Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zadzwoń tel. 795 116 179
Zobacz jakie masz możliwości prezentowania swojej firmy i odpowiadania na pytania użytkowników.
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Druk Intro S.A.

Pracowałeś w firmie Druk Intro S.A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
obiektywna - 2014-04-04 15:04:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a gdy CIE zatrudnia to napewno na miesiac na poczatku tak jest jak sie sprawdzisz to dostaniesz drugi miesiac a jak nie to za brame(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Obiektywny? - 2014-05-24 19:51:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Uogólniając.
- dział kadr i personalny nadal nie jest dla ludzi, gdy tylko wchodzisz do ich "królestwa" od razu czujesz się jak ostatnia [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] br /> - dla "zleceniowców". Kurpulentna pani z prawej informuje wszystkich, że po 3-ech miesiącach czeka ich umowa o pracę na czas określony. Natenczas? Bzdura i wprowadzanie w błąd. Pracuję 6 miesięcy an umowę zlecenie. Z tego co wiem obowiązuje w Polsce umowa słowna, a przecież ona reprezentuje swoją osobą firmę. W tym przypadku kompletna żenada
- atmosfera? Nie narzekam. Młody zespół, faktem jest, że sporo bawi się w konfidentów, ale większość których poznałem jest ok.
- minusem jest na pewno dobór liderów. Sporo jest niekompetentnych ze znikomą wiedzą na temat zagadnień dotyczących miejsca ich nadzoru.
- za dużo kierowników i ich zastępców. To samo odnosi się do dyrektorów.
- zarobki? No cóż gdyby nie 25% stopa bezrobocia w Inowrocławiu sporo ludzi, by zmieniło swoje "miejsce" 5,25 netto na godzinę, żeby zarobić najniższą krajową (1260 netto/ 1600 brutto) należałoby pracować 240 godzin czyli około 1.5 etatu

Czy jest to obiektywne przedstawienie sytuacji?
Odpowiedzcie sobie sami...
zdjecie uzytkownika
kozal - 2014-05-25 20:11:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Panie Prezesie dziękujemy za przecudowny Dzień Drukarza jaki Pan zorganizował załodze. Naprawdę wybawiliśmy się. Inne firmy mogą się uczyć jak kierownictwo traktuje swoich pracowników. Dziękujemy jeszcze raz . Pana załoga. Pozdrawiamy
zdjecie uzytkownika
meks - 2014-05-26 22:36:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
I przyznam rację przedmówcy super impreza. Dziękuję także Panie Prezesie- mechanik

Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
kolo - 2014-05-27 21:37:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Po tej przesympatycznej zwłaszcza rodzinnej imprezie w firmie wszyscy pracownicy z którymi rozmawiam są bardzo wdzięczni Panu Prezesowi Przecież każdy ma świadomość, że gdyby nie chciał to by takiego pikniku nie zorganizował. Naprawdę wiele on dał, pracownicy się zintegrowali i wybawili. Teraz pracujemy na kolejny. Dziękuję jeszcze raz w imieniu kolegów ze swojej zmiany.
zdjecie uzytkownika
Rojon - 2014-05-27 21:39:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Po tej przesympatycznej zwłaszcza rodzinnej imprezie w firmie wszyscy pracownicy z którymi rozmawiam są bardzo wdzięczni Panu Prezesowi Przecież każdy ma świadomość, że gdyby nie chciał to by takiego pikniku nie zorganizował. Naprawdę wiele on dał, pracownicy się zintegrowali i wybawili. Teraz pracujemy na kolejny. Dziękuję jeszcze raz w imieniu kolegów ze swojej zmiany.
zdjecie uzytkownika
Oli - 2014-05-28 21:27:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To Ja również kilka słów o pikniku. Bardzo miłe spotkanie z wieloma atrakcjami dla naszych dzieci. Na chwilę deszcz nam przeszkodził, jednak na to już nie Szef nie miał wpływu. Na uwagę zasługuje klasa z jaką Prezes rozpoczął uroczystość i ją osobiście zakończył. Ponadto to ,że znalazł chwilkę czasu i praktycznie z większością pracowników porozmawiał i złożył im podziękowania i życzenia. Duża klasa. Dziękuję jeszcze raz.
zdjecie uzytkownika
emeryt - 2014-05-28 21:33:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wracając do pikniku to na uwagę zasługuje to ,że Pan Prezes pamiętał o nas emerytach . którzy pracowali w tej firmie. Dziękuje za zaproszenie. Bardzo miłe spotkanie. Pozdrawiamy
zdjecie uzytkownika
obiektywna - 2014-06-20 15:11:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pan Prezes powinien pamietac o pracownikach co roku i robic impreze z okazji Dnia Drukarza a nie na 20lecie Teraz czekac bedzie trzeba znowu 10lat na kolejna SMIESZNE Lepiej zeby pensje podniosl i ludzi tam ciezko pracujacych docenial Pracuje tam i wiem jak jest
zdjecie uzytkownika
obiektywna - 2014-06-20 15:14:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
lepiej zeby zarobki podniosl PAN PREZES
zdjecie uzytkownika
Rout - 2014-06-21 02:37:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To może warto swoje postulaty mu przedstawić? Bo forum dyskusyjnego wątpię żeby czytał, a też nei będzie sę przejmował tym co tu jest wypisane. Najlepiej to w spotkaniu bezpośrednim.
zdjecie uzytkownika
obiektywna - 2014-06-25 20:40:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sluchaj ROUT Prezesa nie obchodza nasze zarobki a po drugie ON nie rozmawia i nie spotyka sie z pracownikami Wazne sa jego konta MY na Niego zapieprzamy Jestesmy zwyklzmi robolami taka prawda
zdjecie uzytkownika
Rout - 2014-06-26 01:01:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Droga koleżanko, wiem na czym ten świat stoi. Wiem, że najbardziej liczą się pieniądze, ale ludzie też powinni mieć swój honor i cholera jasna chociaż się postawić raz!
zdjecie uzytkownika
obiektywna - 2014-06-26 10:48:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jezeli nie pracujesz w tej firmie to sie nie wypowiadaj Postawisz sie raz i cie wywala za brame taka prawda Tak piszesz a jestem ciekawa czy bys sie Ty postawil KAZDY CHCE MIEC PRACE I CICHO SIEDZI
zdjecie uzytkownika
hmmm - 2014-06-26 22:42:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [obiektywna - 2014-06-26 10:48:26]:
Na jana narzekaliscie to teraz macie beduiny:-)
zdjecie uzytkownika
Rout - 2014-06-27 09:11:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja bym nie miał skrupułów się postawić, bo cenię sobie szacunek do własnej osoby. Nikt mnie z błotem mieszał nie będzie. A pracy jest wokół sporo, wystarczy się rozejrzeć.
zdjecie uzytkownika
hmmmmm - 2014-06-29 21:57:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bunt jak kilka lat temu
zdjecie uzytkownika
Rout - 2014-06-30 09:50:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Bunt to za dużo powiedziane, bo nie jesteśmy niewolnikami tylko wolnymi ludźmi. Niektórzy też muszą zrozumieć, że żeby mieć pracownika trzeba go szanować.
zdjecie uzytkownika
hmmmmmmm - 2014-06-30 20:38:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Poza kilkoma kompetentnymi pracownikami z dzialu druku,pozostali amatorzy h8/1 h8/2
zdjecie uzytkownika
JA - 2014-06-30 20:41:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
rout tam konfidenci maja uznanie pamietaj tylko
zdjecie uzytkownika
Rout - 2014-06-30 23:50:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakie znowu uznanie... chyba tylko właściciela, a dla przeciętnego pracownika są raz na zawsze skreśleni. W razie czego może im być ciężko się odnaleźć na rynku pracy.
