brak logo

Gawroński Sp.z o.o.

Śrem

Opinie o Gawroński Sp.z o.o.

ba o bab 2015-02-09 12:58:48
to poczytaj swoja poprzednia wypowiedz 'bendzie' masz racje 'bendzie lepij'
.,,, 2015-02-10 14:33:43
slyszalem ze firma sie przenosi wiadomo kiedy? czy w nowym zakladzie bedzie mozliwos zatrudnienia?
nick12 2015-02-14 14:50:56
"Tu powstaje zakład ślusarsko-spawalniczy. Powstanie 200 miejsc pracy"

tak pisało na płocie budowy
dvdkvn 2015-02-19 18:24:03
Kpiny sobie z ludzi urządzają....
KUTANGA 2015-02-25 13:32:26
[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] robota jest ok tylko trzeba robic masz robote caly rok placone wszystkie swiadczenia i pasi jak ktos gada ze to ciezka praca to jest mega idieta pozdro
kjjnm 2015-03-09 21:37:34
skoro innych nie szanuja to watpie zeby zalezalo mu na nowym pracowniku. bo jak bedzie mial nadmiar roboty to wysle w teren
1
niezależny 2015-07-16 09:43:12
I CO TAM NOWEGO W OBOZIE SŁYCHAĆ MRÓWECZKI PANA g. (MAŁA LITERA JEST CELOWA) :p!!!!
raczej nie 2015-08-21 14:59:17
PEWNIE pan g. I TAK NIE CZYTA TYCH OPINI ALE CO TAM NAJLEPIEJ JAK ZAMIAST GONIC LUDZI DO PRACY ZA TE PENSJE JAKA PROPONUJE WZIALBY SIE ZA PORZADEK I ROSZADY OD MAJSTROW NAJPIERW NIECH ONI POZNAJA JAK WYGLADA PRACA A NIE SIE PASTWIA NAD LUDZMI WYMYSLAJA NORMY LUB SIE DZIWIA ZE NIKT NIE CHCE PRACOWAC PO 12 H JAK NA PODUKCJI TROCHE SIE POPRACUJE TO WTEDY MOZNA COS POWIEDZIEC A NIE TYLKO SIEDZIEC OD 6 DO 8 GDY NIE MA KIEROWNIKA NA STOLOWECZCE I PIC KAWKE I PALIC CMIKI ALBO WPAKOWAC SIE DO AUTA I SIEDZIEC W RASZU A PRACOWNIK MUSI LATAC PO PLACU SZUKAC SAMEMU TOWARU NA PRODUKCJE ZRESZTA TOWAR ROZJEBANY PO CALEJ FIRMIE I NIKT TEGO NIE OGARNIA ZRESZTA CO DWA DNI KTOS INNY PRACUJE TO NIE MA SIE CO DZIWIC A PODSTAWA DOBREJ FIRMY TO ZGRANA EKIPA LUDZI A NIE USTALANIE NORMY NA PRODUKCJI SZKODA CZASU NA TA FIRME TAKIE MOJE SKROMNE ZDANIE ALE WYPLATA NA CZAS :) GORZEJ Z NADGODZINAMI I INNYMI DODATKAMI
2
x 2015-08-21 15:14:03
dokladnie tak jak kolega wyzej napisal, majstry siedza od rana na stolowce bajera cmiki i nic wiecej, ludzie z produkcji musza latac za towarem i ogarnac sobie spawaczy zeby mu spawali detale do palet bo majstry sie gubia co z czym sie je :D o podwyzkach cisza byla do polki sie kilku znajomych grupka zwolnilo to dalo im cos do myslenia i nagle podwyzki sa dlapracownikow, taka polityka w tej firmie
1
pompeje 2015-09-11 16:01:36
teraz to pewnie biora jak idzie byle byla sztuka bo dobrych pracownikow juz stracili a opinia o firmie pozostanie nawet jak podniosa stawki o te pare zl
XYZ 2015-09-27 01:26:26
Wyrzucić Shultzmana i będzie spoko.
1
Lambo666 2015-10-04 13:57:33
Obecnie firma się już przeniosła do nowo wybuchowych hall i biurowca w Mechlinie. Na produkcji w dzień pracują dwie zmiany po 8 godz, I od 6 i II od 14. Stanowiska do spawania już funkcjonują. Powoli uruchamiane są kolejne stanowiska z wiertarkami, tokarkami, i innymi maszynami do obróbki metalu. Z tego co zauważyłem dużo przestrzeni mają pracownicy, jest porządek przy każdym stanowisku, przynajmniej na razie. Szatnie, łazienki, kuchnia i stołówka jest w biurowcu. Między halami jest toaleta, pokój mistrzów zmian i palarnia. W niektórych miejscach jest kontrola przemieszczania się pracowników przez karty zbliżeniowe i monitoring. Jedno co mi się nie podoba to, że pracownicy "halowi" parkują przed zakładem w lesie, a biurowi w zakładzie na placu przed biurowcem! Prezes jest człowiekiem światowym, ma jakieś tam wizje, jak firma ma funkcjonować, ale jest bardzo niecierpliwy, w zależności od dnia albo kołowrot albo w porządku i dowcipny.
1
polok 2015-10-06 17:03:16
no to juz tak malo ludzi zostalo ze tylko dwie zmiany pracuja ha ha jeszcze troche i bedzie jedna
fuj 2015-10-07 18:49:55
Syf kiła i mogiła warunki pracy lepsze a organizacja i podejście jeszcze gorsze niż na starej firmie :)
Speed 2015-11-02 12:55:18
To chyba kolego niedowidzisz pracuja dormalnie 3 zmiany tylko ze weekendy mamy wolne ale 3 zmiany
oponka 2015-11-20 15:36:01
3 zmiany 6-14;14-22;22-6 wlasciciel raczej by nie pozwolil aby firma nie pracowala w nocy pewnie gdyby mial wiecej ludzi byly by 4 zmany (czyli rowniez praca w sobote i niedziele) jak na starej firmie a inzynierowie maja 1 zmiane 8-17 alez jednym wyjatkiem maja tez nienormowany czs pracy czyli np.czerwiec lipiec i sierpien musiszbyc w firmie a w lutym czy marcu mozesz wziac urlop czsem siedzisz za nie wyjedzie dany projekt np 38 h a pozniej mozesz miec wolne chyba ze firma bedzie cie potrzebowac to juz nie koniecznie
Szczery 2015-11-21 17:02:13
Nowi pracownicy uważajcie na siwego (W.SZ) jest fałszywy jak mało kto i cokolwiek przy nim powiecie albo zrobicie źle wszystko ląduje u Szefa!! Nie dajcie się zwieść pozorom, robi wrażenie miłego kolesia ale jest niebezpieczny!!
4
oponka 2015-11-22 16:24:59
narazie 3 zm od pon do pt ale ogolnie to nigdy do konca nie mozna byc niczego pewnym z ta firma
Ewa 2015-11-30 21:31:17
a ja słyszałam że nowy,młody pracownik pobił te wasze normy czterokrotnie:) wstyd panowie!pewnie nie wypala tyle papierosów?róbcie swoje co macie zrobić to inni za was nie będą musieli nadrabiać w soboty,które są wolnymi dniami.pozdrawiam
alba tros 2015-12-09 17:44:43
nie on pierwszy i nie ostatni... normy to moze sa ale majstrow albo kierownia po za tym nie sa to maksymalne normy tylko srednie wiec nie jeden je pobil..ale zapytaj co z tego ma albo zobaczymy czy za miesiac dwa tez bedzie taki ambitny jesli zobaczy ze nic z tego nie ma a kierownik sie cieszy i smieje ze ma idiote na produkcji co zapierdziela, a co do starych pracownikow to po co szanowac prace jesli szef i kierownik ma podejscie do ludzi jakie ma i jeszcze pytanie a ty Ewo ile palet robisz dziennie? bo jesli nie pracowalas na roobocie sama to sie nie udzielaj bo praca jest po to zeby pracowac i cos z tego miec a nie zasuwac jak duren
1
prawdzis 2015-12-22 16:41:23
nic :(
obok nas 2015-12-28 15:14:23
chyba jedyna firma w polsce która nie dała pracownikom premii swiątecznej!!! szczyt i szkoda gadać!
luz 2015-12-31 14:54:23
zwlaszcza jak sie jezdzi takimi autami jak pan gawronski.. wiesz ile to pali??
diva 2016-01-07 00:59:48
Premia świąteczna to rzadkość? Gdzie ty żyjesz! Firma Gawronski to jedyna firma która na święta ma pracowników w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Ani premii świątecznej, ani OBIECANEJ zwykłej ani kasy za nadgodziny!
2
do filipski 2016-01-07 01:11:46
Jeżeli chcesz żeby pracownik sie starał i dbał o dobro firmy to zadbaj o pracownika! Nic nigdy nie idzie w jedna stronę jelopie, idź i porób troche, nich ci poobiecuja,żyj nadzieja a pozniej sie sam w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pocałuj! A szefuncio niech 'przepali' twoja premię w lamborghini!!
lopez 2016-01-10 15:45:48
haha to chyba mowisz o innej firmie.. jak gawronski dba o pracownikow?? rasistowskimi tekstami ze on jest niemcem i jego mamy sluchac? placac za nadgodziny po 10 zl? jeszcze nie zawsze w terminie? nie placac dodatkow za soboty?ukrywajac nadgodziny pod postacia premi?nie dajac stanowiska adekwatnego do wykonywanej pracy?premia swiateczna?tym ze prac. fizyczni parkuja w lesie? a jak firma obchodzila 25lecie to dla biura byla impreza w niemczech a normalni pracownicy nawet kawy nie dostali? a juz o obiecankach ze premia.. ze zrobcie wiecej to szef doceni.. nie wspomne! naprawde jest wiele firm w okolicy ktore maja mniejsze obroty a bardziej dbaja o pracownikow.. wiec nie rozumiem twojego zdziwienia a skoro wpisy od 5 lat sie nie zmieniaja to chyba cos prawdy w tym jest
4
fuj 2016-01-17 20:13:51
Jaja większe niż u strusia, to szczyt wszystkiego żeby tak traktowano ludzi.
wojtek 2016-02-11 18:37:49
jak wyglada sytuacja w firmnie przyjmuja do pracy? skoro oglaszaja sie pewnie maja duzo roboty
chetny 2016-02-12 11:38:57
witam czy przyjmuja moze pomocnikow przy produkcji? na jaka stawke mozna liczyc na poczatku/ i czy pracjecie w weekendy? a jak wyglada socjal jakies premie? urlop pod grusza? dodatki do nocek weekendow? paczki na swieta ?
sz.p. 2016-02-27 18:39:17
Jak masz o sobie dobre zdanie to uważam, że firma ta nie zasługuje na dobrego pracownika.
nn 2016-02-27 18:49:31
Trzeba uważac na Krzysztofa i Ewelinę.Buzia w kubeł jak nie to wylot.
eft 2016-02-29 17:24:53
jak ktos jest ciota i frajer co nic nie potrafi to kabluje i fajkami czestuje majstrow na a w tej firmie podpierdzalanie innych jest mile widziane a za darmowe fajki majstrowie sie nie obraza no i posmieja sie z innymi z frajera wiec glowa do gory jak jestes dobry to raczej cie nie zwolnia a frajerstwo trzeba tepic
ss 2016-03-01 20:03:35
Oni kiedyś wpadną.....ha ha wtedy dopiero będzie się działo ....hi hi.Może ona chce zostac majstrem??????
... 2016-03-01 21:31:13
Pracowników pracujących dłużej niż rok można policzyć na palcach jednej ręki, przyjmują wszystkich jak leci bo non stop ktoś odchodzi bo nie wytrzymuje tego bajzlu. Zarobki mogły by być większe ale tragedii nie ma. A o atmosferze w firmie nie musze pisać opinie powyżej mówią wszystko...
zzz 2016-03-09 19:04:07
Nic mi o tym nie wiadomo.Słuchają tylko pewnych osób.Z pracownikiem nie podejmują żadnej rozmowy-tylko jak przyjmują do pracy.Pracownik niema prawa się wypowiadac.Uważam,że jest to żałosna postawa pracodawcy.
okzy 2016-03-10 18:02:20
wlascicel firmy ma troche wyzsze mniemanie o sobie on jest madrym niemcem a Polacy sa po to zeby [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na niego i wcale sie z tym nie kryje troche juz tu pracuje i nie jedno slyszalem a z kasa nie jest zle z podstawa.. gorzej z nadgodzinami
kijiikkkoooo 2016-07-15 11:55:13
czy to prawda że komornik zajął konto firmowe?
Ja 2016-07-19 12:34:12
Tylko za to co robisz po godzinach masz wypłacane po pół roku
Ja 2016-07-19 15:00:11
To sa pieniadze ciezko zarobione przez pracownika a skoro nie sa wyplacane miesiacami to swiadczy tylko o tym jakie podejscie do niego ma firma ... przykre
2
dcd 2016-07-22 12:49:46
jakie obecnie sa szanse na zatrunienie? potrzebuja nowych osob? czy maja obecnie przestoj
lol 2016-08-01 19:15:43
Wypłata jest ale okrojona bo oszukują ludzi nawet kartek od wypłaty nie ma. Atmosfera fatalna, praca brudna bynajmniej na produkcji. nie polecam.
wiesiu 2016-08-10 05:22:41
Okrojona haha lazurowe kosztuje
2
VD 2016-09-28 16:39:39
Jedna wielka mafia. Szkop jezdzi lambo,prywatna myjka przyjezdza aby je myc ale zeby zaplacic pracownikowi to juz kasy nie ma. Jak chcecie gnic w tej pseudo firmie,miec wokol siebie ludzi ktorzy patrza cie kak najszybciej sie pizbyc bo nie pasujesz do tej machiny ukladow,i pracowac za darmo to ta firma spelnia te wymagania. Pseudo majstrowie ktorzy nie maja pojecia o narzedziach do pracy i najlepiej kupic swoje i nimi robic.
6
łyn 2016-10-08 13:57:36
średnie zarobki to 1600 do reki :P
Wieslaw 2016-10-11 16:17:38
Mirek 1600 netto to jest minimalna krajowa która każdy od 2017 dostanie a poza tym 1600 zł to prezes w ciagu 5 dni na tankowanie lamba wydaje a ty zapierniczasz na to cały miesiąc! Gratuluje szacunku dla siebie!
1
mer 2016-10-13 14:37:19
Socjale? O czym ty marzysz!! To nie ta firma...kiedyś to była np kasa na święta a teraz to nic nie ma...
łee 2016-10-19 23:25:29
żerują na ludziach i tyle.
1
oli 2016-10-21 20:53:30
ta tutaj w powietrzu czuc duza przestrzen pustke brak ludzi do roboty mmm ahh
1
Przy korycie 2016-10-23 10:54:37
Oj naiwniacy .. premia świąteczna była rozpisana na pracowników w księgowości... mało kto o tym wie.. tylko premia poszła gdzie indziej.. taki zaradny jest P. G
1
Karola 2016-11-11 20:20:37
I tak się zostaje wice dyrektorkiem w firmie Gawronski
4
Zostaw swoją opinię o Gawroński Sp.z o.o. - Śrem
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Gawroński Sp.z o.o.