brak logo

Druk Intro S.A.

Inowrocław

Opinie o Druk Intro S.A.

młoda 2013-11-02 09:46:44
witam poszukuję pracy na inoonlane jest ogłoszenie o prace złożę tam cv ale jak znam życie nawet nie zadzwonią wiele razy przyjmowali i zero odzewu chciała bym zapytać do kogo dokładnie się udać by mnie przyjęto.Spelniam wymogi pracodawcy i mam pytanko czy jest umowa o prace ,bo w dzisiejszych czasach wszedzie zlecenie dają
3
były pracownik 2014-01-11 17:08:41
Pracowałem kiedyś w tej firmie i z opisów, które czytam niewiele się zmieniło.Czasy się zmieniają a system bez przerwy ten sam. Może należałoby coś zmienić w tej firmie.
1
OBIEKTYWNA 2014-02-17 07:13:07
Przyjmuja do pracy ale tylko na umowe zlecenie Wiadomo ze pensja za wielka nie jest ale lepsze to niz nic Rotacja ludzi jest duza Jedni przychodza i chca pracowac ale drudzy po paru dniach lezygnuja Nie ukrywam lekko nie jest
1
Gallus Annonimus 2014-03-01 16:23:04
I właśnie taki tok myślenia "jak ci się nie podoba to wpier..." sprawia że ludzi (nie mówię że w tej firmie, ale ogólnie) zaczyna się traktować co raz i daje się im co raz to mniejsze stawki za godzinę....Nie właściwy tok myślenia. Poza tym jak ktoś ma mówić np. prezesowi coś prosto w oczy na temat z nie zadowolenia z filmy to wiadomo co potem czeka taką osobę. A co mogę powiedzieć na temat tej firmy ... może tylko tyle że głupotą jest zatrudnianie człowieka na Tydzień i nie zostawienie go, pomimo chęci zostania w niej i ciężkiej pracy...
1
desperatka 2014-03-26 21:06:11
hej szukam pilne pracy ciężkiej pracy się nie boję ,wiem że d was przyjmują. pani do której dzowniłam powiedziała mi że jak spełnię oczekiwania to zadzwoni masakra z tym czekaniem co moge więcej zrobić by tam do was sie dostać proszę o pomoc mam ciężka sytuacje i na juz musze pracować
obiektywna 2014-03-30 23:10:11
nic nie mozesz zrobic musisz czekac ale czz sie doczekasz trudno powiedziec narazie jest spokoj i ludzi nie przyjmuja
1
desperatka 2014-04-03 21:42:22
ej obiektywna dzis zadzwniłam i odebrała sympatyczna pani spisała nazwisko bo chciała nie odprawiła z kwitkiem mak poprzednia mam jutro dzwnić mam nadzieje że mi pomoże ipowie że jestem zatrudniona a może ty mi jakos jesteś w stanie pomuc
obiektywna 2014-04-04 14:59:24
ej desperatka cierpliwosc poplaca moze i zadzwonia do CIEBIE ale juz po malu przyjmuja osoby do pracy na zlecenie wiec czekaj moze sie doczekasz pewnosci nigdy nie ma z ta firma choc juz troche czasu tam pracuje
obiektywna 2014-04-04 15:04:40
a gdy CIE zatrudnia to napewno na miesiac na poczatku tak jest jak sie sprawdzisz to dostaniesz drugi miesiac a jak nie to za brame(usunięte przez administratora)
Obiektywny? 2014-05-24 19:51:27
Uogólniając.
- dział kadr i personalny nadal nie jest dla ludzi, gdy tylko wchodzisz do ich "królestwa" od razu czujesz się jak ostatnia [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] br /> - dla "zleceniowców". Kurpulentna pani z prawej informuje wszystkich, że po 3-ech miesiącach czeka ich umowa o pracę na czas określony. Natenczas? Bzdura i wprowadzanie w błąd. Pracuję 6 miesięcy an umowę zlecenie. Z tego co wiem obowiązuje w Polsce umowa słowna, a przecież ona reprezentuje swoją osobą firmę. W tym przypadku kompletna żenada
- atmosfera? Nie narzekam. Młody zespół, faktem jest, że sporo bawi się w konfidentów, ale większość których poznałem jest ok.
- minusem jest na pewno dobór liderów. Sporo jest niekompetentnych ze znikomą wiedzą na temat zagadnień dotyczących miejsca ich nadzoru.
- za dużo kierowników i ich zastępców. To samo odnosi się do dyrektorów.
- zarobki? No cóż gdyby nie 25% stopa bezrobocia w Inowrocławiu sporo ludzi, by zmieniło swoje "miejsce" 5,25 netto na godzinę, żeby zarobić najniższą krajową (1260 netto/ 1600 brutto) należałoby pracować 240 godzin czyli około 1.5 etatu

Czy jest to obiektywne przedstawienie sytuacji?
Odpowiedzcie sobie sami...
1
kozal 2014-05-25 20:11:35
Panie Prezesie dziękujemy za przecudowny Dzień Drukarza jaki Pan zorganizował załodze. Naprawdę wybawiliśmy się. Inne firmy mogą się uczyć jak kierownictwo traktuje swoich pracowników. Dziękujemy jeszcze raz . Pana załoga. Pozdrawiamy
1
meks 2014-05-26 22:36:01
I przyznam rację przedmówcy super impreza. Dziękuję także Panie Prezesie- mechanik

Pozdrawiam
4
kolo 2014-05-27 21:37:38
Po tej przesympatycznej zwłaszcza rodzinnej imprezie w firmie wszyscy pracownicy z którymi rozmawiam są bardzo wdzięczni Panu Prezesowi Przecież każdy ma świadomość, że gdyby nie chciał to by takiego pikniku nie zorganizował. Naprawdę wiele on dał, pracownicy się zintegrowali i wybawili. Teraz pracujemy na kolejny. Dziękuję jeszcze raz w imieniu kolegów ze swojej zmiany.
Rojon 2014-05-27 21:39:10
Po tej przesympatycznej zwłaszcza rodzinnej imprezie w firmie wszyscy pracownicy z którymi rozmawiam są bardzo wdzięczni Panu Prezesowi Przecież każdy ma świadomość, że gdyby nie chciał to by takiego pikniku nie zorganizował. Naprawdę wiele on dał, pracownicy się zintegrowali i wybawili. Teraz pracujemy na kolejny. Dziękuję jeszcze raz w imieniu kolegów ze swojej zmiany.
Oli 2014-05-28 21:27:27
To Ja również kilka słów o pikniku. Bardzo miłe spotkanie z wieloma atrakcjami dla naszych dzieci. Na chwilę deszcz nam przeszkodził, jednak na to już nie Szef nie miał wpływu. Na uwagę zasługuje klasa z jaką Prezes rozpoczął uroczystość i ją osobiście zakończył. Ponadto to ,że znalazł chwilkę czasu i praktycznie z większością pracowników porozmawiał i złożył im podziękowania i życzenia. Duża klasa. Dziękuję jeszcze raz.
emeryt 2014-05-28 21:33:29
Wracając do pikniku to na uwagę zasługuje to ,że Pan Prezes pamiętał o nas emerytach . którzy pracowali w tej firmie. Dziękuje za zaproszenie. Bardzo miłe spotkanie. Pozdrawiamy
obiektywna 2014-06-20 15:11:37
Pan Prezes powinien pamietac o pracownikach co roku i robic impreze z okazji Dnia Drukarza a nie na 20lecie Teraz czekac bedzie trzeba znowu 10lat na kolejna SMIESZNE Lepiej zeby pensje podniosl i ludzi tam ciezko pracujacych docenial Pracuje tam i wiem jak jest
2
obiektywna 2014-06-20 15:14:36
lepiej zeby zarobki podniosl PAN PREZES
2
obiektywna 2014-06-25 20:40:37
Sluchaj ROUT Prezesa nie obchodza nasze zarobki a po drugie ON nie rozmawia i nie spotyka sie z pracownikami Wazne sa jego konta MY na Niego zapieprzamy Jestesmy zwyklzmi robolami taka prawda
1
obiektywna 2014-06-26 10:48:26
Jezeli nie pracujesz w tej firmie to sie nie wypowiadaj Postawisz sie raz i cie wywala za brame taka prawda Tak piszesz a jestem ciekawa czy bys sie Ty postawil KAZDY CHCE MIEC PRACE I CICHO SIEDZI
hmmm 2014-06-26 22:42:28
Na jana narzekaliscie to teraz macie beduiny:-)
1
hmmmmm 2014-06-29 21:57:29
Bunt jak kilka lat temu
hmmmmmmm 2014-06-30 20:38:53
Poza kilkoma kompetentnymi pracownikami z dzialu druku,pozostali amatorzy h8/1 h8/2
JA 2014-06-30 20:41:38
rout tam konfidenci maja uznanie pamietaj tylko
1
obiektywna 2014-07-09 07:07:28
ROUT jakis TY madry gdzie jest duzo pracy Chyba zagranica ale nie w Polsce Nikt nikogo na sile w drukarni nie trzyma Po co narzekac wystarczy sie zwolnic przyjda nastepni naiwni
hehhe 2014-07-11 01:10:30
Ta drukarnia to porazka 5zl na godzine. To w pakistanie wieccej zarabiaja. Lepiej maja koledzy za krat ktorzy tam pracuja za minimalne wynagrodzenie. A reszta klopsow pracuje poltora etatu na minimum to jest jakies 200h hehe i sie wymadrzaja jakby pracowali za 3tysiace. Pani z biura po prawej to gupia cizia kto jej tam dal prace.Nie polecam szkoda zycia
2
OBIEKTYWNA 2014-07-14 20:01:44
ROUT chyba lewe papiery a nie dobre czasami nie potrzeba papierow tylko dobra znajomosc
obiektywna 2014-07-19 07:00:52
Ta drukarnia ma pracownikow za nic Daja smieszne umowy Szukaja glupich do pracy A potem na bruk Proponuje zaczac od gory czyli kierownictwa i dyrekcji Sa to ludzie bez wyobrazni Robia sami syf ktorego potem nie potrafia posprzatac a czepiaja sie pracownikow
1
ziom 2014-07-27 13:04:22
jak powiedziałem na rozmowie że chcę minimum 10złh jakie oburzenie było haha
3
ktos 2014-10-06 22:17:11
Witam . Przepracowałem w tej firmie ładnych kilka lat. Dużo się nauczyłem z zakresu poligrafii . JAko plus dla firmy to że, cos sie próbuje zrobić. Jakies działania naprawcze, Usprawnienia procesów produkcyjnych itd. Niestety odkąd w biurze zasiadła Bogusia a później blondyn zaczął sie robić coraz większy syf. W tym momencie już nie pracuje w DI . Jestem wdzięczny firmie za wiedze i doświadczenie jakie zdobyłem w DI jednak nie chciałbym tam już wrócić.
Są lepsze miejsca pracy dla poligrafa. Pozdrawiam wszystkich.
nowy 2014-10-21 12:28:25
Hej idę tam na rozmowę na magazyn jak wygląda tam praca, jakie kierownictwo , atmosfera i jakie stawki, bede wdzięczny za info
5
bos 2014-11-13 14:34:53
Witam a pracuje tam jeszcze mój kolega ze szkoły p.Dariusz Pietrzak awansował czy nie.?
m 2015-02-17 13:39:39
Czy wrto isc tam pracowac?jaki stawki daja?
gosc 2015-02-18 13:04:26
słyszałem, że ta drukarnia zatrudnia również przez agencje pracy. Warto być przez nie zatrudnionym? Może macie namiary na taką agencje?
1
obiektywna 2015-03-07 11:55:40
odnosze sie do niku gosc trzeba poprostu zostawic CV na portierni u ochrony i czekac az oddzwonia do cebie ale ciezko sie dostac
ja 2015-04-01 08:28:02
ha ha ha ! maszyny się starzeją a wymagają jakości i ilości przede wszystkim !!
obiektywna 2015-04-05 14:15:06
z ta jakoscia bym polemizowala liczy sie przede wszyskim ilosc a maszyny stare graty byle jak najwiecej to jest chore prawownika i tak nie docenia tak kolorowo i slodko nie jest w DRUK INTRO
pracownik 2015-04-09 20:48:30
obietkywna tu sie mylisz nie wiesz jak jest a piszesz bzdury
obiektywna 2015-05-02 17:22:35
odnosze sie do niku PRACOWNIK troche juz tam pracuje i jest tak jak ja pisze wiele osob sie ze mna zgodzi a ty skoro twierdzisz inaczej to napewno jestes zwyklym przydupasem nie koniecznie znajac sie na pracy w drukarni
skowronki 2015-05-15 12:16:10
pracowalismy oboje z małzonką w druk intro i niestety nie mamy dobrego zdania o tej firmie.Brak poszanowania pracownika i śmieszne stawki są codziennością,dyrekcja wymaga wiele a sama traktuje zwykłych pracowników niewłaściwie.Niektórzy pracownicy odchodzili po dniu,dwóch czy tygodniu widząc co tam sie dzieje. Nie polecamy nikomu pracy tam.
obiektywny 2015-05-22 21:24:10
Nie wszyscy pewnie mogą w naszej firmie pracować. Ja pracuję w Druk-Intro od kilkunastu lat przechodząc poszczególne szczeble rozwoju zawodowego. Nigdy nie zdarzyło się, by wynagrodzenie, premie, inne świadczenia pracownicze nie były opłacone i wypłacone o czasie. Jasne,stawki nie są takie jak w KGHM, choć są stanowiska produkcyjne, gdzie pewnie narzekać nie można, choć praca nie łatwa. Każdy niech szuka dla siebie najlepszego miejsca na ziemi.
1
obiektywny 2015-05-22 21:25:09
Nie wszyscy pewnie mogą w naszej firmie pracować. Ja pracuję w Druk-Intro od kilkunastu lat przechodząc poszczególne szczeble rozwoju zawodowego. Nigdy nie zdarzyło się, by wynagrodzenie, premie, inne świadczenia pracownicze nie były opłacone i wypłacone o czasie. Jasne,stawki nie są takie jak w KGHM, choć są stanowiska produkcyjne, gdzie pewnie narzekać nie można, choć praca nie łatwa. Każdy niech szuka dla siebie najlepszego miejsca na ziemi.
zawiedziony 2015-05-27 10:12:26
taki napis widnieje na jednym z plakatów motywacyjnych ma zakładzie.Ciekawi mnie jak to rozumie zarząd,w ubiegłym roku było 20-lecie powstania firmy i tam było widoczny jaka jest ta rodzina.Pracownicy z umowami z DRuk intro mogli być z rodzinami,pracownicy z pod firm typu Kamrat czy TimeWork owszem dostali zaproszenia ale bez osób towarzyszących a ludzie pracujący na zlecenie niejednokrotnie blisko rok zostali wogóle pominięci.To śmieszne i dyskryminujące większość pracowników działania firmy potwierdzają słuszność przysłowia że z rodziną to wychodzi się dobrze tylko na zdjęciach.Pozdrawiam tych pominiętych i niedocenionych
zawiedziony 2015-05-27 10:18:19
JESTEŚMY JEDNĄ RODZINĄ......to do poprzedniego wpisu
zawiedziony 2015-05-31 18:49:36
właśnie czytałem podziękowania dla pana prezesa za 20-to lecie istnienia firmy.Ludzie czy wy nie macie godności,to co tam było było zrobione od tak,na odczepke.Jakieś tanie piwo z biedronki,grill i tyle.Istotnie dzieci miały troche więcej frajdy i nic ponad to.Chcąc zobaczyć prawdziwą i fajną impreze na dzień drukarza porozmawiajcie ze znajomymi z Pozkala i porownajcie,niebo a ziemia niestety z niekorzyścią dla nas.
1
Zawiedziona 2016-02-26 17:41:55
Raczej z wieloma tutaj negatywnymi opiniami się zgodzę. Praca za śmieszne pieniądze. Nie warto tracić zdrowia. Nie mam pojęcia jak jest teraz, ale jak ja pracowałam to po 3 miesiącach obiecywali umowę, aż w końcu postanowiłam prace zmienić. Mało tego aktualna kierowniczka jest głównym powodem zwolnień ludzi gdyż tak naprawdę ta kobieta uprzykrza życie tym szarym pracownikom.
BRAK 2016-04-16 09:05:29
OSTANIO DZWONIŁAM O PRACE A TAM NIE PRZYJEMNA KADROWA ,CO BABSKO TAK SIE ODNOSIC DO LUDZI ZE TO JESZCZE TAKIE JEST
KARAMBA 2016-05-30 09:47:19
Czy praca zła czy nie zależy od tego na jakie stanowisko trafisz.Jesli dostaniesz szanse zostać operatorem na 1 bądż kilku maszynach i sie sprawdzisz to jest zupełnie inna bajka.W innym wypadku wygląda to raczej średnio.
eo 2016-07-12 14:01:39
a ktoś powie coś więcej może o tym jak to się u nich jest brokerem ubezpieczeniowym? znalazłam jakieś info u nich na stronie, że zapraszają, ale konkretów brak niestety:/
Były pracownik 2016-11-07 19:11:01
Syf, kiła i mogiła serdecznie odradzam każdemu składać tam CV. Szefowa to typowe babsko które nie widzi nic oprócz swojego nosa i pieniędzy, chodzi po hali, wyzywa, uprzykrza pracę pracownikom, widać że to Ona tam rządzi a nie Pan Paweł. Zarobki śmieszne względem wykonywanej pracy, nie ma co liczyć na więcej niż 7-8 zł /netto a harować trzeba ostro, umowa zlecenie przy czym najbardziej mi żal tych kobiet które robią tam od roku do nawet 5 lat i nadal na zleceniówkach za najniższą krajową. Kierownik to naprawdę spoko facet z którym można pogadać, za to magazynier Władek skutecznie zniechęca nowych do pracy, wykorzystuje jakby był jakimś guru a tylko chlać potrafi, ogólnie nie polecam tej firmy, jedyne co dobre to poznanie Pani Basi która jest przesympatyczną osobą, pozdrawiam Panią :)
Zostaw swoją opinię o Druk Intro S.A. - Inowrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Druk Intro S.A.