Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Gawroński Sp.z o.o.

Pracowałeś w firmie Gawroński Sp.z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
olek - 2014-02-16 17:07:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ta firma to istna porazka,stare popegeerowskie bloki, 0 przestrzegania zasad europejskich, jednym slowem smrod brud i ubóstwo
zdjecie uzytkownika
Gienek - 2014-02-16 22:49:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [polok - 2014-02-16 16:47:34]:
Nie jestem zadnym majstrem,nawet w tej firmie nie pracuję.
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-02-17 13:10:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [polok - 2014-02-16 16:47:34]:
ten pan którego tak nieładnie nazywacie tak samo wypowiadał się o Odlewni,z której go zwolnili i cieszył się z różnych aspektów pracy w waszej firmie
zdjecie uzytkownika
ciekawski??a - 2014-02-17 16:30:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ile płacą na magazynie ??
zdjecie uzytkownika
polok - 2014-02-19 15:07:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2014-02-17 13:10:12]:
to po co sie wypowiadasz o ludziach ktorych zwolniono jak tam nie pracujesz??
zdjecie uzytkownika
mlody - 2014-02-20 12:41:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w kazdej innej firmie placa za nadgodziny 50% a soboty i niedziele 100% a w tej ma sie normalna stawke godzinowa(usunięte przez administratora), a pozniej sie dziwia czemu co niektorzy nie chca zostac na nadgodzinach
zdjecie uzytkownika
hyhi - 2014-02-21 00:51:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Aj tam głupoty gadacie,fajna firma,jak sie starannie pracuje a nie olewa prace to bardzo mila atmosfera,o wiele lepiej niz w innych niektorych sremskich i okolicznych firmach :) płaca też jak na początek bardzo przyzwoita.Polecam.
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-02-21 22:35:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mlody - 2014-02-20 12:41:15]:
tu nie chodzi czy chcecie zostawać po godzinach,tylko wykonujcie swoją pracę .poszanuj też pracę kolegi obok,bo to on nadrabia to co ty zawalisz
zdjecie uzytkownika
Kamil - 2014-03-04 18:44:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie byłem 1 dzień w pracy i zwolnienie dyscyplinarne.
zdjecie uzytkownika
wwk - 2014-03-05 17:57:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam! od jakiegoś czasu w internecie pojawia się ogołoszenie na stanowisko Planista/ka procesu produkcyjnego palet możecie mi coś na ten temat powiedzieć?? niema chętnych czy faktycznie warto tam składać podanie??
zdjecie uzytkownika
producent - 2014-03-09 14:40:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie siedzi 11 osób tylko 9 jak się wszyscy zejdą. Ale spokojnie idzie nowe.
zdjecie uzytkownika
olac to - 2014-03-24 12:53:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2014-02-21 22:35:44]:
haha dobre
zdjecie uzytkownika
zifdghf - 2014-04-12 14:28:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2014-02-21 22:35:44]:
Ha ha przecież tam to jest bałagan na maxa ,Majstrowie chcą pokazać ze sa najlepsi a w efekcie nie mają pojęcia o logistyce , zaopatrzeniu towaru na produkcje i o prawidłowym zachęceniu pracownika do uczciwej i solidnej pracy - powód jest jeden chcą pokazac że bez nich ta firma padnie i patrzą jedynie aby mieć jak największą wypłatę ,premie itd.
zdjecie uzytkownika
Robert - 2014-04-24 09:40:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam pracowałem w tej Firmie 6 lat jak mieściła sie w Kościanie i Lesznie bardzo milo wspominam t lata,chciałbym wiedzieć kto z starej ekipy tam pracuje (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
brak chętnych do wyzysku - 2014-05-18 09:24:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
to było dawno temu i firma w tym formacie już nie istnieje ... teraz jest tam strasznie... niekompetencja ... donosy ...niepłacenie za nadgodziny, których w teorii nie ma a często trzeba przysiedzieć nawet i 24 godziny ... a rozliczane jako premie jeśli już postanowią zapłacić (ok 10 zł za h).. .. człowiek dawno zszedł na ostatni plan w tej firmie ...
zdjecie uzytkownika
wiki - 2014-05-28 22:03:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zawsze gdy czytam jak ktoś narzeka na donosy to sobie myśle, co ktoś musiał przeskrobać, że sie teraz boi.
zdjecie uzytkownika
praco - 2014-06-01 11:06:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam jak tam w firmie coś jakoś cicho czyż by zamówień nie było
zdjecie uzytkownika
pracus - 2014-08-12 10:47:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
moze bedzie wreszcie wiecej roboty.Moze podniosa place..
teraz jest okazja...nie?
zdjecie uzytkownika
jacek - 2014-08-16 23:48:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Możecie napisac cos więcej, bo z tego co widze Gawroński przedwczoraj wystawił nowa oferte pracy na stanowisko Pracownik Produkcji - Operator Robota Spawalniczego. Ja o firmie wiem niewiele, w sumie tylko tyle, że to producent systemów logistycznych dla przemysłu. Z oferty wyczytałem, że praca jest w systemie 3-zmianowym, proponują umowe o prace i oczywiście tajemnicze atrakcyjne wynagrodzenie. Warto w ogóle aplikować?
zdjecie uzytkownika
guest - 2014-08-18 09:53:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracus - 2014-08-12 10:47:32]:
Roboty będzie więcej, a może to ci się podniesie ciśnienie tylko. Im więcej przesiedzisz w nadgodzinach tym więcej zarobisz. Szansę na podwyżki podstaw mają tylko ludzie, którzy wiedzą co robią i się wykazują, a nie przychodzą odsiedzieć.
zdjecie uzytkownika
miichal - 2014-08-18 09:57:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
produkuja jeszcze te palety czy zamowienie juz sie skonczylo
zdjecie uzytkownika
Beeny Hill - 2014-08-25 11:52:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [guest - 2014-08-18 09:53:27]:
Podwyżki mają raczej nietykalni pupile majstrów - bo są niby niezastąpieni
zdjecie uzytkownika
mxx - 2014-09-12 20:04:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam większość z was tylko narzeka chce zmienić prace. w Mechlinie Gawroński stawia chale miał bym blisko może ktoś napisać jak tam się pracujecie w jakim systemie? i ile można wyciągnąć jako spawacz z nadgodzinami i bez albo magazynie na wózku.
zdjecie uzytkownika
lol - 2014-09-15 16:04:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak chcecie być traktowani jak g_wno to zapraszam do nas do firmy ... przepracowałem tu wiele lat i panu G. już dawno się w głowie przewróciło ....
zdjecie uzytkownika
mxx - 2014-09-17 23:37:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lol - 2014-09-15 16:04:32]:
panie lol nie pytam o traktowanie bo w dzisiejszych czasach nigdzie nie traktują pracownika tak jak by chciał. pytałem o zarobki i system pracy a skoro pan przepracował tam wiele lat i jest pan traktowany jak g... to co pana tam trzyma???
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Gawroński Sp.z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x