placac dodatkow za soboty?ukrywajac nadgodziny pod postacia premi?nie dajac stanowiska adekwatnego do wykonywanej pracy?premia swiateczna?tym ze prac. fizyczni parkuja w lesie? a jak firma obchodzila 25lecie to dla biura byla impreza w niemczech a normalni pracownicy nawet kawy nie dostali? a juz o obiecankach ze premia.. ze zrobcie wiecej to szef doceni.. nie wspomne! naprawde jest wiele firm w okolicy ktore maja mniejsze obroty a bardziej dbaja o pracownikow.. wiec nie rozumiem twojego zdziwienia a skoro wpisy od 5 lat sie nie zmieniaja to chyba cos prawdy w tym jest
zdjecie uzytkownika
2w3 - 2016-01-11 13:11:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej zastanawiam sie czy w najblizszym czasie tutaj w firmie beda jakies nowe rekrutacje na przyklad na stanowsiko inzyniera mechanika, chetnie bym aplikowal
zdjecie uzytkownika
fuj - 2016-01-17 20:13:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jaja większe niż u strusia, to szczyt wszystkiego żeby tak traktowano ludzi.
zdjecie uzytkownika
zaner - 2016-01-18 02:38:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@fuj Jeżeli ktoś ma nóż na gardle to wiele może znieść. Ale rzeczywiście sporo poprawek do funkcjonowania powinno zostać naniesionych, przede wszystkim poprawa relacji
zdjecie uzytkownika
pokapoka - 2016-02-06 13:25:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jasne że wiele w firmach powinno się zmienić ale z drugiej strony. ludzie są traktowani tak, jak sobie na to pozwolą. jak od początku będą powoli stawiać opór inni to uszanują. wiem z doświadczenia

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Gawroński Sp.z o.o.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert