Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o OVB Allfinanz Polska Spółka Finansowa z o.o.

Pracowałeś w firmie OVB Allfinanz Polska Spółka Finansowa z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
mała - 2014-07-16 13:04:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracuje tu i jestem zadowolona, praca jest dla osób ambitnych i pracowitych, pracuje na dwa etaty, mimo to po 3 mies. jestem na stanowisku kierowniczym dużo czy tam i uczę się. Z produktów sama korzystam, do niczego mnie nikt nie zmusza. Pwoiedziano mi zę jak nie chce pracować to nikt mnie nie trzyma tak jak wszędzie. Nic nie robisz to trudno, bo właśnie w większości przez takich ludzi ta firma jest opisywana niezbyt dobrze.
Jeśli rozkręcamy sówj biznes musimy włożyć w to dużo serca i czasu uwierzcie mi że da się to zrobić tutaj. Ludzie których obsługujemy sa klientami dożywotnio, do tej pory spotkałam się tylko z ludźmi którzy byli mile zaskoczeni moimi rozwiązaniami. Tańszymi i lepszymi. Jak widze co ludzie potrafią sprzedać drugiej osobie to naprawdę robi mi się słabo. Cieszę się ze tu trafiłam, już nigdy nie wpadnę w pułapkę agentów i nigdy nie dopuszczę do niej moich klientów. !
Do roboty a nie marudzicie :)

Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
awanturka - 2014-07-16 16:18:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam, Dostałam od znajomego ostatnio link do ogłoszenia na stanowisko doradcy klienta. Nie mam za dużego doświadczenia, bo jeszcze jestem na studiach, ale potrzebuje pracy, żeby zapłacić za studia zaoczne. Niestety, rodzice powiedzieli BASTA! i potrzebuje pracy. studiuję finanse i jakieś pojęcie o tego typu produktach mam. Orientujecie się może i dacie radę mi pomóc, czy ja jako studentka dam sobie radę w takiej pracy i czy w ogóle takie aplikacje jak moja są rozpatrywane ?
zdjecie uzytkownika
5 lat w branży - 2014-08-12 12:04:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracuję w OVB 5 lat we Wrocławiu. Jestem na stanowisku kierowniczym. Pierwszy raz słyszę o tego typu praktykach stosowanych przez ludzi w naszej firmie. Niestety w dzisiejszych czasach nie brakuje oszustów i kanciarzy, których możemy spotkać wszędzie. Nikt u nas nikogo do niczego nie zmusza. A ta historia "Andromedy" na prawdę mnie zszokowała. Powinnaś zadzwonić do kierownictwa w warszawie i opowiedzieć o swojej sytuacji bo takie osoby nie powinny tu pracować. Ale większość z was pyta "o co tu chodzi". Postaram się w kilku słowach odpowiedzieć. Praca jest wyjątkowo ciekawa. Nie chodzi tylko o pieniądze ale o doświadczenie jakie zdobywacie. System szkoleń i wdrażania nowych pracowników jest bezpłatny i kończy się państwowym egzamin po którym otrzymujecie licencję. Sami regulujecie sobie godziny pracy. Pracujecie na swój wynik. A czas zainwestowany w spotkania z klientami i współpracownikami przekłada się na wynagrodzenie. W pracy na etacie tego nie ma. Wynagrodzenie jest stałe niezależne od waszego wkładu. jest to dla większości tak zwane poczucie bezpieczeństwa bo wiedza że co miesiąc dostaną określoną sumę pieniędzy. Ale jest to suma ograniczona. W branży finansowej oczywiście nie jest łatwo zwłaszcza na początku ale niemniej jednak zarobki są ograniczone tylko waszym zaangażowaniem. ktoś napisał że nie da się tu zarobić bez dobrych kontaktów. Otóż da się. Zaczynałem jako student. I większość moich kontaktów również studiowała. Mimo tego spotykałem się z nimi i przedstawiałem naszą firmę z myślą że kiedyś będę ich głównym doradcą w dziedzinie finansów. I tak też się stało. Dzisiaj zbieram owoce swojej pracy. zarabiam ok 20 tys miesięcznie poświęcając OVB 5 godz tyg. i traktując jako pracę dodatkową. Wiec jeśli na prawdę chcecie się rozwijać i zarabiać pieniądze w tej firmie, a coś wam nie pasuje na rozmowie to proponuję złożyć dokumenty w innym biurze i spróbować jeszcze raz.
