Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Idea Bank

Pracowałeś w firmie Idea Bank i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Makss - 2016-02-04 16:23:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca na przeczekanie po to aby zdobyć pierwsze doświadczenie i poszukać normalniejszej i lepiej płatnej pracy.

Typowa korporacja która dużo wymaga a niewiele oferuje.
Podejście firmy typowe dla sektora bankowego: Im tańszy pracownik tym lepszy.
Liczą się tylko cyferki w zestawieniu zysków i kosztów.
Ciągle zatrudniają bo najlepsi szybko uciekają z tej firmy i pojawia się braki kadrowe.

Niestabilna firma, śmieciowe umowy, brak premii i socjal na najniższym poziomie.
zdjecie uzytkownika
eee - 2016-02-05 21:11:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Posiadanie 2 letniego doświadczenia @3e4r nie jest niczym nadzwyczajnym w dzisiejszych czasach. Przecież zależy im na profesjonalnych pracownikach nawet wśród kandydatów.
zdjecie uzytkownika
Marek - 2016-02-07 14:15:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem w oddziale Idea Banku 3 lata. Zarobki bardzo dobre. Dzięki tej pracy nauczyłem się wiele - jestem odporny na humory ludzi (klienci zdarzali się różni), a co ważne zdobyłem doświadczenie, które procentuje teraz w mojej pracy w ubezpieczeniach.
zdjecie uzytkownika
Pracownik IB - 2016-02-08 16:53:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja pracowałam kilka ostatnich miesięcy w Idea Banku. Kasa na dole to około 2100 zł netto. Premie które są obiecywane z reguły nie są wypłacane. Tylko raz otrzymałam. Atmosfera w dziale świetna. Każdy z humorem i szacunkiem do siebie się zwracał (z tego co wiem nie w każdym dziale tak było). Żadnych nad godzin nie było chyba że ktoś na własne życzenie chciał zostać. Ogólnie dużo się tam nauczyłam ale drugi raz bym nie rozpoczęła współpracy z tą firmą. O podwyżkach możesz tylko marzyć. Masz najlepsze wyniki szef obiecuje premie zacierasz ręcę i d**a. Podobno "ktoś w kadrach pomieszał/zmieniły się warunki premiowania/ wstrzymane premie ponieważ [tu wstaw byle co]". I tak w kółko.
zdjecie uzytkownika
Alex - 2016-02-09 07:41:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zwalniają Cie tego samego dnia jak gdyby nigdy nic. Mówią że nie wyrobiles planu przez dwa kwartały mimo że drugi nie skończył się, nie degraduja Cie zgodnie z ustaleniami na niższe stanowisko niż Bankier ani nie dają planu naprawczego co normalnie obiecuję dyrektor że daje go, tylko przychodzisz rano do pracy robisz swoje normalnie Cie traktują angażują a chwilę przed zakończeniem pracy przychodzą z wypowiedzeniem....gratulacje!!! Zamiast inwestować w pracownika zmieniają kadrę. I degraduja na niższe stanowisko... Ale osoby które mają krótszy staż i częściej chodzą na L4
zdjecie uzytkownika
Malwa - 2016-02-09 14:53:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak niektórzy są przy.... Dyrektora i się ma dobre układy czy jeździ jednym autem to tak jest ze się zostaje. Układy ukladziki
zdjecie uzytkownika
orkamay - 2016-02-10 06:35:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca na stanowisku programisty, dobra możliwość dodatkowej pracy ze względu na to, że szukają często na niepełny etat i można to pogodzić z drugą elastyczną pracą.W moim przypadku opcja umowy o dzieło była jak najbardziej na plus, większe oszczędności. Prowadzę działalność, przez którą się rozliczam z drugą firmą ale ta sama kwota brutto na UoD wychdzi dużo lepiej :)
zdjecie uzytkownika
mr323 - 2016-02-10 16:48:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [orkamay - 2016-02-10 06:35:26]:
"Praca na stanowisku programisty, dobra możliwość dodatkowej pracy ze względu na to, że szukają często na niepełny etat" - tak dokładnie na 1/16 etatu....

Ktoś zainteresowany?
zdjecie uzytkownika
szalonykris - 2016-02-13 23:44:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mr323 - 2016-02-10 16:48:02]:
Help Desk były pracownik, ponad rok w IB.
Praca raczej stabilna. Słabe wynagrodzenie i marny socjal ale pracę określilbym jako stabilną..nikt nie stoi nad głową i nie pogania jeśli oczywiście robisz swoje.

Na dłuższą metę zbytnio nie polecam bo firma tnie koszty ale jak na pierwszą prace to ujdzie.

zdjecie uzytkownika
marekgralu - 2016-02-16 11:39:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [z_it - 2015-12-01 20:15:00]:
Dziękuję za tę opinię. Okazała się bardzo prawdziwa. Za bardzo szanuję swoją pracę by zaakceptować takie warunki.
Jestem mocno rozczarowany tym co mi zaoferowali.
zdjecie uzytkownika
pekacz - 2016-02-18 13:35:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma ma duży problem z zasobami ludzkimi w dziale IT.
Zdarza się że pracownicy rezygnują sami po okresie próbnym a znalezienie nowego pracownika zajmuje im 2-3 miesiące.
W tym czasie zwalnia się 2-3 doświadczonych pracowników wiec w najlepszym wypadku wychodzą na zero.

Getin, Getin Noble Bank, Tax Care, Idea Bank - wszystkie spółki Czarneckiego non stop rekrutują na Programistę,Analityka, Testera, pracownika Help Desk
a mimo to ludzi im wciąż brakuje.
zdjecie uzytkownika
tomek - 2016-02-21 21:08:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam. Chcę obecnie zmienić pracę i znajdując ofertę Idea Bank postanowiłem sprawdzić co piszą o tej firmie pracownicy (zawsze tak robie przed wysłanem CV). Przeczytałem wasze komentarze i dziwi mnie jedno : dlaczego nie złożycie pozwu zbiorowego przeciwko firmie która stosuje takie praktyki jak to o czym piszecie? prawo chroni pracownika, ale trzeba się zbić w grupę i upomnieć o odszkodowanie za swoje krzywdy. Załóżcie jedną skrzynkę meilową i podajcie na forum jej adres, zbierzcie osoby poszkodowane i do dzieła. Pamiętajcie, że warunkiem jest posiadanie świadectwa pracy. Gdy będzie was wielu wygracie !
zdjecie uzytkownika
kryst. - 2016-02-24 22:13:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [eee - 2016-02-05 21:11:52]:
No niby doświadczenie nie jest niczym nadzwyczajnym, ale w takim razie nie mówmy też, że pracują u nas same studenciaki bez doświadczenia. Jest też spora grupa ludzi, co tu siedzą po parę ładnych lat chociaż co miesiąc się odgrażają, że odejdą. ;)
zdjecie uzytkownika
no_idea - 2016-02-26 08:52:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Według danych Forbes w 2015r. majątek Leszka Czarneckiego właściciela Idea Banku i całej grupy Getin stopniał aż o 57%.

Akcje Getinu na warszawskiej giełdzie staniały o połowę a trend ten nadal się otrzymuje.

Nie trzeba być geniuszem żeby przewidziec że w IB posypią się zwolnienia.
zdjecie uzytkownika
eee - 2016-02-27 20:24:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [no_idea - 2016-02-26 08:52:57]:
Nie byłaby to dobra opcja, bo wiemy jakie są czasy i jak ciężko znaleźć pracę. Narzekać narzekamy, ale nikt z nas jednak nie chce jej stracić. Ja mam nadzieję, że może jednak ten scenariusz nie będzie taki czarny. Będziecie się śmiać, ale lubię tę robotę. Wkurzam się jak każdy, wiadomo, ale jednak lubię. :/
zdjecie uzytkownika
Major Tom - 2016-02-28 23:22:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tomek - 2016-02-21 21:08:33]:
Tomek, od narzekania na atmosferę, targety czy szefa do pozwu zbiorowego jest jeszcze bardzo daleka droga. Piszesz, że chcesz zmienić pracę dlatego tu zajrzałeś. Moja rada jest taka, żebyś nie kierował się tylko i wyłącznie internetem, bo każde dziecko wie, że do netu przychodzimy sobie ponarzekać. Jak ktoś jest zadowolony to takiej okazji nie szuka, więc zadowolonych jest tu znacznie mniej. ;) Najlepiej weź udział w rekrutacji i sam się przekonaj co i jak. Lepszej metody nie ma. ;)
zdjecie uzytkownika
Aleksen - 2016-02-28 23:26:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pekacz - 2016-02-18 13:35:33]:
Ja bym się aż tak nie sugerował tą rotacją w dziale IT. Pracowałem już w paru korpo i gdzie bym nie był, zawsze najczęściej rotowali informatycy i help desk. Taka specyfika.
zdjecie uzytkownika
Aleksen - 2016-02-29 13:55:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Aleksen - 2016-02-28 23:26:44]:
Aleksen widzę że nie zrozumiałeś mojej wypowiedzi.
Rotacja jest czymś normalnym w świecie IT.
Dobry specjalista zmienia pracę raz na kilka lat.

