Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Aneks Polska Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Aneks Polska Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
kiniaa - 2014-02-27 19:56:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
hmm aaa czy ktoś mi powie jakie są zarobki na produkcji ?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-03-08 18:03:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [kiniaa - 2014-02-27 19:56:57]:
Dlaczego klamiecie nie jest tak strasznie jak piszecie
Praca jest tylko trzeba sie starac i trzeba chciec pracowac i starczy
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-03-20 16:37:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [anonim - 2014-03-08 18:03:24]:
jak się postarasz i norme wyrobisz to zarobisz 1100.
zdjecie uzytkownika
kiniaa - 2014-03-22 14:06:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
1100zł na rękę? a są jakieś premie?
zdjecie uzytkownika
Była Pracownica - 2014-04-28 14:04:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam. Pracowałam w Aneksie jakiś czas temu. Jeżeli chodzi o moją opinie na temat zakładu to jest jak najbardziej na ok. Szczerze mówiąc to nie o kierowniku powinno się tu pisać lecz o dziewczynach/kobietach które tam pracują, co druga kobieta chce rządzić innymi,gdy tylko jest okazja obgadują się nawzajem-gdy jedne idą na przerwę na fajkę a drugie na stołówkę, pózniej spotykają się na hali i wielkie przyjaciółki. Jednym słowem to tylko pracownice sobie robią kolo du...py nikt więcej. Mnie też spotkał nieraz ten zaszczyt obrabiania mi du..py za plecami.Dziewczyny już mają o to problem jak przyjdzie jakaś nowa osoba i zaraz robi normę, jeszcze gorzej jak robi więcej od starszej pracownicy &*^%(#$. Co do kierownika zgodzę się że jest surowy, ale ciekawe jak inna kobieta poradziła by sobie z taką zgrają pracowników. Każda jest tylko mądra przy koleżance, ale żadna nie pójdzie i nie powie tego osobiście, a dlaczego?? bo się boicie. Nie raz widziałam jak pan kierownik podchodzi do jakiegoś stanowiska a każda siedząca spuszcza głowę i modli się aby " pan" przypadkiem się do niej nie odezwał. Pozdrawiam właśnie te wszystkie tak odważne panie.
zdjecie uzytkownika
Bossa - 2014-04-28 19:19:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
O rany z jednej skrajności w drugą. Zamiast patrzeć na innych skupcie się na sobie, bo wytykać błędy jest bardzo łatwo...
zdjecie uzytkownika
kiniaa - 2014-05-05 17:36:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiecie coś o jakiś przyjęciach? czy są ? albo kiedy będą?
zdjecie uzytkownika
... - 2014-05-06 14:22:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przyjęcia były teraz w kwietniu, może jeszcze kogoś potrzebują najlepiej by było jakbyś osobiście podeszła i sie zapytała i to najlepiej jak najszybciej :) pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
... - 2014-05-06 14:23:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Przyjęcia były teraz w kwietniu, może jeszcze kogoś potrzebują najlepiej by było jakbyś osobiście podeszła i sie zapytała i to najlepiej jak najszybciej :) pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
pawlo76 - 2014-05-06 14:46:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zlozylem niedawno cv chcialem zapytac czy nie potrzebuja facetow np.na magazyn lub produkcje albo na wozek widłowy i czy sa przyjecia
zdjecie uzytkownika
kiniaa - 2014-05-06 17:15:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dziekuje za odpowiedz, wlasnie zlozylam CV w marcu wiec juz chyba nie ma szans ze sie odewzą..
zdjecie uzytkownika
ehh - 2014-05-11 21:14:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tepe ci... macie wypisywac opinie o firmie czyli zarobki jaki kierownik podejscie do pracownika itp a nie klucicie sie o [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] mijam was praktycznie codziennie wracajac z pracy i nie dziwie sie temu co poniektoree tu wypisuja i te klutnie o nic.Konrety! i tak na szczescie moje i niektorych nie widze waszych tepych geb.Widac ze nikt was dobrze nie kluje bo tak to byscie siedzialy cicho.
zdjecie uzytkownika
ahh - 2014-05-15 22:25:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ehh - 2014-05-11 21:14:35]:
A cóż za tępa sztuka to pisała? Toż to wtórny analfabetyzm!
zdjecie uzytkownika
Bomba - 2014-05-17 14:11:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na telefonie mam ciężko ogarnąć oferty pracy z aneksu moze ktoś powie na jakiej stronie szukać aktualne oferty z Aneksu...
