Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Druk Intro S.A.

Pracowałeś w firmie Druk Intro S.A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
meks - 2014-05-26 22:36:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
I przyznam rację przedmówcy super impreza. Dziękuję także Panie Prezesie- mechanik

Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
kolo - 2014-05-27 21:37:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Po tej przesympatycznej zwłaszcza rodzinnej imprezie w firmie wszyscy pracownicy z którymi rozmawiam są bardzo wdzięczni Panu Prezesowi Przecież każdy ma świadomość, że gdyby nie chciał to by takiego pikniku nie zorganizował. Naprawdę wiele on dał, pracownicy się zintegrowali i wybawili. Teraz pracujemy na kolejny. Dziękuję jeszcze raz w imieniu kolegów ze swojej zmiany.
zdjecie uzytkownika
Rojon - 2014-05-27 21:39:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Po tej przesympatycznej zwłaszcza rodzinnej imprezie w firmie wszyscy pracownicy z którymi rozmawiam są bardzo wdzięczni Panu Prezesowi Przecież każdy ma świadomość, że gdyby nie chciał to by takiego pikniku nie zorganizował. Naprawdę wiele on dał, pracownicy się zintegrowali i wybawili. Teraz pracujemy na kolejny. Dziękuję jeszcze raz w imieniu kolegów ze swojej zmiany.
zdjecie uzytkownika
Oli - 2014-05-28 21:27:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To Ja również kilka słów o pikniku. Bardzo miłe spotkanie z wieloma atrakcjami dla naszych dzieci. Na chwilę deszcz nam przeszkodził, jednak na to już nie Szef nie miał wpływu. Na uwagę zasługuje klasa z jaką Prezes rozpoczął uroczystość i ją osobiście zakończył. Ponadto to ,że znalazł chwilkę czasu i praktycznie z większością pracowników porozmawiał i złożył im podziękowania i życzenia. Duża klasa. Dziękuję jeszcze raz.
zdjecie uzytkownika
emeryt - 2014-05-28 21:33:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wracając do pikniku to na uwagę zasługuje to ,że Pan Prezes pamiętał o nas emerytach . którzy pracowali w tej firmie. Dziękuje za zaproszenie. Bardzo miłe spotkanie. Pozdrawiamy
zdjecie uzytkownika
obiektywna - 2014-06-20 15:11:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pan Prezes powinien pamietac o pracownikach co roku i robic impreze z okazji Dnia Drukarza a nie na 20lecie Teraz czekac bedzie trzeba znowu 10lat na kolejna SMIESZNE Lepiej zeby pensje podniosl i ludzi tam ciezko pracujacych docenial Pracuje tam i wiem jak jest
zdjecie uzytkownika
obiektywna - 2014-06-20 15:14:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
lepiej zeby zarobki podniosl PAN PREZES
zdjecie uzytkownika
Rout - 2014-06-21 02:37:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To może warto swoje postulaty mu przedstawić? Bo forum dyskusyjnego wątpię żeby czytał, a też nei będzie sę przejmował tym co tu jest wypisane. Najlepiej to w spotkaniu bezpośrednim.
zdjecie uzytkownika
obiektywna - 2014-06-25 20:40:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sluchaj ROUT Prezesa nie obchodza nasze zarobki a po drugie ON nie rozmawia i nie spotyka sie z pracownikami Wazne sa jego konta MY na Niego zapieprzamy Jestesmy zwyklzmi robolami taka prawda
zdjecie uzytkownika
Rout - 2014-06-26 01:01:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Droga koleżanko, wiem na czym ten świat stoi. Wiem, że najbardziej liczą się pieniądze, ale ludzie też powinni mieć swój honor i cholera jasna chociaż się postawić raz!
zdjecie uzytkownika
obiektywna - 2014-06-26 10:48:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jezeli nie pracujesz w tej firmie to sie nie wypowiadaj Postawisz sie raz i cie wywala za brame taka prawda Tak piszesz a jestem ciekawa czy bys sie Ty postawil KAZDY CHCE MIEC PRACE I CICHO SIEDZI
zdjecie uzytkownika
hmmm - 2014-06-26 22:42:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [obiektywna - 2014-06-26 10:48:26]:
Na jana narzekaliscie to teraz macie beduiny:-)
zdjecie uzytkownika
Rout - 2014-06-27 09:11:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja bym nie miał skrupułów się postawić, bo cenię sobie szacunek do własnej osoby. Nikt mnie z błotem mieszał nie będzie. A pracy jest wokół sporo, wystarczy się rozejrzeć.
zdjecie uzytkownika
hmmmmm - 2014-06-29 21:57:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bunt jak kilka lat temu
zdjecie uzytkownika
Rout - 2014-06-30 09:50:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Bunt to za dużo powiedziane, bo nie jesteśmy niewolnikami tylko wolnymi ludźmi. Niektórzy też muszą zrozumieć, że żeby mieć pracownika trzeba go szanować.
zdjecie uzytkownika
hmmmmmmm - 2014-06-30 20:38:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Poza kilkoma kompetentnymi pracownikami z dzialu druku,pozostali amatorzy h8/1 h8/2
zdjecie uzytkownika
JA - 2014-06-30 20:41:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
rout tam konfidenci maja uznanie pamietaj tylko
zdjecie uzytkownika
Rout - 2014-06-30 23:50:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakie znowu uznanie... chyba tylko właściciela, a dla przeciętnego pracownika są raz na zawsze skreśleni. W razie czego może im być ciężko się odnaleźć na rynku pracy.
zdjecie uzytkownika
obiektywna - 2014-07-09 07:07:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ROUT jakis TY madry gdzie jest duzo pracy Chyba zagranica ale nie w Polsce Nikt nikogo na sile w drukarni nie trzyma Po co narzekac wystarczy sie zwolnic przyjda nastepni naiwni
zdjecie uzytkownika
hehhe - 2014-07-11 01:10:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ta drukarnia to porazka 5zl na godzine. To w pakistanie wieccej zarabiaja. Lepiej maja koledzy za krat ktorzy tam pracuja za minimalne wynagrodzenie. A reszta klopsow pracuje poltora etatu na minimum to jest jakies 200h hehe i sie wymadrzaja jakby pracowali za 3tysiace. Pani z biura po prawej to gupia cizia kto jej tam dal prace.Nie polecam szkoda zycia
zdjecie uzytkownika
Rout - 2014-07-11 09:13:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Hehe, ja tam nie pracuję:) A pracy wszędzie jest pełno. Jak masz dobre papiery to nie będziesz miała problemu z jej znalezieniem .... nawet w Polsce.
zdjecie uzytkownika
OBIEKTYWNA - 2014-07-14 20:01:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ROUT chyba lewe papiery a nie dobre czasami nie potrzeba papierow tylko dobra znajomosc
zdjecie uzytkownika
Mostak - 2014-07-14 23:26:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Rzeczywiście czasami jest tak jak mówi @obiektywna. Chociaż same znajomości to nie wszystko. Zawsze trzeba coś dać od siebie, pokazać że można być przydatnym pracownikiem. Nigdy co prawda w takiej sytuacji, że znajomy mi załatwił pracę nie byłem i nie mam pewności czy w Druk Intro też takie rzeczy by się działy - osobiście wątpię, bo za dużo osób by o tym wiedziało, poza tym są zbyt dużą drukarnią, żeby pozwolić sobie na jakieś historie właśnie tego typu. W ten sposób mogliby potracić zaufanie na rynku, a chyba każdy wie, jak ciężko je potem odzyskać, nie mówiąc już o zdobywaniu kolejnych zleceniodawców.
zdjecie uzytkownika
obiektywna - 2014-07-19 07:00:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ta drukarnia ma pracownikow za nic Daja smieszne umowy Szukaja glupich do pracy A potem na bruk Proponuje zaczac od gory czyli kierownictwa i dyrekcji Sa to ludzie bez wyobrazni Robia sami syf ktorego potem nie potrafia posprzatac a czepiaja sie pracownikow
zdjecie uzytkownika
ziom - 2014-07-27 13:04:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jak powiedziałem na rozmowie że chcę minimum 10złh jakie oburzenie było haha
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Druk Intro S.A.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski