brak logo

OVB Allfinanz Polska Spółka Finansowa z o.o.

Wrocław

Opinie o OVB Allfinanz Polska Spółka Finansowa z o.o.

kamil 2016-07-08 20:27:20
Tylko nie mają napisane nigdzie, że szukaja akwizytatora wiec myslisz, ze pod jakims stanwosikiem pracy kryje sie to słowo? Poszukuja teraz doradcow klienta wiec podejrzewam, ze moze to być to? Jak uważasz?
dionizy 2016-07-09 12:09:23
doradca klienta to doradca klienta, to nie d2d bo by było coś o samochodzie albo prawie jazdy w ofercie, a co więcej w obowiązkach masz napisane że wykonywanie prac biurowych będzie więc nie sądzę żeby jakaś nagle niespodzianka była i wysłali cię w teren
nickname 2016-07-09 12:20:13
o czym ty mówisz ? tam nie ma innej opcji niż bycie akwizytorem! też jestes klakierem ?
1
kant 2016-07-09 13:05:35
tam jest ttttttttyyyyyyyyyyyyyyllllllko
AKWIZYCJA
1
inga 2016-07-09 13:17:41
no ale przecież w ofercie na doradców klienta nie ma mowy ani słowem o sprzedaży d2d, coś bujacie koledzy
kazik 2016-07-09 15:05:34
czy sama wymyślasz te głupoty bo jesteś w ovb ????????????
bnj 2016-07-09 15:21:32
@ kant czyli to jest akwizycja? serrio? a liczyłam szczerze powiedziawszy na normalną robote, bo jjak dla mnie akwizycja to nie jest normalna robota tylko wciskanie ludziom kitu. Na to bym sie nie zdecydowała
senko 2016-07-09 21:11:42
Oczywiste jest, że najlepszym pomysłem jest bezpośredni kontakt z biurem @Aszl, ale zastanawia mnie czy oprócz tego można jeszcze liczyć na jakieś oferty pracy.
kamil 2016-07-10 11:13:28
Ofert mają kilka, odnoszac sie do poprzenich wiadomosci jezeli wiesz a czy polega ta praca i ci odpowiada to sie godzisz.
monia 2016-07-12 13:47:12
Ciężkie zarzuty @janek, w którym to oddziale niby tak się dzieje?
1
nickname 2016-07-12 22:05:00
Janek ale weź napisz coś więcej a nie przymulasz tym samym non stop:P COs więcej się dzieje? ;) jakieś efekty czy tylko to samo umiesz wklejać?
senko 2016-07-12 23:12:57
Widocznie to dobry znak na brak rotacji @kulig, zarobki są raczej adekwatne od powierzanych obowiązków.
jasiek 2016-07-13 10:00:28
Osoba na stanowisko Administracyjno-Kadrowa Poznań jest u nich teraz potrzebna z tego co widze no i zastnawiam się jak to bedzie teraz wszystko w praktyce wygądało, macie może tutaj jakieś doswiadczenie w tym dziale?
nickname 2016-07-13 12:18:48
CIekawe rzeczy janek :) Informuj nas na bieżąco!
gjk 2016-07-13 15:20:49
a ja widze rekrutacje na kila stanowisk jak doradca finansowy czy doradca klienta. Co do tej drugiej oferty widze ze wisi ona juz od połowy stycznia - ciekawe czemu nie moga znaleźć na to stanowisko nikogo?
Kasia 2016-07-14 23:50:48
Moja koleżanka pracuje w OVB w Lublinie i tam jest wszystko w porządku, jak bym jej nie znała to jak czytam, co piszecie na pewno bym uwierzyła, ale znam ją i wiem jak tam jest wiec w każdym biurze inaczej to zależy od ludzi. Moja koleżanka założyła działalność i jak byłoby źle lub coś nieuczciwego nie pracowałaby tam. W sumie jestem jej klientką i bardzo pomogła mi i znajomym. Mam wrażenie, że te wpisy robi konkurencja a wy zamykacie sobie ścieżkę kariery i pracy
1
maniok 2016-07-15 09:28:55
@bnj ty się nie zajmuj taki plotkami i aferkami tylko jak ci naprawdę zależy na pracy w tej firmie tmo czym prędzej wysyłaj cv, bo sa przecież rekrutacje już od maja w siecie do administracji i na doradców klienta
what 2016-07-15 10:50:27
A wiecie jak wyglada rozmowa rekrutacyjna na doradcę klienta? Profesjonalne szkolenia są, a jak są zapewnione niezbędne narzędzia pracy to nie jest tak źle, bo o taką dbałość jest dobrze. Ciekawe tylko, że można się spodziewać tutaj zarobków ponadprzeciętną krajową.
mania 2016-07-19 12:38:09
myślę że nie każdy bo wymagania są dość wysokie tutaj
nickname 2016-07-19 15:09:19
hahahhah tak tak:) szkoła średnia + niekaralność :) reszta się oczywiście nadaje i potem dzwoni taki jeden z drugim pseudo menager i oznajmia radosną nowinę - Zakwalifikował się Pan/ Pani " :)

