Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo Prettl Polska

Opinie o Prettl Polska

Pracowałeś w firmie Prettl Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ktoś - 2016-01-11 21:35:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przecież ta wazelina to dyrektor ,że aż patrzeć.Ponoć się na wszystkim zna.
zdjecie uzytkownika
j23 - 2016-01-12 11:10:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ona - 2016-01-11 00:00:13]:
Jakie szkolenia przychodzisz i masz umieć _tylko nie możesz być mądrzejsza od twojego zwierzchnika. ..
zdjecie uzytkownika
klamka - 2016-01-12 14:21:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja nie wierze we wszystkie komentarze tutaj. Wole sie przekonac we wlasnej skorze i zobaczyc od srodka jak wyglada praca w Prettl, bo slyszalem o tej firmie duzo dobrego
zdjecie uzytkownika
stirlitz - 2016-01-12 19:23:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [klamka - 2016-01-12 14:21:26]:
zdradź nam gdzie i od kogo słyszałeś tyle dobrego...
zdjecie uzytkownika
.... - 2016-01-13 15:56:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
MYŚLĘ ,ŻE NIEBAWEM ODEJDĄ WSZYSCY STARZY PRACOWNICY ,TO CO SIĘ WYPRAWIA OSTATNIO PRZERASTA WSZYSTKICH,KWESTIA CZASU I ZACZNIEMY ODCHODZIĆ SAMI
zdjecie uzytkownika
J23 - 2016-01-13 21:13:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [.... - 2016-01-13 15:56:30]:
Staruszkowie przetrzymajcie gówniarzy...
zdjecie uzytkownika
Paweł - 2016-01-15 20:39:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma zatrudnia, żeby produkować. W automotivie nawet upadłość nie jest prostą sprawą :) ja tam juz nie wrócę - 2.5 roku przypłaciłem zdrowiem psychicznym.
Ale jest druga strona medalu - dostaniesz taką szkołę życia, że później znajdziesz pracę w prawie każdej firmie :)
Pozdrowienia dla całej jakości :)
zdjecie uzytkownika
Były pracownik - 2016-01-15 22:36:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Masz rację w 100 procentach.
zdjecie uzytkownika
Jakość - 2016-01-17 11:42:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Paweł - 2016-01-15 20:39:26]:
Pozdrowienia PAWEŁ
zdjecie uzytkownika
ona - 2016-01-17 22:33:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chyba mnie przekonaliście, że tak tam u was źle i dam sobie spokój tylko ciekawi mnie po co tam siedzicie skoro tak wam źle...
zdjecie uzytkownika
... - 2016-01-18 10:19:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ona - 2016-01-17 22:33:48]:
Pracować trzeba wszędzie ........gdzie nie pOjdziesz tam narzekaja
zdjecie uzytkownika
J23 - 2016-01-19 19:30:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Paweł - 2016-01-15 20:39:26]:
Nie tylko Ciebie wykończyli psychicznie...
zdjecie uzytkownika
kran - 2016-01-19 20:52:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
o każdej firmie, niezadowolony pracownik tak napisze @J23. Prettl to jednak firma stabilna, szuka ludzi od BHP, logistyki, ochrony środowiska. Chyba naprawdę warto spróbować.
zdjecie uzytkownika
graform - 2016-01-20 14:12:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tyle gwiazdek?
Praca cud miód
zdjecie uzytkownika
j23 - 2016-01-20 17:37:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kran - 2016-01-19 20:52:25]:
No właśnie dlaczego ciągle szuka a gdzie się podziali ci co byli i dlaczego ich nie ma
zdjecie uzytkownika
stirlitz - 2016-01-20 17:39:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kran - 2016-01-19 20:52:25]:
Stabilna firma powinna mieć stabilną załogę.
zdjecie uzytkownika
zok - 2016-01-21 21:01:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
stitlitz, tak nie jest ? Co prawda widziałem że specjalista do logistyki jest poszukiwany, ale bardziej myślałem, że jest to związane z dynamicznym rozwojem
zdjecie uzytkownika
Jol - 2016-01-22 15:21:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Potrzebna osoba lub zespół do pomocy przy ogłaszaniu upadłości firmy hi hi ...! Super warunki , stałe zatrudnienie . Wymagania - odporność na dy..nie
zdjecie uzytkownika
xyz - 2016-01-22 17:47:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [j23 - 2016-01-20 17:37:08]:
J23 pytanie za 100 pkt dlaczego ty byłeś tam tyle czasu i ciągle tam jeszcze jesteś?????????
zdjecie uzytkownika
j23 - 2016-01-22 20:03:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bo jestem małym, zakompleksionym, nieudolnym etc. stworzonkiem, które niewiele, a w zasadzie to niczego w życiu nie osiągnęło i z każdej innej pracy wywalali mnie po 3 dniach. Nie myślicie jednak, że nic nie potrafię. Jest jedna rzecz, w której jestem dobry, wręcz doskonały. Tą rzeczą jest ...HEJT.
zdjecie uzytkownika
uper - 2016-01-23 21:13:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [j23 - 2016-01-22 20:03:18]:
widze ,ze co raz więcej jest z Waszej strony pogadanek a co raz mniej konkretów. Z tego co wiem to szukają obecnie specjalistów ds. logistyki i o tym powinniście gadać
zdjecie uzytkownika
xyz - 2016-01-23 22:49:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
najlepiej w ogóle nie brać do siebie tego co tu piszą tylko iść na rozmowę bo będą specjalnie ci gadać jak to jest źle żeby cię spławić.
zdjecie uzytkownika
owonnek - 2016-01-25 21:22:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W sumie to xyz ma rację, bo o pewnych rzeczach jednak dobrze przekonać się osobiście. Ja byc może teraz bede szedł na rozmowe na specjaliste ds. logistyki. wymagane jest jedynie: język angielski – na poziomie swobodnej komunikacji w mowie i piśmie, mile widziany j. niemiecki oraz min. 2-letnie doświadczenie na podobnym stanowisku.
zdjecie uzytkownika
mobby - 2016-01-26 20:38:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie tylko język.trzeba jeszcze wiele innych umieć
zdjecie uzytkownika
Olsa - 2016-01-28 06:59:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panowie i panie. Jaka jest opinia na temat wtryskarek w tej firmie. Jak jest na stanowisku ustawiacza wtryskarek i inżynier procesu wtrysku.
zdjecie uzytkownika
T - 2016-01-28 19:55:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie mowcie ze wszyscy ustawiacze nie maja wiedzy w pracy np.S.J.(niemiec)ma facet leb na karku jako ustawiacz
zdjecie uzytkownika
Pretlanka - 2016-01-28 20:58:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ustawiacze pracuja i maja się dobrze ,kazdy z nich ma inna wiedzę ....
Natomiast inżynier procesu wtrysku hmmm też pracuje ,tylko inaczej niż ustawiacz od tego drugiego wszystko zalezy
zdjecie uzytkownika
cortez - 2016-01-31 16:13:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widzę że tutaj głównie dyskusja toczy się na temat pracy na innym dziale niż sam aplikuję, bo ja akurat odpowiedziałem na ich ogłoszenie na stanowisko specjalisty ds BHP. ciekaw jestem jak w tym miejscu wygląda praca behapowca i czy zarobki są standardowe jak na to stanowisko
zdjecie uzytkownika
kolejna głowa poleciała.. - 2016-01-31 20:36:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciekawe kto kolejny
zdjecie uzytkownika
,,,,, - 2016-01-31 20:41:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kolejna głowa poleciała.. - 2016-01-31 20:36:20]:
KTO? POLECIAŁ
zdjecie uzytkownika
wojtuś - 2016-02-01 17:45:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [,,,,, - 2016-01-31 20:41:29]:
osioł
zdjecie uzytkownika
nie osioł !!! - 2016-02-01 19:29:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wojtuś - 2016-02-01 17:45:57]:
dwóch innych- siwe fartuchy
zdjecie uzytkownika
erfgt - 2016-02-02 16:23:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej, no teraz to juz niestety nie prowadza zadnej rekrutacji niestety..a szkoda bo pameitam ze szukali na stanowisko automatyka- elektryka w Bydgoszczy
zdjecie uzytkownika
Ines - 2016-02-04 14:23:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak jest z wypłatami w tej firmie czy są rzetelni , chodzi mi o to nap zatrudniam sie w połowie miesiąca i ma sie rozumieć na 10 wypłata .tak czytam posty i aż sie obawiam zatrudnienia tam, w pracy powinien być spokój i zgranie a w tej firmie z tych opisów wynika ze nie ma .:P
zdjecie uzytkownika
WhoIsOsiou - 2016-02-04 15:25:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zwolniłem się jakiś czas temu z tej firmy i tak się zastanawiam na kogo mówicie "Osioł"?
zdjecie uzytkownika
wojtuś - 2016-02-04 16:52:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kiedy jest organizowana stypa po narzędziowni???
zdjecie uzytkownika
max - 2016-02-04 17:20:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiele zalezy od podejscia pracowników do innych, ważna jest atmosfera, ważne by była zdrowa, @Ines, jest umowa o pracę, wiec pracodawca musi wywiazywać się z warunków zawartych w umowie,także o przelewy się nie matrw.
zdjecie uzytkownika
Ines - 2016-02-04 17:50:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [max - 2016-02-04 17:20:57]:
Dziękuje za odpowiedź max.Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
ja - 2016-02-04 19:19:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wojtuś - 2016-02-04 16:52:32]:
stypa po narzędziowni? co się tam dzieje?
zdjecie uzytkownika
J23 - 2016-02-04 20:26:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2016-02-04 19:19:51]:
To co pozostało trudno nazwać narzędziownią...
zdjecie uzytkownika
1111 - 2016-02-04 20:47:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przestańcie mówić o narzędziowni akurat tam nic nic się nie dzieje pensje dla nas większe premie itd a nie kto z kim i gdzie ludzi którzy tam jeszcze pracują interesuje ile zarobią oczywiście jak będą mor..de trzymać bo prawda w tym zakładzie boli !!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
stirlitz - 2016-02-04 21:40:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [1111 - 2016-02-04 20:47:49]:
To nie jest narzędziownia tylko odcinek napraw.
zdjecie uzytkownika
W.E - 2016-02-04 22:34:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2016-02-04 19:19:51]:
nie interesuj się bo kociej mordy dostaniesz:P:P

zrzutka na wieniec...
zdjecie uzytkownika
as - 2016-02-05 19:48:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [W.E - 2016-02-04 22:34:14]:
po ile ...
zdjecie uzytkownika
stirlitz - 2016-02-06 21:36:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Żeby nie ta stara z jakości to byś produkował same buble...
zdjecie uzytkownika
stirlitz - 2016-02-08 20:05:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czytanie ze zrozumieniem nie boli...
zdjecie uzytkownika
edi - 2016-02-09 21:03:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Coś dawno Dominika nie widać
zdjecie uzytkownika
Pretlanka - 2016-02-09 23:05:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [edi - 2016-02-09 21:03:20]:
Miał Was dość i się schował siedzi na monitoringu
zdjecie uzytkownika
all - 2016-02-10 11:14:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szkoda, że tu praktycznie nikt nie wypowiada się na temat warunków zatrudnienia w Prettl. Spróbuję się czegoś dowiedzieć, może ktoś pomoże. Czy wakat na speca od logistyki to kwestia powiększenia zespołu czy ktoś się zwolnił?
zdjecie uzytkownika
ja - 2016-02-10 21:38:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To drugie

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Prettl Polska!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Prettl Polska

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert