Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Aneks Polska Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Aneks Polska Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
hehe.. - 2015-04-18 19:21:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ostatnia wypowiedz mnie rozwaliła,przeczytaj blondyna co napisałaś..Z tyłu liceum z przodu muzeum....a resztę sobie dośpiewaj..
zdjecie uzytkownika
Magda - 2015-04-19 15:22:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
witam ,jak jest na pakowaniu bo mam zamiar się przyjąć ,jakie warunki ,płaca,atmosfera;)
zdjecie uzytkownika
obca - 2015-04-25 01:28:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Warunki do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a atmosfera jeszcze gorsza. Monika świnka ze wszystkim leci do kierowniczki. Ciesze sie ze juz tam nie pracuje bo nowe dziewczyny sa gnebione przez stare pracownice a jeslu ktoras z nowych pojdzie naskarzyc do kierowniczki p. Renaty z pakowania to macie pewne ze was zwolnia.
zdjecie uzytkownika
koleżanka - 2015-04-27 19:09:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To co napisała Obca to święta prawda ja też już tam nie pracuje, ale ta cała świnka to wredna świnia,jest pusta jak te wkładki które udaje że robi widać nic więcej nie potrafi,pozdrawiam te które ją przejrzały.
zdjecie uzytkownika
pani - 2015-04-30 19:44:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A ja wam radzę te które są gnębione czy na Was nadają od razu do kierownika!niema dużo czasu ,ale ja miałam to szczęście że mnie wysłuchał i pracuje już kilka lat,nie jestem na pakowaniu tyle mam szczęścia,tam jest zazdrość o wszystko.
zdjecie uzytkownika
Barbie - 2015-05-01 14:43:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tez tam pracowalam i kolorowonie jest ale wszystkiego miec nie mozna , a Ty Kasiu jak niewiesz co mowisz i jestes tak ograniczona ze nie potrafisz wsadzic wkladki do woreczka i policzyc do 5 to sie moze nie wypowiadaj , kazdemu by nerwy puscily jakby musial 50 raz tlumaczyc debilowi co ma robic a swinie podkladalas sobie sama a wiem bo widzialam wszystko ze stolika obok a jak chcesz podyskutowac o dziewczynie od motoru to daj tylko znac bo to jest zloty czlowiek a Ty jestes poprostu tempa! "na mnie sie nie krzyczy mnie sie przytula" hahahaha!
zdjecie uzytkownika
Kasia - 2015-05-02 11:26:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pytanie ,jak można się dostać do pracy do aneksu ,czy należy słożyć cv , i gdzie lepiej na produkcji czy na pakowaniu?
zdjecie uzytkownika
Magda - 2015-05-02 11:48:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
PROSZE O INFORMACJE WIEM ŻE SĄ PRZYJĘCIA NA PAKOWANIE ,JAKIE TAM ZAROBKI??
WIEM ŻE NOWE PRACOWNICE MAJĄ PRZEKICHANE WIEM ŻE NIEMOŻNA SOBIE DAĆ W KASZE DMUCHAĆ TO MAM GDZIEŚ ,TYLKO NIEWIEM JAK Z KASĄ?CZY TO OD WKLADKI CZY OD GODZINY?PROSZE O ODP..
zdjecie uzytkownika
maloa - 2015-05-02 11:59:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
KOBITO JAK NIE MUSISZ TO NIE ANEKS ,MARNE ZAROBKI ,O ATMOSFERZE JUZ NIE WSPOMNE DUŻO WALNIĘTYCH ZAZDROSNYCH O WSZYSTKO BAB CFANIAKUJĄ A NA JEDNYM WÓZKU JADA JAK I TE STARE WYGI TAK I TE SWIŻO PRZYJĘTE.POZDRAWIAM
zdjecie uzytkownika
maloa - 2015-05-02 12:00:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
KOBITO JAK NIE MUSISZ TO NIE ANEKS ,MARNE ZAROBKI ,O ATMOSFERZE JUZ NIE WSPOMNE DUŻO WALNIĘTYCH ZAZDROSNYCH O WSZYSTKO BAB CFANIAKUJĄ A NA JEDNYM WÓZKU JADA JAK I TE STARE WYGI TAK I TE SWIŻO PRZYJĘTE.POZDRAWIAM
zdjecie uzytkownika
produkcja - 2015-05-02 15:01:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jestem na produkcji i jest spox wiadomo zawsze sie znajdzie jakas cwaniara ale olewaj nigdy sie nimi nie przejmuj sa puste i maja nierowno pod sufitem.pozdrawiam Kasie z pakowania:)
zdjecie uzytkownika
bezstronna - 2015-05-03 08:34:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam serdecznie żadko tu jestem, ale pozdrawiam panią Barbi która ma czas patrzeć koleżankom na łapki a swoich nie widzi,ma kobieta tupet!ja i moje koleżanki chodzą do pracy a nie przyglądać się innym ,pracujemy ciężko żeby zarobić ,ta pani powinna zmienić pracę !proponujemy do marketu na ochroniarza policzy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] do szefa i przynajmniej zarobi bo prowizja od każdego złapanego złodzieja leci.buziaczki.
zdjecie uzytkownika
bezstronna - 2015-05-03 08:39:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oczywiście rzadko a nie żadko błąd w sztuce:)
zdjecie uzytkownika
Rozmowa Kwalifikacyjna - 2015-05-03 10:10:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
święta racja pani barbi za dużo wkładek dziecinnych się nawąchała i dlatego taki ma nick ,jak można koleżankom na ręce patrzyć ,czy ona ma za tyle czasu ?ja też wychodzę z pracy zmęczona i nic nikomu nie liczę.,bo nie mam na to czasu.pozdrawiam bezstronną.
zdjecie uzytkownika
MAJOWA - 2015-05-03 12:30:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
TO CO WYPISUJE TZW,,BARBIE''TO WSTYD DLA BABEK KTÓRE PRACUJĄ W ANEKSIE,większość z nas jest w pracy i pracuje! a nie przygląda się koleżankom na ręce ,bidna kobieta mam wrażenie że nie wie od czego służy ten portal ,a w nawiasie dowiem się kto takie bzdury wypisuje ,szkoda że nie miała odwagi napisać nicka imiennie .pozdrawiam dziewoje z produkcji ,my takich debilów nie mamy.Kasia lecę na grila:)
zdjecie uzytkownika
MAJOWA - 2015-05-03 12:50:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
aaaa zapomniałam ,to wisienka na torcie! ,jak już się dowiem kto to! nie omieszkam poinformować szefa o tym że ktoś coś widzi jakieś nieprawidłowości w pakowaniu i nie zwróci mu uwagi, tylko się cieszy z tego że to idzie w świat, i ANEKS ma za pomyłki (człowiek jest omylny) kłopoty,buziaczki dla barbie.
zdjecie uzytkownika
SERWER - 2015-05-03 13:30:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
LUBIĘ CIĘ WIĘC SPRAWDZĘ KTO MA TYLE DO POWIEDZENIA:-)WYŚLĘ MAILA KASIU:-)
zdjecie uzytkownika
P.Irena - 2015-05-03 14:50:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam serdecznie Panie z Aneksu,jestem tu po raz pierwszy i ostatni ,Ktoś narobił plotek o mnie i pisał w moim imieniu ,Monike znam ze stolika ,lecz krótko;,no coś tam popeplała ale mnie to ominęło bo takie klimaty nie dla mnie i tyle w tym temacie ,a jak ktoś ma problem ze sobą to niech może do psychologa?to tylko praca .W inne konwersje się nie wtajemniczam,dziękuję za telefon.
zdjecie uzytkownika
SERWER - 2015-05-03 15:38:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Jak ktoś w temacie to zapraszam;SERWER;odpisze kto co i za ile?
zdjecie uzytkownika
Ania - 2015-05-04 10:56:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy ktoś wie czy są przyjęcia do Aneksu?jakie płace ?
zdjecie uzytkownika
Kasia stara wyga - 2015-05-06 09:25:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
podobno są ,musisz podanie złożyć,min zarobisz,a jak będziesz zasuwać to zarobisz więcej,ja z sobotami i niedzielą mam ok 2tyś.
zdjecie uzytkownika
mądra - 2015-05-13 16:46:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
P. Ireno to pani powinna udać się do psychologa albo od razu do psychiatry jest pani bardzo fałszywą osobą a skąd to wiem bo wszyscy to wiedzą i mówią o tym a barbi i monika są sto razy lepsze od pani i "tyle w tym temacie"
zdjecie uzytkownika
Zainteresowana pracą - 2015-05-22 20:22:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakie tam są zarobki i na jaką umowę się pracuje? Proszę o informacje.
zdjecie uzytkownika
ONA - 2015-05-28 12:02:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
CZY SA PRZYJĘCIA DO PRACY??
PROSZĘ O ODPISANIE
zdjecie uzytkownika
Serwer - 2015-05-29 15:59:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
masz powielone żeby wkońcu dotarło kim jesteś barbi ,monia,mądra itp .tid.żegnam
zdjecie uzytkownika
Kasia stara wyga - 2015-05-29 17:17:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
barbi.....
czekałam i się doczekałam ,nie żryj na naszej przerwie wszystko widzimy przez szybke,ty masz przerwę potem, a w sumie ty masz na żarcie całą dniówkę.,a jak ci mój śmiech nie pasuje to zapraszam po dniówce.
zdjecie uzytkownika
zosia - 2015-06-01 08:59:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy są przyjęcia na produkcje?jak się można dowiedzieć?dziękuje za odp
zdjecie uzytkownika
Kasia stara wyga - 2015-06-12 14:16:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
niema zwalniają ,słyszałam że za stare też się będą brać....
zdjecie uzytkownika
datek - 2015-07-13 22:24:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wydaje mi się, że jednak starych pracowników nie będą zwalniać, no i jeśli chodzi o tych w miarę młodych to też nie słyszałem o zwolnieniach, niestety nie słyszałem także o nowych zatrudnieniach ani o planowaniu jakiejkolwiek rekrutacji, no ale nie ma co się zniechęcać i chyba trzeba czekać na jakieś nowe ogłoszenia.
zdjecie uzytkownika
Praca_Aneks - 2015-08-11 14:38:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Są przyjęcia do firmy Aneks przez Agencje Pracy. Więcej informacji pod numerem telefonu( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
pedros - 2015-08-13 11:35:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Magda - 2015-05-02 11:48:11]:
przez adecco w sosnowcu na warszawskiej 2
zdjecie uzytkownika
patryk - 2015-08-17 07:26:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mądra - 2015-05-13 16:46:06]:
co to za firma i ciemni ludzie ze muszą robić soboty i niedziele z żeby 2 tys. zarobić dajecie się wykorzystywać jak w większości w firmach można to nazwać nawet polskimi obozami pracy
zdjecie uzytkownika
frod - 2015-08-25 19:24:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sam się jednak nie zdecyduje na zmianę pracy w tym momencie,wiec podrzucam tutaj, może ktoś ma ochotę na nową pracę. Ja gdyby nie sprawy rodzinne to bym aplikował. Uważam, że praca specjalisty ds utrzymania obiektów w aneksie jest tego warta. Oferta jest na pracuj.pl jakby ktoś chciał konkrety. Ja ze swojej strony polecam.
zdjecie uzytkownika
opinia - 2015-09-28 18:19:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Masz recje ten człowiek w domu służy na czterech łapkach przed teściową i żona
a w dodatku bardzo konfliktowa rodzinka
zdjecie uzytkownika
mosd - 2015-09-28 22:06:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Według mnie to co dzieje się w domu nie powinno mieć przełożenia na firmę i raczej też nie ma przełożenia żadnego w tej firmie. No i rzeczy rodzinne powinno się jednak zostawić w domu, pracownikom chyba nieźle się nudzi skoro mają czas na takie rzeczy, wydaje mi się, że firma jest bez zastrzeżeń jak się pracuje.
zdjecie uzytkownika
kimi - 2015-09-28 22:33:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiele osób opowiadało mi o pracy w tej branży i poznałem nawet kogoś kto miał do czynienia z tą firmą. Zazwyczaj ludzie wypowiadali się na ich temat bardzo pozytywnie. Trochę nie spdziewałem się sporej liczby niegatywów na temat Aneksu, ale z drugiej strony przecież niezadowolonych w kazdym miejscu jest masa
zdjecie uzytkownika
Były pracownik - 2015-10-05 13:12:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Przyjęcia są praktycznie na okrągło. Płacą dobrze ok 1300-1600 w zależności jaka zmiana i ile godzin i czy jest norma i czy są zamówienia więc trzeba zapitalać żeby zarobić. Umowa zlecenie na trzy miesiące potem miała być o pracę ale przedłużyli na kolejne trzy miesiące na zlecenie a potem zwalniali. Po to żeby znów przyjmować. Jak jest robota to przyjmują jak się robota kończy to na bruk.Atmosfera jak w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Jedna na drugą donosi jedna drugiej patrzy na ręce a liderki tylko gonią i szukają dziury w całym żeby donieść na pracownika i nie stracić własnej premii a pan kierownik co jakiś czas robi zebranie żeby wszystkim przypomnieć jakie są mierne i denne leniwe i nieopłacalne, przynosząc firmie same straty.. Osobiście nie polecam.
zdjecie uzytkownika
mila - 2015-10-29 19:43:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Były pracownik ale o jakim stanowisku mowisz? pytam bo sama jestem zainteresowana praca w Aneks POlska i wem ze aktualnie poszukuja na stanowiska Specjalista ds. Transportu oraz liddera zmianowego produkcji. i doslzy mnie sluchy ze na stanowisku specjalsty spokojnie zarobie cos kolo 2500 zl na reke...? z gory dzieki za odpowiedz
zdjecie uzytkownika
janp - 2015-11-20 18:32:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Fajna Firma. Bhb? Placa 10,-pln, a stawka niemiecka na tym stanowisku to 40,-pln.
Bogaca sie na formie niwolnictwa. Ale ludzie w Polsce nie maja wyboru.
zdjecie uzytkownika
janp - 2015-11-20 18:33:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Fajna Firma. Bhb? Placa 10,-pln, a stawka niemiecka na tym stanowisku to 40,-pln.
Bogaca sie na formie niwolnictwa. Ale ludzie w Polsce nie maja wyboru.
zdjecie uzytkownika
burek - 2015-11-28 23:10:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@janp nie wiem, czy o stawkach to prawda, bo tam nie pracowałem, ale jeśli tak jest, to ludzie w Polsce oczywiście mają wybór: mogą walczyć o swoje albo szukać lepszego zatrudnienia.
zdjecie uzytkownika
janp - 2015-11-29 17:24:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Stawka sie zgadza, bo mialem osobiscie mozliwosc porownania i mnie to zszokowalo.
Mam na mysli prace na produkcji wkladek. Zeby to byla chociaz stawka 20,-pln.
W wiekszosci pracuja kobiety, ktore nie maja wielkiego wyboru w Jaworznie i okolicy.
Do tego bhp nie gra roli, klej jest szkodiwy, male prasy w ktorych mozna rozdruzgotac reke, ale liczy sie ilosc. Pracownice boja sie zglosic wypadek, bo moglyby wyleciec z pracy.






Panie motywowane sa przez kierownika, ktory powiedzialbym ma sklonnosci sadystyczne!
A mozna Panie motywowac inaczej, bez teroru. Bylem tam 6 miesiecy,dlatgo wiem
Ulubione powiedzenie kierownika: Chce pani tu pracowac? Tak. To dlaczego pani tak malo robi?









Fajne panie, ale przez tzw.kieronika sa zastraszone.
zdjecie uzytkownika
janp - 2015-11-29 17:24:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Stawka sie zgadza, bo mialem osobiscie mozliwosc porownania i mnie to zszokowalo.
Mam na mysli prace na produkcji wkladek. Zeby to byla chociaz stawka 20,-pln.
W wiekszosci pracuja kobiety, ktore nie maja wielkiego wyboru w Jaworznie i okolicy.
Do tego bhp nie gra roli, klej jest szkodiwy, male prasy w ktorych mozna rozdruzgotac reke, ale liczy sie ilosc. Pracownice boja sie zglosic wypadek, bo moglyby wyleciec z pracy.






Panie motywowane sa przez kierownika, ktory powiedzialbym ma sklonnosci sadystyczne!
A mozna Panie motywowac inaczej, bez teroru. Bylem tam 6 miesiecy,dlatgo wiem
Ulubione powiedzenie kierownika: Chce pani tu pracowac? Tak. To dlaczego pani tak malo robi?









Fajne panie, ale przez tzw.kieronika sa zastraszone.
zdjecie uzytkownika
ggg - 2015-12-09 02:13:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@janp stawka 10zł i tak nie jest najgorsza, można się było spodziewać dużo niższej. Wiadomo, że nie są to kokosy, ale spokojnie można utrzymać siebie na dobrym poziomie. Wiecie czy wypłata jest o czasie? Dzięki za informację
zdjecie uzytkownika
L - 2015-12-09 15:43:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ggg - 2015-12-09 02:13:00]:
Kasa na koncie zawsze przed 10-tym
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-12-14 10:59:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ggg - 2015-12-09 02:13:00]:
krew się w żyłach gotuje,jak się czyta takie komentarze.NIE POZDRAWIAM
zdjecie uzytkownika
kalma - 2015-12-20 00:05:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czasami mam wrażenie, że pracodawcy na forach wyglądają groźniej niż rzeczywiście postępują i dają się poznać. Tak byłoby lepiej gdyby obie strony zadbały o atmosferę
zdjecie uzytkownika
Wernyhora - 2015-12-21 20:20:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ze wszystkich firm, w których pracowałem do tej pory Aneks jest u mnie na pierwszym miejscu jeśli chodzi o komfort i warunki pracy.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Spotkanie prowadził pan prezes. Każdej z nas poświęcił ok 7 minut. Kilka pytań dotyczących informacji zawartych w CV oraz pytanie na którą zmianę chcę przyjść. I tyle na drugi dzień do pracy.Nawet nikt się nie wysilił z odpowiednią prezentacją swojej osoby bo każda z nas i tak została przyjęta.
Pytania: Czy posiada pani przewiewny strój bo na hali jest bardzo gorąco.
zdjecie uzytkownika
Mann - 2015-12-29 15:22:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To prawda, bardzo dobrze mówisz @Wernyhora że Aneks jest jedną z lepszych firm, moja dziewczyna pracowała tutaj przez rok i jest więcej niż zadowolona!
zdjecie uzytkownika
milo - 2016-04-11 23:23:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
lepsza firma ale niestety strona internetowa nadal nie działa... ktos wie dlaczego i czy szukają kogoś na produkcję?

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Aneks Polska Sp. z o.o.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Aneks Polska Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert