Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Aneks Polska Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Aneks Polska Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
szelma - 2014-08-19 15:00:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [muchomorek - 2014-08-19 11:50:05]:
miałem nadzieję, że dowiem się tutaj czegoś więcej na temat samych warunków pracy i tego czym właściwie Aneks Polska się zajmuje, a zamiast tego wszędzie jakieś wspominki po imprezach organizowanych przez firmę. To znaczy nie zrozumcie mnie źle. To dobrze, że AP umożliwia swoim pracownikom integracje - na pewno wpływa to dobrze na atmosferę w pracy jednak czy moglibyście napisać coś więcej o pracy tutaj? jedyne czego udało mi się dowiedzieć to, że firma działa w branży artykułów obuwniczych i po za tym nigdzie nie mogę znaleźć więcej informacji. Niestety strona firmy jest ciągle w budowie i chyba nie zanosi się na to, aby w najbliższym czasie można było z niej skorzystać. Będę wdzięczny za wszelkie info ;)
zdjecie uzytkownika
koko - 2014-09-02 23:30:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W tej firmie a raczej (usunięte przez administratora) y już gorzej być nie może. Wymagania na najwyższym poziomie a gdzie podwyżki(usunięte przez administratora) gdzie premie. Jaja sobie z ludzi robią. Masakra jakaś
zdjecie uzytkownika
janp - 2014-09-13 22:48:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (7)
Co prawda to prawda, ale pan kierownik taki sie juz urodzil i nie nie bedzie inny.
Taki czlowiek ma tylko mozliwosc byc kierownikiem przy 30 procentowym bezrobociu bo inaczej bylby sam byl bez pracy. Poprzez zazsrtaszenie potrafi i niedolega kierowac produkcja.
Tacy ludzie wyzywaja sie w pracy bo niemaja w domu nic do powiedzenia.
Bylem, probowalem to zmienic i szkoda mi was i mam nadzieje, ze znajdziecie inna.
Pozdrowienia dla Was wszystkich oprocz donosicielki Marty.P
Od Janka
Pozdrowienia dla ortopedii od janka
zdjecie uzytkownika
janp - 2014-09-13 22:54:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (9)
Co prawda to prawda, ale pan kierownik taki sie juz urodzil i nie nie bedzie inny.
Taki czlowiek ma tylko mozliwosc byc kierownikiem przy 30 procentowym bezrobociu bo inaczej bylby sam bez pracy. Poprzez zasrtaszenie potrafi i niedolega kierowac produkcja.
Tacy ludzie wyzywaja sie w pracy bo niemaja w domu nic do powiedzenia.
Bylem, probowalem to zmienic i szkoda mi was i mam nadzieje, ze znajdziecie inna prace.
Pozdrowienia dla Was wszystkich oprocz donosicielki Marty.P
Janek

Pozdrowienia dla ortopedii od janka
zdjecie uzytkownika
kobra - 2014-09-26 12:25:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (8)
Dokładnie mam to samo zdanie co janp. O kierowniku to można by pisać i pisać bo to nie kierownik tylko osoba do straszenia, jak nie robisz normy to czy pracujesz trzy miesiące czy trzy dni zruga przy wszystkich i straszy, że się pożegnamy, nie uznaje sprzeciwu i satysfakcję mu sprawia to, że wszyscy to słyszą i czują strach. Liczy się norma nie człowiek. Nie ważne ile pracujesz, norma musi być, to co, że maszyna co chwilę się psuje, a mechanik nie ma czasu, albo nie ma wkładek docietych, "NORMA! NORMA! NORMA! Bo jak nie to wie pani co..." Najczęstsze słowa, które od niego słyszałam. Nie to, że się uprzedziłam do człowieka, ale miałam w życiu trzech kierowników i byli normalni, człowiek mógł zapytać, poradzić się byli pomocni i szanowali pracownika w Aneksie tylko marzyłam by się nie odzywał, dodam, że norme wyrabialam i tępa nie jestem. Pani kierowniczka K od początku była miła nawet doradzała i było ok do momentu, gdy jedna pani zawaliła robotę i zrzuciła na nową (mnie) nie dało się wytłumaczyć i od tego momentu pani K już nie była miła. Niektórzy piszą, że atmosfera beznadziejna, niekoniecznie. Ja akurat trafiłam na fajne panie, prawdą jest, że jak chodzi o naukę to wiele czasu nie poświęca bo też muszą swoje zrobić, do szkolenia powinien być ktoś inny kto pomoże bądź w razie potrzeby pokaże lub jeszcze raz wyjaśni. Najlepiej by było, gdyby nowy pracownik wszedł na halę i wszystko wiedział trochę organizacyjnie nie ogarnięte, ale da się przeżyć. Są także przypadki, że jak jakaś "nowa" nie kumata lub niektórym nie przypadnie do gustu to na dzień dobry ma ksywkę i jest obiektem żartów, jest kilka takich pań co o to zadbają, na przerwach przed i po pracy lubią wtedy pogadać dużo o danej osobie. Ja osobiście nie doświadczyłam ale byłam świadkiem nieraz, ja mogę jedynie powiedzieć, że trafiłam na miłe i pomocne babki i za to im dziękuję. Jeśli chodzi o p. Prezesa i kadry to są ok można załatwić wszystko. Praca 5 dni w tyg na zmiany, na początek zlecenie za minimalną( jak wszędzie) jak potrzeba można się zapisać na weekend dodatkowo. Kuchnia, jadalnia wszystko jest co potrzeba, kto pali może wychodzić na zewnatrz, przerwa 20 min. Dużo dziewczyn chwali tą pracę pewnie dlatego, że nauczyły się olewać humory p.kierownika i już dłużej tam pracują. Ja nie zgadzam się na takie zachowanie jakie wykazuje kierownictwo i dlatego się pożegnałam z Aneksem, ale jak ktoś lubi pracować i wszystko co usłyszy spływa po nim jak po kaczce śmiało może aplikować.
zdjecie uzytkownika
janp - 2014-10-08 15:17:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Zgadzam sie, ze prezes jest w porzadku, ale informacje dostaje jednostronne od
kierownika (tego od straszenia).
Wiadomo, ze nie moze byc za duzo luzu i norma musi byc wykonana.
Kierownik majacy choc troche oglady nie musi pracownikow straszyc, zeby produkcja szla. Ja bylem przez bylych kierownikow traktowany po ludzku i tak staralem sie traktowac moje pracownice.
Nawet "szary" pracownik moze wniesc pomysly jak usprawnic niektore procesy, bo
przy nich pracuje, ale zastraszony przestaje myslec i robi wszystko tak jak zawsze. Pan kierownik moglby obciapac za samowolke lub nawet pomysl przywlaszczyc i dostac pochwale od pana prezesa.
Jak sie ktos taki urodzil to i taki pozostanie. Nikt nie zmieni sie... na pana.
Rozmowa z tym kierownikiem (bo sa jeszcze inni porzadni)to teatr jednego aktora tzn. monolog. Taki kierownik szkodzi firmie i opinii o niej.
Co do organizacji to jest dla mnie partyzantka, stale jest wszystko robione na zawolanie, a produkcje nalezy minimum w 80 procentach planowac.
Firma moglaby duzo zyskac, gdyby miala kierownika na poziomie i z oglada, ktory
traktuje pracownikow nie jak zlo konieczne, bo bez nich nie byloby firmy.
Kazda firma jest tyle warta ile wart jest zespol pracownikow.
Dlatego celem kazdego kierownika powinni byc zadowoleni procownicy, bo tylko tacy sa wydajni.
Pozdrowienia janp.
zdjecie uzytkownika
Koles - 2014-10-23 22:11:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Powaznie tam sie zarabia 1100 ?! Moja kobieta szyje czapki i zarbia od 2300 jak wyrobi norme , a jak wyrobi wiecej to i 3000 klockow zarabia. 1100 to przeciez żenada i żart jakiś.. to juz byle to jakiegos sklepiku , albo w biedronce na kasie sie 1500-1800 na reke zarabia.. a ja chcialem jeje zaproponowac tam robote bo by miala blisko heheheh a tu widze bo komentarzach totalna żenada i jakis psychol zamiastk ierownika co to jednej ksiazki na temat bycia szefem nie przeczytal heheh jak postepowac z ludzmi czy jakiejs ksiazki to psychologi... epoka kamienia łupanego ta firma.
zdjecie uzytkownika
mona - 2014-10-24 11:38:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
koles, sama chętnie pójdę szyć czapki za taką kasę, daj namiary tylko, a do Aneksu swojej pani nie proponuj bo się rozczarujecie finansowo.
zdjecie uzytkownika
dako - 2014-10-30 19:48:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
szczerze muszę powiedzieć , że nie wiem co ta firma musiałaby mi w tej chwili zaproponować, abym miał ochotę przyjść tutaj i pracować. Ano to branża jakaś atrakcyjna, bo gdzie teraz kto widział pieniadze w branży obuwniczej. Ani jak to już samo wyszło kasa nie za specjalna. Ogólnie ocena nie jest najlepsza z mojej strony
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-12-21 17:52:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Uwazajcie na ta firmę a szczególnie na(usunięte przez administratora).Ona to wielka oszustka,dość że wykorzystuje ludzi,płaci im grosze (dosłownie) to jeszcze zalega z płatnością,a jak ktoś się upomina o swoje to nie można się z nia skontaktować!!Uważajcie na (usunięte przez administratora)to jest OSZUSTKA!!
zdjecie uzytkownika
LOL - 2014-12-22 14:24:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [gość - 2014-12-21 17:52:32]:
A co taki szarak z magazynu ma wspólnego z naszą wypłatą??????????????
Może nie zarabiamy kokosów ale wypłata jest zawsze na czas i nie jest aż tak źle.Uwierz inni mają gorzej.
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-12-22 20:50:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mnie LL też oszukała ale dałam sobie spokój. Następnym razem będę omijać z daleka.
zdjecie uzytkownika
gośč - 2015-01-13 15:12:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
Uważajcie na pana kierownika.Niech Was nie zmylą jego uśmieszki i żarciki. Jest niesamowicie fałszywy i zrobi wszystko aby uchronić własny tyłek. Nie ufajcie temu człowiekowi bo źle na tym wyjdziecie ;)
zdjecie uzytkownika
mak - 2015-01-21 17:50:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [gośč - 2015-01-13 15:12:16]:
Masz racje wiem cos o tym . Nigdy ani przedtem ani potem nie spotkalem
takiego czlowieka ,a znam ich sporo.
zdjecie uzytkownika
ares - 2015-02-03 11:20:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Uwaga wszyscy zwolnieni przed końcem umowy mają prawo do odwołania w sadzie pracy i domagają się odprawy za 3 miesiące.
zdjecie uzytkownika
mafia - 2015-02-11 18:37:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałam tam kiedyś i szkoda niszczyć zdrowia na tą firmę.
Panuje tam mobbing ze strony starszych pracowników,które tam wytrwały, prezesa, walnietej dyrektorki.
Uważajcie na dziewczynę w czarnych wlosach ktora chwali sie ze jezdzi motorem. jest falszywa i uwielbia podkladac innym swinie.

W firmie panuje kurz i brud.
Ogolnie nie polecam, najgorsza firma jaka moze istniec.
praca nużaca gdzie mozna spać.

zarobki? fatalne....
za zrobienie jednego paku gdzie miesci sie juz kilka spakowanych wkladek do butow sa grosze.
jesli uda Ci sie za miesiac zarobic 800zł to jestes wielki.

Zarobki są na akord--ile zrobisz tyle zarobisz.
Musisz zrobic chociaz tysiac zeby na dniowke miec 50zł.

zdjecie uzytkownika
Misio - 2015-02-12 16:23:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Tak sobie czytam te brednie i oczy przecieram . Jaka dyrektorka(dla niewtajemniczonych to mamy tylko prezesa i jego zastępcę- 2 facetów) jaki motor?! Co Ty kobieto wypisujesz? Czy kiedykolwiek rozmawiałaś z prezesem? Jaki mobbing z jego strony?
Jak chcesz pracować w sterylnych warunkach to zapraszam do szpitala na salę operacyjną. Są osoby które zarabiają dużo i dla nich niestraszne 1000par , a Ty widocznie jesteś z dawnej epoki "Czy się stoi czy się leży to 2 tysie się należy" Powodzenia u innych pracodawców.
zdjecie uzytkownika
bydło - 2015-02-13 20:10:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Miso=czarna z motorem :)
zdjecie uzytkownika
KOLOROWA - 2015-02-20 11:31:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
WITAM
W 2013/2014 PRACOWAŁAM W ANEKSIE I WŁAŚCIWIE JESTEM Z TEJ WSPÓŁPRACY BARDZO ZADOWOLONA TRAFIŁAM NA DZIAŁ "SKÓRY" (STANIE PRZY MASZYNIE I WYCINANIE "SZTANCOWANIE " WKŁADEK) PRACA MOŻE NIE LEKKA ALE DO ZNIESIENIA, SZKOLENIE PROWADZIŁA BARDZO MIŁA DZIEWCZYNA KASIA WSZYSTKO MI WYTŁUMACZYŁA I DAWAŁA DOBRE RADY.CO MIAŁAM ZROBIĆ TO ROBIŁAM NORMA JEST DO ZROBIENIA CHOĆ CZASAMI BYWA TRUDNO OGÓLNIE PRAWIE ROK PRACY A JA NIE JESTEM ROZCZAROWANA ANI ZNIESMACZONA, NIKT MNIE NIE OSZUKAŁ WYPŁATA ZAWSZE BYŁA NA CZAS Z SOBOTĄ ZAROBIŁAM OK 2000 NETTO WIĘC NIE JEST TAK ŹLE ;) JEDYNY MINUS JAK DLA MNIE TO FAKTYCZNIE KIEROWNIK TRUDNY CZŁOWIEK KTÓRY MOŻE SIĘ PRZYCZEPIĆ MIAŁAM DLA NIEGO ZAWSZE UŚMIECH I GRZECZNIE ODPOWIADAŁAM NA PYTANIA MOZE DLATEGO NIE MIAŁAM Z NIM WIĘKSZYCH PRZEPRAW MOJA OGÓLNA OCENA TO DOBRY JEŚLI COŚ ZNOWU W MOIM ZYCIU SIĘ WYWRÓCI I ZNOWU BĘDĘ SZUKAĆ PRACY PEWNIE TAM WRÓCĘ :)

PAKOWANIE TO ZUPEŁNIE INNA BAJKA TAM DZIEWCZYNY PRACUJĄ NA AKORD I FAKTYCZNIE MUSZĄ NIEŹLE ZAIWANIAĆ ABY WYJŚĆ NA SWOJE
zdjecie uzytkownika
nikol - 2015-03-13 10:37:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam mam pytanie jestem zainteresowana praca w aneksie ale chciałabym do pakowania się dostać czy ktoś cos wie jak się tam dostać?czy trzeba specjalne podanie skladac?
zdjecie uzytkownika
888 - 2015-03-15 11:00:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nikol - 2015-03-13 10:37:10]:
aplikujesz ogólnie do pracy a na rozmowie możesz zasugerować że wolisz na pakowanie
zdjecie uzytkownika
nikol - 2015-03-15 12:07:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a idzie zarobić wogule na tym pakowaniu? wiem ze to acord jakies normy trzeba wyrobić ..
z góry dzięki za odp.
zdjecie uzytkownika
małgorzata - 2015-03-16 15:48:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czesc tez jestem ciekawa jak wygląda praca na pakowaniu no i czy zarobki sa w miare praca się wydaje ogolnie spoko jak się czyta komentarze wiadomo raz gorzej raz lepiej jest ale to chyba jak wszędzie ...
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Rozmowa z panem kadrowym b.uprzejma, konkretna i rzeczowa. Podany ogólny zakres obowiązków i wszelkie inne informacje, trudnych pytań nie było tylko podstawowe typu: jaki zawód, poprzednia praca czy jest chęć pracy na zmiany i może na noc, ogólne info na czym praca będzie polegać. Rozmowa miła i konkretna. Szczegóły i miejsce podane dopiero na hali przez brygadziste lub kierowniczke.
Pytania: Nie było trudnych pytań.
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-03-25 11:34:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Udzielanie urlopu

Zgodnie z kodeksem pracy, jedna część urlopu musi wynosić co najmniej 14 dni kalendarzowych. Pracownik sam decyduje, jak podzielić sobie przysługujące mu wolne. Może też od razu wykorzystać cały urlop wypoczynkowy.
zdjecie uzytkownika
fajnaOla - 2015-03-29 16:36:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
uwaga na kapusia jest na pakowaniu pyskata świnka Moniczka......
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Aneks Polska Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Aneks Polska Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie