Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Idea Bank

Pracowałeś w firmie Idea Bank i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
kama - 2015-05-31 19:13:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W idea banku szukają asystentek oddziałów . Taka osoba współpracuje z Centralą Banku zarządzając oddziałową korespondencją oraz przygotowując różnorodne raporty. Zarządza kalendarzem spotkań w oddziale, pomaga Bankierom kompletować wnioski kredytowe. Praca przyjemna i przyzwoicie płatna. Polecam ;)
zdjecie uzytkownika
Nowa - 2015-06-15 15:32:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Czy ktoś pracował w Idea Banku na stanowisku Analityka Kredytowego? Słyszałam że zarobki wynoszą ok 3000 zł brutto, czy to prawda? Czy jest możliwość po jakimś czasie otrzymania podwyżki? Czy są jakieś premie i czy ciężko na nie zapracować? Będę wdzięczna za odpowiedź.
zdjecie uzytkownika
Internetowydoradca - 2015-07-01 20:09:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam. Każdemu kto myśli o podjęciu pracy w CC na domaniewskiej szczerze odradzam. Wiem, że szukają teraz sprzedawców kredytów, rachunków lub lokat na różne działy. Ogólnie w firmie nie szanuje się pracowników. Nawet tych robiących target. Dodatkowo koordynatorzy nie są osobami kompetentnymi do zajmowania swoich stanowisk. Nie skromnie mówiąc ale szczerze sami jakby zaczeli dzwonić do nic by nie sprzedali ale oczywiście oni twierdzą, że robili by 200% targetu w tydzień. Dodatkowo większość ludzi na stanowiskach kierowniczych to ludzie bez wykształcenia. Są przypadki braku matury. Produkt sprzedawany jest śmieszny a zarobki przy 100% targecie marne. Oczywiście coraz bardziej firma dąży do tego aby nawet przy zrobionym targecie obcinać premie. Inne firmy tego typu mają wymagania(tu ich nie ma bo przyjmują do pracy w banku ludzi nie wiedzących co to inflacja) nie bez powodu. Jak ktoś chce marnować czas i tyrać za grosze z przełożonymi z mniejszą wiedzą niż ich pracownicy to ok. Dodatkowo jak to w korpo każdy patrzy tylko jakby Ci zaszkodzić.
zdjecie uzytkownika
Klient Idea Banku - 2015-07-05 20:06:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Proponuję zmianę polityki firmy. Wasi pracownicy też robią Wam reklamę, złą reklamę. Opinie na gowork, i w ogóle w Internecie nie są pochlebne. Ogromna rotacja pracowników i pojawiające się ciągle te same ogłoszenia o pracę mówią same za siebie. Nie szanujecie ludzi, którzy dla Was pracują i zarabiają na firmę. Jeżeli nie potraficie zadbać o swojego własnego pracownika, to tym bardziej nie zadbacie należycie o klienta. Czemu Idea Bank nie ma ambicji, żeby zmienić ten wizerunek? Czemu Idea Bank nie chce być takim pracodawcą, u którego praca to prestige. Opinia dobrego pracodawcy i związanie ze sobą pracownika jest inwestycją, bo sam pracownik wśród swoich znajomych robiłby Wam darmową reklamę. Pracownik, który jest dumny z firmy, w której pracuje sam przyciąga potencjalnych klientów. Zadowolony pracownik jest też bardziej efektywny,co przekłada się na zysk firmy. Wiem coś o tym, bo Sam jestem pracodawcą, zatrudniam ludzi i chcę, aby moi pracownicy byli traktowani jak partnerzy w naszym wspólnym biznesie. Sam jestem też klientem Idea Banku i z tego też powodu nie pękam z dumy, że mam rachunek w Idei. Dla mnie liczy się, również pestige firm, z którymi współpracuję, gdyż moi kontrahenci widząc jak prosperuje moja firma, są zainteresowani jakich partnerów do prowadzenia mojego biznesu wybieram. Chętnie dzielę się takimi informacjami, ale na dzień dzisiejszy nie polecam Idea Banku. Profil mojej firmy jest ściśle związany z doradztwem personalnym. Nie mogę Was nawet polecić jako potencjalnego pracodawcy. Przykre, ale prawdziwe.
zdjecie uzytkownika
praca IB Lublin - 2015-07-15 20:05:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odradzam pracę w tej firmie a szczególnie CC Lublin. Target nie do wyrobienia ponieważ baza na jakiej pracuje doradca to klienci którzy 2 lata temu interesowali się oferta banku, braki działalności,rezygnacje kredytowe itp.Dzwonisz do klienta do którego w ostatnim czasie dzwoniło już 5 innych doradców i zbierasz "wiązanki".Praca w masakrycznych warunkach rozpadające się biurka , odpadające rolety w oknach , rozciągające się kable po całym CC które powodują zagrożenie .Ciśnienie na sprzedaż jest nie do określenia. Klient nie może się zastanowić ma być już! w tej chwili ma to brać!Nie do wytrzymania!Wynik nie realny do zrobienia , zmuszają do zostawania w nadgodzinach (bo plan nie jest realny do zrobienia w 8h)które określają jako akcja wsparcia i nie płaca za nie uczciwie tak jak powinni.Ja na szczęście już tam nie pracuje. Ludzie jeśli macie wybór omijajcie ta firmę szerokim łukiem!
zdjecie uzytkownika
programista_za_2500 - 2015-07-16 22:15:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jeśli ktoś myśli o pracy programisty w tej firmie, to osobiście nie polecam. Kiepskie warunki do rozwoju, 2500 na rękę i umowa o dzieło. U solidnej podwyżce można tylko pomarzyć więc najlepsi szybko odchodzą. Za nadgodziny nie płacą można je co najwyżej odebrać. Słabe zaplecze socjalne jak na kilkaset osób w budynku stąd tez wszyscy jedzą na mieście albo przy kompie.
Kiepski sprzęt i serwery, aplikacja tak muli że zanim otworzysz zakładkę zdążysz wypić kawę.
zdjecie uzytkownika
Noaxia - 2015-07-18 00:10:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Parcuję już jakiś czas więc myślę ze moja opinia jest obiektywna. Sporo zależy od grupy do której trafisz, są 2 które kontaktują się ze świeżymi wnioskami, wrecz wpdadajacymi ofertami, i tu łatwo da się cos ugrac, są też dwie bazowe - które rzeczywiście podziwniam, jednak z perspektywy czasu i przeprocesowanych wnisoków, nawet Ci bazowi doradcy maja swoich klientów, którzy po prostu wracją. Kluczem jest wyrobienie sobie takiego portfela klientów + świeże wnioski i target jak najbardziej do zdobycia, mimo że powiekszany bez litości co miesac :) krytykuja głównie osoby, które myślą ze od pierwszego miesiące beda robyly bańke. Zauwazcie, ze nawet pracujac w oddziale nie macie swoich stalych klietow, nie macie tym bardziej ofert które wam za free wpadaja, a czasem w takiej ofecie moze byc i pół banki+ klient który chce wszystko na już. Kwestia szczescia, ale tez dania sobie szansy na wypracowanie tego wyniku, i po prostu - pracowitosci + rozgarnięcia. Z perspektywy czasu - polecam, bo można małym kosztem, dobra gadką, zarobić naprawdę PRZYZWOITE pieniądze :)
zdjecie uzytkownika
zainteresowany - 2015-07-21 16:28:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy mógłby ktoś coś na pisać o pracy na stanowisku Doradca ds. Kredytów Online? w Lublinie. Czy dzwoni się do klientów którzy sami złożyli wnioski aktualnie? Czy też jakieś stare bazy? Na czym dokładnie polega ta praca? W jakich godzinach się pracuje i jakie zarobi. Z góry dzięki za odpowiedź.
zdjecie uzytkownika
Amela - 2015-07-21 20:37:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałam przez kilka miesięcy i nie odczułam jakos tego wszystkiego o czym piszecie. Rozumiem, że jak traci się pracę to jest sie rozżalonym ale nie do tego stopnia żeby takie rzeczy pisać. Moim zdaniem to normalny pracodawca gdzie jesli się pracuje to nie ma problemów.
zdjecie uzytkownika
tereska - 2015-07-27 21:55:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Terror - 2015-04-11 16:34:24]:
Pracuję w tym banku od kilku miesięcy, nie mogę narzekać. Wcześniej pracowałam w innym i nie zauważyłam, żeby standardy pracy się jakoś znacznie różniły. Pracuję w fajnym zespole, atmosfera jest miła, zarabiam przyzwoite pieniądze, a że pracować trzeba to chyba jasne i nie będę z tego powodu marudzić, bo ktoś nie pozwala się obijać.
zdjecie uzytkownika
Anka O. - 2015-07-28 22:25:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Lublin - 2015-04-11 16:51:59]:
Szczerze Ci powiem, że zaskoczyło mnie to co piszesz. Pracuje w CC moja szwagierka (od kilku miesięcy) i bardzo jest zadowolona. Nawet mnie namawiała, żebym się przeniosła tam do Was. Ja sama pracuję w innym oddziale, ale też u nas źle nie jest. Jedyne na co faktycznie patrzą i się czepiają to pilnowanie klienta, no ale to chyba wszędzie normalka. Jeśli chodzi o atmosferę to gdzie by to nie było, tworzą ją ludzie. Jak się pomiędzy sobą nie dogadamy, to nikt tego za nas nie zrobi.
zdjecie uzytkownika
Adi - 2015-07-29 21:56:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Pracuje z Was ktoś jako doradca ds posprzedaży w Oddziale. Jak wygląda praca na tym stanowisku? Czy ktoś może podzielić się opinią:) Będę wdzięczna:)
zdjecie uzytkownika
mierny - 2015-07-30 22:49:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Panuje obiegowa opinia, że specjaliści z IT z kilkuletnim doświadczeniem (programiści, analitycy, bazodanowcy)zarabiają przeważnie znacznie powyżej średniej krajowej. Idea Bank temu całkowicie przeczy. Zarobki w tej firmie są znacznie poniżej średniej dla branży. Jednak to co najgorsze, to nie boję się tego powiedzieć wprost- dziadowskie umowy. Dwie umowy-zlecenia lub umowa na 1/16 etatu + reszta pieniążków na umowie o dzieło (!!!) O normalnej umowie (umowa o pracę na pełen etat) większość pracowników może co najwyżej pomarzyć. Duża i dobrze prosperująca firma, a warunki finansowe bez rewelacji. Brak szkoleń zarówno wewnętrznych jak i zewnętrznych. Dobra firma tylko na pierwszą pracę głównie dla ludzi bez doświadczenia zawodowego, jednak na dłuższą metę nie warto wiązać swojej przyszłości z tą firmą.
zdjecie uzytkownika
spec. ds. windykacji telefoniczej - 2015-07-31 19:58:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy ktos wie czy opłaca się ? rekrutuja teraz na spec. ds. windykacji telef. w warszawie na Domaniewskiej
zdjecie uzytkownika
Bezznaczenia - 2015-08-01 22:03:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Poczytałem trochę opinii i postanowiłem napisać coś od siebie. W idea banku pracuję już od roku, są oczywiście rzeczy które mi się nie podobają ale moja ogólna ocena tej pracy jest naprawdę bardzo dobra. Do pracy przyjęli mnie bez większego doświadczenia w branży, za co byłem naprawdę wdzięczny, że ktoś dał mi szansę, robiłem wszystko żeby się za to jakoś odwdzięczyć, pierwsze miesiące były bardzo ciężkie, swój pierwszy target zrobiłem dopiero w 3 miesiącu pracy i od tamtej pory miałem tylko jeden miesiąc bez targetu, byłem ponad tydzień na L4. Co do presji to oczywiście że jest, ja sobie z tym radzę bez większego problemu, ale niektórych to przerasta i odchodzą, tu sprawa jest oczywista - ty masz swój plan i rozliczasz się z niego przed swoim koordynatorem, ale trzeba pamiętać że on też ma swój target i z niego się rozlicza kolejnej osobie, która też ma swój target i rozliczana jest przez zarząd - tak to działa, mnie wcale nie dziwi że przełożeni nas cisną i jest presja - ona musi być. W pierwszych miesiącach pracy mogłem zawsze liczyć na swojego koordynatora, podpowiadał mi co zmienić, razem słuchaliśmy rozmów, wyciągaliśmy wnioski, ja starałem się to wszystko jakoś wprowadzić do swoich rozmów, i teraz nie narzekam, hajs się zgadza, atmosfera jest naprawdę dobra, a jak ktoś sobie nie radzi to niech spróbuje coś zmienić żeby zaczęło wychodzić albo w ostateczności niech spróbuje sił w innej pracy, nikt przecież nikogo na siłę nie trzyma. Co do pytań czy warto odpowiedź jest prosta - warto sprawdzić samemu czy taka praca będzie wam odpowiadać zamiast kierować się opiniami ludzi którzy co 3 miesiące zmieniają pracę i za każdym razem narzekają. Najlepiej to nic nie robić i czekać na manne z nieba, ale tak to nie działa. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
nikola - 2015-08-06 17:16:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
podpinam się do pytania Adi - "Pracuje z Was ktoś jako doradca ds posprzedaży w Oddziale. Jak wygląda praca na tym stanowisku? Czy ktoś może podzielić się opinią" jak wygląda tu płaca.
Z góry dziekuję za info.
zdjecie uzytkownika
omnomnom - 2015-08-12 16:25:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
CC Lublin

Zdecydowanie nie polecam. Zwykły wyzysk, zmuszanie do zostawania po godzinach na "akcji wsparcia" inaczej będziesz miał problem z dostaniem wolnego wtedy kiedy będzie Ci na nim zależało. Koordynatorzy w większości bez doświadczenia w sprzedaży :D
zdjecie uzytkownika
mirka - 2015-08-14 14:48:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracuję w oddziale w Zamościu. po pierwsze trafiłam na fajny zespół, który wzajemnie się motywuje i na prawdę świetnie mi się z nimi pracuje. po drugie, wiadomo, że jak komuś się wydaje że pieniądze spadają z nieba, to wiele nie zarobi, ale jak komuś zależy to można wyciągnąć fajne pieniądze. mnie już po kilku miesiącach sżło bardzo dobrze i ani myśle teraz pracy zmieniąc
zdjecie uzytkownika
ponizej_sredniej - 2015-08-18 00:16:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Bardzo słabe warunki finansowe- zwłaszcza biorąc pod uwagę, że mamy do czynienia z bardzo dużą i bogatym właścicielem (miliarder Leszek Czarnecki, szacowany majątek: ponad 5 mld zł).
Poza tym nie jest najgorzej, atmosfera w miarę dobra.
Minusy:
1) umowa o pracę na 1/16 etatu (?!?) + reszta na umowę o dzieło- kombinacje jak w filmach Barei, forma zatrudnienia komiczna
2) niskie zarobki ( ok 65-70% średniej w zawodzie)
3) brak nadgodzin, bo firma nie zamierza za nie płacić

Bardzo ograniczone zarobki ( tak gdzieś ok 70% średnich zarobków w zawodzie programisty) i brak szkoleń/rozwoju/czegokolwiek- firma nie zapewnia pracownikom nic poza wypłacaną pensją.

Z mojej perspektywy: praca programisty w Idea Bank to miejsce na zdobycie pierwszych doświadczeń jako programista .NET, powiedzmy do roku czasu. Potem większość pracowników odchodzi do znacznie lepiej płacącej konkurencji.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-18 14:46:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja również polecam zawód masażysty. Postanowiłam zmienić kwalifikacje po 5 latach pracy za biurkiem. Zapisałam się do 2-letniej szkoły gowork www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolona. W końcu robię coś innego, cos co sprawia mi radość i przyjemność. Atmosfera w szkole fajna można dużo się nauczyć. A po szkole planuję otworzyć własną działalność.
zdjecie uzytkownika
ania - 2015-08-18 14:47:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [programista_za_2500 - 2015-07-16 22:15:39]:
Zgadzam się całkowicie z powyższą wypowiedzią. Pracowałam tam 5 miesięcy i o 5 za długo...Praca polega na dzwonieniu do ludzi, którzy kiedyś albo interesowali się ofertą IB albo już dawno z niej zrezygnowali. Kontaktów nowych jest bardzo mało, praktycznie nie ma szansy by taki otrzymać, a jak już to z wielką łaską. Dzwoni się po kilkanaście razy do tych samych osób, nawet do takich, którzy kontaktu sobie nie życzą albo nawet wycofali zgodę na przetwarzanie danych. Na rozmowie oczywiście powiedziane jest, że są to stali klienci, którym trzeba coś dosprzedać.Ogólnie pod tym względem to jedno wielkie oszustwo i co by nie mówić to przed klientem jest to zwykła kompromitacja. Kolejna kwestia to tzw. akcja wsparcie. ,,Wsparcie" oczywiście tylko z nazwy, bo spróbuj nie zostać to koordynator spopieli Cię wzrokiem, a rano masz 100 maili, że niepoważnie traktujesz pracę, albo tekst kiedy ostatnio target zrobiłaś? Target to znowu inna kwestia... Robi go tylko kilka wybranych osób...pozostali praktycznie żadnych szans nie mają bo dostaje się kontakty, których sam dyrektor sprzedażowy by nie sfinalizował...nie wiem na jakiej zasadzie takie osoby targetowe są wybierane, bo na pewno nie potrafią więcej niż osoba , która wcześniej ankiety przeprowadzała. Jeszcze jedna kwestia mianowicie przełożeni. Niestety w większości są to osoby bez żadnej kultury ani ogłady. Doświadczenia w kierowaniu zespołem też większego po nich nie widać. Jedyne co potrafią dobrze zrobić to wysyłać mobbingujące maila...te materiały akurat powinna PIP obejrzeć...Podsumowując, jeżeli ktoś ma inne oferty pracy to niech z nich korzysta jeżeli nie chce być na każdym kroku obrażany i poniżany, bo po miesiącu będzie musiał poszukać dobrego psychologa
zdjecie uzytkownika
kandydat - 2015-08-19 19:51:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [programista_za_2500 - 2015-07-16 22:15:39]:
1/16 etatu i śmieciowa umowa o dzieło z przekazaniem praw autorskich- jaka szanująca się firma zatrudnia na tak chorych warunkach !?!
Myślałem, że spadnę z krzesła po tym, jak przedstawili mi swoje warunki.
Zatrudnianie po kosztach opanowane do perfekcji, nic tylko pogratulować. Co na to Państwowa Inspekcja Pracy, czy takie praktyki są w ogóle legalne?
zdjecie uzytkownika
ania - 2015-08-20 13:59:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To skoro to jest normalny pracodawca to dlaczego już tam nie pracujesz?znalazłaś bardziej rozwojową pracę?
zdjecie uzytkownika
melcia - 2015-08-20 16:00:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kolego, ciekawi mnie bardzo na jakim stanowisku byłeś u nich zatrudniony skoiro piszesz o przekazywaniu praw autorskich. pracuję już trochę w bankowości kilka lat i mnie zaskoczyłeś. tak się zakłada że teraz myślę nad transferem siebie doi idea bank bo mają wolne stanowiska bankierów które bardzo mnie interesują
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Spotkanie w siedzibie firmy na Domaniewskiej, rekrutacja prowadzona przez specjalistkę razem z odpowiednim Supervisiorem. Miła atmosfera bez spiny. Po przejściu rozmowy 7-dniowe szkolenie (płacone 5 zł/h) zakończone testem wiedzy.
Pytania: Opisać etapy rozmowy sprzedażowej.
Jakie ma się plany zawodowe.
Jakie są rodzaje produktów bankowych
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-20 16:01:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Gorąco polecam zawód kosmetyczki, super praca, bardzo przyjemna, można dobrze zarobić. Otworzyłam własny gabinet kosmetyczny w Śródmieściu – zapotrzebowanie jest ogromne i biznes idzie nieźle. Zawodu nauczyłam się w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl. Gowork miał ciekawą ofertę, poza tym bardzo tanio, pracownie też w pełni wyposażone, jest na czym się uczyć. Ciekawe zajęcia dodatkowe, konkursy kosmetyczne, targi kosmetyczne. Polecam ponieważ podchodzą do tego profesjonalnie.
zdjecie uzytkownika
melcia - 2015-08-20 16:02:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kolego, ciekawi mnie bardzo na jakim stanowisku byłeś u nich zatrudniony skoiro piszesz o przekazywaniu praw autorskich. pracuję już trochę w bankowości kilka lat i mnie zaskoczyłeś. tak się zakłada że teraz myślę nad transferem siebie doi idea bank bo mają wolne stanowiska bankierów które bardzo mnie interesują
zdjecie uzytkownika
kandydat - 2015-08-22 13:44:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [melcia - 2015-08-20 16:02:06]:
Na jakim stanowisku pracowałem w Idea Bank-to możesz łatwo wywnioskować z mojego postu:)Przeczytaj dokładnie.
Według mnie transfer do Idei na stanowisko bankiera nie jest w tej chwili dobrym rozwiązaniem- Idea Bank jest bankiem należącym do Leszka Czarneckiego- jednym z kilku. A banki Czarneckiego, w szczególności Getin Noble Bank zostały uznane przez KNF za jedne z najbardziej zagrożonych utratą płynności finansowej z powodu ogłoszonego niedawno przez rząd planu pomocy frankowiczom.
Takie jest moje zdanie.

Zyski największych polskich banków w ostanich miesiącach spadają- na podwyżki w branży w najbliższym czasie raczej nie ma co liczyć.

Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Idea Bank

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Idea Bank?
Zadaj pytanie
alert