brak logo

Ag-Complex sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o Ag-Complex sp. z o.o.

Nick 2010-08-18 14:23:52
Nie radzę zaczynać pracy w Ag-Complex. To jest niepoważna firma traktująca swoich pracowników instrumentalnie. Z uśmiechem do samego końca - do momentu aż Ci powiedzą, że w sumie to już Cię nie potrzebują.
1
pracownik Ag Complex 2010-08-18 14:34:08
Nieprawda! Każdy jest dobrze traktowany. Świadczy o tym fakt, że ludzie nie odchodzą i chętnie pracują.
OK 2010-08-18 17:31:19
NIE WARTO TAM PRACOWAC
lolo 2011-02-22 12:30:10
Nie polecam pracy w Ag. Complex.
anonim 2011-09-05 15:43:15
pracowałem tam dwa lata i niema tam chamstwa a jak moj kumpel awansował na kontrolere i puscił własnoł brygade to 5000 ma
anonim 2011-09-19 17:19:07
Czy kobiety tam pracują na sortowni?
xxxxx 2011-11-23 18:34:32
O tutaj ktoś mówi prawdę. Nie wiem kto to pisał ale w 100% ma rację. Teraz nie podpisali umowy z najlepszą dziewczyną co robiła w terenie, Ona miała w głowie poukładane i wiedziała co robi, a nam się z nią bardzo dobrze pracowało. Konkretna, słowna, uczciwa i co najważniejsze kompetentna . Zostawili barachło, lizusów, wazeliniarzy i [usunięte przez administratora] opierdalaczy i ściemniaczy.. Szkoda mi dziewuchy, ba zaczęła studia w kierunku ogrodniczym. Świnie wpędzili ją w koszty, a ona ma rodzinę i kredyty
bylypracownik 2011-12-31 14:19:18
ja pracowalem tam kilka lat i spoko powiem krótko, a juz jesli
Ag sami zwalniaja to widocznie te osoby sie nie nadaja i tyle w tym temacie
stek 2012-02-24 21:41:59
kazdy jesty chłopek co tam pracował i pracuje ale firma jest solidna po chajs wpłaca ale jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w tej firmie i ludzi wporzodku zwalnia i jeden drugiemu mowi i szacunku nie maja
1
JEST SUPER 2012-02-24 22:53:52
Widać, że ktoś nie może pogodzić się z faktem zwolnienia. Jeżeli uważasz się za osobą na kompetentną i niezastąpioną to wydaje mi się, że rozpoczynając pracę w firmie prywatnej należałby przewidzieć taką ewentualność jak zwolnienie z powodu czy to np jak się ktoś wypowiada ustępując miejsca członkom rodziny. Przykro mi, ale na to zwykły szary pracownik nie ma i nie będzie miał wpływu.
Studia- super sprawa:) niestety w dzisiejszych czasach samo doświadczenie nie wystarcza. Może spójrz na to z innej strony- zdobyłaś doświadczenie, studiujesz (a to kosztuje w naszym kraju nie tylko Ciebie) w celu uniknięcia kolejnego przykrego doświadczenia może warto pomyśleć bardziej przedsiębiorczo i działać na własny ra [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nek- kapitał początkowy masz rewelacyjny- doświadczenie + wiedza.
nie głupi 2012-03-03 12:37:15
Było lepiej - to prawda.
2
wasikcwel 2013-04-07 11:31:47
to prawda bylo lepiej,odkąd my(czyt. zlodzieje) tu dowodzimy jest jeszcze lepiej,tzn. dla nas,pracownikom placimy smieszne grosze i nadal chca pracowac,mimo ze na nic im nie starcza. zycie jest piekniejsze gdy okrada sie ludzi :)
anonim 2013-06-09 17:38:41
Wypowie się ktoś jeszcze co do pracy w Ag-Complex na sortowni? Zależy mi na aktualnej opinii. Jak jest z nadgodzinami. ekstra płatne? Jakiś system socjalny?
