Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Ag-Complex sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Ag-Complex sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-09 17:38:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wypowie się ktoś jeszcze co do pracy w Ag-Complex na sortowni? Zależy mi na aktualnej opinii. Jak jest z nadgodzinami. ekstra płatne? Jakiś system socjalny?
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-06-12 11:15:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Luźna atmosfera czy sami sztywniacy?
zdjecie uzytkownika
lulek - 2013-09-05 20:17:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ha ha ha. Na sortowni to nadgodziny są extra do pracy ale nie do wypłaty. [usunięte przez administratora].. i nie pytać o kasę
zdjecie uzytkownika
mario - 2013-09-09 23:21:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
lulek, pracujesz w Ag-Complex czy piszesz z nudów takie rzeczy? tak na poważnie co z tymi nadgodzinami?
zdjecie uzytkownika
dota - 2014-01-08 15:49:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
no ateraz premie jakie są na zimie 20% i -20% taki pan (usunięte przez administratora)dał
zdjecie uzytkownika
kolo - 2014-01-08 19:41:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dota - 2014-01-08 15:49:32]:
co ty gadasz
zdjecie uzytkownika
szef - 2014-02-12 22:06:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja dostałem premię . Super ! Dostali tylko dobrzy pracownicy .
zdjecie uzytkownika
Juhu - 2014-02-20 23:30:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak rozróżniasz dobrego i złego pracownika? Bo to trochę nieprofesjonalny podział... Może premię dostali ci, których wyniki pracy były zadowalające...
zdjecie uzytkownika
kszysztof klon - 2014-02-21 12:40:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie polecam tej agencji uwaga pobiera opłate za załatwienie pracy..jeżeli zrezygnujesz przed wyjazdem nie odzyskasz kasy...od nas wyciągneli po 400zł pracowałem jako spawacz we włoszech po tygodniu stwierdzili ze za wolne mamy ruchy i zjechaliśmy do polski.. było nas kilku co do pracy nie mieli zastrzeżeń niby za wolno sie ruszaliśmy przy składaniu dużych elementów ram i spawaniu gdzie biegiem nie da sie tego zrobić po prostu śmieszne..chcieli żebyśmy pracowali do wyjazdu (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
kszysztof klon - 2014-02-22 13:23:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiec pracowalismy do wyjazdu ale nie zaplacili nam za ten tydzien.
zdjecie uzytkownika
rumburak - 2014-04-10 17:44:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tego smego klocki lego
zdjecie uzytkownika
Domik - 2014-05-04 13:02:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę, że dajecie sobie jechać po pensji - trochę szkoda waszego wysiłku, bo za uczciwą pracę (tak podejrzewam) należy się kasa więc czemu nie walczycie?
zdjecie uzytkownika
gucio - 2014-06-14 23:03:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kadra kierownicza to Towarzystwo Wzajemnej Adoracji. Sami sobie premie dają, a pracownikom marne grosze zostają. Pracowałem tam długi czas. Zwolnienie z dnia na dzień, bo nie było gdzie kolegi wcisnąć. A przekręty na Michałowie to kosmos. Kto widział ten wie.
Pozdrawiam moich "kochanych" byłych pracodawców!
zdjecie uzytkownika
Ważniak - 2014-09-14 02:26:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak się zastanawiam - skoro wszędzie wciskają swoich znajomych i rodziny to niedługo będzie tak, że Ci na produkcji nie będą chcieli pracować bo uznają, że mają za niskie stawki. Może wtedy jacyś pracownicy na tym zyskają o ile ktoś zostanie. Chociaż ag-complex w utrzymaniu zieleni zatrudniało do tej pory samych porządnych ludzi...
zdjecie uzytkownika
kamila - 2014-10-08 15:02:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracownicy firmy pokryli podczas prac nie mówiąc wcześniej że zamierzają coś robić w tym miejscu mój samochód piachem!!!!! samochód brudny porysowany a chamstwo nie potrafiło się nawet odezwać w sposób kulturalny tylko potrafią pluć pod nogi!!!! co to za czelność. bród i chamstwo tak oceniam firmę!!!!
zdjecie uzytkownika
trew - 2014-10-25 16:04:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Pani Kamilo, a kiedy doszlo do tego incydentu? Moze powinna Pani to zglosic szfowi firmy. Niech nie mysla sobie, ze wszystko im ujdzie na sucho. Pracownicy firmy, też nie wypowiadaja sie dobrze o tej firmie, to cos musi byc na rzeczy. Sami sobie psuja wizerunek, tylko ciekawe kiedy to zrozumieja.....
zdjecie uzytkownika
lulek - 2014-11-18 18:53:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak mają mówić jak się ich okrada i tak już z nędznych wypłat, do tego dochodzi brak szacunku z waszej strony. Traktujecie ich gorzej niż ścierę od podłogi, a oni zapieprz.... na całą waszą biurówę i wasze śmierdzące [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
ulek - 2014-12-31 22:19:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ale mocne te opinie. @lulek czemu takie oskarżenia wysywasz wobec firmy. nie wiem dokładnie o co chodzi więc jeśli już tak piszesz to prosiłym o napisanie jakiś konkretów które coś dadzą a nie tylko pisanie tak dla sztuki albo dla oczernienia kogos. na pawdę warto podawać argumenty i tyle. pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
maniek - 2015-01-27 01:55:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
no właśnie, ja myślę ze takie krytykowanie mam tylko sens, jesli podaje się konkrety, bo wiadomo że "dobre" i "złe" dla każdego może być coś innego a tak to będą jakieś konkretne informacje, to każdy je sobie będzie mógł sam zakwalifikować do swoich dobrych i złych i wyrobić sobie zdanie na temat Ag-Complex. :)
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-02-11 02:21:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Skończyłam w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl kierunek Opiekun Medyczny, trwał tylko 1 rok, byłam bardzo zadowolona z zajęć, świetni nauczyciele, praktycy, ciekawe zajęcia. Po tym jak zdałam egzamin szkoła zaproponowała mi pracę w zawodzie w Niemczech. Jestem bardzo zadowolona z wyboru!!!
zdjecie uzytkownika
fargo - 2015-02-11 02:22:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
może jeśli nie o opiniach o firmie Ag-Complex to pomówmy może po prostu o suchych faktach które jesteśmy w stanie tutaj napotkać, co Wy na to ? mnie interesuje przede wszystkim to na jakie zarobki można u nich liczyć, no i w pierwszej kolejności na to czego właściwie mogę się spodziewać na rozmowie kwalifikacyjnej?
zdjecie uzytkownika
czapig - 2015-04-15 01:58:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zarówno pracownicy jak i pracodawcy do świętych nie należą. Osobiście jestem rozczarowny tą firmą bo wiele się po niej spodziewałem a wyszło takie Coco-Jambo.
zdjecie uzytkownika
juzek - 2015-04-29 15:49:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ag-Complex oferują różne rozwiązania gospodarką odpadami czy też pielęgnacją i zakładania terenów zieleni. Firma działa z największą uczciwością i warto interesowac się tą firmą
zdjecie uzytkownika
lysy - 2015-05-06 21:28:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kamila - 2014-10-08 15:02:12]:
zawsze zostaną królowie przesypu ten kto pracuje albo pracowal to wie o kogo chodzi
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-05-06 21:42:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja osobiście wybrałem pracę z kierunku medycznego. Obecnie będę kończył Technika dentystycznego w szkole Gowork www.szkoly.gowork.pl. Mają super warsztaty, dużo praktyki, na czym właśnie mi zależało. Kierunek nie drogi, a nauczyciele super przekazują wiedze. Jeszcze egzamin zawodowy przede mną ale na pewno go zdam. A nawet już mam wstępne oferty pracy z wysokim wynagrodzeniem sięgającym 3.000 zł po uzyskaniu tytułu Technika Dentystycznego. Wszystkim polecam!
zdjecie uzytkownika
lysy - 2015-05-06 21:43:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [czapig - 2015-04-15 01:58:00]:
rozmowa będzie ok ale umowy o prace raczej nie dostaniesz a jeśli chodzi o pieniądze to sam zobaczysz najlepiej jak bys chciał robic za darmo
zdjecie uzytkownika
alek - 2015-07-07 03:04:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To raczej kiepsko, jeśli nie ma szansa na umowe o prace, bo jednak pewnie wiele osób byłoby nią zainteresowanych, bo wiadomo prawo do urlopu, wszystko opłacone i tym podobne. Pewnie jednak młodzi na początku kariery zawodowej byliby zainteresowani taką współpracą. Pytanie tylko jak tu ze stawkami, skoro kolega napisał, żeby chcieli pracowników darmowych.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ag-Complex sp. z o.o.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Ag-Complex sp. z o.o.?
Zadaj pytanie
alert