brak logo

Aneks Polska Sp. z o.o.

Jaworzno

Opinie o Aneks Polska Sp. z o.o.

bezstronna 2015-05-03 08:34
Witam serdecznie żadko tu jestem, ale pozdrawiam panią Barbi która ma czas patrzeć koleżankom na łapki a swoich nie widzi,ma kobieta tupet!ja i moje koleżanki chodzą do pracy a nie przyglądać się innym ,pracujemy ciężko żeby zarobić ,ta pani powinna zmienić pracę !proponujemy do marketu na ochroniarza policzy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] do szefa i przynajmniej zarobi bo prowizja od każdego złapanego złodzieja leci.buziaczki.
bezstronna 2015-05-03 08:39
oczywiście rzadko a nie żadko błąd w sztuce:)
Rozmowa Kwalifikacyjna 2015-05-03 10:10
święta racja pani barbi za dużo wkładek dziecinnych się nawąchała i dlatego taki ma nick ,jak można koleżankom na ręce patrzyć ,czy ona ma za tyle czasu ?ja też wychodzę z pracy zmęczona i nic nikomu nie liczę.,bo nie mam na to czasu.pozdrawiam bezstronną.
MAJOWA 2015-05-03 12:30
TO CO WYPISUJE TZW,,BARBIE''TO WSTYD DLA BABEK KTÓRE PRACUJĄ W ANEKSIE,większość z nas jest w pracy i pracuje! a nie przygląda się koleżankom na ręce ,bidna kobieta mam wrażenie że nie wie od czego służy ten portal ,a w nawiasie dowiem się kto takie bzdury wypisuje ,szkoda że nie miała odwagi napisać nicka imiennie .pozdrawiam dziewoje z produkcji ,my takich debilów nie mamy.Kasia lecę na grila:)
MAJOWA 2015-05-03 12:50
aaaa zapomniałam ,to wisienka na torcie! ,jak już się dowiem kto to! nie omieszkam poinformować szefa o tym że ktoś coś widzi jakieś nieprawidłowości w pakowaniu i nie zwróci mu uwagi, tylko się cieszy z tego że to idzie w świat, i ANEKS ma za pomyłki (człowiek jest omylny) kłopoty,buziaczki dla barbie.
SERWER 2015-05-03 13:30
LUBIĘ CIĘ WIĘC SPRAWDZĘ KTO MA TYLE DO POWIEDZENIA:-)WYŚLĘ MAILA KASIU:-)
P.Irena 2015-05-03 14:50
Witam serdecznie Panie z Aneksu,jestem tu po raz pierwszy i ostatni ,Ktoś narobił plotek o mnie i pisał w moim imieniu ,Monike znam ze stolika ,lecz krótko;,no coś tam popeplała ale mnie to ominęło bo takie klimaty nie dla mnie i tyle w tym temacie ,a jak ktoś ma problem ze sobą to niech może do psychologa?to tylko praca .W inne konwersje się nie wtajemniczam,dziękuję za telefon.
SERWER 2015-05-03 15:38
Jak ktoś w temacie to zapraszam;SERWER;odpisze kto co i za ile?
4
Ania 2015-05-04 10:56
czy ktoś wie czy są przyjęcia do Aneksu?jakie płace ?
Kasia stara wyga 2015-05-06 09:25
podobno są ,musisz podanie złożyć,min zarobisz,a jak będziesz zasuwać to zarobisz więcej,ja z sobotami i niedzielą mam ok 2tyś.
mądra 2015-05-13 16:46
P. Ireno to pani powinna udać się do psychologa albo od razu do psychiatry jest pani bardzo fałszywą osobą a skąd to wiem bo wszyscy to wiedzą i mówią o tym a barbi i monika są sto razy lepsze od pani i "tyle w tym temacie"
Zainteresowana pracą 2015-05-22 20:22
Jakie tam są zarobki i na jaką umowę się pracuje? Proszę o informacje.
ONA 2015-05-28 12:02
CZY SA PRZYJĘCIA DO PRACY??
PROSZĘ O ODPISANIE
Serwer 2015-05-29 15:59
masz powielone żeby wkońcu dotarło kim jesteś barbi ,monia,mądra itp .tid.żegnam
Kasia stara wyga 2015-05-29 17:17
barbi.....
czekałam i się doczekałam ,nie żryj na naszej przerwie wszystko widzimy przez szybke,ty masz przerwę potem, a w sumie ty masz na żarcie całą dniówkę.,a jak ci mój śmiech nie pasuje to zapraszam po dniówce.
zosia 2015-06-01 08:59
czy są przyjęcia na produkcje?jak się można dowiedzieć?dziękuje za odp
1
Kasia stara wyga 2015-06-12 14:16
niema zwalniają ,słyszałam że za stare też się będą brać....
Praca_Aneks 2015-08-11 14:38
Są przyjęcia do firmy Aneks przez Agencje Pracy. Więcej informacji pod numerem telefonu( usunięte przez administratora )
pedros 2015-08-13 11:35
przez adecco w sosnowcu na warszawskiej 2
patryk 2015-08-17 07:26
co to za firma i ciemni ludzie ze muszą robić soboty i niedziele z żeby 2 tys. zarobić dajecie się wykorzystywać jak w większości w firmach można to nazwać nawet polskimi obozami pracy
3
opinia 2015-09-28 18:19
Masz recje ten człowiek w domu służy na czterech łapkach przed teściową i żona
a w dodatku bardzo konfliktowa rodzinka
1
Były pracownik 2015-10-05 13:12
Przyjęcia są praktycznie na okrągło. Płacą dobrze ok 1300-1600 w zależności jaka zmiana i ile godzin i czy jest norma i czy są zamówienia więc trzeba zapitalać żeby zarobić. Umowa zlecenie na trzy miesiące potem miała być o pracę ale przedłużyli na kolejne trzy miesiące na zlecenie a potem zwalniali. Po to żeby znów przyjmować. Jak jest robota to przyjmują jak się robota kończy to na bruk.Atmosfera jak w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Jedna na drugą donosi jedna drugiej patrzy na ręce a liderki tylko gonią i szukają dziury w całym żeby donieść na pracownika i nie stracić własnej premii a pan kierownik co jakiś czas robi zebranie żeby wszystkim przypomnieć jakie są mierne i denne leniwe i nieopłacalne, przynosząc firmie same straty.. Osobiście nie polecam.
9
janp 2015-11-20 18:32
Fajna Firma. Bhb? Placa 10,-pln, a stawka niemiecka na tym stanowisku to 40,-pln.
Bogaca sie na formie niwolnictwa. Ale ludzie w Polsce nie maja wyboru.
5
janp 2015-11-20 18:33
Fajna Firma. Bhb? Placa 10,-pln, a stawka niemiecka na tym stanowisku to 40,-pln.
Bogaca sie na formie niwolnictwa. Ale ludzie w Polsce nie maja wyboru.
3
janp 2015-11-29 17:24
Stawka sie zgadza, bo mialem osobiscie mozliwosc porownania i mnie to zszokowalo.
Mam na mysli prace na produkcji wkladek. Zeby to byla chociaz stawka 20,-pln.
W wiekszosci pracuja kobiety, ktore nie maja wielkiego wyboru w Jaworznie i okolicy.
Do tego bhp nie gra roli, klej jest szkodiwy, male prasy w ktorych mozna rozdruzgotac reke, ale liczy sie ilosc. Pracownice boja sie zglosic wypadek, bo moglyby wyleciec z pracy.






Panie motywowane sa przez kierownika, ktory powiedzialbym ma sklonnosci sadystyczne!
A mozna Panie motywowac inaczej, bez teroru. Bylem tam 6 miesiecy,dlatgo wiem
Ulubione powiedzenie kierownika: Chce pani tu pracowac? Tak. To dlaczego pani tak malo robi?









Fajne panie, ale przez tzw.kieronika sa zastraszone.
5
janp 2015-11-29 17:24
Stawka sie zgadza, bo mialem osobiscie mozliwosc porownania i mnie to zszokowalo.
Mam na mysli prace na produkcji wkladek. Zeby to byla chociaz stawka 20,-pln.
W wiekszosci pracuja kobiety, ktore nie maja wielkiego wyboru w Jaworznie i okolicy.
Do tego bhp nie gra roli, klej jest szkodiwy, male prasy w ktorych mozna rozdruzgotac reke, ale liczy sie ilosc. Pracownice boja sie zglosic wypadek, bo moglyby wyleciec z pracy.






Panie motywowane sa przez kierownika, ktory powiedzialbym ma sklonnosci sadystyczne!
A mozna Panie motywowac inaczej, bez teroru. Bylem tam 6 miesiecy,dlatgo wiem
Ulubione powiedzenie kierownika: Chce pani tu pracowac? Tak. To dlaczego pani tak malo robi?









Fajne panie, ale przez tzw.kieronika sa zastraszone.
6
L 2015-12-09 15:43
Kasa na koncie zawsze przed 10-tym
ja 2015-12-14 10:59
krew się w żyłach gotuje,jak się czyta takie komentarze.NIE POZDRAWIAM
1
Wernyhora 2015-12-21 20:20
Ze wszystkich firm, w których pracowałem do tej pory Aneks jest u mnie na pierwszym miejscu jeśli chodzi o komfort i warunki pracy.
mateo 2016-07-11 20:42
jak to praca fizyczna, no chyba przyjacielu się nie spodziewałeś wczasów pod gruszą na produkcji artykułów obuwniczych. ale przecież nawet w tym roku były oferty pracy u nich na kierowników pakowania i magazynów, miałbyś lżej, dlaczego nie spróbowałeś?
mareczek 2016-11-21 23:08
bo Aneks to firma działająca na systemie rodem ze średniowiecza poczytaj sobie Pozdrawiam
7
Młoda 2017-02-01 09:36
Witam Panie mam pytanie czy praca w Aneksie jest praca szkodliwa i czy na wszystkich działach czy halach jest wyczuwalna woń klejów.Bede bardzo wdzięczna za info
4
ADW 2017-02-04 21:00
pracowałam tam jakiś czas temu na stanowisku specjalistycznym - nie na produkcji. Ogólnie tragedia. Zespół zastraszony, słabo wykształcony no i kierownik Jarek - facet ze skłonnościami sadystycznymi, uprawiający mobbing jak ogródek, sytuacji konfliktowe, stresowe - to tam codzienność. Donoszenie, podkładanie świni również. Firma kreująca się na koncern mentalnie ludzie tkwią w garażu. Nie polecam wykształconym, chcącym się rozwijać ludziom z niezłym doświadczeniem, szukajcie w korporacjach lepiej , tam nie ma po co iść.
22
Wrrr 2017-02-08 17:25
1300-1600 to dobra płaca?? Błagam Was ludzie szanujcie się! Podnoscie swoje kwalifikacje i nie dajcie się wyzyskiwac! Tyle to wynajem mieszkania kosztuje :-/
12
tito 2017-02-14 18:35
Szukają pracowników i szukają. Wielu innych pracodawców kusi nie tylko płacą na poziomie 1600-1800 pln. W innych zakładach istnieją dodatki w postaci bonów świątecznych, wyprawek dla dzieci, ubezpieczeń medycznych oraz gwarancja wzrostu pensji. Proszę poczytać. A tu nawet miłej atmosfery nie ma..
8
Praca jak Praca 2017-02-15 11:25
Dziwię się tym wszystkim negatywnym opiniom. Pracuję na produkcji ponad 2 lata, hala przestronna, jasna i raczej czysta, tak samo ubikacje, jadalnie i szatnia. Praca również ok, byłam już na wielu stanowiskach i nie działo się nic strasznego. Wiadomo, że atmosferę tworzą ludzie, nie każdy chce pomóc, jest kilka osób wrogo nastawionych do innych a nawet wrednych ale wystarczy je omijać i robić swoje. Kierownika p. Jarka też nie uważam za jakiegoś tyrana, ma swój specyficzny ton mówienia i czasem powie parę słów za dużo ale to jest praca i kierownik jest kierownikiem. Często nam pomaga, rozwiązuje problemy związane w wykonywanymi przez nas czynnościami i nie raz problemy między pracownikami żeby praca szła dobrze. Dla mnie praca jak praca. Chcielibyśmy większej kasy bo to jednak są kleje, temperatury itd, może w przyszłości jeszcze się coś zmieni. Dla osób, które myślą o przyjęciu się to spróbujcie, umowa o pracę, godziny pracy są w porządku, weekendy dla chętnych (rzadko każą przyjść obowiązkowo), wypłata za miesiąc (u mnie) to 1600-1800 zl. Brakuje tylko niestety pakietu socjalnego
6
miła 2017-02-24 19:39
praca jest w porządku . nie ma co nazekac . pracuje na produkcji .. przyjęcia są . dziewczyny nowe przychodzą , porobia kilka dni i się zwalniają . czemu ? bo to nie praca dla każdego . nie każdemu to spasuje . nie zaszkodzi przyjść i spróbować . korona z głowy nie spadnie .
2
Alicja 2017-03-31 13:27
@miła, czyli polecasz pracę w tym miejscu?
2
ZADOWOLONY 2017-05-13 15:41
Swietna Atmosfera.Pan Jarek konkretny gosciu.Duzo pracy.Produkcja W ANEKSIE TO RAJ DO INNYCH FIRM.POZDRAWIAM
miła 2017-06-07 23:59
Tak ... JA polecam . ;)
świerzak 2017-08-12 15:09
Siemka. Jaka jest robota na magazynie, bo zamierzam się tam przyjąć?
5
beata 2017-08-14 18:29
Jaka atmosfera na produkcji? czy jest aż tak naprawdę źle jak piszą niektóre osoby wyżej?
Alicja 2017-08-30 12:44
@miła czemu polecasz? Co możesz powiedzieć o mocnych stronach firmy? @ZADOWOLONY co możesz powiedzieć o warunkach pracy w Aneks Polska Sp. z o.o.? To ważne informacje dla osób, które chcą się zatrudnić w firmie.
1
ja. 2017-09-03 12:57
za 1600-1800 zł to jedynie ukraińców znajdą,teraz ludzie za 2 tyś nie chcą pracować,a tu nawet 2 tyś niema,żal!!!
4
Alicja 2017-09-20 20:35
@ja. czy pracowałaś w Aneks Polska Sp. z o.o.? Nie ma żadnych dodatkowych premii? Czy jest coś jeszcze z czego jesteś niezadowolona pracując w firmie?
ona 2017-10-05 08:53
Praca spoko natomiast atmosfera beznadziejna. Dziewczyny świnie pod nogi rzucają.
Alicja 2017-10-05 09:11
@ona czy napiszesz coś więcej o warunkach pracy w firmie Aneks Polska Sp. z o.o.? Dobrze, jeśli wspomnisz na jakim stanowisku jesteś, ponieważ na każdym stanowisku obowiązują inne warunki pracy.
natex 2017-10-05 12:53
Witam, dziewczyny mam pytanie czy na dzień dzisiejszy są przyjęcia do tej firmy i czy przyjmują takie osoby jak np; ja która dopiero skończyła szkołę średnią.

Pozdrawiam
ona 2017-10-14 07:43
@Alicja pracuję na produkcji. Dziewczyny same stwarzają nie miłą atmosferę obgadywanie siebie nawzajem jest to na początku dnia i tak do końca dniówki . Nowym dziewczyną nie odpuszczą muszą pokazać swoją wyższość przez co nowe czują nie smak i po prostu się zwalniaja. Nie przez pracę, ale właśnie przez to jak są traktowane przez pracownicę o dłuższym stażu,bo praca jak praca wszystkiego trzeba się nauczyć ,ale w stresie się nie da wiem to sama po sobie zacisnelam zęby i powiedziałam że sie nie dam i nadal pracuje i nie zamierzam się zwalniać . Osobą które planują się zatrudnić w Aneksie polecam .
ona 2017-10-14 08:23
@Alicja dlaczego nie wezmiecie nowych pracownic na rozmowę ,ale nie grupowo każda z osobna może będą miały odwagę coś powiedzieć ich zdanie chyba też jest ważne .
Zostaw swoją opinię o Aneks Polska Sp. z o.o. - Jaworzno
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Aneks Polska Sp. z o.o.