Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Aneks Polska Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Aneks Polska Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Bossa - 2014-04-28 19:19:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
O rany z jednej skrajności w drugą. Zamiast patrzeć na innych skupcie się na sobie, bo wytykać błędy jest bardzo łatwo...
zdjecie uzytkownika
kiniaa - 2014-05-05 17:36:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiecie coś o jakiś przyjęciach? czy są ? albo kiedy będą?
zdjecie uzytkownika
... - 2014-05-06 14:22:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przyjęcia były teraz w kwietniu, może jeszcze kogoś potrzebują najlepiej by było jakbyś osobiście podeszła i sie zapytała i to najlepiej jak najszybciej :) pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
... - 2014-05-06 14:23:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Przyjęcia były teraz w kwietniu, może jeszcze kogoś potrzebują najlepiej by było jakbyś osobiście podeszła i sie zapytała i to najlepiej jak najszybciej :) pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
pawlo76 - 2014-05-06 14:46:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zlozylem niedawno cv chcialem zapytac czy nie potrzebuja facetow np.na magazyn lub produkcje albo na wozek widłowy i czy sa przyjecia
zdjecie uzytkownika
kiniaa - 2014-05-06 17:15:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
dziekuje za odpowiedz, wlasnie zlozylam CV w marcu wiec juz chyba nie ma szans ze sie odewzą..
zdjecie uzytkownika
ehh - 2014-05-11 21:14:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tepe ci... macie wypisywac opinie o firmie czyli zarobki jaki kierownik podejscie do pracownika itp a nie klucicie sie o [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] mijam was praktycznie codziennie wracajac z pracy i nie dziwie sie temu co poniektoree tu wypisuja i te klutnie o nic.Konrety! i tak na szczescie moje i niektorych nie widze waszych tepych geb.Widac ze nikt was dobrze nie kluje bo tak to byscie siedzialy cicho.
zdjecie uzytkownika
ahh - 2014-05-15 22:25:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ehh - 2014-05-11 21:14:35]:
A cóż za tępa sztuka to pisała? Toż to wtórny analfabetyzm!
zdjecie uzytkownika
Bomba - 2014-05-17 14:11:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Na telefonie mam ciężko ogarnąć oferty pracy z aneksu moze ktoś powie na jakiej stronie szukać aktualne oferty z Aneksu...
zdjecie uzytkownika
kimi - 2014-05-17 19:39:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja nic nie znalazłem na te chwilę. Ale jak jesteś już na goworku to pewnie i tu coś ewentualnie możesz od nich znaleźć
zdjecie uzytkownika
wesoła - 2014-06-01 11:50:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zabawa integracyjna udana, dziękuję bardzo. tylko żeby nie była ostatnią
zdjecie uzytkownika
Bomba - 2014-06-01 20:06:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
??Ej wesołA??
zdjecie uzytkownika
dona - 2014-06-01 21:06:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
IMPREZA INTEGRACYJNA SUUPER OBY CZĘŚCIEJ SIĘ TAKIE IMPREZY ODBYWAŁY
zdjecie uzytkownika
zabawa - 2014-06-02 22:33:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
wrażenia z imprezy pozytywne :) świetny zespół, świetna zabawa
zdjecie uzytkownika
kimi - 2014-06-28 20:30:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to dobrze, że tak reagujecie jako pracownicy. Imprezy zazwyczaj podnoszą morale zespołu pracowników ;)
zdjecie uzytkownika
muchomorek - 2014-08-19 11:50:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
stare pracownice małą ( usunięte przez administratora )wiecznie szkolenie nowych, a potem straszenie że cię zwolnią. Tak wyszkól nową a potem do widzenia. taktyka pana kierownika. a to co teraz się dzieje masakra dywaniki za L-4 i straszenie. oraz bez zmian normy, normy bo mało robicie itd. tylko że gdyby nie my to by gryżli piach. Tak się odwdzięczają. Potrafią być mili jak coś czeba szybko skończyć, zostać po godzinach,albo na szybko dociąć to wtedy piąteczka. nie rozpisuje się więcej bo się( usunięte przez administratora )dowidzenia
zdjecie uzytkownika
szelma - 2014-08-19 15:00:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [muchomorek - 2014-08-19 11:50:05]:
miałem nadzieję, że dowiem się tutaj czegoś więcej na temat samych warunków pracy i tego czym właściwie Aneks Polska się zajmuje, a zamiast tego wszędzie jakieś wspominki po imprezach organizowanych przez firmę. To znaczy nie zrozumcie mnie źle. To dobrze, że AP umożliwia swoim pracownikom integracje - na pewno wpływa to dobrze na atmosferę w pracy jednak czy moglibyście napisać coś więcej o pracy tutaj? jedyne czego udało mi się dowiedzieć to, że firma działa w branży artykułów obuwniczych i po za tym nigdzie nie mogę znaleźć więcej informacji. Niestety strona firmy jest ciągle w budowie i chyba nie zanosi się na to, aby w najbliższym czasie można było z niej skorzystać. Będę wdzięczny za wszelkie info ;)
zdjecie uzytkownika
koko - 2014-09-02 23:30:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W tej firmie a raczej (usunięte przez administratora) y już gorzej być nie może. Wymagania na najwyższym poziomie a gdzie podwyżki(usunięte przez administratora) gdzie premie. Jaja sobie z ludzi robią. Masakra jakaś
zdjecie uzytkownika
janp - 2014-09-13 22:48:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
Co prawda to prawda, ale pan kierownik taki sie juz urodzil i nie nie bedzie inny.
Taki czlowiek ma tylko mozliwosc byc kierownikiem przy 30 procentowym bezrobociu bo inaczej bylby sam byl bez pracy. Poprzez zazsrtaszenie potrafi i niedolega kierowac produkcja.
Tacy ludzie wyzywaja sie w pracy bo niemaja w domu nic do powiedzenia.
Bylem, probowalem to zmienic i szkoda mi was i mam nadzieje, ze znajdziecie inna.
Pozdrowienia dla Was wszystkich oprocz donosicielki Marty.P
Od Janka
Pozdrowienia dla ortopedii od janka
zdjecie uzytkownika
janp - 2014-09-13 22:54:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (8)
Co prawda to prawda, ale pan kierownik taki sie juz urodzil i nie nie bedzie inny.
Taki czlowiek ma tylko mozliwosc byc kierownikiem przy 30 procentowym bezrobociu bo inaczej bylby sam bez pracy. Poprzez zasrtaszenie potrafi i niedolega kierowac produkcja.
Tacy ludzie wyzywaja sie w pracy bo niemaja w domu nic do powiedzenia.
Bylem, probowalem to zmienic i szkoda mi was i mam nadzieje, ze znajdziecie inna prace.
Pozdrowienia dla Was wszystkich oprocz donosicielki Marty.P
Janek

Pozdrowienia dla ortopedii od janka
zdjecie uzytkownika
kobra - 2014-09-26 12:25:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
Dokładnie mam to samo zdanie co janp. O kierowniku to można by pisać i pisać bo to nie kierownik tylko osoba do straszenia, jak nie robisz normy to czy pracujesz trzy miesiące czy trzy dni zruga przy wszystkich i straszy, że się pożegnamy, nie uznaje sprzeciwu i satysfakcję mu sprawia to, że wszyscy to słyszą i czują strach. Liczy się norma nie człowiek. Nie ważne ile pracujesz, norma musi być, to co, że maszyna co chwilę się psuje, a mechanik nie ma czasu, albo nie ma wkładek docietych, "NORMA! NORMA! NORMA! Bo jak nie to wie pani co..." Najczęstsze słowa, które od niego słyszałam. Nie to, że się uprzedziłam do człowieka, ale miałam w życiu trzech kierowników i byli normalni, człowiek mógł zapytać, poradzić się byli pomocni i szanowali pracownika w Aneksie tylko marzyłam by się nie odzywał, dodam, że norme wyrabialam i tępa nie jestem. Pani kierowniczka K od początku była miła nawet doradzała i było ok do momentu, gdy jedna pani zawaliła robotę i zrzuciła na nową (mnie) nie dało się wytłumaczyć i od tego momentu pani K już nie była miła. Niektórzy piszą, że atmosfera beznadziejna, niekoniecznie. Ja akurat trafiłam na fajne panie, prawdą jest, że jak chodzi o naukę to wiele czasu nie poświęca bo też muszą swoje zrobić, do szkolenia powinien być ktoś inny kto pomoże bądź w razie potrzeby pokaże lub jeszcze raz wyjaśni. Najlepiej by było, gdyby nowy pracownik wszedł na halę i wszystko wiedział trochę organizacyjnie nie ogarnięte, ale da się przeżyć. Są także przypadki, że jak jakaś "nowa" nie kumata lub niektórym nie przypadnie do gustu to na dzień dobry ma ksywkę i jest obiektem żartów, jest kilka takich pań co o to zadbają, na przerwach przed i po pracy lubią wtedy pogadać dużo o danej osobie. Ja osobiście nie doświadczyłam ale byłam świadkiem nieraz, ja mogę jedynie powiedzieć, że trafiłam na miłe i pomocne babki i za to im dziękuję. Jeśli chodzi o p. Prezesa i kadry to są ok można załatwić wszystko. Praca 5 dni w tyg na zmiany, na początek zlecenie za minimalną( jak wszędzie) jak potrzeba można się zapisać na weekend dodatkowo. Kuchnia, jadalnia wszystko jest co potrzeba, kto pali może wychodzić na zewnatrz, przerwa 20 min. Dużo dziewczyn chwali tą pracę pewnie dlatego, że nauczyły się olewać humory p.kierownika i już dłużej tam pracują. Ja nie zgadzam się na takie zachowanie jakie wykazuje kierownictwo i dlatego się pożegnałam z Aneksem, ale jak ktoś lubi pracować i wszystko co usłyszy spływa po nim jak po kaczce śmiało może aplikować.
zdjecie uzytkownika
janp - 2014-10-08 15:17:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Zgadzam sie, ze prezes jest w porzadku, ale informacje dostaje jednostronne od
kierownika (tego od straszenia).
Wiadomo, ze nie moze byc za duzo luzu i norma musi byc wykonana.
Kierownik majacy choc troche oglady nie musi pracownikow straszyc, zeby produkcja szla. Ja bylem przez bylych kierownikow traktowany po ludzku i tak staralem sie traktowac moje pracownice.
Nawet "szary" pracownik moze wniesc pomysly jak usprawnic niektore procesy, bo
przy nich pracuje, ale zastraszony przestaje myslec i robi wszystko tak jak zawsze. Pan kierownik moglby obciapac za samowolke lub nawet pomysl przywlaszczyc i dostac pochwale od pana prezesa.
Jak sie ktos taki urodzil to i taki pozostanie. Nikt nie zmieni sie... na pana.
Rozmowa z tym kierownikiem (bo sa jeszcze inni porzadni)to teatr jednego aktora tzn. monolog. Taki kierownik szkodzi firmie i opinii o niej.
Co do organizacji to jest dla mnie partyzantka, stale jest wszystko robione na zawolanie, a produkcje nalezy minimum w 80 procentach planowac.
Firma moglaby duzo zyskac, gdyby miala kierownika na poziomie i z oglada, ktory
traktuje pracownikow nie jak zlo konieczne, bo bez nich nie byloby firmy.
Kazda firma jest tyle warta ile wart jest zespol pracownikow.
Dlatego celem kazdego kierownika powinni byc zadowoleni procownicy, bo tylko tacy sa wydajni.
Pozdrowienia janp.
zdjecie uzytkownika
Koles - 2014-10-23 22:11:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Powaznie tam sie zarabia 1100 ?! Moja kobieta szyje czapki i zarbia od 2300 jak wyrobi norme , a jak wyrobi wiecej to i 3000 klockow zarabia. 1100 to przeciez żenada i żart jakiś.. to juz byle to jakiegos sklepiku , albo w biedronce na kasie sie 1500-1800 na reke zarabia.. a ja chcialem jeje zaproponowac tam robote bo by miala blisko heheheh a tu widze bo komentarzach totalna żenada i jakis psychol zamiastk ierownika co to jednej ksiazki na temat bycia szefem nie przeczytal heheh jak postepowac z ludzmi czy jakiejs ksiazki to psychologi... epoka kamienia łupanego ta firma.
zdjecie uzytkownika
mona - 2014-10-24 11:38:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
koles, sama chętnie pójdę szyć czapki za taką kasę, daj namiary tylko, a do Aneksu swojej pani nie proponuj bo się rozczarujecie finansowo.
zdjecie uzytkownika
dako - 2014-10-30 19:48:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szczerze muszę powiedzieć , że nie wiem co ta firma musiałaby mi w tej chwili zaproponować, abym miał ochotę przyjść tutaj i pracować. Ano to branża jakaś atrakcyjna, bo gdzie teraz kto widział pieniadze w branży obuwniczej. Ani jak to już samo wyszło kasa nie za specjalna. Ogólnie ocena nie jest najlepsza z mojej strony
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Aneks Polska Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x