zdjecie uzytkownika
laurka - 2014-08-12 15:37:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cześć, jestem studentką jeszcze przez parę lat poszukuję dodatkowego zajęcia do moich studiów. to co przeczytałam od ' 5 lat w branży' jest bardzo zachęcające, szczegolnie ta kwota 20 000 zł miesięcznie przy 5 godzinach pracy. jednak wydaje się mi to mało prawdopodobne, bo gdyby tak było to nikt by nie pracował na innych stanowiskach tylko pchał się do takiej firmy na takie stanowisko. To, że wynagrodzenie jest wyliczane przez osiągane wyniki i wkład włożony uważam, za bardzo rozsądne i prawidłowe podejście do tematu. Jednak musiałaby być jakaś podstawa, ktora by gwarantowała bezpieczeństwo psychiczne. Tak na prawdę to ile można zarobić pracując w OVB na początku i np po roku współpracy? interesują mnie tylko realne liczby.
zdjecie uzytkownika
Zuza - 2014-09-02 00:36:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
,,OVB Allifinanz po prostu lepiej"-to hasło reklamowe tej pseudofirmy ja kończę je stwierdzeniem lepiej omijać ją z daleka.Uważajcie! To oszuści, którzy pod pretekstem zatrudnienia sprzedają lokaty.Piorą młode niedoświadczone mózgi i mówią to ,co chcielibyście usłyszeć.Zarobki w euro, szybki awans itp.Trzeba być naprawdę odpornym na stres , aby nie wpaść w sidła tej ,,piramidki finansowej". A gdzie uczciwość Panowie ,,pracodawcy"? Nie wstyd Wam wymagać zaświadczeń o niekaralności!To ohydne!
zdjecie uzytkownika
ulubiony stud - 2014-09-02 13:15:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hmm no powiem, że ciekawe to hasło reklamowe. ale jeśl;i faktycznie mówicie, że to miejsce gdzie trzeba uważać to ja nie będę podejmował współpracy chociaż miałem zachętę mojego kolegi i wyglądało to na prawdę w porządku. bo kasa i awans- ale tak jak pisaliscie, argumenty które trafiają do młodych nie zawsze potem są realizowane.
zdjecie uzytkownika
zadowolony klient Wawa - 2014-09-04 15:07:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja firmę szczerze polecam, od 5 lat jestem klientem i profesjonalizm z jakim Doradcy podchodzą do klienta jest nieoceniony, każdy klient jest traktowany indywidualnie a dzięki temu, że firma nie posiada własnych produktów, wybierają najlepsze rozwiązanie dla klienta z całego rynku. Bardzo siebie chwałę i nie uważam, żeby to była ściema. Doradcy nie naciskają na klientów, żeby coś wzięli itp bo zależy im na długoletniej współpracy z klientem (tak jak to było w moim przypadku) mój osobisty doradca jest rewelacyjny i zawsze mi pomaga :)
zdjecie uzytkownika
natalia - 2014-09-04 21:34:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam pytanie dzisiaj podpisałam tą "umowę". podobała mi się ze względów godzinowych bo przy dwójce dzieci nie mam za dużego wyboru a wszyscy wiedzą jak to jest z przedszkolami i żłobkami. Jak wróciłam to zadzwoniłam do pani że jednak nie chcę tej pracy(dowiedziałam się co nieco o niej). Pani obiecała że podrze ją(nie wierzę za bardzo) i wolałabym jakoś się zabezpieczyć wysłać im pismo ale nie wiem jakie.Czy jest ktoś kto się orientuje?
nataliasawicka1990@o2.pl
dziękuje bardzo z góry za pomoc i informacje
zdjecie uzytkownika
XXX - 2014-09-05 14:23:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Naczytałam się tutaj bardzo ciekawych rzeczy. Jeżeli chodzi o umowę, to podpisałam ją dobrowolnie na czas nieokreślony. Nikt nie zmuszał mnie do wzięcia polisy, wzięłam na siebie również dobrowolnie. Jeżeli się człowiek postara, może naprawdę zarobić. Natomiast jestem na etapie badania tej firmy, ponieważ sprzedając coś muszę wiedzieć, że to jest dobre na 100%. Przestraszyłam się nieco czytając o tych stratach. Jestem studentką, ale w miarę da się chyba to pogodzić z pracą ucząc się systematycznie :). Czy ktoś wie coś więcej o produktach Ergo Hestia/Compensa? I czy można sprzedawać tam coś jeszcze, czy tylko sprzedają to i tylko kręcą, że to jest obiektywne doradztwo?
