Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Trustel

Pracowałeś w firmie Trustel i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-05-05 17:59:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Olka jeśli szukasz umowy o pracę to tam jej nie znajdziesz zaręczam Ci...inna sprawa to ze starych pracowników t5akich naprawdę starych nie ma już nikogo prócz sekretarki biura pana [usunięte przez moderatora]. no i prezesa który trwa u steru dzielnie gdy dobrzy pracownicy odchodzą a on nic nie robi aby ich zatrzymać....trzymajcie się z dala od tej firmy!!
owszem ludzie fajni ale z tego się nie wyżyje nie mówiąc o jakichkolwiek przyjemnościach...znam tam wszystkich i ci co piszą pozytywy to jakieś młodziki co to jeszcze nie znają życia i realiów...bo za mojej pracy ludzie narzekali równo i trzymali się tam tylko dlatego że liczyli na cuda obiecywane...
zdjecie uzytkownika
Karolina - 2011-05-12 14:51:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No co Ty mówisz, że ze starych już nikogo, Piotrków i Agaty też nie ma??
zdjecie uzytkownika
ruby - 2011-05-15 18:27:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oni są, ale na wykonczeniu, każdy szuka nowej pracy.
zdjecie uzytkownika
igi - 2011-06-16 14:22:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale po przepracowanym miesiącu pieniądze są wypłacane?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-09-08 22:57:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hejka, pieniądze zawsze wypłacają, bez żadnych problemów, czasem nawet a konto, w tym temacie jest super. Młoda ekipa w pracy też ok, pracować ciężko trzeba to fakt, ale gdzie nie trzeba:(
zdjecie uzytkownika
anonima - 2011-09-21 20:06:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Atmosfera naprawdę rodzinna:) Najfajniejsza praca w jakiej byłam.Nasi opiekunowie są super. Agata jest taka radosna i troskliwa ma nieziemskie teksty :) np: "ACHA?? [usunięte przez moderatora] się pójdziemy dalej", "Pozdrowionka!! Kupujemy - sprzedajemy", "Montujemy się na słuchaweczkach ", "Mam bardzo mokro, będą 3 umówki", "Po 4 umowie mam chcice", "osikałam i [usunięte przez moderatora] się" Bartek też jest niczego sobie opiekunem. W firmie jest bardzo wielu fajnych chłopaków, atmosfera sprzyja do romansów. Dzięki firmie poznałam super chłopaka. Najgorsze są plany, wręcz nie do wykonania, nie sposób ich zrobić ale jak się nie wykona to jest trochę mniejsza kasa, ale spoko ponad osiem stów. nic ekstra, ale trochę sianka jest :) Z kasą nie ma problemu. Wypłaca Szef. Zawsze jeszcze pogada popyta. No supcio :)) Polecam
zdjecie uzytkownika
Anonimka - 2011-10-20 02:03:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zdecydowanie nie polecam, pracowałam tam jakiś czas temu i już nigdy na pewno nie wrócę. Rodzinna atmosfera? hahaha, no ale ubaw, na pierwszy rzut oka może i tak się wydaję ale tak naprawdę jest fałszywa. Co najlepsze nawet nie mają odwagi, żeby powiedzieć wprost, że cie zwalniaja, no bo przeciez by to zepsulo "rodzinna atmosfere", oficjalnie jest sie przenoszonym do holiconu, bo sie zmniejszyl projekt, ciekawe...skoro zmniejszyl sie projekt to czemu zaraz nastepnego dnia juz szukaja nowych pracownikow. A czy luźna atmosfera, jest taka dobra to też bym polemizowała, niby fajnie jak nikt Ci nad głową nie stoi ale z drugiej strony jak kilka osob sie wydziera do siebie (nawet koordynatorka!) na temat jakis pierdol, tak ze sie nie slyszy nawet siebie, juz nie mowiac o kliencie, a akurat przedstawia sie oferte, to juz troche kiepskawo sie robi :/ Juz nie zamierzam wspominac o tym, ze norma do wyrobienia jest praktycznie niemozliwa do uzyskania, bo kto po sezonie zamierza kupic dystrybutor z woda i to w dodatku cholernie drogi na tle konkurencji. Osobiśćie wystawiam ocenę mierna, a tylko dlatego tak wysoka, ze wyplate dostalam taka jaka powinnam co do grosza.
zdjecie uzytkownika
kat. - 2012-03-29 08:35:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca niełatwa, trzeba być silnie zmotywowanym i mieć chęci, po pierwszych 2 tyg zaczyna być lepiej.
plusy: pewna podstawa + premie, płatność w terminie, pierwsza pensja z prowizjami 1700 na rękę, od każdej sprzedaży prowizja.

minusy: cały czas trzeba robić plany i ciągnąć je w górę, nie dla tych którzy nie są wytrwali, dużo młodych ludzi przez co głośno jest przy stanowisku.
pozdro k
zdjecie uzytkownika
ANONIM - 2012-06-12 14:58:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odradzam z góry prace w tej firmie!!!! wypłaty nigdy nie ma na czas!!!nikt nie potrafi Ci powiedzieć ile dostaniesz premii bo jeszcze nie wiedzą ile ci zabiorą do własnej kieszeni!!!!Jeden koordynator nosi tą samą koszulkę cały tydzień i nie myje włosów a drugi potrafi mówić tylko DZWONIMY MOI DRODZY DZWONIMY!!!wyjście do WC liczy się do twojej przerwy!!!! jest umowa o dzieło a jak nie ma Cię w pracy dłużej niż 3 dni to musisz przynieść zaświadczenie od lekarza że jesteś chory!!!CAŁA TA FIRMA JEST ŚMIE [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] WARTA!!!! tzw. prezes odwiedza firmę raz w tygodniu i nawet nie wiesz kiedy!!!ale z każdym problemem masz się kierować do niego!!!! pierwszy jest tylko do zabierania twoich zarobionych pieniędzy!!!! Jeśli nie masz 19 min czasu rozmównego zabiera Ci 20% godzinówki a jeśli nie sprzedaż 10 artykułów dziennie następnego dnia pracujesz tylko 3h czego nie ma w umowie!!!!Nie zarobisz tam więcej niż 800 zł.A jedyne dobre komentarze jakie są na stronie są wystawione na polecenie prezesa!!!! więc jeśli szanujesz swój czas daj sobie spokój z tą firmą!!!!!ładnie wszystko wygląda tylko na rozmowie o pracę!!!!
zdjecie uzytkownika
xyz - 2012-06-25 12:05:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To nic dziwnego , że masz dzwonić w końcu zatrudniona jesteś w cc. Jeśli jest sie słabym sprzedawcą nie można liczyc , że się będzie trzymało takiego pracownika. A że koordynator nie myje włosów to nic nic poradzę.
zdjecie uzytkownika
jurand - 2012-06-28 15:19:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam się z opinią Anonim,wszystko to prawda,zabierają pieniądze bez podstawnie.Nikt nie ma pojęcia o prowadzeniu tej firmy.Koordynatorzy mają wiele do życzenia.A premie co tydzień podają inną kwotę(im bliżej wypłaty ona się zmniejsza)Śmiech :))))))))Nie dajcie się złapać.A sprzedawcą jestem świetnym.
zdjecie uzytkownika
blik - 2012-07-14 09:41:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ponoć jest tam jakas sprzedaż telewizji n. Wiadomo jakie sa prowizje i czy idzie to sprzedać?
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2012-07-18 12:29:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam nie zgadzam się z przedmówcami. pieniądze mam zawsze na czas super atmosfera w pracy . a mój koordynator zawsze służy mi pomocą.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2012-07-18 13:58:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca jak każda inna. Ja swój czas w Trustel wspominam bardzo dobrze.
To jest praca a stresu w pracy to normalka. Jak kiedyś będę miała okazje to tam wrócę .dla mnie firma ok
zdjecie uzytkownika
anonim bis - 2012-07-23 18:55:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
buhahahah Anonim ale z ciebie matoł! Przecież wiadomo, że w cc cisną. a co ty muślałeś. ja kiedyś byłem w trustel i jakoś się tam pracowało, nie było zbyt lekko ale jak teraz jestem w arwat to miło wspominam tamte czasy. w każdym razie ludzie co tam pracują w tr są spoko, kasa na czas ale trzeba na nią zapracować = sprzedaż bo były tylko takie projekty a nie wiem jak dzisiaj.
