brak logo

Druk Intro S.A.

Inowrocław

Opinie o Druk Intro S.A.

Rojon 2014-05-27 21:39
Po tej przesympatycznej zwłaszcza rodzinnej imprezie w firmie wszyscy pracownicy z którymi rozmawiam są bardzo wdzięczni Panu Prezesowi Przecież każdy ma świadomość, że gdyby nie chciał to by takiego pikniku nie zorganizował. Naprawdę wiele on dał, pracownicy się zintegrowali i wybawili. Teraz pracujemy na kolejny. Dziękuję jeszcze raz w imieniu kolegów ze swojej zmiany.
Oli 2014-05-28 21:27
To Ja również kilka słów o pikniku. Bardzo miłe spotkanie z wieloma atrakcjami dla naszych dzieci. Na chwilę deszcz nam przeszkodził, jednak na to już nie Szef nie miał wpływu. Na uwagę zasługuje klasa z jaką Prezes rozpoczął uroczystość i ją osobiście zakończył. Ponadto to ,że znalazł chwilkę czasu i praktycznie z większością pracowników porozmawiał i złożył im podziękowania i życzenia. Duża klasa. Dziękuję jeszcze raz.
emeryt 2014-05-28 21:33
Wracając do pikniku to na uwagę zasługuje to ,że Pan Prezes pamiętał o nas emerytach . którzy pracowali w tej firmie. Dziękuje za zaproszenie. Bardzo miłe spotkanie. Pozdrawiamy
obiektywna 2014-06-20 15:11
Pan Prezes powinien pamietac o pracownikach co roku i robic impreze z okazji Dnia Drukarza a nie na 20lecie Teraz czekac bedzie trzeba znowu 10lat na kolejna SMIESZNE Lepiej zeby pensje podniosl i ludzi tam ciezko pracujacych docenial Pracuje tam i wiem jak jest
2
obiektywna 2014-06-20 15:14
lepiej zeby zarobki podniosl PAN PREZES
2
obiektywna 2014-06-25 20:40
Sluchaj ROUT Prezesa nie obchodza nasze zarobki a po drugie ON nie rozmawia i nie spotyka sie z pracownikami Wazne sa jego konta MY na Niego zapieprzamy Jestesmy zwyklzmi robolami taka prawda
1
obiektywna 2014-06-26 10:48
Jezeli nie pracujesz w tej firmie to sie nie wypowiadaj Postawisz sie raz i cie wywala za brame taka prawda Tak piszesz a jestem ciekawa czy bys sie Ty postawil KAZDY CHCE MIEC PRACE I CICHO SIEDZI
hmmm 2014-06-26 22:42
Na jana narzekaliscie to teraz macie beduiny:-)
1
hmmmmm 2014-06-29 21:57
Bunt jak kilka lat temu
hmmmmmmm 2014-06-30 20:38
Poza kilkoma kompetentnymi pracownikami z dzialu druku,pozostali amatorzy h8/1 h8/2
JA 2014-06-30 20:41
rout tam konfidenci maja uznanie pamietaj tylko
1
obiektywna 2014-07-09 07:07
ROUT jakis TY madry gdzie jest duzo pracy Chyba zagranica ale nie w Polsce Nikt nikogo na sile w drukarni nie trzyma Po co narzekac wystarczy sie zwolnic przyjda nastepni naiwni
hehhe 2014-07-11 01:10
Ta drukarnia to porazka 5zl na godzine. To w pakistanie wieccej zarabiaja. Lepiej maja koledzy za krat ktorzy tam pracuja za minimalne wynagrodzenie. A reszta klopsow pracuje poltora etatu na minimum to jest jakies 200h hehe i sie wymadrzaja jakby pracowali za 3tysiace. Pani z biura po prawej to gupia cizia kto jej tam dal prace.Nie polecam szkoda zycia
2
OBIEKTYWNA 2014-07-14 20:01
ROUT chyba lewe papiery a nie dobre czasami nie potrzeba papierow tylko dobra znajomosc
obiektywna 2014-07-19 07:00
Ta drukarnia ma pracownikow za nic Daja smieszne umowy Szukaja glupich do pracy A potem na bruk Proponuje zaczac od gory czyli kierownictwa i dyrekcji Sa to ludzie bez wyobrazni Robia sami syf ktorego potem nie potrafia posprzatac a czepiaja sie pracownikow
1
ziom 2014-07-27 13:04
jak powiedziałem na rozmowie że chcę minimum 10zł\h jakie oburzenie było haha
3
ktos 2014-10-06 22:17
Witam . Przepracowałem w tej firmie ładnych kilka lat. Dużo się nauczyłem z zakresu poligrafii . JAko plus dla firmy to że, cos sie próbuje zrobić. Jakies działania naprawcze, Usprawnienia procesów produkcyjnych itd. Niestety odkąd w biurze zasiadła Bogusia a później blondyn zaczął sie robić coraz większy syf. W tym momencie już nie pracuje w DI . Jestem wdzięczny firmie za wiedze i doświadczenie jakie zdobyłem w DI jednak nie chciałbym tam już wrócić.
Są lepsze miejsca pracy dla poligrafa. Pozdrawiam wszystkich.
nowy 2014-10-21 12:28
Hej idę tam na rozmowę na magazyn jak wygląda tam praca, jakie kierownictwo , atmosfera i jakie stawki, bede wdzięczny za info
5
bos 2014-11-13 14:34
Witam a pracuje tam jeszcze mój kolega ze szkoły p.Dariusz Pietrzak awansował czy nie.?
m 2015-02-17 13:39
Czy wrto isc tam pracowac?jaki stawki daja?
gosc 2015-02-18 13:04
słyszałem, że ta drukarnia zatrudnia również przez agencje pracy. Warto być przez nie zatrudnionym? Może macie namiary na taką agencje?
1
obiektywna 2015-03-07 11:55
odnosze sie do niku gosc trzeba poprostu zostawic CV na portierni u ochrony i czekac az oddzwonia do cebie ale ciezko sie dostac
ja 2015-04-01 08:28
ha ha ha ! maszyny się starzeją a wymagają jakości i ilości przede wszystkim !!
obiektywna 2015-04-05 14:15
z ta jakoscia bym polemizowala liczy sie przede wszyskim ilosc a maszyny stare graty byle jak najwiecej to jest chore prawownika i tak nie docenia tak kolorowo i slodko nie jest w DRUK INTRO
pracownik 2015-04-09 20:48
obietkywna tu sie mylisz nie wiesz jak jest a piszesz bzdury
obiektywna 2015-05-02 17:22
odnosze sie do niku PRACOWNIK troche juz tam pracuje i jest tak jak ja pisze wiele osob sie ze mna zgodzi a ty skoro twierdzisz inaczej to napewno jestes zwyklym przydupasem nie koniecznie znajac sie na pracy w drukarni
skowronki 2015-05-15 12:16
pracowalismy oboje z małzonką w druk intro i niestety nie mamy dobrego zdania o tej firmie.Brak poszanowania pracownika i śmieszne stawki są codziennością,dyrekcja wymaga wiele a sama traktuje zwykłych pracowników niewłaściwie.Niektórzy pracownicy odchodzili po dniu,dwóch czy tygodniu widząc co tam sie dzieje. Nie polecamy nikomu pracy tam.
obiektywny 2015-05-22 21:24
Nie wszyscy pewnie mogą w naszej firmie pracować. Ja pracuję w Druk-Intro od kilkunastu lat przechodząc poszczególne szczeble rozwoju zawodowego. Nigdy nie zdarzyło się, by wynagrodzenie, premie, inne świadczenia pracownicze nie były opłacone i wypłacone o czasie. Jasne,stawki nie są takie jak w KGHM, choć są stanowiska produkcyjne, gdzie pewnie narzekać nie można, choć praca nie łatwa. Każdy niech szuka dla siebie najlepszego miejsca na ziemi.
1
obiektywny 2015-05-22 21:25
Nie wszyscy pewnie mogą w naszej firmie pracować. Ja pracuję w Druk-Intro od kilkunastu lat przechodząc poszczególne szczeble rozwoju zawodowego. Nigdy nie zdarzyło się, by wynagrodzenie, premie, inne świadczenia pracownicze nie były opłacone i wypłacone o czasie. Jasne,stawki nie są takie jak w KGHM, choć są stanowiska produkcyjne, gdzie pewnie narzekać nie można, choć praca nie łatwa. Każdy niech szuka dla siebie najlepszego miejsca na ziemi.
zawiedziony 2015-05-27 10:12
taki napis widnieje na jednym z plakatów motywacyjnych ma zakładzie.Ciekawi mnie jak to rozumie zarząd,w ubiegłym roku było 20-lecie powstania firmy i tam było widoczny jaka jest ta rodzina.Pracownicy z umowami z DRuk intro mogli być z rodzinami,pracownicy z pod firm typu Kamrat czy TimeWork owszem dostali zaproszenia ale bez osób towarzyszących a ludzie pracujący na zlecenie niejednokrotnie blisko rok zostali wogóle pominięci.To śmieszne i dyskryminujące większość pracowników działania firmy potwierdzają słuszność przysłowia że z rodziną to wychodzi się dobrze tylko na zdjęciach.Pozdrawiam tych pominiętych i niedocenionych
1
zawiedziony 2015-05-27 10:18
JESTEŚMY JEDNĄ RODZINĄ......to do poprzedniego wpisu
zawiedziony 2015-05-31 18:49
właśnie czytałem podziękowania dla pana prezesa za 20-to lecie istnienia firmy.Ludzie czy wy nie macie godności,to co tam było było zrobione od tak,na odczepke.Jakieś tanie piwo z biedronki,grill i tyle.Istotnie dzieci miały troche więcej frajdy i nic ponad to.Chcąc zobaczyć prawdziwą i fajną impreze na dzień drukarza porozmawiajcie ze znajomymi z Pozkala i porownajcie,niebo a ziemia niestety z niekorzyścią dla nas.
4
Zawiedziona 2016-02-26 17:41
Raczej z wieloma tutaj negatywnymi opiniami się zgodzę. Praca za śmieszne pieniądze. Nie warto tracić zdrowia. Nie mam pojęcia jak jest teraz, ale jak ja pracowałam to po 3 miesiącach obiecywali umowę, aż w końcu postanowiłam prace zmienić. Mało tego aktualna kierowniczka jest głównym powodem zwolnień ludzi gdyż tak naprawdę ta kobieta uprzykrza życie tym szarym pracownikom.
BRAK 2016-04-16 09:05
OSTANIO DZWONIŁAM O PRACE A TAM NIE PRZYJEMNA KADROWA ,CO BABSKO TAK SIE ODNOSIC DO LUDZI ZE TO JESZCZE TAKIE JEST
KARAMBA 2016-05-30 09:47
Czy praca zła czy nie zależy od tego na jakie stanowisko trafisz.Jesli dostaniesz szanse zostać operatorem na 1 bądż kilku maszynach i sie sprawdzisz to jest zupełnie inna bajka.W innym wypadku wygląda to raczej średnio.
1
eo 2016-07-12 14:01
a ktoś powie coś więcej może o tym jak to się u nich jest brokerem ubezpieczeniowym? znalazłam jakieś info u nich na stronie, że zapraszają, ale konkretów brak niestety:/
Były pracownik 2016-11-07 19:11
Syf, kiła i mogiła serdecznie odradzam każdemu składać tam CV. Szefowa to typowe babsko które nie widzi nic oprócz swojego nosa i pieniędzy, chodzi po hali, wyzywa, uprzykrza pracę pracownikom, widać że to Ona tam rządzi a nie Pan Paweł. Zarobki śmieszne względem wykonywanej pracy, nie ma co liczyć na więcej niż 7-8 zł /netto a harować trzeba ostro, umowa zlecenie przy czym najbardziej mi żal tych kobiet które robią tam od roku do nawet 5 lat i nadal na zleceniówkach za najniższą krajową. Kierownik to naprawdę spoko facet z którym można pogadać, za to magazynier Władek skutecznie zniechęca nowych do pracy, wykorzystuje jakby był jakimś guru a tylko chlać potrafi, ogólnie nie polecam tej firmy, jedyne co dobre to poznanie Pani Basi która jest przesympatyczną osobą, pozdrawiam Panią :)
3
Krzychu1990 2016-12-12 17:15
Może ktoś napisać jaka jest stawka godzinowa w tej firmie?
7
Filip 2017-01-03 21:38
Kto tam jest teraz kierownikiem?
Joanna 2017-04-03 13:49
Pracujesz w Druk Intro? Jak obecnie wygląda praca w firmie? Chętnie dowiemy się również, na jakie benefity/warunki zatrudnienia mogą liczyć pracownicy.
Dina 2017-06-01 23:53
Ja tam pracowałam,robota ciezka,najgorzej jest w lato. Co do ludzi? Ogolnie sa ok chociaz nie wszyscy! Plotkara i czopek to p. Z.i młoda p. O. Wszystkim [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] opier...ją a potem normalnie rozmawiaja i mysla ze ktos jest glupi i nie wie. Na maszynie jest ciezko ale lepiej niz na zielonej,nie mozna tam spokojnie-psychicznie pracowac bo zawsze albo pod drzwiami albo na hali stoi p. Dyrektor i stale narzeka,stale pogania ludzi chociaz ludzie zap...ją jak motorynki zeby tylko sie wyrobic-szkoda ze p. Dyrektor nie ma jakiegos kija zeby kazdego po plecach trzasnac-bo tego tylko brakuje. wiecznie sie czepia,wiecznie cos jej nie pasuje i szmaci ludzi,bo mysli ze jak ma takie stanowisko to juz wszystko moze. Tak pani dyrektor wiecej szacunku do ludzi bo dzieki tym pracownikom ma pani prace-a tak moze by ich pani choc raz pochwalila za dobra i szybka robote-i jakas premia moze,a nie stale z buzią. Na zleceniu nie,ale na umowie juz lepiej. Pozdrawiam Km i lbv zielona tez ale nie wszystkich,no i linie. 3majcie sie tam jakos ;-) wszystkiego dobrego wam życze-tym ktorych lubie,a dodam jeszcze ze kierownik jest spoko gosc-powinien byc dyrektorem! Narka :-P
8
Dina 2017-06-04 00:21
I nic sie nie zmieniło :-D nadal syf
1
Joanna 2017-06-07 15:10
@Dina wspominasz, że w Druk Intro S.A. pracowałaś. Jak dawno miały miejsce sytuacje, o których wspominasz?
Chętnie dowiemy się też więcej od obecnych pracowników firmy. Czy zaszły w niej jakieś zmiany?
1
Dina 2017-06-08 16:22
Jak dawno mialy miejsce te zdarzenia? Hmm cały czas mają miejsce tylko ze nikt tego nie widzi i nie słyszy albo nie chce widziec czy slyszec. Pewnie jest pani osoba na stanowisku biurowym takze napewno nic pani nie wie o traktowaniu pracownikow-niewolników przez p. Dyrektor no i jak ma byc dobrze i jak ma zakład przynosic zyski jak takie stanowisko zajmuje taka osoba ktora nie wie co gdzie i jak i sie pracownikow pyta o wszystko. Wie tylko ze nikomu urlopu nie da tyle wie ta pani niestety. Wszystkiego dobrego dla firmy zycze i dla Pracownikow produkcji.
13
Xxxx 2017-07-20 22:20
Pracowałam tam 2 lata i strata czasu. Syf tylko. Nie potrafią organizować pracy. Modus jeszcze gorszy niz na Świętokrzyska. Nie które osoby sa po prostu na nie odpowiednich stanowiskach. Podziwiam ludzi na zielonej bo tam to wytrzymac nie mozna z Panią dyrektor M. Się nie dziwie ze ludzie odchodzą. Wiadomo wszędzie trzeba robić, ale nie zeby obóz pracy był. Pieniądze slabo płacą. Ludzie sie staraja a tylko wybrani mają premie. Lepiej maja osoby co na maszynach pracują, spokój, wiecej troche pieniędzy. Z reguły nie polecam tej firmy. Ludzie przychodzą i na drugi dzien juz ich nie ma. Brak szacunku dla człowieka.
5
czarna 2017-07-27 10:51
Swieta prawda Tak tam jest Obóz pracy i zero szacunku dla pracownika
4
DINA 2017-08-09 19:29
w pozkalu jest obóz i tam to dopiero szmacą ludzi tu tez chociaz idzie wytrzymac te 8h jedyne co to zapie.... sie za marne grosze ze tylko na rachunki starcza a co dalej? proponuje szefostwu z 1500zł opłacic niestety wynajmowane mieszkanie + rachunki licznikowe i życ z dziecmi przez caly miesiac . SUPER PENSJA NA SUPER ŻYCIE...
4
Joanna 2017-09-06 13:58
@DINA, @czarna poważne oskarżenia jak się pisze, że firma Druk Intro S.A. to obóz pracy. Każdy ma prawo napisać opinie, ale nie używajmy słów z taką konotacja. @DINA nie ma możliwości na premię? Czy wszyscy od początku tyle zarabiają? Czy potem jest szansa starać się o podwyżkę? to ważne dla osób, które zastanawiają się nad pracą tam.
DINA 2017-09-07 23:26
Nie no teraz to dopiero mnie to rozbawiło :-)) Jaka szansa na premię??? chyba prędzej na zabranie premii! i jakie poważne oskarżenia wobec firmy DRUK INTRO S.A przecież tu są "OPINIE"o pracodawcach! więc takie są wystawiane na jakie właściciel sobie zasłużył-prawda? A co do kolejnych przyszłych pracowników to nie wiem czy te opinie akurat zniechęcają skoro i tak po przeczytaniu owych opinii ludzie i tak tam się zatrudniają a na następny dzień już ich w pracy nie ma,albo zwalniają się jak otrzymają pierwszą pensję. TO W TAKIM RAZIE CZYJA TO WINA OPINII,CZY RACZEJ PRACODAWCY I LUDZI KTÓRZY ZARZĄDZAJĄ TAM PRACĄ?
1
DINA 2017-09-07 23:39
I JESZCZE DODAM Joanna iż w tej firmie nie warto się starac bo i tak nikt tego nie widzi i nie docenia! podwyżka,premia? hmm... jak się komuś noga powinie to wtedy jest radośc jak się premię zabiera. a podwyżka tzn. ile? 0.50gr. brutto?
1
Zostaw swoją opinię o Druk Intro S.A. - Inowrocław
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Druk Intro S.A.