Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Agencja ochrony mienia i osób „A.Pleban” Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Agencja ochrony mienia i osób „A.Pleban” Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-12 22:30:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A no to szkoda że tak się pracuje. A na podstawie jakiej tam umowy przyjmują tak nowe osoby? Z góry dzięki
zdjecie uzytkownika
Ja - 2013-06-26 21:38:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Umowa o pracę, dodatek nocny, premia za wyniki. Czy tak jest?
zdjecie uzytkownika
mała - 2013-06-27 18:07:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pisane już było nie ma żadnych dodatków : godz nocnych, nadgodzin premii- NIC- . Tylko ilość przepracowanych godzin razy 6,5 .
Z umowami różnie czasami pół roku czekasz na umowę o prace
zdjecie uzytkownika
jędrzej - 2013-07-01 08:38:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O to nawet jest szansa na umowę o pracę? To powiem że nie ma tragedii ale też nie jest super. Nawet na święta nie dają niż dodatkowo?
zdjecie uzytkownika
mała - 2013-07-01 12:09:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nic nigdy dodatkowo tu nie dostaniesz .A.Pleban nie daje nic poza stawką razy godz.A umowa na 3 lata
zdjecie uzytkownika
jędrzej - 2013-07-01 12:12:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przynajmniej dobra ta umowa na 3 lata. Socjal może jakiś jest skoro nawet nie chcą dać żadnych premii itp?
zdjecie uzytkownika
korektor - 2013-07-22 12:48:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
doświadczyłem pracy w tej firmie i może raj na zielonej wyspie to nie jest ale musicie przyznać (Ci co tam pracowali) : pensja zawsze była na czas, w biurze cokolwiek załatwić od ręki, mój szef obiektu spoko gościu, zawsze można się było dogadać i stawka też nie najgorsza bo wcale nie 6,5 tylko 8,5 netto na rękę!!!! fakt że o umowę o pracę na czas nieokreślony ciężko ale przynajmniej umowa o pracę!!!!
zdjecie uzytkownika
mała - 2013-07-30 09:04:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widać pracodawca płaci różne stawki . A co do załatwiania spraw pracowniczych to baaaaaaaardzo różnie bywa.
zdjecie uzytkownika
czesław - 2013-08-10 14:01:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To niezależnie od tego na jaki obiekt się trafi dostaję się zawsze 8,5 na rękę a egencji ochrony mienia i osób A.Pleban?
zdjecie uzytkownika
Były parafianin - 2013-08-10 14:34:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam Was biedne polaki robaki. Powiedzcie mi jak Wam sie pracuje za 6zł 50gr. na godzinę ? Czy stać Was jest wyżywienie ? Czy macie się za co ubrać ? Czy dalej będziecie nabijać kabze byłemu komuchowi. ? Ludzie otwórzcie oczy szczególnie Ci młodzi którzy chcą wybrać się do obozu pracy za 6 zł. Nawet nie wiecie jaką mam bekę jak pomyślę że pracujecie za 6 zł na godzine bez żadnych dodatków w firmie gdzie kodeks pracy nie obowiązuje. To tak jak za komuny !!!
zdjecie uzytkownika
czesław - 2013-08-19 11:15:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tylko tyle? Nie ma nawet możliwości że dostanie się więcej? To jest netto prawda? Bo chyba nie brutto
zdjecie uzytkownika
Plebania - 2013-09-09 21:02:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Praca w plebanie to najgorsza z moich życiowych decyzji ,jaką kiedykolwiek podjąłem . [usunięte przez administratora].Obiekt w mosznach to najgorsze miejsce pracy jakie jest na tym świecie. Toleruje się tam śmierdzących brudasów i pijaków a pożądnych pracowników się zwalnia.Zmianowi są również cwani ,lubią ploty , [usunięte przez administratora]. STANOWCZO NIE DLA PLEBANA!!!!
zdjecie uzytkownika
Nic - 2013-09-20 21:17:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A to ten Pleban co ma oddział w Poznaniu? Szukam ich i nie mogę znależć.
zdjecie uzytkownika
bogdan - 2013-09-21 12:47:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niech ktoś napisze na temat tego czy te 6 złotych to jest najwyższa stawka? Bo to jest strasznie mało
zdjecie uzytkownika
mała - 2013-09-26 19:23:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Stawka mała 6,3 na umowie zleceniu wzrasta do 6,6 za godzi na umowie o prace i nic więcej nie ma nadgodzin ani godzin nocnych wypłacanych . Szczerze odradzam współprace z tą firmą jeśli macie inne propozycje.
zdjecie uzytkownika
maciek - 2013-09-27 13:12:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No ale dlaczego aż tak mało płaci ta firma? Spodziewałem się raczej że jak agencja ochrony to powinni jakoś normalnie płacić
zdjecie uzytkownika
Pierdolsie - 2013-10-04 23:46:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiem krótko, FIRMA to za dużo powiedziane, banda zakłamanych [usunięte przez administratora] zapatrzonych w siebie. Wymagania wysokie, a od siebie nie dadzą nic, nawet na głupich długopisach oszczędzają bo jak długo tu robię nie dostałem żadnego a jak by nie było do "pracy" jest mi to potrzebne, dodatków żadnych, umowa haha... porażka tego umową nazwać nie można, chorobowe nie płacone, o urlopie zapomnij. Złodzieje, mendy, oszuści, tyrani. Tyle w temacie. Omijać dalekim, najlepiej 100 km łukiem.
zdjecie uzytkownika
maciek - 2013-10-07 16:15:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale to chodzi o to że urlop nie jest płatny czy może chodzi o to że jak człowiek chce dostać urlop to nie ma szans?
zdjecie uzytkownika
kamil3 - 2013-12-19 07:12:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ochrona - 2013-05-06 16:05:27]:
wita nie polecam tej firmy tylko obiecują a praca jak na budowie nie polecam
zdjecie uzytkownika
pracownica - 2013-12-28 07:48:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam firma jest ok w poznaniu naraście zrobiła się czystka bo wyleciał brat z siostrą teraz będzie porządek pozdrawiam dziękuje warszawo!!! Brawo.
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2014-01-08 19:15:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Osoby broniące tej firmy to chyba sami kierownicy. Co prawda warunki pracy i wynagrodzenie zależy od obiektu, na którym się pracuje jednak różowo to tam nie jest - wręcz przeciwnie. Praca czasami nawet po 280 godzin w miesiącu, przy takiej ilości godzin największe wynagrodzenie to 1600-1700, bo na nadgodzinach oszukują. Zdarzały się sytuacje, że pracownik, który pracował 220h dostał tyle samo, co ten,który pracował 180h. Im więcej godzin się pracowało tym mniejsza wychodziła stawka na godzinę. Żadnego socjalu, żadnych dodatków - nic!
zdjecie uzytkownika
?! - 2014-01-08 21:26:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jedno pytanie ... wolność słowa ... Niby... A dlaczego giną napisane komentarze?
zdjecie uzytkownika
alek - 2014-07-04 20:04:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ludzie o co wy sie pytacie jaka umowa o prace itp to masakra robota . 6,50 h zlecenie . ODRADZAM TAM ROBOTE
zdjecie uzytkownika
artur - 2014-07-07 14:25:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mozna dostac umowe oprace, zalezy jaki obiekt, polecam drogerie rossmann na start 8.8 do reki z chwila podpisania umowy o prace 9.3, jezeli nikt nie bedzie na was narzekal 9.5 max. nigdy nie zostalem oszukany na kase. pracownika ochrony loguja w komputerze do tego podpis osoby funkcyjnej za odbyte godziny.
zdjecie uzytkownika
szlemik - 2014-07-07 17:39:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [alek - 2014-07-04 20:04:05]:
no to widocznie Ty @alek trafiłeś na jakiś wyjątkowo słabo płatny obiekt. Niżej @artur pisze , że można w Plebanie wyciągnąć jednak zdecydowanie lepszą stawkę na godzine w zależności od tego gdzie zostanie się przydzielonym. Mnie najbardziej ciekawi jeszcze tylko to czy pracownik ma jakiś wpływ na to gdzie zostanie przypisany. Bo jeżeli nie to tak naprawdę praca tu wygląda trochę jak loteria jeśli chodzi o stawkę
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Agencja ochrony mienia i osób „A.Pleban” Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x