zdjecie uzytkownika
kimi - 2014-05-17 19:39:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja nic nie znalazłem na te chwilę. Ale jak jesteś już na goworku to pewnie i tu coś ewentualnie możesz od nich znaleźć
zdjecie uzytkownika
wesoła - 2014-06-01 11:50:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zabawa integracyjna udana, dziękuję bardzo. tylko żeby nie była ostatnią
zdjecie uzytkownika
Bomba - 2014-06-01 20:06:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
??Ej wesołA??
zdjecie uzytkownika
dona - 2014-06-01 21:06:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
IMPREZA INTEGRACYJNA SUUPER OBY CZĘŚCIEJ SIĘ TAKIE IMPREZY ODBYWAŁY
zdjecie uzytkownika
zabawa - 2014-06-02 22:33:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
wrażenia z imprezy pozytywne :) świetny zespół, świetna zabawa
zdjecie uzytkownika
kimi - 2014-06-28 20:30:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to dobrze, że tak reagujecie jako pracownicy. Imprezy zazwyczaj podnoszą morale zespołu pracowników ;)
zdjecie uzytkownika
muchomorek - 2014-08-19 11:50:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
stare pracownice małą ( usunięte przez administratora )wiecznie szkolenie nowych, a potem straszenie że cię zwolnią. Tak wyszkól nową a potem do widzenia. taktyka pana kierownika. a to co teraz się dzieje masakra dywaniki za L-4 i straszenie. oraz bez zmian normy, normy bo mało robicie itd. tylko że gdyby nie my to by gryżli piach. Tak się odwdzięczają. Potrafią być mili jak coś czeba szybko skończyć, zostać po godzinach,albo na szybko dociąć to wtedy piąteczka. nie rozpisuje się więcej bo się( usunięte przez administratora )dowidzenia
zdjecie uzytkownika
szelma - 2014-08-19 15:00:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [muchomorek - 2014-08-19 11:50:05]:
miałem nadzieję, że dowiem się tutaj czegoś więcej na temat samych warunków pracy i tego czym właściwie Aneks Polska się zajmuje, a zamiast tego wszędzie jakieś wspominki po imprezach organizowanych przez firmę. To znaczy nie zrozumcie mnie źle. To dobrze, że AP umożliwia swoim pracownikom integracje - na pewno wpływa to dobrze na atmosferę w pracy jednak czy moglibyście napisać coś więcej o pracy tutaj? jedyne czego udało mi się dowiedzieć to, że firma działa w branży artykułów obuwniczych i po za tym nigdzie nie mogę znaleźć więcej informacji. Niestety strona firmy jest ciągle w budowie i chyba nie zanosi się na to, aby w najbliższym czasie można było z niej skorzystać. Będę wdzięczny za wszelkie info ;)
zdjecie uzytkownika
koko - 2014-09-02 23:30:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W tej firmie a raczej (usunięte przez administratora) y już gorzej być nie może. Wymagania na najwyższym poziomie a gdzie podwyżki(usunięte przez administratora) gdzie premie. Jaja sobie z ludzi robią. Masakra jakaś
zdjecie uzytkownika
janp - 2014-09-13 22:48:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Co prawda to prawda, ale pan kierownik taki sie juz urodzil i nie nie bedzie inny.
Taki czlowiek ma tylko mozliwosc byc kierownikiem przy 30 procentowym bezrobociu bo inaczej bylby sam byl bez pracy. Poprzez zazsrtaszenie potrafi i niedolega kierowac produkcja.
Tacy ludzie wyzywaja sie w pracy bo niemaja w domu nic do powiedzenia.
Bylem, probowalem to zmienic i szkoda mi was i mam nadzieje, ze znajdziecie inna.
Pozdrowienia dla Was wszystkich oprocz donosicielki Marty.P
Od Janka
Pozdrowienia dla ortopedii od janka
zdjecie uzytkownika
janp - 2014-09-13 22:54:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Co prawda to prawda, ale pan kierownik taki sie juz urodzil i nie nie bedzie inny.
Taki czlowiek ma tylko mozliwosc byc kierownikiem przy 30 procentowym bezrobociu bo inaczej bylby sam bez pracy. Poprzez zasrtaszenie potrafi i niedolega kierowac produkcja.
Tacy ludzie wyzywaja sie w pracy bo niemaja w domu nic do powiedzenia.
Bylem, probowalem to zmienic i szkoda mi was i mam nadzieje, ze znajdziecie inna prace.
Pozdrowienia dla Was wszystkich oprocz donosicielki Marty.P
Janek

Pozdrowienia dla ortopedii od janka
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Aneks Polska Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x