Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Prettl Polska

Pracowałeś w firmie Prettl Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Bruner - 2014-11-29 09:06:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oj chyba się nie da, wszak na tym opiera się obsadzanie decyzyjnych stanowisk. Prettl to Prettl, od zawsze tak funkcjonuje i łza się w oku kręci na wspomnienie czasów przed połączeniem firm.
zdjecie uzytkownika
J23 - 2014-11-29 13:26:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Bruner - 2014-11-29 09:06:17]:
Prettl Molding firma rozwojowa -Prettl Adion ...szkoda słów.
zdjecie uzytkownika
uper - 2014-12-03 03:03:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chyba sami się oszukujecie myśląc że to jakiś wyjątek z obsadzaniem po zanjomości stanowisk. A wy jak szukacie pracy, nie jest tak że najczęściej pytacie innych znajomych? jest to całkiem naturalne, bo każdy chce mieć kogoś zaufanego kogo zna i po którym wie czego można się spodziewać. Już nie przesadzajcie
zdjecie uzytkownika
Bruner - 2014-12-03 15:42:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czytaj ze zrozumieniem, mowa była o konfidentach.
zdjecie uzytkownika
as - 2014-12-03 18:22:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a przyjmuja do pracy w tej firmie? pracowalam tam pol toku ale sie zwolnic musialam aczkolwiek bym tam wrocila jesli bylaby taka opcja ktos cos wie czy przyjmuja? pyt szczerze i takich odpowiedzi oczekuje
zdjecie uzytkownika
J23 - 2014-12-04 20:48:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [uper - 2014-12-03 03:03:42]:
Widzę ,że popierasz kumoterstwo -jesteś z PSLu czy z PO...
zdjecie uzytkownika
W.E - 2015-01-08 22:17:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A gracz prettlowy nadal gra?
zdjecie uzytkownika
J23 - 2015-01-09 20:36:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [W.E - 2015-01-08 22:17:08]:
Trochę rzadziej ale nadal grywa...
zdjecie uzytkownika
WE - 2015-01-13 23:32:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Już czas...

Kurki się odkręciły...

Zaczyna płynąć...

zdjecie uzytkownika
J23 - 2015-01-14 21:01:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [WE - 2015-01-13 23:32:24]:
Bąkasz czy wiesz...
zdjecie uzytkownika
Kinga - 2015-01-27 19:54:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [uczciwy - 2014-04-01 23:41:31]:
Ale ty studenciku jesteś jebnięty :)
zdjecie uzytkownika
lrena - 2015-02-02 01:18:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Prezes nic nie wie co dzieje sie w zakladzie. A juz dzieje sie bardzo zle. Najwyzszy czas zeby sie dowiedzial. Potrzebuje adres maila do prezesa. Ktos pomoze?
zdjecie uzytkownika
J23 - 2015-02-03 22:06:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lrena - 2015-02-02 01:18:14]:
Mówisz masz..... bernd.klein@prettl.com
zdjecie uzytkownika
Irena - 2015-02-05 12:19:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No i dziekuje bardzo. Zobaczymy jak prezes zareaguje na prawde bo przypuszczam ze nic nie wie co dzieje sie w zakladzie.Kazdy madry na forum a nikt nic nie robi. Pozdrawiam Pretlan.
zdjecie uzytkownika
tusk - 2015-02-06 15:34:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bedziecie ebac az padniecie hahhhaaaaa barany
zdjecie uzytkownika
fryzjer - 2015-02-06 22:46:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
haha hejrze hola będzie zabawa będzie się działo.....
zdjecie uzytkownika
Bubu - 2015-02-08 20:36:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [fryzjer - 2015-02-06 22:46:24]:
co to jest hejrze??
zdjecie uzytkownika
fryzjer - 2015-02-12 23:59:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to jest tak jak mówią, że nic niema a wszystko jest... tylko dla wybranych
zdjecie uzytkownika
bubu - 2015-02-14 21:14:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [fryzjer - 2015-02-12 23:59:41]:
Dobre...
zdjecie uzytkownika
fryzjer - 2015-02-18 20:05:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeszcze dzień może dwa i wróci stare dobre...
zdjecie uzytkownika
wk - 2015-02-26 09:30:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ile zarobi tu ustawiacz
zdjecie uzytkownika
fryzjer - 2015-02-26 16:54:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
od 4 do 7 brutto
zdjecie uzytkownika
STIOPA - 2015-02-26 23:04:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [fryzjer - 2015-02-26 16:54:11]:
A ślusarz narzędzowy 2,5 brutto hahahahahaha.....
zdjecie uzytkownika
W.E - 2015-03-01 17:55:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak dajecie się d...ać, i wierzycie w ciągłe opowieści, że niema kasy to trwajcie w tym dalej i nie płacz, że masz tak mało:P
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-03-02 15:56:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Fakt, wersja, że nie ma pieniędzy, to opowiastki dla szarych roboli. Nawet nie pomyślelibyście jaką kasą tu się obraca.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Prettl Polska
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Prettl Polska?
Zadaj pytanie