zdjecie uzytkownika
Zadowolony Klient - 2014-09-11 13:29:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W OVB pracuję kolejny rok i to co czytam wyżej przyprawia mnie o białą gorączkę. Zazwyczaj jest tak, że takie negatywne opinie piszą ludzie, których z jakiś powodów zwolniono z firmy, którzy sami sobie na to zapracowali, bez powodu w tej firmie nie zwalniają. Niestety dzisiejsza rzeczywistość jest taka, że mało zadowolonych klientów/pracowników piszę pozytywnej opinie (bo po prostu o tym nie myślą, nie mają na to czasu, są zadowoleni i dzielą się pozytywną opinią wśród swoich znajomych, a nie na jakiś bezsensownych forach), sama jestem Klientką OVB od 4 lat i jestem bardzo zadowolona z indywidualnego konceptu jaki przygotował mi mój dotadca. Myślę, że każdy ma prawo do swojej opinii, ale również każdy ma prawo do własnych dedycji czy iść na rozmowę do firmy i zobaczyć oraz przekonać się samemu czy też tchórzyć i nie dawać sobie szans na rozwój. Tylko ludzie niezaradni i nie mający własnego zdania sugerują się opinią innych, a tym bardziej opinią na różnych forach.
zdjecie uzytkownika
Adamo - 2014-09-14 11:11:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam mam spore bo blisko 6letnie doświadcenie w sprzedazy bezpośredniej. Wiele spektakularnych osiagnieć i po prostu wiem na czym to polega. Zarówno w branzy OVb która obecnie sie zajmuje jak i na rynku pokazów zawsze było zdecydowanie wiecej osób które sie do tego nie nadawały niz tych które miały potencjał. DLatego też wiekszosc szybko rezygnujacych osob mówiła ze praca jest do d......... itp itd Że sie nie da ze zalezy to od szczesia, a to jest guzik prawda. Zawsze pewne osoby robiły duzo lepsze wyniki od innych. Jedne zarabiały miedzy 5000-10000 a inne dopłacały do interesu. Bo prawda jest taka ze tu liczy sie jakosć i wiele osob tego nie rozumie. Nigdy nikogo nie oszukałem i nikogo nie wykiwałem. Sprzedaz to wytworzenie impulsu checi posiadania ale czy te osoby które kupiły pozniej były nie zadowolone? Byc może pojedyncze przypadki ale czy wszyscy sa zadowoleni ztelewizora kupionego w sklepie? Rozumiem że ktoś poszedl na rozmowe i miał jakiegoś debila jako rekrutera ale czy to oznacza że wszyscy sa tacy? My Polacy bardzo generalizujemy? Jeden ukradnie to cała firma zła. Jeden ksiadz pedofil to odrazu wszycy itd itp Żeby zarabiac kokosy trzeba duzo samozaparcia gdyby to było takie proste nikt nie płaciłby nam kilkaset złotych za umowe. Z drugiej zaś strony zamiast narzekac moze czas zaczac sie powaznie szkolic czytać probowac róznych rozwiazan oczywiście jesli faktycznie chcecie odniesc sukces. Róznica miedzy najwybitniejszymi ludzmi a tymi przecietnymi polega na tym ze wybitny po kazdej porazce probuje od nowa i w koncu znajduje rozwiazanie a słaby rezygnuje mówi że sie nie da i opluwa potem wszystkich. pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
nie czytam - 2014-09-18 17:06:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
WITAM nie czytalalam tego co pisalisie wyzej bo ja chce zaczac zupelnie nowy watek. chociaz moze juz byl poruszany. jak to jest z praca doradcy klienta - interesuja mnie zarobki i to jakie sa warunki stawiane przed pracownikiem, cvzy musi robic jakies specjalne wyniki i czy sa premie za produkty czy nie ? z gory dzieki a dyskutowac mozecie sobie dalej
zdjecie uzytkownika
Elefantka - 2014-09-24 17:05:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Byłam na rozmowie w chyba nowej siedzibie we Wrocławiu (Legnicka). Pod adresem firmy OVB w internecie widnieje jakaś lipna strona firmy "amazing bee", która niby zajmuje się e-marketingiem, ale w rzeczywistości w ogóle nie jest dokończona (fikcyjne linki firm współpracujących oraz zdjęcia pracowników, niedopisane teksty). Po przyjściu okazuje się, ze nikt nie ma czasu i należy wypełnić kwestonariusz i sobie pójść (jawne wyciąganie danych). W ciagu 5 minut przewija się 6 osób (?!). Pytają czy masz swoje CV i mówią, że oddzwonią (po co? przecież mają Twoje CV i już dzwonili, żeby Cię zaprosić!)
Niby stanowisko kadrowe, a tak naprawdę robią ludzi w jajo. Wszytsko to pic na wodę i fotomontaż. Żadnej informacji tylko ukrywanie się do ostatniej chwili. Bardzo nie lubię takich ludzi co naciagaja innych i marnują cenny czas ludzi poszukujących prawdziwej pracy!
zdjecie uzytkownika
normalny - 2014-09-30 09:11:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeżeli przedstawiciel OVB w Gnieźnie ma wytatuowane kropi na palcach rąk to świadczy o tej firmie...
zdjecie uzytkownika
emeryt - 2014-10-01 22:26:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No i proszę ,jakie u nas zacofanie,tatuaż,kolczyk,a może kolor skóry ,, normalny - 2014-09-30 09:11:16 '' chyba jednak nie za bardzo normalny.
Mam swoje lata,ale ludzi nie oceniam po wyglądzie tylko po tym co sobą reprezentują i jeszcze się nie pomyliłem.Pozdrawiam Panią z warzywniaka z kolczykiem w nosku.
zdjecie uzytkownika
normalny - 2014-10-02 20:21:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
.czasami w wieku emerytalnym występuje daleko zaawansowana skleroza i ocena ludzi może być błędna. Polecam Bilobil
zdjecie uzytkownika
no nie żartujcie - 2014-10-03 17:20:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no na prawde oceniacie ludzi po tym jak wyglądają i po tym jak się prezentują. ludzie nie żyjemy już w XIX wieku przecieżto masakra. nie ma co wytykać ludzi palcem. trzeba patrzeć na wszystkich obiektywnie i nie zwracać uwagi na to jak się ubierają albo jakie mają tatuaże. Jak ktoś ma coś na plecach to znaczy, że jest gorszy?
zdjecie uzytkownika
POczątek - 2014-10-15 19:24:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć wiecie coś może o OVB w Oświęcimiu??? Gdzie się znajduje i pod jaka nazwą funkcjonuje. Pilne, proszę o pomoc.
zdjecie uzytkownika
Mała - 2014-10-24 10:35:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [POczątek - 2014-10-15 19:24:23]:
Witaj. Znajduje się na ul Jagiełly 17.
zdjecie uzytkownika
Dobry człowiek - 2014-10-29 20:34:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Zuza - 2014-09-02 00:36:00]:
Zuza przede wszystkim chciałbym podkreślić żę zaświadczenie wymagamy tylko i jedynie jeżli podchodzi ktoś do tak zwanego "KNF-U" a czemu ?? Ponieważ myślę że nikt z tutaj obecnych nie chciał by być obsługiwany w dziedzinie finansowej przez osobę która ma na karku kilkadziesiąt przestępstw finansowych. i to tyle w tym temacie... a co do piramidy finansowej, spoko może to tak wygląda ale pamiętaj że szkolenia robią ci właśnie osoby które stoją nad tobą w tej "piramidzie" i oni muszą Cię wyszkolić jak najlepiej ponieważ to potem procentuje na ich pensję bo fakt im więcej Ty zarobisz tym więcej oni dlatego oni cię wyszkolą dużo lepiej niż zwykły szkoleniowiec który ma stałą pensję i ma wszystko w głębokim poważaniu czy Ty wszystko zrozumiesz czy nie. I proszę pamiętać oni też kiedyś zaczynali tak jak Ty. Od samego dołu na sam szczyt.
zdjecie uzytkownika
Wiktor - 2014-10-30 04:00:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wcale sięnie dziwię, że ludzie by nie chcieli być obsługiwani przez takie osoby któe własnie skończył robić przekręty finansowe. dobrze, żę sprawdzane są takie osoby w końcu to jest istotne! a co do samej pracy to jak tam się najłatwiej dostać żęby być pewnym zatrudnienia w ovb allfinanzie ? piramidy mi nie straszne ;)
zdjecie uzytkownika
Monia - 2014-11-04 16:12:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [tersia - 2014-06-29 16:57:08]:
To zwykli oszuści! Wystawiają ogłoszenia na portalach z ofertami z pracą, oferując "drobne prace biurowe, pomoc przy rekrutacjach, atrakcyjne zarobki". Odpowiadając na ofertę, zapraszają na pierwszą rozmowę, podczas której przedstawiają charakter pracy (cały czas trzymając się wersji,że jest to praca biurowa), następnie zapraszają na szkolenie, które odbywa się w jednym w poznańskich hoteli. Podczas tego szkolenia, w którym uczestniczy ok 50 osób (rzekomo wszyscy do pracy biurowej), nie dowiadujemy się praktycznie nic. Ceremonie prowadzi "Dyrektor" oraz jego najlepszy pracownik, również "Dyrektor" (do tego stanowiska można dojść w 3 miesiące). Szkolenie trwa ok. 4h, dowiadujemy się jak wyglądają struktury firmy, jakie są korzyści z lokat, funduszy itp, kilka scenek improwizujących rozmowę kwalifikacyjną i tyle. Następnego dnia odbywa się szkolenie stanowiskowe w biurze na ul. Racławickiej. Szkolenie, a raczej rozmowa pt "czy są jeszcze jakieś pytania" trwa ok 10 minut, ponieważ pierwsze pytanie jakie się nasuwa, to czy będę działać jako przedstawiciel firmy i namawiać (naciągać) ludzi do lokowania pieniędzy bądź podpisania umowy o fundusz emerytalny. Rekruter skutecznie przekonuje, że to nie prawda, jednak pod natłokiem pytań o zarobki (gdzie nie mamy podstawy, tylko procent z podpisanych umów), gubi się w zeznaniach i finalnie przyznaje, że jest to wyszukiwanie ludzi, którzy są potencjalnymi klientami. Trzeba jednak pamiętać, że są to ludzie wyszkoleni w tym co robią, wiec sporo osób się nabiera na ich argumenty. Z wypowiedzeniem umowy nie ma najmniejszego problemu, bez dalszych konsekwencji, w trybie nastychmiastowym. Ludzie uważajcie na takich oszustów! Nie dodałam jeszcze, że przyjmując współpracę po obu szkoleniach, musisz podpisać zobowiązanie o fundusz emerytalny. Ku przestrodze !
zdjecie uzytkownika
Sławek - 2014-11-06 15:50:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [POczątek - 2014-10-15 19:24:23]:
Jeśli jesteś zainteresowana(y) współpracą na terenie Oświęcimia proszę o telefon lub smsa.(usunięte przez administratora)
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-11-11
Żródło: Gowork.pl
Bytom
(śląskie)
To jest twoja szansa! Szukasz możliwościna atrakcyjny dochód podczas studiów? Lubisz pracę zespołową, jesteś solidny i zaangożowany?   Oferujemy ci bardzo dobre zarobki za ok. 10 godzin pracy w tygodniu, podstawowe wdrożenie, jak również ciekawe perspektywy rozwoju po zakończeniu studiów.   Umów się jeszcze dziś na spotkanie z nami, albo wyślij nam swoje CV.    
zdjecie uzytkownika
marcin - 2014-11-17 22:58:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Sławek - 2014-11-06 15:50:45]:
stary ja pracuje w tej firmie i tak czytam co ty pierdo.... to sie w głowie nie mieści. Jebni.. sie w głowke jak nie wiesz dokładnie na czym ta praca polega, jak sie dowiesz to pozniej dodawaj takie komentarze.
zdjecie uzytkownika
mała - 2014-11-23 01:45:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Monia - 2014-11-04 16:12:14]:
Droga Moniu.ja chętnie zobaczę Cię za ladą w butiku ze skarpetkami np. Gdzie szef, który( bron Boże nie jest na górze żadnej piramidy) daje Ci podstawę (najniższą krajową, a co)i premie od utargu ,każe Ci szczerzyć zęby do każdego kretyna i tępej [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] co przez godzinę wywody snuje na temat owej skarpetki..)i sprzedawać sprzedawać sprzedawać!!!!! kamerkę Ci nad głową zainstaluje ,pipkacza w bramce do przeliczania klientów,a jak za mało będziesz miała paragonów w ciągu dnia (bo każdy klient który wejdzie musi!!!!!!coś kupić bo jesli nie to masz przeje.... jednym słowem) upierdzieli ci premie i tyle ja będziesz widziała po całym miesiącu zapierdzielu.
I faktycznie się z Tobą zgodzę ze tam jest twoje miejsce(czyt.butik) bo to nie piramida finansowa ,bo Twój szef zawsze !!!!! będzie nad Tobą i bedzie Cie wykorzystywał , a ty zawsze będziesz na niego orać i w życiu choć byś się zesrała nie osiągniesz jego puŁapu. i broń Boże nie przychodż do tych oszustów z OVB a wiesz dlaczego ? Bo głupio by było gdyby ktoś taki ograniczony został tam kierownikiem czy dyrektorem.... powodzenia!
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie OVB Allfinanz Polska Spółka Finansowa z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x