Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Agencja ochrony mienia i osób „A.Pleban” Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Agencja ochrony mienia i osób „A.Pleban” Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
czesław - 2013-08-19 11:15:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tylko tyle? Nie ma nawet możliwości że dostanie się więcej? To jest netto prawda? Bo chyba nie brutto
zdjecie uzytkownika
Plebania - 2013-09-09 21:02:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Praca w plebanie to najgorsza z moich życiowych decyzji ,jaką kiedykolwiek podjąłem . [usunięte przez administratora].Obiekt w mosznach to najgorsze miejsce pracy jakie jest na tym świecie. Toleruje się tam śmierdzących brudasów i pijaków a pożądnych pracowników się zwalnia.Zmianowi są również cwani ,lubią ploty , [usunięte przez administratora]. STANOWCZO NIE DLA PLEBANA!!!!
zdjecie uzytkownika
Nic - 2013-09-20 21:17:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A to ten Pleban co ma oddział w Poznaniu? Szukam ich i nie mogę znależć.
zdjecie uzytkownika
bogdan - 2013-09-21 12:47:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niech ktoś napisze na temat tego czy te 6 złotych to jest najwyższa stawka? Bo to jest strasznie mało
zdjecie uzytkownika
mała - 2013-09-26 19:23:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Stawka mała 6,3 na umowie zleceniu wzrasta do 6,6 za godzi na umowie o prace i nic więcej nie ma nadgodzin ani godzin nocnych wypłacanych . Szczerze odradzam współprace z tą firmą jeśli macie inne propozycje.
zdjecie uzytkownika
maciek - 2013-09-27 13:12:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No ale dlaczego aż tak mało płaci ta firma? Spodziewałem się raczej że jak agencja ochrony to powinni jakoś normalnie płacić
zdjecie uzytkownika
Pierdolsie - 2013-10-04 23:46:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiem krótko, FIRMA to za dużo powiedziane, banda zakłamanych [usunięte przez administratora] zapatrzonych w siebie. Wymagania wysokie, a od siebie nie dadzą nic, nawet na głupich długopisach oszczędzają bo jak długo tu robię nie dostałem żadnego a jak by nie było do "pracy" jest mi to potrzebne, dodatków żadnych, umowa haha... porażka tego umową nazwać nie można, chorobowe nie płacone, o urlopie zapomnij. Złodzieje, mendy, oszuści, tyrani. Tyle w temacie. Omijać dalekim, najlepiej 100 km łukiem.
zdjecie uzytkownika
maciek - 2013-10-07 16:15:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale to chodzi o to że urlop nie jest płatny czy może chodzi o to że jak człowiek chce dostać urlop to nie ma szans?
zdjecie uzytkownika
kamil3 - 2013-12-19 07:12:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ochrona - 2013-05-06 16:05:27]:
wita nie polecam tej firmy tylko obiecują a praca jak na budowie nie polecam
zdjecie uzytkownika
pracownica - 2013-12-28 07:48:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam firma jest ok w poznaniu naraście zrobiła się czystka bo wyleciał brat z siostrą teraz będzie porządek pozdrawiam dziękuje warszawo!!! Brawo.
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2014-01-08 19:15:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Osoby broniące tej firmy to chyba sami kierownicy. Co prawda warunki pracy i wynagrodzenie zależy od obiektu, na którym się pracuje jednak różowo to tam nie jest - wręcz przeciwnie. Praca czasami nawet po 280 godzin w miesiącu, przy takiej ilości godzin największe wynagrodzenie to 1600-1700, bo na nadgodzinach oszukują. Zdarzały się sytuacje, że pracownik, który pracował 220h dostał tyle samo, co ten,który pracował 180h. Im więcej godzin się pracowało tym mniejsza wychodziła stawka na godzinę. Żadnego socjalu, żadnych dodatków - nic!
zdjecie uzytkownika
?! - 2014-01-08 21:26:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jedno pytanie ... wolność słowa ... Niby... A dlaczego giną napisane komentarze?
zdjecie uzytkownika
alek - 2014-07-04 20:04:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ludzie o co wy sie pytacie jaka umowa o prace itp to masakra robota . 6,50 h zlecenie . ODRADZAM TAM ROBOTE
zdjecie uzytkownika
artur - 2014-07-07 14:25:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mozna dostac umowe oprace, zalezy jaki obiekt, polecam drogerie rossmann na start 8.8 do reki z chwila podpisania umowy o prace 9.3, jezeli nikt nie bedzie na was narzekal 9.5 max. nigdy nie zostalem oszukany na kase. pracownika ochrony loguja w komputerze do tego podpis osoby funkcyjnej za odbyte godziny.
zdjecie uzytkownika
szlemik - 2014-07-07 17:39:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [alek - 2014-07-04 20:04:05]:
no to widocznie Ty @alek trafiłeś na jakiś wyjątkowo słabo płatny obiekt. Niżej @artur pisze , że można w Plebanie wyciągnąć jednak zdecydowanie lepszą stawkę na godzine w zależności od tego gdzie zostanie się przydzielonym. Mnie najbardziej ciekawi jeszcze tylko to czy pracownik ma jakiś wpływ na to gdzie zostanie przypisany. Bo jeżeli nie to tak naprawdę praca tu wygląda trochę jak loteria jeśli chodzi o stawkę
zdjecie uzytkownika
kol - 2014-09-02 14:48:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam, a pracowal ktos w gdansku w dhl. dziala tam ,,pleban,, jak praca na tym obiekcie?
zdjecie uzytkownika
pinki - 2014-09-26 16:35:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowalem kiedys w plebanie DHL Gdansk, paca ciezka skanowanie i wprowadzanie danych do systemu wjezdzajacych i wyjezdzajacych ciezarowek, normalne obchody, stawki niskie, ale kierownictwo pozwalalo brac nadgodziny i wyplacane byly uczciwie, jedynie wymagano trzezwosci i solidnosci. stare kierownictwo odeszlo i ja tez bo teraz to tylko zastraszanie i terror,sprobuj sie wychylic......... nie polecam tego obiektu i firmy.
zdjecie uzytkownika
bobby - 2014-10-16 18:32:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to chyba nie taka straszna praca, skoro siedzisz i wklepujesz dane w kompie. Tzn zalezy od stanu zdrowia, wieku itd. Ale dla mlodej osoby, to chyba za malo energiczna. Przynajmniej ja nie potrafie sobie wyobrazic takiej stagnacji i rutyny. A za jakie pieniadze takie luksusy w zlotej klatce? 1500 da rade??
zdjecie uzytkownika
pinki - 2014-11-12 11:11:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bobby - 2014-10-16 18:32:13]:
hehe dobre pytanie....... 6 pln-godz, jak przyjezdzal pan pleban to byl zakaz rozmowy o pieniadzach poniewaz bardzo nie lubil tego typu pytan. pacec w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] trzeba bylo trzymac im wszystkim prosto i prezyc sie jak bys zarabial 5000
zdjecie uzytkownika
sara - 2014-11-20 14:49:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie polecam firma krzak
zdjecie uzytkownika
stawa - 2014-12-08 18:40:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
To tak szczerze licze ze mi pomozecie wreszcie licze na jakies konkretne informacje tego typu, ze wszyscy zawsze ukrywaja stawki jakby to byla jakas wielka tajemnica, a potem sie okazuje ze wszystkie sa bardzo podo bne. to w takim razie jak to jest w tej agencji ochoryn jakich stawek mozna sie spodziewac?
zdjecie uzytkownika
antypleban - 2015-01-04 11:19:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ktos kto twierdzi ze ten pracodawca jest ok to chyba powinien w jakims zamknietym zakladzie zamkniety.
Szefowie wchodza sobie w tylek ze boli pracownicy traktowani jak woły po 280 h a wyplata pozal sie boze ci co nie psiocza na wyplate tu to chyba sami szefowie zmian bo zwykly pracownik to maks ma 6,50 netto na godzine. a zabrze to juz wogole panstwo w panstwie znajomy gadal ze szef obiektu to jak panicz na wlosciach robi co chce i traktuje ludzi drugiej kategori lepiej maja emeryci choc sam nie jest wporzadku ale to juz jego sprawa, mialem tam pracowac ale jakos mnie sie odechcialo znajomy odradza i tez ma zamiar sie zwalniac. Mowil ze kierownik jest tylko wporzadku i tyle. a mialem takie nadzieje na ta prace.
zdjecie uzytkownika
Tomasz - 2015-02-21 19:32:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [czesław - 2013-08-19 11:15:31]:
To gorzej niż za komuny ale najgorsze , że wszyscy są potulni i zero protestów !!!! Ale taka jest widać polityka tego rządu , że ma być bezrobocie i ludzie mają się rzucać na takie (usunięte przez administratora)posady !!!
zdjecie uzytkownika
Jacek - 2015-02-21 19:40:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A poza tym drodzy pracownicy czyli zleceniobiorcy , przyszli , potencjalni i byli - nikt nie ma obowiązku prężyć się przed "szefuniem" ponieważ podległość służbowa na umowach cywilnoprawnych ( umowa zlecenie , umowa o dzieło ) nie obowiązuje według polskiego prawa. Jeśli szefunio Cię obraża to powiedz mu co o nim myślisz i koniec.Jeśli chce pokazać władzę zrób tak samo.Twoim obowiązkiem jest tylko wykonać zawartą w umowie pracę. nauczcie się walczyć z tą patologią rynku pracy !!!!Zasięgajcie języka u ludzi , którzy mogą pomóc w wyjaśnieniu kwestii , o których nie macie pojęcia i nie dajcie się robić w konia !!!!
zdjecie uzytkownika
franek - 2015-04-03 22:47:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [anonim - 2013-06-03 14:58:28]:
stawka 6 a nie 6,5 za h !
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Agencja ochrony mienia i osób „A.Pleban” Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Agencja ochrony mienia i osób „A.Pleban” Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie