Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o aneks polska

Pracowałeś w firmie aneks polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-10-29 19:07:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
WIECIE CO....TAK CZYTAM TE WSZYSTKIE KOMENTARZE...HMM....CZY ZASTANAWIACIE SIE CO TU WYPISUJECIE?RACZEJ NIE.JEST WAM LŻEJ JAK OBRZUCICIE KOGOŚ BLOTEM?!POWYZYWACIE GO?!PODEJRZEWAM,ŻE NIE I PO CO TO WSZYSTKO?JESLI KTOS NIE MA OCHOTY PRACOWAĆ W FIRMIE ANEKS,NIKT GO DO TEGO NIE ZMUSZA.WOLNA DROGA.WYBÓR NALEŻY DO KAŻDEGO A RACZEJ KAŻDEJ Z WAS...PO WIĘKSZOŚĆ TYCH KOMENTARZY JEST WPISANYCH PRZEZ KOBIETY:) ...FAJNIE JEST PRACOWAĆ W FIRMIE KTÓRA MA ZŁĄ RENOMĘ,KTÓRĄ SAME DROGIE KOLEŻANKI TWORZYCIE...ZNAJOMI WAM SIĘ NIE DZIWIĄ,ŻE TAM NADAL PRACUJECIE?...BO TAM TAK ŹLE..WYKORZYSTUJĄ PRACOWNIKA...NIE PLĄCĄ NADGODZIN...KIEROWNICTWO NIEDOBRE...OBSŁUGA NIEDOKSZTAŁCONA....ZASTANÓWCIE SIĘ...BO PRZECIEŻ SAME TWORZYCIE ZŁĄ OPINIE O TEJ FIRMIE.KIEROWNIK JEST OD TEGO ŻEBY KIEROWAĆ ZESPOŁEM,I WYMAGAĆ CZY TO SIĘ KOMUS PODOBA CZY NIE...NIE JEST TYLKO OD SIEDZENIA NA KRZEŚLE I PODPISYWANIA DOKUMENTÓW,PRZYZNAWANIA PREMII I PRZYJMOWANIA AUDIENCJI W GABINECIE.I ZROZUMCIE,ZE NICZEGO NIE ZMIENICIE,TYM BARDZIEJ TYMI CHORYMI KOMENTARZAMI.ZASTANÓWCIE SIĘ NAD SOBĄ BO WYGLĄDA NA TO,ŻE TO WY STWARZACIE PROBLEM I SAME PSUJECIE ATMOSFERE W ANEKSIE.OBGADYWANIEM SIEBIE NAWZAJEM,PUSZCZANIEM PLOTEK,I WYRAZNIEM SIĘ ŻLE NA TEMAT KADRY I CAŁEJ FIRMY.
zdjecie uzytkownika
ja - 2011-11-02 13:23:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No prosze prosze coraz wiecej swoich ludzi ma FAJNY J.... he he
zdjecie uzytkownika
anonimek - 2011-12-04 20:49:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I jeszcze jedno, bardzo mnie ciekawi, jaki kierunek studiów TY ukończyłaś/łeś? Jeżeli wogóle, to była bardzo marna uczelnia.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2012-01-01 12:43:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Błędy ponieważ nie będę podwyższać poziomu inteligencji niech zostanie to na waszym poziomie (czyli poniżej zera :) )

A co do studiów jestem w trakcie :) studiuję Prawo jeżeli to zaspokoi twoje potrzeby emocjonalne ;]
zdjecie uzytkownika
ejno - 2012-01-03 18:25:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Aż przypomniały mi się czasy szkoły, dzieci zawsze zwalali winę na nauczycieli a w Aneksie jest podobnie pracownicy zwalają winę na pracodawcę...Dobre:)
Tak mówią ludzie którzy nie potrafią się przyznać do błędu. Ja nie sądzę że Nauczyciel czy Pracodawca zawsze mają rację ale zazwyczaj to ta druga strona popełnia błędy:)
zdjecie uzytkownika
anonimek - 2012-01-08 12:05:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To już współczuję Twoim przyszłym klientom.
Popracuj porządnie nad kunsztem wypowiedzi ( w mowie i w piśmie ), bo znajomość samych paragrafów to nie wszystko.
