Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Aneks Polska Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Aneks Polska Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
maloa - 2015-05-02 11:59:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
KOBITO JAK NIE MUSISZ TO NIE ANEKS ,MARNE ZAROBKI ,O ATMOSFERZE JUZ NIE WSPOMNE DUŻO WALNIĘTYCH ZAZDROSNYCH O WSZYSTKO BAB CFANIAKUJĄ A NA JEDNYM WÓZKU JADA JAK I TE STARE WYGI TAK I TE SWIŻO PRZYJĘTE.POZDRAWIAM
zdjecie uzytkownika
maloa - 2015-05-02 12:00:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
KOBITO JAK NIE MUSISZ TO NIE ANEKS ,MARNE ZAROBKI ,O ATMOSFERZE JUZ NIE WSPOMNE DUŻO WALNIĘTYCH ZAZDROSNYCH O WSZYSTKO BAB CFANIAKUJĄ A NA JEDNYM WÓZKU JADA JAK I TE STARE WYGI TAK I TE SWIŻO PRZYJĘTE.POZDRAWIAM
zdjecie uzytkownika
produkcja - 2015-05-02 15:01:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jestem na produkcji i jest spox wiadomo zawsze sie znajdzie jakas cwaniara ale olewaj nigdy sie nimi nie przejmuj sa puste i maja nierowno pod sufitem.pozdrawiam Kasie z pakowania:)
zdjecie uzytkownika
bezstronna - 2015-05-03 08:34:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam serdecznie żadko tu jestem, ale pozdrawiam panią Barbi która ma czas patrzeć koleżankom na łapki a swoich nie widzi,ma kobieta tupet!ja i moje koleżanki chodzą do pracy a nie przyglądać się innym ,pracujemy ciężko żeby zarobić ,ta pani powinna zmienić pracę !proponujemy do marketu na ochroniarza policzy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] do szefa i przynajmniej zarobi bo prowizja od każdego złapanego złodzieja leci.buziaczki.
zdjecie uzytkownika
bezstronna - 2015-05-03 08:39:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oczywiście rzadko a nie żadko błąd w sztuce:)
zdjecie uzytkownika
Rozmowa Kwalifikacyjna - 2015-05-03 10:10:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
święta racja pani barbi za dużo wkładek dziecinnych się nawąchała i dlatego taki ma nick ,jak można koleżankom na ręce patrzyć ,czy ona ma za tyle czasu ?ja też wychodzę z pracy zmęczona i nic nikomu nie liczę.,bo nie mam na to czasu.pozdrawiam bezstronną.
zdjecie uzytkownika
MAJOWA - 2015-05-03 12:30:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
TO CO WYPISUJE TZW,,BARBIE''TO WSTYD DLA BABEK KTÓRE PRACUJĄ W ANEKSIE,większość z nas jest w pracy i pracuje! a nie przygląda się koleżankom na ręce ,bidna kobieta mam wrażenie że nie wie od czego służy ten portal ,a w nawiasie dowiem się kto takie bzdury wypisuje ,szkoda że nie miała odwagi napisać nicka imiennie .pozdrawiam dziewoje z produkcji ,my takich debilów nie mamy.Kasia lecę na grila:)
zdjecie uzytkownika
MAJOWA - 2015-05-03 12:50:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
aaaa zapomniałam ,to wisienka na torcie! ,jak już się dowiem kto to! nie omieszkam poinformować szefa o tym że ktoś coś widzi jakieś nieprawidłowości w pakowaniu i nie zwróci mu uwagi, tylko się cieszy z tego że to idzie w świat, i ANEKS ma za pomyłki (człowiek jest omylny) kłopoty,buziaczki dla barbie.
zdjecie uzytkownika
SERWER - 2015-05-03 13:30:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
LUBIĘ CIĘ WIĘC SPRAWDZĘ KTO MA TYLE DO POWIEDZENIA:-)WYŚLĘ MAILA KASIU:-)
zdjecie uzytkownika
P.Irena - 2015-05-03 14:50:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam serdecznie Panie z Aneksu,jestem tu po raz pierwszy i ostatni ,Ktoś narobił plotek o mnie i pisał w moim imieniu ,Monike znam ze stolika ,lecz krótko;,no coś tam popeplała ale mnie to ominęło bo takie klimaty nie dla mnie i tyle w tym temacie ,a jak ktoś ma problem ze sobą to niech może do psychologa?to tylko praca .W inne konwersje się nie wtajemniczam,dziękuję za telefon.
zdjecie uzytkownika
SERWER - 2015-05-03 15:38:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Jak ktoś w temacie to zapraszam;SERWER;odpisze kto co i za ile?
zdjecie uzytkownika
Ania - 2015-05-04 10:56:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy ktoś wie czy są przyjęcia do Aneksu?jakie płace ?
zdjecie uzytkownika
Kasia stara wyga - 2015-05-06 09:25:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
podobno są ,musisz podanie złożyć,min zarobisz,a jak będziesz zasuwać to zarobisz więcej,ja z sobotami i niedzielą mam ok 2tyś.
zdjecie uzytkownika
mądra - 2015-05-13 16:46:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
P. Ireno to pani powinna udać się do psychologa albo od razu do psychiatry jest pani bardzo fałszywą osobą a skąd to wiem bo wszyscy to wiedzą i mówią o tym a barbi i monika są sto razy lepsze od pani i "tyle w tym temacie"
zdjecie uzytkownika
Zainteresowana pracą - 2015-05-22 20:22:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakie tam są zarobki i na jaką umowę się pracuje? Proszę o informacje.
zdjecie uzytkownika
ONA - 2015-05-28 12:02:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
CZY SA PRZYJĘCIA DO PRACY??
PROSZĘ O ODPISANIE
zdjecie uzytkownika
Serwer - 2015-05-29 15:59:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
masz powielone żeby wkońcu dotarło kim jesteś barbi ,monia,mądra itp .tid.żegnam
zdjecie uzytkownika
Kasia stara wyga - 2015-05-29 17:17:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
barbi.....
czekałam i się doczekałam ,nie żryj na naszej przerwie wszystko widzimy przez szybke,ty masz przerwę potem, a w sumie ty masz na żarcie całą dniówkę.,a jak ci mój śmiech nie pasuje to zapraszam po dniówce.
zdjecie uzytkownika
zosia - 2015-06-01 08:59:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy są przyjęcia na produkcje?jak się można dowiedzieć?dziękuje za odp
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-06-12 14:15:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ostatnio podjęłam pracę po ukończeniu szkoły policealnej www.szkoly.gowork.pl. Zdałam egzamin państwowy z asystentki stomatologicznej i po ok. miesiącu miałam zatrudnieniu na tym stanowisku, zarabiam 2.000 zł. Jak dla mnie to naprawdę ok, zwłaszcza że nauka trwała rok. Cały czas myślę o tym, żeby pójść na studia,wcześniej było to dość trudne, m.in dlatego zdecydowałam się na gowork.
zdjecie uzytkownika
Kasia stara wyga - 2015-06-12 14:16:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
niema zwalniają ,słyszałam że za stare też się będą brać....
zdjecie uzytkownika
datek - 2015-07-13 22:24:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wydaje mi się, że jednak starych pracowników nie będą zwalniać, no i jeśli chodzi o tych w miarę młodych to też nie słyszałem o zwolnieniach, niestety nie słyszałem także o nowych zatrudnieniach ani o planowaniu jakiejkolwiek rekrutacji, no ale nie ma co się zniechęcać i chyba trzeba czekać na jakieś nowe ogłoszenia.
zdjecie uzytkownika
Praca_Aneks - 2015-08-11 14:38:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Są przyjęcia do firmy Aneks przez Agencje Pracy. Więcej informacji pod numerem telefonu( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
pedros - 2015-08-13 11:35:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Magda - 2015-05-02 11:48:11]:
przez adecco w sosnowcu na warszawskiej 2
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Rozmowa z panem kadrowym b.uprzejma, konkretna i rzeczowa. Podany ogólny zakres obowiązków i wszelkie inne informacje, trudnych pytań nie było tylko podstawowe typu: jaki zawód, poprzednia praca czy jest chęć pracy na zmiany i może na noc, ogólne info na czym praca będzie polegać. Rozmowa miła i konkretna. Szczegóły i miejsce podane dopiero na hali przez brygadziste lub kierowniczke.
Pytania: Nie było trudnych pytań.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-17 07:25:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Polecam Technika masażystę, zawód który jest wieczny. Ja skończyłem w Goworku szkołę policealną www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolony. Duże umiejętności nauczyciela pomogły mi poznać wszystkie techniki wykorzystywane w tym zawodzie. Nowoczesne pracownie i materiały które dostaliśmy od szkoły zapewniły że z wysokim wynikiem zdałem egzamin Państwowy. Bez problemu znalazłam prace w salonie masażu i nareszcie zarabiam godne pieniądze!!
zdjecie uzytkownika
patryk - 2015-08-17 07:26:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mądra - 2015-05-13 16:46:06]:
co to za firma i ciemni ludzie ze muszą robić soboty i niedziele z żeby 2 tys. zarobić dajecie się wykorzystywać jak w większości w firmach można to nazwać nawet polskimi obozami pracy
zdjecie uzytkownika
frod - 2015-08-25 19:24:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sam się jednak nie zdecyduje na zmianę pracy w tym momencie,wiec podrzucam tutaj, może ktoś ma ochotę na nową pracę. Ja gdyby nie sprawy rodzinne to bym aplikował. Uważam, że praca specjalisty ds utrzymania obiektów w aneksie jest tego warta. Oferta jest na pracuj.pl jakby ktoś chciał konkrety. Ja ze swojej strony polecam.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Aneks Polska Sp. z o.o.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Aneks Polska Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie
alert