Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły Policealne - zdobądź nowy zawód i pracę!    Kursy / szkolenia - 300 sposobów na podniesienie kwalifikacji
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
Udostępnij!

Opinie o Druk Intro S.A.

Pracowałeś w firmie Druk Intro S.A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
11 - 2013-07-05 09:11:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
od kiedy prezes jest pomocnikiem drukarza:)))
zdjecie uzytkownika
zmianowy - 2013-07-05 21:15:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O ile ktokolwiek to czyta z kierowników , Prezesów czy im to też może drukują to chciałbym byście zastanowili się jeszcze nad jedną sprawą planowanie pracowników do pracy. Często jest tak ,że w ostatniej chwili dowiadujemy się ,że trzeba coś robić na szybko. My mamy też swoje plany i chceny być wcześniej o konieczności przyjścia do pracy informowani. Rozumiemy potrzeby nagłe i pilne , jednak większość tematów do zrobienia wydaje mi się ,że można sensownie poukładać by nie wprowadzać nerwowej atmosfery.
zdjecie uzytkownika
ela - 2013-07-06 19:10:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Brak zarządzania w tej firmie każdy robi co chce.A dyrektor produkcji to jakaś masakra !!!!! Ciekawa jestem jak Prezes z nim rozmawia po japońsku? Wszystko spycha na innych aby winy nie brać na siebie!!!
zdjecie uzytkownika
andrzej - 2013-07-07 20:50:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I tutaj zgodzę się ,że osoba pełniąca obowiązki Dyrektora Produkcji nie zawsze dobrze zarządza swoim odcinkiem wprowadzając chaos i co najważniejsze straty czasu, Słyszałem to od kolegów , jednak pamiętać należy, że każdy ma prawo popełniać błędy i oby w przyszłości ich nie powielał. Nam się dobrze ocenia przełożonych ze swojego punktu widzenia.
zdjecie uzytkownika
kierowca - 2013-07-08 20:07:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzien Dobry. Bardzo często w waszej firmie jestem jako dostawca papieru. Chciałbym się podzielić swoimi spostrzeżeniami na temat mojej obsługi przez pracowników magazynów. Uważam ,że dobrze pracują i każdorazowo przyjmą dostawę bez żadnych przesunięć czasowych. Na wielką uwagę zasługuję fakt ,że pracownicy magazynu bardzo nam pomagają podczas wjazdów pojazdów na teren firmy czy też w czasie jej opuszczania. Zawsze dla wykonania tej czynności zakładają specjalne kamizelki i wstrzymują ruch pojazdu na bardzo uczęszczanej ulicy. Jeden z pracowników powiedział mi ,że zostali oni przeszkoleni na temat kierowania ruchem pojazdów by ułatwiać nam wykonywanie trudnych manewrów trudnych. Naprawdę nie spotkałem czegoś takiego w innych firmach. Dziekuję w imieniu swoim i innych kolegów, którzy dostarczają towar przez 24 godziny na dobę dla tej firmy.. Super
zdjecie uzytkownika
Jerzy - 2013-07-11 21:00:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześc koleszko po fachu dodam ,że Ja te same mam obserwacje. Bardzo często jestem w tej firmie po odbiór towaru i stwierdzam, że fajnie jest na jej terenie przebywać, poinieważ zawsze udzielą ci informacji jak trzeba. Od kilku miesięcy mają dobre miejsce postojowe , gdzie można na parkingu poczekać do czasu załadunku. Dobrzy ludzie poczęstują herbatą zwłaszcza w porze jesienno , zimowej. Trochę może za dużo kontroli przez ochraniarzy przy wyjeżdzie z towarem. Wkurza mnie kiedy zamknę drzwi z towarem a przy przekraczaniu bramy ponownie muszę ją otwierać dla ochroniarza i dawać mu domunety zezwalające na wyjazd , ale pewnie tak musi być. Pozdrawiam [usunięte przez administratora]. Fajna kobieta.
zdjecie uzytkownika
Ola - 2013-07-13 19:16:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bywam często w tej firmie i potwierdzam spostrzeżenia przedmówców. Bardzo miło i uprzejmie są traktowani klienci. Inne firmy powiny brać z Druk- Intro przykład. Pozdrawienia z Warszawy.
zdjecie uzytkownika
obiektywna - 2013-07-14 17:21:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ola - 2013-07-13 19:16:17

Bywam często w tej firmie i potwierdzam spostrzeżenia przedmówców. Bardzo miło i uprzejmie są traktowani klienci. Inne firmy powiny brać z Druk- Intro przykład. Pozdrawienia z Warszawy.
Wielkie komentarze starych wyzeraczek ze w zadne dodatkowe soboty nie przyjda Maja tez swoje zycie a nie tylko drukarnia a jak bylo zebranie i okazalo sie ze cala zmiana przyjsc musi to wszystkie osrane i przyszly baly sie wylamac takie madre w gadce Nikt was sie trzyma bierzcie papiery i nara Przyjda inni solidni ludzie a nie takie opierdalacze jak wy STARE PIERDUSNICE tylko lekka robota kawka ciasteczka i 8godzin zleci Niech wkoncu zmianowi otworza szeroko oczy i poobserwuja kto chce pracowac i mu zalezy a kto przychodzi odpekac robote Bo juz pracownice sobie wybieraja z kim i na jakiej hali chca pracowac i co robic SZOK Czas to zmienic bo sie robi syf
zdjecie uzytkownika
OBIEKTYWNA - 2013-07-19 17:58:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Momentami zastanawiam sie gdzie pracuje Bo co niektorzy zachowuja sie gorzej niz dzieci w przdszkolu Mysla ze sa inteligentne ale sie bardzo myla Kazda pieknie rozmawia a za plecami jedna na druga gada masakra Wezcie sie co niektore ogarnijcie bo sie patrzec na was nie chce nie mowiac juz z wami pracowac Ale chociaz mozna popatrzec czasami posluchac i sie posmiac z was Pozazdroscic co niektorym paniom na zmianie ich zachowania ZALOSNE TO GRATULACJE
zdjecie uzytkownika
NOVA - 2013-07-26 23:07:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje juz drugi tydzien w tym zakladzie to co widze i slysze momentami mnie przeraza Brak organizacji pracy Ludzie malo zyczliwi zwlaszcza te co pracuja tam po kilka lat Mysla ze wszystkie rozumy zjadly Chora atmosfera pracy taka prawda ale to ludziom mozna podziekowac ze tak jest Duzo sie dowiadywalam i sama stwierdzam fakty Potrafia sie nasmiewac z innych tylko swoich bledow w pracy nie widza i pomylek PAMIETAJCIE IDEALOW NIE MA NAWET W PRACY
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2013-07-28 10:37:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czyli nic sie nie zmieniło..............
zdjecie uzytkownika
ona - 2013-07-28 21:20:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nic sie nie zmienilo i lepiej nie bedzie Jedna d drugiej jak by mogla to by noge podlozyla Takie wstretne baby tam pracuja masakra Praca nie taka ciezka ale ta chora atmosfera i zadumane zapatrzone w siebie co niektore damulki Wszechwiedzace po kilka lat pracuja i wielkie znawczynie tylko czego Wiecej pracowac samemu a nie komentowac o innych
zdjecie uzytkownika
ONA - 2013-08-15 12:51:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
PRAWNIK PISZE:

Owszem, pracodawca może, po wcześniejszym zawiadomieniu, zatrudnić pracownika w sobotę, która jest dla danego pracownika dniem wolnym od pracy wynikającym z grafika pracy do pracy w nadgodzinach ale... pracownik ma prawo odmówić przyjścia do pracy ze względów jakiś tam prywatnych i nie może być za to ukarany naganą, a tym bardziej zwolnieniem z pracy bo to jest już mobbing. Proszę też wziąść pod uwagę, że jeśli jest to nagminne to pracodawca ma wtedy obowiązek zatrudnić dodatkową obsadę, która te nadgodziny w soboty wykluczy.

Praca w nadgodzinach jest w sytuacjach wyjątkowych, a nie NORMĄ PRACY!

Proszę ten fakt zgłosić do PIP gdyż to co robi pracodawca nie jest wcale całkowicie zgodne z prawem!!

Także ludziska nie dawać sie !!!Nie ma prawa tak robić żeby wszystkie weekendy ludzie robili bo potrzeba firmy!!!!
zdjecie uzytkownika
- 2013-10-06 20:40:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak naprawdę z tego co czytam to kto Wam dogodzi. Brak pracy źle jak jest jej więcej to problem z przyjściem do niej. Trudno Was zrozumieć. Myślę ,że rozwiązaniem dobrym będzie udanie się na kuroniówkę o ile ją dostaniecie i wówczas zatęsknicie za pracą. Pewnie , że mnie też nie jest łatwo przychodzić do pracy w soboty czy niedziele , ale taka jest specyfika tej firmy kiedy określone produkty muszą być wykonane w takich terminach a nie innych.
zdjecie uzytkownika
- 2013-10-09 07:58:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ty cwaniaczku wszystko ok. Jednak należy to wszystko wcześniej zaplanować chyba nie. Rozumiemy pracę , jednak mamy prawo wiedzieć wcześniej o tym ,że mamy przyjść do prac np. w niedzielę. Kadry , kadry i jeszcze raz kadry. A tam jak do nich pójdziesz to widzisz tę po prawej jak cały czas je i nie ma czasu Ciebie poinformować o niczym bo sie nie zna. Tu należy zrobić porządek.
zdjecie uzytkownika
aaaaa - 2013-10-10 20:44:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
Tylko premię zabierają to jest okradanie pracowników i ich rodzin. [usunięte przez administratora] masz cały miesiąc bez słowa. Najlepiej cały tydzień a na koniec opierdzielą premię bo jak dać uczciwie pracownikowi zapłacić. Więc jaka praca taka płaca. Możecie zabierać udławcie się i tak nie zabierzecie kasy ze sobą. Tak jest z Buca na Pana
zdjecie uzytkownika
młoda - 2013-11-02 09:46:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
witam poszukuję pracy na inoonlane jest ogłoszenie o prace złożę tam cv ale jak znam życie nawet nie zadzwonią wiele razy przyjmowali i zero odzewu chciała bym zapytać do kogo dokładnie się udać by mnie przyjęto.Spelniam wymogi pracodawcy i mam pytanko czy jest umowa o prace ,bo w dzisiejszych czasach wszedzie zlecenie dają
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2014-01-11 17:08:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracowałem kiedyś w tej firmie i z opisów, które czytam niewiele się zmieniło.Czasy się zmieniają a system bez przerwy ten sam. Może należałoby coś zmienić w tej firmie.
zdjecie uzytkownika
OBIEKTYWNA - 2014-02-17 07:13:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Przyjmuja do pracy ale tylko na umowe zlecenie Wiadomo ze pensja za wielka nie jest ale lepsze to niz nic Rotacja ludzi jest duza Jedni przychodza i chca pracowac ale drudzy po paru dniach lezygnuja Nie ukrywam lekko nie jest
zdjecie uzytkownika
Gallus Annonimus - 2014-03-01 16:23:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Mirka - 2013-06-29 21:22:49]:
I właśnie taki tok myślenia "jak ci się nie podoba to wpier..." sprawia że ludzi (nie mówię że w tej firmie, ale ogólnie) zaczyna się traktować co raz i daje się im co raz to mniejsze stawki za godzinę....Nie właściwy tok myślenia. Poza tym jak ktoś ma mówić np. prezesowi coś prosto w oczy na temat z nie zadowolenia z filmy to wiadomo co potem czeka taką osobę. A co mogę powiedzieć na temat tej firmy ... może tylko tyle że głupotą jest zatrudnianie człowieka na Tydzień i nie zostawienie go, pomimo chęci zostania w niej i ciężkiej pracy...
zdjecie uzytkownika
desperatka - 2014-03-26 21:06:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej szukam pilne pracy ciężkiej pracy się nie boję ,wiem że d was przyjmują. pani do której dzowniłam powiedziała mi że jak spełnię oczekiwania to zadzwoni masakra z tym czekaniem co moge więcej zrobić by tam do was sie dostać proszę o pomoc mam ciężka sytuacje i na juz musze pracować
zdjecie uzytkownika
obiektywna - 2014-03-30 23:10:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nic nie mozesz zrobic musisz czekac ale czz sie doczekasz trudno powiedziec narazie jest spokoj i ludzi nie przyjmuja
zdjecie uzytkownika
desperatka - 2014-04-03 21:42:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ej obiektywna dzis zadzwniłam i odebrała sympatyczna pani spisała nazwisko bo chciała nie odprawiła z kwitkiem mak poprzednia mam jutro dzwnić mam nadzieje że mi pomoże ipowie że jestem zatrudniona a może ty mi jakos jesteś w stanie pomuc
zdjecie uzytkownika
obiektywna - 2014-04-04 14:59:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ej desperatka cierpliwosc poplaca moze i zadzwonia do CIEBIE ale juz po malu przyjmuja osoby do pracy na zlecenie wiec czekaj moze sie doczekasz pewnosci nigdy nie ma z ta firma choc juz troche czasu tam pracuje
zdjecie uzytkownika
obiektywna - 2014-04-04 15:04:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a gdy CIE zatrudnia to napewno na miesiac na poczatku tak jest jak sie sprawdzisz to dostaniesz drugi miesiac a jak nie to za brame(usunięte przez administratora)
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
37 osób obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Druk Intro S.A.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x