brak logo

Ag-Complex sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o Ag-Complex sp. z o.o.

Nick 2010-08-18 14:23:52
Nie radzę zaczynać pracy w Ag-Complex. To jest niepoważna firma traktująca swoich pracowników instrumentalnie. Z uśmiechem do samego końca - do momentu aż Ci powiedzą, że w sumie to już Cię nie potrzebują.
1
pracownik Ag Complex 2010-08-18 14:34:08
Nieprawda! Każdy jest dobrze traktowany. Świadczy o tym fakt, że ludzie nie odchodzą i chętnie pracują.
OK 2010-08-18 17:31:19
NIE WARTO TAM PRACOWAC
lolo 2011-02-22 12:30:10
Nie polecam pracy w Ag. Complex.
anonim 2011-09-05 15:43:15
pracowałem tam dwa lata i niema tam chamstwa a jak moj kumpel awansował na kontrolere i puscił własnoł brygade to 5000 ma
anonim 2011-09-19 17:19:07
Czy kobiety tam pracują na sortowni?
xxxxx 2011-11-23 18:34:32
O tutaj ktoś mówi prawdę. Nie wiem kto to pisał ale w 100% ma rację. Teraz nie podpisali umowy z najlepszą dziewczyną co robiła w terenie, Ona miała w głowie poukładane i wiedziała co robi, a nam się z nią bardzo dobrze pracowało. Konkretna, słowna, uczciwa i co najważniejsze kompetentna . Zostawili barachło, lizusów, wazeliniarzy i [usunięte przez administratora] opierdalaczy i ściemniaczy.. Szkoda mi dziewuchy, ba zaczęła studia w kierunku ogrodniczym. Świnie wpędzili ją w koszty, a ona ma rodzinę i kredyty
bylypracownik 2011-12-31 14:19:18
ja pracowalem tam kilka lat i spoko powiem krótko, a juz jesli
Ag sami zwalniaja to widocznie te osoby sie nie nadaja i tyle w tym temacie
stek 2012-02-24 21:41:59
kazdy jesty chłopek co tam pracował i pracuje ale firma jest solidna po chajs wpłaca ale jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w tej firmie i ludzi wporzodku zwalnia i jeden drugiemu mowi i szacunku nie maja
1
JEST SUPER 2012-02-24 22:53:52
Widać, że ktoś nie może pogodzić się z faktem zwolnienia. Jeżeli uważasz się za osobą na kompetentną i niezastąpioną to wydaje mi się, że rozpoczynając pracę w firmie prywatnej należałby przewidzieć taką ewentualność jak zwolnienie z powodu czy to np jak się ktoś wypowiada ustępując miejsca członkom rodziny. Przykro mi, ale na to zwykły szary pracownik nie ma i nie będzie miał wpływu.
Studia- super sprawa:) niestety w dzisiejszych czasach samo doświadczenie nie wystarcza. Może spójrz na to z innej strony- zdobyłaś doświadczenie, studiujesz (a to kosztuje w naszym kraju nie tylko Ciebie) w celu uniknięcia kolejnego przykrego doświadczenia może warto pomyśleć bardziej przedsiębiorczo i działać na własny ra [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nek- kapitał początkowy masz rewelacyjny- doświadczenie + wiedza.
nie głupi 2012-03-03 12:37:15
Było lepiej - to prawda.
2
wasikcwel 2013-04-07 11:31:47
to prawda bylo lepiej,odkąd my(czyt. zlodzieje) tu dowodzimy jest jeszcze lepiej,tzn. dla nas,pracownikom placimy smieszne grosze i nadal chca pracowac,mimo ze na nic im nie starcza. zycie jest piekniejsze gdy okrada sie ludzi :)
lulek 2013-09-05 20:17:28
Ha ha ha. Na sortowni to nadgodziny są extra do pracy ale nie do wypłaty. [usunięte przez administratora].. i nie pytać o kasę
dota 2014-01-08 15:49:32
no ateraz premie jakie są na zimie 20% i -20% taki pan (usunięte przez administratora)dał
1
kolo 2014-01-08 19:41:02
co ty gadasz
szef 2014-02-12 22:06:20
A ja dostałem premię . Super ! Dostali tylko dobrzy pracownicy .
kszysztof klon 2014-02-21 12:40:50
nie polecam tej agencji uwaga pobiera opłate za załatwienie pracy..jeżeli zrezygnujesz przed wyjazdem nie odzyskasz kasy...od nas wyciągneli po 400zł pracowałem jako spawacz we włoszech po tygodniu stwierdzili ze za wolne mamy ruchy i zjechaliśmy do polski.. było nas kilku co do pracy nie mieli zastrzeżeń niby za wolno sie ruszaliśmy przy składaniu dużych elementów ram i spawaniu gdzie biegiem nie da sie tego zrobić po prostu śmieszne..chcieli żebyśmy pracowali do wyjazdu (usunięte przez administratora)
kszysztof klon 2014-02-22 13:23:24
wiec pracowalismy do wyjazdu ale nie zaplacili nam za ten tydzien.
rumburak 2014-04-10 17:44:54
tego smego klocki lego
gucio 2014-06-14 23:03:50
Kadra kierownicza to Towarzystwo Wzajemnej Adoracji. Sami sobie premie dają, a pracownikom marne grosze zostają. Pracowałem tam długi czas. Zwolnienie z dnia na dzień, bo nie było gdzie kolegi wcisnąć. A przekręty na Michałowie to kosmos. Kto widział ten wie.
Pozdrawiam moich "kochanych" byłych pracodawców!
kamila 2014-10-08 15:02:12
pracownicy firmy pokryli podczas prac nie mówiąc wcześniej że zamierzają coś robić w tym miejscu mój samochód piachem!!!!! samochód brudny porysowany a chamstwo nie potrafiło się nawet odezwać w sposób kulturalny tylko potrafią pluć pod nogi!!!! co to za czelność. bród i chamstwo tak oceniam firmę!!!!
lulek 2014-11-18 18:53:24
a jak mają mówić jak się ich okrada i tak już z nędznych wypłat, do tego dochodzi brak szacunku z waszej strony. Traktujecie ich gorzej niż ścierę od podłogi, a oni zapieprz.... na całą waszą biurówę i wasze śmierdzące [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
fargo 2015-02-11 02:22:01
może jeśli nie o opiniach o firmie Ag-Complex to pomówmy może po prostu o suchych faktach które jesteśmy w stanie tutaj napotkać, co Wy na to ? mnie interesuje przede wszystkim to na jakie zarobki można u nich liczyć, no i w pierwszej kolejności na to czego właściwie mogę się spodziewać na rozmowie kwalifikacyjnej?
lysy 2015-05-06 21:28:44
zawsze zostaną królowie przesypu ten kto pracuje albo pracowal to wie o kogo chodzi
lysy 2015-05-06 21:43:50
rozmowa będzie ok ale umowy o prace raczej nie dostaniesz a jeśli chodzi o pieniądze to sam zobaczysz najlepiej jak bys chciał robic za darmo
lulek 2015-10-18 12:22:46
tak zatrudniało... ale potem pozwalniali tych co się nadawali do tej roboty i mieli jakieś pojęcie a zostawili wazeliniarzy i podpierdalaczy
klara 2016-05-11 14:14:12
A jak z okresem wypowiedzenia skoro daję tę umowę o pracę @darex może ty wiesz coś więcej na ten temat?
Zostaw swoją opinię o Ag-Complex sp. z o.o. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ag-Complex sp. z o.o.