Anonim 2013-06-12 11:15:04
Luźna atmosfera czy sami sztywniacy?
lulek 2013-09-05 20:17:28
Ha ha ha. Na sortowni to nadgodziny są extra do pracy ale nie do wypłaty. [usunięte przez administratora].. i nie pytać o kasę
mario 2013-09-09 23:21:45
lulek, pracujesz w Ag-Complex czy piszesz z nudów takie rzeczy? tak na poważnie co z tymi nadgodzinami?
dota 2014-01-08 15:49:32
no ateraz premie jakie są na zimie 20% i -20% taki pan (usunięte przez administratora)dał
1
kolo 2014-01-08 19:41:02
co ty gadasz
szef 2014-02-12 22:06:20
A ja dostałem premię . Super ! Dostali tylko dobrzy pracownicy .
Juhu 2014-02-20 23:30:33
A jak rozróżniasz dobrego i złego pracownika? Bo to trochę nieprofesjonalny podział... Może premię dostali ci, których wyniki pracy były zadowalające...
kszysztof klon 2014-02-21 12:40:50
nie polecam tej agencji uwaga pobiera opłate za załatwienie pracy..jeżeli zrezygnujesz przed wyjazdem nie odzyskasz kasy...od nas wyciągneli po 400zł pracowałem jako spawacz we włoszech po tygodniu stwierdzili ze za wolne mamy ruchy i zjechaliśmy do polski.. było nas kilku co do pracy nie mieli zastrzeżeń niby za wolno sie ruszaliśmy przy składaniu dużych elementów ram i spawaniu gdzie biegiem nie da sie tego zrobić po prostu śmieszne..chcieli żebyśmy pracowali do wyjazdu (usunięte przez administratora)
kszysztof klon 2014-02-22 13:23:24
wiec pracowalismy do wyjazdu ale nie zaplacili nam za ten tydzien.
rumburak 2014-04-10 17:44:54
tego smego klocki lego
Domik 2014-05-04 13:02:42
Widzę, że dajecie sobie jechać po pensji - trochę szkoda waszego wysiłku, bo za uczciwą pracę (tak podejrzewam) należy się kasa więc czemu nie walczycie?
gucio 2014-06-14 23:03:50
Kadra kierownicza to Towarzystwo Wzajemnej Adoracji. Sami sobie premie dają, a pracownikom marne grosze zostają. Pracowałem tam długi czas. Zwolnienie z dnia na dzień, bo nie było gdzie kolegi wcisnąć. A przekręty na Michałowie to kosmos. Kto widział ten wie.
Pozdrawiam moich "kochanych" byłych pracodawców!
Ważniak 2014-09-14 02:26:39
Tak się zastanawiam - skoro wszędzie wciskają swoich znajomych i rodziny to niedługo będzie tak, że Ci na produkcji nie będą chcieli pracować bo uznają, że mają za niskie stawki. Może wtedy jacyś pracownicy na tym zyskają o ile ktoś zostanie. Chociaż ag-complex w utrzymaniu zieleni zatrudniało do tej pory samych porządnych ludzi...
kamila 2014-10-08 15:02:12
pracownicy firmy pokryli podczas prac nie mówiąc wcześniej że zamierzają coś robić w tym miejscu mój samochód piachem!!!!! samochód brudny porysowany a chamstwo nie potrafiło się nawet odezwać w sposób kulturalny tylko potrafią pluć pod nogi!!!! co to za czelność. bród i chamstwo tak oceniam firmę!!!!
trew 2014-10-25 16:04:57
Pani Kamilo, a kiedy doszlo do tego incydentu? Moze powinna Pani to zglosic szfowi firmy. Niech nie mysla sobie, ze wszystko im ujdzie na sucho. Pracownicy firmy, też nie wypowiadaja sie dobrze o tej firmie, to cos musi byc na rzeczy. Sami sobie psuja wizerunek, tylko ciekawe kiedy to zrozumieja.....
