Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Ag-Complex sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Ag-Complex sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
pracownik Ag Complex - 2010-08-18 14:34:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nieprawda! Każdy jest dobrze traktowany. Świadczy o tym fakt, że ludzie nie odchodzą i chętnie pracują.
zdjecie uzytkownika
OK - 2010-08-18 17:31:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NIE WARTO TAM PRACOWAC
zdjecie uzytkownika
lolo - 2011-02-22 12:30:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam pracy w Ag. Complex.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-09-05 15:43:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowałem tam dwa lata i niema tam chamstwa a jak moj kumpel awansował na kontrolere i puscił własnoł brygade to 5000 ma
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-09-19 17:19:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy kobiety tam pracują na sortowni?
zdjecie uzytkownika
xxxxx - 2011-11-23 18:34:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O tutaj ktoś mówi prawdę. Nie wiem kto to pisał ale w 100% ma rację. Teraz nie podpisali umowy z najlepszą dziewczyną co robiła w terenie, Ona miała w głowie poukładane i wiedziała co robi, a nam się z nią bardzo dobrze pracowało. Konkretna, słowna, uczciwa i co najważniejsze kompetentna . Zostawili barachło, lizusów, wazeliniarzy i [usunięte przez administratora] opierdalaczy i ściemniaczy.. Szkoda mi dziewuchy, ba zaczęła studia w kierunku ogrodniczym. Świnie wpędzili ją w koszty, a ona ma rodzinę i kredyty
zdjecie uzytkownika
bylypracownik - 2011-12-31 14:19:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja pracowalem tam kilka lat i spoko powiem krótko, a juz jesli
Ag sami zwalniaja to widocznie te osoby sie nie nadaja i tyle w tym temacie
zdjecie uzytkownika
stek - 2012-02-24 21:41:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kazdy jesty chłopek co tam pracował i pracuje ale firma jest solidna po chajs wpłaca ale jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w tej firmie i ludzi wporzodku zwalnia i jeden drugiemu mowi i szacunku nie maja
zdjecie uzytkownika
JEST SUPER - 2012-02-24 22:53:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widać, że ktoś nie może pogodzić się z faktem zwolnienia. Jeżeli uważasz się za osobą na kompetentną i niezastąpioną to wydaje mi się, że rozpoczynając pracę w firmie prywatnej należałby przewidzieć taką ewentualność jak zwolnienie z powodu czy to np jak się ktoś wypowiada ustępując miejsca członkom rodziny. Przykro mi, ale na to zwykły szary pracownik nie ma i nie będzie miał wpływu.
Studia- super sprawa:) niestety w dzisiejszych czasach samo doświadczenie nie wystarcza. Może spójrz na to z innej strony- zdobyłaś doświadczenie, studiujesz (a to kosztuje w naszym kraju nie tylko Ciebie) w celu uniknięcia kolejnego przykrego doświadczenia może warto pomyśleć bardziej przedsiębiorczo i działać na własny ra [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nek- kapitał początkowy masz rewelacyjny- doświadczenie + wiedza.
zdjecie uzytkownika
nie głupi - 2012-03-03 12:37:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Było lepiej - to prawda.
zdjecie uzytkownika
wasikcwel - 2013-04-07 11:31:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to prawda bylo lepiej,odkąd my(czyt. zlodzieje) tu dowodzimy jest jeszcze lepiej,tzn. dla nas,pracownikom placimy smieszne grosze i nadal chca pracowac,mimo ze na nic im nie starcza. zycie jest piekniejsze gdy okrada sie ludzi :)
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-09 17:38:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wypowie się ktoś jeszcze co do pracy w Ag-Complex na sortowni? Zależy mi na aktualnej opinii. Jak jest z nadgodzinami. ekstra płatne? Jakiś system socjalny?
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-06-12 11:15:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Luźna atmosfera czy sami sztywniacy?
zdjecie uzytkownika
lulek - 2013-09-05 20:17:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ha ha ha. Na sortowni to nadgodziny są extra do pracy ale nie do wypłaty. [usunięte przez administratora].. i nie pytać o kasę
zdjecie uzytkownika
mario - 2013-09-09 23:21:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
lulek, pracujesz w Ag-Complex czy piszesz z nudów takie rzeczy? tak na poważnie co z tymi nadgodzinami?
zdjecie uzytkownika
dota - 2014-01-08 15:49:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
no ateraz premie jakie są na zimie 20% i -20% taki pan (usunięte przez administratora)dał
zdjecie uzytkownika
kolo - 2014-01-08 19:41:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dota - 2014-01-08 15:49:32]:
co ty gadasz
zdjecie uzytkownika
szef - 2014-02-12 22:06:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja dostałem premię . Super ! Dostali tylko dobrzy pracownicy .
zdjecie uzytkownika
Juhu - 2014-02-20 23:30:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak rozróżniasz dobrego i złego pracownika? Bo to trochę nieprofesjonalny podział... Może premię dostali ci, których wyniki pracy były zadowalające...
zdjecie uzytkownika
kszysztof klon - 2014-02-21 12:40:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie polecam tej agencji uwaga pobiera opłate za załatwienie pracy..jeżeli zrezygnujesz przed wyjazdem nie odzyskasz kasy...od nas wyciągneli po 400zł pracowałem jako spawacz we włoszech po tygodniu stwierdzili ze za wolne mamy ruchy i zjechaliśmy do polski.. było nas kilku co do pracy nie mieli zastrzeżeń niby za wolno sie ruszaliśmy przy składaniu dużych elementów ram i spawaniu gdzie biegiem nie da sie tego zrobić po prostu śmieszne..chcieli żebyśmy pracowali do wyjazdu (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
kszysztof klon - 2014-02-22 13:23:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiec pracowalismy do wyjazdu ale nie zaplacili nam za ten tydzien.
zdjecie uzytkownika
rumburak - 2014-04-10 17:44:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tego smego klocki lego
zdjecie uzytkownika
Domik - 2014-05-04 13:02:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę, że dajecie sobie jechać po pensji - trochę szkoda waszego wysiłku, bo za uczciwą pracę (tak podejrzewam) należy się kasa więc czemu nie walczycie?
zdjecie uzytkownika
gucio - 2014-06-14 23:03:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kadra kierownicza to Towarzystwo Wzajemnej Adoracji. Sami sobie premie dają, a pracownikom marne grosze zostają. Pracowałem tam długi czas. Zwolnienie z dnia na dzień, bo nie było gdzie kolegi wcisnąć. A przekręty na Michałowie to kosmos. Kto widział ten wie.
Pozdrawiam moich "kochanych" byłych pracodawców!
zdjecie uzytkownika
Ważniak - 2014-09-14 02:26:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak się zastanawiam - skoro wszędzie wciskają swoich znajomych i rodziny to niedługo będzie tak, że Ci na produkcji nie będą chcieli pracować bo uznają, że mają za niskie stawki. Może wtedy jacyś pracownicy na tym zyskają o ile ktoś zostanie. Chociaż ag-complex w utrzymaniu zieleni zatrudniało do tej pory samych porządnych ludzi...
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ag-Complex sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x