Marną karierę Ci wróżę.
zdjecie uzytkownika
mdca - 2012-06-05 17:14:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najlepszym elementem na tym forum jest komentarz studenta/studentki prawa;) PRAWA STĘPLOWANIA ;)
zdjecie uzytkownika
mdca - 2012-08-22 00:54:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę, że opinie nie tylko z aneksu, a to jednak o czymś świadczy :)
zdjecie uzytkownika
miśka - 2012-09-23 21:13:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.Pracuję w Aneksie już jakiś czas, przeważnie na forum pisze się o nim źle a w rzeczywistości tak nie jest.Wiadomo że pan kierownik od swoich pracowników wymaga, ale to jest jego praca.Fajnie by było tylko żeby przedłużyli umowy, które się kończą w grudniu.Mam taką nadzieje.Jeśli szukasz pracy a są u nas przyjęcia to uwierz że gdzie indziej jest gorzej a kierownik nie jest taki zły jak się wydaje:)pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
anonimek* - 2012-11-03 18:00:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oj, widzę, że nieźle Was tam zastraszają, skoro boicie się wyrażać swoich opinii. Teraz role się odwróciły. To w BIEDRONKACH straszą ANEKSEM. No cóż, taka OPINIA - jaka WŁADZA. A to był taki miły zakład pracy, szło się do niego z uśmiechem na ustach. Co potrafi zdziałać jednostka na stołku?
zdjecie uzytkownika
Ktoś tam. - 2013-04-08 11:38:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakoś pracuje tam jakiś czas i nie schudłam nic.. A szkoda bo by się przydało :D
zdjecie uzytkownika
orion - 2013-06-01 17:00:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to weż się do roboty to schudniesz
zdjecie uzytkownika
Lala - 2013-06-07 21:00:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No proszę jaka "klasa"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Chcesz oceniać innych z intelektu to zerknij czasem do słowniczka lub zwracaj uwagę jak ci sam program podkreśla błędy .
"Śpieszmy się kochać ludzi tak szybko odchodzą"
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-06-22 05:15:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ile dają na rękę?
zdjecie uzytkownika
Ja - 2013-07-10 18:26:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pan wszechmogący dobre stwierdzenie bo ciągle słyszymy że nam coś łaskawie dał ,a my jesteśmy niewdzięczne bo nawet nie potrafimy powiedzieć dziękuje. Dostałyśmy kiedyś podwyżki, pseudo podwyżki bo moja netto to 30zł. i mam dziękować ,a tak w ogóle to się nam należały ale nie śmieszne. Dostałyśmy 5min. przerwy o którą codziennie musimy prosić i zależy jaki humor ma pan wszechmogący to ją mamy.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-30 11:46:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to na dzien dzisiejszy ile mozna srednio dniowki zarobic w firmie aneks polska???czy wymagane jest doswiadczenie czy niekoniecznie??
zdjecie uzytkownika
XXJAXX - 2014-01-05 17:18:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
POPIERAM CIE anonim - 2011-10-29 19:07:54.NIKT NIKOGO NA SILE TAM NIE TRZYMA.NIE PASUJE TO (usunięte przez administratora).ZNAJDA SIE INNI CO Z CHECIA PRZYJDA TAM PRACOWAC!!!!!
zdjecie uzytkownika
ciekawa - 2014-01-14 14:13:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam mam pytanie czy to prawda co pisza o aneksie i czy sa tam przyjecia ??
zdjecie uzytkownika
a odpowiem - 2014-01-17 19:27:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak, są przyjęcia :))
zdjecie uzytkownika
ciekawa - 2014-01-25 19:20:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a do czego są przyjęcia ???prosze o szybką odpowiedź
zdjecie uzytkownika
damian - 2014-02-17 14:13:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ostatnio aneks polska poszukiwał na stanowisko Technolog produkcji akcesoriów obuwniczych, ale czego szukają teraz to nie wiem.
zdjecie uzytkownika
kiniaa - 2014-02-27 19:56:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
hmm aaa czy ktoś mi powie jakie są zarobki na produkcji ?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-03-08 18:03:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [kiniaa - 2014-02-27 19:56:57]:
Dlaczego klamiecie nie jest tak strasznie jak piszecie
Praca jest tylko trzeba sie starac i trzeba chciec pracowac i starczy
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-03-20 16:37:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [anonim - 2014-03-08 18:03:24]:
jak się postarasz i norme wyrobisz to zarobisz 1100.
zdjecie uzytkownika
kiniaa - 2014-03-22 14:06:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
1100zł na rękę? a są jakieś premie?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
20 osób obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie aneks polska
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x