Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Aneks Polska Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Aneks Polska Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
XXJAXX - 2014-01-05 17:18:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
POPIERAM CIE anonim - 2011-10-29 19:07:54.NIKT NIKOGO NA SILE TAM NIE TRZYMA.NIE PASUJE TO (usunięte przez administratora).ZNAJDA SIE INNI CO Z CHECIA PRZYJDA TAM PRACOWAC!!!!!
zdjecie uzytkownika
ciekawa - 2014-01-14 14:13:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam mam pytanie czy to prawda co pisza o aneksie i czy sa tam przyjecia ??
zdjecie uzytkownika
a odpowiem - 2014-01-17 19:27:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak, są przyjęcia :))
zdjecie uzytkownika
ciekawa - 2014-01-25 19:20:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a do czego są przyjęcia ???prosze o szybką odpowiedź
zdjecie uzytkownika
damian - 2014-02-17 14:13:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ostatnio aneks polska poszukiwał na stanowisko Technolog produkcji akcesoriów obuwniczych, ale czego szukają teraz to nie wiem.
zdjecie uzytkownika
kiniaa - 2014-02-27 19:56:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
hmm aaa czy ktoś mi powie jakie są zarobki na produkcji ?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-03-08 18:03:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [kiniaa - 2014-02-27 19:56:57]:
Dlaczego klamiecie nie jest tak strasznie jak piszecie
Praca jest tylko trzeba sie starac i trzeba chciec pracowac i starczy
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-03-20 16:37:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [anonim - 2014-03-08 18:03:24]:
jak się postarasz i norme wyrobisz to zarobisz 1100.
zdjecie uzytkownika
kiniaa - 2014-03-22 14:06:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
1100zł na rękę? a są jakieś premie?
zdjecie uzytkownika
Była Pracownica - 2014-04-28 14:04:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam. Pracowałam w Aneksie jakiś czas temu. Jeżeli chodzi o moją opinie na temat zakładu to jest jak najbardziej na ok. Szczerze mówiąc to nie o kierowniku powinno się tu pisać lecz o dziewczynach/kobietach które tam pracują, co druga kobieta chce rządzić innymi,gdy tylko jest okazja obgadują się nawzajem-gdy jedne idą na przerwę na fajkę a drugie na stołówkę, pózniej spotykają się na hali i wielkie przyjaciółki. Jednym słowem to tylko pracownice sobie robią kolo du...py nikt więcej. Mnie też spotkał nieraz ten zaszczyt obrabiania mi du..py za plecami.Dziewczyny już mają o to problem jak przyjdzie jakaś nowa osoba i zaraz robi normę, jeszcze gorzej jak robi więcej od starszej pracownicy &*^%(#$. Co do kierownika zgodzę się że jest surowy, ale ciekawe jak inna kobieta poradziła by sobie z taką zgrają pracowników. Każda jest tylko mądra przy koleżance, ale żadna nie pójdzie i nie powie tego osobiście, a dlaczego?? bo się boicie. Nie raz widziałam jak pan kierownik podchodzi do jakiegoś stanowiska a każda siedząca spuszcza głowę i modli się aby " pan" przypadkiem się do niej nie odezwał. Pozdrawiam właśnie te wszystkie tak odważne panie.
zdjecie uzytkownika
Bossa - 2014-04-28 19:19:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
O rany z jednej skrajności w drugą. Zamiast patrzeć na innych skupcie się na sobie, bo wytykać błędy jest bardzo łatwo...
zdjecie uzytkownika
kiniaa - 2014-05-05 17:36:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiecie coś o jakiś przyjęciach? czy są ? albo kiedy będą?
zdjecie uzytkownika
... - 2014-05-06 14:22:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przyjęcia były teraz w kwietniu, może jeszcze kogoś potrzebują najlepiej by było jakbyś osobiście podeszła i sie zapytała i to najlepiej jak najszybciej :) pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
... - 2014-05-06 14:23:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Przyjęcia były teraz w kwietniu, może jeszcze kogoś potrzebują najlepiej by było jakbyś osobiście podeszła i sie zapytała i to najlepiej jak najszybciej :) pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
pawlo76 - 2014-05-06 14:46:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zlozylem niedawno cv chcialem zapytac czy nie potrzebuja facetow np.na magazyn lub produkcje albo na wozek widłowy i czy sa przyjecia
zdjecie uzytkownika
kiniaa - 2014-05-06 17:15:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dziekuje za odpowiedz, wlasnie zlozylam CV w marcu wiec juz chyba nie ma szans ze sie odewzą..
zdjecie uzytkownika
ehh - 2014-05-11 21:14:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tepe ci... macie wypisywac opinie o firmie czyli zarobki jaki kierownik podejscie do pracownika itp a nie klucicie sie o [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] mijam was praktycznie codziennie wracajac z pracy i nie dziwie sie temu co poniektoree tu wypisuja i te klutnie o nic.Konrety! i tak na szczescie moje i niektorych nie widze waszych tepych geb.Widac ze nikt was dobrze nie kluje bo tak to byscie siedzialy cicho.
zdjecie uzytkownika
ahh - 2014-05-15 22:25:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ehh - 2014-05-11 21:14:35]:
A cóż za tępa sztuka to pisała? Toż to wtórny analfabetyzm!
zdjecie uzytkownika
Bomba - 2014-05-17 14:11:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na telefonie mam ciężko ogarnąć oferty pracy z aneksu moze ktoś powie na jakiej stronie szukać aktualne oferty z Aneksu...
zdjecie uzytkownika
kimi - 2014-05-17 19:39:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja nic nie znalazłem na te chwilę. Ale jak jesteś już na goworku to pewnie i tu coś ewentualnie możesz od nich znaleźć
zdjecie uzytkownika
wesoła - 2014-06-01 11:50:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zabawa integracyjna udana, dziękuję bardzo. tylko żeby nie była ostatnią
zdjecie uzytkownika
Bomba - 2014-06-01 20:06:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
??Ej wesołA??
zdjecie uzytkownika
dona - 2014-06-01 21:06:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
IMPREZA INTEGRACYJNA SUUPER OBY CZĘŚCIEJ SIĘ TAKIE IMPREZY ODBYWAŁY
zdjecie uzytkownika
zabawa - 2014-06-02 22:33:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
wrażenia z imprezy pozytywne :) świetny zespół, świetna zabawa
zdjecie uzytkownika
kimi - 2014-06-28 20:30:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to dobrze, że tak reagujecie jako pracownicy. Imprezy zazwyczaj podnoszą morale zespołu pracowników ;)
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Aneks Polska Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski