Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Druk Intro S.A.

Pracowałeś w firmie Druk Intro S.A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Rout - 2014-06-26 01:01:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Droga koleżanko, wiem na czym ten świat stoi. Wiem, że najbardziej liczą się pieniądze, ale ludzie też powinni mieć swój honor i cholera jasna chociaż się postawić raz!
zdjecie uzytkownika
obiektywna - 2014-06-26 10:48:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jezeli nie pracujesz w tej firmie to sie nie wypowiadaj Postawisz sie raz i cie wywala za brame taka prawda Tak piszesz a jestem ciekawa czy bys sie Ty postawil KAZDY CHCE MIEC PRACE I CICHO SIEDZI
zdjecie uzytkownika
hmmm - 2014-06-26 22:42:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [obiektywna - 2014-06-26 10:48:26]:
Na jana narzekaliscie to teraz macie beduiny:-)
zdjecie uzytkownika
Rout - 2014-06-27 09:11:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja bym nie miał skrupułów się postawić, bo cenię sobie szacunek do własnej osoby. Nikt mnie z błotem mieszał nie będzie. A pracy jest wokół sporo, wystarczy się rozejrzeć.
zdjecie uzytkownika
hmmmmm - 2014-06-29 21:57:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bunt jak kilka lat temu
zdjecie uzytkownika
Rout - 2014-06-30 09:50:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Bunt to za dużo powiedziane, bo nie jesteśmy niewolnikami tylko wolnymi ludźmi. Niektórzy też muszą zrozumieć, że żeby mieć pracownika trzeba go szanować.
zdjecie uzytkownika
hmmmmmmm - 2014-06-30 20:38:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Poza kilkoma kompetentnymi pracownikami z dzialu druku,pozostali amatorzy h8/1 h8/2
zdjecie uzytkownika
JA - 2014-06-30 20:41:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
rout tam konfidenci maja uznanie pamietaj tylko
zdjecie uzytkownika
Rout - 2014-06-30 23:50:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakie znowu uznanie... chyba tylko właściciela, a dla przeciętnego pracownika są raz na zawsze skreśleni. W razie czego może im być ciężko się odnaleźć na rynku pracy.
zdjecie uzytkownika
obiektywna - 2014-07-09 07:07:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ROUT jakis TY madry gdzie jest duzo pracy Chyba zagranica ale nie w Polsce Nikt nikogo na sile w drukarni nie trzyma Po co narzekac wystarczy sie zwolnic przyjda nastepni naiwni
zdjecie uzytkownika
hehhe - 2014-07-11 01:10:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ta drukarnia to porazka 5zl na godzine. To w pakistanie wieccej zarabiaja. Lepiej maja koledzy za krat ktorzy tam pracuja za minimalne wynagrodzenie. A reszta klopsow pracuje poltora etatu na minimum to jest jakies 200h hehe i sie wymadrzaja jakby pracowali za 3tysiace. Pani z biura po prawej to gupia cizia kto jej tam dal prace.Nie polecam szkoda zycia
zdjecie uzytkownika
Rout - 2014-07-11 09:13:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Hehe, ja tam nie pracuję:) A pracy wszędzie jest pełno. Jak masz dobre papiery to nie będziesz miała problemu z jej znalezieniem .... nawet w Polsce.
zdjecie uzytkownika
OBIEKTYWNA - 2014-07-14 20:01:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ROUT chyba lewe papiery a nie dobre czasami nie potrzeba papierow tylko dobra znajomosc
zdjecie uzytkownika
Mostak - 2014-07-14 23:26:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Rzeczywiście czasami jest tak jak mówi @obiektywna. Chociaż same znajomości to nie wszystko. Zawsze trzeba coś dać od siebie, pokazać że można być przydatnym pracownikiem. Nigdy co prawda w takiej sytuacji, że znajomy mi załatwił pracę nie byłem i nie mam pewności czy w Druk Intro też takie rzeczy by się działy - osobiście wątpię, bo za dużo osób by o tym wiedziało, poza tym są zbyt dużą drukarnią, żeby pozwolić sobie na jakieś historie właśnie tego typu. W ten sposób mogliby potracić zaufanie na rynku, a chyba każdy wie, jak ciężko je potem odzyskać, nie mówiąc już o zdobywaniu kolejnych zleceniodawców.
zdjecie uzytkownika
obiektywna - 2014-07-19 07:00:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ta drukarnia ma pracownikow za nic Daja smieszne umowy Szukaja glupich do pracy A potem na bruk Proponuje zaczac od gory czyli kierownictwa i dyrekcji Sa to ludzie bez wyobrazni Robia sami syf ktorego potem nie potrafia posprzatac a czepiaja sie pracownikow
zdjecie uzytkownika
ziom - 2014-07-27 13:04:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
jak powiedziałem na rozmowie że chcę minimum 10złh jakie oburzenie było haha
zdjecie uzytkownika
ktos - 2014-10-06 22:17:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam . Przepracowałem w tej firmie ładnych kilka lat. Dużo się nauczyłem z zakresu poligrafii . JAko plus dla firmy to że, cos sie próbuje zrobić. Jakies działania naprawcze, Usprawnienia procesów produkcyjnych itd. Niestety odkąd w biurze zasiadła Bogusia a później blondyn zaczął sie robić coraz większy syf. W tym momencie już nie pracuje w DI . Jestem wdzięczny firmie za wiedze i doświadczenie jakie zdobyłem w DI jednak nie chciałbym tam już wrócić.
Są lepsze miejsca pracy dla poligrafa. Pozdrawiam wszystkich.
zdjecie uzytkownika
nowy - 2014-10-21 12:28:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Hej idę tam na rozmowę na magazyn jak wygląda tam praca, jakie kierownictwo , atmosfera i jakie stawki, bede wdzięczny za info
zdjecie uzytkownika
Misiek - 2014-10-29 08:14:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Niestety ale pracodawca zapomniał o jednej istotnej rzeczy - nie posmarujesz nie pojedziesz. Jak doświadczeni ludzie z odpowiednią wiedzą mają zasilić szeregi tej firmy skoro pod względem finansowym im się to w zupełności nie będzie opłacało? U konkurencji dostanie lepsze pieniądze albo za granicą, więc wybiera się lepsze opcje.
zdjecie uzytkownika
bos - 2014-11-13 14:34:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam a pracuje tam jeszcze mój kolega ze szkoły p.Dariusz Pietrzak awansował czy nie.?
zdjecie uzytkownika
kreska - 2015-01-02 12:31:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a obecnie w Druk Intro S.A. to są jakiekolwiek zatrudnienie i może jakieś rekrutacje prowadzone? bardzo by zależało właśnie na rozpoczęciu pracy w tej branży konkretnie w tej firmie tylko nie wiem czy przyjmują też nowicjuszy w temacie świeżo po uniwerku czy stawiają wyłącznie na bardzo doświadczonych pracowników?
zdjecie uzytkownika
Wilak - 2015-02-11 02:56:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nawet widać po ich stronie, że nic wielkiego się nie dzieje chociaż skupiają się na oprawach twardych, zeszytowych. Co ciekawe nawet podają sprzęt na jakim drukują, skanują, niszczą dokumenty. Nie spodziewałem się aż takiej dokładnej rzeczy. Nie jestem w stanie nawet określić jakiej jakości jest to sprzęt,ale mam nadzeieję, że wysoka jakość ot u nich podstawa.
zdjecie uzytkownika
m - 2015-02-17 13:39:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy wrto isc tam pracowac?jaki stawki daja?
zdjecie uzytkownika
gosc - 2015-02-18 13:04:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
słyszałem, że ta drukarnia zatrudnia również przez agencje pracy. Warto być przez nie zatrudnionym? Może macie namiary na taką agencje?
zdjecie uzytkownika
Tomo - 2015-02-25 21:44:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, a czy Druk Intro w ogóle poszukuje co jakiś czas nowych osób do pracy, czy jednak trudno się dostać, personel jest stały i rotacji właściwie brak? Szukałem ofert pracy na ich stronie, ale nie ma zakładki w stylu kariera, czy praca, a w zakładce współpraca jest jedynie oferta dla klientów. W jaki sposób dowiedzieliście się, że czeka na Was praca?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Druk Intro S.A.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Druk Intro S.A.?
Zadaj pytanie