Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Gawroński Sp.z o.o.

Pracowałeś w firmie Gawroński Sp.z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
CI GKG JFJFK - 2014-12-09 19:23:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kiedy będą nadgodziny za PAZDZIERNIK??
zdjecie uzytkownika
Wezyr - 2014-12-25 19:55:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ziom - 2014-11-11 12:19:48]:
W takim systemie jaki pamiętam - czyli czterobrygadówka to wychodziła najniższa krajowa - a i zawsze były problemy z nadgodzinami z grafiku,nie wspomne że z kasą za prace w godzinach nocnych też zdarzały się nieporozumienia a więc wybór należy do Was .
zdjecie uzytkownika
ziom - 2014-12-27 17:42:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Wezyr - 2014-12-25 19:55:51]:
A kiedy to było? A ze się coś zdarza to nie znaczy ze jest...kilka lat temu ludzie jak przychodzili to mieli na dzień dobry o wiele mniej niż teraz...i co?..to było kiedyś...a ludzie ciągle to samo w koło jak zdarta płyta. .....jak się gawronski przeniesie do nowych hal to jeszcze tak 10 lat będziecie gadać że kiedyś to i sramto. ...niech wypowiadają się pracownicy a nie ci co pokręcił się pokręcił zmienili robotę i teraz za 8 godzin dziennie na pewno mają 3000 na rękę...oj na pewno
zdjecie uzytkownika
młody - 2015-01-14 20:37:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ta firma to zło bednarski jest pojeb..... nie mozna nawet w trakcie pracy wyjsc po tabletke do auta bo juz im sie cos nie podoba jak jest za mAŁO palet to gadaj ze za mało ze sie opierdalasz i nic nie robisz masakra w tej firmie sie dzieje
zdjecie uzytkownika
Adam - 2015-01-19 10:15:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Firma to jeden wielki syf!!! Nie masz wolnych week tylko [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jak beduin!! Bednarski to zwykły cham bez szacunku do ludzi!! Juz dawno powinni go z tej firmy wyjebac bo przez niego wiara odchodzi! Nie polecam tej firmy, żałuje że wgl tam pracowałem!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
zzzzzz - 2015-01-19 10:48:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Moim zdaniem ta strona powinna byc usunieta poniewaz firma sama prosi się o opinie a gdy juz ktos wyrazi to co mysli firma bd chciala wyciagnac z tego konsekfencje...
zdjecie uzytkownika
jako tako - 2015-01-30 12:29:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Firma jest ok. Praca jak to praca. Ja jestem bardzo zadowolony, a Pan (usunięte przez administratora)bardzo wymagający to się chwali.
zdjecie uzytkownika
Bąk - 2015-02-02 16:18:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
W firmie sie chwali iż jest wypłata na czas i wgl. owszem jest, pracuje tam przeszło rok i mam mniejszą stawke niż ludzie nowi a na podwyżke sie nie zanosi.
Umiem więcej niż przeciętny pracownik, opinie majstrów mam dobrą poprostu robie swoje ale niestety jestem nie doceniany i zapierniczam w weekendy za marne 1600 zł. cześto choruje na oskrzela od tych pyłów, a na nockach to człowiek człowieka nie widzi. Jeśli nie masz na chleb to praca dobra ale dorobić to się idzie tylko garba.
zdjecie uzytkownika
yyy - 2015-02-02 18:55:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Bąk - 2015-02-02 16:18:14]:
mozesz napisac co wlasciwie ta firma produkuje jakie piewsze zadanie otrzymuje nowy pracownik np spawacz i wogole czy sa jeszcze wolne miejsca pracy
zdjecie uzytkownika
Bąk - 2015-02-02 19:05:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Są 2 rodzaje spawaczy. Spawacz produkcyjny i specjalny. Produkcyjni poprawiają spawy po robocie spawalniczych, wykańczają dany element lub spawają profile. Spawacz specjalny zarabia więcej, spawają aluminium lub produkują specjalne zamówienia i również spawają specjalne stoły używane przez roboty. Oni potrzebują cały czas bo ludzie przychodzą i odchodzą po paru godzinach pracy. kierownictwo nie szanuje pracowników a warunki szkodliwe są czasem nie do zniesienia i nie są wypłacane tak zw. szkodliwe. Firma produkuje palety do opon, taśmy do opon itp.
zdjecie uzytkownika
yyy - 2015-02-03 05:12:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pak - 2014-11-18 13:15:30]:
wogole ilu jest tam pracownikow spawaczy
zdjecie uzytkownika
zol - 2015-02-03 11:04:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja się tam nie martwie,moze sterylnie nie jest, ale jak sie wyprowadzimy bendzie napewno wiele lepiej. a jak sie komus nie podoba to przecież nikt nie zmusza zebys pracowal....mozesz isc sprzatac na świerzym powietrzu ...i wtedy bedzie ok..no nie?
zdjecie uzytkownika
ziut - 2015-02-03 17:39:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bąk..jak ZGK wiecej zarabiają to po co tak żółc lejesz..idź tam pracować..a spawanie zostaw mężczyznom...
Tylko zeby sie nie okazało ze w ZGK cie nie chcą bo skoro do sprzatania sie nie nadajesz to jak mozesz pracowac jako spawacz?...
zdjecie uzytkownika
marcin - 2015-02-03 18:12:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kiedy sie wyprowadzacie i czy w nowym miejscu beda przyjmywac pracownikow?
zdjecie uzytkownika
ba o bab - 2015-02-06 15:55:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zol - 2015-02-03 11:04:34]:
to zacznij jak juz umiesz czytac lub skladac slaby to poczytaj co jest napisane na opakowaniu drutu spawalniczego lub poogladaj obrazki
zdjecie uzytkownika
zol - 2015-02-06 19:59:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ba o bab - 2015-02-06 15:55:00]:
ba o bab..."slaby" powiadasz...no błyskotliwa odpowiedź..blyskotliwa. ty to na pewno już czytasz nawet zabrudzone etykiety ze śmietnika no nie?
zdjecie uzytkownika
sceptyczny - 2015-02-08 20:45:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
rozmawiajcie o czymś sensownym, czyli o firmie G. a nie sprzeczajcie się o pierdoły, ... osobiście nigdy w życiu bym tam nie wrócił, zostałem potraktowany jak śmieć, nie polecam
zdjecie uzytkownika
edward - 2015-02-09 08:42:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
niektórym się po prostu należy....
zdjecie uzytkownika
ba o bab - 2015-02-09 12:58:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zol - 2015-02-06 19:59:12]:
to poczytaj swoja poprzednia wypowiedz 'bendzie' masz racje 'bendzie lepij'
zdjecie uzytkownika
.,,, - 2015-02-10 14:33:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Bąk - 2015-02-02 19:05:04]:
slyszalem ze firma sie przenosi wiadomo kiedy? czy w nowym zakladzie bedzie mozliwos zatrudnienia?
zdjecie uzytkownika
nick12 - 2015-02-14 14:50:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
"Tu powstaje zakład ślusarsko-spawalniczy. Powstanie 200 miejsc pracy"

tak pisało na płocie budowy
zdjecie uzytkownika
dvdkvn - 2015-02-19 18:24:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kpiny sobie z ludzi urządzają....
zdjecie uzytkownika
KUTANGA - 2015-02-25 13:32:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] robota jest ok tylko trzeba robic masz robote caly rok placone wszystkie swiadczenia i pasi jak ktos gada ze to ciezka praca to jest mega idieta pozdro
zdjecie uzytkownika
abram - 2015-02-27 01:41:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szukam pracy jako jakiś pracownik fizyczny, ale bardzo zależy mi, żeby pracodawca miał do mnie szacunek i nie traktował jako robola. Z racji teogo że firma gawroński zajmuje się plaletami do opon i innymi takimi rzeczami związanymi z oponami to może potrzebują kogoś rzetelnego do pracy fizycznej? liczę na to
zdjecie uzytkownika
kjjnm - 2015-03-09 21:37:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [abram - 2015-02-27 01:41:15]:
skoro innych nie szanuja to watpie zeby zalezalo mu na nowym pracowniku. bo jak bedzie mial nadmiar roboty to wysle w teren
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Gawroński Sp.z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Gawroński Sp.z o.o. ?
Zadaj pytanie