4
lulek 2014-11-18 18:53:24
a jak mają mówić jak się ich okrada i tak już z nędznych wypłat, do tego dochodzi brak szacunku z waszej strony. Traktujecie ich gorzej niż ścierę od podłogi, a oni zapieprz.... na całą waszą biurówę i wasze śmierdzące [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
ulek 2014-12-31 22:19:09
ale mocne te opinie. @lulek czemu takie oskarżenia wysywasz wobec firmy. nie wiem dokładnie o co chodzi więc jeśli już tak piszesz to prosiłym o napisanie jakiś konkretów które coś dadzą a nie tylko pisanie tak dla sztuki albo dla oczernienia kogos. na pawdę warto podawać argumenty i tyle. pozdrawiam.
1
maniek 2015-01-27 01:55:04
no właśnie, ja myślę ze takie krytykowanie mam tylko sens, jesli podaje się konkrety, bo wiadomo że "dobre" i "złe" dla każdego może być coś innego a tak to będą jakieś konkretne informacje, to każdy je sobie będzie mógł sam zakwalifikować do swoich dobrych i złych i wyrobić sobie zdanie na temat Ag-Complex. :)
1
fargo 2015-02-11 02:22:01
może jeśli nie o opiniach o firmie Ag-Complex to pomówmy może po prostu o suchych faktach które jesteśmy w stanie tutaj napotkać, co Wy na to ? mnie interesuje przede wszystkim to na jakie zarobki można u nich liczyć, no i w pierwszej kolejności na to czego właściwie mogę się spodziewać na rozmowie kwalifikacyjnej?
czapig 2015-04-15 01:58:00
Zarówno pracownicy jak i pracodawcy do świętych nie należą. Osobiście jestem rozczarowny tą firmą bo wiele się po niej spodziewałem a wyszło takie Coco-Jambo.
juzek 2015-04-29 15:49:27
Ag-Complex oferują różne rozwiązania gospodarką odpadami czy też pielęgnacją i zakładania terenów zieleni. Firma działa z największą uczciwością i warto interesowac się tą firmą
lysy 2015-05-06 21:28:44
zawsze zostaną królowie przesypu ten kto pracuje albo pracowal to wie o kogo chodzi
lysy 2015-05-06 21:43:50
rozmowa będzie ok ale umowy o prace raczej nie dostaniesz a jeśli chodzi o pieniądze to sam zobaczysz najlepiej jak bys chciał robic za darmo
alek 2015-07-07 03:04:14
To raczej kiepsko, jeśli nie ma szansa na umowe o prace, bo jednak pewnie wiele osób byłoby nią zainteresowanych, bo wiadomo prawo do urlopu, wszystko opłacone i tym podobne. Pewnie jednak młodzi na początku kariery zawodowej byliby zainteresowani taką współpracą. Pytanie tylko jak tu ze stawkami, skoro kolega napisał, żeby chcieli pracowników darmowych.
lulek 2015-10-18 12:22:46
tak zatrudniało... ale potem pozwalniali tych co się nadawali do tej roboty i mieli jakieś pojęcie a zostawili wazeliniarzy i podpierdalaczy
czykarek 2015-10-18 15:59:23
Z tego co się orientowałem i dodatkowo bazując na własnym doświadczeniu raczej nie ma firmy, która bez ludzi doświadczonych zbuduje coś sensownego. Dodatkowo trzeba pomyśleć o przyzwoitych usługach na najwyższym poziomie. Myślicie, że jest szansa, że zmienią trochę sposób w jaki postrzegają pracowników?
Ygg 2015-10-18 15:59:43
@lysy a kto mówi zeby pracować za darmo nikt by się na to nie zgodził a jeśli chodzi o umowę to powinni dawać do podpisania zaraz po rozpoczeciu pracy albo nawet przed tym..zastanawiam się jakie warunki są na stanowisku prawnika w firmie Ag-Complex bo chętnie bym spróbował tam aplikować
Darex 2016-04-12 12:08:44
Umowę dają do podpisania już pierwszego dnia, więc spokojnie jesli o to chodzi, prosta sprawa i uczciwa
klara 2016-05-11 14:14:12
A jak z okresem wypowiedzenia skoro daję tę umowę o pracę @darex może ty wiesz coś więcej na ten temat?
Zostaw swoją opinię o Ag-Complex sp. z o.o. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ag-Complex sp. z o.o.