brak logo

Druk Intro S.A.

Inowrocław

Opinie o Druk Intro S.A.

Oli 2014-05-28 21:27:27
To Ja również kilka słów o pikniku. Bardzo miłe spotkanie z wieloma atrakcjami dla naszych dzieci. Na chwilę deszcz nam przeszkodził, jednak na to już nie Szef nie miał wpływu. Na uwagę zasługuje klasa z jaką Prezes rozpoczął uroczystość i ją osobiście zakończył. Ponadto to ,że znalazł chwilkę czasu i praktycznie z większością pracowników porozmawiał i złożył im podziękowania i życzenia. Duża klasa. Dziękuję jeszcze raz.
emeryt 2014-05-28 21:33:29
Wracając do pikniku to na uwagę zasługuje to ,że Pan Prezes pamiętał o nas emerytach . którzy pracowali w tej firmie. Dziękuje za zaproszenie. Bardzo miłe spotkanie. Pozdrawiamy
obiektywna 2014-06-20 15:11:37
Pan Prezes powinien pamietac o pracownikach co roku i robic impreze z okazji Dnia Drukarza a nie na 20lecie Teraz czekac bedzie trzeba znowu 10lat na kolejna SMIESZNE Lepiej zeby pensje podniosl i ludzi tam ciezko pracujacych docenial Pracuje tam i wiem jak jest
1
obiektywna 2014-06-20 15:14:36
lepiej zeby zarobki podniosl PAN PREZES
2
Rout 2014-06-21 02:37:00
To może warto swoje postulaty mu przedstawić? Bo forum dyskusyjnego wątpię żeby czytał, a też nei będzie sę przejmował tym co tu jest wypisane. Najlepiej to w spotkaniu bezpośrednim.
obiektywna 2014-06-25 20:40:37
Sluchaj ROUT Prezesa nie obchodza nasze zarobki a po drugie ON nie rozmawia i nie spotyka sie z pracownikami Wazne sa jego konta MY na Niego zapieprzamy Jestesmy zwyklzmi robolami taka prawda
1
Rout 2014-06-26 01:01:19
Droga koleżanko, wiem na czym ten świat stoi. Wiem, że najbardziej liczą się pieniądze, ale ludzie też powinni mieć swój honor i cholera jasna chociaż się postawić raz!
obiektywna 2014-06-26 10:48:26
Jezeli nie pracujesz w tej firmie to sie nie wypowiadaj Postawisz sie raz i cie wywala za brame taka prawda Tak piszesz a jestem ciekawa czy bys sie Ty postawil KAZDY CHCE MIEC PRACE I CICHO SIEDZI
hmmm 2014-06-26 22:42:28
Na jana narzekaliscie to teraz macie beduiny:-)
1
Rout 2014-06-27 09:11:07
Ja bym nie miał skrupułów się postawić, bo cenię sobie szacunek do własnej osoby. Nikt mnie z błotem mieszał nie będzie. A pracy jest wokół sporo, wystarczy się rozejrzeć.
hmmmmm 2014-06-29 21:57:29
Bunt jak kilka lat temu
Rout 2014-06-30 09:50:27
Bunt to za dużo powiedziane, bo nie jesteśmy niewolnikami tylko wolnymi ludźmi. Niektórzy też muszą zrozumieć, że żeby mieć pracownika trzeba go szanować.
1
hmmmmmmm 2014-06-30 20:38:53
Poza kilkoma kompetentnymi pracownikami z dzialu druku,pozostali amatorzy h8/1 h8/2
JA 2014-06-30 20:41:38
rout tam konfidenci maja uznanie pamietaj tylko
1
Rout 2014-06-30 23:50:08
Jakie znowu uznanie... chyba tylko właściciela, a dla przeciętnego pracownika są raz na zawsze skreśleni. W razie czego może im być ciężko się odnaleźć na rynku pracy.
obiektywna 2014-07-09 07:07:28
ROUT jakis TY madry gdzie jest duzo pracy Chyba zagranica ale nie w Polsce Nikt nikogo na sile w drukarni nie trzyma Po co narzekac wystarczy sie zwolnic przyjda nastepni naiwni
hehhe 2014-07-11 01:10:30
Ta drukarnia to porazka 5zl na godzine. To w pakistanie wieccej zarabiaja. Lepiej maja koledzy za krat ktorzy tam pracuja za minimalne wynagrodzenie. A reszta klopsow pracuje poltora etatu na minimum to jest jakies 200h hehe i sie wymadrzaja jakby pracowali za 3tysiace. Pani z biura po prawej to gupia cizia kto jej tam dal prace.Nie polecam szkoda zycia
2
Rout 2014-07-11 09:13:00
Hehe, ja tam nie pracuję:) A pracy wszędzie jest pełno. Jak masz dobre papiery to nie będziesz miała problemu z jej znalezieniem .... nawet w Polsce.
1
OBIEKTYWNA 2014-07-14 20:01:44
ROUT chyba lewe papiery a nie dobre czasami nie potrzeba papierow tylko dobra znajomosc
Mostak 2014-07-14 23:26:25
Rzeczywiście czasami jest tak jak mówi @obiektywna. Chociaż same znajomości to nie wszystko. Zawsze trzeba coś dać od siebie, pokazać że można być przydatnym pracownikiem. Nigdy co prawda w takiej sytuacji, że znajomy mi załatwił pracę nie byłem i nie mam pewności czy w Druk Intro też takie rzeczy by się działy - osobiście wątpię, bo za dużo osób by o tym wiedziało, poza tym są zbyt dużą drukarnią, żeby pozwolić sobie na jakieś historie właśnie tego typu. W ten sposób mogliby potracić zaufanie na rynku, a chyba każdy wie, jak ciężko je potem odzyskać, nie mówiąc już o zdobywaniu kolejnych zleceniodawców.
1
obiektywna 2014-07-19 07:00:52
Ta drukarnia ma pracownikow za nic Daja smieszne umowy Szukaja glupich do pracy A potem na bruk Proponuje zaczac od gory czyli kierownictwa i dyrekcji Sa to ludzie bez wyobrazni Robia sami syf ktorego potem nie potrafia posprzatac a czepiaja sie pracownikow
1
ziom 2014-07-27 13:04:22
jak powiedziałem na rozmowie że chcę minimum 10złh jakie oburzenie było haha
3
ktos 2014-10-06 22:17:11
Witam . Przepracowałem w tej firmie ładnych kilka lat. Dużo się nauczyłem z zakresu poligrafii . JAko plus dla firmy to że, cos sie próbuje zrobić. Jakies działania naprawcze, Usprawnienia procesów produkcyjnych itd. Niestety odkąd w biurze zasiadła Bogusia a później blondyn zaczął sie robić coraz większy syf. W tym momencie już nie pracuje w DI . Jestem wdzięczny firmie za wiedze i doświadczenie jakie zdobyłem w DI jednak nie chciałbym tam już wrócić.
Są lepsze miejsca pracy dla poligrafa. Pozdrawiam wszystkich.
nowy 2014-10-21 12:28:25
Hej idę tam na rozmowę na magazyn jak wygląda tam praca, jakie kierownictwo , atmosfera i jakie stawki, bede wdzięczny za info
4
Misiek 2014-10-29 08:14:47
Niestety ale pracodawca zapomniał o jednej istotnej rzeczy - nie posmarujesz nie pojedziesz. Jak doświadczeni ludzie z odpowiednią wiedzą mają zasilić szeregi tej firmy skoro pod względem finansowym im się to w zupełności nie będzie opłacało? U konkurencji dostanie lepsze pieniądze albo za granicą, więc wybiera się lepsze opcje.
3
bos 2014-11-13 14:34:53
Witam a pracuje tam jeszcze mój kolega ze szkoły p.Dariusz Pietrzak awansował czy nie.?
kreska 2015-01-02 12:31:25
a obecnie w Druk Intro S.A. to są jakiekolwiek zatrudnienie i może jakieś rekrutacje prowadzone? bardzo by zależało właśnie na rozpoczęciu pracy w tej branży konkretnie w tej firmie tylko nie wiem czy przyjmują też nowicjuszy w temacie świeżo po uniwerku czy stawiają wyłącznie na bardzo doświadczonych pracowników?