KAŻDY spełniający w/w 2 wymogi się dostaje :)
kazik 2016-07-19 15:10:19
no właśnie, ale czy później przypadkiem nie jest trudno się utrzymać?
nickname 2016-07-19 15:35:26
Trudno - jak w każdej sprzedaży bezpośredniej. Jak już skończą Ci sie własne kontakty to albo zawalczysz i coś zrobisz albo odpadasz....proste :) Długoletnimi akwizytorami zostają tylko nieliczni!
tru 2016-07-19 16:32:30
sprzedażto nie jest łatwy kawałek chleba, dopóki robisz targety to się utrzymujesz na powierzchni, ale prowizje dobre
gość_ 2016-07-19 18:03:30
Świetnie, że są odpowiednie prowizje do zarobków @tru, bo przecież wiedzą że są dobre stawki adekwatne do posiadanych kwalifikacji. Wiecie jakie wynagrodzenie jest zapewnione w administracji? Bardzo bym się chętnie załapał, bo dbają o pracowników. Pozdrawiam
nickname 2016-07-20 07:27:23
(usunięte przez administratora) przecież nie ma tam czegoś takiego jak "administracja". No chyba że w zarządzie w wawie. Reszta to sami akwizytorzy ubezpieczeniowi ;) Jesteś na samej prowce (usunięte przez administratora)
tu 2016-07-20 10:56:14
@gość do administracji to właśnie teraz masz szansę się dostać do pracy bo szukają Lesznie i Poznaniu pracowników typowo administracyjnych typowo właśnie
sd 2016-07-20 12:00:19
Administracyjno-Kadrowa osoba jest potrzebna, a mejsce pracy to Poznań, wiec wydaje mi się, że całkiem dobre.
jaś 2016-07-20 12:11:12
facet lub faceteka już sra.... więc walisz debilizmy , ale pampersy są teraz w przecenie
senko 2016-07-20 13:21:48
słuchajcie, ale jest tera oferta ciekawa do nich jako Administracyjno-Kadrowa Poznań i zasatnawiam się czy samemu nie aplikowac, ale chyba te 3 lata doswiadczenia to jednak jest takie minimum pewnie...
1
gość 2016-07-20 20:00:17
Posiadanie 3letniego doświadczenia raczej jest czymś oczywistym, ale zastanawiam się jakich teraz zarobków można się spodziewać, wiecie? Podobno oprócz podstawy doliczają jakieś premie do tego. Pozdrawiam
kario 2016-07-20 22:30:56
@gość ja jednak uważam to to za wysoki wymóg jeśli chodzi o lata doświadczenie, dyskryminuje moim zdaniem zdolne osoby starające się o praca ale mające mniejszy staż
ahah 2016-07-21 11:34:51
Raczej tak nie jest @kario, bo cenią sobie profesjonalizm i przecież doskonale wiedzą jak zadbać o pracowników. W zamian i tak dają zarobki adekwatne do powierzanych obowiązków, ale czy wypłata jest zawsze na czas? Dostawać w terminie to dość ważne. Pozdrawiam
Warta 2016-07-21 13:51:41
OVB Allfinanz Polska Spółka Finansowa z o.o. ma się dobrze, z tego co widze, słyszałem o zbliżających się podwyżkach
tak 2016-07-21 22:40:36
No to skoro można liczyć u nich na podwyżki @Warta to bardzo dobrze o nich świadczy, bo przecież to znacznie urozmaica wynagrodzenie. Wiesz jednak jakiej konkretnej są wysokości? Chciałbym się załapać, zwłaszcza, że pewnie oprócz zarobków dorzucają jeszcze jakies benefity socjalne.
1
jaś 2016-07-21 22:53:43
ale cię wali !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
gość 2016-07-22 12:36:33
Wiecie czy oprócz podstawy zarobków można liczyć na dodatkowe premie do tego? Bardzo chętnie bym się załapał.
klient 2016-07-23 16:00:46
nie rozumie co chcesz tym osiągnąć zamieszczając to akurat tutaj. Ale jak większość ludzi tutaj cokolwiek piszący nie doczytają i piszą brednie. Po 1. Ten człowiek odszedł z OVB i zaczął własną działalność więc umieszczając to tu ośmieszasz się. Oczywiście nie wszędzie są ludzie ok tak jak i w OVB ( tego nie wiem jestem jedynie ich klientem ) ale póki co to ja jestem zadowolony z ich obsługi.
1
Stanlej 2016-07-23 20:43:49
Ale do kogo Ty niby mówisz, kto jest osoba, która coś niewłaściwego zamieszcza, bo przyznam, że ja totalnie nie widzę niczego niewłaściwego w jego poście mimo wszystko
nickname 2016-07-24 07:13:30
Bo w nim NIE ma nic niewłaściwego :)
66 2016-07-24 13:16:08
Jasne, że nie ma rzeczy niewłaściwych, przecież wszystko jest na swoim miejscu w OVB Allfinanz Polska Spółka Finansowa z o.o.
nickname 2016-07-24 14:50:20
tak tak - grupa krentaczy i oszustów na swoim miejscu w tej śmiesznej piramidzie ;)
opinia 2016-07-24 16:49:53
Już mają w gaciach nasrane bo większość struktury marcina z. jest w tym szambie umoczona , a co jak wejdzie cbś do towarzystw i sprawdzi jakie setki tysięcy złotych było na sponsorowanie wyjazdów prezesa i jego rodzinki, marcinków i ich żon , marcinka i jego coreczki i niani do cóereczki.
sprawdzą także dlaczego te same osoby wyjeżdżały na luksusowe wojaże zagraniczne nie spełniając kryteriów chociażby trzecia noga marcinka jak zwał się osobiście jasiulek.
co będzie jak sprawdzą wszystkie wnioski marcina z. i jego grupy przestępczej i porównają , że w jednym czasie w jednym miejscu przez lata 2009 -2013 marcinek nie mógł być osobiście ????????????
co będzie jak trzeba będzie oddać setki milionów złotych , po które zwróca się klienci z lat 2009 do 2013 jak sprawdzą czy na ich umowach istnieją wskazane nazwiska pośredników ubezpieczeniowych , którzy takich pośredników nie widzieli na oczy ???????????
ale takich spryciarzy w kręgu marcinka jest kilkunastu .
był okres , że zastraszał osoby przez kancelarię prawna , które się wypowiadały przeciwko jego osobie kara 100.000,- zł i co ?? i gów.....??? z tego wyszło
teraz podobne metody stosuje inny pajac żeby informacje o przestępstwach nie docierały z grupy przestępczej dalej do innych instytucji. I co ????? wyjdzie z tego jeszcze większe [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bo zdopingował inne osoby aby wzbogaciły materiał do prokuratur i innych instytucji powyżej prokuratur.
ostatnio na topie jest korespondencja e-mail między prezesem ovb a marcinkiem z. jak oszukiwał komisję nadzoru finansowego reklamując szkolenia gst jako szkolenia licencyjne 152. godzinne
są tam tez inne prawdziwki ale na publikacje przyjdzie czas
niestety więcej nie można w tej chwili napisać z uwagi na dobro śledztwa.
sprawa dotknie również legnicy i okolic częstochowy .ostrowa , kostrzyna , krotoszyna , bo wrocław i warszawa sprzed paru lat to już nudny temat
tam już totalne smrody raz wyczyszczono ale to teren marcinka i jego szefa. mają niestety pecha .
historia lubi się powtarzać jak ktoś wskazał wcześniej temat wiceprezesa ovb , który zakończył kryminnogenne działanie
niestety za przelot helikopterem na koszt towarzystwa ubezpieczeniowego tez trzeba będzie zaplacić
to tylko małe kawałki lodu z wierzchołka piramidy , która runie niebawem
Miron 2016-07-24 21:28:36
Słyszałem ostatnio trochę takich informacji że OVB Allfinanz Polska Spółka Finansowa z o.o. nadgania mocno jeśli chodzi o kwestie finansowo-premiowe i nie sposób się w firmie pod tym względem nudzić jest.
kuba 2016-07-24 22:14:51
albo jesteś głupi albo głupka udajesz albo jedno i drugie chociaż drugie wyklucza pierwsze. !!!!!!!!!!!
Dobrze wiesz naciągaczu , że tam płaca tylko prowizję za akwizycję !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nie rób sobie jaj baranie z ovb
bla_bla_na_kablach 2016-07-25 07:49:44
Miód na serce :) czekamy na c.d. bo mam nadzieje, że to się rozwikła ;)
rr 2016-07-27 11:38:38
hej powiedzcie ajkie sa zarobki doradcy finansowego?
doom 2016-07-27 16:00:37
Zależy od firmy! W większości masz albo samą prowkę albo podstawę+prowkę. W OVB zarobisz tyle ile sprzedaż! Poza tym w OVB nie ma doradców finansowych tylko akwizytorzy ubezpieczeniowi :)
2
fg 2016-07-27 17:00:30
no mysle ze to wlasnie chodzilo o firme OVB Allfinanz :P tez mnie intetesuje na jakie tutaj zarobki mozna liczyc
doom 2016-07-28 07:44:18
Różne. Od 0PLN/miesiąc do kilki, kilkudziesięciu tysięcy. Zależy ile sam ludziom wciśniesz kitu i wmówisz im że BARDZO potrzebują TWoich usług:) a jeżeli jeszcze znajdziesz kilku jeleni do swojej grupy to będziesz miał dodatkową prowizję z wciskania produktów ich znajomym. Ale pamiętaj najważniejsze to jeszcze wchodzić w doope swoim LD :) bo inaczej daleko nie pojedziesz!
1
sd 2016-07-28 11:50:39
Administracyjno-Kadrowa osoba do Poznania jest potrzebna.
Zostaw swoją opinię o OVB Allfinanz Polska Spółka Finansowa z o.o. - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie OVB Allfinanz Polska Spółka Finansowa z o.o.