Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Aneks Polska Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Aneks Polska Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
pati - 2015-04-02 21:05:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kasia stara wyga - 2015-03-31 19:17:46]:
kto zna monike to wie ze tak nie jest
zdjecie uzytkownika
napewno stara - 2015-04-07 10:36:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kasia stara wyga - 2015-03-31 19:17:46]:
witam inteligentnom paniom ktora wypisuje brednie jesli ktos jest glupi i nie kumaty najlepiej zgonic na kogos ale coz jak sie niema rozumu i sie nie umie zycie
zdjecie uzytkownika
hehe.. - 2015-04-18 19:21:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ostatnia wypowiedz mnie rozwaliła,przeczytaj blondyna co napisałaś..Z tyłu liceum z przodu muzeum....a resztę sobie dośpiewaj..
zdjecie uzytkownika
Magda - 2015-04-19 15:22:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam ,jak jest na pakowaniu bo mam zamiar się przyjąć ,jakie warunki ,płaca,atmosfera;)
zdjecie uzytkownika
obca - 2015-04-25 01:28:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Warunki do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a atmosfera jeszcze gorsza. Monika świnka ze wszystkim leci do kierowniczki. Ciesze sie ze juz tam nie pracuje bo nowe dziewczyny sa gnebione przez stare pracownice a jeslu ktoras z nowych pojdzie naskarzyc do kierowniczki p. Renaty z pakowania to macie pewne ze was zwolnia.
zdjecie uzytkownika
koleżanka - 2015-04-27 19:09:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To co napisała Obca to święta prawda ja też już tam nie pracuje, ale ta cała świnka to wredna świnia,jest pusta jak te wkładki które udaje że robi widać nic więcej nie potrafi,pozdrawiam te które ją przejrzały.
zdjecie uzytkownika
pani - 2015-04-30 19:44:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja wam radzę te które są gnębione czy na Was nadają od razu do kierownika!niema dużo czasu ,ale ja miałam to szczęście że mnie wysłuchał i pracuje już kilka lat,nie jestem na pakowaniu tyle mam szczęścia,tam jest zazdrość o wszystko.
zdjecie uzytkownika
Barbie - 2015-05-01 14:43:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tez tam pracowalam i kolorowonie jest ale wszystkiego miec nie mozna , a Ty Kasiu jak niewiesz co mowisz i jestes tak ograniczona ze nie potrafisz wsadzic wkladki do woreczka i policzyc do 5 to sie moze nie wypowiadaj , kazdemu by nerwy puscily jakby musial 50 raz tlumaczyc debilowi co ma robic a swinie podkladalas sobie sama a wiem bo widzialam wszystko ze stolika obok a jak chcesz podyskutowac o dziewczynie od motoru to daj tylko znac bo to jest zloty czlowiek a Ty jestes poprostu tempa! "na mnie sie nie krzyczy mnie sie przytula" hahahaha!
zdjecie uzytkownika
Kasia - 2015-05-02 11:26:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pytanie ,jak można się dostać do pracy do aneksu ,czy należy słożyć cv , i gdzie lepiej na produkcji czy na pakowaniu?
zdjecie uzytkownika
Magda - 2015-05-02 11:48:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
PROSZE O INFORMACJE WIEM ŻE SĄ PRZYJĘCIA NA PAKOWANIE ,JAKIE TAM ZAROBKI??
WIEM ŻE NOWE PRACOWNICE MAJĄ PRZEKICHANE WIEM ŻE NIEMOŻNA SOBIE DAĆ W KASZE DMUCHAĆ TO MAM GDZIEŚ ,TYLKO NIEWIEM JAK Z KASĄ?CZY TO OD WKLADKI CZY OD GODZINY?PROSZE O ODP..
zdjecie uzytkownika
maloa - 2015-05-02 11:59:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
KOBITO JAK NIE MUSISZ TO NIE ANEKS ,MARNE ZAROBKI ,O ATMOSFERZE JUZ NIE WSPOMNE DUŻO WALNIĘTYCH ZAZDROSNYCH O WSZYSTKO BAB CFANIAKUJĄ A NA JEDNYM WÓZKU JADA JAK I TE STARE WYGI TAK I TE SWIŻO PRZYJĘTE.POZDRAWIAM
zdjecie uzytkownika
maloa - 2015-05-02 12:00:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
KOBITO JAK NIE MUSISZ TO NIE ANEKS ,MARNE ZAROBKI ,O ATMOSFERZE JUZ NIE WSPOMNE DUŻO WALNIĘTYCH ZAZDROSNYCH O WSZYSTKO BAB CFANIAKUJĄ A NA JEDNYM WÓZKU JADA JAK I TE STARE WYGI TAK I TE SWIŻO PRZYJĘTE.POZDRAWIAM
zdjecie uzytkownika
produkcja - 2015-05-02 15:01:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jestem na produkcji i jest spox wiadomo zawsze sie znajdzie jakas cwaniara ale olewaj nigdy sie nimi nie przejmuj sa puste i maja nierowno pod sufitem.pozdrawiam Kasie z pakowania:)
zdjecie uzytkownika
bezstronna - 2015-05-03 08:34:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam serdecznie żadko tu jestem, ale pozdrawiam panią Barbi która ma czas patrzeć koleżankom na łapki a swoich nie widzi,ma kobieta tupet!ja i moje koleżanki chodzą do pracy a nie przyglądać się innym ,pracujemy ciężko żeby zarobić ,ta pani powinna zmienić pracę !proponujemy do marketu na ochroniarza policzy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] do szefa i przynajmniej zarobi bo prowizja od każdego złapanego złodzieja leci.buziaczki.
zdjecie uzytkownika
bezstronna - 2015-05-03 08:39:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oczywiście rzadko a nie żadko błąd w sztuce:)
zdjecie uzytkownika
Rozmowa Kwalifikacyjna - 2015-05-03 10:10:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
święta racja pani barbi za dużo wkładek dziecinnych się nawąchała i dlatego taki ma nick ,jak można koleżankom na ręce patrzyć ,czy ona ma za tyle czasu ?ja też wychodzę z pracy zmęczona i nic nikomu nie liczę.,bo nie mam na to czasu.pozdrawiam bezstronną.
zdjecie uzytkownika
MAJOWA - 2015-05-03 12:30:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
TO CO WYPISUJE TZW,,BARBIE''TO WSTYD DLA BABEK KTÓRE PRACUJĄ W ANEKSIE,większość z nas jest w pracy i pracuje! a nie przygląda się koleżankom na ręce ,bidna kobieta mam wrażenie że nie wie od czego służy ten portal ,a w nawiasie dowiem się kto takie bzdury wypisuje ,szkoda że nie miała odwagi napisać nicka imiennie .pozdrawiam dziewoje z produkcji ,my takich debilów nie mamy.Kasia lecę na grila:)
zdjecie uzytkownika
MAJOWA - 2015-05-03 12:50:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
aaaa zapomniałam ,to wisienka na torcie! ,jak już się dowiem kto to! nie omieszkam poinformować szefa o tym że ktoś coś widzi jakieś nieprawidłowości w pakowaniu i nie zwróci mu uwagi, tylko się cieszy z tego że to idzie w świat, i ANEKS ma za pomyłki (człowiek jest omylny) kłopoty,buziaczki dla barbie.
zdjecie uzytkownika
SERWER - 2015-05-03 13:30:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
LUBIĘ CIĘ WIĘC SPRAWDZĘ KTO MA TYLE DO POWIEDZENIA:-)WYŚLĘ MAILA KASIU:-)
zdjecie uzytkownika
P.Irena - 2015-05-03 14:50:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam serdecznie Panie z Aneksu,jestem tu po raz pierwszy i ostatni ,Ktoś narobił plotek o mnie i pisał w moim imieniu ,Monike znam ze stolika ,lecz krótko;,no coś tam popeplała ale mnie to ominęło bo takie klimaty nie dla mnie i tyle w tym temacie ,a jak ktoś ma problem ze sobą to niech może do psychologa?to tylko praca .W inne konwersje się nie wtajemniczam,dziękuję za telefon.
zdjecie uzytkownika
SERWER - 2015-05-03 15:38:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak ktoś w temacie to zapraszam;SERWER;odpisze kto co i za ile?
zdjecie uzytkownika
Ania - 2015-05-04 10:56:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy ktoś wie czy są przyjęcia do Aneksu?jakie płace ?
zdjecie uzytkownika
Kasia stara wyga - 2015-05-06 09:25:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
podobno są ,musisz podanie złożyć,min zarobisz,a jak będziesz zasuwać to zarobisz więcej,ja z sobotami i niedzielą mam ok 2tyś.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Rozmowa z panem kadrowym b.uprzejma, konkretna i rzeczowa. Podany ogólny zakres obowiązków i wszelkie inne informacje, trudnych pytań nie było tylko podstawowe typu: jaki zawód, poprzednia praca czy jest chęć pracy na zmiany i może na noc, ogólne info na czym praca będzie polegać. Rozmowa miła i konkretna. Szczegóły i miejsce podane dopiero na hali przez brygadziste lub kierowniczke.
Pytania: Nie było trudnych pytań.
zdjecie uzytkownika
mądra - 2015-05-13 16:46:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
P. Ireno to pani powinna udać się do psychologa albo od razu do psychiatry jest pani bardzo fałszywą osobą a skąd to wiem bo wszyscy to wiedzą i mówią o tym a barbi i monika są sto razy lepsze od pani i "tyle w tym temacie"
zdjecie uzytkownika
Zainteresowana pracą - 2015-05-22 20:22:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakie tam są zarobki i na jaką umowę się pracuje? Proszę o informacje.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Aneks Polska Sp. z o.o.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Aneks Polska Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie
alert