Pisze to bo rozwalają mnie takie płaczliwe ANONIMY które ryczą jak je wykopią z roboty za obijanie albo są poprosytu słabe. z takim nastawieniem to na kasę e biedrze nawet cię nie wezmą hahahah
zdjecie uzytkownika
kik - 2012-08-10 22:13:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ogólnie nawet jak komuś nie pójdzie sprzedaż godzinówka gwarantowana. Oczywiste, że jak ktoś mało sprzedaje to długo się nie utrzyma...Premie różne, niektórzy fajnie wyciągają. Sprzedaje się łatwo bo to głównieobecni klienci enki. Atmosfera spoko z koordynatorami idzie się zawsze dogadać ogólnie jak na callcenter to wporzo. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
anonim - 2012-08-10 22:19:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak to praca w tego typu firmie, trzeba lubić gadanie 8 godzin dziennie tego samego no i mieć gadane, żeby sprzedawać. Kokosów się tu nie zarobi, ale jak dla studenta to ok :) Fajna atmosfera zgrana grupa przełożeni też luz. Zależy kto czego szuka...
zdjecie uzytkownika
Toxic - 2012-08-10 22:38:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja ogólnie czułem się źle przy takiej pracy bo trzeba się naprawde starać zeby sprzedać mi jakoś nie szło Ale byłem też w innym cc i było gorzej niż tu, więc ogólnie to juz trzeba wiedziec ze niby sie siedzi i luz ale nie każdy sie nadaje. kasa jak to kasa jak w takich firmach standardowo 7,5/h + premia ale z nią to wiadomo różnie. ekipa spoko
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2012-08-19 17:42:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Moim zdaniem jeśli chodzi o tą firmę i branżę to jest ok. Kasa tak ja poprzednicy pisali,warunki ok, fajna ekipa i częste wyjścia integracyjne :) Ogólnie polecam
zdjecie uzytkownika
I - 2012-08-30 21:28:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Anonim - 2012-08-19 17:42:35

Moim zdaniem jeśli chodzi o tą firmę i branżę to jest ok. Kasa tak ja poprzednicy pisali,warunki ok, fajna ekipa i częste wyjścia integracyjne :) Ogólnie polecam
W pełni się zgadzam :D Ogólnie jestem zadowolona. Trzeba tylko pamiętać, że ta praca polega na sprzedaży i za samo siedzenie bez wyników długo płacić nie będą :P
zdjecie uzytkownika
XXX - 2012-10-03 20:30:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja powiem tak jeśli ktoś umie sprzedawać albo ogólnie szybko się uczy i nie ma oporu przed niekiedy wciskaniem czegoś klientom to luz ja np nie mam z tym problemów :P Sprzedaje sie dość łatwo bo to tą stali klienci. Koordynatorzy wiadomo wymagają ale są ogólnie spoko konsultanci tworzą fajną atmosferę także po kilku dniach jesteś już \"swoim człowiekiem\" :)
zdjecie uzytkownika
benek - 2013-05-13 10:54:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A teraz jak jest w Trustel? Zostałem zaproszony na rozmowę w sprawie pracy i poszukuje jakiś dodatkowych informacji na temat pracy tam. Co możecie więcej napisać na temat warunków jakie teraz tam oferują? Napiszcie coś na temat tego ile teraz się tam zarabia, jaką dają umowę i na jaki okres oraz jak jest z socjalem?
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-06-26 05:15:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Da się szybko zrezygnować w razie czego?
zdjecie uzytkownika
Morgi - 2014-03-10 23:15:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zawsze da się zrezygnować w razie czego, nawet w Trustel, chociaż z komentarzy powyżej da się wywnioskować, że raczej nie rezygnują.
zdjecie uzytkownika
marcin - 2014-04-09 22:47:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W ogóle co się dzieje z trustel, bo ich strona internetowa zwraca jakiś nietypowy błąd i nie działa...
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Trustel
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Trustel?
Zadaj pytanie
x