zdjecie uzytkownika
obiektywna - 2014-07-09 07:07:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ROUT jakis TY madry gdzie jest duzo pracy Chyba zagranica ale nie w Polsce Nikt nikogo na sile w drukarni nie trzyma Po co narzekac wystarczy sie zwolnic przyjda nastepni naiwni
zdjecie uzytkownika
hehhe - 2014-07-11 01:10:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ta drukarnia to porazka 5zl na godzine. To w pakistanie wieccej zarabiaja. Lepiej maja koledzy za krat ktorzy tam pracuja za minimalne wynagrodzenie. A reszta klopsow pracuje poltora etatu na minimum to jest jakies 200h hehe i sie wymadrzaja jakby pracowali za 3tysiace. Pani z biura po prawej to gupia cizia kto jej tam dal prace.Nie polecam szkoda zycia
zdjecie uzytkownika
Rout - 2014-07-11 09:13:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Hehe, ja tam nie pracuję:) A pracy wszędzie jest pełno. Jak masz dobre papiery to nie będziesz miała problemu z jej znalezieniem .... nawet w Polsce.
zdjecie uzytkownika
OBIEKTYWNA - 2014-07-14 20:01:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ROUT chyba lewe papiery a nie dobre czasami nie potrzeba papierow tylko dobra znajomosc
zdjecie uzytkownika
Mostak - 2014-07-14 23:26:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Rzeczywiście czasami jest tak jak mówi @obiektywna. Chociaż same znajomości to nie wszystko. Zawsze trzeba coś dać od siebie, pokazać że można być przydatnym pracownikiem. Nigdy co prawda w takiej sytuacji, że znajomy mi załatwił pracę nie byłem i nie mam pewności czy w Druk Intro też takie rzeczy by się działy - osobiście wątpię, bo za dużo osób by o tym wiedziało, poza tym są zbyt dużą drukarnią, żeby pozwolić sobie na jakieś historie właśnie tego typu. W ten sposób mogliby potracić zaufanie na rynku, a chyba każdy wie, jak ciężko je potem odzyskać, nie mówiąc już o zdobywaniu kolejnych zleceniodawców.
zdjecie uzytkownika
obiektywna - 2014-07-19 07:00:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ta drukarnia ma pracownikow za nic Daja smieszne umowy Szukaja glupich do pracy A potem na bruk Proponuje zaczac od gory czyli kierownictwa i dyrekcji Sa to ludzie bez wyobrazni Robia sami syf ktorego potem nie potrafia posprzatac a czepiaja sie pracownikow
zdjecie uzytkownika
ziom - 2014-07-27 13:04:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
jak powiedziałem na rozmowie że chcę minimum 10złh jakie oburzenie było haha
zdjecie uzytkownika
ktos - 2014-10-06 22:17:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam . Przepracowałem w tej firmie ładnych kilka lat. Dużo się nauczyłem z zakresu poligrafii . JAko plus dla firmy to że, cos sie próbuje zrobić. Jakies działania naprawcze, Usprawnienia procesów produkcyjnych itd. Niestety odkąd w biurze zasiadła Bogusia a później blondyn zaczął sie robić coraz większy syf. W tym momencie już nie pracuje w DI . Jestem wdzięczny firmie za wiedze i doświadczenie jakie zdobyłem w DI jednak nie chciałbym tam już wrócić.
Są lepsze miejsca pracy dla poligrafa. Pozdrawiam wszystkich.
zdjecie uzytkownika
nowy - 2014-10-21 12:28:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Hej idę tam na rozmowę na magazyn jak wygląda tam praca, jakie kierownictwo , atmosfera i jakie stawki, bede wdzięczny za info
zdjecie uzytkownika
Misiek - 2014-10-29 08:14:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Niestety ale pracodawca zapomniał o jednej istotnej rzeczy - nie posmarujesz nie pojedziesz. Jak doświadczeni ludzie z odpowiednią wiedzą mają zasilić szeregi tej firmy skoro pod względem finansowym im się to w zupełności nie będzie opłacało? U konkurencji dostanie lepsze pieniądze albo za granicą, więc wybiera się lepsze opcje.
zdjecie uzytkownika
bos - 2014-11-13 14:34:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam a pracuje tam jeszcze mój kolega ze szkoły p.Dariusz Pietrzak awansował czy nie.?
zdjecie uzytkownika
kreska - 2015-01-02 12:31:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a obecnie w Druk Intro S.A. to są jakiekolwiek zatrudnienie i może jakieś rekrutacje prowadzone? bardzo by zależało właśnie na rozpoczęciu pracy w tej branży konkretnie w tej firmie tylko nie wiem czy przyjmują też nowicjuszy w temacie świeżo po uniwerku czy stawiają wyłącznie na bardzo doświadczonych pracowników?
zdjecie uzytkownika
Wilak - 2015-02-11 02:56:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nawet widać po ich stronie, że nic wielkiego się nie dzieje chociaż skupiają się na oprawach twardych, zeszytowych. Co ciekawe nawet podają sprzęt na jakim drukują, skanują, niszczą dokumenty. Nie spodziewałem się aż takiej dokładnej rzeczy. Nie jestem w stanie nawet określić jakiej jakości jest to sprzęt,ale mam nadzeieję, że wysoka jakość ot u nich podstawa.
zdjecie uzytkownika
m - 2015-02-17 13:39:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy wrto isc tam pracowac?jaki stawki daja?
zdjecie uzytkownika
gosc - 2015-02-18 13:04:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
słyszałem, że ta drukarnia zatrudnia również przez agencje pracy. Warto być przez nie zatrudnionym? Może macie namiary na taką agencje?
zdjecie uzytkownika
Tomo - 2015-02-25 21:44:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, a czy Druk Intro w ogóle poszukuje co jakiś czas nowych osób do pracy, czy jednak trudno się dostać, personel jest stały i rotacji właściwie brak? Szukałem ofert pracy na ich stronie, ale nie ma zakładki w stylu kariera, czy praca, a w zakładce współpraca jest jedynie oferta dla klientów. W jaki sposób dowiedzieliście się, że czeka na Was praca?
zdjecie uzytkownika
obiektywna - 2015-03-07 11:55:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
odnosze sie do niku gosc trzeba poprostu zostawic CV na portierni u ochrony i czekac az oddzwonia do cebie ale ciezko sie dostac
zdjecie uzytkownika
EJwi - 2015-03-19 13:09:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czasami też oferty z Druk Intro S.A. można znaleźć w sieci, no ale niestety na ich stronie nie ma zakładki kariera. tak jak @obiektywna napisała, najlepiej będzie jeśli złożysz CV już w siedzibie firmy, wtedy też trochę inaczej na to będą patrzeć, no przede wszystkim mogą pomyśleć, że już tak konkretnie Ci zależy na pracy
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-04-01 08:28:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Wilak - 2015-02-11 02:56:03]:
ha ha ha ! maszyny się starzeją a wymagają jakości i ilości przede wszystkim !!
zdjecie uzytkownika
obiektywna - 2015-04-05 14:15:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z ta jakoscia bym polemizowala liczy sie przede wszyskim ilosc a maszyny stare graty byle jak najwiecej to jest chore prawownika i tak nie docenia tak kolorowo i slodko nie jest w DRUK INTRO
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-04-09 20:48:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
obietkywna tu sie mylisz nie wiesz jak jest a piszesz bzdury
zdjecie uzytkownika
obiektywna - 2015-05-02 17:22:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
odnosze sie do niku PRACOWNIK troche juz tam pracuje i jest tak jak ja pisze wiele osob sie ze mna zgodzi a ty skoro twierdzisz inaczej to napewno jestes zwyklym przydupasem nie koniecznie znajac sie na pracy w drukarni
zdjecie uzytkownika
skowronki - 2015-05-15 12:16:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowalismy oboje z małzonką w druk intro i niestety nie mamy dobrego zdania o tej firmie.Brak poszanowania pracownika i śmieszne stawki są codziennością,dyrekcja wymaga wiele a sama traktuje zwykłych pracowników niewłaściwie.Niektórzy pracownicy odchodzili po dniu,dwóch czy tygodniu widząc co tam sie dzieje. Nie polecamy nikomu pracy tam.
zdjecie uzytkownika
obiektywny - 2015-05-22 21:24:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie wszyscy pewnie mogą w naszej firmie pracować. Ja pracuję w Druk-Intro od kilkunastu lat przechodząc poszczególne szczeble rozwoju zawodowego. Nigdy nie zdarzyło się, by wynagrodzenie, premie, inne świadczenia pracownicze nie były opłacone i wypłacone o czasie. Jasne,stawki nie są takie jak w KGHM, choć są stanowiska produkcyjne, gdzie pewnie narzekać nie można, choć praca nie łatwa. Każdy niech szuka dla siebie najlepszego miejsca na ziemi.
zdjecie uzytkownika
obiektywny - 2015-05-22 21:25:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wszyscy pewnie mogą w naszej firmie pracować. Ja pracuję w Druk-Intro od kilkunastu lat przechodząc poszczególne szczeble rozwoju zawodowego. Nigdy nie zdarzyło się, by wynagrodzenie, premie, inne świadczenia pracownicze nie były opłacone i wypłacone o czasie. Jasne,stawki nie są takie jak w KGHM, choć są stanowiska produkcyjne, gdzie pewnie narzekać nie można, choć praca nie łatwa. Każdy niech szuka dla siebie najlepszego miejsca na ziemi.
zdjecie uzytkownika
zawiedziony - 2015-05-27 10:12:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
taki napis widnieje na jednym z plakatów motywacyjnych ma zakładzie.Ciekawi mnie jak to rozumie zarząd,w ubiegłym roku było 20-lecie powstania firmy i tam było widoczny jaka jest ta rodzina.Pracownicy z umowami z DRuk intro mogli być z rodzinami,pracownicy z pod firm typu Kamrat czy TimeWork owszem dostali zaproszenia ale bez osób towarzyszących a ludzie pracujący na zlecenie niejednokrotnie blisko rok zostali wogóle pominięci.To śmieszne i dyskryminujące większość pracowników działania firmy potwierdzają słuszność przysłowia że z rodziną to wychodzi się dobrze tylko na zdjęciach.Pozdrawiam tych pominiętych i niedocenionych
zdjecie uzytkownika
zawiedziony - 2015-05-27 10:18:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
JESTEŚMY JEDNĄ RODZINĄ......to do poprzedniego wpisu
zdjecie uzytkownika
zawiedziony - 2015-05-31 18:49:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
właśnie czytałem podziękowania dla pana prezesa za 20-to lecie istnienia firmy.Ludzie czy wy nie macie godności,to co tam było było zrobione od tak,na odczepke.Jakieś tanie piwo z biedronki,grill i tyle.Istotnie dzieci miały troche więcej frajdy i nic ponad to.Chcąc zobaczyć prawdziwą i fajną impreze na dzień drukarza porozmawiajcie ze znajomymi z Pozkala i porownajcie,niebo a ziemia niestety z niekorzyścią dla nas.
zdjecie uzytkownika
drukaarz - 2015-08-27 09:54:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@zawiedziony Mnie jednak zastanawia czy atmosfera w firmie jest na wystarczającym poziomie żeby podjąć tam pracę. Nie każdy pracownik lubi być traktowany jak trybik, więc mam nadzieję, że pozmieniało się w Druk Intro. No i pozostaje kwestia zarobków. Chociaż i tak nie widać żeby wrzucili jakieś nowe oferty.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Druk Intro S.A.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert