Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Druk Intro S.A.

Pracowałeś w firmie Druk Intro S.A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
OBIEKTYWNA - 2014-07-14 20:01:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ROUT chyba lewe papiery a nie dobre czasami nie potrzeba papierow tylko dobra znajomosc
zdjecie uzytkownika
Mostak - 2014-07-14 23:26:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Rzeczywiście czasami jest tak jak mówi @obiektywna. Chociaż same znajomości to nie wszystko. Zawsze trzeba coś dać od siebie, pokazać że można być przydatnym pracownikiem. Nigdy co prawda w takiej sytuacji, że znajomy mi załatwił pracę nie byłem i nie mam pewności czy w Druk Intro też takie rzeczy by się działy - osobiście wątpię, bo za dużo osób by o tym wiedziało, poza tym są zbyt dużą drukarnią, żeby pozwolić sobie na jakieś historie właśnie tego typu. W ten sposób mogliby potracić zaufanie na rynku, a chyba każdy wie, jak ciężko je potem odzyskać, nie mówiąc już o zdobywaniu kolejnych zleceniodawców.
zdjecie uzytkownika
obiektywna - 2014-07-19 07:00:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ta drukarnia ma pracownikow za nic Daja smieszne umowy Szukaja glupich do pracy A potem na bruk Proponuje zaczac od gory czyli kierownictwa i dyrekcji Sa to ludzie bez wyobrazni Robia sami syf ktorego potem nie potrafia posprzatac a czepiaja sie pracownikow
zdjecie uzytkownika
ziom - 2014-07-27 13:04:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
jak powiedziałem na rozmowie że chcę minimum 10złh jakie oburzenie było haha
zdjecie uzytkownika
ktos - 2014-10-06 22:17:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam . Przepracowałem w tej firmie ładnych kilka lat. Dużo się nauczyłem z zakresu poligrafii . JAko plus dla firmy to że, cos sie próbuje zrobić. Jakies działania naprawcze, Usprawnienia procesów produkcyjnych itd. Niestety odkąd w biurze zasiadła Bogusia a później blondyn zaczął sie robić coraz większy syf. W tym momencie już nie pracuje w DI . Jestem wdzięczny firmie za wiedze i doświadczenie jakie zdobyłem w DI jednak nie chciałbym tam już wrócić.
Są lepsze miejsca pracy dla poligrafa. Pozdrawiam wszystkich.
zdjecie uzytkownika
nowy - 2014-10-21 12:28:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Hej idę tam na rozmowę na magazyn jak wygląda tam praca, jakie kierownictwo , atmosfera i jakie stawki, bede wdzięczny za info
zdjecie uzytkownika
Misiek - 2014-10-29 08:14:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Niestety ale pracodawca zapomniał o jednej istotnej rzeczy - nie posmarujesz nie pojedziesz. Jak doświadczeni ludzie z odpowiednią wiedzą mają zasilić szeregi tej firmy skoro pod względem finansowym im się to w zupełności nie będzie opłacało? U konkurencji dostanie lepsze pieniądze albo za granicą, więc wybiera się lepsze opcje.
zdjecie uzytkownika
bos - 2014-11-13 14:34:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam a pracuje tam jeszcze mój kolega ze szkoły p.Dariusz Pietrzak awansował czy nie.?
zdjecie uzytkownika
kreska - 2015-01-02 12:31:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a obecnie w Druk Intro S.A. to są jakiekolwiek zatrudnienie i może jakieś rekrutacje prowadzone? bardzo by zależało właśnie na rozpoczęciu pracy w tej branży konkretnie w tej firmie tylko nie wiem czy przyjmują też nowicjuszy w temacie świeżo po uniwerku czy stawiają wyłącznie na bardzo doświadczonych pracowników?
zdjecie uzytkownika
Wilak - 2015-02-11 02:56:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nawet widać po ich stronie, że nic wielkiego się nie dzieje chociaż skupiają się na oprawach twardych, zeszytowych. Co ciekawe nawet podają sprzęt na jakim drukują, skanują, niszczą dokumenty. Nie spodziewałem się aż takiej dokładnej rzeczy. Nie jestem w stanie nawet określić jakiej jakości jest to sprzęt,ale mam nadzeieję, że wysoka jakość ot u nich podstawa.
zdjecie uzytkownika
m - 2015-02-17 13:39:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy wrto isc tam pracowac?jaki stawki daja?
zdjecie uzytkownika
gosc - 2015-02-18 13:04:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
słyszałem, że ta drukarnia zatrudnia również przez agencje pracy. Warto być przez nie zatrudnionym? Może macie namiary na taką agencje?
zdjecie uzytkownika
Tomo - 2015-02-25 21:44:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, a czy Druk Intro w ogóle poszukuje co jakiś czas nowych osób do pracy, czy jednak trudno się dostać, personel jest stały i rotacji właściwie brak? Szukałem ofert pracy na ich stronie, ale nie ma zakładki w stylu kariera, czy praca, a w zakładce współpraca jest jedynie oferta dla klientów. W jaki sposób dowiedzieliście się, że czeka na Was praca?
zdjecie uzytkownika
obiektywna - 2015-03-07 11:55:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
odnosze sie do niku gosc trzeba poprostu zostawic CV na portierni u ochrony i czekac az oddzwonia do cebie ale ciezko sie dostac
zdjecie uzytkownika
EJwi - 2015-03-19 13:09:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czasami też oferty z Druk Intro S.A. można znaleźć w sieci, no ale niestety na ich stronie nie ma zakładki kariera. tak jak @obiektywna napisała, najlepiej będzie jeśli złożysz CV już w siedzibie firmy, wtedy też trochę inaczej na to będą patrzeć, no przede wszystkim mogą pomyśleć, że już tak konkretnie Ci zależy na pracy
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-04-01 08:28:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Wilak - 2015-02-11 02:56:03]:
ha ha ha ! maszyny się starzeją a wymagają jakości i ilości przede wszystkim !!
zdjecie uzytkownika
obiektywna - 2015-04-05 14:15:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z ta jakoscia bym polemizowala liczy sie przede wszyskim ilosc a maszyny stare graty byle jak najwiecej to jest chore prawownika i tak nie docenia tak kolorowo i slodko nie jest w DRUK INTRO
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-04-09 20:48:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
obietkywna tu sie mylisz nie wiesz jak jest a piszesz bzdury
zdjecie uzytkownika
obiektywna - 2015-05-02 17:22:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
odnosze sie do niku PRACOWNIK troche juz tam pracuje i jest tak jak ja pisze wiele osob sie ze mna zgodzi a ty skoro twierdzisz inaczej to napewno jestes zwyklym przydupasem nie koniecznie znajac sie na pracy w drukarni
zdjecie uzytkownika
skowronki - 2015-05-15 12:16:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowalismy oboje z małzonką w druk intro i niestety nie mamy dobrego zdania o tej firmie.Brak poszanowania pracownika i śmieszne stawki są codziennością,dyrekcja wymaga wiele a sama traktuje zwykłych pracowników niewłaściwie.Niektórzy pracownicy odchodzili po dniu,dwóch czy tygodniu widząc co tam sie dzieje. Nie polecamy nikomu pracy tam.
zdjecie uzytkownika
obiektywny - 2015-05-22 21:24:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie wszyscy pewnie mogą w naszej firmie pracować. Ja pracuję w Druk-Intro od kilkunastu lat przechodząc poszczególne szczeble rozwoju zawodowego. Nigdy nie zdarzyło się, by wynagrodzenie, premie, inne świadczenia pracownicze nie były opłacone i wypłacone o czasie. Jasne,stawki nie są takie jak w KGHM, choć są stanowiska produkcyjne, gdzie pewnie narzekać nie można, choć praca nie łatwa. Każdy niech szuka dla siebie najlepszego miejsca na ziemi.
zdjecie uzytkownika
obiektywny - 2015-05-22 21:25:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wszyscy pewnie mogą w naszej firmie pracować. Ja pracuję w Druk-Intro od kilkunastu lat przechodząc poszczególne szczeble rozwoju zawodowego. Nigdy nie zdarzyło się, by wynagrodzenie, premie, inne świadczenia pracownicze nie były opłacone i wypłacone o czasie. Jasne,stawki nie są takie jak w KGHM, choć są stanowiska produkcyjne, gdzie pewnie narzekać nie można, choć praca nie łatwa. Każdy niech szuka dla siebie najlepszego miejsca na ziemi.
zdjecie uzytkownika
zawiedziony - 2015-05-27 10:12:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
taki napis widnieje na jednym z plakatów motywacyjnych ma zakładzie.Ciekawi mnie jak to rozumie zarząd,w ubiegłym roku było 20-lecie powstania firmy i tam było widoczny jaka jest ta rodzina.Pracownicy z umowami z DRuk intro mogli być z rodzinami,pracownicy z pod firm typu Kamrat czy TimeWork owszem dostali zaproszenia ale bez osób towarzyszących a ludzie pracujący na zlecenie niejednokrotnie blisko rok zostali wogóle pominięci.To śmieszne i dyskryminujące większość pracowników działania firmy potwierdzają słuszność przysłowia że z rodziną to wychodzi się dobrze tylko na zdjęciach.Pozdrawiam tych pominiętych i niedocenionych
zdjecie uzytkownika
zawiedziony - 2015-05-27 10:18:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
JESTEŚMY JEDNĄ RODZINĄ......to do poprzedniego wpisu
zdjecie uzytkownika
zawiedziony - 2015-05-31 18:49:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
właśnie czytałem podziękowania dla pana prezesa za 20-to lecie istnienia firmy.Ludzie czy wy nie macie godności,to co tam było było zrobione od tak,na odczepke.Jakieś tanie piwo z biedronki,grill i tyle.Istotnie dzieci miały troche więcej frajdy i nic ponad to.Chcąc zobaczyć prawdziwą i fajną impreze na dzień drukarza porozmawiajcie ze znajomymi z Pozkala i porownajcie,niebo a ziemia niestety z niekorzyścią dla nas.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Druk Intro S.A.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Druk Intro S.A.?
Zadaj pytanie
alert