W IB pracownicy zwalniają się po roku a coraz czesciej już po okresie próbnym.
To chyba źle świadczy o pracodawcy.
zdjecie uzytkownika
DLF - 2016-03-01 19:58:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,
Potrzebuje, doradcy kredytowego IDEA BANKu do współpracy z pośrednikiem finansowym, najlepiej z Warszawy. Chętnych zapraszam do kontaktu na maila konkretnefinanse@gmail.com
zdjecie uzytkownika
przerazony - 2016-03-02 13:26:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Getin zwalnia pracowników:
"
Pracę w Getin Noble Banku może stracić nawet 720 pracowników. Obecnie bank zatrudnia 5,6 tys. osób, które w sumie pracują na 4,8 tys. etatów (część z nich pracuje np. na połowę etatu). Do końca roku bank planuje obniżenie zatrudnienia maksymalnie o 15 proc. pracowników
"

zdjecie uzytkownika
eh - 2016-03-06 11:42:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szkoda, ale @przerazony pomyliłeś chyba fora. To forum dotyczy Idea Bank a nie Getin Noble Bank. Skoro zwalniają, to zawsze możesz się przenieść do Idea, oni ciągle szukają pracowników :)
zdjecie uzytkownika
przerazony - 2016-03-06 23:01:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kolego powyżej to ty pomyliłeś fora bo to jest forum z opiniami pracowników a nie pań działu HR :)

Idea Bank czy Getin Noble Bank to ta sama spółka obie firmy należą do grupy Getin mają tego samego właściciela Leszka Czarneckiego pracujemy w jednym budynku często ramię w ramię na jednym piętrze. Nie ma znaczenia czy jesteś z Getinu czy z Idea Banku czy z Tax Care i tak dalej bo wszystkie firmy są zależne od siebie finansowo i rotują miedzy sobą pracownikami i kiedy zaczynają zwalniać w Getinie to redukcja zatrudnienia w Idei jest oczywistością
zdjecie uzytkownika
Nik - 2016-03-11 14:04:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zawsze mnie ciekawiło czym one się faktycznie różnią, a tu widzę, że dajesz konkretną odpowiedź i tłumaczysz te różnice, no powiem Ci, że nawet to dobrze
zdjecie uzytkownika
Katka - 2016-03-12 18:03:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [przerazony - 2016-03-06 23:01:42]:
Niby tak, ale powiedz mi gdzie teraz nie zwalniają? Wystarczy śledzić sytuację w sieci czy nawet codziennych wiadomościach. Co chwila jakiś bank zwalnia, to nie to, że tylko u nas redukcje poszły. Ja jednak mam nadzieję, że póki co na tym się skończy i nie będzie kolejnych zwolnień, bo nawet jeśli lubię sobie ponarzekać na pracę, to jednak nie chciałabym jej stracić. Nikt z nas by nie chciał, tak myślę.
zdjecie uzytkownika
Jaszka - 2016-03-13 14:36:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiadomo, że zwolnienia są cały czas we wszystkich firmach, w szczególności tych większych, które mają sporo oddziałów. Więc tu się nie ma co dziwić, że Idea ma tyle ofert pracy. No i nie powinno się narzekać, bo można się zatrudnić np. na specjalistę ds. kadr i płac w Warszawie. Wiadomo, że wymagają wyższego wykształcenia i doświadczenia, ale dobre zarobki są zapewnione.
zdjecie uzytkownika
Joanna - 2016-03-14 22:33:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja tam nie myślę o zwolnieniach. Niedawno dopiero zaczęłam pracę, więc wolałabym w niej pozostać póki co. Tym bardziej, że podoba mi się to co robię, mam wokół całkiem fajnych ludzi i pracuje mi się całkiem dobrze. Nie powiem - trochę ciężko jest, ale to chyba każdy tak ma na początku.
zdjecie uzytkownika
dr - 2016-03-15 08:42:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Simson - 2016-01-26 00:36:16]:
bzdura
bank nie zamyka a otwiera nowe placowki
przejmuje kolejne instytucje finansowe i rosnie w sile
a Getin jak go nawales jest jedną z firm szefa a nie naszą córką. doczytaj zamiast wygłaszac herezje
zdjecie uzytkownika
DamianLF - 2016-03-15 10:57:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Joanna - 2016-03-14 22:33:35]:
Witam Pani Joanno,
Jestem pośrednikiem finansowym, jeśli byłaby Pani zainteresowana współpracą proszę o kontakt na maila konkretnefinanse@gmail.com
Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
staszek - 2016-03-15 14:40:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widze, że praca u nich jest zawsze pod presją czasu i w dosyć ekstremalnych warunakch, no i jako Młodszy Specjalista ds. procesów w Departamencie Wdrożeń i Utrzymania Systemów można się sporo nauczyć, ale stres jest.
zdjecie uzytkownika
dasdsad - 2016-03-15 15:21:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [DLF - 2016-03-01 19:58:12]:
dasdasdasdas
zdjecie uzytkownika
Bartek - 2016-03-15 21:05:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dr - 2016-03-15 08:42:59]:
radzę porozmawiać z pracownikami Idea Bank którzy stracili prace , zamiast zamieszczać wpisy sponsorowane..są zwolnienia i to niemałe....
źle się dzieje w firmie skoro HR tak ostro spamuje na GoWork. Co dalej- autoryzacja profilu?
zdjecie uzytkownika
Maciej - 2016-03-16 14:54:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracowałem w kilku bankach.
Banki nie są hojne wobec pracowników,
jednak i tak Idea Bank należy do tych banków które płacą najgorzej.

Pensja Developera w Idea Banku to średnia w branży minus 25-30% a może i więcej do tego 90% działu pracuje na śmieciówkach..
zdjecie uzytkownika
DamianLF - 2016-03-16 17:05:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Joanna - 2016-03-14 22:33:35]:
Witam Pani Joanno,
zapraszam do współpracy, jestem pośrednikiem finansowym, proszę odezwać się na maila konkretnefinanse@gmail.com
Przedstawię Pani szczegóły współpracy jeśli byłaby Pani zainteresowana.
Pozdrawiam Damian
zdjecie uzytkownika
Nik - 2016-03-17 15:03:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jakie Pan ma możliwości lepsze niż tutaj w firmie, jest naprawdę lepiej czy pan tylko tak trochę nagina fakty, żeby ludzi nabrać? Nic nie sugeruje, pytam tylko.
zdjecie uzytkownika
Jacek - 2016-03-20 00:14:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Bartek - 2016-03-15 21:05:34]:
Ale po co tak nerwowo od razu? Wszyscy wiemy, że zwolnienia poszły ale wiemy też, że nie tylko u nas. To akurat każde dziecko wie, wystarczy z ludźmi z branży pogadać.
zdjecie uzytkownika
Michoś - 2016-03-20 11:20:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dokładnie. Niestety zwolnienia to nieodłączna część działania firmy, tak jak i rekrutacje. Nic się na to nie poradzi. Mimo tego, że mają obecnie sporo ofert, myślę, że spokojnie znajdą kogoś np. na doradcę klienta, bo zapewniają umowę o pracę i szkolenia.
zdjecie uzytkownika
Windykacja - 2016-03-25 18:53:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tak jak pisał poprzednia osoba co do Domaniewskiej 45, ludzie jak roboty, więś z Lublina zjechała... niestety jak i dyrektor i dyrektorka o windykacji niema żadnego pojęcia... zarobki ok 1900 netto.. o premi zapomnij , warunki zmieniaja się co 3 miesiace... i tak w kółko...
zdjecie uzytkownika
maria - 2016-03-28 14:21:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie chce mi się wierzyć, że na takim stanowisku jest taka niska pensja @Windykacja a poza tym wyśmiewanie ludzi tylko dlatego, że nie są z Warszawy jest naprawdę bardzo słabe
zdjecie uzytkownika
Iza - 2016-03-28 22:31:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie bardzo rozumiem, jakie ma znaczenie kto skąd jest, gdy jedziemy na tym samym wózku (zakładam, że siedzisz z nami na Domaniewskiej). @Windykacja sorry, ale to nie jest dla mnie żaden argument. Serio.
zdjecie uzytkownika
staszek - 2016-03-30 15:37:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no i jest teraz praca na stanowisku jako Product Manager ds. procesów i produktów transakcyjnych bo spokojnie można zarobić do 3 tys z tego co widze z oferty pracy.
zdjecie uzytkownika
paula - 2016-04-07 21:37:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakie zarobki w windykacji specjalista. Proszę opiscie jakie warunki godziny pracy podstawa itp???
zdjecie uzytkownika
anonim - 2016-04-19 15:09:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Prosze was o opinie o pracy na Domaniewskiej w dziale kredytow, zostalem przyjety i zastanawiam sie co zrobic. co mi sie rzucilo w oczy to jak dla mnie ogromy cel. Czy da sie go w ogole zrobic? jak zrobie to wyrzucaja?
zdjecie uzytkownika
Damian - 2016-04-19 16:40:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anonim - 2016-04-19 15:09:36]:
Witam,
Jestem pośrednikiem finansowym i poszukuję doradcy Idea Banku, a skoro Pan zaczyna to myślę, że moglibyśmy nawiązać współpracę... Czy byłby Pan zainteresowany?
Proszę o kontakt na maila konkretnefinanse@gmail.com
Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Damian - 2016-04-20 10:27:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anonim - 2016-04-19 15:09:36]:
Witam,
Jestem pośrednikiem finansowym i potrzebuje do współpracy osobę z IB, a skoro Pan zaczyna to na pewno warto byłoby porozmawiać. Jeśli jest Pan zainteresowany proszę o kontakt na maila: konkretnefinanse@gmail.com
Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
maciek - 2016-04-26 22:25:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiem Wam że to jest jakaś masakra....a ci co wypisuja takie bzdury na GoWork powinni dostać bana!!