1
Wilak 2015-02-11 02:56:03
Nawet widać po ich stronie, że nic wielkiego się nie dzieje chociaż skupiają się na oprawach twardych, zeszytowych. Co ciekawe nawet podają sprzęt na jakim drukują, skanują, niszczą dokumenty. Nie spodziewałem się aż takiej dokładnej rzeczy. Nie jestem w stanie nawet określić jakiej jakości jest to sprzęt,ale mam nadzeieję, że wysoka jakość ot u nich podstawa.
m 2015-02-17 13:39:39
Czy wrto isc tam pracowac?jaki stawki daja?
gosc 2015-02-18 13:04:26
słyszałem, że ta drukarnia zatrudnia również przez agencje pracy. Warto być przez nie zatrudnionym? Może macie namiary na taką agencje?
1
Tomo 2015-02-25 21:44:00
Witam, a czy Druk Intro w ogóle poszukuje co jakiś czas nowych osób do pracy, czy jednak trudno się dostać, personel jest stały i rotacji właściwie brak? Szukałem ofert pracy na ich stronie, ale nie ma zakładki w stylu kariera, czy praca, a w zakładce współpraca jest jedynie oferta dla klientów. W jaki sposób dowiedzieliście się, że czeka na Was praca?
obiektywna 2015-03-07 11:55:40
odnosze sie do niku gosc trzeba poprostu zostawic CV na portierni u ochrony i czekac az oddzwonia do cebie ale ciezko sie dostac
EJwi 2015-03-19 13:09:50
Czasami też oferty z Druk Intro S.A. można znaleźć w sieci, no ale niestety na ich stronie nie ma zakładki kariera. tak jak @obiektywna napisała, najlepiej będzie jeśli złożysz CV już w siedzibie firmy, wtedy też trochę inaczej na to będą patrzeć, no przede wszystkim mogą pomyśleć, że już tak konkretnie Ci zależy na pracy
ja 2015-04-01 08:28:02
ha ha ha ! maszyny się starzeją a wymagają jakości i ilości przede wszystkim !!
obiektywna 2015-04-05 14:15:06
z ta jakoscia bym polemizowala liczy sie przede wszyskim ilosc a maszyny stare graty byle jak najwiecej to jest chore prawownika i tak nie docenia tak kolorowo i slodko nie jest w DRUK INTRO
pracownik 2015-04-09 20:48:30
obietkywna tu sie mylisz nie wiesz jak jest a piszesz bzdury
obiektywna 2015-05-02 17:22:35
odnosze sie do niku PRACOWNIK troche juz tam pracuje i jest tak jak ja pisze wiele osob sie ze mna zgodzi a ty skoro twierdzisz inaczej to napewno jestes zwyklym przydupasem nie koniecznie znajac sie na pracy w drukarni
skowronki 2015-05-15 12:16:10
pracowalismy oboje z małzonką w druk intro i niestety nie mamy dobrego zdania o tej firmie.Brak poszanowania pracownika i śmieszne stawki są codziennością,dyrekcja wymaga wiele a sama traktuje zwykłych pracowników niewłaściwie.Niektórzy pracownicy odchodzili po dniu,dwóch czy tygodniu widząc co tam sie dzieje. Nie polecamy nikomu pracy tam.
obiektywny 2015-05-22 21:24:10
Nie wszyscy pewnie mogą w naszej firmie pracować. Ja pracuję w Druk-Intro od kilkunastu lat przechodząc poszczególne szczeble rozwoju zawodowego. Nigdy nie zdarzyło się, by wynagrodzenie, premie, inne świadczenia pracownicze nie były opłacone i wypłacone o czasie. Jasne,stawki nie są takie jak w KGHM, choć są stanowiska produkcyjne, gdzie pewnie narzekać nie można, choć praca nie łatwa. Każdy niech szuka dla siebie najlepszego miejsca na ziemi.
1
obiektywny 2015-05-22 21:25:09
Nie wszyscy pewnie mogą w naszej firmie pracować. Ja pracuję w Druk-Intro od kilkunastu lat przechodząc poszczególne szczeble rozwoju zawodowego. Nigdy nie zdarzyło się, by wynagrodzenie, premie, inne świadczenia pracownicze nie były opłacone i wypłacone o czasie. Jasne,stawki nie są takie jak w KGHM, choć są stanowiska produkcyjne, gdzie pewnie narzekać nie można, choć praca nie łatwa. Każdy niech szuka dla siebie najlepszego miejsca na ziemi.
zawiedziony 2015-05-27 10:12:26
taki napis widnieje na jednym z plakatów motywacyjnych ma zakładzie.Ciekawi mnie jak to rozumie zarząd,w ubiegłym roku było 20-lecie powstania firmy i tam było widoczny jaka jest ta rodzina.Pracownicy z umowami z DRuk intro mogli być z rodzinami,pracownicy z pod firm typu Kamrat czy TimeWork owszem dostali zaproszenia ale bez osób towarzyszących a ludzie pracujący na zlecenie niejednokrotnie blisko rok zostali wogóle pominięci.To śmieszne i dyskryminujące większość pracowników działania firmy potwierdzają słuszność przysłowia że z rodziną to wychodzi się dobrze tylko na zdjęciach.Pozdrawiam tych pominiętych i niedocenionych
zawiedziony 2015-05-27 10:18:19
JESTEŚMY JEDNĄ RODZINĄ......to do poprzedniego wpisu
zawiedziony 2015-05-31 18:49:36
właśnie czytałem podziękowania dla pana prezesa za 20-to lecie istnienia firmy.Ludzie czy wy nie macie godności,to co tam było było zrobione od tak,na odczepke.Jakieś tanie piwo z biedronki,grill i tyle.Istotnie dzieci miały troche więcej frajdy i nic ponad to.Chcąc zobaczyć prawdziwą i fajną impreze na dzień drukarza porozmawiajcie ze znajomymi z Pozkala i porownajcie,niebo a ziemia niestety z niekorzyścią dla nas.
1
drukaarz 2015-08-27 09:54:47
@zawiedziony Mnie jednak zastanawia czy atmosfera w firmie jest na wystarczającym poziomie żeby podjąć tam pracę. Nie każdy pracownik lubi być traktowany jak trybik, więc mam nadzieję, że pozmieniało się w Druk Intro. No i pozostaje kwestia zarobków. Chociaż i tak nie widać żeby wrzucili jakieś nowe oferty.
Zawiedziona 2016-02-26 17:41:55
Raczej z wieloma tutaj negatywnymi opiniami się zgodzę. Praca za śmieszne pieniądze. Nie warto tracić zdrowia. Nie mam pojęcia jak jest teraz, ale jak ja pracowałam to po 3 miesiącach obiecywali umowę, aż w końcu postanowiłam prace zmienić. Mało tego aktualna kierowniczka jest głównym powodem zwolnień ludzi gdyż tak naprawdę ta kobieta uprzykrza życie tym szarym pracownikom.
merwin 2016-04-08 17:19:07
@Zawiedziona, jak mniemam chodziło o to, że na star umowa zlecenie, a po 3 miesiącach umowa o pracę. Taką praktykę ma obecnie sporo firm.
BRAK 2016-04-16 09:05:29
OSTANIO DZWONIŁAM O PRACE A TAM NIE PRZYJEMNA KADROWA ,CO BABSKO TAK SIE ODNOSIC DO LUDZI ZE TO JESZCZE TAKIE JEST
ogień 2016-05-10 10:07:08
Dobrze, że ostateczni jest zawierana umowa o pracę @merwin, o takie stabilne zatrudnienie jest teraz dość trudno. Ale przynajmniej wiadomo że doliczają jeszcze do tego jakieś benefity socjale czy inne bonusy.
KARAMBA 2016-05-30 09:47:19
Czy praca zła czy nie zależy od tego na jakie stanowisko trafisz.Jesli dostaniesz szanse zostać operatorem na 1 bądż kilku maszynach i sie sprawdzisz to jest zupełnie inna bajka.W innym wypadku wygląda to raczej średnio.
eo 2016-07-12 14:01:39
a ktoś powie coś więcej może o tym jak to się u nich jest brokerem ubezpieczeniowym? znalazłam jakieś info u nich na stronie, że zapraszają, ale konkretów brak niestety:/
Zostaw swoją opinię o Druk Intro S.A. - Inowrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Druk Intro S.A.