Oferują umowe o pracę? Tak ale na 1/16 etatu !!! myślałem że takie cuda to tylko w ochronie. Porażka totalna, nie mam słów...
zdjecie uzytkownika
Koza - 2016-04-28 23:35:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [anonim - 2016-04-19 15:09:36]:
Da się, da się - tylko się musisz przyłożyć, jak wszędzie. Nie przerażaj się, nie zniechęcaj, potraktuj jak wyzwanie i okazję do zdobywania doświadczenia. Zobaczysz, że szybko się wdrożysz i wszystko będzie wydawało się łatwiejsze, niż na starcie. Jak przyszłam, to też się trochę czułam wystraszona, ale jak mówią... strach ma wielkie oczy. ;)
zdjecie uzytkownika
sgas - 2016-04-29 16:04:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bardziej chodzi o to, że można dostosować grafik np do planu zajęć.
zdjecie uzytkownika
Iwona K. - 2016-04-29 23:46:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszystko można, jeśli się chce. Tylko trzeba iść i się dogadać. Nigdy nie miałam problemu ani z grafikiem, ani z kontaktem z kierowniczką póki co. Dobrze mi się pracuje póki co i spokojnie.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Krótka, nie zadowalająca.
Pytania: Pytania z zagadnień finansowych.
zdjecie uzytkownika
Stone - 2016-04-30 23:52:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [maciek - 2016-04-26 22:25:28]:
A nie pomyślałeś stary, że różni ludzie mają różne umowy? Nie możesz mieć do nich o to pretensji przecież.
zdjecie uzytkownika
maciek - 2016-05-01 18:52:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Stone - 2016-04-30 23:52:11]:
Stone, to jest forum pracowników IB i potencjalnych kandydatów a nie miejsce na płatne wpisy działu HR Idea Bank. Nie rozumiesz tego?

Z relacji znajomych którzy kiedyś pracowali w IB dowiedziałem się że całe działy pracują tam na 1/16 etatu + 2. umowa- UoD także to nie jest jednostkowy przypadek ale ogólnofirmowa praktyka !

Jeśli wszyscy w dziale pracują na takich warunkach to dla ciebie jednego na pewno nie zaproponują normalnej umowy szczególnie jeśli dopiero zaczynasz :)

Stone, nie pomyślałeś o tym? Wierzysz w bajki ze dla swiezaka w dziale bank zaproponuje lepsze warunki niż kierownikowi tego działu?? Wolne żarty.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Idea Bank!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Idea Bank
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert